Snemaling på træ

Maling produkter "Snowball"

Vi tilbyder forskellige malinger og lakker af det polske firma Sniezka, som er den næststørste producent af lakker og maling i Polen.

Produktsortimentet er meget stort. Du kan vælge forskellige vandbaserede maling og beskyttende belægninger til vægge og lofter samt for kalk, gips, cement og andre overflader.

Det vides, at der ved reparation lægges særlig vægt på træelementer. Derfor tilbyder vi mange muligheder for at beskytte træet fra virkningerne af eksterne faktorer såvel som til dekoration. Dækker en sådan overflade med lak eller maling Snowball, hvorved du skaber en tæt beskyttelsesring, uigennemtrængelig for fugt og luft. Til træbearbejdning og farvning anvendes forskellige pletter og klare lakker.

Nye varer

Sniezka farve latex MAX
LATEX PAINT FOR INTERIORER

Maling snebold til træ

Sniezka Colorex (Snow Colorex) er en vanddispersion af pigmenter med tilsætning af hjælpestoffer, som giver dig mulighed for at blande det også med maling og lak baseret på opløsningsmidler. Pigmentfarvestof Sniezka Colorex bruges til farvning (farvning).

Matt akrylmaling indeholdende olie. Bruges til maling af udvendige træoverflader: Plankvægge, beklædningsplader, hegn. Pika-Tekho bestod testen af ​​det hårde finske klima. Sammensætningen baseret på naturlig olie i lang tid vil beskytte træets facade af huset.

HUSKY maling til et træ Sibirisk base A 2.7 l

(Euro facade) Formål: Det er vant til at beskytte og dekorere træudvendige vægge og forskellige træstrukturer. Typer af overflader: Træoverflader, der anvendes i atmosfæriske forhold af tempererede og kolde klimaer, ikke-primerede.

Specialiseret maling til facader af træ. Designet til maling af savet og planet, nye og tidligere malet træoverflader: facader, vinduer, døre, rækværk i og uden for lokalerne med undtagelse af gulve. Beskytter mod skimmel, rot, svampe. Formularer.

Specialiseret maling til facader af træ. Designet til maling af savet og planet, nye og tidligere malet træoverflader: facader, vinduer, døre, rækværk i og uden for lokalerne med undtagelse af gulve. Beskytter mod skimmel, rot, svampe. Formularer.

Træplanken er en beskyttende og dekorativ dækker antiseptisk akrylmaling til træ. Det kombinerer en antiseptisk primer, vejrbestandig, med en behagelig tekstur og udseende, dekorative belægninger. Giver langvarig beskyttelse til træoverflader.

Remmers Wetterschutz-Farbe / Remmers Wetherschuts Farbe vejrbestandig træmaling

Matt akrylmaling "OTTO farbe" bruges til beskyttende og dekorativt maling af vægge og lofter lavet af cement, kalk, cement-limematerialer samt gipsplader, træflader, der ikke er genstand for intense slid inde i lokalerne. D.

Lysegrøn maling til ønsket træ. Denne vandbaserede maling er let at vaske og tørrer hurtigt på papir. Med hjælp fra hendes gæster vil efterlade fingeraftryk i træets ønsker. Farven på malingen er blød, delikat, bladene på ønsketræet fås med.

Træmaling til beskyttelse af træ Formål: Anvendes til påføring af beskyttende og dekorative belægninger på træflader. Typer af overflader: Tidligere malede overflader. Egenskaber: Det spidser træ, når det anvendes i enkeltlag og strøk som maling (dobbelt så meget.

(Beskyt, Professionel) Formål: Til maling af træ, krydsfiner, spånplader, spånplader, fiberplader, der anvendes inden for og uden for lokalerne, uden direkte kontakt med vand (under et baldakin). Egenskaber: Skaber en stærk beskyttende film, der forhindrer dig i at vaske.

Tekstureret maling til udvendig og indvendig arbejder med høj atmosfærisk modstand. Det er beregnet til at modtage en dekorativ reliefbelægning, når man maler facader, vægge, lofter og andre fragmenter af et interiør, herunder i rum med høj luftfugtighed. Forsyninger.

Det bruges til maleri facader, udvendige træflader, trævægge, polstringskort, hegn. Velprøvet på industriområdet. Til maling anbefales det at bruge en bred børste eller spray. Giver langvarig beskyttelse env.

Formål: Designet til maling af savet og planet, nye og tidligere malet træoverflader. Egenskaber: Beskytter mod meldug, råd, svampe. Danner en elastisk, vejrbestandig, snavsafvisende belægning.

Neomid 040-maling har høje brandhæmmende egenskaber og brugervenlighed. Det danner en holdbar beskyttende film, der forhindrer udvaskning af bio- og flammehæmmende malingskomponenter. Går overfladen af ​​basen mere attraktiv og holdbar. Forhindrer.

Specialiseret maling til facader af træ. Designet til maleri savet og planet, nye og tidligere malet træoverflader: facader, vinduer, døre, rækværk mv. inden for og uden for lokalerne med undtagelse af gulve. Beskytter mod skimmel, rot, svampe. O.

Det bruges til maleri facader, udvendige træflader, trævægge, polstringskort, hegn. Velprøvet på industriområdet. Til maling anbefales det at bruge en bred børste eller spray. Giver langvarig beskyttelse env.

Nu for at give dit hjem et helt nyt look er blevet endnu lettere. For at gøre dette skal du bruge maling Alpina, der er designet specielt til behandling af træhuse. Du kan skabe den nødvendige skygge takket være en rig palette af mættede farver. Tak.

Træmaling Zobel Deco-tec 5450 er designet til udvendige og indvendige uigennemsigtige overflader af træbygninger. OBS: prisen er angivet uden omkostningerne ved farvning. Udgifterne til farvning beregnes individuelt og afhænger af mætningen af ​​den valgte farve. Efterbehandleren

Matt akrylmaling indeholdende olie. Bruges til maling af udvendige træoverflader: Plankvægge, beklædningsplader, hegn. Pika-Tekho bestod testen af ​​det hårde finske klima. Sammensætningen baseret på naturlig olie i lang tid vil beskytte træets facade af huset.

Azure Renner YM M349 til maleri af træ inde i huset. Det er egnet til maling af foring, efterligning af tømmer, blokhus og planken inde i huset. Det kan bruges som en toning for gulv og trapper lak (enkelt lag). Meget fine og glatte løgne, har ikke vulgært poluglyan.

Ultra Classic - halvglans polyacrylatmaling. Bruges til maling af vægge, beklædningsplader og andre udendørs træoverflader. Har fremragende vejrfaste egenskaber. Designet til maling af ny, primet industrielt overflade.

Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

"Snowball": primer og overflade emalje

SUPERMAL olie-ftalisk emalje til træ og metal

 • perfekt snehvid
 • stærke lyse farver
 • resistent over for mekaniske og atmosfæriske faktorer

SUPERMAL OLIE OG FTHAL ENAMEL er fremstillet af højthaltsfthalisk harpiks modificeret med vegetabilske olier, med tilsatte tørreapparater, hjælpestoffer og pigmenter. Den bruges til dekorative og beskyttende malerier af træ, træflader: vinduer, døre, møbler osv., Plaster og metaller: DØR, HEDGES mv., Der drives indenfor og uden for lokalerne. De resulterende belægninger er kendetegnet ved højglans, vand og vejrbestandighed. Har fremragende vedhæftning til basen og primermalerne.

Alkyd uretan emalje ŚNIEŻKA MAX til træ og metal

 • tørrer hurtigt
 • lav lugt
 • forøget hårdhed af belægningen
 • øget vejrbestandighed

Alkyd urethan emalje ŚNIEŻKA MAX er beregnet til dekorative og beskyttende maling af træ, træmaterialer, stål og støbejernselementer, gips. Takket være specielt udvalgte komponenter tørrer det hurtigt, derfor anbefales det især at male vinduer og døre, og de resulterende belægninger er kendetegnet ved højglans, høj modstandsdygtighed overfor gulvning og fremragende vedhæftning til substratet. Emalje er modstandsdygtig overfor vand og atmosfæriske faktorer, og kan derfor bruges indendørs og udendørs.

Akryl emalje SUPERMAL til træ og metal

 • vejrbestandigt
 • bliver ikke gul med tiden, selv i mørket
 • lav lugt
 • tørrer hurtigt

Emaljen EKO-SUPERMAL universal er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en vandig dispersion af acrylharpiks med tilsætning af hjælpe- og raffineringsstoffer. Det er kendetegnet ved fremragende vedhæftning til basen og god skjulkraft, giver glatte belægninger, der er resistente over for vand, lys og atmosfæriske faktorer. Den bliver ikke gul med tiden, enten i lys eller mørke. Det er beregnet til dekorative og beskyttende malerier af træ, træmaterialer, metalelementer, cementbaser og plaster indenfor og uden for lokalerne. Det kan også bruges til at opdatere gamle maling med opløsningsmiddelbaserede maling.

OIL-PHTHAL PRIMER SNYEZHKA til træ, gips og metal

 • fremragende vedhæftning til basen
 • øger vedhæftningen af ​​overfladebelægninger
 • gør overfladen ensartet

SNOW FOR THE TREE er lavet på basis af phthalharpiks, modificeret med vegetabilske olier, med tilsætning af pigmenter og fyldstoffer samt hjælpemidler. Malingen bruges til primermaling af træ, træbaserede materialer, plaster og forprimerede stål- og støbejernselementer med korrosionsfarve. Den danner en mat belægning med fremragende vedhæftning til bunden, øger overfladelagens adhæsion, giver den malede overflade ensartethed og reducerer omkostningerne ved maling. Den kan bruges til indvendig og udvendig maling.

Anti-ætsende primer UREKOR S

 • Beskytter mod korrosion
 • tørrer hurtigt
 • fremragende vedhæftning til basen

Antikorrosiv primermaling UREKOR S er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en opløsning af phthalumharpiks i en blanding af organiske opløsningsmidler med tilsætning af raffinering og hjælpestoffer. Giver hurtigtørrende, kedelige, elastiske belægninger af passende hårdhed, med fremragende vedhæftning til bunden. Den bruges til primerelementer af stål- og støbejernsstrukturer, der anvendes indenfor og uden for lokalerne for at beskytte dem mod korrosion. Det anbefales at bruge som primer til følgende overflade malinger og emaljer: phthalic, modificeret phthalic og nitrocellulose.

Klorgummi emalje SNEEZHKA til stål og støbejern overflader

 • vejrbestandigt
 • stødtætte og ridsefast
 • fremragende vedhæftning til basen

HLORKAUKUKOVAYA ENAMEL er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en opløsning af chlorgummi og alkydharpikser i organiske opløsningsmidler med tilsætning af fortyndingsstoffer. Klorgummi emalje danner vejrbestandige belægninger med forbedret kemisk resistens. Har fremragende vedhæftning til baserne og primermalerne. Indeholder ikke skadelige forbindelser af krom og bly. Den bruges til overfladebeskyttende farvning af forprimerede stål- og støbejernselementer. Det kan også bruges til maling af betonfundamenter og lime-cementplaster.

Nitroenamel SUPERMAL til træ og metal

 • tørrer hurtigt
 • slidstyrke
 • stærk og holdbar

SUPERMAL ENAMEL NITRO er en opløsning af nitrocellulose i en blanding af organiske opløsningsmidler med tilsætning af pigmenter og fyldstoffer samt forædlings- og hjælpemidler. De resulterende belægninger er karakteriseret ved fremragende vedhæftning til basen, højglans eller sløvhed og spektakulære farver. Den bruges til dekorative malerier af træ- og metalgenstande inde i lokalerne.

Ftalisk modificeret SNEA emalje til trægulve

 • øget slidstyrke
 • fremragende vedhæftning til basen
 • varig dekorativ effekt

Emalje til gulve SUPERMAL P er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en opløsning af en modificeret phthalumharpiks i organiske opløsningsmidler med tilsætning af hjælpestoffer og berigende stoffer. Det er beregnet til dekorative og beskyttende maling af gulve og andre hhv. Primet genstande fremstillet af træ og træmaterialer, der er underlagt slid, indenfor og uden for lokalerne.

ENAMEL "Snowball"

ENAMEL "SNOW" Sniezka SUPERMAL OIL-TORAL ENAMEL universal til indendørs og udendørs brug, modstandsdygtig over for mekaniske og atmosfæriske faktorer, ideel skjulkraft med minimal forbrug. Svag lugt Den er kendetegnet ved højglans, modstand over for nedbør og vejrforhold, modstår temperatur ekstremer.

Anvendelse: Emalje er beregnet til dekorative og beskyttende malerier af træ, træbaserede materialer, plaster, beton og primet stål og støbejerns elementer, både indenfor og uden for rummet.

Forberedelse - overflader til maling skal være tørre, rene, fri for olie og tjærepletter, ingen rust. Nye træelementer anbefales at være belagt med træprimer. Objekter, der anvendes udendørs, inden der påføres primermaling, anbefales det desuden at beskytte træet med en farveløs imprægnering til træ. Nye stålkomponenter bør primeres med rustbeskyttelse. Tidligere malede overflader skal rengøres af snavs og malingslag, der er svagt fastgjort til basen, skal smøres og primeres med defekter, og de velbevarede gamle belægninger skal behandles med slibemiddel. Højkvalitets gamle belægninger slibes med fint slibepapir. Farvelægning - emaljeblanding, appliceres med en børste (hvis du skal fortynde op til 10% opløsningsmiddel), med en rulle eller ved sprøjtning i 1-2 lag (ikke primet i -2 lag) med et interval på 24 timer. At udføre malearbejde ved omgivelsestemperatur over + 10 ° C og luftfugtighed under 80%. Fortynding og vask af instrumentet er et opløsningsmiddel til olie-ftaliske produkter (hvid spiritus). Tørretid ved en temperatur på + 20 ° C op til 16 timer.

Forbrug: op til 16 m 2 / l med en enkelt maling.

Opbevaringstid: 24 måneder fra produktionsdatoen.

Sammensætning: phthalharpiks, pigmenter, fyldstoffer, fortyndere.

Maling til Sniezka ekstra facader foran (1 l.)

Har du brug for en god ydre maling? Har du tillid til kun europæiske producenter med et berømt navn? Du kan købe fra os et fremragende værktøj til udvendige dekorative efterbehandlinger, såsom Sniezka Extra facade maling. Med den får du en ensartet og holdbar belægning af overflader fra forskellige materialer, der anvendes i konstruktionen.

Ensartet og stærk dækning!

Sniezka Ekstra facade maling er lavet på vandbaseret basis. Materialet er godt forbundet med finishbelægningen af ​​beton, gips, gipsvæg og træ. Efter påføring af sammensætningen hurtigt hærder, forbliver der et ensartet malingslag, som:

 • præget af øget modstand mod temperatur ekstremer, UV stråler og andre udendørs forhold;
 • mikrocirkulation af fugt og luft (giver væggene mulighed for at "trække vejret");
 • besidder snavsresistente egenskaber.

Det skal bemærkes, at Sniezka Extra facade maling er specielt designet til udendørs brug for at give en holdbar dekorative dækning i skiftende gadeforhold. Holdbarhed er garanteret af specielle komponenter, som skyldes, at prisen pr. Liter produkter er signifikant øget. Du bør ikke købe et værktøj til maling af rummene og andre indvendige værker.

Lad os gøre verden lysere sammen!

Vi tilbyder en række byggematerialer fra den bedste verden og russiske producenter. Du kan købe fra os forskellige midler til efterbehandling og byggearbejde. Vi gør alt for at gøre samarbejdet både for os og vores kunder rentabelt, vi forsøger at sikre minimumspriser, holde produktudstillinger på udstillingscentret og feltpræsentationer, indstil særlige rabatter til grossistkøbere. Det siges at arkitektur er frosset musik, så lad os lave positive toner i det!

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

-statistik

Mal Snowball

Sniezka maling

I mange år har snowball maling været meget anvendt til maling af lofter og vægge af enhver type lokaler. Da det ikke er dyrt, selv om det er lavet ved hjælp af europæiske pigmenter og modificerende additiver af samme type som malinger af dyrere mærker. Jeg husker i et stykke tid, at efterspørgslen efter malen Sniezka faldt på grund af reduktionen af ​​dækningen under maling, måtte jeg lægge et ekstra lag maling. Det polske selskab Sniezka reagerede dog hurtigt og eliminerede manglerne.

Generelt er Snowball malinger lavet i hvidt, og for at få forskellige farver og nuancer af nuancer kan de tones med hjælp fra universel pigmentspids Colorex. Dette koncentrat anvendes til tonering af emulsion, klæbemiddel, olie og andre former for maling Snowball, som også fremstilles af Sniezka.

Sortimentet af Sniezka-maling er meget bredt, og afhængigt af formålet suppleres de med specielle tilsætningsstoffer, der gør det muligt at anvende snowball maling til at male forskellige overflader både indendørs og til facader. Dette varemærke indeholder en universel palette af maling af forskellige muligheder, såsom maling til beton, metal, keramisk flise og træ. Læs en interessant artikel fra en video om dekorative maling.

Populær og akrylmaling Snowball Max, som indeholder en speciel modifikator, der styrker overfladen af ​​basen til maling. Samtidig bliver de malede overflader stabile mod slid og dannelse af pletter. Designet til at male Snowball Max kun til indendørs arbejde og er udstyret med en fremragende evne til at passere luft ud i ydersiden. Og til farvning af badeværelser og køkkener i Snowball Maxens maling er der additiver, der er modstandsdygtige over for fugt, hvilket forhindrer udslip af svamp og skimmelsvamp.

Til maling af udvendige overflader anvendes to typer snemalinger, Sniezka Extra vandbaserede maling og Sniezka Acry vandbaserede maling. Disse facade malinger er modstandsdygtige over for solstråling, nedbør og temperatur ekstremer. Sådanne maling falmer ikke i solen og har også god vedhæftning til beton og pudsede overflader.

Når man vælger maling, styres Sniezka af deres formål og vandafviselighed. Da Snowball malinger er modstandsdygtige over for vask og vask, modstandsdygtige over for tørt slid, med antifungale tilsætningsstoffer, samt andre typer. Udover maling fremstiller Sniezka en række kitt og klæbemiddelblandinger af fremragende kvalitet.

Du kan stille et spørgsmål eller dele din erfaring med dette emne, vær venlig at tale i kommentarerne. Venter på dine meninger.

Held og lykke til dig i reparation!

Emalje til gulvet, Snowball Nut. mellemprodukt, 2,51

beskrivelse

"NIEŻKA FLOOR (modificeret emalje til træ og trægulve) - er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en opløsning af modificeret phthalumharpiks i organiske opløsningsmidler med tilsætning af hjælpestoffer og berigende midler.

Emalje er beregnet til dekorative og beskyttende maling af trægulve og andre passende primerede træ- og trægenstande, der er genstand for slid både indenfor og uden for lokalerne. Det er kendetegnet ved høj hårdhed og modstandsdygtighed over for slid, fremragende beskyttende og dekorative egenskaber samt høj vedhæftning til basen.

VISCOSITET (Fords glas ø 4 mm), 20 ° c....................................... 90-150 [c]

TID FOR HØJERE ANIA Dækning ved temp. + 20 ± 2 ° C med rel. luftfugtighed 55 ± 5% grad 3, maksimal...............................................................................12 [h]

Indhold af flygtige stoffer, maksimalt......................... 45 [%]

COATING THICKNESS AFTER DRYING... 30 [micron]

LIVETID AT BRUGE................................ 24 måneder fra produktionsdatoen

EMBALLAGE: Metaldåser.................................................. 1 l, 2,5 l

FORBRUG.............................................. op til 12 m² / l med en enkelt maling

OPBEVARINGS TEMPERATUR.............................................. Fra + 5 ° C til + 30 ° C i tæt lukket emballage

Indvendig maling Snowball

I løbet af årene er malerier fra det polske mærke Snowball fortjent populære. Disse malinger og lakker er blevet brugt til maling af vægge og lofter i bolig-, arbejds-, kommercielle og andre lokaler. Dette mærke, som findes på deres officielle hjemmeside, tilbydes til meget rimelige priser og produceres oftest i hvide nuancer, der kan males med specielle pigmentkoncentrater fremstillet af samme producent fra Polen.

Sniezka maling og lakker er tilgængelige i en bred vifte og varierer i sammensætning, varierende afhængigt af anvendelsesområdet. Deres sammensætning indeholder specielle tilsætningsstoffer, der giver det gode egenskaber, som omfatter frostbestandighed, fugtighedsbestandighed og andre. I produktets arsenal kan du finde maling til ethvert materiale - metal, træ, keramik, beton og andre. Når du vælger sneboldens farver, skal du fokusere på formålet og egenskaberne ved materialer.

Malinger er forskellige i deres fugtighedsbestandighed, slidstyrke, antiseptisk i sammensætningen og andre ting. Udover maling tilbyder denne polske producent en blanding for kitt og lim.

Vandbaseret maling af dette mærke er en suspension af de mindste partikler, der er jævnt fordelt i væsken.

Efter tørring er molekylerne, der udgør emulsionen, samlet sammen, og der dannes en slags film, der har fysisk-kemiske parametre, der afviger afhængigt af typen af ​​maling og lakprodukt. Disse omfatter modstandsdygtighed mod slid, opacitet, viskositet, tørretid, dampgennemtrængelighed og meget mere. Vandemulsionsmaling klassificeres også i henhold til sammensætningen af ​​harpikserne (eller filmdannende midler) - akryl, latex og andre.

Ovennævnte hvidmaling Snowball er nu meget efterspurgt. Og det er ikke overraskende, givet dets vigtigste egenskaber, som omfatter følgende:

 • høj slidstyrke
 • miljøvenlighed, som en del af kun naturlige ingredienser;
 • god dækkekraft;
 • lang levetid
 • dampgennemtrængelighed.

Takket være ovenstående egenskaber er skabelsen af ​​en hyggelig atmosfære i huset og et fremragende mikroklima garanteret.

Taket er ideelt til vandbaserede akrylmaling. Det kan anvendes på gipsvæg, beton, gips. Desuden har denne maling, som kan købes her, i sin sammensætning også antiseptika, der beskytter belægningen mod dannelse af skimmelsvamp og svamp.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

-statistik

Mal Snowball

Sniezka maling

I mange år har snowball maling været meget anvendt til maling af lofter og vægge af enhver type lokaler. Da det ikke er dyrt, selv om det er lavet ved hjælp af europæiske pigmenter og modificerende additiver af samme type som malinger af dyrere mærker. Jeg husker i et stykke tid, at efterspørgslen efter malen Sniezka faldt på grund af reduktionen af ​​dækningen under maling, måtte jeg lægge et ekstra lag maling. Det polske selskab Sniezka reagerede dog hurtigt og eliminerede manglerne.

Generelt er Snowball malinger lavet i hvidt, og for at få forskellige farver og nuancer af nuancer kan de tones med hjælp fra universel pigmentspids Colorex. Dette koncentrat anvendes til tonering af emulsion, klæbemiddel, olie og andre former for maling Snowball, som også fremstilles af Sniezka.

Sortimentet af Sniezka-maling er meget bredt, og afhængigt af formålet suppleres de med specielle tilsætningsstoffer, der gør det muligt at anvende snowball maling til at male forskellige overflader både indendørs og til facader. Dette varemærke indeholder en universel palette af maling af forskellige muligheder, såsom maling til beton, metal, keramisk flise og træ. Læs en interessant artikel fra en video om dekorative maling.

Populær og akrylmaling Snowball Max, som indeholder en speciel modifikator, der styrker overfladen af ​​basen til maling. Samtidig bliver de malede overflader stabile mod slid og dannelse af pletter. Designet til at male Snowball Max kun til indendørs arbejde og er udstyret med en fremragende evne til at passere luft ud i ydersiden. Og til maleri af badeværelser og køkkener i malerierne i Snowball Max er der tilsætningsstoffer, der er modstandsdygtige over for fugt, hvilket forhindrer udseende af svamp og skimmelsvamp.

Til maling af udvendige overflader anvendes to typer snemalinger, Sniezka Extra vandbaserede maling og Sniezka Acry vandbaserede maling. Disse facade malinger er modstandsdygtige over for solstråling, nedbør og temperatur ekstremer. Sådanne maling falmer ikke i solen og har også god vedhæftning til beton og pudsede overflader.

Når man vælger maling, styres Sniezka af deres formål og vandafviselighed. Da Snowball malinger er modstandsdygtige over for vask og vask, modstandsdygtige over for tørt slid, med antifungale tilsætningsstoffer, samt andre typer. Udover maling fremstiller Sniezka en række kitt og klæbemiddelblandinger af fremragende kvalitet.

Du kan stille et spørgsmål eller dele din erfaring med dette emne, vær venlig at tale i kommentarerne. Venter på dine meninger.

Held og lykke til dig i reparation!