Glitter Ceiling Paint

Glitter Ceiling Paint

16. oktober 2013

Reparation artikler

Glitter på loftet

Tilgængelig: Levet loft, forberedt til hvidvaskning

spørgsmål: der var en ide at tilføje gnistre til maling, så loftet flimrede. Har nogen set dette? Er det muligt at gøre det overhovedet (hvis du ikke kan lide det - kan du sandte laget sammen med glitter eller vil de forblive)?

 • det vil være koldt! men lakering anbefales til glans af glimmer. Er det muligt? eller

først loftet er malet med vandbaseret maling (jeg valgte sadolin bindo 3)

Beskyttelsesvoks er taget, blandet med pulver ved øjet

og anvendt til loftet allerede malet med en vandbaseret emulsion. og mere

se mere imponerende på den teksturerede overflade, dvs. På "grov" maling, og ikke på glat.

 • du kan! så dette! i stedet for (eller for) spangles brug finhakket nytårs regn til juletræet. Selvfølgelig kan du male senere!
 • når der er et ønske om at gøre noget, men du ved ikke hvordan, gør det på en prøve. Tag et stykke gipsplader med en størrelse på 1m x 1m. og gør på det. hvad du vil tilføje gnister med en økse indtil du opnår den ønskede effekt. Og derefter klatre loftet for at male
 • i malingen glitter, ikke tilføje - de sifon
 • Hairspray er sådan, med gnistre, kvinder spørger rundt. et par dage vil skinne mere og behøver ikke at kede sig.
 • maling det og ikke vind det op, så skal du fjerne det, det er stadig stjerneklar himmel som af optisk fiber til 30000 r. Lad ikke loftet ødelægge
 • Ikke nytår, men gnisterne i loftet vil vare i lang tid - har du brug for det? For min smag er det vulgært, dyrere og værdigt et perfekt jævnt og malet loft med snemattet maling. Men det er til min smag! Det sker, at folk reparerer skræmt af de materialer, der vælges af kunderne, og kunderne er så begejstrede som de kan lide. Så gør hvad du kan lide!
 • Intet sker i henhold til en sådan ordning. Kohler-maling vil forblive på loftet, indkøbscenteret og på dine stykker, de vil også hænge grimt i stumper og efterlade dem, når de maler.

  Derefter bliver loftet cirka tre gange dyrere - skal skrabe.

 • Paint Flakes - Sparkles Sp. Bilmaling

  I dette tilfælde, Flakes Spectral Silver på en sort backing og på sne dronning. Strimler fluorescerende maling. I solen, en fremragende smaragd effekt, nedbrydning af solens stråler til en regnbueffekt.

  Til bilmaleri, bilstationer, møbler, husholdningsartikler mv.

  Emne: Glitter effekt på loftet

  Tilføj effekten af ​​multi-farvede glitter.

  Så vidt jeg forstår, handler teknologien om sådan

  først loftet er malet med vandbaseret maling (jeg valgte sadolin bindo 3)

  Beskyttelsesvoks er taget, blandet med pulver ved øjet

  og anvendt til loftet allerede malet med vandbaseret

  der allerede står over for et lignende problem,

  hvilke materialer (mærker) at bruge,

  hvordan og hvad skal man anvende? Jeg ved ikke om voks, men jeg kan tilbyde lak til specielle effekter Dulux Trade Acrylic Scumble Glaze

  Det kan klokkes i forskellige farver hmm. Det handler om sølv, guld og perlemor - jeg ved, dette er perlatex fra caparol, pulver. Tilføj på caparole - i Dekolazur, til andre håndværkere - i klare lakker. men til flerfarvet. på "Idéer til dit hjem" Jeg mødte ideen om at bruge stykker af cd'er til glans, men jeg kan ikke huske, hvordan ideen sluttede med Katyonka, så kom ind for et besøg !!))

  Hvad du taler om, er pigmenter, der efterligner metal, med andre ord glimmer, malet med titaniumoxider (hvis jeg ikke tager fejl af oxider). Og der er glitter, det er allerede farvet polyester. Og hvis pigmenterne blandes i decolazuri, lakker mv. så bliver glitterne "skubbet" ud af malingen på overfladen (ikke skubbet ud af dåsen). Her er glitterne lige og ofte flerfarvede. De fra CD er holografiske. )

  P. S. bare i tilfælde af, mine kroppe er 517-28-64. Hvis du har brug for glitter i loftet, så har Pufas Brilliant effect lasur og Pearl effect lasur, som indeholder glitter. Hvis du har brug for perlemorøs eller metallisk glans, så kan du bruge Dulux Scumble Glaze (som beskrevet ovenfor), Tikkurila Taika, Beckers Metalliclasyr. Du kan tilføje metalpulver i lakker, voks (lidt dyrt, IMHO). 2d.e.

  Prøv den nemme måde: Køb hårspray (kvindelig) med sølv effekt.

  Og vand loftet - for hånd eller gennem en stencil. Alt er i dine hænder!

  Maling med glitter - materialer og design - forum om konstruktion, reparation og indretning

  Forum.ivd.ru er et populært bygningsforum om reparation og opførelse af huse og hytter samt indretning. Et stort antal underafsnit giver vores forum mulighed for at kombinere specialiseringen af ​​byggeprojektet, forummet om reparationer, lejlighedskomplekser og sommerforummet.

  Har en god samtale på forummet!

  © Publishing Salon-Press. 2000-2013

  Genoptrykning af tekster og fotografier, materialesendring i bladet "Idéer til dit hus" er kun mulig med tilladelse fra Salon-Press Publishing House.

  Oplysninger om, hvordan du får tilladelse til genoptryk, findes i ophavsret.

  Glitter loftmaling: Hvad er mulighederne?

  I tilfælde af, at en snedhvid mat eller blank lærred på dit loft ikke tilfredsstiller dine æstetiske behov, kan du altid prøve andre, meget mere muntre og elegante muligheder. Hvis du vil gøre værelset mere festligt, så prøv at bruge glitter takmaling. Hvad er mulighederne for disse farver?

  tekstureret

  • skaber en imponerende kornet effekt
  • Tilsætning af en beskyttende voks efter udtørring af den ønskede glitter
  • temperaturfølsom

  Dekorative

  En temmelig stor kategori, der omfatter utallige sorter og teksturer.

  • perlemor
  • med marmorcrumb
  • våd sten effekt

  Sådanne maling kræver som regel en omhyggelig anvendelse og et højt forbrug, hvilket gør dem meget uøkonomiske. Dette negerer imidlertid ikke de iboende storslåede dekorative kvaliteter. Og hvis du ønsker at få et smukt loft "lidt blod", prøv den ovennævnte beskyttelsesvoks. I kombination med en vandemulsion (læs her om maling af loftet med vandbaseret maling), kan det radikalt ændre dit loft. Det er rigtigt værd at huske omhyggeligt om en vigtig detalje: Glitter ser bedst ud på en struktureret overflade. Se selv ved at se på billedet nedenfor.

  konklusion

  Ønsket om at gøre en attraktiv og usædvanlig reparation er altid velkommen. I stigende grad er en glat og ensartet loftsoverflade erstattet af et stort udvalg af tekstur med tilsætning af forskellige effekter. Derfor er glitter loftmaling et godt værktøj til at skabe et ekspressivt interiør. I hænderne på en dygtig herre, selvfølgelig.

  9 bedste maling til loftet

  Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

  Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

  Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

  Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
  • maskerende virkning;
  • bulk
  • måder at passe på den malede overflade;
  • prisen.

  I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

  • polyvinylacetatemulsion;
  • akryl;
  • latex;
  • silicone;
  • silikat;
  • imponerende.

  Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

  Dufa - den bedste blanke maling til loftet

  Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

  Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

  Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

  I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

  Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

  Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

  Caparol - den bedste maling til loftet i landet

  Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

  Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

  Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

  Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

  Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

  Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

  Dulux - den bedste matte loftmaling

  Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

  Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

  Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

  Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

  Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

  "Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

  Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

  Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

  Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

  Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

  Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

  Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

  Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

  Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

  Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

  • ren farve;
  • ubegrænsede muligheder for farvning;
  • holdbarhed;
  • miljøvenlighed
  • UV-resistens;
  • fremragende præstation.

  Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

  Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

  Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

  Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

  Ceresit - den bedste silikat loft maling

  Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

  Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

  Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

  Bedømmelse: 9 point ud af 10

  Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

  Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

  "Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

  Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

  Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

  Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

  Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

  Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

  "Expert" - fremragende hvid maling til lofter

  Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

  Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

  • tør hurtigt
  • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
  • ingen lugt efter tørring
  • ikke-toksisk;
  • se godt ud i glans og mat;
  • Velegnet til alle typer overflader.

  Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

  Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

  Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

  "TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

  Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

  Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

  Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

  Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

  Bedømmelse: 8 point ud af 10

  Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

  Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

  Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
  2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
  3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
  4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

  Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  beskrivelse

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  Gennemsigtig lak med perlemorseffekt eller flerfarvede glitter på en flad eller tekstureret overflade, der afspejler farver ved lysbrydning. Bruges til indretning.

  Den dekorative effekt er mere fremhævet på den teksturerede overflade.

  God holdbarhed og modstandsdygtighed mod skylning.

  Høj kvalitet belægning på fast plast og præget overflader.

  Anvendelsesbetingelser: Lufttemperatur: fra 10 o C.

  Anvendelsesmetode: rulle, børste, sprøjtning.

  Fortynding: vand til maksimalt 5%.

  Rengøringsværktøjer: vand.

  Tørring: 20-30 minutter under normale forhold.

  Praktisk forbrug: 13-17 m 2 / l.

  Udseende efter tørring: mat med perlemorøs effekt.

  Rojo (Cristalino Red) - røde gnistre

  Verde (Cristalino Green) - smaragdrøg.

  Ansøgningssystem: Ny overflade: Påfør en lille lag maling på den tørre hårde overflade med en mohair-rulle. Det første lag skal være tyndt. Spred malingen jævnt. Når man maler med en pensel, er det meget vigtigt at opnå en ensartet fordeling af maling. Den dekorative effekt bliver mærkbar efter tørring.

  Anvend om nødvendigt et andet lag.

  OBS: Overfladen til maleri skal udarbejdes på forhånd.

  Flammepunkt:> 100 o C.


  Leveringsbetingelser:
  - Levering udføres i Moskva inden for Moskva Ringvejen og i Moskva-regionen, først efter modtagelse af bekræftelse af ordren af ​​lederen via e-mail eller telefon. - Farvede varer afsendes kun efter 100% forudbetaling af ordren. - Varerne leveres inden for 1-2 arbejdsdage fra det øjeblik, bestillingen er modtaget af leveringstjenesten. - Med ikke-kontant betaling - inden for 1-2 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af midler i vores konto. - Levering udføres til indgangen. Stigende varer med kurer til gulvet er ikke inkluderet i leveringsomkostningerne. - Ordrer leveres fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 18.00 i overensstemmelse med den aftalte aftale med kunden. - Leveringstiden for brugerdefinerede varer diskuteres separat med ledere.

  For at bestille Transparent lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS), bestil på hjemmesiden eller ring til os

  Vandemulsion og akrylmaling til vægge med glitter, foto

  Hver vægindretningsmetode har sine fordele og ulemper. En af de mindst byrdefulde måder at opdatere udseendet på en lejlighed er at male mure. Og vi behøver ikke at begrænse os til det, vi finder i banker på butikshyllerne. Moderigtigt skinnende maleri vil bringe en elegant finish til værelset.

  Tilføj skinne

  Det lader til at valget af maling blot er en check af hvilken farve fra en meget bred vifte passer bedst til vores værelse. Men ikke kun farve er vigtig, men også typen af ​​maling, der er flere af dem:

  • vandbaseret - den mest populære til indendørs arbejde;
  • akryl - de kan ikke rengøres, men kan vaskes, kendetegnet ved en tynd glans og en glat overflade;
  • latex - modstandsdygtig over for fugt og vask;
  • vinyl - hurtigt forurenet, men let at rengøre og dårligt gennemtrængeligt for fugtighed;
  • latex-akryl - kombinere fordelene ved begge typer og den mest modstandsdygtige over for mekaniske skader og fugt.

  Valget er rigtig godt, og et passende produkt kan købes til næsten alle typer rum, afhængigt af præference. Men hvis der er et ønske om at få en usædvanlig effekt, kan du gøre det for en lille sum penge ved at tilføje glitter til maling. De tilføjes til krukken, som vil blive brugt til at anvende det sidste lag.

  Den skinnende overflade ser godt ud i lyset. Selvfølgelig vil gløden ikke være blændende. Dens intensitet afhænger af mængden af ​​tilsat glans, så vær ikke nidkær.

  Der er mange muligheder på tilbud, for at gøre væggene gnistre, du kan tilføje glitter til vægmaling.

  Størrelsen af ​​spindler på 0,4 mm er karakteriseret ved synlige "nøgne øje" kerner i form af hexagoner. Produktet anvendes i kemisk industri som additiv til lakering, sømme og dekorative masser. Det bruges af dekoratører af julepynt, kunstnere af dekorative plaster og i mange andre områder.

  De skinnende partikler har forskellige farver: guld, sølv, sort, rød, fuchsia, lilla, lyserød, blå, turkis, brun, kobber, grøn, oliven.

  Resultatet giver meget interessante dekorative løsninger, der kan opnås efter tilsætning af produktet. Til indvendig maling anvendes holografisk brilliance hovedsageligt, hvilket er præget af lyse refleksioner, som tilføjer lyset i alle regnbuens farver. Til udvendige plaster anvendes en glans på 0,4 mm normalt i guld, sølv, kobber og hvide belægninger.

  Intet forhindrer at blande forskellige typer glans med en maling - du kan tilføje det i enhver mængde. For eksempel, hvis der er en drøm om en blå væg med rød-kobber eller grøn blænding - skaber sådanne sammensætninger ikke nogen problemer. Desuden giver gnisten dig mulighed for at skabe forskellige interessante mønstre påført den valgte overflade med en børste.

  Hvordan vælger man en dekorativ maling eller lak?

  Gennemsigtige lakker er tilgængelige, der vil genopfriske overfladen, male i enhver skygge, flerfarvet skinnende belægning med effekten af ​​brokade, perle eller metal. Hvilke interiører arbejder de i?

  Vægmalingsmarkedet er utrolig forskelligt og gør det muligt at realisere selv de mest opfindsomme ideer. Dekorativ maling med glitter akryl eller vandbaseret, i form af en gel eller endda en spray tilføjer en glamourøs accent til interiøret. Små partikler diffunderer kraftigt lyset og belyser rummet, hvilket gør det visuelt mere rummeligt.

  1. Lac. En af mulighederne er at bruge en gennemsigtig lak med en silkeffekt, der påføres en tidligere malet væg af den valgte farve. På grund af dette gløder hver overflade uden at ændre den indledende farve. Lakens hovedopgave er at beskytte væggene, så de kan rengøres. Desuden tjener det til at opnå passende dekorative effekter. Disse lakker kan bruges på følgende vægbeklædning:
   • alle typer af satin og latex maling;
   • strukturelle gips;
   • stuk;
   • Venetianske gips;
   • travertin;
   • teksturerede belægninger;
   • flydende tapet;
   • mange andre indvendige elementer.
  2. En anden mulighed er at vælge en dekorativ maling med en bestemt farve. Dette er den perfekte måde at ændre interiøret på eller for at opdatere væggene. Farvepaletten er meget bred, og hver producent tilbyder interessante nuancer, der passer til mange former for efterbehandling.

  Mal til vægge med gnistre, foto

  Hvis du vælger et sådant produkt, skal du tænke over, hvilken effekt vi vil opnå. Sortimentet omfatter både traditionelle, perle og metal effekter i forskellige nuancer.

  • sølv perfekt harmonerer med kolde toner;
  • guld og fashionabelt kobber - med varme farver.

  Du kan eksperimentere med kombinationer af forskellige lag maling. For eksempel vil tekstureret maling give en mur en hård overflade, og belægningen med glitteremulsionsmaling vil medføre, at solens stråler brydes på overfladen. Dette skaber et meget behageligt resultat og kan være et glimrende forslag ved afslutningen af ​​et børnelokale, hvor sådanne "gnistre" vil helt sikkert blive godt modtaget.

  I hvilken indvendig glans vil arbejde?

  Brugen af ​​maleri med virkning fra silke, guld eller metallisk glans er et stærkt element i indretning, der ikke vil forlade nogen ligeglad. Det er værd at omhyggeligt overveje dette valg, så interiøret ikke skaber for intens effekt. Nedenfor er nogle tips og løsninger.

  Glans finish anbefales som en accent, for eksempel ved at male en væg:

  • i soveværelset kan du arrangere silke hovedgærde, det vil gøre hovedstøtten mere mærkbar og give det elegance;
  • det er også en god ide i køkkenet eller i badeværelset; et skinnende køkkenforklæde diffunderer lyset som et spejl;
  • i stuen vil væggen bag sofaen se meget imponerende ud;
  • hvis der er en bygningssøjle, cornice eller openwork væg i rummet, behøver du ikke at skjule dem; en strålende belægning af et anstødeligt strukturelt element vil skabe en dekorativ højdepunkt.

  Du kan sætte interessante mønstre på væggene eller endda på møbler, ved hjælp af en stencil.

  Skinnende overflade kombineret med tekstur

  Glansfarve bør ikke kun anvendes til glatte overflader. En meget interessant effekt kan opnås på væggen, der tidligere er dækket med struktureret gips. Glitter trænger ind i uregelmæssighederne og skaber et ægte kunstværk, der glæder sig på en original måde. Lyset der falder på det gentages gentagne gange, hvilket igen gør det avant-garde. I dette tilfælde bør du undgå store overflader, vælg omhyggeligt andet tilbehør og udstyr. Tekstureret gips kan males med lak eller maling.

  Hvordan male mure, anvende lak?

  Sådan arbejde kræver ikke særlige færdigheder. Disse produkter kan anvendes uafhængigt. Til anvendelse anbefales det at bruge en børste. Dette er en lidt mere arbejdskrævende metode end rullen, men det gør det muligt for sammensætningen at trænge ind i hvert hulrum og jævnt dække overfladen.

  Dekorative beskyttelseslakker anvendes i to faser:

  1. Basen, der er forberedt til maling, skal være dækket af vaskbar maling og lov til at tørre i ca. 5 timer.
  2. Så påføres lakken på den tidligere malede mur ved hjælp af en børste eller en rulle med korte børstehår. Før påføring af glans tilsættes til lakken, foretages blandingen (brug ikke en elektrisk omrører).

  Arbejdet udføres bedst ved en temperatur på 18-25 ° C.

  Væggene bør ikke være bare en kedelig baggrund for udformningen af ​​lejligheden. Der er mange måder at gøre et værelse interessant på. En af dem er farvning med forskellige effekter. Særligt imponerende er skinnet på væggene, som diffunderer lyset og ser meget stilfuldt ud. Udsmykning af væggene på denne måde kræver ikke køb af dyre maling. Du kan købe færdigblandet maling, eller tilføje skinne på egen hånd i den valgte mængde. Men selvom vi ønsker at anvende glitter på en overflade, der var malet tidligere, behøver vi ikke bekymre os om at dekorere væggene for at være tidskrævende og dyrt - dekorativ lak vil nemt klare denne opgave.

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  beskrivelse

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  Gennemsigtig lak med perlemorseffekt eller flerfarvede glitter på en flad eller tekstureret overflade, der afspejler farver ved lysbrydning. Bruges til indretning.

  Den dekorative effekt er mere fremhævet på den teksturerede overflade.

  God holdbarhed og modstandsdygtighed mod skylning.

  Høj kvalitet belægning på fast plast og præget overflader.

  Anvendelsesbetingelser: Lufttemperatur: fra 10 o C.

  Anvendelsesmetode: rulle, børste, sprøjtning.

  Fortynding: vand til maksimalt 5%.

  Rengøringsværktøjer: vand.

  Tørring: 20-30 minutter under normale forhold.

  Praktisk forbrug: 13-17 m 2 / l.

  Udseende efter tørring: mat med perlemorøs effekt.

  Rojo (Cristalino Red) - røde gnistre

  Verde (Cristalino Green) - smaragdrøg.

  Ansøgningssystem: Ny overflade: Påfør en lille lag maling på den tørre hårde overflade med en mohair-rulle. Det første lag skal være tyndt. Spred malingen jævnt. Når man maler med en pensel, er det meget vigtigt at opnå en ensartet fordeling af maling. Den dekorative effekt bliver mærkbar efter tørring.

  Anvend om nødvendigt et andet lag.

  OBS: Overfladen til maleri skal udarbejdes på forhånd.

  Flammepunkt:> 100 o C.


  Leveringsbetingelser:
  - Levering udføres i Moskva inden for Moskva Ringvejen og i Moskva-regionen, først efter modtagelse af bekræftelse af ordren af ​​lederen via e-mail eller telefon. - Farvede varer afsendes kun efter 100% forudbetaling af ordren. - Varerne leveres inden for 1-2 arbejdsdage fra det øjeblik, bestillingen er modtaget af leveringstjenesten. - Med ikke-kontant betaling - inden for 1-2 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af midler i vores konto. - Levering udføres til indgangen. Stigende varer med kurer til gulvet er ikke inkluderet i leveringsomkostningerne. - Ordrer leveres fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 18.00 i overensstemmelse med den aftalte aftale med kunden. - Leveringstiden for brugerdefinerede varer diskuteres separat med ledere.

  For at bestille Transparent lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS), bestil på hjemmesiden eller ring til os

  Glitter Ceiling Paint

  Små partikler af reflekterende materiale i udsmykningen vil fange lyset, tilføje skimmer og en strålende effekt på næsten enhver overflade.

  Glitter, når man maler overflader, bruges som en topcoat på en malet overflade, eller som et dekorativt additiv i lakker, maling og klæbemidler.

  Blander glitter med maling

  En god måde at tilføje lys og elegance til dit hjem er at bruge glitter, når man maler vægge, blander det med vandopløselig akrylmaling.
  Som dekorativt additiv kan du bruge glitter af samme type og farve eller en kombineret skinnende blanding af forskellige farver, typer, former og størrelser af glitterpartikler.

  Maling med glitter påføres på væggene med en rulle i to lag som i almindeligt maleri, hvis farven på maling blandet med glitter svarer til farven på den malede base, så er det nok at male overfladen med et lag. Efter tørring får væggene udsøgte nuancer, og intensiteten af ​​refleksionerne af den malede overflade afhænger af koncentrationen af ​​glitter. Glitter blandet med maling kan påføres på næsten enhver overflade, herunder glat, såsom glas eller plast.

  Når man maler vægge med glitter, er det nødvendigt at bruge ruller med en kort bunke og malingbakke. På vanskelige steder, hvor det er svært at bruge en rulle, kan du bruge pensler af passende form. Det er nødvendigt at blande spænder med maling i små satser, maling med tilsatte glittere periodisk og grundigt blandet.

  Sætter glitter på den malede overflade

  I dag findes et stort antal enheder og enheder inden for konstruktion og reparation, fra simple pumpeværktøjer til proprietære systemer designet til at lette rutinearbejde, når de udsmykker værelser med glitter.

  Kraft Tools Company (Kraft Tool Co.) tilbyder en bekvem enhed til påføring af glitter på vægge, gulve og lofter. En konstant strøm af mousserende gnistre udføres ved at dreje knappen. Lette, bærbare og kræver ikke en kompressor til at dække overfladen med glitter, en roterende dyse, slagfast plast, gør Glitter Gun (Item ID: DC615) en uundværlig hjælp i dekorationsrum med glitter.

  Glitter Gun DC615 fixturen er designet til at påføre glitter til friskmalet vægge, lofter eller gulve. Tilførslen af ​​glitter til overfladen udføres ved kontinuerlig drejning af håndtaget, og koncentrationen af ​​glitter, der sprøjtes på overfladen, reguleres af omdrejningshastigheden af ​​håndtaget. Glitter dekoration af vertikale overflader kan gøres uden en DS615 roterende dyse. Den optimale afstand til overfladen dekoreret med glitter er 0,5 meter. Til dekoration af overflader med glitter ved hjælp af Glitter Gun DC615 kan du bruge alle størrelser glitter.

  Brugen af ​​Glitter Gun DC615-enheden, når den er udvendigt dekoreret med glitter, er kun mulig i roligt vejr.

  Hvilken maling er bedre at male loftet: valget af den visuelle effekt, der produceres, og metoden til at rengøre overfladen mod forurening, typer af sammensætninger

  Top loft maling

  For nylig har et stort udvalg af byggematerialer til reparation af loftet vist sig. Du har et stort valg: om det vil blive suspenderet lofter, stræklofter eller måske foring? Men stadig er malet lofter de mest populære. Hvis du vil lave en kvalitetsreparation derhjemme, opstår spørgsmålet - hvilken slags maling til loftet er bedre?

  Bemærk: Det anbefales ikke at male loftet med oliemaling! Faktum er, at det efter tørring vil skabe en absolut fugtisoleret og lufttæt overflade, som efterfølgende vil føre til en gradvis ødelæggelse af gulvet - loftet kan simpelthen ikke "trække vejret".

  Hvilken maling er bedre til loftet

  Valg af maling

  Ved visuel effekt produceret

  En bred vifte af malinger præsenteres i butikker af byggematerialer, derfor skal de for nemheds skyld opdeles i tre grupper:

  1. Matt. Når du vælger hvilken maling der maler loftet bedre, giver du fortrinsstilling til matt maling. Det er bedst egnet til at male loftet. Denne type maling skinner slet ikke, og det vil medvirke til at skjule forskellige mindre defekter på overfladen af ​​loftet.
  2. Glossy. Som alle ved, glansmaler skinner meget godt, og dette vil understrege ujævnhederne af kittet (se hvilken maling der skal vælges til loftet og hvordan man anvender det korrekt). Det skal kun bruges, hvis loftet er stort nok, og overfladen er justeret med god nøjagtighed.
  3. Semi-mat. Denne type loftmaling har mindre glans end rene glansmaling. Der er flere grader af glans af sådanne malinger, det giver dig mulighed for at vælge, hvad du har brug for - for at tilføje glans til loftets overflade, og samtidig skjule nogle af dens fejl.

  Ifølge metoden til rengøring af overfladen mod forurening

  Der er flere måder at rengøre et malet loft på:

  • Rengøring af loftet med mekaniske midler, såsom en børste. Det indebærer, at malingen skal være holdbar og vandtæt.
  • Sæbeopløsning eller specialvaskemidler til vedligeholdelse af lofter, som sælges i hardwareforretninger.

  Forsigtig: Vær opmærksom på, hvornår du skal bestemme hvilken maling der skal vælges til at male loftet. Maling til loftet på den laveste priskategori betyder for det meste ikke at vaske. Med en klud og rengøringsmiddel på loftets overflade kan du smøre malingen til selve kittet. En sådan maling bør kun vælges, hvis loftet ikke rengøres principielt for snavs.

  Typer af maling

  Til maling af overfladen af ​​loftet er egnede malinger som:

  Maling kan vælges til enhver smag

  Vandig Emulsion Ceiling Paint

  Denne type maling bruges oftest til at male loftet og andre overflader. Nogle gange undrer man sig over, om vandbaseret maling er skadelig for boligområder. Vi kan forsikre Dem om, at det er helt sikkert, fordi farvestofferne i det er fortyndet på vandbasis, hvilket gør dem helt giftige (der findes ingen andre opløsningsmidler).

  En sådan maling har høj brandsikkerhed. Ikke for ingenting, at vandbaseret maling bruges næsten overalt (se. Maling til loftet: udvælgelseskriterier). Malere lokalerne i børnehaver, skoler, hospitaler og andre institutioner. Jeg synes, at valget til fordel for vandbaseret maling er indlysende.

  Hvilket er bedre at male loftet maling

  Akrylmaling

  En af de mest populære maling til påføring på loftets overflade er akrylmaling.

  • Det har enestående fugt og slidstyrke egenskaber. Det giver dig mulighed for regelmæssigt at rense det fra kontaminering med rengøringsmidler.
  • Modstandsdygtig mod direkte sollys, akrylmaling falmer ikke. Strammer let små revner i loftets kitt.
  • Det tørrer ret hurtigt, og det har ikke en ubehagelig lugt.
  • I bygningsbutikkerne finder du en række akrylmaler af forskellige farver (se Maling til lofter og vægge). Hver producent repræsenterer på markedet i det mindste flere elementer af denne tendens, med forskellige malingsegenskaber.

  Når du vælger maling til maling af loftet, skal du være opmærksom på, at det foretrækker den hvide farve, der ofte skal vaskes ud.

  Vigtigt: Akrylmaling mørkere lidt, når den tørres.

  Silikatmaling

  • Anvendes til farvning af mineraloverflader, da det selv består af flydende glas.
  • Det er ikke egnet til belægning på polymercoating, hvilket gør det muligt at male overfladen af ​​loftet en næsten umulig opgave.
  • Det har meget mindre elasticitet end akrylmaling. Det vil ikke være i stand til at trække lige små revner på overfladen.
  • Den største fordel er den højdampgennemtrængelighed, som er vigtig i vådområder.

  Silikone maling

  Vi kan sige, at den mest passende maling til loftet er silikone, hvis det ikke var for den høje pris.

  Kombinerer alt det bedste i mineralske og organiske belægninger. God elasticitet gør det muligt at stramme revner med en tykkelse på 2 mm. Fremragende dampgennemtrængelighed, og samtidig giver vandafvisende egenskaber gulvet til at "ånde" og ikke blive snavset. Frisk maling har næsten ingen lugt..

  Latex maling

  Det er den dyreste af alle ovenstående.

  • Du kan vaske det så ofte som du vil - det vil ikke blive slettet.
  • Det har de bedste vandafvisende og dampgennemtrængelige egenskaber.
  • Ideel til at påføre et tyndt lag uden at miste de funktioner, der er tildelt det.

  Det endelige valg, hvilken maling er bedre at male loftet, er din. Baseret på dine egne ønsker, ønsker og økonomiske muligheder fra alt ovenfor, skal du vælge den rigtige mulighed for dig selv.

  Sådan dekorere en mur med gnistre

  Har du set interessante værelser, hvor en væg er malet i en anden farve eller har et specielt mønster malet på det? Du kan gå lidt længere og gøre en væg skinnende eller skinnende med glitter, små spænder af polyesterfilm. Ved hjælp af vores instruktioner kan du gøre væggen knap flimrende eller lyst skinnende, afhængigt af dine præferencer. Du kan dekorere en væg på lignende måde i børnehaven, i badet eller i soveværelset.

  Hvad du har brug for:

  Trin 1: Bland glitteren

  Tilsæt glitter til beholderen.

  Rør blandingen med børstehåndtaget.

  Tip: Før du begynder at male væggen, skal du dække gulvet, så limen ikke dræner på den. Hvis der opstår en lækage, skal du vente på, at blandingen tørrer, og brug en lakskraber for at fjerne denne lim. De resterende drypper kan rengøres med hæk med varmt sæbevand.

  Trin 2: Påfør blandingen på overfladen.

  Tip: Blandingen vil i starten blive hvid, men når den tørrer, vil kun glitter være synlig.

  Glansende loftsmaling

  Valg af maling til loftet, næsten alle stopper ved den "klassiske" version og dækker overfladen med gips, der får en hvid matoverflade. Der er dog andre muligheder - for eksempel kan du give din lejlighed skønhed, chic og glans, der dækker lofterne i den med blank maling. Denne mulighed har mange fordele.

  Glansende loftsmaling

  Fordelene ved glansmaling

  Først og fremmest er blandt fordelene ved glansmaling at fremhæve:

  • Modstandsdygtighed over for fugt: Takket være denne karakteristiske glansmaling er det en glimrende mulighed for at dække loftet i et rum med høj luftfugtighed, som et badeværelse;
  • nem rengøring: da glansen er modstandsdygtig over for fugt og kemiske virkninger, kan du til enhver tid vaske alt snavs fra loftet ved hjælp af en almindelig fugtig klud eller svamp med rengøringsmiddel påført det. Derfor er denne maling perfekt til værelser med højt forureningsniveau - for eksempel til køkkenet, hvor fedt og sod kontinuerligt akkumuleres i loftet;
  • Modstand mod slid: På grund af den høje modstand af glansmaling til slid kan du vaske loftet så ofte som du ønsker, og belægningen vil ikke lide under rengøringsprocessen.

  Alle disse fordele gør en glans maling belægning meget holdbar. Hvis det anvendes korrekt, vil et sådant loft tjene i meget lang tid. Samtidig ser glansmaling meget imponerende og attraktivt ud, og på grund af det faktum, at det kan vaskes, bevarer belægningen udseendet i mange år.

  Ved hjælp af glansmaling kan du visuelt udvide rummet - glans på loftet giver netop denne effekt. Derfor er denne type belægning perfekt til små rum. Du kan dog med succes bruge det i store rum, som takket være glansen vil virke endnu mere rummelige.

  Vær opmærksom! Man bør huske på, at for en visuel forøgelse i lokalet vil kun maling af lys nuancer gøre - de giver dig mulighed for at fylde rummet med luft og lys, hvilket gør det mere visuelt, end det faktisk er.

  Brugen af ​​sorte og andre mørke farver tværtimod fører til, at rummet er visuelt reduceret i størrelse.

  Glat loft i interiøret

  mangler

  Denne type belægning har imidlertid to væsentlige ulemper.

  1. På grund af det faktum, at det har en udtalt glans, vil alle uregelmæssigheder og andre fejl i loftet være mest mærkbare. Dette problem forværres af det faktum, at der normalt anvendes lyse nuancer af glansmaling til lofter. Derfor skal du sørge for at overhøre overfladen forsigtigt og bringe den til perfekt stand, før du påfører farvestoffet. Hvis dine lofter har forskellige uregelmæssigheder, og du ikke er klar til at bruge penge og tid til at fjerne dem, vil blankt maling ikke fungere for dig. I dette tilfælde kan du bruge en matfarve sammensætning af en passende skygge, hvis anvendelse derimod vil skjule fejlene.
  2. Glat loft er ikke egnet til noget rum, fordi hele interiøret skal kombineres med det. Ellers vil rummet se usmageligt ud. En meget interessant mulighed kan males med glans ikke kun loftet, men også væggene.

  Typer af blank maling til at dække loftet

  Sammenligningskarakteristika for de vigtigste typer glansmaling er givet i form af et bord.

  Tabel. Typer af glansmaling.

  Vandbaserede maler giver ikke deres positioner til trods for udseendet af mange nye materialer. Måske forbliver de stadig de mest populære malerikompositioner til loftet. Vandbaserede emulsioner er miljøvenlige og kan anvendes i alle lokaler, herunder børns værelser, de tillader loftets overflade at trække vejret og samtidig være billige.

  Akryl passer perfekt på alle typer overflader og bevarer sin behagelige og mættede farve over tid uden at falme under påvirkning af sollys og andre negative faktorer. Samtidig præsenteres en bred vifte af akrylfarvesammensætninger af enhver nuance i butikkerne.

  Latex maling er ret dyrt, men samtidig kan den påføres i et meget tyndt lag. Belægningen vil stadig være pålidelig og holdbar og vil have et godt udseende. Glansende latexmaling har alle fordelene ved farvestoffer, der er nævnt ovenfor - det er slidstærkt, let at rengøre og har god modstandsdygtighed over for slid.

  Graden af ​​glans maling

  Dette er vigtigt! Alle ovennævnte typer af farvesammensætninger, som kan anvendes til at dække loftet, kræver ikke brug af et opløsningsmiddel. På grund af dette har de ikke en skarp ubehagelig lugt, derfor er det muligt at arbejde med dem i et lukket rum uden konstant adgang til frisk luft. Hvis du bruger vandbaseret, akryl- eller latexmaling, vil arbejdet ikke give dig store problemer og vil passere med maksimal komfort.

  Hvordan man vælger en maling til loftet

  Vælg maling i butikken, læs omhyggeligt informationerne på banken. Her finder du oplysninger om forbrug pr. 1 m² overflade, fugtresistens, slidstyrke og så videre. Hvis der er en rigtig god salgsassistent i butikken, hvor du handler, skal du kontakte ham for at få råd. I dette tilfælde behøver du ikke at vandre i lang tid blandt bankernes rækker og kigge efter en passende løsning. Men sælgere, der kan stole på, er meget sjældne, så du bør under alle omstændigheder være fortrolig med oplysningerne på pakken, før du køber.

  Populære loft maling

  Når du vælger, være opmærksom på nogle få vigtige punkter.

  1. Køb maling, der er designet til indendørs arbejde - der er et stort antal specielle formuleringer designet specielt til lofter, du kan også tage maling designet til lofter og vægge.
  2. Det er bedre at købe maling, der ikke svarer til TU, men til GOST - i dette tilfælde vil sandsynligheden for at undgå at købe lavkvalitetsprodukter stige betydeligt.
  3. På trods af at vandbaseret, akryl- eller latexmaling kan farves på egen hånd, vil det være bedre at bruge færdigfarve eller til at overdrage toningsprocessen til at lagre specialister.

  Når du har valgt den passende farvesammensætning, skal du beregne den mængde, der er nødvendig for at dække overfladen, du vil male, under hensyntagen til skjulekraft. Generelt er forbruget af blank maling meget lille - som regel for at dække loftet med et areal på 10-12 m², er en liter dås nok.

  Enkel beregning af mængden af ​​loftmaling

  Semigloss maling til loftet

  Udover mat og glans maling er der en mellemliggende mulighed - halvglans. De har en moderat glans, mens den samme som den glansede er præget af øget modstand mod fugt, modstandsdygtighed over for slid og holdbarhed. Belægningen af ​​halvglansmaling kan også vaskes med vand eller rengøringsmidler uden frygt for at beskadige det eller reducere levetiden.

  Vi må dog huske på, at halvglansmaling i alle disse parametre er dårligere end blanke. Samtidig understreger de ikke så stærkt fejlene på overfladen, så de kan være en god mulighed for værelser, hvor loftet har mindre defekter. Det er dog ret svært at forudsige, om du kan få et godt resultat ved at dække et sådant loft med en halvglans. For at reparationer ikke kan blive til et lotteri, vil det derfor være bedre at overfladeoverfladen bliver bedre, så den bliver til en ideel tilstand - såvel som i tilfælde af glansmaling. I dette tilfælde kan udseendet af loftet efter maleri ikke bekymre sig.

  Køkken fuldt malet med halvglans maling

  Det er også værd at bemærke, at halvglansloftet ikke ser så lyst og tekstureret ud som blankt. På grund af dette kan den bruges i mange rum, hvor den indvendige glans simpelthen ikke passer.

  Tæpper loftet med glansmaling gør det selv

  Processen med at male loftet er simpelt og komplekst på samme tid. På den ene side, for at dække overfladen, behøver du blot at forberede den, og derefter anvende farvesammensætningen i et eller flere lag - selv et barn kan klare det. Men på samme tid bør du vide, hvordan man får det rigtige, gør alt arbejdet uden haste og travlhed, og følg strengt teknologien for at få det bedst mulige resultat.

  Loft maleri ordning

  Det er vigtigt! Som nævnt ovenfor er belægningen af ​​glansmaling holdbar, hvilket er grunden til, at du skal nærme processen meget nøje. I dette tilfælde får du et loft, der tjener dig i mange år uden at forårsage nogen problemer og spørgsmål.

  Overdækning af loftet med glansmaling finder sted i 5 hovedfaser. Men afhængigt af den specifikke situation er der en chance for, at nogle af dem kan springes over uden at påvirke det endelige resultat - alt afhænger af belægningenes tilstand.

  Trin 1. Det første du skal bruge til helt at rense loftet fra den gamle maling. Men ofte er det ikke nødvendigt at gøre dette - hvis overfladen selv er flad, og den gamle farvesammensætning ligger godt på den, bevæger den sig ikke væk og skruler ikke, du kan male den direkte på den.

  Trin 2. Det andet trin skal være indretningen af ​​loftet. Du skal kun gøre denne procedure, hvis overfladen har uregelmæssigheder. Husk på, at den lyse glansmaling, som nævnt ovenfor, viser alle fejl i loftet fuldt ud, hvilket gør dem så synlige som muligt for øjet. For at få et rigtig smukt loft er det meget vigtigt at gøre overfladen perfekt glat før maling.

  Juster loftet før malingen

  Trin 3. Påfør primeren på den rensede og forberedte overflade, valgt efter den valgte maling. I tilfælde af at du maler over den gamle belægning, behøver du ikke at gøre dette - tilstrækkeligt slibet og affedt den maling, der allerede er på loftet for at give den nye farvesammensætning god vedhæftning.

  Trin 4. Påfør maling omkring loftets omkreds med en lille børste.

  Trin 5. Derefter sætter farvestoffet over hele loftet med en børste, rulle eller sprøjtepistol. Hvis du foretrækker at anvende maling med en rulle, kan du bruge enhver - velour, polyamid, skumgummi eller pels.

  Maler loftet trin for trin

  Vigtige arbejdsmomenter

  Det er bedre at begynde at anvende maling fra vinduet, og derefter gradvist bevæge sig dybere ind i lokalet. For at dække loftet med kvalitet, kan du have brug for fra et til tre lag, men i de fleste tilfælde er to nok. Hvis du vil opnå en virkelig lys, spektakulær og blændende glans, skal du tørre overfladen efter tørring. Denne procedure kan udføres fra tid til anden i hele belægningens levetid.

  Under malingen kan lagene orienteres på forskellige måder.

  1. Du kan sætte dem på tværs - for eksempel, hvis du lægger først i rummet, så skal du sætte den anden på tværs. Denne mulighed giver dig mulighed for at få den mest lige dækning.
  2. Den finske metode bestemmer, at malingen påføres parallelt med vinduet, det vil sige vinkelret på strålingsretningen.
  3. Med den svenske målemetode sammensætningen er tværtimod placeret parallelt med solens stråler, der kommer ind i rummet gennem vinduet.

  Da den glatte farvesammensætning afspejler lys godt, bør spørgsmålet om hvordan man orienterer lagene være opmærksom på, fordi denne type belægning i modsætning til mat aktivt interagerer med solen i hele levetiden. Denne egenskab skal bruges til maksimum for at give rummet det ønskede udseende.

  Hvert nyt lag bør kun anvendes, efter at den forrige er helt tør.

  Glem ikke, før du anvender det første lag af maling for at tørre godt kitt eller andet materiale, som du plejede at justere loftet, og tør forsigtigt det forrige, før du anvender hvert næste lag. Takket være dette kan du undgå revner, bobler og andre defekter på malingen, som alvorligt kan beskadige overfladens udseende. Op til det punkt, at malingen bliver nødt til at fjerne og anvende en ny.

  Selvom du aldrig har brugt blank maling til at dække noget før, og for første gang tænker på, hvordan du kan male loftet med det, så vær ikke bange for at dvæle på denne mulighed. Og hvis dine lofter allerede er fladt, eller du er klar til at bruge lidt tid og penge til at fjerne alle de fejl, der bringer tilstanden af ​​deres overflade til det ideelle, kan du få et glimrende resultat ved at sætte glans på dem.

  Hvordan male loftet i lejligheden?

  Svaret på spørgsmålet finder du i denne artikel! Også du vil nok være interesseret i at lære at hvidte loftet på den gamle hvidvask.

  Et hvilket som helst rum med et sådant loft vil virkelig omdanne: det vil glitre og skinne, det vil begynde at blive større og mere rummeligt. Hvis der er et vindue i det, vil solen spille på den glatte maling og fylde rummet med ekstra lys. På grund af at den glatte maling belægning også er kendetegnet ved holdbarhed, fugtresistens, slidstyrke og god rengøring, vil det være en glimrende indretning til loftet, der kan trække vejret ind i dit indre og glæde dig, dine familiemedlemmer og gæster hjemme i mange år.