Hvordan tekstureret loftmaling påføres

Du kan anvende den tekstureret maling på overfladen korrekt og forsigtigt selv, eller du kan henvende sig til professionelle malers tjenester. Den første metode bliver billigere og mere interessant, hvis du først kender nuancerne til at arbejde med sådant materiale.

Tekstureret maling - ikke det nemmeste at bruge materiale, men resultatet er værd at tage op med denne type indretning. For eksempel giver tekstureret loftmaling dig mulighed for at opnå indviklede, fantastiske figurer i loftet, hvilket helt sikkert vil føje til det renoverede rums attraktivitet og unikhed.

Hvis du stadig overvejer at kontakte dette materiale, inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med listen over fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at bruge ekstra tid på udjævning af den malede loftsmaling, den teksturerede belægning vil udjævne mindre uregelmæssigheder, der ville være mærkbare, for eksempel ved belægning med akryllak.
 2. Tekstureret maling er en forholdsvis holdbar belægning, der senere viser sig at være resistent over for forskellige former for fysisk og mekanisk belastning.
 3. Hvis der var spåner og revner i loftet, vil påføring af tekstureret maling nemt og sikkert skjule sådanne defekter.
 4. Det er meget nemt at arbejde med tekstureret maling, og selv ikke kun en professionel maler kan gøre det. Mens den sædvanlige vandbaserede maling påføres med en sprøjtepistol, anvendes tekstureret maling med hånden - det tager længere tid, men fra et bestemt synspunkt er det enklere.
 5. Arbejde med tekstureret maling giver dig mulighed for fuldt ud at vise deres unikke, giver en testplads for kreativitet.
 6. Den teksturerede belægning er holdbar og pålidelig, og om nødvendigt kan den mangel, der er opstået i løbet af årene, repareres ved maling med enhver akryl sammensætning.

Før du går videre til beskrivelsen af, hvordan man påfører tekstureret maling på loftet, ville det være uretfærdigt at ignorere manglerne i dette materiale. De er meget mindre end fordelene, men de er:

 • Tekstureret maling påføres med et højt forbrug, normalt er den nødvendige mængde beregnet ud fra forholdet 1 kg maling pr. 1 m2 af den behandlede overflade.
 • Selvom den teksturerede maling skjuler den lille overflade ruhed, skal det være nødvendigt at reparere de meget mærkbare fejl selv ved hjælp af skrabere, børster og sandpapir for at rense loftet fra den gamle belægning og skjule fejlene.
 • Ligesom enhver maling skal tekstureres på en tidligere forberedt overflade - pudset og primet, udjævnet og glattet. Kvaliteten af ​​det udførte arbejde og holdbarheden af ​​den anvendte maling afhænger af, hvor ansvarligt du nærmer dig forberedelsesfasen.

Hvordan er anvendelsen af ​​tekstureret maling på loftet? Arbejde med loftet er mere kompliceret og mindre bekvemt end med lodrette overflader på grund af den position, hvor du skal være i lang tid, og udfører indviklede mønstre på overfladen. Igen er det ikke så nemt at hælde tekstureret maling ind i sprøjtepistolen, da det kan gøres med en vandemulsion eller en akrylkomposition. Men samtidig resulterer det resulterende resultat som regel fuldt ud i den udnyttede indsats.

Lad os dvæle mere detaljeret om de nuancer, der skal tages i betragtning, så maleriet af loftet med den strukturerede sammensætning fortsætter korrekt og bliver ikke en uheldig test:

 1. Til anvendelse af tekstureret maling, brug et specielt værktøj - brede spatler, naturligt svampemateriale, metalkamme og den såkaldte konstruktionsrulle. Hvad man skal vælge imellem afhænger af malingfabrikantens ønskede mønster og anbefalinger.
 2. Et alternativ til ovennævnte værktøjer er sådanne improviserede midler som cellofan, en rulle indpakket med et reb eller bare et reb, samt en almindelig kam i stedet for professionelle jakobsmuslinger.
 3. Påfør den tilberedte opløsning i trin, omtrent lige store kvadrater. Påfør malingen med en børste, og så, indtil sammensætningen er frosset, arbejde med dens relief med et af de ovennævnte emner.
 4. Den teksturerede maling bliver først samlet med en spatel, derefter spredt over malingsværktøjet, og påføres derefter på overfladen i cirkulære bevægelser i forskellige retninger.
 5. En anden relativt enkel måde at dekorere loftet med en struktureret sammensætning på er at bruge en speciel tekstureret rulle. Det er nemt og nemt at arbejde med dem, hvilket er optimalt til at arbejde gennem loftet. Fugt malingsrullen med vand før hver dip.

Arbejd ifølge denne ordning, vil det være muligt at skabe et bredt udvalg af teksturerede mønstre i loftet. Når du vælger en tekstureret maling, skal du være opmærksom på producentens kommentar vedrørende det mønster, der bedst skabes af denne sammensætning. Dette kan være en flok, moiré eller fløjlbelægning. Samme tekstureret maling vil kunne efterligne strukturen af ​​sten eller andre naturlige materialer, men de fleste af disse former for dekoration vil kræve et mere professionelt værktøj end kamme og teksturerede ruller.

Imponerende loftmaling: fordele og ulemper, malingsegenskaber

Hvad er tekstureret loftmaling? Hvordan tilberedes overfladen til brug? Hvordan påføres denne maling?

Denne relief overflade er lavet ved hjælp af tekstureret maling.

Hvad er det

Den vigtigste anbefaling ved maling af vægge og lofter med maling er at anvende den så tyndt som muligt. To eller tre tynde lag giver en mere ensartet belægning og en meget hurtigere tørring i forhold til en tyk, for ikke at nævne besparelserne i maling.

Når du har at gøre med tekstureret maling, er det bedre at helt glemme denne anbefaling. Den påføres i et tykt, tæt lag. Ofte - ikke en rulle eller børste samt gips - en spatel.

OBS: Dette er ikke den eneste måde at anvende tekstureret maling på.
Vi vender tilbage til dette problem i den relevante sektion af artiklen.

Hvad er forskellen mellem denne maling og det almindelige lakering med hensyn til sammensætning?

En stor mængde fyldstof tilsættes den teksturerede maling. Takket være ham er sammensætningen ret tyk og kan påføres i et tykt lag, ikke dræne og ikke samle dråber. Hvorfor har du brug for det? At oprette med en rulle, børste eller anden værktøj prægede overflade.

Akrylharpiks bruges oftest som bindemiddel, vand bruges som en tyndere. Ofte er tekstureret maling lavet hvidt, men om nødvendigt er det tonet i en hvilken som helst ønsket farve.

Væggene og loftindretningen er lavet med en struktureret hjelm, tonet i forskellige farver.

Løsningsfunktioner

Hvordan sammenligner tekstureret maling sig positivt med andre loftsbeklædning? Har det fejl?

værdighed

 • Maling, som enhver vandemulsion, er dampgennemtrængelig. Loftet bliver ikke en uigennemtrængelig barriere for vanddamp.
 • I modsætning til suspenderede strukturer af forskellige typer vil malingen ikke reducere rummets højde.
 • Den teksturerede overflade skjuler helt små overfladefejl. Loftet kan ikke nivelleres så forsigtigt som i tilfælde af konventionelt maleri og især anvendelse af en blank belægning.
 • Tekstureret maling er en af ​​de billigste loftsbelægninger. Omkostningerne ved reparation af loftet med dets hjælp (selvfølgelig, hvis du gør det selv) overstiger ikke 50-70 rubler per kvadratmeter under hensyntagen til omkostningerne til primeren.

mangler

 • Malekonsumtionen er forholdsvis høj: op til et kilogram pr. Kvadratmeter overflade. Det er generelt ret naturligt: ​​malingen påføres med et tykt lag.
 • For at give et attraktivt udseende til loftet ved hjælp af tekstureret maling, kræves visse færdigheder. De produceres meget hurtigt; men det er bedre, hvis du maler loftet for første gang, eksperimentér først på det mindst synlige sted.
 • Forskelle i højde og store uregelmæssigheder, det vil bestemt ikke skjule. I tilfælde af at overlapningen har alvorlige mangler, er det uovertruffen med hensyn til tid og kræfter.
 • Til private huse med trægulve tekstureret maling - selvfølgelig ikke den bedste løsning. Sprækker i sømme er uundgåelige, selv på trods af en vis elasticitet af laget af maling baseret på akrylharpiks.

Tekstureret maling og putter er bedst placeret på en primet betonbase.

farve

Generelle noter

Det anbefales at anvende malingen ved en temperatur, der ikke er lavere end +7 C. Ved en lavere temperatur bliver den for viskøs og falder ikke godt på overfladen.

Før påføring af loftet males blandingen. Hvis du planlægger at anvende det med en rulle - det fortyndes med vand til konsistensen af ​​flydende creme.

Indtil fuldstændig tørring (normalt en tid svarende til dagen fra ansøgningstidspunktet), bør tekstureret maling ikke udsættes for direkte eksponering for vand. Du skal blot sige, hvis du vil tørre stænk, der ved et uheld slår loftet under madlavning, vent til i morgen.

Farvede mængder maling med en vis margen. Glem ikke: Når re-tinting for at opnå nøjagtig samme skygge er urealistisk.

Tip: Det er ofte ikke farven på tekstureret maling, der praktiseres, men maleriet af den tørrede overflade med en konventionel vandemulsion på samme akrylbase.
Vandig emulsionsblæk fortyndes med vand til konsistensen af ​​flydende mælk og påføres med en rulle i to lag.

Overfladen med rynket tekstur kan males i en vilkårlig farve med en almindelig vandbaseret maling. De mest modige beslutninger er mulige.

Maling påføres samtidig på hele loftet. Nøglepunkt: Det område, hvor du lægger et lag maling, bør ikke ramme på tørrede områder.

Arbejdsordre

 1. Rengør loftet fra støv og snavs.
 2. Prime dens overflade med en primer. Det skal være lidt usikkert.
 3. Malingen påføres med en bred blød børste, skumrulle eller spatel, afhængigt af den ønskede lagtykkelse og konsistens. Umiddelbart på overfladen af ​​den nymalede maling overflade vil have en tekstur: den rulles med en hård rulle med en hævet overflade.

Som en alternativ metode anvendes den til at overføre en fakturaoverflade med en svamp, en stiv børste eller en hakket trowel.

De vigtigste måder at give en malet overflade tekstur på.

konklusion

For mere information om, hvordan man bruger tekstureret maling, kan du komme ind i videoen i slutningen af ​​artiklen. Succeser i reparation!

Fordele, ulemper og metoder til påføring af tekstureret maling

Alle, der udfører kosmetik eller overhaling i sit hjem, søger at give det en særlig personlighed. Ofte, for at afslutte loftet eller væggene vælges tekstureret maling. Denne finish ser meget interessant ud, og vigtigst af alt - smuk. Desuden vil interiøret på en måde, der svarer til overfladen af ​​loftet, blive usædvanligt.

Hvad er sådan en maling

I sin sammensætning er det ikke så forskelligt fra det sædvanlige. Det tilføjer en masse special fyldstof, hvilket giver den malede overflade en kornet tekstur. Fyldmaterialet kan være anderledes, men det er normalt kvartsand eller granuler af lignende materiale.

Sammensætningen indeholder også et specifikt bindemiddel, hvilket giver opløsningen en fortykning. Det er på grund af den tykke konsistens, den kan påføres i et tilstrækkeligt tykt lag, hvilket giver overfladen en lettelse. I sådanne opløsninger må der ikke tilsættes en stor mængde sand eller andre fyldstoffer, da overfladestrukturen er fastgjort på andre måder.

Tip: Hvis du planlægger at tilføje et farvestof til sammensætningen, skal du straks fortynde denne mængde af opløsningen, som vil være tilstrækkelig til at male hele flyet. Det bliver praktisk taget umuligt at opnå nøjagtig match i farve, når der opdrættes et nyt batch.

I standardkompositionen tilsættes ikke farvestof. Det kan købes separat og tilføjes umiddelbart inden arbejdet påbegyndes. Du kan gå den anden vej - for at male overfladen allerede færdig med sådant materiale. Til lofter erhverver hvide sorter af tekstureret maling.

Fordelene ved en sådan finish

Den vigtigste fordel ved denne designmetode er evnen til at skjule ganske betydelige fejl og mangler. Dette er relevant ikke kun for loftfly, men også til vægge. Men for lofter er dette øjeblik vigtigst.

For at udføre en sådan finish er der ikke behov for at overhøre overfladen grundigt - teksten opnået efter brug af sådanne materialer vil pålideligt skjule alle fejl. Selvfølgelig er der visse begrænsninger for deres evner, men de fleste mindre mangler kan skjules ganske succesfuldt.

Til arbejde og efterbehandling med lignende materialer kræves der ikke komplicerede værktøjer eller specielle færdigheder - der er nok grundkundskaber og et minimum af færdigheder og gode resultater kan opnås. Tekstureret maling valgt til loftet, får en sådan tekstur som i det følgende billede.

Ulemper med teksturerede sammensætninger

Den største ulempe ved alle sådanne løsninger er et for højt forbrug. På en kvadratmeter af det trimmet fly kan mere end et kilo materiale gå. I betragtning af at sammensætningen, selvom den ikke er for dyr, men stadig er pengene værd, er det i nogle tilfælde bedre at bruge andre finish.

Sådanne designlofter kan ikke anvendes i træhuse. Sæsonkorrektion og andre deformationer af bygningen vil forårsage uoprettelig skade på udseendet af det trimmet plan. Der vil være revner og mulig afstivning af det dekorative lag.

For at opnå en smuk tekstur og et mønster ved hjælp af sammensætninger uden granuleret fyldstof kræves der noget træning - med det samme er det ikke muligt at opnå et godt resultat.

Anvendelsesmetoder

Vægge kan trimmes med ethvert praktisk værktøj. Du kan tage en spatel eller noget andet, der passer, men maleriet med tekstureret maling gøres primært med ruller. Først og fremmest skyldes det, at det ikke er meget bekvemt at anvende tykke og tunge løsninger på gulvfladen - de har tendens til at falde eller stratificere.

Nogle sorter kan anvendes med en spatel, men det kræver nogle færdigheder og erfaring. Derfor, hvis du skal færdiggøre dit loft på en lignende måde, skal du vælge de versioner af løsninger, der kan anvendes med en rulle.

Hvis det er nødvendigt, kan du let fortynde malingen, hvis den oprindeligt er for tyk. Derefter vil det være meget nemmere at anvende det med en rulle. Det er nødvendigt at kontrollere fortyndingsprocessen, så konsistensen ikke er for flydende - det mister sine farvende egenskaber og kan blive uegnet til brug.

Generelle principper for anvendelse

Farvning udføres i overensstemmelse med alle de grundlæggende regler for almindelige farvestoffer. Det er nødvendigt at forsigtigt forberede flyet til maleri. Her anvendes de samme metoder og teknikker som for almindelige malinger.

Derefter skal du primere. Uden brug af en primer kan det påførte dekorative lag skrælle og det bliver værre at "holde fast" til gulvplanet. Desuden reducerer priming materialekonsumtionen.

Ved farvning er det nødvendigt at opnå det tyndeste lag af struktur. Dette vil reducere forbruget af materiale og vigtigst af alt - for at opnå præcis den tekstur, der skal udtænkes af producenten. Ignorerer denne regel ødelægger mange selv det dekorative lag - det viser sig grim og ujævn tekstur.

Ellers er der ingen særlige vanskeligheder med brugen af ​​dette materiale. For bedre at forstå alle finesser af brugen heraf er nedenstående en video, der viser, hvordan den teksturerede loftsmaling anvendes og hvordan teksturerne opnås efter tørringen.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

I nogen tid har teksturerede loftsmaling, som færdigmateriale, opnået stor popularitet. Dette betyder ikke, at de ikke kan bruges til vægindretning.

Simpelthen kræver overfladen ikke altid storskalering, og maling af lofterne kan gøres direkte på overlapningen, der behandles med betonkontakt. Væggene, oftere synd synd uregelmæssighed. Derfor bruger de for deres udsmykning hovedsagelig ikke maling, men dekorative gips, der gør det muligt at udjævne væggene samtidig.

Typer af tekstur maling

Overfladen er glattere, og har ikke så dyb relief som et lignende gips. Dette forhindrer ophopning af støv, hvilket er vigtigt for børns og medicinske institutioner samt boliger.

Effekter og deres anvendelse i det indre

Tekstureret kompositioner til vægge og lofter på den æstetiske effekt er traditionelt opdelt i flere typer:

 1. Klassiske muligheder tyder på vilkårlig afvikling.
 2. Multicolor kan være flerfarvet eller have en fluorescerende glød.
 3. Den tredje type er maling, hvis dekorative virkning er indarbejdet i deres struktur.

Hvad er en mosaik sammensætning

Mosaic maling er bedst egnet til maling af loftet. Det kaldes også granit, selv om det ikke indeholder nogen sten chips eller mel.

Navnet er forbundet med den effekt, der opnås i slutningen. Sammensætningen af ​​bestanddelene i denne maling indeholder mikrokapsler af pigmenter, der udgør kontrastens farve til den basale opløsning.

Til sin anvendelse skal du have en sprøjtepistol, når maleri med en mosaikpåvirkning ikke virker. Når malingen sprøjtes under tryk, spredes pigmentdråberne og danner et ornament, der minder om granitens stiplede tekstur.

Brug denne maling ikke kun til lofter, men også til vægge. Belægningen er let at passe på, den er rengjort og kræver ikke et beskyttende lag.

Til at trække en lettelse

En anden type maling, kaldet plastforbindelse, er også fremragende til loftbehandling. Dens konsistens er meget tykkere end i andre arter, som i sig selv er god for en vandret overflade.

 • Den viskøse struktur af plastmassen på loftet skaber et tykkere lag af belægning, som kan skjule uregelmæssigheder.
 • Ved hjælp af en figur trowel på et sådant lag, kan du udføre en dybere relief.
 • Derudover har plastmassen varmeisoleringsegenskaber, hvilket er meget værdifuldt for eksempel til loftet på en lejlighed beliggende på øverste etage i en højhus.

Denne type kan have en mat eller blank struktur, er ikke bange for fugt og bruges derfor både i boliger og på badeværelser (læs mere her for flere detaljer). Det er ved hjælp af plastmasse, at reliefen i billedet ovenfor er lavet.

Arbejde med en dekorativ sammensætning

De gange, hvor malerier af vægge og lofter blev udført med olieformuleringer, og blev betragtet som en budgetmulighed til efterbehandling, er langt væk. En ny generation af maling og lak har vist sig: Moderne maling, om nødvendigt, vaskes lige så let som de anvendes. En række egenskaber, nuancer og forskellige teksturer er simpelthen fantastisk.

Anvendelsesmetoder

Alle typer teksturmaling er universelle med hensyn til anvendelse på forskellige typer overflader. Derfor er det med deres hjælp det med lige succes med egne hænder at dekorere både gips eller cement og en træoverflade. Det vigtigste i denne forretning, omhyggelig forberedelse.

 • Forberedelse til maling omfatter rengøring af overfladen, dens justering eller fyldstof, anvendelse af jord.
 • Tekstureret har meget til fælles med strukturelle gips. De er baseret på akrylharpikser eller latex, de har oprindeligt en hvid farve, og efter masterens skøn er de allerede tonet i applikationsprocessen.
 • Farvestofpigmentet købes separat og kan være pulver eller som en færdigblandet blanding i specielle sprøjter, hvilket er meget bekvemt at dosere, når det tilsættes til maling. Som regel kan du i specialbutikker bestille den ønskede farve og få en løsning klar til brug.
 • Til salg er der sådanne dekorative maling, der ikke behøver at blandes - de er tonede på fabrikken. Med deres hjælp kan du kun få en specifik relief og en bestemt farve, for eksempel: effekten af ​​krakket gips eller efterligning af pythonhud. Naturligvis vil prisen på en sådan maling være noget dyrere.

Til noten: Teksturmaling er ret økonomisk og anvendes kun i et lag. Teknologi anvendt på overfladen af ​​hver type løsning er forskellig. Normalt er producentens instruktioner knyttet til produktet. Hvis du har købt den færdige maling med en bestemt virkning, og du har spørgsmål om implementeringen af ​​billedet, kan du altid gå til sælgerens hjemmeside og se videoen.

Hvad angår de typer af maling, der blandes i løbet af arbejdet, kan de bruges til at lave mønstre og tegninger alene ved hjælp af ikke kun specialværktøjer, men også tilgængeligt materiale: et rebssår på en rulle, svamp, cellofan, linjal eller endog en kam.

Retningslinjer for overfladebehandling

Efter overfladebehandling er færdig, kan du fortsætte med at male. Det første lag er påført maling-primer, som købes i et sæt med struktureret maling, og farven skal matche den.

 • Hovedformålet med jorden er at forbedre bindingsvirkningen af ​​det dekorative lag. Det gør også finishmønstret mere mærkbart.
 • Begge formuleringer skal blandes grundigt med en byggemixer før påføring - massen skal være homogen.

Til noten: For tørring behøver det første lag mindst fem timer, hvorefter du kan udskrive pakken med den grundlæggende løsning og begynde at tynde den.

 • Den færdige tonede opløsning påføres ikke direkte på loftets overflade. Det er nok at male en eller to kvadrater med en børste og derefter behandle dette område med et værktøj til at anvende en relief, som du har fundet nødvendigt at vælge. Til salg er der en bred vifte af figureruller, der giver mulighed for at få et hvilket som helst ønsket mønster.
 • For at give malingen en perleffekt, kan du tilføje en særlig perlemorøs sammensætning til den, eller anvende den på den dekorerede overflade, efter at den har sat. Det hele afhænger af hvilket billede du vil skildre. Sequins kan også være gyldne eller sølv, og det er ikke nødvendigt at anvende dem over hele overfladen.
 • Hvis overfladen af ​​loftet er ret fladt, kan mindre fejl være fuldstændigt skjult under teksturmaling. Du behøver kun at sætte sprækker i leddene af gulvpladerne. Men mellem pladerne er der ofte forskelle i højden, og det kræver justering. Under alle omstændigheder vil billedet se bedre ud på en perfekt flad overflade.

Som noget arbejde er der naturligvis nogle nuancer, og hvis du først beslutter at male loftet med tekstureret maling, skal du se videoen på forhånd og læse producentens anvisninger omhyggeligt. Loft maling

Relief dekorative maleri af loftet med tekstureret maling gør det selv

Tekstureret maling er ikke ny, men temmelig glemt belægning, som er karakteriseret ved brugervenlighed og spektakulært udseende. Praktisk og alsidig anvendelighed på alle overflader, evnen til at give overfladen en interessant tekstur - ikke alle de fordele, som materialet har. Vi vil forstå, hvad et dekorativt maleri af loftet, hvad er kompositionerne og hvordan man anvender dem.

Typer af dekorativ loftsmaling

Tekstureret maling er en beskyttende dekorative sammensætning, der danner en holdbar og elastisk belægning. Materialer afviger i typen af ​​dannende substans og er silicat, akryl, silikone.
Også divideret med fyldstofets størrelse:

 • lille fraktion op til 0,5 mm;
 • gennemsnitlig fraktion til 1,0 mm;
 • grov fraktion op til 2,0 mm.

Fyldstoffet er knustgassilicatsten, naturlige marmorfliser, rent kvartsand, polymerfibre. Den dekorative effekt afhænger af sammensætningen: Multicolor eller luminescerende æstetiske indretning skaber færdige strukturelle indeslutninger.

Classic relief maling af loftet involverer manuel oprettelse af et mønster på overfladen. Malinger af denne type er plastik, varierer i tæthed og konsistens har vist sig på hængende / overhængende vandrette overflader. Viskøs masse skaber et tykt lag af maling i loftet og gemmer bundens ujævnhed. Yderligere fordele omfatter termiske isoleringsindikatorer, hvilket er særligt nyttigt for beboere på de øverste etager.

Det er vigtigt! Tæt stof kan give både mat og blank effekt. Afviger i fugtighedsbestandighed og kan anvendes til efterbehandling af lofter i rum med variabel luftfugtighed.

Mosaic tekstureret maling påføres på en mekaniseret måde. Belægningen er interessant på grund af mikrokapslerne med et pigment, der udgør blandingen. Kontrasterende nuancer af kapslen åbnes, når de rammer en solid base og maler loftet i en struktur, der minder om en granitsten. Det er umuligt at opnå dette mønster med en rulle eller børste, det kræver tryk på sprøjtepistolen. Indretningens særprægede kvalitet - kan vaskes med en fugtig svamp, der kræves ingen yderligere beskyttelse.

Det er vigtigt! En farvet tekstureret maling findes ved salg, hvilket giver basen en vis relief farve, men om nødvendigt kan du købe en farvetone. Pigmentet sælges i flydende form, pakket i en sprøjte, det skal kun tilsættes til maling og blandes.

Fordele og ulemper ved dekorative maling

Ved at sammenligne materialet med de sædvanlige malingprodukter, siger eksperter følgende fordele:

 1. Det er ikke nødvendigt at justere loftets bund.
 2. Et tykt lag af maling skjuler revner, chips, krammer på overfladen af ​​bunden.
 3. Indretningen er modstandsdygtig over for mekanisk belastning.
 4. Prisen på materialet er fra $ 3-5, hvilket gør malingen tilgængelig til reparation med ethvert budget.
 5. Som en del af massen er der ingen komponenter, der udsender skadelige dampe, derfor er tekstureret maling betragtes som et miljøvenligt produkt.
 6. Tyk viskøs masse forbrænder ikke ved høj temperatur selvslukning.
 7. Farvespektret af materialet er kun begrænset af brugerens fantasi.
 8. Reparation af loftet malet med struktureret maling forårsager ikke problemer - periodisk kan indretningen blive renoveret og malet med eventuelle akrylkompositioner.

De væsentligste ulemper ved materialet er to:

 1. Stor udgift. På 1 m2 af overfladen af ​​loftet kan gå fra 1 kg masse.
 2. Anbefales ikke til overfladebeklædning i private træhuse. På grund af sæsonbetonede jordbevægelser, skævhed / hævning af hjørner, kan et tykt lag af belægning knække, loftet falder af.

Tip! På produktemballagen efterlader fabrikanten detaljerede instruktioner, som angiver det omtrentlige forbrug af materiale og applikationsteknologi, især brugen af ​​sammensætningen.

Forberedelse af loftet for maling applikation

For at male loftet med tekstureret maling for at give det forventede resultat, skal du arbejde i tilstanden +7 C, og det forberedende arbejde omfatter følgende processer:

 • Overfladejustering. Der skal kun udglattes kun betydelige dråber - lille maling vil skjule sig selv.
 • Putty. Hun pudsede sømme, revner.
 • Primer. Der anvendes en speciel malingsprimer, som er inkluderet i kompositionens kompleks og er ideel til finishen for at matche tonen. Formålet med at prime overfladen er at sikre perfekt vedhæftning. Det er umuligt at påføre gipsmaling uden jord, et tykt lag af masse vil simpelthen falde i den første driftsmåned.

Tip! Hvis indretningen blev solgt uden primer, skal du vælge en sammensætning af dyb penetration med de komponenter, der udgør den teksturerede maling: akryl, silikone, silikat. Farve hvid eller farveløs.

Værktøj og materialer til arbejde

Afhængigt af ansøgningsteknikken skal du:

 • Spatel til anvendelse af kittet;
 • spatel, børste eller rulle til påføring af sammensætningen;
 • primer pensel;
 • en kuvette til maling.

Fra de nødvendige materialer gips, primer og teksturerede blanding.

Loft maling teknologi

Det påførte primerlag kræver tørring i mindst 5 timer, hvorefter du kan begynde at afslutte loftindretningen.

Funktioner tekstureret loftmaling:

 1. Du kan anvende massen med en bred spatel, svamp, metal kam eller rulle med en strukturel overflade.
 2. Oprettelse af et billede på overfladen er tilgængeligt som specielle stencils og improviserede værktøjer: cellofan rynket film, ledning, indpakket rundt om pladen eller noget andet.
 3. Påfør vægten til loftet i kvadrater, gradvist. I første omgang er zonen malet, så er den lavet ved tegning. Hvis malingen er lavet med en rulle, tegnes tegningen automatisk.
 4. Malingen påføres i et lag. Malingsprocessen er kontinuerlig, det er ikke tilladt at pålægge et nyt lag i nærheden af ​​det allerede tørrede område.

Tip! Indledningsvis anbringes den teksturerede masse på værktøjsværktøjet med en spatel, hvorefter blandingen fordeles over overfladen i forskellige retninger.

 1. Hvis du bruger en spatel, skal du tage værktøjsbladets bredde på 5-10 cm. I så fald ligner overfladestrukturen de franske impressionisters slørede lærred. For at skabe et tredimensionelt mønster skal malingslaget være tykkere.
 2. Dekorativt maleri af loftet med dine egne hænder med en struktureret rulle giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert område. Samtidig er der ikke behov for at skabe indretning undervejs.

Hvis der er en sprøjtepistol, kan loftet males med mosaik mosaik, marmorbelægning, men arbejdet vil kræve en vis erfaring og evne til at eje udstyr.

Malte rulle maling

Der er flere sorter af ruller, der bruges til at male loftet:

 1. Gummi. Det viser sig, at imiteret mursten ligger, flyet med et mønster under huden, marmor.
 2. Wood. Et tekstureret mønster skæres ud på overfladen, så du kan anvende et konveks mønster. Manglen på en rulle - med langvarig brug bliver materialet vådt og svulmer, mønsteret opnås ved defekter.
 3. Læder. Værktøjet skaber en overflade med effekten af ​​marmorbelægning, venetiansk gips.
 4. Plast. Nemme og billige ruller har en ulempe - i lang tid kan de knække.
 5. Pile. Disse er værktøjer med et dæksel fra naturlig eller syntetisk pels med bunke af forskellig længde. Afhængigt af størrelsen opnås dette eller det strukturerede mønster.

Også produkter fra skumgummi, polyfoam, stof er til salg. Udvalgt afhængigt af det ønskede slutresultat.

Teknologien til at male loftet med en struktureret rulle er ikke anderledes end at anvende et andet værktøj: malingen påføres med en spatel og spredes derefter over overfladen. For at dekorationsprocessen ikke tager meget tid, anbefales det at købe værktøj med en bredde på 30 cm. Men der er en nuance: Når du vælger en lilleformet rulle, er mønsteret klart og strukturelt.

Og et par tips om, hvordan man arbejder med en rulle med et mønster til maling af loftet:

 1. Tryk ikke værktøjet for hårdt mod overfladen.
 2. Bevægelsen skal være glat, uheldig.
 3. Ved hjælp af en mønsterrulle med et mønster til maling af loftet, skal den næste sti være malet over billedets kant, ingen overlappende ornament anvendes.
 4. Hjørnepladser er børstet.

Det er vigtigt! Hvis ornamentet viste sig at være konveks, kan tekstur efter tørring glattes med en stiv børste dyppet i vand.

Særegenheder ved maleri vægge med tekstur maling

Indsendt af Anastasia Isakova · Sendt den 08/12/2017 · Opdateret 1/27/2018

I dag er blandt de færdige materialer meget populær teksturmaling til vægge. Med sin hjælp kan du opnå en reliefflade, skabe en unik tekstur, endda spare på forberedende arbejde. Konsistensen af ​​malingen er meget tæt og viskøs, når den påføres, er belægningstykkelsen meget større end den for et konventionelt farvestof. Derfor er tiden for forberedende arbejde reduceret, da der ikke er behov for at perfektere overfladen af ​​væggene. Hvis det ønskes, kan denne maling bruges til loftet.

De vigtigste fordele ved materialet

Strukturen af ​​det teksturfarvestof indbefatter astringent akrylpolymer. På grund af dette materiale har sådanne kvaliteter:

 • den bruges både til ekstern og til interne værker;
 • med høj fugtighedsbestandighed, modstandsdygtig over for temperaturudsving og nedbør
 • tillader ikke udseendet af skimmel;
 • holdbar, resistent over for kemiske angreb
 • Dekorativ lettelse ændres ikke;
 • let at vedligeholde, miljømæssigt sikkert;
 • bruges til teksturing af vægge med en grov overflade;
 • ved at tilføje farvepigment er det muligt at opnå nogen skygge.

På video: hvordan man påfører frakkeffekten.

Maletyper og populære mærker

Teksturmaling til vægge er opdelt i kategorier, der adskiller sig fra hinanden i sammensætning, med hjælp til at opnå en relieftekstur opnås:

 • Efterbehandlingskomposition for facadeoverfladen;
 • tekstureret maling materiale til indretning;
 • universel maling (til indvendig og udvendig brug);
 • finkornet farvestof;
 • tekstur maling med en grovkornet sammensætning.

Når du vælger et materiale til dekorative malerier af vægge (eller til loftet), bør du ikke foretrække billige formuleringer. I første omgang skal du rådføre dig med professionelle bygherrer, der har lavet færdigarbejde i årevis.

 • "TEKS Universal" - maling er designet til indvendig og udvendig. Det kan bruges til at dække væggene i badeværelset, køkkenet, da det har en høj fugtighedsbestandighed. Holdbar maling komposition giver dig mulighed for at påføre det i et lag på en cement eller beton overflade.
 • "Optimist" - et akrylbaseret materiale, der også er beregnet til udvendig og indvendig brug. Hendes spektakulære tekstur hjælper med at skjule mindre mangler på væggene.

I videoen: en vejledning til anvendelse af dekorative materialer Optimist.

Værktøj og materialer til arbejde

For at male væggene med teksturmaling, skal du købe følgende værktøjer og materialer:

 • akryl kittet;
 • primer;
 • medium spatel;
 • kuvette (bakke) til maling;
 • klude;
 • ruller (konventionelle og strukturelle);
 • skraber;
 • skum svamp;
 • tekstur maling;
 • overalls.

Hvis du ikke har en konstruktionsrulle, kan du nemt gøre det selv. For at gøre dette har du brug for en hård klud. Fastgør kluden med en tråd på rullen og kom til arbejde.

Forberedelse af vægge til maling

Væggene skal først rengøres af forurening. Dette kan gøres med vand, vaskemiddel og klude. Spatel eller skraber for at fjerne rester af den gamle belægning. Hvis overfladen har revner eller huler, skal du forsegle dem med akrylkittet. Efter fuldstændig tørring, belæg hele væggen med en primer. Lad tørre i ca. 12 timer.

Forberedelse før maling er påkrævet. Tekstureret materiale kan kun skjule mindre fejl i væggen. En primer vil hjælpe maling til at binde med overfladen.

Malingen sælges normalt i pulver eller flydende stof. For at komme i gang skal du læse instruktionerne, fortynd pulveret med vand, ved hjælp af en byggemixer, den færdige maling skal også blandes grundigt. Nu kan du tilføje farvepigment eller blande flere farver for at få den ønskede nuance. Pigmentet skal tilsættes under blanding, så malingens konsistens vil være så homogen som muligt.

Før maleriets begyndelse skal du lave noget testarbejde. På et lille stykke pap skal du lave et par testslag med en rulle.

Varianter af de opnåede virkninger

I processen med at anvende en teksturmaling skal du overveje: om pigmentet er det rigtige, der er kompatibelt med farvestoffet, og også vælge den ønskede teknik til påføring af materialet. Takket være disse komponenter kan du få en unik relief. Konventionelt kan finishen opdeles i flere typer:

 • Marseilles voks. Ydersiden ligner overfladen en kombination af bark med natursten. Når teksturfarven er helt tørret, er det nødvendigt at vokse overfladen. Dette vil give væggene større dybde og luksuriøs effekt.
 • Relief. Hvis du ønsker at skabe en relief overgang på væggen af ​​små prikker og fine streger, vil savsmuld og kvarts chips hjælpe dig. Materialer skal tilsættes til maling og blandes grundigt. At justere graden af ​​relief er ikke svært. Hvis der kræves minimal korn, kan der tilsættes sand i stedet for kvartscrumb. Her afhænger alt af din fantasi.
 • Atacama. For at skabe en volumetrisk overflade af væggene er det nødvendigt i samme forhold at tilføje fine metalchips og sand til akrylfarvestoffet. En sådan sammensætning vil skabe en optisk illusion. Fra forskellige hjørner af rummet vil du mærke, at væggen har en reflekterende fløjlsagtig base, fyldt med volumen.
 • Mizuri. Den mest populære type overfladebelægning. For at få denne effekt er ret simpelt. Vand og modificeret stivelse tilsættes til maling. Efter tørring bliver væggen blank. Sommetider tilsættes pigmentfyldstof til sammensætningen, som giver dig mulighed for at opnå en perleglans. Malingen påføres væggen i kaotiske pletter med effekten af ​​en våd slids.

Før du maler, skal du bære beskyttelses tøj og beskyttelsesbriller. Dette vil beskytte øjnene og kroppen mod at blive maling.

Tekstur Paint Teknik

Forbruget af materialer afhænger af, hvordan påføring af teksturmaling og belægningens lindring. Fremgangsmåderne til påføring af farvesammensætningen varieres. Til maleri kan du bruge de klassiske byggeværktøjer, såsom en airbrush og en børste.

Sprøjtepistolen bruges til at male store overflader. Med den kan du justere strømmen af ​​strålen til væggen og derved skabe en relieftekstur. Denne maleri teknik kan anvendes lige til loftet.

Malebørster bruges til at male små områder. Med deres hjælp kan du oprette slurvede eller glatte linjer, glatte striber eller en glat blank overflade. Børster bør købes med en hård bunke. Relief mønster påføres med et tredje lag.

Alle disse værktøjer er egnede til lys, delikat, klassisk dekorativt maleri. Hvis du vil give dit interiør et unikt udseende, hjælper armaturerne dig med at indstille den ønskede zest.

Den nemmeste måde at skabe et relief mønster på væggen, for at skildre kaotiske skilsmisse. For at gøre dette skal du anvende en struktureret maling på overfladen. Uden at vente på, at den tørrer, skal du bruge en tør børste til børstestryk. Denne teknik kan gøre en række prægede mønstre. På den våde overflade ved hjælp af tilgængelige værktøjer kan du oprette en unik indretning.

Hvis du pakker en rulle med et tykt reb og derefter går langs den nymalet væg i forskellige retninger, får du effekten af ​​bambusstængler. Til arbejde passer en række forskellige ting ved første øjekast er ikke kompatible med reparationen. Du kan lave tynde bølgede striber med en regelmæssig kam. Også for at skabe en lettelse indgang vil krøllet aviser, klæder, vaskeklude osv.

Selvfølgelig kan du i høj grad forenkle opgaven ved at købe en speciel teksturrulle på en hardware butik.

Et sådant værktøj kan bestå af to ruller: den første er standard, blød; den anden er med et trykt mønster. Ved maling er det muligt at bruge maling af to farver, så relief relief vil blive tildelt mere præcist.

Arbejdsproces: Før maling væggen helt i en farve, fugt derefter rullen i en grøft med en anden farvemaling og anbring slag på væggen med lette bevægelser. Visuelt afgræns overfladen for ikke at springe fra en bane til en anden. Det er nødvendigt at male væggen i et trin, ellers vil der være huller og grænser i reliefen.

I processen kan strukturrullen blive tilstoppet med maling, og så opnår du ikke det ønskede mønster. For at undgå en sådan hændelse skal du regelmæssigt skylle det under varmt rindende vand.

Hvis reliefmønsteret skal påføres med det andet lag, skal du ikke glemme, at den første skal være helt tør. For at gøre dette, skal maleriet tage 12 timer. Når teksturfarven er afsluttet, skal alle vinduer og døre for en dag lukkes i rummet. Temperaturen skal være mindst 18 grader for at malingen skal klæbe tæt på væggen.

I sig selv er teknikken til at anvende teksturmaling ikke kompliceret. For at skabe et mønster behøver du ikke en kunstners færdigheder, bare en lille fantasi. Sådan udsmykning passer til loftet, rummets vægge og facader. Det vigtigste er, at takket være dette maleri vil du maskere små revner og overflade uregelmæssigheder.

Hvordan laver man en reliefflade af loftet med maling?

Loft maling finish

På trods af overflod af muligheder for at afslutte lofterne, er der stadig et godt gammelt maleri. Brugervenlighed og økonomisk brug for mange landsmænd spiller en afgørende rolle. Desuden har maling til loftet i dag fået nye kvaliteter og er ikke kun forskellige nuancer. Sammensætningen af ​​mange sammensætninger omfatter forskellige dekorative komponenter, der giver dig mulighed for at skabe en unik og yderst smuk overflade.

Typer af maling og grundlæggende egenskaber

Når du vælger et materiale til maling af loftet, skal du være opmærksom på dens vandmodstand. Denne ejendom spiller en meget vigtig rolle i plejen.

Vandafvisende overflade er nok til at tørre med en fugtig klud for at give det et uberørt udseende. Malinger, der absorberer fugt i sådanne tilfælde, er smurt og kræver omhyggelig håndtering.
Malinger afspejler lys anderledes og er:

 • Glossy. Skinn perfekt og passer til usædvanligt glatte overflader. Visuelt udvide rummet, men enhver defekt i loftet kan ses fra en afstand. Perfekt til rummelige værelser.
 • Semi-glans. De har næsten samme egenskaber som de blanke, men lidt reduceret: de skinner ikke så klart og tydeligt ikke understreger loftets ujævnheder.
 • Matt. Blød og behagelig for øjet. Kan skjule mindre fejl - små revner, chips og ridser.
 • Producenter tager ikke kun hensyn til belægningens dekorative egenskaber, men også produktets fysiske egenskaber. Markedet præsenterer derfor malinger med forskellige grunde.

akryl

Måske den mest populære maling til loftet. Det er kendetegnet ved modstandsdygtighed over for slid, modstandsdygtighed mod UV-stråling, fraværet af ubehagelige lugte.

Produkter baseret på akryl korrigerer perfekt gipsfejl op til 0,5 mm i størrelse og er slet ikke bange for fugt. Lofter malet af hende kan vaskes, og den originale farve bevares i mange år.
Akrylmaling er nem at anvende, og behøver ikke at vente længe efter tørring. Farvepaletten af ​​denne type produkt er imponerende og præsenteres fra snehvid til antracit. Med hjælp er det nemt at gennemføre ideer og designbeslutninger.

Det er vigtigt! Når du vælger en farve, skal du være opmærksom på, at akrylet efter tørring bliver lidt mørkere. Derfor skal du vælge en skygge lysere fra det ønskede.

latex

Latex maling til maling lofter

Relativt dyrt produkt. Den er udstyret med fremragende vandafvisende egenskaber, der kan skjule overfladefejl op til 1 mm. Sammenlignet med akryl er det mere udsat for UV-lys. Latex maling er mest modstandsdygtig over for slid - selv om det ikke er så vigtigt for lofter.

Overfladerne malet af den får silkeagtig tekstur. Efter tørring dannes en tynd film, som perfekt holdes på enhver hævet overflade. Høje vedhæftningshastigheder kræver omhyggelig håndtering, da tilfældigt farvede områder er meget vanskelige at rengøre.

silikat

Mineralprodukt med flydende glas som basis. Ofte bruges til maling af homogene plastre og andre overflader med mineralsammensætning. Efter silicat brug er enhver anden form for maling meget vanskelig, fordi den ikke er kompatibel med polymere belægninger.

Produkterne er ikke stærkt elastiske og overlapper ikke små defekter. Sammensætningen indeholder op til 10% alkali, hvilket kræver overholdelse af forholdsregler ved brug. På grund af det faktum, at kun alkaliske pigmenter anvendes til farvning, er farvepaletten begrænset. Af de vigtigste fordele bør tildeles høj dampgennemtrængelighed og modstandsdygtighed overfor svampe og skimmel.

Silicium

Silikone Paint Palette

Nogle gange siger eksperter, at dette produkt er en ny generation af maling. Det kombinerer perfekt de bedste kvaliteter af organiske og mineralske belægninger:

 • Dampgennemtrængelighed Malede overflader er let åndbare.
 • Vandafvisende effekt. Loftet absorberer ikke fugt, og derfor mindre udsat for forurening.
 • Ingen lugt. Maling kan anvendes uden risiko for en allergisk reaktion i kroppen.
 • Ikke aggressiv. Kræver ikke særlige forholdsregler.
 • Bakteriedræbende. Herved forhindrer udviklingen af ​​bakterier og mikroorganismer.

Den eneste ulempe ved denne maling er prisen. På grund af den høje pris er brugen ofte begrænset til at afslutte små områder i rummet.

For nylig har markedet for miljøvenlige materialer til maleri udviklet sig aktivt. Udgifterne til dem kan ikke kaldes lavt, men de anvendte penge er fuldt berettiget. I det mindste er deres brug tilrådeligt i børns værelser, soveværelser og i værelser, hvor folk med allergi lever.

Original finish

Originale materialer til afslutning af loftet

Vandbaseret loftmaling produceres også på vanddispersionsbasis. Den består af fortykningsmidler og andre indeslutninger, der giver dig mulighed for at skabe en reliefflade. Det kræver ikke omhyggeligt forberedelse af loftet. Det er nok at fjerne skrælningen og prale overfladen med en akryl primer med dyb penetration.

Påfør maling med en spatel eller rulle. For at skabe en dekorativ effekt kan du bruge en svamp, dekorative tamponer og endda almindelige klude. Eventuelle fantasier fra specialister er passende her, som nogle gange udarbejder deres egne tegningsmetoder, som giver mulighed for at skabe unikke tegninger og teksturer.

Tilføjelse af sand, savsmuld, vand eller andre komponenter til malingen kan resultere i en ru eller mere diffus struktur. Malingen kan tones efter eget skøn og skaber på denne måde unikke nuancer og endda en lang række farver. Den lakkerede strukturflade ændrer farvestyrken afhængigt af belysningsvinklen. Dette er en ekstra mulighed for implementering af designerne af designeren eller dine egne ideer.

Maling, selvom den anvendes i et tykt lag, forhindrer på ingen måde luftens indtrængning. Desuden er det præget af fremragende fysisk-kemiske indikatorer. Tekstureret maling har et helt arsenal af fordele, der sætter dem på lige fod med de mest populære materialer til vægge og lofter.

Deres vigtigste fordele:

 1. Miljøvenlighed. Malinger er lavet af naturlige materialer.
 2. Styrke. Ved denne indikator overgår de endda den mest tætte tapet.
 3. Lidt brandfarlig. Evnen til at slukke selv gjorde det muligt for dem at blive populære i boligbyggeri.
 4. Mange ansigter. Farveskemaet og overfladeteksturen er kun begrænset af personens fantasi.
 5. Maintainability. Relief overfladen med tiden kan males med enhver akrylmaling.
 6. Lav pris og brugervenlighed. En demokratisk pris gør materialet tilgængeligt for alle, og brugervenligheden giver dig mulighed for selv at skabe originale interiører.

Ved hjælp af struktureret maling kan du oprette en overflade med effekten af ​​"fløjl", "moire spraying", "flok". Det er egnet til efterligning af tekstur af sten og en række andre naturlige materialer. Imidlertid kræver disse typer af overflader brug af specialudstyr. Og det er helt muligt, at når ejeren af ​​ejendommen forsøger at få nogen form for effekt, bliver det overrasket at finde ud af, at resultatet blev meget mere spektakulært end forventet.

Hvad er tekstureret loftmaling?

Hvad er teksturmaling til loftet og hvad er dens vigtigste fordele?

Du har ofte set en usædvanlig tekstur på loftet eller væggene, som i nogle tilfælde endda havde en volumen effekt. Hvis du ser dette for første gang, tror du måske, at det kræver hårdt arbejde, men faktisk er alt meget simpelt. Den bruger den sædvanlige teksturmaling til loftet og de sædvanlige maleriværktøjer.

Hvad er teksturmaling?

Ved hjælp af sådanne malinger kan du oprette et unikt design, der ikke gentages andre steder. Det viser sig, at det skyldes den usædvanlige sammensætning af teksturmaling. Ud over dekorative fordele giver denne sammensætning også tekniske fordele.

Lægemidlet består af det velkendte akryl, hvilket gør muren pålidelig og langvarig. Derudover tilsættes gummi og kalcinerede granulater til malingen. Det er disse to komponenter, der gør det muligt at lave en usædvanlig belægning ved hjælp af teksturmaling. De giver også malingen høj ydeevne. Generelt svarer ejendommene af sådanne malinger til egenskaberne af strukturelle loftmaling.

Teksturmaling til loftet kan kaldes universal, da det kan dække enhver belægning, undtagen metal. Derudover kan en sådan maling påføres med en almindelig børste, malingsrulle, simpel svamp eller sprøjtepistol.

Teksturmaling har en minus - højt forbrug. Det kan nå 500-1500 ml pr. Kvadratmeter, hvilket kan virke som et meget stort antal. Så det er det, men det er værd at overveje, at et lag af sådan maling er mindst 1 cm. Desuden kan denne maling skjule belægningsfejl, så du behøver ikke bruge penge på deres eliminering, når du forbereder overfladen.

Et tykt lag af maling vil ikke omslutte overfladen, så det vil trække vejret frit. Akrylbasis gør disse malinger resistente over for mekaniske skader. De modstår også kemiske rengøringsmidler, så hvis teksturmaling til loftet er snavset, kan den vaskes.

Fordelene ved teksturmaling.

For at opsummere fordelene ved sådanne malinger kan du give en liste over de vigtigste fordele:

 • Denne maling kræver ikke forudgående overfladebehandling. Derudover kan et tykt lag af maling endda skjule nogle fejl;
 • For at anvende en teksturmaling til overfladen behøver du ikke have nogen faglige færdigheder;
 • Malingen har en lav pris på trods af det høje forbrug;
 • Teksturmaling vil vare lang tid med den korrekte applikationsteknologi. Derudover har den fremragende modstand mod mekanisk stress og UV-stråler;
 • De positive egenskaber af teksturmaling til loftet er dens allergivenlige og økologiske sikkerhed for mennesker;
 • Ved at arbejde med denne maling kan du oprette et unikt design ved at eksperimentere. Dit design vil ikke være overalt og gentages aldrig præcis 100%;
 • Pas på teksturbelægning er let. Du kan regelmæssigt rengøre ikke kun med en tør klud, men også våd med tilsætning af kemiske vaskemidler.

  Anvendelse af teksturmaling til overfladen.

  Først og fremmest, som med andre malerier, skal du forberede overfladen. For at gøre dette skal du fjerne den gamle belægning, rense væggen mod snavs og støv, dække det med antiseptiske midler og fjerne alvorlige uregelmæssigheder på væggen. Sprækker og dråber op til 2 mm kan efterlades, malingen selv vil fjerne dem.

  Alvorlige uregelmæssigheder kan elimineres med et kit. Derefter skal du vente en dag for at kittet tørrer, og så sand det for at skabe en flad overflade. Derefter skal du behandle overfladen med en primer, så klæbningen med teksturmaling til loftet øges.

  Derefter skal du forberede malingen til applikationen. Hvis du har købt en tør opløsning, skal du læse omhyggeligt på emballagen, hvordan du skal røre en sådan maling korrekt. Hvis du har købt det færdige materiale, skal du bare blande det grundigt. Du kan endda bruge en boremaskine med en speciel dyse.

  Efter det, hvis du har købt en hvid maling og vil have en bestemt farve, skal du fortynde sammensætningen med et farveskema. For at gøre dette i små mængder tilsættes det til sammensætningen uden at ophøre med at forstyrre maling. Prøv at male på et tidligere forberedt stykke træ eller pap. Når du har nået den farve, du har brug for, er du velkommen til at begynde at anvende teksturmaling til loftet til overfladen.

  Maling er meget nem at anvende. Vi anbefaler at du bruger en rulle, da det er nemmest at anvende denne maling. Det vil være meget godt, hvis du tog en dekorativ rulle. Dette vil tillade, at når maleri med det samme opretter en unik struktur. Det er nødvendigt at male fra et hjørne til et hjørne og ikke komme tilbage til de tørrede steder. Loftet er malet i et tykt lag. Hvis du tog den sædvanlige rulle, kan du efter påføring af strimlen anvende en almindelig svampes konsistens.

  Efter maling er færdig, kan du efter tørring dække loftet med anden maling, for eksempel akrylmaling til loftet. Du kan bruge usædvanlige farver. Så bliver loftet endnu smukkere og usædvanligt.