9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Ceiling Paint Review

Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

Mal Snowball

Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

 • sikkerhed;
 • høj slidstyrke
 • holdbarhed;
 • god dækningsevne
 • dampgennemtrængelighed.

Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

Dulux maling

Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

 • høj sikkerhed
 • brugervenlighed;
 • meget hurtig tørring
 • ingen ubehagelige eller stærke lugte
 • evnen til at rense loftet fra snavs
 • holdbarhed;
 • belægningstæthed.

Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

Mal "tikkurila"

Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

Tex maling

Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

Mal "Kaparol"

En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

 • fremragende dampgennemtrængelighed;
 • mangel på opløsningsmidler;
 • nem anvendelse
 • slidstyrke
 • lang behandlingstid.

Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.

Maling Sniezka - anmeldelse

På loftet perfekt

Vi købte denne maling to gange. Første gang til kun at male lofter (suspenderet gipsplader) for omkring fire år siden, da de lavede reparationer i lejligheden. Jeg kan ikke huske, hvor meget det kostede da, men bestemt ikke meget dyrt. Malede lofter overalt (i badeværelset, køkken og værelse), kun denne maling. I fire år har han etableret sig meget godt. Da det var på tide at vælge maling på lofterne til reparationer i et privat hus, købte de også en superkammerat Snezhka og besluttede at male i absolut alle værelser. Da vi reparerede os selv (vi er ikke rigtig professionelle), var der nogle fejl i lofterne. Malingen blev påført i to lag, det andet lag gemte absolut alle de mindre fejl i loftet. Dette er et fedt plus af denne maling. Det er ret tykt, så da det blev påført i loftet, blev det ikke sprøjtet, det malet værelse og tøjet forblev rene, uden dråber. Uden en meget stærk lugt (hvis du virkelig lugter stærkt, kan du mærke det). Jeg ved ikke, om det siger, at det passer til vådrum, men vi dækkede loftet i badeværelset og i køkkenet er der ingen kommentarer til malingen under drift. Og endnu et plus af denne maling, prisen. Jeg vil ikke sige, at det er den billigste maling i butikkerne, men heller ikke dyrt (vi købte 7 kg til 246 hryvnias i butikken).

Hvis du også skal gøre en tredje reparation, så tror jeg, vi vil købe maling på loftet til Snowball. Til dette rådgiver jeg hende til alle.

Mal veggerne - hvilken maling er bedre

5 år på stedet
Bruger # 769324

Malingen er virkelig god, bare opmærksom på nummeret efter navnet, 3 - matte, 7 - silke-matte. 7 mindre snavset og bedre vask, men også dyrere.

10 år på stedet
Bruger # 120676

Anbefal en matt slidstærk, vaskbar malingskvalitet. Korridoren og køkkenet bliver malet. Tikkurila, caparol, alpina, noget andet? Hvor skal man se?

7 år på stedet
Bruger # 444600

Anbefal en matt slidstærk, vaskbar malingskvalitet. Korridoren og køkkenet bliver malet. Tikkurila, caparol, alpina, noget andet? Hvor skal man se?

Tikurila og Kaparol, som er omtrent ens i kvalitet, har lignende produkter, for eksempel Luya 7 - Zamtex 7. Men Alpina når dem ikke.
Og faktisk er der ikke så mange vaskbare maling blandt de matte, hvis noget gnides med en mat i lang tid, vil det blive poleret og en farvet plet vil forblive. Så vidt jeg ved, producerede Kaparol en premium kil, men prislappen er atomisk der, men den er også matt og vaskbar.

1 år på stedet
Bruger # 2048749

I Minsk dukkede op silicat og vandbaseret maling Biofa (Tyskland). Der er farvning. Matte og extramat overflader. På kvalitet og miljøvenlighed overgår alle "butik" mærker.

6 år på stedet
Bruger # 491395

Efter at have læst "praktiske råd" kan jeg ikke undlade at være opmærksom på, at kaparol anbefales her - som det bedste, fordi det også er den dyreste, 2 (TWO) gange dyrere end alpina, selvfølgelig, når du kun male og nogen køber maling Det er altid bedre at male det bedste og det dyreste.
For 3 år siden var jeg færdig med reparationer i huset og besluttede at male med Alpina - med farvetone fik jeg næsten $ 1000 (med caparol ville jeg have lavet mere end $ 2000, farvning er dyrere) (3 værelser, en korridor og et køkken)
efter 3 års drift ser jeg ingen problemer med farve, slid osv. den er malet og dækket perfekt, der er ingen striber eller pletter, maling forbruget er endnu mindre end forventet (det andet lag er 2 gange mindre maling end den første ved øjet )
så jeg råder Alpina - du kan tage,
. og om det faktum, at det ikke når kaparola, så det er nødvendigt at tilbyde en person - Giv en maler eller to til malingen.
det er hele historien

10 år på stedet
Bruger # 112838

I Minsk dukkede op silicat og vandbaseret maling Biofa (Tyskland). Der er farvning. Matte og extramat overflader. På kvalitet og miljøvenlighed overgår alle "butik" mærker.

Hvilke mærker er bedre? Angiv venligst.

7 år på stedet
Bruger # 444600

læsning af "praktiske råd" kan ikke lade være med at være opmærksom på det.

Så hvilke problemer med farve kan være hos Alpina. Efter alt er hun farvet med farvestoffer, ja ja det er Kaparol)))) og alpina-mærket tilhører selv. og her er Caparol. Kun Alpinas levetid er 7 år, og Kaparol er over 15. Ja, og Alpina kan vaskes ud af væggen i 30 passager, og Kaparol kan modstå over 100. Ja, og der er mange andre indikatorer, som sandsynligvis du ikke engang mistanke om, de vil vise tysk male. Hvis du har brug for at male en lejet lejlighed eller lave kosmetik inden du sælger, så er der virkelig ingen mening i overbetaling, men du bør selv prøve at gøre en kvalitet.
Jeg ligner en Bentley, men jeg tager det ikke, han spiser meget))) (c)

7 år på stedet
Bruger # 441324

Benjamin Moore malet næsten alle genstande. Meget god maling af premium-segmentet. Sammensat af ren økologisk akryl. Udgiften berettiger prisen med 100%. Meget høj skjulkraft. Og ikke det skit det i tikkuril. Tidligere Delux udgav også dette, men så er det ponerfili.

Hvor fandt du hende i Minsk?

9 år på stedet
Bruger # 171791

For 3 år siden var jeg færdig med reparationer i huset og besluttede at male med Alpina - med farvetone fik jeg næsten $ 1000 (med caparol ville jeg have lavet mere end $ 2000, farvning er dyrere) (3 værelser, en korridor og et køkken)

Snowball loftmaling anmeldelser

Vi besluttede at genudsmøre det nyligt skabte børns rum, for at genoplive og tilføje lysstyrke til rummet. Vælg efter råd fra mange venner malerfirma Snowball. Rimelige priser, et bredt udvalg af forskellige blomster og også en vigtig faktor var, at malingen er lavet af miljøvenlige materialer. gå i seng meget glat og praktisk talt maler det første lag godt. tørrer hurtigt og har ikke en skarp lugt. Vi var tilfredse med resultatet, om sommeren planlægger vi at lave reparationer på landstedet, så vi besluttede os for valget af maling.

Resultat pr. Anmeldelse 10/10 # 410

Kvaliteten af ​​maling "Sniezka" er høj, jeg prøvede det på mit eget eksempel. Jeg købte maling til at male væggene, da jeg reparerede lejligheden. Jeg reparerede i badeværelset om vinteren, fordi min nabo hældte ovenfra. Jeg kunne godt lide det faktum, at der næsten ikke var nogen lugt var det for mig det meget vigtigt i det øjeblik, malingen falder glat.

Resultat pr. Anmeldelse 10/10 # 573

Købt for en uge siden, tre dåser med maling af dette firma. Jeg havde brug for at male hegnet og omsmøre butikken. Selv om prisen ikke var den laveste, men kvaliteten af ​​maling oversteg alle forventninger - jeg har ikke set en sådan mættet farve i lang tid. Jeg udtrykker min taknemmelighed over for dette selskab; nogle gange er det stadig værd at betale for kvalitet, men vær sikker på at alt er gjort korrekt.

Gennemgå score 9/10 # 1439

Jeg har allerede brugt Snowball-maling i flere år. Jeg er meget tilfreds med resultatet, det fader ikke selv på solsiden af ​​verandaens facade, jeg maler alt fra væggene til gaden på gaden. Nu har jeg købt maling til gulvet.

Bedømmelse 7/10 # 5142

For nylig foretaget reparationer, besluttede at male væggene og en del af loftet maling. De valgte Dulux Kid's Room - et firma kendt og lovet...

Engang var der en tvunget udskiftning af en radiator om vinteren i mit hus, jeg tog den første radiator af firmaet "Konner" for at vælge...

Akryl loftmaling anmeldelser

Hvilken maling at vælge til loftet

I øjeblikket er der mange byggematerialer, som du kan reparere loftet med: Disse er lofter, lofter og vægpaneler mv. Imidlertid er kittens lofter og malet med vanddispersion eller vandbaseret maling stadig meget populære. Dette er for det første - billigt og for det andet - smukt.

Hvad er de samme kriterier, der skal styres, når man vælger maling i loftet. For det første vil jeg ikke rådgive visse mærker af maling her, og derfor vil jeg ikke reklamere for dem, fordi alle jer, kære besøgende, bor i forskellige lande og byer og følgelig at søge rundt i byen for et malemærke, der ikke er til salg der - det er meningsløst.

Malinger kan være blanke og matte, halvmåtte er også mulige. Glansede maling, som det vides, skinner meget godt, i loftet ser det ud, vi vil sige, ikke så meget. Nej, måske kan nogen lide at have et "skinnende loft" hjemme, men jeg kan ikke lide det personligt. Desuden, hvis du maler loftet med en blank maling, så vil det vise alle fejl i kitt: små pits, knuder og knuder.

Så vi besluttede os for dette problem - det er bedre at male loftet med matt maling.

Lad os nu røre ved et lille vaskeproblem. Den malede overflade skal til tider vaskes, men malet må ikke vaskes overhovedet. Mest billigt maling vasker ikke, og hvis det på en overflade er malet med sådan maling, at holde en våd klud, så vil du se, hvordan det er vidunderligt smurt og vasket helt op til kitt. Det anbefales ikke at male loftet med sådan maling, for da vil du tørre det, men det virker ikke.

Der er maling, der:

Kan vaskes med sæbevand;

Kan vaskes med børster (indtil der er maling nok vandtæt og holdbart).

Hvad angår spørgsmålet om miljømæssig renlighed, er vandbaseret maling i denne henseende ikke særlig. Selvom hun malede og fortsætter med at male, men det er bedre at bruge vanddispersionsmaling. Den samme vandbårne maling er akryl, silikat og silikone.

Akrylmaling falder perfekt på overfladen, strammer små revner og er desuden meget nem at rengøre. Jeg anbefaler at bruge denne type vanddispersionsmaling.

Silikatmalinger er gode, fordi de forhindrer udseende af svampe på overfladen, men de spænder ikke revner, som akrylmaling gør.

Silikone maling er en anden stor form for vandbårne maling. Silikone maling skaber en slags beskyttende film, perfekt rengjort og bliver faktisk ikke snavset.

Med hensyn til farven på maling, vil du røre næsten enhver af din smag. Der vil ikke være nogen problemer med dette. I nogle tilfælde behøver selv ingenting at blande sig, fordi malingen er solgt, allerede færdig i næsten enhver farve. Hvilken farve du skal vælge - det er op til dig, men jeg foretrækker at male lofterne i en klassisk hvid farve.

Anmeldelser af akrylmaling sniezka eco

Loofah (DUFA)

Vi har en datter, der stadig elsker at male på væggene i sine 3,5 år, vi besluttede at male igen på grund af de vægge, der blev gniddet ud. Efter at have malet Dufa - sletter jeg fra væggene nogen tegninger af min datter, selv filtpenne. Jeg bruger en svamp til retter og feer. Så jeg anbefaler stærkt! [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 12. august 2012 kl. 16: 16 Købt dyuf parketlak. rigtig lort. Til slid er absolut ikke resistent. Den tørrede lak fjernes med en negle. Efter at have anvendt nogle steder af en eller anden grund matte, selvom lakken blev solgt under mærket glans. I almindelighed er douf mark et symbol på et hack. [Svar] [Annuller svar] Yuri skrev (a) 4. januar 2012 kl. 21: 11 købt hvid akryl Superweiss fra Dufa, malet loftet i stuen, malingen skulle påføres flere lag, de tørrede malingsfejl var meget sandpapir og meget beklagede, at jeg generelt købte og brugte denne uskadelige maling som angivet af mærkaten. Efter nogen tid var der alvorlig smerte i hovedet, der var feber, smerte i templerne, drejning af hovedet, barnet udviklede hoste og åndedrætsbetændelse Nye måder, begyndte at studere malingens sammensætning, viser sig, at ana indeholder en masse dispergeret titandioxid, som forårsager disse fænomener, du kan tjekke det selv eller læse forskningen, jeg anbefaler ikke at købe [Svar] [Annuller svar] - Ilya skrev (a) 26. august 2012 kl. 12:20 Du vidste ikke, at alle producenter bruger titandioxid for at malingen skal være hvid? Og at når du anvender en maling, skal du bære åndedrætsværn? Og sikkerheden ved vandbaseret maling betyder fraværet af organiske opløsningsmidler. Og alle de andre "charme" af byggekemi forbliver. Så ikke i maling sagen, men i din uvidenhed. Sammensætningen blev læst efter ansøgningen, og ikke før købet

Forresten, for sort, sættes carbon black til basen maling.

Og det store flertal af husholdningsvarer er heller ikke vitaminer indeholdende [Svar] [Annuller svar] Marina skrev (a) 15. december 2011 kl. 20: 01 I går malede jeg loftet med DUFA-maling Mattlatex Keramika. Jeg forstod ikke, hvordan man applicerede den med en sprøjte, hvis den er så tyk at den næppe kan påføres med en rulle. Sælgeren i butikken "anbefalede" at det ikke var nødvendigt at fortynde det, men jeg fandt ikke oplysninger om selve banken. [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 18 september 2011 kl. 12:13 Dyuf F 90 købte den første maling i sommeren 2010 for at dække pisterne efter installation af et plastikvindue. Sælgeren er en butik af byggematerialer i Lugansk (Ukraine). Dette valg blev lavet på anbefaling af salgsassistenten efter min anmodning om at vælge noget anstændigt til at afslutte vinduet, hvilket vil blive udsat for alle ugunstige vejrforhold. Overholdt alle anbefalinger til forberedelse af overfladen og fortsatte med at male ansøgningen. Han arbejdede uafhængigt med en almindelig pensel i august under varmt vejr over 30 grader. På grund af den hvide farve af den færdige kittet, hopper efter anvendelsen af ​​det første lag var næppe mærkbar. Skjulkraft er smuk, men et lag er ikke nok - efter fuldstændig tørring og påføring af det andet lag er resultatet fremragende. Sløvhed og en behagelig skygge af hvid farve vil tilfredsstille den mest krævende smag. Efter et år med "udnyttelse" af F 90 ændredes hverken farven eller vedhæftningsstyrken, selvom overfladen blev udsat for fuld fugtighed med frysning og langvarig udsættelse for direkte sollys. Det tåler våd rengøring uden at ændre egenskaberne. Men det er virkelig nødvendigt at opbevare det ved en positiv temperatur - efter frost bliver den til ostemasse og det bliver umuligt at bruge det.

Maler anmeldelser

Vandvarmer Ariston Velis, anmeldelser
 • 1
 • 2
Husholdningsapparater og elektronik Stasik *
 • 26 svar
 • 5.935 Visninger
 • 06 juli, 2013 - 01:21
 • Den sidste Besked: Myata
Bosch værktøj, anmeldelser
 • 1
 • 2
Værktøj og udstyr maloy3594
 • 18 svar
 • 1 841 Visninger
 • 21. juni 2013 - 23:23
 • Den sidste Indlæg: MakusTog
Laminat Ritter - hvad er anmeldelserne?

Gulve og gulv AndreyL

 • 0 svar
 • 211 Visninger
 • 19. juni 2013 - 08:36
 • Den sidste Indlæg: AndreyL
Engineering Board, anmeldelser

Gulve og gulve ilya_989

 • 13 svar
 • 2.109 Visninger
 • 22. maj 2013 - 12:39
 • Den sidste Meddelelse: ilya_989

Maling ŚNIEŻKA ЕКО - отзывы

male

Plusser: Super.

Ulemper: Ingen.

Anmeldelse: Udtalelsesbygger. Vi ved alle, hvor rart det er at se på et smukt, glat, rent og rent malet loft. Hver ejer forpligter sig til at reparere drømme om det, ligesom enhver normal specialist, der forpligter sig til sådan arbejde. Under min byggepraksis prøvede jeg forskellige farver, men mit sidste valg var "Snowball IVF", denne maling har en god skjulkraft, den vigtigste parameter.

Snebold (sniezka)

Anmeldelse: Jeg vil rose acrylemulsion til vægge og lofter fra den kendte producent Sniezka. Denne emulsion forårsager ingen allergisk reaktion, det behøver ikke at blive fortyndet, i åben form kan den stå i mere end et år og ikke tykkere. Jeg siger det med tillid, siden jeg har arbejdet som malerør i mere end tyve år, og så snart hun kom på verdensmarkedet for byggeri og reparationsmaterialer, besluttede jeg at købe og prøve sin kvalitet. Jeg vil sige, at kvaliteten er fremragende, væggene er ikke lofter,... Yderligere

Høj kvalitet!

Plusser: God kvalitet.

Ulemper: lugt.

Anmeldelse: Jeg kunne godt lide maling af ŚNIEŻKA ECO meget i kvalitet! de købte det et par gange for at færdiggøre arbejdet - det passer godt og jævnt ændrer skyggen lidt - det bliver lidt lettere, men jeg synes det ikke er særlig kritisk. Tørrer hurtigt nok Blandt minusserne er duften.

Vidunderlig maling

Fordele: Tilgængelig, modstandsdygtig over for vejrforhold til indendørs og udendørs brug.

Ulemper: Ikke fundet.

Anmeldelse: De startede en reparation. Jernvarebutikken blev rådgivet til at prøve denne maling. Vi havde brug for at male lofterne. Jeg vil gerne sige. Maling er en udsmykning. Det er en fornøjelse at male med denne vandemulsion. For det første stinker det ikke, for det andet er farven som snehvid som nyligt faldet sne, og med årene ændrer den sig ikke: den falder ikke, bliver ikke gul (dette er allerede efter 3 år). Derudover tørrer malingen hurtigt nok. Den malede overflade er dækket af en film. Overfladen kan tørres af mig... Næste

Hvad er den bedste maling til loftet?

Boligejer, der er rationelt egnet til reparationsproblemerne, spekulerer nu på, hvilken slags loftmaling der er bedre, fordi sorten på butikshylderne er utroligt. Malingen skal vaske godt og "ånde", se præsentabel og skjule den ujævne jord, vær sikker.

Typer af maling belægninger til loftet

Konventionelt er de bedste loftmalinger opdelt i flere grupper. Ved synlige egenskaber skiller sig ud:

 • mat maling. Det betragtes som den bedste løsning til lofter, da det gemmer små defekter i belægningen;
 • glans takmaling har en lys glans, på grund af hvilken alle ujævnheder i basen vil være synlige for øjet. Af denne grund er glansen kun brugt i rummelige værelser med en forsigtig nivelleret bundflade. Derfor er glimmet gipsplankloftemaling velegnet, men kun hvis alle sømene mellem pladerne glattes rent af
 • semi-matt maling varierer i lysstyrke niveauer, og kan tilføje mere overflade glans eller endda skjule uregelmæssigheder.

Ifølge metoden til rengøring af loftet udsender:

 • malinger, der er resistente over for mekaniske skader (børster og tør klud);
 • maling, der kan vaskes med særlige lofter.

Typer af maling

Der findes forskellige typer maling på markedet, kendetegnet ved deres præstationsegenskaber:

 • vandbaseret maling. Til maling lofter anvendes denne maling oftest på grund af dens egenskaber: sikkerhed for sundhed (maling er fortyndet med vand), modstandsdygtighed over for ild og høje temperaturer og en række forskellige farver;
 • Akryl-loftmaling er modstandsdygtig overfor fugt og slid, giver dig mulighed for at vaske overfladen med en speciel rengørings "kemi", ikke falmer på grund af ultraviolet eksponering, strammer revner og spalt af kittet, tørrer hurtigt og har næsten ingen lugt. Det har evnen til at mørkne, når den tørres. Prisen på akryl til loftet er i midten prisklasse;
 • Silikatmaling er ofte malet mineraloverflader, da der i dens sammensætning er flydende glas. Den anvendes ikke på polymere belægninger, den har en relativ lav elasticitet, det hæmmer ikke splittet af kit. Transmitterer gasser og damp, på grund af det, der bruges i værelser med høj luftfugtighed;
 • Silikone maling til loftet betragtes som en af ​​de bedste: blandingen kombinerer egenskaberne af mineralske og organiske materialer, har høj elasticitet og kan stramme splittet kitt op til 0,2 cm bredt. Sådan maling passerer gasser og damp, afviser fugt, næsten lugtfri. På grund af sin silikoneharpiksmaling er den immun mod svampe og har en lang levetid. Ulempen er den høje pris;
 • Latex maling til loftet er perfekt rengjort, afstøder fugt og tillader damp at passere, kan påføres i et tyndt lag. Dens væsentlige ulempe hedder høj pris.

Kort teknologi arbejder med "vandbaseret"

Har man købt vandbaseret maling, hvordan man maler loftet med det nøjagtigt og uden pletter? Følg den korte teknologi:

 • køb maling i den krævede mængde (gennemsnitligt forbrug pr. 1m2 vandbaseret loftmaling er ca. 250-300 gram, når den anvendes i to lag);
 • Rens overfladen af ​​loftet fra den gamle belægning, fjern snavs;
 • niveau loftet med kitt;
 • dække overfladen med primer;
 • Anvend sammensætningen og vælg hvilken vandbaseret maling der er bedre for loftet i et bestemt rum.

Populære mærker og omkostningerne ved deres produkter

Salgsassistenter i butikker, der giver råd om, hvilken slags maling til loftet er bedre, fokuserer på uddelinger fra producenter og efterspørgsel. Den endelige beslutning om, hvilken maling loftet skal købe, tager boligejerne ud fra driftsbetingelserne for de bygninger, der skal repareres.

Polsk "snowball"

Maling "Sniezka" polsk produktion har følgende egenskaber:

 • sundhedssikkerhed;
 • slidstyrke;
 • lang levetid
 • højt husly, det vil sige lysets nyansers evne til at male over mørke;
 • evnen til at passere gasser og damp
 • Evnen til at vise sig lige så godt på forskellige overflader (malingsprimeren dækker jævnt både gipsvæg og gips, der udtrækker sine sømme).

Der er allergivenlige malinger til børns værelser i sortimentet - Disney-blandingerne er nemme at rengøre og udsender ikke skadelige stoffer. Den laveste pris på loftmalerier fra denne serie til Ultra Bel lineup - 10 liter af denne maling koster hussejerne i gennemsnit en og en halv tusind rubler.

Lavet på basis af akryl, kan belægningen nemt slettes ved vådrensning, så det kan kun rengøres ved tør metode. På overfladen af ​​loftet skaber denne maling en glat og snehvid matte finish.

En anden maling med øget sikkerhed - "Snowball Eco": sammensætningen har en høj modstand, men er ikke beregnet til hyppig vask, der tillader gas og damp at passere igennem, skaber en tæt belægning. For det meste lavet i hvid farve.

Britiske dulux

Dulux loftsmaling hører til førsteklasses materialer og er kendetegnet ved høj tørringshastighed, brugervenlighed, ingen skarp lugt, evne til at niveauere loftets overflade og afvise fugt.

Den bedste loftsmaling fra denne fabrikant til børnenes værelse er en vandafvisende blanding med sølvioner, der dræber bakterier og renser luften. I sortimentet af fabrikanten er dulux-loftsmaling dulux voks optaget på et særligt sted - denne sammensætning med tilsætning af voks, som giver mulighed for en velrenset malet overflade.

Generelt har dulux-blandinger følgende fordele i forhold til konkurrenter:

 • sikkerhed for børn og voksne
 • lethed at arbejde med materialet;
 • hurtig tørring af blandingen og fraværet af stærk lugt;
 • belægningstæthed og styrke;
 • muligheden for at vaske loftet
 • lang levetid.

Finske tikkurila

Når man bliver spurgt om den bedste maling til loftet, kaldes forbrugeranmeldelser normalt denne fabrikant - Tikkurila-maling: De er kendetegnet ved lyse farver, fremragende belægning af alle baser, holdbarhed og ensartethed af den påførte belægning, brugervenlighed.

Sådan vælges en vandbaseret loftmaling fra den finske producents muligheder:

 • for ujævne grunde, vælg en sammensætning med øget sløvhed;
 • til maling af badeværelsesloftet, vælg en blanding med en antibakteriel komponent i sammensætningen;
 • hypoallergen maling er egnet til børns værelser.

En væsentlig ulempe ved denne vandbaserede loftmaling er prisen: en malingskop vil koste køberen mellem 300 rubler og 2 tusind rubler.

Sammenligning af maling og værker

Pris og forbrug af vandbaseret maling til loftet på Snowball Eco er 270 gram pr. Kvadratmeter. på bekostning af en 10-liters pakke i et og et halvt tusind rubler. Ca. samme omkostninger og andre typer af denne sammensætning.

Du kan købe vandbaseret dulux loftmaling til en pris på ti liter maling til 6-7 tusind rubler. Finsk takmaling tikkurila, som er bedre og god både i sin præstation og pris, kan køberen i gennemsnit købe for femten hundrede rubler.

Hvor meget maler loftet med vandbaseret maling? Arbejdets pris varierer afhængigt af antallet af relaterede ydelser: Mesterne vil tage 200-300 rubler per kvadratmeter til simpelt maleri. Arbejde til fyldning og fjernelse af gamle belægningspriser indstilles separat.

Hvilken slags maling til loftet, ifølge eksperter, vil blive bedre forklaret i videoen:

Processen med at male loftet med Snowball - typer af maling

Med starten af ​​foråret beslutter mange at opgradere deres hjem. Nogle laver en større revision, og den anden beslutter at simpelthen genindpaste tapet og opdatere loftet. Dette arbejde er slet ikke vanskeligt og kræver ikke stor indsats, medmindre det selvsagt er loftet selv og ikke har betydelige mangler.

Alt er simpelt, at plette op på de små fejl, hvis de skal polere og prale dem, og efterfølgende at male overfladen med maling. En god mulighed ville være vandmaling "sne". Og hvordan man maler loftet med en snebold, hvis det ikke er nyt, har mange fejl og er desuden malet med kalk, vi vil se på denne artikel.

Den positive side af malingen "sne"

Producenten af ​​snowballs tager sig af, at deres belægninger påberåbes og karakteriseres fra den bedste side.

Derfor laver han malinger, at deres materialer kan anvendes på forskellige strukturelle overflader. Ud over træ, jern og beton, kan sne males lofter. Og hvordan man maler loftet snebold, betragter vi lidt lavere.

• Malinger er miljøvenlige.

• Prispolitik på det rette niveau i overensstemmelse med varernes kvalitet.

• Der er et børneområde, hvis formål er værelser til børn, soveværelser, skole og førskoleinstitutioner.

• Alle produkter har kvalitetscertifikater udstedt i Europa.

• Ud over de hvide og pastellfarver, som produktionen er bygget på, produceres der en lang række andre farver.

• At arbejde med en snebold er ret simpelt.

Forbereder loftet for maleri

Før du maler loftet med en snebold, skal du forberede overfladen til denne proces. Vi bemærker straks, at det er umuligt at anvende maling på et lag kalk, så du bør fjerne hele belægningen fra loftet. For at gøre det hurtigt skal du følge en bestemt teknologi.

• Vi tager alle møbler ud af rummet og dækker gulvet med polyethylen.

• Anvend et sprøjte på varmt vand til loftet. For at gøre processen hurtigere, opdel loftets overflade i 6 zoner. Sprøjt den første del med masser af vand, og efter 20 minutter gentag processen på den første del, og tag også den anden.

Efter yderligere 20 minutter kan du vandre den anden zone igen, og den tredje, oprindeligt. Mens våde områder otkisyut, begynder at fjerne kalk fra det første sted. Ifølge denne ordning renser vi hele loftet.

• Vask de resterende områder med en svamp og vand. Nu viste vores loft sig foran os i sin oprindelige form.

• Lad overfladerne tørre ud og anvende en primer af samme mærke som "snowball" på den.

• Det næste trin er at sætte på loftoverfladen med startblandingen. Den påføres med et tyndt lag med en spatel.

• Efter at kittet er tørret, skal du tørre overfladen med medium smørepapir og igen anvende et lag af kitt, kun efterbehandling. Når det tørrer, laver vi loftet med fint sandpapir.

• Det sidste trin i det forberedende arbejde før maleri er primeren.

Male loftet "snebold"

Måling af loftet er ikke en vanskelig proces, og hvis det forberedende arbejde er udført korrekt, skal resultatet være et loftkvalitet af høj kvalitet.

Men før du maler loftet med en snebold, skal den fortyndes med vand til den ønskede konsistens. Malte loftet skal være i tre lag. Den første er overlejret langs bredden af ​​rummet, den anden langs dens længde.

Det sidste lag skal males fra vindue til dør, det vil give mulighed for at blokere alle fejl, og vil ikke fremhæve mellemrum. Efter hvert maleri skal loftets areal tørre. Må ikke male over overfladen, der endnu ikke har tørret ud, ellers kan belægningen klamre sig på rullen og falde af.

Tips til at følge

• Overhold temperaturen, hvormed malingen kan udføres.

• Malingen bør kun påføres, når primeren er tørret.

• Maling produceret i tre lag.

• Når du måler loftet med en rulle, skal du holde børsten ved siden af ​​den for at male hårdt tilgængelige områder.

• Start med at male et lag bør ikke afbrydes. Det er nødvendigt at male til slutningen, ellers vil malingen på de tørre områder og det overlejrede vådlag skille sig ud.

• For at tørre loftet skal i naturlige forhold uden opvarmning og udkast.

Maler loftet med Snowball, hurtigt, økonomisk og effektivt

Den nemmeste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling af loftet med en snebold. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær.

Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er dette malingen til loftet "Sne" ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum.

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Du bør overveje dens forbrug for at male 1 kvm. Denne ejendom kaldes opacitet. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Lakken til loftet Snowball har vist sig godt i malingsflader til beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snømaling til loftet har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljømæssig renlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med belægningets fremragende udseende (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvordan male loftet Snowball? At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft. Så, hvordan man maler loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Så lad os komme i gang. Maling af loftet med Snowball er slet ikke en besværlig proces, men der følger nogle regler, når man maler:

 • Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 • Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 • Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 • Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet.

Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Baseret på webstedsmaterialer: http://potolokspec.ru

Mal Snowball let at bruge. Særlige færdigheder til maleri er ikke nødvendig.

Sne er en billig, men meget høj kvalitet maling, der produceres i Polen. Det tørrer hurtigt og har ikke en skarp, ejendommelig lugt. Malerfirma Snowball har følgende fordele i forhold til andre farver:

Til maleri er rullen bedre, fordi den ikke giver pletter og malingen falder jævnt.

Først skal du forberede den malede overflade. For at gøre dette skal du gøre følgende:

Sørg for at ryste dåsen før brug, og bland malet godt.

For at opnå et bemærkelsesværdigt resultat i slutningen er det nødvendigt at følge følgende enkle regler, når man maler Snowball maling:

Og nu farvelægningen selv:

Det skal huskes, at processen med at male lofterne med snemaling ikke adskiller sig fra at anvende en anden maling. Det vigtigste her er at overholde maleteknologien og følge vejledningen.

Eventuelle reparationer skal startes fra loftet.

Maleri loftet er det afsluttende trin af efterbehandling, hvilket påvirker, hvordan det perfekte interiør ser ud i hele perspektivet.

For at opnå en høj kvalitet og ens loftkonstruktion, hvor udtværinger, pletter og pletter ikke bliver synlige, skal man følge de grundlæggende regler og teknologier, der anvendes i malingsvirksomheden.

Loft er den mest synlige del af det indre, der tiltrækker opmærksomhed.

På dem ser selv de mindste fejl sig katastrofale.

Indretningens overordnede indtryk og udseende afhænger af kvaliteten af ​​maleriet.

For at skabe en perfekt glat og ensartet struktur med en behagelig farve, bør du bruge specialværktøjer og højkvalitets farvestoffer.

Udvælgelse af værktøjer og materialer til malerier

Til gennemførelse af højkvalitetsafslutning af loftbeklædningen er hovedværktøjet en rulle - en cylindrisk dyse, der roterer rundt om sin akse.

Maling påføres det og rulles over overfladen, der skal behandles, hvilket danner et tyndt og jævnt lag.

Den brede rulle giver dig mulighed for at fange en stor plads på den malede overflade, hvilket i høj grad påvirker hastigheden af ​​maleriets arbejde.

Hertil kommer, at til måling af loftet nødvendige værktøjer:

 • trin-stige eller det lange håndtag til rullen;
 • plastbakke til påføring af maling og spin-rulle;
 • lille børste til maling hårdt at nå områder;
 • specielt maskeringsbånd til beskyttelse af væggene.

Indledningsvis blev kalkbaserede mineralske malinger brugt til at male loftoverfladen.

Denne finish har dog en betydelig ulempe - belægningenes skrøbelighed.

De mest almindelige malermaterialer er vandbaserede emulsionsmaling.

Vandig emulsionsmaling er en vandig blanding af polymerer, hvis anvendelse har mange fordele.

Når den påføres på en porøs base, udgør den et usædvanligt stabilt og effektivt lag.

Overdreven fugt absorberes delvist i substratet og inddampes.

Dette danner en tynd polymerfilm, som har styrke og åndbarhed.

Denne maling har en ensartet matstruktur, og brugen af ​​organiske farvestoffer giver dig mulighed for at skabe en bred farvepalet.

Hvordan man maler med et rulleloft

Loftet tilberedt for maleri er et stort rum med en mikroporøs struktur.

For at opnå en ensartet mat eller blank overflade efter farvning foretrækkes det at anvende en rulle til maleri arbejde.

Nogle gange til disse formål bruge en spray eller sprøjtepistol.

Disse finish er dog ret beskidte og garanterer ikke en ensartet farve.

For virkelig at male loftet korrekt med en rulle skal du lave det forberedende arbejde.

For ikke at plette overflader, der ikke kan males, skal de beskyttes med papir eller polyethylen.

Tynde sektioner sidder fast med maskeringstape.

For at få et perfekt jævnt lag skal malingen påføres den tidligere rengjort fra støv og primet loft.

Alt arbejde med dekoration af loftkonstruktioner skal udføres om dagen med naturligt lys.

Hvordan man maler med vandbaseret maling

Den korrekte teknologi til maling af overflader med vandbaserede malerisammensætninger omfatter den obligatoriske brug af en primer.

Uden at anvende en primerblanding absorberes malingen for hurtigt i overfladen, der skal males.

Hvad fører så til, at farvestoffet begynder at knække og smuldre under påvirkning af eksterne faktorer.

For at få det perfekte loftbelægning efter reparation er det nødvendigt at vælge den rigtige type maling og overholde de grundlæggende malingsteknologier.

For korrekt anvendelse af vandbaseret maling skal arbejdet begynde med hjørnesamlinger i loft og vægge.

Mere om omkostningerne ved latexmaling til loftet.

På tapetet på loftet, læs linket. Historie om oprettelse, typer, fotogalleri.

Hvordan man laver et loft i et træhus, kan du finde her. På loftets design, komponenter og materialer til damp, vandtætning og isolering.

For at gøre dette males leddene rundt om loftets perimeter med en pensel.

En båndbredde på tre til fire centimeter giver dig mulighed for at skabe et ensartet lag på de steder, hvor det er vanskeligt at trænge ind i rullen.

Loftets overflade er malet med en rulle.

Dette er et ret effektivt værktøj til farvning af store områder.

En bred rulle med en lang og blød børste bør bruges til at fylde loftsstrukturens pudsede porøse struktur så meget som muligt.

Det er nødvendigt at anvende maling hurtigt, i flere lag, med de forskellige retninger af farvning.

Hvert nyt lag anvendes kun efter den naturlige tørring af den forrige.

Afhængigt af formålet med de lokaler, hvor reparationer foretages, skal vandbaseret maling vælges.

Der findes flere typer farvestoffer:

 • akryl-resistent mod snavs, fugt-resistente, damp-proof;
 • silikone - slidstærkt, hurtigtørrende;
 • silikat - vejrfast, holdbart, antiseptisk.

Blandt de mange producenter af malinger og lakker er produkterne fra det polske fremstillingsfirma Snezka de mest populære.

Malinger "Snowball": karakteristisk

Produkter fra den førende producent af maling og lakker af virksomheden "Snowball" er tilgængelige i en bred vifte af alle overflader.

Denne maling kan anvendes på beton, gips, gipsvæg, træ.

Alle produkter af anlægget er fremstillet i overensstemmelse med europæiske miljøsikkerhedsstandarder og internationale standarder.

De vigtigste egenskaber ved maling "Snowball" er:

 • holdbarhed og slidstyrke
 • lang levetid
 • god vedhæftning og hurtig tørring
 • fri indtrængning af luft og damp;
 • økologisk renlighed og absolut sikkerhed
 • acceptabel prispolitik.

Overflader malet med "Snowball" ser perfekt og uovertruffen ud.

Farvende sammensætninger til lofter er tilgængelige på vand- eller akrylbasis.

Der er flere serier af maling, som afviger lidt i deres sammensætning og formål.

Så Disney-serien, der er beregnet til indretning af børns værelser, er absolut miljøvenlig, forårsager ikke allergiske reaktioner, ser godt ud og kræver ikke særlig pleje.

Bæredygtig og åndbar serie "Snowball Eco" er specielt efterspurgt.

Denne maling er præsenteret i det gennemsnitlige prisklasse og giver dig mulighed for at skabe unikke glatte og funktionelle lofter, som er nemme at rengøre og ikke udsender skadelige stoffer.

Bundfarven på loftmalerier er hvid.

Hvis designet af rummet kræver brug af andre nuancer, kan du købe færdigfarvet farvemaling eller farvet hvid ved at tilføje et specielt organisk farvestof.

Det skal tage hensyn til den nødvendige mængde maling for alle stadier af efterbehandling.

Hvis farvesammensætningen ikke er nok, gætte proportionen af ​​farvestoffet, og få en helt identisk tone opnås ikke altid.

Når der tilsættes et farvestof, skal blandingen blandes grundigt til en homogen masse.

Det anbefales at bruge en byggemixer eller bore med en speciel dyse.

Maleri loftet "Snowball"

Maling af loftkonstruktionerne er en ret hård proces.

For at kunne male loftet "Snowball" korrekt skal du følge de grundlæggende teknologiske metoder:

 • Den optimale temperatur i rummet bør ikke være under fem grader;
 • maling bør kun anvendes, efter at den pudsede overflade har tørret
 • farvestoffet skal anbringes i to eller tre lag vinkelret;
 • kontrollere konsistensen og overskydende maling på rullen;
 • Brug ikke træk eller varmeapparater til hurtigt at tørre maling.

Overfladebehandling

For at forberede loftet til maling, bør du fjerne den gamle finish og omhyggeligt justere lagene, fjerne dem med en stålspatel.

Derefter bliver overfladen forsigtigt primet med en gennemtrængende primer med en stor børste eller rulle.

Hvis dybe nedtryk er til stede, er de gennemblødt med en pensel.

Hvis der er svampe læsioner på overfladen, skal den behandles med specielle antiseptika, ellers vil farvandet igen komme frem, og mørke pletter dannes i loftet.

Når jorden tørrer ud, bliver fejlene udjævnet ved hjælp af en kitt.

Derefter bliver de hærde behandlede områder malet med et specielt maske - først groft og derefter finmasket, og derefter genbehandlet med en primer, som vil forbedre klæbens adhæsion til betonoverfladen.

Efter at primeren er absorberet, kan loftet males.

Maleri proces

Begyndende at male loftet, er det nødvendigt at fylde en speciel plastbeholder med den forberedte maling.

En rulle er nedsænket i den, roteret for at jævnt mætte farvesammensætningen og derefter let rullet over en ribbet skråvæg for at fjerne overskydende maling.

Det er nødvendigt at begynde at male fra et vindue parallelt med solskin.

For at undgå striber anvendes maling med W-formede bevægelser.

Det er nødvendigt at sikre, at lagslaget ligger jævnt.

Mal hele overfladen skal være i et trin.

Det næste lag påføres vinkelret på det forrige, efter dets naturlige tørring.

Video om hvordan man korrekt maler loftet:

Hvis du følger alle disse regler, vil loftet, der er malet med vandbaseret maling, være en smuk tilføjelse til ethvert interiør og vil glæde med sin perfekte hvidhed og uovertruffen indretning i mange år.

Kan du lide denne artikel? Del med venner i sociale netværk:

 • www.domikraski.ru
 • fix-builder.ru
 • www.bolshoyvopros.ru
 • potolokmentor.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.