lofter

Skal du være opmærksom, hvad ser den person, der kom ind i lokalet på? Selvfølgelig på loftet. Loftfladen er den vigtigste del af interiøret, et stort rum til realisering af design og farvefantasier. Og den bedste mulighed for deres implementering vil være brugen af ​​gipsvæg. Evnen til at skabe arkitektoniske løsninger og fantastiske konfigurationer, miljøsikkerhed og fremragende lydisolering og brandsikre egenskaber kombineret med fantastisk dekorativ belysning bestemmer gummibedømmelsen blandt andre byggematerialer.

Indholdsfortegnelse:

Valg af maling til loftet

Der er mange løsninger til udformningen af ​​gipspladens overflade. Den mest pålidelige og mest almindelige mulighed til dato er at male loftet. Teknologien til maling af gipsplankloftet har sine egne specifikke egenskaber: for eksempel er der direkte påføring af maling på gipspladerfladen forud for en hel kompleks af forberedende arbejde: primer, kitt og overfladepolering. Alle disse procedurer forfølger et fælles mål - at identificere mindre mangler og uregelmæssigheder og derefter fjerne dem. Det lykkes at klare det indledende arbejde, hvor spørgsmålet opstår: Hvilken maling passer bedst til et gipsplankloft? Tanker om oliebaseret maling kan straks fjernes.

Ifølge specialisterne i malingvirksomheden er de mest egnede maling til maling af gipsplader lofter vandbaserede og vanddispersionspræparater. Samtidig er dispersionsmaling langt bedre end emulsionen i evnen til at bevare sin oprindelige udseende og fugtresistens over lang tid, men det er ringere med hensyn til valg af farveopløsning, da den primært fremstilles i nyanser af hvidt. Producenter af samme emulsionsmaling tilbyder forbrugerne en række farvepalet - lyse, mættede farver for at skabe ethvert trendy og klassisk interiør.

Vandbaserede malings- og lakformuleringer er kendetegnet ved en høj tørrehastighed og fraværet af en vedvarende, ubehagelig lugt, de er giftfri og til sidst udgør de en holdbar ensartet film, der kan opdateres periodisk uden noget arbejdskrævende arbejde for at fjerne den tidligere coating.

I dag er markedet for byggematerialer overmættet med en enorm mængde vandbaserede farvesammensætninger. Disse er silikone, akryl, akryl med latex, silicat maling, med mineralsammensætning, af forskellige nuancer og producenter, der har deres egne fordele og begrænsninger i brug.

Maling med tilsætning af latex anses for at være den dyreste, fordi den har flere fordele, for eksempel er den brugt til at skabe en ikke-dampgennemtrængelig, resistent over for forskellige urenheder, en jævn, smuk belægning og muliggør mulighed for vådpleje baseret på vaskemidler.

Tegning 2 lag akryl latexmaling på overfladen af ​​gipsvæg hjælper dig med at blokere synlige revner, der er op til 1 millimeter tykke.

Akryl vandbaserede maling er på grund af den øgede modstandsdygtighed over for slid i vaskeprocessen den mest efterspurgte og er beregnet til anvendelse i stort set ethvert rum.

Til maling af overflader, som regelmæssigt udsættes for fugt, er den bedste løsning at anvende silikatmaling. Det beskytter pålideligt mod udseende og reproduktion af mikroorganismer og indebærer ikke yderligere anvendelse af antiseptiske midler.

De bedste egenskaber af silicat og acrylforbindelser kombineres i en silicone-maling. Dens høje elasticitet gør det muligt at blokere revner mere end 2 mm tykke. Efter påføring og tørring danner siliconefarven en vandtæt film, der på en forsvarlig måde beskytter loftoverfladen i værelser med dårlig vandtætning - køkkenværelser og badeværelser. Overfladen malet med silikone maling er modstandsdygtig over for snavs og eliminerer den ekstra anvendelse af antiseptiske tilsætningsstoffer.

Farvning af en gipspladeoverflade involverer påføring af flere lag maling i nøje overensstemmelse med instruktionerne på farvestofsammensætningen og opretholdelse af de nødvendige tørringsperioder for hvert lag. Maling af udenlandsk produktion anvendes med en speciel rulle, normalt i 2 lag, indenlandske - i 3 lag.

Derudover skal du, når du køber en vandbaseret maling, bestemme graden af ​​glans: producenterne tilbyder blanke og halvglansede, matte og halvmatte kompositioner. Deres væsentligste forskel er, at matt maling visuelt øger rummets højde, yder et væsentligt bidrag til skabelsen af ​​et harmonisk og komplet design af rummet. Det er godt at fjerne mindre fejl i gipsloftet, men det er meget tidskrævende at vedligeholde.

Den glatte maling er modstandsdygtig over for slid, den malede overflade er lettere at rengøre, men det viser alle fejl og fejl i loftoverfladen, som blev indført af mesteren i færd med at male. Professionelle rådgiver at vælge en halv-glans eller halvglans maling.

Det skal bemærkes, at emalje i fremmede lande i stigende grad anvendes til farvning af gipsloftet. Dette er et produkt af højere kvalitet, der tørrer hurtigt, er modstandsdygtigt mod fugt og har en hvid farve. Samtidig afspejles høj kvalitet i prisen - prisen på emalje er høj, og det afgør den lave popularitet på hjemmemarkedet.

Ved køb af maling skal du ikke glemme at læse etiketten, hvor producenten informerer om formålet, forbrug pr. Kvadratmeter og slidstyrke under vådrensning.

Gipsvægsmålingsteknik

Lad os forsøge at forstå teknologien og funktionerne ved at male loftet. Det er kvaliteten og holdbarheden af ​​den malet loftoverflade, der afhænger af, hvor godt malerieteknologien er blevet observeret på hvert trin, herunder under forberedelserne.

Forbereder gipsvægens overflade til maling

1. Primer sømme.

Gipskernen i gipspladen er et almindeligt gips med forskellige polymertilsætningsstoffer. Prøv at gnide et stykke gips, og for dine øjne bliver det til støv. Enhver bygherre vil fortælle dig, at udførelse af malerarbejde på en støvet overflade er upraktisk. En sådan overflade har først og fremmest brug for en primer. Du bliver nødt til at være særlig opmærksom på kvaliteten af ​​primeren af ​​leddene og de områder, hvor kerne af gipspladen er udsat.

2. Sømforsegling.

Det antages ofte, at revner på malet gips er dannet på grund af dårlig installation. Dette er imidlertid ikke helt sandt. Årsagen til krakningen af ​​gipspladerne kan være ledd af dårlig kvalitet eller krænkelse af teknologi. Det skal her bemærkes, at kvaliteten af ​​tætningssømmene er bestemt af råmaterialernes kvalitet og erfaringen fra den specialist, der udfører arbejdet.

Efter fabrikantens anvisninger skal du knæde materialet for at forsegle sømene. Til dette gøres blandingen til rent vand ved stuetemperatur og omrøres med en blander, indtil der dannes en tyk creme. Efter kogning af kitt kan du begynde at forsegle sømene.

3. Forstærknings sømme.

Sæt søm på gipspladen overfladen kræver brug af ekstra materialer, for eksempel serpyanka. Serpyanka er et specielt tape til forstærkning af sømme. Det kan limes, før du starter kittet eller efter påføring af det første lag.

Limning serpyanka, være opmærksom på følgende punkter:

 • Serpyanka skal limes nøjagtigt i midten af ​​sømmen;
 • hvis du ikke behøver at arbejde med en solid serpyanka, så limning sker med overlappende med obligatorisk tilgang af kanterne til hinanden;
 • tryk serpyanka i sømmen med kraft;
 • i tilfælde af dannelse af overskydende kitt på gipsoverfladen ved limning af serpyanka skal du sørge for at fjerne dem
 • Brug ikke en finish af kittet i stedet for serpyanka. Efterbehandling er ikke beregnet til at udføre sådant arbejde og kan føre til revnedannelse af sømmen;
 • efter påføring af det første lag af kitt med serpyanka, vent på tørring og påfør et andet lag. Dette giver dig mulighed for at få lige, pænt forseglede sømme;
 • For at forsegle sømme, er det bedre at armre dig selv med en spatel, hvis længde overstiger sømmenes bredde. Under arbejdet skal spatelen holdes på en sådan måde, at den er anbragt med kanterne på en gipsplade.

4. Putty gipsvæg før maling.

Efter afslutningen af ​​sømmen og sømningen af ​​serpyanka kan du sikkert gå videre til kittens gipsvæg. Eksperter identificerer flere efterbehandlingsmuligheder. Den mest økonomiske metode indebærer anvendelse af et enkelt lag af kitt, fugning og endelig påføring af topcoat. Resultatet er en glat og smuk overflade. Denne teknologi blev brugt af masters i mange år og var den mest tilgængelige med hensyn til præstationer og finansielle omkostninger.

Men i dag er det i stigende grad almindeligt at sætte i 3 lag. Ved afslutningen af ​​startbehandlingen slibes pladen af ​​gipsvæg, et andet lag og en ny fugemasse påføres, så glasfiberen limes, hvilket sikrer bedre vedhæftning af efterbehandling materialer og forhindrer kittet i at strække og muligvis smuldre af kittet, og endelig er overfladen kittet.

Efterbehandling kittet, i form af specielle færdigblandinger i dåser, giver dig mulighed for at få en perfekt glat overfladeglathed. Det bør anvendes med en stor trowel, og i tilfælde af små uregelmæssigheder anbefales det at gå igennem med fint sandpapir. Efter færdiggørelsen af ​​gipsloftets overflade skal du forsyne overfladen og fortsætte til mål.

Da slutresultatet afhænger af din færdighed og i mindre grad på den valgte arbejdsteknologi, skal du være yderst forsigtig og ikke haste, brug kun højkvalitetsmateriale af dokumenterede mærker.

Loftmaleriværktøjer

Til maling af gipsplankloftet skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • akryl primer; dyb penetrering primer;
 • vandmaling;
 • Kohler for vandig sammensætning. En farverig palette af farver giver dig mulighed for at male loftet i enhver farve og gøre interiøret originalt og unikt;
 • rulleskind med en kort lur. Tilstedeværelsen af ​​et langt håndtag gør værktøjet mere bekvemt. Brug ikke en skumrulle, da den danner luftbobler på overfladen, der skal males;
 • maling børste til maling svært tilgængelige steder i loftet;
 • plastbad til farvning;
 • tage sig af tøjet. Da det er svært at kalde maleri loftet et rent arbejde, læg på tøj, som du ikke har noget imod at forkæle. Glem ikke hatten.

Præcis overholdelse af teknologi - garanti for fremragende resultater.

Afkorkning af krukken med vandbaseret maling, du skal begynde at blande grundigt indholdet. Til dette kan du bruge en boremaskine med en speciel dyse. Hvis malingens konsistens er for tyk, så tilsæt lidt vand til det.

Maleriet af gipsloftet begynder med maleri af vanskelige steder og områder af krydset af loftkonstruktionen til vægge og hjørner. Brug en børste til dette. Børstebevægelser skal poked, ikke frem og tilbage. Poking-metoden vil ikke forlade yderligere striber og striber.

Derefter rulles i bakken med maling og rulles over ribbenoverfladen. Dette fjerner overskydende maling fra rullen. Ifølge teknologien til maling af loftsoverflader anvendes det første lag af maling og lakssammensætning parallelt med vinduerne. Husk: Når du anvender det første lag af maling, er det nødvendigt at "sætte" hver næste strimmel af farvesammensætning til den forrige med 10-15 cm.

Efter tørring fortsæt med farvning med det andet lag. Denne gang bør farvningen være vinkelret på det første lag, dvs. i retning fra vinduesåbningerne til det modsatte dørdesign. En sådan tværsøgning vil give en perfekt jævn og ensartet belægning.

OBS: Maling af overfladen med en rulle, mens du står med hovedet op, kan du ikke se de områder, der ikke er plettet eller farvet i dårlig kvalitet. Flyt jævnligt til side og inspicer loftet fra en anden vinkel, eller tiltrækker en assistent, som straks tager mærke til ikke-farver, vil informere dig om rettidig eliminering.

Du kan gøre dig bekendt med teknikken til at male loftet fra gipsplader ved hjælp af en airbrush gun ved at se youtube videoklipet.

Mange muligheder for at male loftet af gipsplader findes på internettet. Sortimentet af design og farve løsninger, høj kvalitet af maling og holdbarhed af den malede overflade bestemmer succesen med denne metode til loftdesign. Her er nogle billeder af et vellykket gipsplank loftmaleri:

Et par tips om farvning

1. Hvis du begyndte at male gipsplankloftet, skal du ikke afbryde processen, men anbring det første lag maling på hele overfladen. Skift ikke den rulle, som du allerede maler, da den forbeholder sit eget unikke, dekorative lag.

2. Må ikke male over bestemte områder af loftoverfladen, der er begyndt at tørre op, med det gode mål at forbedre det påførte malingscoat. Hvis du ikke følger denne regel, kan du få et loft med grimme pletter eller pletter.

3. Farvning starter altid ved loftets hjørner. Du skal bruge en lille børste til dette formål, som du forsigtigt vil manipulere for ikke at plette væggen med maling. Mal over hjørnerne omkring omkredsen, du skal lave en lille udskæring og gå på loftet med en malingsrulle. Sådan teknologi vil spare dig for at få maling på væggen.

4. Når man maler med en rulle, skal den være helt nedsænket i et malingbad og derefter fjerne overskydende på den ribbeformede overflade. Ofte uerfarne kunstnere er bange for at nedsænke rullen helt i malingen for at undgå overskuddet. I stedet forsøger de forsigtigt at dyppe malingsrullen i den ene side af malingen. Dette er den forkerte tilgang. Malingen i dette tilfælde er ikke jævnt fordelt på rullen, men kvaliteten af ​​farvning kan lide af dette.

5. Maling af loftet eliminerer kaotisk bevægelsesrulle. Flyt i en retning. Et lag maling - en retning. Det næste lag påføres vinkelret på den forrige. Hvis du planlægger at male loftet i 2 lag, så bliver det første lag horisontalt og det andet - lodret. Farver i 3 lag tyder på følgende skema: Det første lag er lodret, det andet er vandret, og det tredje er lodret igen. Overholdelse af denne rækkefølge giver dig mulighed for at opnå det bedste resultat, når du laver et loft på gipsplader. Held og lykke!

Hvordan og hvordan man maler loftet af gipsplader

Maleri er en almindelig type gipsplader efterbehandling. Hurtig, smuk, enkel - maling applikation kan karakteriseres af disse ord. Hvordan male loftet af gipsplader? Hvilken maling skal du vælge? Disse spørgsmål opstår foran hjemmesteren. Første ting først.

Forberedelse af gipsvæg til maling

Forsigtig forberedelse af gipspladerplader - et løfte om nem og høj kvalitet på dekorative belægninger. Nogle mener, at perfekt glatte plader af gips ikke kræver behandling før maling. Denne opfattelse er forkert. Det er nødvendigt at udføre flere enkle operationer, så sømmen bliver usynlige - og belægningen kan males.

Primer ansøgning

 1. Foretage en akrylprimer, der styrker gipspladen og sikrer maksimal vedhæftning af maling til overfladen.
 2. Du skal bruge en pelsrulle eller en bred børste til at male arbejde.
 3. Coat gipsvæg med to lag af forbindelse.
 4. Når det første lag er tørt, skal det andet lag vinkelret på det.

Putty af gisokartonny designs

Målet er at skjule leddene mellem arkene og de fremspringende hætter på skruerne.

 1. Den første fase: Brug en special tape, fyld sømme med en kittet forbindelse. Efter tørring påføres et tyndt andet lag, og materialet er godt nivelleret.
 2. Hovederne til selvdrejende skruer skal drukne dybere (hvis de virker stærkt) og godt dække op.
 3. Flere typer af spatler vil lette opgaven.
 4. Efter fuldstændig tørring af kittet er overfladen jordet. Finkornet eller malingsnet vil gøre.
 5. Puttede overflader kan primeres igen.

Og i denne artikel fortælles om to niveauer lofter fra gips pap.

Her http://ru-house.net/stroitelstvo/okna/plastikovye/ finder du mange nyttige artikler om plastikvinduer.

Gipsvæg maling

krav:

 • skal være miljøvenlig
 • skjule fejl, hvis nogen.

Vigtigt: Ved hjælp af specielle teksturerede ruller kan du opnå interessante effekter på gipspladestrukturer.

Hvordan male loftet af gipsplader? Populære typer af maling til efterbehandling af plader af gipsvæg: Vandbaseret og akryl.

 1. Velegnet til alle overflader. Der er endda en fugtbestandig vandbaseret maling.
 2. Giver dig mulighed for at skabe både matte og glatte overflader.
 3. Det er nemt at opnå effekten af ​​forskellige teksturer.
 4. Er ikke giftig.

De fleste typer vandemulsion sælges i hvidt. I hardwareforretningen vil specialisten hjælpe dig med at vælge den rigtige farve. Speciel installation giver dig mulighed for at forstå, hvilken farve der vil være på helt tørrede plader.

Fordele ved akrylmaling:

 • vandbaseret akryl er mindre bange for fugtighed;
 • egnet til brug i køkkenet eller badeværelset;
 • Du kan få en mat og blank overflade;
 • forårsager ikke sundhedsskader.

Oliemalinger og emaljer har tilstrækkelige beskyttelsesegenskaber, er ikke bange for fugt og mekaniske skader. Men i boligområder er deres brug upraktisk. Hovedårsagen er tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​giftige kemikalier, der kan skade sundheden.

Og her vil du læse, hvordan du limer tapet på gipsvæggen.

Hvordan male et gipsplankloft

Forbered værktøj og inventar. Du skal bruge en rulle, børste, malingbakke, nogle få rene klud.

Køb en rulle med naturlige børster. Glans sammensætning kræver en kort lur, matte mellemlang længde, den længste lur vil give dig mulighed for at skabe en anden tekstur.

Trin for trin:

 1. Mal omkredsen af ​​det ønskede område med en pensel.
 2. Gå gennem vanskelige steder.
 3. Dyp rullen helt ind i malebadet. Lad malingen flyde lidt ud.
 4. Rull rullen over overfladen kun i en retning. 3-4 rullet på en bane vil være nok.
 5. Når malingen på rullen er færdig, skal du gå over det friskmalet område. Hvis flere minutter er gået, må du ikke gøre det - du kan ødelægge alt.
 6. Hver ny side maler straks over omkredsen, på kantene og sporene, og derefter - indenfor pladsen.
 7. Det er nødvendigt at anvende sammensætningen i to eller tre lag for helt at skjule leddene af arkene og de fyldte steder.

Vær opmærksom på: at fejl er mindre iøjnefaldende, vælg en lysere tone. På en mørk baggrund er alle fejlene i fuld visning.

Nu ved du, hvordan man maler et gipsplankloft. Forbered forsigtigt gipsvægskonstruktionen, putty leddene, lak arkene, anvend 2-3 lag maling, observere intervallerne til tørring af hver af dem - og resultatet vil glæde dig.

Hvad maling til at male loftet af gipsplader

Hvordan og hvordan man maler loftet af gipsplader

Forberedelse af gipsvæg til maling

Forsigtig forberedelse af gipspladerplader - et løfte om nem og høj kvalitet på dekorative belægninger. Nogle mener, at perfekt glatte plader af gips ikke kræver behandling før maling. Denne opfattelse er forkert. Det er nødvendigt at udføre flere enkle operationer, så sømmen bliver usynlige - og belægningen kan males.

Primer ansøgning

 1. Foretage en akrylprimer, der styrker gipspladen og sikrer maksimal vedhæftning af maling til overfladen.
 2. Du skal bruge en pelsrulle eller en bred børste til at male arbejde.
 3. Coat gipsvæg med to lag af forbindelse.
 4. Når det første lag er tørt, skal det andet lag vinkelret på det.

Putty af gisokartonny designs

Målet er at skjule leddene mellem arkene og de fremspringende hætter på skruerne.

 1. Den første fase: Brug en special tape, fyld sømme med en kittet forbindelse. Efter tørring påføres et tyndt andet lag, og materialet er godt nivelleret.
 2. Hovederne til selvdrejende skruer skal drukne dybere (hvis de virker stærkt) og godt dække op.
 3. Flere typer af spatler vil lette opgaven.
 4. Efter fuldstændig tørring af kittet er overfladen jordet. Finkornet eller malingsnet vil gøre.
 5. Puttede overflader kan primeres igen.

Køkken gipsplader lofter. Billeder og artikel om det her.

Og i denne artikel fortælles om to niveauer lofter fra gips pap.

Gipsvæg maling

 • skal være miljøvenlig
 • skjule fejl, hvis nogen.

Er vigtigt. Ved hjælp af specielle teksturerede ruller kan du opnå interessante effekter på gipsplader.

Hvordan male loftet af gipsplader? Populære typer af maling til efterbehandling af plader af gipsvæg: Vandbaseret og akryl.

 1. Velegnet til alle overflader. Der er endda en fugtbestandig vandbaseret maling.
 2. Giver dig mulighed for at skabe både matte og glatte overflader.
 3. Det er nemt at opnå effekten af ​​forskellige teksturer.
 4. Er ikke giftig.

Er vigtigt. glans maling vil fremhæve defekter. Matt vil hjælpe med at skjule disse fejl.

De fleste typer vandemulsion sælges i hvidt. I hardwareforretningen vil specialisten hjælpe dig med at vælge den rigtige farve. Speciel installation giver dig mulighed for at forstå, hvilken farve der vil være på helt tørrede plader.

Rådet. Hvis du tilføjer farve til beholderen med en vandbaseret maling selv, skal du anvende forbindelsen til en gipsvæg og vente 2 timer. Så vil du se den ægte farve, som vil være efter tørring. Sommetider er forskellen signifikant.

Fordele ved akrylmaling:

 • vandbaseret akryl er mindre bange for fugtighed;
 • egnet til brug i køkkenet eller badeværelset;
 • Du kan få en mat og blank overflade;
 • forårsager ikke sundhedsskader.

Husk. teksturerede design er vanskeligere at skabe. Omkostningerne ved akrylkompositioner er højere end vandemulsion.

Oliemalinger og emaljer har tilstrækkelige beskyttelsesegenskaber, er ikke bange for fugt og mekaniske skader. Men i boligområder er deres brug upraktisk. Hovedårsagen er tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​giftige kemikalier, der kan skade sundheden.

Sådan installeres et strækloft på gipsvæggen. Du vil lære ved at læse vores artikel.

Og her vil du læse, hvordan du limer tapet på gipsvæggen.

Hvordan male et gipsplankloft

Forbered værktøj og inventar. Du skal bruge en rulle, børste, malingbakke, nogle få rene klud.

Køb en rulle med naturlige børster. Glans sammensætning kræver en kort lur, matte mellemlang længde, den længste lur vil give dig mulighed for at skabe en anden tekstur.

Brug en flad børstebredde på 6-8 cm. Det er bekvemt at male over fremspringene og hjørnerne, hvor rullen ikke når frem.

 1. Mal omkredsen af ​​det ønskede område med en pensel.
 2. Gå gennem vanskelige steder.
 3. Dyp rullen helt ind i malebadet. Lad malingen flyde lidt ud.
 4. Rull rullen over overfladen kun i en retning. 3-4 rullet på en bane vil være nok.
 5. Når malingen på rullen er færdig, skal du gå over det friskmalet område. Hvis flere minutter er gået, må du ikke gøre det - du kan ødelægge alt.
 6. Hver ny side maler straks over omkredsen, på kantene og sporene, og derefter - indenfor pladsen.
 7. Det er nødvendigt at anvende sammensætningen i to eller tre lag for helt at skjule leddene af arkene og de fyldte steder.

Er vigtigt. hvert næste lag påføres vinkelret på hoveddelen. Det er nødvendigt at vente på, at hvert lag tørrer, inden du anvender en ny.

Vær opmærksom. så mangler er mindre iøjnefaldende, vælg en lysere tone. På en mørk baggrund er alle fejlene i fuld visning.

Nu ved du, hvordan man maler et gipsplankloft. Forbered forsigtigt gipsvægskonstruktionen, putty leddene, lak arkene, anvend 2-3 lag maling, observere intervallerne til tørring af hver af dem - og resultatet vil glæde dig.

Hvordan male gipsvæg: Vælg maling

Hvordan kan du male gipsvæg

Gipsvæg? Hvordan male bedre og hvordan man gør det korrekt, spørger artiklen. Det er svært at forestille sig i dag en moderne reparation uden gips. Med hjælp er det nemt at justere vægge og lofter, materialet giver dig mulighed for at oprette et loft på flere plan for at udstede en bue.

Efter installationen opstår der spørgsmålet: hvilken plastering gipsvæg til maling, hvordan man vælger maling og hvordan man påfører belægningen.

Egenskaber af gipsvæg

Før behandling af gipsvæg inden malingen er det nødvendigt at kende bekendtskab med egenskaber og typer af materiale, som kan være:

 • Almindelig væg eller "standardark".
 • Loft. oftest brugt til justering af enkle lofter og strukturer på flere niveauer.
 • Fugtbestandig - ikke udskiftelig, når du afslutter badeværelserne.
 • Brandsikker Afviger modstanden mod en åben kilde til ild, samtidig med at den bevarer sin position på rammen.
 • Arch. Tillader installation af ret komplekse buede overflader.
 • Acoustic. Anvendes meget sjældent. Materialets egenart er tilstedeværelsen af ​​perforering med et sæt huller, hvis diameter er ca. en centimeter og en særlig lydisoleret klud placeret på bagsiden af ​​arket. Det bruges til at designe optagestudier, hjemmebiografer.

Akustisk Gipsvæg Loft

 1. Relativt lille pris.
 2. Miljøvenlig.
 3. Det brænder ikke.
 4. Høj lydisoleringsegenskaber.
 5. Det fjerner overskydende fugt fra luften og giver det nemt væk, når luften tørrer.
 6. Det er simpelthen behandlet, let monteret.
 7. Mindste affald efter afslutning af værelset.

Ulempen ved gips er:

 1. Relativ lav styrke og vandmodstand.
 2. Vanskeligheden ved at fastsætte noget.

Tip: Hammer ikke negle i en gipsplademur. Kun dybere med skruer kan holde en lille hylde eller et billede. Tungt kan ikke hænge på dem, det vil simpelthen føre til ødelæggelsen af ​​muren.

Efter at have kendskab til materialets egenskaber og installere det indendørs, er det nødvendigt at bestemme, hvordan overfladefinishen skal udføres.

Sådan tilberedes gipsvæg til maleri

Før du maler gipsvæggen med dine egne hænder, skal du forberede overfladen (se. Kan jeg male gipsvæggen uden kitt og hvordan man gør det).

 • Kontroller omhyggeligt alle lagnerne og tilstanden af ​​stødsammenføjningerne. Normalt efter at have dækket overfladerne på leddene, er der oftest revner.

Tip: Før du måler overfladen af ​​gipsplader, skal du forklare samlingerne mellem arkene. Selv anvendelsen af ​​flere lag maling vil ikke være i stand til helt at skjule hullet.

Forberedelse af gipsvæg til maling

 • Fremspringende skruer skrues ned med en skruetrækker.
 • Placeringen af ​​gipsvægsleddet på rammen er anbragt (se Sådan tømmer gipsvægsleddet i henhold til teknologien).
 • På overfladen af ​​gipsvæg kittespatel
 • Hele længden af ​​leddet ligger forstærkningsbånd.
 • Et andet lag af kittet er dækket.
 • Overfladen er forsigtigt poleret.
 • Loftet er rengjort af fint støv og andet snavs med en fugtig klud.
 • Du kan male gipsvæggen.

Tip: For at sikre, at sømmen ikke skinner gennem malingen, skal du først påføre dens lag på et lille område af overfladen, og efter fuld tørring skal du vurdere resultatet. Hvis kittet ikke er synligt gennem malingen, kan du male hele loftet.

Hvilken maling at vælge for gipsvæg

At vælge typen af ​​maling til gips er ikke svært. Efter korrekt forberedelse til farvning kan du bruge emalje eller maling. Alt afhænger af ejeren, hvem vælger at male gipspladens bue, vægge og loft.

Til maleri paneler kan du bruge:

Farvning gipsvæg er lavet i tre typer af maling:

 • Vandemulsion Denne type belægning passer bedst til vægmaling.
 1. behagelig fløjlsagtig, uigennemsigtig overflade;
 2. et stort antal farver. Men når man bruger denne maling, skal man huske på, at det efter tørring lyder med flere toner.

Vandig emulsionsmaling har en hvid farve, og farveområdet er givet til det med forskellige farver, der købes separat, hvilket giver dig mulighed for at gøre enhver farve eller skygge på gipsvæggen.

Tip: Når du tilføjer farve, skal indholdet være højst 5%.

Malingen er nem at påføre og vaskes nemt uden brug af specielle opløsningsmidler og væsker.

Ulemperne ved sammensætningen indbefatter:

 1. øget forbrug i forhold til andre
 2. maling er ikke egnet til vægge i værelser hvor høj luftfugtighed.
 • Olie. Velegnet til ethvert værelse. Det passer godt på gipsvæggen, og overfladen er derfor holdbar, blank.
 1. resistent over for de negative virkninger af fugt og virkningen af ​​et aggressivt miljø
 2. de er økonomiske i forbrug.

Ulemperne ved olie maling indbefatter tilstedeværelsen i deres sammensætning af et stort antal kemiske komponenter, der er farlige for mennesker, hvilket kræver, at man kun måler gipsvæg på et godt ventileret område.

 • Emaljer. Efter tørring er belægningen glat, holdbar og smuk. Fordele ved brug af emalje:
 1. en bred vifte af nuancer og farver;
 2. den kan være blank eller mat;
 3. efter tørring bliver overfladen fugtfast film;
 4. lavt materialeforbrug pr. arealareal
 5. tørrer hurtigt.

Sådanne overtræk forbedrer:

 1. æstetiske kvaliteter af gipssten;
 2. give ham korrosionsbeskyttelse
 3. beskytte materiale mod ultraviolet stråling, forøget fugtighed, pludselige temperaturændringer og andre eksterne påvirkninger.

Det vigtigste er i dette tilfælde at vælge den rigtige maling og forberede en overflade af høj kvalitet til arbejdet.

Hvordan male loftet af gipsplader

Til maling af loftet, og væggene bruges:

 • Spray (se. Vi vælger spray til maling). Denne mulighed gør det muligt for belægningen at opnå den bedste kvalitet, men ikke alle har en sådan enhed, og brugen kræver visse færdigheder.
 • Brush. Med et sådant værktøj, foran rullen, er alle svære at nå områder og hjørner farvet. I dette tilfælde udføres bevægelser skarpe og rykkede, således at malingen ligger jævnt på overfladen. Når du kører en børste frem og tilbage, kan det vise sig at være en "bitty" belægning.
 • Roller. Sådanne værktøjer er lavet med forskellige belægninger, har en anden bunnlængde, hvilket især påvirker det endelige udseende af overfladen, der skal males: med en stigning i længden af ​​bunken kan en lysere struktur resultere.

Tip: Gipspladens loft skal kun males med en rulle med en kort lur, hvilket giver dig mulighed for at få en glat og høj kvalitet belægning i slutningen af ​​arbejdet. Du bør ikke bruge en rulle lavet af skumgummi til at male loftet - det efterlader spor. Ruller til loftet skal tages med en lang arm som vist på billedet.

Roller gipsplader maleri

Inden du anvender en ny rulle, skal du:

 1. blød i rent vand
 2. tør godt.

Rullen dyppes ind i malingen, rulles ud på en ribbet overflade på et særligt bad, så malingen ligger lige på rullen, og så udføres det første lag af belægningen på væggen, helst parallelt med vinduet. Det er meget vigtigt at male loftet på rullen, mens der på vanskelige steder er malingen ikke tørret endnu. Hvert næste lag påføres overlappet med 15 centimeter. Således er hele loftet malet.

Efter at det første lag er tørret, påføres det andet lag, men det er samtidig nødvendigt at rulle det fra vindue til dør. Denne metode kan opnås jævn og ensartet belægning. Hvis hår, mote eller lint fra rullen kommer i loftet, skal de fjernes straks uden at vente på, at malingen tørrer.

Tip: Loftgipsplader skal indstilles i faser: to tynde lag maling påføres, dette er at foretrække til en tyk. Hvert næste lag skal tilføres gennem tiden, som er specificeret af instruktionen om malingpakning.

Hvordan male et dekorativt stengips

Hvordan male en gipsflise

Før du male en gipssten, skal du møde og overholde nogle regler:

 • Det er umuligt at anvende maling på en overflade, der ikke tidligere er imprægneret eller endnu ikke tørret.
 • Det er ikke nødvendigt at lægge maling på ikke jorden gamle dekorative sten: det begynder at smuldre meget hurtigt.
 • Til maling skal du bruge specielle vandtætte maling til udvendigt arbejde.
 • Det er bedre at tilføje specielle hærdere til sammensætningen - de vil forbedre overfladens kvalitet ved maling af sten.
 • Effektens varighed kan øges ved sprøjtning på overfladen af ​​lak.

Ved overholdelse af disse enkle regler for farvning af en sten fra gips, vil dækket holde fast nok og blive god beskyttelse af materiale mod korrosion og skadelige ydre påvirkninger.

Før man maler gipset, opnås en god maling, og værktøjerne er forberedt:

Mal en gipssten med en børste

 • Høj kvalitet rulle.
 • Airbrush. Dens fordele er at sprøjte, snarere end at smøre farvesammensætningen, hvilket gør det muligt at opnå en ensartet, naturlig farve. Når du justerer afstanden fra airbrush til overfladen af ​​gipsvæggen og malingsforsyningsstrålen, kan du give gipssten nuancer af samme farve lys eller mørkere.
 • Grout for leddene.
 • Midler til beskyttelse af personen under arbejdet: handsker, åndedrætsværn.

Teknikken til at male gipssten er som følger:

Ved påføring af maling med en sprøjtepistol skal afstanden til væggen være ca. 45 centimeter, således at overfladedæmpningen ikke forhindrer sprøjtning. Trykket på kompressoren vælges 3-3,5 atmosfærer.

Brug en sprøjtepistol til at male en gipssten

Når du arbejder med en sprøjtepistol, øges produktiviteten og kvaliteten af ​​den behandlede overflade: børsterhøjen lukker ikke farveområdet, og du kan se hele overfladen under arbejdet og straks foretage de nødvendige korrektioner:

 • Skift farvedybden.
 • Skift mætningsfarve.

Sprøjtepistol er praktisk at male gipssten uden sortering og dækker de steder, du har brug for. Ved hjælp af børster i forskellige størrelser kan du oprette et interessant mosaikpanel og male hver flise af materiale, der er lagt separat.

Hvordan male gips, end at male en gips, alle nuancer af arbejdet viser i detaljer videoen i denne artikel.

Han blev uddannet fra arkitekturfakultetet i Penza State Institute of Architecture and Construction. I de sidste ti år har han været en førende specialist i et stort byggefirma i byen Penza, der beskæftiger sig med opførelse af fleretages beboelsesejendomme. Den samlede erhvervserfaring i specialet er 18 år. Rådgivning om design, valg af materialer til indvendig og udvendig dekoration, teknologi til efterbehandling.

Valgregler: hvordan man maler loftet af gipsplader

Afslutning - den sidste fase af eventuelle reparationer. Og kvaliteten af ​​dens gennemførelse afhænger af udseendet af interiøret. Så både humør og generel atmosfære. Maling af loftet har længe været en praktisk og relevant metode til at skabe design.

Malerne af den nyeste produktion er bekvemme, når de anvendes, de passer vidunderligt og er nemme at passe på. Valget er stort med hensyn til belægningsmuligheder, farver og omkostninger. Begyndermester løser flere problemer: Hvilken maling skal man købe, hvordan man forbereder overfladen og anvender belægningen korrekt.

Designvariationer

Mange foretrækker at forlade loftet, som det er - træ, armeret beton. Men der er andre, der foretrækker at skjule denne base fra øjnene. Gipsplader, PVC-lærred, mineralfliser, vægpaneler, kunstig eller natursten og andre typer materialer er egnede til dette. Udsmykning af loftet med kork eller parket vil være en ikke-standard løsning.

Forstærket betonloft uden efterbehandling

Gipsvæg og betonghul bagved tapet eller maling. Trælofter omdannes under et lag af lak. I farver, der er klar til brug, vil farver og billeder være behagelige for lærredens PVC. Men metalmodulerne, lamellerne, sten, mineralfliserne er ikke genstand for efterbehandling.

Ubehandlede armeret beton gulve har en betydelig ulempe - mange uregelmæssigheder, og nogle gange udsparinger. Derfor at male et sådant loft på forhånd forberedt. Suspended gips strukturer har ikke sådanne fejl. Ark før maleri går også igennem forberedelsesfasen, men det er ikke så besværligt.

Forbereder GKL til maling, udfør følgende operationer:

 • forarbejdning af led, sømme, hoveder til selvlukkende skruer;
 • putty fly;
 • slibning;
 • primercoating.

Maleri vil virke som en forunderlig virksomhed selv for en nybegynder. Korrekt montering af rammen og folie med plader af gips giver en jævn overflade uden sagging, revner og andre fejl. Det er kun at udføre den forberedende proces til basen og vælge den rigtige dækning. I dag er markedet rig på sortiment fra en række producenter.

Mal loftet med vandbaseret maling

Malings- og udvælgelsesprincipper

Spørgsmålet om, hvordan man maler loftet, har ikke tabt relevans. Byggemarkedet er forskelligt, men dette sortiment er tabt. Egnede valgmuligheder maler for GKL:

 • silicone;
 • vand emulsion;
 • akryl;
 • vanddispersion;
 • emalje;
 • akryl med tilsætning af latex;
 • silikat.

Men hvilken er bedre? Den der har følgende egenskaber:

 • lægger sig let;
 • garanterer ensartethed til belægningen;
 • let på pleje
 • sikkerhed;
 • er tilgængelig.

Vandbaserede maling bruges normalt til at male gipsvæg: de er nemme at anvende, ingen lugt, tørre hurtigt, er sikre. Efter at have tilføjet farvestof til hvid maling får du de mest utænkelige nuancer.

Maling baseret på vanddispersionsammensætninger er den mest holdbare. Kvaliteten af ​​belægningen ligner fliser og sten. Men disse maler er begrænset i antallet af farver.

Valg mellem akryl med latex eller uden, stop på latex-versionen. Det gør belægningen glattere, maskerer små fejl og revner, modstandsdygtige over for fugt. En mærkbar minus er den "bidende" pris. Derfor er det mere rationelt at bruge denne maling i værelser med et højt fugtindhold (i badeværelset).

Tempoet i popularitet begyndte at få emalje. De gør loftet blankt og skinnende (som fliser eller dekorative sten). Men sådan glans er det værd. Jeg vil gerne bemærke emalens evne til at understrege endog en mindre fejl.

Det vigtigste er kvaliteten af ​​overfladen.

Loftet får det udseende, der vil give den første finish - puttying, forsegling mangler og sømme, priming. Som kittemateriale vælges gipsforbindelser. Men i badeværelset, brug cement, de er modstandsdygtige mod fugt og temperaturforskelle i modsætning til gips. Dyrere materialer er polymerkittet.

Denne video giver dig mulighed for at blive bekendt med teknikkerne til puttying og måling af GKL lofter:

Opnået i forbindelse med puttying defekter rengøres ved slibning. Kunstig belysning vil registrere alle fejl.

Ansøgnings detaljer

Scenen har funktioner:

 • Maling påføres kun i et løb, ellers vil der være pletter;
 • Der er ikke noget ensartet værktøj, derfor måler overfladen, ændrer ikke rullen;
 • Brug en side af rullen til maling;
 • fejl vil ikke forblive kun efter en grundigt gennemført forberedelsesfase.

Begynd at male fra hjørnerne. Ordningen til farvning anvendes som følger - en vandret vertikal. Hvis i tre lag, så - lodret-vandret-lodret.

Farvning er en rentabel og nem måde at dekorere en giprok på. Men der er stadig mange materialer, der også kan lægges med dine egne hænder: foring, flise, tapet, sten.

Kan gnavere komme i basalt bomuldsuld? Metoder til gnaver kontrol Karakterisering af lim Moment Joiner, omfang, sammensætning Omfang af lim Super Moment, regler for arbejde med lim

Nu fremstiller russiske producenter skønt skum, Kudo, Proffleks, TechnoNIKOL, I Volgograd, bag russisk skum, omkring 70% af markedet for 2017

I den første video af den dårlige kvalitetsprofil, vil jeg i det andet gerne se, hvordan enkeltstikforbindelserne vil blive installeret.

Så jeg besluttede at male køkkenet med vandbaseret maling. Mange forskellige farver, jeg kan bare ikke gøre mit valg. Sådan finder du ud af, hvordan...

Mineralulden er meget ligesom en varmelegeme er forbudt, når man bygger objekter relateret til mad. Isolering er meget dårlig, bange...

Katalog over reguleringsdokumenter De mest populære gæster og bygningskoder

Eventuelle spørgsmål?
Spørg eksperten

En lille beskrivelse af afsnittet med spørgsmål og svar. På tilbudet for eksempel

Hvad maling til at male loftet af gipsplader

Hvordan male loftet af gipsplader under reparationen: principper

En af de mest succesfulde muligheder for at dekorere loftet er arkivering af gipsplader til en metalramme, der er fastgjort til loftfliserne.

Denne metode gør det muligt at skjule alle uregelmæssigheder og mangler i den gamle belægning, og efter afslutning af færdiggørelsen er det muligt at opnå en ensartet, glat overflade uden dråber og led.

Maling af loftet af gipsplader.

Selvmalet loft

Til færdiggørelse af sådanne lofter er det bedst at bruge maleri, så i denne artikel kan læseren finde svar på spørgsmålet: hvordan man korrekt maler gipsloftet, efter at det er installeret og puttyed.

Derudover vil der blive præsenteret en detaljeret instruktion, hvor der er skrevet hvordan man forbereder overfladen, hvilken maling er bedre at male loftet af gipsplader og hvilke værktøjer og materialer der skal bruges til dette.

Uforberedt loft på to niveauer af gipsplader.

Udvælgelse af materialer

Hvis man vælger maling til loftet, skal man huske på, at den sædvanlige alt olie emalje ikke er den mest egnede mulighed for efterbehandling arbejde i interiøret.

 1. For det første, fordi de er ret giftige, har en skarp lugt og en lang fuld tørretid.
 2. Og for det andet danner de efter tørring en solid hermetisk film, der klæber porerne på overfladen af ​​materialet, berøver det åndbare og dampledende egenskaber.

Desuden har en sådan film ikke tilstrækkelig elasticitet, så over tid vil den blive dækket af et netværk af små revner under påvirkning af udsving i temperatur og fugtighed, og derefter begynde at afpille og falde af.

Derfor til spørgsmålet om, hvilken maling der maler loftet på gipsvæg, kan vi med sikkerhed anbefale enhver indvendig emulsions- eller dispersionsmaling, der er lavet på vandbasis.

Imidlertid er deres rækkevidde stor nok, og for at få en forståelse af hvilken type der er bedre at anvende under specifikke betingelser, vil nogle typer af sådanne sammensætninger og deres grundlæggende egenskaber blive givet nedenfor.

 • Latex-baseret akrylmaling danner et tilstrækkeligt tykt overtræk, som kan skjule mindre revner, ridser og andre mindre overfladefejl. Den har et højt fugtighedsresistensniveau samt god modstand mod virkningerne af alle former for husholdningskemikalier.
 • Silikatmaling baseret på siliconeforbindelser har en øget modstandsdygtighed mod fugt og har også antiseptiske egenskaber. Anbefales til brug i dårligt ventilerede områder med høj luftfugtighed, såsom bade, køkkener, badeværelser og opbevaringsrum. Godt modstår dannelsen af ​​skimmelsvamp i loftet og væggene.
 • Silikoneharpiksbaseret emulsionsmaling, som den forrige, har høj modstandsdygtighed mod fugt, men i modsætning til den har større elasticitet, bedre dækkende evne, og efter påføring forlades et tykkere lag, der vil hjælpe med at skjule mindre overfladefejl. Det skal dog tages i betragtning, at prisen på en sådan maling kan være ret høj.

En anden fordel ved vandbaserede sammensætninger er en ret bred vifte af farver af det færdige produkt, som om nødvendigt kan kalibreres direkte i butikken på en speciel stativ, idet den har valgt den nødvendige skygge.

Et andet vigtigt punkt ved valg af den rigtige sammensætning er dens reflektivitet. Hvis vi taler om, hvilken maling der maler loftet på gipsvæg, bør du foretrække at male med en mat overflade, da det er bedre at skjule alle uregelmæssigheder og defekter i belægningen.

Billedet viser akryl vandbaseret maling.

Tip!
Når man køber en vandbaseret maling, skal man huske på, at sammensætningerne af udenlandsk produktion har den bedste dækningsevne og for at opnå en højkvalitets belægning, er det nok at anvende dem i to eller tre lag, mens indenlandske sammensætninger kræver anvendelse af flere lag.

Overfladebehandling

Til påføring af topcoat. Først og fremmest kræves korrekt overfladebehandling. Før du måler gipsplankloftet, skal du grundigt putte alle huller, huller, samlinger mellem paneler og andre defekter og derefter polere overfladen med emery klud.

Efter at have opnået en perfekt flad overflade, er det nødvendigt at klæbe hele loftets overflade med et specielt forstærkende lærred lavet af tyndt glasfiber. Det vil skjule alle de mindste fejl og skabe den perfekte base til påføring af maling.

Derudover vil det fungere som et forstærkende materiale pålideligt sammen alle emulsionslagene og forhindre yderligere revner og afstivning af maling.

Fyldning af åbninger og led.

 1. Påfør lim til loftet og spred jævnt med et tyndt lag over hele området.
 2. Start fra et hvilket som helst hjørne af rummet, fastgør en glas glasfiber til loftet og rul det langs rummet mod den modsatte væg og afskær resten.
 3. Brug en gummi rulle, glat det til overfladen ved at udglatte det og fjerne luftbobler.
 4. Dernæst ruller det samme med en lille overlap, der fastgøres til det forrige panel og ligner tilsvarende over det næste afsnit.
 5. Det er således nødvendigt at anvende glasfiber til hele loftet.
 6. Efter at limen har grebet lidt over panelernes overlapning, skal du tegne en retlinie med en skarp kniv, skære igennem begge lag og fjerne rester af materialet, hvilket giver en jævn og pæn ledd.

Før du måler gipsplankloftet på den indsatte overflade, skal du påføre et meget tyndt lag af finish, og efter tørring skal det slibes og primeres.

Limning af glasfiber til loftet.

Tip!
For bedre vedhæftning skal priming og maling af loftet udføres samme dag og opretholde det nødvendige interval for tørring af primerlaget.

Maleri arbejde

For at udføre maleriarbejde med egne hænder skal du bruge et enkelt sæt værktøjer: en bred flad børste, en rulle med udskifteligt værktøj og en malingbakke.

 1. Det er nødvendigt at begynde arbejdet med farvning ved hjælp af en børstebørste, steder tilstødende vægge og andre vanskelige steder.
 2. Arbejdet skal udføres i to trin. Anvend først malingen med korte slag, og far det derefter med penselens glatte fejende bevægelser.
 3. Derefter kan du bruge en rulle til at male de åbne områder og store overflader for at male loftet. Det skal dyppes i en bakke med maling, rulles derefter på en flad overflade og påføres derefter på loftet.
 4. Påfør det første og efterfølgende lagbehov efter tørring. Ved påføring af hvert efterfølgende lag af bevægelse af rullen skal være vinkelret på retningen af ​​anvendelsen af ​​det foregående lag.
 5. Således skal du behandle hele loftet, visuelt kontrollere kvaliteten af ​​applikationen, se lysets blænding på overfladen.

En skematisk tegning, der viser, hvordan man maler et gipsplankloft med en rulle.

Tip!
Uanset antallet af lag anbefales det første lag af maling til at blive anvendt med bevægelser parallelt med væggen, som vinduet er placeret på, og strækningerne i det sidste lag skal være vinkelret på det.

konklusion

Efter at have læst denne artikel bliver det klart, hvordan man korrekt måler loftet på gipsplader, fordi der faktisk ikke er noget svært i dette arbejde. Hvis det ønskes, og tilstedeværelsen af ​​nogle færdigheder med denne opgave på kort tid vil være i stand til at håndtere enhver udlejer.

For mere information kan du se videoen i denne artikel eller læse andre materialer, der er relevante for dette emne på vores portal.

Hvordan og hvordan man maler loftet af gipsplader

Forberedelse af gipsvæg til maling

Forsigtig forberedelse af gipspladerplader - et løfte om nem og høj kvalitet på dekorative belægninger. Nogle mener, at perfekt glatte plader af gips ikke kræver behandling før maling. Denne opfattelse er forkert. Det er nødvendigt at udføre flere enkle operationer, så sømmen bliver usynlige - og belægningen kan males.

Primer ansøgning

 1. Foretage en akrylprimer, der styrker gipspladen og sikrer maksimal vedhæftning af maling til overfladen.
 2. Du skal bruge en pelsrulle eller en bred børste til at male arbejde.
 3. Coat gipsvæg med to lag af forbindelse.
 4. Når det første lag er tørt, skal det andet lag vinkelret på det.

Putty af gisokartonny designs

Målet er at skjule leddene mellem arkene og de fremspringende hætter på skruerne.

 1. Den første fase: Brug en special tape, fyld sømme med en kittet forbindelse. Efter tørring påføres et tyndt andet lag, og materialet er godt nivelleret.
 2. Hovederne til selvdrejende skruer skal drukne dybere (hvis de virker stærkt) og godt dække op.
 3. Flere typer af spatler vil lette opgaven.
 4. Efter fuldstændig tørring af kittet er overfladen jordet. Finkornet eller malingsnet vil gøre.
 5. Puttede overflader kan primeres igen.

Køkken gipsplader lofter. Billeder og artikel om det her.

Og i denne artikel fortælles om to niveauer lofter fra gips pap.

Gipsvæg maling

 • skal være miljøvenlig
 • skjule fejl, hvis nogen.

Er vigtigt. Ved hjælp af specielle teksturerede ruller kan du opnå interessante effekter på gipsplader.

Hvordan male loftet af gipsplader? Populære typer af maling til efterbehandling af plader af gipsvæg: Vandbaseret og akryl.

 1. Velegnet til alle overflader. Der er endda en fugtbestandig vandbaseret maling.
 2. Giver dig mulighed for at skabe både matte og glatte overflader.
 3. Det er nemt at opnå effekten af ​​forskellige teksturer.
 4. Er ikke giftig.

Er vigtigt. glans maling vil fremhæve defekter. Matt vil hjælpe med at skjule disse fejl.

De fleste typer vandemulsion sælges i hvidt. I hardwareforretningen vil specialisten hjælpe dig med at vælge den rigtige farve. Speciel installation giver dig mulighed for at forstå, hvilken farve der vil være på helt tørrede plader.

Rådet. Hvis du tilføjer farve til beholderen med en vandbaseret maling selv, skal du anvende forbindelsen til en gipsvæg og vente 2 timer. Så vil du se den ægte farve, som vil være efter tørring. Sommetider er forskellen signifikant.

Fordele ved akrylmaling:

 • vandbaseret akryl er mindre bange for fugtighed;
 • egnet til brug i køkkenet eller badeværelset;
 • Du kan få en mat og blank overflade;
 • forårsager ikke sundhedsskader.

Husk. teksturerede design er vanskeligere at skabe. Omkostningerne ved akrylkompositioner er højere end vandemulsion.

Oliemalinger og emaljer har tilstrækkelige beskyttelsesegenskaber, er ikke bange for fugt og mekaniske skader. Men i boligområder er deres brug upraktisk. Hovedårsagen er tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​giftige kemikalier, der kan skade sundheden.

Sådan installeres et strækloft på gipsvæggen. Du vil lære ved at læse vores artikel.

Og her vil du læse, hvordan du limer tapet på gipsvæggen.

Hvordan male et gipsplankloft

Forbered værktøj og inventar. Du skal bruge en rulle, børste, malingbakke, nogle få rene klud.

Køb en rulle med naturlige børster. Glans sammensætning kræver en kort lur, matte mellemlang længde, den længste lur vil give dig mulighed for at skabe en anden tekstur.

Brug en flad børstebredde på 6-8 cm. Det er bekvemt at male over fremspringene og hjørnerne, hvor rullen ikke når frem.

 1. Mal omkredsen af ​​det ønskede område med en pensel.
 2. Gå gennem vanskelige steder.
 3. Dyp rullen helt ind i malebadet. Lad malingen flyde lidt ud.
 4. Rull rullen over overfladen kun i en retning. 3-4 rullet på en bane vil være nok.
 5. Når malingen på rullen er færdig, skal du gå over det friskmalet område. Hvis flere minutter er gået, må du ikke gøre det - du kan ødelægge alt.
 6. Hver ny side maler straks over omkredsen, på kantene og sporene, og derefter - indenfor pladsen.
 7. Det er nødvendigt at anvende sammensætningen i to eller tre lag for helt at skjule leddene af arkene og de fyldte steder.

Er vigtigt. hvert næste lag påføres vinkelret på hoveddelen. Det er nødvendigt at vente på, at hvert lag tørrer, inden du anvender en ny.

Vær opmærksom. så mangler er mindre iøjnefaldende, vælg en lysere tone. På en mørk baggrund er alle fejlene i fuld visning.

Nu ved du, hvordan man maler et gipsplankloft. Forbered forsigtigt gipsvægskonstruktionen, putty leddene, lak arkene, anvend 2-3 lag maling, observere intervallerne til tørring af hver af dem - og resultatet vil glæde dig.

Gipsplader loftsmaleri muligheder

Skal du være opmærksom, hvad ser den person, der kom ind i lokalet på? Selvfølgelig på loftet. Loftfladen er den vigtigste del af interiøret, et stort rum til realisering af design og farvefantasier. Og den bedste mulighed for deres implementering vil være brugen af ​​gipsvæg. Evnen til at skabe arkitektoniske løsninger og fantastiske konfigurationer, miljøsikkerhed og fremragende lydisolering og brandsikre egenskaber kombineret med fantastisk dekorativ belysning bestemmer gummibedømmelsen blandt andre byggematerialer.

Indholdsfortegnelse:

Valg af maling til loftet

Der er mange løsninger til udformningen af ​​gipspladens overflade. Den mest pålidelige og mest almindelige mulighed til dato er at male loftet. Teknologien til maling af gipsplankloftet har sine egne specifikke egenskaber: for eksempel er der direkte påføring af maling på gipspladerfladen forud for en hel kompleks af forberedende arbejde: primer, kitt og overfladepolering. Alle disse procedurer forfølger et fælles mål - at identificere mindre mangler og uregelmæssigheder og derefter fjerne dem. Det lykkes at klare det indledende arbejde, hvor spørgsmålet opstår: Hvilken maling passer bedst til et gipsplankloft? Tanker om oliebaseret maling kan straks fjernes.

Ifølge specialisterne i malingvirksomheden er de mest egnede maling til maling af gipsplader lofter vandbaserede og vanddispersionspræparater. Samtidig er dispersionsmaling langt bedre end emulsionen i evnen til at bevare sin oprindelige udseende og fugtresistens over lang tid, men det er ringere med hensyn til valg af farveopløsning, da den primært fremstilles i nyanser af hvidt. Producenter af samme emulsionsmaling tilbyder forbrugerne en række farvepalet - lyse, mættede farver for at skabe ethvert trendy og klassisk interiør.

Vandbaserede malings- og lakformuleringer er kendetegnet ved en høj tørrehastighed og fraværet af en vedvarende, ubehagelig lugt, de er giftfri og til sidst udgør de en holdbar ensartet film, der kan opdateres periodisk uden noget arbejdskrævende arbejde for at fjerne den tidligere coating.

I dag er markedet for byggematerialer overmættet med en enorm mængde vandbaserede farvesammensætninger. Disse er silikone, akryl, akryl med latex, silikat maling, med mineralsk sammensætning. forskellige nuancer og producenter med deres egne fordele og begrænsninger i brug.

Maling med tilsætning af latex anses for at være den dyreste, fordi den har flere fordele, for eksempel er den brugt til at skabe en ikke-dampgennemtrængelig, resistent over for forskellige urenheder, en jævn, smuk belægning og muliggør mulighed for vådpleje baseret på vaskemidler.

Tegning 2 lag akryl latexmaling på overfladen af ​​gipsvæg hjælper dig med at blokere synlige revner, der er op til 1 millimeter tykke.

Akryl vandbaserede maling. på grund af den øgede modstand mod slid i vaskeprocessen, den mest efterspurgte og er beregnet til anvendelse i stort set ethvert rum.

Til maling af overflader, som regelmæssigt udsættes for fugt, er den bedste løsning at anvende silikatmaling. Det beskytter pålideligt mod udseende og reproduktion af mikroorganismer og indebærer ikke yderligere anvendelse af antiseptiske midler.

De bedste egenskaber af silicat og acrylforbindelser kombineres i en silicone-maling. Dens høje elasticitet gør det muligt at blokere revner mere end 2 mm tykke. Efter påføring og tørring danner siliconefarven en vandtæt film, der på en forsvarlig måde beskytter loftoverfladen i værelser med dårlig vandtætning - køkkenværelser og badeværelser. Overfladen malet med silikone maling er modstandsdygtig over for snavs og eliminerer den ekstra anvendelse af antiseptiske tilsætningsstoffer.

Farvning af en gipspladeoverflade involverer påføring af flere lag maling i nøje overensstemmelse med instruktionerne på farvestofsammensætningen og opretholdelse af de nødvendige tørringsperioder for hvert lag. Maling af udenlandsk produktion anvendes med en speciel rulle, normalt i 2 lag, indenlandske - i 3 lag.

Derudover skal du, når du køber en vandbaseret maling, bestemme graden af ​​glans: producenterne tilbyder blanke og halvglansede, matte og halvmatte kompositioner. Deres væsentligste forskel er, at matt maling visuelt øger rummets højde, yder et væsentligt bidrag til skabelsen af ​​et harmonisk og komplet design af rummet. Det er godt at fjerne mindre fejl i gipsloftet, men det er meget tidskrævende at vedligeholde.

Den glatte maling er modstandsdygtig over for slid, den malede overflade er lettere at rengøre, men det viser alle fejl og fejl i loftoverfladen, som blev indført af mesteren i færd med at male. Professionelle rådgiver at vælge en halv-glans eller halvglans maling.

Det skal bemærkes, at emalje i fremmede lande i stigende grad anvendes til farvning af gipsloftet. Dette er et produkt af højere kvalitet, der tørrer hurtigt, er modstandsdygtigt mod fugt og har en hvid farve. Samtidig afspejles høj kvalitet i prisen - prisen på emalje er høj, og det afgør den lave popularitet på hjemmemarkedet.

Ved køb af maling skal du ikke glemme at læse etiketten, hvor producenten informerer om formålet, forbrug pr. Kvadratmeter og slidstyrke under vådrensning.

Gipsvægsmålingsteknik

Lad os forsøge at forstå teknologien og funktionerne ved at male loftet. Det er kvaliteten og holdbarheden af ​​den malet loftoverflade, der afhænger af, hvor godt malerieteknologien er blevet observeret på hvert trin, herunder under forberedelserne.

Forbereder gipsvægens overflade til maling

Gipskernen i gipspladen er et almindeligt gips med forskellige polymertilsætningsstoffer. Prøv at gnide et stykke gips, og for dine øjne bliver det til støv. Enhver bygherre vil fortælle dig, at udførelse af malerarbejde på en støvet overflade er upraktisk. En sådan overflade har først og fremmest brug for en primer. Du bliver nødt til at være særlig opmærksom på kvaliteten af ​​primeren af ​​leddene og de områder, hvor kerne af gipspladen er udsat.

Det antages ofte, at revner på malet gips er dannet på grund af dårlig installation. Dette er imidlertid ikke helt sandt. Årsagen til krakningen af ​​gipspladerne kan være ledd af dårlig kvalitet eller krænkelse af teknologi. Det skal her bemærkes, at kvaliteten af ​​tætningssømmene er bestemt af råmaterialernes kvalitet og erfaringen fra den specialist, der udfører arbejdet.

Efter fabrikantens anvisninger skal du knæde materialet for at forsegle sømene. Til dette gøres blandingen til rent vand ved stuetemperatur og omrøres med en blander, indtil der dannes en tyk creme. Efter kogning af kitt kan du begynde at forsegle sømene.

Sæt søm på gipspladen overfladen kræver brug af ekstra materialer, for eksempel serpyanka. Serpyanka er et specielt tape til forstærkning af sømme. Det kan limes, før du starter kittet eller efter påføring af det første lag.

Limning serpyanka, være opmærksom på følgende punkter:

 • Serpyanka skal limes nøjagtigt i midten af ​​sømmen;
 • hvis du ikke behøver at arbejde med en solid serpyanka, så limning sker med overlappende med obligatorisk tilgang af kanterne til hinanden;
 • tryk serpyanka i sømmen med kraft;
 • i tilfælde af dannelse af overskydende kitt på gipsoverfladen ved limning af serpyanka skal du sørge for at fjerne dem
 • Brug ikke en finish af kittet i stedet for serpyanka. Efterbehandling er ikke beregnet til at udføre sådant arbejde og kan føre til revnedannelse af sømmen;
 • efter påføring af det første lag af kitt med serpyanka, vent på tørring og påfør et andet lag. Dette giver dig mulighed for at få lige, pænt forseglede sømme;
 • For at forsegle sømme, er det bedre at armre dig selv med en spatel, hvis længde overstiger sømmenes bredde. Under arbejdet skal spatelen holdes på en sådan måde, at den er anbragt med kanterne på en gipsplade.

4. Putty gipsvæg før maling.

Efter afslutningen af ​​sømmen og sømningen af ​​serpyanka kan du sikkert gå videre til kittens gipsvæg. Eksperter identificerer flere efterbehandlingsmuligheder. Den mest økonomiske metode indebærer anvendelse af et enkelt lag af kitt, fugning og endelig påføring af topcoat. Resultatet er en glat og smuk overflade. Denne teknologi blev brugt af masters i mange år og var den mest tilgængelige med hensyn til præstationer og finansielle omkostninger.

Men i dag er det i stigende grad almindeligt at sætte i 3 lag. Ved afslutningen af ​​startbehandlingen slibes pladen af ​​gipsvæg, et andet lag og en ny fugemasse påføres, så glasfiberen limes, hvilket sikrer bedre vedhæftning af efterbehandling materialer og forhindrer kittet i at strække og muligvis smuldre af kittet, og endelig er overfladen kittet.

Efterbehandling kittet, i form af specielle færdigblandinger i dåser, giver dig mulighed for at få en perfekt glat overfladeglathed. Det bør anvendes med en stor trowel, og i tilfælde af små uregelmæssigheder anbefales det at gå igennem med fint sandpapir. Efter færdiggørelsen af ​​gipsloftets overflade skal du forsyne overfladen og fortsætte til mål.

Da slutresultatet afhænger af din færdighed og i mindre grad på den valgte arbejdsteknologi, skal du være yderst forsigtig og ikke haste, brug kun højkvalitetsmateriale af dokumenterede mærker.

Loftmaleriværktøjer

Til maling af gipsplankloftet skal du bruge følgende materialer og værktøjer:

 • akryl primer; dyb penetrering primer;
 • vandmaling;
 • Kohler for vandig sammensætning. En farverig palette af farver giver dig mulighed for at male loftet i enhver farve og gøre interiøret originalt og unikt;
 • rulleskind med en kort lur. Tilstedeværelsen af ​​et langt håndtag gør værktøjet mere bekvemt. Brug ikke en skumrulle, da den danner luftbobler på overfladen, der skal males;
 • maling børste til maling svært tilgængelige steder i loftet;
 • plastbad til farvning;
 • tage sig af tøjet. Da det er svært at kalde maleri loftet et rent arbejde, læg på tøj, som du ikke har noget imod at forkæle. Glem ikke hatten.

Præcis overholdelse af teknologi - garanti for fremragende resultater.

Afkorkning af krukken med vandbaseret maling, du skal begynde at blande grundigt indholdet. Til dette kan du bruge en boremaskine med en speciel dyse. Hvis malingens konsistens er for tyk, så tilsæt lidt vand til det.

Maleriet af gipsloftet begynder med maleri af vanskelige steder og områder af krydset af loftkonstruktionen til vægge og hjørner. Brug en børste til dette. Børstebevægelser skal poked, ikke frem og tilbage. Poking-metoden vil ikke forlade yderligere striber og striber.

Derefter rulles i bakken med maling og rulles over ribbenoverfladen. Dette fjerner overskydende maling fra rullen. Ifølge teknologien til maling af loftsoverflader anvendes det første lag af maling og lakssammensætning parallelt med vinduerne. Husk: Når du anvender det første lag af maling, er det nødvendigt at "sætte" hver næste strimmel af farvesammensætning til den forrige med 10-15 cm.

Efter tørring fortsæt med farvning med det andet lag. Denne gang bør farvningen være vinkelret på det første lag, dvs. i retning fra vinduesåbningerne til det modsatte dørdesign. En sådan tværsøgning vil give en perfekt jævn og ensartet belægning.

OBS: Maling af overfladen med en rulle, mens du står med hovedet op, kan du ikke se de områder, der ikke er plettet eller farvet i dårlig kvalitet. Flyt jævnligt til side og inspicer loftet fra en anden vinkel, eller tiltrækker en assistent, som straks tager mærke til ikke-farver, vil informere dig om rettidig eliminering.

Du kan gøre dig bekendt med teknikken til at male loftet fra gipsplader ved hjælp af en airbrush gun ved at se youtube videoklipet.

Mange muligheder for at male loftet af gipsplader findes på internettet. Sortimentet af design og farve løsninger, høj kvalitet af maling og holdbarhed af den malede overflade bestemmer succesen med denne metode til loftdesign. Her er nogle billeder af et vellykket gipsplank loftmaleri:

Et par tips om farvning

1. Hvis du begyndte at male gipsplankloftet, skal du ikke afbryde processen, men anbring det første lag maling på hele overfladen. Skift ikke den rulle, som du allerede maler, da den forbeholder sit eget unikke, dekorative lag.

2. Må ikke male over bestemte områder af loftoverfladen, der er begyndt at tørre op, med det gode mål at forbedre det påførte malingscoat. Hvis du ikke følger denne regel, kan du få et loft med grimme pletter eller pletter.

3. Farvning starter altid ved loftets hjørner. Du skal bruge en lille børste til dette formål, som du forsigtigt vil manipulere for ikke at plette væggen med maling. Mal over hjørnerne omkring omkredsen, du skal lave en lille udskæring og gå på loftet med en malingsrulle. Sådan teknologi vil spare dig for at få maling på væggen.

4. Når man maler med en rulle, skal den være helt nedsænket i et malingbad og derefter fjerne overskydende på den ribbeformede overflade. Ofte uerfarne kunstnere er bange for at nedsænke rullen helt i malingen for at undgå overskuddet. I stedet forsøger de forsigtigt at dyppe malingsrullen i den ene side af malingen. Dette er den forkerte tilgang. Malingen i dette tilfælde er ikke jævnt fordelt på rullen, men kvaliteten af ​​farvning kan lide af dette.

5. Maling af loftet eliminerer kaotisk bevægelsesrulle. Flyt i en retning. Et lag maling - en retning. Det næste lag påføres vinkelret på den forrige. Hvis du planlægger at male loftet i 2 lag, så bliver det første lag horisontalt og det andet - lodret. Farver i 3 lag tyder på følgende skema: Det første lag er lodret, det andet er vandret, og det tredje er lodret igen. Overholdelse af denne rækkefølge giver dig mulighed for at opnå det bedste resultat, når du laver et loft på gipsplader. Held og lykke!