Snemaling til tapet

Maling produkter "Snowball"

Vi tilbyder forskellige malinger og lakker af det polske firma Sniezka, som er den næststørste producent af lakker og maling i Polen.

Produktsortimentet er meget stort. Du kan vælge forskellige vandbaserede maling og beskyttende belægninger til vægge og lofter samt for kalk, gips, cement og andre overflader.

Det vides, at der ved reparation lægges særlig vægt på træelementer. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at beskytte træet fra virkningerne af eksterne faktorer såvel som til dekoration. Dækker en sådan overflade med lak eller maling Snowball, hvorved du skaber en tæt beskyttelsesring, uigennemtrængelig for fugt og luft. Til træbearbejdning og farvning anvendes forskellige pletter og klare lakker.

Nye varer

Sniezka farve latex MAX
LATEX PAINT FOR INTERIORER

Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Ceiling Paint Review

Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

Mal Snowball

Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

 • sikkerhed;
 • høj slidstyrke
 • holdbarhed;
 • god dækningsevne
 • dampgennemtrængelighed.

Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

Dulux maling

Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

 • høj sikkerhed
 • brugervenlighed;
 • meget hurtig tørring
 • ingen ubehagelige eller stærke lugte
 • evnen til at rense loftet fra snavs
 • holdbarhed;
 • belægningstæthed.

Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

Mal "tikkurila"

Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

Tex maling

Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

Mal "Kaparol"

En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

 • fremragende dampgennemtrængelighed;
 • mangel på opløsningsmidler;
 • nem anvendelse
 • slidstyrke
 • lang behandlingstid.

Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.

Maler loftet med Snowball: Varianter af maling, forbereder loftet og maleri processen

Den enkleste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling med sne. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær. Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er det Snowball paint ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum..

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets forbrug for maleri 1 kvm M. Denne ejendom kaldes gemmer sig. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Snowball viste sig godt i malingsflader på beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Egenskaber ved fremstilling af maling "Snowball":

 • Slidstyrke;
 • holdbarhed;
 • styrke;
 • Adhæsion i høj grad
 • God skjulkraft;
 • Dampgennemtrængelighed (lofter "ånde");
 • Miljøvenlig (maling er sikker at bruge).

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snowball maling har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljøvenlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt at bruge, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Mal "Snowball Eco"

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med et glimrende udseende af belægningen (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvad begynder at male loftet med dine egne hænder?

At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft.

Så for at male loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Maleri loftet med egne hænder er slet ikke en besværlig proces, men nogle regler følger:

 1. Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 2. Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 3. Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 4. Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet. Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Latex maling Sniezka "Køkken-Badeværelse" til interiør med tilsætning af silikone - en anmeldelse

Snemaling til badeværelset. Ikke perfekt overhovedet (

I dag vil jeg fortsætte temaet for reparation: Tal om maling, som vi malede væggene og loftet på badeværelset.

* Selvfølgelig vil jeg hellere sætte fliserne, men der er 2 omstændigheder: I nye bygninger anbefales det ikke at lægge fliser på en gang, og det andet er begrænset)

Derfor købte vi latexmaling Snowball til badeværelset og køkkenet.

☆ Hvor kan man købe?

I nogen hardware butik er der stande med maling af нежnieкаka selskabet.

☆ Pris?

Pris i butikker omkring 28-30 hviderussiske rubler til 2,5 kg krukke (ca. $ 15)

BESKRIVELSE FRA PRODUCENTEN:

Biostatisk badeværelse maling med svampe og antibakterielle egenskaber designet til dekorative og beskyttende maling af vægge og lofter inde i værelserne: fra cement, cementkalk, gipsmørtel, mursten, gipsplader, træ og træbaserede materialer samt tapet, herunder glasfiber (med undtagelse af medicinske lokaler). Især anbefales til værelser, der udsættes for periodisk udsættelse for fugt (badeværelser, vaskerier, køkkener osv.).

Dens fordele og fordele:

 • INDEHOLDER REN SILVER
 • stopper udviklingen af ​​bakterier og svampe på den malede belægning
 • modstandsdygtig over for vask og sletning
 • ingen sprøjt under farvning
 • optimerer indendørs luft hygiejne
 • tillader mure at "trække vejret"
 • øget fugtmodstand
 • certificeret af Polens nationale institut for hygiejne

Billeder af bankerne, hvor beskrivelsen, brugsvejledningen til denne maling bliver spottet i et citat. Hvem skal - unzip. Billeder kan forstørres ved at klikke på det.

Mal til tapet

Vægt (kg): 14
Enhed: spand
Producent: Lacra
Vandbaseret akryl latexmaling af høj kvalitet. Høj elasticitet af filmen giver dig mulighed for perfekt at formidle strukturen af ​​tapetet. Fremragende dampgennemtrængelighed giver overfladen mulighed for at trække vejret. Malingen har en høj dekorative egenskaber, uigennemsigtighed og holdbar vedhæftning til den malede overflade. Skaber en glat, hvid matt slidbestandig belægning. Tillader våd rengøring. Sliber ikke.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Vandtæt maling til vægge og lofter på akrylbasis til indvendig arbejde. Til maling af vægge og lofter i lokaler, der er underlagt store belastninger. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet).

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Indvendig maling på akrylbasis. Til indvendig arbejde. Til maling af vægge og lofter i lokaler, der er underlagt store belastninger. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet)

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Interiør latex maling til værelser med høj luftfugtighed. Til maling af vægge og lofter i værelser med høj luftfugtighed og med høj driftsbelastning. Det er tilladt at anvende på overfladen, klistret over med rullede efterbehandling materialer (tapet til maling - papir, vinyl på papir og non-woven base, glas tapet).

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Parade
Interiør superbestandig maling på akrylbasis. Til maling af vægge og lofter inde i lokalerne samt facadeelementer. Det anbefales til værelser med høje driftsbelastninger, der kræver hyppig vådrensning.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Mal latex superbestandig matte. Den bruges til at male alle typer indvendige overflader: pudsede og pudsede overflader, gipsvæg, beton, mursten, krydsfiner, træfiber og fliser, overflader, der tidligere er malet med vanddispersion og alkydmaling.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Parade
Latex indvendig maling superresistent silke-matte. Den bruges til at male alle typer indvendige overflader: pudsede og pudsede overflader, gipsvæg, beton, mursten, krydsfiner, træfiber og fliser, overflader, der tidligere er malet med vanddispersion og alkydmaling.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Matte indvendig maling til maling af vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, spånplader og træplade.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Indvendig maling til vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, tapet til maleri.

Vægt (l): 9
Enhed: spand
Producent: Tikkurila
Indvendig maling til vægge og lofter i tørre rum på beton, mursten og pudsede overflader, gipsvæg, tapet til maleri.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.)

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farvning af soveværelser, saloner, kontorer, spisestuer, opbevaringsrum, omklædningsrum mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales til farveværelser med moderat luftfugtighed, som et soveværelse, et salon, opbevaringsrummet, et kontor, vaskerum.

Vægt (l): 5
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed, såsom børn, soveværelser, legerum, værelser i børneinstitutioner, samt stuer, klasseværelser, biblioteker mv.

Vægt (l): 10
Enhed: spand
Producent: Dulux
Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom kontorer, receptionslokale, haller, korridorer, trapper, klasseværelser.

 • Til begyndelsen
 • siden
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • fremad
 • I slutningen

Mal til tapet, eller Hvordan man indser design ideer

Hvis du bare ikke kan vælge mellem tapet og maleri vægge, så prøv at kombinere disse to efterbehandling materialer. Virksomheden "LiderGrupp Stroy" tilbyder at købe maling til tapet, hvilket vil bidrage til at skabe et lyst og usædvanligt interiør.

Mal til maleri tapet og dens typer

I dag er der tre hovedtyper af maling på byggematerialemarkedet:

 • Akryl. Det mest populære materiale, der har en bred farvepalet, er præget af modstand mod fugt og slid.
 • Latex. Den har maksimal ydeevne, giver dig mulighed for at få en blank tekstur og er velegnet til behandling af overflader.
 • Vandemulsion Bruges hovedsagelig til at male tapet på loftet, fordi det ikke tåler hyppig vådrensning.

Vær opmærksom på, at maling til maleri tapet kan have anderledes forbrug. Antallet af dåser afhænger af, hvilke materialer der skal bruges i rummet. Non-wicking wallpapers kræver 1 l pr 10-12 kvadratmeter. m, og absorbere - 1 liter 7-8 kvadratmeter. m.

Forresten, for disse formål kan du bruge både vinyl og ikke-vævet, samt almindeligt papir tapet. Du skal dog følge reglerne for maleriets vægge. Ofte påføres sammensætningen under belægningen, og når den tørrer ud, vises den gennem dem. Dette giver dig mulighed for at få en lys skygge med den valgte tekstur eller tekstur.

Køb maling til tapet i online butik "LiderGrupp Stroy"

Hvis du er interesseret i maling til tapet, kontakt LiderGroup Stroy. Vi kontrollerer hvert parti og kan derfor garantere produkter af høj kvalitet, rimelige priser fra producenten og hurtig levering til den angivne adresse. Samtidig giver en bred vifte alle mulighed for at vælge den rigtige maling til tapet og realisere deres designdrømme og fantasier.

Maling af loftet med snebold

I mange år har malinger fra den polske producent Snowball været fortjent populære. Snowball maling bruges til maling af vægge og lofter i værelser af enhver art. Snowball tilhører det billige segment af maling og fremstilles hovedsagelig i hvid farve, som kan tones med universelle pigmentkoncentrater Colorex, produceret af samme fremstillingsvirksomhed Sniezka.

LKM fabrikant Snowball - den anden i produktivitet Polsk fabrikant af maling

Sniezka maling er tilgængelig i en bred vifte og varierer i sammensætning, varierende afhængigt af applikationen. Malingen indeholder specielle tilsætningsstoffer, som det tillader sådanne egenskaber som frostbestandighed, fugtbestandighed osv. Indenfor produktprogrammet kan du finde malinger til metal, beton, træ og keramiske fliser. Når man vælger maling, skal mærket Sniezka fokusere på materialets formål og egenskaber.

Satin indvendig maling

Malinger varierer i omfanget af fugtighedsbestandighed, modstandsdygtighed over for slid, ultraviolet stråling, med et antiseptisk middel i sammensætningen mv. Udover maling fremstiller Sniezka spackling og klæbemiddelblandinger.
Vandig emulsionsmaling, hvoraf Snowball-firmaet er involveret, er en suspension af de mindste partikler (pigmenter, polymerer, fyldstoffer, konserveringsmidler, filmdannere, blødgørere osv.), Der er jævnt fordelt i væsken.

Efter tørring (og det er fordampning af vand), er molekylerne, der udgør emulsionen, forbundet og dannet en slags film, som har fysisk-kemiske egenskaber, der afviger afhængigt af typen af ​​maling. Det er modstandsdygtigt over for vask, slid, skjulkraft, viskositet, tørretid, dampgennemtrængelighed osv. Vandbaserede maling er kendetegnet ved sammensætningen af ​​harpikser (eller filmdannende midler) - akryl, latex osv.

Sortimentet af farver Snowball

Den hvide maling Snowball er specielt populær og elsket af dekoratørerne. Det er anderledes:

 • høj slidstyrke - belægningen beskytter overfladen mod mekanisk skade og sollys;
 • miljøvenlighed - maling består af naturlige komponenter;
 • god dækkekraft;
 • holdbarhed;
 • dampgennemtrængelighed - denne funktion er især vigtig for at opretholde en sund og behagelig atmosfære derhjemme.

Rummets vægge og loft er malet med Snowball-maling.

Akrylbaseret emulsionsmaling er ideel til loftet. Hun kan arbejde på gipsvæg, beton, mursten, gips. Akrylmaling Snowball Max i kompositionen har en speciel fastgørende modifikator og danner en modstandsdygtig matoverflade af snehvid farve. Overfladerne malet med denne maling er modstandsdygtige over for slid og farvning. Akrylmaling "Snowball Max" bruges kun til indendørs arbejde og har fremragende dampgennemtrængelighed. Derudover indeholder malingen et antiseptisk middel, der beskytter behandlede overflader mod udseendet af svamp og skimmelsvamp.

Mal Snowball Max

Men for våde værelser producerer den polske producent specielle silikatmalinger. De er lidt dyrere, men de opfylder fuldt ud alle behovene hos krævende forbrugere. Sniezka Natur latex malinger er bredt præsenteret i producentens sortiment af produkter, omkostningseffektive, holdbare og af høj kvalitet. De er også beregnet til intern maling af overflader. Belægningen dannet af Sniezka Nature maling er matt, vaskbar og slidbestandig.

Interiør badeværelse med malet loft

For børn har virksomheden udviklet og frigivet en række miljøvenlige materialer kaldet "Disney". Der er maling til lofter og vægge. Disse malinger er sikre både under anvendelse og under drift, de bruger ikke nogen giftige komponenter. Maling SNIEZKA EKO bruges til maling af vægge og lofter fra træ- og cementflader, cement- og kalkplaster, gips og gipsplader. Eco Paint forårsager ikke allergiske reaktioner - særlige undersøgelser blev udført af Department of Allergology på Collegium Medicum, Yagellon University.

Vådrum - det er bedre at male køkkenet og badeværelset med latexmaling. Sne producerer en særlig latexmaling med silikone tilsætningsstoffer til områder med høj luftfugtighed ŚNIEŻKA KUCHNIA-LAZIENKA. Sammensætningen af ​​denne maling indeholder sølvioner, som har en antibakteriel virkning og forhindrer forekomsten af ​​skimmelsvamp og skade på svampens vægge. Til udvendige overflader er Sniezka Extra vandbaserede frontmalinger egnede: Sniezka Ekstra vandemulsion og Sniezka Acry akrylmaling. De er modstandsdygtige over for direkte langvarig solstråling, temperatur ekstremer og nedbør. Sneboldens formalinger brænder ikke ud på solen, adskiller sig i god vedhæftning med beton eller pudsede overflader.

Den officielle hjemmeside for vand maler Snowball

På siden http://www.sniezka-msk.ru/ kan du se det officielle websted for vandbaserede maling af producenten af ​​mærket Snowball. Her kan du se et komplet katalog over fremstillede vanddispersionsmalinger til udvendige og indvendige værker, primere, putter, plaster og andre malerier: værktøj, glasfiber, klæbemidler, fugemasse mm
Alle materialer, der præsenteres på stedet, kan straks bestilles og købes med levering. Levering udføres i Moskva uden for Moskva Ringvejen og til regionerne af transportselskaber. Alle priser for levering er angivet på hjemmesiden.

Udover at mærke maling i forskellige emballager i producentens onlinebutik, kan du købe produkterne fra varemærket Tikurila, Macroflex, Knauf, Ceresite, Bison osv.

Malede vægge i interiøret

Prisen på vandbaserede maling Snowball på producentens officielle hjemmeside

Paint Snowball refererer til den gennemsnitlige priskategori.

 • Akrylmaling i emballagen på 1 liter koster 120 rubler, 3 liter - 340 rubler, 5 liter - 480 rubler, 10 liter - 980 rubler.
 • Øko maling koster 160 rubler. 1 liter, 450 rubler - 3 liter, 750 rubler - 5 liter, 1.450 rubler - 10 liter.
 • Latex-maling koster 200 rubler en liter, 650 rubler 2 og en halv liter, 1.200 rubler 5 liter, 2.100 rubler 9 liter.

Hvordan male loftet med snemaling til indendørs arbejde

For at male overflader med Snowball-maling, skal du grundigt forberede basen:

 • rens det fra smuldrende overflader;
 • for at styrke primerimpregneret: godt imprægneret base har en mat finish;
 • maling over olieflader med en speciel maling dryp-stain (ŚNIEŻKA ZACIEKI-PLAMY - denne maling kan også bruges som primer);
 • ujævnheder nivellering kit.

Maling sælges klar til brug. Når du har åbnet dåsen, skal den blandes grundigt. Under ingen omstændigheder skal snemaling blandes med andre fabrikanters maling. Hvis visuelt forekommer konsistensen for viskøs, kan den fortyndes med vand, men ikke mere end 5%.

Hvis overfladen er otgruntvana, skal malingen påføres i den form, den er i tanken. Hvis overfladen ikke er otgruntvana, kan maling det første lag fortyndes med vand op til 20%.

Malerarbejder bør kun udføres, når lufttemperaturen i rummet er over 10 grader. Malingen påføres med en rulle-, børste- eller sprøjtepistol i 2 lag på en uhindret overflade - i 3 lag. Hvert lag påføres kun efter fuldstændig tørring af den forrige - ideelt set på 2-4 timer.

Mal forbrug i gennemsnit fra producenten - op til 13 kvm 1 liter. Forbruget varierer afhængigt af porøsitet og fugtindhold i basen, lufttemperaturen og fugtigheden. Også fra applikationen: rulle eller sprøjtepistol.

Hvordan male loftet med egne hænder

Maling af loftet med vandbaseret maling er en af ​​de mest billige former for efterbehandling. Selvfølgelig kan forberedelsen af ​​overfladen til maleri tage en masse tid og kræfter, især hvis arbejdet udføres i et andet hus i den sekundære fond med ujævne lofter. De mest komplekse typer af vådt arbejde kan erstattes af en anordning af et loftsloft lavet af gipsplader, som også kan forberedes til maling og maling med vandbaseret maling.

Loft under malingen skal justeres. Selvfølgelig vil uregelmæssigheder, når de farves med matmaling, ikke være så mærkbar som ved farvning blank, men det er dog bedre at prøve så meget som muligt.

Nogle anbefalinger til at male loftet

 • Malingen hældes i en separat beholder. Hvis overfladen af ​​loftet er primet, må malingen ikke fortyndes. Hvis loftet ikke er primet, skal du fortynde den første del af maling med 20% med vand.
 • En børste maler pænt om loftet.
 • For farvning af høj kvalitet skal du have en pelsrulle med en gennemsnitlig bunnlængde eller velourrulle på et langt teleskopgreb.
 • Malingen hældes i en specialbakke til maling, rullen er gennemblødt med maling og let rullet langs ribbenets overflade. Det er nødvendigt, at malingen ikke strømmer ned på hovedet.

Arbejde med en rulle kræver erfaring

 • Det er nødvendigt at begynde at male fra den letteste mur.
 • Det første lag er sat slag over lyskilden. Smears bør være lange, overlapper det næste. Det andet lag er lagt sammen. Overlapper således rillerne.
 • For ikke at forlade furerne fra det sidste lags udtrænger, skal du ved afslutningen af ​​plottet savne mærket med en rulle med tryksatte zigzagbevægelser.
 • Under malingens tørring bør ikke udseendet af et træk i rummet, virkningen af ​​direkte sollys på den malede overflade, samt accelerere tørringsprocessen med opvarmningsanordninger.
 • Tinting maling Snowball

  Hvid maling Snowball er tonet i enhver farve og skygge med specielle samlere. Virksomheden producerer et temmelig stort antal kaldere af mange farver, såsom: citron, solgul, gul, fersken, orange, rød-orange osv. Kolerovka er bedre at producere i butikken ved maskine. I dette tilfælde kan du opnå en gentagelse af den ønskede nuance et ubegrænset antal gange. Derudover foretages automatisk farvning hurtigt.

  Kohlers producent Snowball

  Hvis du udfører farvning med dine egne hænder, skal du overveje at på væggen efter tørring vil skyggen vise sig at være lettere end i beholderen. I processen med farvning af hvid maling kan du kun få pastellfarver. Hvis en klar overflade er påkrævet, er farveløs maling, som den polske producent også producerer, grundlaget - akrylbasis - NIEŻKA CLASSIC AKRYLOWA - BAZA. Ved håndtoning skal du straks zakolerovat den rigtige mængde maling til passage af loftet i 2 eller 3 gange.