Hvorfor vælge Dulux maling?

Under udførelsen af ​​indvendig udsmykning er en vigtig komponent maleri af væggene eller loftet. Malingen skal have høj kvalitet, miljøsikkerhed og lang levetid. Dulux-produkter har de førende positioner på markedet for maling og lak. Særligt populært er dulux maling til vægge og lofter. Denne artikel vil diskutere dens sorter, fordele og funktioner.

Fordele ved Dulux Paint

Dyulaks-maling har flere fordele i forhold til andre fabrikanters produkter:

 • Høj dullhed af blandingen, takket være dette, kan du skjule fejlene i væggene eller loftet.
 • Den optimale viskositet af opløsningen, der gør det muligt hurtigt og nemt at udføre malingsprocessen.
 • Dulux-maling indeholder kun miljøvenlige komponenter.
 • Takket være sin gode beskyttelse mod fugt kan Deluxe Paint bruges til væg- eller loftsbeklædning i badeværelset og køkkenet.
 • Tørretiden af ​​sammensætningen er hurtig, mens der ikke er nogen skarp lugt, der er karakteristisk for mange andre maling.
 • Der er sorter af blandinger med forøget fugtresistente parametre, de bruges i værelser med høj luftfugtighed eller risiko for forurening. Overfladen malet med en sådan belægning er nem at rengøre.
 • Lavt malingforbrug pr. M².
 • Den har en rig farvepalet, og ved hjælp af et specielt farveskema kan du vælge den ønskede tone.
 • Lignende kompositioner kan bruges til tapet til maleri.
 • Høj vedhæftning og slidstyrke, som giver dig mulighed for gentagne gange at rengøre den behandlede belægning.
 • Holder en initial skygge over hele lang sigt.

Hovedtyper

Afhængig af sammensætningen af ​​maling kan Dulux opdeles i vand og organisk. Den første type er baseret på akryl- eller latexpolymerer. De giver høj styrke, beskyttelse mod fugt og høje temperaturer. Sådanne blandinger sælges ofte færdige og de skal kun fortyndes med vand før brug.

Organiske blandinger fremstilles på basis af alkydharpikser, der binder de andre komponenter sammen. Sådanne sammensætninger er mere skadelige, derfor bruges de ekstremt sjældent til beklædning af boliger.

På videoen: Dulux ultra resist eller almindelig maling.

Ved faktura

Ifølge tekstur er der sådanne typer af løsninger:

 • Semi-glans.
 • Semi.

Glansig sammensætning giver dig mulighed for at skabe effekten af ​​en skinnende belægning, men sådanne løsninger bør kun anvendes på perfekt glatte overflader, da de næsten ikke skjuler mangler. Halv-glans og halv-matt maling er mellemliggende typer. De skinner også, men skjuler også delvist manglerne på den behandlede overflade. Dulux maling blændende hvid matt vil være den bedste løsning, hvis du skal skjule ufuldkommenhederne på overfladen af ​​væggene eller loftet.

Kemisk sammensætning

Afhængigt af de kemiske komponenter, der udgøres, er der følgende typer af maling:

 • Vandemulsion Afviger i økologisk sikkerhed og mangel på lugt. Det er også vaskbart, og det er let tonet med hjælp af specielle farvestoffer, hvilket gør det muligt at vælge en skygge efter personlige præferencer. Dulux-maling kan bruges til væg- eller loftsbeklædning.
 • Akrylmaling. Modstandsdygtig over for slid og fugt samt ultraviolet stråling. Akryl dulux maling til køkken og badeværelse bruges ofte. Blandingen kan let stramme små revner med en tykkelse på ikke over 0,5 mm. Det har et stort antal nuancer. Akrylmaling efter påføring og tørring kan lidt ændre deres skygge.
 • Latex maling. Den har en temmelig høj pris, men den har flere fordele i forhold til andre arter. Den har god beskyttelse mod slid og fugt, er i stand til at reparere revner med en tykkelse på op til 1 mm, har et lille forbrug pr. M2 og har mulighed for at finere reliefflader. Det har også en høj dampgennemtrængelighed, og en sådan blanding er ekstremt vanskelig at fjerne fra enhver overflade.
 • Silikat. Silikatprodukter er mineralske materialer. Som grundlag for fremstilling af brugt flydende glas. Denne blanding lukker næsten ikke sprækkerne, da det har et ekstremt lavt niveau af elasticitet. Under maleriet er det nødvendigt at bruge beskyttelses tøj og briller, da der er risiko for skader på huden. Dulux silikatmalingspaletten kan ikke kaldes forskelligartet, men ved hjælp af farvning kan du vælge den rigtige skygge. Fordelene omfatter en høj grad af damppermeabilitet og ikke behov for behandling med antiseptika, da blandingen forhindrer dannelse af mug eller mugg.
 • Silicon. En sådan sort er i stand til at stramme revner med en bredde på op til 2 mm på grund af den høje elasticitetsrate. Silikone dulux maling til loftet kan betragtes som en af ​​de bedste løsninger, da den beskytter overfladen mod snavs og fugt. En sådan blanding holdt i lang tid på den behandlede coating.

Tips til valg

Når du køber sådanne løsninger, skal du overholde følgende anbefalinger:

 • Køb kan ske hos enhver hardware butik eller supermarked, du kan også bestille via internettet.
 • Omkostningerne ved dulux-maling er direkte afhængige af dens type og volumen.
 • Hvis det er nødvendigt at forme loftet i bygninger med høj luftfugtighed, skal du vælge en loftsmaling med vandafvisende egenskaber af akryl, silikone eller silikat type.
 • Hvis overfladen har mindre uregelmæssigheder, ville det bedste valg være en mat eller semi-matt blanding. Til lining af glatte vægge kan du bruge en blank version af kompositionen.
 • Til efterbehandling af badeværelset er køkken eller børnehaver bedre at anvende forbindelser med antibakterielle baser og antiseptiske parametre. De forhindrer dannelsen af ​​mug eller mugg i rummet.
 • Hvis rummet ofte røges, vil en vaskbar maling være en glimrende løsning, og det vil også give dig mulighed for nemt at fjerne snavs fra væggene eller loftet.
 • For at give loftet effekten af ​​en ny whitewash, skal du bruge forbindelser med en mineralbase.

Det bedste valg for enhver overflade ville være en silikone blanding. Det har et højt levetid, er ikke forurenet og har god elasticitet. Men samtidig er omkostningerne ved en sådan vægmaling ret høj.

Populære produkter

Fabrikanten har opdelt sine produkter i forskellige typer efter egenskaber, formål og omkostninger. De mest populære muligheder er som følger:

 • Dulux diamond matt maling. De er en vanddispersionsopløsning med et højt slidstyrkeniveau. Tørretiden overstiger ikke 4 timer, 1 liter af blandingen er tilstrækkelig til at vende 16 kvadratmeter overflade. En lignende sammensætning påføres i det mindste i 2 lag. Kan bruges som maling til tapet. Løsningen er nem at rengøre og understreger lindringen af ​​den behandlede belægning.
 • Dulux ultra resist. Det er en mat sort vandbaseret maling med tilsætning af acrylcopolymerer, lysfaste pigmenter og vand. Dulux ultra resist under foring har en lyserød farvetone, som er helt fjernet efter tid. Fuld tørretid kan variere fra 2 til 4 timer. Den ubehagelige lugt af opløsningen er fraværende, og dens egenskaber er blandt de bedste på markedet. Ulempen kan betragtes som manglende evne til brug i boliger med høj fugtindhold.
 • De luxe handel supre matt. Supermat vandmix til indretning. Enhver overflade, selv en stadig tør gips, er velegnet til at vende. Den største fordel ved sammensætningen er et ekstremt højt niveau af damppermeabilitet.
 • De luxe Kids Room WO. De vigtigste fordele er hurtig tørring, hvilket ikke tager mere end 2 timer og manglen på lugt. Denne sammensætning har antibakterielle egenskaber, så det bruges ofte til at forene køkkenet eller badeværelset. På grund af disse egenskaber minimeres muligheden for dannelse af mug eller mugg.

Som det fremgår af artiklen, er Dulux maling en fantastisk løsning til maling af vægge eller lofter. De kan bruges til forskellige overflader, og takket være en rig palette for at vælge den ønskede farve og tone er det ikke svært. Det vigtigste er at følge instruktionerne for anvendelse af sammensætningen, som er angivet på emballagen med produktet, og så vil kvaliteten af ​​forarbejdningen være på et højt niveau.

Vandbaserede maling Der er 8 produkter.

Dulux Trade Vinyl Matt Matte Maling

Dulux Trade Vinyl Matt er en mat vandbaseret indvendig maling med god dækkekraft, der giver en fremragende mat finish. Velegnet til maling af vægge og lofter i beboelsesområder og mindre boliger med moderat fugtighed. Modstår moderat vask. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i.

Dulux Trade Diamond Matt matte.

Uigennemsigtig vandbaseret maling til indvendig arbejde med øget modstandsdygtighed over for vask, fremstillet i henhold til Diamantteknologi, hvilket giver 10 gange mere holdbarhed af den resulterende belægning sammenlignet med konventionelle malinger fra Dulux Trade-linjen. Når du bestiller farvemaling, skal du angive nummeret eller navnet på farven i kommentarerne til ordren.

Dulux Trade Diamond Æggeskal semi-matte.

Vandtæt vandbaseret maling til vægge og lofter i rum med høj fugtighed. Velegnet til beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement, tapet til maleri mv. Derudover er egnet til maling af overflader, der tidligere er overtrukket med maling baseret på et organisk opløsningsmiddel, tilvejebragt passende overfladepræparation. Når.

Dulux Trade Vinyl Soft Sheen halvglans.

Dulux Trade Vinyl Soft Sheen - Vandbaseret maling, der giver en attraktiv halvglanscoating. Til indvendig arbejde. Velegnet til maling af vægge og lofter (beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement, tapet til maleri osv.) I boligområder og ikke-beboelsesområder med moderat fugtighed. Vedligeholder lille kondensat og regelmæssigt.

"Dulux Trade Supermatt" supermat maling

Dulux Trade Supermatt - dyb uigennemsigtig vandbaseret maling med høj opacitet. Til indvendig arbejde. Velegnet til maling af vægge og lofter (beton, gips, mursten, gipsvæg, asbestcement osv.) I boligområder og ikke-beboelsesområder med moderat fugtighed. Det er kun tonet i lyse toner. Ved bestilling af farvemaling skal du ringe.

Dulux lys Space Matt maling absolut.

Dulux LightSpace Matt - Absolut hvid vandbaseret indvendig maling med god skjulkraft, som giver en fremragende hvid belægning på grund af det patenterede Lumitec system. Lakens sammensætning introducerede specielle reflekterende partikler, der afspejler dobbelt så meget lys sammenlignet med konventionel matmalning.

Dulux Magic White Ceiling Paint

Dulux Magic White er en mat vandbåret maling med en god belægningskraft, der giver en fremragende mat finish og brugervenlighed. Denne malinges egenart er, at den er i en flydende tilstand, er lyserød, og når den bliver tørret bliver den hvid.

Dulux køkken mat

Dulux Kitchen Matt er en mat vandbaseret maling, der er egnet til maling af indvendige overflader af vægge og lofter i boliger og ikke-beboelseslokaler med høj luftfugtighed. Øget filmstyrke samt særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå en belægning, der modstår stærkt kondensat, hyppigt vand og hyppig vask ved brug af vaske- og rengøringsmidler.

Dulux maling: fordele og ulemper

Hvert efterbehandlingsmateriale har individuelle egenskaber og egenskaber. I det indre af rummet lægger mesteren særlig vægt på valget af maling. Et kvalitetsprodukt skal ikke kun have en attraktiv skygge, men også overholde miljøstandarder. Blandt de rige sortiment af maling fra mærket Dulux er meget populært.

Om virksomhed

Dulux-mærket er ejet af AkzoNobel. Dette er en velkendt producent af maling og lak, som er efterspurgt over hele verden. Afsluttende materiale overrasker med en palette af farver, kvalitet og rimelig pris. I produktkatalogen finder du maling med forskellige egenskaber, såsom tekstur, modstandsdygtighed over for ydre faktorer, farvemætning og andre. Under mærket finder du produkter, der er ideelle til køkken, badeværelse, stue, soveværelse og andre værelser.

Til dato er malingen lavet i 26 stater. Forbrugermarkedet vokser hurtigt. Produkterne fra Dulux-mærket var højt vurderet som fagfolk inden for byggebranchen samt erfarne designere.

Et stort udvalg af nuancer af forskellige temperaturer giver dig mulighed for at vælge den rigtige mulighed for de mest usædvanlige og originale designløsninger.

Selskabets medarbejdere vælger omhyggeligt råvarer til fremstilling af produkter. På trods af populariteten og udbredelsen fortsætter mærket med at forbedre produktet, glæder kunderne med kvalitet og rige valg.

Styrker og svagheder

Matte maling er ideel til at blokere mindre defekter i gulvet, vægge og loft. Særlige komponenter, der udgør materialet, øger uklarheden. Brug af maling med denne tekstur er en fashionabel trend i sæsonen.

Løsningslakering har en optimal viskositet. Denne funktion sparer tid på reparationer. Produkter af denne type er ideelle til begyndere, der ikke har tilstrækkelig erfaring med at arbejde med maling og lak.

Dulux produkter er helt sikre for helbredet. Dette opnås gennem nøje udvalgte komponenter, der udgør produktet. Malingen kan sikkert bruges i hjem, hvor små børn, dyr, allergier og mennesker med dårlig sundhed lever.

Mal anbefales til våde værelser. Produktet slettes ikke ved fugt, damp og forhøjede temperaturer. Det kan bruges under renovering af badeværelset eller køkkenet.

De fleste maling og lakker har en vedvarende og ubehagelig lugt, som ikke kun forstyrrer efterbehandling, men også har en negativ indvirkning på helbredet. Dulux produkter er fri for denne ulempe. Produkterne har næsten ingen skarp lugt. Særlige elementer i sammensætningen reducerer væsentligt den tid, der bruges til at tørre malingen.

Gør et valg til fordel for denne maling, hvis du skal færdigbehandle arbejdet så hurtigt som muligt.

Gunstigt forbrug af materiale pr. 1 m2 kan betydeligt spare materielle ressourcer. Du sætter især pris på denne ejendom, når du reparerer rummelige lokaler. Virksomheden tilbyder kunderne en bred vifte af produkter. Designere vil sætte pris på den flerfasetterede farvepalet, og arbejderne vil sætte pris på produktets kvalitet og forskellige teksturer. Hvis man i færd med maleriet fulgte alle anbefalinger, vil materialet beholde belægningens mætning og integritet gennem årene.

Blandt de rige sortiment finder du helt sikkert produkter designet til tapet til maleri. Også på salg er værktøjer designet til at arbejde med træ, beton og andre overflader.

Maling viser modstand mod forskellige påvirkninger: temperaturfald, fugtighed, tør luft og meget mere. Hvert produkt har større modstand over for en af ​​de ovennævnte faktorer.

Sørg for at gøre dig bekendt med produktets egenskaber, før du køber dem.

Alle ulemper ved maling i forbindelse med ukorrekt brug af produkter. Hvis materialet påføres grove fejl, mister malen ikke kun tiltrækningskraften, men også præstationsegenskaber.

Sammensætningen af ​​materialet fra fabrikanten Dulux er opdelt i to grupper:

 • Vand. Basis for sammensætningen er acryl- og latexpolymerer. Komponenter er nøglen til høj styrke og materialets pålidelighed. De giver beskyttelse mod høj luftfugtighed og temperatur. Købere tilbydes klargjorte formuleringer, som først skal fortyndes med rent vand, før de påføres.
 • Økologisk. Denne maling er lavet på basis af alkydharpikser. Det er en bindende komponent, der kombinerer andre stoffer. Økologiske produkter anvendes sjældent i boligindretning af boliger.

Faktura skelner mellem sådanne sammensætninger:

 • Glansfarve. Efter tørring danner opløsningen en flad, glat og blank overflade. Det er kun muligt at anvende sådan maling på omhyggeligt forberedte og jordede overflader. Materialet bruges aktivt til dekoration af værelser i moderne stilarter (hi-tech, minimalisme).
 • Matt. Mal med den modsatte effekt. Overfladen er helt blottet for glans. Som nævnt ovenfor er dette ideelt til vægge med små fejl.
 • Halvblank og halvglans. Den gyldne betyder mellem de to ovennævnte produkter. Den malede overflade har en lille glans, men malingen vil blokere små revner og andre fejl.

Hvis du leder efter maling for at arbejde med problemvægge eller lofter, skal du være opmærksom på produktet af Dulux-mærket "Blændende Hvidt" (matte). Produktet vil hjælpe med at afhjælpe fejlene uden særlige omkostninger og ekstra arbejde.

struktur

Vandig emulsionsblæk er næsten lugtfri og adskiller sig fra andre produkter i et højt miljøsikkerhedsniveau. Det er en vaskbar maling, som er nem at rengøre fra forskellige urenheder. Afslutningsmateriale kan simpelthen tones med en række farvestoffer. I det indre er det vigtigt at vælge den rigtige tone, der harmonerer med møbler og andre farver. Vandig emulsionsopløsning kan bruges til at male ikke kun væggene, men også loftet.

Latex-produkter har en række særlige fordele, hvorfor prisen på maling stiger betydeligt. Højkvalitets efterbehandling er meget modstandsdygtig over for slid og fugt.

Fordelene omfatter stadig minimumsforbrug af produktet pr. Kvadratmeter og evnen til at blokere små revner, hvis tykkelse når en millimeter. Produktet har fremragende dampgennemtrængelighed og er sikkert fastgjort til overfladen efter påføring.

Akrylmaling er ikke bange for fugt, slid og direkte sollys. Denne type er fantastisk til at vende mod væggene på badeværelset eller i køkkenet. Hvis tykkelsen af ​​flisene på væggen ikke overstiger 0,5 millimeter, vil malingen let blokere dem. Nogle akrylblandinger kan ændre skyggen lidt efter tørring. Produkter behageligt overrasket af et stort udvalg af nuancer.

Silikatmaling tilhører segmentet mineralmaterialer. I fremstillingsprocessen ved hjælp af flydende glas. Dens egenskaber - lav elasticitet, hvorfor produktet ikke anbefales til brug på væg med revner.

Når du arbejder med det, skal du sørge for at beskytte dit ansigt og hænder. Brug specielle briller og arbejdstøj.

Blandt eksperternes fordele skelnes antiseptiske egenskaber og dampgennemtrængelighed. Malingen beskytter væggene mod dannelsen af ​​svampe, skimmel og bakterier.

Silikone maling kan straks stramme små revner, hvis bredde når to millimeter. Denne egenskab opnås gennem fremragende elasticitet. Produktet af denne type anvendes aktivt på grundlag af boliger. Højkvalitetsløsning sparer væggen mod fugt og snavs. På den behandlede væg vil materialet vare meget lang tid og vil bevare sin lysstyrke.

Farvespektrum

Paletten af ​​Dulux farver er fyldt med mangfoldighed og alsidighed. Valget af købere er lys, lys, mørk, pastel, varm, kold og mange andre muligheder. Til dato omfatter sortimentet mere end to tusinde farver.

Farven på det færdige materiale påvirkes af mange faktorer:

 • Belysning (naturligt sollys eller belysning);
 • Andre nuancer i rummet;
 • Dimensioner af rummet;
 • Andre aspekter.

De fleste kunder står over for, at den valgte farve, der er angivet på emballagen, er væsentligt forskellig fra den, der falder på væggen.

Før du vælger en skygge, anbefaler eksperter, at du gør dig bekendt med indflydelsen af ​​ovenstående faktorer på det endelige resultat.

Tips til valg

Den første ting at overveje, når du vælger maling - belysning i rummet. Kilden til lys og dens natur er af stor betydning. Temperaturen af ​​strålerne fra forskellige typer belysningsarmaturer adskiller sig fra hinanden. Naturlig belysning har forskellige parametre. Eksperter forklarer ændringer i farve fra et videnskabeligt synspunkt. Overflader afspejler bølger med en bestemt længde.

For eksempel bliver en rig blå farve afsløret fuldt ud i naturlig dagslys, eller hvis du bruger fluorescerende lamper. En glødelampe med et lyst "varmt" lys vil give en blå tint en grønlig farvetone, mens det sammen med rødt og orangent lys vil være i harmoni.

Den optimale løsning til indvendige og forskellige overflader - silikone maling. På trods af de høje omkostninger sammenlignet med andre produkter er produkterne præget af fremragende elasticitet og lang levetid.

Når du vælger maling til et barns værelse, skal du vælge et produkt med antiseptiske og antibakterielle komponenter i sammensætningen. Disse stoffer minimerer risikoen for svampdannelse og bakteriel vækst. Malinger baseret på mineraler vil skabe effekten af ​​hvidvaskning. Dette er et godt valg til loftindretning. Vaskbar maling anbefales til brug i rygeområder. Denne egenskab hjælper med at rengøre overfladen fra støvpartikler, aske og røg.

Overvej egenskaberne ved den indvendige stil. For nogle er glatte overflader karakteristiske, for andre - matte.

Omkostninger til

Prisen på maling afhænger af sådanne faktorer:

 • Volumen. Jo større mængden af ​​materialet er, desto højere koster det. Hvis du laver reparationer i et stort hus, skal du købe store mængder produkter, for eksempel 10 l hver. Dette vil hjælpe med at spare penge.
 • Måde at købe Du kan købe varer via World Wide Web eller i bygningens supermarked. Hver butik sætter sin markering.
 • Komposition. De komponenter, der udgør løsningen, er kritiske for prisen. Jo flere fordele ved færdigbehandling af materialer, desto højere er prisen.

Medarbejdere i ovennævnte firma overholder en ærlig prispolitik uden marginer og yderligere procent.

anmeldelser

En betydelig del af anmeldelser af dette produkt er positiv. Kunder værdsatte et stort udvalg af nuancer og mange fordele, herunder en lang levetid, modstandsdygtighed over for eksterne faktorer og meget mere. Også købere værdsat den rimelige pris for denne maling.

Video anmeldelse af maling Dulux 3D White, se nedenfor.

DULUX (DULAKS)

Til maling af vægge og lofter i bygninger med en moderat koncentration af vand i luften. Du anvender på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, en mursten osv.), Gipspap, vægpapir under maling. Mikroskopiske partikler af marmor giver belægningen en ny blændende hvid farve. Det spredes lyset bedre, forbedrer den snedhvide naturlige udstråling og udvider visuelt rummet (3D-effekt): Bygningen ser mere rummelig ud og lofterne er højere. Malingen anbringes let i mangel af sprøjter og drypper, har ikke en stærk lugt. Det har en økonomisk udgift.

Finmalet finish til tøjarbejde, god vedhæftning til alle byggematerialer, nem at påføre, tørrer hurtigt og fuldstændigt lugtfri. Et karakteristisk træk ved Maxi-kittet er den nemme og nemme anvendelse. Zashpatlevanny overfladen med lethed er jorden, har en original formel, der tillader at sætte kitt i mangel af foreløbig priming. Øget belægningsfleksibilitet, når den påføres. Nem håndtering efter tørring.

Højkvalitets holdbar matvandbaseret maling. ANVENDELSESOMRÅDE Anvendes til indendørs arbejde. Til indvendige overflader (beton, gips, mursten, gips, asbestcement, tapet til maleri osv.) I bygninger med en moderat koncentration af vand i luften. Certificeret til brug i børne- og lægeinstitutioner. TEKNISKE DATA Farve - hvid, mat Forbrug - 17 m2 / liter. Tørretid - afhænger af luftens temperatur og fugtighed. Tegning 2 lag - ikke tidligere end i 2-4 timer. Malingen er pakket i 10 liter spande, 5 liter og 2,5 liter.

Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på helt tørrede mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsvæg, tapet til maling, træflader, fiberplader, spånplader. Det anbefales at male værelser med høj luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom køkkener, badeværelser, vaskerier, badeværelser mv.

Dulux Ultra Resist for børns værelser. Særlig maling til vægge og lofter i børnenes værelser. Den unikke voks i sammensætningen giver overfladen vandafvisende egenskaber. Sølvioner beskytter mod reproduktion af bakterier.

Til indvendig arbejde. Velegnet til påføring på mineraloverflader (beton, gips, mursten osv.), Gipsplader, tapet til maling, fiberplader, spånplader. Det anbefales at male værelser med moderat luftfugtighed og høj driftsbelastning, såsom kontorer, korridorer, gange, restauranter, hoteller, receptionslokale, lægefaciliteter. Takket være tilsætningen af ​​speciel voks er det meget nemt at rengøre.

Dulux Weathershield Glat vandbaseret facade maling, glat hvid

Dulux Bindo base universal primer

Applikationsfunktioner

Rør malingen godt før brug. Lav overfladebehandling med Dulux Bindo Base universel dybtræknings primer.

Dulux Diamond Matt vaskbar, slidstærk, mat maling til loft og vægge

Dulux Easy (Dulux Isi) Matt maling på vanddispersionsbasis til vægge og tapet.

"Dulux Magic White" Matt vandboret maling til lofter

AkzoNobel er verdens største producent af maling og belægninger, som også indtager en førende position inden for specialkemikalier. Virksomheden leverer forskellige sektorer af industriel økonomi og kunder i verden med innovative produkter, der stræber efter vedvarende at levere løsninger til bæredygtig udvikling. Vores sortiment omfatter bl.a. kendte mærker som Dulux, Sikkens, International Paint og Eka. Med hovedkontor i Amsterdam (Holland) er AkzoNobel optaget på listen over verdens største firmaer "Global Fortune 500" og har altid en ledende position i stabilitetsindekset for Dow Jones Sustainability Indexes. Virksomheden tilbyder malinger og lakker: dekorative, pulver, korrosionsbeskyttende og brandhæmmende, specialiserede belægninger til plast, til trævinduer, døre, møbler og parket, reklametegn, emballage, rullet metal, marine- og luftfartsovertræk, bilreparations emaljer, klæbemidler.

Dulux: Premium lakering materialer

Har du brug for en specialiseret indvendig maling af høj kvalitet? En af de bedste tilbud af denne type i vores online butik er Dulux vandbaseret maling, samt andre produktnavne til dette mærke. Alle er fokuseret på brug i udsmykningen af ​​lokalerne.

Operationelle egenskaber ved maling Dulax

Belægninger, hvorpå Dyulaks maling og lakskompositioner anvendes - caplet, gipsvæg, gips. Der er flere universelle løsninger til et bredere udvalg af materialer. Dette omfatter specialiserede muligheder - til lofter, til køkkener og badeværelser (Dulux fugtbestandig maling især for værelser med høj luftfugtighed). Vi har den rigtige maling til alle driftsforhold, for enhver indretningsstil.

Hvorfor skal du kontakte os

Vi arbejder konstant på at sikre, at betingelserne for erhvervelse af maling og lak er gavnlige for dig. Selv om dette er et premiumprodukt, er det nemt at gemme, når du bruger det - høj kvalitet belægning giver mange års fejlfri drift uden behov for reparationer. Enhver Dulux maling på vores hjemmeside er populære, meget brugte malerier. Den optimale løsning til indretning - bolig eller kommerciel.

Hvis du vil købe Dulax mærkevarer, tilbyder vi de mest favorable vilkår - både engros og detailhandel. I tilfælde af vanskeligheder med valget af et bestemt produktnavn kan du kontakte internetbutikkens personale - via telefon giver de alle nødvendige oplysninger, giver anbefalinger om valg. Vores fordele er ikke begrænset til dette, der er en række andre fordele:

 • Vi sælger kun certificerede efterbehandling materialer - de er i fuld overensstemmelse med europæiske tekniske og miljømæssige krav.
 • Mange muligheder for farver, farvning på de fleste eksisterende kataloger. Kvalitativ farvning af Dulux hjælper dig med at få passende farver til ethvert interiør.
 • Attraktivt priser, da virksomheden interagerer direkte med producenter og leverandører af malinger og lakker.

For at bestille en bestilling på Dulax produkter, flyt de valgte varer til kurven, angiv mængden for hvert enkelt emne og udfyld kontaktformularen. Om nødvendigt kan ansøgningen udstedes pr. Telefon. Levering i Moskva og regionen, betaling - kontant til kurer, med kreditkort eller ved overførsel fra kontoen.

Vaskbar maling til vægge Dulux: egenskaber og omfang

I betragtning af forskellige typer materialer til indendørs dekoration er det umuligt ikke at indrømme, at maling forbliver den sikreste og mest miljøvenlige belægning, som ikke kun kan skabe en optimal indretning, men også beskytte substratet mod forskellige former for negativ påvirkning. Vaskbar vægmaling Dulux er den mest kvalitative sammensætning med upåklagelige egenskaber, så dens omfang er ret stort.

Generelle oplysninger

Brand Dulux er et velkendt mærke med et verdensnavn, producenten udvider årligt sortimentet af sine produkter, så det er nogle gange svært at vælge en eller anden maling.

Produkter fra det svenske selskab er designet til forskellige formål:

 • disse er maling til indvendige overflader - lofter og vægge;
 • materiale til facader;
 • primere og plaster til forberedende arbejde;
 • lakker til forskellige formål.

De fleste farvestoffer er lavet af miljøvenlige naturlige komponenter, matte typer af belægninger kan rengøres med vand og vaskemidler, og de er også hurtigtørrende. Universalforbindelser har maksimal vedhæftning med forskellige baser, selv med glas tapet og i form af et enkelt lag, i modsætning til konventionelle maling.

Farvepalet af farveblandinger er slående, der er som regel farver til rådighed til maling, som du kan skabe en nuance af intensitet.

Valget er stort set ubegrænset - mere end 19.000 typer farvning mulig. Komfort er beregningen af ​​mængden af ​​materiale, da hver pakke indeholder nyttige anbefalinger til brug.

Produktfordele

Farveblandinger fra den svenske producent kan vælges til ethvert rum, f.eks. Overflade og visse klimatiske forhold.

Endvidere har efterbehandling materialer en række utvivlsomme fordele:

 • selv et lag farvestof giver dig mulighed for at skjule den tidligere farve af belægningen;
 • når der påføres, er der ingen slag og dryp;
 • Farvemiddelsammensætningen kan lægge vægt på væggenes og loftets tekstur.
 • der er ingen udtalt kemisk lugt;
 • Et særligt mærke med sondring af produkter - økologisk petal gør det muligt at bruge produkter til boliger;

Malingsmaterialer

I færd med at udføre efterbehandling indenfor, er et vigtigt aspekt maleri af loftet. Maling skal være af høj kvalitet, sikker og holdbar. Denne artikel vil se på funktionerne og brugen af ​​Dulux loftmaling.

Indholdsfortegnelse:

Egenskaber og egenskaber ved maling Dulux til loftet

Før vi overvejer malingen Dulux direkte, foreslår vi at du gør dig fortrolig med funktionelle funktioner i loftmaling. Maleri loftet er en økonomisk udgave af sin finish, men samtidig ser det malede loft helt æstetisk ud. Loftmaling skal have god vedhæftning, men samtidig er loftet, i modsætning til vægge, næsten ikke snavset og kræver derfor ikke konstant vask.

Dulux-maling adskiller sig fra andre fabrikanters maling med sådanne fordele:

 • Den har en dyb haze, som giver dig mulighed for at skjule fejl i loftet, og effekten af ​​et hvidkalket loft opnås
 • maling viskositet er på et gennemsnitligt niveau, så det er bekvemt og jævnt påført overfladen;
 • Dulux maling omfatter miljøvenlige og harmløse materialer;
 • nogle komponenter gør malingen modstandsdygtig over for fugt, så det bruges også til at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
 • tørringsprocessen er meget hurtig og der er ingen ubehagelig lugt;
 • Der er typer af maling med høje fugtbestandige egenskaber, de påføres i loftet, i rum med høj fugtighed eller mulighed for forurening, sådan maling er nem at rengøre.

Overvej nu de positive aspekter ved brugen af ​​dyrere maling Dulux, inden du bruger billigere analoger:

 • i færd med at male, er det nok at anvende kun to lag Dulux-maling, billig maling skal påføres i fire til seks frakker;
 • adskiller sig i et mindre forbrug af maling på en kvadratmeter;
 • har certifikater, der viser miljøsikkerhed og sundhedssikkerhed
 • bevarer farve og oprindelige udseende gennem årene;
 • mere slidstærk, som udsat for et stort antal rengøringer.

Dulux loft maling

I forhold til basislaken er Dulux:

Den første mulighed består af akryl- eller latexpolymerer. De påvirker styrke, modstandsdygtighed mod fugt og høje temperaturer.

Organiske maling er baseret på brugen af ​​alkydharpikser som bindemiddel. Sådanne maling er mere skadelige i modsætning til vand. Derfor er denne maling praktisk taget ikke brugt i færd med at færdiggøre en bolig.

I forhold til malingens tekstur er opdelt i:

Glansfarve giver udseende på en skinnende overflade, men sådanne malinger anbefales kun at anvendes på helt flade lofter, da de ikke skjuler selv små fejl.

Malinger af halvglans type er mellemliggende type maling mellem glans og mat. De skinner også, men mindre giver fejl og uregelmæssigheder.

Matte maling er den bedste mulighed for at maskere små fejl i loftet.

I forhold til den kemiske sammensætning af maling til loftet er:

 • vandtype
 • akryl type;
 • latex type;
 • silikat type;
 • silikontype.

Fordele ved Dulux vandbaseret maling:

 • absolut uskyldighed;
 • ingen ubehagelig lugt;
 • brugervenlighed;
 • Muligheden for at vaske maling med sæbeopløsning, hvis det er nødvendigt
 • evnen til at vælge et farvestof, der vil give maling nogen farve eller skygge
 • muligheden for at anvende andre typer maling.

Fordele ved akrylmaling:

 • modstand mod slid
 • ingen lugt;
 • den er stabil før fugt, forudsætter kontinuerlig vask;
 • let spænder små revner op til 0,5 cm brede;
 • resistent over for ultraviolet stråling;
 • har en stor farvepalet.

Tip: Overvej at akrylmaling, efter påføring på overfladen og tørring, mørkere lidt.

Latex loft maling har en høj pris, men samtidig har fremragende kvalitetskarakteristika, har den følgende funktioner:

 • meget modstandsdygtig overfor slid og fugt
 • involverer hyppig vask;
 • lukker revner op til en millimeter bred;
 • økonomisk - at dække loftet er nok til at påføre et tyndt lag maling;
 • den er lagt på relief overflader;
 • meget vanskeligt at fjerne fra alle overflader;
 • Selvom det ligner en tynd film, adderes loftet let gennem en sådan maling.

Silikatmaling klassificeres som mineralfarve. Dens vigtigste komponent er tilstedeværelsen af ​​flydende glas.

Karakteristik af Dulux silicatmaling:

 • næsten lukker ikke små revner på grund af lav elasticitet;
 • kræver brug af særlige beskyttelsesbriller og tøj, da det indeholder flydende glas, som irriterer huden;
 • har ikke en forskellig farvepalet;
 • godt passerer damp, den bruges i værelser med det høje fugtighedsniveau;
 • kræver ikke brug af yderligere antiseptika, da det ikke tillader udvikling af skimmel, svamp eller mikroorganismer.

Dulux silikone maling er kendetegnet ved følgende funktioner:

 • strammer revner, hvis bredde er to millimeter;
 • elastisk;
 • overfladen dækket af sådan maling adderer let og lader damp komme i gang;
 • Loftet er modstandsdygtigt over for snavs, da malingen har en vandafvisende virkning;
 • lang holdt på overfladen.

Dulux loftmaling anbefalinger

1. For at købe Dulux-maling skal du kontakte et hvilket som helst byggeværksted eller butik.

2. Dulux-maleprisen afhænger af typen af ​​maling, såvel som dens volumen.

3. Hvis det er nødvendigt at male lofterne i værelser med høj luftfugtighed eller pludselige temperaturændringer, skal du kun vælge malinger med vandafvisende egenskaber, herunder: silikone, silikat og akryl.

4. Hvis loftet har små uregelmæssigheder, anbefales det at bruge matte eller semi-matt maling til glatte lofter, der er helt lige og lige.

5. Til brusebad skal køkken eller børns rum vælge malinger, der har antibakterielle baser og antiseptiske egenskaber. Det forhindrer mugg og mugg fra at vokse i rummet.

6. Hvis du planlægger at ryge i et værelse, skal du bruge maling, der har en selvrensende eller rengøringsbase.

7. For at lave loftet som om det havde været hvidkalket for nylig, skal du bruge specielle malinger, der giver effekten af ​​en mineraloverflade.

8. Den bedste mulighed - absolut silikone maling, det er holdbart, bliver ikke snavset, elastisk og godt gennemtrængeligt til damp. Men omkostningerne ved en sådan maling er ret høje.

9. Paint Dulux anmeldelser - har kun positive, er af høj kvalitet og lang levetid.

Gennemgang af Dulux loftsmaling muligheder

1. Dulux Magic White er en magisk snehvid, er en mat vandbaseret maling, hvis komponenter er acrylcopolymerer, lysfaste pigmenter og vand. Ved påføring af malingen er der en let lyserød farvetone, som efter det tørrer helt forsvinder. Tørretiden er 2-4 timer. Der er ingen ubehagelig lugt i denne maling. Magic White Dulux maling forbrug per tolv kvadratmeter - 1 liter. Denne maling er ikke egnet til værelser med høj luftfugtighed. Det er perfekt åndbart og giver loftet mulighed for at "trække vejret". Rengøring af overfladen med malet maling sker med en fugtig klud, der tidligere er fugtet med vand.

2. Dulux Rich Matt - er en ny matte snehvid maling på vandbaseret basis. Afviger i et stort udvalg af farvenuancer. Den har et meget lavt forbrug, modstandsdygtigt mod ultraviolet lys, ikke falmer, tørrer ud inden for tre timer. Vaskes med en fugtig svamp.

3. Dulux Trade Super matt - er en supermattet vandbaseret maling designet til indendørs brug. Det kan let påføres på enhver overflade, selv på vådt gips. En liters maling vil male omkring atten kvadratmeter af loftet. Fordelen ved Dulux Trade Super Matt er, at denne maling gør det muligt for loftet at trække vejret.

4. Dulux Kids Room WO - er hurtigtørrende og lugtfri. Og tilstedeværelsen af ​​sølvioner i sammensætningen giver malingen antiseptiske egenskaber, det dræber alle skadelige mikroorganismer og bakterier i rummet. I de fleste tilfælde bruges det til at male loftet i børnehaven. Mængden pr. 8 m² - en liter.

5. Dulux kontorlokale - bruges til at male loftet på kontoret. Ubehagelig lugt, dryp og spray, når det påføres mangler. indeholder vokskomponenter, der hjælper med at undgå udslip af snavs og beskytter mod fugt. Der er mulighed for konstant at vaske loftet dækket med sådan maling. Mængden pr. 7 m² - en liter.

6. Dulux 3 D whire softsheen - bruges til påføring af beton, mursten, gipsplader eller pudsede overflader. Perfekt til værelser med optimal fugtighed, som et soveværelse, stue, børn osv. Malingen er nem at rengøre, dækker helt små uregelmæssigheder og udvider rummets rum. To frakker er påkrævet. Indeholder marmor og optisk blegemiddel.

7. Dulux Vinil softsheen - giver et fløjlsagtigt loftbelægning. Godt overlapper små revner, har ingen lugt, flygtige organiske stoffer er fraværende i sammensætningen, nemme at rengøre. Det er muligt at rengøre den malede overflade 30 dage efter malingen.

8. Dulux Bingo - er en latexmaling, der giver overfladen en halvmattet farvetone. Det tørrer inden for to timer. Det bruges til at male lokalerne, som er ansvarlige for en stor driftsbelastning, såsom haller eller korridorer. Der kræves to frakker, og tiden mellem farvning er en time. Det er præget af tilstedeværelsen af ​​en stor farvepalet.

9. Dulux Diamont softsheen - er en vanddispersionsmaling, som har en øget slidstyrke. Det tørrer om fire timer, en liters maling er nok til seksten kvadratmeter af loftet. To frakker er påkrævet. Det giver diamant holdbarhed, er økonomisk i forbrug, har ingen stærk udtalt lugt, er nem at rengøre og understreger lindring af loftet.

10. For at give overfladen en dyb haze, skal du bruge maling Dulux Bingo 3. Det er nok at anvende til 14 kvadratmeter. Malingen fuldstændig skjuler ujævnheder og mindre defekter, er lugtfri og kendetegnes ved god vedhæftning.

11. Dulux master90 - maling af alkyd type, som er universel og egnet til maling af overflader, herunder lofter. Giver en glansende glansoverflade tørrer i tolv timer. Forbruget er 1 liter pr 12 m². Maling giver uddannelse holdbar vejrbestandig elastisk belægning. Gør overfladevand og snavs resistent. Det påføres nemt, der er ingen sprøjt og drypper i arbejdet. Kræver anvendelsen af ​​to lag. Vedligeholder temperatur mere end 80 grader.

12. Dulux 3D White - indeholder marmor og optisk blegemiddel. Bruges i færd med at maler vægge og lofter. Forbruget af en liter maling dækker 12 m². Nem at rengøre, har flere farvevarianter, dækker overfladen godt.

Forberedelse og proces med at male loftet

Før malingen skal påføres, skal der udføres en række forberedende arbejder for at rengøre overfladen. Det malede loft skal ikke være vådt og snavset. Det anbefales at pre-putty, først starter og derefter efterbehandling kittet, især hvis den maling, der skal påføres, er blank.

Forberedende arbejde omfatter:

 • rensning fra gammel maling;
 • puttying;
 • fugning og udjævning af overfladen med et gitter;
 • primercoating.

Tip: Hvis der allerede har været revner i loftet, anbefales det at sætte dem i en speciel maske, der giver deres forstærkning.

Hvis loftet aldrig er blevet malet, skal du gips det eller polstret gipsplader.

For at reducere malingsforbruget anbefales det at præ-coat loftet med dyb penetrations primer, som også vil have antiseptiske egenskaber og forhindre dannelse af mug og svampe.

Temperaturen i rummet skal være fra 5 til 30 grader Celsius.

Processen med at male loftet med akrylmaling omfatter:

1. Forberedelse af alle værktøjer og inventar - en rulle med en gennemsnitlig tykkelse på lint, børster, et bad til maling, en stige og maling selv.

2. Start først med at male hjørnerne og derefter hele omkredsen. Når vanskelige steder er malet med en børste, skal du tage en malingsrulle og anvende maling på den resterende overflade.

3. Anvendelsen af ​​det første lag gør ikke noget, og det andet lag påføres vinduet. En sådan proces vil give en smuk og glat overflade.

4. Akrylbaserede maling tørrer hurtigt, så det tager flere timer at male loftet. Også denne maling har næsten ingen lugt, så det er meget populært hos forbrugerne.

Latexfarvning har følgende trin:

1. Overfladebehandling - først, loftet behandles med en primer med en antiseptisk virkning og derefter normal. Uregelmæssigheder skal være kittede, det er bedre at give præference for akrylbaseret kit. Så er der slibning af små uregelmæssigheder, loftet er primet endnu en gang, og først da er maleriet.

2. Maling påføres med en langhåret rulle. Det første lag er vinkelret på vinduet, og det andet er modsat.

3. Det anbefales at male loftet ad gangen, da dannelsen af ​​maling pletter er muligt. Det obligatoriske øjeblik ruller rullen på bakken.

De største problemer i processen med at male loftet

1. Højdensitetsmaling - for at undgå dette problem skal du først læse instruktionerne, da nogle maling skal fortyndes før brug. Vær også opmærksom på malingens holdbarhed. Køb ikke maling om vinteren på markederne, da der er risiko for frysning.

2. Ved køb af frosset materiale er dets videre anvendelse kun mulig, hvis den forfiltreres og ryddes af blodpropper.

3. Ved farvning med en rulle vises flere striber ofte på overfladen. Påfør malingen hurtigt og flyt den til det område, der endnu ikke er malet, for bedre udbredelse over overfladen.

4. For ikke at danne overspændinger, producerer i farvningsprocessen næsten hele malingen, skal rullen være næsten tør.

Typer af dulux loft maling

Dulux loftmaling - hovedtyper

Vi besluttede at udføre reparationer i huset, og du kan ikke bestemme, hvordan du skal gøre det færdigt? Der er et svar! Loftmaling med specielle maling får stadig mere popularitet. Det er behageligt, hyggeligt og billigt.

Vidste du, at dulux loftmaling er et af de bedste valg, når du vælger materialer til at dekorere et værelse i dit hjem. Lad os først forstå, hvad forskellen mellem loftmaling og vægmaling og andre overflader er.

Loftet er det mest utilgængelige sted i rummet, og det er derfor sjældent underkastet sådanne påvirkninger som vask, men samtidig er det forurenet meget sjældnere end vægge.

Fordele ved Dulux Paint

Dulux maling til loft


Dyb sløvhed, der gemmer loftets overfladefejl, men samtidig giver effekten af ​​hvidvaskning.

 • Malingen er ikke for viskøs, hvilket gør det nemt at påføre det på den ønskede overflade i et ensartet lag.
 • Består af miljøvenlige materialer.
 • Komponenterne i malekomponenterne giver det vandafvisende egenskaber, hvilket er ekstremt nødvendigt i badeværelset eller i køkkenet.
 • Tørrer hurtigt og har ikke en ubehagelig lugt.
 • Det er muligt at påføre en uforberedt overflade (tapet beregnet til maling).

  Tip: For værelser, hvor det er muligt at afsætte sod i loftet (køkken eller rygeværelse), anbefales det at bruge maling med høj fugtighedsbestandighed. En sådan maling kan nemt overføre regelmæssig rengøring fra snavs uden at miste æstetiske kvaliteter.

  Typer af loft maling

  Loftsmaling kan opdeles i to typer: Vandbaseret og organisk. Hovedbinderen af ​​vandbårne maling er akryl- og latexpolymerer. Disse polymerer bestemmer styrken, fugtmotstanden og andre tekniske egenskaber ved maling.

  I organiske maling virker alkydharpiks som bindemiddel. Anvendelsesområdet er meget bredere, men det er også mindre miljøvenligt. Derfor anbefales vandbaserede maling til efterbehandling af boliger.

  I dag har hver byggevirksomhed en bred vifte af forskellige typer maling, og det engelske selskab Dulux går ikke bag sine konkurrenter. Lad os se nærmere på produkterne i dette firma og finde ud af, hvilken slags deluxe loftmaling der passer til dig.

  Dulux maling til en planteskole

  Dulux loft maling

  1. ("Magic White") er en mat vandbaseret maling. Består af emulsion af bindende copolymerer af akryl, lysbestandige pigmenter og vand.

  Vigtigt: Når der påføres, vil malingen se rosa ud. Dette er normalt, efter at det er tørret, får det en hvid farve. Denne egenskab gør det nemt at bemærke umalet områder og eliminere dem.

  Det tørrer om et par timer og har ikke en ubehagelig lugt. For at male et 12 kvadratmeter loft skal du have en liter Dulux-maling.

  Det er velegnet til enhver belægning, men dets brug i badeværelser anbefales ikke på grund af for høj fugtighedskondensation. Det er ryddet af støv med en klud dyppet i varmt vand uden brug af vaskemidler.

  Typer af maling Delusk

  Rig matt

  1. ("Ny blændende hvid") - ligesom den forrige, er malingsdeluxe til loftet en vandbaseret madrasemulsion. Produceret af fabrikanten af ​​farver, har mere end 70 nuancer. Du vil have masser at vælge imellem.

  Med hjælp fra en professionel kan du finde den skygge der passer bedst til dit interiør. Forbruget er det samme som Magic White.

  Malingen er modstandsdygtig over for fading, efter påføring tørrer den hurtigt. Renset med en fugtig svamp.

  Trade Supermatt

  1. Supermat vandbaseret loftmaling. som kan påføres på en lidt fugtig overflade, såsom et ufuldt tørret gips. Dette skyldes, at malingen har fremragende dampgennemtrængelighed, og loftet under det fortsætter med at trække vejret.

  Forbrug af en liter pr. Areal på ca. 18 kvadratmeter.

  Deluxe loftmaling

  Børneværelse WO

  1. Som navnet antyder, er malingen designet til børns værelser. Det er helt lugtfri og tørrer hurtigt.

  Derudover indeholder den sølvioner, som dræber bakterierne. Maling forbrug Kids Room WO - 1 liter pr 8 m af loftet.

  Offis Room WO

  1. Bruges til at male lofter og vægge i kontorrum. Lugtløs, nem at påføre, danner ikke drypper og stænk.

  Dens sammensætning indeholder voks, som giver yderligere beskyttelse mod fugt og snavs.

  Maling er nem at rengøre. En liter forbrugsstoffer vil være nok til omkring 7 kvadratmeter overflade.

  Som du kan se, er det sikkert at sige, at luksuriøs loftmaling er det bedste valg for dig. Vi har kun overvejet nogle af de navne, der er produceret af virksomheden. Men, og deres eksempel viser, at virksomhedens produkter har en række fordele - det er hurtigtørrende, har ikke en ubehagelig lugt, det er praktisk at anvende.

  Dulux maling til lofter

  Og endelig vil jeg gerne notere fordelene ved højkvalitetsmaling, før den er billig modstykke:

  • Højkvalitetsmaling dækker hele overfladen i 2 lag og ikke i tre eller fire.
  • Forbrug pr. Kvadratmeter mindre.
  • Garanteret miljøsikkerhed i miljøet.
  • Billige maling kan hurtigt falme og miste sin oprindelige farve, og dulux loftmaling vil se ud som ny gennem årene.
  • Slidstyrke - kvalitetsmaling er lettere at rengøre.

  Med Dulux-maling behøver du ikke ofte male rummet, og din reparation vil vende fra angst til glæde.

  Baseret på webstedsmaterialer: http://potolokspec.ru

  Vi besluttede at udføre reparationer i huset, og du kan ikke bestemme, hvordan du skal gøre det færdigt? Der er et svar! Loftmaling med specielle maling får stadig mere popularitet. Det er behageligt, hyggeligt og billigt.

  Vidste du, at dulux-maling er et af de bedste valg, når du vælger et materiale til efterbehandling af et værelse i dit hjem? Lad os først forstå, hvad forskellen mellem loftmaling og vægmaling og andre overflader er.

  Malte loftet

  Loftet er det mest utilgængelige sted i rummet, og det er derfor sjældent underkastet sådanne påvirkninger som vask, men samtidig er det forurenet meget sjældnere end vægge.

  Fordele ved Dulux Paint

  Dulux maling til loft

  Dyb sløvhed, der gemmer loftets overfladefejl, men samtidig giver effekten af ​​hvidvaskning.

 • Malingen er ikke for viskøs, hvilket gør det nemt at påføre det på den ønskede overflade i et ensartet lag.
 • Består af miljøvenlige materialer.
 • Komponenterne i malekomponenterne giver det vandafvisende egenskaber, hvilket er ekstremt nødvendigt i badeværelset eller i køkkenet.
 • Tørrer hurtigt og har ikke en ubehagelig lugt.
 • Det er muligt at påføre en uforberedt overflade (tapet beregnet til maling).
 • Tip: For værelser, hvor det er muligt at afsætte sod i loftet (køkken eller rygeværelse), anbefales det at bruge maling med høj fugtighedsbestandighed. En sådan maling kan nemt overføre regelmæssig rengøring fra snavs uden at miste æstetiske kvaliteter.

  Typer af loft maling

  Loftsmaling kan opdeles i to typer: Vandbaseret og organisk. Hovedbinderen af ​​vandbårne maling er akryl- og latexpolymerer. Disse polymerer bestemmer styrken, fugtmotstanden og andre tekniske egenskaber ved maling.

  I organiske maling virker alkydharpiks som bindemiddel. Anvendelsesområdet er meget bredere, men det er også mindre miljøvenligt. Derfor anbefales vandbaserede maling til efterbehandling af boliger.

  I dag har hver byggevirksomhed en bred vifte af forskellige typer maling, og det engelske selskab Dulux går ikke bag sine konkurrenter. Lad os se nærmere på produkterne i dette firma og finde ud af, hvilken slags loftmaling der passer til dig.

  Dulux maling til en planteskole

  Dulux loft maling

  1. ("Magic White") er en mat vandbaseret maling. Består af emulsion af bindende copolymerer af akryl, lysbestandige pigmenter og vand.

  Vigtigt: Når der påføres, vil malingen se rosa ud. Dette er normalt, efter at det er tørret, får det en hvid farve. Denne egenskab gør det nemt at bemærke umalet områder og eliminere dem.

  Det tørrer om et par timer og har ikke en ubehagelig lugt. For at male et 12 kvadratmeter loft skal du have en liter Dulux-maling.

  Det er velegnet til enhver belægning, men dets brug i badeværelser anbefales ikke på grund af for høj fugtighedskondensation. Det er ryddet af støv med en klud dyppet i varmt vand uden brug af vaskemidler.

  Typer af maling Delusk

  Rig matt

  1. ("Ny blændende hvid") - ligesom den forrige, vandbaseret matmaling. Produceret af fabrikanten af ​​farver, har mere end 70 nuancer. Du vil have masser at vælge imellem. Med hjælp fra en professionel kan du finde den skygge der passer bedst til dit interiør. Forbruget er det samme som Magic White. Malingen er modstandsdygtig over for fading, efter påføring tørrer den hurtigt. Renset med en fugtig svamp.

  Trade Supermatt

  1. Supermat vandbaseret loftmaling, der kan påføres på en lidt fugtig overflade, såsom et ufuldt tørret gips. Dette skyldes, at malingen har fremragende dampgennemtrængelighed, og loftet under det fortsætter med at trække vejret. Forbrug af en liter pr. Areal på ca. 18 kvadratmeter.

  Deluxe loftmaling

  Børneværelse WO

  1. Som navnet antyder, er malingen designet til børns værelser. Det er helt lugtfri og tørrer hurtigt. Derudover indeholder den sølvioner, som dræber bakterierne. Maling forbrug Kids Room WO - 1 liter pr 8 m af loftet.

  Offis Room WO

  1. Bruges til at male lofter og vægge i kontorrum. Lugtløs, nem at påføre, danner ikke drypper og stænk. Dens sammensætning indeholder voks, som giver yderligere beskyttelse mod fugt og snavs. Maling er nem at rengøre. En liter forbrugsstoffer vil være nok til omkring 7 kvadratmeter overflade.

  Som du kan se, er det sikkert at sige, at luksusmaling er det bedste valg for dig. Vi har kun overvejet nogle af de navne, der er produceret af virksomheden. Men, og deres eksempel viser, at virksomhedens produkter har en række fordele - det er hurtigtørrende, har ikke en ubehagelig lugt, det er praktisk at anvende.

  Dulux maling til lofter

  Og endelig vil jeg gerne notere fordelene ved højkvalitetsmaling, før den er billig modstykke:

  • Højkvalitetsmaling dækker hele overfladen i 2 lag og ikke i tre eller fire.
  • Forbrug pr. Kvadratmeter mindre.
  • Garanteret miljøsikkerhed i miljøet.
  • Billige maling kan hurtigt falme og miste sin oprindelige farve, og dulux maling vil se ud som ny i mange år.
  • Slidstyrke - kvalitetsmaling er lettere at rengøre.

  Med Dulux-maling behøver du ikke ofte male rummet, og din reparation vil vende fra angst til glæde.

  I færdiggørelsen af ​​værker er det vigtigt at male. Malingen skal være af høj kvalitet, sikker, holdbar. Artiklen vil overveje anvendelsen af ​​loftet.

  Indholdsfortegnelse:

  Dulux loftsfunktioner og farver

  Før du overvejer at male Dulux, skal du gøre dig fortrolig med funktionerne i loftmaling. Maleri er økonomisk af dens finish, mens malet med maling ser temmelig, skal have vedhæftning, men det samme loft, i væggene bliver næsten snavset og kræver ikke vask.

  Maling adskiller sig fra andre producenters fordele:

  • har uklarhed, som skjuler ulemperne ved loftet, når loftets virkning opnås
  • viskositeten er på et niveau, derfor er det praktisk og påføres
  • Dulux indeholder rene materialer;
  • nogle gør maling, så det bruges til loftet på eller i rummet;
  • processen er meget hurtig, der er ingen ubehagelig lugt;
  • Der er malinger med fugtfaste egenskaber, de påføres i værelser med høj luftfugtighed, mulighed for forurening, maling er let

  Overvej nu brugen af ​​dyre maling inden du anvender billige analoger:

  • Påfør kun to frakker Dulux til farvningsprocessen, fire til seks frakker bør anvendes billigt;
  • lavere forbrug pr. meter;
  • Det viser, at miljøsikkerhed er harmløs for
  • bevarer farven på det oprindelige udseende gennem mange
  • mere slidstærk som udsat for antal rengøringer.

  Dulux loftmaling

  In med grundlaget for Dulux er:

  Den første består af eller latex. De påvirker styrke, fugt og temperatur stabilitet.

  Organiske farvestoffer på brugen af ​​harpikser, i et bindemiddel. maler mere i modsætning til vand. Derfor er maling praktisk taget brugt i udsmykningen af ​​boliger

  I forholdet mellem maling tekstur på:

  Glossy skaber overfladens udseende, men maling anbefales kun på flade lofter, da de skjuler selv fejl.

  Type maling er type maling, blank og de er også mindre fejlbehæftede og

  Matte maling er en mulighed for små loftsfejl.

  In med kemiske maling til er:

  • vandemulsion
  • akryl type;
  • skrive;
  • silikat
  • silikontype.
  • absolut uskyldighed;
  • ubehagelig lugt;
  • i arbejde
  • vask af maling med sæbe, hvis det er nødvendigt
  • at vælge et farvestof vil give malingen en farve eller
  • muligheden for at anvende typer af maling.
  • før slid
  • har en lugt;
  • før vask, konstant vask;
  • let spænder revner, 0,5 cm bred;
  • foran uv
  • har en stor palette.

  Tip: Overvej akrylmaling, påføring og tørring, mørkere.

  Latex loft maling med høj pris, mens har kvalitetskarakteristika, har sådan

  • meget modstandsdygtig over for slid og
  • antyder hyppige
  • lukker revner op til en
  • økonomisk - anvende et enkelt lag maling til loftet;
  • på prægede
  • meget svært med nogen
  • Selvom den har en tynd film, er det let at indånde en sådan maling.

  Malinger betegnes som mineralske farverige. Dens hovedtræk er tilstedeværelsen af ​​glas.

  Dulux maling funktioner:

  • lukker ikke revner på grund af elasticitet
  • kræver særlig beskyttelse og tøj, da det indeholder glas, hvilket er huden;
  • ikke varieret farve
  • gode hopper bruges med høj fugtighed;
  • brug ikke yderligere fordi det tillader udvikling af svamp eller

  Silikone malinger er forskellige i sådanne

  • strammer revner, hvilket er en millimeter;
  • elastisk;
  • dækket så let ånde damp;
  • den er stabil mod forurening, så maling har vandafvisende
  • længe på overfladen.

  valgfri til loftet

  1. At købe Dulux, i enhver stormarked eller

  2. Malingspris afhænger af typen af ​​maling, også dens

  3. Ved maling af lofter i rum med luftfugtighed eller temperaturændringer omfatter kun malinger med vandafvisende egenskaber: silicat og

  4. Hvis det er lille, anbefales det at lave mat eller maling til lige lofter

  5. For køkkenet eller rummet skal male det antibakterielle grundlag antiseptiske egenskaber. vil forhindre mugg og indendørs.

  Hvis det er planlagt i et rum, maling der er selvrensende eller fundament.

  7. At lave loftet som om for nylig hvidt, specielt maling, vil give overfladen effekt.

  8. Den bedste - absolut maling, det forurener ikke og god damp. Men sådan en høj maling.

  9. Dulux anmeldelser er kun kendetegnet for høj og lang varighed.

  Oversigt over loft muligheder

  1. Dulux White - snehvid, er en mat vandemulsionsforbindelse, hvoraf copolymererne forbinder de lysbestandige pigmenter er vand.

  Ved påføring af maling lidt rosa som efter tørring helt tørring tid 2-4 timer. Denne maling har en ubehagelig lugt. Hvid Dulux maling pr. Kvadratmeter 1 liter.

  Maling er ikke til indendørs høj luftfugtighed. hopper perfekt og giver loftet "ånde". malet overflade opstår, når der er våd klud, der tidligere er fugtet med vand.

  2. Rich Matt er en ny hvidemalingemulsion baseret.

  en bred vifte af nuancer. Den har en lav forbrugsstof foran, ikke falmer inden for få timer. Vask rent med vådt

  Dulux Super matt er en super-matt maling designet til arbejde indeni. Med lethed til nogen endda på gips. En maling vil male et atten kvadratisk loft. Fordelen ved Trade Super er, at dette loft maler for at trække vejret.

  Dulux Room WO er hurtig og ikke-lugt. Og sølvionpræparatet giver antiseptiske egenskaber, dræber alle mikroorganismer i rummet. i de fleste tilfælde til maling i en planteskole. Mængden af ​​maling er 8 m² pr. 1 liter.

  Dulux kontor - anvendt i kontorfarveprocessen.

  lugt, sprøjtespray, når den er fraværende. indeholder voks, der forhindrer udseendet og beskytter fugt. Der er en konstant vask dækket med en sådan mængde maling 7 m² pr. 1 liter.

  optagelse

  I betragtning af forskellige typer materialer til indendørs dekoration er det umuligt ikke at indrømme, at maling forbliver den sikreste og mest miljøvenlige belægning, som ikke kun kan skabe en optimal indretning, men også beskytte substratet mod forskellige former for negativ påvirkning. Vaskbar vægmaling Dulux er den mest kvalitative sammensætning med upåklagelige egenskaber, så dens omfang er ret stort.

  Brand Dulux er et velkendt mærke med et verdensnavn, producenten udvider årligt sortimentet af sine produkter, så det er nogle gange svært at vælge en eller anden maling.

  Produkter fra det svenske selskab er designet til forskellige formål:

  • disse er maling til indvendige overflader - lofter og vægge;
  • materiale til facader;
  • primere og plaster til forberedende arbejde;
  • lakker til forskellige formål.

  De fleste farvestoffer er lavet af miljøvenlige naturlige komponenter, matte typer af belægninger kan rengøres med vand og vaskemidler, og de er også hurtigtørrende. Universalforbindelser har maksimal vedhæftning med forskellige baser, selv med glas tapet og i form af et enkelt lag, i modsætning til konventionelle maling.

  Farvepalet af farveblandinger er slående, der er som regel farver til rådighed til maling, som du kan skabe en nuance af intensitet.

  Valget er stort set ubegrænset - mere end 19.000 typer farvning mulig. Komfort er beregningen af ​​mængden af ​​materiale, da hver pakke indeholder nyttige anbefalinger til brug.

  Farveblandinger fra den svenske producent kan vælges til ethvert rum, f.eks. Overflade og visse klimatiske forhold.

  Endvidere har efterbehandling materialer en række utvivlsomme fordele:

  • selv et lag farvestof giver dig mulighed for at skjule den tidligere farve af belægningen;
  • når der påføres, er der ingen slag og dryp;
  • Farvemiddelsammensætningen kan lægge vægt på væggenes og loftets tekstur.
  • der er ingen udtalt kemisk lugt;
  • Et særligt mærke med sondring af produkter - økologisk petal gør det muligt at bruge produkter til boliger;
  • farvning forårsager ikke vanskeligheder, fordi materialet ikke er viskøst, foruden det giver dig mulighed for at fordele det mere jævnt;
  • fugtfaste maling på grund af særlige komponenter kan anvendes under forhold med høj luftfugtighed;
  • maling er i stand til at maskere basen defekter, små revner, ridser og uregelmæssigheder - hvis du ikke vil primer og putty væggen, kan du bruge uigennemsigtige sammensætninger, der skjuler defekter.

  Fordelen er også hurtig tørring og evnen til at vaske malede overflader. Ved brug af facadefarver dekorerer de ikke blot de ydre vægge, men giver dem også styrke, må ikke lade sig smuldre, beskytte mod korrosion.

  Producentfirmaet producerer også materialer med høj modstandsdygtighed over for slid, som er overlegen i forhold til konventionelle sammensætninger for deres styrke og evnen til at anvende slibende rensemidler. De er meget økonomiske med hensyn til forbrug.

  Dulux Diamond Soft Sheen - vanddispersion, semi-matt blanding kan bruges både til lofter og til vægge. Det skjuler perfekt fejlene i basen, næsten lugtfri, danner en glat, jævn belægning. På grund af den optimale viskositet lækker den ikke.

  Denne mulighed er egnet til maling af tapet, fiberplader, gipsplader, mursten, beton. Det påføres på en tør overflade og bruges hovedsagelig til værelser med en gennemsnitlig luftfugtighed - kontorer, stuer, soveværelser samt korridorer, boligområder, medicinske og sundhedsinstitutioner.

  Med denne maling opnås en halvglans finish med en behagelig glans, 10 gange mere holdbar i forhold til dekorative sammensætninger. Det kan vaskes ved hjælp af aggressive rengøringsvæsker med tilsætning af slibepartikler.

  En anden værdig mulighed er Dulux Ultra Resist ultra-resistent latex maling til badeværelset og køkkenet.

  Det er kendetegnet ved immunitet mod mekaniske skader og nyttige egenskaber, der beskytter rummet mod skimmel og meldug. Belægningen har vandafvisende og snavsafvisende egenskaber, den er modstandsdygtig overfor varm damp, kan være sløv og halvglans. Malingen er også optimal til børns værelser, offentlige steder med øget driftsbelastning.

  Dulux Diamond Matt betragtes også som en unik sammensætning. Malingen kan nemt male selv de mest komplekse typer af baser, er holdbar i brug (op til 25 års tjeneste), er økonomisk, har øget styrke og er derfor efterspurgt inden for forskellige byggeri. Belægningen påføres i to lag, hvilket sikrer langvarig slidstyrke.

  Det bør ikke glemmes, at en hvilken som helst Dulux forbindelse skal anvendes ved en temperatur, der ikke er mindre end +5 grader. Adskilte anbefalinger er angivet på emballagematerialet.

  Hidtil har de nyeste materialer til farvning vist sig i Dulux-samlingen, men de er allerede blevet populære hos et stort antal forbrugere:

  • Ny blændende hvid maling 3D White, som er i stand til at gøre pladsen mere visuelt fri. Mattefarve giver overfladerne en unik fløjlsagtig tekstur.
  • Den hurtigtørrende sammensætning af Dulux Bindo skjuler støv og mindre defekter, har ingen ubehagelig lugt, der passer til værelser med høj luftfugtighed. Produktet suppleres med en komponent som titandioxid, og det er netop på grund af dens hurtigere tørring.
  • Dulux Acryl Matt dybt tonet latex maling kan bevare sin farve i lang tid, ikke falme, den bruges til indvendige og udvendige vægge til både moderat fugtige værelser og til værelser med høj luftfugtighed. Belægningen vaskes med rent vand uden brug af midler.
  • Dulux Easy maleri blandingen er også i stor efterspørgsel, som er perfekt til påføring på gips og tapet. Dette er en mat vanddispersionsmaling, der ideelt set ligger på papir og vinyl, fremhæver tapetets tekstur og vasker perfekt med vand og ikke-aggressive vaskemidler.

  Udover maling til vægge producerer producenten en række produkter til loftet.

  Det vides at når man maler loftoverfladerne ofte, er der slyngede og grimme striber. På grund af Dulux-malernes positive egenskaber eliminerer de disse vanskeligheder, da de passer godt og skygge eksisterende fejl. Fugtbestandige forbindelser gør det muligt at undgå udseendet af sod i loftet, da de regelmæssigt kan rengøres uden frygt for at ødelægge det oprindelige attraktive udseende.

  Sådanne malinger fremstilles i form af vandbaserede blandinger, hvori forbindelsen er polymer latex eller acryl, såvel som mineralforbindelser med alkydharpikser.

  Særlig omtale kan gøres af sådanne produkter som Rich Matt blændende hvide maling - hurtigtørrende, matte, med en palette på 70 forskellige farver i farver; Magic White, hvis karakteristiske træk er en lyserød tone, når den påføres, bliver hvid, når den er tør.

  For børneværelserne gælder Kids Room WO - sammensætning indeholdende sølvioner. Alle disse typer produkter er vaskbare og rengøres med almindeligt vand.

  På trods af en vis uenighed i udtalelsen om livet i Dulux erklæret af producenten (det er mindre under alle omstændigheder), ellers er tilbagemeldingen fra forbrugeren om produktet positivt. Der er en glat applikation, fraværet af sagging, hurtig tørring, fremragende udseende. Det vigtigste - at udføre arbejdet i den korrekte rækkefølge og ikke at krænke teknologien til maleri.

  Se følgende video til et testdrev af Delux vaskbar maling.

  • fix-builder.ru
  • potolokspec.ru
  • stroim-gramotno.ru
  • dekoriko.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.