Mal til snebold tapet

Maling produkter "Snowball"

Vi tilbyder forskellige malinger og lakker af det polske firma Sniezka, som er den næststørste producent af lakker og maling i Polen.

Produktsortimentet er meget stort. Du kan vælge forskellige vandbaserede maling og beskyttende belægninger til vægge og lofter samt for kalk, gips, cement og andre overflader.

Det vides, at der ved reparation lægges særlig vægt på træelementer. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at beskytte træet fra virkningerne af eksterne faktorer såvel som til dekoration. Dækker en sådan overflade med lak eller maling Snowball, hvorved du skaber en tæt beskyttelsesring, uigennemtrængelig for fugt og luft. Til træbearbejdning og farvning anvendes forskellige pletter og klare lakker.

Nye varer

Sniezka farve latex MAX
LATEX PAINT FOR INTERIORER

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Snefnug, vandbaseret maling, superhvid 10l (14kg)

Lagtykkelse (mm.)

 • beskrivelse
 • set
 • Anmeldelser (5)

Vandig emulsionsmaling, ellers kendt som vanddispersion, er et pigment med bindende komponenter fordelt i et vandigt medium, som danner en homogen emulsion. Det består med andre ord af polymerer, hvis partikler er suspenderet i vand. Efter inddampning af vand på overfladen forbliver holdbar polymerfilm.

Afhængig af polymeren er malingerne opdelt i akryl, latex, silikat og silikone. For værelser med høj luftfugtighed anbefaler vi at købe silicone eller latex vandbaseret maling. De er lidt dyrere, men giver den nødvendige vandafvisende effekt. Det er denne maling, der er mest efterspurgt blandt kunder på grund af dens fremragende egenskaber.

En af disse farver er "Snowflake" superhvid. Denne maling er lavet af finske råvarer af høj kvalitet. Den er ideel til maling af beton, pudset, træ, gipsoverflader og tapet, herunder glasfiber. "Snowflake" er velegnet til indendørs brug.

Denne vandbaserede maling købes ofte, når maleri kræver vægge i køkkenet, på kontoret, i korridoren, dvs. i områder med øget belastning. Dets sammensætning gør det muligt at modstå vask og høj luftfugtighed.

Fordelene ved maling "Snowflake" superhvid:

Malingen til loftvandsmulsionen "Snowflake" danner en snehvide, kludmatte belægning. Populariteten af ​​"Snowflakes" skyldes også, at den matte overflade er mere behagelig for det menneskelige øje.

Maling med vandbaseret maling skal kun foretages på en ren, tør overflade. For-maling skal blandes grundigt. I nogle tilfælde kan det fortyndes med vand, men ikke mere end 10%. Maling med vandbaseret maling kan udføres med pensel, rulle eller spray. Til male 1 m2 skal du bruge ca. 100-150 g maling "Snowflake". Ved en temperatur på +20 grader vil den tørre om 3 timer. Det er kun muligt at arbejde med det kun ved en temperatur på + 5 ° C.

Den vandbaserede malepris afspejler prissætningspolitikken i vores online butik "Fremragende kvalitet til små penge."

Mal til tapet

Vægt (kg): 14
Enhed: spand
Producent: Lacra
Vandbaseret akryl latexmaling af høj kvalitet. Høj elasticitet af filmen giver dig mulighed for perfekt at formidle strukturen af ​​tapetet. Fremragende dampgennemtrængelighed giver overfladen mulighed for at trække vejret. Malingen har en høj dekorative egenskaber, uigennemsigtighed og holdbar vedhæftning til den malede overflade. Skaber en glat, hvid matt slidbestandig belægning. Tillader våd rengøring. Sliber ikke.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Vandtæt maling til vægge og lofter på akrylbasis til indvendig arbejde. Til maling af vægge og lofter i lokaler, der er underlagt store belastninger. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet).

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Indvendig maling på akrylbasis. Til indvendig arbejde. Til maling af vægge og lofter i lokaler, der er underlagt store belastninger. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet)

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Interiør latex maling til værelser med høj luftfugtighed. Til maling af vægge og lofter i værelser med høj luftfugtighed og med høj driftsbelastning. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet).

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Interiør superbestandig maling på akrylbasis. Til maling af vægge og lofter inde i lokalerne samt facadeelementer. Det anbefales til værelser med høje driftsbelastninger, der kræver hyppig vådrensning.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Mal latex superbestandig matte. Den bruges til at male alle typer indvendige overflader: pudsede og pudsede overflader, gipsvæg, beton, mursten, krydsfiner, træfiber og fliser, overflader, der tidligere er malet med vanddispersion og alkydmaling.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Latex indvendig maling superresistent silke-matte. Den bruges til at male alle typer indvendige overflader: pudsede og pudsede overflader, gipsvæg, beton, mursten, krydsfiner, træfiber og fliser, overflader, der tidligere er malet med vanddispersion og alkydmaling.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Matte indvendig maling til maling af vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, spånplader og træplade.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Indvendig maling til vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, tapet til maleri.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Indvendig maling til vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, tapet til maleri.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farveværelser med moderat luftfugtighed, som et soveværelse, et salon, opbevaringsrummet, et kontor, vaskerum.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed, såsom børn, soveværelser, legerum, værelser i børneinstitutioner, samt stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom kontorer, receptionslokale, haller, korridorer, trapper, klasseværelser.

 • Til begyndelsen
 • siden
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • fremad
 • I slutningen

Mal til tapet, eller Hvordan man indser design ideer

Hvis du bare ikke kan vælge mellem tapet og maleri vægge, så prøv at kombinere disse to efterbehandling materialer. Virksomheden "LiderGrupp Stroy" tilbyder at købe maling til tapet, hvilket vil bidrage til at skabe et lyst og usædvanligt interiør.

Mal til maleri tapet og dens typer

I dag er der tre hovedtyper af maling på byggematerialemarkedet:

 • Akryl. Det mest populære materiale, der har en bred farvepalet, er præget af modstand mod fugt og slid.
 • Latex. Den har maksimal ydeevne, giver dig mulighed for at få en blank tekstur og er velegnet til behandling af overflader.
 • Vandemulsion Bruges hovedsagelig til at male tapet på loftet, fordi det ikke tåler hyppig vådrensning.

Vær opmærksom på, at maling til maleri tapet kan have anderledes forbrug. Antallet af dåser afhænger af, hvilke materialer der skal bruges i rummet. Non-wicking wallpapers kræver 1 l pr 10-12 kvadratmeter. m, og absorbere - 1 liter 7-8 kvadratmeter. m.

Forresten, for disse formål kan du bruge både vinyl og ikke-vævet, samt almindeligt papir tapet. Du skal dog følge reglerne for maleriets vægge. Ofte påføres sammensætningen under belægningen, og når den tørrer ud, vises den gennem dem. Dette giver dig mulighed for at få en lys skygge med den valgte tekstur eller tekstur.

Køb maling til tapet i online butik "LiderGrupp Stroy"

Hvis du er interesseret i maling til tapet, kontakt LiderGroup Stroy. Vi kontrollerer hvert parti og kan derfor garantere produkter af høj kvalitet, rimelige priser fra producenten og hurtig levering til den angivne adresse. Samtidig giver en bred vifte alle mulighed for at vælge den rigtige maling til tapet og realisere deres designdrømme og fantasier.

Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

Ceiling Paint Review

Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

Mal Snowball

Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

 • sikkerhed;
 • høj slidstyrke
 • holdbarhed;
 • god dækningsevne
 • dampgennemtrængelighed.

Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

Dulux maling

Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

 • høj sikkerhed
 • brugervenlighed;
 • meget hurtig tørring
 • ingen ubehagelige eller stærke lugte
 • evnen til at rense loftet fra snavs
 • holdbarhed;
 • belægningstæthed.

Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

Mal "tikkurila"

Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

Tex maling

Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

Mal "Kaparol"

En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

 • fremragende dampgennemtrængelighed;
 • mangel på opløsningsmidler;
 • nem anvendelse
 • slidstyrke
 • lang behandlingstid.

Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.

Maler loftet med Snowball: Varianter af maling, forbereder loftet og maleri processen

Den enkleste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling med sne. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær. Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er det Snowball paint ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum..

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets forbrug for maleri 1 kvm M. Denne ejendom kaldes gemmer sig. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Snowball viste sig godt i malingsflader på beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Egenskaber ved fremstilling af maling "Snowball":

 • Slidstyrke;
 • holdbarhed;
 • styrke;
 • Adhæsion i høj grad
 • God skjulkraft;
 • Dampgennemtrængelighed (lofter "ånde");
 • Miljøvenlig (maling er sikker at bruge).

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snowball maling har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljøvenlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt at bruge, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Mal "Snowball Eco"

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med et glimrende udseende af belægningen (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvad begynder at male loftet med dine egne hænder?

At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft.

Så for at male loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Maleri loftet med egne hænder er slet ikke en besværlig proces, men nogle regler følger:

 1. Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 2. Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 3. Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 4. Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet. Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Alkyd eller vandbaserede maling til baggrunde

Produktarkiv

Vandbaserede maling til tapet - at ændre design er nemt!

Tapet - dette er en af ​​de mest almindelige typer vægbeklædning. De bruges til dekoration af forskellige lokaler, da materialet er lavet af forskellige teksturer og udførelse af design. Moderne tapeter er gode, fordi de ikke behøver at blive limet igen, når de mister deres visuelle appel. Det er nok at købe en speciel maling på alkyd eller vandbase og opdatere interiøret.

Fordelene ved akryl og latex maling til vandbaseret tapet

Malinger til vandbaseret tapet giver dig mulighed for at opdatere indretningen uden ekstra omkostninger og stor indsats. Malinger varierer i sammensætning, men har flere fordele, der kombinerer materialer i et segment. De indlysende fordele er følgende:

Anvendelsesegnethed - ved hjælp af en rulle eller en speciel børste påføres malingen på et ensartet lag uden smudder;

Høje beskyttelsesegenskaber - Akryl- eller latexmalinger udgør en tæt film, der er resistent over for uønskede faktorer;

Komfort og lethed - efter påføring af maling på tapetet dannes der en vaskeflade, der kan passes ved hjælp af ethvert tilgængeligt middel.

Disse malinger kan dække papir, non-woven eller glasfiber. Men for sidstnævnte er det bedre at bruge akrylmaling, fordi de er miljøvenlige, skaber en stærk matfilm og er resistente over for vask.

Du kan altid købe vand akryl eller latex maling til wallpapers i "Paint warehouse" online butik. Du er garanteret upåklagelig service, høj kvalitet maling og rimelige priser!

Sniezka Nature - beskrivelse og anvendelse

Latexmaling Sniezka Nature gennemgik en grundig analyse, først i teorien og derefter i praksis, da det blev nødvendigt at male mure i rummet igen. Shampus stænk og myg dømt af sneakers forkælet udsigten til rummet, og den blege salat var temmelig træt. Jeg ønskede at opfriske væggene med farvet maling, som kunne overleve den gentagne vask.

Valget af denne serie Snowballs faldt af to grunde - det er latex, det vil sige, tillader sig at vaskes og falder i farver, så bliv ikke perverteret med farver.

Sniezka Nature Description

Malingen er tilgængelig i et dusin farver, så du kan vælge tonen til en uforlignelig romantik og indviklede øvelser. Gamma - fra lys sølv nr. 101 til laks azalea nr. 163. Der produceres i alt 53 toner, selvom det ikke betyder, at du får alt i din butik.

Som en del af Teflon ® overfladebeskytter - et additiv, der gør sammensætningen modstandsdygtig overfor vask og ultraviolet, mens den tørrede overflade af væggene nemt passerer luft og giver dig mulighed for at fjerne pletter.

Malingen er miljøvenlig, det er muligt at male børns værelser og soveværelser. Farverne er behagelige med holdbarhed og dækker overfladen godt. I de fleste tilfælde, når det påføres på en forberedt overflade, er et lag tilstrækkeligt. Officielt forbrug - 1 liter pr. 14 m2 i et lag, i praksis dækker det mere.

fordele

På de to vigtigste fordele ved maling, sagde vi, det er ikke en synd at gentage, at det var en farve og latex, du købte, da du valgte. Intet farveskema kan sammenlignes med farvet maling. For det første er det umuligt at opløse farven til den ønskede tone en anden gang, og dermed problemerne med omsmaling af væggene og mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for arbejde. For det andet anvendes farvestoffer af høj kvalitet i farvesammensætningen, så ultraviolette vægge er ikke forfærdelige. Der er et par fordele, hvis vi opsummerer dem alle, får vi:

 1. - Klar til brug farve maling,
 2. - Indeholder latexadditiver, så det vasker uden problemer,
 3. - Overkommelighed (2,5 liter spand koster $ 2-2,5)
 4. - Fremragende ly (som beskrevet nedenfor),
 5. - Velegnet til maleri tapet, herunder glasfiber.

Udsættelse

Vi beskriver ikke detaljeret, hvordan vi malet vægge - et særskilt emne er skrevet om dette på bloggen. Kom på vigtige punkter.

Den oprindelige opgave er at male vægge igen i et rum på 12 m2. I rummet "ikke-bevægelige hjørneskab", en dør og et vindue forbliver væggene 25 meter. Væggene, vi kan antage, er forberedt, da de er malet med lysegrøn akrylmaling under Tsar-ærten. I starten er 2 2,5 liter dåser af Sniezka Nature ton 170 "gule tulipaner".

De begyndte klassisk - de passerede ved at børste hjørnerne ved siden af ​​loftet og andre steder, der var vanskelige for rullen. Det tog 0,4-0,5 liter maling. Derefter kom arbejdsrullen Stayer med en gennemsnitlig bunke. Malinger var ikke ked af det, men rullede ud godt. Som følge heraf var en dåse nok - 25 meter var malet med 2,6 liter snebold. Den anden krukke blev åbnet kun den næste dag, jeg måtte dyppe børsten et par gange for at fjerne flere små huller. Ifølge instruktionerne er det nødvendigt at male i to lag, det vil sige, vi havde brug for 3,6 liter, og 2,6 var nok.

Hvad vi bemærker i sidste ende. Dækning af Sniezka Nature er fantastisk, og denne opfattelse er en praksis, ikke en teoretiker. Forbrugsproducenten reduceres ordentligt, med kvaliteten af ​​maleri i et enkelt lag, kan du se på billedet. Efter rullning med en rulle lægges sammensætningen jævnt, der er ingen pletter og striber, selvom væggene er malet i kunstigt lys.

Konklusionen tyder på sig selv - malen er anstændig, den har minimal forbrug, fremragende dækning og god farvning. Den eneste ulempe er, at der var små klumper i spanden, så inden arbejde anbefales det at filtrere sammensætningen gennem gasbind.

Svar på spørgsmål

Hvilke farver maling er bedre at vælge til soveværelset, og hvad for børnehaven?

Soveværelset antyder hvile, hvilket betyder at atmosfæren i dette rum skal være rolig, og dekorationens farver skal være bløde. Vælg for soveværelset Sniezka Nature 147-150 toner, samt 101, 132, 141 og andre bløde nuancer.

For børnehaven, hellere hellere hellere tænke sig - 171, 168, 124 osv. Overvej dermed barnets alder og køn.

Ønsket at male om mure, hvis specielle anbefalinger til snebold?

Nej, gentag på den sædvanlige måde ved hjælp af en rulle. Hvis farven ændrer sig meget, primerer væggene og maler dem med mellemrum på 4-12 timer i 2 lag. Hvis du vil opdatere malingen. Det er nok 1 lag. Latex maling det er i Afrika latex.