Hvilket hvidt loft maling er bedre: maler tips

Ikke alle køberne vælger loftmaling i bygningsafdelingen fra første gang. Ved første øjekast virker alt meget simpelt. Banken har en tilsvarende markering, hvilket angiver, hvilke overflader denne maling er beregnet til. Kundernes anmeldelser tyder dog på, at du ikke blindt tror på denne etiket. Faktum er, at den såkaldte loftmaling i billedet, ofte præsenteret til lave omkostninger. Dette tyder på, at materialet er ustabilt til mekanisk skade, undergår fading og hurtigt erhverver en gullig farvetone. Derfor skal materialet bedømmes efter andre kriterier inden du vælger hvid maling til loftet.

Udvælgelsesregler

Materiale til maling lofter kan skabe på overfladen:

 • Matt finish.
 • Glossy.
 • Halvblank.

Derudover kan maling og lakssammensætninger laves på basis af:

 • Olie.
 • Akryl.
 • Vandig emulsion.
 • Silikone eller latex.

Det bedste valg blandt de ovennævnte hvide malinger er vandbaserede arter. Overflader belagt med en sammensætning baseret på en vandig emulsion erhverver en porøs struktur, gennem hvilken luft cirkulerer perfekt. Selvom andre typer maling og lak, fra tillidsproducenter, tillader det også at kvalitativt trimme en overflade i badeværelset og andre rum.

Hvid blank maling til loftet, ser godt ud på en perfekt flad overflade. Derfor kræver brugen af ​​denne type lakeringssammensætninger en professionel tilgang.

For dem, der søger en enkel og billig mulighed for at efterbehandling overflader i badeværelset, vil hvidvandsbaseret loftmaling i dette tilfælde være en glimrende løsning.

Varianter af farver

Baseret på vandemulsion

Dette er en af ​​de billigste muligheder. Hvidvandsmulsion kan bruges til at male overflader i værelser med normale fugtighedsniveauer. Og selv om denne type belægning meget hurtigt erhverver en gul farve og et utilsigtet udseende, anvendes vandbaseret emulsion ofte til indretning. I sig selv er sammensætningen lugtfri, passer perfekt på enhver overflade, tørrer hurtigt og om nødvendigt let vaskes af med rent vand.

Hvis vi taler om de dyrere og højkvalitetsformer af vandbaseret emulsion, skal det bemærkes, at dulux-loftmaling er blændende hvid, det er et materiale, der er værdigt for forbrugernes opmærksomhed. Det er velegnet til værelser med et normalt niveau af fugt og støv. Malingen udgør en stabil film på overfladen, som kan vaskes med et mildt rengøringsmiddel. På grund af filmens høje densitet er mindre defekter let gemt på overfladen. Maling til duluxlofter magisk blændende hvid, anbefales til brug i klasseværelser, gange, korridorer, børnepasningsfaciliteter.

Akrylbaseret

Hvis du stadig spekulerer på, hvad der er den bedste maling til loftet, anbefaler vi at være opmærksom på hvid akryl. Det er lugtfrit, tørrer hurtigt nok og maskerer små defekter på overfladen. Til tegning af rullen anvendes en sprøjte, en børste. Hvis det er nødvendigt, kan akryl hvid maling blandes med ethvert pigment.

Silikonbaseret

Denne type maling belægning har en lys, men ret udtalt lugt, stærkt resistent. Silikoneforbindelser maskerer små revner og chips på overfladen. Silikone loftmaling hvid matt, har vundet de bedste forbrugeranmeldelser. Silikonbaseret belægning ophober næsten ikke støv i sig selv, eliminerer den mulige reproduktion af patogene bakterier og giver et fremragende udseende til rummet.

Latex baseret

Hvid latex farve sammensætning er det bedste valg til at afslutte loftet i badeværelset og andre værelser med høj luftfugtighed. Latexbasen hviler på overfladen i et jævnt lag, der pålideligt beskytter det mod fugt og fugt. Eksperter anbefaler, at du vælger denne type maling for at afslutte lofterne i værelserne og i køkkenet. Det skal dog tages i betragtning, at forbruget af denne maling er ret høj, og den malede overflade bliver gul med tiden.

Hvad man skal vælge

Efter at have undersøgt alle typer maling- og lakskompositioner, kan forbrugeren ikke umiddelbart afgøre, hvilken er den bedste maling til loftet. Dagens udvalg af efterbehandling materialer gør dig til at tænke på det rigtige valg. Eksperter anbefaler at stoppe deres valg, men alligevel på vandbaseret sammensætning. For eksempel dækker hvidt loftmaling baseret på vandemulsion overfladen bedre end nogen anden form for maling. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til miljøets farve og sikkerhed. Det sikreste er selvfølgelig vandbaseret maling. Det udsender ikke skadelige, giftige stoffer, opfylder tilstandsstandarder for kvalitet og renhed. Med hensyn til farve er hvid den mest succesfulde farve, der giver mulighed for visuelt at øge loftets højde og skabe en følelse af rummelighed i rummet.

På video anbefalinger eksperter på valg.

Afslutningsvis bemærker vi, at dagens valg af maling og lakskompositioner præsenteres i en bred vifte. At vælge og gøre fejl ved køb af materiale til loft, skal du omhyggeligt undersøge sammensætningen. Bemærk også, at malingen på overfladen kan skabe en mat, blank eller halvglansfilm, som til en vis grad påvirker indretningen. Før du køber, skal du tage hensyn til rummets fugtighed, loftet og den ønskede farve. Hver af disse faktorer har indflydelse på valget af efterbehandling materiale, dets mængde og omkostninger.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvilken maling er bedre at bruge til loftet

I modsætning til vægge og gulve er lofterne tomme, hele deres plan er åbent, og overfladenes mindste plet eller ujævnhed er perfekt synlig, især med sidelys, der falder fra en lysekrone eller andet lysarmatur. Hertil kommer, at lofter altid er i zone med forhøjet temperatur, fugtighed og er et sted for koncentration af støv og andre forurenende stoffer, der opdrættes af konvektionsstrømme.

Sådanne operationelle træk stiller særlige krav til loftmaling. De fleste indvendige maling til dette formål er ikke tilpasset og vil medføre andet end vanskeligheder i arbejde og yderligere udnyttelse. Fabrikanter af maling og lak af de fleste mærker har en særlig niche inden for rækkevidde af lofter. Men for at sige utvetydigt, hvilken form for maling til loftet i lejligheden er bedre og vanskelig - de adskiller sig normalt kun i nogle specifikke egenskaber, og i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vælge deres sammensætning.

Hvilke typer maling passer bedst til maling af loftet i lejligheden

For at bestemme hvilken maling der er bedre til loftet, kan du sammenligne dem i komposition. Oftest anvendes maling af flere kemiske sammensætninger:

Ud over prisen er de ganske forskellige forbrugsegenskaber, men igen kan man ikke sige, hvad der er bedre og som er værre - hver af dem har visse fordele i forhold til et bestemt rum og loftmateriale.

Akrylmaling

Den mest populære type vandopløselige indvendige maling, som oftest bruges til at male loftet. De er baseret på akrylharpikser, deres copolymerer og en række andre komponenter. Akrylkompositioner fremstilles i form af emulsioner og dispersioner - de mindste partikler af maling suspenderet i vand. Hvis du ser under et mikroskop, ser emulsionsmalerne ud som små bolde, der flyder i vand.

Akrylharpikser opløses ikke i vand, og det er umuligt at blande disse væsker på andre måder. Før brug skal akrylmaling blandes grundigt, så partiklerne er jævnt fordelt efter volumen. Efter maling af loftet males kulerne over hele flyet, fusioneres i en kontinuerlig film og danner en tynd, men holdbar belægning. Efter at vandet er fordampet, vil farvestoffet polymerisere og reagere ikke længere med vand. Akrylmaling er ret elastisk, og med en temperaturændring i rummet skrider ikke og danner ikke buler.

Latex maling

Ændring af akryl loft maling er latex. De er skabt på samme grundlag, men der er kunstige gummi og andre additiver i sammensætningen, som efter tørring danner en meget tæt belægning, der er kendetegnet ved høj fugtbestandighed, men lav dampgennemtrængelighed.

Latex loftsmaling er normalt tilgængelig i form af hvide og snehvide kompositioner med forskellige niveauer af glans, halvglans og halvmattet er meget populære, de kombinerer alle fordelene ved latexmaling med kravene til afslutning af lofterne. Men også blanke og dybe uigennemsigtige maling med latexindhold anvendes også ofte, især på lofter med kompleks relief. Faktum er, at gummi giver overtrækslaget en høj grad af elasticitet, det bøjer perfekt rundt om overfladen og danner en monolitisk film på indretningen af ​​enhver kompleksitet.

Latex maling fremstilles for det meste på basis af acrylcopolymerer, så det er billigere uden mærkbart tab af kvalitet. Men der er sammensætninger uden acrylater, kun på gummibasis. Men de er meget dyre og bruges sjældent i massekonstruktion og reparation.

Silikat maling

Grundlaget for sådanne malinger er flydende kaliumglas emulgeret i vand, suspension af talkum, kridt, zinkhvid (base A) eller calciumborat (base B). Efter tørring danner malingen et slidstærkt vandtæt lag, der er karakteriseret ved høj dampgennemtrængelighed.

En begrænsning af brugen af ​​silicatmaling er deres manglende styrke på løst, højt porøst, absorberende og poleret overflade. Men på mineralbaser - gips, beton, mursten, gipsvæg, er de i nogle tilfælde bedre end akryl og latex, især i våde rum.

Silikatformuleringer er ideelle til:

Men i soveværelserne og stuerne anbefales det ikke.

Ulempen ved silicatsammensætninger er deres lave plasticitet - de dækker ikke mikroskader og andre basefelter. Men denne ulempe er afbalanceret af snavsafvisende egenskaber og høj modstand mod vask ved næsten ethvert middel. Derudover forhindrer de aktivt forekomsten af ​​skimmel og svamp, hvilket eliminerer ophopningen af ​​fugt inde i loftet. Selv uden brug af antiseptika er risikoen for sporer, der forekommer og multipliceres, minimal. Omkostningerne kan også betragtes som et plus - silikatmalinger er i budgetsegmentet og er et af de bedste i forhold til pris / kvalitet.

Silikone maling

Bestemmer jo bedre maling loftet, du kan ikke tabe silikone maling. De er baseret på silikoneharpiks, men i deres rene form anvendes de næsten ikke som indvendige maling. Fabrikanter bruger aktivt deres egenskab til at blande med akrylharpikser og tilbyde formuleringer baseret på acrylater med en høj procentdel af silikoner.

Sådanne blandinger er yderst praktiske og kombinerer alle de positive egenskaber af silicat og acrylforbindelser. De er holdbare, fleksible, har høj dampgennemtrængelighed, vandtæt. X er også kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for vand, elasticitet og styrke af finishfilmen. Høj vedhæftning til de fleste mineralske materialer suppleres med fremragende kompatibilitet med gamle maling. De kan anvendes både på akryl og silikat maling.

Hvordan man vælger farve og tekstur af maling til loftet

Valg af maling til loftet, du kan fokusere på deres glans, vandmodstand, muligheden for farvning, omkostninger. Men det er bedst at vælge maling til det tilsigtede formål - til køkken, stue, hall, badeværelse. Typisk har producenter, der anbefaler en bestemt type maling til et bestemt rum, allerede taget hensyn til funktionerne i driften og har indarbejdet de nødvendige komponenter i malingen for at forbedre egenskaberne.

Valget af maling tekstur

Med hensyn til glans er der et meget stort udvalg af belægningsindvendige maling:

 • blank;
 • halvblank;
 • halvmat;
 • mat;
 • dyb matte

De er næsten ens i sammensætningen, bortset fra de komponenter, der er ansvarlige for overfladeglans. Til loftet er det bedst at vælge malinger, lige fra halvmattens niveau. De skjuler helt små defekter i overfladefinish, tuberkuler, hulrum, spor af værktøjer. Og blankt fremhæver alle fejl, skygger dem og gør dem mere synlige i reflekteret lys.

Men det betyder ikke, at højglans maling til loftet ikke passer - i mange tilfælde de kan opnå interessante og nyttige optiske effekter, for eksempel, visuelt øge størrelsen af ​​rummet, lave en lys, fremhæve de interessante træk ved den arkitektoniske udformning af huset. Desuden har blanke maler normalt en høj fugtighedsbestandighed og er meget bekvemme ved rengøring, hvilket gør det muligt at bruge aktive vaskemidler.

Mal farvevalg

Traditionelle hvide lofter er ikke ude af brug, men man kan ikke sige, at de fortsat er i toppen af ​​populariteten. Oftere begyndte at opfylde mulighederne for maleri i pastel og lyse farver med forskellig mætning og endda flerfarvede lofter med en kombineret farve, hvor det er hvidt eller slet ikke, eller det er ikke dominerende.

Men valget af loftets farve er ikke vilkårligt - der er visse regler, hvormed man vælger maling.

De fleste indvendige maling kommer til markedet i form af hvide baser af varierende grad af farvemætning - hvid, lys hvid, snehvid, blændende hvid. De er som regel farvet i pastelfarver eller anvendes uden farvning. En anden del af farverne tilbydes i en farveløs form - de er tonede i alle farver, blandt hvilke domineres af lyse og mættede. Hvis du bestemmer hvilken farve der vil sejre, så skal du vælge basis - hvid farve kræver mere pigment, så denne maling bliver dyrere.

Mal farvene manuelt eller på specielle maskiner med computervalg af pigmenter. Ofte er omkostningerne ved farvning sammenlignelig med prisen på hvidt loftmaling, så tæl reparationsbudgettet for denne omstændighed. Men det er muligt at tilføje farve til maling manuelt, før maling, men det er ret svært at komme ind i en skygge nøjagtigt. Hvis det ansvarlige loft er malet i et designerinteriør, må du ikke spare på maskinens farvning.

Når du vælger en maling fra en bestemt producent, skal du prøve at købe pigmenter eller farvepasta fra kataloget af samme mærke. Som regel udvikles de til bestemte sammensætninger og kan ikke give den ønskede virkning i en blanding med malinger af forskellig oprindelse. Vær også opmærksom på, hvilken kemisk sammensætning farvestoffet er beregnet til - pigmenter til silikone maling er ikke altid velegnede til akryl og er fuldstændig uegnet til silicat.

Hovedregelen ved valg af farve til loftet - det skal være i harmoni med vægternes farve, men ikke fusionere med dem. Hvis dette sker, mister rummet straks sin form, og der er en følelse af ubegrænset plads, hvilket ikke er meget acceptabelt i det indre af en boligbygning.

Designere anbefaler at vælge de mest behagelige farver til en bestemt type lokaler. Anbefalinger er ikke strenge regler - hver designer har sin egen tilgang til løsning af rumlige problemer, men sådanne farver er mest hensigtsmæssige:

1. For små værelser med et begrænset antal vinduer eller uden dem (korridorer, gange) - blå, hvid, beige.

2. For køkken og spisestue - farverne er ikke for lyse nuancer. Malingen er valgt vandtæt, dampgennemtrængelig.

3. Soveværelse, stue - rolige pastelfarver, ren hvid i halvglans eller matglans.

4. Børn - lyse munter farver.

5. Skabe - hvid, creme, beige, i grønne eller blå toner.

Under ingen omstændigheder skal loftet være mørkere end væggene, selvom sådanne tendenser kan ses i nogle designers arbejde. Selv i stærkt lys vil et sådant rum skabe en følelse af tunghed over dit hoved. Det er bedst, hvis farven gradvist lyser fra gulvet til loftet, ikke fusionerer, men ikke kontrasterende.

Graden af ​​glans er allerede nævnt - matte og halvmattede malinger er mest foretrukne i værelser med et normalt forhold mellem højde og areal. Glans og halvglans er passende i små værelser, værelser med ikke-standard konfiguration og til løsning af forskellige specielle designopgaver.

Bedste loftsmaling - Producentanmeldelse

Vi gentager i erklæringen, at det er svært, næsten umuligt at vælge den bedste maling for alle indikatorer. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Du kan kun bestemme det bedste ved en eller to indikatorer. For eksempel vil en maling med fremragende skjulekraft og vandmodstand være for "duftende", mens en miljømæssig sikker og dampgennemtrængelig maling er dårligt tonet. Derfor begrænser vi os kun til et kort overblik over de bedste producenter, med en indikation af fordelene ved deres maling.

sne

Maling polsk producent «Sniezka» forskellige praktisk, lav pris, brugervenlighed. De findes i mange forskellige typer, og du kan finde en sammensætning til beton, gipsvæg, træ, gips. Dette gør det muligt for en maling at dække loftet på forskellige tilstødende materialer.

Maling "Snowball" blev værdsat af både fagfolk og folk, der bruger det i daglig reparation. For familiens budget er der ikke noget bedre valg end at male loftet, da der næsten ikke er nogen sne. De bedste loftmalerier er Disney, Ultra Bel og ECO serien.

Dulux

Professionel maling forbedret miljøsikkerhed. Til lofterne er specielle formuleringer meget bekvemme, som, når de påføres, er lyserøde i farve og efter tørring bliver helt hvide. Dette undgår ublegede områder på baggrund af en hvid primer eller det første, allerede tørrede lag af maling. I nogle forbindelser indført sølvioner, der eliminerer udseendet af skimmelsvamp og svamp i loftet.

Til malinger tilbyder Dulux et bredt udvalg af farvestoffer indsamlet i kataloget Dulux Colour Palette. Se hvordan loftet ser ud i forskellige belysninger kan ses ved hjælp af specielle computerprogrammer udviklet af virksomheden.

Tikkurila

Et af de mest berømte virksomheder i malerierne. Produkter af finsk bekymring tilhører eliten af ​​maling og lak. Du kan vælge malinger til materialer, der er tonet i farverne på "Tikkurila Symphony" (20.000 farver), OPUS 1 (2436), Monicolor (2024) og flere dusin andre muligheder. Alle malinger er af højeste kvalitet og selvfølgelig ganske høj pris. Som regel bruges malinger af det finske mærke til designreparationer til design af eksklusive interiører.

Den finske budgetmaling vedrører Tikkurila. Det produceres både i Finland og i Rusland til udbredt brug, oftest til husstandsreparationer. De kræver ikke højtuddannede bygherrer, men resultaterne fra brugen af ​​TEX er ikke alt for imponerende. Men til en overkommelig pris, maling loft opdatering hvert 2-4 år er helt acceptabelt for ethvert budget. God maling i hvid og under farvning i værelser med normalt og tørt mikroklima. For køkkener, badeværelser, kontorer, er det bedre at vælge maling dyrere.

Caparol

Med den nuværende markedssituation er Caparol-mærket meget trygt og ikke overlegen i popularitet til Snowball og endda overgår det. Men prisen på denne maling er betydeligt højere. Tysk mærke Caparol producerer miljøvenlige indvendige maling til forskellige formål. Latex- og silikoneforbindelser i serien CAPASILAN, Indeko-Plus, Samtex og andre er beregnet til lofter. De er perfekt tonede i henhold til ColorExspress-systemet og er kendetegnet ved coatingens holdbarhed og ekstraordinære farvefasthed.

Hvilket loftmaling er bedre?

I forbindelse med reparation har mange mennesker et spørgsmål, hvilken slags maling er bedre at male loftet, så sammensætningen er godt lagt ned på overfladen, strømmer ikke og ser elegant ud. Men da producenterne nu præsenterer et stort udvalg af forskellige lakbelægninger, er deres valg meget vanskeligere. Derfor er det nødvendigt at vide, hvilken af ​​dem der er tilladt at male lofter.

Særlige egenskaber

Nu til udsmykning af lofter bruger ofte forskellige typer farvestoffer. Dette skyldes, at malingen er en af ​​de mest demokratiske loftsbeklædning. Derudover kan du med sin hjælp diversificere lofterne og gøre dem mere lyse og usædvanlige. Maling i loftet giver dig også mulighed for at understrege teksturerne af efterbehandling materialer og skabe unikke mønstre.

Loftsmaling har en særlig sammensætning. Som regel tørrer de ikke i lang tid og bruges økonomisk. Mange loft maling er vandtæt. Loftmaling kan have forskellige formål. Så nogle modeller er kun designet til tørre værelser og nem rengøring, og nogle tyder på vådrensning. Som regel er den første type maling billigere for prisen.

Separat fokuserer fabrikanterne købere på hvide belægninger med snavsafvisende egenskaber. Sådanne sammensætninger tillader i lang tid at opretholde det perfekte hvide af loftet og forenkle plejen af ​​denne belægning. Som regel præsenterer producenten forskellige typer maling, som varierer afhængigt af formålet med rummet.

Mange loft maling har god skjulkraft. De tillader sammensætningen at mætte lofterne og skaber ikke vanskeligheder ved færdiggørelsen af ​​værker. Loftmaling går godt og er let at anvende.

Maling til loftet opfylder kravene til brandsikkerhed og beskyttelse mod brand. Derudover forbedrer mange vejrtrækningsindhold indeklimaet.

Loft maling er normalt mærket i overensstemmelse hermed. Det kan passe på mange typer lofter, både på glatte og teksturerede loftsbeklædning. Og disse forbindelser giver dig mulighed for at skabe et perfekt malet loft i lejligheden og i huset og samtidig have en beskyttende funktion.

Vandemulsion

Til maling loftet besluttede at bruge vandbaseret maling. Det er helt lugtfri, tørrer hurtigt og løber ikke fra loftet. Derudover er dette materiale fuldt miljøvenligt og af høj kvalitet. Det udsender ikke skadelige stoffer og indeholder ikke kemiske opløsningsmidler.

Vandig maling har en damptæt kvalitet, så det tillader lofter at trække vejret. Desuden er alle værktøjer og lige hænder let rengjort, og du kan ikke bekymre dig om, at du bliver beskidt.

Vandbaserede maling har lave omkostninger, men samtidig for at afslutte lofterne skal de opfylde en række krav. Hvis rumtemperaturen er under +5 grader, må malingen ikke udføres. Ved temperaturer under nul kan vandbaserede malinger krystallisere udenfor.

Men nu repræsenterer producenter flere forskellige vandbaserede loftmalerier, der hver især består af forskellige komponenter.

silikat

Sådanne overtræk omfatter væske- og farvestofpigmenter. Sådanne vandemulsioner er godt åndbare, opfylder kravene til brandsikkerhed. Derudover er de stabile og holdbare. Silikatmalinger holdes i lofter i mere end 15 år.

Dette er en fugtbestandig belægning, så du kan ikke bekymre sig om lofterne, hvis din ven er oversvømmet med naboer. I silikatmaler fremstiller fabrikanterne sædvanligvis særlige tilsætningsstoffer, som forhindrer udslip af svampe og skimmelsvamp i lofterne såvel som deres distribution.

Dette er en fremragende løsning til våde værelser, såsom et køkken eller badeværelse.

akryl

Sådanne emulsionsmalinger er akrylbaserede emulsionsblandinger. Efter tørring danner malingen en beskyttende film. Derfor kan sådanne lofter vaskes og rengøres mange gange. Derudover kan du bruge mange kemikalier til pleje af sådanne lofter.

Akryl loftmaling er elastisk og derfor godt fordelt over loftet. Blandt fordelene ved denne sammensætning skal bemærkes skjulekraft og god vedhæftning. Dækning er fantastisk til værelser med god naturlig belysning. Det falder ikke overhovedet og forringes ikke ved udsættelse for direkte sollys.

Dette er den mest alsidige type maling. Det passer til alle overflader af loftet, selv for metal.

Polyvinylacetat

De indbefatter forskellige typer af polyvinylacetatemulsioner. Den første type af sådanne loftmalinger omfatter blødgørede elementer, der er modtagelige for virkningerne af negative temperaturer. Derfor bruges de kun i opvarmede lokaler.

Der er også uplastiserede polyvinylacetatemulsioner. De er mere alsidige og endda velegnede til uopvarmede værelser. De omfatter også blødgørere, som er ansvarlige for malingens tekstur. De forenkler i høj grad anvendelsen af ​​sammensætningen til loftet.

Polyvinylacetatmalinger er de dyreste af alle emulsionsformuleringer. Men de er modtagelige for fugt. Derfor kan du kun passe på ham ved hjælp af kemisk rensning.

latex

Disse formuleringer på en vandemulsion indbefatter latex og andre polymerer. På grund af dette bliver belægningen så stabil som muligt. Det er ikke engang udsat for alkali. Men den anvendte maling kan deformeres ved udsættelse for en minustemperatur. Derfor bruges den kun til maling af lofter i opvarmede boliger.

Latexformuleringer varierer i en række forskellige teksturer. Producenter repræsenterer både matte og halvmatte forbindelser. Med særlig opmærksomhed er det faktum, at mange mærker giver mulighed for at vælge graden af ​​glans. Latexemulsioner er vandtætte og af høj kvalitet.

Silikone

Disse vandbaserede sammensætninger indbefatter silikoneharpikser. De er ideelle til næsten ethvert loft. Silikone maling er den mest alsidige. Disse belægninger tillader dig også at udjævne nogle af ulemperne ved lofter. De er gode til at dække op revner med en bredde på ikke mere end 2 mm.

De har kvaliteten af ​​dampgennemtrængelighed, så det har ingen indflydelse på indeklimaet. Derudover er de ikke modtagelige for fugt. Silikoneforbindelser er ret miljøvenlige. For at opnå en ensartet højkvalitets belægning vil det undertiden være tilstrækkeligt at anvende et lag maling.

Men silikone vandbaserede formuleringer er dyre, så ikke alle har råd til det. Men hvis du køber en sådan maling, kan du spare på køb af kitt, fordi du ikke kan bruge det, fordi malingen vil skjule nogle af ulemperne. Dette er en god udjævning maling. Det kan være både glat og struktureret.

På grund af silikone i maling er belægningen ikke modtagelig for svampe og absorberer ikke snavs.

Vanddispersion

Vanddispersionsmaling er mere modstandsdygtig over for slid og fugt. Sådanne belægninger bruges ofte til at afslutte loftet på badeværelset. Men belægningen er ikke altid velegnet til trælofter, da de kan sprede skimmelsvamp. Derfor er det vigtigt at erhverve en vanddispergerende maling til loftet, kun hvis det indeholder specielle antiseptika.

Vanddispersionsformuleringer holder sig godt. Belægninger blister ikke under påføring. Takket være god vedhæftning skræler de ikke af eller skrælmer, derfor holder malingen lang tid. Vanddispersionsformuleringer tørrer hurtigt - omkring en time eller to, og i processen fordamper kun vand, så maling er sikkert for menneskers sundhed.

Den store fordel ved vanddispersionsmaling er brugervenlighed. Du kan male næsten ethvert loft på denne måde, og selv en begynder kan klare det. Vanddispersionsmaling anses for at være billigt. Desuden er de vandtætte, da de indeholder vand. De kan vaskes.

Men vandbaserede formuleringer bør kun anvendes til præprimerede belægninger. Men du kan male det mursten, træ, beton, metallofter.

Design og farver

Glansmaling med flimmereffekt er perfekt til moderne interiør. Det kan være enten hvid eller guld eller sølvmaling. Dekorative blanke kompositioner ser mere stilfulde og moderne ud. Dette gælder især for reflekterende belægninger. Sådanne lofter bruges ofte i forbindelse med yderligere lyskilder til at lege med lyset og skabe interessante effekter.

Til maling på hvide lofter anvendes ofte sort maling. Hun kan skildre trægrene såvel som abstrakte mønstre.

For loftet kan købes og perlemorøs eller skinnende maling. Dette er en fantastisk løsning til et barns værelse. Sådanne lofter vil se usædvanligt ud. De kan dekoreres med skinnende stjerner eller andre elementer.

For interiøret i stil med en klassisk dekorativ tekstur er maling mere egnet. Hun er i stand til at skabe interessante relief overgange. Du kan også bruge flere farver til dette.

Matte maling er populær i moderne finish. Denne overflade ser mere harmonisk ud og tilbageholdes. Det kan være hvidt, beige, blåt, lysegul maling. Den specifikke farve af en sådan sammensætning bør afhænge af det indre af rummet som helhed såvel som på dets formål.

Producenter og anmeldelser

Blandt køberne er populært mærke Dulux. Han tops placeringen af ​​de bedste belægninger til indendørs dekoration. Dulux er en højkvalitets matt vanddispersionsmaling til vægge og lofter. I sin sammensætning er der små stykker marmor og blegekomponenter. Købere skriver at med denne maling kan du lave en homogen hvid belægning på lofterne.

Mærket "Tex" repræsenterer højkvalitets maling- og lakbeklædning til loftet, de er repræsenteret i "Profi" -linjen. Disse er superhvide vanddispersionssammensætninger, der holdes i loftet i boliger i mange år. Købere kan også lide det universelle sortiment af belægninger. De er velegnede til maling både vægge og lofter.

Silikone-baserede lofter er populære blandt Caparol mærkeprodukter. De dækker helt op små revner og hjælper endda med at niveauer lofterne, som det fremgår af anmeldelser fra mange købere. Desuden præsenterer Caparol-mærket en holdbar matmaling, der relaterer til premium-grade latexbaserede produkter. Det er præget af ekstrem modstandsdygtighed mod slid og mekanisk skade.

Belægningen bruges til indvendig arbejde for at danne glatte overflader af lofter.

Fabrikant Tikkurila er en meget uigennemsigtig maling produkter til dekorative lofter. Disse sammensætninger har forskellige glansgrader, som kan vælges ud fra personlige præferencer. Disse russisk-indvendige belægninger besidder de førende belægninger på hjemmemarkedet af lakering til lofter.

Belægninger har en tæt tekstur, så et enkelt lag er ofte nok til at afslutte lofterne, som køberne angiver i anmeldelser af disse produkter.

Tips til valg

Når man vælger maling til loftet, er det vigtigt at overveje formålet med rummet såvel som det materiale, hvorfra loftet er lavet.

Til køkkenet

Dette værelse har en række specielle tekniske egenskaber, der kan betydeligt komplicere valget af lakering til loftet. Det er nødvendigt at vælge en sådan belægning, der vil tolerere et forøget niveau af fugtighed, temperaturfald. Køkkenlofter er udsat for damp, der opstår ofte snavs på snavsede pletter og pletter på grund af madlavningsprocessen.

Hertil kommer, at arbejdsområdernes lofter kan dækkes i sod. Dette rum har også den højeste sandsynlighed for oversvømmelse af naboer, hvis vi taler om lofterne i lejligheden, fordi der er vandrør. Det er derfor, at køkkenet bør købes kun specielt designet til det loftsvaskbare dæk. Til disse fremragende vandblandede og akrylformuleringer.

Vandbaserede maling og lakker består af vand, så de kan vaskes og rengøres efter farvning. De giver dig mulighed for at fjerne snavs og fedt deponeret på loftet på grund af madlavning. Derudover kan de ofte rengøres med en fugtig svamp. Akrylforbindelser tolererer stærkere våde virkninger. De forringes ikke på grund af dannelsen af ​​kondensat og stærk damp.

Men hvis du vælger denne maling, så prøv at undgå at bruge slibemidler. Det er bedre at bruge en fugtig klud dyppet i en mild sæbeopløsning.

Til badeværelse

Også her forekommer temperaturfluktuationer ofte. Derudover er dette værelse ejendommeligt til det maksimale fugtighedsniveau. For et sådant værelse er perfekt til nogle muligheder for loftmaling, såsom akryl, vandbaseret, silikone. Akrylforbindelser har en snavsafvisende effekt og giver dig mulighed for at skjule nogle af manglerne i dette rum. Derudover vil det være bekvemt for dig at passe på overfladerne.

Vanddispersionsformuleringer er også fremragende til våde rum, men efterhånden vil farven vaske ud, så det er bedre at male lofterne, hvis brusebadet er lukket. For dem er det bedre at bruge en renseri metode.

Til badeværelset er også perfekt silikone maling, som er modstandsdygtig over for temperaturændringer. Men belægningen er ret dyr, så det mest rimelige forhold mellem pris og kvalitet i dette tilfælde ville være en akryl sammensætning.

På grund af kommunikationen er lofterne i badeværelset ofte buede. Hvis du har små strukturelle uregelmæssigheder, er det bedre at købe matte formuleringer. Men at passe på sådanne lofter er meget vanskeligere end glans. Sidstnævnte er ikke i stand til at skjule alle uregelmæssigheder. De taler tværtimod dem. Derfor bør du overveje overfladetopografien.

Når du vælger maling til badeværelset, skal du sørge for at studere alle kvalitetsegenskaber. Det er ønskeligt, at de har en etiket til brug i våde områder.

Hvis du vælger en belægning til loftet, skal du sørge for at foretage beregninger på forhånd. Du skal overveje at du dækker lofterne i flere lag. Det er nødvendigt at tilføje ca. 10-15% af denne sammensætning til de modtagne tal.

Der bør lægges særlig vægt på valget af maling med farveskema. Malingen og farven skal være af samme mærke for at belægningen skal være ensartet og ensartet som muligt. Det er vigtigt at blande sammensætningen grundigt og tilføje farve til hele mængden af ​​maling på en gang, ellers vil du ikke kunne opnå den nødvendige nuance, og der vil være skilsmisse og klare grænser for farveovergange fra den ene til den anden i loftet.

For at male loftet med maling, skal du købe en rulle. Det giver dig mulighed for at gøre farvning mere jævnt. Til loftmaling er lange ruller ideelle. En kort lur kan ikke imprægnere loftet med maling, og skumrullerne danner bobler på lofterne, som brister, der senere danner huller.

Nogle typer af maling kan skabe en visuel effekt, der udvider eller omvendt indsnævrer værelset. Så uigennemsigtig lys maling giver mulighed for visuelt at løfte lofterne og øge gulvpladsen. Men de glatte kompositioner kan hæve lofterne, men kan ikke visuelt forstørre rummet i bredde. Men på den anden side er sådanne overflader det nemmeste at passe på.

Akryl loftmaling

Mere for nylig var der en tid, hvor lofterne blev hvidt med lime eller kridt. Maling til lofterne var ikke der, men de hængende paneler, hvis de blev fundet, så i sjældne institutioner og for det meste ikke af skønhedens skyld, men at skjule kassen med ledninger.

Nu vil det være "held og lykke" for at møde kalk lim på loftet. En meget økonomisk mulighed, især da der er en krise og sanktioner, men folkene skal være meget fattige for at kunne gå tilbage til begyndelsen af ​​90'erne. Derudover ved profferne at mesteren skal lime loftet, ellers vil overfladen ikke være helt hvid, der vil være skilsmisse.

I et ord er det lime hvidvaskning af loftet i fortiden, og i nutiden - indvendig mat superhvid maling VD AK 205.

Produkt specifikt til lofter. Det er velegnet både til nybyggeri og for dem, der startede reparationer og ønsker at opdatere hvidheden af ​​den vandrette overflade over deres hoveder.

Super hvid maling

Specificiteten af ​​hvid maling til loftet er, at prisen på en fejl er højere end for eksempel til vægge. Gentagelse af loftet - det er mere besværligt og dyrt. Derfor skal arbejdet gøres på en sådan måde, at der ikke bliver nogen pletter, ingen gule, ingen revner, ingen peeling.

Hvis der til hvidvaskning af loftet med kalk er slutresultatet 90% afhængigt af maleren, hvorefter slutresultatet er 90% afhængigt af malingens kvalitet, og når man maler lofterne med maling, kan endog en person, der er langt fra bygningen, gøre arbejdet.

Akrylbelægningsteknologi Technoprok ™ danner en lysbestandig, mat, fugtsikker og dampgennemtrængelig film. For et sådant loft er vådrengøring tilladt, inkl. sæbeopløsninger.

Super hvid VD-AK 205 maling er miljøvenlig og brandsikker, fordi indeholder ikke giftige og brandfarlige opløsningsmidler. Dette produkt er baseret på vandig acrylatdispersion. Vand er harmløst og brænder ikke. På den anden side, fordi det er en vand sammensætning, det kan ikke fryses. Det betyder, at det kun skal opbevares, transporteres og anvendes kun ved en temperatur, der ikke er lavere end + 5 grader C.

Nå, og når det tørrer, er drift i området -50 grader C til +60 grader C tilladt. Her er det tid til at spørge, hvad slags rum det er med hvide lofter, inden for hvilke temperaturen kan være -50 eller +60 grader Celsius? Dette er et retorisk spørgsmål. Vi forstår, hvilke egenskaber der skal have akrylmaling til loftet.

Hvidt loftmaling

Først farven. Det skal være hvidt og kun hvidt, mere præcist, blændende hvidt, godt, super super-hvidt. Hvidheden af ​​indvendig maling Technoprok til lofter når 90%.

Hvidt loft kan gøre rummet lettere. Solstrålerne eller lyset fra lampen afspejles fra det hvide loft og forbedrer belysningen i rummet.

Hvidhed afhænger af fyldstofet, i dette tilfælde er det kridt. Hvis den har en gul farvetone, vil malingen være med uønskede nuancer. Derfor er det vigtigt at bruge fine fyldstoffer med høj grad af rensning til loftmaling.

Matt akrylmaling

En anden parameter at være opmærksom på, når man vælger en loftmaling, er graden af ​​glans. Skelne mellem matte og blank, såvel som halvglans og halvglans.

Technoprok indvendig maling tilhører kategorien "matte". Disse er de mest foretrukne til at male loftet. Hvorfor?

For blankt maling karakteriseres ikke kun glans, men også øget styrke og holdbarhed. Det synes - et klart plus. Men glansmaling kræver perfekt forberedelse af loftet til maleri, ellers vil alle ujævnheder fremstå.

Ideel til at forberede loftet er sværere end muren. Og mange gør reparationerne selv, og de har ingen erfaring og færdigheder. Derfor er det bedre at bruge akryl matmaling, det er lettere at arbejde. Brug af mat maling er mere tilbøjelige til at gøre jobbet, næsten som en 5. klasse hus maler.

Akrylmatt hvid maling skjuler de små fejl i loftet, så du kan få den samme malede overflade.

Og endelig ser hvide mat og hvide glansmaler anderledes ud. Matte giver en dyb og rig farve og glans - kold og mindre mættet. Dette er en anden grund til at male loftet med matt hvid maling: rummet bliver lettere.

Opacitet for loftmaling superhvid

En god akrylmaling til loftet giver en nem og ensartet anvendelse af sammensætningen, skjuler små defekter og dækker helt det forrige lag eller den gamle belægning med minimal forbrug. I dette tilfælde taler man om at gemme sig.

Malingen skal ikke være for viskøs, ellers ved manuel påføring vil forbruget være stort, og det vil ikke være nok at male det beregnede område.

Skjulkraft i akrylmattemaling afhænger af mængden og kvaliteten af ​​titandioxid. Det er pigmentet til [hvidt] maling på acrylatdispersion. Det er et hvidt pulver, hvis partikelstørrelse ikke er mere end 1 mikron.

For at teste uigennemsigtigheden skal der påføres en strimmel maling i 1 lag med en tykkelse på 200 mikrometer på substratet. hvor den sorte bar er erstattet af hvid. Så skal du sammenligne, hvor meget forskelligt under et tyndt lag af hvid maling, hvid og sort stribe. Jo mindre denne forskel er, desto mere (bedre) er malingenes skjulekraft. Desuden skal sammenligningen foretages umiddelbart efter påføring ("vådtest"), og når malingen tørrer, dvs. "Tør". Når det er tørt, kan der forekomme sort farvefarve.

Anvendelsen af ​​akryl hvidmalet maling

Udelukkende til indendørs arbejde, til maling af lofter i beboelsesejendomme og værelser af enhver art:

 • til lofter til beton, gips, hvidvask, gips.
 • til maling af trælofter og træbaserede materialer (fiberplader og spånplader).
 • passer godt på strukturelle tapet.
 • til lofter over tidligere anvendt maling, både akryl og olie eller alkyd.

Bruges også til maling af indendørs vægge til forskellige byggematerialer. Bemærk, at den hvide farve til væggene dog ikke er praktisk, og man maler sjældent muren med hvid maling. Derfor anbefaler vi en anden sammensætning til vægge, hvor farven kan være: indvendig maling Technoprok VD AK 207.

Til maling gulv acryl super hvid maling er ikke brugt.

Forbereder loftet for maleri

Garantien for belægningens holdbarhed er et godt forberedelse af loftet for maling. Det er vigtigt at forstå, at malingen påføres på en ren, ikke-porøs og holdbar overflade.

Fjern først snavs og støv. Hvis der er olie- eller fedtpletter, skal de behandles med et opløsningsmiddel, derefter tørres med en våd klud. At tørre

Hvis du skal male et tidligere hvidkalket loft, så fjern det hele lag kalkmaling eller hvidvask fra kridtet. Som regel kan du rense alt, til beton.

Loft, der tidligere er malet med olie eller alkydmal, skal slibes til en kedelig tilstand. Skyl derefter med en vandig opløsning af vaskepulver. Skyl derefter med vand, for at tørre med en klud, der ofte skylles i rent vand. At tørre

Og den obligatoriske fase af forberedelsen af ​​basen til maling, hvis den er porøs, er imprægnering med en universal akrylprimer. Denne sammensætning er fremragende med akrylmaling, fordi overfladen behandlet med denne primer forbliver "åndbar". Det er vigtigt, at både primer og maling fungerer som en enhed.

Altid malet lofterne inden maling. Dette vil bidrage til holdbarheden og styrken af ​​belægningen og god fugtresistens og vil spare.

Maling af loftet med akrylmaling

Den super hvide maling af VD-AK serien er en vanddispersion af polyacrylater og forskellige fyldstoffer. For at belægningen skal være ensartet og smuk, skal dispersionen være i en stabil tilstand. Det er muligt at tilvejebringe en suspenderet tilstand af dispersionspartiklerne ved at blande malingen ved lave omdrejninger (ikke mere end 100 omdrejninger pr. Minut). Det betyder, at akrylmaling til loftet skal blandes før brug, og også omrøres i processen.

Under maling skal temperaturen i rummet være mindst + 5 grader C, med en relativ fugtighed på ikke mere end 70%.

Anvendelsen af ​​superhvid maling gøres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Forbruget varierer fra 100 til 200 g / m2, afhængigt af grundkonstruktionen og om den var primet.

Vi anbefaler at bemærke, at loften på loftet hjælper med at reducere malingforbruget. I dette tilfælde forbliver malingen på loftet, snarere end at blive absorberet i underlaget.

Hvis overfladen er primet, er der som regel et lag maling tilstrækkeligt. Hvis der er en applikation på en porøs, ikke-jordet base, vil der kræves to lag. Mellem lagene er det nødvendigt at vente, indtil den første er tør til en klæbrig finish. Det tager som regel 1 time. I løbet af denne periode kan den stadig vaskes med sæbe og vand. Derefter - kun med opløsningsmiddel eller hvid spiritus.

Fuld tørring af akrylmatte hvid maling kan vare op til 3 timer. Og før sætningen erklæret styrke og vandmodstand er påkrævet op til 7 dage. Og kun så er våd rengøring af loftet med sæbevand tilladt.

Efter afslutning skal instrumentet straks skylles med vand. Loftmaleri i beskyttelsesbriller. Hvis acrylatkompositionen kommer i øjnene, skal du straks skylles med rent vand.