Typer og producenter af hvidmalet loftsmaling

Til maling lofter, kan du bruge mange forskellige typer maling. Dybest set anvendes hvidmalet maling til at afslutte loftet. Det skjuler de mindre uregelmæssigheder af belægningen og diffunderer let lyset omkring rummet.

Hvorfor foretrækker uigennemsigtige lofter

Med alle de skønne glansede overflader vælger de mest præcis matte typer af maling. Dette skyldes nogle af deres egenskaber, der forbedrer den visuelle opfattelse af loftet.

 • Matte maling er at foretrække for loftet på grund af det faktum, at det ikke blænder overhovedet. Sådanne belægninger vil være jævnt hvide uden mørke pletter og skyggefulde områder.
 • Den anden kvalitet, som alle kan lide præcis de matte typer farver, vil være muligheden for at maskere små fejl i flyet. Det er denne type belægning, som gør de fleste ridser eller mindre defekter det mindst mærkbare.
 • Spredningen af ​​lys omkring rummet er mere jævnt.

Der er sådanne belægninger og ret betydelige ulemper. Tror ikke, at det matte fly vil være det perfekte valg.

 • Matte maling samler en stor mængde støv. Det mærkes ret hurtigt, hvilket fører til uplanlagt rengøring.
 • Den anden alvorlige ulempe kommer fra den første - at passe på sådanne belægninger er meget vanskeligere end for blanke. De fleste overflader, der er blevet snavset, kan ikke rengøres fuldstændigt.

Disse to faktorer er tilstrækkelige til at advare mod brugen af ​​sådanne overflader i nogle områder af huset. For eksempel i køkkenet er de absolut ikke værd at gøre - al den olieholdige damp og fugt vil sætte sig på loftet og vil uundgåeligt føre til forurening. Nå, hvis din type belægning kun kan vaskes. Men de fleste malinger af denne type tillader ikke denne rengøringsmulighed.

Derfor, før den matte maling er købt for at afslutte loftet i dit hjem, bør du tænke på de lokaler, hvor den bliver brugt. Det kan være bedre at give præference til sine andre sorter.

Typer og sorter

På trods af den tilsyneladende indlysende og enkle valgmulighed er der ganske få sorter af matt emaljer, som ikke kun varierer i pris og udseende, men også i karakteristikken af ​​den resulterende coating.

Hovedkarakteristika for sådanne efterbehandling materialer - sammensætning. De komponenter, der udgør emaljen, påvirker udførelsen af ​​det resulterende dekorative lag. Blandt dem, og styrke, og modstand mod vand og skjule.

Sammensætningen kan variere afhængigt af typen af ​​bindemiddel. I alkyd emaljer spiller organiske opløsningsmidler som tørring olie, terpentin eller alkohol opløsningsmidler rollen som en sådan komponent. Sådanne emaljer skaber en meget holdbar og smuk belægning, men har en ubehagelig lugt. Det kan være tilstrækkeligt modstandsdygtigt og fordampes ikke i lang tid, selv efter den endelige tørring.

Mere behagelig at bruge, vandbaserede maling. De kaldes vandbaserede. Som bindemiddel bruger de forskellige stoffer, der er ansvarlige for egenskaberne ved det skabte dekorative lag.

Ved tørring og fordampning af vand klæber partiklerne af dette stof sammen og danner en forholdsvis holdbar belægning. Ifølge karakteristika er sådanne emaljer i de fleste tilfælde ikke ringere end alkyd, og på mange måder er de overlegen. Med hensyn til miljøpræstationer vil vandbaserede farvestoffer være i absolutte ledere, og det betyder, at brug af dem er sikrere for helbredet.

Afhængigt af hvad der fungerer som bindemiddel, kan vandige farvestoffer anvendes i forskellige rum og til forskellige typer af baser. En enkel akrylmattemaling er egnet til at male loftet i ethvert rum. Opretter en af ​​de mest holdbare belægninger.

Silikonsorter af sådanne finishmaterialer er egnede overalt og har også en unik modstandsdygtighed mod vand. Et yderligere plus af sådanne maling er hypoallergenicitet og forhindrer bakterieudviklingen. Der er en betydelig ulempe - en meget høj pris.

Latextyper kan bruges i rum, hvor der er stor forurening af overflader. Disse typer farvestoffer er ikke bange for vand og kan modstå gentagen vask.

producent

Når du vælger en producent, er det ønskeligt at fokusere på de mest berømte og populære i dit område. Du kan vælge indenlandske virksomheder, og du kan fokusere på udenlandske producenter af malingsprodukter.

Blandt de sidstnævnte er de mest efterspurgte produkter fra firmaerne Dulux, Tikkurila, Joker og Snowball. Næsten alle er produceret i vores land under en licensaftale. Denne omstændighed gør dem ikke værre, men det får dig til at se mere omhyggeligt på varerne, før du køber; du kan let løbe ind i falske maling.

Blandt de indenlandske producenter er det nødvendigt at udelukke kun én ting - "Rainbow". Produktion af dette firma er ikke værd at købe. De fleste af de anmeldelser, der er indsendt på internettet, har en udtalt negativ farve. Resten af ​​de virksomheder, der producerer varer af denne type, har allerede bevist sig godt, og valget blandt dem vil kun blive betinget af tilbuddet i en bestemt butik.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Matte maling på loftet - sorter, fordele og ulemper

Matt maling på køkkenloftet

Det moderne marked giver forbrugeren et bredt udvalg af malinger og lakker, blandt hvilke der er mange højkvalitetsmatte loftmaling. Alle disse produkter passer harmonisk ind i rummet, supplerer det og sikrer loftets lange levetid.

Alle farvesammensætninger er opdelt i tre hovedgrupper:

 • Glans - har en karakteristisk glans. De anbefales til maleri med perfekt niveaulofter i private lokaler. Imidlertid vil selv næppe mærkbare fejl og uregelmæssigheder være synlige på overfladen trimmet med sådan maling. Semiglossy - afviger i mindre glans.
 • Matte - den færdige overflade skinner slet ikke, og der er ingen mindre fejl på den. Det er derfor, at uigennemsigtige maling anvendes oftest.
 • Olieprodukter til lofter anbefales ikke. Når den tørrer ud, danner den en tæt dampfast film, som bidrager til ødelæggelsen af ​​gulvkonstruktionen. Den bedste løsning ville være at male loftoverfladen med vandbaserede eller vanddispergerende maling.

En almindelig køber er svært at forstå det store antal dåser og spande i forskellige størrelser. Når alt kommer til alt skal du finde det nødvendige produkt blandt de lyse etiketter, der gør det svært at vælge og afgøre priser. Uden at høre sælgeren kan det være svært at gøre. Men desværre er deres anbefalinger ofte uforståelige og ukvalificerede.

Matt loft sorter

Materialer til maling lofter i boliger er forskellige fra kompositioner til badeværelser og køkkener. Hvis det i det første tilfælde er muligt at anvende en maling, der er beregnet til tørre lokaler, anvendes der i anden efterbehandling fugttætte analoger, som omfatter svampedræbende komponenter.

Ved sin sammensætning kan matte loftmalinger opdeles i:

 • mineral
 • polyvinylacetat
 • vandemulsion
 • akryl
 • latex
 • silicone
 • silikat

mineral

Slaked lime eller cement fungerer som en base for mat mineralmaling. Det er næsten ikke anderledes end den traditionelle whitewash pensel. En sådan overflade "ånder", den er luft og fugtgennemtrængelig.

Men manglen på mineral maling er lav modstandsdygtig over for slid og nem vaskbarhed.

Polyvinylacetat

Sådanne maling er lavet på basis af PVA lim. De danner en ret holdbar belægning og er ikke bange for vand. Men stænk og smudder efterlader spor på overfladen, der er vanskelige at fjerne uden at forstyrre belægningens integritet.

Vandemulsion

Lofter malet med vandbaseret maling er helt sikkert for folkets sundhed. Materialet passer godt på enhver overflade, bortset fra det glatte.

På toppen af ​​det kan du anvende forskellige typer maling. Og hvis du skal fjerne det, vaskes det nemt af med sæbevand. Det er den vandemulsion, der er mest populær blandt loftmaling.

akryl

Akrylharpikser anvendes her som bindemiddel. De gør overfladen modstandsdygtig overfor slid og virkningen af ​​vand. Lofter malet med akrylmaling kan vaskes. Før maling anbefales det at påføre en penetrerende primer i loftet for at reducere forbruget af farvesammensætningen og forbedre dets vedhæftning til bunden.

Akrylmaling forsvinder ikke og bevarer den oprindelige farve perfekt. Men efter påføring og tørring kan det mørke lidt. Det antages, at dette materiale er bedst egnet til loftet. Selvom det antages, at det er bedre ikke at bruge det i badeværelser.

latex

Latex-akrylbasen er overlegen i kvalitet til ren akryl. Overfladen er helt ren og modstandsdygtig overfor fugt. Dette gør det muligt at anvende latexmalinger i våde områder. Matte loft finish er silkeagtig.

Latex maling kan stramme små revner, men over tid kan det ændre sin farve lidt og blive lysere.

Ved tørring udgør farvesammensætningen en tynd film, der er svær at afskalne. Derfor, inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at forsigtigt forberede loftet, samt at beskytte overflader, der ikke behøver at male.

Silikone

Malinger på akrylpolymerer og silikoneharpiks er de dyreste blandt matte loftsmaterialer. Men deres høje omkostninger kompenseres fuldstændigt af belægningens kvalitet og holdbarhed. Det er praktisk taget ikke bange for vand, tillader damp, det er modstandsdygtigt over for våd rengøring og mekanisk stress, elastisk og ikke udsat for svamp.

Det er vigtigt! Den påførte maling kan stramme revner op til 2 mm. Arbejdet med det er sikkert og kræver ikke særlige forholdsregler.

silikat

Sådanne maling er lavet på basis af silicat eller klædedannelse, lim, der ofte kaldes flydende glas. De har en lav pris. Men deres ulempe er lav modstandsdygtighed over for slid og virkningen af ​​vand. Silikatmaling påføres mineraloverflader - kalk, cement, silikat.

Vær opmærksom! Dette materiale overlapper ikke revnerne, da det er mindre elastisk end akryl. Derudover er det ikke kompatibelt med polymercoating, så det er meget svært at male belægningen igen med en anden form for maling.

Sammensætningen af ​​silicatmalinger indbefatter op til 10% alkali, hvilket forhindrer væksten af ​​mikroorganismer og kræver ikke anvendelse af antiseptika. Men det er tilstedeværelsen af ​​alkalisk pigment, der begrænser deres farvepalet.

Hvad kan skrive på emballagen med maling?

Hver fabrikant af malinger og lakker forsøger at tiltrække en køber med noget usædvanligt. Multi-farvede etiketter, navne, betegnelser og annoteringer kan vende hovedet til nogen. Overalt i navne er der sådanne indlæg som "Extra", "Profi", "Prima", "Supermatovaya", "Superwhite" og mange andre. At forstå dem er ret svært. Derfor bør du omhyggeligt læse beskrivelsen og anbefalingerne om malingens dåser.

Maestro hvidt loft suite

Hvad kan du lære af indskrifterne?

 1. "Til tørrum" eller "Med lav driftsbelastning". Sådanne maling kan ikke anvendes på våde områder, i køkkener og badeværelser. Det anbefales ikke at bruge dem til at male lofter i soveværelser og i de rum, hvor der er meget rygning.
 2. "Modstandsdygtigt mod tørt slid." Det betyder, at malede overflader kan rengøres med en tør klud eller støv kan fjernes med en støvsuger. Det anbefales ikke at vaske sådanne lofter, ellers vil der være uinteressante pletter. Maleren vil trods alt opløses og vaskes delvist.
 3. "Uudslettelig" eller "modstandsdygtig over for slid." Det er muligt at vaske malede overflader, men urenhederne vaskes ikke godt nok ud. Selvom loftet bliver lettere, er der striber på den.
 4. Vaskbar, snavsbestandig eller modstandsdygtig over for intensiv vask. Lofter dækket med sådan maling, perfekt vasket med sæbe og lige alkaliske opløsninger, og gentagne gange.

Også på emballagen med maling er materialets tekniske egenskaber:

 • skæbne
 • forbrug pr. kvadratmeter
 • overtræksegenskaber
 • skørhed
 • fugt modstand
 • struktur

På etiketten er sådanne beskrivelser normalt lavet i små print. Men disse oplysninger er mest signifikante, selvom det kan have en strømlinet formulering. Det vigtigste er at læse det korrekt og forstå, hvordan matt maling til lofter blev valgt korrekt.

Fordele og ulemper ved matte loft maling

Typer af dekorative maling til vægge og lofter.

Grundlaget for vanddispersion eller vandbaserede maling er vand og yderligere komponenter i form af et pigment og et bindemiddel. På grund af dette dannes små kugler, der flyder i vandet. Ved fordamning forarbejdes de sammen og danner en fast film.

Fordelene ved loftmaling omfatter følgende:

 • Der er ingen blænding på den færdige overflade.
 • Visuelt skjule uregelmæssigheder og defekter i loftet.
 • Anvendt maling tørrer hurtigt nok.
 • Der er ingen stærke lugt og skadelige dampe, så når du arbejder, kræver det ikke ekstra ventilation.
 • Ved at tilføje farver kan du få forskellige nuancer.

Imidlertid har matmaling i forhold til glans nogle ulemper:

 • Den malede overflade samler mere støv.
 • Forurening er sværere at rengøre.

Nogle anbefalinger

Det er værd at huske, at loftet er den mest "ubeskyttede" overflade i rummet, så maling af dårlig kvalitet eller en uheldig mester kan ødelægge ejerens stemning og indtryk af reparation. Vægfejl kan lukkes med malerier, møbler eller tekstiler. Men loftet forbliver altid åbent. Matte belægning er mest foretrukket til loftet, da en sådan overflade ser harmonisk og komplet ud.

Når du køber maling til det, skal du huske nogle nuancer:

 1. Du kan ikke købe vandbaserede materialer på markederne eller i butikker, der ikke har varme værelser til opbevaring. I den kolde årstid fryser vandet, malingsstrukturen forstyrres og kan ikke genoprettes efter optøning.
 2. Det er ikke nødvendigt at farve hvid maling selv. Det er mere sikkert at tilføje den ønskede farve i butikken ved hjælp af specielle enheder, for ikke at forstyrre proportionerne. Hvis farve sammensætningen ikke er nok, så gør nøjagtig den samme nuance, ikke forskellig fra den foregående, er det ikke svært.
 3. Maling af høj kvalitet kan ikke være billig. Det er nødvendigt at sammenligne ikke prisen, men forbruget af farvesammensætningen pr. Kvadratmeter. Glem ikke om de forfalskninger af kendte mærker med en lavere pris.
 4. Loftsmaling har sådanne egenskaber som øget dækning og fastgørelse, den spredes over overfladen og dræber næsten ikke. Derfor skal materialer til vægge i loftet ikke anvendes.

Det er vigtigt! Nogle importerede produkter kan have en farveskærm. Dette er gjort, så de ustablede dele af loftet er tydeligt synlige. Efter tørring får denne hvide maling til loftet en ren hvid matfarve.

Hvordan undgår man fejl ved måling af loftet med egne hænder?

For at det malede loft ikke skuffer, er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer og højkvalitetsværktøjer, inden arbejdet påbegyndes. Samt omhyggeligt forberede basen og studere teknikken til at anvende maling. Ellers kan der forekomme grimme gullige eller duske pletter på overfladen, striber fra en børste eller rulle og streger i sidelys. Så behandle selvmaleri med alt ansvar.

 1. Det er nødvendigt at justere overfladen af ​​loftet omhyggeligt, da naturligt lys, især solens stråler, hurtigt afslører alle defekter i form af skygge fra små tuberkler. Mørke pletter vises på loftet.
 2. Rusten og de gamle lækager, der optrådte i årenes løb, bør primeres med isolerende forbindelser.
 3. Loftets overflade skal være tør, holdbar og ren.
 4. Du bør ikke spare på billige og lavkvalitets primere og malinger - som følge heraf vil omkostningerne ved to lag af dyre materialer være mindre end fem lag billigere.
 5. Begynd farvning med hjørner. Derefter skal malingen påføres i retning fra vinduet ind i rummet. Det anbefales at anvende det første lag langs vinduesåbningen og den anden - vinkelret på den første. Det skal huskes, at det foregående lag nødvendigvis skal tørre. Ellers kan det begynde at falde af.
 6. Udfør arbejdet bedre med brug af lyst kunstigt lys. I stedet for den sædvanlige pære kan du skrue i energibesparende koldt lys. Dette vil hjælpe dig med at se, hvor jævnt materialet er anvendt. De malede områder skal undersøges fra forskellige vinkler, da "hullerne" foran dem ikke altid er synlige.
 7. "Stribet", når maleri kan forekomme af to grunde. For det første på grund af materialets tykkelse. I dette tilfælde skal det fortyndes i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. For det andet på grund af den ujævne tykkelse af farvelaget. For at undgå dette problem anbefales det at bruge en speciel malkasse. Roller dyppet i maling, og rul det derefter på "kanterne" og fjern overskydende.

konklusion

Moderne byggemarked tilbyder alle former for loftsmaling. De kan spændes eller suspenderes, reoler eller lim, paneler eller fliser. Men de mest populære var og forblev malet overflader.

Før arbejdet påbegyndes, skal alle selv bestemme hvilken maling der skal vælges i loftet, hvor længe det skal vare, om det er planlagt at vaske overfladen, eller det er lettere at male loftet igen efter en kort periode. Der er ingen utvetydige svar - det hele afhænger kun af ejerens ønske og hans materielle evner.

Dulux 3D White / Dulyuks 3D Hvid maling til loftet og vægge baseret på marmor, blændende hvidt, matte

Latex maling til lofter og vægge. Ideel til små rum. Den unikke sammensætning af maling øger visuelt rummets rumfang.

beskrivelse

Til tørre lokaler - gange, soveværelser, stuer, pantries, tekniske rum mv. Paint 3D White kan males kittet, gips, gipsvæg og forskellige tapet til maleri. Økologiske egenskaber af maling Deluxe 3d White, tillade at anvende den til at gælde for hospitaler, skoler, børnehaver, kantiner og restauranter. Malingen tørrer hurtigt og lugter ikke. Hun har en meget god ly og vaskeevne. C3d White Deluxe er en fornøjelse at arbejde med - det efterlader ikke smudder og springer ikke ud af rullen. Malerens specielle sammensætning, herunder marmorpulver og over den nye blegemiddel, diffunderer effektivt lyset, som visuelt trækker rummet i alle retninger. Det er tonet på paletten af ​​pastell nuancer Dulux. Dulux er et verdensberømt mærke af maling og lakker, der tilhører England. Kvalitet du kan stole på!

karakteristika

 • Pakning 10, 5 og 2,5 liter
 • Sammensætning - marmorpartikler, copolymerdispersion af ethylen og vinylacetat, optisk blegemiddel.
 • Tørrester - 52%
 • Opbevaring - 4 år i et varmt rum.

Udsættelse

Overfladen til applikationen skal forrenses fra snavs, støv og flakfragmenter. Ujævne overflader skal anbringes. Glatte og hårde overflader skal slibes og fjerne støv. Stærkt absorberende substrater, såsom kitt, imprægnerer med dybt gennemtrængende akrylprimer. Hvis du skal male tapetet, skal du fjerne overskydende lim fra dem. Tapet kan males kun en dag efter limning. Arbejdsrumets optimale temperatur er rum + 20... + 25 ° С. Men det kan anvendes ved en lavere temperatur, men ikke under + 5 ° С. Temperaturer under + 20 ° C kan betydeligt reducere maletørringstiden. Især bør det tages i betragtning ved anvendelsen af ​​det andet lag. For nemheds skyld kan malingen til det første lag fortyndes lidt med vand, sædvanligvis 2%. Rør malingen godt før påføring. Påfør i to lige lag, normalt med en rulle eller sprøjtepistol. Under standardbetingelser tørrer det første lag efter 1 time. Den malede overflade næste dag kan udsættes for let våd rengøring. Rengøringsmidler til rengøring kan påføres efter en måned.

I "Paint Here" kan du altid købe Dulux 3D White maling til en god pris! Og bare giv din feedback om det.

Billedet viser, hvordan maling 3D White visuelt øger rummet:

Video om anvendelse af maling Deluxe 3d Hvid

Vælg din mulighed

Lysstyrke: Matt

Lysstyrke: Matt

Lysstyrke: Matt

Grad af glans: Matt Farve: Hvid

Grad af glans: Matt Farve: Hvid

Grad af glans: Matt Farve: Hvid

beskrivelse

Til tørre lokaler - gange, soveværelser, stuer, pantries, tekniske rum mv. Paint 3D White kan males kittet, gips, gipsvæg og forskellige tapet til maleri. Økologiske egenskaber af maling Deluxe 3d White, tillade at anvende den til at gælde for hospitaler, skoler, børnehaver, kantiner og restauranter. Malingen tørrer hurtigt og lugter ikke. Hun har en meget god ly og vaskeevne. C3d White Deluxe er en fornøjelse at arbejde med - det efterlader ikke smudder og springer ikke ud af rullen. Malerens specielle sammensætning, herunder marmorpulver og over den nye blegemiddel, diffunderer effektivt lyset, som visuelt trækker rummet i alle retninger. Det er tonet på paletten af ​​pastell nuancer Dulux. Dulux er et verdensberømt mærke af maling og lakker, der tilhører England. Kvalitet du kan stole på!

karakteristika

 • Pakning 10, 5 og 2,5 liter
 • Sammensætning - marmorpartikler, copolymerdispersion af ethylen og vinylacetat, optisk blegemiddel.
 • Tørrester - 52%
 • Opbevaring - 4 år i et varmt rum.

Udsættelse

Overfladen til applikationen skal forrenses fra snavs, støv og flakfragmenter. Ujævne overflader skal anbringes. Glatte og hårde overflader skal slibes og fjerne støv. Stærkt absorberende substrater, såsom kitt, imprægnerer med dybt gennemtrængende akrylprimer. Hvis du skal male tapetet, skal du fjerne overskydende lim fra dem. Tapet kan males kun en dag efter limning. Arbejdsrumets optimale temperatur er rum + 20... + 25 ° С. Men det kan anvendes ved en lavere temperatur, men ikke under + 5 ° С. Temperaturer under + 20 ° C kan betydeligt reducere maletørringstiden. Især bør det tages i betragtning ved anvendelsen af ​​det andet lag. For nemheds skyld kan malingen til det første lag fortyndes lidt med vand, sædvanligvis 2%. Rør malingen godt før påføring. Påfør i to lige lag, normalt med en rulle eller sprøjtepistol. Under standardbetingelser tørrer det første lag efter 1 time. Den malede overflade næste dag kan udsættes for let våd rengøring. Rengøringsmidler til rengøring kan påføres efter en måned.

I "Paint Here" kan du altid købe Dulux 3D White maling til en god pris! Og bare giv din feedback om det.

Billedet viser, hvordan maling 3D White visuelt øger rummet:

Video om anvendelse af maling Deluxe 3d Hvid

Anza Go / Anza Gå flad universel børste, syntetisk

Anza Elite Titex 550025 / Anza Elite Titeks rulle, medium glathed, grøn

Anza / Anza malingbakke, hvid plastik

beskrivelse

Til tørre lokaler - gange, soveværelser, stuer, pantries, tekniske rum mv. Paint 3D White kan males kittet, gips, gipsvæg og forskellige tapet til maleri. Økologiske egenskaber af maling Deluxe 3d White, tillade at anvende den til at gælde for hospitaler, skoler, børnehaver, kantiner og restauranter. Malingen tørrer hurtigt og lugter ikke. Hun har en meget god ly og vaskeevne. C3d White Deluxe er en fornøjelse at arbejde med - det efterlader ikke smudder og springer ikke ud af rullen. Malerens specielle sammensætning, herunder marmorpulver og over den nye blegemiddel, diffunderer effektivt lyset, som visuelt trækker rummet i alle retninger. Det er tonet på paletten af ​​pastell nuancer Dulux. Dulux er et verdensberømt mærke af maling og lakker, der tilhører England. Kvalitet du kan stole på!

karakteristika

 • Pakning 10, 5 og 2,5 liter
 • Sammensætning - marmorpartikler, copolymerdispersion af ethylen og vinylacetat, optisk blegemiddel.
 • Tørrester - 52%
 • Opbevaring - 4 år i et varmt rum.

Udsættelse

Overfladen til applikationen skal forrenses fra snavs, støv og flakfragmenter. Ujævne overflader skal anbringes. Glatte og hårde overflader skal slibes og fjerne støv. Stærkt absorberende substrater, såsom kitt, imprægnerer med dybt gennemtrængende akrylprimer. Hvis du skal male tapetet, skal du fjerne overskydende lim fra dem. Tapet kan males kun en dag efter limning. Arbejdsrumets optimale temperatur er rum + 20... + 25 ° С. Men det kan anvendes ved en lavere temperatur, men ikke under + 5 ° С. Temperaturer under + 20 ° C kan betydeligt reducere maletørringstiden. Især bør det tages i betragtning ved anvendelsen af ​​det andet lag. For nemheds skyld kan malingen til det første lag fortyndes lidt med vand, sædvanligvis 2%. Rør malingen godt før påføring. Påfør i to lige lag, normalt med en rulle eller sprøjtepistol. Under standardbetingelser tørrer det første lag efter 1 time. Den malede overflade næste dag kan udsættes for let våd rengøring. Rengøringsmidler til rengøring kan påføres efter en måned.

I "Paint Here" kan du altid købe Dulux 3D White maling til en god pris! Og bare giv din feedback om det.

Billedet viser, hvordan maling 3D White visuelt øger rummet:

Hvilket hvidt loft maling er bedre: maler tips

Ikke alle køberne vælger loftmaling i bygningsafdelingen fra første gang. Ved første øjekast virker alt meget simpelt. Banken har en tilsvarende markering, hvilket angiver, hvilke overflader denne maling er beregnet til. Kundernes anmeldelser tyder dog på, at du ikke blindt tror på denne etiket. Faktum er, at den såkaldte loftmaling i billedet, ofte præsenteret til lave omkostninger. Dette tyder på, at materialet er ustabilt til mekanisk skade, undergår fading og hurtigt erhverver en gullig farvetone. Derfor skal materialet bedømmes efter andre kriterier inden du vælger hvid maling til loftet.

Udvælgelsesregler

Materiale til maling lofter kan skabe på overfladen:

 • Matt finish.
 • Glossy.
 • Halvblank.

Derudover kan maling og lakssammensætninger laves på basis af:

 • Olie.
 • Akryl.
 • Vandig emulsion.
 • Silikone eller latex.

Det bedste valg blandt de ovennævnte hvide malinger er vandbaserede arter. Overflader belagt med en sammensætning baseret på en vandig emulsion erhverver en porøs struktur, gennem hvilken luft cirkulerer perfekt. Selvom andre typer maling og lak, fra tillidsproducenter, tillader det også at kvalitativt trimme en overflade i badeværelset og andre rum.

Hvid blank maling til loftet, ser godt ud på en perfekt flad overflade. Derfor kræver brugen af ​​denne type lakeringssammensætninger en professionel tilgang.

For dem, der søger en enkel og billig mulighed for at efterbehandling overflader i badeværelset, vil hvidvandsbaseret loftmaling i dette tilfælde være en glimrende løsning.

Varianter af farver

Baseret på vandemulsion

Dette er en af ​​de billigste muligheder. Hvidvandsmulsion kan bruges til at male overflader i værelser med normale fugtighedsniveauer. Og selv om denne type belægning meget hurtigt erhverver en gul farve og et utilsigtet udseende, anvendes vandbaseret emulsion ofte til indretning. I sig selv er sammensætningen lugtfri, passer perfekt på enhver overflade, tørrer hurtigt og om nødvendigt let vaskes af med rent vand.

Hvis vi taler om de dyrere og højkvalitetsformer af vandbaseret emulsion, skal det bemærkes, at dulux-loftmaling er blændende hvid, det er et materiale, der er værdigt for forbrugernes opmærksomhed. Det er velegnet til værelser med et normalt niveau af fugt og støv. Malingen udgør en stabil film på overfladen, som kan vaskes med et mildt rengøringsmiddel. På grund af filmens høje densitet er mindre defekter let gemt på overfladen. Maling til duluxlofter magisk blændende hvid, anbefales til brug i klasseværelser, gange, korridorer, børnepasningsfaciliteter.

Akrylbaseret

Hvis du stadig spekulerer på, hvad der er den bedste maling til loftet, anbefaler vi at være opmærksom på hvid akryl. Det er lugtfrit, tørrer hurtigt nok og maskerer små defekter på overfladen. Til tegning af rullen anvendes en sprøjte, en børste. Hvis det er nødvendigt, kan akryl hvid maling blandes med ethvert pigment.

Silikonbaseret

Denne type maling belægning har en lys, men ret udtalt lugt, stærkt resistent. Silikoneforbindelser maskerer små revner og chips på overfladen. Silikone loftmaling hvid matt, har vundet de bedste forbrugeranmeldelser. Silikonbaseret belægning ophober næsten ikke støv i sig selv, eliminerer den mulige reproduktion af patogene bakterier og giver et fremragende udseende til rummet.

Latex baseret

Hvid latex farve sammensætning er det bedste valg til at afslutte loftet i badeværelset og andre værelser med høj luftfugtighed. Latexbasen hviler på overfladen i et jævnt lag, der pålideligt beskytter det mod fugt og fugt. Eksperter anbefaler, at du vælger denne type maling for at afslutte lofterne i værelserne og i køkkenet. Det skal dog tages i betragtning, at forbruget af denne maling er ret høj, og den malede overflade bliver gul med tiden.

Hvad man skal vælge

Efter at have undersøgt alle typer maling- og lakskompositioner, kan forbrugeren ikke umiddelbart afgøre, hvilken er den bedste maling til loftet. Dagens udvalg af efterbehandling materialer gør dig til at tænke på det rigtige valg. Eksperter anbefaler at stoppe deres valg, men alligevel på vandbaseret sammensætning. For eksempel dækker hvidt loftmaling baseret på vandemulsion overfladen bedre end nogen anden form for maling. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til miljøets farve og sikkerhed. Det sikreste er selvfølgelig vandbaseret maling. Det udsender ikke skadelige, giftige stoffer, opfylder tilstandsstandarder for kvalitet og renhed. Med hensyn til farve er hvid den mest succesfulde farve, der giver mulighed for visuelt at øge loftets højde og skabe en følelse af rummelighed i rummet.

På video anbefalinger eksperter på valg.

Afslutningsvis bemærker vi, at dagens valg af maling og lakskompositioner præsenteres i en bred vifte. At vælge og gøre fejl ved køb af materiale til loft, skal du omhyggeligt undersøge sammensætningen. Bemærk også, at malingen på overfladen kan skabe en mat, blank eller halvglansfilm, som til en vis grad påvirker indretningen. Før du køber, skal du tage hensyn til rummets fugtighed, loftet og den ønskede farve. Hver af disse faktorer har indflydelse på valget af efterbehandling materiale, dets mængde og omkostninger.

lofter

Når loftet er monteret eller kittet, er det tid til at tænke på at male det. Det er nødvendigt at bestemme ikke kun med farve, men med typen af ​​maling. For eksempel anbefales ikke olie at bruge, fordi den skaber en damptæt film, og den har desuden en skarp lugt og tørrer i lang tid. Den bedste maling til loftet er stadig vandbaserede eller vanddispersionsformuleringer. Artiklen vil detaljere de typer af maling og de bedste producenter.

Indhold:

I dag er byggemarkedet fyldt med maling til lofter i forskellige priskategorier. Efter at have kommet til butikken, løber øjnene fra snesevis af dåser, ved første øjekast det samme. Alle er fulde af etiketter, og det er ikke underligt, at uden yderligere viden vil det være svært at træffe det rigtige valg.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulenterne, men det garanterer ikke, at du vil kunne vælge den optimale kombination af pris og kvalitet, da sælgerens primære opgave er at sælge dyrere tog.

Men selv efter at have studeret klassificeringen af ​​maling- og laksesammensætninger, er det umuligt at finde ud af, hvad der sælges i denne eller den pågældende bank med det samme. Derfor skal vi langsomt læse de egenskaber, som fabrikanten angiver på etiketten. Først og fremmest være opmærksom på dets sammensætning, og mere præcist på grundlag af hvilken komponent malingen blev lavet. Og også i løbet af tørringen, forbruget af sammensætningen pr. M2, modstandsdygtighed over for slid, fugt eller vandresistens, formål. For eksempel:

 • Nogle gange på malingspanden er der en bemærkning om, at sammensætningen er resistent over for tørt slid. Det betyder, at den malede overflade kan tørres med en tør svamp eller støvsuges, men tørres med en fugtig klud, og jo mere kan den ikke vaskes. Ofte har sådanne egenskaber billige vandbaserede maling. De er ret egnede til at male loftet;
 • Fabrikanten kan også give oplysninger om, at malingen kun kan bruges i lokaler med lave driftsbelastninger. Dette betyder for tørre rum, såsom et soveværelse, påklædningsværelse eller en korridor. Der er en anden nuance, i områder hvor folk ofte ryger, kan denne maling blive gul. Hun anbefales ikke at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • at have slidstyrke egenskaber og være uudslettelig, er sammensætningen meget mere alsidig. Det kan vaskes med sæbe og vand. Det er sandt, at det ikke er muligt at vaske pletten helt, og måske vil der være et spor, hvis du gnider det stærkt. Men generelt, for at opdatere loftets farve, fjerne støv fra det, vil det vise sig;
 • nogle vandbaserede maling giver styrkeegenskaber. Når påskriften er smudsafvisende eller vaskbar, kan du sikkert købe det til at male loftet i køkkenet eller i et rum med høj luftfugtighed. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gør det gentagne gange uden at gå på kompromis med dets udseende.

Nuancer i at vælge maling til loftet

 • Farven på maling til loftet og dens tekstur er valgt ud fra rummets stil, farveskema og formål. Det er opdelt i 3 hovedtyper: matte, halvglans og blank. Sidstnævnte hjælper bedst til visuelt at forøge rummet i rummet, og matt hvid maling giver rummet en diskret adel og poise.
 • Ved forberedelsen af ​​loftets overflade til maling er det nødvendigt at opnå perfekt ensartethed. Dette gælder for kitning og slibning. Maling ikke kun skjuler selv mindre uregelmæssigheder, men tværtimod vil det understrege dem endnu mere. Glatte stave, mere modstandsdygtige over for slid, skelner tydeligere alle depressioner eller konvexitet. Lidt mere loyalt i denne henseende er mat maling, der maskerer små defekter. Det er bedst, i dette tilfælde at vælge noget sekundært, for eksempel halvglans.
 • Vandig emulsionsmaling, på grund af at den indeholder vand, mister sine egenskaber efter frysning. Derfor anbefales det ikke at købe det om vinteren på markeder, der ikke er udstyret med et opvarmet lager.
 • Ved første øjekast har malinger med samme egenskaber en bred vifte af priser. Men det er ikke helt sandt, fordi dyre mærker ofte har mindre malingforbrug pr. Kvadratmeter. Derfor er omkostningerne ved dyre og billige formuleringer ikke så meget forskellige, når man beregner mængden af ​​maling i en spand med antallet af malede målere.
 • Paradoksalt nok, men sommetider er maling af en dokumenteret producent værre end mindre kendt. Dette sker på grund af de høje omkostninger ved sammensætninger af de promoverede mærker, så de bliver oftest smedet. Den nye producent er stadig lidt kendt og tilbyder derfor sine produkter af god kvalitet til en lav pris.
 • Nu er det ofte skrevet på maling dåser, at det er beregnet til maling lofter. Hvis den ikke har en så smal specifikation, er det nødvendigt at vælge en universel til indvendig arbejde. Det har godt skjul, og vigtigst, når det påføres, falder det straks på overfladen uden dannelse af dråber.
 • Vær ikke bange for, at malingen i stedet for snehvid under applikationen har nogen lysfarve. Fabrikanten tilføjer et specielt pigment til det, så de ikke-farver er synlige, og efter tørring forsvinder det fuldstændigt, hvilket efterlader den malet overflade af loftet helt hvidt.
 • Glansig maling til loftet. Det skaber effekten af ​​specularitet, som kun ser smuk ud på et perfekt jævnt pudset loft. Det er bedre at bruge i små rum, at det vil visuelt forstørres. Det vasker godt og mindre tiltrækker støv.
 • Matte loftmaling. Det absorberer lys godt, så det gemmer loftet i loftet lidt. Takket være god skjul kan en enkelt frakke være tilstrækkelig. Når det tørres, danner selvvaskbare typer en porøs overflade. På grund af hvad der vasker værre end den glatte modstykke.

Hvilken slags maling er bedre til loftet

Typer af maling, der er egnet til at male loftet:

 • akryl;
 • vand emulsion;
 • silicone;
 • latex.

Alle ovennævnte typer har ingen skarp lugt, tør hurtigt, er nemme at påføre og danner en overflade egnet til vask. Fabrikanten kan yderligere forbedre sammensætningen ved at tilsætte komponenter, der forbedrer de fugtighedsbestandige kvaliteter.

De passer godt i loftet med børster, ruller eller sprøjtepistoler. Ethvert af disse værktøjer er i stand til at opnå ensartethed og ensartethed af dækning.

Vandemulsion og vanddispersionsmaling

 • Den klassiske version af maling til loftet er vandbaserede formuleringer. I mange årtier er de blevet valgt til deres lave pris og miljøvenlighed. Lavet på en vandbase, de har ikke en stærk lugt, tørre hurtigt og er nemme at bruge. Ved at slå på en overflade uden anstrengelse vaskes de af svampen fugtet i vand. Undtagelsen er vaskbare maling, men de er også nemme at rengøre, hvis de fjernes før tørring.
 • Vandig emulsionsmaling har fremragende vedhæftning til loftets kittens overflade, det er let at tynde selv med dine egne hænder (når du køber et farveskema i en specialbutik, beregner sælgeren hvor meget farve du skal tilføje farve til en liter maling for at opnå den ønskede skygge).
 • Vanddispersionsegenskaber svarer til vandbaseret, men mere modstandsdygtig over for slid og vask. I den forbindelse anbefales det til lofter i badeværelser og køkkener.
 • Efter tørring skaber de en dampgennemtrængelig belægning, hvilket er særligt vigtigt, når gulvet er lavet af træ. Nogle producenter tilføjer særlige antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rum med høj luftfugtighed forhindrer dette mal.

Akryl loftmaling

 • I sammenligning med vandbaserede maling er prisen væsentligt højere. Derfor, for at male loftet, som sjældent udsættes for mekanisk stress, vælges det ikke så ofte. Men den højere pris er berettiget af gode egenskaber og egenskaber.
 • Så det danner en holdbar belægning, der er egnet til gentagen vask. Samtidig slettes det dekorative lag ikke og bliver ikke kedeligt.
 • Akrylmaling er ikke bange for ultraviolet, og fader derfor ikke selv med direkte sollys. For det meste er dette vigtigt for farvede lofter. Akrylformuleringer behøver ikke at være farvet på egen hånd, de sælges i et stort farveområde.
 • Ved tørring udsender den ikke en ubehagelig lugt, og på grund af den viskose konsistens ligger den på overfladen, det er i stand til at maskere selv små revner.
 • Farven på etiketten er altid lidt mørkere end ved første øjekast farven selv i dåsen. Dette skyldes, at akrylmaling efter tørring bliver mere mættet.

Latex loft maling

 • Dette er en god mulighed for at male loftet, men dets popularitet er ikke så højt på grund af sammensætningens omkostninger. Men denne pris er fuldt berettiget, da belægningen er meget ridsefast, vaskebestandig og med et attraktivt udseende og dampgennemtrængeligt.
 • På trods af dens høje modstandsdygtighed over for fugtige miljøer er det nødvendigt at bruge yderligere antisvampsprimere eller imprægneringer, når de dækker loftet i sådanne våde rum som et brusebad, badeværelse eller pool. Faktum er, at latexmaling svagt modstår svampformationer.
 • Som nævnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lugt og er ikke skadelig for helbredet, så det kan endda males indendørs uden at lufte. Derudover tørrer det hurtigt, det tager 30-120 minutter at sætte helt.
 • Latex maling har god dækning og vedhæftning med næsten alle typer baser, men fabrikanter anbefaler at anvende en primer, før de påføres.

Men hun har også ulemper:

 • lav modstand mod ultraviolette stråler, hvilket betyder, at lyse farver i solen falder hurtigt;
 • Det tolererer ikke lave temperaturer, på grund af hvilken hele overfladen er dækket af små revner, og under langvarige temperaturfald taler det helt.

Hvilken maling at vælge til loftet

Efter en kort meddelelse om den mest almindelige form for maling og lak, der er egnet til maling af loftet, er det nu værd at være opmærksom på, hvad du skal stole på, når du vælger.

 • For det første - dette er dets uigennemsigtighed, hvilket angiver strømningshastigheden og den krævede mængde materiale.
 • Hvis loftet har en fejl, skal du sørge for graden af ​​maling maskering effekt.
 • Kanylens volumen, de samme ydre beholdere kan have en forskel på 100 ml eller mere.
 • Operationelle træk ved den resulterende coating.
 • Pris.

Alle typer af maling, der anbefales til lofter, er vandige suspensioner af pigmenter og forskellige polymerer. Det er sidstnævnte, der er ansvarlig for malingens navn, selvom de faktisk er vanddispergerende.

De vigtigste forskelle er i kvalitet, pris og mulige farver.

Top loftmaling rating

DUFA

 • Det anses af mange fagfolk at være en af ​​de bedste glansmalerier til loftet.
 • Det sælges i form af en 10-liters plastikspand med navnet dufa superweiss. Den gennemsnitlige pris er 3500 rubler.
 • Dens fordele er i god dækningsevne, snehvide blank overflade, styrke og holdbarhed. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
 • Ikke-påtrængende glansloftdækning i prioritet hos de fleste købere. I et lyst rum lægger han desuden vægt på hvidhedens hvide, og et lille rum øges visuelt.
 • I Dufa produktlinjen er der specielle dekorative kompositioner til at skabe spektakulære teksturer og mønstre i loftet. Det betyder, at der ikke vil være nogen begrænsninger på toner, men fuldstændig kreativitet er skabt for at skabe smukke mønstre og optiske illusioner.

Caparol

 • Tilbyder modstandsdygtig maling til lofter i landhuse og havehuse. Den gennemsnitlige pris på 4000 rubler / 10l.
 • Denne producent fremstiller silikone loft maling. Disse forbindelser er værdsat for evnen til at dække og maskere små uregelmæssigheder. Når de er tørre, fylder de og helt gemmer revner op til 2 mm brede. Så før du anvender dem behøver du ikke at skabe det perfekte fundament, så de bliver ofte valgt til sommerhus. Silikone maling selv når frysning ikke sprækker og begynder ikke at skrælle af.
 • På grund af siliconebasen opnår det lag, der opnås ved tørring, også fremragende vandafvisende egenskaber, hvilket gør det muligt aktivt at vasket. Derudover er dette loft næsten ikke forurenet.
 • Og vigtigst af alt, for et kvalitetsresultat er det nok at anvende kun 1 lag.

Dulux

 • Masters foretrækker det for mange andre at skabe et matte loft. Til en pris på 3000rub / 10l er den af ​​høj kvalitet. Sandt når du køber, skal du være opmærksom på, at den blev produceret i Storbritannien. Malinger lavet under dette mærke på russiske fabrikker er signifikant dårligere i kvalitet.
 • På trods af at malingerne ikke skjuler fejlene i belægningen, er de lysabsorberende egenskaber ved Dulux dårlige loftmalinger så gode, at de næsten helt overflade overfladen med små revner.
 • For at skabe en høj kvalitet holdbar belægning skal du anvende 2 lag. Men det er økonomisk og ligeligt liggende, så det samlede malforbrug er lille.
 • Derudover er det en helt miljøvenlig sammensætning, der ikke har en stærk lugt, har en bred farvepalet. De kan endda male en uforberedt overflade.

halogen

 • Den indtager en ledende position blandt den vaskbare maling til loftet. Billig version af økonomiklassen, prisen for en plastikspand på 13 l i alt 900-1000 rubler.
 • Det skaber en matt finish på lofter af enhver art. Oftest har uigennemsigtige maling af lys eller pastellfarver høj uigennemsigtige egenskaber. Oriol produkter håndterer det helt uden at give dyrere modstykker, og det tørrer næsten dobbelt så hurtigt.
 • Kan dække med to lag selv den gulede bund af loftet eller væggene.
 • Ifølge anmeldelser på internettet er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om det økonomiske forbrug, lave omkostninger og god præstation.

Tikkurila

 • Ikke underligt at dette er den bedste vandbaserede loftmaling. Dette mærke i mange år er nøglen til høj kvalitet. Prisen på en sådan maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
 • Produkterne fra det finske mærke er kendt for deres rene farve og en bred vifte af farver (du kan købe en færdig skygge eller kappe med et køb i butikken i næsten enhver skygge). Opretter en meget holdbar og holdbar belægning, der er karakteriseret ved høj miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler. Når farvning ikke danner dråber og pletter, tørrer det hurtigt.
 • Til salg er som en ægte finsk maling, og er lavet i nærheden af ​​Skt. Petersborg. I nogle tilfælde vil den anden afvige i kvalitet til det værre.

Ceresit

 • Det er veletableret blandt de silikatbaserede loftmalerier. Dens pris er 3400 gnid / 15l.
 • Kernen er disse facadesammensætninger, men på grund af det fremragende resultat anbefaler professionelle molarer det til at male vandene indeni. Ud over god anvendelse og miljøvenlighed inkorporerer de svampekomponenter.
 • De er nemme at betjene, da de er lette at rengøre. Men ret krævende af basen. Bedste af alt, Ceresit silikat maling falder oven på mineralet gips.
 • Ifølge anmeldelser fra foraene er lofterne dækket med gammel vandbaseret maling helt dækket uden forudgående forberedelse.

sne

 • Denne maling er en af ​​de bedste blandt de billigste formuleringer på det russiske marked til en pris på 1200 rubler / 10l.
 • Fantastisk kombination af pris og kvalitet. Dekker perfekt overflade med flere overflader (for eksempel når gipspladens loft ikke er helt fyldt, men kun ved sømmen). Takket være sin gode skjulkraft skaber den et tæt, uigennemtrængeligt lag.
 • Snemaling er allergivenlig og sikker, men har lav vandtæt ydeevne. Fordelene er muligheden for farvning, selvstændigt. Men en betydelig ulempe er det store faktiske forbrug, hvilket er næsten det dobbelte af fabrikanten.

En ekspert

 • Måske er dette den billigste hvide maling til loftet, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater. Gennemsnitsprisen for vaskepræparatet er ca. 800 rubler / 12 kg.

Professionelle malere skelner hendes rene hvide farve uden grå. Derudover har de en række fordele:

 • Over tid bliver de ikke gule og bliver ikke grå og beholder en rig hvid farve;
 • ikke smuldrer, og vask det ikke, når det vaskes
 • tør hurtigt
 • ingen skarp toksisk lugt
 • Miljøvenlig og allergivenlig, egnet til maling af loftet i børns rum;
 • falde på enhver form for loftoverflade (kitt, beton eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke farvning, da resultatet måske ikke er mest vellykket. En anden ulempe ved sammensætningen - for tykk konsistens. Men det er let at rette ved at tilføje vand. Men kun de nødvendige proportioner skal afhente dig selv, da producenten ikke angav dem.

tex

 • Det anbefales at male lofter i værelser med høj luftfugtighed. Den omtrentlige pris på 1500 rubler / 10l. Ofte er det vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Denne billige sammensætning har næsten ingen lugt.
 • På trods af at det bedst viste sig i vådområder, har det en række ulemper. For eksempel er farvning i en hvilken som helst farve ikke længere mulig, men kun i tone fra deres katalog. Og også lav skjulekraft, og derfor for at opnå en flad monokromatisk overflade, bliver du nødt til at anvende mange lag.
 • Derudover er alle malinger med en lignende sammensætning ikke egnet til vask. Når du forsøger at vaske snavset, vil malingen selv vaske af.
 • Det er en god maling til billig reparation eller renovering af gråmalet maling.

Tips om, hvordan man vælger en vandbaseret loftmaling

 • Når du køber importerede lakmaterialer, behøver du kun at vælge den, der er lavet i deres hjemland, og ikke på en af ​​de russiske fabrikker.
 • Selv billige indenlandske maling kan falde, så det er værd at købe produkter kun i store butikker, der giver garantier og kan vise certifikater.
 • Valg af maling i overensstemmelse med egenskaberne på etiketten tager altid højde for fejlen. Det er bedre at lave en ekstra udgift.

Substandard loft maling kan blive skilt, vise yellowness eller andre pletter gennem lagene. For loftet for at behage øjet, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge sammensætningen og ikke forsøge at spare penge.