Mal loftspraypistolen - fordele og ulemper

Det omhyggelige maleri med en børste eller rulle blev erstattet af et mere behageligt maleri af loftet med en airbrush. På markedet for maleredskaber vil producenterne præsentere et stort antal sprøjtepistoler af forskellige typer og design.

Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen, når man maler loftet

Hvis man vælger det bedre at male loftet, rullen eller sprøjtepistolen, anbefales det først at undersøge alle fordelene ved at bruge en sprøjte.

Og de er som følger:

 • Spraymalingsproceduren er meget produktiv. Sprøjtemalingens hastighed mange gange overstiger arbejdshastigheden med en rulle og børste. Også ved hjælp af enheden er det muligt at behandle et temmelig stort overfladeareal;
 • Malingen fordeles på loftet i et tyndt og jævnt lag, hvorfor den behandlede overflade tørrer meget hurtigere. Ved påføring af et tykt lag og udseendet af hængende dråber kan overskuddet opsamles med en konventionel svamp;
 • den endelige farve er ensartet og ensartet;
 • Sprøjtepistol til loftet maler nemt utilgængelige steder. Luftstråler med malingspartikler trænger ind i de smaleste og fjerneste områder;
 • Når du bruger sprøjtepistolen, flyder farvesammensætningen ikke, derfor tøj, gulv og andre overflader bliver snavset meget sjældnere;
 • På det malede loft danner ikke striber og pletter, da der ikke er nogen eksponering for fremmedlegemer. Maling ligger jævnt og jævnt under påvirkning af overfladespænding;
 • en airbrush kan anvendes ikke kun et farvestof, men også en lak, et kit. Det bruges også til hvidvaskning af loftet;
 • Sprøjtepistol hjælper med at reducere maling forbruget betydeligt, hvilket ikke kan siges om rullen og børsten. Således falder prisen ved maling pr. M2.

Ulemper ved maleri

 • Sprøjtepistol bruges sjældent til at male fly med komplekse konfigurationer. Forskellige afstande af bestemte overfladearealer og forskellige vinkler til forstøveren kan føre til ujævn dækning;
 • Apparatet er ikke egnet til at male små genstande. En masse maling hirse vil bosætte sig på tilstødende overflader;
 • Obligatorisk brug af personlige værnemidler - en gasbind eller åndedrætsværn, beskyttelsesbriller. Når der sprøjtes i luften, vil der være mange små dråber maling, der uundgåeligt falder ind i lungerne og øjnene.

Mal loftspraypistolen

Der er ingen særlige forskelle mellem maling af loftet og andre overflader. For korrekt maling af overfladen skal du vide og tage højde for en række funktioner ved at arbejde med en sprøjtepistol.

Før malingen skal malingen være forberedt på anvendelse. Vand tilsættes til vandemulsionen, om nødvendigt, og blandes godt. For at gøre dette skal du bruge en konstruktion whisk eller en mixer. Du kan blande det med dine hænder, denne type maling ødelægger ikke huden.

For at opnå den ønskede skygge tilføjer Kohler små doser, og rør hele tiden. I den færdige farveblanding skal der ikke være farvemærker. En del af malingen skal fremstilles med en margen, således at man ved fremstilling af den manglende mængde af blandingen ikke mister den ønskede skygge.

Ved fremstilling af farvesammensætningen skal man huske på, at væskemaling vil have en lysere og mere mættet farve end efter tørring. Fortyndet og tonet stof skal rengøres af fremmede partikler og klumper ved hjælp af fugtgennemtrængeligt stof, som ikke indeholder hydrofob imprægnering.

Når der sprøjtes maling i luften, vises en stor mængde mikropartikler af blandingen, som ikke kun vil regne på de omgivende genstande og overflader, men også på åndedrætsorganerne og øjnene. For at male loftet med en airbrush, skal du bruge en åndedrætsværn eller en bomuldsgas-bandage. Beskyttelsesbriller kan også bruges.

Alt der kan fjernes bedre fra lokalerne. Dette gælder for teknologi, bevægelige møbler, dekorative elementer og andre ting. Hvad der ikke kunne tages ud er nødvendigt for at dække med plastikfolie. Ved hjælp af samme film og maskeringstape skal du beskytte mod indtrækningen af ​​maling og vægge.

Maleri procedure

Den første malingsforsyning fra sprøjtepistolen transporteres væk fra loftet. Dette gøres, fordi det elektriske apparat i første omgang kan smide en overdreven mængde af farvestoffet, og dette kan betydeligt ødelægge det ønskede resultat. Sprøjtepistolens dyse skal afsættes og vente på ensartet sprøjtning. Derefter kan du fortsætte med farvning. Sprøjtepistolen skal opbevares i en afstand på 30-50 cm fra loftets overflade. Apparatets dyse skal bevæge sig med en hastighed på 1 meter om 5 sekunder. En strøm af maling skal rettes vinkelret på loftet.

For nemheds skyld er det malede plan traditionelt opdelt i firkanter svarende til armens længde. De formede områder er skiftevis farvet med tværgående og langsgående bevægelser. På samme plads kan sprøjten ikke forsinkes i lang tid. Ellers vil lag af maling være tyk og vil dryppe ned. Under hele processen er det bedre at holde fast i et stabilt tempo.

Erfarne malere anbefaler at male loftet med en spray i tre lag, der hver især påføres efter at den forrige er tørret. Anvend ikke maling på et lag af ikke-frossen primer eller vandemulsion. En frisk kugle af maling falder ujævnt og vil snart blot afskrække. Arbejdet bliver nødt til at gøre om fra bunden.

Det første og tredje lag af farvesammensætningen er bedre at anvende om morgenen og aftenen. På dette tidspunkt er rummet godt belyst og sollyset falder ikke i direkte stråler.

Grundlæggende regler for udvælgelse af sprøjtepistol

For at bestemme hvilken airbrush der er bedre at bruge til at male loftet, skal du være opmærksom på nogle detaljer.

Den bedste løsning anses for at være en forstøver med et aluminiumhus, som er beskyttet af en nikkelbelægning med anti-korrosionsegenskaber. Derudover vil det arbejde meget længere end sin plastiske version. Du kan også bruge apparatet i rustfrit stål og messing.

Du skal se på sprøjten med Teflon tætningspakninger. Mange malinger indeholder et opløsningsmiddel, der i sidste ende vil korrodere pakninger af dårlig kvalitet.

Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner sprøjtepistoler til loftet

Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

 1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
 2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
 3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
 4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
Sprøjtepistol enhed

Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

 1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
 2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

Udvælgelse af udstyr

Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
 2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
 3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
 4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
 5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
 6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

 1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
 2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
 3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

Selvfremstillet sprøjtepistol

Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

Maleri loftet

Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

Forberedende arbejde

Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Maleri loftet

Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

Typiske fejl

 1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
 2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
 3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.

Airbrush til maling vægge og loft i badeværelset og toilet

Vær opmærksom på sprøjtepistolen for godt maleri af væggene og loftet på badeværelset og toilet.

Er sprøjtepistol nu brug?
Roller i hånden og gå!

Han malet batteriet med riobi spray maling, det var luftløst. Malingen var latex. Det første lag gik perfekt, på trods af at den første gang var malet generelt. På steder nedokrasil. Det andet lag på et sted lidt overeksponeret, blev farvet. Jeg besluttede at male den tredje, men jeg læste ikke banken omhyggeligt, pause mellem farverne var 6 timer, og efter 2 timer var jeg alt glas.

Ommålt allerede rulle. Måske er det lettere, måske ikke så hurtigt, men ikke hvilken slags limning af døren og alt andet. Roller tog en god en.

dvs. Erfaring at male med en rulle lettere og bedre kvalitet end sprøjtepistolen?

Vladislav13 skrev:
dvs. Erfaring at male med en rulle lettere og bedre kvalitet end sprøjtepistolen?

Vladislav13,
hvis væggen er flad og udjævnet, så er rullen lettere.
Sprøjtepistol, hvis der er fejl på væggen eller volumenet er meget stort.

I dette tilfælde vil du tage en god rulle i Lerua om 5 minutter, og du bliver nødt til at søge efter sprøjtepistolen, og derefter afhente malingen og derefter fortyndes og testmaling
stadig sprøjtepistolen kan "spytte" på det sidste lag og skal male igen

Air maler ikke, måske er alting meget enklere.

Vladislav13 skrev:
dvs. Erfaring at male med en rulle lettere og bedre kvalitet end sprøjtepistolen?

Vladislav13, sprøjtepistolen er meget mere produktiv. Kvalitet. Med sprøjtepistolen kan du få et glimrende resultat, men for dette bliver du nødt til at prøve og træne meget. gode resultater med en rulle kan opnås ved første forsøg

ole325 skrev:
Air maler ikke, måske er alting meget enklere.

der er noget enklere der, noget mere kompliceret

Jeg vil gerne male bedre og tænke på at købe en sprøjtepistol.

Hvis væggen er forberedt, vil alt være fint og uden sprøjtepistol.

Jeg malet alle mine vægge med en airbrush. Det viser sig at være stejlere end nogen rulle. Overfladen er meget glat, glat, når du rører ved den, kan du tjekke ind med glæde. Roller løber aldrig ud. Men for dette skal du forberede væggene i overensstemmelse hermed.
Af nuancerne skal vandopløselige maling anvendes ved luftfri spray. Men jeg brugte pneumo-spray, jeg brugte lige en 3 mm dyse, fortyndede maling med en stor mængde vand og læg pres på 6 bar. Ked af det selvfølgelig også mere. Det er nødvendigt at klæbe alt: loftet, vinduerne, dørene og gulvet, hvis det er lagt. Det er nødvendigt at male godt. Hvis du sander med en slibemaskine med en støvsuger, er der næsten ingen støv.

Så plejer jeg at købe mere i weekenden WAGNER 590 FLEX eller HAMMER PRZ80 PREMIUM.

Shkeddy skrev:
Det viser sig at være stejlere end nogen rulle.

Jeg ville ikke sige. malinger er meget forskellige

Shkeddy skrev:
maling fortyndet med en stor mængde vand

Af den måde kan det i høj grad ændre egenskaber

Markedsfører skrev:
Af den måde kan det i høj grad ændre egenskaber

Hvis du overdriver det, vil det bare flyde.

ole325 skrev:
det vil bare flyde.

vil flyde? det mister styrke, lægger sig anderledes ud, bortset fra at farven ikke ændrer sig

Shkeddy, dygtighed? hvordan har han det

Awesome. Jeg polerede enkelthånds alle væggene i en lejlighed uden en hel spænding, og det kom meget godt ud. Uniformen på sømmen er perfekt poleret, rotband-pasta, overfladen er meget glat. Du har brug for en støvsuger til det, uden at det slibes slibene straks og stopper slibning.
En ting er meget frustrerende - Bosch solgte Skil-mærket til kineserne, alle de originale forbrugsstoffer forsvandt, jeg fandt analoger i samme Bosch, men prisen er højere. Jeg ved ikke engang, om der vil være reservedele til det i fremtiden.
Hvad angår fortynding af maling. Jeg var malet med vægge oprindeligt roller ansat mestere. Efter at de havde fyldt mig ind, malede jeg mig selv om hele lejligheden. 6 år er gået - jeg har ikke haft nogen forskel. Intet skrællet og forringede ikke, styrken blev ikke forringet. Jeg bruger mest tikkurilu luy.
Hvad angår smudder - det hele afhænger af færdigheden. Første gang var der pletter. Derefter justerede han på en eller anden måde, justerede flydemængden, luften, og der var ikke flere flekker.

Hvilken sprøjtepistol vælger man at male loftet?

Få mennesker kan lide at male lofter, fordi jobbet ikke er meget behageligt: ​​enten lofterne er meget høje, og du kan ikke nå dem, så skal du male loftet i værelser, der ikke er fritaget for møbler eller udstyr, så er loftet meget stort. Under sådanne bestemte betingelser kan udsigten til maleri på den gammeldags måde med en børste og rulle simpelthen skræmme. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde?

Når behovet for at male loftet opstår før dig, er det første at gøre ved at bestemme mængden af ​​maleri og den kvalitet, der kræves af det malede loft. Også et vigtigt punkt - det tidspunkt, hvor du skal færdiggøre maleriarbejdet.

Overvej de normale tilfælde af maling lofter.

Det er nødvendigt at male loftet i huset eller i sommerhuset. Vandig emulsionsmaling, latex eller acryl. Volumen - standardloftet i enhver lejlighed, eller lidt mere. Loft højde på 3 meter. Kvaliteten kræves er god (for os selv male vi!). Der er ikke noget ønske om at ansætte malere (de er vant til at gøre alt i huset selv). Der er hverken tid eller sundhed eller ønske om at male med en rulle, og derefter forlader rullen båndet og giver ikke høj kvalitet maleri.

Den bedste løsning i dette tilfælde ville være at købe en elektrisk sprøjtepistol af Wagner-typen, med en nedre tank og en forlængelse eller med en maleskovl. Til vandbaserede maling lancerer Wagner WallPerfect elektriske sprøjtepistoler.

Ved arbejde med sprøjtepistolen med den nedre tank skal tanken med jævne mellemrum tilføje maling. Teoretisk vil maling fra en 1,8 liter tank være nok til 8-10 meter fra loftet. Du holder sprøjtepistolen med to hænder: med en hånd, sprøjtepistolens håndtag, med den anden hånd en forlængelse (som en pistol). At holde sprøjtepistolen med en hånd i udvidet position er kun mulig, hvis du er en bodybuilder. Maleri med en sådan airbrush udføres takket være en luftturbine, der tvinger luft, skaber et vakuum af luft og sprayer maling.

Til ensartet maling er det nødvendigt at overlappe det foregående malingaftryk med ca. 20 procent, dvs. du kører en sprøjtepistol i en lige linje i en retning, og når du drejer det, kører du lidt til det forrige lag.

Malingen til sådanne elektriske sprøjtepistoler anbefales at være lidt fortyndet med 10 procent. Samtidig skal fortyndingsforholdene overholdes, så forskellige maletanke ikke fortyndes på forskellige måder, og du flyder ikke farve, blænding, "skyer" og andre vises ikke problemer.

Med små mængder maleri har disse sprøjtepistoler vist sig at være de bedste, fordi Ved en tilstrækkelig høj malingshastighed (op til 10 kvadratmeter på 10 minutter) er maleriets kvalitet meget bedre end fra en rulle.

Ved arbejde med en elektrisk sprøjtepistol, der tager maling fra skovlen, øges arbejdshastigheden en og en halv gange på grund af at du fortynder malingen en gang i fabrikspanden, men der kan være nogle nuancer på kvaliteten af ​​den malede overflade. Faktum er, at ikke alle malinger suges jævnt ind, og hvis malingen ikke fortyndes ordentligt, er fakslens pulsationer mulige, og hvis malingen ikke har en meget god skjulekraft, kan der forekomme blænding. Derfor er disse kanoner til at male loftet eller væggene i deres foretrukne lejlighed normalt ikke brugt, de bruges ofte ZhEKi, Deza, Skoler, klinikker, hvor kvaliteten af ​​maleriet ikke er meget mager.

Det er nødvendigt at male et stort rum med højt til loftet op til 4 meter eller store mængder. Vandig emulsionsmaling. Kvalitet kræves gennemsnittet (den vigtigste ting at anvende). Maling, som altid, har brug for "i går."

Du skal bruge en højtryks-luftløs måleenhed med en særlig fiskestang på sprøjtepistolen (nogle mennesker kalder dette en "boom" -enhed, en forlængelse af en sprøjtepistol, et "rør").

Fiskestænger til sprøjtepistoler, jeg mødte op til 3 meter i længden. De kan bruges med en speciel sprøjtepistol eller med en standard sprøjtepistol, hvortil de rulles gennem en gevindforbindelse i stedet for en dyseholder. Fiskestænger leveres med en drejelig dyseholder, så loftet er malet i rette vinkler. Der er også lige fiskestænger, men det er ikke helt korrekt at bruge dem, for når der påføres maling i en vinkel, dannes "knuder" på det nærmeste punkt af maleriet og sløret i det fjerne.

De malingsaggregater, hvorfra sprøjtepistolerne kan arbejde med stænger, er også forskellige. Normalt er disse elektriske malerier med et maksimalt maletryk på op til 250 bar. Malingsaggregaterne skal vælges ud fra deres maksimale produktivitet, som alle fabrikanter af malingsaggregater indikerer på den frie kanal, dvs. på vandet og uden slanger og sprøjtepistoler for at kunne sammenligne malingsenheder for en standard væske. Derfor, hvis der i indikationen for malerapparatet er angivet ydeevne, for eksempel 6 liter pr. Minut, så er dette den maksimale fri strøm af pumpen. Faktisk, når man arbejder med vandbaseret maling, vil forbruget være maksimalt 1 liter pr. Minut. Resten af ​​forskydningen tæller som en sikkerhedsmargen. Det anbefales at vælge malingsapparatet, så det virker ved 30% af dets maksimale forskydning. I dette tilfælde vil bære reparationssæt være langsomme.

Det er værd at huske på, at malingsenhederne også er forskellige: membran og stempel. Hvis malingen er viskøs, er det værd at tage et stempelmaleri, hvis væskemembranen. Hvis dit valg falder på et elektrisk stempel, så glem ikke at købe en spændingsregulator til det, da næsten alle stempelcomputere har computere "hjerner", og du bliver nødt til at arbejde på en byggeplads hvor spændingsfald ikke er ualmindeligt.

For begge ovennævnte opgaver skal du ikke glemme at dække alle lokaler, møbler, udstyr og andet cellofan eller aviser, fordi og når luftfri og HVLP sprøjtning maling, er der stadig en lille (og hvis ikke korrekt fortyndet, så en meget stor) farverig tåge.

Og den sidste anbefaling. Hvis du har brug for at male en stor lader eller lofter i 16. etage eller et stort værksted, så se straks malerenheden. Elektriske sprøjtepistoler til sådanne målestørrelser er ikke egnede: Selvom det overlever i processen, så skal du male meget lang tid, og det er usandsynligt, at malevilkårene passer til dig.

Rådgive sprøjtepistol

7 år på stedet
Bruger # 337185

Hej Folk, rådgive, vær så snill, elektrisk sprøjtepistol. Jeg er færdig med at færdiggøre arbejdet, og det er allerede forfærdeligt, hvordan børster, ruller og deres ilk er trætte. Vi har brug for et apparat, som det ville være muligt at arbejde effektivt, jævnt anvende maling osv. Akryl, primer, og bare vådt tapetet for at fjerne. Nå, sådan noget. Hvem har erfaring med at bruge disse enheder, håber jeg på din hjælp. Tak)

10 år på stedet
Bruger # 138849

Feddos, Der er lavtryk for støvsugere (ikke bank). Sprøjtejustering, dampdyser. Men maler væggene med dem. støv skyer.

13 år på stedet
Bruger # 40292

Feddos, Der er lavtryk for støvsugere (ikke bank). Sprøjtejustering, dampdyser. Men maler væggene med dem. støv skyer.

7 år på stedet
Bruger # 337185

Og hvad er der derudover? Ønskelig specifik model)

13 år på stedet
Bruger # 40292

Ja, i opbygningen af ​​hyper nok af dem. alle Kina, ligesom næsten alle de værktøjer, vi har

7 år på stedet
Bruger # 337185

Jeg vil stadig have en bestemt model og mening om den person, der brugte den og ved, hvordan det virker.

6 år på stedet
Bruger # 551910

selv i samme stilling
Jeg ser til energimaskinen k9660rp eller paintzum de er et sted omkring 50 eller til bosha for 100, men vil ikke betale for mærket
Igen har anmeldelserne ikke hørt noget at tænke over

8 år på stedet
Bruger # 203427

Alt dette er en annonce. Behandles imprægneret, bleget, primet dåse. dækning med akryl, latexmaling nr. Kastede penge..

6 år på stedet
Bruger # 551910

Jeg formoder det (jeg så ikke loftmaleriet i reklame), men jeg mødte og satte anmeldelser ------- i tankerne

7 år på stedet
Bruger # 337185

Så jeg mødte positive anmeldelser, så jeg ville højst sandsynligt have givet op på dette venture.
sjabr:

Alt dette er en annonce. Behandles imprægneret, bleget, primet dåse. dækning med akryl, latexmaling nr. Kastede penge..

Oplysninger fra min egen erfaring? Akryl fortyndet med vand?

8 år på stedet
Bruger # 248069

Jeg bruger sprøjtepistolen.. elektrisk.. malede garagenes vægge med maling til facaden. men sprayen blev ikke jævnt fordelt forskelligt. Derfor sprøjtes først og derefter kun med en rulle. med enheden økonomisk. men som i reklame er det ikke modtaget. eller der er noget, du skal omhyggeligt konfigurere.

7 år på stedet
Bruger # 337185

Trist som det kan synes, men for nu tyder konklusionen på sig selv: Fortsæt med at male med en rulle) Eller måske bliver anmeldelser mere optimistiske?

8 år på stedet
Bruger # 203427

I modsætning til andre mærker skriver de, at de kan klare dette og dette

7 år på stedet
Bruger # 362680

Eller måske bliver anmeldelserne mere optimistiske?

Ønsker du at opnå det perfekte maleri - tag det uden tøven + sparet tid til maleri
sjabr:

dækning med akryl, latexmaling nr. Kastede penge..


Men for at købe det lidt, skal de også kunne male, og så med en fjols kan man ikke skrue op i et loft.
Til at starte med, tag kinesisk grøn Bosch for $ 100
Jeg er af den opfattelse, at det er absolut umuligt at male loftet med en rulle som Tipo Alpina. Held og lykke!

8 år på stedet
Bruger # 203427

Til at starte med, tag kinesisk grøn Bosch for $ 100

Tja, lad os sige, mindst $ 200, fordi den er designet til latex og akryl maling kun model 105E

7 år på stedet
Bruger # 337185

Mange tak for alle tilbagemeldinger. Jeg troede ikke, at valget af sprøjtepistolen ville være et sådant problem, især da de nu er tilstrækkeligt forsynet af forskellige producenter og alle råber i kor, at deres sprøjtepistol vil klare enhver opgave mv.
Trussel Elektricitet dræbt))
Og alligevel. du kan give mig en bestemt model og sige: her malet jeg dette, denne og den maling. Alle gode, gode sprayer? Og ideelt set en god billig spray))

6 år på stedet
Bruger # 551910

Jeg er bange for, at den energiske mos, der maler zoom, bliver den samme, og du betaler for mærket
forstået - betonvægge vil male alt i loftet
Jeg vil gerne have udtalelser fra dem, der virkelig malet

7 år på stedet
Bruger # 362680

Jeg vil gerne have udtalelser fra dem, der virkelig malet

kolleger, min tidligere besked er ikke synlig for andre brugere?
Endnu engang, for en anstændig maleri af loftet er det helt passende (jeg selv bruger) grøn Bosch (jeg vil se mærket senere på arbejde), det koster omkring $ 100. + - 10 $. (Køber vil ikke være forkert). De er malet med samme model. og mange venner på entreprenørfirmaer. Jeg synes, det bliver bedre, billigere, mindre friatli. Men som jeg sagde, er det nødvendigt at "fylde min hånd", at der ikke ville være flekker eller særprægede striber osv. Jeg har min egen teknologi.
Der er kun en konklusion: lofterne vi havde haft et ømt emne, det de ikke prøvede (teknologier, test) var altid små, men nuancerede. Sprøjtepistolen lavede en "revolution", lofterne er kun et "hvidt perfekt ark", super i tide er kunden tilfreds.
Faktisk behøvede jeg som efterbehandler at gøre det modsatte. Der er en kugle for konkurrenterne at tumle med ruller, og deres kunder har altid spørgsmål. men nu og så hårdt tid for bygherren kan regnes

lofter

Enhver maleri med brug af en pensel eller en rulle er ret tidskrævende, kompleks og tager meget tid. Processen med at male loftet med vandbaseret maling kan lindres med en speciel sprøjtepistol. Derudover kan den enkleste sprøjtepistol indsamles fra støvsugeren "Whirlwind", et plastik låg med en spray og en glasburk med agurker. Lad os tale om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush.

Indhold:

Fordele ved at male loftet med en airbrush

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen ved påføring af vandbaseret maling har alvorlige fordele i forhold til brugen af ​​en almindelig rulle. Overvej dem nu mere detaljeret:

 • Maleri ved loftet af lofter er først og fremmest praktiseret på grund af procedurens meget større produktivitet. Forskellen i hastighed sammenlignet med en børste og rulle - flere gange. Desuden giver en sådan enhed dig mulighed for at male et meget stort loftareal.
 • Laget af påført maling ved hjælp af sprøjtepistolen er glat og meget tynd, hvilket gør det muligt at reducere tørretiden af ​​loftet. Men hvis du stadig lægger for tykt et lag og hænger dråber, skal de bare samle en svamp.
 • Problemet med uregelmæssigheder i loftsfarve minimeres. Det er meget vanskeligt at anvende et ujævnt malingslag med sprøjtepistolen.
 • Når du bruger sprøjtepistolen, kan du glemme vanskelige områder. For en luftstråle, der bærer små sprayer af farvesammensætningen, er der simpelthen ikke vanskelige at nå frem til.
 • Maling, der påføres ved hjælp af sprøjtepistolen, flyder ikke, så du er mindre tilbøjelig til at male gulvet og andre overflader samt at plette tøj.
 • Du kan også undgå skilsmisse og striber, når du maler loftet med en airbrush, da ingen genstand rammer overfladen af ​​loftet. Malingen påvirkes udelukkende af overfladespændingens kraft.
 • Airbrushen er i stand til ikke kun at arbejde med vandbaserede maling, men også et fremragende arbejde med kitt og lak.
 • Ved hjælp af sprøjtepistolen vil du bruge meget mindre maling end ved maling med en børste eller rulle, så omkostningerne ved at male loftet med vandbaseret maling bliver lavere i dette tilfælde.

Airbrush til maling af loftet med vandig emulsionsmaling

På det moderne marked er der et bredt udvalg af forskellige sprøjtepistoler til enhver tegnebog og smag, så når du vælger et værktøj til dig selv, er hovedkriteriet kun dine personlige præferencer og det beløb du kan bruge på det.

Typer af sprøjtepistoler

Manuelle sprøjtepistoler til vandbaserede maling er de billigste og ret enkle maskiner til maling af loftet. Enheden er en slags "fiskestænger" og en pumpe. Pumpen skaber tryk i tanken, pigmentet sprøjtes med en stang. Ud over at male med vandbaseret maling, håndterer denne pistol perfekt med kridt og limemørtel. Den gennemsnitlige produktivitet af enheden når 200-225 kvadratmeter i timen.

Elektriske sprøjtepistoler, der drives af en 220 volt strømforsyning, er den mest populære type til vandbaseret maling blandt nybegyndere i maleriarbejde. For deres drift kræver det ikke brug af ekstra udstyr, som ved brug af et pneumatisk apparat. Der er flere modifikationer af den elektriske sprøjtepistol på markedet, men de mest anvendte modeller er baseret på den luftfrie maling sprøjtningsteknik.

Pneumatiske sprøjtepistoler til vandbaseret maling betragtes allerede som professionelt udstyr designet til at arbejde sammen med kompositioner. De fleste sprøjtepistoler af denne type på markedet virker på princippet om trykluft. På salgsmodeller med nedre og øverste arrangement af en tank er præsenteret. Dette skal tages i betragtning afhængigt af den type overflade, du skal male.

Det rigtige valg af sprøjtepistol

Når du vælger en kvalitet sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du gøre dig bekendt med nogle regler. Vær opmærksom på materialet i enheden. Den bedste løsning er fremstilling af aluminiumshus med tilstedeværelse af nikkel anti-korrosionsbelægning. Plastikasken, på trods af dens lavere vægt, holder dig ikke for lang, i modsætning til aluminium.

De huller, der er i låget, bør også være lavet af aluminium. Passer også som materiale til messing og rustfrit stål. Derefter skal du kontrollere kvaliteten af ​​pakningerne. Den bedste løsning, hvis de er lavet af Teflon, fordi der i sammensætningen af ​​mange malinger og lakker er et opløsningsmiddel, der kan korrodere alle pakninger af dårlig kvalitet.

Sprøjtepistoler har en anden placering af tønder. Der er ingen grundlæggende forskel i dette, om flanken er placeret under eller over. Tønder er lavet af forskellige materialer. Metal tønder er lettere at skylle, og fra nylon - vil medvirke til hurtigt at bestemme vandemulsionsforbruget, da de er mere gennemsigtige.

Når du vælger en sprøjtepistol, skal du huske, at hvis dine planer ikke gør maleri af lofter til din egen virksomhed, og du ikke forventer meget arbejde, men kun en lille reparation i dit eget hjem, bør du ikke betale for en professionel pneumatisk maskine. Dette fører jo nødvendigvis til en stigning i prisen på maling af loftet med vandbaseret maling.

Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet uden "dikkedarer", hvis omkostning er omkring 400 rubler. Men hvis du skal arbejde på en høj trinladder, skal du vælge en elektrisk sprøjtepistol, da den er mere kompakt og bekvem at bære og bruge i højden, og holder også på ryggen med et bælte, hvilket gør maleriet meget lettere.

At lave sprøjtepistol gør det selv

Airbrushen er ikke særlig svært at lave sig selv. Det vigtigste er at følge vores detaljerede plan for fremstillingen af ​​enheden, som er angivet nedenfor. For at lave en simpel forstøver er der ikke behov for at bruge på køb af specielle materialer. Forbered dig på at starte et lille stykke skum, som bruges ved udførelse af isoleringen af ​​balkonen eller som et lydisoleret materiale.

Skær skumelementet af den ønskede form ud. Elementets form er valgt, afhængigt af det skib du har valgt at male. Enhver flaske eller krukke er egnet som et skib. Samtidig skal halsen være bredere. Skæreelementet fra polyfoam skal passe tæt sammen med dens nederste del ind i beholderens hals.

Lav flere huller i skummets overflade. Og endnu bedre - bor, for når du laver huller, kan du nemt beskadige det skrøbelige skum. Et hul er lavet fra øvre side af emnet, en hul stang vil blive installeret der (tomt kasse fra en kuglepen).

Bor et andet hul vandret. Stangen er monteret i den. Når du laver et hul, der er placeret lodret, kan du bruge proppen fra flasken, som fungerer som et skib, som vægt.

Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush

Maleri af loftet vodoemulsionkoy ved hjælp af en pistol er ikke meget forskellig fra maleri til en anden overflade, men er ikke desto mindre en række af de funktioner, som du kan tjekke ved at se på videoen af ​​maleriet af loftet latex maling, og som er vigtige at overveje, hvis du er i maleri business newbie.

Forberedelse til at male loftet med en airbrush

Det er nødvendigt at starte et maleriværk først og fremmest med forberedelse af maling til tegning. I vandbaseret maling skal der tilsættes vand og blandes grundigt, hvis det kræves i instruktionerne. For at gøre dette, plejer du at bruge byggemixer eller visp til boret. Vandig emulsionsmaling korroderer ikke huden, så i mangel af mekaniske værktøjer kan du blande sammensætningen selv med dine hænder.

Derefter skal du tilføje farve, hvis du vil give malingen en vis tone. Tilsæt stoffet i små doser og bland konstant. Husk at forlade i en blanding af farvepletter er uacceptabel. Det er bedre at forberede en del maling med en margen, da det med sin mangel vil være meget svært at fange nøjagtig denne skygge.

Overvej at farvesammensætningen har en lysere og dybere skygge i flydende form end i udtørret og påført form. Som regel kan en malingskasse, der for nylig er blevet åbnet, i sig selv tørre partikler af maling og forskellige blodpropper, som kan tilstoppe i den efterfølgende dyse i sprøjtepistolen eller en lignende blodprop på dit loft.

Derfor skal malingen være helt ren og uden fremmede partikler. Til dette formål anbefales det at filtrere malingen gennem et fugtgivende tæt stof, der ikke har en hydrofob imprægnering. Det er nødvendigt at springe over den allerede fortyndede sammensætning. Filtrering vil hjælpe dig med at slippe af med klumper og blodpropper af tørret maling, samt andre affald.

Proceduren for male loftet latex maling ved hjælp af en sprøjtepistol er forskellig fra malingen med en rulle eller pensel, der hænger i luften en stor mængde af pulveriseret sammensætning, som aflejres ikke kun på loftet overflade, men også på alle overflader, herunder dit åndedrætsorganerne og øjne. Derfor skal du altid bære åndedrætsværn eller gasbind, såvel som beskyttelsesbriller, som vist på billedet om at male loftet med vandbaseret maling.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Alle ubevægelige - dæksel med plastikfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Fremgangsmåden til maling af loftspraypistolen

Maling af loftet med en airbrush kan give dig et uovertruffen resultat i forhold til brugen af ​​en børste eller rulle. Ved maling af loftet er det vigtigt, at det lag af maling, der påføres, er så ensartet og tynd som muligt. Før maling skal loftet tage sprøjtepistolens dyse til siden, da det i første omgang kan smide ud for meget.

Så snart malingen sprøjtes jævnt, kan du begynde at anvende sammensætningen til loftet. En passende afstand, der adskiller sprøjtepistolen fra loftoverfladen, er ca. 30 til 50 centimeter. Dysens optimale hastighed er 5 sekunder pr. Lineær måler. Strålen skal rettes vinkelret på den malet loftoverflade.

Mentalt opdele flyet i firkanter, der svarer til længden af ​​din arm. Du og vil male disse firkanter en efter en, først tværgående og derefter langsgående bevægelser. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du under ingen omstændigheder længe på et sted, fordi det er for tykt, og alt materiale vil dryppe ned. Farvning udføres bedst ved at overholde det samme tempo.

Det anbefales at male loftet med vandig emulsionsmaling i tre lag. Hvert lag bør kun påføres efter tørring af den forrige. I intet tilfælde må der ikke påføres et lag på den endnu ikke frosne primer eller ikke tørret farvestofsammensætning, fordi den vandbaserede maling vil falde dårligt og afskalning hurtigt nok. Og som følge heraf skal du gøre alt arbejdet på ny.

Den bedste tid til at skabe det første og tredje lag betragtes som morgen og aften, når rummet er godt oplyst, men ikke direkte sollys. Det er ikke nødvendigt at følge denne anbefaling. Det vigtigste er, at alle malingsfejl er tydeligt synlige, og lysets indfaldsvinkel skal være så tæt på konstant som muligt for dette rum.

Fejl ved måling af loftspraypistol

Men hvis du stadig har lavet fejl ved at male loftet, skal du finde ud af, hvad de er forbundet med. Hvis du ikke overholdt teknologien til at male loftet med vandbaseret maling, og det samlede dråber, indikerer dette en utilstrækkelig bevægelseshastighed for sprøjtepistolens dyse. Som vi allerede har sagt, skal overskydende maling opsamles med en svamp, og på toppen skal du lave et andet lag vandbaseret maling.

Hvis laget kom tykt ud, og malingen begyndte at skrælle, skal du tage følgende handlinger: gennembor de steder, hvor der er delaminationer, sand dem, prime og så maling igen. Husk at vente, indtil materialet er helt tørt og igen gå på loftets overflade med et lag maling for at undgå synlighed af tidligere korrektioner.

Hvis der efter maling af loftet er opstået korn eller bakker på overfladen, ligger årsagen til denne mangel i den oprindeligt forurenede maling. For at fjerne denne ulempe skal du gipsere hele loftoverfladen med emery papir. Tag et medium eller fint gruspapir. Derefter spændes din maling gennem cheesecloth og påfør et andet lag på loftet.

Således kan maling af loftet med vandbaseret maling, når du bruger sprøjtepistolen, ikke ødelægge din reparation. Du vil evigt glemme de mørke striber, skilsmisse og spor af maling på loftoverfladen. Derudover kan du opnå en perfekt ensartet overflade, som ikke kan opnås med en børste eller rulle. Hvad man skal huske om tiden til at male loftet med en malerulle.

10 bedste elektriske sprøjtepistoler

Sprøjtepistoler har været brugt i industri, byggeri og hverdagsliv i temmelig lang tid. Og det er ikke overraskende, fordi en sådan enhed er nyttig både ved maling af lofter, vægge, facader af huse og i lakering af terrasser, havehuse, møbler mv. Sprøjtepistolen, i modsætning til ruller og børster, er i stand til hurtigt, effektivt og Det vigtigste er at ensartet anvende forskellige lakmaterialer (maling og lak) på enhver overflade.

Sprøjtepistoler er opdelt i elektrisk og pneumatisk. Men da værktøjet, der er i stand til at arbejde fra netværket, er tættest på de fleste købere, er meget nemt at bruge og ikke kræver nogen forberedelse, valgte vi det.

9 bedste sprøjtepistoler

Feature Rating

Sprøjtepistoler - et praktisk værktøj til brug i hjemmet, industrien eller byggeri og efterbehandling. Mere for nylig blev den udelukkende brugt af fagfolk, men "migreret" sikkert til masseforbrugeren. Hvad kan jeg sige: Nu er konkurrencen på markedet for sprøjtepistoler og airbrushes enorm, såvel som i andre brancher af handel med værktøjer. Den eneste niche, der endnu ikke har været fyldt, var produktion af premium elektriske sprøjtepistoler - store enheder designet til maling, påfyldning eller priming af store områder. Resten af ​​modelområdet, der strukturelt bryder ind i ovennævnte elektriske og pneumatiske enheder, er forskelligt.

For at gøre det lettere for dig at vælge, rangerede vi de ni bedste sprøjtepistoler i tre forskellige kategorier. Som udvælgelseskriterier blev der foretaget vurderinger af almindelige brugere og fagfolk inden for maleri og aerografiske værker, konstruktionsfunktioner samt sammenligning af tekniske og prisegenskaber. Alle modeller af sprøjtepistoler er af høj kvalitet og værdig til din første opmærksomhed.

De bedste billige (lavpris) elektriske sprøjtepistoler

3 Prorab 6505

Prisresponsen af ​​den elektriske Prorab 6505 er helt i overensstemmelse med den pakke af kvaliteter, som dette værktøj har. Der er ikke noget overflødigt og intet udestående her - dets konstruktion er ekstremt enkel. 120 W-motoren giver ydeevne i området 300-400 milliliter indhold pr. Minut og kræver ikke udstyr med en separat kompressor. Airbrush bør håndteres meget omhyggeligt - selv ved ikke meget hård landing, plastik, som lover at være slagfast, bryder, "udsætter" hele indretningen. Belægningen udføres ved luftfri sprøjtning, hvilket betyder, at aerosolstrømens udgang undergår et kraftigt trykfald. Denne metode giver dig mulighed for at få den mest modstandsdygtige film aflejret på overfladen.

 • god kvalitet af den påførte belægning;
 • god pris;
 • Tilstedeværelsen i det komplette sæt ekstra dyse, viskositetsmåler og speciel transport.
 • meget svag krop;
 • dårlig præstation.

2 Patriot SG 110

Den elektriske airbrush beregnet til udførelse af arbejde primært på små firkanter. På trods af "høj hastighed for sprøjtning og arbejde" erklæret af virksomheden sikrer 110-watt-motoren med stor vanskelighed produktiviteten på 300 ml / min. Og generelt er motoren ikke den mest fremragende del af dette værktøj. En anden sag er tilfældet: hele "stuffing" er pakket i en let, slagfast plast, der tydeligt modstår et akavet fald på et hårdt gulv fra en højde af menneskelig højde. Håndtaget er lavet ved brug af skridsikre ekstra Grip puder, der giver et godt og komfortabelt greb. Det er værd at bemærke tilstedeværelsen i sættet med en fleksibel forlængerledning, der bruges til at male vanskelige at nå frem til.

 • god kvalitet "stuffing";
 • endnu bedre kvalitet sagen elementer;
 • tilstedeværelsen af ​​et fleksibelt forlængelsessæt
 • attraktiv pris.
 • lavmotorisk motor og som følge heraf dårlig ydelse.

Som nævnt ovenfor har sprøjtepistolens typologi kun to muligheder: pneumatisk og elektrisk. Hvad er deres fordele, hvad er ulemperne, og hvilken af ​​de to typer er at foretrække, lærer vi fra en lille sammenligningstabel.

Valget af sprøjtepistol til vandbaseret maling

Emulsionsmaling bliver ofte en acceptabel mulighed for maling af vægge og lofter. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette arbejde selv, er ruller og børster ikke det bedste valg. Stop med maling sprøjten, det er mere bekvemt at arbejde med det, hvis du planlægger at male et stort område, så ved hjælp af et sådant værktøj vil du spare både tid og kræfter. Hvis du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du være opmærksom ikke kun på funktionerne i dens anvendelse, men også på typen af ​​sprøjte.

Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen

De fleste foretrækker at male med en speciel pensel eller rulle. Men hvis du skal male et stort plan af ethvert objekt, så vil en sprøjtepistol til vandbaseret maling være en stor hjælp i denne sag.

Fordelene ved at bruge pistolen er:

 1. Minimering af tidsomkostninger. Maling af store overflader med en sprøjtepistol hjælper med at spare tid og lønomkostninger (maleri på denne måde tager minimum tid i forhold til malingsoverflader med rulle eller børste). Ved hjælp af en sprøjtepistol til maling er det nemt at arbejde, mens du står på gulvet.
 2. Omkostninger. På grund af det økonomiske forbrug af maling ved brug af det pågældende udstyr reduceres det samlede beløb for indkøb af materialer (malingsbesparelsen er mere end to gange sammenlignet med andre malingsmetoder).
 3. Kvaliteten af ​​maleriet. Hvis du bruger denne metode til maling af væggene eller loftet, så bliver malingslaget maksimalt jævnt og tyndt. Desuden varer malingen længere.
 4. Tørre overfladen. Den tid, der kræves for at tørre maling på både komplekse og enkle overflader, reduceres.

Sprøjtepistol til vandbaseret maling klarlægger maling af komplekse overflader, såsom bundplader, relieffliser og endda forskellige møbler samt hjælp til hvidvaskning af loft eller vægge.

På video: Hvordan vælges den rigtige sprøjtepistol.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen til vandbaseret maling er mulig på følgende overfladetyper:

 • mursten eller stenvægge;
 • vægge af beton eller gipsvæg
 • forrensede plasterede overflader.

Det er vigtigt! Eksperter anbefaler at male med vandbaseret maling på vægge og loftoverflader.

Typer af malingssprøjter

Ved eftersyn udføres der speciel opmærksomhed på maleri arbejde. Maling vægge og højt til loftet med en pensel eller rulle tager meget tid. Maleri-puller vil medvirke til at reducere tidsomkostningerne. For at træffe det rigtige valg, bør du vide, hvilke typer spray der er til vandbaseret maling. Der er kun tre af dem: håndspray, pneumatisk og elektrisk.

manual

Dette er den mest økonomiske version af sprøjten, den er perfekt til brug i små rum. Eksternt ligner denne enhed (stempelhåndspraypistol) den gamle bilpumpe.

Håndsprayers design og dets vigtigste egenskaber:

 • Indløbs- og udstødningsventilerne er placeret under, mens en slange er fastgjort til indløbet, som efterfølgende synker ind i en beholder med væske. Udløbet passerer malingen - det kommer ind i røret, der sprøjter væsken med en dyse.
 • Den gennemsnitlige størrelse på dysen 3-4 meter. Over basen håndtaget er en kugleventil bruges til at stoppe strømmen af ​​vandbaseret maling med en airbrush.
 • Særlige egenskaber ved denne type enhed er lave omkostninger, brugervenlighed og høj ydeevne (op til 200 m² / time).

Ved minus brugen af ​​sådanne sprøjter skal tilskrives overfladens ruhed efter maling, men hvis du bruger høj kvalitet maling, kan du forbedre udseende og kvalitet af det malede plan. Også vigtig er typen af ​​maling, især dens viskositet.

elektrisk

Udadtil ligner denne enhed en velkendt skruetrækker med et roterende hoved, inden i hvilken der er en dyse (en beholder med maling er fastgjort under den). Elektrisk sprøjtepistol har et unikt design, dets hovedtræk omfatter:

 • Hoveddelen af ​​enheden er designet til at installere kompressoren. Kompressorens vibrerende membran giver tilstrækkeligt pres til sprøjtemaling til trækeren.
 • Enheden kan kun fungere i nærvær af et elektrisk netværk eller et fuldt opladet batteri (mange anser dette for en nedre side af elektriske sprøjter).
 • Kapaciteten når op til 250 m² / time. Den største ulempe ved en sådan anordning er unødvendigt store dimensioner (dens vægt kan være 25 kg). Også ulempen er behovet for at fortynde malingen med vand, hvilket reducerer viskositeten af ​​malingsstoffet.
 • Lav dækkende evne og som følge heraf behovet for lag for lag-maling (mere end tre lag vil være nødvendige).

pneumatisk

Funktionen af ​​denne enhed er baseret på brug af trykluft. Udseendet af en pneumatisk sprøjtepistol ligner en pistol med en slags trigger.

Hvad er forskellen mellem pneumatisk og elektrisk sprøjtepistol?

Det sker ofte, at når man vælger en airbrush, forveksler mange mennesker pneumatiske og elektriske modeller. For at du ikke tager fejl i valget, skal du kende de vigtigste forskelle på sådanne sprøjter:

 • Til drift af pneumatisk udstyr anvendes en kompressor med en modtager. Luftmassernes strømning i sprøjtepistolen er lavet ved at tvinge kompressoren. Således adskiller trykluft under tryk væsken i små separate dele, der forskyder malingen fra dysen. Det er nødvendigt at vælge sprøjtepistol og kompressor korrekt med passende dyser (du bør ikke gemme på disse enheder).
 • I modsætning til den pneumatiske elektriske sprøjtepistol separerer malingen med en pumpe monteret i enheden. Enheden giver dækning af lavere kvalitet, men er karakteriseret ved mobilitet, lille størrelse og rimelig pris.
 • Den elektriske model er bedre egnet til privat brug. Nogle udstyrsversioner leveres med mini kompressorer.
 • I en pneumatisk sprøjte beregnes kompressorens effekt afhængigt af pistolens ydeevne og er fastgjort til den med en særlig højtryksslange.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber?

I øjeblikket er der et stort udvalg af sprøjtepistoler fremstillet af forskellige materialer med forskellige tekniske egenskaber. Ved køb af en sprøjtepistol skal du overveje:

 • Det materiale, hvorfra malertanken er lavet. Metal tanke er nemme at rengøre og meget pålidelige. På den anden side afspejler tanke lavet af transparente materialer perfekt mængden af ​​maling, og plastmodellerne er lette.
 • Kropsmateriale. Den bedste løsning er aluminiumhus med anti-korrosion, beskyttende lag.
 • Dimensioner. Foretage små enheder - det er meget mere praktisk at arbejde med dem.
 • Materiale som forsegling pakninger er lavet. En god mulighed - Teflon pakninger.

Når du arbejder med vandbaseret maling, skal du ikke glemme, at den kan indeholde opløsningsmidler, som bidrager til opløsningen af ​​overfladelaget af pakninger. Det er bedst, hvis de er Teflon, opløsningsmiddelresistente.

Hvordan male ved hjælp af en maling sprøjte?

Malingsoverflader ved hjælp af sprøjtepistolen skal udføres i overensstemmelse med producentens anbefalinger. Hvis blækforsyningen er tilbøjelig, kan der forekomme pletter. Hold pistolen vinkelret på overfladen, der skal males i en afstand af 50 cm.

Lav ensartede cirkulære bevægelser, kontroller maling forbrug (ikke gå gennem en sektion mere end to gange). Jerking maling med en pistol kan resultere i komprimering af laget i visse områder af det behandlede område. Det første lag skal tørre inden for to timer, hvorefter du skal begynde at anvende det andet passlag.

Hvordan male loftet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush? Det er nødvendigt at sprøjte jævnt for at undgå pletter, forbliver ikke længe på samme sted. Værktøjets position i forhold til loftet skal være parallel, og sprøjtebevægelserne skal være glatte.

Det er også vigtigt at vide, at jo højere malingens viskositet er, jo mere intens sprayet vil være og følgelig jo længere strålen.

Ujævnt maling applikation - hvordan man håndterer det?

Når der er selvmalet vægge eller lofter med airbrush, er der ofte fejl på den malede overflade, for eksempel begyndte det tørrede malingslag at smuldre. Dette skyldes anvendelsen af ​​et stort antal lag malingstof (et tykt lag af maling opnås).

For at slippe af med ulemperne ved maleri, skal du omhyggeligt rengøre det ujævne område, tørre det med smørklud, anvende et lag af primer og maling igen.

Hvis der er en opsvulmet overflade og små klumper, skal du rengøre området, udføre en primer og male igen. Vær opmærksom på, at malingen skal genbruges i flere lag ved genfarvning.

Yderligere anbefalinger

Er sprøjter designet til vandemulsion anderledes end andre lignende enheder, der arbejder med helt forskellige typer maling? Det eksterne design af sådanne enheder er ikke meget forskelligt, men den interne del (funktionel) har en anden struktur. Interne kanaler til flytning af luftmasser arbejder også på et andet princip.

Inden du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du undersøge sit pas, især varen til brug for enheden (kan din valgte model arbejde med vandbaseret maling)?

Den unikke struktur af enheden giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at sprøjte vandemulsion på overfladen og derved opnå den maksimale tørringshastighed af malingslaget.

Hvis man ved maling bruger manuel model af en airbrush-maling til vandbaseret maling, kan man ikke undvære en assistent, der vil sørge for rettidig lufttilførsel. Derudover er det bedre at teste på en separat del af objektet før maleri.