Mal loftspraypistolen - fordele og ulemper

Det omhyggelige maleri med en børste eller rulle blev erstattet af et mere behageligt maleri af loftet med en airbrush. På markedet for maleredskaber vil producenterne præsentere et stort antal sprøjtepistoler af forskellige typer og design.

Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen, når man maler loftet

Hvis man vælger det bedre at male loftet, rullen eller sprøjtepistolen, anbefales det først at undersøge alle fordelene ved at bruge en sprøjte.

Og de er som følger:

 • Spraymalingsproceduren er meget produktiv. Sprøjtemalingens hastighed mange gange overstiger arbejdshastigheden med en rulle og børste. Også ved hjælp af enheden er det muligt at behandle et temmelig stort overfladeareal;
 • Malingen fordeles på loftet i et tyndt og jævnt lag, hvorfor den behandlede overflade tørrer meget hurtigere. Ved påføring af et tykt lag og udseendet af hængende dråber kan overskuddet opsamles med en konventionel svamp;
 • den endelige farve er ensartet og ensartet;
 • Sprøjtepistol til loftet maler nemt utilgængelige steder. Luftstråler med malingspartikler trænger ind i de smaleste og fjerneste områder;
 • Når du bruger sprøjtepistolen, flyder farvesammensætningen ikke, derfor tøj, gulv og andre overflader bliver snavset meget sjældnere;
 • På det malede loft danner ikke striber og pletter, da der ikke er nogen eksponering for fremmedlegemer. Maling ligger jævnt og jævnt under påvirkning af overfladespænding;
 • en airbrush kan anvendes ikke kun et farvestof, men også en lak, et kit. Det bruges også til hvidvaskning af loftet;
 • Sprøjtepistol hjælper med at reducere maling forbruget betydeligt, hvilket ikke kan siges om rullen og børsten. Således falder prisen ved maling pr. M2.

Ulemper ved maleri

 • Sprøjtepistol bruges sjældent til at male fly med komplekse konfigurationer. Forskellige afstande af bestemte overfladearealer og forskellige vinkler til forstøveren kan føre til ujævn dækning;
 • Apparatet er ikke egnet til at male små genstande. En masse maling hirse vil bosætte sig på tilstødende overflader;
 • Obligatorisk brug af personlige værnemidler - en gasbind eller åndedrætsværn, beskyttelsesbriller. Når der sprøjtes i luften, vil der være mange små dråber maling, der uundgåeligt falder ind i lungerne og øjnene.

Mal loftspraypistolen

Der er ingen særlige forskelle mellem maling af loftet og andre overflader. For korrekt maling af overfladen skal du vide og tage højde for en række funktioner ved at arbejde med en sprøjtepistol.

Før malingen skal malingen være forberedt på anvendelse. Vand tilsættes til vandemulsionen, om nødvendigt, og blandes godt. For at gøre dette skal du bruge en konstruktion whisk eller en mixer. Du kan blande det med dine hænder, denne type maling ødelægger ikke huden.

For at opnå den ønskede skygge tilføjer Kohler små doser, og rør hele tiden. I den færdige farveblanding skal der ikke være farvemærker. En del af malingen skal fremstilles med en margen, således at man ved fremstilling af den manglende mængde af blandingen ikke mister den ønskede skygge.

Ved fremstilling af farvesammensætningen skal man huske på, at væskemaling vil have en lysere og mere mættet farve end efter tørring. Fortyndet og tonet stof skal rengøres af fremmede partikler og klumper ved hjælp af fugtgennemtrængeligt stof, som ikke indeholder hydrofob imprægnering.

Når der sprøjtes maling i luften, vises en stor mængde mikropartikler af blandingen, som ikke kun vil regne på de omgivende genstande og overflader, men også på åndedrætsorganerne og øjnene. For at male loftet med en airbrush, skal du bruge en åndedrætsværn eller en bomuldsgas-bandage. Beskyttelsesbriller kan også bruges.

Alt der kan fjernes bedre fra lokalerne. Dette gælder for teknologi, bevægelige møbler, dekorative elementer og andre ting. Hvad der ikke kunne tages ud er nødvendigt for at dække med plastikfolie. Ved hjælp af samme film og maskeringstape skal du beskytte mod indtrækningen af ​​maling og vægge.

Maleri procedure

Den første malingsforsyning fra sprøjtepistolen transporteres væk fra loftet. Dette gøres, fordi det elektriske apparat i første omgang kan smide en overdreven mængde af farvestoffet, og dette kan betydeligt ødelægge det ønskede resultat. Sprøjtepistolens dyse skal afsættes og vente på ensartet sprøjtning. Derefter kan du fortsætte med farvning. Sprøjtepistolen skal opbevares i en afstand på 30-50 cm fra loftets overflade. Apparatets dyse skal bevæge sig med en hastighed på 1 meter om 5 sekunder. En strøm af maling skal rettes vinkelret på loftet.

For nemheds skyld er det malede plan traditionelt opdelt i firkanter svarende til armens længde. De formede områder er skiftevis farvet med tværgående og langsgående bevægelser. På samme plads kan sprøjten ikke forsinkes i lang tid. Ellers vil lag af maling være tyk og vil dryppe ned. Under hele processen er det bedre at holde fast i et stabilt tempo.

Erfarne malere anbefaler at male loftet med en spray i tre lag, der hver især påføres efter at den forrige er tørret. Anvend ikke maling på et lag af ikke-frossen primer eller vandemulsion. En frisk kugle af maling falder ujævnt og vil snart blot afskrække. Arbejdet bliver nødt til at gøre om fra bunden.

Det første og tredje lag af farvesammensætningen er bedre at anvende om morgenen og aftenen. På dette tidspunkt er rummet godt belyst og sollyset falder ikke i direkte stråler.

Grundlæggende regler for udvælgelse af sprøjtepistol

For at bestemme hvilken airbrush der er bedre at bruge til at male loftet, skal du være opmærksom på nogle detaljer.

Den bedste løsning anses for at være en forstøver med et aluminiumhus, som er beskyttet af en nikkelbelægning med anti-korrosionsegenskaber. Derudover vil det arbejde meget længere end sin plastiske version. Du kan også bruge apparatet i rustfrit stål og messing.

Du skal se på sprøjten med Teflon tætningspakninger. Mange malinger indeholder et opløsningsmiddel, der i sidste ende vil korrodere pakninger af dårlig kvalitet.

lofter

Enhver maleri med brug af en pensel eller en rulle er ret tidskrævende, kompleks og tager meget tid. Processen med at male loftet med vandbaseret maling kan lindres med en speciel sprøjtepistol. Derudover kan den enkleste sprøjtepistol indsamles fra støvsugeren "Whirlwind", et plastik låg med en spray og en glasburk med agurker. Lad os tale om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush.

Indhold:

Fordele ved at male loftet med en airbrush

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen ved påføring af vandbaseret maling har alvorlige fordele i forhold til brugen af ​​en almindelig rulle. Overvej dem nu mere detaljeret:

 • Maleri ved loftet af lofter er først og fremmest praktiseret på grund af procedurens meget større produktivitet. Forskellen i hastighed sammenlignet med en børste og rulle - flere gange. Desuden giver en sådan enhed dig mulighed for at male et meget stort loftareal.
 • Laget af påført maling ved hjælp af sprøjtepistolen er glat og meget tynd, hvilket gør det muligt at reducere tørretiden af ​​loftet. Men hvis du stadig lægger for tykt et lag og hænger dråber, skal de bare samle en svamp.
 • Problemet med uregelmæssigheder i loftsfarve minimeres. Det er meget vanskeligt at anvende et ujævnt malingslag med sprøjtepistolen.
 • Når du bruger sprøjtepistolen, kan du glemme vanskelige områder. For en luftstråle, der bærer små sprayer af farvesammensætningen, er der simpelthen ikke vanskelige at nå frem til.
 • Maling, der påføres ved hjælp af sprøjtepistolen, flyder ikke, så du er mindre tilbøjelig til at male gulvet og andre overflader samt at plette tøj.
 • Du kan også undgå skilsmisse og striber, når du maler loftet med en airbrush, da ingen genstand rammer overfladen af ​​loftet. Malingen påvirkes udelukkende af overfladespændingens kraft.
 • Airbrushen er i stand til ikke kun at arbejde med vandbaserede maling, men også et fremragende arbejde med kitt og lak.
 • Ved hjælp af sprøjtepistolen vil du bruge meget mindre maling end ved maling med en børste eller rulle, så omkostningerne ved at male loftet med vandbaseret maling bliver lavere i dette tilfælde.

Airbrush til maling af loftet med vandig emulsionsmaling

På det moderne marked er der et bredt udvalg af forskellige sprøjtepistoler til enhver tegnebog og smag, så når du vælger et værktøj til dig selv, er hovedkriteriet kun dine personlige præferencer og det beløb du kan bruge på det.

Typer af sprøjtepistoler

Manuelle sprøjtepistoler til vandbaserede maling er de billigste og ret enkle maskiner til maling af loftet. Enheden er en slags "fiskestænger" og en pumpe. Pumpen skaber tryk i tanken, pigmentet sprøjtes med en stang. Ud over at male med vandbaseret maling, håndterer denne pistol perfekt med kridt og limemørtel. Den gennemsnitlige produktivitet af enheden når 200-225 kvadratmeter i timen.

Elektriske sprøjtepistoler, der drives af en 220 volt strømforsyning, er den mest populære type til vandbaseret maling blandt nybegyndere i maleriarbejde. For deres drift kræver det ikke brug af ekstra udstyr, som ved brug af et pneumatisk apparat. Der er flere modifikationer af den elektriske sprøjtepistol på markedet, men de mest anvendte modeller er baseret på den luftfrie maling sprøjtningsteknik.

Pneumatiske sprøjtepistoler til vandbaseret maling betragtes allerede som professionelt udstyr designet til at arbejde sammen med kompositioner. De fleste sprøjtepistoler af denne type på markedet virker på princippet om trykluft. På salgsmodeller med nedre og øverste arrangement af en tank er præsenteret. Dette skal tages i betragtning afhængigt af den type overflade, du skal male.

Det rigtige valg af sprøjtepistol

Når du vælger en kvalitet sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du gøre dig bekendt med nogle regler. Vær opmærksom på materialet i enheden. Den bedste løsning er fremstilling af aluminiumshus med tilstedeværelse af nikkel anti-korrosionsbelægning. Plastikasken, på trods af dens lavere vægt, holder dig ikke for lang, i modsætning til aluminium.

De huller, der er i låget, bør også være lavet af aluminium. Passer også som materiale til messing og rustfrit stål. Derefter skal du kontrollere kvaliteten af ​​pakningerne. Den bedste løsning, hvis de er lavet af Teflon, fordi der i sammensætningen af ​​mange malinger og lakker er et opløsningsmiddel, der kan korrodere alle pakninger af dårlig kvalitet.

Sprøjtepistoler har en anden placering af tønder. Der er ingen grundlæggende forskel i dette, om flanken er placeret under eller over. Tønder er lavet af forskellige materialer. Metal tønder er lettere at skylle, og fra nylon - vil medvirke til hurtigt at bestemme vandemulsionsforbruget, da de er mere gennemsigtige.

Når du vælger en sprøjtepistol, skal du huske, at hvis dine planer ikke gør maleri af lofter til din egen virksomhed, og du ikke forventer meget arbejde, men kun en lille reparation i dit eget hjem, bør du ikke betale for en professionel pneumatisk maskine. Dette fører jo nødvendigvis til en stigning i prisen på maling af loftet med vandbaseret maling.

Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet uden "dikkedarer", hvis omkostning er omkring 400 rubler. Men hvis du skal arbejde på en høj trinladder, skal du vælge en elektrisk sprøjtepistol, da den er mere kompakt og bekvem at bære og bruge i højden, og holder også på ryggen med et bælte, hvilket gør maleriet meget lettere.

At lave sprøjtepistol gør det selv

Airbrushen er ikke særlig svært at lave sig selv. Det vigtigste er at følge vores detaljerede plan for fremstillingen af ​​enheden, som er angivet nedenfor. For at lave en simpel forstøver er der ikke behov for at bruge på køb af specielle materialer. Forbered dig på at starte et lille stykke skum, som bruges ved udførelse af isoleringen af ​​balkonen eller som et lydisoleret materiale.

Skær skumelementet af den ønskede form ud. Elementets form er valgt, afhængigt af det skib du har valgt at male. Enhver flaske eller krukke er egnet som et skib. Samtidig skal halsen være bredere. Skæreelementet fra polyfoam skal passe tæt sammen med dens nederste del ind i beholderens hals.

Lav flere huller i skummets overflade. Og endnu bedre - bor, for når du laver huller, kan du nemt beskadige det skrøbelige skum. Et hul er lavet fra øvre side af emnet, en hul stang vil blive installeret der (tomt kasse fra en kuglepen).

Bor et andet hul vandret. Stangen er monteret i den. Når du laver et hul, der er placeret lodret, kan du bruge proppen fra flasken, som fungerer som et skib, som vægt.

Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush

Maleri af loftet vodoemulsionkoy ved hjælp af en pistol er ikke meget forskellig fra maleri til en anden overflade, men er ikke desto mindre en række af de funktioner, som du kan tjekke ved at se på videoen af ​​maleriet af loftet latex maling, og som er vigtige at overveje, hvis du er i maleri business newbie.

Forberedelse til at male loftet med en airbrush

Det er nødvendigt at starte et maleriværk først og fremmest med forberedelse af maling til tegning. I vandbaseret maling skal der tilsættes vand og blandes grundigt, hvis det kræves i instruktionerne. For at gøre dette, plejer du at bruge byggemixer eller visp til boret. Vandig emulsionsmaling korroderer ikke huden, så i mangel af mekaniske værktøjer kan du blande sammensætningen selv med dine hænder.

Derefter skal du tilføje farve, hvis du vil give malingen en vis tone. Tilsæt stoffet i små doser og bland konstant. Husk at forlade i en blanding af farvepletter er uacceptabel. Det er bedre at forberede en del maling med en margen, da det med sin mangel vil være meget svært at fange nøjagtig denne skygge.

Overvej at farvesammensætningen har en lysere og dybere skygge i flydende form end i udtørret og påført form. Som regel kan en malingskasse, der for nylig er blevet åbnet, i sig selv tørre partikler af maling og forskellige blodpropper, som kan tilstoppe i den efterfølgende dyse i sprøjtepistolen eller en lignende blodprop på dit loft.

Derfor skal malingen være helt ren og uden fremmede partikler. Til dette formål anbefales det at filtrere malingen gennem et fugtgivende tæt stof, der ikke har en hydrofob imprægnering. Det er nødvendigt at springe over den allerede fortyndede sammensætning. Filtrering vil hjælpe dig med at slippe af med klumper og blodpropper af tørret maling, samt andre affald.

Proceduren for male loftet latex maling ved hjælp af en sprøjtepistol er forskellig fra malingen med en rulle eller pensel, der hænger i luften en stor mængde af pulveriseret sammensætning, som aflejres ikke kun på loftet overflade, men også på alle overflader, herunder dit åndedrætsorganerne og øjne. Derfor skal du altid bære åndedrætsværn eller gasbind, såvel som beskyttelsesbriller, som vist på billedet om at male loftet med vandbaseret maling.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Alle ubevægelige - dæksel med plastikfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Fremgangsmåden til maling af loftspraypistolen

Maling af loftet med en airbrush kan give dig et uovertruffen resultat i forhold til brugen af ​​en børste eller rulle. Ved maling af loftet er det vigtigt, at det lag af maling, der påføres, er så ensartet og tynd som muligt. Før maling skal loftet tage sprøjtepistolens dyse til siden, da det i første omgang kan smide ud for meget.

Så snart malingen sprøjtes jævnt, kan du begynde at anvende sammensætningen til loftet. En passende afstand, der adskiller sprøjtepistolen fra loftoverfladen, er ca. 30 til 50 centimeter. Dysens optimale hastighed er 5 sekunder pr. Lineær måler. Strålen skal rettes vinkelret på den malet loftoverflade.

Mentalt opdele flyet i firkanter, der svarer til længden af ​​din arm. Du og vil male disse firkanter en efter en, først tværgående og derefter langsgående bevægelser. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du under ingen omstændigheder længe på et sted, fordi det er for tykt, og alt materiale vil dryppe ned. Farvning udføres bedst ved at overholde det samme tempo.

Det anbefales at male loftet med vandig emulsionsmaling i tre lag. Hvert lag bør kun påføres efter tørring af den forrige. I intet tilfælde må der ikke påføres et lag på den endnu ikke frosne primer eller ikke tørret farvestofsammensætning, fordi den vandbaserede maling vil falde dårligt og afskalning hurtigt nok. Og som følge heraf skal du gøre alt arbejdet på ny.

Den bedste tid til at skabe det første og tredje lag betragtes som morgen og aften, når rummet er godt oplyst, men ikke direkte sollys. Det er ikke nødvendigt at følge denne anbefaling. Det vigtigste er, at alle malingsfejl er tydeligt synlige, og lysets indfaldsvinkel skal være så tæt på konstant som muligt for dette rum.

Fejl ved måling af loftspraypistol

Men hvis du stadig har lavet fejl ved at male loftet, skal du finde ud af, hvad de er forbundet med. Hvis du ikke overholdt teknologien til at male loftet med vandbaseret maling, og det samlede dråber, indikerer dette en utilstrækkelig bevægelseshastighed for sprøjtepistolens dyse. Som vi allerede har sagt, skal overskydende maling opsamles med en svamp, og på toppen skal du lave et andet lag vandbaseret maling.

Hvis laget kom tykt ud, og malingen begyndte at skrælle, skal du tage følgende handlinger: gennembor de steder, hvor der er delaminationer, sand dem, prime og så maling igen. Husk at vente, indtil materialet er helt tørt og igen gå på loftets overflade med et lag maling for at undgå synlighed af tidligere korrektioner.

Hvis der efter maling af loftet er opstået korn eller bakker på overfladen, ligger årsagen til denne mangel i den oprindeligt forurenede maling. For at fjerne denne ulempe skal du gipsere hele loftoverfladen med emery papir. Tag et medium eller fint gruspapir. Derefter spændes din maling gennem cheesecloth og påfør et andet lag på loftet.

Således kan maling af loftet med vandbaseret maling, når du bruger sprøjtepistolen, ikke ødelægge din reparation. Du vil evigt glemme de mørke striber, skilsmisse og spor af maling på loftoverfladen. Derudover kan du opnå en perfekt ensartet overflade, som ikke kan opnås med en børste eller rulle. Hvad man skal huske om tiden til at male loftet med en malerulle.

Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

Reparation i lejligheden gør ikke uden maling. Ofte malet vægge og lofter.
Ved høje lofter eller store malerier bliver processen med at anvende farvestoffet med ruller eller børster tidskrævende og tager lang tid.
Du kan redde sprøjtepistol eller kraskoraspylitel.
Maling af loftet med en airbrush reducerer ikke kun maletiden, men giver dig også mulighed for at skabe en overflade af høj kvalitet.
Men vi skal kunne vælge den rigtige model af sprøjtepistolen.

De vigtigste fordele ved malingssprøjter til vandbaseret maling

Brugen af ​​sprøjter til vandbaseret maling reducerer markeringen af ​​farvningen markant.
Den malede overflade viser sig med et tyndt, ensartet lag.
Ved sprøjtning på overfladen er der ikke spor af pletter eller drypper.
Mindste tykkelse af det malede lag reducerer signifikant tørretiden.
Processen med at male overflader af kompleks krumning, såsom skørt, baguetter, er meget lettere.
Eksistensen af ​​forlængere gør det muligt at gøre farvning af højt placeret loftoverflade fra et gulv.
Kraskoraspyliteli er udført med et sæt udskiftelige dyser. Dyser hedder maling dyser.

Maling Sprøjtetyper

Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er opdelt i tre typer: manuel, elektrisk, pneumatisk.
Og hvad skal man vælge en sprøjtepistol til maling med vandbaserede maling?
Vanskeligheden er, at med lavt tryk er det svært at opnå fin granulær sprøjtning. Problemet er, at når der anvendes vandbaserede malinger i en lejlighed, forekommer tørring ikke så hurtigt som med maling på opløsningsmidler.
Sværheden ved valget af sprøjtepistolen er at vælge kapellet mellem det tyndere med vand og skjulingen af ​​malingen.
Hvis du sætter en dyse med større diameter, er det tilladt at anvende en tykkere sammensætning. Og hvis der ikke er nok tryk, så dannes der stort grus på overfladen, eller malingen går ikke til sprøjten. Dette er meget vigtigt, især til elektriske sprøjtepistoler.

Manuelle malingssprøjter

Forresten, et par ord om viskositet
Malingsviskositetstester
Viskositet er et videnskabeligt udtryk. Men simpelt betyder det, hvordan væsken modstår, når den flyder gennem et hul. Jo lavere viskositeten af ​​væsken er, desto hurtigere bliver farvestoffet udstødt gennem sprøjtepistolens dyse. Værdien af ​​viskositet påvirker kornets størrelse på den overflade, der skal behandles.
Viskositeten måles i sekunder med specielle instrumenter kaldet viskosimetre.

Fra de manuelle sprøjtepistoler kan man anbefale sprøjtepistol KSOM KRDP-4 018-1031.
Driftstryk 5 atm.
Tank kapacitet 2 liter.
Produktiviteten er 1,4 l / min.
Vægt 5,3 kg

Elektriske maling sprøjter


Airless sprøjte arbejder ved at skabe et højt tryk gennem enhedens hovedmontering, stempelpumpen. Et øget tryk skabes i beholderen, og dette vil sikre farvningens hastighed og høj kvalitet på den malede overflade.

Malingsaggregater
Indretningerne er sammensatte enheder, der har en håndholdt maling sprøjte, en pneumatisk drevet pumpe til levering af sprøjtemaling, varmelegemer, filtre, forbindelsesslanger, vogne.
Omkostningerne ved luftfri maling sprøjter er i området 20 tusind rubler.
Den bedste enhed er installationen af ​​firmaet Wagner Paint Crew.

I lavtryksspraypistoler er luftstrøm med tryk op til 1 atm skabt af en integreret pumpe eller kompressor.
Lavtrykssprøjtepistolen til maleri virker på 220 V vekselstrøm. Mængden af ​​en sådan enhed må ikke overstige 1,3 kg. Kraskoraspylitel pneumatisk lavtryk er afsluttet med en tank til 0,6 l. Omkostningerne ved denne type sprøjtepistol overstiger ikke 4 tusind rubler.
De bedste mærker af elektriske sprøjtepistoler er Wagner, Paint Zoom, Bosh, Balack. Decker, Elmos og andre.
De bedste er modeller af mærket Bosh: for eksempel Bosch PFS 65.
Modellen indeholder en malingssprøjte, en ekstern kompressor og slanger, der kan tilsluttes. En 0,6 liter tank er fastgjort til sprøjtepistolen fra bunden.
Kompressorkraft 280 watt.
Produktiviteten af ​​en airbrush er 130 ml / min.
Omkostningerne på omkring 6000 rubler.

Den anden model af sprøjtepistol Bosch PFS 55.
Strømforbrug 280 W
Tank kapacitet 0,6 l
Bachek er monteret under sprøjtepistolen.
Vægt 1,3 kg
Omkostningerne ved 4500 rubler

Pneumatiske malingssprøjter

  1. Ifølge HP-teknologi, hvor malingen sprøjtes med luft under tryk op til 5..7 atm og i et stort volumen. Dette er en forældet teknologi. Med en sådan spray får overfladen ikke mere end 50% maling. Men på grund af de lave omkostninger ved sprøjtepistoler er teknologien stadig i efterspørgsel.
  2. Ifølge HVLP teknologi, hvor malingen bæres af luft ved et tryk på mindre end 1 atm. og dets høje forbrug. Denne teknologi øger overførslen af ​​farvestoffet op til 70%. Sådanne sprøjtepistoler kostede mindst 1500 rubler.
  3. Ved LVLP-teknologi, hvor malingen leveres med lavtryksluft ved den mindste strømningshastighed. Denne teknologi giver dig mulighed for at overføre op til 90% af farvestoffet uden at øge arbejdshastigheden. Men prisen på sprøjtepistoler af denne teknologi kan nå 12... 15 tusind rubler.


De mest almindelige modeller af pneumatiske sprøjtepistol mærker Sata og Interpool.
Den mest populære russiske sprøjtepistol er sprøjten SO-71. Men i passet angiver ikke den specificerede sprays evne til vandbaseret maling.

Det er bedst at bruge en pneumatisk sprøjtepistol til maling af vægge og lofter.

Hvordan vælger man en sprøjtepistol til vandbaseret maling?
Ved valg af sprøjtens type og model vælges sprøjtepistolerne designet til at arbejde med vandbaserede maling.

Ved valg af sprøjter skal man være særlig opmærksom på boligens materiale. Præference gives til modeller med en aluminiumskrop belagt med et anti-korrosions nikkellag.
Men plastikets levetid er ikke stor, selv om vægten er meget mindre.
Mundstykket skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål.
Forseglinger skal være lavet af Teflon. Dette forhindrer opløsning af pakninger af pakninger.
Malingsbeholdere er lavet af både metal og gennemsigtig nylon, som giver dig mulighed for at kontrollere niveauet af maling.
Hvis du ikke er professionel, er det bedst at købe det nemmeste værktøj. Den enkleste malingssprøjte koster fra 500 rubler. Professionelle sprøjtepistoler koster mere end 3.500 rubler.

Og hvilken slags sprøjtepistol er bedre til at male loftet?
Det er muligt at male høje lofter enten fra stilladset eller fra gulvet.
Hvis du planlægger at male fra gulvet, er det bedre at bruge en håndspray i form af en fiskestang.
Men maling af loftet med vandbaseret maling med en airbrush fra stilladserne er lavet med en elektrisk sprøjtepistol, som ikke kun har let vægt, men også evnen til at arbejde selvstændigt.
Loftspraypistol giver dig mulighed for at få en høj kvalitet, ensartet og det tyndeste lag af maling.

Fremstilling af malingmateriale

Maleriarbejde begynder med forberedelsen af ​​maleri-løsningen. For at forberede en vandbaseret opløsning tilsættes vand til skønheden, blandingen blandes grundigt med en elektrisk boremaskine med en dyse. En pisk eller byggemixer bruges som en dyse.
Kohler tilsættes til en grundigt blandet opløsning. Kohler i opløsningen skal tilsættes i små portioner, konstant omrøring for at udelukke skilsmisse.
Glem ikke! Maling skal udarbejdes med en margen. Hvis du ikke har nok maling, vil det være svært at gætte med det nye farveskema.

Husk! Malingen i flydende tilstand skygge er dybere og lysere end den tørrede på overfladen.

Malingsforbruget beregnes ud fra, at op til 0,5 liter farveløsning vil blive krævet pr. 1 m² overflade.

Hvordan man bruger en paint sprayer?

Når man maler væggene i lejligheden, er det vigtigt at begynde at male fra hjørnet og fortsætte til næste hjørne uden at stoppe, så forskelle og nuancer ikke opnås.

 • Brug en malingssprøjte til at se sprøjtens hældning på overfladen, der skal males. Strålen skal rettes strengt vinkelret på malingens overflade fra en afstand på højst 70 cm til overfladen. Den anbefalede afstand er 50 cm.
 • Sprøjtepistolens bevægelser skal være ensartede, cirkulære, spirale. Prøv at holde et konstant tempo, ikke overgive de samme områder to gange.
 • Overfladebelægning med akryl og vandbaseret maling udføres nødvendigvis i to lag. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af det foregående lag.

konklusioner:

 • få maling sprøjter, i passet, hvor muligheden for at arbejde med vandbaserede maling er angivet;
 • til arbejde i højden, foretrækker elektriske maling sprøjter;
 • det er bedre at købe sprøjtepistoler i aluminiumshus;
 • Til engangsarbejde er det bedre at bruge en billig manuel airbrush, for store mængder malingarbejde uden en pneumatisk spray kan ikke gøre.

Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner sprøjtepistoler til loftet

Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

 1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
 2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
 3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
 4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
Sprøjtepistol enhed

Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

 1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
 2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

Udvælgelse af udstyr

Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
 2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
 3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
 4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
 5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
 6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

 1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
 2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
 3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

Selvfremstillet sprøjtepistol

Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

Maleri loftet

Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

Forberedende arbejde

Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Maleri loftet

Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

Typiske fejl

 1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
 2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
 3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.

Mal loftspraypistolen - trin for trin instruktioner

Malerarbejde er svært og tidskrævende, hvis det gøres med en rulle eller børste. For at lette anvendelsen af ​​maling hjælper sprøjtepistolen. Airbrushen til at male loftet med vandig emulsionsmaling er meget let og praktisk at bruge i arbejde, og det sparer ikke kun tid, men også energi.

Fordele og ulemper ved at male loftet med en airbrush

Hvis du sammenligner den sædvanlige rulle- og sprøjtepistol, viser den anden enhed klare fordele. Maler loftet med en airbrush løser mange problemer og har et stort antal fordele:

 • Høj arbejdsproduktivitet. Sammenlignet med at male med en almindelig rulle, øges samme procedure med en airbrush flere gange, og du kan straks dække et stort område af loftet.
 • Ensartet lag af maling, ensartet farve. Takket være apparatet er det muligt at påføre maling i et jævnt og tyndt lag, da belægningen tørretiden også reduceres. Hvis det ikke var muligt at anvende et tyndt lag, er det let korrigeret med en svamp.
 • Evnen til at håndtere vanskelige områder. Der er ingen steder hvor en luftstrøm med små stænk af maling ikke kunne nå.
 • Ren arbejdsplads. Sprøjtepistolen placerer jævnligt maling på det, der ikke strømmer, derfor oversvømmer det ikke andre overflader og jorder ikke alt rundt.
 • Manglende striber og striber. Dette giver dig mulighed for at opnå kraften af ​​overfladespænding, hvilket påvirker maling.
 • Evne til at arbejde med kitt, lak.
 • Mindre maling forbrug.

Alle disse fordele tyder på, at en sådan enhed er meget effektiv og nem at bruge. Den eneste ulempe er dens pris, som er højere end en almindelig rulle.

Men du skal huske om besparelsen af ​​maling, tid og kræfter, der kan opnås, mens du arbejder med sprøjtepistolen. Omkostningerne ved at købe enheden vil snart betale sig. Sprøjtepistolen til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er meget mere bekvemt og mere rentabelt under drift.

Typer af sprøjtepistoler

Sprøjtepistoler er af forskellige typer. De adskiller sig i de forskellige næringsprincipper.

Den billigste til prisen. I udseende er denne enhed som en pumpe forbundet med en fiskestang. Pumpen gør det muligt at skabe tryk i tanken, og "stangen" spredes pigmentet.

En sådan indretning klæber godt med vandbaserede emulsioner såvel som med kridt- og kalkopløsninger. I en time kan et sådant apparat håndtere op til 225 kvadratmeter. Denne type sprøjtepistol til maling af vægge og lofter har ikke en elektrisk kompressor.

 • Elektrisk sprøjte
 • Elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er drevet fra netværket.

  Dette er den mest populære type sprøjte. Under drift er der ikke brug for ekstra udstyr. Der kan være flere ændringer her, men den mest bekvemme og populære er modellen baseret på airless sprøjteteknologi.

 • Pneumatisk sprøjtepistol
 • Til professionelle malerier er det bedre at købe pneumatiske sprøjtepistoler. I hjertet af arbejdet er princippet om trykluft.

  Tankens placering kan være under eller over. Når der købes en enhed, skal denne faktor tages i betragtning afhængigt af overfladen at arbejde med. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at tænke på, hvilken slags maling til loftet der kan påføres med airbrush, fordi du ved hjælp af en pneumatisk enhed kan sprøjte forskellige kompositioner.

  Sådan vælges en sprøjtepistol

  Når du vælger en sprøjtepistol til maling af vægge og lofter, skal du overveje flere faktorer:

  • Apparatets tilfælde. Bedst af alt, hvis det er aluminium. Og tilstedeværelsen af ​​en nikkelbelægning kan beskytte enheden mod korrosion. Plasthus vil ikke vare for længe, ​​på trods af at denne enhed vil være mindre i vægt.
  • Huller på omslaget. Fortrinsvis er de også fremstillet af aluminium. Mulig mulighed - rustfrit stål og messing.
  • Pakninger til komprimering skal være af god kvalitet, bedst af alt, hvis de er lavet af Teflon. Dårlig pakninger kan korrodere opløsningsmidlet, som er en del af maling og lak.
  • Placering af tanke. Hvor det vil være - fra neden eller over - er der ikke meget forskel. Det er lettere at vaske de tanke, der er lavet af metal, men samtidig gør nylonbeholdere nemmere at bestemme niveauet for malingforbrug på grund af at de er gennemsigtige.

  Vælge en sprøjtepistol, husk mængden af ​​arbejde.

  Det giver ingen mening at betale for meget, når man køber en pneumatisk enhed, når det kommer til at reparere dit hjem. Til dette formål er den sædvanlige manuelle version perfekt. Men til professionel maleri er det bedre at bruge penge på en pneumatisk sprøjtepistol, som sikkert vil betale for sig selv.

  Det er også værd at huske, at når du køber en sprøjtepistol, skal du passe på din egen sikkerhed - tilstedeværelsen af ​​handsker, beskyttelsesmaske og beskyttelsesbriller.

  Så, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush?

  Før du begynder at male, skal dysen sættes til side. Dette giver dig mulighed for at undgå at sprøjte en stor mængde farvestoffer. Hvis du ser at malingen kommer ud jævnt, kan du starte.

  Fra loftet til sprøjtepistolen under drift skal være ca. 50 cm. Arbejdshastigheden - 5 sekunder pr. Meter. Vær opmærksom på retningen af ​​farvestrålen, den skal være vinkelret på loftet.

  Visuelt opdele loftet i firkanter, de skal ikke være større end en arm. Disse kvadrater og skal håndtere maling. Det er nødvendigt at male først på tværs af og derefter langs.

  Ikke længe på et sted. Dette kan være fyldt med det faktum, at laget af maling vil være meget tyk og begynde at dræne. Optimale fremstilling af maleri i et enkelt tempo.

  Du skal vente til et lag tørrer, så start derefter med at anvende den anden. Ellers kan malingen ligge dårligt og vil snart begynde at skrille af.

  Maleri loftet med en spray skal laves i etaper.

  Det er bedst at anvende det første og tredje lag om aftenen eller om morgenen. I denne periode er belysningen i rummet god, men samtidig er solen ikke blind. Men dette er ikke nødvendigt, det er vigtigt, at den behandlede overflade var tydelig synlig, så fejl kan korrigeres straks.

  Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger om valg og brug af sprøjtepistolen, kan du gøre arbejdet hurtigt og effektivt. Denne enhed gør trods alt det muligt at skabe en helt flad overflade, for ikke at nævne det faktum, at enheden sparer både tid og kræfter meget.

  Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Ved første øjekast kan malerierne med en airbrush virke som en kompliceret virksomhed, men i praksis viser det sig at være meget enklere.

  Det vigtigste: at overholde en bestemt teknik og række handlinger. I dette tilfælde vil du være i stand til at male væggene selv ved hjælp af sprøjtepistolen så godt som enhver professionel. Vi tilbyder dig en trin-for-trin instruktion, der er bekendt med, hvem du nemt kan mestre en færdighed, der stadig er ny for dig selv.

  Før du begynder at arbejde med sprøjtepistolen, skal du forberede væggene. Hvis der er en gammel belægning på dem, skal den fjernes. Vægets plan skal være forudjusteret, pudset og dækket med et lag af primer.

  Det er primeren, der giver høj kvalitet "maling vedhæftning" til vægoverfladen. Det er vigtigt, at primeren er tør i starten af ​​arbejdet. Ellers kan der efter maling forekomme forskellige defekter på væggen.

  Også i forberedelsesfasen skal du fortynde nok maling, hvis du bruger et farveskema. Dette er nødvendigt for at undgå en situation, hvor forsyningen af ​​stoffer vil være utilstrækkelig til at dække hele området af væggene.

  I sådanne tilfælde begår nonprofessionals ofte en fejl: under fremstillingen af ​​en ny "del" af maling tilføjes færre eller flere farver, og farven påtager sig en anden nuance end den foregående. Når man arbejder med farveskemaer, er det således først nødvendigt at fremstille et tilstrækkeligt volumen af ​​produktet. Hvis du bruger færdigfarvet farvemaling, kan du udelade dette forberedelsestrin.

  Før du starter arbejdet, skal du også samle stilladser eller "geit", så du kan få maling helt op på væggen. Hvis lofterne i rummet er lave, kan du til dette formål bruge et almindeligt bord.

  I betragtning af at der arbejdes med vægge udføres med et allerede designet loft, skal du sørge for, at malingen ikke kommer på den. For at gøre dette skal du langs murens kant ved hjælp af et bredt maskeringsbånd klæbe en strimmel langs loftets hele omkreds, så den ikke går på væggen. Bemærk, at en kørebane er nok til fagfolk, men vi anbefaler at du limer aviser med samme skotsk for at øge den beskyttende overflade på loftet.

  Lignende arbejde skal gøres til gulvet, hvis det allerede er dekoreret (normalt gulvene er dekoreret efter væggene er dekoreret). Hvis du allerede har installeret en radiator eller stikkontakter, skal de også være skjult med maskeringstape og papir (stikkontakter kan fjernes under arbejdet). I et ord lukker alt, hvad der er unødvendigt, der kan farves under arbejdet.

  Mal veggerne med en sprøjtepistol - trin for trin

  Når alle tidligere anbefalinger er gennemført, kan du gå til hovedpunktet. Vi vil ikke overveje metoden til maleri ved hjælp af en mekanisk pistol, fordi i dag er sådanne ting som dinosaurer.

  Lad os tale om, hvordan man håndterer væggene med en særlig pistol med et reservoir for maling, som leveres af en kraftig luftstrøm fra kompressoren.

  På arbejdspladsen er det vigtigt at bruge personlige værnemidler, såsom en maske og handsker med ærmer (sidstnævnte, hvis du ikke ønsker at blive snavset under arbejdet).

  Hæld malingen i tanken til det anbefalede mærke, og blød derefter i tomgang, indtil pistolen begynder at sprøjte maling. Det anbefales at gøre dette ved at sende det til avisen.

  Maling skal påføres fra top til bund (fra loft til gulv og sidelæns).

  Først, gå gennem skovene i det øverste område af væggene, efter allerede lavere. Pistolen anbefales at holde i en afstand på 30cm. fra den malede overflade.

  Flyt pistolen fra venstre mod højre med en sprøjtepistol på væggene. Forsøg at opretholde hastigheden af ​​bevægelsen af ​​håndkonstanten. Så du kan jævnt anvende maling.

  For større dybde af farve anbefales at passere væggen i to lag. Det vigtigste i dette tilfælde: Vent til det første lag tørrer. Først da kan du gentage proceduren.

  Efter maleri

  Når du er færdig med alt arbejde, skal du skylle instrumentet. Afhængigt af hvilken type maling der anvendes til vask, kan du bruge varmt vand (hvis malingen var en vandbaseret maling) eller let opløsningsmiddel (hvis malingen var oliebaseret). Væsken hældes i tanken, hvorefter den skal løbe gennem sprøjten.

  Lad væggene tørre ud og først efter at fjerne maskeringsbåndet fra de steder, hvor det blev limet.

  Efterord...

  Som du kan se, er det ikke uforholdsmæssigt kompleks at male vægge med airbrush. Igen er det vigtigste i denne hændelse at overholde en bestemt række handlinger og teknologi.

  Hvis du selv beslutter at male væggene selv, kan du spare mange penge på professionelle malere. Hvis dette trin stadig virker svært for dig, er det i dette tilfælde bedre at henvende dig til fagfolk. Du må ikke takle sagen, hvis succes du forud tvivler på.

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Maling af loftet med airbrush er en fantastisk måde at få en godt malet overflade af loftet med minimal udgifter til nerver, penge og tid. Elektriske sprøjtepistoler, som alle andre professionelle byggeværktøjer, kræver dog visse færdigheder og færdigheder. Hvis færdigheden og erfaringen ikke overføres via internettet, så kan vi give dig nogle tips og hemmeligheder ved at male loftet med en malingssprøjte - helt gratis.

  Hvad maling til at male loftsprayet

  Det første og vigtigste spørgsmål, der skal løses, selv inden malingen begynder, er valget af maling til videre arbejde. Dette valg afhænger af det funktionelle formål i rummet, hvor du vil male om loftet, samt om dine præferencer og økonomiske muligheder.

  Room. For hallen, stuen eller enhver anden opholdsstue, er den ideelle emulsion eller matdispersionsmaling.

  De skjuler perfekt fejlene på loftets overflade, så det ser godt ud både umiddelbart efter maling og 5-7 år efter reparationen. Prøv ikke at bruge disse materialer på badeværelset, i køkkenet og i andre værelser med et ret aggressivt miljø. For det meste synes maling af loftet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush meget nemmere end at bruge en malerulle, så hvis du har et valg mellem en almindelig, omend høj kvalitet rulle og dette vidunderlige værktøj, skal du vælge den sidste mulighed.

  Maling af loftet i badeværelset eller i køkkenet er en ansvarlig sag, fordi malingen i disse rum må "tåle" de konstante virkninger af fugt. Best af alt afstød vand og snavs specielle emulsionsmaling på vinylakryl og bare akrylbase. Forresten er det godt, at de næsten ikke lugter og tørrer hurtigere end deres modstykker.

  Jeg tror, ​​du forstår de grundlæggende "tricks" af malingsvalg fra den funktionelle side. Lad os nu diskutere nogle andre typer maling, som også er perfekte til realiseringen af ​​vores opgave. Så lad os starte:

  • Akrylbaserede latexmalinger maler overfladen perfekt, men de skal påføres i 2 eller endda 3 lag. På grund af dets elasticitet maskerer det perfekt revner op til 1 millimeter bredt. Af den måde, som vi allerede har påpeget ovenfor, er det perfekt til badeværelset eller køkkenet, er det vel at frastøde fugt og snavs - dens stærke side. Advarsel! Du kan kun bruge denne type maling på nogle professionelle enheder, læs omhyggeligt instruktionerne til dit værktøj.
  • Silikatmalinger kan bruges til komplekse mineraloverflader. Hvis dit loft er lavet af mursten, beton eller mineralgips, skal du vælge silikatfarvestoffer. Selvfølgelig er de dårligere end latex i elastik, men ikke ringere i fugtighedsbestandighed. Og alligevel er de anti-svampe, hvilket er meget nyttigt til badeværelset.
  • Silikone maling. Vi tror, ​​at det var hun, der absorberede alle de bedste kvaliteter af resten. Det er muligt for fugt og resistente par, svampe og andre mikroorganismer, men også dække selv store revner op til 2 millimeter. Men prisen er også ret høj.

  Hvordan male hvidkalkede lofter? Intet! Alt hvidvask skal først vaskes af med en opløsning af vand og sæbe, tørre overfladen godt, og kun derefter fortsætte med at male med værktøjer.

  Valg af elektrisk sprøjtepistol

  Vi har ikke glemt eller forvirret. Det er en elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet passer perfekt. Den kendsgerning, at de mekaniske analoger er ubekvemme at bruge - fordi overfladen af ​​maleriet er ganske høj, og for kvaliteten af ​​arbejdet brug for en stærk og ensartet spray, at kun elværktøjet kan.

  Forestil dig at du vippede værktøjet og dækker loftets overflade. Med en mekanisk maling sprøjte vil du alle være i maling, og vi er generelt tavse om kvaliteten af ​​arbejdet. Så vælg kun elværktøjer med en god dyse og en retningsbrænder, samt motoren med den højeste effekt.

  Vi vil ikke give dig specifikke modeller, men tag et kig på den semi-professionelle og professionelle BOSCH-linje.

  Vi nævner altid dem som et eksempel, da tyskerne i denne sfære altid går i spidsen for hele bevægelsen. Læs vores anmeldelser, se videoen og tjek priserne. Først efter det bliver det lettere at træffe et valg.

  Ceiling Paint Tips

  Arbejdets kvalitet afhænger af ensartetheden af ​​malingsanvendelsen. For at opnå maksimal effektivitet, rådgiver eksperter kun at holde sig til samme lagtykkelse. Til dette behøver du at holde en konstant længde af strålen (fakkel).

  På enklere vilkår må malingen sprøjtes fra samme afstand over loftets overflade. Det skal være mindst 10 og ikke over 60 centimeter. I dette tilfælde skal faklen selv være placeret vinkelret på overfladen, der skal males.

  Det er meget vigtigt, at du ikke sover længere end nødvendigt på ét sted. Hvis du sulter - tykkelsen af ​​laget vil være ujævnt, for tykt. Dette kan ikke kun forvrænge farveskalaen, men også føre til dryp af maledråber.

  Du skal male med pæne og uhyrede cirkulære bevægelser i samme takt, du vælger. Skynd dig ikke, ellers bliver du nødt til at male igen. Ved anvendelse af følgende lag, skal du først tillade tørring, der allerede er påført, hvis det er nødvendigt.

  Prøv at bruge den anbefalede malingfabrikant.

  Hvis dens densitet er for stor, fortynd den med specielle opløsningsmidler. Faktum er, at for tyk maling vil føre til dårlig kvalitet og ujævnt lag. Derudover kan det påvirke selve værktøjets arbejde negativt, og sprøjtepistolen til loftet bliver ubrugelige.

  For ikke at sprænge væggene - forsegle dem med en film og smalle steder og sæler - med et specielt maskebånd. Tro mig, selv de mest erfarne fagfolk gør det sådan, at de senere ikke må male igen mure.

  Det er også værd at passe på dig selv. Specificiteten af ​​dette værk er sådan, at malingen kan falde fra top til bund på dit hår, hud og ansigt. Pas på din outfit.

  Goggles, hat, jumpsuit og handsker. Bedre at perebdet end at vaske i timer efter arbejde. Ja, dit helbred skal også tages hånd om.

  Video maleri loftspray pistol

  Ord er gode, men video er bedre. Specielt for dig, vi sender en interessant og informativ video, der åbner nogle få praktiske punkter i dette arbejde. Denne video er kun præsenteret som reference, så vi ser, læser og gør det som vi besluttede, og ikke som i videoen.

  Jeg håber du har fået detaljerede svar på alle dine spørgsmål. Nu skal du bare købe en sprøjtepistol til at male loftet og begynde at reparere forberedt både teoretisk og praktisk.

  De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle.

  Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. I virkeligheden er det ikke, fordi bortset fra valsen, endnu bedre i maleriet overflade kan opnås ved hjælp af en sprøjtepistol. Selvfølgelig, metoden til at male med hjælp af dette værktøj er noget anderledes end den traditionelle metode med malerrulle, så du er nødt til at vide, hvordan man kan male loftet sprøjtepistol med deres hænder.

  Fordelene ved sprøjtepistolen

  I modsætning til andre værktøjer er hastigheden og kvaliteten af ​​maleri ved hjælp af en sprøjtepistol ubestridelig. Hvis du har brug for et perfekt ensartet lag af maling i minimal tid, så er dette værktøj det bedste valg. Enhver vanskelig at nå frem til en rulle eller børste kan let males med airbrush.

  Brug af pistolen giver dig mulighed for at spare på din styrke og i høj grad forenkle maleriet af loft og vægge i din lejlighed.

  Maling forbrug er en anden god ting at være opmærksom på. Intet andet farvning værktøj vil spare dig for meget maling. Opnået besparelser på grund af tynd spray maling.

  Når du farger med en airbrush, kan du ikke bekymre dig om striber og mulige skilsmisser, de vil simpelthen ikke.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen er det let at nå de mest utilgængelige steder i dit loft.

  Tværtimod bruges det overvejede værktøj til maling af varer fremstillet af stuck. Enige om at male dekorativt element med en ikke-glat overflade med en pensel eller rulle er ganske problematisk, især når det kommer til kvaliteten af ​​maleriet.

  Sikkerhed og maling forberedelse

  Ved maling med sprøjtepistolen skal du passe på din personlige sikkerhed og sikkerheden omkring omgivende genstande.

  Ved sprøjtning af maling er det vigtigt at bruge beskyttelsesudstyr som briller og åndedrætsværn. Hvad angår de omkringliggende genstande, skal alle møbler i rummet fjernes eller forsvarligt pakket i plastikpakning. Vægge og gulve skal isoleres med samme film eller gamle tapet.

  For at undgå sprøjtet maling ind i åndedrætsorganerne er det nødvendigt at bruge en åndedrætsværn.

  Nu kan du begynde at forberede malingen. Eventuel maling før brug skal fortyndes i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen instruktion, skal du visuelt bestemme malingens konsistens.

  Under denne proces er det vigtigt at opnå en optimal konsistens: malingen bør ikke være for tyk, men ikke særlig væskelig. Kontroller kvaliteten af ​​den fortyndede maling er ikke så svært, bare sprøjt en lille mængde af det på loftet og se, hvordan det vil gå. Om nødvendigt kan det stadig fortyndes.

  Før malingen hældes i sprøjtepistolen, skal den filtreres for at forhindre, at partikler af affald falder ind i sprøjten.

  Forskellige sprøjtepistoler

  Til dato er der manuelle, elektriske og pneumatiske sprøjtepistoler.

  Alle afviger i princippet om handling og udseende. Til husholdningsbrug elektriske og håndspistoler. Pneumatiske sprøjter anvendes hovedsageligt i produktionen af ​​malingen af ​​metalprodukter, der kræver den højeste kvalitet af den malede overflade.

  Den elektriske sprøjte er en malingstank, sprøjtekappe og husholdnings støvsuger. Enhver krukke kan bruges som en beholder, det vigtigste er, at låget med en sprøjteflaske kan bæres frit.

  Støvsugeren er bedst til at bruge indenlandske med mulighed for reversblæsende luft. Ved brug af en støvsuger skal du ikke glemme at vaske posen fra støv og snavs.

  Kommer til at male

  Efter det forberedende arbejde kan man fortsætte med at male. Sprøjten ledes mod loftet og tændes. For det første vil du se en kraftig stråle, vent til spraymaling bliver ensartet, og fortsæt derefter med at male.

  Vandig emulsionsmaling, inden den påføres til loftet, skal fortyndes med vand til konsistensen af ​​mælk.

  Under maleriet skal man overholde følgende regler:

  1. Det er nødvendigt at male med glatte parallelle bevægelser og forsøge at undgå huller;
  2. Forsøg altid at opretholde den optimale afstand til overfladen (fra 30 til 50 cm);
  3. Det andet lag maling skal ikke påføres straks, men efter det første lag er helt tørt;
  4. For at opnå en god kvalitet af den malede overflade anbefales det at male mindst 3 gange
  5. Hvis i visse steder, du er gået for vidt med maling, vente, indtil det tørrer, udjævne problemområder og re-male det;

  Nu ved du hvordan man maler loftet med en airbrush, det vigtigste er ikke at skynde sig og følge de tips, der er givet i denne artikel.

  Hvordan male loftspray pistol video:

  2015-09-12 Hvordan male loftet med en airbrush? Anmeldt af Vash-Remontik.ru den sep 12. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. Rating: 0

  • remontcap.ru
  • kraskopulti.ru
  • kraskopulti.ru
  • vash-remontik.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.