Mal loftspraypistolen - fordele og ulemper

Det omhyggelige maleri med en børste eller rulle blev erstattet af et mere behageligt maleri af loftet med en airbrush. På markedet for maleredskaber vil producenterne præsentere et stort antal sprøjtepistoler af forskellige typer og design.

Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen, når man maler loftet

Hvis man vælger det bedre at male loftet, rullen eller sprøjtepistolen, anbefales det først at undersøge alle fordelene ved at bruge en sprøjte.

Og de er som følger:

 • Spraymalingsproceduren er meget produktiv. Sprøjtemalingens hastighed mange gange overstiger arbejdshastigheden med en rulle og børste. Også ved hjælp af enheden er det muligt at behandle et temmelig stort overfladeareal;
 • Malingen fordeles på loftet i et tyndt og jævnt lag, hvorfor den behandlede overflade tørrer meget hurtigere. Ved påføring af et tykt lag og udseendet af hængende dråber kan overskuddet opsamles med en konventionel svamp;
 • den endelige farve er ensartet og ensartet;
 • Sprøjtepistol til loftet maler nemt utilgængelige steder. Luftstråler med malingspartikler trænger ind i de smaleste og fjerneste områder;
 • Når du bruger sprøjtepistolen, flyder farvesammensætningen ikke, derfor tøj, gulv og andre overflader bliver snavset meget sjældnere;
 • På det malede loft danner ikke striber og pletter, da der ikke er nogen eksponering for fremmedlegemer. Maling ligger jævnt og jævnt under påvirkning af overfladespænding;
 • en airbrush kan anvendes ikke kun et farvestof, men også en lak, et kit. Det bruges også til hvidvaskning af loftet;
 • Sprøjtepistol hjælper med at reducere maling forbruget betydeligt, hvilket ikke kan siges om rullen og børsten. Således falder prisen ved maling pr. M2.

Ulemper ved maleri

 • Sprøjtepistol bruges sjældent til at male fly med komplekse konfigurationer. Forskellige afstande af bestemte overfladearealer og forskellige vinkler til forstøveren kan føre til ujævn dækning;
 • Apparatet er ikke egnet til at male små genstande. En masse maling hirse vil bosætte sig på tilstødende overflader;
 • Obligatorisk brug af personlige værnemidler - en gasbind eller åndedrætsværn, beskyttelsesbriller. Når der sprøjtes i luften, vil der være mange små dråber maling, der uundgåeligt falder ind i lungerne og øjnene.

Mal loftspraypistolen

Der er ingen særlige forskelle mellem maling af loftet og andre overflader. For korrekt maling af overfladen skal du vide og tage højde for en række funktioner ved at arbejde med en sprøjtepistol.

Før malingen skal malingen være forberedt på anvendelse. Vand tilsættes til vandemulsionen, om nødvendigt, og blandes godt. For at gøre dette skal du bruge en konstruktion whisk eller en mixer. Du kan blande det med dine hænder, denne type maling ødelægger ikke huden.

For at opnå den ønskede skygge tilføjer Kohler små doser, og rør hele tiden. I den færdige farveblanding skal der ikke være farvemærker. En del af malingen skal fremstilles med en margen, således at man ved fremstilling af den manglende mængde af blandingen ikke mister den ønskede skygge.

Ved fremstilling af farvesammensætningen skal man huske på, at væskemaling vil have en lysere og mere mættet farve end efter tørring. Fortyndet og tonet stof skal rengøres af fremmede partikler og klumper ved hjælp af fugtgennemtrængeligt stof, som ikke indeholder hydrofob imprægnering.

Når der sprøjtes maling i luften, vises en stor mængde mikropartikler af blandingen, som ikke kun vil regne på de omgivende genstande og overflader, men også på åndedrætsorganerne og øjnene. For at male loftet med en airbrush, skal du bruge en åndedrætsværn eller en bomuldsgas-bandage. Beskyttelsesbriller kan også bruges.

Alt der kan fjernes bedre fra lokalerne. Dette gælder for teknologi, bevægelige møbler, dekorative elementer og andre ting. Hvad der ikke kunne tages ud er nødvendigt for at dække med plastikfolie. Ved hjælp af samme film og maskeringstape skal du beskytte mod indtrækningen af ​​maling og vægge.

Maleri procedure

Den første malingsforsyning fra sprøjtepistolen transporteres væk fra loftet. Dette gøres, fordi det elektriske apparat i første omgang kan smide en overdreven mængde af farvestoffet, og dette kan betydeligt ødelægge det ønskede resultat. Sprøjtepistolens dyse skal afsættes og vente på ensartet sprøjtning. Derefter kan du fortsætte med farvning. Sprøjtepistolen skal opbevares i en afstand på 30-50 cm fra loftets overflade. Apparatets dyse skal bevæge sig med en hastighed på 1 meter om 5 sekunder. En strøm af maling skal rettes vinkelret på loftet.

For nemheds skyld er det malede plan traditionelt opdelt i firkanter svarende til armens længde. De formede områder er skiftevis farvet med tværgående og langsgående bevægelser. På samme plads kan sprøjten ikke forsinkes i lang tid. Ellers vil lag af maling være tyk og vil dryppe ned. Under hele processen er det bedre at holde fast i et stabilt tempo.

Erfarne malere anbefaler at male loftet med en spray i tre lag, der hver især påføres efter at den forrige er tørret. Anvend ikke maling på et lag af ikke-frossen primer eller vandemulsion. En frisk kugle af maling falder ujævnt og vil snart blot afskrække. Arbejdet bliver nødt til at gøre om fra bunden.

Det første og tredje lag af farvesammensætningen er bedre at anvende om morgenen og aftenen. På dette tidspunkt er rummet godt belyst og sollyset falder ikke i direkte stråler.

Grundlæggende regler for udvælgelse af sprøjtepistol

For at bestemme hvilken airbrush der er bedre at bruge til at male loftet, skal du være opmærksom på nogle detaljer.

Den bedste løsning anses for at være en forstøver med et aluminiumhus, som er beskyttet af en nikkelbelægning med anti-korrosionsegenskaber. Derudover vil det arbejde meget længere end sin plastiske version. Du kan også bruge apparatet i rustfrit stål og messing.

Du skal se på sprøjten med Teflon tætningspakninger. Mange malinger indeholder et opløsningsmiddel, der i sidste ende vil korrodere pakninger af dårlig kvalitet.

Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner sprøjtepistoler til loftet

Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

 1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
 2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
 3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
 4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
Sprøjtepistol enhed

Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

 1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
 2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

Udvælgelse af udstyr

Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
 2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
 3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
 4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
 5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
 6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

 1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
 2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
 3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

Selvfremstillet sprøjtepistol

Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

Maleri loftet

Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

Forberedende arbejde

Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Maleri loftet

Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

Typiske fejl

 1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
 2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
 3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.

lofter

Enhver maleri med brug af en pensel eller en rulle er ret tidskrævende, kompleks og tager meget tid. Processen med at male loftet med vandbaseret maling kan lindres med en speciel sprøjtepistol. Derudover kan den enkleste sprøjtepistol indsamles fra støvsugeren "Whirlwind", et plastik låg med en spray og en glasburk med agurker. Lad os tale om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush.

Indhold:

Fordele ved at male loftet med en airbrush

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen ved påføring af vandbaseret maling har alvorlige fordele i forhold til brugen af ​​en almindelig rulle. Overvej dem nu mere detaljeret:

 • Maleri ved loftet af lofter er først og fremmest praktiseret på grund af procedurens meget større produktivitet. Forskellen i hastighed sammenlignet med en børste og rulle - flere gange. Desuden giver en sådan enhed dig mulighed for at male et meget stort loftareal.
 • Laget af påført maling ved hjælp af sprøjtepistolen er glat og meget tynd, hvilket gør det muligt at reducere tørretiden af ​​loftet. Men hvis du stadig lægger for tykt et lag og hænger dråber, skal de bare samle en svamp.
 • Problemet med uregelmæssigheder i loftsfarve minimeres. Det er meget vanskeligt at anvende et ujævnt malingslag med sprøjtepistolen.
 • Når du bruger sprøjtepistolen, kan du glemme vanskelige områder. For en luftstråle, der bærer små sprayer af farvesammensætningen, er der simpelthen ikke vanskelige at nå frem til.
 • Maling, der påføres ved hjælp af sprøjtepistolen, flyder ikke, så du er mindre tilbøjelig til at male gulvet og andre overflader samt at plette tøj.
 • Du kan også undgå skilsmisse og striber, når du maler loftet med en airbrush, da ingen genstand rammer overfladen af ​​loftet. Malingen påvirkes udelukkende af overfladespændingens kraft.
 • Airbrushen er i stand til ikke kun at arbejde med vandbaserede maling, men også et fremragende arbejde med kitt og lak.
 • Ved hjælp af sprøjtepistolen vil du bruge meget mindre maling end ved maling med en børste eller rulle, så omkostningerne ved at male loftet med vandbaseret maling bliver lavere i dette tilfælde.

Airbrush til maling af loftet med vandig emulsionsmaling

På det moderne marked er der et bredt udvalg af forskellige sprøjtepistoler til enhver tegnebog og smag, så når du vælger et værktøj til dig selv, er hovedkriteriet kun dine personlige præferencer og det beløb du kan bruge på det.

Typer af sprøjtepistoler

Manuelle sprøjtepistoler til vandbaserede maling er de billigste og ret enkle maskiner til maling af loftet. Enheden er en slags "fiskestænger" og en pumpe. Pumpen skaber tryk i tanken, pigmentet sprøjtes med en stang. Ud over at male med vandbaseret maling, håndterer denne pistol perfekt med kridt og limemørtel. Den gennemsnitlige produktivitet af enheden når 200-225 kvadratmeter i timen.

Elektriske sprøjtepistoler, der drives af en 220 volt strømforsyning, er den mest populære type til vandbaseret maling blandt nybegyndere i maleriarbejde. For deres drift kræver det ikke brug af ekstra udstyr, som ved brug af et pneumatisk apparat. Der er flere modifikationer af den elektriske sprøjtepistol på markedet, men de mest anvendte modeller er baseret på den luftfrie maling sprøjtningsteknik.

Pneumatiske sprøjtepistoler til vandbaseret maling betragtes allerede som professionelt udstyr designet til at arbejde sammen med kompositioner. De fleste sprøjtepistoler af denne type på markedet virker på princippet om trykluft. På salgsmodeller med nedre og øverste arrangement af en tank er præsenteret. Dette skal tages i betragtning afhængigt af den type overflade, du skal male.

Det rigtige valg af sprøjtepistol

Når du vælger en kvalitet sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du gøre dig bekendt med nogle regler. Vær opmærksom på materialet i enheden. Den bedste løsning er fremstilling af aluminiumshus med tilstedeværelse af nikkel anti-korrosionsbelægning. Plastikasken, på trods af dens lavere vægt, holder dig ikke for lang, i modsætning til aluminium.

De huller, der er i låget, bør også være lavet af aluminium. Passer også som materiale til messing og rustfrit stål. Derefter skal du kontrollere kvaliteten af ​​pakningerne. Den bedste løsning, hvis de er lavet af Teflon, fordi der i sammensætningen af ​​mange malinger og lakker er et opløsningsmiddel, der kan korrodere alle pakninger af dårlig kvalitet.

Sprøjtepistoler har en anden placering af tønder. Der er ingen grundlæggende forskel i dette, om flanken er placeret under eller over. Tønder er lavet af forskellige materialer. Metal tønder er lettere at skylle, og fra nylon - vil medvirke til hurtigt at bestemme vandemulsionsforbruget, da de er mere gennemsigtige.

Når du vælger en sprøjtepistol, skal du huske, at hvis dine planer ikke gør maleri af lofter til din egen virksomhed, og du ikke forventer meget arbejde, men kun en lille reparation i dit eget hjem, bør du ikke betale for en professionel pneumatisk maskine. Dette fører jo nødvendigvis til en stigning i prisen på maling af loftet med vandbaseret maling.

Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet uden "dikkedarer", hvis omkostning er omkring 400 rubler. Men hvis du skal arbejde på en høj trinladder, skal du vælge en elektrisk sprøjtepistol, da den er mere kompakt og bekvem at bære og bruge i højden, og holder også på ryggen med et bælte, hvilket gør maleriet meget lettere.

At lave sprøjtepistol gør det selv

Airbrushen er ikke særlig svært at lave sig selv. Det vigtigste er at følge vores detaljerede plan for fremstillingen af ​​enheden, som er angivet nedenfor. For at lave en simpel forstøver er der ikke behov for at bruge på køb af specielle materialer. Forbered dig på at starte et lille stykke skum, som bruges ved udførelse af isoleringen af ​​balkonen eller som et lydisoleret materiale.

Skær skumelementet af den ønskede form ud. Elementets form er valgt, afhængigt af det skib du har valgt at male. Enhver flaske eller krukke er egnet som et skib. Samtidig skal halsen være bredere. Skæreelementet fra polyfoam skal passe tæt sammen med dens nederste del ind i beholderens hals.

Lav flere huller i skummets overflade. Og endnu bedre - bor, for når du laver huller, kan du nemt beskadige det skrøbelige skum. Et hul er lavet fra øvre side af emnet, en hul stang vil blive installeret der (tomt kasse fra en kuglepen).

Bor et andet hul vandret. Stangen er monteret i den. Når du laver et hul, der er placeret lodret, kan du bruge proppen fra flasken, som fungerer som et skib, som vægt.

Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush

Maleri af loftet vodoemulsionkoy ved hjælp af en pistol er ikke meget forskellig fra maleri til en anden overflade, men er ikke desto mindre en række af de funktioner, som du kan tjekke ved at se på videoen af ​​maleriet af loftet latex maling, og som er vigtige at overveje, hvis du er i maleri business newbie.

Forberedelse til at male loftet med en airbrush

Det er nødvendigt at starte et maleriværk først og fremmest med forberedelse af maling til tegning. I vandbaseret maling skal der tilsættes vand og blandes grundigt, hvis det kræves i instruktionerne. For at gøre dette, plejer du at bruge byggemixer eller visp til boret. Vandig emulsionsmaling korroderer ikke huden, så i mangel af mekaniske værktøjer kan du blande sammensætningen selv med dine hænder.

Derefter skal du tilføje farve, hvis du vil give malingen en vis tone. Tilsæt stoffet i små doser og bland konstant. Husk at forlade i en blanding af farvepletter er uacceptabel. Det er bedre at forberede en del maling med en margen, da det med sin mangel vil være meget svært at fange nøjagtig denne skygge.

Overvej at farvesammensætningen har en lysere og dybere skygge i flydende form end i udtørret og påført form. Som regel kan en malingskasse, der for nylig er blevet åbnet, i sig selv tørre partikler af maling og forskellige blodpropper, som kan tilstoppe i den efterfølgende dyse i sprøjtepistolen eller en lignende blodprop på dit loft.

Derfor skal malingen være helt ren og uden fremmede partikler. Til dette formål anbefales det at filtrere malingen gennem et fugtgivende tæt stof, der ikke har en hydrofob imprægnering. Det er nødvendigt at springe over den allerede fortyndede sammensætning. Filtrering vil hjælpe dig med at slippe af med klumper og blodpropper af tørret maling, samt andre affald.

Proceduren for male loftet latex maling ved hjælp af en sprøjtepistol er forskellig fra malingen med en rulle eller pensel, der hænger i luften en stor mængde af pulveriseret sammensætning, som aflejres ikke kun på loftet overflade, men også på alle overflader, herunder dit åndedrætsorganerne og øjne. Derfor skal du altid bære åndedrætsværn eller gasbind, såvel som beskyttelsesbriller, som vist på billedet om at male loftet med vandbaseret maling.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Alle ubevægelige - dæksel med plastikfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Fremgangsmåden til maling af loftspraypistolen

Maling af loftet med en airbrush kan give dig et uovertruffen resultat i forhold til brugen af ​​en børste eller rulle. Ved maling af loftet er det vigtigt, at det lag af maling, der påføres, er så ensartet og tynd som muligt. Før maling skal loftet tage sprøjtepistolens dyse til siden, da det i første omgang kan smide ud for meget.

Så snart malingen sprøjtes jævnt, kan du begynde at anvende sammensætningen til loftet. En passende afstand, der adskiller sprøjtepistolen fra loftoverfladen, er ca. 30 til 50 centimeter. Dysens optimale hastighed er 5 sekunder pr. Lineær måler. Strålen skal rettes vinkelret på den malet loftoverflade.

Mentalt opdele flyet i firkanter, der svarer til længden af ​​din arm. Du og vil male disse firkanter en efter en, først tværgående og derefter langsgående bevægelser. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du under ingen omstændigheder længe på et sted, fordi det er for tykt, og alt materiale vil dryppe ned. Farvning udføres bedst ved at overholde det samme tempo.

Det anbefales at male loftet med vandig emulsionsmaling i tre lag. Hvert lag bør kun påføres efter tørring af den forrige. I intet tilfælde må der ikke påføres et lag på den endnu ikke frosne primer eller ikke tørret farvestofsammensætning, fordi den vandbaserede maling vil falde dårligt og afskalning hurtigt nok. Og som følge heraf skal du gøre alt arbejdet på ny.

Den bedste tid til at skabe det første og tredje lag betragtes som morgen og aften, når rummet er godt oplyst, men ikke direkte sollys. Det er ikke nødvendigt at følge denne anbefaling. Det vigtigste er, at alle malingsfejl er tydeligt synlige, og lysets indfaldsvinkel skal være så tæt på konstant som muligt for dette rum.

Fejl ved måling af loftspraypistol

Men hvis du stadig har lavet fejl ved at male loftet, skal du finde ud af, hvad de er forbundet med. Hvis du ikke overholdt teknologien til at male loftet med vandbaseret maling, og det samlede dråber, indikerer dette en utilstrækkelig bevægelseshastighed for sprøjtepistolens dyse. Som vi allerede har sagt, skal overskydende maling opsamles med en svamp, og på toppen skal du lave et andet lag vandbaseret maling.

Hvis laget kom tykt ud, og malingen begyndte at skrælle, skal du tage følgende handlinger: gennembor de steder, hvor der er delaminationer, sand dem, prime og så maling igen. Husk at vente, indtil materialet er helt tørt og igen gå på loftets overflade med et lag maling for at undgå synlighed af tidligere korrektioner.

Hvis der efter maling af loftet er opstået korn eller bakker på overfladen, ligger årsagen til denne mangel i den oprindeligt forurenede maling. For at fjerne denne ulempe skal du gipsere hele loftoverfladen med emery papir. Tag et medium eller fint gruspapir. Derefter spændes din maling gennem cheesecloth og påfør et andet lag på loftet.

Således kan maling af loftet med vandbaseret maling, når du bruger sprøjtepistolen, ikke ødelægge din reparation. Du vil evigt glemme de mørke striber, skilsmisse og spor af maling på loftoverfladen. Derudover kan du opnå en perfekt ensartet overflade, som ikke kan opnås med en børste eller rulle. Hvad man skal huske om tiden til at male loftet med en malerulle.

Mal loftet med en airbrush (10 billeder)

Moderne efterbehandlingspaneler og film til loftet er ikke altid helt miljøvenlige og imprægneres over tid med en tilstrækkelig stor mængde dampe, ikke altid af en behagelig aroma, tilstoppet med støv. Derudover installeres de på rammen, hvilket reducerer rummet i rummet betydeligt, og prisen er flere størrelsesordener højere end traditionelt maleri eller hvidvaskning.

Derfor bør du ikke forlade den klassiske version af loftet, som består af kun tre faser - gips, kitt og maling. Kvalitativt udført arbejde på denne måde, holdbar, altid i mode og ikke bliver kedeligt for øjet.

Imidlertid er maleriet arbejde udført af en rulle eller børste en ganske tidskrævende procedure. Det tager meget tid og kræfter. Vejen ud af situationen kan være en hurtigere afslutning - maler loftet med en airbrush.

Vælg type sprøjtepistol

Den ensartede påføring af maling på overfladen kan påføres ved enhver form for sprøjtepistol. Forskellen mellem dem ligger i enhedens design, princippet om drift, præstation, afstand, fra hvilken farvestoffet sprøjtes og selvfølgelig i pris. Disse værktøjer varierer i den måde, de håndteres på.

Manuel sprøjtepistoler

 • suge- og udløbsventiler;
 • trykslange;
 • fiskestænger;
 • ærmer med sugfilter;
 • dække;
 • pumpen.

En pumpe med et stempelsystem er placeret i et cylinderformet hus. En fiskestang kan forlænges eller forkortes ved hjælp af komponenter.

De vigtigste dele af enheden har anti-korrosionsegenskaber og høj slidstyrke. Stempelhåndspistolpistol til loftet fungerer i overensstemmelse med princippet om væskesugning fra beholderen og efterfølgende sprøjtning på overfladen. Væske suges ind i muffen med et indbygget filter, hvor stemplet er åbent. Stangen vender tilbage og lukker ventilen og klemmer væskemassen i cylinderen. Ved forhøjet tryk overføres det videre langs stangen til sprøjten. I slutningen af ​​arbejdet rengøres og vaskes alle dele af værktøjet.

Pneumatiske enheder

Værktøjet består af:

 • metal tilfælde;
 • en pistol;
 • begyndende trigger;
 • sprøjtetank;
 • trykregulator;
 • slange.

De deltager i kompressoren, hvorfra komprimeret luft træder gennem slangen ind i tanken og mætter malematerialet. Den flydende opløsning beriget med luft bevæger sig ind i malingssprøjten og sprøjtes derefter over loftet i et jævnt lag. Værktøjet er lavet med tankens øvre og nedre placering. Flydende maling kommer ind i sprøjten fra toptanken ved tyngdekraften og fra bunden ved at skabe et vakuum.

Det er vigtigt! Det er mere bekvemt at male loftet med en airbrush med den øverste placering af cisternen og vægge med den nedre cistern.

Elektrisk værktøj

Elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet er en enhed med den højeste ydeevne og ensartethed af påføring af efterbehandling lag. Et sådant værktøj kan skabe glatte og ensartede overflader. Elektriske sprøjtepistoler fås i to typer: stempel og pneumatisk.

Til maling af loftet er det bedst at bruge en pneumatisk model, der er udstyret med en lille kompressor. Kompressoren pumper luft ind i en cylinder af maling og bryder den i små partikler, der sprøjtes over overfladen i et jævnt lag. I sprøjtepistolen af ​​stempletype blandes maling, der passerer under tryk gennem en dyse af et specielt design, ikke med luft og har derfor større partikler.

Hver type sprøjtepistol har visse begrænsninger på farvestoffets viskositet og anvendes til forskellige typer maling.

Typer af maling til at male loftet med en airbrush

Det er muligt at male loftet med malinger lavet på en anden basis, hvis valg påvirkes af luftfugtigheden i det reparerede rum og tilstedeværelsen af ​​dampe af kemisk aggressiv karakter.

Vanddispersionsmaling baseret på akryl eller latex

Sammensætningen af ​​akrylmaling omfatter:

 • polyacrylatpolymerer,
 • filmdannende stoffer (copolymerer),
 • vand
 • forskellige fyldstoffer
 • tilsætningsstoffer.

Malingen på overfladen danner en stærk elastisk film. Materialet har høj vedhæftning, tørrer hurtigt, er ikke bange for fugt, sollys og temperatur ekstremer. Miljøvenlige malinger produceret i en bred vifte af farver er velegnede til at dekorere loftet på et soveværelse, stue eller børneværelse.

Hvis akrylmaling danner en matfilm, når den påføres, så kan du med en latex skabe en silkeblank overflade. Vanddispersionsmaling påføres let på den malede overflade med et elektrisk værktøj med en god dyse og en retningsbrænder.

Silikat maling

De frigives i en pakke med to muligheder. I en jernbeholder - en koncentreret opløsning af flydende kaliumchloridglas, i papirposer - en tør blanding af mineralske pigmenter og fyldstoffer, der er resistente over for alkalier. Bland ingredienserne straks inden påføring i loftet. For det første fortyndes kaliumglas med vand, og derefter injiceres pigmentdelen. Overflader malet med silicatmaling har:

 • høj hydrofobicitet
 • dampgennemtrængelighed;
 • resistent over for høje temperaturer;
 • biologiske virkninger
 • brandmodstand.

Loftet af badeværelser, køkkener og korridorer er dekoreret med en sådan maling. Da den har en høj gennemsigtighed, påføres den med en spray i to lag.

Silikone maling

De er sammensat af organosiliciumharpikser fortyndet med vand. Malingen afviser vand, tolererer temperatursvingninger, skjuler små revner, loftsrudhed, har en høj vedhæftning og selvrensende effekt. Det forekommer ikke svamp og skimmel. Malingen bruges som en base for farvning. Forskellige nuancer af suspensionen er givet ved indførelse af specielle farver. Til anvendelse af silikone maling materialer kan du bruge enhver spray pistoler.

Forberedelse til maling og arbejde med sprøjtepistolen

Derefter skal du dække hele loftoverfladen med en primer for bedre vedhæftning og lade tørre godt inden male. I løbet af denne tid kan du forberede malingen. Det bør ikke være for tykt og derfor om nødvendigt tilføje vand eller et specielt opløsningsmiddel til det, afhængigt af dets type, og bland grundigt. For at rense maling fra klumper, blodpropper og urenheder, der kan tilstoppe hullerne i dysen, skal dets fortyndede sammensætning filtreres gennem en tyk klud.

Loft maleri proces

Brug beskyttelses tøj, briller, åndedrætsværn eller gasbind. Før man måler loftet med en airbrush, er det nødvendigt at justere åbningen gennem hvilken farvestoffet leveres til den optimale størrelse. Dette gør det muligt for værktøjet at anvende et tyndere lag.

For at bestemme den ønskede længde af "fakkel" til højkvalitetssprøjtning udfør et testmaleri. Normalt er længden af ​​"fakkel" 75 - 100 cm. Det er nødvendigt at påbegynde anvendelsen af ​​malingbelægning fra hjørnerne af rummet og gradvist flytte til midten. Sprøjten skal holdes strengt vinkelret på loftoverfladen. Håndbevægelser under farvning er cirkulære, ensartede og uhyggelige, udføres i konstant tempo. Malingen skal gå i striber, mens den næste strimmel overlapper den forrige. De opståede fejl er skjult af det andet lag af farvesammensætningen, idet det påføres umiddelbart efter, at det første lag tørrer. Hvis der dannes dråber på overfladen, kan de opsamles med en svamp og sætte et andet lag maling.

Bemærk. Du skal vide, at for meget lagtykkelse i fremtiden kan føre til skrælning af maling fra loftet. Så skal du sande disse steder, primet og malet igen.

konklusion

Hvis sprøjtepistoler anvendes ved maling af loftet, er overfladen helt ensartet, uden mørke striber, erosion og spor af lagovergang. Desuden opstår farvning hurtigt nok.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Airbrush - en anordning til påføring af reparations- og malesammensætninger på forskellige overflader. Med det kan du ikke kun male væggene og loftet, men også at udføre mange andre byggeaktiviteter. Hvordan man vælger og bruger sprøjtepistolen, vil blive diskuteret i denne artikel.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Fordelene ved at arbejde med sprøjtepistolen

I modsætning til en pensel og rulle anvender sprøjtepistolen farvestoffet i et tyndt og jævnt lag. Derudover giver brugen af ​​sprøjtepistolen følgende fordele:

 • forbruget af farvesammensætningen falder med 20-40 procent;
 • maling applikationshastigheden øges, når op til 400 m 2 pr. time afhængigt af enhedens ydeevne;
 • Ved hjælp af en sprøjtepistol kan du anvende ikke kun indvendige maling, men også hvidvaskning, lakker, antiseptiske midler og efterbehandlingstæt;
 • fremkomsten af ​​striber, strimler, hår fra en børste er udelukket.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen eliminerer dannelsen af ​​striber og striber

Produktiviteten af ​​en airbrush afhænger af dens type og effekt. Valget af sprøjteudstyr på byggemarkedet er ekstremt bredt, fra lavpris husstand til professionel. Når du vælger en enhed, skal du sammenligne dine behov og mulighederne for de modeller, du kan lide, da dette vil spare penge og samtidig få mest muligt ud af det.

Sprøjtepistoltyper

Af princippet om forsyning af maling kan alle sprøjtepistoler opdeles i tre grupper:

 • manuel - blandingen pumpes ind i dem ved hjælp af et håndtag;
 • husholdnings elektriske

220 V;

 • pneumatisk, forbundet til en ekstern kompressor.
 • Valget af pistolen afhænger af kravene til det med hensyn til ydeevne, evnen til at anvende forskellige farvende væsker, brugervenlighed og pris.

  Typer af sprøjtepistoler ved hjælp af malingsforsyning

  Håndspraypistoler

  De bruges med et lille område af finish til sprøjtning hvidvask og vandbaseret maling. Udførelsen af ​​den manuelle sprøjtepistol er lille - op til 250 m 2 pr. Time. Arbejdstrykket er også lille - op til 0,6 MPa, så apparaterne er ikke designet til at arbejde med viskose forbindelser - lak, kitt. Manuelle sprøjtepistoler kan anvendes til at anvende et flydende antiseptisk eller flammehæmmende middel samt til behandling af haverafgrøder fra skadedyr.

  Håndspraypistol er vist på illustrationen. Malingen i den leveres af en stempelpumpe placeret i en cylindrisk krop. Pumpen styres af håndtaget: malerens assistent flytter den op og ned.

  Airbrush manuel KROS-1M

  I den nederste del af kroppen er der et reservoir til farvestoffet, to slanger er forbundet med det - sugning og tryk. Når pumpe stangen bevæger sig opad inde i tanken, opstår der et vakuum, som følge af hvilken maling trækkes fra den ydre tank gennem sugeslangen. For at forhindre tilstopning af pistolen med faste partikler er muffens ende forsynet med et filter. For at undgå omvendt bevægelse af maling i tanken er der tilvejebragt en sugeventil.

  Når stangen bevæger sig nedad i pumpen, opstår der et overtryk, og maling fra reservoiret føres gennem trykslangen ind i fiskestangen. Ved enden af ​​fiskestangen er der en dyse, som du kan justere sprøjtevinklen på. I den anden ende er der installeret en lukkeventil. En fiskestang består af to dele, så du kan ændre længden, hvilket er praktisk, når du maler loftet.

  Ordningen med arbejde med manuel airbrush

  Fordele ved håndspraypistoler:

  • lav pris;
  • simpelt design, pålidelighed;
  • ingen forbindelse til det elektriske netværk eller kompressor;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lang fiskestang, som gør det muligt at male loftet uden en trinladder.

  Ulemperne indbefatter det faktum, at indretningen:

  • har lav produktivitet
  • vi kræver mindst en assistent
  • Ikke egnet til alle typer maling og lakssammensætninger.

  Tekniske egenskaber ved manuel sprøjtepistol SO-20B

  Vær opmærksom! Manuel sprøjtepistol er en god budgetmulighed til engangsbrug eller små mængder arbejde. Det er også praktisk at give (maleri af facader, et hegn, trunks af træer).

  Elektriske sprøjtepistoler

  Det virker, når det er tilsluttet et husholdningsnet eller batteri. Takket være den elektriske pumpe er disse sprøjtepistoler meget mere praktisk at bruge.

  Elektrisk sprøjtepistol BOSCH PFS 105 E

  Afhængig af modellen kan elektriske sprøjtepistoler anvendes til at anvende:

  • vandbaseret maling, kridt og kalk hvidvask;
  • akryl og olie maling;
  • lak;
  • primere, herunder harpiksbaseret
  • antiseptiske træbeskyttelsesformuleringer.

  Elektriske maling sprøjter er opdelt i:

  • luft;
  • luftfri eller membran.

  Luftmodeller kombinerer i ét tilfælde en mekanisme, der skaber øget lufttryk og en sprøjte. Normalt anvendes de til at anvende sammensætninger med lav viskositet.

  Enheden er en elektrisk luftspray

  Udformningen af ​​billige luftspraygeværer er ret simpel. De består af et hus, en sprøjtedyse, en malingstank og en kontrolknap.

  Placeringen af ​​glasset til maling kan være:

  • med top placering;
  • med lavere arrangement.

  Mere kraftfulde elektriske luftmodeller er udstyret med en pumpe i et separat hus, en sprøjtepistol og en forbindelsesslange.

  Airbrush elektrisk WAGNER W 550

  Den største fordel ved luftspray pistoler er, at den forsigtigt konturerede fakkel giver dig mulighed for at fordele maling i et tyndt lag over overfladen med enhver lettelse uden at skabe knuder. Ulempen er også forbundet med lavt arbejdstryk: Mælkeoverføringsfaktorens koefficient er lav, de skaber et farvemiddelsdæk om maleren, hvilket medfører spild af maling.

  Video - Gennemgang af den elektriske airbrush WAGNER 565

  Membran sprøjtepistoler har et højere arbejdstryk, hvilket tillader deres anvendelse til anvendelse af viskose sammensætninger. Strukturelt består de af en maleri enhed, hvor der på grund af membranens vibrationer skabes en højtryksmaling samt sprøjtepistolen med en dyse. Elementerne er forbundet med en højtryksslange.

  Elektrisk luftfri sprøjtepistol

  Hullet i den luftløse sprøjtedyse er meget lille, og maleriet har en klar kontur. Overføringsfaktorens farvefaktor er meget højere end en luftspraypistol, og opløsningen kan påføres retningsbestemt.

  Airless Spray Gun Device

  Dette er forbundet med manglende membraninstallationer: Når der påføres malinger og lakker på ujævne overflader, kan knuder og dårligt farvede områder dannes. Derudover skal maleren overvåge tidspunktet for dækning af forskellige områder, ellers vil tykkelsen af ​​laget og belægningen være anderledes.

  Processen med at male luftfri sprøjtepistol

  Hvordan vælger man en elektrisk sprøjtepistol og hvad skal man være opmærksom på, når man køber? De vigtigste parametre vigtige for arbejde er beskrevet i tabel 1.

  Tabel 1. De vigtigste egenskaber ved elektriske sprøjtepistoler.

  Hvilken sprøjtepistol vælger man at male loftet?

  Få mennesker kan lide at male lofter, fordi jobbet ikke er meget behageligt: ​​enten lofterne er meget høje, og du kan ikke nå dem, så skal du male loftet i værelser, der ikke er fritaget for møbler eller udstyr, så er loftet meget stort. Under sådanne bestemte betingelser kan udsigten til maleri på den gammeldags måde med en børste og rulle simpelthen skræmme. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde?

  Når behovet for at male loftet opstår før dig, er det første at gøre ved at bestemme mængden af ​​maleri og den kvalitet, der kræves af det malede loft. Også et vigtigt punkt - det tidspunkt, hvor du skal færdiggøre maleriarbejdet.

  Overvej de normale tilfælde af maling lofter.

  Det er nødvendigt at male loftet i huset eller i sommerhuset. Vandig emulsionsmaling, latex eller acryl. Volumen - standardloftet i enhver lejlighed, eller lidt mere. Loft højde på 3 meter. Kvaliteten kræves er god (for os selv male vi!). Der er ikke noget ønske om at ansætte malere (de er vant til at gøre alt i huset selv). Der er hverken tid eller sundhed eller ønske om at male med en rulle, og derefter forlader rullen båndet og giver ikke høj kvalitet maleri.

  Den bedste løsning i dette tilfælde ville være at købe en elektrisk sprøjtepistol af Wagner-typen, med en nedre tank og en forlængelse eller med en maleskovl. Til vandbaserede maling lancerer Wagner WallPerfect elektriske sprøjtepistoler.

  Ved arbejde med sprøjtepistolen med den nedre tank skal tanken med jævne mellemrum tilføje maling. Teoretisk vil maling fra en 1,8 liter tank være nok til 8-10 meter fra loftet. Du holder sprøjtepistolen med to hænder: med en hånd, sprøjtepistolens håndtag, med den anden hånd en forlængelse (som en pistol). At holde sprøjtepistolen med en hånd i udvidet position er kun mulig, hvis du er en bodybuilder. Maleri med en sådan airbrush udføres takket være en luftturbine, der tvinger luft, skaber et vakuum af luft og sprayer maling.

  Til ensartet maling er det nødvendigt at overlappe det foregående malingaftryk med ca. 20 procent, dvs. du kører en sprøjtepistol i en lige linje i en retning, og når du drejer det, kører du lidt til det forrige lag.

  Malingen til sådanne elektriske sprøjtepistoler anbefales at være lidt fortyndet med 10 procent. Samtidig skal fortyndingsforholdene overholdes, så forskellige maletanke ikke fortyndes på forskellige måder, og du flyder ikke farve, blænding, "skyer" og andre vises ikke problemer.

  Med små mængder maleri har disse sprøjtepistoler vist sig at være de bedste, fordi Ved en tilstrækkelig høj malingshastighed (op til 10 kvadratmeter på 10 minutter) er maleriets kvalitet meget bedre end fra en rulle.

  Ved arbejde med en elektrisk sprøjtepistol, der tager maling fra skovlen, øges arbejdshastigheden en og en halv gange på grund af at du fortynder malingen en gang i fabrikspanden, men der kan være nogle nuancer på kvaliteten af ​​den malede overflade. Faktum er, at ikke alle malinger suges jævnt ind, og hvis malingen ikke fortyndes ordentligt, er fakslens pulsationer mulige, og hvis malingen ikke har en meget god skjulekraft, kan der forekomme blænding. Derfor er disse kanoner til at male loftet eller væggene i deres foretrukne lejlighed normalt ikke brugt, de bruges ofte ZhEKi, Deza, Skoler, klinikker, hvor kvaliteten af ​​maleriet ikke er meget mager.

  Det er nødvendigt at male et stort rum med højt til loftet op til 4 meter eller store mængder. Vandig emulsionsmaling. Kvalitet kræves gennemsnittet (den vigtigste ting at anvende). Maling, som altid, har brug for "i går."

  Du skal bruge en højtryks-luftløs måleenhed med en særlig fiskestang på sprøjtepistolen (nogle mennesker kalder dette en "boom" -enhed, en forlængelse af en sprøjtepistol, et "rør").

  Fiskestænger til sprøjtepistoler, jeg mødte op til 3 meter i længden. De kan bruges med en speciel sprøjtepistol eller med en standard sprøjtepistol, hvortil de rulles gennem en gevindforbindelse i stedet for en dyseholder. Fiskestænger leveres med en drejelig dyseholder, så loftet er malet i rette vinkler. Der er også lige fiskestænger, men det er ikke helt korrekt at bruge dem, for når der påføres maling i en vinkel, dannes "knuder" på det nærmeste punkt af maleriet og sløret i det fjerne.

  De malingsaggregater, hvorfra sprøjtepistolerne kan arbejde med stænger, er også forskellige. Normalt er disse elektriske malerier med et maksimalt maletryk på op til 250 bar. Malingsaggregaterne skal vælges ud fra deres maksimale produktivitet, som alle fabrikanter af malingsaggregater indikerer på den frie kanal, dvs. på vandet og uden slanger og sprøjtepistoler for at kunne sammenligne malingsenheder for en standard væske. Derfor, hvis der i indikationen for malerapparatet er angivet ydeevne, for eksempel 6 liter pr. Minut, så er dette den maksimale fri strøm af pumpen. Faktisk, når man arbejder med vandbaseret maling, vil forbruget være maksimalt 1 liter pr. Minut. Resten af ​​forskydningen tæller som en sikkerhedsmargen. Det anbefales at vælge malingsapparatet, så det virker ved 30% af dets maksimale forskydning. I dette tilfælde vil bære reparationssæt være langsomme.

  Det er værd at huske på, at malingsenhederne også er forskellige: membran og stempel. Hvis malingen er viskøs, er det værd at tage et stempelmaleri, hvis væskemembranen. Hvis dit valg falder på et elektrisk stempel, så glem ikke at købe en spændingsregulator til det, da næsten alle stempelcomputere har computere "hjerner", og du bliver nødt til at arbejde på en byggeplads hvor spændingsfald ikke er ualmindeligt.

  For begge ovennævnte opgaver skal du ikke glemme at dække alle lokaler, møbler, udstyr og andet cellofan eller aviser, fordi og når luftfri og HVLP sprøjtning maling, er der stadig en lille (og hvis ikke korrekt fortyndet, så en meget stor) farverig tåge.

  Og den sidste anbefaling. Hvis du har brug for at male en stor lader eller lofter i 16. etage eller et stort værksted, så se straks malerenheden. Elektriske sprøjtepistoler til sådanne målestørrelser er ikke egnede: Selvom det overlever i processen, så skal du male meget lang tid, og det er usandsynligt, at malevilkårene passer til dig.