Svær maling - hemmeligheden bag smukke lofter

Moderne konstruktion tilbyder i dag et stort udvalg af formuleringer til maling. Nogle privateejere har problemer med at vælge den rigtige maling til loftet. Hver af dem har sine fordele og ulemper, er blank eller mat. Matte maling for mange betragtes som den foretrukne løsning. Med sin hjælp kan du skjule visse ufuldkommenheder af overfladen, mens det blanke loft tværtimod kun vil understrege dem.

Et af de mest interessante dekorative materialer er tekstureret maling. Med sin hjælp kan du få en meget original præget overflade på enhver form for loft - mursten, beton, træ og andre. Det fremstår som en hvid og viskøs homogen masse. Takket være akrylbindemidlet, som er en del af det, forbliver det enhver temperaturfald.

Fordele og ulemper ved teksturerede maling

Hvad er forskellen på tekstureret maling fra andre efterbehandling materialer? Har det mangler, og hvad er dens vigtigste dyder?

Så fordelene kan identificeres som følger:

 1. Tekstureret maling, som enhver vandbaseret maling, er dampgennemtrængelig, uanset om den er mat eller blank. Loftet vil ikke være en barriere for vanddamp.
 2. Maleri med et sådant materiale, som alle andre, reducerer ikke lofternes højde i modsætning til suspenderede eller spændingsstrukturer.
 3. Små fejl i loftet kan helt skjules ved at bruge en struktureret overflade.
 4. Loftet behøver ikke omhyggeligt justering, som det kræves ved brug af anden maling, især glans.
 5. Maling af overfladen med en struktureret loftmaling er en forholdsvis billig måde at afslutte.

Hvis vi taler om manglerne, så kan du først og fremmest tildele et stort forbrug af materiale - ca. 1 kg er nødvendig pr. 1 kvm. Dette skyldes, at laget er ret tykt. Hun er heller ikke i stand til at skjule store uregelmæssigheder og højdeforskelle.

Det er uønsket at bruge tekstureret maling i private huse - det vil ikke være den bedste løsning til trægulve. Selvom vi tager højde for, at laget er elastisk nok, skal der forekomme revner på sømene.

Dekorerer loftet med marmor mønstre

Nybyggeteknologi giver i dag mange muligheder for at få overfladen med de forskellige effekter selv. For eksempel ligner marmorfliser som dekorative gips, og prisen på denne mulighed er betydeligt lavere. Der er flere måder, hvorpå en overflade kan erhverve udseendet af en sten. En af dem er en spray med en marmorcrumb-effekt.

Den indrettede overflade, der er lavet på denne måde, har dog et billigt udseende. At gøre overfladen af ​​marmor hjælper et specielt reliefmaleri. Det anses med rette, at teknologien til udførelse af sådant arbejde er ret kompliceret.

Men hvis du bliver fortrolig med princippet om anvendelse og omhyggeligt gør alt - er effekten af ​​marmorchips garanteret. Af de mest kendte metoder til udsmykning kan du fremhæve brugen af ​​olieglasur.

Dette er en speciel tekstureret maling for at skabe en marmoroverflade. Dens grundlag er glasur, der fortyndes med linolie og hvid spiritus (1: 2).

Påfør det på et tørt loft jævnt. Derefter tilsættes et specielt pigment til resten, og efter det første lag er tørret, dannes en anden med pletter og striber. Marmoroverfladen er farvet med specielle børster.

Dette er en tilstrækkeligt kompleks metode, der kræver en vis kunstnerisk færdighed, fordi ikke alle vil være i stand til at tegne pletter og streger, hvilket kan sammenlignes med marmorflis. Det er ønskeligt, at arbejdet blev udført af to personer, fordi isen tørrer meget hurtigt.

Perle maling

Perle relief maling har evnen til at ændre farve i overensstemmelse med belysnings- og synsvinklen, især hvis det er med gnistre. Den gennemskinnelige struktur bestemmes af tilstedeværelsen af ​​naturlig perlemor i dens sammensætning.

På grund af det faktum, at det kan ændre farve, er det ofte kaldt paint-kameleon. Værelserne, hvis lofter er dekoreret med perle dekorative maling med glitter, ser meget festlige ud. Tekstur maling kan anvendes på kittet, gips, gipsvæg, træpaneler.

Selv om perle dekorative maling på store områder ser lidt prætentiøse, alligevel mange foretrækker bare sådan en struktureret loftoverflade. Pearl effekt perle maling kan få efter at have tilføjet en særlig sammensætning til det. Afhængigt af hvilken slags tegning du vil skildre, kan du dekorere loftet med glitter på nogle steder.

Teksturmaling vil skjule mindre overfladefejl, men eventuelle revner skal repareres.

Glans eller mat?

Glansmalet lofter er mere modstandsdygtige over for snavs. De er heller ikke bange for mekaniske skader og vådrensning. Men mat dekorative maling er i stand til meget mere interessant at formidle farve nuancer af overfladen. Desuden forbliver farven den samme, på trods af de forskellige synsvinkler. Matte eller glatte overflader erstattes med succes med semi-matte.

En sådan dekorativ maling er i stand til at skabe en original, silkeagtig loftoverflade, der er mindre forurenet og opfører sig godt under våd rengøring end matmalning. En semi-matt farverig film er lettere at skjule overfladens overflader end den blanke, der dog bedre kan understrege reliefen af ​​det teksturerede loft end den matte.

Overfladebehandling og maling

Selvom det er nødvendigt at udjævne væggen og strippe den fra tidligere belægninger, er det nødvendigt at foretage nogle procedurer inden maling:

 • Loftet skal være godt primet og omhyggeligt behandle alle områder. Der skal lægges særlig vægt på steder, hvor der forekommer revner - alle uregelmæssigheder bør være velbegrundede;
 • Maling udføres ikke tidligere end i en dag, da det er nødvendigt for loftet at tørre godt. Dette sikrer god vedhæftning samt slidstyrke;
 • i begyndelsen af ​​arbejdet bør den tekstureret maling blandes godt. Fyldstofet, der er inde i sammensætningen, skal være godt fordelt, ellers vil loftets maling være ujævnt;
 • Det er meget vigtigt, at malingen ikke er udløbet og blev holdt i en tæt lukket beholder, indtil den anvendes. Og for optimal viskositet og tykkelse bør den være ved stuetemperatur.

Loftmaleri

Anvendelsen af ​​tekstureret maling er lavet i lag. Loftet er malet med farvet maling, når det første lag er helt tørt. Processen kan tage flere dage - det afhænger af fugtigheden og temperaturen i rummet. Maleri foregår gradvist, fra en del af loftet til et andet. Det vigtigste er ikke at afbryde arbejdet, så stederne "hvile" ikke kan ses.

For dette er det bedre at arbejde sammen - en person udfører maleri, en anden er involveret i at skabe relief ved hjælp af et specielt værktøj.

Det er meget vigtigt, at arbejderne ikke skal skifte steder, ellers vil designet være forskelligt, på trods af implementeringen med det samme værktøj. Hvis arbejdet udføres med en rulle, er det ønskeligt at gøre malingen nemmere, våd den med vand.

Hvad har tekstureret maling til fælles med skræddersyet makeup?

Tekstureret maling giver dig mulighed for at lave loftet hjemme er ikke værre end professionelle makeup-kunstnere med skuespillere ansigt før optagelse. Den viskose struktur, der indeholder specielle fyldstoffer, kan ikke kun ændre farven på den behandlede overflade, men også dens tekstur og derved forklare alle mindre defekter og uregelmæssigheder. Dernæst vil jeg gerne fortælle dig om et så interessant efterbehandlingsmateriale mere detaljeret.

Billede af loftet malet med struktureret maling

Særtræk

Hvad er så usædvanlig tekstur maling til loftet er forskellig fra de mere kendte for os maling og lak materialer?

Her vil jeg fremhæve to hovedaspekter, der vil hjælpe dig med at forstå forskellen:

 1. Tilstedeværelsen af ​​specielle fyldstoffer i form af knustgassilicatsten, marmorchips, polymerfibre eller kvartssand, hvilket giver den påførte belægning med grit. Størrelsen af ​​fraktionerne af sådanne additiver kan også variere:

Maling med crumb til vægge anvendes også med succes

 1. Højere tæthed. Tekstureret maling er meget tykkere end olie, alkyd eller vandbaserede sammensætninger, så den perfekt fylder små revner og hulrum. Derudover kan et sådant stof let gives en usædvanlig lindring med en spatel eller et andet egnet værktøj.

Sådan kan en frosset reliefmaling se ud.

Som et resultat af tilstedeværelsen af ​​sådanne strukturelle træk kan man skelne mellem følgende fordele og ulemper ved det overvejede efterbehandlingsmateriale:

værdighed

 • Du behøver ikke at justere loftets overflade forsigtigt. Og det er jo en meget besværlig og dyr proces, der udføres enten ved den "våde" metode eller ved "tør" -metoden.

At lave loftet med dine egne hænder er svært og dyrt

 • Effektiv maskering af chips, huler og revner, som især kan være fyldt med gamle bygninger. Dette er en meget vigtig kvalitet, da det er loftet, der er den mest synlige del af ethvert rum, og de mangler der findes på det, kan ikke enten laves med møbler eller dækkes med malerier;

Ingen fejl vil blive synlige efter påføring af teksturmaling.

 • Modstand mod alle former for fysiske virkninger. På loftet er dette ikke den vigtigste kvalitet, fordi hverken børn eller kæledyr kan nå det, men på den anden side kan f.eks. Kanten af ​​et overdækket kabinet svøbes over det, hvorefter hele udseendet af det hele udseende forbliver på den sværere overflade ;
 • Meget demokratisk pris. Der er ikke dyre materialer i sammensætningen af ​​tekstureret maling, hvilket gør dem selv meget overkommelige for en bred vifte af forbrugere;
 • Økologisk renhed. Alle komponenter er af naturlig oprindelse, hvorfor du ikke kan være bange for forværringen af ​​børn og allergikere, der bor i huset;
 • Lav antændelighed og tendens til selvdæmpning. Således kan vi tale om at forbedre brandsikkerheden i bygningen, og det er også vigtigt, især for boliger.

Du kan fejlagtigt tænke, at hvis det færdige materiale brænder hårdt, er det praktisk at bruge det i træhuse. Men det er det ikke. Faktum er, at træ har en temmelig høj mobilitet, som kan påvirke det påførte lag op til ødelæggelsen efter en vis tidsperiode. Derfor anbefaler jeg ikke at male trælofter på denne måde.

 • Det bredeste udvalg af farver, som kun kan begrænse menneskelig fantasi. Strukturelt loft maling sælges oftest i hvidt, men det forhindrer dig ikke i at tilføje absolut noget farvestof, som du kan lide;

Eksempler på mulige farvesammensætninger

Hvis du tilføjer farvestof til tekstureret maling, anbefaler jeg at gøre det på en gang for hele volumenet, som vil blive brugt til at male loftet. Faktum er, at hvis du kun giver farve en del af materialet, vil det være meget svært at gentage den allerede opnåede nuance, og som følge heraf kan loftoverfladen vise sig at være tofarvet.

 • Nem at udføre restaureringsarbejde. Det beskadigede område er helt nemt at genskabe, og det er overhovedet ikke nødvendigt at fjerne hele overfladen.
 • Evnen til at ændre foderets farve i løbet af hele operationens løbetid. Hærdet teksturmaling kan males mere end en gang i nye nuancer;
 • Styrkelse af isolerende egenskaber. Gennem et tykt tykt lag taber mindre varme og lyde passerer mindre;
 • Vandmodstand. Du kan sikkert male loftet i køkkenet eller badeværelset uden at bekymre dig om målets yderligere skæbne på grund af det høje fugtindhold i luften;
 • Original tekstur. Derfor kaldes de pågældende farver struktureret. Ideen er, at med deres hjælp ændres ikke kun den behandlede overfladefarve, men også dens lettelse.

Ujævnheden af ​​belægningen kan til tider fascinere med sin skønhed og individualitet.

mangler

Uden negative sider, ingen steder, så tjek nogle af de ulemper, der er forbundet med teksturerede maling:

 • Betydende forbrug af efterbehandling materiale. For eksempel skal en kvadratmeter loftet bruge mindst et kilo af blandingen. Men det er tykkelsen af ​​det færdige lag, der giver nogle af ovenstående fordele, så alt er relativt;
 • Behovet for nogle specielle færdigheder til at skabe specielt originale teksturer. Igen, nogle tvetydige minus, fordi at skabe en smuk finish kræver altid visse færdigheder, men det er stadig værd at nævne.

For at få den oprindelige tekstur vil have lidt "sved"

arter

Tekstureret maling til loftet, som hovedsagelig findes på hylderne i specialbutikkerne, kan opdeles i to typer:

 1. Mosaic. Den indeholder mikroskopiske kapsler fyldt med pigment i modsætning til størstedelen af ​​substansen af ​​farve. Den anvendes udelukkende ved hjælp af en airbrush, hvilket resulterer i en dekorativ mosaik, der i nogle tilfælde ligner på overfladen af ​​en marmorsten. Som du kan se, er der i dette tilfælde ikke behov for specielle færdigheder for at skabe en høj kvalitet, selvom du skal bruge specielt udstyr.

Princippet om at anvende mosaikstruktureret maling

 1. Klassisk. Denne mulighed er en viskos plastmasse, der perfekt holder sig til vandrette overflader og giver dem særligt høje isolerende egenskaber i sammenligning med andre malinger og lakker. Efter påføring af belægningen med en spatel eller andre egnede værktøjer fastgjort til den ønskede tekstur. Du kan også straks anvende stencilen for at opnå en teksturoverflade.

Selv en almindelig børste kan bruges til at skabe en smuk tekstur.

Store tilbud

Som et eksempel vil jeg give dig et par forslag fra den russiske producent GALAMIX:

Loftmaling (økonomi)

 • Holdbarhed: 1 år (ved en temperatur ikke under + 5 ° С)
 • Land: Rusland
 • Overflade: Træ, Beton, Mursten, Mineralbaser
 • Omfang: Loft

Malingfarven er indstillet ved at tilføje specielle farvestoffer (pigmenter) til den.

FORDELE

Med en marmorcrumb
Økonomisk og billig
Modstandsdygtigt mod tørt slid

MERE OM PRODUKT

Ideel til maling af lofter i boliger og arbejdsområder, der ikke udsættes for stærke driftsbelastninger.

Designet til maling af træ, mursten, beton og andre mineraloverflader. Maling kan også anvendes til forskellige typer tapet. Om vinteren er frostbestandig version tilgængelig.

ANVENDELSESMÅDE

Basen skal være solid, ren, tør, holdbar. Fjern løse og flapper gamle belægninger. Malingen påføres i to lag - med en børste, rulle eller sprøjtepistol (inklusive luftfri sprøjte).

Anvendelsestemperaturen er ikke lavere end + 5 ° С. Skyl instrumentet efter arbejde med vand.

Manuel farvning med farvestoffer eller universalpigmentpastaer er muligt.

ANBEFALINGER

Før brug skal malingen blandes grundigt, om nødvendigt fortyndes med vand.

For at vare længere anbefales overfladen at blive primet.

Den bedste loftmaling: 5 typer og udvælgelseskriterier

Du kan gøre loftet i rummet oprindeligt og smukt ved hjælp af lys maling. Blandt det store antal farver på markedet af forskellige producenter, for at male loftet, skal du vælge maling, der er hvid og trækker vejret i sin struktur. Du vil sige, at alle loftmaler er hvide, men de er ikke. Der er super hvid "Snowball" -maling, som ser meget imponerende ud på loftet, gør rummet visuelt højere, og selve loftet er blændende hvidt.

Tag en beslutning: Hvilken god maling til loftet

Moderne maling til lofter indeholder ikke skadelige komponenter, som regel overrasker forbrugerne med deres kompositioner, og det skyldes, at hver malingfabrikant på grund af den store konkurrence forsøger at forbedre sin kvalitet.

Til dato er blandt de mest berømte maling til lofter, der opfylder Euro standarden: Deluxe, Matt, Luxens, White Finncolor, Alpina, Dufa, Tikkurila og Dulux.

Før du køber loftmaling, skal du være fortrolig med dens kvalitet og grundlæggende egenskaber.

Også under maling af loftet skal du overveje at malingerne kan være:

 • Vandemulsion;
 • latex;
 • akryl;
 • silicone;
 • Silikat.

Alle ovennævnte typer af malinger betragtes som vandbårne, ellers kaldes de vanddispersion eller vandfortyndbar, hvilket gør det muligt for dem at blive fortyndet med vand til den ønskede konsistens.

For bedre at vide, hvilken af ​​de ovennævnte farver der er god, og hvilken bør man undgå? Det er nødvendigt at studere deres arter mere detaljeret.

Hvordan male loftet: typer af kompositioner

Så vandbaseret maling bruges oftest til at male lofter i en lejlighed og andre lokaler. Denne type maling betragtes som sikker, fordi den ikke udsender skadelige stoffer, der kan skade dyrs og menneskers sundhed. På grund af dets sammensætning baseret på vand, kan malingen nemt vaskes af gulvet eller en anden overflade.

En god mulighed for hurtigt at male loftet er vandbaseret maling.

Hvis du maler loftet med vandbaseret maling, så kan du i fremtiden anvende maling af enhver type. Billige maling ser ret godt ud på loftet i tørre rum.

Maling af loftet med akrylmaling gør det muligt at vaske loftet fra snavs med rengøringsmidler, da akryl, der er en del af malingen, ikke er bange for fugt, så det kan male loftet i våde rum. Maleriet maskerer perfekt mikroskrabninger i loftet og gemmer bump. Akrylmaling har også en bred palette af farver, som giver dig mulighed for at gøre designet i rummet mere interessant og usædvanligt. Akrylmaling har en ulempe: akryl kan mørkere over tid.

Den dyreste loftsmaling er latex, den kan ikke kun stramme mikroskinner, men har også en stærk vandafvisende effekt. Vandtæt og lugtfri maling bruges ofte til at male overflader i våde områder. Det kan ofte anvendes til tapet designet til maling. Ved arbejde med latex maling skal være meget forsigtig, da den er dårligt rengjort fra overfladen. På grund af sin struktur er malingen meget økonomisk at bruge, da det er nok at påføre det på overfladen en gang et tyndt lag. Efter tørring danner malingen en tynd film, der helt gemmer alle uregelmæssighederne i loftet. Vaskstrukturen af ​​latexmaling giver dig mulighed for at holde overfladen ren.

Maling, der er baseret på flydende glas og silicat kaldes silikat, bruges kun til overflader, der tidligere er malet med silicat- eller kalkmaling, samt til maling af beton eller polymerbelægning. Lakkenes unikhed er, at den forhindrer udviklingen af ​​svampe og andre mikroorganismer på overfladen, der er malet af den.

For bedste resultater anbefaler fagfolk at lægge maling på loftet med en speciel rulle.

Malingen skjuler ikke mikroskader og uregelmæssigheder i loftet, men det er meget fugtbestandigt og kan bruges til maleri med høj luftfugtighed.

Silikone maling kombinerer de bedste egenskaber, baseret på organiske og mineralske komponenter, det giver en dyb gennemtrængning i lagene på den malede overflade, skjuler sine uregelmæssigheder og strammer mikroskader. Det ser fejlfrit ud i loftet. Enhver overflade: præget, plastisk, tekstureret eller helt fladt, vil ikke blive forurenet i lang tid. Malingen er strukturel og struktureret, så den kan bruges som facade og giver huset et specielt udseende. Takket være biocidtilsætningsstoffer forhindrer det udviklingen af ​​skimmel, svampe og andre mikroorganismer, der er skadelige for levende væsner på overfladen.

Silikone maling er indvendig, naturlig, som giver dig mulighed for at male overfladen selv med oliemaling, tegningerne på toppen af ​​malingen vil se fantastiske ud.

Baseret på beskrivelserne af farver er valget dit, baseret på dine præferencer og evner.

Trin-for-trin proces: hvordan og hvad man skal male loftet i lejligheden:

Ved første øjekast er det ret svært at lave loftet usædvanligt, men efter at du har set videoer og fotos på internettet, vil du indse, at maleri overfladen ikke er svært, det vigtigste er at overholde de etablerede anbefalinger og regler. Hver person er i det væsentlige en prospector, så for ham er intet umuligt, ville der være et ønske.

Ud over at dekorere loftet og gøre det originalt, kan du bruge marmorflis

Giv loftfarven et ekstraordinært udseende, du kan bruge marmorchips. Denne amerikanske teknologi vil gøre det indre af værelset muligt at se usædvanligt ud. For eksempel vil sort maling i loftet være interessant at se på, hvis du anvender et hvidt mønster på det eller dekorere det med en crumb, og at give overfladen en perlefarvefarve vil gøre designet mere fantastisk og stilfuldt. Lys og lidt mystisk udseende dekorative dekoration, visuelt adskille loftet fra væggene.

Mærket af maling, der anvendes i rummets design, kan være anderledes: tysk, hollandsk, russisk eller kinesisk. Det vigtigste er sammensætningen, kvaliteten og holdbarheden. Nogle gange kan den billigste maling give et værelse et rigt udseende og vil se på overfladen så godt som dyre.

Loftsmaling: hvilken er bedre

Der er mange forskellige farver: Halo, Dufet, Finnkolor, Olympus, Lakra, Marshal, Bekkers, Profi, Dulax, Matlatex, Dali, "Tex", "Parade", "Supervision", "Deluxe" og andre.

For at bestemme valget af højkvalitetsmaling til loftet i butikken, er det bedre at søge hjælp fra specialister.

Hvordan man vælger maling til maling af loftet, beklædt fiberplade eller gipsvæg, eller maling af betonen, træloft med bjælker, bestemmer du. Hjælp til at vælge, du vil være i stand til at kunde anmeldelser og vurdering af en maling på markedet.

Hvordan man anvender maling på loftet (video)

Husk, at en umulig drøm ikke sker, med lidt indsats og fantasi, kan du gøre designet af et almindeligt rum til et rigtigt mesterværk uden hjælp fra specialister.

Relief dekorative maleri af loftet med tekstureret maling gør det selv

Tekstureret maling er ikke ny, men temmelig glemt belægning, som er karakteriseret ved brugervenlighed og spektakulært udseende. Praktisk og alsidig anvendelighed på alle overflader, evnen til at give overfladen en interessant tekstur - ikke alle de fordele, som materialet har. Vi vil forstå, hvad et dekorativt maleri af loftet, hvad er kompositionerne og hvordan man anvender dem.

Typer af dekorativ loftsmaling

Tekstureret maling er en beskyttende dekorative sammensætning, der danner en holdbar og elastisk belægning. Materialer afviger i typen af ​​dannende substans og er silicat, akryl, silikone.
Også divideret med fyldstofets størrelse:

 • lille fraktion op til 0,5 mm;
 • gennemsnitlig fraktion til 1,0 mm;
 • grov fraktion op til 2,0 mm.

Fyldstoffet er knustgassilicatsten, naturlige marmorfliser, rent kvartsand, polymerfibre. Den dekorative effekt afhænger af sammensætningen: Multicolor eller luminescerende æstetiske indretning skaber færdige strukturelle indeslutninger.

Classic relief maling af loftet involverer manuel oprettelse af et mønster på overfladen. Malinger af denne type er plastik, varierer i tæthed og konsistens har vist sig på hængende / overhængende vandrette overflader. Viskøs masse skaber et tykt lag af maling i loftet og gemmer bundens ujævnhed. Yderligere fordele omfatter termiske isoleringsindikatorer, hvilket er særligt nyttigt for beboere på de øverste etager.

Det er vigtigt! Tæt stof kan give både mat og blank effekt. Afviger i fugtighedsbestandighed og kan anvendes til efterbehandling af lofter i rum med variabel luftfugtighed.

Mosaic tekstureret maling påføres på en mekaniseret måde. Belægningen er interessant på grund af mikrokapslerne med et pigment, der udgør blandingen. Kontrasterende nuancer af kapslen åbnes, når de rammer en solid base og maler loftet i en struktur, der minder om en granitsten. Det er umuligt at opnå dette mønster med en rulle eller børste, det kræver tryk på sprøjtepistolen. Indretningens særprægede kvalitet - kan vaskes med en fugtig svamp, der kræves ingen yderligere beskyttelse.

Det er vigtigt! En farvet tekstureret maling findes ved salg, hvilket giver basen en vis relief farve, men om nødvendigt kan du købe en farvetone. Pigmentet sælges i flydende form, pakket i en sprøjte, det skal kun tilsættes til maling og blandes.

Fordele og ulemper ved dekorative maling

Ved at sammenligne materialet med de sædvanlige malingprodukter, siger eksperter følgende fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at justere loftets bund.
 2. Et tykt lag af maling skjuler revner, chips, krammer på overfladen af ​​bunden.
 3. Indretningen er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.
 4. Prisen på materialet er fra $ 3-5, hvilket gør malingen tilgængelig til reparation med ethvert budget.
 5. Som en del af massen er der ingen komponenter, der udsender skadelige dampe, derfor er tekstureret maling betragtes som et miljøvenligt produkt.
 6. Tyk viskøs masse forbrænder ikke ved høj temperatur selvslukning.
 7. Farvespektret af materialet er kun begrænset af brugerens fantasi.
 8. Reparation af loftet malet med struktureret maling forårsager ikke problemer - periodisk kan indretningen blive renoveret og malet med eventuelle akrylkompositioner.

De væsentligste ulemper ved materialet er to:

 1. Stor udgift. På 1 m2 af overfladen af ​​loftet kan gå fra 1 kg masse.
 2. Anbefales ikke til overfladebeklædning i private træhuse. På grund af sæsonbetonede jordbevægelser, skævhed / hævning af hjørner, kan et tykt lag af belægning knække, loftet falder af.

Tip! På produktemballagen efterlader fabrikanten detaljerede instruktioner, som angiver det omtrentlige forbrug af materiale og applikationsteknologi, især brugen af ​​sammensætningen.

Forberedelse af loftet for maling applikation

For at male loftet med tekstureret maling for at give det forventede resultat, skal du arbejde i tilstanden +7 C, og det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

 • Overfladejustering. Der skal kun udglattes kun betydelige dråber - lille maling vil skjule sig selv.
 • Putty. Hun pudsede sømme, revner.
 • Primer. Der anvendes en speciel malingsprimer, som er inkluderet i kompositionens kompleks og er ideel til finishen for at matche tonen. Formålet med at prime overfladen er at sikre perfekt vedhæftning. Det er umuligt at påføre gipsmaling uden jord, et tykt lag af masse vil simpelthen falde i den første driftsmåned.

Tip! Hvis indretningen blev solgt uden primer, skal du vælge en sammensætning af dyb penetration med de komponenter, der udgør den teksturerede maling: akryl, silikone, silikat. Farve hvid eller farveløs.

Værktøj og materialer til arbejde

Afhængigt af ansøgningsteknikken skal du:

 • Spatel til anvendelse af kittet;
 • spatel, børste eller rulle til påføring af sammensætningen;
 • primer pensel;
 • en kuvette til maling.

Fra de nødvendige materialer gips, primer og teksturerede blanding.

Loft maling teknologi

Det påførte primerlag kræver tørring i mindst 5 timer, hvorefter du kan begynde at afslutte loftindretningen.

Funktioner tekstureret loftmaling:

 1. Du kan anvende massen med en bred spatel, svamp, metal kam eller rulle med en strukturel overflade.
 2. Oprettelse af et billede på overfladen er tilgængeligt som specielle stencils og improviserede værktøjer: cellofan rynket film, ledning, indpakket rundt om pladen eller noget andet.
 3. Påfør vægten til loftet i kvadrater, gradvist. I første omgang er zonen malet, så er den lavet ved tegning. Hvis malingen er lavet med en rulle, tegnes tegningen automatisk.
 4. Malingen påføres i et lag. Malingsprocessen er kontinuerlig, det er ikke tilladt at pålægge et nyt lag i nærheden af ​​det allerede tørrede område.

Tip! Indledningsvis anbringes den teksturerede masse på værktøjsværktøjet med en spatel, hvorefter blandingen fordeles over overfladen i forskellige retninger.

 1. Hvis du bruger en spatel, skal du tage værktøjsbladets bredde på 5-10 cm. I så fald ligner overfladestrukturen de franske impressionisters slørede lærred. For at skabe et tredimensionelt mønster skal malingslaget være tykkere.
 2. Dekorativt maleri af loftet med dine egne hænder med en struktureret rulle giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert område. Samtidig er der ikke behov for at skabe indretning undervejs.

Hvis der er en sprøjtepistol, kan loftet males med mosaik mosaik, marmorbelægning, men arbejdet vil kræve en vis erfaring og evne til at eje udstyr.

Malte rulle maling

Der er flere sorter af ruller, der bruges til at male loftet:

 1. Gummi. Det viser sig, at imiteret mursten ligger, flyet med et mønster under huden, marmor.
 2. Wood. Et tekstureret mønster skæres ud på overfladen, så du kan anvende et konveks mønster. Manglen på en rulle - med langvarig brug bliver materialet vådt og svulmer, mønsteret opnås ved defekter.
 3. Læder. Værktøjet skaber en overflade med effekten af ​​marmorbelægning, venetiansk gips.
 4. Plast. Nemme og billige ruller har en ulempe - i lang tid kan de knække.
 5. Pile. Disse er værktøjer med et dæksel fra naturlig eller syntetisk pels med bunke af forskellig længde. Afhængigt af størrelsen opnås dette eller det strukturerede mønster.

Også produkter fra skumgummi, polyfoam, stof er til salg. Udvalgt afhængigt af det ønskede slutresultat.

Teknologien til at male loftet med en struktureret rulle er ikke anderledes end at anvende et andet værktøj: malingen påføres med en spatel og spredes derefter over overfladen. For at dekorationsprocessen ikke tager meget tid, anbefales det at købe værktøj med en bredde på 30 cm. Men der er en nuance: Når du vælger en lilleformet rulle, er mønsteret klart og strukturelt.

Og et par tips om, hvordan man arbejder med en rulle med et mønster til maling af loftet:

 1. Tryk ikke værktøjet for hårdt mod overfladen.
 2. Bevægelsen skal være glat, uheldig.
 3. Ved hjælp af en mønsterrulle med et mønster til maling af loftet, skal den næste sti være malet over billedets kant, ingen overlappende ornament anvendes.
 4. Hjørnepladser er børstet.

Det er vigtigt! Hvis ornamentet viste sig at være konveks, kan tekstur efter tørring glattes med en stiv børste dyppet i vand.

Maling "Marshall" - Eksport strukturelle

Wearproof opak vand og dispersiv (latex) maling til efterbehandling af vægge og lofter. Maling med tilsætning af marmorchips giver belægningen et oprindeligt udseende og forenkler overfladebehandling, skjuler mindre defekter og uregelmæssigheder. Indeholder særlige tilsætningsstoffer, der forhindrer forurening af overfladen med svamp og skimmelsvamp. Belægningen kan modstå rensning med en støvsuger, noget snavs kan vaskes med en børste med milde vaskemidler. Den har fremragende skjulkraft. Tørrer hurtigt og har ikke en skarp lugt.

anvendelsesområde

Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten), gipsvæg. Det anbefales at male værelser med moderat fugtighed (soveværelser, kontorer, stuer, korridorer, omklædningsrum) og værelser med høj luftfugtighed (køkkener, badeværelser, vaskerum).

Applikationsfunktioner

Rør godt før brug. Lav overfladebehandling. Det anbefales at anvende i 1-2 lag ved temperaturer på luft og overflade ikke under + 5 ° С og ikke højere end + 30 ° С, relativ luftfugtighed mindre end 80%. For at styrke basisoverfladen og øge vedhæftningen, skal lette limede eller porøse overflader behandles med en dyb penetreringsprimer fra Marshall Export Base.

DET ANBEFALES IKKE AT BRUGE EN AUTOMATISK SHAKER, NÅR FLYRE, BRUG EN HÅNDMIXER.

Glitter loftmaling: Hvad er mulighederne?

I tilfælde af, at en snedhvid mat eller blank lærred på dit loft ikke tilfredsstiller dine æstetiske behov, kan du altid prøve andre, meget mere muntre og elegante muligheder. Hvis du vil gøre værelset mere festligt, så prøv at bruge glitter takmaling. Hvad er mulighederne for disse farver?

tekstureret

 • skaber en imponerende kornet effekt
 • Tilsætning af en beskyttende voks efter udtørring af den ønskede glitter
 • temperaturfølsom

Dekorative

En temmelig stor kategori, der omfatter utallige sorter og teksturer.

 • perlemor
 • med marmorcrumb
 • våd sten effekt

Sådanne maling kræver som regel en omhyggelig anvendelse og et højt forbrug, hvilket gør dem meget uøkonomiske. Dette negerer imidlertid ikke de iboende storslåede dekorative kvaliteter. Og hvis du ønsker at få et smukt loft "lidt blod", prøv den ovennævnte beskyttelsesvoks. I kombination med en vandemulsion (læs her om maling af loftet med vandbaseret maling), kan det radikalt ændre dit loft. Det er rigtigt værd at huske omhyggeligt om en vigtig detalje: Glitter ser bedst ud på en struktureret overflade. Se selv ved at se på billedet nedenfor.

konklusion

Ønsket om at gøre en attraktiv og usædvanlig reparation er altid velkommen. I stigende grad er en glat og ensartet loftsoverflade erstattet af et stort udvalg af tekstur med tilsætning af forskellige effekter. Derfor er glitter loftmaling et godt værktøj til at skabe et ekspressivt interiør. I hænderne på en dygtig herre, selvfølgelig.

Maleri loftet: hvordan man maler

Afslutningen af ​​loftet er en vigtig del af reparationen, så du skal nærme det med særlig pleje.

Indhold:

En af de mest overkommelige efterbehandlingsmuligheder er at male loftet, fordi efter hvidvaskning (lime eller kridt) eller maleri lavet professionelt, ser loftet godt ud og varer ganske lang tid.

Loftmaling kan være meget forskelligartet i sammensætning og formål, og i farve: akryl, latex, mat, hvid, farve. Lær hvordan man maler loftet vil hjælpe dette materiale.

Foto 1 - Hvordan og hvordan du kan male loftet - i dette materiale

Det er værd at tage højde for, at loftet for maleri skal udarbejdes korrekt for at undgå forekomsten af ​​uregelmæssigheder, mørke pletter, revner og flak.

De indvendige malinger, der bruges til at male loftet, er: akryl-, alkyd-, vandemulsions-, silikat-, latex- og silikone maling fortyndet med vand, og også male loftet med emalje.

Silikatmaling har en præ-silicat primer, har en høj dampgennemtrængelighed og er god til værelser med høj luftfugtighed.

Silikone maling er også dampgennemtrængelig, danner en vandtæt film. Det er universelt og påføres overflade, er ikke forurenet, stærkt elastisk, miljøvenligt og i stand til at fylde små revner.

Latex akrylmaling - den mest populære, påføres i to lag og skjuler fuldstændig alle uregelmæssigheder, der er resistente overfor forurening.

Alkyd-maling er designet til værelser med høj luftfugtighed og tendens til snavsdannelse, det vil sige til køkkener og badeværelser. Den består af alkydharpikser, som afviser snavs og fugt.

Oliemaling til loftet - materiale forældet, og mange står ikke så meget imod valget af sådan maling, som med problemet med fjernelse fra loftets overflade. Loftet, der males i sin tid med oliemaling, kan efterlades som det var, efter at være blevet behandlet med sandpapir eller helt fjernet, før der blev anvendt en anden type maling.

Ceiling maling teknologi og dens forberedelse

Teknikken til at male loftet og dens forberedelse afhænger i høj grad af typen af ​​loft.

Før maling skal du finde ud af materialekonsumet og listen over nødvendige værktøjer: fx maling, primer, børster, ruller af forskellige længder og diametre. Med hensyn til malingforbruget vil specielle online-regnemaskiner hjælpe med i beregningen.

Ved beregning af malingforbruget tages der hensyn til typen af ​​maling, længde og bredde af rummet. Ved beregningen af ​​maling kan du også tage hensyn til de angivne data på etiketten af ​​producenten (forbrug pr. 1 m²).

Primer kan ikke købes separat, fordi mange producenter tilbyder at simpelthen fortynde den købte maling i en vis mængde med vand og dermed primet.

Justering af loftet kan udføres uafhængigt eller ved hjælp af mesterens ydelser.

Foto 2 - Juster loftet

Overfladebehandling til maling:

Indledningsvis skal spatelen skarpes med en speciel slibesten (bar). Tag ikke for bred en spatel, det vil være sværere for dem at rense overfladen.

Fjern alt unødvendigt fra loftet til det maksimale, mens det er nødvendigt at fjerne det gamle hvidvaskemiddel indtil der er ren beton (eller en hvilken som helst anden bund af bundloftet). Dette er den forberedende fase.

Ved hjælp af et kit (det bedste er tyske og finske putties) og en speciel kittespatel niveauer loftoverfladen. Samtidig er det nogle gange nødvendigt at anvende lag af forskellig tykkelse, især hvis det er et ujævnt gammelt loft med stor krumning eller en højdeforskel på op til 4 cm.

Justeringsmaterialerne lægges i flere lag. Du skal arbejde hurtigt, da kittet tørrer ud temmelig hurtigt.

Afslutning af tilpasningsloftet. For at gøre dette har du brug for en speciel efterbehandling kittet. Antallet af lag afhænger også af uregelmæssighederne. Arbejdet bruger en bred spatel.

Resterne af kittet fra loftets overflade vaskes af.

Foto 3 - Ved arbejde med gipsvæg inden maling er loftet ekstremt vigtigt for at forsegle sømene på ledsamlinger

Herefter kan loftet males, kridt eller lime.

Ud over standarden for at lette maleriprocessen er der også specielle indikatorfarvestoffer, der ændrer farve. Når de først påføres, er de lyserøde på grund af farvemætningen, hvilket gør det lettere at kontrollere malingen, og derefter inden for 5-10 minutter (afhængigt af rummets temperatur og fugtighed) bliver den malede overflade perfekt hvid. Denne ejendom har for eksempel maling MAGESTIC / Majestic.

Maler forskellige typer lofter gør det selv

Maling af træloftet

Træ er et ret krævende materiale, så der skal tages højde for det, fordi træfladerne er sårbare, og mange gange har mange faktorer en negativ indvirkning på dem: tobaksrøg eller skødesløs håndtering kan for eksempel forlade pletter på træet, for ikke at nævne lugter at trælofter kan absorbere som en svamp. Eksternt ser sådan skade ikke æstetisk glædeligt ud.

Træ er et materiale, der ofte bruges i landejendomme (f.eks. Ved en dacha) end i bylejligheder. Der er specielle maling til træoverflader af både naturlige (træ) og mere usædvanlige nuancer. Det er strengt forbudt at anvende en ny maling på det gamle træloft.

Foto 4 - Teknologi maleri træloft

Stadier malet træloft:

For det første skal strimlerne fjernes ved hjælp af sømmeren. Takket være dette kan træpladen være helt malet over. Vægge og gulve skal være dækket af beskyttende materiale.

Derefter er loftet let jordet med en mølle med 180-200 sandpapir. Denne fase er især vigtigt for lofter, der tidligere er lakeret.

I overensstemmelse med instruktionerne fra producenten på emballagen, fortyndet med et særligt værktøj til vask af træ. Det påføres på overfladen af ​​loftet med en tyk børste. Ved udførelse af disse værker skal loftet ofte tørres af med en blød, fnugfri klud.

Når pladerne er helt tørre, kan du begynde at male. Påfør maling på træ. I første omgang anvendes en lille rund pensel, og den maler 10-15 cm langs alle slidser og profiler. Malingen påføres forsigtigt i små portioner til loftet.

Så gradvist, en eller to plader ad gangen, er hele loftet malet med en bred pensel. Maling til trælofter bør konstant omrøres og påføres på en træoverflade med kun et tyndt lag.

Installer og mal nye grænser.

Beton loft maleri

Før måling af betonloftet skal det pudses.

Der er regler, der observerer hvilket loft der vil se smukt ud og lavet - med høj kvalitet. Putty - en af ​​dem. Ifølge nogle hjemmeproducenter er et betonloft og uden kitt et godt match for malingen, men i dette tilfælde kan ingen garantere, at malingen vil ligge perfekt selv og vare i lang tid.

VIGTIGT! Specielle farver er også skabt til betonoverflader. For eksempel maling SPECTRA eller Aquapol fra "Paint".

Foto 5 - Før maling skal betonloftet pudses

Maling af loftet af gipsplader (gipsplader)

Gipsvæg bruges nu i det hele, fordi det er takket være dette materiale, at du kan lave hurtige og højkvalitets reparationer. I princippet kan du male dit eget loft, hvad enten det er enkelt eller to niveauer. Mange tror, ​​at det er endnu bedre at lægge maling på hvidvask, men det er unødvendigt.

Til maling gipsvæg skal bruge specielle formuleringer, der forhindrer absorption af fugtmateriale over normen.

Foto 6 - Forberedelse af gipsplankloftet til maling - puttying af leddene, slipning af bunden

Forberedelse af loftet på gipsplader til maling: faser

Seal af sømme spackling mix. Dette er meget vigtigt, fordi sømene ved krydset af gipsplader kan nogle gange være ret dybe og synlige for det blotte øje.

Putty hængslet loft.

Slibning gør det muligt at fjerne overskud fra loftets overflade.

Hvidevarer maling på gipsvæg:

Malingen påføres hurtigt, så loftet har en flad overflade, der er ingen striber.

Du kan ikke ændre rullen i færd med at male, da forskellige ruller kan have forskellig struktur.

Under arbejdet er det umuligt at vende tilbage til den malet del af loftet, som begynder at tørre.

Hvis loftet skal males i tre lag, så påføres det første lag vertikalt, det andet vandret og den tredje igen lodret.

Maling af loftet af krydsfiner

Krydsfiner med hensyn til hyppigheden af ​​brug i hjemreparationer er lidt ringere end gipsvæggen. Det er vigtigt, at krydsfiner er tør før maling.

Foto 7 - I nogle tilfælde er malingen ikke nødvendig - det er nok til at dække loftet lavet af krydsfiner med et beskyttende lag

 • Du kan male det med maling eller lak;
 • har et tykt lag og godt isolerer lyd;
 • let;
 • holdbar;
 • hjælper med at skjule fejlene i hovedloftet;
 • Dette er en virkelig billig loft reparation mulighed.

Valg af maling

Det er muligt at male loftet med en vandemulsion (vandbaseret maling), først før den skal være dækket med en speciel base for ikke at blødgøre krydsfiner og dermed ikke "haste" loftet. Emulsionsmaling er en lugtfri vaskbar maling, og er derfor meget velegnet til alle lokaler. Rengøring og overfladebehandling før maling i dette tilfælde er standard.

Varianter af moderne maling til loftet er simpelthen fantastisk! De er forskelligartede, ikke kun i farve, men også i tekstur. Der er også nogle eksklusive typer maling, hvis pris overstiger $ 35/3 l ved et malingforbrug på 2 m² / 1 l.

Hvilken farve loftet skal males afhænger af typen af ​​værelse, på stilen i rummet og indvendige præferencer hos ejeren af ​​boligen. Hvid maling eller farvet pastel (for eksempel lys hvid maling til INNETAK loftet til en pris på $ 60/10 l) vil være egnet til både klassisk og stramt moderne interiør. I dette tilfælde passer de til enhver form for tapet eller gulv.

For at skabe en særlig atmosfære i indretningen, kan du bruge specielle typer maling: disse er præget, tekstureret og teksturmaling. Hovedkomponenterne af sådanne malinger er vandig akryldispersion, marmoreret marmor, miljøvenlige og varige tilsætningsstoffer.

Foto 8 - Et eksempel på den færdige overflade efter påføring af strukturelle maling Alpina Silhouette Structur

Korrekt strukturel maling har disse egenskaber:

 • De er holdbare og modstår betydelige temperaturforskelle.
 • I modsætning til almindelige malinger har de øget styrke, hvorfor enhver skade ikke tolereres så dramatisk;
 • På grund af deres heterogene struktur er de i stand til at skjule selv de mest brutale defekter i loftet;
 • Med sådanne farver kan du drømme op og skabe dit eget individuelle loft: det er bølger, mønstre, blomster eller hele kompositioner.

Tekstureret loftsmaling anvendes som følger:

Overfladen er forrenset af snavs og støv, resten af ​​den foregående maling fjernes, der skal ikke være noget hvidvask.

Ved hjælp af akrylfiller fjernes alle mindre uregelmæssigheder fra tidligere værker. Alt dette skal tørre i en dag.

Overfladen behandles grundigt med primer, tørrer. Forberedende arbejde er meget vigtigt, inden der påføres strukturelle malinger, da sådanne malinger skal passe tæt på overfladen, så de i fremtiden ikke kan skrælle på grund af deres egen vægt.

Før du påfører maling til loftet, er det bedre at teste det på et stykke karton og øve på at anvende maling på overfladen.

Malingen skal blandes godt i en dåse, da tekstureringsadditiver falder til bunden under afregning. Ved påføring kan der være små forskelle i farven og teksturerne af den allerede påførte maling.

Den rigtige mængde maling hældes i kuvetten, om nødvendigt fortyndes med en lille mængde vand.

Til strukturelle maling anvendes en speciel konstruktionsvalse. De kan varieres. Store teksturer ser bedre ud i store rum eller på ydre overflader. Men finkornede ruller eller ruller med en glat struktur er perfekte til små værelser som et badeværelse eller et lille køkken.

Om nødvendigt kan rullen skylles med vand under drift.

Fuld tørring af malingen tager mindst 24 timer.

Dekorative maling til lofter - et værktøj til eksperimenter på loftets farve og tekstur.

Foto 9 - Anvendelse af reliefmaling

Nogle typer af dekorative maling

 • dekorative loft med gnistre;

Denne effekt kan opnås ved at anvende loftmaling, der dækker den med en speciel lak med glitter. De kan være sølv, guld, farve.

 • maling med marmoraggregat Bayramiks (Bayramix);

Denne maling indeholder en stor mængde granuler af forskellige farver og former, så du kan skabe unikke mesterværker. Du kan efterligne marmor, granit, skabe en mosaik. Dette materiale er elastisk, det forsvinder ikke, og det skaber aldrig revner, maling er fugtfast. Det påføres på samme måde som andre typer maling.

Foto 10 - Mal med marmorflis fra firmaet Bayramix

 • perle loft maling;

Eksternt vil et sådant loft se ud som om det er dækket af silke, som ser smukt ud og ømt ud. Perle maling er et rigtigt fund for dem der sætter pris på elegance i interiøret.

Foto 11 - CAPAROL Perlatec Guld-Silber perlemor pigment

Ligaton

Søgningsside

 • vigtigste
 • Marmor gips

Marmor gips

Dekorative plaster baseret på farvede marmor-, granit- eller kvartsflis. Der sker monofonisk, farve og endog nacreous.

Bygninger og værelser, der udformet som marmorerede vægge, skaber indtryk af soliditet og rigdom, fascinerer øjnene med deres design og producerer en uudslettelig æstetisk opfattelse på trods af stenens tilsyneladende koldhed.

Men ikke kun skønheden er bemærkelsesværdig dekorative marmor gips, det er meget praktisk i drift, så efterspørgslen efter det vil aldrig ende, på trods af fremkomsten af ​​nye anstændige materialer..

Sammensætning og egenskaber

Marmor gips er en elastisk blanding af kalksten og marmor, modstandsdygtig over for revner og transporterer alle de optiske egenskaber i stenen.

Den dekorative virkning opnås ved tilsætning til hovedkomponentpolymer- og pigmentadditiverne. Tilsætningen til granitblandingen forringer ikke kvaliteten af ​​marmorplaster, men øger kun styrken.

De vigtigste egenskaber ved marmor granitgips er:

 • mangel på termisk ekspansion
 • fugt modstand;
 • højeste styrke;
 • modstand mod aggressive medier
 • fravær af kemiske komponenter, sikkerhed;
 • fremragende dampgennemtrængelighed;
 • god vedhæftning.

ansøgning

Marmor gips anvendes overalt, selvom prisen er ret høj. Omfanget af marmor gips er omfattende: til indvendig og udvendig dekoration af lokalerne, hvor marmor tekstur vil se mest gavnlig ud.

Frostbestandigheden af ​​nogle modifikationer af marmor gips gør det muligt at anvende denne belægning i områder med lav temperatur. Grundlaget for anvendelse af dekorative marmor gips kan være:

Plasticitet og fremragende vedhæftning af belægningen tillader brugen af ​​gips til færdiggørelse af geometrisk komplekse overflader, hvor mønstre og mønstre anvendes, hvilket igen fører til skabelsen af ​​originale ornamenter og mønstre.

Marmor puds kan udføres manuelt, men man kan købe færdige og anvendes ved kendte fremgangsmåder, for eksempel, er en grov blanding anvendes af "vådt i vådt", når plottet med sprøjteblanding ikke tørrer før du ikke vil blive dækket ved siden af ​​ikke dannede fælles og lagene var de samme.

Køb dekorative marmor gips, der passer til dit interiør eller facade, kan du ved at læse kataloget af vores virksomhed. Vi tilbyder også professionelle tjenester til at anvende dekorative plaster. Alle spørgsmål høres af virksomhedsledere.