Maling ŚNIEŻKA ЕКО - отзывы

5 år på stedet
Bruger # 769324

Malingen er virkelig god, bare opmærksom på nummeret efter navnet, 3 - matte, 7 - silke-matte. 7 mindre snavset og bedre vask, men også dyrere.

10 år på stedet
Bruger # 120676

Anbefal en matt slidstærk, vaskbar malingskvalitet. Korridoren og køkkenet bliver malet. Tikkurila, caparol, alpina, noget andet? Hvor skal man se?

7 år på stedet
Bruger # 444600

Anbefal en matt slidstærk, vaskbar malingskvalitet. Korridoren og køkkenet bliver malet. Tikkurila, caparol, alpina, noget andet? Hvor skal man se?

Tikurila og Kaparol, som er omtrent ens i kvalitet, har lignende produkter, for eksempel Luya 7 - Zamtex 7. Men Alpina når dem ikke.
Og faktisk er der ikke så mange vaskbare maling blandt de matte, hvis noget gnides med en mat i lang tid, vil det blive poleret og en farvet plet vil forblive. Så vidt jeg ved, producerede Kaparol en premium kil, men prislappen er atomisk der, men den er også matt og vaskbar.

1 år på stedet
Bruger # 2048749

I Minsk dukkede op silicat og vandbaseret maling Biofa (Tyskland). Der er farvning. Matte og extramat overflader. På kvalitet og miljøvenlighed overgår alle "butik" mærker.

6 år på stedet
Bruger # 491395

Efter at have læst "praktiske råd" kan jeg ikke undlade at være opmærksom på, at kaparol anbefales her - som det bedste, fordi det også er den dyreste, 2 (TWO) gange dyrere end alpina, selvfølgelig, når du kun male og nogen køber maling Det er altid bedre at male det bedste og det dyreste.
For 3 år siden var jeg færdig med reparationer i huset og besluttede at male med Alpina - med farvetone fik jeg næsten $ 1000 (med caparol ville jeg have lavet mere end $ 2000, farvning er dyrere) (3 værelser, en korridor og et køkken)
efter 3 års drift ser jeg ingen problemer med farve, slid osv. den er malet og dækket perfekt, der er ingen striber eller pletter, maling forbruget er endnu mindre end forventet (det andet lag er 2 gange mindre maling end den første ved øjet )
så jeg råder Alpina - du kan tage,
. og om det faktum, at det ikke når kaparola, så det er nødvendigt at tilbyde en person - Giv en maler eller to til malingen.
det er hele historien

10 år på stedet
Bruger # 112838

I Minsk dukkede op silicat og vandbaseret maling Biofa (Tyskland). Der er farvning. Matte og extramat overflader. På kvalitet og miljøvenlighed overgår alle "butik" mærker.

Hvilke mærker er bedre? Angiv venligst.

7 år på stedet
Bruger # 444600

læsning af "praktiske råd" kan ikke lade være med at være opmærksom på det.

Så hvilke problemer med farve kan være hos Alpina. Efter alt er hun farvet med farvestoffer, ja ja det er Kaparol)))) og alpina-mærket tilhører selv. og her er Caparol. Kun Alpinas levetid er 7 år, og Kaparol er over 15. Ja, og Alpina kan vaskes ud af væggen i 30 passager, og Kaparol kan modstå over 100. Ja, og der er mange andre indikatorer, som sandsynligvis du ikke engang mistanke om, de vil vise tysk male. Hvis du har brug for at male en lejet lejlighed eller lave kosmetik inden du sælger, så er der virkelig ingen mening i overbetaling, men du bør selv prøve at gøre en kvalitet.
Jeg ligner en Bentley, men jeg tager det ikke, han spiser meget))) (c)

7 år på stedet
Bruger # 441324

Benjamin Moore malet næsten alle genstande. Meget god maling af premium-segmentet. Sammensat af ren økologisk akryl. Udgiften berettiger prisen med 100%. Meget høj skjulkraft. Og ikke det skit det i tikkuril. Tidligere Delux udgav også dette, men så er det ponerfili.

Hvor fandt du hende i Minsk?

9 år på stedet
Bruger # 171791

For 3 år siden var jeg færdig med reparationer i huset og besluttede at male med Alpina - med farvetone fik jeg næsten $ 1000 (med caparol ville jeg have lavet mere end $ 2000, farvning er dyrere) (3 værelser, en korridor og et køkken)

Sne maling øko anmeldelser

Vi besluttede at genudsmøre det nyligt skabte børns rum, for at genoplive og tilføje lysstyrke til rummet. Vælg efter råd fra mange venner malerfirma Snowball. Rimelige priser, et bredt udvalg af forskellige blomster og også en vigtig faktor var, at malingen er lavet af miljøvenlige materialer. gå i seng meget glat og praktisk talt maler det første lag godt. tørrer hurtigt og har ikke en skarp lugt. Vi var tilfredse med resultatet, om sommeren planlægger vi at lave reparationer på landstedet, så vi besluttede os for valget af maling.

Resultat pr. Anmeldelse 10/10 # 410

Kvaliteten af ​​maling "Sniezka" er høj, jeg prøvede det på mit eget eksempel. Jeg købte maling til at male væggene, da jeg reparerede lejligheden. Jeg reparerede i badeværelset om vinteren, fordi min nabo hældte ovenfra. Jeg kunne godt lide det faktum, at der næsten ikke var nogen lugt var det for mig det meget vigtigt i det øjeblik, malingen falder glat.

Resultat pr. Anmeldelse 10/10 # 573

Købt for en uge siden, tre dåser med maling af dette firma. Jeg havde brug for at male hegnet og omsmøre butikken. Selv om prisen ikke var den laveste, men kvaliteten af ​​maling oversteg alle forventninger - jeg har ikke set en sådan mættet farve i lang tid. Jeg udtrykker min taknemmelighed over for dette selskab; nogle gange er det stadig værd at betale for kvalitet, men vær sikker på at alt er gjort korrekt.

Gennemgå score 9/10 # 1439

Jeg har allerede brugt Snowball-maling i flere år. Jeg er meget tilfreds med resultatet, det fader ikke selv på solsiden af ​​verandaens facade, jeg maler alt fra væggene til gaden på gaden. Nu har jeg købt maling til gulvet.

Bedømmelse 7/10 # 5142

Hej alle sammen Jeg bor sammen med min familie i et privat hus. Huset ligger i byen, men i et meget fjerntliggende område. Vi har sne...

Kun for nylig færdige reparationer i lejligheden. Malen jeg købte virksomheden "Rise". Jeg rådede denne malingskonsulent, så...

Oversigt over maling til lofter end at male: sne, tex, tikkurila, dulux

Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

Indhold:

De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

Mal Snowball

Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

 • sikkerhed;
 • høj slidstyrke
 • holdbarhed;
 • god dækningsevne
 • dampgennemtrængelighed.

Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

Dulux maling

Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

 • høj sikkerhed
 • brugervenlighed;
 • meget hurtig tørring
 • ingen ubehagelige eller stærke lugte
 • evnen til at rense loftet fra snavs
 • holdbarhed;
 • belægningstæthed.

Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

Mal "tikkurila"

Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

Tex maling

Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

Mal "Kaparol"

En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

 • fremragende dampgennemtrængelighed;
 • mangel på opløsningsmidler;
 • nem anvendelse
 • slidstyrke
 • lang behandlingstid.

Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.

Til lofter er der en bred vifte af forskellige maling. Du kan vælge en mat, blank glans, usædvanlig tekstur, samt vælge nogen.

Du kan gøre dit loft perfekt på flere måder, men det enkleste og mest pålidelige er maleri. Vandbaseret maling af høj kvalitet er let.

Når man maler loftet, er det vigtigt at følge en bestemt procedure. Måling af loftet er selvfølgelig en ansvarlig sag. Eventuelle striber, pletter og striber på.

9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

 • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
 • maskerende virkning;
 • bulk
 • måder at passe på den malede overflade;
 • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

 • polyvinylacetatemulsion;
 • akryl;
 • latex;
 • silicone;
 • silikat;
 • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

 • ren farve;
 • ubegrænsede muligheder for farvning;
 • holdbarhed;
 • miljøvenlighed
 • UV-resistens;
 • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

 • tør hurtigt
 • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
 • ingen lugt efter tørring
 • ikke-toksisk;
 • se godt ud i glans og mat;
 • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

 1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
 2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
 3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
 4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Akryl loftmaling anmeldelser

Hvilken maling at vælge til loftet

I øjeblikket er der mange byggematerialer, som du kan reparere loftet med: Disse er lofter, lofter og vægpaneler mv. Imidlertid er kittens lofter og malet med vanddispersion eller vandbaseret maling stadig meget populære. Dette er for det første - billigt og for det andet - smukt.

Hvad er de samme kriterier, der skal styres, når man vælger maling i loftet. For det første vil jeg ikke rådgive visse mærker af maling her, og derfor vil jeg ikke reklamere for dem, fordi alle jer, kære besøgende, bor i forskellige lande og byer og følgelig at søge rundt i byen for et malemærke, der ikke er til salg der - det er meningsløst.

Malinger kan være blanke og matte, halvmåtte er også mulige. Glansede maling, som det vides, skinner meget godt, i loftet ser det ud, vi vil sige, ikke så meget. Nej, måske kan nogen lide at have et "skinnende loft" hjemme, men jeg kan ikke lide det personligt. Desuden, hvis du maler loftet med en blank maling, så vil det vise alle fejl i kitt: små pits, knuder og knuder.

Så vi besluttede os for dette problem - det er bedre at male loftet med matt maling.

Lad os nu røre ved et lille vaskeproblem. Den malede overflade skal til tider vaskes, men malet må ikke vaskes overhovedet. Mest billigt maling vasker ikke, og hvis det på en overflade er malet med sådan maling, at holde en våd klud, så vil du se, hvordan det er vidunderligt smurt og vasket helt op til kitt. Det anbefales ikke at male loftet med sådan maling, for da vil du tørre det, men det virker ikke.

Der er maling, der:

Kan vaskes med sæbevand;

Kan vaskes med børster (indtil der er maling nok vandtæt og holdbart).

Hvad angår spørgsmålet om miljømæssig renlighed, er vandbaseret maling i denne henseende ikke særlig. Selvom hun malede og fortsætter med at male, men det er bedre at bruge vanddispersionsmaling. Den samme vandbårne maling er akryl, silikat og silikone.

Akrylmaling falder perfekt på overfladen, strammer små revner og er desuden meget nem at rengøre. Jeg anbefaler at bruge denne type vanddispersionsmaling.

Silikatmalinger er gode, fordi de forhindrer udseende af svampe på overfladen, men de spænder ikke revner, som akrylmaling gør.

Silikone maling er en anden stor form for vandbårne maling. Silikone maling skaber en slags beskyttende film, perfekt rengjort og bliver faktisk ikke snavset.

Med hensyn til farven på maling, vil du røre næsten enhver af din smag. Der vil ikke være nogen problemer med dette. I nogle tilfælde behøver selv ingenting at blande sig, fordi malingen er solgt, allerede færdig i næsten enhver farve. Hvilken farve du skal vælge - det er op til dig, men jeg foretrækker at male lofterne i en klassisk hvid farve.

Anmeldelser af akrylmaling sniezka eco

Loofah (DUFA)

Vi har en datter, der stadig elsker at male på væggene i sine 3,5 år, vi besluttede at male igen på grund af de vægge, der blev gniddet ud. Efter at have malet Dufa - sletter jeg fra væggene nogen tegninger af min datter, selv filtpenne. Jeg bruger en svamp til retter og feer. Så jeg anbefaler stærkt! [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 12. august 2012 kl. 16: 16 Købt dyuf parketlak. rigtig lort. Til slid er absolut ikke resistent. Den tørrede lak fjernes med en negle. Efter at have anvendt nogle steder af en eller anden grund matte, selvom lakken blev solgt under mærket glans. I almindelighed er douf mark et symbol på et hack. [Svar] [Annuller svar] Yuri skrev (a) 4. januar 2012 kl. 21: 11 købt hvid akryl Superweiss fra Dufa, malet loftet i stuen, malingen skulle påføres flere lag, de tørrede malingsfejl var meget sandpapir og meget beklagede, at jeg generelt købte og brugte denne uskadelige maling som angivet af mærkaten. Efter nogen tid var der alvorlig smerte i hovedet, der var feber, smerte i templerne, drejning af hovedet, barnet udviklede hoste og åndedrætsbetændelse Nye måder, begyndte at studere malingens sammensætning, viser sig, at ana indeholder en masse dispergeret titandioxid, som forårsager disse fænomener, du kan tjekke det selv eller læse forskningen, jeg anbefaler ikke at købe [Svar] [Annuller svar] - Ilya skrev (a) 26. august 2012 kl. 12:20 Du vidste ikke, at alle producenter bruger titandioxid for at malingen skal være hvid? Og at når du anvender en maling, skal du bære åndedrætsværn? Og sikkerheden ved vandbaseret maling betyder fraværet af organiske opløsningsmidler. Og alle de andre "charme" af byggekemi forbliver. Så ikke i maling sagen, men i din uvidenhed. Sammensætningen blev læst efter ansøgningen, og ikke før købet

Forresten, for sort, sættes carbon black til basen maling.

Og det store flertal af husholdningsvarer er heller ikke vitaminer indeholdende [Svar] [Annuller svar] Marina skrev (a) 15. december 2011 kl. 20: 01 I går malede jeg loftet med DUFA-maling Mattlatex Keramika. Jeg forstod ikke, hvordan man applicerede den med en sprøjte, hvis den er så tyk at den næppe kan påføres med en rulle. Sælgeren i butikken "anbefalede" at det ikke var nødvendigt at fortynde det, men jeg fandt ikke oplysninger om selve banken. [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 18 september 2011 kl. 12:13 Dyuf F 90 købte den første maling i sommeren 2010 for at dække pisterne efter installation af et plastikvindue. Sælgeren er en butik af byggematerialer i Lugansk (Ukraine). Dette valg blev lavet på anbefaling af salgsassistenten efter min anmodning om at vælge noget anstændigt til at afslutte vinduet, hvilket vil blive udsat for alle ugunstige vejrforhold. Overholdt alle anbefalinger til forberedelse af overfladen og fortsatte med at male ansøgningen. Han arbejdede uafhængigt med en almindelig pensel i august under varmt vejr over 30 grader. På grund af den hvide farve af den færdige kittet, hopper efter anvendelsen af ​​det første lag var næppe mærkbar. Skjulkraft er smuk, men et lag er ikke nok - efter fuldstændig tørring og påføring af det andet lag er resultatet fremragende. Sløvhed og en behagelig skygge af hvid farve vil tilfredsstille den mest krævende smag. Efter et år med "udnyttelse" af F 90 ændredes hverken farven eller vedhæftningsstyrken, selvom overfladen blev udsat for fuld fugtighed med frysning og langvarig udsættelse for direkte sollys. Det tåler våd rengøring uden at ændre egenskaberne. Men det er virkelig nødvendigt at opbevare det ved en positiv temperatur - efter frost bliver den til ostemasse og det bliver umuligt at bruge det.

Maler anmeldelser

Vandvarmer Ariston Velis, anmeldelser
 • 1
 • 2
Husholdningsapparater og elektronik Stasik *
 • 26 svar
 • 5.935 Visninger
 • 06 juli, 2013 - 01:21
 • Den sidste Besked: Myata
Bosch værktøj, anmeldelser
 • 1
 • 2
Værktøj og udstyr maloy3594
 • 18 svar
 • 1 841 Visninger
 • 21. juni 2013 - 23:23
 • Den sidste Indlæg: MakusTog
Laminat Ritter - hvad er anmeldelserne?

Gulve og gulv AndreyL

 • 0 svar
 • 211 Visninger
 • 19. juni 2013 - 08:36
 • Den sidste Indlæg: AndreyL
Engineering Board, anmeldelser

Gulve og gulve ilya_989

 • 13 svar
 • 2.109 Visninger
 • 22. maj 2013 - 12:39
 • Den sidste Meddelelse: ilya_989

Maler loftet med Snowball: Varianter af maling, forbereder loftet og maleri processen

Den enkleste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling med sne. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær. Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er det Snowball paint ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum..

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets forbrug for maleri 1 kvm M. Denne ejendom kaldes gemmer sig. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Snowball viste sig godt i malingsflader på beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Egenskaber ved fremstilling af maling "Snowball":

 • Slidstyrke;
 • holdbarhed;
 • styrke;
 • Adhæsion i høj grad
 • God skjulkraft;
 • Dampgennemtrængelighed (lofter "ånde");
 • Miljøvenlig (maling er sikker at bruge).

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snowball maling har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljøvenlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt at bruge, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Mal "Snowball Eco"

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med et glimrende udseende af belægningen (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvad begynder at male loftet med dine egne hænder?

At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft.

Så for at male loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Maleri loftet med egne hænder er slet ikke en besværlig proces, men nogle regler følger:

 1. Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 2. Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 3. Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 4. Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet. Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Emaljeolie og ftalisk Sniezka

Velkommen!
Kære herrer, vær venlig at hjælpe mig med at vælge en maling.
Det er nødvendigt at male gulvet (nyt fiberplader) i børnehaven. Det ville være ønskeligt, at maling hurtigt tørrede og ikke havde en stærk lugt (og selvfølgelig at holde).
Butikkerne har PF-115 (fabrikanter: Rostov, Yaroslavl) og Emalje-ftalisk beskyttende og dekorative Sniezka (Polen). Alle malinger er ikke til gulvet, fordi Farven skal være grøn.
Sælgeren siger, at Emalje Sniezka opfylder mine krav mest (tørretiden er 10 timer og er ikke meget ildelugtende).
Er det sådan?
Og hvordan vil hun holde fast?

Eller skal du tage den sædvanlige PF?

2Fröken Bok PF-115 - denne emalje er ikke unik for gulvet, så den forsvinder straks. Til gulvet - PF-266 (næsten alle indenlandske producenter producerer dem). Hvad angår "Snowballs", er det svært at sige - jeg brugte det ikke (selvom forummet har nogle positive tilbagemeldinger om vandbårne maling "Snowball"). Hvis du har midlerne, kan du se de materialer, der er anført i emnet.

Forresten, har "Snowball" emaljer af olieftale (til gulvet)? Jeg ser på denne polske producent og kan ikke finde sådant materiale i kataloget.
Emaljen skal være designet til gulvet, den har forskellige egenskaber end det almindelige. Slid osv. Universal vil ikke vare længe.

Det er ikke til gulvet, men beskyttende og dekorativt.
Og det er desværre ikke vand. De hørte ikke engang om sådanne i butikkerne (sælgere har sandsynligvis ikke internet).
Men sex er ikke egnet, fordi Den har kun to farver: gyldenbrun og brun. Og du har brug for en grøn en.
Erfaringerne med at male gulve med ikke-standard maling er: træmalet PF-115 rød og orange, fiberboard - Yaroslavl PF-1217 elfenben. Resultatet passede mig.
Men jeg vil hurtigt og mindre stinke.

SUPERMAL OLIE OG FTHALAL ENAMEL er fremstillet af høj kvalitet phthalharpiks, modificeret med vegetabilske olier, med tilsætning af tørreapparater, hjælpestoffer og pigmenter. Den bruges til dekorative og beskyttende malerier af træ, træflader: vinduer, døre, møbler osv., Plaster og metaller: DØR, HEDGES mv., Der drives indenfor og uden for lokalerne. De resulterende belægninger er kendetegnet ved højglans, vand og vejrbestandighed. Har fremragende vedhæftning til basen og primermalerne.
">
Hvis du tror på internettet, er der seksuel.

En ikke-gulvbur og lak til dækning for større styrke.

2Fröken Bock Du forvirrede dig lidt og forvirrede mig med dit link
I alle beskrivelser af PF-115 ifølge - Formål med emalje: Emalje Til formål at male metal, træ og andre overflader både indendørs og udendørs, undtagen malingsgulve.

Hvad angår Snowball-kataloget, er emalje til gulve virkelig der. Kun uden nogen beskrivelse. Tilsyneladende, ikke til salg endnu. De samme emaljer du skrev om - SUPERMAL - er ikke til gulve. Ikke et ord i beskrivelsen, typen er tydelig. Polerne er endnu ikke brændt af dette. Du lægger penge ud (emaljen kan være meget god til brug), men på gulvene opfører den sig anderledes. Du går ikke på hegn og porte, tramper ikke sand på dem, flytt ikke møbler på dem osv. - På gulvene er andre egenskaber vigtige. Sælgeren i butikken sælger simpelthen varerne, han kunne næppe male gulve med disse maling selv!

Jeg tror ikke, at der i Rostov-til-Don ikke er nogen butikker, der sælger specielle gulvmalerier. Du også i byen "Empils" baserer sin produktion: der er dyrere - der er billigere -. Efter farve skal du selvfølgelig lære af dem. Naturligvis lugter de som enhver alkydmaling (ikke mere og ikke mindre). Med en minimal lugt skal man kun søge vandbaserede maling, jeg har allerede givet et link til emnet, hvor det blev diskuteret.

Sniezka Eco - Hypoallergen vandig emulsionsblæk til vægge og lofter

"Op til 10.000 rubler." - Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler *

"Fra 10.000 rubler." - Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40.000 rubler." - Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

* Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Har du spørgsmål om dette produkt? Forespørg et opkald eller ring +7 (495) 215 10 94

Forsendelsesomkostninger på vores bil

Leveringsomkostninger ved indgangen til den tredje transportring (tredje transportring) + 500 rubler

Omkostningerne ved at løfte gulvet

Omkostningerne ved at komme ind i centrum af Moskva biler over 3 tons - prisen er omsætningspapirer

Til kureren (på kontoret eller ved levering)

Navn på leverandørens produkt

Rabatpris

Produktionsland Polen

Anvendelsestemperatur min. 10 ° C

Anvendelsestemperatur maks. +30 ºC

Forbrug 1 l per 13 m²

48 måneders holdbarhed

Tørretid 3-4 timer

Grundlag for farvning nr

Antallet af lag 2-3

Sniezka Eco maling beskrivelse

"Snowball Eco" -maling er en sne-hvid emulsion beregnet til dekorative overfladebehandling af væg- og loftsflader lavet af cement, træ og gips.

 • hypoallergen;
 • skjule magt;
 • effektivitet;
 • miljøsikkerhed.

struktur

Akrylcopolymer med et kompleks af fyldstoffer og excipienser.

ansøgning

Sammensætningen blandes og påføres på den rensede og primerede base med en rulle eller børste. Om nødvendigt fortyndet med vand. Afslutningsarbejde udføres ved stuetemperatur.

Online-butiksmaterialer "Master Tibot" tilbyder forbrugerne en bred vifte af malinger og lakker fra førende mærker. Her kan du købe maling "Snowball Eco" (prisen er opført på hjemmesiden) for kontanter og ikke kontanter. Levering af produkter produceret i Moskva og regionen.

Hvis du har spørgsmål eller bestil Sniezka Eco maling, ring tlf. +7 (495) 215-10-94, vil vores specialister løse nogle af dine problemer.

Sniezka Eco maling beskrivelse

"Snowball Eco" -maling er en sne-hvid emulsion beregnet til dekorative overfladebehandling af væg- og loftsflader lavet af cement, træ og gips.

 • hypoallergen;
 • skjule magt;
 • effektivitet;
 • miljøsikkerhed.

struktur

Akrylcopolymer med et kompleks af fyldstoffer og excipienser.

ansøgning

Sammensætningen blandes og påføres på den rensede og primerede base med en rulle eller børste. Om nødvendigt fortyndet med vand. Afslutningsarbejde udføres ved stuetemperatur.

Online-butiksmaterialer "Master Tibot" tilbyder forbrugerne en bred vifte af malinger og lakker fra førende mærker. Her kan du købe maling "Snowball Eco" (prisen er opført på hjemmesiden) for kontanter og ikke kontanter. Levering af produkter produceret i Moskva og regionen.

Hvis du har spørgsmål eller bestil Sniezka Eco maling, ring tlf. +7 (495) 210-10-26, vil vores eksperter løse nogle af dine problemer.