Matte maling på loftet - sorter, fordele og ulemper

Matt maling på køkkenloftet

Det moderne marked giver forbrugeren et bredt udvalg af malinger og lakker, blandt hvilke der er mange højkvalitetsmatte loftmaling. Alle disse produkter passer harmonisk ind i rummet, supplerer det og sikrer loftets lange levetid.

Alle farvesammensætninger er opdelt i tre hovedgrupper:

 • Glans - har en karakteristisk glans. De anbefales til maleri med perfekt niveaulofter i private lokaler. Imidlertid vil selv næppe mærkbare fejl og uregelmæssigheder være synlige på overfladen trimmet med sådan maling. Semiglossy - afviger i mindre glans.
 • Matte - den færdige overflade skinner slet ikke, og der er ingen mindre fejl på den. Det er derfor, at uigennemsigtige maling anvendes oftest.
 • Olieprodukter til lofter anbefales ikke. Når den tørrer ud, danner den en tæt dampfast film, som bidrager til ødelæggelsen af ​​gulvkonstruktionen. Den bedste løsning ville være at male loftoverfladen med vandbaserede eller vanddispergerende maling.

En almindelig køber er svært at forstå det store antal dåser og spande i forskellige størrelser. Når alt kommer til alt skal du finde det nødvendige produkt blandt de lyse etiketter, der gør det svært at vælge og afgøre priser. Uden at høre sælgeren kan det være svært at gøre. Men desværre er deres anbefalinger ofte uforståelige og ukvalificerede.

Matt loft sorter

Materialer til maling lofter i boliger er forskellige fra kompositioner til badeværelser og køkkener. Hvis det i det første tilfælde er muligt at anvende en maling, der er beregnet til tørre lokaler, anvendes der i anden efterbehandling fugttætte analoger, som omfatter svampedræbende komponenter.

Ved sin sammensætning kan matte loftmalinger opdeles i:

 • mineral
 • polyvinylacetat
 • vandemulsion
 • akryl
 • latex
 • silicone
 • silikat

mineral

Slaked lime eller cement fungerer som en base for mat mineralmaling. Det er næsten ikke anderledes end den traditionelle whitewash pensel. En sådan overflade "ånder", den er luft og fugtgennemtrængelig.

Men manglen på mineral maling er lav modstandsdygtig over for slid og nem vaskbarhed.

Polyvinylacetat

Sådanne maling er lavet på basis af PVA lim. De danner en ret holdbar belægning og er ikke bange for vand. Men stænk og smudder efterlader spor på overfladen, der er vanskelige at fjerne uden at forstyrre belægningens integritet.

Vandemulsion

Lofter malet med vandbaseret maling er helt sikkert for folkets sundhed. Materialet passer godt på enhver overflade, bortset fra det glatte.

På toppen af ​​det kan du anvende forskellige typer maling. Og hvis du skal fjerne det, vaskes det nemt af med sæbevand. Det er den vandemulsion, der er mest populær blandt loftmaling.

akryl

Akrylharpikser anvendes her som bindemiddel. De gør overfladen modstandsdygtig overfor slid og virkningen af ​​vand. Lofter malet med akrylmaling kan vaskes. Før maling anbefales det at påføre en penetrerende primer i loftet for at reducere forbruget af farvesammensætningen og forbedre dets vedhæftning til bunden.

Akrylmaling forsvinder ikke og bevarer den oprindelige farve perfekt. Men efter påføring og tørring kan det mørke lidt. Det antages, at dette materiale er bedst egnet til loftet. Selvom det antages, at det er bedre ikke at bruge det i badeværelser.

latex

Latex-akrylbasen er overlegen i kvalitet til ren akryl. Overfladen er helt ren og modstandsdygtig overfor fugt. Dette gør det muligt at anvende latexmalinger i våde områder. Matte loft finish er silkeagtig.

Latex maling kan stramme små revner, men over tid kan det ændre sin farve lidt og blive lysere.

Ved tørring udgør farvesammensætningen en tynd film, der er svær at afskalne. Derfor, inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at forsigtigt forberede loftet, samt at beskytte overflader, der ikke behøver at male.

Silikone

Malinger på akrylpolymerer og silikoneharpiks er de dyreste blandt matte loftsmaterialer. Men deres høje omkostninger kompenseres fuldstændigt af belægningens kvalitet og holdbarhed. Det er praktisk taget ikke bange for vand, tillader damp, det er modstandsdygtigt over for våd rengøring og mekanisk stress, elastisk og ikke udsat for svamp.

Det er vigtigt! Den påførte maling kan stramme revner op til 2 mm. Arbejdet med det er sikkert og kræver ikke særlige forholdsregler.

silikat

Sådanne maling er lavet på basis af silicat eller klædedannelse, lim, der ofte kaldes flydende glas. De har en lav pris. Men deres ulempe er lav modstandsdygtighed over for slid og virkningen af ​​vand. Silikatmaling påføres mineraloverflader - kalk, cement, silikat.

Vær opmærksom! Dette materiale overlapper ikke revnerne, da det er mindre elastisk end akryl. Derudover er det ikke kompatibelt med polymercoating, så det er meget svært at male belægningen igen med en anden form for maling.

Sammensætningen af ​​silicatmalinger indbefatter op til 10% alkali, hvilket forhindrer væksten af ​​mikroorganismer og kræver ikke anvendelse af antiseptika. Men det er tilstedeværelsen af ​​alkalisk pigment, der begrænser deres farvepalet.

Hvad kan skrive på emballagen med maling?

Hver fabrikant af malinger og lakker forsøger at tiltrække en køber med noget usædvanligt. Multi-farvede etiketter, navne, betegnelser og annoteringer kan vende hovedet til nogen. Overalt i navne er der sådanne indlæg som "Extra", "Profi", "Prima", "Supermatovaya", "Superwhite" og mange andre. At forstå dem er ret svært. Derfor bør du omhyggeligt læse beskrivelsen og anbefalingerne om malingens dåser.

Maestro hvidt loft suite

Hvad kan du lære af indskrifterne?

 1. "Til tørrum" eller "Med lav driftsbelastning". Sådanne maling kan ikke anvendes på våde områder, i køkkener og badeværelser. Det anbefales ikke at bruge dem til at male lofter i soveværelser og i de rum, hvor der er meget rygning.
 2. "Modstandsdygtigt mod tørt slid." Det betyder, at malede overflader kan rengøres med en tør klud eller støv kan fjernes med en støvsuger. Det anbefales ikke at vaske sådanne lofter, ellers vil der være uinteressante pletter. Maleren vil trods alt opløses og vaskes delvist.
 3. "Uudslettelig" eller "modstandsdygtig over for slid." Det er muligt at vaske malede overflader, men urenhederne vaskes ikke godt nok ud. Selvom loftet bliver lettere, er der striber på den.
 4. Vaskbar, snavsbestandig eller modstandsdygtig over for intensiv vask. Lofter dækket med sådan maling, perfekt vasket med sæbe og lige alkaliske opløsninger, og gentagne gange.

Også på emballagen med maling er materialets tekniske egenskaber:

 • skæbne
 • forbrug pr. kvadratmeter
 • overtræksegenskaber
 • skørhed
 • fugt modstand
 • struktur

På etiketten er sådanne beskrivelser normalt lavet i små print. Men disse oplysninger er mest signifikante, selvom det kan have en strømlinet formulering. Det vigtigste er at læse det korrekt og forstå, hvordan matt maling til lofter blev valgt korrekt.

Fordele og ulemper ved matte loft maling

Typer af dekorative maling til vægge og lofter.

Grundlaget for vanddispersion eller vandbaserede maling er vand og yderligere komponenter i form af et pigment og et bindemiddel. På grund af dette dannes små kugler, der flyder i vandet. Ved fordamning forarbejdes de sammen og danner en fast film.

Fordelene ved loftmaling omfatter følgende:

 • Der er ingen blænding på den færdige overflade.
 • Visuelt skjule uregelmæssigheder og defekter i loftet.
 • Anvendt maling tørrer hurtigt nok.
 • Der er ingen stærke lugt og skadelige dampe, så når du arbejder, kræver det ikke ekstra ventilation.
 • Ved at tilføje farver kan du få forskellige nuancer.

Imidlertid har matmaling i forhold til glans nogle ulemper:

 • Den malede overflade samler mere støv.
 • Forurening er sværere at rengøre.

Nogle anbefalinger

Det er værd at huske, at loftet er den mest "ubeskyttede" overflade i rummet, så maling af dårlig kvalitet eller en uheldig mester kan ødelægge ejerens stemning og indtryk af reparation. Vægfejl kan lukkes med malerier, møbler eller tekstiler. Men loftet forbliver altid åbent. Matte belægning er mest foretrukket til loftet, da en sådan overflade ser harmonisk og komplet ud.

Når du køber maling til det, skal du huske nogle nuancer:

 1. Du kan ikke købe vandbaserede materialer på markederne eller i butikker, der ikke har varme værelser til opbevaring. I den kolde årstid fryser vandet, malingsstrukturen forstyrres og kan ikke genoprettes efter optøning.
 2. Det er ikke nødvendigt at farve hvid maling selv. Det er mere sikkert at tilføje den ønskede farve i butikken ved hjælp af specielle enheder, for ikke at forstyrre proportionerne. Hvis farve sammensætningen ikke er nok, så gør nøjagtig den samme nuance, ikke forskellig fra den foregående, er det ikke svært.
 3. Maling af høj kvalitet kan ikke være billig. Det er nødvendigt at sammenligne ikke prisen, men forbruget af farvesammensætningen pr. Kvadratmeter. Glem ikke om de forfalskninger af kendte mærker med en lavere pris.
 4. Loftsmaling har sådanne egenskaber som øget dækning og fastgørelse, den spredes over overfladen og dræber næsten ikke. Derfor skal materialer til vægge i loftet ikke anvendes.

Det er vigtigt! Nogle importerede produkter kan have en farveskærm. Dette er gjort, så de ustablede dele af loftet er tydeligt synlige. Efter tørring får denne hvide maling til loftet en ren hvid matfarve.

Hvordan undgår man fejl ved måling af loftet med egne hænder?

For at det malede loft ikke skuffer, er det nødvendigt at vælge de rigtige materialer og højkvalitetsværktøjer, inden arbejdet påbegyndes. Samt omhyggeligt forberede basen og studere teknikken til at anvende maling. Ellers kan der forekomme grimme gullige eller duske pletter på overfladen, striber fra en børste eller rulle og streger i sidelys. Så behandle selvmaleri med alt ansvar.

 1. Det er nødvendigt at justere overfladen af ​​loftet omhyggeligt, da naturligt lys, især solens stråler, hurtigt afslører alle defekter i form af skygge fra små tuberkler. Mørke pletter vises på loftet.
 2. Rusten og de gamle lækager, der optrådte i årenes løb, bør primeres med isolerende forbindelser.
 3. Loftets overflade skal være tør, holdbar og ren.
 4. Du bør ikke spare på billige og lavkvalitets primere og malinger - som følge heraf vil omkostningerne ved to lag af dyre materialer være mindre end fem lag billigere.
 5. Begynd farvning med hjørner. Derefter skal malingen påføres i retning fra vinduet ind i rummet. Det anbefales at anvende det første lag langs vinduesåbningen og den anden - vinkelret på den første. Det skal huskes, at det foregående lag nødvendigvis skal tørre. Ellers kan det begynde at falde af.
 6. Udfør arbejdet bedre med brug af lyst kunstigt lys. I stedet for den sædvanlige pære kan du skrue i energibesparende koldt lys. Dette vil hjælpe dig med at se, hvor jævnt materialet er anvendt. De malede områder skal undersøges fra forskellige vinkler, da "hullerne" foran dem ikke altid er synlige.
 7. "Stribet", når maleri kan forekomme af to grunde. For det første på grund af materialets tykkelse. I dette tilfælde skal det fortyndes i overensstemmelse med instruktionerne på pakken. For det andet på grund af den ujævne tykkelse af farvelaget. For at undgå dette problem anbefales det at bruge en speciel malkasse. Roller dyppet i maling, og rul det derefter på "kanterne" og fjern overskydende.

konklusion

Moderne byggemarked tilbyder alle former for loftsmaling. De kan spændes eller suspenderes, reoler eller lim, paneler eller fliser. Men de mest populære var og forblev malet overflader.

Før arbejdet påbegyndes, skal alle selv bestemme hvilken maling der skal vælges i loftet, hvor længe det skal vare, om det er planlagt at vaske overfladen, eller det er lettere at male loftet igen efter en kort periode. Der er ingen utvetydige svar - det hele afhænger kun af ejerens ønske og hans materielle evner.

lofter

Når loftet er monteret eller kittet, er det tid til at tænke på at male det. Det er nødvendigt at bestemme ikke kun med farve, men med typen af ​​maling. For eksempel anbefales ikke olie at bruge, fordi den skaber en damptæt film, og den har desuden en skarp lugt og tørrer i lang tid. Den bedste maling til loftet er stadig vandbaserede eller vanddispersionsformuleringer. Artiklen vil detaljere de typer af maling og de bedste producenter.

Indhold:

I dag er byggemarkedet fyldt med maling til lofter i forskellige priskategorier. Efter at have kommet til butikken, løber øjnene fra snesevis af dåser, ved første øjekast det samme. Alle er fulde af etiketter, og det er ikke underligt, at uden yderligere viden vil det være svært at træffe det rigtige valg.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulenterne, men det garanterer ikke, at du vil kunne vælge den optimale kombination af pris og kvalitet, da sælgerens primære opgave er at sælge dyrere tog.

Men selv efter at have studeret klassificeringen af ​​maling- og laksesammensætninger, er det umuligt at finde ud af, hvad der sælges i denne eller den pågældende bank med det samme. Derfor skal vi langsomt læse de egenskaber, som fabrikanten angiver på etiketten. Først og fremmest være opmærksom på dets sammensætning, og mere præcist på grundlag af hvilken komponent malingen blev lavet. Og også i løbet af tørringen, forbruget af sammensætningen pr. M2, modstandsdygtighed over for slid, fugt eller vandresistens, formål. For eksempel:

 • Nogle gange på malingspanden er der en bemærkning om, at sammensætningen er resistent over for tørt slid. Det betyder, at den malede overflade kan tørres med en tør svamp eller støvsuges, men tørres med en fugtig klud, og jo mere kan den ikke vaskes. Ofte har sådanne egenskaber billige vandbaserede maling. De er ret egnede til at male loftet;
 • Fabrikanten kan også give oplysninger om, at malingen kun kan bruges i lokaler med lave driftsbelastninger. Dette betyder for tørre rum, såsom et soveværelse, påklædningsværelse eller en korridor. Der er en anden nuance, i områder hvor folk ofte ryger, kan denne maling blive gul. Hun anbefales ikke at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • at have slidstyrke egenskaber og være uudslettelig, er sammensætningen meget mere alsidig. Det kan vaskes med sæbe og vand. Det er sandt, at det ikke er muligt at vaske pletten helt, og måske vil der være et spor, hvis du gnider det stærkt. Men generelt, for at opdatere loftets farve, fjerne støv fra det, vil det vise sig;
 • nogle vandbaserede maling giver styrkeegenskaber. Når påskriften er smudsafvisende eller vaskbar, kan du sikkert købe det til at male loftet i køkkenet eller i et rum med høj luftfugtighed. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gør det gentagne gange uden at gå på kompromis med dets udseende.

Nuancer i at vælge maling til loftet

 • Farven på maling til loftet og dens tekstur er valgt ud fra rummets stil, farveskema og formål. Det er opdelt i 3 hovedtyper: matte, halvglans og blank. Sidstnævnte hjælper bedst til visuelt at forøge rummet i rummet, og matt hvid maling giver rummet en diskret adel og poise.
 • Ved forberedelsen af ​​loftets overflade til maling er det nødvendigt at opnå perfekt ensartethed. Dette gælder for kitning og slibning. Maling ikke kun skjuler selv mindre uregelmæssigheder, men tværtimod vil det understrege dem endnu mere. Glatte stave, mere modstandsdygtige over for slid, skelner tydeligere alle depressioner eller konvexitet. Lidt mere loyalt i denne henseende er mat maling, der maskerer små defekter. Det er bedst, i dette tilfælde at vælge noget sekundært, for eksempel halvglans.
 • Vandig emulsionsmaling, på grund af at den indeholder vand, mister sine egenskaber efter frysning. Derfor anbefales det ikke at købe det om vinteren på markeder, der ikke er udstyret med et opvarmet lager.
 • Ved første øjekast har malinger med samme egenskaber en bred vifte af priser. Men det er ikke helt sandt, fordi dyre mærker ofte har mindre malingforbrug pr. Kvadratmeter. Derfor er omkostningerne ved dyre og billige formuleringer ikke så meget forskellige, når man beregner mængden af ​​maling i en spand med antallet af malede målere.
 • Paradoksalt nok, men sommetider er maling af en dokumenteret producent værre end mindre kendt. Dette sker på grund af de høje omkostninger ved sammensætninger af de promoverede mærker, så de bliver oftest smedet. Den nye producent er stadig lidt kendt og tilbyder derfor sine produkter af god kvalitet til en lav pris.
 • Nu er det ofte skrevet på maling dåser, at det er beregnet til maling lofter. Hvis den ikke har en så smal specifikation, er det nødvendigt at vælge en universel til indvendig arbejde. Det har godt skjul, og vigtigst, når det påføres, falder det straks på overfladen uden dannelse af dråber.
 • Vær ikke bange for, at malingen i stedet for snehvid under applikationen har nogen lysfarve. Fabrikanten tilføjer et specielt pigment til det, så de ikke-farver er synlige, og efter tørring forsvinder det fuldstændigt, hvilket efterlader den malet overflade af loftet helt hvidt.
 • Glansig maling til loftet. Det skaber effekten af ​​specularitet, som kun ser smuk ud på et perfekt jævnt pudset loft. Det er bedre at bruge i små rum, at det vil visuelt forstørres. Det vasker godt og mindre tiltrækker støv.
 • Matte loftmaling. Det absorberer lys godt, så det gemmer loftet i loftet lidt. Takket være god skjul kan en enkelt frakke være tilstrækkelig. Når det tørres, danner selvvaskbare typer en porøs overflade. På grund af hvad der vasker værre end den glatte modstykke.

Hvilken slags maling er bedre til loftet

Typer af maling, der er egnet til at male loftet:

 • akryl;
 • vand emulsion;
 • silicone;
 • latex.

Alle ovennævnte typer har ingen skarp lugt, tør hurtigt, er nemme at påføre og danner en overflade egnet til vask. Fabrikanten kan yderligere forbedre sammensætningen ved at tilsætte komponenter, der forbedrer de fugtighedsbestandige kvaliteter.

De passer godt i loftet med børster, ruller eller sprøjtepistoler. Ethvert af disse værktøjer er i stand til at opnå ensartethed og ensartethed af dækning.

Vandemulsion og vanddispersionsmaling

 • Den klassiske version af maling til loftet er vandbaserede formuleringer. I mange årtier er de blevet valgt til deres lave pris og miljøvenlighed. Lavet på en vandbase, de har ikke en stærk lugt, tørre hurtigt og er nemme at bruge. Ved at slå på en overflade uden anstrengelse vaskes de af svampen fugtet i vand. Undtagelsen er vaskbare maling, men de er også nemme at rengøre, hvis de fjernes før tørring.
 • Vandig emulsionsmaling har fremragende vedhæftning til loftets kittens overflade, det er let at tynde selv med dine egne hænder (når du køber et farveskema i en specialbutik, beregner sælgeren hvor meget farve du skal tilføje farve til en liter maling for at opnå den ønskede skygge).
 • Vanddispersionsegenskaber svarer til vandbaseret, men mere modstandsdygtig over for slid og vask. I den forbindelse anbefales det til lofter i badeværelser og køkkener.
 • Efter tørring skaber de en dampgennemtrængelig belægning, hvilket er særligt vigtigt, når gulvet er lavet af træ. Nogle producenter tilføjer særlige antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rum med høj luftfugtighed forhindrer dette mal.

Akryl loftmaling

 • I sammenligning med vandbaserede maling er prisen væsentligt højere. Derfor, for at male loftet, som sjældent udsættes for mekanisk stress, vælges det ikke så ofte. Men den højere pris er berettiget af gode egenskaber og egenskaber.
 • Så det danner en holdbar belægning, der er egnet til gentagen vask. Samtidig slettes det dekorative lag ikke og bliver ikke kedeligt.
 • Akrylmaling er ikke bange for ultraviolet, og fader derfor ikke selv med direkte sollys. For det meste er dette vigtigt for farvede lofter. Akrylformuleringer behøver ikke at være farvet på egen hånd, de sælges i et stort farveområde.
 • Ved tørring udsender den ikke en ubehagelig lugt, og på grund af den viskose konsistens ligger den på overfladen, det er i stand til at maskere selv små revner.
 • Farven på etiketten er altid lidt mørkere end ved første øjekast farven selv i dåsen. Dette skyldes, at akrylmaling efter tørring bliver mere mættet.

Latex loft maling

 • Dette er en god mulighed for at male loftet, men dets popularitet er ikke så højt på grund af sammensætningens omkostninger. Men denne pris er fuldt berettiget, da belægningen er meget ridsefast, vaskebestandig og med et attraktivt udseende og dampgennemtrængeligt.
 • På trods af dens høje modstandsdygtighed over for fugtige miljøer er det nødvendigt at bruge yderligere antisvampsprimere eller imprægneringer, når de dækker loftet i sådanne våde rum som et brusebad, badeværelse eller pool. Faktum er, at latexmaling svagt modstår svampformationer.
 • Som nævnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lugt og er ikke skadelig for helbredet, så det kan endda males indendørs uden at lufte. Derudover tørrer det hurtigt, det tager 30-120 minutter at sætte helt.
 • Latex maling har god dækning og vedhæftning med næsten alle typer baser, men fabrikanter anbefaler at anvende en primer, før de påføres.

Men hun har også ulemper:

 • lav modstand mod ultraviolette stråler, hvilket betyder, at lyse farver i solen falder hurtigt;
 • Det tolererer ikke lave temperaturer, på grund af hvilken hele overfladen er dækket af små revner, og under langvarige temperaturfald taler det helt.

Hvilken maling at vælge til loftet

Efter en kort meddelelse om den mest almindelige form for maling og lak, der er egnet til maling af loftet, er det nu værd at være opmærksom på, hvad du skal stole på, når du vælger.

 • For det første - dette er dets uigennemsigtighed, hvilket angiver strømningshastigheden og den krævede mængde materiale.
 • Hvis loftet har en fejl, skal du sørge for graden af ​​maling maskering effekt.
 • Kanylens volumen, de samme ydre beholdere kan have en forskel på 100 ml eller mere.
 • Operationelle træk ved den resulterende coating.
 • Pris.

Alle typer af maling, der anbefales til lofter, er vandige suspensioner af pigmenter og forskellige polymerer. Det er sidstnævnte, der er ansvarlig for malingens navn, selvom de faktisk er vanddispergerende.

De vigtigste forskelle er i kvalitet, pris og mulige farver.

Top loftmaling rating

DUFA

 • Det anses af mange fagfolk at være en af ​​de bedste glansmalerier til loftet.
 • Det sælges i form af en 10-liters plastikspand med navnet dufa superweiss. Den gennemsnitlige pris er 3500 rubler.
 • Dens fordele er i god dækningsevne, snehvide blank overflade, styrke og holdbarhed. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
 • Ikke-påtrængende glansloftdækning i prioritet hos de fleste købere. I et lyst rum lægger han desuden vægt på hvidhedens hvide, og et lille rum øges visuelt.
 • I Dufa produktlinjen er der specielle dekorative kompositioner til at skabe spektakulære teksturer og mønstre i loftet. Det betyder, at der ikke vil være nogen begrænsninger på toner, men fuldstændig kreativitet er skabt for at skabe smukke mønstre og optiske illusioner.

Caparol

 • Tilbyder modstandsdygtig maling til lofter i landhuse og havehuse. Den gennemsnitlige pris på 4000 rubler / 10l.
 • Denne producent fremstiller silikone loft maling. Disse forbindelser er værdsat for evnen til at dække og maskere små uregelmæssigheder. Når de er tørre, fylder de og helt gemmer revner op til 2 mm brede. Så før du anvender dem behøver du ikke at skabe det perfekte fundament, så de bliver ofte valgt til sommerhus. Silikone maling selv når frysning ikke sprækker og begynder ikke at skrælle af.
 • På grund af siliconebasen opnår det lag, der opnås ved tørring, også fremragende vandafvisende egenskaber, hvilket gør det muligt aktivt at vasket. Derudover er dette loft næsten ikke forurenet.
 • Og vigtigst af alt, for et kvalitetsresultat er det nok at anvende kun 1 lag.

Dulux

 • Masters foretrækker det for mange andre at skabe et matte loft. Til en pris på 3000rub / 10l er den af ​​høj kvalitet. Sandt når du køber, skal du være opmærksom på, at den blev produceret i Storbritannien. Malinger lavet under dette mærke på russiske fabrikker er signifikant dårligere i kvalitet.
 • På trods af at malingerne ikke skjuler fejlene i belægningen, er de lysabsorberende egenskaber ved Dulux dårlige loftmalinger så gode, at de næsten helt overflade overfladen med små revner.
 • For at skabe en høj kvalitet holdbar belægning skal du anvende 2 lag. Men det er økonomisk og ligeligt liggende, så det samlede malforbrug er lille.
 • Derudover er det en helt miljøvenlig sammensætning, der ikke har en stærk lugt, har en bred farvepalet. De kan endda male en uforberedt overflade.

halogen

 • Den indtager en ledende position blandt den vaskbare maling til loftet. Billig version af økonomiklassen, prisen for en plastikspand på 13 l i alt 900-1000 rubler.
 • Det skaber en matt finish på lofter af enhver art. Oftest har uigennemsigtige maling af lys eller pastellfarver høj uigennemsigtige egenskaber. Oriol produkter håndterer det helt uden at give dyrere modstykker, og det tørrer næsten dobbelt så hurtigt.
 • Kan dække med to lag selv den gulede bund af loftet eller væggene.
 • Ifølge anmeldelser på internettet er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om det økonomiske forbrug, lave omkostninger og god præstation.

Tikkurila

 • Ikke underligt at dette er den bedste vandbaserede loftmaling. Dette mærke i mange år er nøglen til høj kvalitet. Prisen på en sådan maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
 • Produkterne fra det finske mærke er kendt for deres rene farve og en bred vifte af farver (du kan købe en færdig skygge eller kappe med et køb i butikken i næsten enhver skygge). Opretter en meget holdbar og holdbar belægning, der er karakteriseret ved høj miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler. Når farvning ikke danner dråber og pletter, tørrer det hurtigt.
 • Til salg er som en ægte finsk maling, og er lavet i nærheden af ​​Skt. Petersborg. I nogle tilfælde vil den anden afvige i kvalitet til det værre.

Ceresit

 • Det er veletableret blandt de silikatbaserede loftmalerier. Dens pris er 3400 gnid / 15l.
 • Kernen er disse facadesammensætninger, men på grund af det fremragende resultat anbefaler professionelle molarer det til at male vandene indeni. Ud over god anvendelse og miljøvenlighed inkorporerer de svampekomponenter.
 • De er nemme at betjene, da de er lette at rengøre. Men ret krævende af basen. Bedste af alt, Ceresit silikat maling falder oven på mineralet gips.
 • Ifølge anmeldelser fra foraene er lofterne dækket med gammel vandbaseret maling helt dækket uden forudgående forberedelse.

sne

 • Denne maling er en af ​​de bedste blandt de billigste formuleringer på det russiske marked til en pris på 1200 rubler / 10l.
 • Fantastisk kombination af pris og kvalitet. Dekker perfekt overflade med flere overflader (for eksempel når gipspladens loft ikke er helt fyldt, men kun ved sømmen). Takket være sin gode skjulkraft skaber den et tæt, uigennemtrængeligt lag.
 • Snemaling er allergivenlig og sikker, men har lav vandtæt ydeevne. Fordelene er muligheden for farvning, selvstændigt. Men en betydelig ulempe er det store faktiske forbrug, hvilket er næsten det dobbelte af fabrikanten.

En ekspert

 • Måske er dette den billigste hvide maling til loftet, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater. Gennemsnitsprisen for vaskepræparatet er ca. 800 rubler / 12 kg.

Professionelle malere skelner hendes rene hvide farve uden grå. Derudover har de en række fordele:

 • Over tid bliver de ikke gule og bliver ikke grå og beholder en rig hvid farve;
 • ikke smuldrer, og vask det ikke, når det vaskes
 • tør hurtigt
 • ingen skarp toksisk lugt
 • Miljøvenlig og allergivenlig, egnet til maling af loftet i børns rum;
 • falde på enhver form for loftoverflade (kitt, beton eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke farvning, da resultatet måske ikke er mest vellykket. En anden ulempe ved sammensætningen - for tykk konsistens. Men det er let at rette ved at tilføje vand. Men kun de nødvendige proportioner skal afhente dig selv, da producenten ikke angav dem.

tex

 • Det anbefales at male lofter i værelser med høj luftfugtighed. Den omtrentlige pris på 1500 rubler / 10l. Ofte er det vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Denne billige sammensætning har næsten ingen lugt.
 • På trods af at det bedst viste sig i vådområder, har det en række ulemper. For eksempel er farvning i en hvilken som helst farve ikke længere mulig, men kun i tone fra deres katalog. Og også lav skjulekraft, og derfor for at opnå en flad monokromatisk overflade, bliver du nødt til at anvende mange lag.
 • Derudover er alle malinger med en lignende sammensætning ikke egnet til vask. Når du forsøger at vaske snavset, vil malingen selv vaske af.
 • Det er en god maling til billig reparation eller renovering af gråmalet maling.

Tips om, hvordan man vælger en vandbaseret loftmaling

 • Når du køber importerede lakmaterialer, behøver du kun at vælge den, der er lavet i deres hjemland, og ikke på en af ​​de russiske fabrikker.
 • Selv billige indenlandske maling kan falde, så det er værd at købe produkter kun i store butikker, der giver garantier og kan vise certifikater.
 • Valg af maling i overensstemmelse med egenskaberne på etiketten tager altid højde for fejlen. Det er bedre at lave en ekstra udgift.

Substandard loft maling kan blive skilt, vise yellowness eller andre pletter gennem lagene. For loftet for at behage øjet, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge sammensætningen og ikke forsøge at spare penge.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Akryl loftmaling

Mere for nylig var der en tid, hvor lofterne blev hvidt med lime eller kridt. Maling til lofterne var ikke der, men de hængende paneler, hvis de blev fundet, så i sjældne institutioner og for det meste ikke af skønhedens skyld, men at skjule kassen med ledninger.

Nu vil det være "held og lykke" for at møde kalk lim på loftet. En meget økonomisk mulighed, især da der er en krise og sanktioner, men folkene skal være meget fattige for at kunne gå tilbage til begyndelsen af ​​90'erne. Derudover ved profferne at mesteren skal lime loftet, ellers vil overfladen ikke være helt hvid, der vil være skilsmisse.

I et ord er det lime hvidvaskning af loftet i fortiden, og i nutiden - indvendig mat superhvid maling VD AK 205.

Produkt specifikt til lofter. Det er velegnet både til nybyggeri og for dem, der startede reparationer og ønsker at opdatere hvidheden af ​​den vandrette overflade over deres hoveder.

Super hvid maling

Specificiteten af ​​hvid maling til loftet er, at prisen på en fejl er højere end for eksempel til vægge. Gentagelse af loftet - det er mere besværligt og dyrt. Derfor skal arbejdet gøres på en sådan måde, at der ikke bliver nogen pletter, ingen gule, ingen revner, ingen peeling.

Hvis der til hvidvaskning af loftet med kalk er slutresultatet 90% afhængigt af maleren, hvorefter slutresultatet er 90% afhængigt af malingens kvalitet, og når man maler lofterne med maling, kan endog en person, der er langt fra bygningen, gøre arbejdet.

Akrylbelægningsteknologi Technoprok ™ danner en lysbestandig, mat, fugtsikker og dampgennemtrængelig film. For et sådant loft er vådrengøring tilladt, inkl. sæbeopløsninger.

Super hvid VD-AK 205 maling er miljøvenlig og brandsikker, fordi indeholder ikke giftige og brandfarlige opløsningsmidler. Dette produkt er baseret på vandig acrylatdispersion. Vand er harmløst og brænder ikke. På den anden side, fordi det er en vand sammensætning, det kan ikke fryses. Det betyder, at det kun skal opbevares, transporteres og anvendes kun ved en temperatur, der ikke er lavere end + 5 grader C.

Nå, og når det tørrer, er drift i området -50 grader C til +60 grader C tilladt. Her er det tid til at spørge, hvad slags rum det er med hvide lofter, inden for hvilke temperaturen kan være -50 eller +60 grader Celsius? Dette er et retorisk spørgsmål. Vi forstår, hvilke egenskaber der skal have akrylmaling til loftet.

Hvidt loftmaling

Først farven. Det skal være hvidt og kun hvidt, mere præcist, blændende hvidt, godt, super super-hvidt. Hvidheden af ​​indvendig maling Technoprok til lofter når 90%.

Hvidt loft kan gøre rummet lettere. Solstrålerne eller lyset fra lampen afspejles fra det hvide loft og forbedrer belysningen i rummet.

Hvidhed afhænger af fyldstofet, i dette tilfælde er det kridt. Hvis den har en gul farvetone, vil malingen være med uønskede nuancer. Derfor er det vigtigt at bruge fine fyldstoffer med høj grad af rensning til loftmaling.

Matt akrylmaling

En anden parameter at være opmærksom på, når man vælger en loftmaling, er graden af ​​glans. Skelne mellem matte og blank, såvel som halvglans og halvglans.

Technoprok indvendig maling tilhører kategorien "matte". Disse er de mest foretrukne til at male loftet. Hvorfor?

For blankt maling karakteriseres ikke kun glans, men også øget styrke og holdbarhed. Det synes - et klart plus. Men glansmaling kræver perfekt forberedelse af loftet til maleri, ellers vil alle ujævnheder fremstå.

Ideel til at forberede loftet er sværere end muren. Og mange gør reparationerne selv, og de har ingen erfaring og færdigheder. Derfor er det bedre at bruge akryl matmaling, det er lettere at arbejde. Brug af mat maling er mere tilbøjelige til at gøre jobbet, næsten som en 5. klasse hus maler.

Akrylmatt hvid maling skjuler de små fejl i loftet, så du kan få den samme malede overflade.

Og endelig ser hvide mat og hvide glansmaler anderledes ud. Matte giver en dyb og rig farve og glans - kold og mindre mættet. Dette er en anden grund til at male loftet med matt hvid maling: rummet bliver lettere.

Opacitet for loftmaling superhvid

En god akrylmaling til loftet giver en nem og ensartet anvendelse af sammensætningen, skjuler små defekter og dækker helt det forrige lag eller den gamle belægning med minimal forbrug. I dette tilfælde taler man om at gemme sig.

Malingen skal ikke være for viskøs, ellers ved manuel påføring vil forbruget være stort, og det vil ikke være nok at male det beregnede område.

Skjulkraft i akrylmattemaling afhænger af mængden og kvaliteten af ​​titandioxid. Det er pigmentet til [hvidt] maling på acrylatdispersion. Det er et hvidt pulver, hvis partikelstørrelse ikke er mere end 1 mikron.

For at teste uigennemsigtigheden skal der påføres en strimmel maling i 1 lag med en tykkelse på 200 mikrometer på substratet. hvor den sorte bar er erstattet af hvid. Så skal du sammenligne, hvor meget forskelligt under et tyndt lag af hvid maling, hvid og sort stribe. Jo mindre denne forskel er, desto mere (bedre) er malingenes skjulekraft. Desuden skal sammenligningen foretages umiddelbart efter påføring ("vådtest"), og når malingen tørrer, dvs. "Tør". Når det er tørt, kan der forekomme sort farvefarve.

Anvendelsen af ​​akryl hvidmalet maling

Udelukkende til indendørs arbejde, til maling af lofter i beboelsesejendomme og værelser af enhver art:

 • til lofter til beton, gips, hvidvask, gips.
 • til maling af trælofter og træbaserede materialer (fiberplader og spånplader).
 • passer godt på strukturelle tapet.
 • til lofter over tidligere anvendt maling, både akryl og olie eller alkyd.

Bruges også til maling af indendørs vægge til forskellige byggematerialer. Bemærk, at den hvide farve til væggene dog ikke er praktisk, og man maler sjældent muren med hvid maling. Derfor anbefaler vi en anden sammensætning til vægge, hvor farven kan være: indvendig maling Technoprok VD AK 207.

Til maling gulv acryl super hvid maling er ikke brugt.

Forbereder loftet for maleri

Garantien for belægningens holdbarhed er et godt forberedelse af loftet for maling. Det er vigtigt at forstå, at malingen påføres på en ren, ikke-porøs og holdbar overflade.

Fjern først snavs og støv. Hvis der er olie- eller fedtpletter, skal de behandles med et opløsningsmiddel, derefter tørres med en våd klud. At tørre

Hvis du skal male et tidligere hvidkalket loft, så fjern det hele lag kalkmaling eller hvidvask fra kridtet. Som regel kan du rense alt, til beton.

Loft, der tidligere er malet med olie eller alkydmal, skal slibes til en kedelig tilstand. Skyl derefter med en vandig opløsning af vaskepulver. Skyl derefter med vand, for at tørre med en klud, der ofte skylles i rent vand. At tørre

Og den obligatoriske fase af forberedelsen af ​​basen til maling, hvis den er porøs, er imprægnering med en universal akrylprimer. Denne sammensætning er fremragende med akrylmaling, fordi overfladen behandlet med denne primer forbliver "åndbar". Det er vigtigt, at både primer og maling fungerer som en enhed.

Altid malet lofterne inden maling. Dette vil bidrage til holdbarheden og styrken af ​​belægningen og god fugtresistens og vil spare.

Maling af loftet med akrylmaling

Den super hvide maling af VD-AK serien er en vanddispersion af polyacrylater og forskellige fyldstoffer. For at belægningen skal være ensartet og smuk, skal dispersionen være i en stabil tilstand. Det er muligt at tilvejebringe en suspenderet tilstand af dispersionspartiklerne ved at blande malingen ved lave omdrejninger (ikke mere end 100 omdrejninger pr. Minut). Det betyder, at akrylmaling til loftet skal blandes før brug, og også omrøres i processen.

Under maling skal temperaturen i rummet være mindst + 5 grader C, med en relativ fugtighed på ikke mere end 70%.

Anvendelsen af ​​superhvid maling gøres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Forbruget varierer fra 100 til 200 g / m2, afhængigt af grundkonstruktionen og om den var primet.

Vi anbefaler at bemærke, at loften på loftet hjælper med at reducere malingforbruget. I dette tilfælde forbliver malingen på loftet, snarere end at blive absorberet i underlaget.

Hvis overfladen er primet, er der som regel et lag maling tilstrækkeligt. Hvis der er en applikation på en porøs, ikke-jordet base, vil der kræves to lag. Mellem lagene er det nødvendigt at vente, indtil den første er tør til en klæbrig finish. Det tager som regel 1 time. I løbet af denne periode kan den stadig vaskes med sæbe og vand. Derefter - kun med opløsningsmiddel eller hvid spiritus.

Fuld tørring af akrylmatte hvid maling kan vare op til 3 timer. Og før sætningen erklæret styrke og vandmodstand er påkrævet op til 7 dage. Og kun så er våd rengøring af loftet med sæbevand tilladt.

Efter afslutning skal instrumentet straks skylles med vand. Loftmaleri i beskyttelsesbriller. Hvis acrylatkompositionen kommer i øjnene, skal du straks skylles med rent vand.