Den bedste maling til loftet ifølge vurderinger af malere

Den vanskeligste opgave i reparationen er valget af byggematerialer. Disse omfatter maling til loftet. På markedet findes forskellige variationer af blandinger, der afviger i forbrug, sammensætning, værdi for pengene, varmebestandighed og andre egenskaber. For ikke at gå tabt i valget, bør man studere anbefalinger fra specialister samt vurdering af de bedste maling til loftet, ikke kun i pris, men også med hensyn til den endelige tekstmæssige virkning.

Hvilke producenter skal have tillid til

Byggeforretninger er fulde af produkter fra europæisk og indenlandsk produktion. Men ikke alle variationer har positive anmeldelser fra forbrugerne. Overvej varemærker maling til loftet i lejligheden, som har optjent tillid købere på grund af økonomisk forbrug, en bred vifte af farver og farvestabilitet før udvikling af byggematerialer, anvendes som grundlag.

kategori

navn

pris

Top Akryl Loftsmaling

900 ml - 500 gnid.

Top silikat loft maling

Top Silicone Ceiling Maling

Dulux

Det verdensberømte firma eksporterer egne produkter til 26 lande. Et særpræg ved produktet er manglen på behovet for at skabe en flerlagscoating. For at få et godt resultat, vil kun to lag være nok. I dette tilfælde forbruges belægningen så økonomisk som muligt. Sammensætningen omfatter kun miljøvenlige komponenter, der ikke fremkalder en allergisk reaktion. Derfor anvendes Dulux-loftmaling ofte i børnenes værelser.

Det er et hjemmemarked, der producerer forskellige typer emalje, universelle akrylmaling til vægge og lofter samt antiseptiske midler og primere. Alle produkter, der sælges på byggemarkedet, har et certifikat, der bekræfter kvalitetsoverensstemmelsen med europæiske og russiske standarder. Dette øgede kun kundernes tillid og udvidede forbrugernes publikum. Loftsmaling i lejligheden fra denne producent er let at anvende et ensartet lag, udgør ikke striber og har god vedhæftning med forskellige overflader.

Det tyske mærke har specialiseret sig i produktion af forskellige maling og lakker, men det mest populære er den brandede vandbaserede loftmaling. I sortimentet af firmaet Dufa er der mange farver samt muligheder med forskellig struktur. Med denne belægning kan du oprette en unik design stil af interiøret.

Husky

Divisionen for produktion af lakker, emaljer og andre forbindelser er en del af CJSC Descartes. Virksomhedens produkter er fuldstændigt miljøvenlige og bærer ikke skade selv ved forhøjede temperaturer. Belægninger er holdbare, modstandsdygtig over for ultraviolet stråling og ensartet fordeling.

Tikkurila

Dette mærke har længe været førende på hjemmemarkedet for levering af maling og lakprodukter af høj kvalitet. I selskabets sortiment er der mere end fyrre forskellige typer af belægninger, der er egnede til arbejde med forskellige overflader. Maling til lofter, vægge, gulve, hegn og andre overflader kan alle findes i firmaets katalog.

Ud over disse mærker er Pufas og Ceresit ikke mindre efterspurgte.

Top Akryl Loftsmaling

Akrylmaling er baseret på polyacrylater og copolymerer. Materialet kan ligesom andre vanddispergerede præparater fortyndes med rent vand og tonet med vandbaserede pigmenter. På samme tid, efter påføring og fuld tørring, bliver belægningen stabil før udsættelse for væske. Følgende vaskbare (vandemulsions) sammensætninger har kendetegnet sig ved de bedste egenskaber:

Husky Super Paint Interior

Det er en vaskbar Husky belægning, der bruges til at dekorere vægge og lofter. Afviger i stabilitet før påvirkning af vand, slidstyrke og også miljøvenlighed. Værktøjet påføres i et ensartet lag, skaber ikke drypper og er ikke gennemskinnelig med dobbelt anvendelse.

Husky Super Paint Interior

Materialet har en ren hvid farve, der kan males over med yderligere farvestoffer. Før brug anbefales eksperter at behandle loftområdet ved hjælp af en proprietær primer. Prisen på en beholder med hvid maling til loftet på 900 ml - 500 rubler.

Dulux Bindo 7

Denne akrylbelægning til vægge og lofter er klassificeret som premium. Det har en lang levetid og god præstation. Miljøvenligt materiale er efterspurgt blandt børns institutioner i form af børnehaver, skoler, klubber.

Egnet maling til loftet i badeværelset, stue, reception, kontor, soveværelse og andre værelser. Det har en høj modstand mod ultraviolet stråling, så det bruges med succes både indenfor og uden for bygningen. Blandebrønd lægger sig på alle overflader, samtidig med at den ikke brænder ud og ikke bliver dækket af gule pletter.

Desuden er værktøjet i stand til at modstå temperaturer op til 90 ° C. Forbruget er 8-10 l / m2. Matt loft maling Dylax med et volumen på 2,5 liter omkostninger - 2.200 rubler. Måske er den høje pris den største ulempe ved denne blanding.

Top silikat loft maling

Silikatformuleringer er en suspension af pigmenter, hærdere samt yderligere fyldstoffer. Derudover indbefatter basisen en vandig opløsning af silicater og alkalimetaller.

Tikkurila Finngard Silikaattimaali

Mat silikat maling til loftarealet Tikkurila har en traditionel sæt plusser for maling - vanddamppermeabilitet og pyleustoychivost. Det har også et lavere forbrug i forhold til sine konkurrencedygtige modparter. Sådant materiale anvendes vellykket ikke kun inden for husstanden, men også i havindustrien.

Tikkurila Finngard Silikaattimaali

Produktet har en gennemsnitlig pris, en bred vifte af driftstemperaturer fra -50 ° C til + 60 ° C og relativt økonomisk forbrug, op til 210 g / m2. Ulempen ved denne variant er, at den kun er beregnet som en base for de mørkede pigmentpastaer "Avantit Fasad". Omkostningerne varierer inden for 2200 rubler.

Pufas fasseden silicat

Dette er en unik variation af vand, som kendetegnes ved et økonomisk forbrug. I praksis vil en liter af blandingen være tilstrækkelig til at dække 7-8 m2 af en hvilken som helst overflade. Ulempen ved denne version er den ringe modtagelighed af mættede farvestoffer. Derfor anbefales det kun, når der tages hensyn til fortyndingen af ​​bløde og delikate farver. Også denne belægning tolererer ikke negative temperaturer.

Pufas fasseden silicat

Ifølge dens fugtighedshæmmende egenskaber, vejrbestandighed og dampgennemtrængelighed har sammensætningen høje parametre. En anden blanding af brønd frembringer lys nuancer af farvestoffer. Pris - fra 2100 rubler. for en 10-liters kapacitet.

Ceresit ST 54

Dette er en budget serie af silicatmaterialer, som kun anbefales til brug i kombination med brandgipsblandinger, primere og andre midler.

Fordelene ved denne mulighed, brugerne har bestemt i demokratiske omkostninger, muligheden for at tilføje en anden farve, modstand over for aktive baser. Hvad angår minusserne, skal vi her bemærke den gennemsnitlige kvalitet og lavt vedhæftningsniveau med ikke-mineralske overflader.

Top Silicone Ceiling Maling

Silikoneovertræk er efterspurgt på grund af muligheden for anvendelse i rum med høj luftfugtighed samt temperaturudsving.

Teks pro

Varer af dette mærke tilhører klassen vandbaseret, især polyvinylacetat. Dette betyder, at materialet er relativt billigt i omkostninger, det er let at påføre og har næsten ingen lugt.

Dette værktøj passer perfekt på forskellige overflader, men har samtidig et højt forbrug. For at få en god effekt skal materialet påføres flere gange, ellers bliver det oplyst. I gennemsnit koster et kilo maling ca. 160 rubler.

Dufa Silicone DE410

Produktet er meget modstandsdygtigt over for en fugtig miljø, mens det skiller sig ud for god dampgennemtrængelighed. Materialet giver en lang levetid på belægningen og er i stand til at modstå mindre mekanisk belastning.

Dufa Silicone DE410

Sammensætningen forbruges op til 130 ml / m2. Basisfarven er hvid, men den kan males over med den mest passende nuance. Matte belægning i mængden 1,5 kg koster fra 2200 rubler.

Hvad er den bedste maling til loftet

For at reparationer skal lykkes, og rummet har et attraktivt udseende, skal du tage en ansvarlig tilgang til valget af materiale til maling af loftet. Ved valg af produkter skal der tages højde for sådanne ekspertråd:

 • give fortrinsret kun til populære mærker, der nyder forbrugertillid i lang tid;
 • For at spare penge bør du ikke købe produkter af tvivlsom oprindelse, det kan ikke kun undlade at opfylde forventningerne, men også være sundhedsfarlige;
 • Vær opmærksom på udløbsdatoen, den er i hvert produkt og er angivet på emballagen;
 • fokusere på egenskaber og sammensætning, men samtidig huske de sandsynlige fejl.

VIDEO: Valget af loftmaling - tip Leroy Merlin eksperter

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

9 bedste maling til loft og vægge

Feature Rating

Maleri vægge og lofter i lejligheder og private huse er blevet et rationelt alternativ til "problem" af hvidvaskning. Slakende kalk, allestedsnærværende pletter, ujævnhed af den opnåede belægning og den konstante "nedbrydning" af væggene med tøj - alt dette bliver efterhånden en ting fra fortiden. Nu er det meget nemmere og billigere at købe en god vandbaseret maling, en ressource, som varer i årtier.

I dag tilbyder byggematerialemarkedet mange typer vandbaserede maling: akryl, silikat, silikone mv. Hver har imidlertid en rent individuelle egenskaber, og den overordnede kvalitet af dem alle er anderledes. Specielt for dig valgte vi ni af de bedste maling til loft og vægge i de tre hovedkategorier. Kandidater til høje positioner i bedømmelsen blev udvalgt efter flere kriterier:

 1. brugeranmeldelser og anerkendte kilder;
 2. mærke og producentens omdømme;
 3. grundig sammenligning af præstationsparametre og egenskaber
 4. pris / kvalitet forhold.

Den bedste akryl vandbaserede maling

3 PARADE W4 (9 l)

Velkendt og højkvalitetsmaling på akrylbase med høj slidstyrke. Med fuld (og hård) overholdelse af anbefalingerne for ansøgning mister man ikke sine kvaliteter i 10-15 år, men sådanne formaliteter er meget irriterende brugere. Umiddelbart inden du maler væggene eller lofterne, skal du udføre en hel rituel handling: i sig selv skal du rengøre overfladen mod snavs og skrøbelig belægning og også nødvendigvis affedre det med en svag alkalisk opløsning. Den er præsenteret i flere grundlæggende versioner - "A" og "C". Det anbefales at bruge den første som en selvstændig hvid maling eller basis til lys og pastellfarver, den anden ene som basis for mættede farver.

 • meget høj kvalitet af belægningen;
 • med ordentlig ansøgning mister ikke dens egenskaber i 10-15 år;
 • øget slidstyrke.
 • alvorlige krav til renhed af den behandlede overflade
 • høj pris.

2 Alpina Renova (10 l)

Maling linje Renova fra det tyske mærke Alpina i flere år inkluderet i toppen af ​​de bedste akrylbelægninger til indretning. Det er simpelt og uhøjtideligt at bruge, moderat viskøs og holdbar. Forbrugerne roser meget klæbende egenskaber (vedhæftning til overfladen) og modstandsdygtighed over for vask. Den uberørte hvidhed (hvis malingen ikke er blevet fortyndet med et farveskema) fortsætter i 5-7 år, hvorefter der er en svag dæmpning. Men hvis du tilføjer farve til basis, og uanset hvad - hvad enten det er rig eller blød tone - vil "aldringen" ikke ses i hele livscyklusen.

 • stærke klæbende egenskaber
 • modstandsdygtig over for vask;
 • bevarer sin farve godt i hele levetiden;
 • mest stabile, når du bruger farver fra den respektive producent.
 • ret højt forbrug - omkring 150 gram pr. kvadratmeter (afhænger af typen af ​​malingsoverflade).

Det skal sige et par ord om de vigtigste fordele og ulemper ved de tre typer af malinger - akryl, silikat og silikone. Hvad er deres egenskaber og hvad er grænserne for anvendelighed - svaret findes i den detaljerede sammenligningstabel:

Hvorfor skal du vælge tysk maling?

Maling af træflader er den mest hensigtsmæssige måde at afslutte ved reparationer. Efter alt, for denne proces er der ikke behov for at involvere specialister, du kan selv gøre arbejdet. Især hvis malekvaliteten har egenskaberne af en ensartet belægning og god farvetæthed. Malinger fra tyske producenter skiller sig ud mod konkurrenter med deres egenskaber og holdbarhed.

Du kan købe tysk maling fra os med levering i Den Russiske Føderation. Ring til +7 (495) 008-8759.

Universal akrylmaling Remmers Aidol Deckfarbe

Dispergerende indvendig maling StoColor Rapid Ultramatt

Akrylmaling StoColor Opticryl Satinmatt

God tysk indvendig maling til træ indeholder komponenter:

 • pigmenter, det vil sige stoffer, der giver den ønskede skygge;
 • en base der binder alle elementerne og skaber en film på overfladen;
 • stoffer, der giver malingen skinne og holdbarhed
 • hurtigtørrende og antifungale stoffer.

Hvilke malinger er egnede til indendørs arbejde

Til maling af træoverflader indendørs anvendes følgende typer maling oftest:

 • akryl;
 • alkyd;
 • vanddispersion (vandemulsion);
 • polyurethan.

Akrylmaling er den mest rentable og økonomiske. De har mange fordele, herunder:

 • praktisk - de kan bruges selv på overflader, der kommer under direkte sollys;
 • kort periode med fuldstændig tørring
 • tæthed af farve og belægning
 • vandafvisende egenskaber takket være, hvilke træflader der holder længere
 • modstand mod temperatur ekstremer.

Bestil hurtig levering i Moskva fra 500 rubler. Ring til +7 (495) 008-8759.

Fordelene ved indvendig maling

Alkyd tysk indvendig maling er en blanding af lakker, harpikser, kolofonium og vegetabilske olier. Alle komponenter blandes med opløsningsmiddel. Dens fordele er holdbarhed og lave omkostninger, beskyttelse af træet fra forfald, modstandsdygtighed mod ridser og andre fysiske påvirkninger. Sådan maling vil være den ideelle løsning til at dække trægulv.

Vanddispersionsmalinger er vandbaserede og betragtes som miljøvenlige. De sælges i form af en tyk pasta, som skal fortyndes med vand til den ønskede tykkelse. Sådan maling efter tørring hærder og giver træet vandtætte og brandhæmmende kvaliteter.

På grund af den viskøse base har polyurethanmalinger god vedhæftning til materialet, der males og hjælper med at undgå råtning og revner på træflader.

Hvordan bestiller du tyske indvendige maling?

Du kan købe kvalitets tyske farver i vores butik. Vi er den officielle forhandler af mærkerne Remmers, Ramsauer, Adler, STO, Zobel i Den Russiske Føderation. Derfor garanterer vi den højeste kvalitet, konstant tilgængelighed af varer i området, samt hurtig levering af transportselskaber til overalt i Rusland. Samtidig er levering til terminalen gratis.

Bestil maling fra os og sæt ned reparationsprocessen med kvalitetsmaterialer!

Loft maling

Inden du begynder at male loftet, skal du forsigtigt forberede overfladen.

Hvor skal man begynde at male lofter

Denne opgave vil hjælpe dig med at klare en primer med dyb penetration uden skadelige emissioner af StoPrim Plex. Dette materiale vil styrke den eksisterende base og vil give maksimal vedhæftning til maling.

Til højkvalitets loftmaling kan du vælge produkter som: StoColor Rapid Ultramatt eller StoColor In.

Malinger har fremragende skjulkraft og en høj grad af hvidhed. Også malinger er bekvemme i arbejdet og har et certifikat TUV (ufarligt produkt). De indeholder ikke stoffer, der bidrager til dannelsen af ​​"sorte pletter" (deponering af sod og støv).

Separat kan du vælge et unikt produkt StoColor Climasan. Dette er en loftmaling, der renser luften, når den udsættes for lys. Det fotokatalytiske handlingsprincip sikrer eliminering af skadelige stoffer og ubehagelige lugte fra luften. Perfekt til maling af loftet i køkkenet.

Vi håber du også være opmærksom på vores bedste akrylmaling til loftet.

Tysk loftmaling

Skynd dig for at få en gave!
Wall trowel / spatel
Trowel Venedig fabrikken Pavan (Italien).

1. Venedig gips Marmorino KS 20 kg populær grå farve under "beton" i Novacolor fabrikken.

2. Quartz primer primer S141 (140 m2)

Køb billige dekorative gips Rustik til en attraktiv pris på 2670 p. 15 kg.

Muraler på væggen! Bedste tilbud!
PANORAMISKE MODULAR SERIER fra 2000 rub./m2

Muraler og tapet i børneprisen 2400rub.m2
"Jeans tekstur".
Denim efterligning på væggen i den nye 2015 kollektion.

En opdateret samling af baggrunde og fresker på væggen.
I vores butik er der specielle tilbud og rabatter på fresco. I vinterperioden har du tid til at købe en fresco til konkurrencedygtige priser!

AT KØB VENETISK PLASTER BILLIGT!
Priser 2014goda!

Materialer til maling lofter

Vil du beskytte loftet? STO producerer en bred vifte af indvendige slidstærk vaskelige lofter. Alle er hvide, kedelige og let tonet af STOcolor System. Mere end 150 tusind nuancer er til rådighed for dig!

Det rigtige valg af maling afhænger af basismaterialet: akryl, silikone, silikat eller mineralbase. Alle materialer har unikke egenskaber, så du kan købe STO-maling, der passer til dine behov.

Forbered overfladen

For at malingen skal ligge fladt og holde så lang som muligt, skal loftet primeres før maling. Bekymring STO producerer en række primere til forskellige overflader og er kompatible med hele linjen af ​​indvendige maling. Vælg en STO primer i henhold til overfladetype.

Miljøvenlig silikatmaling til vægge og lofter StoColor Sil Mineral

StruLur Struktur F Strukturmalm med fint fyldstof

Modstandsdygtig mod mekanisk spændingsforstærkningsmasse Sto Armat Classic S1

Universal akryl facade maling StoColor Top

Fiberforstærket elastisk StoColor Fibrasil facade maling

For at overbelægningen skal holde sig godt og ikke skifte farve, skal du i bunden vælge den rigtige jord. STO har givet mulighed for at styrke de gamle og problematiske belægninger. En række primerblandinger og mellembelægninger STO hjælper med at løse eventuelle problemer:

 1. Sto PrimPlex er en acrylatbaseret primer til mineralsubstrater, designet specielt til at øge trækkraften og reducere absorptionen. Velegnet til porøse og absorberende substrater (mursten, beton, gips). Farveløst, dybt gennemtrængende i det gamle underlag. Uden opløsningsmidler og skadelige stoffer. TUV certifikat. Forbrug - 0,4 liter pr. M 2.
 2. StoPrepIn - forbedrer vedhæftning og regulerer absorption. Priming mix for overgang fra organisk og mineralsk basis. Dampgennemtrængelig. Hvid, tonet. Forbrug - 0,3 - 0,6 kg pr. M 2.
 3. StoLevell I XXL - gips til mineralsubstrater (beton, gipsvæg, gips, gips). Let at anvende, god slibning, fylder de mindste revner. Til manuel eller maskinbearbejdning. Den maksimale lagtykkelse er 3 mm. Hvid. Forbrug - 1,5 - 1,8 kg pr. M 2.
 4. StoLevellInFine er en alsidig, fin organisk kittet til fjernelse af mindre defekter. Velegnet til mineralske og organiske overfladebehandlinger. Den maksimale lagtykkelse er 2 mm. Uden opløsningsmidler og blødgørere. Kun til manuel applikation. Forbrug - 0,8 - 1,2 kg pr. M 2.
 5. StoLevell In AS - fin spartel til glatte overflader. Det er certificeret TUV som sikkert og egnet til internt arbejde. Forbrug - 0,8 - 1,8 kg pr. M 2.
 6. StoLevell In Z er et mineralsk kit, der trækkes ud "til nul" for at fylde samlingssømmene. Hurtig tørring med høj bindingsevne. Efter hærdning genbruges den. Den maksimale lagtykkelse er 15 mm. Hvid. Forbrug - 1,3 - 1,7 kg pr. M 2.

Hvordan male loftet

Loftsmaling er opdelt i: silikone, silikat, mineral, latex og akryl. Hver har specifikke egenskaber og er egnet til specifikke værelser. For eksempel er mineralmaling egnet til porøse overflader, men deres levetid er begrænset. Silikat holdbart, men ikke venner med fugt. Silikondamp permeabel, vandtæt, de kan vaskes selv med en pensel. Ideel til maling af lofter i badeværelset og køkkenet.

Hvilken vandmaling er bedre end at male loftet i lejligheden

Loftsmaleri bruges ofte som finish til en loftsoverflade. Resultatet af arbejdet afhænger i høj grad af valget af farvesammensætningen. Højkvalitets maling til loftet, udvalgt med hensyn til formålet med rummet og de særlige forhold i processerne, der finder sted i det, vil bidrage til ikke alene at opnå den æstetiske appel af overfladen, men også for at få en praktisk, nemplejelig og holdbar belægning.

Ceiling paint selection rules

Hvis du har brug for maling til loftet, hvilket er bedre afhænger af rummets egenskaber og dens formål. Under alle omstændigheder er den bedste loftmaling en, der opfylder følgende udvælgelseskriterier:

 1. Hvis du ikke ønsker at lave reparationer hvert år, skal du være opmærksom på dens holdbarhed og belægningens levetid, når du vælger en farvesammensætning.
 2. Når man beslutter sig bedre for at male loftet, skal man overveje plastificeringen af ​​farveblandingen. Af malingslagets elasticitet afhænger af, hvordan overfladen vil blive beskyttet mod dannelsen af ​​revner i processen med at tørre malingsblandingen eller krympningen af ​​bygningen.
 3. Loftsmaling skal give en belægning, der er nem at vedligeholde. Det er vigtigt at overveje let tør og våd rengøring. I lokaler med forøget forurening af loftet, f.eks. I køkkenet, skal du vælge malinger, som giver en belægning, der er resistent over for mekanisk belastning og friktion, fordi det ikke er så nemt at vaske fedt og sod fra loftoverfladen.
 4. Forskellige typer loftmaling skaber en belægning med visse egenskaber. Vælg dem, der giver dig mulighed for at skjule mindre mangler i basen, er nemme at anvende og giver en jævn og jævn belægning.
 5. Når du vælger en maling til loftet, skal du overveje prisen på produkter. Omkostningerne ved maling varierer fra 0,43 til 9,7 pr. Liter. I nogle værelser er det ret nok billig maling blanding, men hvis du vil have belægningen til at opfylde visse tekniske og æstetiske krav, bør du ikke spare.

Vanddispersion

Hvis du ikke ved, hvordan man maler loftet i et barns rum, er vanddispersionsammensætninger egnede til dette formål, fordi de betragtes som miljøvenlige, fordi de er lavet på basis af vand.
Der er følgende typer af disse blandinger:

 • polyvinylacetat;
 • lim (ikke populær på grund af den lille levetid);
 • akryl;
 • vandemulsion.

Bestemme hvilken maling der er bedst at male loftet, være opmærksom på fordelene ved vanddispersionsformuleringer:

 1. Acceptabel pris - en af ​​de vigtigste fordele ved disse farver.
 2. Farvestofblandingen tørrer meget hurtigt, under tørring og påføring udsender ikke en skarp lugt.
 3. Dyre polyvinylacetatforbindelser er resistente over for mekanisk stress og klæber godt til bunden.
 4. Brandsikkerhed er en anden fordel ved farvestoffet.
 5. Alkali modstand.
 6. Lavt slid.
 7. Nogle sorter har fugtresistens, så belægningen kan vaskes gentagne gange.
 8. Imponerende levetid.
 9. Dampgennemtrængelighed
 10. Brugervenlighed og god dækning.
 11. Vandholdig emulsionstakmaling er egnet til påføring på gipsplader, træ, beton, mursten og stenfundament.

Blandt de mangler, der er værd at notere følgende:

 • i et fugtigt rum kan bakterier og skimmel formere sig på overfladen, men for at løse problemet vælges forbindelser med tilsætning af antifungale og antibakterielle komponenter;
 • Som følge af drift ved lave temperaturer er overfladen dækket af revner;
 • Ikke egnet til metal, lakeret og klæbende overflader.

Emulsion baseret på vand er forskellig, idet den indeholder polymerer. Det har også fyldstoffer - strandet, talkum eller cellulose. Vandbaserede blandinger findes oftest i hvid. Pigmenter tilsættes til maling for at opnå den ønskede skygge.

Det er vigtigt! Selv efter tørring bevæger vanddispersionsmalingerne hænder, når de berøres til overfladen, og vandbaserede blandinger til loftet efterlader ikke nogen mærkbare mærker, når belægningen rører.

Olie og emalje

Hvis du vælger hvilken maling der maler loftet, har du lagt mærke til emalje, så skal du fortælle om dens funktioner. Denne sammensætning er baseret på lak, opløsningsmidler og pigmenter. Oftest emalje dække støbejern og stål bad. Den største ulempe ved maling ligger i sårbarheden for mekanisk beskadigelse og revner. Belægningen er let ridset og spaltet. Desuden er bunden under farvelaget fuldstændig blottet for naturlig luftudveksling.

Oliehvid maling til loftet er god, fordi den giver en glat blank finish. Når du tilføjer forskellige pigmenter, får du den ønskede farve af farvesammensætningen.
Deres fordele omfatter følgende:

 • høj vedhæftning med basen
 • ligger godt på det grundlæggende, af enhver art;
 • behøver ikke foreløbig priming af overfladen til maling.

Det er vigtigt! Den største ulempe ved olie maling er en skarp ubehagelig lugt, der fortsætter indendørs i en måned efter maling.

akryl

Når man beslutter hvilken maling der er bedst til at male loftet, skal man være opmærksom på akrylblandinger. Dette er den mest praktiske mulighed for efterbehandling. Malinger tilhører den gennemsnitlige priskategori. Akrylmaling er en del af gruppen af ​​vandbaserede stoffer.
De er opdelt i flere underarter:

 • vanddispersion akryl;
 • styren-acrylsyre;
 • blandinger med tilsætning af vinyl.

Alle er lavet på basis af vand og afviger kun i sammensætning.
Fordelene ved akrylblandinger omfatter følgende:

 1. Da der ikke er acetatopløsningsmidler i sammensætningen, er der ingen ubehagelig lugt under anvendelse og tørring i rummet.
 2. Overfladen under malingslaget adderer, hvilket er meget vigtigt for et træhus. Undtagelserne er vinylmaling, som har lav dampgennemtrængelighed.
 3. Selv når det påføres i et enkelt lag, er belægningen ret tæt og ensartet.
 4. Maling gemmer mindre grundfejl.
 5. Den elastiske film sprækker ikke med vibrationer og krympning af strukturen.
 6. Fordelene er lette påføring, modstandsdygtighed mod ultraviolet og slid, kompatibilitet med ethvert baser.

latex

Bestemme hvilken maling der maler loftet i lejligheden, det er værd at udforske de funktioner, latex kompositioner. Afhængig af de indeholdte polymerer skelnes der mellem følgende typer af latexmaling:

 • akrilosilikonovaya;
 • akryl;
 • akryl polyvinylacetat;
 • acrylbutadienstyren.
 • høj elasticitet
 • godt modstå trækbelastninger
 • skjuler små base revner
 • glansniveauet når 60%, men der er også matfarvestoffer;
 • vandafvisende;
 • samler ikke forurening
 • høj vedhæftning med basis.

silikat

Det er en blanding af vanddispersion, farvende pigmenter og flydende glas. Silikatopløsninger er opdelt i dispersions- og tokomponent sorter.
Alle fordele ved vandbaserede maling bør tilskrives deres fordele:

 • god luftpermeabilitet af belægningen;
 • høj slidstyrke
 • fraværet af giftige komponenter
 • brandsikkerhed;
 • holdbarhed (overfladen varer op til 25 år)
 • øget fugtresistens;
 • Takket være tilsætningsstoffer er belægningen ikke modtagelig for ødelæggelse af mikroorganismer og svampe.

producent Forretning

At bestemme, hvad der skal male loftet i lejligheden, bør du vælge ikke kun typen af ​​blanding, men også en betroet producent. Der er mange forskellige farvestoffer på byggemarkedet, men ikke alle er populære. Vi beskriver de mest populære producenter af farveblandinger.

Caparol

Tysk maling til maling loft mærke Caparol - en miljøvenlig vandopløselig blanding. De indeholder ikke blødgørere og organiske opløsningsmidler.

Tip! Til afslutning af loftet anbefales det at anvende sammensætningen Premium Clean fra Caparol med høj fugtighedsbestandighed.

Funktioner af Caparol maling:

 1. Prisen på tyske malerier af høj kvalitet er ret høj, men deres popularitet falder ikke fra dette.
 2. Lang levetid kompenserer for den høje pris.
 3. Modstand mod mekanisk belastning og slid.
 4. Kan vaskes med et hvilket som helst vaskemiddel.

Tikkurila

Er du ikke sikker på, hvilket loftmaling du foretrækker? Vær opmærksom på produkterne af mærket Tikkurila. Dette finske firma har produceret lakering materialer siden 1862. Der er mange typer loftmaling i virksomhedens sortiment, der passer til forskellige overflader.
Deres fordele:

 • lavt materialeforbrug (120 gram pr. kvadratmeter);
 • god dækkekraft;
 • tilstedeværelsen af ​​antiseptiske komponenter;
 • egnet til steder med høj luftfugtighed
 • rig farvepalet;
 • høj ydeevne;
 • Tikkurila maling er karakteriseret ved mætning og lysstyrke af nuancer;
 • nem at anvende, klæber godt til bunden
 • indstillingshastighed - 35 minutter, og fuldstændig tørring - op til tre timer;
 • miljøvenlig, ingen skarp lugt.

Det er vigtigt! Den eneste ulempe ved Tikkurila farveblandinger er deres høje pris. Men det betaler sig et langt liv.

Sniezka

Under dette mærke er flere virksomheder, der er placeret i forskellige lande. Hovedkontoret ligger i Polen.
Maling af loftet med snowball er gavnligt af mange grunde:

 • Farvestoffet af dette mærke er allergivenligt og miljøvenligt;
 • belægningen er modstandsdygtig over for ekstreme temperaturer;
 • fugt resistente;
 • overflade under et lag af maling adderer;
 • tilladt at vaske
 • slidstyrke.

Det er vigtigt! Den mest overkommelige farve sammensætning er Ultra Bel på en akryl basis. Men den matte finish har ikke et imponerende levetid.

Dulux

Velprøvede produkter fra det britiske mærke Dulux. Virksomhedens hovedkontor ligger i dag i Holland. Dulux planter producerer alkyd og vandbaserede maling.
Sammensætningerne er forskellige:

 • brugervenlighed og hastighed
 • tørringshastighed;
 • høj kvalitet;
 • mangel på stærk lugt
 • god dækkekraft;
 • hydrofobe egenskaber.

Dulux farvestof blandinger kan bruges til at male loftet i køkkenet, badeværelset eller badeværelset. Dækbrønden skjuler små revner og andre mangler på basis. Også i sortimentet af virksomheden er der en unik farveblanding, som ikke giver dig mulighed for at forlade et enkelt ufarvet område. Hendes navn er "Magic White." Under applikationen har sammensætningen en lyserød farvetone, og efter tørring bliver den ren hvid. På grund af denne egenskab er det muligt at male over alle dele af overfladen og konkludere med den fuldstændige tørring af belægningen.

Desuden producerer anlægget en sammensætning med sølvioner, beregnet til børns værelser. Det beskytter overfladen mod skader fra mikroorganismer og renser luften. Forbruget er 170 g / m². Og tiden for fuldstændig tørring når 6 timer.

Dufa Superweiss RD4 / Dyufa Superways RD4 loftmaling og vægmaling dyb-matt

Maling, nem at tegne uden pletter og pletter, fra verdensberømte bekymring Meffert Farbwerke AG (Tyskland).

DufaSuperweiss bruges mest som en højkvalitets loftmaling til en række egenskaber, der er forbundet med loftmaling, selv om den også kan bruges til vægge. Dyufa Supervase har en høj grad af hvidhed, ruller godt, efterlader ikke smudder og overgange, sprøjter ikke og tillader våd rengøring. Dyufu Supervisor kan bruges til at male tørre lokaler til kitt, beton, mursten, gipsvæg og andre baser. Den anvendes i lejligheder, huse, skoler, hospitaler, kontorer mv.

Pakning 2,5; 5 og 10 liter

Gennemsnitligt forbrug 1l per 7m2

Fortyndes med vand, maksimalt 10%

Maling opnår maksimal styrke inden for 5 dage

Det anbefales at male i 2-3 lag

Stærkt absorberende baser forbehandles med dyb penetrerende primer. Glatte svagt absorberende overflader skal gives et groft udseende med fint smaragdpapir. Overfladen før maling skal være tør og ren. DufaSuperweissRD4 påføres med en rulle, sprøjtepistol eller børste i 2-3 lag. For at lette påføringen kan forureningen fortyndes med vand ved 10 volumenprocent. Det færdige lag er lavet ikke fortyndet maling.

Med os køber du altid DufaSuperweiss til en god pris! Vi arbejder i Moskva, regionen, samt udfører malerens afsendelse gennem transportvirksomheder i regionerne i Rusland. Det er slet ikke dyrt! Tjek med os via telefon.

Enhver registreret bruger af vores hjemmeside kan give feedback på vandbåren maling. Tilsynsførende

Loftmaling - hvilken er bedre: 9 svar på spørgsmålet

Dette er det spørgsmål, vi ofte spørger os selv, når vi bygger vores hjem eller har til hensigt at lave reparationer i den. Jeg vil dog straks bemærke, at du absolut ikke vil svare på det. Det hele afhænger af materialets og kvaliteten af ​​basen, formålet med rummet og udformningen af ​​dets interiør.

Til lofter kan du bruge mange typer og mærker af maling.

Hvad er kvaliteterne til at evaluere loftmaling

Når loftet maling er nævnt, kommer i de fleste tilfælde et loft på beton til at tænke på. Men faktisk kan basisfladen bestå af forskellige materialer.

Ofte er lofterne malet i lys nuancer.

For eksempel fra gips, træ og produkter af dets behandling, gipsvæg, loft tapet eller stof mv. Og for alle disse materialer skal man vælge farvesammensætningerne, der passer til deres kvaliteter.

Det skal også tages i betragtning, at lokalerne har forskellige formål. Derfor skal malingsmaterialer til dem vælges på baggrund af dette.

Loftmaling skal vurderes i henhold til følgende kriterier:

Fra materialets uigennemsigtighed afhænger det af forbruget.

 1. Niveau til at gemme sig. Det vil sige kompositionens evne til helt at skjule det forrige lag med et minimum af dets omkostninger.

Symbolerne på banken siger om skjulekraften i

 1. Maskeringseffekt.
 2. Graden af ​​fugtighedsbestandighed. Denne egenskab er vigtig for våde rum.
 3. Bulk maling.
 4. Dens omkostninger.

Udseendet af belægningen

Ved at vælge loftmaling skal du først og fremmest bestemme, hvad der vil være din prioritet - den visuelle opfattelse af belægningen eller dens særlige egenskaber.

I det første tilfælde skal du tage højde for, at malingen er forskellig i den visuelle effekt, der skabes.

Glansmateriale giver en strålende finish.

 1. Glatte sammensætninger giver en stærk glansoverfladebelægning. De ser godt ud på lofter med et stort område. På grund af deres høje refleksivitet udvider de visuelt rummet.
  Imidlertid fremhæver glans visuelt og understreger alle uregelmæssigheder og mangler i basen. På dette grundlag, hvis du ikke er sikker på kvaliteten og ensartetheden af ​​loftet, bør du ikke bruge sådan maling.

Den uigennemsigtige belægning af lys afspejler praktisk taget ikke.

 1. Matte maling skabe en belægning, der ikke skinner, det vil sige næsten ikke afspejler lys. Sådanne sammensætninger kan moderat skjule uregelmæssigheder og defekter i lofter.
  Uigennemsigtige maling kan anvendes til lofter af alle typer værelser. Den skabte overflade ser således meget æstetisk glædeligt ud.
 2. Halvblanke forbindelser er et kompromis mellem de to første kategorier. De belægninger, de opretter, er skinnende, men moderate.

Effekter skabt af tekstureret maling.

 1. Imponerende maling til vægge og lofter.

I deres sammensætning er der ud over farvestoffer også yderligere ingredienser:

 • Disse komponenter kan være en række fyldstoffer af mineralfibre, polymer og naturlige chips, efterligne forskellige naturlige teksturer og teksturer;
 • Sådanne forbindelser er i stand til at maskere signifikante basisdefekter på grund af den kendsgerning, at de påføres i relativt tykke lag.

Det er bedre ikke at bruge olie maling til loftet.

Ved valg af maling til loftet bemærkes, at det er meget uønsket at dække det med en oliesammensætning. Efter at det tørrer ud, danner det en fuldstændig luft- og fugtsikker belægning. Dette vil provokere en langsom ødelæggelse af basen, da loftet ikke vil "trække vejret".

Hvorfor vælge vandbaserede maling til lofter

Til indretning er de mest egnede vandbårne maling. Lad mig forklare hvorfor.

Fordelene ved sådanne sammensætninger

 1. Vandmaling kan dække bunden af ​​alle typer materialer. Det er uønsket at gøre dette kun med metal, da vand kan fremkalde korrosion af basen.

Der er ingen skadelige stoffer i sammensætningen af ​​vandmaling.

 1. Sådanne sammensætninger er de mest miljøvenlige og indeholder ikke skadelige stoffer. Ved maling af loftet er der ikke vedvarende stærke og ubehagelige lugte, der ikke kan forvitres i flere dage.
 2. For at fjerne den gamle vandbaserede belægning fra loftet er der ingen grund til at bruge opløsningsmidler eller rengøringsmidler. Det er kun nødvendigt at fugte overfladen og efter 7-10 minutter kan malingen fjernes med en spatel.

Ved hjælp af farve kan hvid maling få en hvilken som helst farve.

 1. I de fleste tilfælde produceres vandbaserede malingstyper i hvid, den såkaldte "base" farve.

Efter behov kan du købe en række farver i alle farver og toner til dem:

 • takket være dette kan du genskabe alle nuancer af belægningen. Denne omstændighed gør konstruktionen af ​​loftet meget bekvemt.
 • hvide lofter er mest almindelige og betragtes som klassiske. Men nu bliver deres farveindretning mere og mere populær. Det øger indretningens æstetik, selvfølgelig, hvis belægningens tone er velvalgt og accenterne er lavet.

Farve på æstetikets grad, i det mindste, taber ikke til andre designmuligheder for lofter. Denne finer har en meget lav pris. På grund af dette er maleri næsten altid billigere end andre finish.

Typer af vandmaling

Variationer af vandbaserede malingsmaterialer er vrimlede. Derfor kan du vælge en passende analog til alle forhold i lokaler og design.

Sandsynligvis er der ikke en enkelt person, der ikke ved, at der er en sådan belægning som vandbaseret maling eller på en enkel måde - vandbaseret maling. Men vi er ikke alle klar over, at sådanne lakematerialer kan variere i deres sammensætning og tekniske egenskaber.

Derfor vil jeg forklare dig følgende.

 1. Faktisk er emulsionen et dispersionssystem (homogent). Den består af to væsker, der ikke kan blandes på molekylær niveau. Det er med andre ord en væske, der er mættet med dråber af en væske, der ikke er opløselig i den.
 2. Hvis vi taler om maling, så er deres emulsionstyper en fysisk blanding af vand, et fremspringende dispersionsmedium og harpiksharpikser, der spiller rollen som en dispergeret fase (en slags suspension).
 3. Emballageens hovedegenskaber og karakteristika afhænger af det anvendte materiale som den dispergerede fase. På denne baggrund er det mere korrekt at kalde sådanne farvestoffer vanddispergerende.

Den samme vandemulsion

Vandmaling er ikke fugtbestandig.

Vandig emulsionsmaling (vandemulsion) fremstilles på basis af den dispergerede fase af polyvinylacetat (PVA). Hun er forfader for alle vanddispersionsmalinger, fordi det begyndte at producere sådanne forbindelser fra hende.

Polyvinylacetat vandbaseret maling blev hurtigt populær på grund af dens meget lave omkostninger. Og det faktum, at det endnu var lettere at vaske belægningen end at anvende det, forværrede kun materialets succes.

På foto - loftsemulsionspræparatet

Imidlertid har disse malinger flere væsentlige ulemper:

 1. Belægningen har en meget kort driftsperiode - 1-3 år.
 2. Fra udsættelse for solens stråler bliver gulen gul.
 3. Vandemulsionen er ikke vandtæt. Fra vandlogning begynder formen på det, og der dannes pletter. I sidste ende, det showered.

På baggrund af ovenstående mangler begyndte mange brugere at opgive brugen af ​​vandbaseret maling. Producenterne begyndte også at udvikle vandbaserede maling med forbedrede egenskaber.

Moderne vandbaserede polymerformuleringer

Moderne sammensætning baseret på akrylharpiks.

Som følge heraf blev coatings baseret på polymerer udviklet: akryl, latex, polyurethan og silicone. De er ikke bange for udsættelse for ultraviolet og vand.

Efter at have forbedret den vandbaserede maling med sine fremragende tekniske egenskaber gav polymererne mulighed for at stige til et meget højere forbrugerniveau:

 1. I øjeblikket er vanddispersionsmaling ikke kun materiale til loftbelægning. Med deres hjælp kan du effektivt dekorere lokalerne og ikke kun i segmentet lavpris reparationer.
  Derfor bruger brugerne ofte denne type beklædning, samtidig med at de harmonisk kombinerer flere toner af maling i det indre af værelserne.
 2. LKM på basis af vandpolymeremulsioner har god elasticitet. De kan være både blanke og matte.

Vandbaseret sammensætning

 1. Disse belægninger er ikke meget nemme at fjerne fra bunden under efterfølgende reparationer. Dette gøres dog ofte og ikke nødvendigt, fordi belægningen er holdbar.

Den største fordel, at akrylmaling har til loftet, er, at den belægning, den skaber, kan rengøres med husholdningsvaskemidler.

 1. På grund af den øgede elasticitet fylder denne sammensætning alle mikroskopiske revner og porer i basen.

Vanddispersionsformuleringer er ret økonomiske.

 1. Derfor er akryl vanddispersionsmaling meget økonomisk. Når loftet til efterbehandling er godt forberedt, er det ofte et lag med lakering.
 2. 1 liter akrylmaling er nok til at påføres på en 6 m² overflade.

Polyurethan maling er særligt værdsat.

Polyurethan og silicone vanddispersionsmaling er især værdsat:

 1. Når de påføres, giver de mulighed for at maskere synlige revner og andre ubehagelige fejl i loftet.
 2. Den belægning, de skaber, kan vaskes og rengøres med slibende forbindelser.
 3. Det er brandsikkert og har god modstand mod mekanisk belastning.
 4. Desuden er silikone og polyurethan maling modstandsdygtig over for fugt. Derfor er de det bedste valg til våde rumlofter.
 5. Det er værd at advare, at disse to typer vanddispersionsmalinger er de dyreste blandt analoger.

Alle typer vandbaserede polymermalinger er dampgennemtrængelige og ikke-toksiske. Disse egenskaber er især vigtige for stuer.

Særlige loftsmaling

Indskriften "maling til lofter" betyder kun, at den er mere flydende.

Ofte spørger amatørbyggerne sig selv - hvad er forskellen mellem loftmalinger og væganaloger. Jeg kan straks svare - der er ingen særlige forskelle mellem dem.

Langt de fleste vanddispersionsformuleringer er universelle. Ofte mærkes de som "interiør", med andre ord, deres formål er at male lofter og vægge inde i lokaler.

Hvis du finder en krukke med påskriften "loftmaling" i butikken, betyder det kun, at sammensætningen er lidt tyndere. Dette er nødvendigt, så sprayanvendelsen er mere bekvem.

Derudover har disse forbindelser en høj grad af hvidhed. På spande og dåser er der skrevet: "super-hvid maling". Disse materialer er farvet værre og bruges kun til efterbehandling af lofter.

Farvesammensætninger til træbase

Trælofter kan også males.

Træ og produkter af dets behandling (brædder, vægpaneler, dekorative bjælker, krydsfiner, OSB osv.) Anvendes ofte til loftsplader. Det kan også males med vanddispersionsmaling.

Vandbaserede maling dækker helt tekstur og tekstur af træ.

Imidlertid dækker sådanne lakmaterialer helt den naturlige tekstur og tekstur af træ. Denne omstændighed er ikke til alles smag. Denne situation vedrører mangfoldigheden af ​​vores æstetiske smag.

For eksempel i køkkenet, træ lofter dækket med lys maling ser meget godt ud.

Alkyd maling og lak til træ

Alkyd emalje er velegnet til trælofter.

 1. Træet har en høj absorptionskapacitet. For at niveauere det skal basen primeres før malingen. Omkostningerne ved vanddispersionsovertræk til træ er dog stadig større end for gips, gips eller beton.
 2. Det er svært at male over mørke skove.

Af den grund er den bedste mulighed at bruge alkydmaling til trælofter. Det har et højt niveau at gemme sig. Desuden er de fleste kvaliteter af alkydmaterialer en 2 in 1 coating. For eksempel primermaling eller antiseptisk maling.

Før du køber kompositionen, skal du sørge for, at den er beregnet til farvning af træ. Der er mange varianter af maling baseret på alkydharpikser. Imidlertid bruges PF emalje oftest til træ. De omfatter pentaphthal lak.

Alkyd maling er lyse, holdbare og elegante.

Ud over pigmenter og farver, der er ansvarlige for farven på maling, kan de indeholde sådanne tilsætningsstoffer:

 • perlemor;
 • kvarts baby;
 • marmormel osv.

På billedet - flerfarvede alkyd maling.

Disse komponenter gør det muligt at skabe dekorative yderligere effekter.

Alkyd maling er som regel allerede malet i enhver farve og er fuldt klar til brug. De har det bredeste udvalg af toner og nuancer. De er saftige og lyse, hvilket gør det muligt at genskabe kontraster og accenter.

Malet træloft på et bolighus.

Alkyd-finish er holdbar, det er ikke bange for sol og fugt. Derfor kan en sådan belægning revet trælofter ikke kun i boliger, men også på terrassen, åben veranda, sommer køkken, på loftet.

Toning og imprægneringspræparater

Trælofter har en grundlæggende forskel fra andre fundamentale - deres naturlige struktur er bedst at ikke maske, men snarere at bevare og understrege.

Det er, når man farger trælofter med egne hænder, er det bedst at foretrække gennemsigtige maling, der har en farvende effekt.

Der er flere sorter af sådanne malinger:

Dekorativ azurblå til træ.

 1. Dekorative azurer er de mest populære nu, såvel som imprægnerende lakker. Deres primære funktion er at beskytte træet mod rådne. Kun sekundært spiller de en dekorativ rolle.
  Et sådant lakering efterlader træteksturen, overfladen af ​​basen er kun tonet. I dette tilfælde har belægningen en glans, taktil, den er silkeagtig og glat.

Træloft dækket med beskyttende azurblå

 1. Til efterbehandling af trælofter anvendes også forskellige farvede alkydlakker på opløsningsmidler. Disse gennemskinnelige formuleringer skaber en beskyttende film baseret på, som har god styrke. Det varierer i glansniveau.

Træ dækket med plet.

 1. Der er også lansing imprægneringer på syntetisk eller vandbaseret basis. Faktisk er det pletten.

De trænger dybt ind i træet og farve basisfibrene:

 • med deres hjælp bliver billigt træ som værdifulde arter - eg, palisander, valnød, mahogni mv.
 • Hvis loftet var beklædt med en dyr slags træ, vil pletten kun understrege dens tekstur og tekstur. Efter glasering kan basen være belagt med en blank, halvblank eller matt lak.

Vurdering: 9 bedste loft maling

Nedenfor præsenterer jeg dig de 9 bedste farver i forskellige kategorier, der kan købes i Rusland.

Matt bedste loftmaling

Denne maling er den bedste blandt matte kompositioner.

Det højeste kvalitetsmærke af matt maling er Magic White Dulux. Jeg advarer dig omgående, at materialet er lavet direkte i Storbritannien. Fabrikker i Rusland kan ikke altid producere produkter af højeste kvalitet.

 1. Denne maling har fremragende lysabsorberende egenskaber. De gør det muligt næsten at skjule alle små fejl i lofterne.
 2. Materialet har et højt niveau at gemme sig. Nok af sine to lag, så overfladen af ​​basen så "hundrede procent".
 3. Derudover har materialet: miljøvenlighed, lavt forbrug pr. Kvadratmeter, en bred vifte af toner, muligheden for påføring på en uforberedt base, nem omhu.

For perfekt dækning er kun to lag af sådan maling tilstrækkelig.

På baggrund af ovenstående er det ikke overraskende, at denne maling er blevet så populær.

Den eneste minus af den engelske Dulux Magic White-maling er dens høje pris. Det er ca. 3100 rubler. for 10 l.

Den bedste blanke sammensætning

Dufa "Superweiss" - den bedste blanke sammensætning.

Af den blanke maling er den mest populære tyske maling Dufa "Superweiss".

Denne loftmaling er værdsat for disse kvaliteter:

 • perfekt hvidhed;
 • silkeagtig glans;
 • høj dækning;
 • dækningsvarighed
 • styrke.

På et fladt loft ser denne maling godt ud, som om vi strækker lærredet!

Glatte belægninger som de fleste af os. De understreger renhed af farve og udvider visuelt rummet. På grund af dette er Dufa "Superweiss" ofte brugt til at male loftet på små værelser.

Producenten af ​​dette mærke producerer og dekorative materialer, genskabe på baggrund af spektakulære tegninger. På grund af dette kan du ikke kun arbejde med toner og nuancer af belægningen, men også skabe visuelle illusioner, originale teksturer på lofterne.

Den omtrentlige pris ved Dufa Superweiss-maling er 3300 rubler / 10 l.

Det fineste halvglansmateriale

Polsk maling "Sniezka-Eko" er meget overrasket over det bedste kvalitet / omkostningsforhold. Det passer til næsten alle typer baser og har et glimrende niveau at gemme sig.

"Snowball" tillader kombinationen af ​​overflader med forskellige teksturer. For eksempel er det nødvendigt, når du installerer lofter i gipsplader. Denne maling har ikke høj fugtighedsbestandighed, men det er miljøvenligt og allergivenligt. Denne sammensætning er let at tynde til den ønskede tone og skygge.

Loft med dette materiale vil være halvglans.

Jeg vil advare om minus af denne maling. Dens praktiske forbrug pr. Kvadratmeter er næsten 2 gange højere end fabrikantens krav.

De omtrentlige omkostninger ved belægningen "Sniezka-Eko" er 1400 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste polyvinylacetatmaling

"TEX-pro" - den bedste vandbaserede maling.

Maling "TEKS-Pro" refererer til typen af ​​klassiske vandbaserede polyvinylacetatkompositioner. Med andre ord: det er billigt, nemt fordelt og lugtede lugt. Det er muligt at tynde belægning ifølge TEKS selskabskatalog.

De vigtigste ulemper ved denne maling:

 • høje materielle omkostninger;
 • øgede krav til basen
 • ikke meget god skjulkraft, belægningen skal fordeles i flere lag for at få et kvalitetsresultat.

Bemærk, at loftet dækket med denne sammensætning ikke kan vaskes.

Ved at vælge sammensætningen af ​​"TEKS-pro" skal du overveje de særlige forhold ved at passe på overtrækket. Det, ligesom alle andre vandbaserede PVA-maling, vaskes let af med rent vand. Baseret på dette kan du ikke rense det forede loft.

Den omtrentlige pris for "TEKS-pro" er 1600 rubler. til en 9-liters skovl.

Det højeste kvalitet silikone materiale

Det bedste silikone materiale.

Det tyske selskab Caparol producerer den bedste silicone maling under varemærket "CapaSilan".

Efter tørring maskerer eller eliminerer silikone materialer mindre uregelmæssigheder, revner og ruhed på underlaget. På grund af dets tilspændingsegenskaber kan CapaSilan skjule revner, som er op til 2 millimeter brede.

Denne maling er perfekt til et bad.

Sammensætningen har en god skjulkraft og under visse forhold er et lag tilstrækkeligt til fremragende farvning. Den skabte belægning er nem at rengøre. Det er praktisk taget ikke forurenet, fordi det har vand- og støvafvisende egenskaber.

Den omtrentlige pris, Caparol "CapaSilan" silikone maling har, er 3900 rubler. til en 10-liters spand.

Den bedste akrylmaling til lofter

Halo Discount er en stor akrylmaling.

Empilis, en Rostov-baseret producent, producerer den bedste akrylmaling af Aureol-Discount. Det passer perfekt på bunden af ​​ethvert materiale, der danner en ensartet mat finish.

De fleste matte formuleringer har et højt niveau af opacitet. Især når sammensætningen har en hvid, pastel eller terracotta farve. "Halo Discount" vil ikke være en undtagelse.

Materialet skaber en glat mat finish.

Denne maling tørrer hurtigere (1,5 gange) efter dens anvendelse end tilsvarende produkter fra andre producenter. Belægningen er nem at rengøre og vaske.

Af minuserne er følgende. Udgifterne til materiale, som fabrikanten udtrykker i praksis, overskrides ofte.

Den omtrentlige pris for Oreol-Discount er 900 rubler. til en spand på 13 l.

Den mest gode latex sammensætning

Mal Tikkurilla "Euro-7".

Det finske firma Tikkurila har i mange år associeret den russiske forbruger med definitionen af ​​"høj kvalitet", når det gælder de fleste typer belægninger.

Latex-maling Tikkurilla "Euro-7" har følgende fordele:

 • belægning holdbarhed;
 • farve renhed;
 • miljøvenlighed
 • bred vifte af farvestoffer;
 • modstand mod solens ultraviolette stråling;
 • gode specifikationer.

Køkken malet med maling Tikkurilla.

Jeg advarer dig straks: Et produkt af høj kvalitet betyder ægte finsk maling Tikkurila. Anlægget nær Skt. Petersborg producerer ikke altid et ideelt materiale.

Den omtrentlige pris for Tikkurilla Euro-7 er 2800 rubler. til en 9-liters skovl.

Den bedste silikatmaling til lofter

Den bedste silikatsammensætning.

Den russisk-tyske silikatmaling "Ceresit CT-54" var oprindeligt beregnet til udvendig, det vil sige facadearbejder. Men det kan også bruges indendørs - til lofter og vægge. Materialet har miljøvenlighed, høj skjulekraft, antifungale kvaliteter, holdbarhed og nem pleje.

Denne maling er krævende på kvaliteten af ​​forberedelsen af ​​basen. På den bedste måde falder den på gipset.

Den omtrentlige pris for "Ceresit CT-54" er 3300 rubler. til en 15-liters spand.

Stor super hvid loftmaling

Dette materiale er det bedste superhvidt.

Maling "Expert Washable" er et af de materialer, der fremstilles af det russiske firma DEKART. Belægningen skabt ved brug, ser blændende hvid ud.

Fabrikantens manual identificerer følgende malingsegenskaber:

 • det er ikke-giftigt;
 • tørrer meget hurtigt;
 • næsten lugter ikke
 • over tid, mister ikke den oprindelige farve, slides ikke og slipper ikke;
 • ser godt ud i både blank og matt version.
 • egnet til alle typer af baser.

Tinting denne maling er ret svært - resultatet er ofte uheldigt. På denne baggrund er det bedst at forlade sammensætningsgrundlaget - hvidt.

Den omtrentlige pris for "Expert Washable" er 850 rubler. til 14 kg.

konklusion

Hvem sagde at loftet kun skulle være hvidt?

Nu er der en bred vifte af typer og mærker af maling, der kan bruges til at afslutte loftet. Du skal bare vælge den sammensætning, der passer bedst til din sag.

Efter at have læst videoen i denne artikel forstår du mere i dette emne.