Dali til køkken og badeværelse - anmeldelse

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Rådgive en god maling (hvid) på loftet.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Jeg sparer ikke på materialer, jeg foretrækker at købe den rigtige, selvom det er dyrere materiale end at fortryde at have reddet et par tusind.
Mens jeg gjorde reparationerne, indså jeg, at rotbandet kørte det, det var vetonit, shitrock, Ceresit CT-17 primer, men i maling er min viden nul, desværre er alt håb for et klogt forum.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Hvis du vælger det rigtige materiale, hvorfor sørg for revner. Der er sådanne malinger. På ISS bruges de..

Beckerplast N 3. Sverige. Prisen er ca. 4 x tusind, en spand på 10 liter. Jord er bedre end Dyufa eller Tifengrunt.
I ethvert indkøbscenter er alt dette

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

Arbejder, tak, jeg lærte et nyt ord, men før hørte jeg intet andet end tikkurila (og endda hun sandsynligvis 100.500 arter). Jeg gik til google. Google sagde, at Bekerplast budgetmaling (ved borgerlige standarder, som jeg forstår det) og ufuldstændigt hvid, fordi designet til farvning. Så vil jeg spørge noget andet:

 1. Er den korrekte maling en latexmaling?
 2. 50 kvm Hvor mange liter har du brug for?

Hvordan male i hvor mange lag? Jo mere jo bedre, eller i 2 lag eller i tre.

PS. 90% af reparationerne foretaget af mig selv (takket være forummet), men træt. Putty hyrede en mester, men han er en elsker af budgetbeslutninger, han råder mig til at strække kluden i badeværelset, han fortalte mig i lang tid, at strækningen er bedre end lath, så la han endelig lade den glide, "fordi den er billigere". Derfor besluttede jeg at få en mening om maling fra offentligheden.

Jeg anbefaler til loftet front silikone Rauf 9l i Leroy 1200r. - Vandtæt, blød, lugtfri.
Jeg prøvede også Dulux køkkenet blank og mat. Rauf er tykkere, mere uigennemsigtig - ligger mindre, holder op bedre, holder åbent længere, behageligt at male. Dulux er mindre uigennemsigtig og dyr. Ved resultatet af at male disse maler er der ingen forskel.
Der var en stor oversvømmelse, og Rauf og Dulux forvitrede det - intet spor, men jeg primerede både beton og skjolde med en vandtæt primer før maling.
Jeg prøvede på skråningerne af tikkurila euro 20, det er værre end Dulux. Tikkurila og bekerplast er ikke vandtætte.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive god maling

OlegI, forreste silikone - Har du malet sit værelse?

frominfotek skrev:
Jeg sparer ikke på materialer.

Så kan du rådgive Benjamin Moore, "male til dummies." I den forstand, at det tilgiver fejlene i uerfaren ansøgning og har en god skjulekraft.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

TIKKURIKA Harmony. Bank på 2,7 liter i området 1700 s. Jeg vil understrege, ifølge forsikringerne hos maleriets konsulent, som rådede mig om denne maling og forsikrede mig om at have malet det en gang, ville jeg ikke se i retning af de andre. Som følge heraf foretrækker jeg personligt Gloria.

Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

waw0375, og denne Benjamin Moore sælges i Leroy (eller hvor kan man købe den)? Og alligevel - hvad præciserer Murr at tage (de er nok ikke den eneste art fra producenten)?

frominfotek skrev:
Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve".

type, som VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek skrev:
Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

Hvad slags markedsføringskursus er tråden.. år 15 år kun med en overflødig dyufovsky en, der omkring 4 tusind for en 10l spand.. og jeg er ikke bekymret, jeg er tilfreds med det, og jeg synes det er forkert at eksperimentere og prøve noget nyt. og mere, jo mere denne latexmaling er, desto mere "gummi" er det, det vil på den ene side det vaske godt, og på den anden side vil det ordne det og skrælle filmen.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

som dette "> malede pisterne. Jeg vil gerne sige, at det er uforligneligt lettere at male end Tikkurila Harmony, der malede skråningerne i andet værelse. Beckers dækkede overfladen i 2 lag og gav ikke-farver sammen med selve rammen, det er jeg blot smurt det med maling, jeg vil da dække med et andet lag.. men da tørring ikke så selv de mindste spor af farvning og ikke påført et andet lag.. Nå er der ingen spor af rullen, det viste sig at være en ideel overflade. Og over Harmony har jeg været hård og længst efter næsten med en tamburin dansede for at blive acceptabel th overflade.. 4 gange malet.. Købt i Merlin 2 flasker 0,9 liter til 690 rubler per sekund.. bank uventet for mig var intakt, havde ikke forventet, jeg gjorde, at de to lag vil være nok..
Nå, med en fugtig klud kan du tørre denne maling, også uden spor. Generelt kunne jeg godt lide..

Hvad er den bedste maling til loftet?

Vandig emulsion loft maling er en populær dekorative finish. Dette navn er et generisk udtryk for alle typer vandbaseret maling med tilsætning af polymerer og pigmenter. Afhængig af malingens sammensætning ændres dens egenskaber og omfang.

Varianter af vandbaserede maling og lak

Hver af producenterne af maling producerer flere typer "vandbaserede". Egenskaber, omfang og pris afhænger af tilsætningsstoffer indeholdt i sammensætningen af ​​produktet.

Typer af vandbaserede maling:

 • polyvinylacetat;
 • akrylbaseret;
 • med latexadditiv
 • silicatbase;
 • silikone.

Polyvinylacetatemulsion fremstilles ifølge GOST nr. 28196-89. Når man maler, fordamper vandet, og de ekstra komponenter hærder. På grund heraf opnåede man hydrofobe kvaliteter. Den gennemsnitlige tid for fuldstændig tørring er tre timer ved + 22 ° C.

 • uskadeligt
 • ikke-brændbart;
 • fremragende skjulkraft;
 • egnet til porøse overflader;
 • god vedhæftning
 • lavt prisklasse.

Ulemperne omfatter et lavt niveau af vandmodstand og mekanisk belastning. Når den påføres overflade af metal, kridt eller kalksten, udstråles og revner.

Til væggene og loftet i stuen valgte jeg farven Karapol "ColorExpress Samtex". Jeg bemærker, at der næsten ikke er nogen lugt. Det første lag tørret om to timer. Forbrug ret økonomisk, 40 kvadratmeter. meter nok banker til 5 liter.
Ivan Prokhorov, Pskov

Akrylvandsmulsion er en kompleks sammensætning af vanddispersion og polyacryl. Det adskiller sig fra standarden ved høj fugtighedsbestandighed og muligheden for vådrensning.

 • Mal ansøgning med ethvert praktisk værktøj;
 • høj elasticitet
 • modstand mod sollys
 • kombineret med næsten ethvert materiale;
 • ikke-toksisk;
 • ingen ubehagelige skarpe lugte
 • dampgennemtrængelighed;
 • slidstyrke.

Latex-typen af ​​malings- og lakprodukter er forskellige i typen af ​​tilsætningsstoffer - acrylat-silicat, acrylo-polyvinylacetat, acrylobutadien-styren. Danner en åndbar overflade, der forhindrer dannelsen af ​​mug og mugg. Ikke bange for fugt. Overfladevask udføres med alkaliske opløsninger. Ulemperne omfatter reduceret ydeevne ved lave temperaturer. Det anbefales at anvende i velopvarmede værelser.

Maling på silicatbasis. Sammensætningen af ​​dette produkt indbefatter dispersionen af ​​vand, flydende glas og farvestoffer. Besidder sådanne egenskaber som dampgennemtrængelighed, slidstyrke, brandsikkerhed. Det er ikke giftigt. Malede overflader bevarer udseendet på op til 25 år uden opdatering og reparation.

Det er ikke første gang i reparation, at jeg bruger Tikkurila-maling. Mange klager over den høje pris, men det begrunder det fuldt ud med dets egenskaber. Til gipsloft anvendes to lag. Resultatet er en perfekt hvid overflade.
Arkady Bozhzhov, Astrakhan

Silikonbaseret vandemulsion interagerer med næsten alle typer overflader. Det har en række fordele:

 • På grund af strukturen maskerer man revner op til 2 mm;
 • Mulighed for anvendelse på våde overflader
 • forhindrer skimmel og mugg
 • antiseptisk virkning
 • god dækkekraft.

Selvom vandbaseret maling er i mellemprisområdet, dækker dets omkostninger nemt høj ydeevne. Jo bedre at male loftet, bestemmer forbrugeren alene, baseret på malingens tekniske egenskaber og i lokalet hvor det skal bruges.

Top 8 bedste loft maling

Ved valg af lakmaterialer til loftet anbefaler eksperter at være opmærksomme på følgende faktorer:

 • maskering små fejl på overfladen;
 • let pleje af malet loft
 • omkostninger;
 • volumen;
 • forbrug pr 1 m².

Baseret på disse parametre blev der oprettet en rating. Efter bekendtskab med det vil forbrugeren selvstændigt bestemme den bedste vandbaserede maling:

 1. "Dufa" - et blankt produkt med en hvid farve. Høj skjulkraft. Velegnet til små rum som en visuel udvidelse af rummet.
 2. "Caparol" - Materiale baseret på silikone er optimalt til at dække loftets overflade i landet. Kunne skjule fejl, og modstå temperatur ekstremer. Malet overflade kan udsættes for våd rengøring.
 3. "Dulux" - mattonen med lysabsorberende effekt. Skjuler revner og huler. Fabrikanten præsenterer et bredt udvalg af paletter. Tilladt at anvende på uforberedt loft.
 4. "Halo" er designet til alle overflader. Høj tørringshastighed. Underkastet vask. Matt maling.
 5. Tikkurila er et præmieprodukt. Miljøvenlig, med lang levetid. Modstandsdygtig overfor UV-stråling. Bredt udvalg af nuancer.
 6. "Snowball" har god skjulkraft, sikker for helbredet. Forbruget er gennemsnitligt.
 7. "Ekspert" giver dig mulighed for at opnå en ren og hvid farve. Tørrer hurtigt, har ingen lugt. Minus - en tyk konsistens.
 8. Tex er en budgetmulighed. Næsten lugtfri. Det anbefales ikke at vaske den malede overflade med vand.

Når man vælger en maling, skal man forstå, hvilket rum det er beregnet til, og hvilken type overflade der skal males. Derudover kan du læse om hver producent i RuNet og læse forbrugeranmeldelser. På baggrund af de modtagne oplysninger kan du vælge højkvalitets maling til loftet.

Alt kommer med erfaring, såvel som forståelsen af, at Tex-maling er købt, for at sige det mildt af utilfredsstillende kvalitet. Skilsmisser, gul farvetone i stedet for den udpegede hvide. Selvom loftets overflade er godt forberedt. Jeg anbefaler ikke at købe.
Evgenia Smirnova, Omsk

DALI® loftsmaling

akryl
Formål:

Dekorativt maleri af lofter i boliger og offentlige rum

Anvendelsesområde:

Godkendt til brug i børnepasning, førskole, uddannelsesinstitutioner og medicinske institutioner.

Tilladt til farvning af flugtveje.

Brandfareklasse KM 1.

 • danner en dybglans silkeagtig snehvid belægning
 • kendetegnet ved høj skjulkraft
 • besidder den reducerede støvholding: fastholder ikke støv på den malede overflade
 • Modstandsdygtig over for fading under påvirkning af nogen lyskilder, bliver ikke gul og mister ikke farve under drift
 • så praktisk som muligt i applikationen: sprøjter ikke, strømmer ikke og dråber ikke fra malingsværktøjet, efterlader ikke pletter og pletter
 • modstandsdyktig mod rensning
 • danner en dampgennemtrængelig ("åndbar") coating
 • sliber ikke
 • ingen lugt
 • mellemlags tørring - 1 time
 • fuld tørring - 2 timer
 • Endelig styrke af belægningen - 5 dage
 • farvemaling Dali ™
 • Dali ™ universel farvepasta, højst 4 vægtprocent maling
 • ved t ° fra + 5 ° С til + 35 ° С
 • opretholder 5 cykler af frysning og optøning til -40⁰і eller en enkelt ikke-cyklisk frysning til -40⁰і i op til 30 dage
 • Den vigtigste rolle i opnåelsen af ​​den endelige kvalitet belægning er malingsværktøjet; til maling af loftet er det bedst at bruge en pelsrulle med en lang lur, hvis det er muligt, naturligt
 • Farvning anbefales i tværgående retninger: Det første lag er parallelt med vinduet, det andet lag er vinkelret på vinduet
 • Hvis det er nødvendigt, anvendes maling i 3 lag

1. Preliminær rengøring af overfladen fra biologisk skade

DALI ™ Universal Antiseptic

2. Pre-priming

DALI ™: Nano-primer, Primer Firming, Koncentreret Jord Fugtisoleret

EKODOM ™ Primer penetrerer

3. Efterbehandling dekoration

DALI-DECOR ™ Lacquering Pearl Varnish

Hvordan male loftet

Kære herrer, fortæl mig fra erfaring, hvilken maling at vælge til loftet? Er der høj kvalitet og ikke meget dyrt loftmaling, forstår jeg, at der er Deluxe og Dyuf, men måske er der billigere maling, men også af god kvalitet? Tak på forhånd,

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

maling euro 7 billigere og ikke værre i kvalitet

Delux-2500r 10 l og Dyufa-1800r 10l. Dette er ikke den dyreste maling. 10 liter vil være nok til 30-40 m2 loft. nogle gange er det ikke værd at spare meget. Jeg forsøgte engang at sælge malet Tacks sælger-meget rost. men personligt ved jeg ikke, hvad kvaliteten er. Gå til OB eller Leroy Talk med konsulenter, kan anbefale at det er billigere.

Tag hvad du har råd til, hvis du ikke slår fluer i loftet, vil noget vare meget lang tid.

Stærkt uenig Der er også begrebet "skjule". Normal maling godt forberedt overflade kan rulles op en gang. En dårlig, og til tre applikationer måler ikke over. Når kunden bragte os en billig en. Malede to gange og stadig pletter. Længe troede det på "affald". Mens maleren ikke rullede et stykke grønt hyprok to gange. Så selv efter en tolags belægning lavede "greenness" sin vej.

Se maling Olympus, næsten indenlandske Dyuf.

Maling eurolux, vores produktionskvalitet er meget god, for prisen er ikke dyr. Jeg anbefaler.

Tag det på basis af akryl og ikke latex, ugle, Alpina eller Snowflake

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

dulyuks for 1400 spand til loftet lige og det er dyrere at under farven og til væggene

tex super hvid vaskbar

Hej Olga Efter at have læst det, de rådgiver dig, kan jeg sige følgende. Tro på de mennesker, der rådes til at tage den maling, du har råd til, bare kom og fortæl dig hvilke prisgrænser du vil have, at maling skal tilbydes. Når du lægger på en god overflade og + Korrekt drift, det er en garanti for kvalitet. Og for at skynde sig blandt priserne er dyrere. For eksempel 10 l billige-40m2 og 10l dyre-80m2.

Copolymer latex maling, Tikkurila Euro 2. Economy serie maling til lofter og tørre rum. Latex maling baseret på akryl copolymer Tikkurila Euro 7 Economy serie maling til lofter og tørre rum. Sidste maling mere modstandsdygtig over for vask.

Det er bedre at tage den maling, som maleren vil bestille, da han er vant til at arbejde sammen med hende og ved, hvad han kan forvente som følge heraf.

Bedste loftmaling

9 bedste maling til loftet

Gaze opad

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse. 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser. "Godt valg til en moderat pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser. "God loftmaling forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Anslået pris for CeresitCT54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Rating. 8,5 point ud af 10

Anmeldelser. "Fremragende vaskbar maling til lofter! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Overvej de typer og vælg den bedste maling til loftet

I dag er malingen af ​​loftet fortsat relevant og efterspurgt på trods af overflod af mere moderne efterbehandling materialer. I vores materiale vil vi overveje de vigtigste typer af maling til lofter, vi vil studere deres egenskaber og fordele.

 • 1 Lidt om aktuelle realiteter
  • 1.1 Vådrum
 • 2 Visninger
  • 2.1 Vandemulsion
  • 2.2 akryl
  • 2,3 latex
  • 2.4 Silikat
  • 2,5 silicone

Lidt om aktuelle realiteter

For at lette udvælgelsen af ​​maling til loftet begyndte fabrikanterne at producere specielle loftsammensætninger, der modstår indflydelsen af ​​negative faktorer. Basis for blandingen er en dispergeret opløsning og syntetiske komponenter. Indledningsvis har malingen en hvid farve, og for at give de ønskede farvepigmenter tilføjes - farver. Tilføj det før maleri væggene.

Forbrugerne identificerer tre kategorier af maling. Forskellen mellem dem ligger i slid- og fugtighedsbestandighed:

 • Hvidpigmenteret. De kan ikke rengøres, vaskes;
 • Maleri. Renset med sæbeopløsninger, men uden brug af børster og slibemidler;
 • Overflader, der rengøres med børster og sæbeopløsninger.

Forbrugerne selv har nået en lignende division. Og designere skelner maling til loftet, afhængigt af den glansmatte og glans.

Våd værelser

Hvis der observeres høj luftfugtighed indendørs, skal maling af lofterne kun udføres med specielle fugtighedsbestandige forbindelser, der har supplerende svampebeskyttelse.

Derfor må malerierne i køkkenet, inden i badeværelset, gøres med blandinger af blødgjort korn på basis af akryl eller vinyl. De afviser vandet godt, må ikke slides ud, slid ikke og tør hurtigt efter påføring på overfladen.

For at male loftet med egne hænder for at give det ønskede resultat, skal du først vælge den passende blanding. Det er bedst at adskille deres typer afhængigt af det grundlag, der bruges til deres produktion.

I dag har dulux maling vist sig fra den bedste side, selvom de har mange konkurrenter. Som et resultat, hvilken er bedre og hvilken sammensætning der skal vælges er et vigtigt spørgsmål.

Moderne maling til lofter er:

 • Vandemulsion;
 • akryl;
 • silicone;
 • latex;
 • Silikat.

De bruges til lofter og vægge, men vi vil overveje hver type baseret på det faktum, at du skal male lofter.

Vandemulsion

I høj efterspørgsel i vores tid, fordi de giver høj kvalitet belægninger. Du kan begynde at male lofterne næsten øjeblikkeligt. Åben krukken, bland indholdet grundigt, tilsæt farvepigmenter om nødvendigt, og begynd arbejdet.

De vigtigste fordele omfatter følgende parametre:

 • Malingen er giftfri, helt sikker til sundhed, kan bruges til maleri af børneværelser;
 • Indeholder ikke skadelige eller farlige urenheder, miljøvenlige
 • Duften er næsten fraværende, den er ikke kaustisk, fordampes hurtigt;
 • Det kan male enhver overflade undtagen vægge med en blank finish;
 • Nem at rengøre med almindelig rengøringsmiddelopløsning;
 • På toppen af ​​vandemulsionen kan du anvende malingblandinger;
 • Det kan være hvidt, rødt, grønt og enhver anden farve ved at tilføje farveskemaer.

De betragtes som universelle, overkommelige, og arbejdet med det er meget enkelt. Fra dette blev de så populære.

Af de vigtigste fordele ved akrylblandinger bør nævnes:

 • Høj modstandsdygtighed mod fugtighed;
 • Slidstyrke;
 • Let i tegning, forlader;
 • Perfekt bevaret primitiv farve, selvom malingen er snehvid. Men det er vigtigt at huske, at efter tørring bliver farven mørkere end i dåsen;
 • Overfladen vil ikke blive påvirket af ultraviolette stråler.

Det er let at anvende en sådan forbindelse. Basen maling er hvid, men brugen af ​​pigmenter giver mulighed for at opnå den ønskede række farver. Det vigtige punkt er, at akryl er i stand til at maskere de mindre fejl i vægge og lofter. Men du bør vælge de kvalitative sammensætninger af dulux eller sådanne dokumenterede analoger.

Hvis du er interesseret i, hvilken maling er bedre med hensyn til fugtresistens, og hvilken blanding er det værd at dække væggene eller loftet for at beskytte mod slid, så er svaret enkelt - latex. Det modstår en uendelig mængde våd rengøring, efter dem vil det ligne efter bare færdig maling.

Denne sammensætning maskerer revner op til 1 mm. På trods af dens tæthed er latex dulux-blandingen perfekt åndbar. Dette tillader overflader at trække vejret.

silikat

Silikatmaling dulux skaber på basis af flydende glas, som gør det muligt at klassificere dem som mineral. Deres omkostninger er ret høje, men præstationen af ​​at male loftet med en sådan sammensætning er fuldt berettiget. Som regel påføres de over beton eller pudsede overflader.

Men der er ingen interaktion med polymerer. Fordi du er nødt til helt at fjerne loftet af silicatblandingen for at male det med noget andet.

Mineral maling har ikke god elasticitet, og derfor kan den ikke skjule fejlen. Sammensætningen indeholder ca. 10% alkalier, som kræver forsigtighed ved måling af lofter. Alkali pålægger begrænsninger af farvediversitet, men fungerer som et stærkt effektivt antiseptisk middel. Yderligere behandling af vægge, loft antifungale forbindelser er ikke påkrævet.

Silikone

Disse dulux maling indbefatter de vigtigste fordele ved organiske og mineralske forbindelser. Dette skyldes brugen af ​​siliconeharpiks som basis for blandingen.

Maleriet af lofter med silikoneforbindelser har en ulempe - det er deres høje pris. Men den imponerende pris kompenseres af en lang levetid, prestige og attraktivt udseende.

Bestem selv, hvilken maling der er bedst at håndtere loftets overflade i dit hus. Valget afhænger ikke kun af, hvilken virksomheds sammensætning, hvad koster maling. Skal styres af dets tekniske egenskaber.

Ingen hævder, at dulux er en af ​​de bedste i branchen. I dette tilfælde er navn og pris ikke de primære udvælgelseskriterier. Sammensætningen skal opfylde dine krav, opfylde de betingelser, hvor den skal betjenes. F.eks. Kollapser fugt ustabile blandinger hurtigt inde i badeværelset eller i køkkenet.

Læg lofterne omhyggeligt, følg producentens anvisninger, glem ikke reglerne for deres egen sikkerhed. Men det er loftet, ikke væggen. Derfor skal du først og fremmest beskytte dine øjne, så der ikke kommer dråber af maling ind i dem. Dette er den primære regel for maleri til lofter.

For at male loftet kræves der ikke særlige færdigheder. I mange henseender netop af denne grund er malinger og lakker stadig utroligt efterspurgte.

Sørg for at læse materialerne:

 • Hvilket strækloft er bedre mat eller blankt?
 • Tekstureret vægmaling
 • Vandmaling til vægge

Hvad er en god loftmaling? Valg, anmeldelser, priser

6. november 2014

Blandt de mange varianter af finish er loftmaleri anset for at være en af ​​de mest økonomiske og enkle muligheder for at udføre. I dag på byggematerialemarkedet kan man finde en overflod af maling fra forskellige producenter. Det er ikke så nemt at vælge den bedste løsning blandt dem. For at bestemme, hvad en god maling til loftet skal du overveje alle eksisterende muligheder og deres sammensætning. Resultatet af farvning og holdbarheden af ​​det resulterende lag vil afhænge af det.

Før du finder ud af, hvad et godt loftmaling skal du bestemme, hvordan det skal se ud. For at få et godt resultat skal du også tage højde for loftets overflade. Ved at skabe virkningen af ​​maling kan opdeles i to klasser:

Disse klasser er igen opdelt afhængigt af egenskaberne og sammensætningen af ​​disse typer af malinger, der anvendes til loftområdet:

 • vand emulsion;
 • vanddispersion;
 • akryl;
 • silikat;
 • latex;
 • silikone.

Matte loftmaling

Efter at have malet denne type, vil loftet have absolut ingen glans. Matte loft maling er i stand til at gemme mindre defekter og mindre fejl i overfladen, så hvis loftet har fejl, så er valget bedre at stoppe ved denne mulighed. Det anbefales af eksperter oftest. Men i sammenligning med den glatte type er der også ulemper. Den matte overflade samler mere støv, og snavs fra det er sværere at vaske af. De positive faktorer omfatter følgende faktorer:

 • loftoverfladen har ingen blænding;
 • visuelt ikke synlige problemområder: uregelmæssigheder, grovhed og andre fejl;
 • let at få nogen nuancer;
 • loftet tørrer hurtigt ud;
 • næsten ingen lugt når man maler.

Glat tak

Den skinnende overflade kan være en interessant design beslutning. Glansende maling til loftet giver en smuk glans, men er kun egnet til perfekt glatte områder. Hvis der er endda mindre fejl i kittens arbejde, så vil de langtfra være helt synlige. Denne mulighed er kun egnet til at male en flad loftsoverflade uden fejl. Loftet, der er malet med glansmaling, har en ubestridelig fordel - den er modstandsdygtig over for vask og slid, så det er tilladt at gentage vådrensning. På grund af dette har overfladen længere levetid.

Hvad kan ikke males?

Enhver, der vælger en god maling til loftet og ikke har i denne oplevelse, bør du vide - en mulighed, der absolut ikke er egnet til maling af loftsflader, er oliemaling. Efter den endelige tørring bliver den som en solid tæt film, som ikke tillader flydende damp og luft at passere gennem. Over tid vil dette føre til ødelæggelse i byggelsen af ​​gulvet, så denne opfattelse er ikke engang værd at overveje.

Vandemulsionsmaling

Tværtimod er det med dets hjælpemalet loftoverflader. Vandbaseret maling er som regel kun hvid. Den ønskede skygge formes ved anvendelse af toner. Denne maling har mange fordele:

 • giftfri og miljøvenlig;
 • det er nemt at påføre og ikke har en skarp lugt;
 • Passer til alle overflader, med undtagelse af tidligere malede, glatte malingprodukter;
 • giver dig mulighed for at skifte til enhver farve;
 • Hvis det er nødvendigt, vaskes det godt ud med sæbevand.

Vanddispersionsmaling

Denne art er opdelt i to hovedtyper: akryl med latex og latex med acrylatbase. På markedet for byggevarer kan du finde alle disse typer. De præsenteres som en dyrere malingsprodukter Dulux, Sherwin Williams, "Tikkurila" og budgetmuligheder (maling "Tex", "Marshal").

Akrylmaling og lakprodukter omfatter ikke kun vand og kridt, men også akrylpolymer. Belægningen er af tilstrækkelig kvalitet, men om nødvendigt vaskes den af ​​som hvidvask.

Ved at tilføje latex (naturmateriale) bliver akryl latexmaling viskøs i konsistens og modstandsdygtig over for slid. Det er velegnet til loftoverfladen med mikroskinner eller tilbøjelige til at krympe, for eksempel i en ny lejlighed.

Akrylmaling anses af eksperter en af ​​de bedste muligheder på grund af sine gode præstationsegenskaber. På grund af kombinationen af ​​akryl og latex er den både holdbar og elastisk.

Malingsprodukter "Tex"

I dag er et af emnerne, der diskuteres af dem, der planlægger eller bare lavet reparationer, Tex-maling. På grund af sin relativt lave pris tiltrækker den forbrugerens opmærksomhed. En spand maling vejer 14 kg af Universal serien koster mellem 400-450 rubler, og en beholder med samme vægt af Profi-klassen kan købes for 650-700 rubler.

Specialister, der bruger det til at male loftet områder, bemærkede disse positive punkter:

 • har miljøvenlige egenskaber og er sikkert for andre
 • Når den er fortykket, er den helt fortyndet med vand, hvorved værktøjerne også nemt rengøres;
 • På grund af den tykke konsistens dråber den ikke, når den påføres;
 • tør helt efter ca. 6-8 timer.

Men meninger om negative kvaliteter er meget forskellige. En del af fagfolk hævder, at dette er en god mulighed for pris / kvalitet forhold, og de er ret tilfredse med resultatet af farvning. Andre eksperter bemærker mange minusser:

 • til ansøgning kræver professionalisme
 • kræver obligatorisk pre-priming;
 • dårligt skjuler mangler
 • maleri kræver mindst 3-4 lag;
 • uegnet til vask.

Maling "Tikkurila"

Det finske mærke Tikkurila er et af de mest almindelige på det russiske marked. Maling "Tikkurila" til loftet, ifølge vurderinger fra eksperter, har alle de nødvendige beskyttende egenskaber, relativt holdbare og ganske behagelige at bruge. Det område, der er omfattet af det, er i overensstemmelse med alle krav til farvning af loftoverflader. Maling og lakprodukter "Tikkurila" har ikke kun et bredt udvalg af typer, mængder og basis, men også en bred palette af nuancer, der giver mulighed for at legemliggøre ideerne om ethvert design. For nylig nægter nogle kunder dog at bruge det, da de i løbet af de seneste to år er steget med næsten 50%. De relativt høje omkostninger hælder forbrugerne til at vælge mere overkommelige indenlandske kolleger. For eksempel vil akrylmaling SIRO Himmea (matte) med et volumen på 9 liter koste 4300-4500 rubler, og elit klassen HARMONY (mat med fløjl) af samme vægt koster ca. 6000 rubler.

Hvad er den bedste maling?

Ingen ekspert vil angive en bestemt type maling og lak produkter, siger at det er denne gode maling til loftet. Anmeldelser af fagfolk ved valg af mærker er forskellige. Hver type har begge positive aspekter i brug og ulemper. Eksperter siger, at god maling skal opfylde følgende kriterier:

 • god fugtbestandighed
 • højt niveau af modstand mod slid;
 • forbrugsfrekvens pr. kvadratmeter;
 • evnen til at passere et par fugt og luft.

Mange eksperter mener, at en rimelig og optimal mulighed for loftet er vandbaseret og vanddispersionsmaling. Samtidig er formålet med rummet også vigtigt. For eksempel anbefaler mange specialister latexbaseret akrylmaling til soveværelser og børneværelser, men det er ikke særlig velegnet til rum med fugt (bad, køkken).

Køkkenloft

Køkkenet er en zone med høj luftfugtighed i huset. Mange lak og maling produkter vil ikke virke for hende. En god loftmaling i køkkenet skal opfylde disse krav: Om nødvendigt er det nemt at vaske, ikke falme, har slidstyrke, være miljømæssigt sikker og have en sammensætning, der forhindrer dannelsen af ​​mikroorganismer. Silikone maling betragtes som ideel til loftet køkkenoverflader. De opfylder alle ovenstående krav, men er relativt dyre, så de passer ikke ind i hvert budget til reparationer. Akryl-, latex- og silikatmalinger er også gode til køkkenlofter.

Efter at have overvejet egenskaberne for alle typer malingprodukter, er det let at bestemme, hvad en god maling til loftet. Men i hvert enkelt tilfælde vil valget være anderledes. Det vil afhænge af smag af ejeren af ​​rummet, typen af ​​selve rummet, planlagt til renovering af budgettet og krav fra ejeren til loftoverfladen.

7 legemsdele, der ikke bør røres Tænk på din krop som et tempel: Du kan bruge det, men der er nogle hellige steder, der ikke kan røres. Undersøgelser viser.

20 billeder af katte lavet på det rigtige tidspunkt Katte er fantastiske væsner, og alle ved om dette. Og de er utrolig fotogene og ved altid, hvordan de skal være på det rigtige tidspunkt i reglerne.

Hvordan man ser yngre ud: de bedste hårklipp til dem over 30, 40, 50, 60 Piger i 20 år er ikke bekymrede for formen og længden af ​​håret. Det ser ud til at ungdom er skabt til forsøg på udseende og dristige krøller. Men den sidste

Uforgivelige fejl i film, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til. Sandsynligvis er der meget få mennesker, der ikke gerne vil se film. Men selv i den bedste film er der fejl, som seeren kan bemærke.

I modsætning til alle stereotyper: En pige med en sjælden genetisk lidelse erobrer modeverdenen Denne piges navn er Melanie Gaidos, og hun brød hurtigt ind i modeverdenen, chokerende, inspirerende og ødelæggende dumme stereotyper.

De 15 symptomer på kræft, som kvinder oftest ignorerer. Mange tegn på kræft ligner symptomerne på andre sygdomme eller tilstande, så de bliver ofte ignoreret. Vær opmærksom på din krop. Hvis du bemærker.