14 bedste maling til vægge og lofter

Boligejere med erfaring husker med horror denne type væg og loft dekoration som hvidvaskning. På den ene side en smuk hvid overflade, og på den anden side - mange problemer. Meget rettidige producenter af malinger og lakker har udviklet alternative typer af maling. Med deres hjælp kan du arrangere loftet og væggene i begge ultra-hvide farver og lave en højdepunkt i form af en flerfarvet belægning. Forskelligt adskiller sig fra arkaisk hvidvaskning og pleje af den malede overflade. I de fleste tilfælde kan du uforsigtigt vaske lofterne og væggene ved at tilføje svagt alkaliske vaskemidler til vandet. Når du vælger en passende maling, anbefaler eksperter at være opmærksomme på nogle få punkter.

Kriterier for udvælgelse af maling til loft og vægge

Mange købere begynder deres valg med et prisklasse. Men billig budgetmaling kan gøre reparationer meget dyre. Faktum er, at hver maling har sin egen dækningsgrad. Hvis du kan opnå perfekt dækning i et enkelt pas, vil det være mere gavnligt end at anvende 2-3 lag med en pause til tørring. De samlede omkostninger ved reparationer påvirkes også af malingforbruget.

En vigtig parameter for brugerne er holdbarheden af ​​den malede overflade. Højkvalitetsmaling efter tørring har en vand- og smudsafvisende evne, ændrer ikke den oprindelige farve selv når den udsættes for sollys.

Når man vælger et materiale, er det værd at overveje rummets karakter. Næsten alle malinger opfører sig godt i opvarmede lokaler. Men temperaturen falder og høj luftfugtighed kan ikke modstå alle produkter.

Vores anmeldelse omfatter de bedste maling til loft og vægge. Ved beregningen af ​​vurderingen blev følgende kriterier taget i betragtning:

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvordan man vælger maling til vægge og loft

Det nuværende malemarked er overraskende i sin mangfoldighed.

Hvis du er interesseret i valg af maling til vægge og loft, så skal det naturligvis næres alvorligt, fordi denne belægning har en beskyttende og dekorativ funktion.

Yderligere vil vi fortælle om alle typer af de vigtigste populære malinger, om deres fordele, egenskaber og funktioner.

Hvordan male vægge

Typer af tapet: fordele og ulemper

Sådan limes tapet

Sådan lægger du laminat

Væg maling

For at opnå det ønskede resultat fra vægmaling er det vigtigt at overveje følgende egenskaber:

 • Skjulkraft
 • Tørretid
 • lysægthed
 • Modstand mod mekanisk skade
 • Modstandsdygtighed over for rengøringsmidler
 • Vandmodstand
 • Miljøvenlighed
 • Farvets storhed.

Før du køber vægmaling, undersøge det for tilstedeværelsen af ​​ovennævnte varer. Dette kan gøres på etiketterne på malingen, samt gennem samråd med salgsassistenterne. Det er dog ikke altid i forretningerne, at du vil blive rådgivet korrekt, forsøger at sælge, hvad sælgeren har brug for, og ikke dig.

Vigtigt råd! Køb ikke maling på markedet, fordi det oftest "overvintrer" på samme sted og i uopvarmede lokaler. Dette gælder især for vandbaserede maling, fordi det efter smeltning mister sine kvaliteter.

Der er sådanne malinger på markedet, farven når den påføres er pink (og måske en anden). Dette gøres med det formål, så de steder, der savnes, når maleriet er synligt. Men når det tørres, vil det være den forventede farve.

Faktisk er alle malinger, der bruges på væggene, af to typer: alkydbaseret og vandbaseret.

Alkydbaserede maling

Grundlaget for en sådan maling er alkydharpiks.

Fordelene ved maling på alkydharpiks:

 • Ikke giftig efter tørring
 • Lysafvisende
 • vandtæt
 • Beskyt overfladen mod korrosion
 • Tør hurtigt
 • Har en holdbar belægning
 • Har ikke pletter
 • Må ikke blive gul med tiden
 • Ikke giftig.

Ulemper ved maling på alkydharpiks:

 • Ikke-alkalisk resistent
 • Brandfarlig.

Vandbaserede maling

Grundlaget for en sådan maling er fordelt (ikke opløst) i vand, hvilket danner en emulsion. Men efter at malingen tørrer, er det umuligt at vaske det af med vand. Vandbaserede maling er de mest populære.

Fordelene ved vandbaserede maling:

 • Stabil, farveløs
 • elasticitet
 • Hurtig tørring
 • Muligheden for at vælge absolut enhver farve
 • Efter brug er værktøjet let at rengøre.
 • Lugtfri.

Ulemper ved vandbaserede maling:

 • Dårlig absorberet
 • Fuld styrke dannes kun efter 3-4 uger.
 • Det anbefales at male den samme maling igen
 • Dårlig tolereret lave temperaturer.

PVA (polyvinylacetat), vandbaserede latex- og akrylmaling anvendes til maling af vægge.

Malinger af PVA består af stabilisatorer, blødgørere, polyvinylacetatemulsion og farverige pigmenter.

Fordele ved PVA-blæk:

 • Kan anvendes til gammel maling
 • Har høj vedhæftning
 • overkommelige
 • Modstandsdygtig over for pludselige temperaturændringer.

Ulemper ved vandbaserede PVA-blæk:

 • Ikke-modstandsdygtig overfor vådrum
 • Lille farvevalg.

Latex maling er for det meste mat.

Fordelene ved vandbaserede latexmaling:

 • Miljøvenlig
 • holdbar
 • Efter ansøgning danner de en film, der beskytter væggen (loftet) fra mug eller mugg.
 • God til vask
 • Har høj vedhæftning (hold godt på overfladen)
 • Kan passere luft.

Ulemper ved vandbaserede latexmaling:

 • Med forbehold for lave temperaturer
 • Mould kan danne sig på malingen, hvis den ikke behandles med et antiseptisk middel.

Sammensætningen af ​​vandbaserede acrylmalinger omfatter: vand, pigment og bindemiddel. Sådanne maling er de mest populære, når man maler vægge med en mat finish.

Fordelene ved vandbaserede akrylmaling:

 • Har ikke skadelige dampe
 • Brand og eksplosionssikre
 • Har stærk lysstyrke
 • Ikke bange for våd rengøring
 • Modstandsdygtigt mod gnidning
 • Vandtæt.

Manglen på akrylmaling er, at den ikke er helt afvasket med vand efter tørring, så hvis du ikke vasker rullerne og børsterne konstant med vand, vil de ødelægge.

Miljøfarver

I stigende grad begyndte miljømaling at forekomme i sortimentet af hvert mærke. De kaldes også "grøn maling".

Fordelene ved miljømaling:

 • antiallergisk
 • Har ikke skadelige dampe.

Mal til vægge og lofter

En særlig egenskab af maling er dens glans. Glansmaling til vægge og lofter er opdelt i følgende typer: glans, matte, halvglans og halvmattet.

Matte maling kan dække manglerne af vægge og lofter. Denne maling bruges oftest i stuen eller i gangen.

Det er bedre at anvende halvglansmaling, hvor hyppig rengøring finder sted, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Glansfarve er velegnet til at fremhæve den malede overflade. Derudover er det bedre i stand til at modstå rengøring, herunder vådt, sammenlignet med matte.

Derudover glans maling:

 • Mindre beskidt
 • Kunne visuelt skabe et stort rum.

Halvblanke maling har en mellemkarakteristik mellem glans og mat.

Loft maling

Hvis du vil se dit loft i den klassiske hvide version, så kan du stole på vandbaseret maling, da hovedkarakteristika for loftmaling er fugtbestandighed. Men hvis en sådan maling indeholder støbeformkomponenter, vil det kun være et plus.

Vandbaseret maling kan matches såvel som glans.

Vær særlig opmærksom på hvad der står på malerkasserne selv. Du kan opfylde sådanne egenskaber:

 • "Modstandsdygtig mod tørt slid" - det betyder, at denne maling ikke kan fugtes, selv når du fjerner pletter.
 • "For tørre værelser med lav driftsbelastning" - det betyder, at malingen ikke kan bruges i køkkenet, badeværelset eller for eksempel hvor du ryger.
 • "Uudslettelig, slidstærk" - det betyder, at malingen kan vaskes med vand, men snavs på det slettes ikke.
 • "Modstandsdygtig mod intensiv vask", "Vaskbar" eller "Rustfrit" - det betyder, at loftet, der skal males med sådan maling, kan vaskes med en alkalisk eller sæbeopløsning.

Den grundlæggende forskel mellem maling til loftet:

 • Øget husly
 • Øget klibning
 • Godt spredt over loftet
 • Frembringer ikke pletter.

Malingen med de nyeste egenskaber er også velegnet til vægge.

Mal til vægge i lejligheden

I lejligheden væg maling er tilladt med forskellige egenskaber. Her skal du tage hensyn til de specifikke lokaler.

Mal til køkken og badeværelse

I køkkenet og i badeværelset skal lofterne og væggene være konstant rene og smukke. Dette er ikke let at gøre, fordi det næsten altid er fugtigt, og der er hyppige temperaturfald. Desuden er flekker, pletter og andre ubehagelige arbejdsmomenter også almindelige i køkkenet.

Derfor, hvis du beslutter at forfine dit køkken og (eller) badeværelse med maling, så skal det opfylde alle ovenstående krav. Men det er ikke alt, fordi jeg gerne vil have malingen et æstetisk udseende og være billigt.

Følgende farver kan anbefales til dette:

Epoxy eller polyurethan maling ville være den bedste løsning. Men de har en ulempe: den høje pris.

Mal til gangen

Entréhallen er et opbevaringsrum til sko og tøj. Derudover kan du sikkert se på toiletbordet og andre møbler i gangen.

Dette værelse kan kaldes en "start", inden du forlader dit hjem. Derfor bør vi ikke undervurdere vigtigheden af ​​gangen, og derfor råder vi dig til at vælge det rigtige design, farveskema, malingskvalitet til vægge og lofter i dette rum.

Først og fremmest er det nødvendigt at huske, når man vælger maling til gangen, at den er tilbøjelig til forurening og støvafregning, da fra gaden går vi først til netop dette rum. På baggrund af alle disse faktorer er væggene i gangen netop malet og ikke limet til dem, tapet.

Maleri vægge og lofter i gangen har fordele i form af våd rengøring.

Markedet for maling og lak i dag byder på mange muligheder for indvendige farver, men det betyder ikke, at de alle er opmærksomme.

Så her er kravene til farverne, der er nødvendige for at male gangen:

· Høj ydeevne

Da indgangshallen ofte er et mørkt rum, anbefaler designerne kun at bruge lyse farver her.

Til dette formål, perfekt vandbaseret akrylmaling.

Mal til stuen

Lad os nu flytte til midten af ​​huset - stuen. Her kan du tillade enhver farve, du kan lide og eventuelle designbeslutninger.

Universal til stuen er en vandbaseret akrylmaling. Imidlertid er næsten enhver vandbaseret maling egnet i dette rum, især hvis overfladen, på hvilken malingen påføres, er gips, tapet eller beton.

Maling til børnehaven

Børn er "livets blomster", så de skal beskyttes. Til maling af vægge og lofter i børnenes værelse er kun et par lakmaterialer egnede.

Det bedste valg ville være maling godkendt af europæiske miljøorganisationer. Dette kan findes på specielle ikoner:

"Svensk Forening for Astma og Allergier"

Du bør også være opmærksom på maling, der er produceret specielt til børnenes værelser, børns medicinske institutioner og børns uddannelsesinstitutioner. Fabrikantens fordel fokuserer ofte på dette.

Økologiske maling er også ideel til alle de listede krav.

9 bedste maling til loft og vægge

Feature Rating

Maleri vægge og lofter i lejligheder og private huse er blevet et rationelt alternativ til "problem" af hvidvaskning. Slakende kalk, allestedsnærværende pletter, ujævnhed af den opnåede belægning og den konstante "nedbrydning" af væggene med tøj - alt dette bliver efterhånden en ting fra fortiden. Nu er det meget nemmere og billigere at købe en god vandbaseret maling, en ressource, som varer i årtier.

I dag tilbyder byggematerialemarkedet mange typer vandbaserede maling: akryl, silikat, silikone mv. Hver har imidlertid en rent individuelle egenskaber, og den overordnede kvalitet af dem alle er anderledes. Specielt for dig valgte vi ni af de bedste maling til loft og vægge i de tre hovedkategorier. Kandidater til høje positioner i bedømmelsen blev udvalgt efter flere kriterier:

 1. brugeranmeldelser og anerkendte kilder;
 2. mærke og producentens omdømme;
 3. grundig sammenligning af præstationsparametre og egenskaber
 4. pris / kvalitet forhold.

Den bedste akryl vandbaserede maling

3 PARADE W4 (9 l)

Velkendt og højkvalitetsmaling på akrylbase med høj slidstyrke. Med fuld (og hård) overholdelse af anbefalingerne for ansøgning mister man ikke sine kvaliteter i 10-15 år, men sådanne formaliteter er meget irriterende brugere. Umiddelbart inden du maler væggene eller lofterne, skal du udføre en hel rituel handling: i sig selv skal du rengøre overfladen mod snavs og skrøbelig belægning og også nødvendigvis affedre det med en svag alkalisk opløsning. Den er præsenteret i flere grundlæggende versioner - "A" og "C". Det anbefales at bruge den første som en selvstændig hvid maling eller basis til lys og pastellfarver, den anden ene som basis for mættede farver.

 • meget høj kvalitet af belægningen;
 • med ordentlig ansøgning mister ikke dens egenskaber i 10-15 år;
 • øget slidstyrke.
 • alvorlige krav til renhed af den behandlede overflade
 • høj pris.

2 Alpina Renova (10 l)

Maling linje Renova fra det tyske mærke Alpina i flere år inkluderet i toppen af ​​de bedste akrylbelægninger til indretning. Det er simpelt og uhøjtideligt at bruge, moderat viskøs og holdbar. Forbrugerne roser meget klæbende egenskaber (vedhæftning til overfladen) og modstandsdygtighed over for vask. Den uberørte hvidhed (hvis malingen ikke er blevet fortyndet med et farveskema) fortsætter i 5-7 år, hvorefter der er en svag dæmpning. Men hvis du tilføjer farve til basis, og uanset hvad - hvad enten det er rig eller blød tone - vil "aldringen" ikke ses i hele livscyklusen.

 • stærke klæbende egenskaber
 • modstandsdygtig over for vask;
 • bevarer sin farve godt i hele levetiden;
 • mest stabile, når du bruger farver fra den respektive producent.
 • ret højt forbrug - omkring 150 gram pr. kvadratmeter (afhænger af typen af ​​malingsoverflade).

Det skal sige et par ord om de vigtigste fordele og ulemper ved de tre typer af malinger - akryl, silikat og silikone. Hvad er deres egenskaber og hvad er grænserne for anvendelighed - svaret findes i den detaljerede sammenligningstabel:

Mal til loftet i lejligheden - hvilken er bedre

Sendt den 09/30/2017 i byggematerialekategori // 1 kommentar // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Maling - dette er et af de populære materialer, der bruges under efterbehandling. Mange mennesker tænker før maleri loftet, hvilken maling at vælge. Faktisk på hylderne - et stort udvalg af produkter, som er opdelt både efter type og fabrikant. Opret et nyt udseende af deres hjem, alle ønsker at væggene og loftet skal se smukke ud, og farven serveres i lang tid. Men hvordan man vælger en maling til loftet i lejligheden, så resultatet bliver i tråd med forventningerne, og maleriet ville være bekvemt og enkelt. I denne artikel vil vi overveje de vigtigste typer af maling og lak, hvilken maling skal foretrækkes, afhængigt af om det vil blive renoveret i stuen, soveværelset eller badeværelset, samt gennemgå de vigtigste producenter.

Typer af maling og deres egenskaber

Markedet tilbyder et stort udvalg af maling til vægge og lofter. Hver har sine fordele og ulemper, som skal overvejes, når de vælger. Nogle maling hjælper med at skjule overfladenes skjulekraft, nogle beskytter mod dannelse af mug eller mugg, og nogle er modstandsdygtige overfor forskellige atmosfæriske fænomener.

De mest populære er vandbaserede, akryl, matte og blanke. De giver alle rummet et velholdt og ryddeligt udseende. Men før du vælger, skal du i højere grad overveje de typer maling til maling af vægge og lofter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya-vannoy-komnatyi-715x400.jpg "alt = "Den bedste maling til vægge og lofter" width = "715" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya -vannoy-komnatyi-715x400.jpg 715w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya-vannoy-komnatyi-715x400-300x168.jpg 300W "størrelser =" (max -bredde: 715px) 100vw, 715px "/>

Vandemulsion

Vandmaling kan med rette blive kaldt den mest populære på markedet. De er baseret på vand og latex eller akryl. Det store efterspørgsel skyldes, at de garanterer et kvalitetsresultat og samtidig er ret nemme at bruge.

Deres vigtigste fordele:

 • Manglende lugt. Hvis det er, fordampes det temmelig hurtigt.
 • Som en del af ingen farlige og skadelige urenheder er det helt sikkert for helbredet. Det er muligt at male mure og et loft selv i et planteskole. Det er derfor, at vandbaserede maling til lofter i boliger er ret almindeligt.
 • Velegnet til maling af alle overflader, undtagen metal og malet med glansmaling
 • Muligheden for at påsætte på toppen af ​​eventuelle malingblandinger
 • Ved forurening er det nemt at vaske dem med den sædvanlige vaskemiddelopløsning, de er ikke bange for vand.
 • Bredt udvalg af farver. Takket være tilføjelsen af ​​farver kan de være af enhver farve og skygge.

Vanddispersion

Vanddispersionsmaling afviger fra vand-emulsionssammensætning. Deres grundlag er vandige dispersioner af polymerer. Det skal bemærkes, at efterspørgslen efter denne type finishmateriale stiger hvert år. Det er perfekt til maling af loftet i rummet, selv med temperaturændringer. Vigtigste egenskaber ved vanddispersionsmaling:

 • Enkelhed og brugervenlighed
 • Hurtig tørring Hvis malingen påføres i et lag, tørrer den op til 30 minutter.
 • UV stråling modstand
 • Manglende organiske flygtige opløsningsmidler
 • Holdbarhed. Kan blive på overfladen i op til 20 år, hvis substratet blev korrekt forberedt før påføring.
 • God dampgennemtrængelighed
 • Modstand mod temperaturændringer
 • Høj vedhæftning til træ, gips, beton og andre overflader, selv med overflader, der tidligere var malet
 • Prisen er lavere sammenlignet med vandbaseret maling

Ulemperne ved denne blanding indbefatter behovet for omhyggeligt at forberede overfladen før påføring, og ved anvendelse af flere lag skal hver forrige yderligere behandles.

latex

Latex maling er blevet brugt i mange år og er stadig i efterspørgsel. Deres vigtigste fordele er:

 • Vandmodstand
 • Slidstyrke
 • Tør hurtigt
 • Ingen skarp lugt
 • holdbarhed

Men de har også ulemper:

 • Prisen er ret høj, især i sammenligning med vandbaseret eller akrylmaling.
 • Ustabilitet til lave temperaturer
 • Kan falme i solen

akryl

Akrylmaling er alsidig, overkommelig og nem at bruge. Takket være disse egenskaber er de blevet populære og efterspurgte.

De vigtigste fordele ved akrylblandinger:

 • Slidstyrke
 • Vandmodstand
 • Skjulkraft
 • Let at bruge
 • Nem pleje
 • UV beskyttelse
 • Maling bevarer sin oprindelige farve, selvom den er hvid. Men farven i tørringsprocessen kan blive lidt mørkere end i banken.
 • Gennem brugen af ​​farvestof kan man opnå enhver farve og skygge

Dette er også maling til loftet, som gemmer ujævnheder og meget små revner.

Silikone

Silikone maling er den mest pålidelige, men denne egenskab vises i deres værdi. Ofte bruges de til værelser med et aggressivt miljø og høj luftfugtighed.

Plusser af silikone maling:

 • Højt slidstyrke
 • Vandtæt
 • Tilstedeværelsen af ​​dampgennemtrængelighed, som beskytter belægningen mod dannelse af støbeform og kondensat
 • Selv når det vaskes med stærke vaskemidler, bevarer belægningen sin glans.
 • Miljøvenlighed
 • Manglende skarp lugt

Den største ulempe ved silikonefinisheringsmateriale er en høj pris.

silikat

Silikatmalinger er baseret på flydende glas og har et højt modstandsdygtigt over for forskellige påvirkninger. Og deres omkostninger er ret demokratiske. På trods af at silikatblandinger ofte bruges til eksternt arbejde, er de helt sikre og velegnet til udsmykning af soveværelser og endda børnelokaler. Derfor tilbyder mange producenter silikatmaling til loftet. Hvilket er bedre og hvad man skal kigge efter, se nedenfor.

Fordelene ved silicatmaling:

 • Vejrbestandighed
 • Fremragende antiseptisk, kræver ikke yderligere behandling af vægge og lofter med svampemidler
 • Alkalisk modstand
 • sikkerhed
 • Høj vedhæftning med enhver overflade
 • Demokratisk værdi
 • Før påføring af efterbehandling skal forsigtigt forberedes overfladen.
 • Hun skjuler endda de mindste fejl i væggene og loftet
 • Manglende rige farver

Kriterier for valg af maling. Valget af maling afhængigt af væggen eller loftets materiale

Hvilken maling er bedre at bruge til at male loftet og væggene i stuen? For det første er det nødvendigt at vurdere den overflade, der skal males. Dette kunne være beton, træ murværk, gipsvæg eller noget andet. Enten er det nødvendigt at male tekstureret eller glas tapet, og her har du brug for en særlig serie af maling og lakker.

Derefter er det nødvendigt at bestemme funktionelle belastninger og funktioner i hvert rum. For badeværelset bør vælge fugt-bevis blanding. Mange producenter har i deres sortiment af produkter sådanne malinger, der er modstandsdygtige over for høj fugtighed, holdbarhed og samtidig har et stort udvalg af farver.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450.jpg "alt = "bedste maling til vægge og lofter" width = "600" height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya -kraska-1-600x450.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-300x225.jpg 300W, https: // remontcap.ru / wp-content / uploads / 2017/09 / vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya- ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Hvad maling til at male loftet og væggene i køkkenet og gangen? Også her bør du foretrække fugtighedsbestandige materialer, men sikkert de der kan vaskes selv med vaskemidler. Tværtimod er vaskbare blandinger ideelle til værelser, som konstant udsættes for forskellige belastninger. For eksempel dampudslip, temperaturændringer, høj luftfugtighed, forurening og så videre.

Den bedste maling til lofter og vægge har en økologisk sammensætning, det anbefales at bruge det til at male soveværelser, børneværelser, stuer. Det vil hjælpe med at give rummet et smukt og frisk udseende og vil vare mere end et år.

Mange mennesker tænker på, hvilken slags maling til lofter efterlader ingen pletter. Faktisk kan du med det rigtige besiddelse af rullen og den korrekte farve af pletter og pletter undgå det helt med alt efterbehandling. For at gøre dette behøver du bare at lære at male mure og lofter.

Oversigt over de bedste fabrikanter af maling

For at vælge, hvilken maling der passer bedst til loftet i lejligheden, giver vi en liste over de mest populære mærker af maling og lak.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "375" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Dufa varemærket er allerede ret langt på markedet for efterbehandling materialer. Og det er slet ikke overraskende, fordi farverne i dette tyske firma kun har vist sig fra den bedste side. De er pålidelige og holdbare. Derudover er alle Dufa-produkter miljøvenlige og sikre for menneskers sundhed og miljøet.

I dag er der mere end 200 produktnavne af Dufa-mærket. Og hver af disse produkter har en ægte tysk kvalitet. Produktionen er beregnet til efterbehandling af efterbehandling som interiør og facade.

Dybest set er varemærkerne i "Dufa" -mærket universelle i anvendelse, men samtidig har de en individuel tilgang baseret på overfladetypen. Takket være dette sikrer maling af dette mærke til vægge og lofter et højt slidstyrke og et højt belægningskvalitetsniveau. Den bedste maling til lofter i lejligheden af ​​dette mærke - «Dufa Superweiss».

Produktionen af ​​Dufa varemærket er opdelt i tre linjer:

 • Classic - disse er traditionelle maling og andre efterbehandling materialer.
 • "Dufa" Retail er en maling og lak materialer, der er så økonomiske som muligt hvad angår pris og forbrug.
 • "Dufa" Premium er en professionel serie af maling og lak, som bruges til at udføre seriøse opgaver og har en høj modstand

Caparol

Østrigsk mærke "Caparol" er kendt for sin kvalitet i mange lande. Det er værd at bemærke, at omkostningerne ved produktionen af ​​dette mærke er ganske høj, men det er stadig en af ​​de mest populære i vores land..gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/09 / af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf-300x240.jpg 300w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

De mest populære produkter fra det østrigske selskab - er facaden, da de er meget modstandsdygtige over for forskellige atmosfæriske påvirkninger. Det kan være både vanddispersion og silikone maling. De tilføjede en særlig komponent, der beskytter overfladen af ​​svampen, mos og så videre. D. Facade maling mærke «Caparol» kan anvendes på gips kit, beton, natursten, puds, mat keramiske fliser og murværk.

Af indvendige maling er de der indeholder specielle polymertilsætningsstoffer særligt populære, da de er mere modstandsdygtige over for slid og hyppig vask. Samt en række maling med biocidtilsætningsstoffer, der beskytter mod dannelse af skimmelsvamp og svamp. Sådanne maling anvendes i køkkenet, i badeværelset og i andre rum med en våd tilstand.

Hvis du tænker på, hvilken maling der maler loftet i rummet, anbefaler fabrikanten at bruge silikone maling "Caparol CapaSilan". Det er nemt at rengøre og skjule revner.

Malinger til indendørs arbejde af mærket "Caparol" har god vedhæftning med kitt, murværk, gips og andre mineralbaser.

Derudover er der en speciel linie af maling, der kan anvendes til glatte fliser og tidligere malede overflader. Det østrigske firma stræber efter at forestille sig forskellige situationer og skabe produkter, der opfylder de fleste kunders krav og samtidig have et højt niveau af kvalitet og en lang levetid.

Dulux

Det britiske mærke "Dulux" i mere end 15 år i vores marked. Virksomheden fokuserer på et stort udvalg af farver og farver i farver, både til indvendige og udvendige værker. Sortimentets produkter er store, der er malinger og lakker, der kan male overflader, f.eks. Beton, metal, keramiske fliser, murværk og tidligere malet vægge og lofter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

På linjen af ​​fremstillede varer kan du se, at det grundlæggende er designet til at udføre interne efterbehandlinger. En god maling til vægge og lofter af dette mærke er Once Rich Matt. Det har et stort udvalg af farver, og overfladen bliver mat og nem at rengøre. Der er også vaskbare maling, der beskytter væggene mod kondenserende fugt, svampe.

Mange britiske malerier og lakker er universelle, de kan bruges til at male enhver overflade.

Tikkurilla

Tikkurilla er et finsk firma, der har produceret lakering materiale siden det nittende århundrede. På grund af den fremragende kvalitet besidder produkterne i dette firma et ret stort segment af markedet i vores land og Europa.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Sortimentet af produkter er meget stort, så eksperter anbefaler at vælge det efter overfladen, der skal dækkes. Tikkurilla-varemærket omfatter akryl-, alkyd-, pentafthals- og epoxymalinger, der har snesevis af farver og nuancer. Der er maling til både interne og eksterne værker.

Hovedvægten i skabelsen af ​​facade maling er på deres maksimale fiksering og indtrængning i materialet. Takket være dette varer færdigmaterialet meget længere.

Hvis det er nødvendigt at male vægge og lofter, er det bedre at bruge en universel maling, der er egnet til at male overflader og er modstandsdygtig overfor slid. Hvad maling til at male loftet i rummet? Fabrikanten anbefaler Joker-maling, hvilket gør overfladen mere silkeagtig.

Udviklerne af dette firma søger at overvåge forbrugernes efterspørgsel og skabe nye produkter, der vil tilfredsstille deres ønsker.

Tex er et russisk firma, der producerer mange sorter af malings- og lakmateriale. Selskabet ejes af Tikkurilla.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / 26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Hvert produkt af selskabet har sit eget formål. For eksempel er den universelle maling egnet til at male både facader og indvendige vægge af en bygning og loftfliser. Det hjælper med at skjule uregelmæssigheder og beskytter overfladen mod fugt.

Til indendørs arbejde er det umagen værd at foretrække Tex Profi-maling, det er den bedste maling til vægge og lofter, det skaber en mat hvid overflade og er også egnet til værelser med højt fugtindhold.

Produkterne fra firmaet "Tex" maler perfekt overflader som f.eks. Beton, træ, keramik eller gipsbelægning og metal.

Sniezka

Det polske firma "Sniezka" producerer malingsprodukter til enhver overflade. Det er i stand til at male beton, gips, murværk, gips, træ, metal, keramiske fliser og så videre.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-150x150.jpg 150W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Hvis du er interesseret i spørgsmålet, hvilken maling kan male loftet og væggene i børnenes rum, så har virksomheden i denne sag udviklet en speciel serie "Disney". Dette er en serie af helt hypoallergen finishmaterialer.

En af fordelene ved dette materiale er fremragende indikatorer på uigennemsigtighed. På grund af dette vil maling af loftet i rummet tage mindre tid og bringe mere tilfredshed, da det ikke er nødvendigt at grundigt forberede basen.

Til udvendige arbejder anbefales det at anvende vandbaseret eller akrylmaling, da de er modstandsdygtige over for forskellige eksterne påvirkninger og temperatur ekstremer. De falmer ikke, når de udsættes for sollys, men deres farver er tilstrækkeligt begrænsede.

halogen

Oreol produkter fremstilles i Rostov-til-Don og er berømte for deres holdbarhed. Malingsmateriale af dette mærke er velegnet til både interne og eksterne efterbehandlinger.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df3ba70988a2d042068c465cc3456cac.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "410" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df3ba70988a2d042068c465cc3456cac.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / df3ba70988a2d042068c465cc3456cac-300x246.jpg 300w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Der er en speciel serie til maling af store overflader, både indenfor og uden for bygningen, der hedder "Halo Discount". Det adskiller sig fra andre produkter ved holdbarhed, modstandsdygtighed overfor eksterne faktorer og kvalitet. Dette er den bedste loftsmaling af dette mærke. Malingen bruges kun i tørre rum og kan male beton, mursten, gipsplader, gips, plast, træ og tidligere malet overflader. Derudover er der muligheder for super-resistent blanding til maling af badeværelser og køkkener. Hvis du er interesseret i hvilken slags maling til loftet at vælge i børnehaven - producenten tilbyder at bruge et materiale, der har en allergivenlig sammensætning.

Farveområdet af disse produkter kan ændres ved farvning. Det er værd at bemærke, at den universelle type er egnet til farvning af glas og tekstureret tapet, men de tørrer i omkring en dag.

Generelt producerer virksomheden gode produkter til en overkommelig pris.

Ceresit

Ceresit varemærket har været på markedet for maling og lak i over hundrede år, og i løbet af denne tid har tjent tilliden blandt kunderne. Og det er ikke overraskende, fordi kvaliteten af ​​produkterne altid er på et højt niveau. Producenten tilbyder maling til interne og eksterne værker. Men alligevel gør han hovedvægten netop for facaden.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5.png "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "459" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5.png 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5-300x275.png 300w "størrelser =" (max bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Universal blandinger er gode til indretning. Hvis du er på udkig efter loftmaling med god dækkekraft, skal du være opmærksom på silikatmalerne af dette mærke.

Næsten alle produkter er miljøvenlige, nemme at rengøre, beskytter mod dannelse af mug og svampe og holdbar.

Men på trods af de mange fordele, maler «Ceresit» temmelig dårligt på uforberedte overflader, så før man maler bør man være særlig opmærksom på dette.

Der er forskellige produkter fra dette firma. For eksempel koster 15 liter silikatmaling mere end 3.000 rubler.

En ekspert

Indlandsk varemærke "Expert" omfatter maling og lak af forskellige typer: Vanddispergerede maling til indvendig og udvendig dekoration af rummet, lak til træ og metal, primer og så videre.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "450" ​​height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb.jpg 450W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 450 pixels) 100vw, 450 pixels "/>

Den mindst skadelige for menneskers sundhed er vanddispergerede maling. De er modstandsdygtige over for slid, atmosfæriske faktorer og fugt.

Hvis du er interesseret i at male loftet med denne maling, anbefaler fabrikanten at vælge en latex super-hvid eller latex matte. De er dog kun egnet til maling af stuer med minimal luftfugtighed. Til badeværelset eller køkkenet skal der vælges en særlig fugtighedsbestandig blanding.

Produkterne af mærket "Expert" har i begyndelsen en hvid farve, men den kan ændres ved hjælp af pigmenter. Dermed afhenter den nødvendige farve og en skygge. Husholdningsvarer er ikke ringere end udenlandske producenter for deres kvalitet eller holdbarhed, men deres omkostninger er meget lavere. For mange er dette det bedste valg for fabrikanten af ​​et lakemateriale.

Således er det ret svært at vælge, hvilken maling der er bedst til vægge og lofter. Det er trods alt nødvendigt at tage højde for alle produktets egenskaber, tage hensyn til, hvilken slags rum der skal males, og hvad er der tildelt den funktionelle belastning. Selv når man vælger et lakmateriale, skal det bestemmes med en bund under det, så blandingen ligger helt glat.