Glitter Ceiling Paint

Glitter Ceiling Paint

16. oktober 2013

Reparation artikler

Glitter på loftet

Tilgængelig: Levet loft, forberedt til hvidvaskning

spørgsmål: der var en ide at tilføje gnistre til maling, så loftet flimrede. Har nogen set dette? Er det muligt at gøre det overhovedet (hvis du ikke kan lide det - kan du sandte laget sammen med glitter eller vil de forblive)?

 • det vil være koldt! men lakering anbefales til glans af glimmer. Er det muligt? eller

først loftet er malet med vandbaseret maling (jeg valgte sadolin bindo 3)

Beskyttelsesvoks er taget, blandet med pulver ved øjet

og anvendt til loftet allerede malet med en vandbaseret emulsion. og mere

se mere imponerende på den teksturerede overflade, dvs. På "grov" maling, og ikke på glat.

 • du kan! så dette! i stedet for (eller for) spangles brug finhakket nytårs regn til juletræet. Selvfølgelig kan du male senere!
 • når der er et ønske om at gøre noget, men du ved ikke hvordan, gør det på en prøve. Tag et stykke gipsplader med en størrelse på 1m x 1m. og gør på det. hvad du vil tilføje gnister med en økse indtil du opnår den ønskede effekt. Og derefter klatre loftet for at male
 • i malingen glitter, ikke tilføje - de sifon
 • Hairspray er sådan, med gnistre, kvinder spørger rundt. et par dage vil skinne mere og behøver ikke at kede sig.
 • maling det og ikke vind det op, så skal du fjerne det, det er stadig stjerneklar himmel som af optisk fiber til 30000 r. Lad ikke loftet ødelægge
 • Ikke nytår, men gnisterne i loftet vil vare i lang tid - har du brug for det? For min smag er det vulgært, dyrere og værdigt et perfekt jævnt og malet loft med snemattet maling. Men det er til min smag! Det sker, at folk reparerer skræmt af de materialer, der vælges af kunderne, og kunderne er så begejstrede som de kan lide. Så gør hvad du kan lide!
 • Intet sker i henhold til en sådan ordning. Kohler-maling vil forblive på loftet, indkøbscenteret og på dine stykker, de vil også hænge grimt i stumper og efterlade dem, når de maler.

  Derefter bliver loftet cirka tre gange dyrere - skal skrabe.

 • Paint Flakes - Sparkles Sp. Bilmaling

  I dette tilfælde, Flakes Spectral Silver på en sort backing og på sne dronning. Strimler fluorescerende maling. I solen, en fremragende smaragd effekt, nedbrydning af solens stråler til en regnbueffekt.

  Til bilmaleri, bilstationer, møbler, husholdningsartikler mv.

  Emne: Glitter effekt på loftet

  Tilføj effekten af ​​multi-farvede glitter.

  Så vidt jeg forstår, handler teknologien om sådan

  først loftet er malet med vandbaseret maling (jeg valgte sadolin bindo 3)

  Beskyttelsesvoks er taget, blandet med pulver ved øjet

  og anvendt til loftet allerede malet med vandbaseret

  der allerede står over for et lignende problem,

  hvilke materialer (mærker) at bruge,

  hvordan og hvad skal man anvende? Jeg ved ikke om voks, men jeg kan tilbyde lak til specielle effekter Dulux Trade Acrylic Scumble Glaze

  Det kan klokkes i forskellige farver hmm. Det handler om sølv, guld og perlemor - jeg ved, dette er perlatex fra caparol, pulver. Tilføj på caparole - i Dekolazur, til andre håndværkere - i klare lakker. men til flerfarvet. på "Idéer til dit hjem" Jeg mødte ideen om at bruge stykker af cd'er til glans, men jeg kan ikke huske, hvordan ideen sluttede med Katyonka, så kom ind for et besøg !!))

  Hvad du taler om, er pigmenter, der efterligner metal, med andre ord glimmer, malet med titaniumoxider (hvis jeg ikke tager fejl af oxider). Og der er glitter, det er allerede farvet polyester. Og hvis pigmenterne blandes i decolazuri, lakker mv. så bliver glitterne "skubbet" ud af malingen på overfladen (ikke skubbet ud af dåsen). Her er glitterne lige og ofte flerfarvede. De fra CD er holografiske. )

  P. S. bare i tilfælde af, mine kroppe er 517-28-64. Hvis du har brug for glitter i loftet, så har Pufas Brilliant effect lasur og Pearl effect lasur, som indeholder glitter. Hvis du har brug for perlemorøs eller metallisk glans, så kan du bruge Dulux Scumble Glaze (som beskrevet ovenfor), Tikkurila Taika, Beckers Metalliclasyr. Du kan tilføje metalpulver i lakker, voks (lidt dyrt, IMHO). 2d.e.

  Prøv den nemme måde: Køb hårspray (kvindelig) med sølv effekt.

  Og vand loftet - for hånd eller gennem en stencil. Alt er i dine hænder!

  Maling med glitter - materialer og design - forum om konstruktion, reparation og indretning

  Forum.ivd.ru er et populært bygningsforum om reparation og opførelse af huse og hytter samt indretning. Et stort antal underafsnit giver vores forum mulighed for at kombinere specialiseringen af ​​byggeprojektet, forummet om reparationer, lejlighedskomplekser og sommerforummet.

  Har en god samtale på forummet!

  © Publishing Salon-Press. 2000-2013

  Genoptrykning af tekster og fotografier, materialesendring i bladet "Idéer til dit hus" er kun mulig med tilladelse fra Salon-Press Publishing House.

  Oplysninger om, hvordan du får tilladelse til genoptryk, findes i ophavsret.

  Glitter loftmaling: Hvad er mulighederne?

  I tilfælde af, at en snedhvid mat eller blank lærred på dit loft ikke tilfredsstiller dine æstetiske behov, kan du altid prøve andre, meget mere muntre og elegante muligheder. Hvis du vil gøre værelset mere festligt, så prøv at bruge glitter takmaling. Hvad er mulighederne for disse farver?

  tekstureret

  • skaber en imponerende kornet effekt
  • Tilsætning af en beskyttende voks efter udtørring af den ønskede glitter
  • temperaturfølsom

  Dekorative

  En temmelig stor kategori, der omfatter utallige sorter og teksturer.

  • perlemor
  • med marmorcrumb
  • våd sten effekt

  Sådanne maling kræver som regel en omhyggelig anvendelse og et højt forbrug, hvilket gør dem meget uøkonomiske. Dette negerer imidlertid ikke de iboende storslåede dekorative kvaliteter. Og hvis du ønsker at få et smukt loft "lidt blod", prøv den ovennævnte beskyttelsesvoks. I kombination med en vandemulsion (læs her om maling af loftet med vandbaseret maling), kan det radikalt ændre dit loft. Det er rigtigt værd at huske omhyggeligt om en vigtig detalje: Glitter ser bedst ud på en struktureret overflade. Se selv ved at se på billedet nedenfor.

  konklusion

  Ønsket om at gøre en attraktiv og usædvanlig reparation er altid velkommen. I stigende grad er en glat og ensartet loftsoverflade erstattet af et stort udvalg af tekstur med tilsætning af forskellige effekter. Derfor er glitter loftmaling et godt værktøj til at skabe et ekspressivt interiør. I hænderne på en dygtig herre, selvfølgelig.

  Vandemulsion og akrylmaling til vægge med glitter, foto

  Hver vægindretningsmetode har sine fordele og ulemper. En af de mindst byrdefulde måder at opdatere udseendet på en lejlighed er at male mure. Og vi behøver ikke at begrænse os til det, vi finder i banker på butikshyllerne. Moderigtigt skinnende maleri vil bringe en elegant finish til værelset.

  Tilføj skinne

  Det lader til at valget af maling blot er en check af hvilken farve fra en meget bred vifte passer bedst til vores værelse. Men ikke kun farve er vigtig, men også typen af ​​maling, der er flere af dem:

  • vandbaseret - den mest populære til indendørs arbejde;
  • akryl - de kan ikke rengøres, men kan vaskes, kendetegnet ved en tynd glans og en glat overflade;
  • latex - modstandsdygtig over for fugt og vask;
  • vinyl - hurtigt forurenet, men let at rengøre og dårligt gennemtrængeligt for fugtighed;
  • latex-akryl - kombinere fordelene ved begge typer og den mest modstandsdygtige over for mekaniske skader og fugt.

  Valget er rigtig godt, og et passende produkt kan købes til næsten alle typer rum, afhængigt af præference. Men hvis der er et ønske om at få en usædvanlig effekt, kan du gøre det for en lille sum penge ved at tilføje glitter til maling. De tilføjes til krukken, som vil blive brugt til at anvende det sidste lag.

  Den skinnende overflade ser godt ud i lyset. Selvfølgelig vil gløden ikke være blændende. Dens intensitet afhænger af mængden af ​​tilsat glans, så vær ikke nidkær.

  Der er mange muligheder på tilbud, for at gøre væggene gnistre, du kan tilføje glitter til vægmaling.

  Størrelsen af ​​spindler på 0,4 mm er karakteriseret ved synlige "nøgne øje" kerner i form af hexagoner. Produktet anvendes i kemisk industri som additiv til lakering, sømme og dekorative masser. Det bruges af dekoratører af julepynt, kunstnere af dekorative plaster og i mange andre områder.

  De skinnende partikler har forskellige farver: guld, sølv, sort, rød, fuchsia, lilla, lyserød, blå, turkis, brun, kobber, grøn, oliven.

  Resultatet giver meget interessante dekorative løsninger, der kan opnås efter tilsætning af produktet. Til indvendig maling anvendes holografisk brilliance hovedsageligt, hvilket er præget af lyse refleksioner, som tilføjer lyset i alle regnbuens farver. Til udvendige plaster anvendes en glans på 0,4 mm normalt i guld, sølv, kobber og hvide belægninger.

  Intet forhindrer at blande forskellige typer glans med en maling - du kan tilføje det i enhver mængde. For eksempel, hvis der er en drøm om en blå væg med rød-kobber eller grøn blænding - skaber sådanne sammensætninger ikke nogen problemer. Desuden giver gnisten dig mulighed for at skabe forskellige interessante mønstre påført den valgte overflade med en børste.

  Hvordan vælger man en dekorativ maling eller lak?

  Gennemsigtige lakker er tilgængelige, der vil genopfriske overfladen, male i enhver skygge, flerfarvet skinnende belægning med effekten af ​​brokade, perle eller metal. Hvilke interiører arbejder de i?

  Vægmalingsmarkedet er utrolig forskelligt og gør det muligt at realisere selv de mest opfindsomme ideer. Dekorativ maling med glitter akryl eller vandbaseret, i form af en gel eller endda en spray tilføjer en glamourøs accent til interiøret. Små partikler diffunderer kraftigt lyset og belyser rummet, hvilket gør det visuelt mere rummeligt.

  1. Lac. En af mulighederne er at bruge en gennemsigtig lak med en silkeffekt, der påføres en tidligere malet væg af den valgte farve. På grund af dette gløder hver overflade uden at ændre den indledende farve. Lakens hovedopgave er at beskytte væggene, så de kan rengøres. Desuden tjener det til at opnå passende dekorative effekter. Disse lakker kan bruges på følgende vægbeklædning:
   • alle typer af satin og latex maling;
   • strukturelle gips;
   • stuk;
   • Venetianske gips;
   • travertin;
   • teksturerede belægninger;
   • flydende tapet;
   • mange andre indvendige elementer.
  2. En anden mulighed er at vælge en dekorativ maling med en bestemt farve. Dette er den perfekte måde at ændre interiøret på eller for at opdatere væggene. Farvepaletten er meget bred, og hver producent tilbyder interessante nuancer, der passer til mange former for efterbehandling.

  Mal til vægge med gnistre, foto

  Hvis du vælger et sådant produkt, skal du tænke over, hvilken effekt vi vil opnå. Sortimentet omfatter både traditionelle, perle og metal effekter i forskellige nuancer.

  • sølv perfekt harmonerer med kolde toner;
  • guld og fashionabelt kobber - med varme farver.

  Du kan eksperimentere med kombinationer af forskellige lag maling. For eksempel vil tekstureret maling give en mur en hård overflade, og belægningen med glitteremulsionsmaling vil medføre, at solens stråler brydes på overfladen. Dette skaber et meget behageligt resultat og kan være et glimrende forslag ved afslutningen af ​​et børnelokale, hvor sådanne "gnistre" vil helt sikkert blive godt modtaget.

  I hvilken indvendig glans vil arbejde?

  Brugen af ​​maleri med virkning fra silke, guld eller metallisk glans er et stærkt element i indretning, der ikke vil forlade nogen ligeglad. Det er værd at omhyggeligt overveje dette valg, så interiøret ikke skaber for intens effekt. Nedenfor er nogle tips og løsninger.

  Glans finish anbefales som en accent, for eksempel ved at male en væg:

  • i soveværelset kan du arrangere silke hovedgærde, det vil gøre hovedstøtten mere mærkbar og give det elegance;
  • det er også en god ide i køkkenet eller i badeværelset; et skinnende køkkenforklæde diffunderer lyset som et spejl;
  • i stuen vil væggen bag sofaen se meget imponerende ud;
  • hvis der er en bygningssøjle, cornice eller openwork væg i rummet, behøver du ikke at skjule dem; en strålende belægning af et anstødeligt strukturelt element vil skabe en dekorativ højdepunkt.

  Du kan sætte interessante mønstre på væggene eller endda på møbler, ved hjælp af en stencil.

  Skinnende overflade kombineret med tekstur

  Glansfarve bør ikke kun anvendes til glatte overflader. En meget interessant effekt kan opnås på væggen, der tidligere er dækket med struktureret gips. Glitter trænger ind i uregelmæssighederne og skaber et ægte kunstværk, der glæder sig på en original måde. Lyset der falder på det gentages gentagne gange, hvilket igen gør det avant-garde. I dette tilfælde bør du undgå store overflader, vælg omhyggeligt andet tilbehør og udstyr. Tekstureret gips kan males med lak eller maling.

  Hvordan male mure, anvende lak?

  Sådan arbejde kræver ikke særlige færdigheder. Disse produkter kan anvendes uafhængigt. Til anvendelse anbefales det at bruge en børste. Dette er en lidt mere arbejdskrævende metode end rullen, men det gør det muligt for sammensætningen at trænge ind i hvert hulrum og jævnt dække overfladen.

  Dekorative beskyttelseslakker anvendes i to faser:

  1. Basen, der er forberedt til maling, skal være dækket af vaskbar maling og lov til at tørre i ca. 5 timer.
  2. Så påføres lakken på den tidligere malede mur ved hjælp af en børste eller en rulle med korte børstehår. Før påføring af glans tilsættes til lakken, foretages blandingen (brug ikke en elektrisk omrører).

  Arbejdet udføres bedst ved en temperatur på 18-25 ° C.

  Væggene bør ikke være bare en kedelig baggrund for udformningen af ​​lejligheden. Der er mange måder at gøre et værelse interessant på. En af dem er farvning med forskellige effekter. Særligt imponerende er skinnet på væggene, som diffunderer lyset og ser meget stilfuldt ud. Udsmykning af væggene på denne måde kræver ikke køb af dyre maling. Du kan købe færdigblandet maling, eller tilføje skinne på egen hånd i den valgte mængde. Men selvom vi ønsker at anvende glitter på en overflade, der var malet tidligere, behøver vi ikke bekymre os om at dekorere væggene for at være tidskrævende og dyrt - dekorativ lak vil nemt klare denne opgave.

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  beskrivelse

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  Gennemsigtig lak med perlemorseffekt eller flerfarvede glitter på en flad eller tekstureret overflade, der afspejler farver ved lysbrydning. Bruges til indretning.

  Den dekorative effekt er mere fremhævet på den teksturerede overflade.

  God holdbarhed og modstandsdygtighed mod skylning.

  Høj kvalitet belægning på fast plast og præget overflader.

  Anvendelsesbetingelser: Lufttemperatur: fra 10 o C.

  Anvendelsesmetode: rulle, børste, sprøjtning.

  Fortynding: vand til maksimalt 5%.

  Rengøringsværktøjer: vand.

  Tørring: 20-30 minutter under normale forhold.

  Praktisk forbrug: 13-17 m 2 / l.

  Udseende efter tørring: mat med perlemorøs effekt.

  Rojo (Cristalino Red) - røde gnistre

  Verde (Cristalino Green) - smaragdrøg.

  Ansøgningssystem: Ny overflade: Påfør en lille lag maling på den tørre hårde overflade med en mohair-rulle. Det første lag skal være tyndt. Spred malingen jævnt. Når man maler med en pensel, er det meget vigtigt at opnå en ensartet fordeling af maling. Den dekorative effekt bliver mærkbar efter tørring.

  Anvend om nødvendigt et andet lag.

  OBS: Overfladen til maleri skal udarbejdes på forhånd.

  Flammepunkt:> 100 o C.


  Leveringsbetingelser:
  - Levering udføres i Moskva inden for Moskva Ringvejen og i Moskva-regionen, først efter modtagelse af bekræftelse af ordren af ​​lederen via e-mail eller telefon. - Farvede varer afsendes kun efter 100% forudbetaling af ordren. - Varerne leveres inden for 1-2 arbejdsdage fra det øjeblik, bestillingen er modtaget af leveringstjenesten. - Med ikke-kontant betaling - inden for 1-2 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af midler i vores konto. - Levering udføres til indgangen. Stigende varer med kurer til gulvet er ikke inkluderet i leveringsomkostningerne. - Ordrer leveres fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 18.00 i overensstemmelse med den aftalte aftale med kunden. - Leveringstiden for brugerdefinerede varer diskuteres separat med ledere.

  For at bestille Transparent lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS), bestil på hjemmesiden eller ring til os

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  beskrivelse

  Klar lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS)

  Gennemsigtig lak med perlemorseffekt eller flerfarvede glitter på en flad eller tekstureret overflade, der afspejler farver ved lysbrydning. Bruges til indretning.

  Den dekorative effekt er mere fremhævet på den teksturerede overflade.

  God holdbarhed og modstandsdygtighed mod skylning.

  Høj kvalitet belægning på fast plast og præget overflader.

  Anvendelsesbetingelser: Lufttemperatur: fra 10 o C.

  Anvendelsesmetode: rulle, børste, sprøjtning.

  Fortynding: vand til maksimalt 5%.

  Rengøringsværktøjer: vand.

  Tørring: 20-30 minutter under normale forhold.

  Praktisk forbrug: 13-17 m 2 / l.

  Udseende efter tørring: mat med perlemorøs effekt.

  Rojo (Cristalino Red) - røde gnistre

  Verde (Cristalino Green) - smaragdrøg.

  Ansøgningssystem: Ny overflade: Påfør en lille lag maling på den tørre hårde overflade med en mohair-rulle. Det første lag skal være tyndt. Spred malingen jævnt. Når man maler med en pensel, er det meget vigtigt at opnå en ensartet fordeling af maling. Den dekorative effekt bliver mærkbar efter tørring.

  Anvend om nødvendigt et andet lag.

  OBS: Overfladen til maleri skal udarbejdes på forhånd.

  Flammepunkt:> 100 o C.


  Leveringsbetingelser:
  - Levering udføres i Moskva inden for Moskva Ringvejen og i Moskva-regionen, først efter modtagelse af bekræftelse af ordren af ​​lederen via e-mail eller telefon. - Farvede varer afsendes kun efter 100% forudbetaling af ordren. - Varerne leveres inden for 1-2 arbejdsdage fra det øjeblik, bestillingen er modtaget af leveringstjenesten. - Med ikke-kontant betaling - inden for 1-2 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af midler i vores konto. - Levering udføres til indgangen. Stigende varer med kurer til gulvet er ikke inkluderet i leveringsomkostningerne. - Ordrer leveres fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 18.00 i overensstemmelse med den aftalte aftale med kunden. - Leveringstiden for brugerdefinerede varer diskuteres separat med ledere.

  For at bestille Transparent lak med flerfarvet glitter til vægge og loft MARPAL (SIKKENS), bestil på hjemmesiden eller ring til os

  Dekorative maling med loftseffekt

  Nu har markedet for byggematerialer et stort udvalg af forskellige forslag til færdigbehandling. Og nu er selv de sædvanlige farver blevet en ægte velsignelse for designere, for med deres hjælp kan vi legemliggøre meget usædvanlige ideer og skabe overraskende harmoniske og naturlige interiører.

  Til dette formål er der skabt en kategori af værktøjer. Dekorative maling med loftseffekt.

  Hvorfor Dekorative maling med virkning for loftet ses i stigende grad i alle slags bygninger.

  Malinger med forskellige effekter er især populære nu. De kombinerer to egenskaber af flere materialer:

  • Pålidelighed og lethed, som er særegne for farverige materialer.
  • Skønhed, som er iboende i materialet, hvis virkning vil blive skabt i farvningernes indsats.

  Dette gjorde sådan materiale interessant for mange, da det både er funktionelt og smukt, og samtidig blander det sig harmonisk med ethvert interiør og skaber altid et meget attraktivt udseende.

  I vores katalog er det muligt at vælge de mest forskellige løsninger, der vil glæde sig over deres egenskaber og overraskende smukt udseende.

  Vi tilbyder at forberede køb til konkurrencedygtige priser og er klar til at levere varer til alle steder i Rusland. Vi har de gunstigste priser ikke kun i Moskva, men i hele landet.

  Hvordan og hvad (materialer) gnister i loftet (perlemor / guld / sølv / metal / flerfarvet)?

  Hvordan og hvad (materialer) gnister i loftet (perle / guld / sølv / metal / flerfarvet)? På en glat overflade? På en struktureret / ru overflade?

  Flokbeklædning er ret almindeligt nu. hvordan

  Når de passer til enhver overflade, afhængigt af hvilke flokke du vælger, vil du få enten guld eller sølv eller hvad du ellers vil have. Hvis du har brug for meget små gnister, så kommer analoge negle spænder til at tænke på. Tag for at tilføje dem til maling, bland godt og påfør overfladen.

  Glitter Dekorative Maling

  Phantom

  anvendelsesområde

  Bemærk, at på grund af de tekniske egenskaber på skærmen kan du vise samme farve på forskellige måder. Før du bestiller et bestemt farvenummer, anbefaler vi at bekræfte din maling med autoriserede Pratta-forhandlere.

  PHANTOM-serien indeholder flere produkter:

  PHANTOM - mat finish med sølv gnistre.

  PHANTOM NUANCE - mat finish med guldglitter og toningguldtilsætningsstoffer.

  Materialet giver penselanvendelse eller speciel spray.

  Materialet er en indvendig og glat dekorative belægning, derfor kræver særlig opmærksomhed på forberedelsen af ​​væggene. Forberedelsen af ​​væggene skal overholde SNiP for maling. Som færdigspartel anbefaler vi at bruge ORSO Infinity Light materiale eller andet tilsvarende, som opfylder de høje kvalitetskarakteristika ved denne type produkt.

  Efter primering af væggene med en speciel imprægnering Primer Normal (tørretid 4-6 timer) påfør et farvet substrat - RUVIDO. Underlaget giver dig mulighed for at undgå lysfejl, når du anvender dekoration, hvilket kan opstå på grund af flyets lysuafhængighed. Og også reducere forbruget af dekorative belægninger, på grund af faldet i absorption af vægge. Dette substrat blev skabt specielt til den dekorative belægning PHANTOM, da den giver den ensartede fordeling af laget og farven under den efterfølgende dekoration.

  Før du påfører PHANTOM-belægningen, tilføj glitter, som er inkluderet i materialets pakke, og bland det grundigt.

  Interlayer tørretid ved påføring af matt dekorative maling PHANTOM: 2-4 timer. Påfør materialet skal være en særlig bred børste ("spansk" børste). Det første lag bør påføres ved metoden for tværbørste bevægelse, tilfældigt fordeler materialet over overfladen. Det andet lag påføres med samme metode som den første.

  Efter tørring af den dekorative belægning PHANTOM får du helt matte vægge med ensartet farve. For at gnisterne skal fremstå, skal du tage et specielt værktøj - en latex svampegitter. Værktøjet skal være helt tørt og rent. Gå i cirkelbevægelse på den malede overflade uden stærkt tryk. Således vil du bemærke, hvordan gnistene vises på overfladen af ​​væggen. Dette skyldes, at gnisterne har en perfekt glat og tæt shellstruktur, og malingen på dem er ikke rettet, men dækker blot dem. Ved hjælp af en gummibamp fjernes malingen fra spidsens overflade, udsætter deres shell og de bliver synlige. Selve palæerne og bunden af ​​indretningen er meget faste, så du bør ikke bekymre dig om deres utilsigtede fjernelse.

  Tid for fuld tørring af en dekorative dækning: 24 timer

  For mere detaljeret rådgivning eller en masterklasse på ansøgning, anbefaler vi, at du kontakter vores tekniske eksperter eller bruger vores butikker.

  Vi gør opmærksom på, at de malede vægge skal stå mindst 24 dage før deres primære rengøring.

  9 bedste maling til loftet

  Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

  Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

  Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

  Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
  • maskerende virkning;
  • bulk
  • måder at passe på den malede overflade;
  • prisen.

  I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

  • polyvinylacetatemulsion;
  • akryl;
  • latex;
  • silicone;
  • silikat;
  • imponerende.

  Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

  Dufa - den bedste blanke maling til loftet

  Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

  Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

  Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

  I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

  Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

  Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

  Caparol - den bedste maling til loftet i landet

  Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

  Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

  Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

  Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

  Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

  Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

  Dulux - den bedste matte loftmaling

  Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

  Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

  Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

  Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

  Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

  "Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

  Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

  Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

  Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

  Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

  Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

  Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

  Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

  Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

  Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

  • ren farve;
  • ubegrænsede muligheder for farvning;
  • holdbarhed;
  • miljøvenlighed
  • UV-resistens;
  • fremragende præstation.

  Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

  Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

  Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

  Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

  Ceresit - den bedste silikat loft maling

  Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

  Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

  Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

  Bedømmelse: 9 point ud af 10

  Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

  Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

  "Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

  Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

  Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

  Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

  Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

  Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

  "Expert" - fremragende hvid maling til lofter

  Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

  Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

  • tør hurtigt
  • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
  • ingen lugt efter tørring
  • ikke-toksisk;
  • se godt ud i glans og mat;
  • Velegnet til alle typer overflader.

  Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

  Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

  Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

  "TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

  Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

  Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

  Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

  Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

  Bedømmelse: 8 point ud af 10

  Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

  Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

  Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
  2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
  3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
  4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

  Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

  PAILLETT '- glittermaling

  Paillett 'er en vandbaseret akryl med glitter. Dekorer væggene i dit interiør med et blink af et væld af gnister. Det er tonet i henhold til farvekataloget. For at undgå farve nuancer bør du blande produkter fra forskellige produktionsbatcher.

  FORBEREDELSE

  Paillett 'kan påføres uden forudgående priming til tidligere malede overflader og let træ (uden indhold af tanniner). Overfladen skal være fast, ren og tør.
  Gammel maling ansøgning: Sæt papiret lidt og fjern støv.
  Anvendelse på gips, gipsvæg eller lignende materialer: sandpapir, fjern støv med en absorberende svamp, anbring et lag af glat primer Primaire avant peinture, som følger instruktionerne på etiketten.
  Anvendelse på porøse eller ujævne overflader: Brug egnet primer.
  Påføring på træ indeholdende garvemidler: Påfør et lag af primer til specifikke overflader.

  ANSØGNING

  Rør materialet grundigt inden malingen.
  Påfør Paillett 'ved hjælp af en rulle med en mellemstang (± 8 mm) med krydsbevægelser (fra top til bund og fra venstre mod højre), og mål derefter malingen på samme måde. Må ikke strække malingen for at undgå overlappende lag.
  Lad belægningen tørre i 4 timer.

  BESKYTTELSE

  Påfør Protecteur incolore som et beskyttende lag.