Tikkuril loftmaling

Hvilke kvaliteter har Tikkuril loftmaling? Hvad siger anmeldelser af enkle købere? Fordele og ulemper ved belægningen og brugen af ​​loftmaling finsk fabrikant.

Lidt om mærket Tikkurila

Det finske selskab eksisterer på verdensmarkedet i mere end 130 år. I løbet af denne tid udgav hun et stort antal farver til forskellige formål. Virksomheden overvåger nye teknologier og forbedrer løbende formuleringen af ​​farvesammensætninger. Kvaliteten og sikkerheden af ​​produkter er garanteret, fordi eksperter før hver udgivelse af et nyt parti udfører toksicitetstest for at sikre, at sammensætningerne opfylder internationale krav og standarder.

Hovedvægten i produktionen er på produktionen af ​​vandbaserede farvesammensætninger. De er de sikreste, og du kan anvende dem til maleri i alle lokaler, herunder soveværelser og planteskoler.

Vi lavede reparationer i børnenes værelse og besluttede at vi ville male loftet med miljøvenlig maling. På trods af den høje pris valgte de Tikkurils latexmaling, fordi der er mange anmeldelser på nettet, og næsten alt er positivt. Jeg købte en skov med 2,7 Tikkurila Harmony, den er mat i tekstur. Det viste sig en flot udseende fløjlsagtig overflade. Farve - hvid. På råd fra en konsulent påførte vi det første lag med fortyndet maling. To ruller var nok med en rulle. Det eneste negative er prisen - 2800 for en spand, men pengene til en sådan skønhed, som viste sig som et resultat, er ikke synd.
Galina, Omsk

Hvilke typer maling producerer Tikkurila

Til lofter og vægge tilbyder den finske virksomhed disse typer af maling:

 • silikat;
 • alkyd;
 • vand emulsion;
 • baseret på lim.

Den første type maling fra listen indeholder flydende glas og har følgende fordele:

 • Mulighed for fortynding med vand
 • modstand mod temperatur ekstremer
 • stort udvalg af farver;
 • beskyttelse mod svampevækst og skimmel.

Vandbaserede maling er opdelt i følgende typer:

 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • polyvinylacetat;
 • vanddispersion.

Disse malinger passerer luften godt og udgør ikke en dampfast film på overfladen. Vandemulsion har god gennemstrømning. Denne kendsgerning forstyrrer ikke anvendelsen af ​​disse forbindelser i badeværelset og i køkkenet, de er fint at holde fast der og taber ikke deres egenskaber i lang tid. Det eneste sted, hvor vandbaserede maling ikke kan bruges, er udvendig arbejde.

Vanddispersionsammensætning er tæt på den tidligere form. Afviger mere fugtighedsbestandighed og ikke sådan en rig farvepalet. Det er muligt at anvende en sådan sammensætning i værelser med en temperatur på mindst +7 grader.

Mit valg til reparation faldt på akrylmaling Tikkurila Euro 7. Som det viste sig senere, kan det blive gul med tiden, for i sammensætningen er der PVA. Men mens mit loft allerede er et år gammelt og malingen på overfladen stadig er hvid.
Gennady, Moskva

Akryl og latex maling Tikkurila til loftet

Den dyreste af hele familien Tikkuril er akrylforbindelser. De passer godt på overfladen, tørrer i 20-30 minutter og er modstandsdygtige over for fugt. Overflader dekoreret med sådan maling kan vaskes med en fugtig svamp eller klud. Det anbefaler ikke brugen af ​​aggressive stoffer med klor og syrer. Disse farver Tikkurila omfatter:

 • Euro 2
 • Euro 12
 • Euro 7
 • Tikkurila luja
 • Remontti-ASSA

Til lofter i brusere, badeværelser:

Tikkurila til loftet på en række akrylmaling kan maske revner og ruhed. Efter fuldstændig tørring er ikke bange for skarpe dråber og stiger i temperatur, men ikke egnet til meget våde områder.

Der var ingen vanskeligheder, da vi arbejdede med Euro 7, der var ingen skarp lugt, og den elastiske sammensætning dråbede ikke og rullede ikke ned på rullehåndtaget. Lag hurtigt tørret. Resultatet var et snehvidt, glat loft, helt fri for pletter og striber.
Natalia, Tula

Silikone maling

Tag silikone maling Tikkurila passerer godt damp og luft. Det klare sig med beskyttelsesværn på op til 2 mm. Passer til alle overflader - beton, gipsplader, træ, tapet. Nogle arter fra denne linje har en unik kvalitet - de afviser snavs og tillader ikke svampen og skimmelsvampen at slå sig på den malede overflade.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvordan man anvender matt maling til loftet Tikkurila?

Det er dejligt, når reparationer planlægges i huset og alt i forventning om, hvor meget glæde og tilfredshed der vil bringe det endelige resultat. Udsmykningen af ​​værelserne var ikke komplet uden maleri. Det er nødvendigt for loftet, vægge, til gulvet. Byggemarkedet tilbyder en bred vifte af farvestoffer, men du skal vælge en ting. Jeg vil have materialet til at være overkommeligt og af høj kvalitet. Der er maling, der bringer alle opfandt ideer til livet.

Farveinspiration

Afslutning af loftet med Tikkuril maling gør ikke bare arbejde, men en hel kreativ proces, der begynder med at vælge den rigtige farve. Nogen foretrækker klassikerne og leder efter hvid maling. Nogen ønsker at skabe en usædvanlig, men samtidig hyggelig stemning i rummet. Hvordan vælger du det rigtige materiale til væggen på vægge eller eksisterende møbler? Under alle omstændigheder vil denne maling tilfredsstille enhver løsning, da den er tonet i mere end 20.000 farver og nuancer. Dette er mere end du kan forestille dig.

Der er opgaver, der kræver teknologiske løsninger. For eksempel male loftet i badeværelset eller køkkenet. For specifikke rum er der udviklet en hel række ekstremt holdbare farvestoffer. De ligger fladt på overfladen og beskytter også overfladen mod form og kondensatdannelse.

Hver husmor forsøger at holde stuen ren, og mange Tikkuril-maling kan modstå våd rengøring, mens de skjuler mindre uregelmæssigheder, giver fremragende skjulkraft og en mat, delikat glød.

Hvad skal man gøre, hvis kroppen er følsom over for farvestoffer?

Alle malinger i denne serie er allergivenlige, sikre for helbredet.

Malingsegenskaber

Den bruges til vægge og lofter i forskellige rum. Ligger på beton, mursten, pudsede overflader. Velegnet til behandling af gipsplader, tapeter til maling, træfiber og spånplader. Denne maling må bruges til børns, administrative, medicinske og forebyggende behandlingsfaciliteter.

Det danner en overflade, der er modstandsdygtig over for vask selv ved brug af vaskemidler (ikke-slibende). Hvis malingen er tonet i lyse og mættede farver, er det tilladt at efter lidt vask skifte, men ikke i farve. Maling modstår 10.000 våd rengøring.

Materialet er eksplosion og brandsikker. Det lugter ikke. Det er ønskeligt ikke at blande det med opløsningsmidler eller andre stoffer ved tilberedning af farvestoffet.

Advarsel! Hvis der kommer maling i øjnene, skal du straks skylle dem med vand. Opbevar maling utilgængeligt for børn, i et ventileret område. Brug gummihandsker under arbejdet.

Varmebestandig maling, tørvarme, den kan modstå 85 ° C. Afhængigt af farven er den tørre rest ca. 50%. Den opbevares godt ved temperaturer over nul, hvis beholderen er lukket tæt, og den påvirkes ikke af fugt og direkte sollys.

Anvendelsesmåde

Fortyndes med vand. Påfør overfladen med en malingsrulle, spray eller børste. Tørretiden ved stuetemperatur på + 20 ° C og en fugtighed på ikke over 70% er 2 timer. Efter dette tidspunkt bliver det næste lag påført. Det maksimale vandresistensniveau kommer i to uger efter påføring.

Før du bruger materialet, skal du sørge for, at overfladen er tør, ren, og farvemassens temperatur, overfladen selv og luften er mindst 5 ° C.

Overfladebehandling

Til at begynde med bliver loftet rengjort af støv, fedt eller andre forurenende stoffer. Malingen, der er skrællet af, fjernes med en særlig skraber, og så er hele overfladen poleret. Hvis hvidvask er til stede, fjernes det, og overfladen vaskes først med en sæbeopløsning og igen med rent vand. Efter denne procedure tørres den. Umiddelbart inden maleriet på et par timer bliver loftet primet og tilladt at tørre.

Malingen selv før brug omrøres, om nødvendigt, fortyndes med vand. Sæt mindst to lag. Efter brug skylles værktøjerne med rindende vand.

Dybt matstof designet til maling med velafbalancerede vægge og lofter.

Perfekt til hall, stue, soveværelse

Takket være dækningsevne er den mindre mængde lag sat. Maling er harmløs for helbredet, forårsager ikke allergier.

Hvis sammensætningen er egnet til et soveværelse eller børnehave - dette er et glimrende valg af materiale. Maling Tikkurila garanterer høj kvalitet, varieret udvalg af farver. Uden at ændre overfladens udseende, kan du hurtigt og præcist opretholde renheden.

Hvis væggene er malet for anden gang eller påføres kun den færdige gips - det er ikke skræmmende med en sådan maling, fordi det vil klare enhver opgave. Dets maleregenskaber gør det muligt at opnå det højeste resultat, selv når man anvender et enkelt lag.

Hvis nogen fra hjemmet ikke tåler lugtens lugt eller er bekymret for familiemedlemmernes fysiske tilstand, skal du kun vælge dette materiale. Det har en neutral lugt, er fuldstændig harmløs for helbredet. Overholder alle foreskrevne standarder og forskrifter.

Det er tonet i henhold til firmaets rækkevidde.

Med denne sammensætning vil du hurtigt opdatere indretningen, fordi det er let at anvende. Selv efter anvendelse af det første lag er resultatet synligt. Overfladen bliver glat og erhverver høje dekorative egenskaber. Derfor bruger både fagfolk og begyndere i malingvirksomheden det.

Loft maling

Matt overflade giver indtryk af lyshed, renlighed, rumlighed. Masters kender en ubestridelig sandhed: jo bedre maling, jo mindre forbrug. Selv ved første øjekast vil den tilsyneladende høje pris i sidste ende være en besparelse. At arbejde med Tikkurila er en fornøjelse.

Kvalitativt stof ligger helt ned, ikke drypper, strømmer ikke ned fra værktøjet.

Mange ejere foretrækker at bruge latex matmaterialer. De, i modsætning til andre, tørrer hurtigt hurtigt og er helt modtagelige for farvning i den foretrukne farve, der danner en behagelig matoverflade. Modstandsdygtig over for fugt, ikke modtagelig for skimmel og meldug.

Vandig emulsionsmaling anvendes i værelser med lav og høj luftfugtighed. Matte teksturer skjuler overfladefejl bedre end halvglans eller blanke.

Mængdeberegning

Før du køber materialet for at dække overfladen, skal du beregne det ønskede volumen. Bemærk at du skal dække flyet mindst to gange. Det første lag giver trods alt ikke tilstrækkelig dækning og farve ensartethed.

Hvis overfladen er plasteret, men ikke behandlet med en primer, tæller dataene for den absorberende overflade til det første lag og for det andet - for det ikke-absorberende. Oplysninger trykt på emballagen.

Hvis dyrkningsområdet er 60 m², og beregningen er lavet i to lag, så for første gang: 60 ganget med 0,14, viser det sig 8,4 liter. For det andet lag multipliceres 60 med 0,12, og det viser sig 7,2 liter. Sammen er det foldede nummer 15,6 liter maling. Dette er den maksimale beregning. Du kan købe materiale til et lag og se strømmen selv, fordi forskellige overflader absorberer materialet på deres egen måde.

Hvordan man udfører farvning

Denne proces er enkel. For det første, så snart skovlen er åbnet, er det første, der skal hældes om en liter maling i en separat beholder. Det er muligt i en glasburk med låg. Dette er i tilfælde af at farven viser sig at være mørkere end forventet. Hvis du bruger farven på samme firma som malingen, så tages den med en hastighed på 30-40 gram pr. 9 liter maling. Rør til sammensætningen bliver homogen, uden glimmer af hvid nuance.

For at gøre blandekvaliteten, brug en byggemixer og tænd den med høj hastighed. Den forberedte farve på sløret, i et lille stykke hælde i en spand af hvidvask. Brug straks ikke hele indholdet af røret, lad ca. 20% være. Brug den, hvis du vil gøre farven mørkere.

Det er vigtigt! Hvis malingen er flydende, skal du huske på, at den vil se lysere ud på tone end efter tørring.

Efter forberedelse udfør et testslag på et ubetydeligt sted. Dette er en ansvarlig proces, og det endelige resultat bestemmer indsatsen involveret i reparationen. Installer pærer i lamperne, fordi overfladens farve afhænger af, hvordan de skinner. Det er bedre at udføre maleriet om dagen, så rummet er oplyst af naturligt lys.

Malede væg- og loftoverflader

Efter det første lag vil det være klart, om du skal tilføje en lille farve til det andet lag, hvis farven er lysere end forventet.

Korrekt maling i loftet vises i denne video:

Valget af maling Tikkurila til loftet - behandling efter maling

Kataloger med blomster og vykraski er præsenteret i specialbutikker, der har Tikkurila materialer i deres sortiment af l / c materialer. Shop assistent hjælper dig med at vælge maling og farver.

Valget af lakmateriale

 • Vælg et materiale i overensstemmelse med den ønskede grad af glans og formålet med det malede rum. Lofter er malet og lakeret som regel med matmaterialer, der ikke afspejler resten af ​​rumfladerne. Imidlertid er det også muligt at anvende mere glatte materialer.
 • Larn Paneeli-Yassya Titan er egnet til lakering af nye, lyse træflader, der skal beskyttes mod mørkere så længe som muligt.
 • I tilfælde af Puckitti Spackeli fyldstof til træ vælges en farve, der matcher den naturlige farve på træoverfladen, der skal behandles.

Før maleri

 • Læs brugsanvisningen på etiketten inden brug.
 • Den optimale temperatur i det malede rum er + 15-20 ° C, og den relative luftfugtighed er 50%. Nærmere anbefalinger for hver type maling angiver i kommentarerne til produktet og på etiketten.
 • Temperaturen i luften, den malede overflade og maling eller lak skal være mindst +5 ºі. I tilfælde af Kiva lak skal temperaturen være over +10 ºі, og for Helmi-maling - over +8 ºі. Relativ luftfugtighed bør ikke overstige 80%.
 • Den behandlede træs relative fugtighed bør ikke være højere end 20%. Advarsel! Relativ høj relativ luftfugtighed gør det lettere at arbejde med vandbaserede materialer, men sænker overfladenes tørring.
 • Sørg for at læse instruktionerne på etiketten på materialets påføring før maling.
 • Hvis primeren er tonet, skal du vælge en primer og maling af samme farve.
 • Nye paneloverflader anbefales at blive primet før installation. Sørg for, at primeren er helt tør, inden installationen påbegyndes.
 • Panelernes dugler er malet med et tyndt lag, således at malingen tørrer godt.
 • Ved lakering af træflader med farvet farvet lak afhænger overfladens endelige farve på racen, hårdheden og den indledende farve på træet samt på antallet af lag. Det anbefales at udføre et forsøgsmaleri!
 • Ved anvendelse af farvede lakker bliver lakken kontinuerligt lakeret fra kant til kant i retning af træfibrene for at opnå et glat slutresultat.

Under maleriet

 • Maling og lak anbefales at blandes grundigt inden brug og under maling.
 • Ved maleri hele rummet, anbefales det at starte fra loftet. Fortsæt derefter med at male væggene.
 • Tør indendørs luft kan accelerere tørringen af ​​vandbårne maling for meget.
 • Til midlertidig opbevaring kan malingsrullen eller børsten sættes i en plastikpose og omhyggeligt bundet.

Efter maleri

 • For at sikre pålidelig tørring af maling anbefales det at øge rumtemperaturen og sænke den relative luftfugtighed.
 • Sørg for effektiv ventilation i rummet.
 • Lad tilstrækkelig tid til at tørre den malede overflade. Tørring af overfladen af ​​en lak eller maling betyder ikke endelig tørring. For fuldstændig tørring af materialer tager det normalt fra flere dage til to uger afhængigt af materialetype og lagtykkelse.
 • Hvis malingen ikke er fuldt ud brugt, skal du tørre kanylens kanter og forsigtigt lukke den, så låget passer i dåsen. Drej krukken op og ned i en kort periode, så det sikres, at låget lukkes tæt. Undgå langvarig opbevaring af maling i ufuldstændige eller løst lukkede beholdere.
 • Det anbefales at overføre flydende malingsrester til opsamlingsstedet for farligt affald. Tomme, tørre beholdere kan genanvendes eller tages til en offentlig losseplads.

Kataloger med blomster og vykraski er præsenteret i specialbutikker, der har Tikkurila materialer i deres sortiment af l / c materialer. Shop assistent hjælper dig med at vælge maling og farver.

 • Vælg et materiale i overensstemmelse med den ønskede grad af glans og formålet med det malede rum. Matt overflade taler om fred og harmoni og glans - om dynamik. Glans gør farverne mere levende og rige.
 • Lakken af ​​panel-Yassya Titan er egnet til lakering af nye, lette træflader, som skal beskyttes mod mørkere så længe som muligt.
 • Oliebehandling giver dybde til træets naturlige farve. Det anbefales at udføre et forsøgsmaleri!
 • Overflade, der tidligere er behandlet med olie, skal altid behandles med olie.
 • I tilfælde af Puckitti Spackeli fyldstof til træ vælges en farve, der matcher den naturlige farve på træoverfladen, der skal behandles. Bemærk, at tonede lakker og olier absorberes af kittens overflader anderledes end andre mindre absorberende overflader, så den endelige farve kan være ujævn.
 • Den optimale temperatur i det malede rum er + 15-20 ° C, og den relative luftfugtighed er 50%. Nærmere anbefalinger for hver type maling angiver i kommentarerne til produktet og på etiketten.
 • Læs brugsanvisningen på etiketten inden brug.
 • Før maleri er det nødvendigt at fjerne det gamle tapet.
 • Fjern grundigt lim fra tapetet, f.eks. Ved vask med Maalipesu rengøringsmiddel eller ved slibning.
 • Hvis primeren er tonet, skal du vælge en primer og maling af samme farve.
 • Nye paneloverflader anbefales at blive primet før installation. Sørg for, at primeren er helt tør.
 • Panelernes dugler er malet med et tyndt lag, således at malingen tørrer godt.
 • Ved lakering af træflader med farvet farvet lak afhænger overfladens endelige farve på racen, hårdheden og den indledende farve på træet samt på antallet af lag. Det anbefales at udføre et forsøgsmaleri!
 • Ved anvendelse af farvede lakker bliver lakken kontinuerligt lakeret fra kant til kant i retning af træfibrene for at opnå et glat slutresultat.
 • Ved lakering af nyt panel eller murevægge sikres optimal beskyttelse af overfladen ved at belægge mindst to lag lak.

Under maleriet

 • Maling og lak anbefales at blandes grundigt inden brug og under maling.
 • Ved maleri hele rummet, anbefales det at starte fra loftet. Fortsæt derefter med at male væggene.
 • Tør indendørs luft kan accelerere tørringen af ​​vandbårne maling for meget.
 • Til midlertidig opbevaring kan malingsrullen eller børsten sættes i en plastikpose og omhyggeligt bundet.
 • Brug kun højkvalitetsværktøjer.
 • For at sikre pålidelig tørring af maling anbefales det at øge rumtemperaturen og sænke den relative luftfugtighed.
 • Sørg for effektiv ventilation i rummet.
 • Lad tilstrækkelig tid til at tørre den malede overflade. Tørring af overfladen af ​​en lak eller maling betyder ikke endelig tørring. For fuldstændig tørring af materialer tager det normalt fra flere dage til to uger afhængigt af materialetype og lagtykkelse.
 • Hvis malingen ikke er fuldt ud brugt, skal du tørre kanylens kanter og forsigtigt lukke den, så låget passer i dåsen. Drej krukken op og ned i en kort periode, så det sikres, at låget lukkes tæt. Undgå langvarig opbevaring af maling i ufuldstændige eller løst lukkede beholdere.
 • Det anbefales at overføre flydende malingsrester til opsamlingsstedet for farligt affald. Tomme, tørre beholdere kan genanvendes eller tages til en offentlig losseplads.

Den billigste vej til indretning - farvning. Og selvfølgelig vil jeg vælge en maling, der tjener i lang tid, vil ikke miste sin farve og vil være modstandsdygtig overfor forskellige påvirkninger. Anmeldelser siger, at maling "Tikkurila" til vægge og lofter - den bedste mulighed for indretning, har mange positive egenskaber.

Om virksomhed

I mere end 135 år har Tikkurila produceret kvalitetsprodukter til maling af forskellige overflader. Mærket er repræsenteret i 40 lande i verden og tilbyder færdig maling med farvning til realisering af eventuelle designbeslutninger. Maling bruges til industrielle faciliteter og til private bygninger.

Virksomhedens produkter tilhører hurtigtørrende maling, det kan bruges til børns institutioner og hospitaler. Et stort forskningscenter, der er placeret i virksomheden, arbejder på introduktion af innovative teknologier og undersøgelse af materialer til farvning.

Der er ingen tvivl om kvaliteten og sikkerheden af ​​disse produkter, for inden lanceringen af ​​en ny linie af maling udfører virksomhedens specialister test og inspektioner i overensstemmelse med de anerkendte kvalitetsstandarder over hele verden. Tikkurila produktsortimentet er meget bredt, der er maling til indvendig beklædning og udvendig arbejde til maling af overflader fra forskellige materialer.

Den primære produktion af virksomheden har til formål at producere vandbaserede maling, som er miljøvenlige og sikre til brug inden for ethvert rum.

Typer af maling Tikkurila

Der er fire typer maling til indvendige vægge og lofter:

 • silikat
 • alkyd
 • emulsion
 • lim
 • Silikatforbindelser indeholder flydende glas, de er mineralstoffer med et stort antal positive kvaliteter, for eksempel:

  • høj båndbredde
  • fortyndet med vand
  • ikke bange for temperaturændringer
  • stort farveområde
  • beskytter overfladen mod svampe, bakterier og forme

  Hvad angår emulsionsmaling, ved fortynding som de bruger almindeligt vand, er de:

  • vandemulsion
  • akryl
  • silicone
  • latex
  • polyvinylacetat
  • vanddispersion

  Vandemulsion har god gennemstrømning. Ved påføring af denne sammensætning på overfladen danner der ikke en dampfast film - vægge og lofter bevarer evnen til at "trække vejret". Men det forhindrer dem ikke i meget våde områder.

  Det skal siges om manglen på vandbaserede sammensætninger - de kan ikke bruges til udendørs arbejde eller i uopvarmede lokaler, da de er meget følsomme for lave temperaturer.

  Vanddispersionsmaling ifølge egenskaberne ligner ovenstående sammensætning, men den har en højere fugtresistens og har et meget ringe farveskala. Dens anvendelse er mulig ved temperaturer over 7 grader.

  Akryl-loftmaling "Tikkurila" er i stand til at blokere små revner på overfladen på grund af den akrylharpiks, der er en del af. Ikke bange for temperaturændringer efter fuldstændig tørring. Det er dog bange for fugt og fugt, så det er bedre at bruge det kun i tørre, velventilerede områder.

  Latex maling er den dyreste. Afvig i god ly, fugt modstand og hurtig tørring. Ulempen er det hurtige tab af farve.

  Latex maling "Tikkurila" - overfladen behandlet af dem modstår våd rengøring, væggene kan vaskes ved hjælp af vaskemidler kompositioner, med en begrænsning af chlorholdige produkter:

 • Remontti-ASSA
 • EURO 2, 7, 12
 • Også i denne serie er der maling med en stærk vandafvisende effekt, der passer til badeværelser, møbler og gulv:

 • BETOLUX
 • TIKKURILA MIRANOL TIX
 • Limmaling til indretning er egnet til økonomi.

  Sammensætningen indbefatter emulgerede siliconharpikser. Det er et miljøvenligt materiale med evnen til at passere luft, vand og damp. Det indeholder komponenter, der forhindrer at falme i solen, er ikke bange for fedtet snavs.

  Alkydforbindelser (emalje) - hurtigtørrende, modstandsdygtig over for fading, med korrosionsegenskaber og højglans.

  Silikone loftmaling Tikkurila har god gennemstrømning på grund af siliconeharpikserne, der udgør den.

  Anvendes på et hvilket som helst plan, på grund af dets høje elasticitet og skjul overlapper to millimeter revner. En række af denne maling har evnen til at afstøde støv og snavs og har antiseptiske egenskaber. Omkostningerne ved disse farvesammensætninger er høje, men det er det værd, hvis vi overvejer de positive egenskaber, de besidder.

  Tikkurila-maling til træoverflader er lavet af vandbaseret, med organiske polymerer.

  Karakteristikaene ved disse formuleringer er sammenlignelige med emulsioner, men de er ikke så fugtbestandige. Påfør i de fleste tilfælde i tørre ventilerede områder. Det tørrer hurtigt, er modstandsdygtigt over for slid og har en antiseptisk virkning, der beskytter træet.

  Det er værd at bemærke, at selvom næsten alle Tikkuril-malinger er vandreducerbare, efter fuldstændig tørring er det ret vanskeligt at vaske dem ud af overfladen med vand.

  Paint review

  Nedenfor er de vigtigste egenskaber ved de mest populære farver:

  Akrylbaseret grovkornet belægning til vægge og lofter. Den bruges til at male alle overflader undtagen metal. God ly.

  Finmalet dekorative belægning baseret på akryl, med godt skjul. Fortyndes med vand. Velegnet til maling af alle fly.

  Latex semi-mat sammensætning ved anvendelse af acrylcopolymerer. Den bruges i våde og tørre rum, da den har en udtalt fugtighedsikker effekt.

  Vaskbar akrylbaseret latexmaling. Den bruges i områder, der kræver hyppig vådrensning.

  Opløsningsmiddel fri. Det fortyndes med vand. Velegnet til badeværelse.

  Højkvalitets semi-mat sammensætning baseret på acrylatpolymerer med tilsætning af latex. Den anvendes på alle typer overflader, undtagen metal.

  Det har høj skjult og fugt modstand. Lad os anvende i værelser af forskellig art, herunder vådt. Ikke frostbestandig.

  Magnetisk sammensætning anvendt i indretning. Takket være den strygejern, der er indført i malingen, er i stand til at tiltrække magneter.

  Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

  I forbindelse med reparationsarbejde står mange over for det gentagne udvalg af byggematerialer af høj kvalitet. En af disse ikke enkle opgaver er at købe maling til maling af vægge og lofter. I dag er der et så stort udvalg af malinger og lakker, at det er svært at navigere med det samme og købe det rigtige produkt.

  Når du vælger, skal du tage højde for farve, tekstur, fabrikant og pris for varerne. For de købere, der søger at erhverve maling af høj kvalitet, anbefales det at være opmærksom på produkterne fra firmaet Tikkurila. Det har en ret høj pris, som betaler sig med fremragende kvalitet og en bred farvepalet.

  • Holdbarhed og beskyttelse af overflader mod fugt, sollys og andre negative miljøpåvirkninger.
  • Stabilitet og farvemætning.
  • Høj miljøvenlighed.
  • Hertil kommer, at køberen har mulighed for at købe en primer, opløsningsmiddel, kitt og andre malerier.

  Forbrugeranmeldelser af Tikkurils maling- og lakprodukter siger, at det ikke er svært at vælge en passende maling fra en bred vifte. På grund af ensartethed, hvidhed og høj modstand mod ultraviolet, er Tikkuril-maling til loftet meget populært blandt købere.

  Loft maling

  Nye trends inden for indretning kan bruges til at male loftoverfladerne, ikke kun den traditionelt hvide farve, men også andre lige så interessante farver. Ikke desto mindre foretrækker forbrugerne i stigende grad fugtbestandig indvendig maling fra Tikkuril-linjen på billedet.

  Dette produkt skaber ikke indendørs blænding. Overfladen, malet interiørlaksammensætning, viser sig at være mat og absorberer overskydende sollys. Det færdige materiale bruges i vid udstrækning til at male lofter i køkkenet, i soveværelset, i badeværelset og endda på offentlige steder som gallerier, museer, udstillingshaller.

  Specielle typer af maling og lak produkter

  Producenter af lakker, maling og andre malerier varer regelmæssigt efter forbrugernes feedback på produkter. På grund af dette er der oprettet en ny maling, designet til badeværelser og køkkener. For disse lokaler er formuleringer udviklet, der beskytter loftets overflade mod forekomsten af ​​svampe, skimmel og andre vanskelige at fjerne forurenende stoffer.

  Det er ingen hemmelighed, at væggene og loftet i badeværelset og i køkkenet ofte udsættes for aggressive rengøringsprodukter. Fabrikanter har taget højde for denne funktion og skaber en maling og lakssammensætning, som pålideligt dækker overfladen, der er resistent over for virkningerne af alkaliske stoffer og syrer, med en film. Med andre ord, selv efter gentagen rensning af loftet fra fedtpletter og støv, vil malet maling ikke miste sin farve og integritet.

  Værelset maler

  I dag, mange ejere af huse og lejligheder, trimme væggene og lofterne i værelserne tapet til maleri.

  For at øge styrken og modstanden af ​​finishmaterialet til slid, anbefales det at male overfladerne med Vivacolor 3 eller Siro Tikkuril-maling. Disse er uigennemsigtige typer maling og lakker, som er perfekt placeret på pudset, tapetbelagt, pudset overflade. De kan også bruges til maling af træ, mursten, lofter i loftet indendørs.

  For at male loftet i soveværelset på billedet anbefaler mange anmeldelser at købe maling Tikkurila Harmony. En matt maling, der er resistent over for gentagen rengøring, skaber en fløjlsagtig film på overfladen. Modstandsdygtige over for svage opløsningsmidler og rengøringsmidler.

  Blandt de loftmalerier, som Tikkurila tilbyder, markerer købere Euro 7.

  På trods af den høje pris betaler dette produkt sig selv. Malingen har en snehvid farve, dækker perfekt overfladen, giftfri, uden en ubehagelig lugt. Om nødvendigt er det nemt at vælge den rigtige mængde emballage - fra 900 gram til 9 liter.

  Sammenfattende bemærker vi, at en bred vifte af Tikkuril-produkter giver os mulighed for at vælge den ønskede farve, volumen og type maling til maling af loftet. Den finske producent har sørget for sikkerheden for brugere af maling- og lakforbindelser, der skaber miljøvenlige, miljøvenlige produkter. På grund af disse egenskaber kan Tikkurila-maling anvendes på badeværelset, i køkkenet, i soveværelset, i børnehaven og i andre boliger og industrielle lokaler.

  • www.tikkurila.ru
  • www.tikkurila.ru
  • remontcap.ru
  • info-potolki.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Loft maling

  Så du skal male loftet. Hvor meget glæde dette arbejde kan medbringe! I dette afsnit kan du vælge værktøjer til maling af loftets overflade, som vil bidrage til at implementere ideer.

  Inspiration i farve

  Tikkurila maleri lofter er en kreativ proces, og det begynder med valget af farve. Måske foretrækker du klassikere og leder efter den perfekte skygge af hvid? Eller vil du skabe en mere behagelig atmosfære og vælge malingen til at matche væggenes farve? Indvendig maling Tikkurila tonet i mere end 20.000 farver. Og det betyder, at du kan male loftet i enhver farve, du kan forestille dig!

  Kræv mere maling

  Nogle opgaver kræver teknologiske løsninger. For eksempel maleri lofter i badeværelser eller køkkener. Især for sådanne våde rum har vi udviklet en familie af ekstremt resistente Luya maling - de beskytter loftet mod kondens og skimmel.

  Kan du lide at holde huset rent? Maling Remontti-Yasya tolererer perfekt tæthed vådrensning. Vil du skjule uregelmæssighederne i loftet? Fremragende dækningsevne og fuldstændig mat skinne Shiro Math klare denne opgave. Eller måske har du følsom sundhed? Selvom alle Tikkurila-indvendige maling er miljøvenlige og sikre, udviklede vi vores specielle allergivenlige Joker-maling i samarbejde med Finlands Forening for Allergi og Astmasyge.

  Tikkurila maling til vægge og lofter

  Sendt den 06/30/2017 i kategorien Loft, vægge // 0 kommentarer // Indsendt af admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

  Den billigste vej til indretning - farvning. Og selvfølgelig vil jeg vælge en maling, der tjener i lang tid, vil ikke miste sin farve og vil være modstandsdygtig overfor forskellige påvirkninger. Anmeldelser siger, at maling "Tikkurila" til vægge og lofter - den bedste mulighed for indretning, har mange positive egenskaber.

  Om virksomhed

  I mere end 135 år har Tikkurila produceret kvalitetsprodukter til maling af forskellige overflader. Mærket er repræsenteret i 40 lande i verden og tilbyder færdig maling med farvning til realisering af eventuelle designbeslutninger. Maling bruges til industrielle faciliteter og til private bygninger.

  Virksomhedens produkter tilhører hurtigtørrende maling, det kan bruges til børns institutioner og hospitaler. Et stort forskningscenter, der er placeret i virksomheden, arbejder på introduktion af innovative teknologier og undersøgelse af materialer til farvning.

  Der er ingen tvivl om kvaliteten og sikkerheden af ​​disse produkter, for inden lanceringen af ​​en ny linie af maling udfører virksomhedens specialister test og inspektioner i overensstemmelse med de anerkendte kvalitetsstandarder over hele verden. Tikkurila produktsortimentet er meget bredt, der er maling til indvendig beklædning og udvendig arbejde til maling af overflader fra forskellige materialer.

  Den primære produktion af virksomheden har til formål at producere vandbaserede maling, som er miljøvenlige og sikre til brug inden for ethvert rum.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/iikk2.png "alt =" tikkuril loftmaling "width =" 1000 "height =" 456 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/iikk2.png 1000w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / iikk2-300x137.png 300w "sizes =" (maksimal bredde: 1000px) 100vw, 1000px "/>

  Typer af maling Tikkurila

  Der er fire typer maling til indvendige vægge og lofter:

  Silikatforbindelser indeholder flydende glas, de er mineralstoffer med et stort antal positive kvaliteter, for eksempel:

  • høj båndbredde
  • fortyndet med vand
  • ikke bange for temperaturændringer
  • stort farveområde
  • beskytter overfladen mod svampe, bakterier og forme

  Hvad angår emulsionsmaling, ved fortynding som de bruger almindeligt vand, er de:

  • vandemulsion
  • akryl
  • silicone
  • latex
  • polyvinylacetat
  • vanddispersion

  Vandemulsion har god gennemstrømning. Ved påføring af denne sammensætning på overfladen danner der ikke en dampfast film - vægge og lofter bevarer evnen til at "trække vejret". Men det forhindrer dem ikke i meget våde områder.

  Det skal siges om manglen på vandbaserede sammensætninger - de kan ikke bruges til udendørs arbejde eller i uopvarmede lokaler, da de er meget følsomme for lave temperaturer.

  Vanddispersionsmaling ifølge egenskaberne ligner ovenstående sammensætning, men den har en højere fugtresistens og har et meget ringe farveskala. Dens anvendelse er mulig ved temperaturer over 7 grader.

  Akryl-loftmaling "Tikkurila" er i stand til at blokere små revner på overfladen på grund af den akrylharpiks, der er en del af. Ikke bange for temperaturændringer efter fuldstændig tørring. Det er dog bange for fugt og fugt, så det er bedre at bruge det kun i tørre, velventilerede områder.

  Latex maling er den dyreste. Afvig i god ly, fugt modstand og hurtig tørring. Ulempen er det hurtige tab af farve.

  Latex maling "Tikkurila" - overfladen behandlet af dem modstår våd rengøring, væggene kan vaskes ved hjælp af vaskemidler kompositioner, med en begrænsning af chlorholdige produkter:

  • Remontti-ASSA
  • EURO 2, 7, 12
  • LUJA

  Også i denne serie er der maling med en stærk vandafvisende effekt, der passer til badeværelser, møbler og gulv:

  • BETOLUX
  • TIKKURILA MIRANOL TIX

  Limmaling til indretning er egnet til økonomi. Sammensætningen indbefatter emulgerede siliconharpikser. Det er et miljøvenligt materiale med evnen til at passere luft, vand og damp. Det indeholder komponenter, der forhindrer at falme i solen, er ikke bange for fedtet snavs.

  Alkydforbindelser (emalje) - hurtigtørrende, modstandsdygtig over for fading, med korrosionsegenskaber og højglans.

  Silikone loftmaling Tikkurila har god gennemstrømning på grund af siliconeharpikserne, der udgør den. Anvendes på et hvilket som helst plan, på grund af dets høje elasticitet og skjul overlapper to millimeter revner. En række af denne maling har evnen til at afstøde støv og snavs og har antiseptiske egenskaber. Omkostningerne ved disse farvesammensætninger er høje, men det er det værd, hvis vi overvejer de positive egenskaber, de besidder.

  Tikkurila-maling til træoverflader er lavet af vandbaseret, med organiske polymerer. Karakteristikaene ved disse formuleringer er sammenlignelige med emulsioner, men de er ikke så fugtbestandige. Påfør i de fleste tilfælde i tørre ventilerede områder. Det tørrer hurtigt, er modstandsdygtigt over for slid og har en antiseptisk virkning, der beskytter træet.

  Det er værd at bemærke, at selvom næsten alle Tikkuril-malinger er vandreducerbare, efter fuldstændig tørring er det ret vanskeligt at vaske dem ud af overfladen med vand.

  Paint review

  Nedenfor er de vigtigste egenskaber ved de mest populære farver:

  Akrylbaseret grovkornet belægning til vægge og lofter. Den bruges til at male alle overflader undtagen metal. God ly.

  .gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1b7703820e861cd8be14d493c1816467.jpg "alt =" loftmaling tikkurila "width =" 512 "height =" 512 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1b7703820e861cd8be14d493c1816467.jpg 512w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / 1b7703820e861cd8be14d493c1816467-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1b7703820e861cd8be14d493c1816467-300x300.jpg 300. uploads / 2017/06 / 1b7703820e861cd8be14d493c1816467-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 512px) 100vw, 512px "/>

  Finmalet dekorative belægning baseret på akryl, med godt skjul. Fortyndes med vand. Velegnet til maling af alle fly.

  .gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/80ddcec910f55f007677002f889636a8.jpg "alt =" tikkuril loftmaling "width =" 700 "height =" 593 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/80ddcec910f55f007677002f889636a8.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / 80ddcec910f55f007677002f889636a8-300x254.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

  Latex semi-mat sammensætning ved anvendelse af acrylcopolymerer. Den bruges i våde og tørre rum, da den har en udtalt fugtighedsikker effekt.

  .gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Euro20_3L.jpg "alt =" tikkuril loftmaling "width =" 480 "height =" 480 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Euro20_3L.jpg 480w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / Euro20_3L-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/Euro20_3L-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / Euro20_3L-200x200.jpg 200w "størrelser =" (maks bredde: 480px) 100vw, 480px "/>

  Vaskbar akrylbaseret latexmaling. Den bruges i områder, der kræver hyppig vådrensning. Opløsningsmiddel fri. Det fortyndes med vand. Velegnet til badeværelse.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/378a66dd386c3a0ea53e6000b2b250a2.jpg "alt =" tikkuril maling til vægge og lofter "width = "600" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/378a66dd386c3a0ea53e6000b2b250a2.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/06 / 378a66dd386c3a0ea53e6000b2b250a2-300x250.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

  Højkvalitets semi-mat sammensætning baseret på acrylatpolymerer med tilsætning af latex. Den anvendes på alle typer overflader, undtagen metal. Det har høj skjult og fugt modstand. Lad os anvende i værelser af forskellig art, herunder vådt. Ikke frostbestandig.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/shop_items_catalog_image58769.jpg "alt =" tikkuril loftmaling "width =" 800 "height =" 800 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/shop_items_catalog_image58769.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / shop_items_catalog_image58769-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/shop_items_catalog_image58769-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/06 / shop_items_catalog_image58769-200x200.jpg 200w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

  Magnetisk sammensætning anvendt i indretning. Takket være den strygejern, der er indført i malingen, er i stand til at tiltrække magneter.