Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

Processen med at male loftet med Snowball - typer af maling

Med starten af ​​foråret beslutter mange at opgradere deres hjem. Nogle laver en større revision, og den anden beslutter at simpelthen genindpaste tapet og opdatere loftet. Dette arbejde er slet ikke vanskeligt og kræver ikke stor indsats, medmindre det selvsagt er loftet selv og ikke har betydelige mangler.

Alt er simpelt, at plette op på de små fejl, hvis de skal polere og prale dem, og efterfølgende at male overfladen med maling. En god mulighed ville være vandmaling "sne". Og hvordan man maler loftet med en snebold, hvis det ikke er nyt, har mange fejl og er desuden malet med kalk, vi vil se på denne artikel.

Den positive side af malingen "sne"

Producenten af ​​snowballs tager sig af, at deres belægninger påberåbes og karakteriseres fra den bedste side.

Derfor laver han malinger, at deres materialer kan anvendes på forskellige strukturelle overflader. Ud over træ, jern og beton, kan sne males lofter. Og hvordan man maler loftet snebold, betragter vi lidt lavere.

• Malinger er miljøvenlige.

• Prispolitik på det rette niveau i overensstemmelse med varernes kvalitet.

• Der er et børneområde, hvis formål er værelser til børn, soveværelser, skole og førskoleinstitutioner.

• Alle produkter har kvalitetscertifikater udstedt i Europa.

• Ud over de hvide og pastellfarver, som produktionen er bygget på, produceres der en lang række andre farver.

• At arbejde med en snebold er ret simpelt.

Forbereder loftet for maleri

Før du maler loftet med en snebold, skal du forberede overfladen til denne proces. Vi bemærker straks, at det er umuligt at anvende maling på et lag kalk, så du bør fjerne hele belægningen fra loftet. For at gøre det hurtigt skal du følge en bestemt teknologi.

• Vi tager alle møbler ud af rummet og dækker gulvet med polyethylen.

• Anvend et sprøjte på varmt vand til loftet. For at gøre processen hurtigere, opdel loftets overflade i 6 zoner. Sprøjt den første del med masser af vand, og efter 20 minutter gentag processen på den første del, og tag også den anden.

Efter yderligere 20 minutter kan du vandre den anden zone igen, og den tredje, oprindeligt. Mens våde områder otkisyut, begynder at fjerne kalk fra det første sted. Ifølge denne ordning renser vi hele loftet.

• Vask de resterende områder med en svamp og vand. Nu viste vores loft sig foran os i sin oprindelige form.

• Lad overfladerne tørre ud og anvende en primer af samme mærke som "snowball" på den.

• Det næste trin er at sætte på loftoverfladen med startblandingen. Den påføres med et tyndt lag med en spatel.

• Efter at kittet er tørret, skal du tørre overfladen med medium smørepapir og igen anvende et lag af kitt, kun efterbehandling. Når det tørrer, laver vi loftet med fint sandpapir.

• Det sidste trin i det forberedende arbejde før maleri er primeren.

Male loftet "snebold"

Måling af loftet er ikke en vanskelig proces, og hvis det forberedende arbejde er udført korrekt, skal resultatet være et loftkvalitet af høj kvalitet.

Men før du maler loftet med en snebold, skal den fortyndes med vand til den ønskede konsistens. Malte loftet skal være i tre lag. Den første er overlejret langs bredden af ​​rummet, den anden langs dens længde.

Det sidste lag skal males fra vindue til dør, det vil give mulighed for at blokere alle fejl, og vil ikke fremhæve mellemrum. Efter hvert maleri skal loftets areal tørre. Må ikke male over overfladen, der endnu ikke har tørret ud, ellers kan belægningen klamre sig på rullen og falde af.

Tips til at følge

• Overhold temperaturen, hvormed malingen kan udføres.

• Malingen bør kun påføres, når primeren er tørret.

• Maling produceret i tre lag.

• Når du måler loftet med en rulle, skal du holde børsten ved siden af ​​den for at male hårdt tilgængelige områder.

• Start med at male et lag bør ikke afbrydes. Det er nødvendigt at male til slutningen, ellers vil malingen på de tørre områder og det overlejrede vådlag skille sig ud.

• For at tørre loftet skal i naturlige forhold uden opvarmning og udkast.

Maler loftet med Snowball, hurtigt, økonomisk og effektivt

Den nemmeste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling af loftet med en snebold. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær.

Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er dette malingen til loftet "Sne" ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum.

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Du bør overveje dens forbrug for at male 1 kvm. Denne ejendom kaldes opacitet. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Lakken til loftet Snowball har vist sig godt i malingsflader til beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snømaling til loftet har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljømæssig renlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med belægningets fremragende udseende (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvordan male loftet Snowball? At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft. Så, hvordan man maler loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Så lad os komme i gang. Maling af loftet med Snowball er slet ikke en besværlig proces, men der følger nogle regler, når man maler:

 • Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 • Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 • Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 • Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet.

Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Baseret på webstedsmaterialer: http://potolokspec.ru

Mal Snowball let at bruge. Særlige færdigheder til maleri er ikke nødvendig.

Sne er en billig, men meget høj kvalitet maling, der produceres i Polen. Det tørrer hurtigt og har ikke en skarp, ejendommelig lugt. Malerfirma Snowball har følgende fordele i forhold til andre farver:

Til maleri er rullen bedre, fordi den ikke giver pletter og malingen falder jævnt.

Først skal du forberede den malede overflade. For at gøre dette skal du gøre følgende:

Sørg for at ryste dåsen før brug, og bland malet godt.

For at opnå et bemærkelsesværdigt resultat i slutningen er det nødvendigt at følge følgende enkle regler, når man maler Snowball maling:

Og nu farvelægningen selv:

Det skal huskes, at processen med at male lofterne med snemaling ikke adskiller sig fra at anvende en anden maling. Det vigtigste her er at overholde maleteknologien og følge vejledningen.

Eventuelle reparationer skal startes fra loftet.

Maleri loftet er det afsluttende trin af efterbehandling, hvilket påvirker, hvordan det perfekte interiør ser ud i hele perspektivet.

For at opnå en høj kvalitet og ens loftkonstruktion, hvor udtværinger, pletter og pletter ikke bliver synlige, skal man følge de grundlæggende regler og teknologier, der anvendes i malingsvirksomheden.

Loft er den mest synlige del af det indre, der tiltrækker opmærksomhed.

På dem ser selv de mindste fejl sig katastrofale.

Indretningens overordnede indtryk og udseende afhænger af kvaliteten af ​​maleriet.

For at skabe en perfekt glat og ensartet struktur med en behagelig farve, bør du bruge specialværktøjer og højkvalitets farvestoffer.

Udvælgelse af værktøjer og materialer til malerier

Til gennemførelse af højkvalitetsafslutning af loftbeklædningen er hovedværktøjet en rulle - en cylindrisk dyse, der roterer rundt om sin akse.

Maling påføres det og rulles over overfladen, der skal behandles, hvilket danner et tyndt og jævnt lag.

Den brede rulle giver dig mulighed for at fange en stor plads på den malede overflade, hvilket i høj grad påvirker hastigheden af ​​maleriets arbejde.

Hertil kommer, at til måling af loftet nødvendige værktøjer:

 • trin-stige eller det lange håndtag til rullen;
 • plastbakke til påføring af maling og spin-rulle;
 • lille børste til maling hårdt at nå områder;
 • specielt maskeringsbånd til beskyttelse af væggene.

Indledningsvis blev kalkbaserede mineralske malinger brugt til at male loftoverfladen.

Denne finish har dog en betydelig ulempe - belægningenes skrøbelighed.

De mest almindelige malermaterialer er vandbaserede emulsionsmaling.

Vandig emulsionsmaling er en vandig blanding af polymerer, hvis anvendelse har mange fordele.

Når den påføres på en porøs base, udgør den et usædvanligt stabilt og effektivt lag.

Overdreven fugt absorberes delvist i substratet og inddampes.

Dette danner en tynd polymerfilm, som har styrke og åndbarhed.

Denne maling har en ensartet matstruktur, og brugen af ​​organiske farvestoffer giver dig mulighed for at skabe en bred farvepalet.

Hvordan man maler med et rulleloft

Loftet tilberedt for maleri er et stort rum med en mikroporøs struktur.

For at opnå en ensartet mat eller blank overflade efter farvning foretrækkes det at anvende en rulle til maleri arbejde.

Nogle gange til disse formål bruge en spray eller sprøjtepistol.

Disse finish er dog ret beskidte og garanterer ikke en ensartet farve.

For virkelig at male loftet korrekt med en rulle skal du lave det forberedende arbejde.

For ikke at plette overflader, der ikke kan males, skal de beskyttes med papir eller polyethylen.

Tynde sektioner sidder fast med maskeringstape.

For at få et perfekt jævnt lag skal malingen påføres den tidligere rengjort fra støv og primet loft.

Alt arbejde med dekoration af loftkonstruktioner skal udføres om dagen med naturligt lys.

Hvordan man maler med vandbaseret maling

Den korrekte teknologi til maling af overflader med vandbaserede malerisammensætninger omfatter den obligatoriske brug af en primer.

Uden at anvende en primerblanding absorberes malingen for hurtigt i overfladen, der skal males.

Hvad fører så til, at farvestoffet begynder at knække og smuldre under påvirkning af eksterne faktorer.

For at få det perfekte loftbelægning efter reparation er det nødvendigt at vælge den rigtige type maling og overholde de grundlæggende malingsteknologier.

For korrekt anvendelse af vandbaseret maling skal arbejdet begynde med hjørnesamlinger i loft og vægge.

Mere om omkostningerne ved latexmaling til loftet.

På tapetet på loftet, læs linket. Historie om oprettelse, typer, fotogalleri.

Hvordan man laver et loft i et træhus, kan du finde her. På loftets design, komponenter og materialer til damp, vandtætning og isolering.

For at gøre dette males leddene rundt om loftets perimeter med en pensel.

En båndbredde på tre til fire centimeter giver dig mulighed for at skabe et ensartet lag på de steder, hvor det er vanskeligt at trænge ind i rullen.

Loftets overflade er malet med en rulle.

Dette er et ret effektivt værktøj til farvning af store områder.

En bred rulle med en lang og blød børste bør bruges til at fylde loftsstrukturens pudsede porøse struktur så meget som muligt.

Det er nødvendigt at anvende maling hurtigt, i flere lag, med de forskellige retninger af farvning.

Hvert nyt lag anvendes kun efter den naturlige tørring af den forrige.

Afhængigt af formålet med de lokaler, hvor reparationer foretages, skal vandbaseret maling vælges.

Der findes flere typer farvestoffer:

 • akryl-resistent mod snavs, fugt-resistente, damp-proof;
 • silikone - slidstærkt, hurtigtørrende;
 • silikat - vejrfast, holdbart, antiseptisk.

Blandt de mange producenter af malinger og lakker er produkterne fra det polske fremstillingsfirma Snezka de mest populære.

Malinger "Snowball": karakteristisk

Produkter fra den førende producent af maling og lakker af virksomheden "Snowball" er tilgængelige i en bred vifte af alle overflader.

Denne maling kan anvendes på beton, gips, gipsvæg, træ.

Alle produkter af anlægget er fremstillet i overensstemmelse med europæiske miljøsikkerhedsstandarder og internationale standarder.

De vigtigste egenskaber ved maling "Snowball" er:

 • holdbarhed og slidstyrke
 • lang levetid
 • god vedhæftning og hurtig tørring
 • fri indtrængning af luft og damp;
 • økologisk renlighed og absolut sikkerhed
 • acceptabel prispolitik.

Overflader malet med "Snowball" ser perfekt og uovertruffen ud.

Farvende sammensætninger til lofter er tilgængelige på vand- eller akrylbasis.

Der er flere serier af maling, som afviger lidt i deres sammensætning og formål.

Så Disney-serien, der er beregnet til indretning af børns værelser, er absolut miljøvenlig, forårsager ikke allergiske reaktioner, ser godt ud og kræver ikke særlig pleje.

Bæredygtig og åndbar serie "Snowball Eco" er specielt efterspurgt.

Denne maling er præsenteret i det gennemsnitlige prisklasse og giver dig mulighed for at skabe unikke glatte og funktionelle lofter, som er nemme at rengøre og ikke udsender skadelige stoffer.

Bundfarven på loftmalerier er hvid.

Hvis designet af rummet kræver brug af andre nuancer, kan du købe færdigfarvet farvemaling eller farvet hvid ved at tilføje et specielt organisk farvestof.

Det skal tage hensyn til den nødvendige mængde maling for alle stadier af efterbehandling.

Hvis farvesammensætningen ikke er nok, gætte proportionen af ​​farvestoffet, og få en helt identisk tone opnås ikke altid.

Når der tilsættes et farvestof, skal blandingen blandes grundigt til en homogen masse.

Det anbefales at bruge en byggemixer eller bore med en speciel dyse.

Maleri loftet "Snowball"

Maling af loftkonstruktionerne er en ret hård proces.

For at kunne male loftet "Snowball" korrekt skal du følge de grundlæggende teknologiske metoder:

 • Den optimale temperatur i rummet bør ikke være under fem grader;
 • maling bør kun anvendes, efter at den pudsede overflade har tørret
 • farvestoffet skal anbringes i to eller tre lag vinkelret;
 • kontrollere konsistensen og overskydende maling på rullen;
 • Brug ikke træk eller varmeapparater til hurtigt at tørre maling.

Overfladebehandling

For at forberede loftet til maling, bør du fjerne den gamle finish og omhyggeligt justere lagene, fjerne dem med en stålspatel.

Derefter bliver overfladen forsigtigt primet med en gennemtrængende primer med en stor børste eller rulle.

Hvis dybe nedtryk er til stede, er de gennemblødt med en pensel.

Hvis der er svampe læsioner på overfladen, skal den behandles med specielle antiseptika, ellers vil farvandet igen komme frem, og mørke pletter dannes i loftet.

Når jorden tørrer ud, bliver fejlene udjævnet ved hjælp af en kitt.

Derefter bliver de hærde behandlede områder malet med et specielt maske - først groft og derefter finmasket, og derefter genbehandlet med en primer, som vil forbedre klæbens adhæsion til betonoverfladen.

Efter at primeren er absorberet, kan loftet males.

Maleri proces

Begyndende at male loftet, er det nødvendigt at fylde en speciel plastbeholder med den forberedte maling.

En rulle er nedsænket i den, roteret for at jævnt mætte farvesammensætningen og derefter let rullet over en ribbet skråvæg for at fjerne overskydende maling.

Det er nødvendigt at begynde at male fra et vindue parallelt med solskin.

For at undgå striber anvendes maling med W-formede bevægelser.

Det er nødvendigt at sikre, at lagslaget ligger jævnt.

Mal hele overfladen skal være i et trin.

Det næste lag påføres vinkelret på det forrige, efter dets naturlige tørring.

Video om hvordan man korrekt maler loftet:

Hvis du følger alle disse regler, vil loftet, der er malet med vandbaseret maling, være en smuk tilføjelse til ethvert interiør og vil glæde med sin perfekte hvidhed og uovertruffen indretning i mange år.

Kan du lide denne artikel? Del med venner i sociale netværk:

 • www.domikraski.ru
 • fix-builder.ru
 • www.bolshoyvopros.ru
 • potolokmentor.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Maling til Sniezka ekstra facader foran (1 l.)

Har du brug for en god ydre maling? Har du tillid til kun europæiske producenter med et berømt navn? Du kan købe fra os et fremragende værktøj til udvendige dekorative efterbehandlinger, såsom Sniezka Extra facade maling. Med den får du en ensartet og holdbar belægning af overflader fra forskellige materialer, der anvendes i konstruktionen.

Ensartet og stærk dækning!

Sniezka Ekstra facade maling er lavet på vandbaseret basis. Materialet er godt forbundet med finishbelægningen af ​​beton, gips, gipsvæg og træ. Efter påføring af sammensætningen hurtigt hærder, forbliver der et ensartet malingslag, som:

 • præget af øget modstand mod temperatur ekstremer, UV stråler og andre udendørs forhold;
 • mikrocirkulation af fugt og luft (giver væggene mulighed for at "trække vejret");
 • besidder snavsresistente egenskaber.

Det skal bemærkes, at Sniezka Extra facade maling er specielt designet til udendørs brug for at give en holdbar dekorative dækning i skiftende gadeforhold. Holdbarhed er garanteret af specielle komponenter, som skyldes, at prisen pr. Liter produkter er signifikant øget. Du bør ikke købe et værktøj til maling af rummene og andre indvendige værker.

Lad os gøre verden lysere sammen!

Vi tilbyder en række byggematerialer fra den bedste verden og russiske producenter. Du kan købe fra os forskellige midler til efterbehandling og byggearbejde. Vi gør alt for at gøre samarbejdet både for os og vores kunder rentabelt, vi forsøger at sikre minimumspriser, holde produktudstillinger på udstillingscentret og feltpræsentationer, indstil særlige rabatter til grossistkøbere. Det siges at arkitektur er frosset musik, så lad os lave positive toner i det!

Maling af loftet med snebold

I mange år har malinger fra den polske producent Snowball været fortjent populære. Snowball maling bruges til maling af vægge og lofter i værelser af enhver art. Snowball tilhører det billige segment af maling og fremstilles hovedsagelig i hvid farve, som kan tones med universelle pigmentkoncentrater Colorex, produceret af samme fremstillingsvirksomhed Sniezka.

LKM fabrikant Snowball - den anden i produktivitet Polsk fabrikant af maling

Sniezka maling er tilgængelig i en bred vifte og varierer i sammensætning, varierende afhængigt af applikationen. Malingen indeholder specielle tilsætningsstoffer, som det tillader sådanne egenskaber som frostbestandighed, fugtbestandighed osv. Indenfor produktprogrammet kan du finde malinger til metal, beton, træ og keramiske fliser. Når man vælger maling, skal mærket Sniezka fokusere på materialets formål og egenskaber.

Satin indvendig maling

Malinger varierer i omfanget af fugtighedsbestandighed, modstandsdygtighed over for slid, ultraviolet stråling, med et antiseptisk middel i sammensætningen mv. Udover maling fremstiller Sniezka spackling og klæbemiddelblandinger.
Vandig emulsionsmaling, hvoraf Snowball-firmaet er involveret, er en suspension af de mindste partikler (pigmenter, polymerer, fyldstoffer, konserveringsmidler, filmdannere, blødgørere osv.), Der er jævnt fordelt i væsken.

Efter tørring (og det er fordampning af vand), er molekylerne, der udgør emulsionen, forbundet og dannet en slags film, som har fysisk-kemiske egenskaber, der afviger afhængigt af typen af ​​maling. Det er modstandsdygtigt over for vask, slid, skjulkraft, viskositet, tørretid, dampgennemtrængelighed osv. Vandbaserede maling er kendetegnet ved sammensætningen af ​​harpikser (eller filmdannende midler) - akryl, latex osv.

Sortimentet af farver Snowball

Den hvide maling Snowball er specielt populær og elsket af dekoratørerne. Det er anderledes:

 • høj slidstyrke - belægningen beskytter overfladen mod mekanisk skade og sollys;
 • miljøvenlighed - maling består af naturlige komponenter;
 • god dækkekraft;
 • holdbarhed;
 • dampgennemtrængelighed - denne funktion er især vigtig for at opretholde en sund og behagelig atmosfære derhjemme.

Rummets vægge og loft er malet med Snowball-maling.

Akrylbaseret emulsionsmaling er ideel til loftet. Hun kan arbejde på gipsvæg, beton, mursten, gips. Akrylmaling Snowball Max i kompositionen har en speciel fastgørende modifikator og danner en modstandsdygtig matoverflade af snehvid farve. Overfladerne malet med denne maling er modstandsdygtige over for slid og farvning. Akrylmaling "Snowball Max" bruges kun til indendørs arbejde og har fremragende dampgennemtrængelighed. Derudover indeholder malingen et antiseptisk middel, der beskytter behandlede overflader mod udseendet af svamp og skimmelsvamp.

Mal Snowball Max

Men for våde værelser producerer den polske producent specielle silikatmalinger. De er lidt dyrere, men de opfylder fuldt ud alle behovene hos krævende forbrugere. Sniezka Natur latex malinger er bredt præsenteret i producentens sortiment af produkter, omkostningseffektive, holdbare og af høj kvalitet. De er også beregnet til intern maling af overflader. Belægningen dannet af Sniezka Nature maling er matt, vaskbar og slidbestandig.

Interiør badeværelse med malet loft

For børn har virksomheden udviklet og frigivet en række miljøvenlige materialer kaldet "Disney". Der er maling til lofter og vægge. Disse malinger er sikre både under anvendelse og under drift, de bruger ikke nogen giftige komponenter. Maling SNIEZKA EKO bruges til maling af vægge og lofter fra træ- og cementflader, cement- og kalkplaster, gips og gipsplader. Eco Paint forårsager ikke allergiske reaktioner - særlige undersøgelser blev udført af Department of Allergology på Collegium Medicum, Yagellon University.

Vådrum - det er bedre at male køkkenet og badeværelset med latexmaling. Sne producerer en særlig latexmaling med silikone tilsætningsstoffer til områder med høj luftfugtighed ŚNIEŻKA KUCHNIA-LAZIENKA. Sammensætningen af ​​denne maling indeholder sølvioner, som har en antibakteriel virkning og forhindrer forekomsten af ​​skimmelsvamp og skade på svampens vægge. Til udvendige overflader er Sniezka Extra vandbaserede frontmalinger egnede: Sniezka Ekstra vandemulsion og Sniezka Acry akrylmaling. De er modstandsdygtige over for direkte langvarig solstråling, temperatur ekstremer og nedbør. Sneboldens formalinger brænder ikke ud på solen, adskiller sig i god vedhæftning med beton eller pudsede overflader.

Den officielle hjemmeside for vand maler Snowball

På siden http://www.sniezka-msk.ru/ kan du se det officielle websted for vandbaserede maling af producenten af ​​mærket Snowball. Her kan du se et komplet katalog over fremstillede vanddispersionsmalinger til udvendige og indvendige værker, primere, putter, plaster og andre malerier: værktøj, glasfiber, klæbemidler, fugemasse mm
Alle materialer, der præsenteres på stedet, kan straks bestilles og købes med levering. Levering udføres i Moskva uden for Moskva Ringvejen og til regionerne af transportselskaber. Alle priser for levering er angivet på hjemmesiden.

Udover at mærke maling i forskellige emballager i producentens onlinebutik, kan du købe produkterne fra varemærket Tikurila, Macroflex, Knauf, Ceresite, Bison osv.

Malede vægge i interiøret

Prisen på vandbaserede maling Snowball på producentens officielle hjemmeside

Paint Snowball refererer til den gennemsnitlige priskategori.

 • Akrylmaling i emballagen på 1 liter koster 120 rubler, 3 liter - 340 rubler, 5 liter - 480 rubler, 10 liter - 980 rubler.
 • Øko maling koster 160 rubler. 1 liter, 450 rubler - 3 liter, 750 rubler - 5 liter, 1.450 rubler - 10 liter.
 • Latex-maling koster 200 rubler en liter, 650 rubler 2 og en halv liter, 1.200 rubler 5 liter, 2.100 rubler 9 liter.

Hvordan male loftet med snemaling til indendørs arbejde

For at male overflader med Snowball-maling, skal du grundigt forberede basen:

 • rens det fra smuldrende overflader;
 • for at styrke primerimpregneret: godt imprægneret base har en mat finish;
 • maling over olieflader med en speciel maling dryp-stain (ŚNIEŻKA ZACIEKI-PLAMY - denne maling kan også bruges som primer);
 • ujævnheder nivellering kit.

Maling sælges klar til brug. Når du har åbnet dåsen, skal den blandes grundigt. Under ingen omstændigheder skal snemaling blandes med andre fabrikanters maling. Hvis visuelt forekommer konsistensen for viskøs, kan den fortyndes med vand, men ikke mere end 5%.

Hvis overfladen er otgruntvana, skal malingen påføres i den form, den er i tanken. Hvis overfladen ikke er otgruntvana, kan maling det første lag fortyndes med vand op til 20%.

Malerarbejder bør kun udføres, når lufttemperaturen i rummet er over 10 grader. Malingen påføres med en rulle-, børste- eller sprøjtepistol i 2 lag på en uhindret overflade - i 3 lag. Hvert lag påføres kun efter fuldstændig tørring af den forrige - ideelt set på 2-4 timer.

Mal forbrug i gennemsnit fra producenten - op til 13 kvm 1 liter. Forbruget varierer afhængigt af porøsitet og fugtindhold i basen, lufttemperaturen og fugtigheden. Også fra applikationen: rulle eller sprøjtepistol.

Hvordan male loftet med egne hænder

Maling af loftet med vandbaseret maling er en af ​​de mest billige former for efterbehandling. Selvfølgelig kan forberedelsen af ​​overfladen til maleri tage en masse tid og kræfter, især hvis arbejdet udføres i et andet hus i den sekundære fond med ujævne lofter. De mest komplekse typer af vådt arbejde kan erstattes af en anordning af et loftsloft lavet af gipsplader, som også kan forberedes til maling og maling med vandbaseret maling.

Loft under malingen skal justeres. Selvfølgelig vil uregelmæssigheder, når de farves med matmaling, ikke være så mærkbar som ved farvning blank, men det er dog bedre at prøve så meget som muligt.

Nogle anbefalinger til at male loftet

 • Malingen hældes i en separat beholder. Hvis overfladen af ​​loftet er primet, må malingen ikke fortyndes. Hvis loftet ikke er primet, skal du fortynde den første del af maling med 20% med vand.
 • En børste maler pænt om loftet.
 • For farvning af høj kvalitet skal du have en pelsrulle med en gennemsnitlig bunnlængde eller velourrulle på et langt teleskopgreb.
 • Malingen hældes i en specialbakke til maling, rullen er gennemblødt med maling og let rullet langs ribbenets overflade. Det er nødvendigt, at malingen ikke strømmer ned på hovedet.

Arbejde med en rulle kræver erfaring

 • Det er nødvendigt at begynde at male fra den letteste mur.
 • Det første lag er sat slag over lyskilden. Smears bør være lange, overlapper det næste. Det andet lag er lagt sammen. Overlapper således rillerne.
 • For ikke at forlade furerne fra det sidste lags udtrænger, skal du ved afslutningen af ​​plottet savne mærket med en rulle med tryksatte zigzagbevægelser.
 • Under malingens tørring bør ikke udseendet af et træk i rummet, virkningen af ​​direkte sollys på den malede overflade, samt accelerere tørringsprocessen med opvarmningsanordninger.
 • Tinting maling Snowball

  Hvid maling Snowball er tonet i enhver farve og skygge med specielle samlere. Virksomheden producerer et temmelig stort antal kaldere af mange farver, såsom: citron, solgul, gul, fersken, orange, rød-orange osv. Kolerovka er bedre at producere i butikken ved maskine. I dette tilfælde kan du opnå en gentagelse af den ønskede nuance et ubegrænset antal gange. Derudover foretages automatisk farvning hurtigt.

  Kohlers producent Snowball

  Hvis du udfører farvning med dine egne hænder, skal du overveje at på væggen efter tørring vil skyggen vise sig at være lettere end i beholderen. I processen med farvning af hvid maling kan du kun få pastellfarver. Hvis en klar overflade er påkrævet, er farveløs maling, som den polske producent også producerer, grundlaget - akrylbasis - NIEŻKA CLASSIC AKRYLOWA - BAZA. Ved håndtoning skal du straks zakolerovat den rigtige mængde maling til passage af loftet i 2 eller 3 gange.

  Ceiling Paint Review

  Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

  Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

  De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

  Mal Snowball

  Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

  • sikkerhed;
  • høj slidstyrke
  • holdbarhed;
  • god dækningsevne
  • dampgennemtrængelighed.

  Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

  Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

  Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

  Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

  Dulux maling

  Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

  Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

  Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

  • høj sikkerhed
  • brugervenlighed;
  • meget hurtig tørring
  • ingen ubehagelige eller stærke lugte
  • evnen til at rense loftet fra snavs
  • holdbarhed;
  • belægningstæthed.

  Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

  Mal "tikkurila"

  Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

  En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

  Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

  Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

  Tex maling

  Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

  Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

  Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

  Mal "Kaparol"

  En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

  • fremragende dampgennemtrængelighed;
  • mangel på opløsningsmidler;
  • nem anvendelse
  • slidstyrke
  • lang behandlingstid.

  Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

  Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

  Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.