Polsk snemaling

Maling produkter "Snowball"

Vi tilbyder forskellige malinger og lakker af det polske firma Sniezka, som er den næststørste producent af lakker og maling i Polen.

Produktsortimentet er meget stort. Du kan vælge forskellige vandbaserede maling og beskyttende belægninger til vægge og lofter samt for kalk, gips, cement og andre overflader.

Det vides, at der ved reparation lægges særlig vægt på træelementer. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at beskytte træet fra virkningerne af eksterne faktorer såvel som til dekoration. Dækker en sådan overflade med lak eller maling Snowball, hvorved du skaber en tæt beskyttelsesring, uigennemtrængelig for fugt og luft. Til træbearbejdning og farvning anvendes forskellige pletter og klare lakker.

Nye varer

Sniezka farve latex MAX
LATEX PAINT FOR INTERIORER

Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

Processen med at male loftet med Snowball - typer af maling

Med starten af ​​foråret beslutter mange at opgradere deres hjem. Nogle laver en større revision, og den anden beslutter at simpelthen genindpaste tapet og opdatere loftet. Dette arbejde er slet ikke vanskeligt og kræver ikke stor indsats, medmindre det selvsagt er loftet selv og ikke har betydelige mangler.

Alt er simpelt, at plette op på de små fejl, hvis de skal polere og prale dem, og efterfølgende at male overfladen med maling. En god mulighed ville være vandmaling "sne". Og hvordan man maler loftet med en snebold, hvis det ikke er nyt, har mange fejl og er desuden malet med kalk, vi vil se på denne artikel.

Den positive side af malingen "sne"

Producenten af ​​snowballs tager sig af, at deres belægninger påberåbes og karakteriseres fra den bedste side.

Derfor laver han malinger, at deres materialer kan anvendes på forskellige strukturelle overflader. Ud over træ, jern og beton, kan sne males lofter. Og hvordan man maler loftet snebold, betragter vi lidt lavere.

• Malinger er miljøvenlige.

• Prispolitik på det rette niveau i overensstemmelse med varernes kvalitet.

• Der er et børneområde, hvis formål er værelser til børn, soveværelser, skole og førskoleinstitutioner.

• Alle produkter har kvalitetscertifikater udstedt i Europa.

• Ud over de hvide og pastellfarver, som produktionen er bygget på, produceres der en lang række andre farver.

• At arbejde med en snebold er ret simpelt.

Forbereder loftet for maleri

Før du maler loftet med en snebold, skal du forberede overfladen til denne proces. Vi bemærker straks, at det er umuligt at anvende maling på et lag kalk, så du bør fjerne hele belægningen fra loftet. For at gøre det hurtigt skal du følge en bestemt teknologi.

• Vi tager alle møbler ud af rummet og dækker gulvet med polyethylen.

• Anvend et sprøjte på varmt vand til loftet. For at gøre processen hurtigere, opdel loftets overflade i 6 zoner. Sprøjt den første del med masser af vand, og efter 20 minutter gentag processen på den første del, og tag også den anden.

Efter yderligere 20 minutter kan du vandre den anden zone igen, og den tredje, oprindeligt. Mens våde områder otkisyut, begynder at fjerne kalk fra det første sted. Ifølge denne ordning renser vi hele loftet.

• Vask de resterende områder med en svamp og vand. Nu viste vores loft sig foran os i sin oprindelige form.

• Lad overfladerne tørre ud og anvende en primer af samme mærke som "snowball" på den.

• Det næste trin er at sætte på loftoverfladen med startblandingen. Den påføres med et tyndt lag med en spatel.

• Efter at kittet er tørret, skal du tørre overfladen med medium smørepapir og igen anvende et lag af kitt, kun efterbehandling. Når det tørrer, laver vi loftet med fint sandpapir.

• Det sidste trin i det forberedende arbejde før maleri er primeren.

Male loftet "snebold"

Måling af loftet er ikke en vanskelig proces, og hvis det forberedende arbejde er udført korrekt, skal resultatet være et loftkvalitet af høj kvalitet.

Men før du maler loftet med en snebold, skal den fortyndes med vand til den ønskede konsistens. Malte loftet skal være i tre lag. Den første er overlejret langs bredden af ​​rummet, den anden langs dens længde.

Det sidste lag skal males fra vindue til dør, det vil give mulighed for at blokere alle fejl, og vil ikke fremhæve mellemrum. Efter hvert maleri skal loftets areal tørre. Må ikke male over overfladen, der endnu ikke har tørret ud, ellers kan belægningen klamre sig på rullen og falde af.

Tips til at følge

• Overhold temperaturen, hvormed malingen kan udføres.

• Malingen bør kun påføres, når primeren er tørret.

• Maling produceret i tre lag.

• Når du måler loftet med en rulle, skal du holde børsten ved siden af ​​den for at male hårdt tilgængelige områder.

• Start med at male et lag bør ikke afbrydes. Det er nødvendigt at male til slutningen, ellers vil malingen på de tørre områder og det overlejrede vådlag skille sig ud.

• For at tørre loftet skal i naturlige forhold uden opvarmning og udkast.

Maler loftet med Snowball, hurtigt, økonomisk og effektivt

Den nemmeste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling af loftet med en snebold. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær.

Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er dette malingen til loftet "Sne" ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum.

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Du bør overveje dens forbrug for at male 1 kvm. Denne ejendom kaldes opacitet. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Lakken til loftet Snowball har vist sig godt i malingsflader til beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snømaling til loftet har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljømæssig renlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med belægningets fremragende udseende (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvordan male loftet Snowball? At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft. Så, hvordan man maler loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Så lad os komme i gang. Maling af loftet med Snowball er slet ikke en besværlig proces, men der følger nogle regler, når man maler:

 • Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 • Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 • Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 • Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet.

Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Baseret på webstedsmaterialer: http://potolokspec.ru

Mal Snowball let at bruge. Særlige færdigheder til maleri er ikke nødvendig.

Sne er en billig, men meget høj kvalitet maling, der produceres i Polen. Det tørrer hurtigt og har ikke en skarp, ejendommelig lugt. Malerfirma Snowball har følgende fordele i forhold til andre farver:

Til maleri er rullen bedre, fordi den ikke giver pletter og malingen falder jævnt.

Først skal du forberede den malede overflade. For at gøre dette skal du gøre følgende:

Sørg for at ryste dåsen før brug, og bland malet godt.

For at opnå et bemærkelsesværdigt resultat i slutningen er det nødvendigt at følge følgende enkle regler, når man maler Snowball maling:

Og nu farvelægningen selv:

Det skal huskes, at processen med at male lofterne med snemaling ikke adskiller sig fra at anvende en anden maling. Det vigtigste her er at overholde maleteknologien og følge vejledningen.

Eventuelle reparationer skal startes fra loftet.

Maleri loftet er det afsluttende trin af efterbehandling, hvilket påvirker, hvordan det perfekte interiør ser ud i hele perspektivet.

For at opnå en høj kvalitet og ens loftkonstruktion, hvor udtværinger, pletter og pletter ikke bliver synlige, skal man følge de grundlæggende regler og teknologier, der anvendes i malingsvirksomheden.

Loft er den mest synlige del af det indre, der tiltrækker opmærksomhed.

På dem ser selv de mindste fejl sig katastrofale.

Indretningens overordnede indtryk og udseende afhænger af kvaliteten af ​​maleriet.

For at skabe en perfekt glat og ensartet struktur med en behagelig farve, bør du bruge specialværktøjer og højkvalitets farvestoffer.

Udvælgelse af værktøjer og materialer til malerier

Til gennemførelse af højkvalitetsafslutning af loftbeklædningen er hovedværktøjet en rulle - en cylindrisk dyse, der roterer rundt om sin akse.

Maling påføres det og rulles over overfladen, der skal behandles, hvilket danner et tyndt og jævnt lag.

Den brede rulle giver dig mulighed for at fange en stor plads på den malede overflade, hvilket i høj grad påvirker hastigheden af ​​maleriets arbejde.

Hertil kommer, at til måling af loftet nødvendige værktøjer:

 • trin-stige eller det lange håndtag til rullen;
 • plastbakke til påføring af maling og spin-rulle;
 • lille børste til maling hårdt at nå områder;
 • specielt maskeringsbånd til beskyttelse af væggene.

Indledningsvis blev kalkbaserede mineralske malinger brugt til at male loftoverfladen.

Denne finish har dog en betydelig ulempe - belægningenes skrøbelighed.

De mest almindelige malermaterialer er vandbaserede emulsionsmaling.

Vandig emulsionsmaling er en vandig blanding af polymerer, hvis anvendelse har mange fordele.

Når den påføres på en porøs base, udgør den et usædvanligt stabilt og effektivt lag.

Overdreven fugt absorberes delvist i substratet og inddampes.

Dette danner en tynd polymerfilm, som har styrke og åndbarhed.

Denne maling har en ensartet matstruktur, og brugen af ​​organiske farvestoffer giver dig mulighed for at skabe en bred farvepalet.

Hvordan man maler med et rulleloft

Loftet tilberedt for maleri er et stort rum med en mikroporøs struktur.

For at opnå en ensartet mat eller blank overflade efter farvning foretrækkes det at anvende en rulle til maleri arbejde.

Nogle gange til disse formål bruge en spray eller sprøjtepistol.

Disse finish er dog ret beskidte og garanterer ikke en ensartet farve.

For virkelig at male loftet korrekt med en rulle skal du lave det forberedende arbejde.

For ikke at plette overflader, der ikke kan males, skal de beskyttes med papir eller polyethylen.

Tynde sektioner sidder fast med maskeringstape.

For at få et perfekt jævnt lag skal malingen påføres den tidligere rengjort fra støv og primet loft.

Alt arbejde med dekoration af loftkonstruktioner skal udføres om dagen med naturligt lys.

Hvordan man maler med vandbaseret maling

Den korrekte teknologi til maling af overflader med vandbaserede malerisammensætninger omfatter den obligatoriske brug af en primer.

Uden at anvende en primerblanding absorberes malingen for hurtigt i overfladen, der skal males.

Hvad fører så til, at farvestoffet begynder at knække og smuldre under påvirkning af eksterne faktorer.

For at få det perfekte loftbelægning efter reparation er det nødvendigt at vælge den rigtige type maling og overholde de grundlæggende malingsteknologier.

For korrekt anvendelse af vandbaseret maling skal arbejdet begynde med hjørnesamlinger i loft og vægge.

Mere om omkostningerne ved latexmaling til loftet.

På tapetet på loftet, læs linket. Historie om oprettelse, typer, fotogalleri.

Hvordan man laver et loft i et træhus, kan du finde her. På loftets design, komponenter og materialer til damp, vandtætning og isolering.

For at gøre dette males leddene rundt om loftets perimeter med en pensel.

En båndbredde på tre til fire centimeter giver dig mulighed for at skabe et ensartet lag på de steder, hvor det er vanskeligt at trænge ind i rullen.

Loftets overflade er malet med en rulle.

Dette er et ret effektivt værktøj til farvning af store områder.

En bred rulle med en lang og blød børste bør bruges til at fylde loftsstrukturens pudsede porøse struktur så meget som muligt.

Det er nødvendigt at anvende maling hurtigt, i flere lag, med de forskellige retninger af farvning.

Hvert nyt lag anvendes kun efter den naturlige tørring af den forrige.

Afhængigt af formålet med de lokaler, hvor reparationer foretages, skal vandbaseret maling vælges.

Der findes flere typer farvestoffer:

 • akryl-resistent mod snavs, fugt-resistente, damp-proof;
 • silikone - slidstærkt, hurtigtørrende;
 • silikat - vejrfast, holdbart, antiseptisk.

Blandt de mange producenter af malinger og lakker er produkterne fra det polske fremstillingsfirma Snezka de mest populære.

Malinger "Snowball": karakteristisk

Produkter fra den førende producent af maling og lakker af virksomheden "Snowball" er tilgængelige i en bred vifte af alle overflader.

Denne maling kan anvendes på beton, gips, gipsvæg, træ.

Alle produkter af anlægget er fremstillet i overensstemmelse med europæiske miljøsikkerhedsstandarder og internationale standarder.

De vigtigste egenskaber ved maling "Snowball" er:

 • holdbarhed og slidstyrke
 • lang levetid
 • god vedhæftning og hurtig tørring
 • fri indtrængning af luft og damp;
 • økologisk renlighed og absolut sikkerhed
 • acceptabel prispolitik.

Overflader malet med "Snowball" ser perfekt og uovertruffen ud.

Farvende sammensætninger til lofter er tilgængelige på vand- eller akrylbasis.

Der er flere serier af maling, som afviger lidt i deres sammensætning og formål.

Så Disney-serien, der er beregnet til indretning af børns værelser, er absolut miljøvenlig, forårsager ikke allergiske reaktioner, ser godt ud og kræver ikke særlig pleje.

Bæredygtig og åndbar serie "Snowball Eco" er specielt efterspurgt.

Denne maling er præsenteret i det gennemsnitlige prisklasse og giver dig mulighed for at skabe unikke glatte og funktionelle lofter, som er nemme at rengøre og ikke udsender skadelige stoffer.

Bundfarven på loftmalerier er hvid.

Hvis designet af rummet kræver brug af andre nuancer, kan du købe færdigfarvet farvemaling eller farvet hvid ved at tilføje et specielt organisk farvestof.

Det skal tage hensyn til den nødvendige mængde maling for alle stadier af efterbehandling.

Hvis farvesammensætningen ikke er nok, gætte proportionen af ​​farvestoffet, og få en helt identisk tone opnås ikke altid.

Når der tilsættes et farvestof, skal blandingen blandes grundigt til en homogen masse.

Det anbefales at bruge en byggemixer eller bore med en speciel dyse.

Maleri loftet "Snowball"

Maling af loftkonstruktionerne er en ret hård proces.

For at kunne male loftet "Snowball" korrekt skal du følge de grundlæggende teknologiske metoder:

 • Den optimale temperatur i rummet bør ikke være under fem grader;
 • maling bør kun anvendes, efter at den pudsede overflade har tørret
 • farvestoffet skal anbringes i to eller tre lag vinkelret;
 • kontrollere konsistensen og overskydende maling på rullen;
 • Brug ikke træk eller varmeapparater til hurtigt at tørre maling.

Overfladebehandling

For at forberede loftet til maling, bør du fjerne den gamle finish og omhyggeligt justere lagene, fjerne dem med en stålspatel.

Derefter bliver overfladen forsigtigt primet med en gennemtrængende primer med en stor børste eller rulle.

Hvis dybe nedtryk er til stede, er de gennemblødt med en pensel.

Hvis der er svampe læsioner på overfladen, skal den behandles med specielle antiseptika, ellers vil farvandet igen komme frem, og mørke pletter dannes i loftet.

Når jorden tørrer ud, bliver fejlene udjævnet ved hjælp af en kitt.

Derefter bliver de hærde behandlede områder malet med et specielt maske - først groft og derefter finmasket, og derefter genbehandlet med en primer, som vil forbedre klæbens adhæsion til betonoverfladen.

Efter at primeren er absorberet, kan loftet males.

Maleri proces

Begyndende at male loftet, er det nødvendigt at fylde en speciel plastbeholder med den forberedte maling.

En rulle er nedsænket i den, roteret for at jævnt mætte farvesammensætningen og derefter let rullet over en ribbet skråvæg for at fjerne overskydende maling.

Det er nødvendigt at begynde at male fra et vindue parallelt med solskin.

For at undgå striber anvendes maling med W-formede bevægelser.

Det er nødvendigt at sikre, at lagslaget ligger jævnt.

Mal hele overfladen skal være i et trin.

Det næste lag påføres vinkelret på det forrige, efter dets naturlige tørring.

Video om hvordan man korrekt maler loftet:

Hvis du følger alle disse regler, vil loftet, der er malet med vandbaseret maling, være en smuk tilføjelse til ethvert interiør og vil glæde med sin perfekte hvidhed og uovertruffen indretning i mange år.

Kan du lide denne artikel? Del med venner i sociale netværk:

 • www.domikraski.ru
 • fix-builder.ru
 • www.bolshoyvopros.ru
 • potolokmentor.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Maler loftet med Snowball: Varianter af maling, forbereder loftet og maleri processen

Den enkleste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling med sne. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær. Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er det Snowball paint ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum..

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets forbrug for maleri 1 kvm M. Denne ejendom kaldes gemmer sig. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Snowball viste sig godt i malingsflader på beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Egenskaber ved fremstilling af maling "Snowball":

 • Slidstyrke;
 • holdbarhed;
 • styrke;
 • Adhæsion i høj grad
 • God skjulkraft;
 • Dampgennemtrængelighed (lofter "ånde");
 • Miljøvenlig (maling er sikker at bruge).

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snowball maling har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljøvenlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt at bruge, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Mal "Snowball Eco"

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med et glimrende udseende af belægningen (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvad begynder at male loftet med dine egne hænder?

At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft.

Så for at male loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Maleri loftet med egne hænder er slet ikke en besværlig proces, men nogle regler følger:

 1. Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 2. Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 3. Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 4. Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet. Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Maling til vægge og lofter "SNIEZKA PERFEKT" 9,4 l. latex (base A) / Sniezka /

Denne pris er tilgængelig for alle købere.

Pris for en engangsordre på 500.000 p.

Pris for en engangsordre på 100.000 p.

Latex-maling Sniezka Perfekt er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en vandig dispersion af acrylharpiks med tilsætning af hjælpe- og overløbsmidler. Malingen er kendetegnet ved en fremragende belægningsstyrke, økonomi og holdbarhed af den opnåede farve. Danner matte beskyttende belægninger, der helt giver væggene mulighed for at "trække vejret", modstandsdygtigt over for friktion. På grund af dets egenskaber sprøjtes den ikke under maling. Basen efter maling anvendes til beskyttende og dekorativt maleri af vægge og lofter lavet af cement, cementkalk, gipsmørtel, gipsplader, træ og træbaserede materialer samt glasfiberbaggrunde, der anvendes i boligområder, offentlige bygninger og industrielle faciliteter.

Forbrug: op til 14 kvadratmeter. m / l i et enkelt maleri. Viskositet (cylindrisk kop D 6mm), 20 ° C [c]: 15-40. Tæthed, ikke mere [g / s m³]: 1.6. Coating tørretid ved temp. 20 ± 2 ° C med en relativ luftfugtighed på mere end 55 ± 5% grad 5, maksimum [time]: 2. Kvalitets skjulkraft: II. Belægningstype: matte. Pakning: 9,4 l. Base: A.

Akryl emalje til radiatorer Sniezka - anmeldelse

Akryl emalje til radiatorer Sniezka (Snowball). Få tilbage hvidhed til batterierne. Maleri i fornøjelse og uden kemo lugt


Jeg kunne ikke lide min radiators tilstand selv om vinteren. Batterier af den gamle type, sektionale, der var ikke noget ønske om at ændre dem til de moderne, men det ville ikke skade for at opdatere den gamle maling.
Du kan selvfølgelig købe den sædvanlige billige hvidemalje, vent et par dage, indtil det tørrer ud, og så en uge indtil det falder, men det er ikke vores mulighed.
Vi gik på ferie, min far blev hjemme, så maling var nødvendig for at afhente mindre skadelige og ildelugtende. Tøvede mellem malingen Trior og Snowball, stoppet ved den anden mulighed.

Maling til radiatorer Sniezka (Snowball)

På bagsiden af ​​banken er der også alle nødvendige oplysninger om sammensætningen.


Malingen er virkelig snehvid, tekstur var oprindeligt viskøs. Om nødvendigt kan akryl emaljen fortyndes og vaskes med vand. Så for at opnå den ønskede konsistens er det ikke svært.

Maling til batterier Snowball er fuldt arrangeret for mig:

For det første er malingen næsten lugtfri, men det, jeg hørte, er slet ikke som den sædvanlige emalje. Mange mennesker ved, hvor hårdt og skadeligt det er at male i et rum, indånde dampstøv, og endda i varmen. Med Sne er disse problemer forsvundet fra mig.

For det andet tørrer malingen Snowball hurtigt, indtil jeg malede sidste afsnit, de første var allerede tørre, malingen holdt ikke i hænderne.

For det tredje har akryl emalje af polsk produktion god pigmentering. I et lag er der små strimler og skaldethed, i to lag er belægningen fremragende. Efter tørring er overfladen hvid og blank.

For det fjerde er malingen meget økonomisk. Ved at købe en glas emalje forventede jeg at male to batterier (8 og 5 sektioner) og to vindueskarme i hallen og i køkkenet. Og jeg havde nok til batteriet og balkonenheden i hallen, vindueskarmet og batteriet i køkkenet, forblev stadig.

Polsk maling Snowball opfyldte fuldt ud mine forventninger og dens ret store pris. Så jeg vil helt klart anbefale!

Kraski Paints (Polen, Hviderusland)

Vi hører ofte, at reparation er en naturkatastrofe. Vores virksomheds opgave er at hjælpe dig med at overvinde reparationsproblemerne, for at gøre reparationsprocessen lettere, mere interessant og billigere for at finde den bedste kombination af skønhed, kvalitet, pris, funktionalitet.

Til dette tilbyder vi de seneste samlinger.
- glas blokke,
- mosaik,
- dekorative gips,
- fliser og andre materialer

oprettet i fabrikker i Rusland, Europa, Kina

Standardglasblokke

190 x 190 x 80 - den mest populære glasblok, produceret af næsten alle producenter. I dag kan du købe glasblokke af denne størrelse i forskellige farver og overflader. 190 x 94 x 80 - halv.

Vi tilbyder dig den oprindelige løsning til dekoration af brusekabiner.

Du kan bruge i udsmykningen af ​​dit badeværelse, både standard og ikke-standardglasblokke.

Kataloget med glasblokke er fantastisk, og du kan vælge den bedste tilgang til dine badeværelsesglasblokke.

Fordele ved glasblokke i sammenligning med andre byggematerialer: lave omkostninger, fugtighedsbestandighed, modstandsdygtighed over for lave temperaturer ArtStyle giver dig mulighed for at købe glasblokke i Moskva.

I det moderne interiør er der i stigende grad fundet skillevægge af glasblokke. Det kan være begge skillevægge mellem rum og dekorative skillevægge, for eksempel i form af en bar tæller. Et særpræg ved brugen af ​​glasblokke til skillevægge er muligheden for.

Hvidvaskning af loftet med snebold

De mange forskellige materialer til hvidvaskning af loftet, der præsenteres på byggemarkedet, kan nogle gange vildlede den almindelige lejer, der selvstændigt reparerer sit hus. Selv navnet "whitewash" er i dette tilfælde noget forældet og brugt i henhold til tradition, da de fleste af indretningerne nu er færdige med maling.

Vandemulsion, vanddispersion, akryl, alkyd, silikone osv. - selv mange sælgere af bygningsmaling er ikke særlig velbevandrede i disse termer, endsige en mand på gaden.
For at præcisere formulerer vi nogle få generelle begreber om lakmaterialer, der anvendes til byggeri, og i vores tilfælde - når man måler lofter.

En af de mest almindelige misforståelser kan kaldes et forsøg på at finde forskellen mellem vanddispersionsmaling og vandbaseret maling. Nogle ledere hævder, at spredningsmaterialer er den gamle generation af belægninger, men vandbaseret emulsion er allerede en ny bølge. Faktisk er det ikke tilfældet, fordi disse to navne er helt identiske, og for at være mere præcise indbefatter den anden.

Emulsion - dette er spredningen af ​​et materiale i et andet. Ordet "dispersion" kommer fra det latinske "dispersio", hvilket betyder "spredning". Begrebet "vandbaseret" antyder, at dette materiale har mindst to hovedkomponenter, hvoraf den ene er i en suspenderet eller dispergeret tilstand på den anden.

Vandbaseret maling er med andre ord en suspension af de mindste partikler (polymerer, pigmenter, fyldstoffer, blødgørere, konserveringsmidler, filmdannende midler og andre komponenter) jævnt fordelt i vand. Efter tørring (i dette tilfælde fordampning af vand) er molekylerne i det filmdannende middel indbyrdes forbundne og danner en slags film, der har fysisk-kemiske egenskaber, der afviger afhængigt af typen af ​​maling. Sådanne egenskaber er modstandsdygtighed mod vask og slid, skjulekraft, tørretid, viskositet, dampgennemtrængelighed, modstandsdygtighed mod miljøpåvirkninger mv.

Forskellen mellem vandbaserede malinger er i sammensætningen af ​​harpikserne (filmdannende midler), på grundlag af hvilke de fremstilles. På denne baggrund er de opdelt i følgende hovedtyper af materialer:

 • akryl
 • latex
 • mineral
 • Silikone
 • silikat

Nogle gange fremstilles malinger på basis af en af ​​disse harpikser, men i de fleste tilfælde er der tilføjelser af forskellige bindemidler til nogle basiske harpikser.

Der er mange producenter af denne type materialer, blandt dem er der de mest berømte, hvis produkter opfylder anmodningen fra de fleste forbrugere. Et af disse mærker er den polske "ŚNIEŻKA", kendt for os som "Snowball". Dette er en ret bred vifte af generelle byggematerialer, som giver dig mulighed for at udføre en fuld cyklus af vægge og lofter.

Hvidvaskning af loftet med Snowball er almindeligt på grund af overkommelighed og priskvalitet overholdelse. Nedenfor betragter vi et eksempel på en komplet cyklus med afslutning af loftet med Snowball materialer.

Loft forberedelse

Den første ting at starte hvidvaskning af loftet er at frigøre overfladen fra den tidligere belægning. Den eneste undtagelse kan være tilfældet, når det materiale, der blev anvendt tidligere, er kendt, loftet behøver ikke at blive nivelleret, der er ikke noget slibende gips, svamp, lækage og andre skader, der kræver fuldstændig reparation.

Hvis der er den mindste tvivl om den gamle finish - er du velkommen til at fjerne den i bunden af ​​gulvpanelet for at være sikker på, at lokalerne fortsat vil blive brugt uden problemer.

Efter rengøring skal loftet på den gamle hvidvaskes primeres. Til løst og stærkt absorberende underlag er det bedre at tage ACRYL-PUTZ® GP41 dybtræknings primer, og hvis loftets tilstand er ret tilfredsstillende - den sædvanlige universal primer GP40.

Når det er nødvendigt at aflæse loftet med et kitt, vil ACRYL PUTZ ST10-kittet være egnet til det første lag, som kan bruges som start- og efterbehandling.

Til våde rum er der et specielt tyndt lime kitt ACRYL-PUTZ® RV13 RENOVA, der er modstandsdygtigt over for svamp og skimmel.

Den endelige operation ved at forberede loftet til hvidvaskning er dens genopfyldning, som udføres med en børste eller rulle (sidstnævnte er at foretrække, da overfladen allerede er glat og det vil være meget hurtigere at rulle det med en rulle).

Maleri loftet

Nu kan du gå videre til maleriet selv. Det er også bedre at gøre dette med en rulle med en gennemsnitlig bunke længde. Du kan vælge syntetisk pels eller naturlig fåreskind. Når en rulle er købt, er det nødvendigt at kontrollere, om fibrene holder sig godt, ellers vil de forblive på loftet.

Det er vigtigt! Efter åbning af beholderen og umiddelbart før brug skal malingen blandes! Gør det bedre med en elektrisk boremaskine og en blandemundstykke. Glem ikke at gøre det, selvom bankens åbning kun en dag bestod!

Valget af maling selv kan bestemmes af rummets egenskaber. De mest fugtige områder er badeværelset og køkkenet, hvor loftet periodisk fugtes på grund af dampkondensation.

Det er kendt, at høj luftfugtighed er et godt miljø for fremkomsten og spredningen af ​​svampe, så på sådanne steder bør der først og fremmest organiseres tilstrækkelig luftudveksling (ventilation). Men selvom alt er i orden med emhætten, er det værd at bruge lakmaterialer specielt designet til våde rum.

Snowball er en latexmaling indeholdende silikone tilsætningsstoffer. Det hedder ŚNIEŻKA KUCHNIA-LAZIENKA (Snowball-Køkken-Badeværelse).

Den indeholder sølv, som er kendt for at have desinfektionsmiddel og bakteriedræbende egenskaber. Dette forhindrer forekomsten af ​​svampe. Tilstedeværelsen af ​​silikone giver belægningsmodstanden mod vask og slid, og latexbasen tillader belægningen at "trække vejret", hvilket er meget vigtigt for våde rum.

Nogle gange har lofterne i køkkenet pletter og pletter fra fedt, sod, lækager og nogle pletter er vanskelige at komme ind, og de viser undertiden gennem finish. For at blokere en sådan defekt skal du anvende maling ŚNIEŻKA ZACIEKI-PLAMY.

Det er lavet på akrylbasis og kan bruges som en primer til bevaring af pletter såvel som det endelige lag.

Et universelt materiale til hvidvaskning af loftet. Sne er ŚNIEŻKA MAX WHITE LATEX - latexmaling, som har en meget god skjulkraft. Et kilo kan dække op til 14 kvadratmeter. overflade (i et lag).

En af fordelene ved dette materiale kan kaldes et meget lavt indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC), som følge heraf er der praktisk taget ingen lugt. Vedligeholder gentagen vådrensning.

For nylig er mange mennesker modtagelige for forskellige allergiske sygdomme, og der er overfølsomhed over for eventuelle overtræk. Ofte sker dette i barndommen. Hvis der er et sådant problem i dit hus, så er det værd at bruge akrylmaling ŚNIEŻKA EKO til maling af lofter.

Dette produkt har hypoallergeniske egenskaber og forårsager ikke en reaktion selv i meget følsomme mennesker. Disse kvaliteter tillader brug af Eco Snowball på hospitaler og børnehaver.

Brugen af ​​materialer fra en producent er praktisk, da du straks kan købe alt det nødvendige kit fra en leverandør. Derudover udvikles et sådant kompleks specifikt, og der er en entydig garanti for alle produkters kompatibilitet med hinanden.

Fra værktøjerne til hvidvaskning af sneballen har du brug for et standardlaksæt: en smal børste til hjørner og vanskelige steder (f.eks. Bag et varmepumpe), en rulle med medium bunke, en malingbakke (der matcher rullens størrelse), maskeringsbånd og en kniv (hvis der er overflader, som ikke må males), trinladder og belysning.

For at spare tid og vand, skal du lægge en skraldespand på den, inden du hælder maling i bakken. Efter arbejdet er det kun nødvendigt at fjerne snavsede emballager, og bakken selv forbliver ren.

Normalt for et godt forberedt loft er to lag maling tilstrækkelige, der anvendes med mellemtørring (fra 2 til 4 timer afhængigt af rumtemperatur og luftfugtighed). Fabrikanten anbefaler ikke maling ved temperaturer under 10 grader. Disse betingelser bør overholdes for ikke at krænke overtrækets egenskaber.

Det er vigtigt! Eventuelle vandbaserede maling bør opbevares ved en temperatur, der ikke er lavere end 5 grader. Derfor skal du ved at købe sådanne materialer om vinteren sørge for, at sælgeren har varme varehuse!

Farvemaling

Enhver af de hvide malinger kan farves i forskellige pastelfarver ved hjælp af pigment - farveskema.

Du kan selv gøre det, gradvist tilføje farve til maling og blande grundigt.

I flydende form vises farvet vandbaseret maling mere mættet, men lyser efter tørring. Derfor, for at se den endelige farve, anbring en lille mængde maling på et stykke krydsfiner eller fiberplader, præ-primet det i hvidt.

I nogle butikker er der et specielt toningsudstyr, hvor du kan lave en særlig farve fra katalogerne RAL (210 farver) eller NCS (1950 farver). Når du vælger en farve, er det værd at huske, at kun pastell nuancer kan fås fra hvid maling. Hvis loftdesignet indebærer tilstedeværelsen af ​​lyse eller mættede toner, skal du for at opnå en sådan farve købe en speciel farveløs base, for eksempel akrylmaling краNIEŻKA CLASSIC AKRYLOWA - BAZA.

I tilfælde af farvemaling er det nødvendigt at forberede den fulde mængde materiale på en gang, hvilket vil være tilstrækkeligt til at male hele loftet i 2 lag!

Hvis en lille mængde materiale forbliver efter reparationen, kan den opbevares i nogen tid for mulige tilpasninger af belægningen, især hvis maleriarbejdet blev udført i nybyggede huse.