Maling til vægge og lofter BRIGHT

Vandbåren akryl indvendig maling til tørre rum.

- Danner en lys hvid mat "åndbar" belægning.

- Hurtigtørrende maling. Tørretiden for belægningen ved + 20ºі er 1 time, hvilket signifikant reducerer maletiden.

- Let at påføre, der danner en glat belægning.

- Fuldt dækker substratet til 2 lag.

- Miljøvenlig maling, brand og eksplosionssikker.

- Modstår renseri.

- Kan tones i henhold til Yaroslavl Colors kataloget af farver.

Akryl vanddispersionsmaling er designet til indendørs arbejde i tørre rum til maling af lofter, vægge, skillevægge: på beton, gips, mursten, fiberplade, spånplade.

Det anbefales at farve det indre af børns, sports- og medicinske institutioner.

Sammensætning: suspension af pigmenter og fyldstoffer i akrylspredning med tilsætning af modificerende additiver.

Garantiperiode for opbevaring - 24 måneder fra fremstillingsdato angivet på pakken.

Transport og opbevaring

Malingen skal opbevares og transporteres i en hermetisk lukket beholder ved en temperatur fra 0ºі til + 40ºі. Hvis pakken har en yderligere "frostresistent" mærke, er det tilladt at transportere og opbevare ved en temperatur på op til -30ºÑ i højst en måned eller op til fem fryseproevningscykler. Optøn maling ved stuetemperatur uden yderligere opvarmning. Efter optøningen bevarer malingen sine oprindelige egenskaber.

Obligatoriske ledsagedokumenter

Rengør nye overflader mod snavs og fedt. Ved påføring af maling på en tidligere malet overflade er det nødvendigt at fjerne den gamle peeling. Kalk hvidvask vaskes af. Uregelmæssigheder bør udglattes med et kit, overfladen skal slibes og rengøres af slibende rester. Behandle ubleget og zashpatlevannye overflader primer "BRIGHT" for at reducere maling forbrug og udjævning baseens absorption. Temperaturen under arbejdet må ikke falde under + 5 ° C. Rør malingen godt før brug. Påfør med en pensel, rulle eller sprøjtepistol.

Tørretid for maling "tack" - ikke mere end 1 time. At lægge det andet lag ikke tidligere end i 8 timer.

Forbrug pr. Lag - 1 kg pr. 5-7 m².

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Vandig emulsionsblæk Lys til vægge og lofter hvid, 7 kg

Den maksimale disponible mængde varer! Desværre er flere stykker tilgængelige.

Maling af vand og spredt Lys indvendigt til vægge og lofter hvid, 7 kg

beskrivelse

Vandbåren akryl indvendig maling til tørre rum.
Danner en lys hvid mat "åndbar" belægning. Hurtigtørrende maling. Let at påføre, der danner en glat belægning. Fuldt dækker substratet til 2 lag. Miljøvenlig maling, brand og eksplosionssikker. Lugtfri. Modstår renseri. Kan tones i henhold til Yaroslavl Colors kataloget af farver.
Malingen er designet til indendørs arbejde i tørre rum til maling af lofter, vægge, skillevægge: til beton, gips, mursten, fiberplader, spånplader. Det anbefales at farve det indre af børns, sports- og medicinske institutioner.

Tekniske oplysninger

ansøgning

Afrim eventuelt malingen ved stuetemperatur uden yderligere opvarmning. Efter optøningen bevarer malingen sine oprindelige egenskaber.

Rengør nye overflader mod snavs og fedt. Ved påføring af maling på en tidligere malet overflade er det nødvendigt at fjerne den gamle peeling. Kalk hvidvask vaskes af. Uregelmæssigheder bør udglattes med et kit, overfladen skal slibes og rengøres af slibende rester. For at behandle umalet og zashpatlevanny overflader en primer "Brightly" til reduktion af et forbrug af maling og justering af basisets absorberende evne.
Temperaturen under arbejdet må ikke falde under + 5 ° C. Rør malingen godt før brug. Påfør med en pensel, rulle eller sprøjtepistol.

# maling, # emalje, # vanddispersionsmaling, # vandig emulsionsmaling

Egen udvikling af kæde af ordre supermarkeder og afhentningspunkter, samarbejde med de bedste transportvirksomheder, tidshåndtering af ordreudvælgelse - alt dette giver os mulighed for at levere varer til enhver del af Rusland på kort tid!

Du behøver ikke længere at huske adgangskoder - adgang til din personlige konto udføres ved hjælp af en unik SMS-kode. Ingen kan finde ud af dine personlige data, udnytte bonusser eller rabat på rabatkort.

Loyalty Card "Order Premium" - Rabatter til faste kunder, samt priser for anmeldelser af varer. Få rabat på produkter i onlinebutik og butikskæde "Bestil"!

I online butik "Ordre" er priserne betydeligt lavere end i butikkerne. Derudover modtager registrerede brugere regelmæssigt rabatkuponer og specialtilbud.

14 bedste maling til vægge og lofter

Boligejere med erfaring husker med horror denne type væg og loft dekoration som hvidvaskning. På den ene side en smuk hvid overflade, og på den anden side - mange problemer. Meget rettidige producenter af malinger og lakker har udviklet alternative typer af maling. Med deres hjælp kan du arrangere loftet og væggene i begge ultra-hvide farver og lave en højdepunkt i form af en flerfarvet belægning. Forskelligt adskiller sig fra arkaisk hvidvaskning og pleje af den malede overflade. I de fleste tilfælde kan du uforsigtigt vaske lofterne og væggene ved at tilføje svagt alkaliske vaskemidler til vandet. Når du vælger en passende maling, anbefaler eksperter at være opmærksomme på nogle få punkter.

Kriterier for udvælgelse af maling til loft og vægge

Mange købere begynder deres valg med et prisklasse. Men billig budgetmaling kan gøre reparationer meget dyre. Faktum er, at hver maling har sin egen dækningsgrad. Hvis du kan opnå perfekt dækning i et enkelt pas, vil det være mere gavnligt end at anvende 2-3 lag med en pause til tørring. De samlede omkostninger ved reparationer påvirkes også af malingforbruget.

En vigtig parameter for brugerne er holdbarheden af ​​den malede overflade. Højkvalitetsmaling efter tørring har en vand- og smudsafvisende evne, ændrer ikke den oprindelige farve selv når den udsættes for sollys.

Når man vælger et materiale, er det værd at overveje rummets karakter. Næsten alle malinger opfører sig godt i opvarmede lokaler. Men temperaturen falder og høj luftfugtighed kan ikke modstå alle produkter.

Vores anmeldelse omfatter de bedste maling til loft og vægge. Ved beregningen af ​​vurderingen blev følgende kriterier taget i betragtning:

Mal til loftet i lejligheden - hvilken er bedre

Sendt den 09/30/2017 i byggematerialekategori // 1 kommentar // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Maling - dette er et af de populære materialer, der bruges under efterbehandling. Mange mennesker tænker før maleri loftet, hvilken maling at vælge. Faktisk på hylderne - et stort udvalg af produkter, som er opdelt både efter type og fabrikant. Opret et nyt udseende af deres hjem, alle ønsker at væggene og loftet skal se smukke ud, og farven serveres i lang tid. Men hvordan man vælger en maling til loftet i lejligheden, så resultatet bliver i tråd med forventningerne, og maleriet ville være bekvemt og enkelt. I denne artikel vil vi overveje de vigtigste typer af maling og lak, hvilken maling skal foretrækkes, afhængigt af om det vil blive renoveret i stuen, soveværelset eller badeværelset, samt gennemgå de vigtigste producenter.

Typer af maling og deres egenskaber

Markedet tilbyder et stort udvalg af maling til vægge og lofter. Hver har sine fordele og ulemper, som skal overvejes, når de vælger. Nogle maling hjælper med at skjule overfladenes skjulekraft, nogle beskytter mod dannelse af mug eller mugg, og nogle er modstandsdygtige overfor forskellige atmosfæriske fænomener.

De mest populære er vandbaserede, akryl, matte og blanke. De giver alle rummet et velholdt og ryddeligt udseende. Men før du vælger, skal du i højere grad overveje de typer maling til maling af vægge og lofter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya-vannoy-komnatyi-715x400.jpg "alt = "Den bedste maling til vægge og lofter" width = "715" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya -vannoy-komnatyi-715x400.jpg 715w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/Vyibor-kraski-dlya-vannoy-komnatyi-715x400-300x168.jpg 300W "størrelser =" (max -bredde: 715px) 100vw, 715px "/>

Vandemulsion

Vandmaling kan med rette blive kaldt den mest populære på markedet. De er baseret på vand og latex eller akryl. Det store efterspørgsel skyldes, at de garanterer et kvalitetsresultat og samtidig er ret nemme at bruge.

Deres vigtigste fordele:

 • Manglende lugt. Hvis det er, fordampes det temmelig hurtigt.
 • Som en del af ingen farlige og skadelige urenheder er det helt sikkert for helbredet. Det er muligt at male mure og et loft selv i et planteskole. Det er derfor, at vandbaserede maling til lofter i boliger er ret almindeligt.
 • Velegnet til maling af alle overflader, undtagen metal og malet med glansmaling
 • Muligheden for at påsætte på toppen af ​​eventuelle malingblandinger
 • Ved forurening er det nemt at vaske dem med den sædvanlige vaskemiddelopløsning, de er ikke bange for vand.
 • Bredt udvalg af farver. Takket være tilføjelsen af ​​farver kan de være af enhver farve og skygge.

Vanddispersion

Vanddispersionsmaling afviger fra vand-emulsionssammensætning. Deres grundlag er vandige dispersioner af polymerer. Det skal bemærkes, at efterspørgslen efter denne type finishmateriale stiger hvert år. Det er perfekt til maling af loftet i rummet, selv med temperaturændringer. Vigtigste egenskaber ved vanddispersionsmaling:

 • Enkelhed og brugervenlighed
 • Hurtig tørring Hvis malingen påføres i et lag, tørrer den op til 30 minutter.
 • UV stråling modstand
 • Manglende organiske flygtige opløsningsmidler
 • Holdbarhed. Kan blive på overfladen i op til 20 år, hvis substratet blev korrekt forberedt før påføring.
 • God dampgennemtrængelighed
 • Modstand mod temperaturændringer
 • Høj vedhæftning til træ, gips, beton og andre overflader, selv med overflader, der tidligere var malet
 • Prisen er lavere sammenlignet med vandbaseret maling

Ulemperne ved denne blanding indbefatter behovet for omhyggeligt at forberede overfladen før påføring, og ved anvendelse af flere lag skal hver forrige yderligere behandles.

latex

Latex maling er blevet brugt i mange år og er stadig i efterspørgsel. Deres vigtigste fordele er:

 • Vandmodstand
 • Slidstyrke
 • Tør hurtigt
 • Ingen skarp lugt
 • holdbarhed

Men de har også ulemper:

 • Prisen er ret høj, især i sammenligning med vandbaseret eller akrylmaling.
 • Ustabilitet til lave temperaturer
 • Kan falme i solen

akryl

Akrylmaling er alsidig, overkommelig og nem at bruge. Takket være disse egenskaber er de blevet populære og efterspurgte.

De vigtigste fordele ved akrylblandinger:

 • Slidstyrke
 • Vandmodstand
 • Skjulkraft
 • Let at bruge
 • Nem pleje
 • UV beskyttelse
 • Maling bevarer sin oprindelige farve, selvom den er hvid. Men farven i tørringsprocessen kan blive lidt mørkere end i banken.
 • Gennem brugen af ​​farvestof kan man opnå enhver farve og skygge

Dette er også maling til loftet, som gemmer ujævnheder og meget små revner.

Silikone

Silikone maling er den mest pålidelige, men denne egenskab vises i deres værdi. Ofte bruges de til værelser med et aggressivt miljø og høj luftfugtighed.

Plusser af silikone maling:

 • Højt slidstyrke
 • Vandtæt
 • Tilstedeværelsen af ​​dampgennemtrængelighed, som beskytter belægningen mod dannelse af støbeform og kondensat
 • Selv når det vaskes med stærke vaskemidler, bevarer belægningen sin glans.
 • Miljøvenlighed
 • Manglende skarp lugt

Den største ulempe ved silikonefinisheringsmateriale er en høj pris.

silikat

Silikatmalinger er baseret på flydende glas og har et højt modstandsdygtigt over for forskellige påvirkninger. Og deres omkostninger er ret demokratiske. På trods af at silikatblandinger ofte bruges til eksternt arbejde, er de helt sikre og velegnet til udsmykning af soveværelser og endda børnelokaler. Derfor tilbyder mange producenter silikatmaling til loftet. Hvilket er bedre og hvad man skal kigge efter, se nedenfor.

Fordelene ved silicatmaling:

 • Vejrbestandighed
 • Fremragende antiseptisk, kræver ikke yderligere behandling af vægge og lofter med svampemidler
 • Alkalisk modstand
 • sikkerhed
 • Høj vedhæftning med enhver overflade
 • Demokratisk værdi
 • Før påføring af efterbehandling skal forsigtigt forberedes overfladen.
 • Hun skjuler endda de mindste fejl i væggene og loftet
 • Manglende rige farver

Kriterier for valg af maling. Valget af maling afhængigt af væggen eller loftets materiale

Hvilken maling er bedre at bruge til at male loftet og væggene i stuen? For det første er det nødvendigt at vurdere den overflade, der skal males. Dette kunne være beton, træ murværk, gipsvæg eller noget andet. Enten er det nødvendigt at male tekstureret eller glas tapet, og her har du brug for en særlig serie af maling og lakker.

Derefter er det nødvendigt at bestemme funktionelle belastninger og funktioner i hvert rum. For badeværelset bør vælge fugt-bevis blanding. Mange producenter har i deres sortiment af produkter sådanne malinger, der er modstandsdygtige over for høj fugtighed, holdbarhed og samtidig har et stort udvalg af farver.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450.jpg "alt = "bedste maling til vægge og lofter" width = "600" height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya -kraska-1-600x450.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-300x225.jpg 300W, https: // remontcap.ru / wp-content / uploads / 2017/09 / vodoemulsionnaya-ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/vodoemulsionnaya- ili-vododispersionnaya-kraska-1-600x450-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Hvad maling til at male loftet og væggene i køkkenet og gangen? Også her bør du foretrække fugtighedsbestandige materialer, men sikkert de der kan vaskes selv med vaskemidler. Tværtimod er vaskbare blandinger ideelle til værelser, som konstant udsættes for forskellige belastninger. For eksempel dampudslip, temperaturændringer, høj luftfugtighed, forurening og så videre.

Den bedste maling til lofter og vægge har en økologisk sammensætning, det anbefales at bruge det til at male soveværelser, børneværelser, stuer. Det vil hjælpe med at give rummet et smukt og frisk udseende og vil vare mere end et år.

Mange mennesker tænker på, hvilken slags maling til lofter efterlader ingen pletter. Faktisk kan du med det rigtige besiddelse af rullen og den korrekte farve af pletter og pletter undgå det helt med alt efterbehandling. For at gøre dette behøver du bare at lære at male mure og lofter.

Oversigt over de bedste fabrikanter af maling

For at vælge, hvilken maling der passer bedst til loftet i lejligheden, giver vi en liste over de mest populære mærker af maling og lak.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "375" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 04523ad46b8882252d0246d6daf57dbf-70x53.jpg 70W "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Dufa varemærket er allerede ret langt på markedet for efterbehandling materialer. Og det er slet ikke overraskende, fordi farverne i dette tyske firma kun har vist sig fra den bedste side. De er pålidelige og holdbare. Derudover er alle Dufa-produkter miljøvenlige og sikre for menneskers sundhed og miljøet.

I dag er der mere end 200 produktnavne af Dufa-mærket. Og hver af disse produkter har en ægte tysk kvalitet. Produktionen er beregnet til efterbehandling af efterbehandling som interiør og facade.

Dybest set er varemærkerne i "Dufa" -mærket universelle i anvendelse, men samtidig har de en individuel tilgang baseret på overfladetypen. Takket være dette sikrer maling af dette mærke til vægge og lofter et højt slidstyrke og et højt belægningskvalitetsniveau. Den bedste maling til lofter i lejligheden af ​​dette mærke - «Dufa Superweiss».

Produktionen af ​​Dufa varemærket er opdelt i tre linjer:

 • Classic - disse er traditionelle maling og andre efterbehandling materialer.
 • "Dufa" Retail er en maling og lak materialer, der er så økonomiske som muligt hvad angår pris og forbrug.
 • "Dufa" Premium er en professionel serie af maling og lak, som bruges til at udføre seriøse opgaver og har en høj modstand

Caparol

Østrigsk mærke "Caparol" er kendt for sin kvalitet i mange lande. Det er værd at bemærke, at omkostningerne ved produktionen af ​​dette mærke er ganske høj, men det er stadig en af ​​de mest populære i vores land..gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "400" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp -indholdet / uploads / 2017/09 / af5a2215655c10a54271ca9d0309bcaf-300x240.jpg 300w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

De mest populære produkter fra det østrigske selskab - er facaden, da de er meget modstandsdygtige over for forskellige atmosfæriske påvirkninger. Det kan være både vanddispersion og silikone maling. De tilføjede en særlig komponent, der beskytter overfladen af ​​svampen, mos og så videre. D. Facade maling mærke «Caparol» kan anvendes på gips kit, beton, natursten, puds, mat keramiske fliser og murværk.

Af indvendige maling er de der indeholder specielle polymertilsætningsstoffer særligt populære, da de er mere modstandsdygtige over for slid og hyppig vask. Samt en række maling med biocidtilsætningsstoffer, der beskytter mod dannelse af skimmelsvamp og svamp. Sådanne maling anvendes i køkkenet, i badeværelset og i andre rum med en våd tilstand.

Hvis du tænker på, hvilken maling der maler loftet i rummet, anbefaler fabrikanten at bruge silikone maling "Caparol CapaSilan". Det er nemt at rengøre og skjule revner.

Malinger til indendørs arbejde af mærket "Caparol" har god vedhæftning med kitt, murværk, gips og andre mineralbaser.

Derudover er der en speciel linie af maling, der kan anvendes til glatte fliser og tidligere malede overflader. Det østrigske firma stræber efter at forestille sig forskellige situationer og skabe produkter, der opfylder de fleste kunders krav og samtidig have et højt niveau af kvalitet og en lang levetid.

Dulux

Det britiske mærke "Dulux" i mere end 15 år i vores marked. Virksomheden fokuserer på et stort udvalg af farver og farver i farver, både til indvendige og udvendige værker. Sortimentets produkter er store, der er malinger og lakker, der kan male overflader, f.eks. Beton, metal, keramiske fliser, murværk og tidligere malet vægge og lofter.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c10ba798949986b26b25e889e7c255b4-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

På linjen af ​​fremstillede varer kan du se, at det grundlæggende er designet til at udføre interne efterbehandlinger. En god maling til vægge og lofter af dette mærke er Once Rich Matt. Det har et stort udvalg af farver, og overfladen bliver mat og nem at rengøre. Der er også vaskbare maling, der beskytter væggene mod kondenserende fugt, svampe.

Mange britiske malerier og lakker er universelle, de kan bruges til at male enhver overflade.

Tikkurilla

Tikkurilla er et finsk firma, der har produceret lakering materiale siden det nittende århundrede. På grund af den fremragende kvalitet besidder produkterne i dette firma et ret stort segment af markedet i vores land og Europa.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 85cdf5ba2a209b69f18c8208b192cc6d-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Sortimentet af produkter er meget stort, så eksperter anbefaler at vælge det efter overfladen, der skal dækkes. Tikkurilla-varemærket omfatter akryl-, alkyd-, pentafthals- og epoxymalinger, der har snesevis af farver og nuancer. Der er maling til både interne og eksterne værker.

Hovedvægten i skabelsen af ​​facade maling er på deres maksimale fiksering og indtrængning i materialet. Takket være dette varer færdigmaterialet meget længere.

Hvis det er nødvendigt at male vægge og lofter, er det bedre at bruge en universel maling, der er egnet til at male overflader og er modstandsdygtig overfor slid. Hvad maling til at male loftet i rummet? Fabrikanten anbefaler Joker-maling, hvilket gør overfladen mere silkeagtig.

Udviklerne af dette firma søger at overvåge forbrugernes efterspørgsel og skabe nye produkter, der vil tilfredsstille deres ønsker.

Tex er et russisk firma, der producerer mange sorter af malings- og lakmateriale. Selskabet ejes af Tikkurilla.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / 26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 26fb7a9b7c1a145d859bee7f460276e8-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Hvert produkt af selskabet har sit eget formål. For eksempel er den universelle maling egnet til at male både facader og indvendige vægge af en bygning og loftfliser. Det hjælper med at skjule uregelmæssigheder og beskytter overfladen mod fugt.

Til indendørs arbejde er det umagen værd at foretrække Tex Profi-maling, det er den bedste maling til vægge og lofter, det skaber en mat hvid overflade og er også egnet til værelser med højt fugtindhold.

Produkterne fra firmaet "Tex" maler perfekt overflader som f.eks. Beton, træ, keramik eller gipsbelægning og metal.

Sniezka

Det polske firma "Sniezka" producerer malingsprodukter til enhver overflade. Det er i stand til at male beton, gips, murværk, gips, træ, metal, keramiske fliser og så videre.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "500" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- indhold / uploads / 2017/09 / df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-150x150.jpg 150W, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-300x300.jpg 300W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / df1dfd9000d2d709ccf4f96080e9db37-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Hvis du er interesseret i spørgsmålet, hvilken maling kan male loftet og væggene i børnenes rum, så har virksomheden i denne sag udviklet en speciel serie "Disney". Dette er en serie af helt hypoallergen finishmaterialer.

En af fordelene ved dette materiale er fremragende indikatorer på uigennemsigtighed. På grund af dette vil maling af loftet i rummet tage mindre tid og bringe mere tilfredshed, da det ikke er nødvendigt at grundigt forberede basen.

Til udvendige arbejder anbefales det at anvende vandbaseret eller akrylmaling, da de er modstandsdygtige over for forskellige eksterne påvirkninger og temperatur ekstremer. De falmer ikke, når de udsættes for sollys, men deres farver er tilstrækkeligt begrænsede.

halogen

Oreol produkter fremstilles i Rostov-til-Don og er berømte for deres holdbarhed. Malingsmateriale af dette mærke er velegnet til både interne og eksterne efterbehandlinger.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df3ba70988a2d042068c465cc3456cac.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "410" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/df3ba70988a2d042068c465cc3456cac.jpg 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / df3ba70988a2d042068c465cc3456cac-300x246.jpg 300w "størrelser =" (max-bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Der er en speciel serie til maling af store overflader, både indenfor og uden for bygningen, der hedder "Halo Discount". Det adskiller sig fra andre produkter ved holdbarhed, modstandsdygtighed overfor eksterne faktorer og kvalitet. Dette er den bedste loftsmaling af dette mærke. Malingen bruges kun i tørre rum og kan male beton, mursten, gipsplader, gips, plast, træ og tidligere malet overflader. Derudover er der muligheder for super-resistent blanding til maling af badeværelser og køkkener. Hvis du er interesseret i hvilken slags maling til loftet at vælge i børnehaven - producenten tilbyder at bruge et materiale, der har en allergivenlig sammensætning.

Farveområdet af disse produkter kan ændres ved farvning. Det er værd at bemærke, at den universelle type er egnet til farvning af glas og tekstureret tapet, men de tørrer i omkring en dag.

Generelt producerer virksomheden gode produkter til en overkommelig pris.

Ceresit

Ceresit varemærket har været på markedet for maling og lak i over hundrede år, og i løbet af denne tid har tjent tilliden blandt kunderne. Og det er ikke overraskende, fordi kvaliteten af ​​produkterne altid er på et højt niveau. Producenten tilbyder maling til interne og eksterne værker. Men alligevel gør han hovedvægten netop for facaden.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5.png "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "500" height = "459" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5.png 500w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / 50978cc2f0d533028ecdac8b30d801e5-300x275.png 300w "størrelser =" (max bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Universal blandinger er gode til indretning. Hvis du er på udkig efter loftmaling med god dækkekraft, skal du være opmærksom på silikatmalerne af dette mærke.

Næsten alle produkter er miljøvenlige, nemme at rengøre, beskytter mod dannelse af mug og svampe og holdbar.

Men på trods af de mange fordele, maler «Ceresit» temmelig dårligt på uforberedte overflader, så før man maler bør man være særlig opmærksom på dette.

Der er forskellige produkter fra dette firma. For eksempel koster 15 liter silikatmaling mere end 3.000 rubler.

En ekspert

Indlandsk varemærke "Expert" omfatter maling og lak af forskellige typer: Vanddispergerede maling til indvendig og udvendig dekoration af rummet, lak til træ og metal, primer og så videre.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb.jpg "alt =" bedste maling til vægge og lofter "width = "450" ​​height = "450" ​​srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb.jpg 450W, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp- content / uploads / 2017/09 / c9a55fbac70eed0766f977c4515b57cb-200x200.jpg 200w "størrelser =" (max-bredde: 450 pixels) 100vw, 450 pixels "/>

Den mindst skadelige for menneskers sundhed er vanddispergerede maling. De er modstandsdygtige over for slid, atmosfæriske faktorer og fugt.

Hvis du er interesseret i at male loftet med denne maling, anbefaler fabrikanten at vælge en latex super-hvid eller latex matte. De er dog kun egnet til maling af stuer med minimal luftfugtighed. Til badeværelset eller køkkenet skal der vælges en særlig fugtighedsbestandig blanding.

Produkterne af mærket "Expert" har i begyndelsen en hvid farve, men den kan ændres ved hjælp af pigmenter. Dermed afhenter den nødvendige farve og en skygge. Husholdningsvarer er ikke ringere end udenlandske producenter for deres kvalitet eller holdbarhed, men deres omkostninger er meget lavere. For mange er dette det bedste valg for fabrikanten af ​​et lakemateriale.

Således er det ret svært at vælge, hvilken maling der er bedst til vægge og lofter. Det er trods alt nødvendigt at tage højde for alle produktets egenskaber, tage hensyn til, hvilken slags rum der skal males, og hvad er der tildelt den funktionelle belastning. Selv når man vælger et lakmateriale, skal det bestemmes med en bund under det, så blandingen ligger helt glat.

Top latex maling på kunde anmeldelser

En af de mest tilgængelige og enkle metoder til vægbeklædning i og uden for rummet er brugen af ​​lakmateriale. Produktet er af forskellige typer og egenskaber, takket være, at de kan bruges under forskellige forhold. Blandt designere og bygherrer kræver speciel latexmaling. Lad os undersøge mere detaljeret, hvad er dækningen af ​​dækningen, og hvilke tilbud fra producenterne har tjent forbrugernes tillid.

kategori

navn

pris

Korte egenskaber

Den bedste latexmaling til vægge og loft

Egnet til beton, pudset, gipsplader, mursten, træflader. Tørretid 40 min. ved stuetemperatur Helt - på en dag.

Vaskbar slidbestandig superhvid. Hovedformålet er at dekorere vægge og lofter i våde områder: køkken, badeværelse, swimmingpool.

Latex maling til tapet til maleri

Modstandsdygtig overfor god dækningsevne og økonomisk forbrug. Overfladen "ånder", formen er ikke dannet. Let at rengøre. På strukturen og densiteten kan erstatte tapetet.

I produktlinjen betragtes den bedst mulige sammensætning, der dækker evner og slidstyrke. Der er ingen skadelige urenheder, næsten ingen lugt, tørrer hurtigt. Laget viser sig elastisk og godt understreger tekstur af tapet.

Den bedste latexmaling til badeværelset

Danner en holdbar hydrofob silke-mat coating efter det første lag. Der er ingen begrænsninger på mængden af ​​vask, herunder med sms og desinfektionsmidler med aktivt klor.

Halvmattet vanddispersion baseret på silikoneharpiks med tilsætning af et antiseptisk middel. 1 klasse modstand mod slid (ISO 11998). Behandler de faglige strukturer, der anvendes på offentlige steder.

Den bedste latexmaling til udvendig arbejde

13 kg - 1400 rubler.

På grund af dets gode dampgennemtrængelighed giver det overfladen mulighed for at "trække vejret". Det er tonet af farvestoffer til vandkompositioner og universelle farver.

Hovedfunktioner

Latex maling - vanddispergerende emalje, der ikke indeholder kemiske komponenter, der er skadelige for menneskers sundhed. På grund af den høje miljøvenlighed er dette materiale specielt efterspurgt, når du foretager indvendige skillevægge i børns værelser og soveværelser.

Ifølge de fleste fabrikants udtalelser er vægfarve modstandsdygtig over for forskellige aggressive virkninger, såvel som et fugtigt miljø, som klassificerer produkter som vaskbar beklædning. Men på trods af tilstedeværelsen af ​​styrkende komponenter er det vigtigste her ikke at overdrive det. Ved regelmæssig rengøring af overfladen vil belægningen stadig miste sine originale eksterne parametre, selvom du forsigtigt tørrer væggen med en fugtig klud hver dag.

Fordelene ved vanddispersionsfarvestof er i flere faktorer:

 • brugervenlighed, brugervenlighed med en børste, rulle, sprøjtepistol;
 • langt operationelt liv med minimal miljøeksponering
 • maksimal miljøvenlighed på grund af mangel på skadelige kemiske komponenter
 • muligheden for farvning i enhver ønsket farve ved hjælp af pigment;
 • økonomisk forbrug af materiale varierer i området fra 100-500 ml pr. 1 m2 afhængigt af lettelsen og evnen til at absorbere basen;
 • rimelig pris - meget lavere olie.

Af manglerne blev flere punkter fremhævet:

 • grundlaget for maling med latexvaskbart farvestof skal have en perfekt flad overflade, ellers vil belægningen understrege alle fejl og uregelmæssigheder;
 • udsat for revnedannelse, når temperaturen falder og frost;
 • Materialet forhindrer ikke dannelsen af ​​skimmelsvamp, svamp og spredning af bakterier, hvorfor det kræver en obligatorisk behandling af substratet med en antiseptisk eller en primer før brug.

Materialets eksterne parametre er opdelt i tre hovedkategorier, og det sker:

I dette tilfælde afhænger valget udelukkende af forbrugerens designpræferencer. Men hvad angår producenten, er det bedre at give præference for produktet, som allerede har fået meget positiv feedback fra forbrugerne. På baggrund heraf blev der bedømt en vurdering af de bedste latexmalinger.

Den bedste latexmaling til vægge og loft

Når du vælger, skal du være opmærksom på producentens anvisninger. Så for eksempel er sammensætninger til gulv og loft forskellige. Hvis vandemulsionen er beregnet til lodrette belægninger, tåler den ikke gulvbelastningen. Generelt tørrer de hurtigt, er acceptable og skaber et pålideligt lag på overfladerne.

Tex Profi Super White

Latex vandbaseret maling bruges til at færdiggøre vægge og loft indendørs. Det er efterspurgt at arrangere interiøret i kommercielle bygninger, medicinske faciliteter, industri- og lagerfaciliteter. Derudover er det fantastisk til husholdningsbrug - maleri partitioner i børnenes værelse, soveværelse, stue, gang. Følgende materialer kan anvendes som basis, såsom træ, gips, mursten, tapet, sten, OSB osv.

Tex Profi Super White

Forbruget varierer fra 9-11 m2 / l, når det anvendes i et enkelt lag på en ikke-absorberende base. Vaskbart farvestof ved optimal temperatur tørrer om 1 time. Prisdispersionsmalingvolumen på 9 liter - 1690 rubler.

VD PROFILUX PL-04A

Vanddispersionsmateriale er lavet på basis af syntetiske komponenter af polymertype, hvilket gør det modstandsdygtigt over for forskellige driftsforhold. Det bruges til maling af vægge og lofter i kontorlokaler, private hjem, lejligheder, indkøbscentre.

VD PROFILUX PL-04A

Standardkapacitet ved salg vejer 3,16 kg. Fås i hvidt, men er egnet til farvning i enhver farve valgt i RAR-kataloget. Når det er tørt, bliver malingen af ​​ensartet farve med en mat finish. Pris kapacitet 2,5 liter 220 rubler.

Latex maling til tapet til maleri

Til ikke-vævede tapeter med prægede mønstre er latex- eller vanddispersionsmalinger ideelle. De er elastiske, jævnt og let falder på overfladen, tillader op til 15 malerier til gentagelse, mens teksturerne er fuldt bevarede.

Tikkurila Euro 7

Matt latex maling til tapet til maleri bruges kun i tørre rum, der kræver regelmæssig rengøring. Materialet er efterspurgt, når man færdiggør vægge og lofter, der er dækket med tapet til maleri, i gange, stuer, køkkenværelser.

Tikkurila Euro 7

Vanddispersionsbasis kan påføres med en rulle, børste, spray. Ved maling af en reliefflade er flowhastigheden 7 m2 / l, mens du arbejder med en glat base - 12 m2 / l.

Afslutningen er tonet med yderligere mærkevarepigmenter, hvoraf der er mere end 20.000 varianter på lager. Pris for en kapacitet på 900 ml - 500 rubler.

VITEX SATIN ECO

Ved tørring skaber produktet en halvglans homogen overflade. Blandingen har ikke en udtalt lugt. Det er kendetegnet ved en høj grad af vandmodstand, opacitet og er i stand til at tolerere rengøring. Produktet bruges også til farvning af træsubstrater, beton, metal, mursten.

VITEX SATIN ECO

Sammensætningen har oprindeligt en hvid farve, men producenten gør det muligt at skære rundt med Colorfull systempigmenter - ifølge en blæser i 833 farvekatalogen. Fortyndes med vand til 10% af den samlede mængde. Prisen på produkter varierer fra 2800-3500 rubler.

Den bedste latexmaling til badeværelset

I hjertet af - silikoneharpiks, vand og polymerpartikler. Har høj dampgennemtrængelighed, klare kritiske temperaturer, sprækker ikke og eksfolierer ikke under konstant fugtighed. Sammensætningen omfatter antibakterielle komponenter, så selv i leddene forekommer ikke skimmel. Når vandet fordamper, dannes en tæt, holdbar film, der er modstandsdygtig over for vask med slibemidler.

Parade diy

Paint Parade bruges til vægbeklædning i badeværelser og køkkener. Materialet er også perfekt til indendørs arbejde i rum med høj luftfugtighed og driftsbelastning. Derudover er produktet blevet brugt til maling af lofter.

Latex maling til et badeværelse har en god dækningsevne og tørrer hurtigt. Det tager en time for belægningen at tørre i et lag, men det tager 2 timer at helbrede. En liter maling varer i gennemsnit 10 kvm. ikke-absorberende overflade. Kapaciteten på 8,2 kg er 870 rubler. Sammensætningen er oprindeligt hvid, den kan farves med forskellige farver fra kataloget. Kun 814 nuancer.

Tikkurila Euro 20

Tikkuril semi-matt latex maling er fremragende til brug under vanskelige driftsforhold, da det er let at vaske uden at påvirke udseendet. Akrylcopolymer i kombination med forskellige antiseptiske additiver eliminerer muligheden for skimmelsvamp og svamp.

Tikkurila Euro 20

Farve til vægge i badeværelset kan påføres overfladen med en børste eller rulle, sprøjtepistol. Et lag tørrer om 4 timer i et optimalt miljø. Akryl latex maling er velegnet selv til påføring oven på en olie eller alkyd finish. Indledningsvis er sammensætningen hvid. Det er tonet efter rækkevidden af ​​"Tikkurila Symphony". Graden af ​​glans - halvmattet.

Når det dækker en flad base med dårlige absorberende evner, er forbruget 10-12 m2 / l, og på den prægede absorberende er det 7-8 m2 / l. Produktet er pakket i 900 ml, 2,7 l og 9 l beholdere. Vand kan bruges som fortyndingsmiddel, men det bør tilsættes i et volumen på ikke mere end 5% af den samlede masse, når du arbejder med en børste og op til 10% med en airbrush. Det skal huskes, at producenten angav stabilitetsparameteren, før rengøringen kun opnås efter to uger fra ansøgningstidspunktet. Det maksimale beløb er ca. 3.600 rubler.

Den bedste latexmaling til udvendig arbejde

Sammensætningen er en kombination af syntetiske acrylharpikser og forskellige vandbaserede fyldstoffer. Anvendes til alle typer af baser, med undtagelse af metal. Efter et stykke tid på grund af det grundliggende vand på metallet fremstår der korrosionscentre. Ellers er latexkvaliteten kendt - elastisk tæt lag, det ligger godt, kan vaskes, knækker ikke og eksfolierer ikke.

Lakra Facade

Latexprodukter til udendørs brug kan bruges indenfor og uden for lokaler med forskellige driftsforhold. Ved anvendelse af et lag er forbruget lig med 6 m2 / l. For fuld tørring kræver latex ydre maling til udvendigt arbejde 4 timer. Blandingen har en farveløs konsistens, den trænger godt ind i basens struktur uden at skabe en monolitisk film. Denne belægning gør det muligt for vægge at "trække vejret".

Farvet facadeprodukter automatisk metode kun i lyse pigmenter. Materialet er egnet til maling af betonoverflader, cement, gips og træ. Produkter til udendørs træarbejde er præget af høj dampgennemtrængelighed, vejrbestandighed og slidstyrke. Ved tørring skabes en ensartet matoverflade. Prismaling Lakra til en kapacitet på 13 kg - 1400 rubler.

Hvad er bedre - akryl eller latex maling

Mange spekulerer på, hvad der er bedre at male basisen af ​​strukturen med akryl eller latexmaling. Forvirring opstod på grund af arbejdet med markedsførere. Så for ikke at blive narret mere, skal det forstås, at byggemarkedet for færdigvarer ikke tilbyder separat "akryl" og "latex" -produkter, men akryl latex, dette gælder for de fleste mærker, herunder indvendig latexmaling, hvid Lacra. Strukturen indeholder følgende komponenter:

 • bindemidler - polymerkomponenter og ekstra styrkeapparater;
 • pigment - konsistens er nødvendig for at give blandingen en vis farve;
 • fyldstofet er generelt ikke forskelligt fra pigmentet, kun dets partikler har større størrelser;
 • opløsningsmidlet er en væske, hvori alle bestanddelene er omrørt;
 • Yderligere elementer - øge produktets ydeevne.

VIDEO: Hvordan vælger man den rigtige maling til væggene? Ekspert Tips