Mal forbrug pr. 1 m2 M overflade afhængig af sammensætningens struktur og densitet

Ved reparation anbefales det at beregne malingsforbruget pr. M2 og hele rummet korrekt. Hvis du køber lidt, skal du bruge tid på en tur til butikken, og tonen kan være anderledes. Overskuddet er heller ikke nødvendigt, de brugte penge, og sammensætningen forsvinder, før du skal male noget igen. Ledende fabrikanter af maling, såsom Tikkurila, Dulux, Tex, foreslår at bestemme den rigtige mængde materiale til afslutning med købet. Til dette er der elektroniske regnemaskiner.

På hver bank med sammensætningen af ​​NTS emalje, vanddispersion, mineral og andre typer er dækningsnormerne pr. Kg eller liter pr. M2 væg eller gulv angivet. Disse er tal for et glat solidt vandret plan med en god primer i 2 lag. Hvor meget materiale der er behov for i et bestemt tilfælde, bestemmes under hensyntagen til en række faktorer.

For nemheds skyld tæller vi firkanter i meter

Hvordan beregner du malingforbrug pr. 1 kvadratmeter overflade?

Folk spørger mig ofte, hvordan man beregner malingforbrug for at bestemme, hvor meget der er behov for reparationer. Det skal starte med at bestemme overfladearealet i m2 til maling. Det er nødvendigt at måle rummets omkreds og vægens højde fra gulv til loft. For et gulv og et enkelt tieret loft multipliceres længden med bredden. Må alle beregninger overfladearealet være i meter.

For at bestemme området af væggene skal overvejes:

Det er nødvendigt at beregne alle overflader af væggene, der vil blive dækket. Så tag væk området af vinduet og døråbninger.

På bagsiden af ​​dåsen angives malingforbruget pr. Kvadratmeter eller hvor meget væggen og loftet kan dækkes med 1 liter materiale. På forsiden af ​​beholderen er volumenet skrevet i kg. Farvende pigmenter og de fleste fyldstoffer er tungere end vand. Det er nødvendigt at bestemme, hvor meget kg i 1 liter af sammensætningen. Til NTs-132, PF-115, olie emaljer, silikone og silicat - denne faktor er ca. 1,5. Vægten af ​​vanddispersion og vandbaseret maling er mindre, i 1 liter ca. 1, 4 kg.

Skjulkraft afhænger af sammensætningen og tilsætningsstoffer.

Efter at have beregnet området af vægge og andre overflader til maling i m2, kan du bestemme malingforbruget til hele reparationen. Dette bør gøres specielt for det valgte materiale. For eksempel er produkterne fra Dulux og Tikkurila dyrere, men i arbejdet er de mere økonomiske, de påføres hvidere med et tyndt lag. Vandbaserede formuleringer dækker et stort overfladeareal af væggene med 1 kg stof. NC-132 og PF-115 opretter en solid film, men de har brug for mere til 1m2.

Farvens skjulkraft afhænger af bunden. Tabellen viser til sammenligning de gennemsnitlige tal for sammensætningerne af Dulux og Tikkurila.

Dulux maling, lavt forbrug, myte eller virkelighed?

Som det er kendt, har vanddispersionsmaling Dulux (Blændende hvid 3D, Vinyl Matt; Diamant mv.) En meget lav strømningshastighed, 12-17 m 2 pr. Liter pr. Lag. Ved første øjekast synes det fantastisk, man kan male et enkelt lag på 170 l 2 i et enkelt lag med en ti-liters krukke, hvad synes du? Jeg starter langt fra, den første ting, der adskiller Dulux fra standard maling, er pigmentets slibning. Billede dette, du tager og spildt på gulvet i liters container ærter og boghvede gryn hvordan du lukker et gulvareal større?, Korrekt, boghvede, det er mindre, og dermed vil det være nok for et stort område. Så ca. er tingene med pigmentet. Mal denne maling, laget er tyndere og forbruget er mindre, så de er dejlige firkanter med et lille volumen.

Men faktisk er alt ikke så enkelt som det ser ud ved første øjekast. Som kendt frakke standard som bruges til male vægge og lofter, har en gennemsnitlig bunke længde på 9 -12 mm, det tager en vis mængde blæk til at være på overfladen af ​​valsen. Ikke alle malere er i stand til og villige til at bruge blå ruller til at strække en lille mængde maling over en lang afstand. Hertil kommer, når et meget tyndt lag af maling tørrer hurtigt!, Men som du ved, når de anvender et nyt lag på allerede tørret op, et sted, hvor lag derefter afsat båndbredde efter tørring. Når maleriet et loft, skal du blot anvende et lag af maling lidt federe, det vil give malingen tørre i længere tid og et nyt lag vil fusionere godt med den allerede deponeret i en enkelt enhed, men det vigtigste her er ikke at overdrive det. Heraf følger, at det i praksis vil malingen forbrug være så lav (kun i sjældne tilfælde, se nedenfor.) Hvis banken er specificeret sats, for eksempel 170 m2, er du velkommen til at trække 40 - 50 m 2, det vil være din faktiske forbrug. Jeg vover at bemærke, selv i dette scenarie, malingsklassen Dulux Trade - Vinyl Matt; Diamant og lignende i forbrug, ca. 20% mere økonomisk end standardmaling.

Og nu om de "sjældne tilfælde" er det stadig muligt at opnå den angivne udgift, men under visse betingelser. Væggen skal være helt glat, primet god akryl primer, så det ville være alt overfladen af ​​mikroporerne er tilstoppede, pelsen skal være fløjl, med en kort lur, og med alt dette i hænderne på en energisk ung mand, og her er 170 m2 med ti liter maling.

Den anden nuance, den vedrører modstanden mod vask. Det er velkendt, at et meget tyndt lag, selv med høje styrkeegenskaber, ikke tåler høje mekaniske belastninger, især når det kommer til spredningsmaling og ikke emaljer. Heraf følger, at når du anvender et meget tyndt lag maling, taber du ordentligt i modstanden mod at vaske malingsfilmen. Ikke så mærkeligt, at sådanne respekterede mærker som Caparol eller Tikkurila gør maling med standardforbrug. Jo tykkere filmen til vaskbar maling, desto større belastning vil den modstå. Ved dette udruller du maling med et tyndt lag, du vinder i en, og taber i den anden, men her har alle deres egne kriterier, når de vælger.

Oplysningerne blev leveret af onlinebutikken Stroygost og er ikke en officiel erklæring, kun en egen mening om disse spørgsmål.

Malingsmaterialer

I færd med at udføre efterbehandling indenfor, er et vigtigt aspekt maleri af loftet. Maling skal være af høj kvalitet, sikker og holdbar. Denne artikel vil se på funktionerne og brugen af ​​Dulux loftmaling.

Indholdsfortegnelse:

Egenskaber og egenskaber ved maling Dulux til loftet

Før vi overvejer malingen Dulux direkte, foreslår vi at du gør dig fortrolig med funktionelle funktioner i loftmaling. Maleri loftet er en økonomisk udgave af sin finish, men samtidig ser det malede loft helt æstetisk ud. Loftmaling skal have god vedhæftning, men samtidig er loftet, i modsætning til vægge, næsten ikke snavset og kræver derfor ikke konstant vask.

Dulux-maling adskiller sig fra andre fabrikanters maling med sådanne fordele:

 • Den har en dyb haze, som giver dig mulighed for at skjule fejl i loftet, og effekten af ​​et hvidkalket loft opnås
 • maling viskositet er på et gennemsnitligt niveau, så det er bekvemt og jævnt påført overfladen;
 • Dulux maling omfatter miljøvenlige og harmløse materialer;
 • nogle komponenter gør malingen modstandsdygtig over for fugt, så det bruges også til at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • tørringsprocessen er meget hurtig og der er ingen ubehagelig lugt;
 • Der er typer af maling med høje fugtbestandige egenskaber, de påføres i loftet, i rum med høj fugtighed eller mulighed for forurening, sådan maling er nem at rengøre.

Overvej nu de positive aspekter ved brugen af ​​dyrere maling Dulux, inden du bruger billigere analoger:

 • i færd med at male, er det nok at anvende kun to lag Dulux-maling, billig maling skal påføres i fire til seks frakker;
 • adskiller sig i et mindre forbrug af maling på en kvadratmeter;
 • har certifikater, der viser miljøsikkerhed og sundhedssikkerhed
 • bevarer farve og oprindelige udseende gennem årene;
 • mere slidstærk, som udsat for et stort antal rengøringer.

Dulux loft maling

I forhold til basislaken er Dulux:

Den første mulighed består af akryl- eller latexpolymerer. De påvirker styrke, modstandsdygtighed mod fugt og høje temperaturer.

Organiske maling er baseret på brugen af ​​alkydharpikser som bindemiddel. Sådanne maling er mere skadelige i modsætning til vand. Derfor er denne maling praktisk taget ikke brugt i færd med at færdiggøre en bolig.

I forhold til malingens tekstur er opdelt i:

Glansfarve giver udseende på en skinnende overflade, men sådanne malinger anbefales kun at anvendes på helt flade lofter, da de ikke skjuler selv små fejl.

Malinger af halvglans type er mellemliggende type maling mellem glans og mat. De skinner også, men mindre giver fejl og uregelmæssigheder.

Matte maling er den bedste mulighed for at maskere små fejl i loftet.

I forhold til den kemiske sammensætning af maling til loftet er:

 • vandtype
 • akryl type;
 • latex type;
 • silikat type;
 • silikontype.

Fordele ved Dulux vandbaseret maling:

 • absolut uskyldighed;
 • ingen ubehagelig lugt;
 • brugervenlighed;
 • Muligheden for at vaske maling med sæbeopløsning, hvis det er nødvendigt
 • evnen til at vælge et farvestof, der vil give maling nogen farve eller skygge
 • muligheden for at anvende andre typer maling.

Fordele ved akrylmaling:

 • modstand mod slid
 • ingen lugt;
 • den er stabil før fugt, forudsætter kontinuerlig vask;
 • let spænder små revner op til 0,5 cm brede;
 • resistent over for ultraviolet stråling;
 • har en stor farvepalet.

Tip: Overvej at akrylmaling, efter påføring på overfladen og tørring, mørkere lidt.

Latex loft maling har en høj pris, men samtidig har fremragende kvalitetskarakteristika, har den følgende funktioner:

 • meget modstandsdygtig overfor slid og fugt
 • involverer hyppig vask;
 • lukker revner op til en millimeter bred;
 • økonomisk - at dække loftet er nok til at påføre et tyndt lag maling;
 • den er lagt på relief overflader;
 • meget vanskeligt at fjerne fra alle overflader;
 • Selvom det ligner en tynd film, adderes loftet let gennem en sådan maling.

Silikatmaling klassificeres som mineralfarve. Dens vigtigste komponent er tilstedeværelsen af ​​flydende glas.

Karakteristik af Dulux silicatmaling:

 • næsten lukker ikke små revner på grund af lav elasticitet;
 • kræver brug af særlige beskyttelsesbriller og tøj, da det indeholder flydende glas, som irriterer huden;
 • har ikke en forskellig farvepalet;
 • godt passerer damp, den bruges i værelser med det høje fugtighedsniveau;
 • kræver ikke brug af yderligere antiseptika, da det ikke tillader udvikling af skimmel, svamp eller mikroorganismer.

Dulux silikone maling er kendetegnet ved følgende funktioner:

 • strammer revner, hvis bredde er to millimeter;
 • elastisk;
 • overfladen dækket af sådan maling adderer let og lader damp komme i gang;
 • Loftet er modstandsdygtigt over for snavs, da malingen har en vandafvisende virkning;
 • lang holdt på overfladen.

Dulux loftmaling anbefalinger

1. For at købe Dulux-maling skal du kontakte et hvilket som helst byggeværksted eller butik.

2. Dulux-maleprisen afhænger af typen af ​​maling, såvel som dens volumen.

3. Hvis det er nødvendigt at male lofterne i værelser med høj luftfugtighed eller pludselige temperaturændringer, skal du kun vælge malinger med vandafvisende egenskaber, herunder: silikone, silikat og akryl.

4. Hvis loftet har små uregelmæssigheder, anbefales det at bruge matte eller semi-matt maling til glatte lofter, der er helt lige og lige.

5. Til brusebad skal køkken eller børns rum vælge malinger, der har antibakterielle baser og antiseptiske egenskaber. Det forhindrer mugg og mugg fra at vokse i rummet.

6. Hvis du planlægger at ryge i et værelse, skal du bruge maling, der har en selvrensende eller rengøringsbase.

7. For at lave loftet som om det havde været hvidkalket for nylig, skal du bruge specielle malinger, der giver effekten af ​​en mineraloverflade.

8. Den bedste mulighed - absolut silikone maling, det er holdbart, bliver ikke snavset, elastisk og godt gennemtrængeligt til damp. Men omkostningerne ved en sådan maling er ret høje.

9. Paint Dulux anmeldelser - har kun positive, er af høj kvalitet og lang levetid.

Gennemgang af Dulux loftsmaling muligheder

1. Dulux Magic White er en magisk snehvid, er en mat vandbaseret maling, hvis komponenter er acrylcopolymerer, lysfaste pigmenter og vand. Ved påføring af malingen er der en let lyserød farvetone, som efter det tørrer helt forsvinder. Tørretiden er 2-4 timer. Der er ingen ubehagelig lugt i denne maling. Magic White Dulux maling forbrug per tolv kvadratmeter - 1 liter. Denne maling er ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed. Det er perfekt åndbart og giver loftet mulighed for at "trække vejret". Rengøring af overfladen med malet maling sker med en fugtig klud, der tidligere er fugtet med vand.

2. Dulux Rich Matt - er en ny matte snehvid maling på vandbaseret basis. Afviger i et stort udvalg af farvenuancer. Den har et meget lavt forbrug, modstandsdygtigt mod ultraviolet lys, ikke falmer, tørrer ud inden for tre timer. Vaskes med en fugtig svamp.

3. Dulux Trade Super matt - er en supermattet vandbaseret maling designet til indendørs brug. Det kan let påføres på enhver overflade, selv på vådt gips. En liters maling vil male omkring atten kvadratmeter af loftet. Fordelen ved Dulux Trade Super Matt er, at denne maling gør det muligt for loftet at trække vejret.

4. Dulux Kids Room WO - er hurtigtørrende og lugtfri. Og tilstedeværelsen af ​​sølvioner i sammensætningen giver malingen antiseptiske egenskaber, det dræber alle skadelige mikroorganismer og bakterier i rummet. I de fleste tilfælde bruges det til at male loftet i børnehaven. Mængden pr. 8 m² - en liter.

5. Dulux kontorlokale - bruges til at male loftet på kontoret. Ubehagelig lugt, dryp og spray, når det påføres mangler. indeholder vokskomponenter, der hjælper med at undgå udslip af snavs og beskytter mod fugt. Der er mulighed for konstant at vaske loftet dækket med sådan maling. Mængden pr. 7 m² - en liter.

6. Dulux 3 D whire softsheen - bruges til påføring af beton, mursten, gipsplader eller pudsede overflader. Perfekt til værelser med optimal fugtighed, som et soveværelse, stue, børn osv. Malingen er nem at rengøre, dækker helt små uregelmæssigheder og udvider rummets rum. To frakker er påkrævet. Indeholder marmor og optisk blegemiddel.

7. Dulux Vinil softsheen - giver et fløjlsagtigt loftbelægning. Godt overlapper små revner, har ingen lugt, flygtige organiske stoffer er fraværende i sammensætningen, nemme at rengøre. Det er muligt at rengøre den malede overflade 30 dage efter malingen.

8. Dulux Bingo - er en latexmaling, der giver overfladen en halvmattet farvetone. Det tørrer inden for to timer. Det bruges til at male lokalerne, som er ansvarlige for en stor driftsbelastning, såsom haller eller korridorer. Der kræves to frakker, og tiden mellem farvning er en time. Det er præget af tilstedeværelsen af ​​en stor farvepalet.

9. Dulux Diamont softsheen - er en vanddispersionsmaling, som har en øget slidstyrke. Det tørrer om fire timer, en liters maling er nok til seksten kvadratmeter af loftet. To frakker er påkrævet. Det giver diamant holdbarhed, er økonomisk i forbrug, har ingen stærk udtalt lugt, er nem at rengøre og understreger lindring af loftet.

10. For at give overfladen en dyb haze, skal du bruge maling Dulux Bingo 3. Det er nok at anvende til 14 kvadratmeter. Malingen fuldstændig skjuler ujævnheder og mindre defekter, er lugtfri og kendetegnes ved god vedhæftning.

11. Dulux master90 - maling af alkyd type, som er universel og egnet til maling af overflader, herunder lofter. Giver en glansende glansoverflade tørrer i tolv timer. Forbruget er 1 liter pr 12 m². Maling giver uddannelse holdbar vejrbestandig elastisk belægning. Gør overfladevand og snavs resistent. Det påføres nemt, der er ingen sprøjt og drypper i arbejdet. Kræver anvendelsen af ​​to lag. Vedligeholder temperatur mere end 80 grader.

12. Dulux 3D White - indeholder marmor og optisk blegemiddel. Bruges i færd med at maler vægge og lofter. Forbruget af en liter maling dækker 12 m². Nem at rengøre, har flere farvevarianter, dækker overfladen godt.

Forberedelse og proces med at male loftet

Før malingen skal påføres, skal der udføres en række forberedende arbejder for at rengøre overfladen. Det malede loft skal ikke være vådt og snavset. Det anbefales at pre-putty, først starter og derefter efterbehandling kittet, især hvis den maling, der skal påføres, er blank.

Forberedende arbejde omfatter:

 • rensning fra gammel maling;
 • puttying;
 • fugning og udjævning af overfladen med et gitter;
 • primercoating.

Tip: Hvis der allerede har været revner i loftet, anbefales det at sætte dem i en speciel maske, der giver deres forstærkning.

Hvis loftet aldrig er blevet malet, skal du gips det eller polstret gipsplader.

For at reducere malingsforbruget anbefales det at præ-coat loftet med dyb penetrations primer, som også vil have antiseptiske egenskaber og forhindre dannelse af mug og svampe.

Temperaturen i rummet skal være fra 5 til 30 grader Celsius.

Processen med at male loftet med akrylmaling omfatter:

1. Forberedelse af alle værktøjer og inventar - en rulle med en gennemsnitlig tykkelse på lint, børster, et bad til maling, en stige og maling selv.

2. Start først med at male hjørnerne og derefter hele omkredsen. Når vanskelige steder er malet med en børste, skal du tage en malingsrulle og anvende maling på den resterende overflade.

3. Anvendelsen af ​​det første lag gør ikke noget, og det andet lag påføres vinduet. En sådan proces vil give en smuk og glat overflade.

4. Akrylbaserede maling tørrer hurtigt, så det tager flere timer at male loftet. Også denne maling har næsten ingen lugt, så det er meget populært hos forbrugerne.

Latexfarvning har følgende trin:

1. Overfladebehandling - først, loftet behandles med en primer med en antiseptisk virkning og derefter normal. Uregelmæssigheder skal være kittede, det er bedre at give præference for akrylbaseret kit. Så er der slibning af små uregelmæssigheder, loftet er primet endnu en gang, og først da er maleriet.

2. Maling påføres med en langhåret rulle. Det første lag er vinkelret på vinduet, og det andet er modsat.

3. Det anbefales at male loftet ad gangen, da dannelsen af ​​maling pletter er muligt. Det obligatoriske øjeblik ruller rullen på bakken.

De største problemer i processen med at male loftet

1. Højdensitetsmaling - for at undgå dette problem skal du først læse instruktionerne, da nogle maling skal fortyndes før brug. Vær også opmærksom på malingens holdbarhed. Køb ikke maling om vinteren på markederne, da der er risiko for frysning.

2. Ved køb af frosset materiale er dets videre anvendelse kun mulig, hvis den forfiltreres og ryddes af blodpropper.

3. Ved farvning med en rulle vises flere striber ofte på overfladen. Påfør malingen hurtigt og flyt den til det område, der endnu ikke er malet, for bedre udbredelse over overfladen.

4. For ikke at danne overspændinger, producerer i farvningsprocessen næsten hele malingen, skal rullen være næsten tør.

Dyulaks maling

Hvis du skal udføre forskellige malingarbejder, er det ønskeligt at beregne brugen af ​​alle de skrotmaterialer, der måtte være nødvendige. Dette sker primært for at spare penge, såvel som brugt væske, fordi hvorfor har du brug for saldi.

Malingsabsorptionsevne

Du skal forstå, at absorptionen af ​​finishmaterialet afhænger af mange faktorer. For eksempel på mængden af ​​det påførte lag, kvaliteten af ​​det plan, der skal behandles, og flere andre nuancer. Som regel er prisen på et stof malet på banken. Men hvad hvis fabrikanten ikke sagde dette, eller om dataene på emballagen er forkerte? Der er flere måder at hjælpe med at beregne brugen af ​​alle tilgængelige værktøjer korrekt.

Anmeldelser af Dulax

Dulux-maling har vist sig meget godt. Kundeanmeldelser kan findes helt anderledes. Nogle mennesker tror, ​​at maling er dårligt anvendt. Men det er ikke sådan! Du skal følge den rigtige maleriteknologi, og så bliver alt godt. Andre forbrugere kan ikke lide den specifikke lugt. Men det er en kontroversiel nuance, da det ikke er nødvendigt at købe produkter af høj kvalitet, er det ikke klart, hvor.

Men det er værd at bemærke, at der er meget mere positive anmeldelser. Mange mennesker kan lide det resultat, de fik fra at bruge Dullax-produkter. Malingen varer meget længere, og den tørrer godt og er nem at påføre.

Fabrikanten fremstiller også forskellige efterbehandling materialer: fra vandbaserede, alkyd og facade maling til primere og lakker.

Dulux vand emulsion

Vandemulsion bruges som regel til beklædningen af ​​bygningen indeni, idet den tidligere har behandlet væggene og loftet med kitt eller andre midler. De opløser vandbaserede væsker ved brug af simpelt vand, så de ikke efter at have bearbejdet væggene lugter. De tørrer bistroen ud og er også miljøvenlige.

Der er farve og hvid dulux maling. Forbruget pr. M2 er fra 0,2 liter. op til 0,6. (afhængig af valg af malingmateriale). Hvis du f.eks. Bruger Dulax 3D White, er en kan tilstrækkelig til at behandle 13 m2. Ved hjælp af 1l dulux vægmaling kan du male en overflade på 16m2.

Dulux vandmaling

Vandige emulsionsstoffer, der er tilgængelige fra producenten:

 1. "Diamond Matt" Dens brug vil tillade dig at vaske den færdige overflade uden at skade.
 2. "Diamond Eggshell"
 3. "Vinyl Matt"
 4. "Vinyl Soft Sheen" er en speciel maling til dulux tapet. Med den får du en halvglans overflade. Forbruget af stoffet er 1 m2 - 0,2 liter. En liters dåse er nok til at male 16 m2. Fabrikanten anbefaler at anvende mindst to lag maling.
 5. "Vinyl Silke"
 6. "Supermatt" Det har en øget evne til at afstøde damp og fugt.
 7. «Lys Space Matt
 8. "Magic White"
 9. "Køkken Matt". Anvendes specielt til beklædningen af ​​køkkenet.
 10. "Ecosure Matt"
 11. Og endelig, sampler nuancer - «Colour Sampler».

Alkyd dulux

Alkyd type, der anvendes til beklædning af overflader af træ eller metal, både inden for bygninger og udenfor. Det er opløst ved hjælp af hvid ånd. Der er både hvid og farveskala af nuancer. Alkidny paint dulux-prisen, som ikke er mere end 1.158 rubler pr. Liter, er blevet populær blandt forbrugerne på grund af dens lave omkostninger og anvendelighed i robotten.

 • "Højglans"
 • "Eggshell Finish"
 • «Satinwood»
 • «Floorshield»
 • Color Palette - Probe - Trade "Farve Sampler"

Facade dulux

Facade typer er nødvendige til behandling af overflader udenfor. Modstå temperaturforskelle fra -50 til +50 grader Celsius. Fabrikanten garanterer at det vil tjene dig mere end 15 år. Producer også hvid og farveskala af nuancer. Front dulux maling forbrug pr 1 m2 er i området 0,2 liter. Det er nok at anvende det i et lag ved hjælp af en børste eller rulle af høj kvalitet.

Det er også godt at arbejde med sprøjtepistolen. På grund af dette reducerer du væsentligt materialomkostningerne.

Dyulaks Trade Weathershield Glat murværk Maling - den eneste type maling til facaderne i dette firma, som består af særlige tilsætningsstoffer, der ikke tillader at dyrke svampe og skimmelsvamp.

Fabrikanten anbefaler ikke at bruge Dyulaks Trade "Weathershield Smooth Masonry" til færdiggørelse af interiøret og de mere boligområder.

Applikationsfunktioner

Lad os nu se på, hvad der kan påvirke brugen:

 1. Korrekt forberedelse af flyet. Afhængigt af hvordan du forbereder væggene og lofterne, vil brugen af ​​en kitt og en primer ikke blot opspare forbrugsstoffer, men også resultatet af de færdige robotter.
 2. Maling kan påvirke farven. For eksempel, hvis du vil recolor et mørkt rum i en lysere nuance, så skal du bruge flere gange mere forbrugsstoffer.
 3. Forskellige egenskaber ved materialer, der forarbejdes: træ, metal, sten. Hver overflade absorberer farven meget anderledes.

I forholdet: maling dulaks-forbrug - pris - kvalitet - perfekt. For en lille smule, til minimal pris får du en god overflade, når alle robotterne er færdige. [/ Dropshadowbox]

Ægte maling forbrug

Udvalgte indlæg

Senest set 0 brugere

Ingen registreret bruger ser denne side.

De bedste artikler på IABs hjemmeside

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Idéer til dit hjem
 • Materialer og strukturer
 • Ægte maling forbrug

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

BII. Reparation og dekoration

Du er professionel
arkitekt eller
en designer?

IVD.ru-webstedet er et førende internetprojekt dedikeret til genopbygning og indretning af boliger. Hovedindholdet på webstedet er arkivet af bladet "Idéer i dit hus" - eksklusive forfatterartikler, højkvalitets illustrationer, praktiske råd og lektioner. Et team af fagfolk arbejder på projektet i tæt samarbejde med kendte designere, arkitekter og førende forlagseksperter.

På vores hjemmeside kan du finde omfattende designløsninger; se detaljerede markedsanmeldelser af byggematerialer, møbler, maskiner og udstyr; sammenligne dine egne ideer med design projekter af førende arkitekter; Direkte chat med andre læsere og redaktører på forummet.

Er du en professionel arkitekt eller designer?

Dulux maling og lakker fra Storbritannien.

Dulux Katalog

Cuprinol katalog

Rustins katalog

Rust Oleum Katalog

Harris Katalog

Mattemulsionsmaling

(Tekniske specifikationer)

1, 2,5, 5 og 10 liter.

Hvid og farve. Det er tonet på Dulux-toningssystemet, såvel som på NCS og RAL-systemer.

Pigment: Lysbestandige pigmenter uden blyforbindelser.
Binder: Emulsion af acrylcopolymerer.
Opløsningsmiddel: Vand.

Brush. Roller. Spray.

Faktisk forbrug afhænger af overfladeegenskaberne.
På en glat overflade med gennemsnitlige absorberende egenskaber op til 17 m 2 pr. Liter.
Relief overflade med høje absorberende egenskaber: 10-12 m 2 pr. Liter.

Tørretiden afhænger af temperatur og fugtighed.
Ved berøring: ca. 30 minutter.
Fuld tørring: 2 ÷ 4 timer.

130 atm), dysediameter 0,38 mm, anvendes i en vinkel på 65 ° til overfladen.

I den oprindelige originalemballage ved stuetemperatur - 5 år

Dulux Master 30 / Dulyuks Master 30 universal alkydmaling

Universal alkyd emalje til indvendig og facade træværk, metal og beton. Master 30 - halvglans.

beskrivelse

Alkyd-maling Dulux Master beskytter pålideligt træ og metaloverflader udenfor og indendørs. Det kan også bruges til at male mineraloverflader indendørs. På grund af dens høje elasticitet og god vedhæftning kan emaljen modstå temperaturændringer, ultraviolette stråler, nedbør og mekaniske virkninger. Master Dulux er let at påføre, hvilket giver ingen overgange og pletter uden stænk fra rullen. Modstand mod langvarig udsættelse for temperatur gør det muligt at anvende det på radiatorer og varmeledninger. Paint Master Deluxe malingmøbler, døre, vinduesrammer, havemøbler, havmøbler, bænke mv.

Tekniske specifikationer

 • Sammensætning - alkydharpikser
 • Tyndere - hvid ånd
 • I den tørre rest - 75%
 • Temperaturmodus - op til 90 ° C
 • Forbrug - 1 l pr 12 m2 i et lag. Anbefalet tolags applikation.
 • Base til farvning - BW, BC (Tinting i mørke og lyse nuancer)
 • Pakning - 10, 2,5 og 11
 • Opbevaring - 3 år, beskyt mod frysning og overophedning.
 • Glansgrad - Master30 / semi-matte

Udsættelse

Master 30 alkyd emaljer påføres på en ren og tør overflade ved en positiv temperatur. Fjern gammel peeling maling, kitt eller rust. Hvis det er nødvendigt, udfylde uregelmæssighederne med den nødvendige kit. Sand overfladen med fint slibepapir, fjern derefter støv. Den første er et primercoat af maling, fortyndet med hvid spiritus, påføres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Efter en dag skal du anvende det næste lag uden at fortynde malingen. Ved maling på træoverflader skal du let klæde overfladen og fjerne støvet, inden du anvender det andet lag. Efter maling skal du skylle redskaberne godt med vand.

Vælg din mulighed

Glansgrad: halvglans

Glansgrad: halvglans

Glansgrad: halvglans

Glansgrad: halvglans

Glansgrad: halvglans

Grad af glans: Halvmåtte Farve: Farveløs

Glansgrad: Halvmåtte Farve: hvid

Grad af glans: Halvmåtte Farve: Farveløs

Glansgrad: Halvmåtte Farve: hvid

Glansgrad: Halvmåtte Farve: hvid

Grad af glans: Halvmåtte Farve: Farveløs

beskrivelse

Alkyd-maling Dulux Master beskytter pålideligt træ og metaloverflader udenfor og indendørs. Det kan også bruges til at male mineraloverflader indendørs. På grund af dens høje elasticitet og god vedhæftning kan emaljen modstå temperaturændringer, ultraviolette stråler, nedbør og mekaniske virkninger. Master Dulux er let at påføre, hvilket giver ingen overgange og pletter uden stænk fra rullen. Modstand mod langvarig udsættelse for temperatur gør det muligt at anvende det på radiatorer og varmeledninger. Paint Master Deluxe malingmøbler, døre, vinduesrammer, havemøbler, havmøbler, bænke mv.

Tekniske specifikationer

 • Sammensætning - alkydharpikser
 • Tyndere - hvid ånd
 • I den tørre rest - 75%
 • Temperaturmodus - op til 90 ° C
 • Forbrug - 1 l pr 12 m2 i et lag. Anbefalet tolags applikation.
 • Base til farvning - BW, BC (Tinting i mørke og lyse nuancer)
 • Pakning - 10, 2,5 og 11
 • Opbevaring - 3 år, beskyt mod frysning og overophedning.
 • Glansgrad - Master30 / semi-matte

Udsættelse

Master 30 alkyd emaljer påføres på en ren og tør overflade ved en positiv temperatur. Fjern gammel peeling maling, kitt eller rust. Hvis det er nødvendigt, udfylde uregelmæssighederne med den nødvendige kit. Sand overfladen med fint slibepapir, fjern derefter støv. Den første er et primercoat af maling, fortyndet med hvid spiritus, påføres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Efter en dag skal du anvende det næste lag uden at fortynde malingen. Ved maling på træoverflader skal du let klæde overfladen og fjerne støvet, inden du anvender det andet lag. Efter maling skal du skylle redskaberne godt med vand.

Anza / Anza malingbakke, hvid plastik

Anza Go / Anza Gå flad universel børste, syntetisk

Anza Go Maxi 602918 / Anza Go Maxi Roller Machine

Anza Elite Titex 550025 / Anza Elite Titeks rulle, medium glathed, grøn

Anza Basic / Anza Basic sæt rulle og maskine med palle, medium struktur

beskrivelse

Alkyd-maling Dulux Master beskytter pålideligt træ og metaloverflader udenfor og indendørs. Det kan også bruges til at male mineraloverflader indendørs. På grund af dens høje elasticitet og god vedhæftning kan emaljen modstå temperaturændringer, ultraviolette stråler, nedbør og mekaniske virkninger. Master Dulux er let at påføre, hvilket giver ingen overgange og pletter uden stænk fra rullen. Modstand mod langvarig udsættelse for temperatur gør det muligt at anvende det på radiatorer og varmeledninger. Paint Master Deluxe malingmøbler, døre, vinduesrammer, havemøbler, havmøbler, bænke mv.

Tekniske specifikationer

 • Sammensætning - alkydharpikser
 • Tyndere - hvid ånd
 • I den tørre rest - 75%
 • Temperaturmodus - op til 90 ° C
 • Forbrug - 1 l pr 12 m2 i et lag. Anbefalet tolags applikation.
 • Base til farvning - BW, BC (Tinting i mørke og lyse nuancer)
 • Pakning - 10, 2,5 og 11
 • Opbevaring - 3 år, beskyt mod frysning og overophedning.
 • Glansgrad - Master30 / semi-matte

Udsættelse

Master 30 alkyd emaljer påføres på en ren og tør overflade ved en positiv temperatur. Fjern gammel peeling maling, kitt eller rust. Hvis det er nødvendigt, udfylde uregelmæssighederne med den nødvendige kit. Sand overfladen med fint slibepapir, fjern derefter støv. Den første er et primercoat af maling, fortyndet med hvid spiritus, påføres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol. Efter en dag skal du anvende det næste lag uden at fortynde malingen. Ved maling på træoverflader skal du let klæde overfladen og fjerne støvet, inden du anvender det andet lag. Efter maling skal du skylle redskaberne godt med vand.

Nem (Izi): Vanddispersion latex maling til tapeter og vægge

Bedste priser i Moskva!

Nem vanddispersion maling kan anbefales primært til dem, der ofte vil ændre indretningen af ​​lejligheden, men er ikke klar til de store udgifter og besvær. Sammensætningen er ikke kun egnet til vægge og tapeter til maling, men også til almindeligt papir eller vinyl vægbeklædning. Efterbehandling kræver ikke særlig færdigheder, tager lidt tid og er meget billigere end nogen anden måde at opdatere udseendet på rummet.

Dulux Easy har fremragende skjulkraft og danner en belægning, der er modstandsdygtig over for vådrensning.

Vi sælger og leverer denne indvendige maling til wallpapers og vægge. Du kan også købe Easy fra os i bulk. Tjek prislisten for Dulux, du kan være interesseret i yderligere materialer fra denne producent. For den bedste pris, ring til os eller send din forespørgsel via e-mail via Feedback-formularen.

Pris, når du køber op til 10.000 rubler.

Pris ved køb fra 10.000 rubler.

Egenskaber af maling til tapet og vægge

Produktet er en vandig dispersion af en copolymer af vinylacetat og ethylen. Den er produceret i to baser og tonet på Acomix-systemet i mange flotte farver. Efter tørring udgør sammensætningen en mat finish, der understreger overfladens tekstur smukt og skjuler ikke tapetets mønster, selv efter flere gentagelser.

Latex-vanddispersionsmaling Behøveren har ikke en stærk lugt og udsender ikke skadelige stoffer. Den er designet til indendørs brug og er certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner.

Dulux Easy kan anvendes på alle mineralbygningsbaser (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg samt enhver form for tapet.

Sammensætningen anbefales til brug i udsmykningen af ​​værelser med moderat fugtighed - soveværelser, kontorer, stuer, opbevaringsrum, bryggers. På grund af sin høje slidstyrke er den velegnet til steder med stor driftsbelastning (f.eks. Haller og korridorer).

Til påføring af indvendig maling har Dulux ikke brug for specialmaleri, det er let at bruge, det ligger på overfladen i et jævnt tyndt lag og efterlader ingen pletter.

Overfladebehandling

Mineralbaser renser snavs, støv, fedtpletter, dryppemørtel og udblødning. Til dette formål kan du bruge en børste, skraber og støvsuger. Sprøjt løsningen fra de pletterede vægge fjernes med en stålskraber på et langt håndtag, og glat derefter ud af ruden af ​​enden af ​​en træbjælke eller en hængslet rive med slibepapir.

Sprækkerne skæres og rengøres med en kniv eller stålspatel, idet værktøjet holdes i en vinkel på 60 ° til overfladen. Derefter forsegles de med et passende kit. For at opnå den bedst mulige overflade anbefaler vi at bruge APJC Sheetrock, ProForm All-Purpose eller Maxi Dulux-finish, der let kan poleres.

Overfladen er forsynet med en græs børste eller støvsuger.

Tungt kontaminerede steder vaskes med vand og tørres. Fedtpletter behandles med 2% saltsyreopløsning.

Gammel løs belægning fjernes. Tidligere malet og zashpatlevannye substratslib.

For at reducere malforbruget primeres substratet med Bindo Base-forbindelse fra Dulux.

Før du måler tapetet, skal du kontrollere, om der er lim på overfladen. Latex vanddispersionsmaling påføres ikke tidligere end 24 timer efter installationen af ​​tapetet.

Anvendelse af latexmaling til tapet og vægge Dulux Easy

Efterbehandling udføres ved en temperatur fra +5 ° C til +30 ° C.

Sammensætningen blandes grundigt inden brug. For det første (primer) lag fortyndes malingen med vand i et forhold på 10: 1.

Belægningen påføres i 2 lag med et interval på 1 time. Til arbejde brug en børste med syntetisk bunke, rulle til vanddispersion indvendig maling eller spray.

Advarsel! Før du laver tapetet, ikke beregnet til maling, skal du lave en testmaling på et lille område.

Tiden for fuldstændig tørring af maling til tapeter og vægge er 2-4 timer.

Dulux Let forbrug pr. Lag - 12 m2 / l.

En måned efter maling kan væggene rengøres ved hjælp af milde vaskemidler.

Dulux maling (Dulux)

Dulux Diamond Facade Glat

Dulux Ultra Resist For Children
Ultra-resistent mat latex vandbaseret maling til børns værelser
• Opretter.

Dulux Ultra Resist Køkken og Badeværelse
Ultra-resistent semi-matt latex vandbaseret maling til køkken og badeværelse
•.

Dulux acryl matt

Dulux Super Grip Primer
Specialiseret primer (primermaling) til forberedelse til efterfølgende maleri kompleks.

Dulux diamant matt

Dulux Magic White Ceiling Paint
anvendelsesområde

Dulux Ultra Resist Living Rooms og kontorer
Ultra-resistent vandbaseret matt latex maling til stuer og kontorer
• Co.

Velvet Touch
Helt mat maling til vægge og lofter
• Gunstig udgift
• nbsp.

3D hvid
Mal til vægge og lofter
• Optisk blegemiddel og marmorpartikler - uovertruffen indvendig hvidhed Køb i 1 klik Tilføj til indkøbskurv

Dybbelagt vanddispersionsmaling med øget styrke til vægge og lofter. Den anti-reflekterende belægning maskerer visuelt ikke.

Dulux domus
Halv-glansolie-alkydmaling til træfacadeflader
• Skaber vejrbestandig pok.

DuluxProfessionalBindo20
Halvmåtte maling til vægge og lofter
Piktogrammer: Foldere, børn og medicinske institutioner.

Dulux maling (Dulux)

På trods af virksomhedens overførsel til en anden ejer er den tidligere udvikling og den overordnede strategi bevaret - Dyulax-maling er fortsat den bedste sammensætning for fagfolk. Den er tilgængelig i en bred vifte og adskiller sig fra

· Høj finish af overfladebehandlingen

I malingen kan du vælge sammensætningen for enhver base og forskellige driftsforhold. På grund af det reducerede forbrug af materiale på grund af thixotropi og en lille tykkelse af belægningsfilmen med høj styrke, har prisen på Dulux-maling ikke stor indflydelse på de samlede omkostninger ved reparationer eller konstruktion. Det er bedre at købe færre Dulax end at købe maling af et ukendt mærke, hvorefter du bliver nødt til at gøre en anden dyrere reparation.

Den største samling af firmaet Dylax

Dulux officielle hjemmeside giver løbende potentielle købere information om nye og allerede kendte og populære produkter. De mest populære serier er Diamond, Bindo, KidZone, Nature's Touch, Editions. KRASKI.RU Virksomheden tilbyder en Dulux-maling til interiør og facader af originalkvalitet. Det er et stort online handelsnetværk med speciale i maling og lak og efterbehandling. Ordrer leveres til adresser i Moskva på købsdagen. I sortimentet af forretningen er næsten alle produkterne fra Dulax mærket, som i øjeblikket produceres.

Til indvendig arbejde - en af ​​de bedste hvide Dulux-maling, der tilbydes i mat, halvmattet eller dybt matglans. For at forbedre den dekorative effekt kan farven tones i mere end 19.000 farver i henhold til Acomix, Color Palette eller NCS og RAL katalogerne. Maskinens farvning med computerassisteret farve realiseres af KRASKI.RU-butikken baseret på eget farvestudio.

Dulux vægmaling er traditionelt produceret i alle serier. Det er muligt at vælge Matt Diamond blandt alle kompositioner, som blev oprettet ved hjælp af en patenteret teknologi, der giver dig mulighed for mere end 10 gange at øge styrken af ​​efterbehandlinglaget. Dette skyldes den afbalancerede sammensætning af polymerfyldstoffer og mineralske og keramiske additiver. Faste partikler er stærkt bundet af polymermolekyler og danner en belægning af lige stærke alkydmaling til eksternt arbejde.

Dulux bindo maling adskiller sig i en anden ejendom - det understreger perfekt funktionerne i reliefen af ​​strukturelle gips af væggene eller tekstur af vinyl eller uvævede baggrunde. Dulux matt maling i hvid eller tonet form forbedrer dybden af ​​mønsteret og danner en let silkeagtig overflade, i noget lys forvrider ikke farve og mønster.

Dulux matt maling er yderst bekvem til lofter på alle baser - gips, gipsplader, beton, frisk kitt. Det dråber ikke og danner ikke pletter og drypper, det ligger kun i et jævnt lag og tørrer hurtigt. Anvendelsen af ​​Dulux BINDO BASE primer reducerer materialetilbruget, men Dulux acryl-loftmaling har høj vedhæftning til tørre og støvfrie mineraloverflader og uden primer - men for at anvende det første lag skal præparatet fortyndes med 10% rent vand.

Dulux hjemmeside præsenterer konstant nye formuleringer med usædvanlige egenskaber, som udvider anvendelsesområdet for maling. Blandt de for nylig dukkede op på markedet - Dulux Ny Blændende Hvid 3D. Den er designet til lofter og vægge i tørre rum med et normalt mikroklima, påføres på mineraloverflader eller tapet og perfekt rengøres med en blød klud uden brug af slibende stoffer. Maling produceres i form af en emulsion ved hjælp af Wipe-Clean og Colourguard teknologi og er ikke tonet, dets trompetkort er dets egen unikke hvide farve.

Dulux Blændende Hvid er pakket i metal dåser og skovle på 2,5, 5 og 10 liter, som giver dig mulighed for at vælge det til maleri, både hele huset og til individuelle områder. Deluxe maling i matt grad af glans ser godt ud på vægge og lofter, både i form af hovedbelægningen og når de bruges til kontrast, for at understrege nogle arkitektoniske detaljer, farveopløsninger eller fragmenter af dekorativt trim.

Et af sammensætningerne af de tidligere samlinger, Dulux Vinyl Matt, er særligt populært. Et specielt sæt polymerer i en vandopløselig emulsion tillader dets anvendelse ikke alle typer overflader. Det er perfekt tonet og dækker væggene og lofterne med en mat, homogen film med høj styrke, som samtidig tillader væggene at trække vejret.

Du kan købe den mest populære Dulux-maling i dåser og spande på 0,9, 1 2,25, 2,5, 5, 9 og 10 liter. Dette gør det muligt at bruge både i volumenafslutningsarbejdet og i design af enkelte dele eller kunstværker.

Dulux Ultra Resist-maling, som er noget usædvanlig i tegningslokaler og kontorer (Dulux Office Room), har øget mekanisk stabilitet og ejendommen lettere at afvise nogen forurening. Belægningen er svær at ridse på, hvis det ikke er tilfældet, skyldes det ikke, at der spåner og scuffs. Hvis der kommer olie på maling, malede drikkevarer eller andet husholdningsaffald, danner de ikke pletter, og tørrede kan nemt fjernes med en fugtig svamp eller klud.

Lavet på basis af acrylcopolymerer, indeholder malingen i sin sammensætning en særlig voks, der bestemmer nuladhæsion til forureninger uden at forstyrre dens stærke adhæsion til basen. Malingen fremstilles i hvid (base BW / A) eller klar BC / C og er perfekt tonet med Tintorama-kortet.

Virksomheden KRASKI.RU giver en unik mulighed for at købe Dulux malinger engros og detailhandel til lavere priser end i bybutikker takket være direkte leverancer fra fabrikken. Alle de seneste udviklinger, der lige er optaget på Dulux hjemmeside, går straks til salg. Rabatter er tilgængelige for faste kunder og engros kunder.

Hvorfor vælge Dulux maling?

Under udførelsen af ​​indvendig udsmykning er en vigtig komponent maleri af væggene eller loftet. Malingen skal have høj kvalitet, miljøsikkerhed og lang levetid. Dulux-produkter har de førende positioner på markedet for maling og lak. Særligt populært er dulux maling til vægge og lofter. Denne artikel vil diskutere dens sorter, fordele og funktioner.

Fordele ved Dulux Paint

Dyulaks-maling har flere fordele i forhold til andre fabrikanters produkter:

 • Høj dullhed af blandingen, takket være dette, kan du skjule fejlene i væggene eller loftet.
 • Den optimale viskositet af opløsningen, der gør det muligt hurtigt og nemt at udføre malingsprocessen.
 • Dulux-maling indeholder kun miljøvenlige komponenter.
 • Takket være sin gode beskyttelse mod fugt kan Deluxe Paint bruges til væg- eller loftsbeklædning i badeværelset og køkkenet.
 • Tørretiden af ​​sammensætningen er hurtig, mens der ikke er nogen skarp lugt, der er karakteristisk for mange andre maling.
 • Der er sorter af blandinger med forøget fugtresistente parametre, de bruges i værelser med høj luftfugtighed eller risiko for forurening. Overfladen malet med en sådan belægning er nem at rengøre.
 • Lavt malingforbrug pr. M².
 • Den har en rig farvepalet, og ved hjælp af et specielt farveskema kan du vælge den ønskede tone.
 • Lignende kompositioner kan bruges til tapet til maleri.
 • Høj vedhæftning og slidstyrke, som giver dig mulighed for gentagne gange at rengøre den behandlede belægning.
 • Holder en initial skygge over hele lang sigt.

Hovedtyper

Afhængig af sammensætningen af ​​maling kan Dulux opdeles i vand og organisk. Den første type er baseret på akryl- eller latexpolymerer. De giver høj styrke, beskyttelse mod fugt og høje temperaturer. Sådanne blandinger sælges ofte færdige og de skal kun fortyndes med vand før brug.

Organiske blandinger fremstilles på basis af alkydharpikser, der binder de andre komponenter sammen. Sådanne sammensætninger er mere skadelige, derfor bruges de ekstremt sjældent til beklædning af boliger.

På videoen: Dulux ultra resist eller almindelig maling.

Ved faktura

Ifølge tekstur er der sådanne typer af løsninger:

 • Semi-glans.
 • Semi.

Glansig sammensætning giver dig mulighed for at skabe effekten af ​​en skinnende belægning, men sådanne løsninger bør kun anvendes på perfekt glatte overflader, da de næsten ikke skjuler mangler. Halv-glans og halv-matt maling er mellemliggende typer. De skinner også, men skjuler også delvist manglerne på den behandlede overflade. Dulux maling blændende hvid matt vil være den bedste løsning, hvis du skal skjule ufuldkommenhederne på overfladen af ​​væggene eller loftet.

Kemisk sammensætning

Afhængigt af de kemiske komponenter, der udgøres, er der følgende typer af maling:

 • Vandemulsion Afviger i økologisk sikkerhed og mangel på lugt. Det er også vaskbart, og det er let tonet med hjælp af specielle farvestoffer, hvilket gør det muligt at vælge en skygge efter personlige præferencer. Dulux-maling kan bruges til væg- eller loftsbeklædning.
 • Akrylmaling. Modstandsdygtig over for slid og fugt samt ultraviolet stråling. Akryl dulux maling til køkken og badeværelse bruges ofte. Blandingen kan let stramme små revner med en tykkelse på ikke over 0,5 mm. Det har et stort antal nuancer. Akrylmaling efter påføring og tørring kan lidt ændre deres skygge.
 • Latex maling. Den har en temmelig høj pris, men den har flere fordele i forhold til andre arter. Den har god beskyttelse mod slid og fugt, er i stand til at reparere revner med en tykkelse på op til 1 mm, har et lille forbrug pr. M2 og har mulighed for at finere reliefflader. Det har også en høj dampgennemtrængelighed, og en sådan blanding er ekstremt vanskelig at fjerne fra enhver overflade.
 • Silikat. Silikatprodukter er mineralske materialer. Som grundlag for fremstilling af brugt flydende glas. Denne blanding lukker næsten ikke sprækkerne, da det har et ekstremt lavt niveau af elasticitet. Under maleriet er det nødvendigt at bruge beskyttelses tøj og briller, da der er risiko for skader på huden. Dulux silikatmalingspaletten kan ikke kaldes forskelligartet, men ved hjælp af farvning kan du vælge den rigtige skygge. Fordelene omfatter en høj grad af damppermeabilitet og ikke behov for behandling med antiseptika, da blandingen forhindrer dannelse af mug eller mugg.
 • Silicon. En sådan sort er i stand til at stramme revner med en bredde på op til 2 mm på grund af den høje elasticitetsrate. Silikone dulux maling til loftet kan betragtes som en af ​​de bedste løsninger, da den beskytter overfladen mod snavs og fugt. En sådan blanding holdt i lang tid på den behandlede coating.

Tips til valg

Når du køber sådanne løsninger, skal du overholde følgende anbefalinger:

 • Køb kan ske hos enhver hardware butik eller supermarked, du kan også bestille via internettet.
 • Omkostningerne ved dulux-maling er direkte afhængige af dens type og volumen.
 • Hvis det er nødvendigt at forme loftet i bygninger med høj luftfugtighed, skal du vælge en loftsmaling med vandafvisende egenskaber af akryl, silikone eller silikat type.
 • Hvis overfladen har mindre uregelmæssigheder, ville det bedste valg være en mat eller semi-matt blanding. Til lining af glatte vægge kan du bruge en blank version af kompositionen.
 • Til efterbehandling af badeværelset er køkken eller børnehaver bedre at anvende forbindelser med antibakterielle baser og antiseptiske parametre. De forhindrer dannelsen af ​​mug eller mugg i rummet.
 • Hvis rummet ofte røges, vil en vaskbar maling være en glimrende løsning, og det vil også give dig mulighed for nemt at fjerne snavs fra væggene eller loftet.
 • For at give loftet effekten af ​​en ny whitewash, skal du bruge forbindelser med en mineralbase.

Det bedste valg for enhver overflade ville være en silikone blanding. Det har et højt levetid, er ikke forurenet og har god elasticitet. Men samtidig er omkostningerne ved en sådan vægmaling ret høj.

Populære produkter

Fabrikanten har opdelt sine produkter i forskellige typer efter egenskaber, formål og omkostninger. De mest populære muligheder er som følger:

 • Dulux diamond matt maling. De er en vanddispersionsopløsning med et højt slidstyrkeniveau. Tørretiden overstiger ikke 4 timer, 1 liter af blandingen er tilstrækkelig til at vende 16 kvadratmeter overflade. En lignende sammensætning påføres i det mindste i 2 lag. Kan bruges som maling til tapet. Løsningen er nem at rengøre og understreger lindringen af ​​den behandlede belægning.
 • Dulux ultra resist. Det er en mat sort vandbaseret maling med tilsætning af acrylcopolymerer, lysfaste pigmenter og vand. Dulux ultra resist under foring har en lyserød farvetone, som er helt fjernet efter tid. Fuld tørretid kan variere fra 2 til 4 timer. Den ubehagelige lugt af opløsningen er fraværende, og dens egenskaber er blandt de bedste på markedet. Ulempen kan betragtes som manglende evne til brug i boliger med høj fugtindhold.
 • De luxe handel supre matt. Supermat vandmix til indretning. Enhver overflade, selv en stadig tør gips, er velegnet til at vende. Den største fordel ved sammensætningen er et ekstremt højt niveau af damppermeabilitet.
 • De luxe Kids Room WO. De vigtigste fordele er hurtig tørring, hvilket ikke tager mere end 2 timer og manglen på lugt. Denne sammensætning har antibakterielle egenskaber, så det bruges ofte til at forene køkkenet eller badeværelset. På grund af disse egenskaber minimeres muligheden for dannelse af mug eller mugg.

Som det fremgår af artiklen, er Dulux maling en fantastisk løsning til maling af vægge eller lofter. De kan bruges til forskellige overflader, og takket være en rig palette for at vælge den ønskede farve og tone er det ikke svært. Det vigtigste er at følge instruktionerne for anvendelse af sammensætningen, som er angivet på emballagen med produktet, og så vil kvaliteten af ​​forarbejdningen være på et højt niveau.