Valget af sprøjtepistol til hvidvaskning: typer og principper for airbrush

Af Anastasia Isakova · Indsendt 05/17/2017 · Opdateret 17-05-2017

I den moderne byggebranche er der ganske mange typer finish. Men med dette mister maling og hvidvaskning af overflader ikke sin popularitet. Dette skyldes det faktum, at omkostningerne ved denne proces lidt, og rummet får et ret attraktivt udseende. Men der er ofte problemer med ensartet afsætning af farvestoffet. En sprøjtepistol til hvidvaskning kan være en assistent i denne sag.

Fordelene ved at bruge en airbrush

Når man starter hvidvaskningsarbejder, er der konstant problemer med en sådan plan, hvordan man udfører processen uden korroderende hænder med kalk, udseendet af pletter og udsmykninger på overfladen. Sprøjte til hvidvaskning kan næsten eliminere alle ubehagelige øjeblikke og gøre processen med hvidvaskning mindre problematisk. Fordelene ved sprøjtepistolen til hvidvaskning omfatter:

 • Fordelingen af ​​et lag af kalk er ensartet på overfladen, der skal males.
 • Evnen til at male svært at nå steder uden dannelse af stænk og strimler. Dette gælder især hjørnesæder.
 • Der er ingen grund til at bære stiger og geder til loftoverfladen.

Ud over de vigtigste faktorer er det muligt at nævne forbedrede forhold og øge hastigheden af ​​det udførte arbejde. På en temmelig kort tid er det muligt at male et ret stort område af den malede overflade. Især relief arbejdet mærkes, når hvidvaskning af loftet. Dette er en problematisk del af rummet, som du altid skal tinker. Ved håndkalkning skal du anvende flere lag. Spray kan håndtere dette job på én gang, og resultatet er en godt malet loftoverflade uden pletter.

Sprøjtetyper

For at hvidvaske loftet, kan du vælge enhver form for sprøjtepistol. Der er ingen særlig forskel i farvningsresultater. Deres anordning og driftsprincip afviger lidt. Her er det nødvendigt at være styret af personlige præferencer. Til dette formål overvejer vi de eksisterende typer sprøjtepistoler til hvidvaskning med kalk og maling. Der er enheder manuel, pneumatisk og elektrisk type. Vi giver en kort teknisk egenskab af hver af dem.

manual

Den mest optimale og overkommelige løsning er en håndspray til hvidvaskning. Normalt foretrækkes de af nybegyndere eller forbrugere, der gør hvidvask med egne hænder. Fordelene ved håndsprayen omfatter:

 • Enkelt design, der er meget nemt at demontere og samle. Også uden problemer kan du erstatte ethvert element, der har fejlet.
 • At betjene en manuel spray giver ingen problemer. Det er meget nemt at anvende kalkmørtel.
 • Sprøjten af ​​denne type er en universel model, der ikke kun er egnet til kalk, men også til enhver form for farvestof.
 • Enheden har en relativt lav pris.

Dette udstyr til hvidvaskning er optimalt egnet til husholdningsarbejde, selv når der vaskes træer.

Det er vigtigt! Med alle fordele er der en lille ulempe. Det er problematisk i ham at holde det nødvendige tryk manuelt. På grund af dette er jetens hastighed tabt.

pneumatisk

Airbrush til hvidvaskning med en pneumatisk mekanisme er fortrinsvis foretrukket af fagfolk. Det bruges normalt til at udføre store mængder arbejde. Dens forskel fra en manuel airbrush består i mekanismen til understøttelse af det nødvendige tryk i en tank. For at gøre dette skal du bruge en kompressor, der kan give konstant tryk, og strålen går uden afbrydelse. Resultatet er en perfekt malet overflade.

Pneumatisk trækker koster sig væsentligt anderledes end manuel. I tilfælde af, at brugen heraf vil være sjælden, er overtagelsen uberettiget.

elektrisk

Hvis det pneumatiske værktøj er dyrt, men jeg ønsker virkelig at få den perfekte overflade, så er den elektriske type malingssprøjter ideel til husholdningsbehov. Trykket i det er forsynet af en elektrisk motor. Og hvis du lytter til mesterens mening, så er denne opfattelse næsten ikke anderledes end en pneumatisk enhed.

I videoen: Tips, når du vælger en sprøjtepistol.

Principen for airbrushen

Arbejdet af alle typer sprøjtepistoler udføres efter samme princip:

 • Kalkstenblandingen er fyldt i cylinderen, og det krævede tryk nås ved hjælp af en speciel slange ved hjælp af en kompressor eller en elektrisk motor.
 • Under tryk kommer opløsningen ind i den indbyggede fordelingsslange og derefter ind i stangen for at sprøjte maling.

Det er vigtigt! Nogle modeller har et specielt justeringsværktøj, som kan ændre opløsningens sprøjteradius.

Brugsbetingelser for sprøjtepistolen

Tiden er kommet til at overveje i detaljer reglerne for at arbejde med sprøjtepistolen. For at opnå høj kvalitet overflademaling, er det nødvendigt at overholde visse anbefalinger fra mestrene.

Fremstilling af opløsningen

Forbrugerne kan argumentere, fordi fremstillingen af ​​farvesammensætningen ikke virker med sprøjtepistolen. Til en vis grad har de ret, men hvor godt farvestoffet skal tilberedes afhænger af, at værktøjet fungerer glat. Nogle tips:

 • Farvestoffet skal fremstilles strengt i henhold til vejledningen. Dens konsistens bør ikke være for tyk. Ellers vil han glemme systemet for hurtigt.
 • Kontroller opløsningen for tilstedeværelsen af ​​klumper. Derfor er sammensætningen bedre at anvende en byggemixer til blanding.

Tip! For at sikre en kvalitetsfiltreringsproces, føres limemængden gennem en sigte, som har en maksimal cellestørrelse på 5 mm. Du kan også bruge "bedstemorens" måde - stamme gennem gasbind.

Pump justering

Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at justere pumpen. Det er bedre at gøre dette og danne en plet på overfladen. Prøven udføres på en overflade, der ikke bliver malet. Ellers skal du glatte lagret. Ideelt, hvis dette er et stykke tapet, der ikke kan bruges. De er fastgjort til væggen på en sådan måde, at deres overflade er vinkelret på sprøjten. Vi overholder afstanden fra tapetet, som er planlagt til at producere alt efterfølgende arbejde.

Det anbefales at justere pumpen i henhold til følgende parametre:

 • Vi begynder at sprøjte maling i en veldefineret retning, indtil vi får en ensartet plet, og der vises strimler ved kanterne. Det er nødvendigt at foretage justeringer.
 • I det tilfælde, hvor flosserne dannes, og pletten ikke er tilstrækkeligt ensartet, er det nødvendigt at reducere graden af ​​luftindtag.
 • Hvis der forekommer pletter i midten af ​​stedet, skal luftstrømmen øges.
 • I det tilfælde, hvor pletten dannes ujævnt, bør opløsningens viskositet reduceres.

Kom her opmærksom på størrelsen af ​​sprøjtetangen. En ensartet og økonomisk sprøjtemetode opnås med mindste dimensioner af diametriske tværsnit.

På videoen: funktionerne i sprøjtepistolindstillingerne.

Sprøjtefarve

Det er bedre at starte hvidtning fra loftet, nemlig fra hjørnet. På trods af at værktøjet til hvidvaskning giver et ret ensartet lag fra første gang. Det anbefales dog at udføre farvning i to faser. Det første lag skal være tættere. Efter dets anvendelse, giv tid til at tørre godt. Så fortsæt til anvendelse af en anden, men lavere densitet. Fordelene ved denne farvemetode er:

 • gemmer alle fejlene som loftoverfladen og malingslagene;
 • længere levetid.

Det er vigtigt! Ved hvidvaskning skal instrumentet placeres strengt vinkelret på den malede overflade. Den er placeret således, at enheden vil kunne garantere ensartetheden af ​​kalkanvendelsen.

Hvis du med al flidskonflikt sluttede med tilstedeværelsen af ​​nogle fejl, så skal du ikke være foruroliget. Når alt kommer til alt, med manuelle hvidvaskende pletter, viser det sig meget mere og lønomkostningerne meget mere. Alt kommer med erfaring. Det er værd at øve flere gange, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Hvis du arbejder med sprøjtepistolen for at udføre de anbefalede ekspert anbefalinger ovenfor, så kan en nybegynder endda få et kvalitetsresultat.

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Håndspraypistol til hvidvaskning anvendes til ensartet påføring af farvestoffet. At udføre sådant arbejde med en børste eller rulle, især i højden, er ubelejligt og lang.

Plusser spray til hvidvaskning

Hvidvaskning af væggene med kalk fører ofte til udslip af udslip på overfladen såvel som irritation (erosion) af huden i hænderne på hjemmeproducenten. Hvordan gør processen mere praktisk og mindre problematisk?

Det er for disse tilfælde, at sådanne værktøjer som sprøjtepistoler er tilvejebragt. De har mange fordele. Når du bruger dem:

 1. Kalklag fordeles jævnt.
 2. Svært tilgængelige steder kan blive whitened uden dryp eller sprøjt.
 3. Limforbruget er reduceret.
 4. Stepladders til arbejde i højden er ikke nødvendig.

For at male loftet med vandbaseret maling er sprøjtepistolen simpelthen en uerstattelig ting. Det er også fordi, at der ikke er nogen uregelmæssigheder i lagene af maling, for at opnå et glimrende resultat, skal denne del blødgøres flere gange.

Når du bruger sprøjtepistolen, kan du få en kvalitativt malet loftoverflade på bare 1 gang. Der er endnu et vigtigt plus sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet - en stigning i hastigheden af ​​det udførte arbejde. I kort tid kan du male et relativt stort område.

Specielt følte fordelen, hvis du skal hvidvaskede loftet med kalkblanding. Før jeg fortæller mig selv, at jeg vil købe en sådan enhed, er det tilrådeligt at kende de arter, der findes i dag på byggemarkedet.

De adskiller sig i tekniske og operationelle egenskaber. Knapsack sprøjten er meget bekvemt. Når du arbejder med en sådan enhed, kan hvidvaskning ske hurtigt og bruge lidt tid og kræfter. I dette tilfælde vil hvidvaskning af loftet med en airbrush af denne type laves med høj kvalitet.

Håndpistol

Håndholdte enheder betragtes som de bedste og overkommelige. De foretrækker at bruge nybegyndere bygherrer. Airbrush manualen er fordelt med fordele:

 1. Enkelheden af ​​designet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en brudt del, hvis det er nødvendigt, fordi det nemt kan demonteres og monteres.
 2. Nem at styre sprøjten, dvs. tilførslen af ​​kalkopløsning.
 3. Pålidelighed.

Den manuelle airbrush koster mindre end elektriske og pneumatiske modeller. Det er perfekt til at arbejde derhjemme, især for små rum. Hovedelementet - pumpen, enheden består også af:

De kan kun anvende vandbaserede maling. For at male med højkvalitets vandbaseret maling, skal du fjerne det gamle lag fra overfladen. Hvis du maler på den gamle hvidvask, så vil der over tid være revner på væggen, da belægningen vil smuldre.

Manuel mekanisk spray kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at skylle tanken og slangerne systematisk med vand. En lille ulempe - at opretholde det nødvendige tryk i en sådan anordning er problematisk. Som følge heraf går jethastigheden tabt.

Hjemmelavede sprøjtepistoler til hvidvaskning

Mange beslutter at bygge en hjemmelavet sprøjtepistol, som perfekt opfylder sin opgave.

Til fremstilling af en sådan pistol til hvidvaskning skal du forberede en plastikbeholder, hvor der skal laves et hul. Fra indersiden er det nødvendigt at fastgøre brystvorten fra cykelkammeret.

Han vil være ansvarlig for lufttrykket. Fra aerosolbeholderen fra enhver parfume betyder det, at du skal fjerne sprøjten og fastgøre den på plastflasken med kold svejsning, og fastgør den ordentligt.

En sådan anordning, der er bygget uafhængigt, er en analog af en luftløs sprøjtepistol. Denne hjemmelavede håndspray kan bruges til både hvidvaskning og maling med vandbaseret maling.

Du kan gøre en sprøjtepistol med hænderne mere strøm. Lav en mekanisme, hvor luften vil strømme automatisk, muligvis ved hjælp af en støvsuger, især enheden af ​​den gamle type.

Denne enhed er simpelthen forbundet med luftindtaget og -udtaget. De kan let anvende en mørtel eller vandbaseret maling.

Pneumatisk enhed

Limeblegning lofter kan udføres af pneumatiske modeller. Sådanne anordninger giver deres præference til professionelle bygherrer.

Pneumatisk sprøjtepistol bruges hovedsagelig til maling af store områder. Det adskiller sig fra den manuelle model med den mekanisme, der er ansvarlig for at opretholde det nødvendige tryk i tanken.

Til dette formål er der en kompressor, der giver konstant tryk. Dette gør det muligt for jetflyet at afslutte uden afbrydelse. Og som et resultat - immaculately malet overflade.

I sådanne sprøjtepistoler er der ikke brug for, hvis du skal bruge dem sjældent. Da de koster mere end manuelle modeller, og sjælden brug ikke berettiger et sådant køb. Den største fordel er deres høj ydeevne.

Enheden fungerer på grund af det lufttryk, der genereres af kompressoren. Gennem en dyse af en spray under højt tryk leveres kalk eller anden farvestof.

Og da dette tryk er til stede kontinuerligt, påføres den sprøjtespredte fine sammensætning let og jævnt på overfladen.

Hvis du følger alle reglerne for brug af denne type enhed, så kan du på kort tid se den ideelle overflade, hvor der ikke er nogen:

 • overskydende opløsning
 • pletter;
 • skilsmisser.

Elektriske modeller

Elektrosprayer er billigere end pneumatiske modeller, og klare arbejdet ikke værre, ikke ringere end ham i præstation. Det er perfekt til hvidvaskning, som værelserne i huset og garagen.

Princippet om drift af elektriske sprøjter er luftløst tryk, som skaber en elektrisk motor. Blandingen pumpes af motoren og pumpes ind i sprøjten. Maling eller kalk hviler jævnt på overfladen, der skal behandles.

Før du begynder at arbejde med en elektrisk mekanisme, skal du sørge for, at den er justeret korrekt. For at gøre dette skal du anvende en lille limemørtel eller male på overfladen med den.

Kun 1 sprøjtning vil vise i hvilken tilstand mekanismen og om der er behov for dens regulering. Korrektion af hullernes diametre vil forbedre kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​hvidvaskning af sprøjtepistolen samt reducere forbruget af brugte farvestoffer.

At købe elektriske modeller til lokaler i et lille område er urentabelt. For hjemmet vil den bedste akkvisition være en håndholdt enhed.

Det vigtigste er at blanke med en kvalitativ løsning, hvor der ikke bør være klumper og urenheder.

Ellers vil enheden tilstoppe og bryde. Nøjagtigt beregne hvor meget lime mørtel går til hvidvask er ret svært. Og da kalk er et billigt materiale, vil omkostningerne ved købet være ubetydeligt.

Spray til hvidvaskning af loftet

Hvidvaskende store arealer tager meget tid og kræfter. For at lette processen, professionelle hold og hjemmeproducenter, der foretrækker at reparere med egne hænder, få en sprøjtepistol. Denne tilpasning tilskynder til tider overfladeblegning, men som et hvilket som helst værktøj kræver overvejelse af en række kriterier, når de vælges.

Sprøjtepistol til hvidvaskning

Slående anderledes end de sædvanlige børster og rulle. Værktøjet giver dig ikke kun mulighed for hurtigt at male og hvidvask træ, mursten, betonlofter og vægge, men garanterer også bedre arbejdsydelse. Hastigheden af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen giver ingen tvivl, da de fleste foretrækker kalkopløsninger og hydratiseret kalk til nymodede overfladebehandlinger.
Enheden arbejder med kridt og hydreret lime, primeropløsninger, plet af enhver art. Det bruges ofte til at fugte de behandlede overflader. Til salg er der tre typer af dette værktøj:

Hver art har sine egne egenskaber. Og for ikke at begå en fejl, bør du kende dig i detaljer med egenskaberne for hver specifik type.

Manuel sprøjtepistol

Den har det enkleste design og den mest overkommelige pris. Værktøjet giver dig mulighed for at behandle overfladen af ​​de mest komplekse geometriske konfigurationer. Enheden er ideel til brug i hjemmet, når højhastighed og bevægelse af sprøjtepistolen ikke spiller en afgørende rolle. Professionelle håndværkere, for hvem høj produktivitet er vigtig, vælger mere sofistikerede pneumatiske og elektriske sorter.
Strukturelt manuel sprøjtepistol er et reservoir af plast eller metal. De mest populære plastmodeller. I tanken, hvor kalk hældes, er der en slange, hvorigennem den føres til dyserne, når betjeningshåndtaget betjenes. For at dække loftet og væggene med mørtel, skal du bare trykke på en knap. Handlingen af ​​den manuelle type sprøjtepistol er baseret på indsprøjtning af tryk. Når håndtaget trykkes, kommer væsken under tryk ind i slangen, hvorigennem den går direkte til sprøjten.

Hvilke parametre er vigtige, når du vælger et værktøj?

For at få en god og pålidelig håndspray, skal du vælge et værktøj, som:

 1. Har det mest letvægts design for vægt, som giver dig mulighed for at holde enheden i lang tid og ikke blive træt. Du skal holde enheden i dine hænder for at se, hvor bekvemt tyngdepunktet er.
 2. Den er udstyret med en dyse med en anden diameter. Overgangen fra små til store huller giver det højeste kvalitetsblegemiddel.
 3. Lavet af plastdele. Hvis værktøjet har et metalreservoir, er det nødvendigt at sikre, at alle elementer er modstandsdygtige overfor korrosionsprocesser og slid.

Det er ikke nok bare at få et godt værktøj, det skal give den rigtige pleje. En gang om måneden kontrolleres sprøjtepistolen, den vaskes, de slidte pakninger udskiftes rettidigt. Enheden skal kontrolleres før hvidvaskning og efter arbejde.

Pneumatiske sprøjtepistoler

Repræsentere de dyreste apparater til hvidvaskning med en opløsning af kalk, men har den højeste ydeevne. De er ideelle til behandling af store arealer. Arbejde med værktøjet kræver en vis færdighed, men hvis du følger reglerne og brugsanvisningen nøjagtigt, garanteres kvaliteten af ​​hvidvask. På lofter og vægge forbliver ikke pletter og pletter.
Tilførslen af ​​kalkopløsning udføres på grund af konverterens arbejde, som injicerer luft, og hvidvaskning under konstant højt tryk påføres dyserne. En fin sammensætning, der giver høj kvalitet og ensartet belægning påføres overfladen, der skal behandles. Den største fordel ved den pneumatiske sprøjtepistol er den hurtige bearbejdning af vægge og lofter uden smudder.

Elektrisk sprøjtype

Dette er det gyldne middel mellem manuelle og pneumatiske modeller. Elektriske sprøjtepistoler er meget kraftfulde og produktive end de første. De er kun lidt ringere end pneumatiske enheder, der ofte har en meget lavere pris. Behovet for at forbinde værktøjet til netforsyningen gør værktøjet ikke det bedste valg til professionelle håndværkere, men ideel til brug i hjemmet.
Princippet om at levere en opløsning af kalk til hvidtning ved sprøjtepistolens elektriske sortiment, i modsætning til den pneumatiske og manuelle, luftfri. Lime pumpes og pumpes gennem motoren, hvilket sikrer høj hastighed og ydeevne ved hvidvaskning. Enhedens enkelhed gør det tilrådeligt kun at bruge en sådan enhed til et område med middelstørrelse. Store mængder arbejde anbefales at blanke ved hjælp af pneumatik.

Hvordan tilbereder man sprøjtepistolen til hvidvaskning?

For at kvalitativt behandle overfladen med en opløsning af kalk, skal der tages flere vigtige trin:

 1. Forbered en whitewash løsning. Det skal være fint, det vil sige ikke indeholde store partikler. Ellers bliver hullerne tilstoppede, hvilket vil forværre kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres. Hvidvask bliver omhyggeligt filtreret gennem en metalsigte med en cellediameter på op til 0,5 cm. I stedet for en sigte kan du bruge gasbind foldet i flere lag.
 2. Juster dyseåbninger. Lime falder pænt og jævnt lag, hvis korrekt justering af dysen. Diameteren skal indstilles til mindste størrelse. Takket være den korrekte justering af værktøjet forbedres ikke kun kvaliteten af ​​hvidvaskningen, men også løsningen er gemt. For at kontrollere korrektionen af ​​korrektionen er det nok at blanke en lille del af loftet eller væggen.

Testapplikationen af ​​kalkmørtel gør det muligt at kontrollere enhedens indstilling for at forstå, hvor langt afstanden fra overfladen skal holde værktøjet.

Den rigtige teknologi hvidvaskes med sprøjtepistolen

Ensartet anvendelse af kalkmørtel kræver korrekt håndtering af værktøjet:

 • Armaturet skal holdes vinkelret på væggen eller loftets overflade. Hældningen af ​​sprøjtepistolen vil medføre dannelse af pletter og dårligt hvidkalkede områder. Hvis du påfører hvidvask igen, bliver laget for tykt. Gennem tæt og tyk lime vil det ikke holde godt.
 • Det anbefales at starte hvidtning fra hjørnerne, hvilket gør spirallignende, overlejring og overlappende bevægelser. Det første lag er gjort tyndt, dvs. retouchering, hvilket gør det muligt at male godt og skabe en base. På grund af den korrekt anvendte base bliver den efterfølgende påsætning af kalk den højeste kvalitet.

Denne whitewash-teknologi er helt den samme for enhver sprøjtepistol. Påfør opløsningen ifølge den ovenfor beskrevne teknologi, skal være manuel, elektrisk, pneumatisk værktøj. Dette vil hurtigt og effektivt hvide væggene med loftet.

Mal loftspraypistolen

Ved at bruge sprøjtepistolen i maleriet er loftet meget forskelligt fra at male med en rulle. For at overfladen skal have et pænt udseende, er det nødvendigt at kende alle finesser ved håndtering af dette værktøj. Fagfolk på denne måde male overfladen om få minutter, men for en nybegynder maler loftet med en airbrush kan være en lille udfordring. At lære at bruge sprøjtepistolen er ikke svært, denne artikel vil fortælle dig detaljeret med alle nuancer.

Fordelene ved sprøjtepistolen

I enhver reparation er kvalitet og arbejdshastighed af afgørende betydning. Airbrushen kombinerer disse kvaliteter nemt: du vil aldrig kunne male loftet med en rulle samt med en airbrush, der har brugt minimum tid på det. Sprøjtepistolen sprøjter meget tyndt, mens overfladen er jævnt belagt med maling, selv hvor det er svært at nå med en rulle og børste. På grund af den fine spray maling forbruges meget mindre, det sparer penge på reparationer.

Maling med airbrush giver ikke striber eller striber i loftet, som det sker ved brug af en rulle. Da intet rører overfladen under maling, forbliver malingslaget glat og glat. Medmindre du på grund af uerfarenhed lægger meget maling på ét sted, så bliver det samlet i dråber, som skal fjernes. Det er da skilsmisser kan forblive, selvom du fjerner dråberne meget omhyggeligt.

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Prøv at undgå sådanne fejl, når det er muligt.

Sprøjtepistol bekvemt at male og glatte lofter, og med dekorative elementer eller tekstureret. Nu udsmykker mange lofter med stucco, hvilket er umuligt at male med en rulle og en pensel i lang tid. Og her passer sprøjtepistolen bare perfekt!

Forholdsregler og forberedelse

Når du bruger sprøjtepistolen til at male lofterne, skal du sørge for at tage dig af sikkerheden. Ved sprøjtning vil de mindste partikler af maling være i luften, hvorefter de ikke kun vil slå sig ned på gulvet og andre overflader, men også falde i øjnene og lungerne. På trods af at loftmaling indeholder næsten ingen skadelige stoffer, er indånding stadig farlig, det samme gælder for øjnene. Ofte ignorerer forsigtighedsreglerne ubehag, såsom hoste og rødme eller brændende i øjnene.

Det er klart, at arbejde i en åndedrætsværn ikke er så praktisk, men det kan ikke overses. Hvis der ikke er nogen åndedrætsværn, kommer en almindelig klud eller gasbinding ud. Lager også op med briller, så maleren kommer ikke ind i dine øjne. Før maleri skal rummet frigøres fra møbler, og alt, der ikke kan fjernes, skal lukkes med en film. Hvis du kun måler loftet igen, er væggene også dækket af polyethylen, så det sikres med maskebånd.

Nu skal du forberede malingen. Pakken indeholder som regel altid producentens anvisninger, som angiver de nøjagtige proportioner. Men det sker, at der ikke findes sådanne instruktioner, så det bliver nødvendigt at fortynde malingen intuitivt. Den optimale tykkelse bestemmes af hver mester separat, men maling bør ikke være meget tyk og også for væsken. Det er bedst at sprøjte lidt maling på en eller anden overflade, men ikke i loftet! Så du vil se, hvor godt malingen sprøjtes og falder, om det stadig er nødvendigt at fortynde eller allerede nok.

Efter fortynding af maling skal du sørge for at filtrere den, fordi de mindste partikler af affald, tørmaling eller blodpropper kan tilstoppe sprøjten og efterlade grimme mærker i loftet. Dette øjeblik er meget vigtigt: uden at filtrere, kan maling af loftet med en sprøjtepistol trække på og forårsage mange problemer.

Typer af sprøjtepistoler

Sprøjtepistoler er forskellige i udseende og i princippet om handling. Der er elektriske sprøjtepistoler, pneumatiske og manuelle sprøjtepistoler. Pneumatiske modeller bruges oftest i produktion, fordi de har den højeste kvalitet spray og høj produktivitet. Til husstanden er der brug for egnede sprøjtepistoler manuelt og elektrisk. Den enkleste elektriske sprøjtepistol er konstruktionen af ​​en malingstank, et sprøjtelåg og en konventionel støvsuger. Som beholder kan du tage en almindelig glaskrukke - så du kan overvåge tilstedeværelsen af ​​maling.

Sandt nok er der en advarsel: Ikke alle støvsugere er egnede til disse formål, mange udenlandske modeller giver ikke sådan mulighed. Men hvis din støvsuger tillader dig at tvinge luft ind i sprøjten, så glem det ikke at rengøre skraldespanden i god tid, men vask det. Denne mulighed er den mest økonomiske, men hvis midlerne tillader det, bør du købe en moderne, bekvem sprøjtepistol.

Vi begynder at male

Så hvis rummet er klar, er malingen fortyndet, og sprøjtepistolen til maling af lofterne er sat op, det er på tide at begynde at male. Før du tænder sprøjtepistolen, skal du lede den væk fra loftet: Når du tænder for det, bliver der ofte smurt mange maling væk. Vent, indtil maskinen begynder at levere malingen ensartet, og led den derefter til arbejdsfladen. Loftet skal males med glatte parallelle bevægelser, der gradvist maler hele overfladen. Det første lag maling skal nødvendigvis tørre, og først derefter begynde at påføre det andet. Hvert efterfølgende lag påføres vinkelret på den forrige.

Du kan ikke bringe sprøjtepistolen meget tæt på loftets overflade, den mest optimale afstand er fra 30 centimeter til en halv meter. For en meter af loftet skal du bruge omkring fem sekunder, selvom hver regulerer tiden efter eget skøn. Så på loftet var et lag maling ikke meget tyndt, fagfolk rådgiver maleri i tre lag.

Hvis man ved maling ser at dråber samles på overfladen, indikerer dette en lav hastighed af sprøjtepistolens bevægelse. På sådanne steder skal maling dråber forsigtigt med en blød svamp, idet man sørger for ikke at smøre malingen. Derefter påføres et andet lag på toppen og efterlades for at tørre. Hvis et eller andet sted har malingen fløjet løst og allerede er begyndt at tørre, er det ikke længere muligt at fjerne overskydende og ikke male igen. Problemområder bør tørre godt, så strømme kan slibes. Derefter sætter du igen et malingscoat.

På samme måde kan du bruge sprøjtepistolen til hvidvaskning af lofter, blot at erstatte malingen med hvidvaskning. Teknologien forbliver den samme.

Som du kan se, er malingen med en sprøjtepistol ikke forskellig i særlig kompleksitet. Efter at have arbejdet en sprøjtepistol et par minutter, forstår du selv, hvordan man maler.

Sammen med dette materiale læs også:

Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

Hvad er en sprøjtepistol?

Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

Værktøjskriterier

Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

Pneumatisk sprøjtepistol

Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant.

Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

Elektrisk sprøjtepistol

Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

 1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder.

Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.

 • Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.
 • Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

  Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

  For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

  1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
  2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

  Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

  Nødvendige værktøjer

  En håndspray til kalk hvidvask er en fantastisk enhed, der kan bruges til en hel del operationer inden for konstruktion og reparation på et helt professionelt niveau, selvom du tidligere ikke havde nogen ide om, hvordan man anvender maling til en overflade. Vi vil forsøge at afsløre alle fordele og ulemper ved dette udstyr og endda lære dig at bruge det.

  Hvad er en spray til hvidvaskning?

  En manuel spray til hvidvaskning kan naturligvis være et eksempel på den enkleste repræsentant for enheder af denne type, men derudover er der flere flere teknologiske sorter. Den pneumatiske sprøjtepistol bruger komprimeret luft som arbejdsstyrke, den injiceres ved hjælp af en kompressor. Som et resultat er belægningen mere ensartet, og arbejdshastigheden øges.

  Elektrisk sprøjtepistol er det mest ønskelige for dem, der ønsker at opnå maksimale resultater med minimal indsats. Løsningen til applikationen kommer fra tanken under pumpens omfang, oftest ved tyngdekraft, og han danner på sin side en strøm og skyder den gennem dysen. På trods af deres lille størrelse leveres disse værktøjer med justerbare dyser, forskellige anordninger til styring af materialeforbrug, sprøjtningshastighed og andre parametre.

  Men tilbage til den manuelle version af sprøjten, som består af en pumpe, et par slanger, en ventil og en sprøjte. Alt dette er samlet i en enkel struktur, hvis handlingsprincip vil blive klar selv til en nybegynder mester, og han vil være i stand til at reparere det selv i tilfælde af mindre problemer. Et stort problem her kan kun være mekanisk skade på en del, det fører kun til køb af en ny enhed. Heldigvis er deres priser lave. Og da der næsten ikke er noget at bryde der, er han anerkendt som den mest forståelige og pålidelige. Men denne medalje har en omvendt side: den vil have et stort hvidtvandsforbrug og en lav overfladebehandling.

  Manuel airbrush til hvidvaskning - driftsprincip

  Men du har besluttet, at du sjældent arbejder med hvidvaskning, du behøver ikke airbrush til andre formål, hvilket betyder, at det ikke giver mening at erhverve høje teknologier, derfor stoppede du i den manuelle version. Lad ikke med kosmisk hastighed, men du maler stadig lofterne hurtigere end med en børste. Når valget er lavet, er det tid til at finde ud af, hvad du skal arbejde med. Selvom enheden er ligetil, men der stadig er noget at tale om.

  Det vigtigste arbejdselement er en stempelpumpe, der er indkapslet i et cylindrisk legeme, til hvilket en sugeslange, der sænkes ned i en hvidtank, passer på den anden side, går en trykslange ud. En malestang er fastgjort til den, der har form af et konventionelt plastrør, og en sprøjtedyse er anbragt oven på den. Der er et filter i slutningen af ​​sugeslangen for ikke at tilstoppe pumpesystemet med mulige uregelmæssigheder, klumper eller snavs.

  Røret kan have en låsemekanisme, der aktiverer strålen med hver tryk eller gør det muligt at låse det i en bestemt position, hvilket skaber en kontinuerlig stråle med et bestemt tryk.

  Selve pumpen består af en cylinder, stang og håndtag. Et passende og forlader muffen er forbundet til pumpen ved hjælp af ventiler (tryk og sugning). Under drift begynder vi processen ved at indsprøjte farvestofsammensætningen i pumpen ved at hæve stammen, dette åbner sugeventilen og flydende rushes til udløbsventilen. Når stangen sænkes, forekommer der en slags kasteling, sugeventilen lukker, og udløbsventilen åbner, og væsken har tendens til at være i reservoiret inde i pumpen.

  Videre trækkes hvidvaskningen ud af tanken ind i malestangen på anmodning fra låsemekanismen eller under påvirkning af det tryk, der dannes af den. Et fiskestangsrør kan sammenfoldes, så vi kan justere længden, og dysen i enden kan sædvanligvis justeres i overensstemmelse med diameteren af ​​den resulterende fakkel og intensiteten af ​​strålen. En sådan sprøjtepistol giver dig nogle gange ikke mulighed for at erhverve trinladdere, og at få en jet til loftet, selv fra gulvet, samtidig med at man får en god ensartet belægning.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning af kalk

  Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

  Hvad er en sprøjtepistol?

  Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

  Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

  Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

  Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

  Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

  Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

  Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

  Værktøjskriterier

  Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

  at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
  have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
  samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

  At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

  Pneumatisk sprøjtepistol

  Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant. Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

  Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

  Elektrisk sprøjtepistol

  Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

  Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

  Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

  Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

  1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder. Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.
  2. Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.

  Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

  Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

  For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

  1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
  2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

  Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning - hvordan man arbejder med værktøjet, hvad er dens funktioner

  Når færdiggørelsen udføres indenfor disse eller disse lokaler, er det ofte nødvendigt at male og hvidge vægge og lofter. Disse job kan udføres manuelt, men det er ikke særlig praktisk. Derudover tager det meget tid. På grund af dette bruger mange virksomheder, der beskæftiger sig med dekoration og reparation, såvel som private teams (i dag og bare almindelige borgere) sprøjtepistoler. Dette værktøj vil være din trofaste assistent, når du udsmykker i en lejlighed eller et hus med egne hænder.

  En simpel manuel sprøjtepistol til hvidvaskning (det betyder ikke engang noget hvilket mærke af udstyr vi taler om) vil helt klare den opstillede opgave. Personens arbejde bliver betydeligt lettet, og du vil også spare tid, når du udfører reparationsarbejdet. Det samme værktøj er ideelt til påføring af maling på væggene.

  Sprøjtepistol, der ofte bruges til hvidvaskning

  Sprøjtepistol - hvad er det til?

  Et sådant værktøj i reparationen er stærkt efterspurgt.

  Det er på tide at finde ud af hvorfor du har brug for en sprøjtepistol til hvidvaskning. Antag at du har en opgave foran dig - det er nødvendigt at hvidvask eller male muren, mursten, beton, træ eller simpelthen gips.

  Måske skal du ikke arbejde med væggen, men med loftet. At gøre sådan arbejde ved hjælp af en banalrulle i lang tid og er ikke særlig praktisk.

  Samtidig er det også umuligt at sige, at kvalitetsniveauet for efterbehandling vil være højt - trods alt er ikke en person forsikret mod fejl.

  Selv i dag vælger mange mennesker af en række årsager hydratiseret kalk (eller kalkopløsning) for at dekorere loftet i en lejlighed. Det er til denne opgave, at du kan bruge en sprøjtepistol - pneumatisk, elektrisk eller blot håndværktøj.

  Ved hjælp af en sådan airbrush anvendes mange typer maling, som er specielt designet til disse formål, let på overfladen. Også kalkholdig og hydratiseret kalk, alle slags pletter og primeropløsninger anvendes let. Med sprøjtepistolen kan du endda blot anvende vand på overfladen af ​​loftet eller væggen - hvis du vil fugte det.

  Hvordan man ikke laver en fejl, når man vælger en sprøjtepistol

  Selv en nybegynder mester vil kunne bruge sprøjtepistolen til hvidvaskning.

  Det hele afhænger af præcis hvilket formål du vil købe udstyr. Modellen er valgt netop med dette i tankerne. Generelt er rækken af ​​sådanne enheder rig, så der vil helt sikkert være noget, der vil være perfekt til dig.

  Manuel sprøjtepistol

  Alle typer sprøjtepistoler i dag er forskellige - hvad angår driftsmæssige og tekniske parametre. Omkostningerne ved sådant udstyr afhænger af typen af ​​instrument, dets mærke. For eksempel, hvis sprøjtepistolen er manuel, vil den koste mindre end en pneumatisk eller elektrisk modstykke. Og det er slet ikke tilfældigt: Denne teknologi har helt forskellige funktionaliteter og tekniske egenskaber. Udnævnelsen vil også være helt anderledes.

  Lad os tale mere om de manuelle sprøjtepistoler:

  • Til dato kan den mest overkommelige og fuldt funktionelle til små reparationer kaldes håndspraypistoler;
  • Fordelen ved disse enheder er, at de koster en smule, og de er meget enkle;
  • Dette er dog det, du skal udføre hvidvaskning selv. Ydeevnen forbliver på et acceptabelt niveau. Du kan endda arbejde med komplekse overflader;
  • Hvad er enheden manuel spray til hvidvaskning? Der er et reservoir af metal eller plast (oftest), hvor tilstrækkeligt tryk injiceres manuelt. Et par slanger er forgrenet fra dette reservoir - en af ​​dem er lavet til at blive nedsænket direkte i en beholder med en opløsning, og i slutningen af ​​det andet er der en selve sprøjteanordning (der er også en bekvem kontrolhåndtag).
  Bemærk: Manuelle modeller af sprøjter er ikke så dyre, de er ret enkle at bruge. Men hvis du har en stor mængde arbejde foran dig - det giver mening at vælge en elektrisk eller pneumatisk model - du vil bestemt ikke tabe.

  Sådan fungerer værktøjet korrekt?

  1. Før arbejdet påbegyndes, er sprøjtepistolen kun delvis fyldt med maling - dette er vigtigt;
  2. Derefter fjernes filteret, og der laves syv til ti dobbeltstænger - det er vigtigt, så enheden kan fylde med luft.
  3. Hvis en væske begynder at forlade forstøveren i en fin strøm, betyder det, at den fungerer normalt;
  4. For at forhindre sprøjtning af forbindelsen hæves stammen sædvanligvis meget glat. For højt tryk på cylinderen under drift bør undgås;
  5. Hvis cylindertrykket falder, skal det hæves. I tilfælde af at dette ikke er gjort, bliver malingen påført for tykt. Og når arbejdet er færdigt - værktøjet demonteres, dets elementer er grundigt rengjort. Mere om dette nedenfor.

  Husk at bruge beskyttelsesudstyr under arbejdet.

  Det er et presserende spørgsmål - hvordan man plejer sprøjtepistolen?

  For at din manuelle sprøjte skal kunne fungere i lang tid, er det vigtigt at udføre regelmæssig vedligeholdelse - kun på den måde kan du identificere alle problemerne (hvilket måske også er). Her kan du notere både daglige og periodiske checks.

  Daglige kontroller anses for at være vask, samt inspektion af apparatet efter det er blevet brugt. Periodisk kontrol udføres normalt ca. en gang hvert halve år - de er færdige for at sikre, at enheden fungerer korrekt.

  Algoritmen for en sådan check ser sådan ud.:

  • Instrumentet inspiceres visuelt (er det ikke nok, hvad hvis noget har brudt?);
  • Hvis der konstateres funktionsfejl under inspektionen, korrigeres det;
  • Alle pakninger kontrolleres, hvis det er nødvendigt - de udskiftes;
  • Kvaliteten af ​​hele enhedens funktion kontrolleres.

  Fra tid til anden skal instrumentet kontrolleres, inspiceres.

  Før maling skal overfladen rengøres - fra snavs og fedt. De sliber det med slibende materialer, producerer en primer, fjerner alle ridser og bukser. Et nyt malingslag kan kun anvendes, når den forrige er helt tør.

  Vær opmærksom: Før du starter hvidvaskning eller farvning med en håndspray, kontrolleres den for funktionsdygtighed og om nødvendigt justeres uden dette er det umuligt.

  Hvad skal der være design af manuel sprøjtepistol?

  At pålideligheden af ​​arbejdet har ikke givet anledning til tvivl, Udformningen af ​​værktøjet skal nødvendigvis overholde følgende punkter:

  1. Det skal være nemt - mens tyngdepunktet normalt er placeret så maleren får minimal arbejde, når han arbejder;
  2. Sprøjtehovedet er lavet multidimensionalt - dyseåbningerne har forskellige diametre;
  3. Sprøjtepistolens grundlæggende detaljer skal have en høj modstandsdygtighed over for slid, har anti-korrosionsegenskaber.

  Pneumatiske sprøjtepistol modeller

  Pneumatiske sprøjtepistoler til hvidvaskning er i stor efterspørgsel i dag.

  Med hensyn til praktisk og tilgængelighed efter en manuel airbrush til hvidvaskning, kan pneumatiske modeller tydeligt identificeres.

  De er meget dyrere end kunsthåndværk, men uden tvivl er de mere produktive. Det er meget mere behageligt at bruge sådant udstyr, hvis du skal anvende en finish på en tilstrækkelig stor overflade.

  Overvej princippet om drift af sådant udstyr.:

  • Princippet om drift af den pneumatiske enhed er ret simpelt. En løsning er fodret fra en speciel tank - alt er klart med dette;
  • Luft pumpes gennem kompressoren - opløsningen med den gennem sprøjtens dyse leveres under et meget stort tryk (hvilket også er konstant). På grund af dette tilføres den fine sammensætning til det behandlede plan;
  • Et lag hvidvask falder kvalitativt, jævnt takket være alt ovenfor.
  Hvis du følger alle vejledning og teknologiske anbefalinger til hvidvaskende lofter med pneumatiske sprøjtepistoler, vil den færdige overflade have den mest jævne behandling. Visuelt synlige pletter og pletter vil være fraværende fuldstændigt.

  Elektriske modeller

  I en situation hvor det af en eller anden grund er upraktisk at købe og bruge pneumatiske sprøjtepistoler, kan du altid vælge at vælge en elektrisk billigere enhed.

  Hvad er dens funktioner? Det ligner dette:

  • Med hensyn til dens ydeevne er denne type sprøjtepistol næsten lige så god som den pneumatiske modstykke. Prisen på en sådan enhed er dog lidt lavere - så enhver køber vil kunne have råd til dette produkt;
  • I hjertet af den elektriske pistol er et luftløst princip - trykket, der pumper blandingen, pumpes med en elektrisk motor og ikke en kompressor overhovedet (som i en pneumatisk eller manuel version).

  Hvidvaskning af en elektrisk airbrush - behagelig, produktiv proces

  Forbered sprøjtepistolen til arbejde - hvad skal der gøres?

  Overvej nogle anbefalinger om, hvordan du forbereder sprøjtepistolen til hvidvaskning til fremtidigt arbejde. Faktisk er der ikke noget svært her - du skal bare vide.

  • Først og fremmest skal du gøre følgende (dette er obligatorisk) - du skal filtrere sammensætningen grundigt. Alle store elementer i opløsningen skal fjernes fuldstændigt. Ellers vil sprøjtens dyseåbninger blive tilstoppet meget hurtigt, og enheden vil ikke kunne fungere fuldt ud. Du skal stoppe processen og udføre rengøringen;
  • For at filtrere kridt eller kalkmørtel, kan du bruge en metal fin sigte (maske ikke mere end 0,5 cm). Du kan også bruge gasbind, som er foldet i flere lag (den sidste mulighed vælges oftest, især når det kommer til boligindretning);
  • Vær opmærksom på, hvad der er størrelsen på dyseåbningen. For at gøre ansøgningen mere økonomisk og ensartet, anbefaler eksperter at justere hullet. Det er ønskeligt at bringe det til den mindste (som muligt) diameter.

  Før arbejdet skal værktøjet være forberedt til brug.

  Sådan blæser loftspraypistolen - teknologi

  Hvis du hvidkalker loftet med dine egne hænder, er det ikke nødvendigt at skynde dig her. Det er imidlertid ikke nødvendigt at forsinke. Følgende er nødvendigt:

  • Løsningen påføres jævnt, værktøjet (sprøjtepistol) skal holdes så, at det er vinkelret på overfladen, der skal behandles;
  • Kun med denne tilgang får du et fly uden skilsmisse. Ikke-malede områder forbliver heller ikke (i hvert fald de der kan afsløres under visuel inspektion);
  • Tag jobbet bedre ud fra hjørnerne. Løsningen påføres ved overlappende, overlappende, spiralbevægelse;
  • Det første lag er retouchering - det bør om muligt påføres så tyndt som muligt.
  • Men vær ikke ked af det, hvis det ikke virkede rigtigt første gang. Alt kommer af erfaring - og hvidvaskning med en manuel sprøjtepistol er ingen undtagelse til denne liste.
  For at gøre loftet helt hvidt, som et landskabsark, skal du justere instrumentet så forsigtigt som muligt. Whitewash-teknologien overholdes også uden fejl - uden dette er der ingen steder.

  Video: hvidvaskning af loftet med en airbrush - læs dette materiale for at se med dine egne øjne, hvordan alt er gjort her.

  Nu ved du alt om, hvad en sprøjtepistol er, hvilke egenskaber denne enhed har. Det lykkedes os også at finde ud af, hvordan brugen af ​​et sådant værktøj producerer forskellige værker, såsom maling, hvidvaskning. Det er muligt at sætte strukturer med en airbrush uden problemer næsten på alle overflader.

  På nogle dele af overfladen er det bedre at bruge den gode gamle rulle

  Hvis du har en sprøjtepistol, og du ved hvordan du bruger den, kan du uden problemer gøre mindre reparationer udenfor og inde i lokalerne, og du behøver ikke specielle færdigheder til en højkvalitets løsning af problemet. Selv en newbie kan klare det, hvis han arbejder med egne hænder.

  Og hvis arbejdsfronten er stor, skal du være opmærksom på mere professionelt udstyr - pneumatiske og elektriske sprøjtepistoler.