9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Den bedste maling til loftet ifølge vurderinger af malere

Den vanskeligste opgave i reparationen er valget af byggematerialer. Disse omfatter maling til loftet. På markedet findes forskellige variationer af blandinger, der afviger i forbrug, sammensætning, værdi for pengene, varmebestandighed og andre egenskaber. For ikke at gå tabt i valget, bør man studere anbefalinger fra specialister samt vurdering af de bedste maling til loftet, ikke kun i pris, men også med hensyn til den endelige tekstmæssige virkning.

Hvilke producenter skal have tillid til

Byggeforretninger er fulde af produkter fra europæisk og indenlandsk produktion. Men ikke alle variationer har positive anmeldelser fra forbrugerne. Overvej varemærker maling til loftet i lejligheden, som har optjent tillid købere på grund af økonomisk forbrug, en bred vifte af farver og farvestabilitet før udvikling af byggematerialer, anvendes som grundlag.

kategori

navn

pris

Top Akryl Loftsmaling

900 ml - 500 gnid.

Top silikat loft maling

Top Silicone Ceiling Maling

Dulux

Det verdensberømte firma eksporterer egne produkter til 26 lande. Et særpræg ved produktet er manglen på behovet for at skabe en flerlagscoating. For at få et godt resultat, vil kun to lag være nok. I dette tilfælde forbruges belægningen så økonomisk som muligt. Sammensætningen omfatter kun miljøvenlige komponenter, der ikke fremkalder en allergisk reaktion. Derfor anvendes Dulux-loftmaling ofte i børnenes værelser.

Det er et hjemmemarked, der producerer forskellige typer emalje, universelle akrylmaling til vægge og lofter samt antiseptiske midler og primere. Alle produkter, der sælges på byggemarkedet, har et certifikat, der bekræfter kvalitetsoverensstemmelsen med europæiske og russiske standarder. Dette øgede kun kundernes tillid og udvidede forbrugernes publikum. Loftsmaling i lejligheden fra denne producent er let at anvende et ensartet lag, udgør ikke striber og har god vedhæftning med forskellige overflader.

Det tyske mærke har specialiseret sig i produktion af forskellige maling og lakker, men det mest populære er den brandede vandbaserede loftmaling. I sortimentet af firmaet Dufa er der mange farver samt muligheder med forskellig struktur. Med denne belægning kan du oprette en unik design stil af interiøret.

Husky

Divisionen for produktion af lakker, emaljer og andre forbindelser er en del af CJSC Descartes. Virksomhedens produkter er fuldstændigt miljøvenlige og bærer ikke skade selv ved forhøjede temperaturer. Belægninger er holdbare, modstandsdygtig over for ultraviolet stråling og ensartet fordeling.

Tikkurila

Dette mærke har længe været førende på hjemmemarkedet for levering af maling og lakprodukter af høj kvalitet. I selskabets sortiment er der mere end fyrre forskellige typer af belægninger, der er egnede til arbejde med forskellige overflader. Maling til lofter, vægge, gulve, hegn og andre overflader kan alle findes i firmaets katalog.

Ud over disse mærker er Pufas og Ceresit ikke mindre efterspurgte.

Top Akryl Loftsmaling

Akrylmaling er baseret på polyacrylater og copolymerer. Materialet kan ligesom andre vanddispergerede præparater fortyndes med rent vand og tonet med vandbaserede pigmenter. På samme tid, efter påføring og fuld tørring, bliver belægningen stabil før udsættelse for væske. Følgende vaskbare (vandemulsions) sammensætninger har kendetegnet sig ved de bedste egenskaber:

Husky Super Paint Interior

Det er en vaskbar Husky belægning, der bruges til at dekorere vægge og lofter. Afviger i stabilitet før påvirkning af vand, slidstyrke og også miljøvenlighed. Værktøjet påføres i et ensartet lag, skaber ikke drypper og er ikke gennemskinnelig med dobbelt anvendelse.

Husky Super Paint Interior

Materialet har en ren hvid farve, der kan males over med yderligere farvestoffer. Før brug anbefales eksperter at behandle loftområdet ved hjælp af en proprietær primer. Prisen på en beholder med hvid maling til loftet på 900 ml - 500 rubler.

Dulux Bindo 7

Denne akrylbelægning til vægge og lofter er klassificeret som premium. Det har en lang levetid og god præstation. Miljøvenligt materiale er efterspurgt blandt børns institutioner i form af børnehaver, skoler, klubber.

Egnet maling til loftet i badeværelset, stue, reception, kontor, soveværelse og andre værelser. Det har en høj modstand mod ultraviolet stråling, så det bruges med succes både indenfor og uden for bygningen. Blandebrønd lægger sig på alle overflader, samtidig med at den ikke brænder ud og ikke bliver dækket af gule pletter.

Desuden er værktøjet i stand til at modstå temperaturer op til 90 ° C. Forbruget er 8-10 l / m2. Matt loft maling Dylax med et volumen på 2,5 liter omkostninger - 2.200 rubler. Måske er den høje pris den største ulempe ved denne blanding.

Top silikat loft maling

Silikatformuleringer er en suspension af pigmenter, hærdere samt yderligere fyldstoffer. Derudover indbefatter basisen en vandig opløsning af silicater og alkalimetaller.

Tikkurila Finngard Silikaattimaali

Mat silikat maling til loftarealet Tikkurila har en traditionel sæt plusser for maling - vanddamppermeabilitet og pyleustoychivost. Det har også et lavere forbrug i forhold til sine konkurrencedygtige modparter. Sådant materiale anvendes vellykket ikke kun inden for husstanden, men også i havindustrien.

Tikkurila Finngard Silikaattimaali

Produktet har en gennemsnitlig pris, en bred vifte af driftstemperaturer fra -50 ° C til + 60 ° C og relativt økonomisk forbrug, op til 210 g / m2. Ulempen ved denne variant er, at den kun er beregnet som en base for de mørkede pigmentpastaer "Avantit Fasad". Omkostningerne varierer inden for 2200 rubler.

Pufas fasseden silicat

Dette er en unik variation af vand, som kendetegnes ved et økonomisk forbrug. I praksis vil en liter af blandingen være tilstrækkelig til at dække 7-8 m2 af en hvilken som helst overflade. Ulempen ved denne version er den ringe modtagelighed af mættede farvestoffer. Derfor anbefales det kun, når der tages hensyn til fortyndingen af ​​bløde og delikate farver. Også denne belægning tolererer ikke negative temperaturer.

Pufas fasseden silicat

Ifølge dens fugtighedshæmmende egenskaber, vejrbestandighed og dampgennemtrængelighed har sammensætningen høje parametre. En anden blanding af brønd frembringer lys nuancer af farvestoffer. Pris - fra 2100 rubler. for en 10-liters kapacitet.

Ceresit ST 54

Dette er en budget serie af silicatmaterialer, som kun anbefales til brug i kombination med brandgipsblandinger, primere og andre midler.

Fordelene ved denne mulighed, brugerne har bestemt i demokratiske omkostninger, muligheden for at tilføje en anden farve, modstand over for aktive baser. Hvad angår minusserne, skal vi her bemærke den gennemsnitlige kvalitet og lavt vedhæftningsniveau med ikke-mineralske overflader.

Top Silicone Ceiling Maling

Silikoneovertræk er efterspurgt på grund af muligheden for anvendelse i rum med høj luftfugtighed samt temperaturudsving.

Teks pro

Varer af dette mærke tilhører klassen vandbaseret, især polyvinylacetat. Dette betyder, at materialet er relativt billigt i omkostninger, det er let at påføre og har næsten ingen lugt.

Dette værktøj passer perfekt på forskellige overflader, men har samtidig et højt forbrug. For at få en god effekt skal materialet påføres flere gange, ellers bliver det oplyst. I gennemsnit koster et kilo maling ca. 160 rubler.

Dufa Silicone DE410

Produktet er meget modstandsdygtigt over for en fugtig miljø, mens det skiller sig ud for god dampgennemtrængelighed. Materialet giver en lang levetid på belægningen og er i stand til at modstå mindre mekanisk belastning.

Dufa Silicone DE410

Sammensætningen forbruges op til 130 ml / m2. Basisfarven er hvid, men den kan males over med den mest passende nuance. Matte belægning i mængden 1,5 kg koster fra 2200 rubler.

Hvad er den bedste maling til loftet

For at reparationer skal lykkes, og rummet har et attraktivt udseende, skal du tage en ansvarlig tilgang til valget af materiale til maling af loftet. Ved valg af produkter skal der tages højde for sådanne ekspertråd:

 • give fortrinsret kun til populære mærker, der nyder forbrugertillid i lang tid;
 • For at spare penge bør du ikke købe produkter af tvivlsom oprindelse, det kan ikke kun undlade at opfylde forventningerne, men også være sundhedsfarlige;
 • Vær opmærksom på udløbsdatoen, den er i hvert produkt og er angivet på emballagen;
 • fokusere på egenskaber og sammensætning, men samtidig huske de sandsynlige fejl.

VIDEO: Valget af loftmaling - tip Leroy Merlin eksperter

14 bedste maling til vægge og lofter

Boligejere med erfaring husker med horror denne type væg og loft dekoration som hvidvaskning. På den ene side en smuk hvid overflade, og på den anden side - mange problemer. Meget rettidige producenter af malinger og lakker har udviklet alternative typer af maling. Med deres hjælp kan du arrangere loftet og væggene i begge ultra-hvide farver og lave en højdepunkt i form af en flerfarvet belægning. Forskelligt adskiller sig fra arkaisk hvidvaskning og pleje af den malede overflade. I de fleste tilfælde kan du uforsigtigt vaske lofterne og væggene ved at tilføje svagt alkaliske vaskemidler til vandet. Når du vælger en passende maling, anbefaler eksperter at være opmærksomme på nogle få punkter.

Kriterier for udvælgelse af maling til loft og vægge

Mange købere begynder deres valg med et prisklasse. Men billig budgetmaling kan gøre reparationer meget dyre. Faktum er, at hver maling har sin egen dækningsgrad. Hvis du kan opnå perfekt dækning i et enkelt pas, vil det være mere gavnligt end at anvende 2-3 lag med en pause til tørring. De samlede omkostninger ved reparationer påvirkes også af malingforbruget.

En vigtig parameter for brugerne er holdbarheden af ​​den malede overflade. Højkvalitetsmaling efter tørring har en vand- og smudsafvisende evne, ændrer ikke den oprindelige farve selv når den udsættes for sollys.

Når man vælger et materiale, er det værd at overveje rummets karakter. Næsten alle malinger opfører sig godt i opvarmede lokaler. Men temperaturen falder og høj luftfugtighed kan ikke modstå alle produkter.

Vores anmeldelse omfatter de bedste maling til loft og vægge. Ved beregningen af ​​vurderingen blev følgende kriterier taget i betragtning:

lofter

Når loftet er monteret eller kittet, er det tid til at tænke på at male det. Det er nødvendigt at bestemme ikke kun med farve, men med typen af ​​maling. For eksempel anbefales ikke olie at bruge, fordi den skaber en damptæt film, og den har desuden en skarp lugt og tørrer i lang tid. Den bedste maling til loftet er stadig vandbaserede eller vanddispersionsformuleringer. Artiklen vil detaljere de typer af maling og de bedste producenter.

Indhold:

I dag er byggemarkedet fyldt med maling til lofter i forskellige priskategorier. Efter at have kommet til butikken, løber øjnene fra snesevis af dåser, ved første øjekast det samme. Alle er fulde af etiketter, og det er ikke underligt, at uden yderligere viden vil det være svært at træffe det rigtige valg.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulenterne, men det garanterer ikke, at du vil kunne vælge den optimale kombination af pris og kvalitet, da sælgerens primære opgave er at sælge dyrere tog.

Men selv efter at have studeret klassificeringen af ​​maling- og laksesammensætninger, er det umuligt at finde ud af, hvad der sælges i denne eller den pågældende bank med det samme. Derfor skal vi langsomt læse de egenskaber, som fabrikanten angiver på etiketten. Først og fremmest være opmærksom på dets sammensætning, og mere præcist på grundlag af hvilken komponent malingen blev lavet. Og også i løbet af tørringen, forbruget af sammensætningen pr. M2, modstandsdygtighed over for slid, fugt eller vandresistens, formål. For eksempel:

 • Nogle gange på malingspanden er der en bemærkning om, at sammensætningen er resistent over for tørt slid. Det betyder, at den malede overflade kan tørres med en tør svamp eller støvsuges, men tørres med en fugtig klud, og jo mere kan den ikke vaskes. Ofte har sådanne egenskaber billige vandbaserede maling. De er ret egnede til at male loftet;
 • Fabrikanten kan også give oplysninger om, at malingen kun kan bruges i lokaler med lave driftsbelastninger. Dette betyder for tørre rum, såsom et soveværelse, påklædningsværelse eller en korridor. Der er en anden nuance, i områder hvor folk ofte ryger, kan denne maling blive gul. Hun anbefales ikke at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • at have slidstyrke egenskaber og være uudslettelig, er sammensætningen meget mere alsidig. Det kan vaskes med sæbe og vand. Det er sandt, at det ikke er muligt at vaske pletten helt, og måske vil der være et spor, hvis du gnider det stærkt. Men generelt, for at opdatere loftets farve, fjerne støv fra det, vil det vise sig;
 • nogle vandbaserede maling giver styrkeegenskaber. Når påskriften er smudsafvisende eller vaskbar, kan du sikkert købe det til at male loftet i køkkenet eller i et rum med høj luftfugtighed. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gør det gentagne gange uden at gå på kompromis med dets udseende.

Nuancer i at vælge maling til loftet

 • Farven på maling til loftet og dens tekstur er valgt ud fra rummets stil, farveskema og formål. Det er opdelt i 3 hovedtyper: matte, halvglans og blank. Sidstnævnte hjælper bedst til visuelt at forøge rummet i rummet, og matt hvid maling giver rummet en diskret adel og poise.
 • Ved forberedelsen af ​​loftets overflade til maling er det nødvendigt at opnå perfekt ensartethed. Dette gælder for kitning og slibning. Maling ikke kun skjuler selv mindre uregelmæssigheder, men tværtimod vil det understrege dem endnu mere. Glatte stave, mere modstandsdygtige over for slid, skelner tydeligere alle depressioner eller konvexitet. Lidt mere loyalt i denne henseende er mat maling, der maskerer små defekter. Det er bedst, i dette tilfælde at vælge noget sekundært, for eksempel halvglans.
 • Vandig emulsionsmaling, på grund af at den indeholder vand, mister sine egenskaber efter frysning. Derfor anbefales det ikke at købe det om vinteren på markeder, der ikke er udstyret med et opvarmet lager.
 • Ved første øjekast har malinger med samme egenskaber en bred vifte af priser. Men det er ikke helt sandt, fordi dyre mærker ofte har mindre malingforbrug pr. Kvadratmeter. Derfor er omkostningerne ved dyre og billige formuleringer ikke så meget forskellige, når man beregner mængden af ​​maling i en spand med antallet af malede målere.
 • Paradoksalt nok, men sommetider er maling af en dokumenteret producent værre end mindre kendt. Dette sker på grund af de høje omkostninger ved sammensætninger af de promoverede mærker, så de bliver oftest smedet. Den nye producent er stadig lidt kendt og tilbyder derfor sine produkter af god kvalitet til en lav pris.
 • Nu er det ofte skrevet på maling dåser, at det er beregnet til maling lofter. Hvis den ikke har en så smal specifikation, er det nødvendigt at vælge en universel til indvendig arbejde. Det har godt skjul, og vigtigst, når det påføres, falder det straks på overfladen uden dannelse af dråber.
 • Vær ikke bange for, at malingen i stedet for snehvid under applikationen har nogen lysfarve. Fabrikanten tilføjer et specielt pigment til det, så de ikke-farver er synlige, og efter tørring forsvinder det fuldstændigt, hvilket efterlader den malet overflade af loftet helt hvidt.
 • Glansig maling til loftet. Det skaber effekten af ​​specularitet, som kun ser smuk ud på et perfekt jævnt pudset loft. Det er bedre at bruge i små rum, at det vil visuelt forstørres. Det vasker godt og mindre tiltrækker støv.
 • Matte loftmaling. Det absorberer lys godt, så det gemmer loftet i loftet lidt. Takket være god skjul kan en enkelt frakke være tilstrækkelig. Når det tørres, danner selvvaskbare typer en porøs overflade. På grund af hvad der vasker værre end den glatte modstykke.

Hvilken slags maling er bedre til loftet

Typer af maling, der er egnet til at male loftet:

 • akryl;
 • vand emulsion;
 • silicone;
 • latex.

Alle ovennævnte typer har ingen skarp lugt, tør hurtigt, er nemme at påføre og danner en overflade egnet til vask. Fabrikanten kan yderligere forbedre sammensætningen ved at tilsætte komponenter, der forbedrer de fugtighedsbestandige kvaliteter.

De passer godt i loftet med børster, ruller eller sprøjtepistoler. Ethvert af disse værktøjer er i stand til at opnå ensartethed og ensartethed af dækning.

Vandemulsion og vanddispersionsmaling

 • Den klassiske version af maling til loftet er vandbaserede formuleringer. I mange årtier er de blevet valgt til deres lave pris og miljøvenlighed. Lavet på en vandbase, de har ikke en stærk lugt, tørre hurtigt og er nemme at bruge. Ved at slå på en overflade uden anstrengelse vaskes de af svampen fugtet i vand. Undtagelsen er vaskbare maling, men de er også nemme at rengøre, hvis de fjernes før tørring.
 • Vandig emulsionsmaling har fremragende vedhæftning til loftets kittens overflade, det er let at tynde selv med dine egne hænder (når du køber et farveskema i en specialbutik, beregner sælgeren hvor meget farve du skal tilføje farve til en liter maling for at opnå den ønskede skygge).
 • Vanddispersionsegenskaber svarer til vandbaseret, men mere modstandsdygtig over for slid og vask. I den forbindelse anbefales det til lofter i badeværelser og køkkener.
 • Efter tørring skaber de en dampgennemtrængelig belægning, hvilket er særligt vigtigt, når gulvet er lavet af træ. Nogle producenter tilføjer særlige antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rum med høj luftfugtighed forhindrer dette mal.

Akryl loftmaling

 • I sammenligning med vandbaserede maling er prisen væsentligt højere. Derfor, for at male loftet, som sjældent udsættes for mekanisk stress, vælges det ikke så ofte. Men den højere pris er berettiget af gode egenskaber og egenskaber.
 • Så det danner en holdbar belægning, der er egnet til gentagen vask. Samtidig slettes det dekorative lag ikke og bliver ikke kedeligt.
 • Akrylmaling er ikke bange for ultraviolet, og fader derfor ikke selv med direkte sollys. For det meste er dette vigtigt for farvede lofter. Akrylformuleringer behøver ikke at være farvet på egen hånd, de sælges i et stort farveområde.
 • Ved tørring udsender den ikke en ubehagelig lugt, og på grund af den viskose konsistens ligger den på overfladen, det er i stand til at maskere selv små revner.
 • Farven på etiketten er altid lidt mørkere end ved første øjekast farven selv i dåsen. Dette skyldes, at akrylmaling efter tørring bliver mere mættet.

Latex loft maling

 • Dette er en god mulighed for at male loftet, men dets popularitet er ikke så højt på grund af sammensætningens omkostninger. Men denne pris er fuldt berettiget, da belægningen er meget ridsefast, vaskebestandig og med et attraktivt udseende og dampgennemtrængeligt.
 • På trods af dens høje modstandsdygtighed over for fugtige miljøer er det nødvendigt at bruge yderligere antisvampsprimere eller imprægneringer, når de dækker loftet i sådanne våde rum som et brusebad, badeværelse eller pool. Faktum er, at latexmaling svagt modstår svampformationer.
 • Som nævnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lugt og er ikke skadelig for helbredet, så det kan endda males indendørs uden at lufte. Derudover tørrer det hurtigt, det tager 30-120 minutter at sætte helt.
 • Latex maling har god dækning og vedhæftning med næsten alle typer baser, men fabrikanter anbefaler at anvende en primer, før de påføres.

Men hun har også ulemper:

 • lav modstand mod ultraviolette stråler, hvilket betyder, at lyse farver i solen falder hurtigt;
 • Det tolererer ikke lave temperaturer, på grund af hvilken hele overfladen er dækket af små revner, og under langvarige temperaturfald taler det helt.

Hvilken maling at vælge til loftet

Efter en kort meddelelse om den mest almindelige form for maling og lak, der er egnet til maling af loftet, er det nu værd at være opmærksom på, hvad du skal stole på, når du vælger.

 • For det første - dette er dets uigennemsigtighed, hvilket angiver strømningshastigheden og den krævede mængde materiale.
 • Hvis loftet har en fejl, skal du sørge for graden af ​​maling maskering effekt.
 • Kanylens volumen, de samme ydre beholdere kan have en forskel på 100 ml eller mere.
 • Operationelle træk ved den resulterende coating.
 • Pris.

Alle typer af maling, der anbefales til lofter, er vandige suspensioner af pigmenter og forskellige polymerer. Det er sidstnævnte, der er ansvarlig for malingens navn, selvom de faktisk er vanddispergerende.

De vigtigste forskelle er i kvalitet, pris og mulige farver.

Top loftmaling rating

DUFA

 • Det anses af mange fagfolk at være en af ​​de bedste glansmalerier til loftet.
 • Det sælges i form af en 10-liters plastikspand med navnet dufa superweiss. Den gennemsnitlige pris er 3500 rubler.
 • Dens fordele er i god dækningsevne, snehvide blank overflade, styrke og holdbarhed. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
 • Ikke-påtrængende glansloftdækning i prioritet hos de fleste købere. I et lyst rum lægger han desuden vægt på hvidhedens hvide, og et lille rum øges visuelt.
 • I Dufa produktlinjen er der specielle dekorative kompositioner til at skabe spektakulære teksturer og mønstre i loftet. Det betyder, at der ikke vil være nogen begrænsninger på toner, men fuldstændig kreativitet er skabt for at skabe smukke mønstre og optiske illusioner.

Caparol

 • Tilbyder modstandsdygtig maling til lofter i landhuse og havehuse. Den gennemsnitlige pris på 4000 rubler / 10l.
 • Denne producent fremstiller silikone loft maling. Disse forbindelser er værdsat for evnen til at dække og maskere små uregelmæssigheder. Når de er tørre, fylder de og helt gemmer revner op til 2 mm brede. Så før du anvender dem behøver du ikke at skabe det perfekte fundament, så de bliver ofte valgt til sommerhus. Silikone maling selv når frysning ikke sprækker og begynder ikke at skrælle af.
 • På grund af siliconebasen opnår det lag, der opnås ved tørring, også fremragende vandafvisende egenskaber, hvilket gør det muligt aktivt at vasket. Derudover er dette loft næsten ikke forurenet.
 • Og vigtigst af alt, for et kvalitetsresultat er det nok at anvende kun 1 lag.

Dulux

 • Masters foretrækker det for mange andre at skabe et matte loft. Til en pris på 3000rub / 10l er den af ​​høj kvalitet. Sandt når du køber, skal du være opmærksom på, at den blev produceret i Storbritannien. Malinger lavet under dette mærke på russiske fabrikker er signifikant dårligere i kvalitet.
 • På trods af at malingerne ikke skjuler fejlene i belægningen, er de lysabsorberende egenskaber ved Dulux dårlige loftmalinger så gode, at de næsten helt overflade overfladen med små revner.
 • For at skabe en høj kvalitet holdbar belægning skal du anvende 2 lag. Men det er økonomisk og ligeligt liggende, så det samlede malforbrug er lille.
 • Derudover er det en helt miljøvenlig sammensætning, der ikke har en stærk lugt, har en bred farvepalet. De kan endda male en uforberedt overflade.

halogen

 • Den indtager en ledende position blandt den vaskbare maling til loftet. Billig version af økonomiklassen, prisen for en plastikspand på 13 l i alt 900-1000 rubler.
 • Det skaber en matt finish på lofter af enhver art. Oftest har uigennemsigtige maling af lys eller pastellfarver høj uigennemsigtige egenskaber. Oriol produkter håndterer det helt uden at give dyrere modstykker, og det tørrer næsten dobbelt så hurtigt.
 • Kan dække med to lag selv den gulede bund af loftet eller væggene.
 • Ifølge anmeldelser på internettet er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om det økonomiske forbrug, lave omkostninger og god præstation.

Tikkurila

 • Ikke underligt at dette er den bedste vandbaserede loftmaling. Dette mærke i mange år er nøglen til høj kvalitet. Prisen på en sådan maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
 • Produkterne fra det finske mærke er kendt for deres rene farve og en bred vifte af farver (du kan købe en færdig skygge eller kappe med et køb i butikken i næsten enhver skygge). Opretter en meget holdbar og holdbar belægning, der er karakteriseret ved høj miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler. Når farvning ikke danner dråber og pletter, tørrer det hurtigt.
 • Til salg er som en ægte finsk maling, og er lavet i nærheden af ​​Skt. Petersborg. I nogle tilfælde vil den anden afvige i kvalitet til det værre.

Ceresit

 • Det er veletableret blandt de silikatbaserede loftmalerier. Dens pris er 3400 gnid / 15l.
 • Kernen er disse facadesammensætninger, men på grund af det fremragende resultat anbefaler professionelle molarer det til at male vandene indeni. Ud over god anvendelse og miljøvenlighed inkorporerer de svampekomponenter.
 • De er nemme at betjene, da de er lette at rengøre. Men ret krævende af basen. Bedste af alt, Ceresit silikat maling falder oven på mineralet gips.
 • Ifølge anmeldelser fra foraene er lofterne dækket med gammel vandbaseret maling helt dækket uden forudgående forberedelse.

sne

 • Denne maling er en af ​​de bedste blandt de billigste formuleringer på det russiske marked til en pris på 1200 rubler / 10l.
 • Fantastisk kombination af pris og kvalitet. Dekker perfekt overflade med flere overflader (for eksempel når gipspladens loft ikke er helt fyldt, men kun ved sømmen). Takket være sin gode skjulkraft skaber den et tæt, uigennemtrængeligt lag.
 • Snemaling er allergivenlig og sikker, men har lav vandtæt ydeevne. Fordelene er muligheden for farvning, selvstændigt. Men en betydelig ulempe er det store faktiske forbrug, hvilket er næsten det dobbelte af fabrikanten.

En ekspert

 • Måske er dette den billigste hvide maling til loftet, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater. Gennemsnitsprisen for vaskepræparatet er ca. 800 rubler / 12 kg.

Professionelle malere skelner hendes rene hvide farve uden grå. Derudover har de en række fordele:

 • Over tid bliver de ikke gule og bliver ikke grå og beholder en rig hvid farve;
 • ikke smuldrer, og vask det ikke, når det vaskes
 • tør hurtigt
 • ingen skarp toksisk lugt
 • Miljøvenlig og allergivenlig, egnet til maling af loftet i børns rum;
 • falde på enhver form for loftoverflade (kitt, beton eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke farvning, da resultatet måske ikke er mest vellykket. En anden ulempe ved sammensætningen - for tykk konsistens. Men det er let at rette ved at tilføje vand. Men kun de nødvendige proportioner skal afhente dig selv, da producenten ikke angav dem.

tex

 • Det anbefales at male lofter i værelser med høj luftfugtighed. Den omtrentlige pris på 1500 rubler / 10l. Ofte er det vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Denne billige sammensætning har næsten ingen lugt.
 • På trods af at det bedst viste sig i vådområder, har det en række ulemper. For eksempel er farvning i en hvilken som helst farve ikke længere mulig, men kun i tone fra deres katalog. Og også lav skjulekraft, og derfor for at opnå en flad monokromatisk overflade, bliver du nødt til at anvende mange lag.
 • Derudover er alle malinger med en lignende sammensætning ikke egnet til vask. Når du forsøger at vaske snavset, vil malingen selv vaske af.
 • Det er en god maling til billig reparation eller renovering af gråmalet maling.

Tips om, hvordan man vælger en vandbaseret loftmaling

 • Når du køber importerede lakmaterialer, behøver du kun at vælge den, der er lavet i deres hjemland, og ikke på en af ​​de russiske fabrikker.
 • Selv billige indenlandske maling kan falde, så det er værd at købe produkter kun i store butikker, der giver garantier og kan vise certifikater.
 • Valg af maling i overensstemmelse med egenskaberne på etiketten tager altid højde for fejlen. Det er bedre at lave en ekstra udgift.

Substandard loft maling kan blive skilt, vise yellowness eller andre pletter gennem lagene. For loftet for at behage øjet, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge sammensætningen og ikke forsøge at spare penge.

9 bedste maling til loft og vægge

Feature Rating

Maleri vægge og lofter i lejligheder og private huse er blevet et rationelt alternativ til "problem" af hvidvaskning. Slakende kalk, allestedsnærværende pletter, ujævnhed af den opnåede belægning og den konstante "nedbrydning" af væggene med tøj - alt dette bliver efterhånden en ting fra fortiden. Nu er det meget nemmere og billigere at købe en god vandbaseret maling, en ressource, som varer i årtier.

I dag tilbyder byggematerialemarkedet mange typer vandbaserede maling: akryl, silikat, silikone mv. Hver har imidlertid en rent individuelle egenskaber, og den overordnede kvalitet af dem alle er anderledes. Specielt for dig valgte vi ni af de bedste maling til loft og vægge i de tre hovedkategorier. Kandidater til høje positioner i bedømmelsen blev udvalgt efter flere kriterier:

 1. brugeranmeldelser og anerkendte kilder;
 2. mærke og producentens omdømme;
 3. grundig sammenligning af præstationsparametre og egenskaber
 4. pris / kvalitet forhold.

Den bedste akryl vandbaserede maling

3 PARADE W4 (9 l)

Velkendt og højkvalitetsmaling på akrylbase med høj slidstyrke. Med fuld (og hård) overholdelse af anbefalingerne for ansøgning mister man ikke sine kvaliteter i 10-15 år, men sådanne formaliteter er meget irriterende brugere. Umiddelbart inden du maler væggene eller lofterne, skal du udføre en hel rituel handling: i sig selv skal du rengøre overfladen mod snavs og skrøbelig belægning og også nødvendigvis affedre det med en svag alkalisk opløsning. Den er præsenteret i flere grundlæggende versioner - "A" og "C". Det anbefales at bruge den første som en selvstændig hvid maling eller basis til lys og pastellfarver, den anden ene som basis for mættede farver.

 • meget høj kvalitet af belægningen;
 • med ordentlig ansøgning mister ikke dens egenskaber i 10-15 år;
 • øget slidstyrke.
 • alvorlige krav til renhed af den behandlede overflade
 • høj pris.

2 Alpina Renova (10 l)

Maling linje Renova fra det tyske mærke Alpina i flere år inkluderet i toppen af ​​de bedste akrylbelægninger til indretning. Det er simpelt og uhøjtideligt at bruge, moderat viskøs og holdbar. Forbrugerne roser meget klæbende egenskaber (vedhæftning til overfladen) og modstandsdygtighed over for vask. Den uberørte hvidhed (hvis malingen ikke er blevet fortyndet med et farveskema) fortsætter i 5-7 år, hvorefter der er en svag dæmpning. Men hvis du tilføjer farve til basis, og uanset hvad - hvad enten det er rig eller blød tone - vil "aldringen" ikke ses i hele livscyklusen.

 • stærke klæbende egenskaber
 • modstandsdygtig over for vask;
 • bevarer sin farve godt i hele levetiden;
 • mest stabile, når du bruger farver fra den respektive producent.
 • ret højt forbrug - omkring 150 gram pr. kvadratmeter (afhænger af typen af ​​malingsoverflade).

Det skal sige et par ord om de vigtigste fordele og ulemper ved de tre typer af malinger - akryl, silikat og silikone. Hvad er deres egenskaber og hvad er grænserne for anvendelighed - svaret findes i den detaljerede sammenligningstabel:

Den bedste maling til loftet i lejligheden - vælg en holdbar og sikker belægning

Reparation - et erhverv, der kræver den mest ansvarlige tilgang til valg af materialer. Resultatet af arbejdet er designet i flere år, og samtidig er det vigtigt at bevare den oprindelige skygge af belægningerne og modstanden mod forskellige påvirkninger. Så den bedste kvalitet maling til loftet i lejligheden bør helt sikkert være modstandsdygtig over for pleje og rengøring, fleksibel, hvilket er særligt vigtigt i nye boliger, der skal krympe. Hvis du er nødt til at håndtere utallige sorter af mærker og typer, og du har brug for hjælp til at vælge, vil bedømmelsen fra portalen Mark.guru være hjertelig velkommen. Det omfatter belægninger af forskellige egenskaber og priskategorier, der passer til vægge og lofter af enhver kompleksitet.

Udvælgelseskriterier

Udvælgelseskriterierne kan være tilstrækkelige, men de vigtigste omfatter følgende:

 • Holdbarhed. Dette er grundlaget for fundamenterne, da reparationen er udført, som regel ikke en gang om året, men en gang hvert par år. Glem det ikke.
 • Anvendelsesegnethed. Den bedste loftmaling skal have den rette konsistens. For tykt vil gå i stykker, og udjævning vil det være yderst problematisk. Og for flydende vil dræne, efterlade pletter og pletter. Valget skal ske med vilje og kun ved at tjekke densiteten ved at ryste indholdet i en krukke eller spand.
 • Mulighed for våd rengøring eller vask. Dette kriterium er især relevant for loftet i køkkenet, hvor det er næsten umuligt at undgå stænk, brænding og høj luftfugtighed.
 • Plasticitet og mulighed for at strække. Mange huse forbliver mobile og sætter sig ned i ti år. Dette bør være klar og vælge en plastbelægning, der ikke vil blive revnet og smuldre med en lille bevægelse af overfladen.
 • En række arter. Kalkvandbaseret maling er en af ​​de billigste og mest populære, men akrylat holder godt, er så sikkert som muligt og er slet ikke bange for sol, damp og vådrensning. Priskategori og behovet for dyre dækning kan udelukkende bestemmes af ejerne af huset.

Og nu mere om, hvilke farver der var inkluderet i bedømmelsen, og hvorfor de blev elsket af forbrugerne.

Silikone-baserede maling

Dette er et ret moderne udseende, på mange måder bedre end de sædvanlige kolleger. Silikonebase giver dig mulighed for at skabe på overfladen af ​​loftet og vægge en elastisk film, der ikke er bange for ændringer i temperatur, fugtighed og virkninger af vaskemidler.

1 TIKKURILA Euro Extra 20

Toplederen er blevet en maling designet til våde rum med hyppige temperaturændringer, som et badeværelse og et køkken. Overfører perfekt damp fra en tekande og pander. Det er ikke udsat for revner og kan modstå regelmæssig vask, den eneste begrænsning er brugen af ​​slibemidler.

Nem at påføre på enhver måde, det være sig en børste eller sprøjtepistol.

På en flad ikke-absorberende overflade er forbruget af en liter 11 kvadratmeter, og på en hævet porøs en - med 8 meter.

Malingen passer godt på gamle belægninger og holder godt, har ikke en udtalt glans, men det er en blød satinglød. Omkostningerne til en 2,7 liters spand skal være ca. 1.200 rubler.

 • tørrer hurtigt
 • let at anvende
 • helt sikkert;
 • bare vask
 • kan strippe fra rullen;
 • ikke den billigste.

Priser for TIKKURILA Euro Ekstra 20:

2 Alpina Expert

Det passer godt ind i ethvert rum og er velegnet til alle overflader, hvad enten det er gips, beton eller gips.

Fremragende dækningsevne giver dig mulighed for at bruge den til vægge, og en god effekt kan opnås, når den påføres i et enkelt lag.

Det er værd at bemærke forbrugernes økonomi, som regel er det kun 140 ml pr. Kvadratmeter af overfladen af ​​medium porøsitet. Fremragende uhøjtidelig indstilling, designet til våd rengøring. Omkostningerne ved en spand på 2,7 liter vil være omkring 1000 rubler.

 • let at anvende på nogen af ​​måderne
 • holdbar;
 • brænder ikke ud;
 • giver dig mulighed for at skjule små revner og bump.
 • tørrer ikke for hurtigt i sammenligning med analoger;
 • dårlige farveniveauer.

Priser for Alpina Expert:

3 Ceresit CT 48

Tysk maling til loftet og væggene i lejligheden ligger fladt og viser de bedste dækningsegenskaber. Høj vedhæftning, modstand mod temperaturændringer, kan anvendes på komplekse overflader i rum med høj luftfugtighed, såsom køkken og bad.

Modstandsdygtigt mod forme og mindre overfladefluktuationer.

Forbruget kan ikke kaldes for økonomisk, som pr. Kvadratmeter forbruger op til 300 ml maling i 2 lag. Imidlertid kompenserer slidstyrke og modstand mod enhver form for belastning for dette. Solgt som regel i store spande på 15 liter, hvilket koster omkring 1.500 rubler.

 • høj vedhæftning på alle typer overflader;
 • distribuere farveskemaet jævnt
 • tolererer perfekt våd rengøring
 • Let at anvende.

Priser for Ceresit CT 48:

4 Caparol Amphisilan-Plus

Belægningen med unikke egenskaber, designet til aggressiv eksponering for miljøet, svampe og lige alger.

Denne maling er velegnet til facader og til indvendig arbejde i rum med høj luftfugtighed, damp samt en tendens til dannelse af mug.

Passer perfekt på en stabil overflade. Forbrugt moderat, på en glat, medium-porøs overflade kan gå op til 200 ml. Afslutningen er behagelig, fløjlsagtig, fordi malingen selv er mat og ret tæt i sin struktur. Køb en spand på 4,7 liter til 3000 rubler.

 • modstandsdygtig overfor enhver påvirkning
 • moderat belægning forbrug;
 • nem anvendelse
 • klare svampe, alger og skadedyr.
 • lille farvepalet;
 • Kun egnet mærkefarve.

Priserne for Caparol Amphisilan Plus:

Silikatbelægninger

Sammensætningen af ​​denne type maling er baseret på en kombination af flydende glas, vand og pigmenter. Sådanne overtræk har fremragende æstetiske egenskaber, modstand mod snavs og fading.

1 Baumit SilikatColor Repro

Østrigsk produkt med fremragende afdækningsegenskaber, æstetik og modstand mod ydre påvirkninger.

På trods af at filmen i den klassiske repræsentation ikke dannes, er overfladen ikke underkastet krakning, afviser vand og forurening.

Det er ikke kræsen om overflader, men på grund af dens densitet har det et ekstremt højt forbrug: ca. 0,5 liter pr. 1 kvadratmeter. Udgifterne til fremragende europæisk kvalitet kan ikke være lave, så for en spand på 25 kg skal der betales mindst 5.500 rubler.

 • belægningsmodstand op til 20 år;
 • modstandsdygtig overfor fugt og snavs;
 • let at anvende
 • knækker ikke.
 • tørrer lang;
 • højt forbrug
 • solgt i store spande.

Priserne for Baumit SilikatColor Repro:

2 Ceresit CT 54

Miljøvenlig, nem at bruge og har en god mat finish - et glimrende valg til indretning. Imidlertid er belægningen designet til brug i facader.

Ikke desto mindre anbefaler eksperter denne vandbaserede maling som en af ​​de sikreste belægninger til børns og soveværelser.

Det kan sikkert bruges til lofter i badeværelser og køkkener, da det har en høj modstandsdygtighed overfor damp, fugt, snavs og temperatur ekstremer. Det er helt kræsen på overflader og passer godt på beton, gipsvæg og murværk. Forbrug af en lille tolags applikation vil kræve ca. 300 ml pr. Meter. Omkostningerne på 15 liter vil være 3400 rubler.

 • holder godt, garanteret 15-20 års tjeneste;
 • sikkerhed;
 • indeholder antiseptika og beskytter mod svampe;
 • har et gennemsnitligt forbrug.
 • Gipsoverflader skal være forberedt til anvendelse;
 • svært at vaske af snavsede genstande.

Priser for Ceresit CT 54:

3 Tikkurila Euro Facade

Maling er ikke bange for ekstreme temperaturer, prægede porøse overflader samt hård forvitring. Velegnet til maleri facader, våde værelser i lejligheden. Passer perfekt ind i interiøret takket være en mat fløjlsagtig overflade, der er modstandsdygtig over for snavs.

Forbruget er ret økonomisk, som regel mindre end 200 ml pr. Kvadratmeter med fremragende base overlapning.

Vælg denne maling står også for holdbarhed og modstandsdygtighed over for fading. En spand på 2,7 liter koster omkring 900 rubler.

 • vasker godt
 • universel;
 • farvning er muligt;
 • lavt forbrug.
 • kræver anvendelse af flere lag;
 • kan være svært at anvende med en rulle.

Priser for Tikkurila Euro Facade:

Akrylmaling

Akrylbaseret emulsionsmaling holder sig godt og kræver ikke særlig pleje, den sædvanlige rengøring passer perfekt til den sædvanlige måde. Desuden afviser sådanne belægninger fugt og forurening, hvorved deres levetid øges. De er ikke bange for ultraviolet og kan udføres i nogen nuancer og realiserer de mest dristige ideer.

1 PROFILUX PL-04A

Dette er den mest rentable budget mulighed for dækning med fremragende kvalitet og imponerende ydeevne. Malingen passer perfekt, giver mindre overfladefejl, guler ikke.

Det vigtigste er, at der under arbejdet ikke er nogen ubehagelig lugt, og sikkerheds- og miljøvenlighed tillader brug af belægningen til børn.

Forbruget er ret økonomisk omkring 150 ml pr. Meter. Det blander nemt med farveskemaet, som også har en meget attraktiv pris. Omkostningerne til 3 liter er kun 150 rubler.

 • absolut sikkerhed
 • nem anvendelse
 • slagfasthed;
 • lav pris
 • kan ikke modstå aktiv vådrensning;
 • lang tørring
 • dyb mat "kridt" overflade.

Priser PROFILUX PL-04A:

2 Farbitex Profi

En meget økonomisk i alle henseender version af den indenlandske produktion. Forbruget af kun 90 ml pr. Meter, belægningen tørrer meget hurtigt inden for en time.

Perfekt tonet, erhverver sarte pastellfarver.

Helt sikkert, lugtfri og ikke brandfarlig. En spand med 7 kg matmaling kan købes til 600 rubler.

 • tørrer hurtigt
 • let at anvende
 • sikkerhed;
 • billig.
 • tyk, kræver fortynding
 • kan efterlade pletter fra rullen.

Priser for Farbitex Profi:

3 Rogneda Dali Akryl

Et andet budgetprodukt er mat finish og farvemulighed.

Det er ikke bange for forurening, temperaturændringer, forøget fordampning - overfladen rengøres let med sæbevand og falder ikke i solen.

Brandsikker, har en vis miljøbeskyttelse. Belægningen påføres i to lag med et interval på mindst en time. Passer til de fleste overflader af mursten, gips, gips, herunder de der tidligere er udsat for farvning. Omkostningerne på 2,5 liter af omkring 600 rubler.

 • passer godt
 • har en god dækningsevne
 • økonomisk brugt
 • ingen lugt

Priser for Rogneda Dali Acryl:

4 DULUX MASTER LUX AQUA 40

Vandbaseret maling, egnet til ethvert behov. I det store og hele kan den male enhver overflade. Uden skader overfører det temperatur, fugtighed. Ændrer ikke farve selv med konstant kontakt med ultraviolet. Det har fremragende dækningsegenskaber og mindre forbrug, som regel er det kun 100 ml pr. Kvadratmeter.

Efter påføring er overfladen blank, i løbet af dagen bliver satinfinish.

Prisen er betydelig, ca. 2000 for 2,5 liter.

 • lang levetid
 • ændrer ikke farve med tiden;
 • har en høj grad af vedhæftning med nogen form for overflader;
 • maskerer mindre defekter.
 • ret høj pris for sit segment
 • få emballage muligheder.

Priserne på DULUX MASTER LUX AQUA 40:

Latexovertræk

Malinger baseret på latex anses for at være blandt de mest holdbare og praktiske med hensyn til pleje. Til dato har polymererne, der udgør malingen, farven så bekvem som muligt, men deres egenskaber er stadig mindre end siliconen.

1 Tikkurila Joker

Dette er en unik coating, der modtog mange priser for miljøvenlighed og hypoallergen. Den er velegnet til indvendigt arbejde i forskellige typer lokaler, hvilket viser de bedste egenskaber ved adhæsion, ensartethed og effektivitet i applikationen.

Tørrer hurtigt og giver dig samtidig mulighed for at arbejde med det næste lag næsten umiddelbart efter den første.

Det danner ikke sømme og pletter, det ligger fladt, når det påføres på nogen måde. Det er stabilt mod påvirkninger, herunder mekanisk ved vask. Den har en silkeagtig mat finish. Omkostningerne til en 2,7 liters spand er omkring 2.000 rubler.

 • mangel på lugt;
 • hurtig tørring af overfladen;
 • modstand mod vask og snavs
 • bevarelse af det oprindelige udseende gennem årene.
 • forholdsvis høj pris;
 • usædvanlig tekstur.

Priser for Tikkurila Joker:

2 Dufa Retail Eurolatex 3

Sikker, miljøvenlig og samtidig meget overkommelig maling.

Velegnet til arbejde i værelser med moderat fugtighed, giver regelmæssig vedligeholdelse, vask og maling.

Kobber med mindre fejl i overfladen, som perfekt tilpasser sig om det er beton, gips eller murværk. Forbruget er lille, der kræves ca. 150 ml pr. Meter. lys matt skygge, egnet til farvning. Prisen er kun 450 rubler til en 2,5 liters dåse.

 • let at påføre på nogen overflade
 • skjuler mindre fejl
 • perfekt bevarer det oprindelige udseende gennem årene;
 • vasker godt
 • tørrer for hurtigt;
 • svært at finde på salg.

Priser for Dufa Retail Eurolatex 3:

konklusion

Reparationsarbejde er meget besværligt, herunder med hensyn til valg af materialer og belægninger. Portal Mark. Guru præsenterede en vurdering af de mest populære typer maling, der er egnet til at male loftet i en lejlighed til orientering. Måske vil det medvirke til hurtigt at træffe den rigtige beslutning og nyde resultatet i mange år.