9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Silikone maling: valgfuld subtilitet

Malingen er repræsenteret af et moderne marked i et stort udvalg. Den bruges til udsmykning af forskellige lokaler, udvendig og indvendig dekoration samt skabelsen af ​​unikke design. Et særligt sted blandt det rige udvalg af farvesammensætninger er silicone maling.

Materialegenskaber

Silikone farvestoffer er som regel vandbaserede. Dette er en vanddispersionsmaling, som også indeholder forskellige silikoneharpikser. Vand anvendes som opløsningsmiddel. På grund af materialets særlige komponenter er der ingen skarp og ubehagelig lugt.

Kvalitetsproduktet er fuldstændigt miljøvenligt og sikkert for sundhed og miljø.

Malingen kan sikkert bruges til at dekorere stuer: soveværelse, stue eller planteskole. På grund af den høje vandafvisende egenskab kan sammensætningen bruges til at dekorere et badeværelse, badeværelse eller køkken. Vandtæt maling bevarer tætheden og farvemætningen under påvirkning af damp og fugt.

Et andet træk ved sådanne malinger er, at de kombinerer fordelene ved silicat- og akrylkompositioner, uden at have ulemperne ved disse opløsninger.

egenskaber

Silikoneharpiks er en af ​​hovedkomponenterne med samme navn maling. Dette element har unikke egenskaber, blandt hvilke det er vigtigt at bemærke:

 • ikke-termoplast;
 • elektrisk neutralitet
 • elasticitet.

Foruden harpiksen er forskellige mineralkomponenter og småpigmenterede partikler nødvendigvis til stede i sammensætningen, på grund af hvilken opløsningen er i stand til at trænge ind i porerne, fastgjort til overfladen. Denne funktion er især nyttig, når du arbejder med en træbase. Efter tørring dannes et pålideligt, praktisk og holdbart lag af attraktiv farve. Høje temperaturer vil ikke være i stand til at blødgøre lag af efterbehandling materiale.

Anvendelsesområde og typer

Silikone maling kan bruges til at male overflader fra følgende materialer:

 • forskellige mineralbaser;
 • drywall;
 • pudsede baser;
 • plast;
 • metal;
 • træ (maling af denne type bruges til at dekorere træflader meget sjældent på grund af et højt forbrug).

Det anbefales kraftigt ikke at bruge maling til at dække våd beton, bitumen, nitro-emalje og olieoverflader.

Afhængigt af stedet for farvning er alle produkter opdelt i 2 typer:

 • facade kompositioner (til udvendig);
 • indvendig maling (til indendørs arbejde).

Mængden af ​​materialeforbrug afhænger af overfladestrukturen. Gennemsnitsværdien er ca. 200 til 280 g / m2.

Fordele ved valg

Eksperterne analyserede silicone maling og lavede en liste over fordelene ved dette forbrugsmateriale. Disse omfatter følgende symptomer:

 • Vandtæt. På grund af det er malingen brugt i rum, hvor det forøgede fugtindhold opretholdes. Materialet beskytter overfladen mod dannelse af mug og mugg.
 • Dampgennemtrængelighed Denne indikator vil give den nødvendige udveksling af fugt inden for og uden for bygningen. Maling gør det muligt for materialet at passere luftpartikler, hvilket eliminerer fugtets ophobning.
 • Fleksibilitet. Silikone maling kan bruges til mindre reparation af overfladefejl. Det vil let overlappe slidserne, hvis bredde ikke overstiger 2 millimeter.
 • Stabilitet. Sammensætningen har en høj modstand mod negative miljøeffekter. Konstante ændringer i temperatur, tør luft, vind, frost - alle disse og andre vaguer af vejr vil ikke ødelægge skønheden og densiteten af ​​det dekorative lag.
 • Pleje. Maling har fremragende modstand mod forurening. Materialet tiltrækker næsten ikke støv og snavspartikler. På grund af dette anvendes produkterne til udsmykning af facader af bygninger og indretning.
 • Levetid Holdbarheden af ​​det dekorative lag vil behageligt overraske selv den mest krævende kunde. Optimal levetid varierer fra 20 til 25 år. Først efter denne tidsperiode bliver det nødvendigt at male på ny.
 • Mætning og lysstyrke. Kvalitetsmateriale har en høj æstetisk præstation. Skønheden og lysstyrken af ​​laget vil blive opretholdt i hele lang levetid.
 • Alsidighed. Silikone maling er egnet til maling af overflader af forskellige typer.

Nogle producenter i fremstillingen af ​​maling blandes i de særlige tilsætningsstoffer. Disse komponenter giver materialet særlige positive egenskaber.

Før brug skal du sørge for at læse sammensætningen omhyggeligt.

Overfladebehandling

Før du påfører silikonemaling på overfladen, er det nødvendigt at udføre det forberedende arbejde. Den forberedte base er en garanti for ensartet malfordeling og holdbarhed af belægningen. Du kan selv gennemføre proceduren ved at følge de relevante anbefalinger.

For det første skal overfladen rengøres grundigt, helt fjerne snavs, partikler af den gamle finish og støv fra den. Hvis vi snakker om at male en relieffacade, slippe af med snavs (blade, grene). Derefter vaskes og tørres overfladen. Skummende formuleringer kan anvendes, og en bygningstørrer kan være nyttig til hurtig tørring. Silikone kan påføres over gammel maling, men det anbefales ikke.

14 bedste maling til vægge og lofter

Boligejere med erfaring husker med horror denne type væg og loft dekoration som hvidvaskning. På den ene side en smuk hvid overflade, og på den anden side - mange problemer. Meget rettidige producenter af malinger og lakker har udviklet alternative typer af maling. Med deres hjælp kan du arrangere loftet og væggene i begge ultra-hvide farver og lave en højdepunkt i form af en flerfarvet belægning. Forskelligt adskiller sig fra arkaisk hvidvaskning og pleje af den malede overflade. I de fleste tilfælde kan du uforsigtigt vaske lofterne og væggene ved at tilføje svagt alkaliske vaskemidler til vandet. Når du vælger en passende maling, anbefaler eksperter at være opmærksomme på nogle få punkter.

Kriterier for udvælgelse af maling til loft og vægge

Mange købere begynder deres valg med et prisklasse. Men billig budgetmaling kan gøre reparationer meget dyre. Faktum er, at hver maling har sin egen dækningsgrad. Hvis du kan opnå perfekt dækning i et enkelt pas, vil det være mere gavnligt end at anvende 2-3 lag med en pause til tørring. De samlede omkostninger ved reparationer påvirkes også af malingforbruget.

En vigtig parameter for brugerne er holdbarheden af ​​den malede overflade. Højkvalitetsmaling efter tørring har en vand- og smudsafvisende evne, ændrer ikke den oprindelige farve selv når den udsættes for sollys.

Når man vælger et materiale, er det værd at overveje rummets karakter. Næsten alle malinger opfører sig godt i opvarmede lokaler. Men temperaturen falder og høj luftfugtighed kan ikke modstå alle produkter.

Vores anmeldelse omfatter de bedste maling til loft og vægge. Ved beregningen af ​​vurderingen blev følgende kriterier taget i betragtning:

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

For nylig er silikone loftsmaling vist på markedet. Men dette forhindrede ikke belægningen i tilstrækkelig grad på grund af sin lave berømmelse. Belægningen fandt hurtigt kendetegnende for deres egenskaber og fastbesat de højeste positioner.

Dette skyldes primært muligheden for at bruge det i værelser med høj luftfugtighed og temperaturændringer. Artiklen introducerer silikonemalingens egenskaber og hvordan man anvender det.

Coating egenskaber

Silikone er en vanddispersionsammensætning, hvis basis er siliconeharpiks, og vand tjener som opløsningsmiddel. Dette giver belægningen miljømæssig renlighed og mangel på lugt.

Disse kvaliteter tillader brug af silikoneforbindelser til efterbehandling af soveværelser og endda børn. Et vigtigt træk er kombinationen af ​​fordelene ved akryl- og silicatbelægninger, men samtidig har det ikke deres ulemper.

Deres vigtigste fordele og ulemper er angivet i tabellen:

 • Dampgennemtrængelighed, som giver en naturlig fugtudveksling indendørs, vægge trækker vejret.
 • Vandtæt. Dette giver dig mulighed for at bruge belægningen i værelser med højt fugtindhold. På vægge og loft, efter maling med en sådan sammensætning, forekommer der ikke skimmel.
 • Modstandsdygtighed over for solstråling, store temperatur ekstremer.
 • Det tiltrækker ikke støv, hvilket gør det muligt for sammensætningen at blive brugt til indretning af værelser og facader.
 • Fleksibilitet. Malingen kan overlappe huller op til to millimeter bredt.
 • Holdbarhed, op til 25 år mister ikke sin farve og lysstyrke.
 • Alsidighed. Maling kan anvendes til ethvert materiale.
 1. Høj pris
 2. Gasspermeabiliteten af ​​belægningen gør det metal, der er maleret, sårbart over for korrosion, hvilket kræver at det beskyttes mod rust.

Tip: For at sikre pålidelig brandsikkerhed i lokalet er det nødvendigt at behandle vægge, lofter og al metalkommunikation med flammehæmmere. Dette kan være flammehæmmende stoffer, der anvendes til metal "Polistil" eller nogen anden belægning.

Hvilken slags maling kan købes

De høje omkostninger ved materialet indebærer at vælge den rigtige belægning.

Det mest almindelige loft, som tilbyder russiske markeder:

 • Rockwool Rocksil. Vanddispersionscoating, hvis basis er ROCKsil silicone emulsion anvendt til facadeisolering. ROCKsil øger vand- og vejrbestandigheden af ​​den plasterede overflade. Materialet har en høj dampgennemtrængelighed, modstand mod forvitring og forurening.
 • Facade Silicone. Silikonmodificeret maling har et stort udvalg af nuancer til matte overflader, med vejrbestandighed og dampgennemtrængelige belægninger. Den bruges til langsigtet beskyttelse af mursten, beton, pudsede facader og de samme lysisoleringssystemer. Besidder høj overfladeevne af en overflade, modstandsdygtighed mod sollys.
 • Tikkurila's termal bruges til at belægge forskellige metaloverflader indenfor og uden for rummet. Vedligeholder høj nok temperaturer - til rødt-varmt jern. Farvesammensætning - aluminium, sort.
 • Caparol Capa Silan - bruges til at male præmie loftet. Den kan kun bruges til efterbehandling af overflader indendørs. Efter påføring dannes en pålidelig beskyttelsesfilm, som tjener i lang tid.

forbrug

For korrekt at bestemme forbruget af farvesammensætningen er det nødvendigt at kende området for det malede loft. For at gøre dette skal du måle bredden og længden af ​​den malede overflade og beregne området. Det opnåede resultat multipliceres med forbruget pr. 1 m², hvilket er angivet ved brugsanvisningen.

Typisk går loftmaling op til 10 m², ca. 1 liter. Nogle gange er den samme mængde dækning nok til 15 m².

Tip: For at reducere forbruget skal overfladen være forbelagt med en akrylbaseret primer.

Forbruget af siliconemaling afhænger af typen af ​​den malede overflade og typen af ​​værktøj til dens anvendelse.

 • På glatte, meget jævne eller højkvalitets primerede overflader vil der være meget mindre farve.
 • For maling af beton eller ubehandlet træforbrug er det nødvendigt at øge.
 • Dækning forbrug vil være den højeste, hvis loftet er malet med en langhåret eller skum rulle (for mere detaljer se her).

Det er bedst at bruge et værktøj med en gennemsnitlig børstehøjde.

Funktioner i brug

Silikone maling er ideel til:

 • beton;
 • Porøs beton;
 • Kalksten;
 • Natursten;
 • mursten;
 • Mineral og rehabilitering gips;
 • Termisk isolering fastgørelsessystemer;
 • Syntetisk harpiksbaseret gips;
 • Silikat eller dispersionsmaling.

Denne liste angiver den udbredt anvendelse af silikone maling til forskellige overflader af lofter og vægge.

Forberedelse af grundlaget for maleri

Før du påfører silikone lakering med egne hænder, skal basen være forberedt på forhånd.

 • Overfladen rengøres fra den gamle belægning, støv og snavs, om nødvendigt, godt vasket og tørret.

Tip: Silikone belægning kan påføres den gamle maling, men gør det ikke.

 • Hvis der er fejl på overfladen, anvendes kitt til at fylde alle revner med opløsningen.
 • Efter at have taget loftet i en ideel stand, behandles den med en primer, som forbedrer vedhæftningen, styrker den hårde overflade og reducerer materialet forbrug.

Maleriarbejder

Før du begynder at male, er loftet værd at se videoen.

Til påføring af maling i loftet kan du bruge:

 • Brush.
 • Roller. Dette er det mest populære belægningsværktøj.
 • Spray flaske. Dette er den nemmeste og hurtigste måde at anvende maling på. Men prisen på enheden er ret høj, hvilket ikke altid er egnet til udførelsen af ​​arbejdet.

At male loftet med en rulle, du har brug for:

 • Beskyt fra maling alle overflader, der ikke udsættes for farvning. Passer bedst til dette maskeringsbånd i kombination med plastikfolie.
 • Før brug er malingen godt blandet for at opnå en homogen blanding, og om nødvendigt blandet med farveskema, som vist på billedet.

Tip: For at bestemme de ønskede proportioner skal du først fortynde en lille smule maling. Derefter farve alt på én gang og fokusere på forsøgsresultatet og male alt i ét pas. Husk at få næsten to identiske farver for hånd er næsten umuligt.

 • Malingen hældes i en specialbakke til rullen.
 • Dips ind i værktøjet. Til ensartet imprægnering skal den forsigtigt presses på puden i panden.
 • Belægningen på loftet påføres med et tyndt ensartet lag uden dråber fra hjørnet på den modsatte side af vinduet.
 • Børstefarve er vanskelige at nå frem til.
 • Efter at det første lag tørrer, gentages farvningsproceduren igen.

Silikone maling til loftet passer perfekt på overfladen uden stribning. På trods af den høje pris er denne overbetaling fuldt ud berettiget af coatingens lange levetid og dens unikke kvaliteter.

Silikone vægmaling

Vi besluttede at købe silikone maling, men du ved lidt om produktet? Du var på denne side af en grund, fordi vi sælger overfladebehandlinger fra kendte mærker. Nu vil vi fortælle dig så meget som muligt om materialets egenskaber, forberedelsesarbejdet og maleriet selv. Denne gruppe af produkter optrådte på markedet for nylig, men mange forbrugere har allerede værdsat sine fordele og mangel på ulemper.

Modstandsdygtighed og miljøvenlighed er de vigtigste trumps

Afslutningsarbejde i Moskva udføres dagligt af hundredvis af indbyggere i storbyen. Mange af dem er opmærksomme på et sådant kriterium som pris. Det vedrører både selve materialet og mesterens arbejde. I betragtning af kun omkostningerne og æstetiske egenskaber ved det endelige resultat, gør folk en stor fejltagelse. For det første skal der især være miljøsikkerhed, især når man afslutter børns værelser. Silikone vandbaseret maling fra følgende producenter kan fuldt ud levere det:

På grund af den unikke sammensætning af silicone-baseret materiale kan endda bruges til omdannelse af børns værelser og soveværelser. Andre styrker er:

 1. Universitet - kompatibilitet med forskellige materialer (beton, mursten, mineralgips, etc.).
 2. Vandafvisende - kvalitetsbeskyttelse under de mest ekstreme forhold.
 3. Holdbarhed.
 4. Dampgennemtrængelighed - en garanti for naturlig luftcirkulation og optimal fugtudveksling.
 5. Elasticitet - høj kvalitet maskering af mikro revner.
 6. Farvefasthed - Lysstyrke selv efter mange år.
 7. Modstandsdygtighed overfor forurening - pålidelig beskyttelse af vægge fra støv.

Materialet mister ikke sine unikke egenskaber i værelser med høj luftfugtighed og ustabile temperaturforhold, samtidig med at de originale eksterne egenskaber bevares.

Forberedende og hovedværker

Det er muligt at udføre alle faser af finish selvstændigt. Silikone maling af den klassiske sammensætning inden påføring, som de fleste dekorative belægninger, kræver nogle foreløbige overfladebehandling. Det første trin er fjernelse af snavs og rester af den gamle belægning og udjævning af overfladen ved hjælp af forskellige putter. Desværre maskerer silikonemaling ikke, men understreger fejl. Forsøg ikke at "bedrage" materialet - uden normal forberedelse af overfladen bliver det dårligt.

Den anden fase - behandling primer. Det til tider forbedrer vedhæftningen og har en positiv indvirkning på forbruget af materiale. Silikone maling tvinger ikke til at ty til særligt komplekse værktøjer: en klassisk rulle er også velegnet til anvendelse.

Silikone maling

Praktisk silicone vandbaseret maling til indendørs arbejde - syntese af ekstremt praktisk og resistent silikat samt fænomenalt holdbare og plastiske akrylemulsioner. Men i modsætning til deres forfædre er silikonsuspensioner næsten helt fri for fejl.

Silikone maling til loftet, vægge og andre indre overflader

Egenskaber og egenskaber ved silicone maling

Hovedbindemidlets rolle i silikone maling er emulgeret silikoneharpiks, som har unikke egenskaber. Dette er en elektrisk neutralitet og ikke-termoplasticitet, hvilket indikerer umuligheden af ​​at blødgøre det påførte lag med stigende temperaturværdier. Også inkluderet er pigmenterede partikler og forskellige mineralfyldstoffer. Takket være denne sammensætning trænger den dybt ind i overfladen, hvilket sikrer pålideligheden og holdbarheden af ​​det dekorative lag.

Anvendelsesområde - cementoverflader, murværk, pudsede baser, fly af natursten og gipsvæg og andre mineralbaser.

Silikoneemulsioner er opdelt i to separate grupper:

Silikone vandbaseret maling til indendørs arbejde: fordele og ulemper

Den største fordel ved siliconemaling er anerkendt 100% vandresistens på grund af tilstedeværelsen af ​​siliconeharpikser i sammensætningen. De beskytter overfladen mod befugtning og fremmer selvrensning af basen på grund af anti-statiske egenskaber.

Silikoneemulsioner, der er udstyret med hydrofobicitet og dampgennemtrængelighed, opnår upåklagelig resistens over for reproduktion af bakterier og svampe. Disse egenskaber eliminerer behovet for periodisk overfladebehandling med algicide / fungicide septiktanke, hvilket er særligt vigtigt for våde rum. Den malede overflade vil være godt beskyttet mod overdreven fugt og dampe, det vil sige naturlig damp og fugtudveksling sikres. Derfor vil der altid være behagelige mikroklimatiske forhold i rummet.

Silikonefilm giver ikke overfladespænding i underlaget. Denne egenskab er særligt relevant for mineral, det vil sige plasterede fly.

Silikoneemulsionssuspensioner er fuldstændig resistente over for forskellige miljøpåvirkninger. De er ikke bange for koldt, pludselige ændringer i temperaturen, konstant destruktive virkning af ultraviolet stråling, høj luftfugtighed. Derfor er de anerkendt som ideelle til facadeflader og til badeværelser.

En anden ubestridelig fordel ved silikone maling er miljøvenlighed i kombination med den hypoallergenfarvede base. Sammensætningen når den påføres, lugter slet ikke og udsender ikke giftige stoffer. Emulsionen er fuldstændig harmløs, selv med lang kontakt med den ubeskyttede hud.

Det skal bemærkes den hidtil usete elasticitet, på grund af hvilken emulsionen betragtes som ikke kun en af ​​de mest modstandsdygtige overfor dannelsen af ​​revner, men også meget let påført overfladen. Ubesmittet struktur er i stand til at blokere revnerne på basis af størrelsen på 2 mm.

At have i arsenalet af alle ovennævnte fordele, giver silikonevandbaseret maling til indendørs arbejde en anden fordel - holdbarhed.

Den eneste ulempe ved maling er dens høje omkostninger.

Anbefalinger til udvælgelse

For at præcis bestemme de tekniske egenskaber, som maling skal opfylde, skal du være opmærksom på rummets specifikationer. Til badeværelser, køkkener og udvendige overflader er det tilrådeligt at vælge en silikoneemulsion med en maksimal vandafvisende og dampgennemtrængelig egenskab.

Graden af ​​partikelfræsning påvirker det dekorative lags evne til fugtudveksling. Den optimale værdi er 30-60 μm. En større partikelstørrelse kan signifikant påvirke sammensætningens skjulekraft og elasticitet, og en mindre kan forværre basens dampgennemtrængelighed.

Vær også opmærksom på modstanden mod våd slid, reguleret af DIN EN 13300. Klasser 1-2 betragtes som de mest slidstærk.

Hvis malingen er købt til maling af facaden, er det tilrådeligt at bygge videre på kompositionens lysmodstand og frostbestandighed. Typisk er disse tal angivet af producenten på etiketten.

Malearbejde

Før direkte maling er det nødvendigt at udføre forberedende foranstaltninger med det formål at fjerne den gamle belægning, skrælningspasta eller gips (i tilfælde af tidligere færdige overflader). For trækfly er det tilrådeligt at bringe dem til en perfekt tilstand med spacklingblandinger, og behandl dem forsigtigt med en primer i flere lag.

Preliminære priming af baserne er et løfte ikke kun fremragende vedhæftning med et putslag, men også en garanti for et fald i et forbrug af maling. Dette skyldes det faktum, at overfladen, der er primeret i det mindste i to lag, afbalancerer sin absorberende evne signifikant. Under silicatmaling producerede specialiseret type primer.

Derefter må flyet tørre godt og kun derefter fortsætte med at male. Silikoneemulsioner sælges allerede i færdig form, så det er nok at sætte dig i gang med en rulle, flere børster eller i bedste fald en airbrush og begynde at anvende sammensætningen.

Super moderne silikone vandbaseret maling til indendørs arbejde anerkendes som en unik og alsidig sammensætning, der er udstyret med mange fordele. Sandt, med undtagelse af blot en ret kontroversiel fejl. Trods alt er den høje pris fuldt berettiget af de fænomenale egenskaber ved det opnåede lag og det usædvanligt æstetiske udseende af den dekorative base.

Hvilken maling er bedre at bruge til loftet

I modsætning til vægge og gulve er lofterne tomme, hele deres plan er åbent, og overfladenes mindste plet eller ujævnhed er perfekt synlig, især med sidelys, der falder fra en lysekrone eller andet lysarmatur. Hertil kommer, at lofter altid er i zone med forhøjet temperatur, fugtighed og er et sted for koncentration af støv og andre forurenende stoffer, der opdrættes af konvektionsstrømme.

Sådanne operationelle træk stiller særlige krav til loftmaling. De fleste indvendige maling til dette formål er ikke tilpasset og vil medføre andet end vanskeligheder i arbejde og yderligere udnyttelse. Fabrikanter af maling og lak af de fleste mærker har en særlig niche inden for rækkevidde af lofter. Men for at sige utvetydigt, hvilken form for maling til loftet i lejligheden er bedre og vanskelig - de adskiller sig normalt kun i nogle specifikke egenskaber, og i hvert enkelt tilfælde er det nødvendigt at vælge deres sammensætning.

Hvilke typer maling passer bedst til maling af loftet i lejligheden

For at bestemme hvilken maling der er bedre til loftet, kan du sammenligne dem i komposition. Oftest anvendes maling af flere kemiske sammensætninger:

Ud over prisen er de ganske forskellige forbrugsegenskaber, men igen kan man ikke sige, hvad der er bedre og som er værre - hver af dem har visse fordele i forhold til et bestemt rum og loftmateriale.

Akrylmaling

Den mest populære type vandopløselige indvendige maling, som oftest bruges til at male loftet. De er baseret på akrylharpikser, deres copolymerer og en række andre komponenter. Akrylkompositioner fremstilles i form af emulsioner og dispersioner - de mindste partikler af maling suspenderet i vand. Hvis du ser under et mikroskop, ser emulsionsmalerne ud som små bolde, der flyder i vand.

Akrylharpikser opløses ikke i vand, og det er umuligt at blande disse væsker på andre måder. Før brug skal akrylmaling blandes grundigt, så partiklerne er jævnt fordelt efter volumen. Efter maling af loftet males kulerne over hele flyet, fusioneres i en kontinuerlig film og danner en tynd, men holdbar belægning. Efter at vandet er fordampet, vil farvestoffet polymerisere og reagere ikke længere med vand. Akrylmaling er ret elastisk, og med en temperaturændring i rummet skrider ikke og danner ikke buler.

Latex maling

Ændring af akryl loft maling er latex. De er skabt på samme grundlag, men der er kunstige gummi og andre additiver i sammensætningen, som efter tørring danner en meget tæt belægning, der er kendetegnet ved høj fugtbestandighed, men lav dampgennemtrængelighed.

Latex loftsmaling er normalt tilgængelig i form af hvide og snehvide kompositioner med forskellige niveauer af glans, halvglans og halvmattet er meget populære, de kombinerer alle fordelene ved latexmaling med kravene til afslutning af lofterne. Men også blanke og dybe uigennemsigtige maling med latexindhold anvendes også ofte, især på lofter med kompleks relief. Faktum er, at gummi giver overtrækslaget en høj grad af elasticitet, det bøjer perfekt rundt om overfladen og danner en monolitisk film på indretningen af ​​enhver kompleksitet.

Latex maling fremstilles for det meste på basis af acrylcopolymerer, så det er billigere uden mærkbart tab af kvalitet. Men der er sammensætninger uden acrylater, kun på gummibasis. Men de er meget dyre og bruges sjældent i massekonstruktion og reparation.

Silikat maling

Grundlaget for sådanne malinger er flydende kaliumglas emulgeret i vand, suspension af talkum, kridt, zinkhvid (base A) eller calciumborat (base B). Efter tørring danner malingen et slidstærkt vandtæt lag, der er karakteriseret ved høj dampgennemtrængelighed.

En begrænsning af brugen af ​​silicatmaling er deres manglende styrke på løst, højt porøst, absorberende og poleret overflade. Men på mineralbaser - gips, beton, mursten, gipsvæg, er de i nogle tilfælde bedre end akryl og latex, især i våde rum.

Silikatformuleringer er ideelle til:

Men i soveværelserne og stuerne anbefales det ikke.

Ulempen ved silicatsammensætninger er deres lave plasticitet - de dækker ikke mikroskader og andre basefelter. Men denne ulempe er afbalanceret af snavsafvisende egenskaber og høj modstand mod vask ved næsten ethvert middel. Derudover forhindrer de aktivt forekomsten af ​​skimmel og svamp, hvilket eliminerer ophopningen af ​​fugt inde i loftet. Selv uden brug af antiseptika er risikoen for sporer, der forekommer og multipliceres, minimal. Omkostningerne kan også betragtes som et plus - silikatmalinger er i budgetsegmentet og er et af de bedste i forhold til pris / kvalitet.

Silikone maling

Bestemmer jo bedre maling loftet, du kan ikke tabe silikone maling. De er baseret på silikoneharpiks, men i deres rene form anvendes de næsten ikke som indvendige maling. Fabrikanter bruger aktivt deres egenskab til at blande med akrylharpikser og tilbyde formuleringer baseret på acrylater med en høj procentdel af silikoner.

Sådanne blandinger er yderst praktiske og kombinerer alle de positive egenskaber af silicat og acrylforbindelser. De er holdbare, fleksible, har høj dampgennemtrængelighed, vandtæt. X er også kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for vand, elasticitet og styrke af finishfilmen. Høj vedhæftning til de fleste mineralske materialer suppleres med fremragende kompatibilitet med gamle maling. De kan anvendes både på akryl og silikat maling.

Hvordan man vælger farve og tekstur af maling til loftet

Valg af maling til loftet, du kan fokusere på deres glans, vandmodstand, muligheden for farvning, omkostninger. Men det er bedst at vælge maling til det tilsigtede formål - til køkken, stue, hall, badeværelse. Typisk har producenter, der anbefaler en bestemt type maling til et bestemt rum, allerede taget hensyn til funktionerne i driften og har indarbejdet de nødvendige komponenter i malingen for at forbedre egenskaberne.

Valget af maling tekstur

Med hensyn til glans er der et meget stort udvalg af belægningsindvendige maling:

 • blank;
 • halvblank;
 • halvmat;
 • mat;
 • dyb matte

De er næsten ens i sammensætningen, bortset fra de komponenter, der er ansvarlige for overfladeglans. Til loftet er det bedst at vælge malinger, lige fra halvmattens niveau. De skjuler helt små defekter i overfladefinish, tuberkuler, hulrum, spor af værktøjer. Og blankt fremhæver alle fejl, skygger dem og gør dem mere synlige i reflekteret lys.

Men det betyder ikke, at højglans maling til loftet ikke passer - i mange tilfælde de kan opnå interessante og nyttige optiske effekter, for eksempel, visuelt øge størrelsen af ​​rummet, lave en lys, fremhæve de interessante træk ved den arkitektoniske udformning af huset. Desuden har blanke maler normalt en høj fugtighedsbestandighed og er meget bekvemme ved rengøring, hvilket gør det muligt at bruge aktive vaskemidler.

Mal farvevalg

Traditionelle hvide lofter er ikke ude af brug, men man kan ikke sige, at de fortsat er i toppen af ​​populariteten. Oftere begyndte at opfylde mulighederne for maleri i pastel og lyse farver med forskellig mætning og endda flerfarvede lofter med en kombineret farve, hvor det er hvidt eller slet ikke, eller det er ikke dominerende.

Men valget af loftets farve er ikke vilkårligt - der er visse regler, hvormed man vælger maling.

De fleste indvendige maling kommer til markedet i form af hvide baser af varierende grad af farvemætning - hvid, lys hvid, snehvid, blændende hvid. De er som regel farvet i pastelfarver eller anvendes uden farvning. En anden del af farverne tilbydes i en farveløs form - de er tonede i alle farver, blandt hvilke domineres af lyse og mættede. Hvis du bestemmer hvilken farve der vil sejre, så skal du vælge basis - hvid farve kræver mere pigment, så denne maling bliver dyrere.

Mal farvene manuelt eller på specielle maskiner med computervalg af pigmenter. Ofte er omkostningerne ved farvning sammenlignelig med prisen på hvidt loftmaling, så tæl reparationsbudgettet for denne omstændighed. Men det er muligt at tilføje farve til maling manuelt, før maling, men det er ret svært at komme ind i en skygge nøjagtigt. Hvis det ansvarlige loft er malet i et designerinteriør, må du ikke spare på maskinens farvning.

Når du vælger en maling fra en bestemt producent, skal du prøve at købe pigmenter eller farvepasta fra kataloget af samme mærke. Som regel udvikles de til bestemte sammensætninger og kan ikke give den ønskede virkning i en blanding med malinger af forskellig oprindelse. Vær også opmærksom på, hvilken kemisk sammensætning farvestoffet er beregnet til - pigmenter til silikone maling er ikke altid velegnede til akryl og er fuldstændig uegnet til silicat.

Hovedregelen ved valg af farve til loftet - det skal være i harmoni med vægternes farve, men ikke fusionere med dem. Hvis dette sker, mister rummet straks sin form, og der er en følelse af ubegrænset plads, hvilket ikke er meget acceptabelt i det indre af en boligbygning.

Designere anbefaler at vælge de mest behagelige farver til en bestemt type lokaler. Anbefalinger er ikke strenge regler - hver designer har sin egen tilgang til løsning af rumlige problemer, men sådanne farver er mest hensigtsmæssige:

1. For små værelser med et begrænset antal vinduer eller uden dem (korridorer, gange) - blå, hvid, beige.

2. For køkken og spisestue - farverne er ikke for lyse nuancer. Malingen er valgt vandtæt, dampgennemtrængelig.

3. Soveværelse, stue - rolige pastelfarver, ren hvid i halvglans eller matglans.

4. Børn - lyse munter farver.

5. Skabe - hvid, creme, beige, i grønne eller blå toner.

Under ingen omstændigheder skal loftet være mørkere end væggene, selvom sådanne tendenser kan ses i nogle designers arbejde. Selv i stærkt lys vil et sådant rum skabe en følelse af tunghed over dit hoved. Det er bedst, hvis farven gradvist lyser fra gulvet til loftet, ikke fusionerer, men ikke kontrasterende.

Graden af ​​glans er allerede nævnt - matte og halvmattede malinger er mest foretrukne i værelser med et normalt forhold mellem højde og areal. Glans og halvglans er passende i små værelser, værelser med ikke-standard konfiguration og til løsning af forskellige specielle designopgaver.

Bedste loftsmaling - Producentanmeldelse

Vi gentager i erklæringen, at det er svært, næsten umuligt at vælge den bedste maling for alle indikatorer. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper. Du kan kun bestemme det bedste ved en eller to indikatorer. For eksempel vil en maling med fremragende skjulekraft og vandmodstand være for "duftende", mens en miljømæssig sikker og dampgennemtrængelig maling er dårligt tonet. Derfor begrænser vi os kun til et kort overblik over de bedste producenter, med en indikation af fordelene ved deres maling.

sne

Maling polsk producent «Sniezka» forskellige praktisk, lav pris, brugervenlighed. De findes i mange forskellige typer, og du kan finde en sammensætning til beton, gipsvæg, træ, gips. Dette gør det muligt for en maling at dække loftet på forskellige tilstødende materialer.

Maling "Snowball" blev værdsat af både fagfolk og folk, der bruger det i daglig reparation. For familiens budget er der ikke noget bedre valg end at male loftet, da der næsten ikke er nogen sne. De bedste loftmalerier er Disney, Ultra Bel og ECO serien.

Dulux

Professionel maling forbedret miljøsikkerhed. Til lofterne er specielle formuleringer meget bekvemme, som, når de påføres, er lyserøde i farve og efter tørring bliver helt hvide. Dette undgår ublegede områder på baggrund af en hvid primer eller det første, allerede tørrede lag af maling. I nogle forbindelser indført sølvioner, der eliminerer udseendet af skimmelsvamp og svamp i loftet.

Til malinger tilbyder Dulux et bredt udvalg af farvestoffer indsamlet i kataloget Dulux Colour Palette. Se hvordan loftet ser ud i forskellige belysninger kan ses ved hjælp af specielle computerprogrammer udviklet af virksomheden.

Tikkurila

Et af de mest berømte virksomheder i malerierne. Produkter af finsk bekymring tilhører eliten af ​​maling og lak. Du kan vælge malinger til materialer, der er tonet i farverne på "Tikkurila Symphony" (20.000 farver), OPUS 1 (2436), Monicolor (2024) og flere dusin andre muligheder. Alle malinger er af højeste kvalitet og selvfølgelig ganske høj pris. Som regel bruges malinger af det finske mærke til designreparationer til design af eksklusive interiører.

Den finske budgetmaling vedrører Tikkurila. Det produceres både i Finland og i Rusland til udbredt brug, oftest til husstandsreparationer. De kræver ikke højtuddannede bygherrer, men resultaterne fra brugen af ​​TEX er ikke alt for imponerende. Men til en overkommelig pris, maling loft opdatering hvert 2-4 år er helt acceptabelt for ethvert budget. God maling i hvid og under farvning i værelser med normalt og tørt mikroklima. For køkkener, badeværelser, kontorer, er det bedre at vælge maling dyrere.

Caparol

Med den nuværende markedssituation er Caparol-mærket meget trygt og ikke overlegen i popularitet til Snowball og endda overgår det. Men prisen på denne maling er betydeligt højere. Tysk mærke Caparol producerer miljøvenlige indvendige maling til forskellige formål. Latex- og silikoneforbindelser i serien CAPASILAN, Indeko-Plus, Samtex og andre er beregnet til lofter. De er perfekt tonede i henhold til ColorExspress-systemet og er kendetegnet ved coatingens holdbarhed og ekstraordinære farvefasthed.

Sådan vælges silikone maling til vægge

Hvis du beslutter dig for at opdatere indretningen af ​​din lejlighed, er der i dag mange farver, der kan hjælpe med dette. Valget af farve er ikke det vigtigste, hvad du skal forstå. I dag kan du finde latex-, akryl-, silikone-, vandbaserede og andre malinger. For at forstå dette er det slet ikke let, så i denne artikel vil vi undersøge to typer maling - det er silicone og silicatforbindelser.

Derudover lærer vi, hvordan man laver maleri med egne hænder.

Silikone maling

I dagens tid er siliconemaling et af de mest foretrukne materialer til forbrugere. Den er ideel til både udvendig og indvendig arbejde. Dette materiale har bedre kvalitet end akryl- eller silicatforbindelser. Silikoneharpikser blødgør ikke ved forhøjede temperaturer, med andre ord er de ikke termoplastiske. Desuden har silikone produkter god vandafviselighed. Det betyder, at silikone maling til vægge næsten ikke er forurenet.

Emulgeret silikoneharpiks virker som et bindemiddelpigment til dette materiale. Selv om det vil give gode indikatorer for hydrofobicitet, som følge af, at fugt ikke trænger ind i den malede væg, er den ganske dampgennemtrængelig. Det har med andre ord en vejrtrækningseffekt.

En af de væsentligste fordele er fremragende alkali resistens. Det vil sige, at en siliconeforbindelse kan påføres på en alkalisk base om to dage, mens andre typer materialer kan påføres ikke tidligere end i en måned.

Silikone maling kan arbejde på stort set alle overflader. Selv på toppen af ​​mineral-, akryl- eller silikatbelægninger kan du trygt anvende vores pigment.

Silikone produkter er ideelle til dit hjem af følgende årsager:

 1. Det har næsten ingen lugt og kræver ikke over beskyttelsesbeklædning i form af åndedrætsværn, beskyttelsesbriller og dragt.
 2. Dette stof forhindrer udviklingen af ​​mikroorganismer og kræver ikke tilsætning af fungicider eller algicider.
 3. Intet problem skjuler revner eller ridser op til 2 mm, hvilket i høj grad forenkler det forberedende arbejde.
 4. Silikone maling kan "modificeres", hvis blandet med akryl.
 5. Har vandafvisende egenskaber. Materialet kan sikkert bruges i våde områder uden frygt for skimmel.
 6. Det har fremragende dampgennemtrængelighed, det vil sige åndbar effekt.
 7. Opløsningsmiddel til silikone maling kan være almindeligt vand. På grund af dette har stoffet ikke en skarp lugt og påvirker derfor ikke sundheden. Og tørretiden er signifikant reduceret.
 8. Modstandsdygtighed overfor miljøet. Dette stof er ikke bange for temperaturændringer, ultraviolette stråler eller temperaturforskelle.
 9. Betjeningsperioden er fra 20 til 25 år. Over tid mister ikke den oprindelige farve.
 10. Nogle silikone maling har en flammehæmmende effekt.

Blandt fordelene ved silikone belægning er værd at bemærke de fremragende parametre af elasticitet. På grund af dette kan du ikke bekymre dig om udseendet af revner. Derudover har materialet dampgennemtrængelighed, som blokerer penetrationen af ​​fugt uden at forstyrre inddampningen af ​​vand. Dette materiale har en minus - høj pris, men hvis du vil have godt og slidstærkt materiale, så er dette det, du har brug for.

Forberedelse af grundlaget for maleri

Forberedelsen af ​​basen til maling med silikone-maling adskiller sig ikke fra de sædvanlige værker af denne type. Først skal du justere arbejdsfladen godt, reparere alle revner eller hulrum. Hvis du har de nødvendige færdigheder, kan du selv gøre alt arbejdet. Det vigtigste i denne forretning er at udelukkende bruge materialer af høj kvalitet på en tør overflade. Ellers kan den malede overflade svulme eller simpelthen blive dækket af revner.

Hele flyet skal rengøres af gammel maling og alt, hvad der kan forstyrre højklæbende vedhæftning af en ny maling. Derfor er det vigtigt at rense væggen af ​​alt snavs.

Når overfladen af ​​væggene er renset og forberedt, kan du begynde at male væggene med en speciel primer. Kvaliteten af ​​silikone maleri afhænger direkte af jordens kvalitet. Hvorfor? Det giver høj kvalitet pigment adhæsion til overfladen.

Maleri proces

Processen med at maler væggene med egne hænder er ikke en vanskelig opgave. Mange producenter anbefaler at gøre arbejdet med håndværktøj. Til dette er konventionelle børster eller ruller ideelle. Takket være dem kan du opnå den mest glatte dækning.

For at opnå et kvalitetslag skal silikonemaling påføres mindst 2-3 lag. Hvert lag skal tørre helt, før du anvender den næste.

Hvis du ikke vil snavse de genstande, du har brug for, mens du male, skal du bruge maskebånd eller klæbende film til at pakke de genstande, du skal male. Før maling skal stoffet blandes godt til en homogen sammensætning. Derefter skal du male overfladen med en silicone primer.

Efter at primeren er tørret, kan du anvende det første lag af silikone-maling. Vi maler fra top til bund med et tyndt lag, og vent derefter mindst 12 timer, indtil malingen er helt tør. Påfør følgende lag.

Silikatmaling

Silikat væg maling er et materiale baseret på kalium flydende glas. Denne sammensætning er egnet til belægning mursten, facade, indvendig, pudset, beton og mange andre overflader. Stoffet anbefales ikke til maling af plastik, løst eller absorberende overflader.

Det er muligt at klassificere en maling baseret på hvilken type silicat det er:

 • Den første gruppe er emulsioner med tilsætning af tørre pigmentdele. De består af zinkhvid, som virker som et silikeringsmiddel;
 • Den anden gruppe er blandinger, hvori silicatet anvendes som pigmentdelen.

Blandt de mange fordele ved materialet er det muligt at fremhæve stoffets øgede gennemsigtighed separat. Takket være denne ejendom er det nemt at oprette originale mønstre og glasmosaik på væggene i en lejlighed. Ved hjælp af silikatmaling skal du blot lave unikke tegninger, der vil forbløffe dine gæster og glæde dig i lang tid med sin skønhed.

På samme måde som silikoneblandinger har silikatmaling god dampgennemtrængelighed og hydrofobicitet. Når det er fuldt tørret, dannes der en tynd film på overfladen, som forhindrer fugtighedsgennemtrængning, men samtidig har væggen en vejrtrækningseffekt.

Desuden tolererer disse blandinger høje temperaturer og har brandmodstandsdygtighed. I tilfælde af brand vil væggene dækket med silicatmaling ikke brænde. Blandt minuserne af stoffet bemærker vi, at det er umuligt at dække træoverflader med det.

Livet af denne maling er ret lang. Takket være hvad? Materialet tolereres godt ikke blot af ultraviolette stråler, men også af biologisk aggression. Du kan ikke bekymre dig om udseendet af skimmel eller skadedyr. Det er ikke mærkeligt, at jeg bruger disse blandinger ikke kun til indretning, men også til udvendig.

På grund af sin hydrofobicitet absorberer den malede overflade ikke fugt, snavs eller forskellige mikroorganismer. Hvis du planlægger at gøre facaden af ​​huset silikatmaling, så sørg for det vil være meget simpelt. Det er nok fra tid til anden at vaske væggene med vand fra en slange, og facaden vil altid være ren.

Til køkkenet, badeværelse eller hallway - dette er den mest egnede dækning. På markedet sælges silicatmaling i to beholdere. I den første tank er der direkte flydende kaliumchloridglas. Og i det andet - et pigment med et fyldstof. Forbered stoffet umiddelbart inden arbejdet påbegyndes.

Overfladebehandling til påføring af silicatmaling

Inden pigmentet påføres, er det nødvendigt at forberede overfladebrønden, fjerne rester af den gamle finish og niveau overfladen. Det skal huskes, at malingen påføres med et tyndt lag, så fejlene ikke er skjulte, men vil være synlige. Glem ikke - væggen skal være helt tør og ren. Ellers vil der være kondensat under maling, som senere vil blæse det op eller det vil simpelthen knække.

Vi begynder at male

Til maling kan du bruge en rulle, sprøjtepistol eller en almindelig børste. Det er vigtigt at overveje at malingen tørrer meget hurtigt, så en person, der ikke har særlige færdigheder, vil det være svært at udføre denne reparation. Hvis du imidlertid beslutter dig for at gøre alt på egen hånd, så skal du ikke glemme de nødvendige beskyttelsesmidler. Det er uønsket, at malingen falder på huden og især øjnene.

For nylig kan det bemærkes, at flere og flere mennesker er opmærksomme på silikatmaling, og priserne på markedet falder på grund af den store konkurrence. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal købe silikatmaling eller ej, så er der en garanti for kvaliteten af ​​sådant materiale, som du ser hver dag. Dette er en vejmærkning. På trods af de enorme belastninger, der opleves hver dag, varer opgørelsen lang tid. Det er netop på grund af deres pålidelighed og holdbarhed, at mange vælger silikatmaling.

konklusion

Som du allerede ved, er der mange materialer, hvorigennem du smukt kan lave reparationer i lejligheden. Når du køber, skal du være opmærksom på prisen - hvis den er for lav, vil dækningen ikke vare længere. Derfor bør opmærksomheden fokuseres på materialer af den gennemsnitlige priskategori. Vi er sikre på at du vil klare at udstyre din lejlighed rigtig flot og hyggeligt.