Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner sprøjtepistoler til loftet

Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

 1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
 2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
 3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
 4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
Sprøjtepistol enhed

Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

 1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
 2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

Udvælgelse af udstyr

Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
 2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
 3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
 4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
 5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
 6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

 1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
 2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
 3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

Selvfremstillet sprøjtepistol

Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

Maleri loftet

Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

Forberedende arbejde

Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Maleri loftet

Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

Typiske fejl

 1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
 2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
 3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.

Hvilken sprøjtepistol vælger man at male loftet?

Få mennesker kan lide at male lofter, fordi jobbet ikke er meget behageligt: ​​enten lofterne er meget høje, og du kan ikke nå dem, så skal du male loftet i værelser, der ikke er fritaget for møbler eller udstyr, så er loftet meget stort. Under sådanne bestemte betingelser kan udsigten til maleri på den gammeldags måde med en børste og rulle simpelthen skræmme. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde?

Når behovet for at male loftet opstår før dig, er det første at gøre ved at bestemme mængden af ​​maleri og den kvalitet, der kræves af det malede loft. Også et vigtigt punkt - det tidspunkt, hvor du skal færdiggøre maleriarbejdet.

Overvej de normale tilfælde af maling lofter.

Det er nødvendigt at male loftet i huset eller i sommerhuset. Vandig emulsionsmaling, latex eller acryl. Volumen - standardloftet i enhver lejlighed, eller lidt mere. Loft højde på 3 meter. Kvaliteten kræves er god (for os selv male vi!). Der er ikke noget ønske om at ansætte malere (de er vant til at gøre alt i huset selv). Der er hverken tid eller sundhed eller ønske om at male med en rulle, og derefter forlader rullen båndet og giver ikke høj kvalitet maleri.

Den bedste løsning i dette tilfælde ville være at købe en elektrisk sprøjtepistol af Wagner-typen, med en nedre tank og en forlængelse eller med en maleskovl. Til vandbaserede maling lancerer Wagner WallPerfect elektriske sprøjtepistoler.

Ved arbejde med sprøjtepistolen med den nedre tank skal tanken med jævne mellemrum tilføje maling. Teoretisk vil maling fra en 1,8 liter tank være nok til 8-10 meter fra loftet. Du holder sprøjtepistolen med to hænder: med en hånd, sprøjtepistolens håndtag, med den anden hånd en forlængelse (som en pistol). At holde sprøjtepistolen med en hånd i udvidet position er kun mulig, hvis du er en bodybuilder. Maleri med en sådan airbrush udføres takket være en luftturbine, der tvinger luft, skaber et vakuum af luft og sprayer maling.

Til ensartet maling er det nødvendigt at overlappe det foregående malingaftryk med ca. 20 procent, dvs. du kører en sprøjtepistol i en lige linje i en retning, og når du drejer det, kører du lidt til det forrige lag.

Malingen til sådanne elektriske sprøjtepistoler anbefales at være lidt fortyndet med 10 procent. Samtidig skal fortyndingsforholdene overholdes, så forskellige maletanke ikke fortyndes på forskellige måder, og du flyder ikke farve, blænding, "skyer" og andre vises ikke problemer.

Med små mængder maleri har disse sprøjtepistoler vist sig at være de bedste, fordi Ved en tilstrækkelig høj malingshastighed (op til 10 kvadratmeter på 10 minutter) er maleriets kvalitet meget bedre end fra en rulle.

Ved arbejde med en elektrisk sprøjtepistol, der tager maling fra skovlen, øges arbejdshastigheden en og en halv gange på grund af at du fortynder malingen en gang i fabrikspanden, men der kan være nogle nuancer på kvaliteten af ​​den malede overflade. Faktum er, at ikke alle malinger suges jævnt ind, og hvis malingen ikke fortyndes ordentligt, er fakslens pulsationer mulige, og hvis malingen ikke har en meget god skjulekraft, kan der forekomme blænding. Derfor er disse kanoner til at male loftet eller væggene i deres foretrukne lejlighed normalt ikke brugt, de bruges ofte ZhEKi, Deza, Skoler, klinikker, hvor kvaliteten af ​​maleriet ikke er meget mager.

Det er nødvendigt at male et stort rum med højt til loftet op til 4 meter eller store mængder. Vandig emulsionsmaling. Kvalitet kræves gennemsnittet (den vigtigste ting at anvende). Maling, som altid, har brug for "i går."

Du skal bruge en højtryks-luftløs måleenhed med en særlig fiskestang på sprøjtepistolen (nogle mennesker kalder dette en "boom" -enhed, en forlængelse af en sprøjtepistol, et "rør").

Fiskestænger til sprøjtepistoler, jeg mødte op til 3 meter i længden. De kan bruges med en speciel sprøjtepistol eller med en standard sprøjtepistol, hvortil de rulles gennem en gevindforbindelse i stedet for en dyseholder. Fiskestænger leveres med en drejelig dyseholder, så loftet er malet i rette vinkler. Der er også lige fiskestænger, men det er ikke helt korrekt at bruge dem, for når der påføres maling i en vinkel, dannes "knuder" på det nærmeste punkt af maleriet og sløret i det fjerne.

De malingsaggregater, hvorfra sprøjtepistolerne kan arbejde med stænger, er også forskellige. Normalt er disse elektriske malerier med et maksimalt maletryk på op til 250 bar. Malingsaggregaterne skal vælges ud fra deres maksimale produktivitet, som alle fabrikanter af malingsaggregater indikerer på den frie kanal, dvs. på vandet og uden slanger og sprøjtepistoler for at kunne sammenligne malingsenheder for en standard væske. Derfor, hvis der i indikationen for malerapparatet er angivet ydeevne, for eksempel 6 liter pr. Minut, så er dette den maksimale fri strøm af pumpen. Faktisk, når man arbejder med vandbaseret maling, vil forbruget være maksimalt 1 liter pr. Minut. Resten af ​​forskydningen tæller som en sikkerhedsmargen. Det anbefales at vælge malingsapparatet, så det virker ved 30% af dets maksimale forskydning. I dette tilfælde vil bære reparationssæt være langsomme.

Det er værd at huske på, at malingsenhederne også er forskellige: membran og stempel. Hvis malingen er viskøs, er det værd at tage et stempelmaleri, hvis væskemembranen. Hvis dit valg falder på et elektrisk stempel, så glem ikke at købe en spændingsregulator til det, da næsten alle stempelcomputere har computere "hjerner", og du bliver nødt til at arbejde på en byggeplads hvor spændingsfald ikke er ualmindeligt.

For begge ovennævnte opgaver skal du ikke glemme at dække alle lokaler, møbler, udstyr og andet cellofan eller aviser, fordi og når luftfri og HVLP sprøjtning maling, er der stadig en lille (og hvis ikke korrekt fortyndet, så en meget stor) farverig tåge.

Og den sidste anbefaling. Hvis du har brug for at male en stor lader eller lofter i 16. etage eller et stort værksted, så se straks malerenheden. Elektriske sprøjtepistoler til sådanne målestørrelser er ikke egnede: Selvom det overlever i processen, så skal du male meget lang tid, og det er usandsynligt, at malevilkårene passer til dig.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Airbrush - en anordning til påføring af reparations- og malesammensætninger på forskellige overflader. Med det kan du ikke kun male væggene og loftet, men også at udføre mange andre byggeaktiviteter. Hvordan man vælger og bruger sprøjtepistolen, vil blive diskuteret i denne artikel.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Fordelene ved at arbejde med sprøjtepistolen

I modsætning til en pensel og rulle anvender sprøjtepistolen farvestoffet i et tyndt og jævnt lag. Derudover giver brugen af ​​sprøjtepistolen følgende fordele:

 • forbruget af farvesammensætningen falder med 20-40 procent;
 • maling applikationshastigheden øges, når op til 400 m 2 pr. time afhængigt af enhedens ydeevne;
 • Ved hjælp af en sprøjtepistol kan du anvende ikke kun indvendige maling, men også hvidvaskning, lakker, antiseptiske midler og efterbehandlingstæt;
 • fremkomsten af ​​striber, strimler, hår fra en børste er udelukket.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen eliminerer dannelsen af ​​striber og striber

Produktiviteten af ​​en airbrush afhænger af dens type og effekt. Valget af sprøjteudstyr på byggemarkedet er ekstremt bredt, fra lavpris husstand til professionel. Når du vælger en enhed, skal du sammenligne dine behov og mulighederne for de modeller, du kan lide, da dette vil spare penge og samtidig få mest muligt ud af det.

Sprøjtepistoltyper

Af princippet om forsyning af maling kan alle sprøjtepistoler opdeles i tre grupper:

 • manuel - blandingen pumpes ind i dem ved hjælp af et håndtag;
 • husholdnings elektriske

220 V;

 • pneumatisk, forbundet til en ekstern kompressor.
 • Valget af pistolen afhænger af kravene til det med hensyn til ydeevne, evnen til at anvende forskellige farvende væsker, brugervenlighed og pris.

  Typer af sprøjtepistoler ved hjælp af malingsforsyning

  Håndspraypistoler

  De bruges med et lille område af finish til sprøjtning hvidvask og vandbaseret maling. Udførelsen af ​​den manuelle sprøjtepistol er lille - op til 250 m 2 pr. Time. Arbejdstrykket er også lille - op til 0,6 MPa, så apparaterne er ikke designet til at arbejde med viskose forbindelser - lak, kitt. Manuelle sprøjtepistoler kan anvendes til at anvende et flydende antiseptisk eller flammehæmmende middel samt til behandling af haverafgrøder fra skadedyr.

  Håndspraypistol er vist på illustrationen. Malingen i den leveres af en stempelpumpe placeret i en cylindrisk krop. Pumpen styres af håndtaget: malerens assistent flytter den op og ned.

  Airbrush manuel KROS-1M

  I den nederste del af kroppen er der et reservoir til farvestoffet, to slanger er forbundet med det - sugning og tryk. Når pumpe stangen bevæger sig opad inde i tanken, opstår der et vakuum, som følge af hvilken maling trækkes fra den ydre tank gennem sugeslangen. For at forhindre tilstopning af pistolen med faste partikler er muffens ende forsynet med et filter. For at undgå omvendt bevægelse af maling i tanken er der tilvejebragt en sugeventil.

  Når stangen bevæger sig nedad i pumpen, opstår der et overtryk, og maling fra reservoiret føres gennem trykslangen ind i fiskestangen. Ved enden af ​​fiskestangen er der en dyse, som du kan justere sprøjtevinklen på. I den anden ende er der installeret en lukkeventil. En fiskestang består af to dele, så du kan ændre længden, hvilket er praktisk, når du maler loftet.

  Ordningen med arbejde med manuel airbrush

  Fordele ved håndspraypistoler:

  • lav pris;
  • simpelt design, pålidelighed;
  • ingen forbindelse til det elektriske netværk eller kompressor;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lang fiskestang, som gør det muligt at male loftet uden en trinladder.

  Ulemperne indbefatter det faktum, at indretningen:

  • har lav produktivitet
  • vi kræver mindst en assistent
  • Ikke egnet til alle typer maling og lakssammensætninger.

  Tekniske egenskaber ved manuel sprøjtepistol SO-20B

  Vær opmærksom! Manuel sprøjtepistol er en god budgetmulighed til engangsbrug eller små mængder arbejde. Det er også praktisk at give (maleri af facader, et hegn, trunks af træer).

  Elektriske sprøjtepistoler

  Det virker, når det er tilsluttet et husholdningsnet eller batteri. Takket være den elektriske pumpe er disse sprøjtepistoler meget mere praktisk at bruge.

  Elektrisk sprøjtepistol BOSCH PFS 105 E

  Afhængig af modellen kan elektriske sprøjtepistoler anvendes til at anvende:

  • vandbaseret maling, kridt og kalk hvidvask;
  • akryl og olie maling;
  • lak;
  • primere, herunder harpiksbaseret
  • antiseptiske træbeskyttelsesformuleringer.

  Elektriske maling sprøjter er opdelt i:

  • luft;
  • luftfri eller membran.

  Luftmodeller kombinerer i ét tilfælde en mekanisme, der skaber øget lufttryk og en sprøjte. Normalt anvendes de til at anvende sammensætninger med lav viskositet.

  Enheden er en elektrisk luftspray

  Udformningen af ​​billige luftspraygeværer er ret simpel. De består af et hus, en sprøjtedyse, en malingstank og en kontrolknap.

  Placeringen af ​​glasset til maling kan være:

  • med top placering;
  • med lavere arrangement.

  Mere kraftfulde elektriske luftmodeller er udstyret med en pumpe i et separat hus, en sprøjtepistol og en forbindelsesslange.

  Airbrush elektrisk WAGNER W 550

  Den største fordel ved luftspray pistoler er, at den forsigtigt konturerede fakkel giver dig mulighed for at fordele maling i et tyndt lag over overfladen med enhver lettelse uden at skabe knuder. Ulempen er også forbundet med lavt arbejdstryk: Mælkeoverføringsfaktorens koefficient er lav, de skaber et farvemiddelsdæk om maleren, hvilket medfører spild af maling.

  Video - Gennemgang af den elektriske airbrush WAGNER 565

  Membran sprøjtepistoler har et højere arbejdstryk, hvilket tillader deres anvendelse til anvendelse af viskose sammensætninger. Strukturelt består de af en maleri enhed, hvor der på grund af membranens vibrationer skabes en højtryksmaling samt sprøjtepistolen med en dyse. Elementerne er forbundet med en højtryksslange.

  Elektrisk luftfri sprøjtepistol

  Hullet i den luftløse sprøjtedyse er meget lille, og maleriet har en klar kontur. Overføringsfaktorens farvefaktor er meget højere end en luftspraypistol, og opløsningen kan påføres retningsbestemt.

  Airless Spray Gun Device

  Dette er forbundet med manglende membraninstallationer: Når der påføres malinger og lakker på ujævne overflader, kan knuder og dårligt farvede områder dannes. Derudover skal maleren overvåge tidspunktet for dækning af forskellige områder, ellers vil tykkelsen af ​​laget og belægningen være anderledes.

  Processen med at male luftfri sprøjtepistol

  Hvordan vælger man en elektrisk sprøjtepistol og hvad skal man være opmærksom på, når man køber? De vigtigste parametre vigtige for arbejde er beskrevet i tabel 1.

  Tabel 1. De vigtigste egenskaber ved elektriske sprøjtepistoler.

  Mal loftspraypistolen - trin for trin instruktioner

  Malerarbejde er svært og tidskrævende, hvis det gøres med en rulle eller børste. For at lette anvendelsen af ​​maling hjælper sprøjtepistolen. Airbrushen til at male loftet med vandig emulsionsmaling er meget let og praktisk at bruge i arbejde, og det sparer ikke kun tid, men også energi.

  Fordele og ulemper ved at male loftet med en airbrush

  Hvis du sammenligner den sædvanlige rulle- og sprøjtepistol, viser den anden enhed klare fordele. Maler loftet med en airbrush løser mange problemer og har et stort antal fordele:

  • Høj arbejdsproduktivitet. Sammenlignet med at male med en almindelig rulle, øges samme procedure med en airbrush flere gange, og du kan straks dække et stort område af loftet.
  • Ensartet lag af maling, ensartet farve. Takket være apparatet er det muligt at påføre maling i et jævnt og tyndt lag, da belægningen tørretiden også reduceres. Hvis det ikke var muligt at anvende et tyndt lag, er det let korrigeret med en svamp.
  • Evnen til at håndtere vanskelige områder. Der er ingen steder hvor en luftstrøm med små stænk af maling ikke kunne nå.
  • Ren arbejdsplads. Sprøjtepistolen placerer jævnligt maling på det, der ikke strømmer, derfor oversvømmer det ikke andre overflader og jorder ikke alt rundt.
  • Manglende striber og striber. Dette giver dig mulighed for at opnå kraften af ​​overfladespænding, hvilket påvirker maling.
  • Evne til at arbejde med kitt, lak.
  • Mindre maling forbrug.

  Alle disse fordele tyder på, at en sådan enhed er meget effektiv og nem at bruge. Den eneste ulempe er dens pris, som er højere end en almindelig rulle.

  Men du skal huske om besparelsen af ​​maling, tid og kræfter, der kan opnås, mens du arbejder med sprøjtepistolen. Omkostningerne ved at købe enheden vil snart betale sig. Sprøjtepistolen til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er meget mere bekvemt og mere rentabelt under drift.

  Typer af sprøjtepistoler

  Sprøjtepistoler er af forskellige typer. De adskiller sig i de forskellige næringsprincipper.

  Den billigste til prisen. I udseende er denne enhed som en pumpe forbundet med en fiskestang. Pumpen gør det muligt at skabe tryk i tanken, og "stangen" spredes pigmentet.

  En sådan indretning klæber godt med vandbaserede emulsioner såvel som med kridt- og kalkopløsninger. I en time kan et sådant apparat håndtere op til 225 kvadratmeter. Denne type sprøjtepistol til maling af vægge og lofter har ikke en elektrisk kompressor.

 • Elektrisk sprøjte
 • Elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er drevet fra netværket.

  Dette er den mest populære type sprøjte. Under drift er der ikke brug for ekstra udstyr. Der kan være flere ændringer her, men den mest bekvemme og populære er modellen baseret på airless sprøjteteknologi.

 • Pneumatisk sprøjtepistol
 • Til professionelle malerier er det bedre at købe pneumatiske sprøjtepistoler. I hjertet af arbejdet er princippet om trykluft.

  Tankens placering kan være under eller over. Når der købes en enhed, skal denne faktor tages i betragtning afhængigt af overfladen at arbejde med. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at tænke på, hvilken slags maling til loftet der kan påføres med airbrush, fordi du ved hjælp af en pneumatisk enhed kan sprøjte forskellige kompositioner.

  Sådan vælges en sprøjtepistol

  Når du vælger en sprøjtepistol til maling af vægge og lofter, skal du overveje flere faktorer:

  • Apparatets tilfælde. Bedst af alt, hvis det er aluminium. Og tilstedeværelsen af ​​en nikkelbelægning kan beskytte enheden mod korrosion. Plasthus vil ikke vare for længe, ​​på trods af at denne enhed vil være mindre i vægt.
  • Huller på omslaget. Fortrinsvis er de også fremstillet af aluminium. Mulig mulighed - rustfrit stål og messing.
  • Pakninger til komprimering skal være af god kvalitet, bedst af alt, hvis de er lavet af Teflon. Dårlig pakninger kan korrodere opløsningsmidlet, som er en del af maling og lak.
  • Placering af tanke. Hvor det vil være - fra neden eller over - er der ikke meget forskel. Det er lettere at vaske de tanke, der er lavet af metal, men samtidig gør nylonbeholdere nemmere at bestemme niveauet for malingforbrug på grund af at de er gennemsigtige.

  Vælge en sprøjtepistol, husk mængden af ​​arbejde.

  Det giver ingen mening at betale for meget, når man køber en pneumatisk enhed, når det kommer til at reparere dit hjem. Til dette formål er den sædvanlige manuelle version perfekt. Men til professionel maleri er det bedre at bruge penge på en pneumatisk sprøjtepistol, som sikkert vil betale for sig selv.

  Det er også værd at huske, at når du køber en sprøjtepistol, skal du passe på din egen sikkerhed - tilstedeværelsen af ​​handsker, beskyttelsesmaske og beskyttelsesbriller.

  Så, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush?

  Før du begynder at male, skal dysen sættes til side. Dette giver dig mulighed for at undgå at sprøjte en stor mængde farvestoffer. Hvis du ser at malingen kommer ud jævnt, kan du starte.

  Fra loftet til sprøjtepistolen under drift skal være ca. 50 cm. Arbejdshastigheden - 5 sekunder pr. Meter. Vær opmærksom på retningen af ​​farvestrålen, den skal være vinkelret på loftet.

  Visuelt opdele loftet i firkanter, de skal ikke være større end en arm. Disse kvadrater og skal håndtere maling. Det er nødvendigt at male først på tværs af og derefter langs.

  Ikke længe på et sted. Dette kan være fyldt med det faktum, at laget af maling vil være meget tyk og begynde at dræne. Optimale fremstilling af maleri i et enkelt tempo.

  Du skal vente til et lag tørrer, så start derefter med at anvende den anden. Ellers kan malingen ligge dårligt og vil snart begynde at skrille af.

  Maleri loftet med en spray skal laves i etaper.

  Det er bedst at anvende det første og tredje lag om aftenen eller om morgenen. I denne periode er belysningen i rummet god, men samtidig er solen ikke blind. Men dette er ikke nødvendigt, det er vigtigt, at den behandlede overflade var tydelig synlig, så fejl kan korrigeres straks.

  Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger om valg og brug af sprøjtepistolen, kan du gøre arbejdet hurtigt og effektivt. Denne enhed gør trods alt det muligt at skabe en helt flad overflade, for ikke at nævne det faktum, at enheden sparer både tid og kræfter meget.

  Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Ved første øjekast kan malerierne med en airbrush virke som en kompliceret virksomhed, men i praksis viser det sig at være meget enklere.

  Det vigtigste: at overholde en bestemt teknik og række handlinger. I dette tilfælde vil du være i stand til at male væggene selv ved hjælp af sprøjtepistolen så godt som enhver professionel. Vi tilbyder dig en trin-for-trin instruktion, der er bekendt med, hvem du nemt kan mestre en færdighed, der stadig er ny for dig selv.

  Før du begynder at arbejde med sprøjtepistolen, skal du forberede væggene. Hvis der er en gammel belægning på dem, skal den fjernes. Vægets plan skal være forudjusteret, pudset og dækket med et lag af primer.

  Det er primeren, der giver høj kvalitet "maling vedhæftning" til vægoverfladen. Det er vigtigt, at primeren er tør i starten af ​​arbejdet. Ellers kan der efter maling forekomme forskellige defekter på væggen.

  Også i forberedelsesfasen skal du fortynde nok maling, hvis du bruger et farveskema. Dette er nødvendigt for at undgå en situation, hvor forsyningen af ​​stoffer vil være utilstrækkelig til at dække hele området af væggene.

  I sådanne tilfælde begår nonprofessionals ofte en fejl: under fremstillingen af ​​en ny "del" af maling tilføjes færre eller flere farver, og farven påtager sig en anden nuance end den foregående. Når man arbejder med farveskemaer, er det således først nødvendigt at fremstille et tilstrækkeligt volumen af ​​produktet. Hvis du bruger færdigfarvet farvemaling, kan du udelade dette forberedelsestrin.

  Før du starter arbejdet, skal du også samle stilladser eller "geit", så du kan få maling helt op på væggen. Hvis lofterne i rummet er lave, kan du til dette formål bruge et almindeligt bord.

  I betragtning af at der arbejdes med vægge udføres med et allerede designet loft, skal du sørge for, at malingen ikke kommer på den. For at gøre dette skal du langs murens kant ved hjælp af et bredt maskeringsbånd klæbe en strimmel langs loftets hele omkreds, så den ikke går på væggen. Bemærk, at en kørebane er nok til fagfolk, men vi anbefaler at du limer aviser med samme skotsk for at øge den beskyttende overflade på loftet.

  Lignende arbejde skal gøres til gulvet, hvis det allerede er dekoreret (normalt gulvene er dekoreret efter væggene er dekoreret). Hvis du allerede har installeret en radiator eller stikkontakter, skal de også være skjult med maskeringstape og papir (stikkontakter kan fjernes under arbejdet). I et ord lukker alt, hvad der er unødvendigt, der kan farves under arbejdet.

  Mal veggerne med en sprøjtepistol - trin for trin

  Når alle tidligere anbefalinger er gennemført, kan du gå til hovedpunktet. Vi vil ikke overveje metoden til maleri ved hjælp af en mekanisk pistol, fordi i dag er sådanne ting som dinosaurer.

  Lad os tale om, hvordan man håndterer væggene med en særlig pistol med et reservoir for maling, som leveres af en kraftig luftstrøm fra kompressoren.

  På arbejdspladsen er det vigtigt at bruge personlige værnemidler, såsom en maske og handsker med ærmer (sidstnævnte, hvis du ikke ønsker at blive snavset under arbejdet).

  Hæld malingen i tanken til det anbefalede mærke, og blød derefter i tomgang, indtil pistolen begynder at sprøjte maling. Det anbefales at gøre dette ved at sende det til avisen.

  Maling skal påføres fra top til bund (fra loft til gulv og sidelæns).

  Først, gå gennem skovene i det øverste område af væggene, efter allerede lavere. Pistolen anbefales at holde i en afstand på 30cm. fra den malede overflade.

  Flyt pistolen fra venstre mod højre med en sprøjtepistol på væggene. Forsøg at opretholde hastigheden af ​​bevægelsen af ​​håndkonstanten. Så du kan jævnt anvende maling.

  For større dybde af farve anbefales at passere væggen i to lag. Det vigtigste i dette tilfælde: Vent til det første lag tørrer. Først da kan du gentage proceduren.

  Efter maleri

  Når du er færdig med alt arbejde, skal du skylle instrumentet. Afhængigt af hvilken type maling der anvendes til vask, kan du bruge varmt vand (hvis malingen var en vandbaseret maling) eller let opløsningsmiddel (hvis malingen var oliebaseret). Væsken hældes i tanken, hvorefter den skal løbe gennem sprøjten.

  Lad væggene tørre ud og først efter at fjerne maskeringsbåndet fra de steder, hvor det blev limet.

  Efterord...

  Som du kan se, er det ikke uforholdsmæssigt kompleks at male vægge med airbrush. Igen er det vigtigste i denne hændelse at overholde en bestemt række handlinger og teknologi.

  Hvis du selv beslutter at male væggene selv, kan du spare mange penge på professionelle malere. Hvis dette trin stadig virker svært for dig, er det i dette tilfælde bedre at henvende dig til fagfolk. Du må ikke takle sagen, hvis succes du forud tvivler på.

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Maling af loftet med airbrush er en fantastisk måde at få en godt malet overflade af loftet med minimal udgifter til nerver, penge og tid. Elektriske sprøjtepistoler, som alle andre professionelle byggeværktøjer, kræver dog visse færdigheder og færdigheder. Hvis færdigheden og erfaringen ikke overføres via internettet, så kan vi give dig nogle tips og hemmeligheder ved at male loftet med en malingssprøjte - helt gratis.

  Hvad maling til at male loftsprayet

  Det første og vigtigste spørgsmål, der skal løses, selv inden malingen begynder, er valget af maling til videre arbejde. Dette valg afhænger af det funktionelle formål i rummet, hvor du vil male om loftet, samt om dine præferencer og økonomiske muligheder.

  Room. For hallen, stuen eller enhver anden opholdsstue, er den ideelle emulsion eller matdispersionsmaling.

  De skjuler perfekt fejlene på loftets overflade, så det ser godt ud både umiddelbart efter maling og 5-7 år efter reparationen. Prøv ikke at bruge disse materialer på badeværelset, i køkkenet og i andre værelser med et ret aggressivt miljø. For det meste synes maling af loftet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush meget nemmere end at bruge en malerulle, så hvis du har et valg mellem en almindelig, omend høj kvalitet rulle og dette vidunderlige værktøj, skal du vælge den sidste mulighed.

  Maling af loftet i badeværelset eller i køkkenet er en ansvarlig sag, fordi malingen i disse rum må "tåle" de konstante virkninger af fugt. Best af alt afstød vand og snavs specielle emulsionsmaling på vinylakryl og bare akrylbase. Forresten er det godt, at de næsten ikke lugter og tørrer hurtigere end deres modstykker.

  Jeg tror, ​​du forstår de grundlæggende "tricks" af malingsvalg fra den funktionelle side. Lad os nu diskutere nogle andre typer maling, som også er perfekte til realiseringen af ​​vores opgave. Så lad os starte:

  • Akrylbaserede latexmalinger maler overfladen perfekt, men de skal påføres i 2 eller endda 3 lag. På grund af dets elasticitet maskerer det perfekt revner op til 1 millimeter bredt. Af den måde, som vi allerede har påpeget ovenfor, er det perfekt til badeværelset eller køkkenet, er det vel at frastøde fugt og snavs - dens stærke side. Advarsel! Du kan kun bruge denne type maling på nogle professionelle enheder, læs omhyggeligt instruktionerne til dit værktøj.
  • Silikatmalinger kan bruges til komplekse mineraloverflader. Hvis dit loft er lavet af mursten, beton eller mineralgips, skal du vælge silikatfarvestoffer. Selvfølgelig er de dårligere end latex i elastik, men ikke ringere i fugtighedsbestandighed. Og alligevel er de anti-svampe, hvilket er meget nyttigt til badeværelset.
  • Silikone maling. Vi tror, ​​at det var hun, der absorberede alle de bedste kvaliteter af resten. Det er muligt for fugt og resistente par, svampe og andre mikroorganismer, men også dække selv store revner op til 2 millimeter. Men prisen er også ret høj.

  Hvordan male hvidkalkede lofter? Intet! Alt hvidvask skal først vaskes af med en opløsning af vand og sæbe, tørre overfladen godt, og kun derefter fortsætte med at male med værktøjer.

  Valg af elektrisk sprøjtepistol

  Vi har ikke glemt eller forvirret. Det er en elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet passer perfekt. Den kendsgerning, at de mekaniske analoger er ubekvemme at bruge - fordi overfladen af ​​maleriet er ganske høj, og for kvaliteten af ​​arbejdet brug for en stærk og ensartet spray, at kun elværktøjet kan.

  Forestil dig at du vippede værktøjet og dækker loftets overflade. Med en mekanisk maling sprøjte vil du alle være i maling, og vi er generelt tavse om kvaliteten af ​​arbejdet. Så vælg kun elværktøjer med en god dyse og en retningsbrænder, samt motoren med den højeste effekt.

  Vi vil ikke give dig specifikke modeller, men tag et kig på den semi-professionelle og professionelle BOSCH-linje.

  Vi nævner altid dem som et eksempel, da tyskerne i denne sfære altid går i spidsen for hele bevægelsen. Læs vores anmeldelser, se videoen og tjek priserne. Først efter det bliver det lettere at træffe et valg.

  Ceiling Paint Tips

  Arbejdets kvalitet afhænger af ensartetheden af ​​malingsanvendelsen. For at opnå maksimal effektivitet, rådgiver eksperter kun at holde sig til samme lagtykkelse. Til dette behøver du at holde en konstant længde af strålen (fakkel).

  På enklere vilkår må malingen sprøjtes fra samme afstand over loftets overflade. Det skal være mindst 10 og ikke over 60 centimeter. I dette tilfælde skal faklen selv være placeret vinkelret på overfladen, der skal males.

  Det er meget vigtigt, at du ikke sover længere end nødvendigt på ét sted. Hvis du sulter - tykkelsen af ​​laget vil være ujævnt, for tykt. Dette kan ikke kun forvrænge farveskalaen, men også føre til dryp af maledråber.

  Du skal male med pæne og uhyrede cirkulære bevægelser i samme takt, du vælger. Skynd dig ikke, ellers bliver du nødt til at male igen. Ved anvendelse af følgende lag, skal du først tillade tørring, der allerede er påført, hvis det er nødvendigt.

  Prøv at bruge den anbefalede malingfabrikant.

  Hvis dens densitet er for stor, fortynd den med specielle opløsningsmidler. Faktum er, at for tyk maling vil føre til dårlig kvalitet og ujævnt lag. Derudover kan det påvirke selve værktøjets arbejde negativt, og sprøjtepistolen til loftet bliver ubrugelige.

  For ikke at sprænge væggene - forsegle dem med en film og smalle steder og sæler - med et specielt maskebånd. Tro mig, selv de mest erfarne fagfolk gør det sådan, at de senere ikke må male igen mure.

  Det er også værd at passe på dig selv. Specificiteten af ​​dette værk er sådan, at malingen kan falde fra top til bund på dit hår, hud og ansigt. Pas på din outfit.

  Goggles, hat, jumpsuit og handsker. Bedre at perebdet end at vaske i timer efter arbejde. Ja, dit helbred skal også tages hånd om.

  Video maleri loftspray pistol

  Ord er gode, men video er bedre. Specielt for dig, vi sender en interessant og informativ video, der åbner nogle få praktiske punkter i dette arbejde. Denne video er kun præsenteret som reference, så vi ser, læser og gør det som vi besluttede, og ikke som i videoen.

  Jeg håber du har fået detaljerede svar på alle dine spørgsmål. Nu skal du bare købe en sprøjtepistol til at male loftet og begynde at reparere forberedt både teoretisk og praktisk.

  De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle.

  Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. I virkeligheden er det ikke, fordi bortset fra valsen, endnu bedre i maleriet overflade kan opnås ved hjælp af en sprøjtepistol. Selvfølgelig, metoden til at male med hjælp af dette værktøj er noget anderledes end den traditionelle metode med malerrulle, så du er nødt til at vide, hvordan man kan male loftet sprøjtepistol med deres hænder.

  Fordelene ved sprøjtepistolen

  I modsætning til andre værktøjer er hastigheden og kvaliteten af ​​maleri ved hjælp af en sprøjtepistol ubestridelig. Hvis du har brug for et perfekt ensartet lag af maling i minimal tid, så er dette værktøj det bedste valg. Enhver vanskelig at nå frem til en rulle eller børste kan let males med airbrush.

  Brug af pistolen giver dig mulighed for at spare på din styrke og i høj grad forenkle maleriet af loft og vægge i din lejlighed.

  Maling forbrug er en anden god ting at være opmærksom på. Intet andet farvning værktøj vil spare dig for meget maling. Opnået besparelser på grund af tynd spray maling.

  Når du farger med en airbrush, kan du ikke bekymre dig om striber og mulige skilsmisser, de vil simpelthen ikke.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen er det let at nå de mest utilgængelige steder i dit loft.

  Tværtimod bruges det overvejede værktøj til maling af varer fremstillet af stuck. Enige om at male dekorativt element med en ikke-glat overflade med en pensel eller rulle er ganske problematisk, især når det kommer til kvaliteten af ​​maleriet.

  Sikkerhed og maling forberedelse

  Ved maling med sprøjtepistolen skal du passe på din personlige sikkerhed og sikkerheden omkring omgivende genstande.

  Ved sprøjtning af maling er det vigtigt at bruge beskyttelsesudstyr som briller og åndedrætsværn. Hvad angår de omkringliggende genstande, skal alle møbler i rummet fjernes eller forsvarligt pakket i plastikpakning. Vægge og gulve skal isoleres med samme film eller gamle tapet.

  For at undgå sprøjtet maling ind i åndedrætsorganerne er det nødvendigt at bruge en åndedrætsværn.

  Nu kan du begynde at forberede malingen. Eventuel maling før brug skal fortyndes i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen instruktion, skal du visuelt bestemme malingens konsistens.

  Under denne proces er det vigtigt at opnå en optimal konsistens: malingen bør ikke være for tyk, men ikke særlig væskelig. Kontroller kvaliteten af ​​den fortyndede maling er ikke så svært, bare sprøjt en lille mængde af det på loftet og se, hvordan det vil gå. Om nødvendigt kan det stadig fortyndes.

  Før malingen hældes i sprøjtepistolen, skal den filtreres for at forhindre, at partikler af affald falder ind i sprøjten.

  Forskellige sprøjtepistoler

  Til dato er der manuelle, elektriske og pneumatiske sprøjtepistoler.

  Alle afviger i princippet om handling og udseende. Til husholdningsbrug elektriske og håndspistoler. Pneumatiske sprøjter anvendes hovedsageligt i produktionen af ​​malingen af ​​metalprodukter, der kræver den højeste kvalitet af den malede overflade.

  Den elektriske sprøjte er en malingstank, sprøjtekappe og husholdnings støvsuger. Enhver krukke kan bruges som en beholder, det vigtigste er, at låget med en sprøjteflaske kan bæres frit.

  Støvsugeren er bedst til at bruge indenlandske med mulighed for reversblæsende luft. Ved brug af en støvsuger skal du ikke glemme at vaske posen fra støv og snavs.

  Kommer til at male

  Efter det forberedende arbejde kan man fortsætte med at male. Sprøjten ledes mod loftet og tændes. For det første vil du se en kraftig stråle, vent til spraymaling bliver ensartet, og fortsæt derefter med at male.

  Vandig emulsionsmaling, inden den påføres til loftet, skal fortyndes med vand til konsistensen af ​​mælk.

  Under maleriet skal man overholde følgende regler:

  1. Det er nødvendigt at male med glatte parallelle bevægelser og forsøge at undgå huller;
  2. Forsøg altid at opretholde den optimale afstand til overfladen (fra 30 til 50 cm);
  3. Det andet lag maling skal ikke påføres straks, men efter det første lag er helt tørt;
  4. For at opnå en god kvalitet af den malede overflade anbefales det at male mindst 3 gange
  5. Hvis i visse steder, du er gået for vidt med maling, vente, indtil det tørrer, udjævne problemområder og re-male det;

  Nu ved du hvordan man maler loftet med en airbrush, det vigtigste er ikke at skynde sig og følge de tips, der er givet i denne artikel.

  Hvordan male loftspray pistol video:

  2015-09-12 Hvordan male loftet med en airbrush? Anmeldt af Vash-Remontik.ru den sep 12. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. Rating: 0

  • remontcap.ru
  • kraskopulti.ru
  • kraskopulti.ru
  • vash-remontik.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling har mange fordele i forhold til børste og rulle. Materialet ved hjælp af enheden påføres med et tyndt ensartet lag, der sikrer tørring af overfladen på kort tid.

  Til resultatet af anvendelsen af ​​en bestemt model var vellykket, bør karakteristikaene ved en pneumatisk sprøjtepistol ikke forveksles med en elektrisk apparats ydeevneindikatorer.

  Anvendelse af vandbaseret maling med airbrush

  Vandig emulsionsmaling har et stort antal fordele, men er det muligt at gemme det når
  male forskellige overflader?

  Meget afhænger af forholdene i de lokaler, hvor reparation er nødvendig, da temperatur og fugt spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​forskellige overflader. Fortyndet vandbaseret sammensætning kan anvendes ved maling af mursten, gips, træ, beton eller metal.

  Miljøvenlig og nem at bruge vandbaseret maling er viskøs og forholdsvis klæbende.
  væske. Kvaliteten af ​​farvning og holdbarhed af en vandemulsionscoating afhænger af hvilken
  fremgangsmåde blev anvendt ved anvendelsen af ​​denne sammensætning.

  Til maling af overflader med vandbårne maling
  Baseret på forskellige typer sprøjter. For at forstå, hvilken sprøjtepistol der er bedre, er det nødvendigt at studere deres tekniske egenskaber.

  Sprøjten er en bekvem enhed, som kan laves uafhængigt. Sprøjtepistoler til husholdningsbrug og industriel brug sælges i specialbutikker. Professionelle anbefaler at købe sprøjtepistoler til en pæn og glat påføring af maling på overfladen.

  Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush giver dig mulighed for at spare en betydelig mængde materiale, der bruges til maling, hvis forbrug er signifikant reduceret. Vand fra overfladen efter påføring af vandemulsion fordampes hurtigt.

  Herefter forbliver en belægning af en polymerfilm, der kan være resistent over for mekaniske skader med korrekt påføring af maling ved hjælp af en sprøjteanordning.

  Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen til vandbaseret maling til reparation og til husholdningsbrug
  på grund af coatingens lange levetid, hvilket er ca. 15 år.

  Før måling med vandbaseret sammensætning med høj viskositet er det nødvendigt at studere teknologien for at påføre maling på overfladen af ​​en væg eller et loft.

  Typer af sprøjter til vandbårne maling

  Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger af forskellige typer afviger i kompleksitet
  design og specifikationer. Malingssammensætning med en vis viskositet, det er bedre at fortyndes med vand, hvilket vil reducere forbruget af materiale under maling.

  På trods af forskellene sprøjtepistoler, giver nogen af ​​disse enheder dig mulighed for at redde maling. Anvend vandbaseret maling kan bruge 3 typer sprøjtepistoler:

  Sprøjtepistoler med manuel drev, der har en speciel sugeslange med filter, er udstyret med en pumpe, der er designet til at suge maling i tanken.

  Under tryk når malingen dysen, og derefter sprøjter enheden materialet på overfladen.

  En god håndspray til maling af vægge og lofter har en kapacitet på op til 200 m² / t.

  Omkostningerne ved manuelle modeller kan være forskellige, da det bestemmes af kvaliteten af ​​kroppens materiale,
  såvel som antallet af dyser.

  Elektrisk drevne maling sprøjter kan have forskellige kapaciteter. De er velegnede til at anvende vandbaseret maling.

  Trykket i driftssprayet giver stoffet gennem oscillationen af ​​membranen drevet af forbindelsesstangsmekanismen.

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling er forskellig fra den manuelle maling med en højere pris. Enheden er velegnet til arbejde, ikke med alle typer vandemulsioner.

  Før du fortynder malematerialet, skal dets viskositet overvejes. Maling påføres af pneumatisk sprøjtepistol i nærværelse af trykluft, som leveres af kompressoren. Derefter blandes malingen og luften i et specielt kammer designet til dette formål.

  Den pneumatiske sprøjtepistol har en kapacitet på 400 m² / h. Dette giver dig mulighed for hurtigt at anvende maling. Vandemulsionen kan have en anden type viskositet, så det er nødvendigt at fortynde malingsammensætningen. På samme tid skal du vælge den passende diameter af sprøjtepistolens dyse.

  Sådan vælges en håndspray for vandbaseret maling

  Hvis der ikke er planlagt maling af lofter og vægge i et rum med stort areal, så til arbejde
  Du behøver ikke købe en dyr pneumatisk sprøjtepistol med en kompressor.

  Til mindre overflader egnet håndsprøjte. Denne anordning kan påføres på væggene af vandbaserede malinger med en passende viskositet.

  Fordelen ved en manuel airbrush er, at denne enhed er i stand til at arbejde i lang tid, og i tilfælde af
  brud eller slid kan nemt erstatte den gamle del med en ny. Omkostningerne er det nemmeste
  Sprøjtepistolmodellen er højst 1 tusind rubler og de mere kraftfulde professionelle modeller
  vil koste 4 tusind rubler. og mere.

  Russisk-lavede ULIG manuelle sprøjtepistoler kan male overflader
  vandbaseret maling og andre malingforbindelser, hvis tæthed er 1,3 g / cm3.

  Værktøjets krop er helt metal, hvilket eliminerer de negative virkninger af mekanisk skade. Sprøjtens frie bevægelse sikres ved tilstedeværelsen af ​​en lang slange.

  Andre typer manuelle sprøjtepistoler KRDP-4 og KRDP-3 har lignende egenskaber. De er også designet til at arbejde med vandbaserede maling, hvis viskositet uden brug af trykluft er 20 din.

  Enheden maler nemt vægge eller lofter, der har et stort område. For at udføre maleriet i en højde på 3-3,5 m, behøver du ikke installere stilladser, og i 1 time arbejde med enheden kan du male omkring 150 m² overflade.

  Før du begynder at arbejde med en håndspray, skal du smøre cylinderen og manchetterne med motorolie og derefter teste den med vand, hvilket gør det muligt at opdage en lækage. Under farvningsprocessen er det ikke nødvendigt at trække udløseren på apparatet konstant. Tilstedeværelsen af ​​en brugervenlig kugleventil giver dig mulighed for at indstille det nødvendige malforbrug.

  Valget af elektrisk sprøjtepistol til vandbaseret sammensætning

  Når du bestemmer hvilken type elektrisk sprøjtepistol der skal bruges til at male loftet med vandbaseret maling, skal du fokusere på følgende mærker, der tilbydes af ordrekataloget og forskellige specialiserede websites:

  1. Bosch.
  2. Elmos.
  3. Wagner.
  4. Mal Zoom.
  5. sort Decker.

  Til brug af vandbaserede maling, som er ret tyk, stor værdi
  Det har ikke brugt typen af ​​sprøjter, men størrelsen af ​​dysen, så det vigtige punkt er valget af dyser. Før du bruger materialet, kan du fortynde malingen til sprøjtepistolen i henhold til vejledningen.

  Hovedrollen spilles af det tryk, hvorpå farvestofsammensætningen tilføres. Hvis hullerne er små eller trykket ikke er tilstrækkeligt, vil partiklerne i malingsammensætningen sætte sig fast inde i slangen, hvilket ikke tillader, at malingen påføres med et jævnt tyndt lag.

  Jo højere trykindikatoren desto dyrere koster den elektriske enhed. dette
  Afhængighed betragtes som en ulempe ved enheden, men det bør overvejes, når den vælges.

  Berømte mærker koster mindst 6 tusind rubler, men ikke alle af dem er i stand til at klare tykke
  vandbaseret maling. Producenterne af 220 V-spændingen, diameteren af ​​dysen er indstillet således, at betjeningen af ​​enheden er så effektiv som muligt.

  Farvning ved hjælp af maling til sprøjtepistolen udføres på 2 måder:

  1. Airless.
  2. Sprøjtning ved lavt tryk.

  Den mest almindelige airless metode. Til apparatet af elektrisk maling sprøjte FIOLENT KR1-260, der arbejder med forskellige typer maling, er der tilvejebragt en sådan sprøjtemetode.

  Enheden klare arbejdet ved en positiv lufttemperatur, komponent 1-40 ° C.

  Malingsprøjten FIOLENT KR1-260 er designet til ikke kun at fungere sammen med flydende malingskompositioner, men også med tykke maling, hvis viskositet ikke overstiger 80 din.

  Maksimalt niveau
  Enhedsydelse omkring 260 ml / min. Enhedens styrke, der udgør 60 W, er tilstrækkelig til at farve det gennemsnitlige overfladeareal. Tilstedeværelsen af ​​et ergonomisk håndtag muliggør komfortabel og pålidelig fastgørelse af enheden i hænderne.

  En anden nem at bruge husholdningsapparat er Bosch PFS 2000 sprøjtepistol, der har en effekt på 440 watt. Enheden er designet til påføring af farvesammensætninger, lak eller imprægnering af overflader med olie.

  Bosch-enheden er ideel til påføring af vandbaserede maling, herunder malerisammensætninger til træ og metal. Spots, stænk og strømmer under maleriet er udelukket, da malestrømmen kan justeres.

  Sådan vælges en pneumatisk sprøjtepistol

  Pneumatisk airbrush betragtes som den mest effektive løsning ikke kun til maling
  vandbaseret maling, men også til overfladebehandling ved anvendelse af andre malingskompositioner.

  En professionel pneumatisk type sprøjte gør det muligt at behandle en overflade på ca. 400 m² inden for 1 time. Omkostningerne ved enheden overstiger prisen på enheder med manuel såvel som elektrisk drev.

  Pneumatiske malingsapplikatorer drives af en kompressor, der er under høj
  tryk komprimerer luften til yderligere blanding med malingen.

  Sprøjtning på væggene, loftet og andre overflader er lavet med forskellig effekt. Det afhænger af typen af ​​pneumatisk spray, der er egnet til brug af professionelle kommoder og begyndere.

  Før du måler loftet med vandbaseret maling, skal du teste enheden ved hjælp af vand, og kun derefter forberede malingen. Den vandige emulsionssammensætning kræver normalt fortynding med vand og grundig blanding. Dette giver dig bedre mulighed for at behandle overfladen med maling.

  Formålet med lavvolumen højtryks-lavtryksspraymaling, eller HVLP, som oversættes som "højt volumen ved lavt tryk", er forbundet med overfladebehandling af eventuelle maling- og lakssammensætninger.

  Luftpneumatisk sprøjtepistol har et højere tryk end ved indgangen til en speciel pistol. Den specielle konstruktion af enheden muliggør en økonomisk overfladebehandling med en "blød fakkel", som er kendetegnet ved et lavt niveau af misting.

  Reduced Pressure Spray Guns, eller RP, hvilket betyder "reduceret tryk",
  designet til at arbejde med ethvert lakmateriale.

  Overfladebehandling ved hjælp af sådanne sprøjtepistoler indebærer dannelsen af ​​en bred fakkel, der leverer maling i store mængder.

  Sprøjtning med korrekt fortynding af maling eliminerer tilstedeværelsen af ​​defekter og pletter. Enheden bruges med luftstrøm, som kan nå 200-430 l / min, hvilket gør det muligt at reducere tiden for overfladebehandling betydeligt. Et tyndt lag med sprøjtet finish svarer til den ekstra klasse.

  Hvordan man laver et valg

  Fokus på, hvad slags sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er af høj kvalitet, bør du gøre dig bekendt med reglerne for valg af sprøjtepistoler, og opmærksom på det materiale, som apparatets krop er lavet af.

  Det er bedst at vælge en designvariant med en aluminiumskrop, der har en nikkel anti-korrosionsbelægning.

  Anmeldelser af enheden med et plastikhus bekræfter ikke dets lange levetid på trods af den lave vægt af en sådan enhed.

  Hullerne i låget skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål. Før du vælger en enhed, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​pakningerne. Det er bedre, hvis de er lavet af Teflon, fordi de fleste maling og lakker indeholder opløsningsmiddel, hvilket fører til udryddelse af alle pakninger af dårlig kvalitet.

  Kraskoraspyliteli adskiller sig i forskellige placeringer af tanke, som kan placeres over eller under. Til fremstilling af beholdere af den ønskede størrelse ved anvendelse af forskellige materialer.

  Metal tanke er lettere at skylle, nylon kan hurtigt bestemme forbruget af vandbaseret maling, fordi de er mere gennemsigtige.

  Hvis fremtidige planer, der kræver en stor mængde arbejde, ikke er forbundet med at åbne din egen virksomhed med malerilofter, bør du ikke betale for meget, når du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling. Ellers vil hvidvaskning af loftet være meget dyrt.

  Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet til vandbaseret maling, hvis omkostning er ca. 400 rubler.

  Hvis du skal arbejde på en trinladder, bør du heller ikke fokusere på dyre sprøjtepistoler, før du smider overfladen korrekt. Professionel pneumatisk sprøjtepistol er ikke egnet til dette formål. Kompaktere og nemme at bære og bruge i højden er den elektriske sprøjtepistol.