Airbrushes til maling vægge og lofter

Airbrush - en anordning til påføring af reparations- og malesammensætninger på forskellige overflader. Med det kan du ikke kun male væggene og loftet, men også at udføre mange andre byggeaktiviteter. Hvordan man vælger og bruger sprøjtepistolen, vil blive diskuteret i denne artikel.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Fordelene ved at arbejde med sprøjtepistolen

I modsætning til en pensel og rulle anvender sprøjtepistolen farvestoffet i et tyndt og jævnt lag. Derudover giver brugen af ​​sprøjtepistolen følgende fordele:

 • forbruget af farvesammensætningen falder med 20-40 procent;
 • maling applikationshastigheden øges, når op til 400 m 2 pr. time afhængigt af enhedens ydeevne;
 • Ved hjælp af en sprøjtepistol kan du anvende ikke kun indvendige maling, men også hvidvaskning, lakker, antiseptiske midler og efterbehandlingstæt;
 • fremkomsten af ​​striber, strimler, hår fra en børste er udelukket.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen eliminerer dannelsen af ​​striber og striber

Produktiviteten af ​​en airbrush afhænger af dens type og effekt. Valget af sprøjteudstyr på byggemarkedet er ekstremt bredt, fra lavpris husstand til professionel. Når du vælger en enhed, skal du sammenligne dine behov og mulighederne for de modeller, du kan lide, da dette vil spare penge og samtidig få mest muligt ud af det.

Sprøjtepistoltyper

Af princippet om forsyning af maling kan alle sprøjtepistoler opdeles i tre grupper:

 • manuel - blandingen pumpes ind i dem ved hjælp af et håndtag;
 • husholdnings elektriske

220 V;

 • pneumatisk, forbundet til en ekstern kompressor.
 • Valget af pistolen afhænger af kravene til det med hensyn til ydeevne, evnen til at anvende forskellige farvende væsker, brugervenlighed og pris.

  Typer af sprøjtepistoler ved hjælp af malingsforsyning

  Håndspraypistoler

  De bruges med et lille område af finish til sprøjtning hvidvask og vandbaseret maling. Udførelsen af ​​den manuelle sprøjtepistol er lille - op til 250 m 2 pr. Time. Arbejdstrykket er også lille - op til 0,6 MPa, så apparaterne er ikke designet til at arbejde med viskose forbindelser - lak, kitt. Manuelle sprøjtepistoler kan anvendes til at anvende et flydende antiseptisk eller flammehæmmende middel samt til behandling af haverafgrøder fra skadedyr.

  Håndspraypistol er vist på illustrationen. Malingen i den leveres af en stempelpumpe placeret i en cylindrisk krop. Pumpen styres af håndtaget: malerens assistent flytter den op og ned.

  Airbrush manuel KROS-1M

  I den nederste del af kroppen er der et reservoir til farvestoffet, to slanger er forbundet med det - sugning og tryk. Når pumpe stangen bevæger sig opad inde i tanken, opstår der et vakuum, som følge af hvilken maling trækkes fra den ydre tank gennem sugeslangen. For at forhindre tilstopning af pistolen med faste partikler er muffens ende forsynet med et filter. For at undgå omvendt bevægelse af maling i tanken er der tilvejebragt en sugeventil.

  Når stangen bevæger sig nedad i pumpen, opstår der et overtryk, og maling fra reservoiret føres gennem trykslangen ind i fiskestangen. Ved enden af ​​fiskestangen er der en dyse, som du kan justere sprøjtevinklen på. I den anden ende er der installeret en lukkeventil. En fiskestang består af to dele, så du kan ændre længden, hvilket er praktisk, når du maler loftet.

  Ordningen med arbejde med manuel airbrush

  Fordele ved håndspraypistoler:

  • lav pris;
  • simpelt design, pålidelighed;
  • ingen forbindelse til det elektriske netværk eller kompressor;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lang fiskestang, som gør det muligt at male loftet uden en trinladder.

  Ulemperne indbefatter det faktum, at indretningen:

  • har lav produktivitet
  • vi kræver mindst en assistent
  • Ikke egnet til alle typer maling og lakssammensætninger.

  Tekniske egenskaber ved manuel sprøjtepistol SO-20B

  Vær opmærksom! Manuel sprøjtepistol er en god budgetmulighed til engangsbrug eller små mængder arbejde. Det er også praktisk at give (maleri af facader, et hegn, trunks af træer).

  Elektriske sprøjtepistoler

  Det virker, når det er tilsluttet et husholdningsnet eller batteri. Takket være den elektriske pumpe er disse sprøjtepistoler meget mere praktisk at bruge.

  Elektrisk sprøjtepistol BOSCH PFS 105 E

  Afhængig af modellen kan elektriske sprøjtepistoler anvendes til at anvende:

  • vandbaseret maling, kridt og kalk hvidvask;
  • akryl og olie maling;
  • lak;
  • primere, herunder harpiksbaseret
  • antiseptiske træbeskyttelsesformuleringer.

  Elektriske maling sprøjter er opdelt i:

  • luft;
  • luftfri eller membran.

  Luftmodeller kombinerer i ét tilfælde en mekanisme, der skaber øget lufttryk og en sprøjte. Normalt anvendes de til at anvende sammensætninger med lav viskositet.

  Enheden er en elektrisk luftspray

  Udformningen af ​​billige luftspraygeværer er ret simpel. De består af et hus, en sprøjtedyse, en malingstank og en kontrolknap.

  Placeringen af ​​glasset til maling kan være:

  • med top placering;
  • med lavere arrangement.

  Mere kraftfulde elektriske luftmodeller er udstyret med en pumpe i et separat hus, en sprøjtepistol og en forbindelsesslange.

  Airbrush elektrisk WAGNER W 550

  Den største fordel ved luftspray pistoler er, at den forsigtigt konturerede fakkel giver dig mulighed for at fordele maling i et tyndt lag over overfladen med enhver lettelse uden at skabe knuder. Ulempen er også forbundet med lavt arbejdstryk: Mælkeoverføringsfaktorens koefficient er lav, de skaber et farvemiddelsdæk om maleren, hvilket medfører spild af maling.

  Video - Gennemgang af den elektriske airbrush WAGNER 565

  Membran sprøjtepistoler har et højere arbejdstryk, hvilket tillader deres anvendelse til anvendelse af viskose sammensætninger. Strukturelt består de af en maleri enhed, hvor der på grund af membranens vibrationer skabes en højtryksmaling samt sprøjtepistolen med en dyse. Elementerne er forbundet med en højtryksslange.

  Elektrisk luftfri sprøjtepistol

  Hullet i den luftløse sprøjtedyse er meget lille, og maleriet har en klar kontur. Overføringsfaktorens farvefaktor er meget højere end en luftspraypistol, og opløsningen kan påføres retningsbestemt.

  Airless Spray Gun Device

  Dette er forbundet med manglende membraninstallationer: Når der påføres malinger og lakker på ujævne overflader, kan knuder og dårligt farvede områder dannes. Derudover skal maleren overvåge tidspunktet for dækning af forskellige områder, ellers vil tykkelsen af ​​laget og belægningen være anderledes.

  Processen med at male luftfri sprøjtepistol

  Hvordan vælger man en elektrisk sprøjtepistol og hvad skal man være opmærksom på, når man køber? De vigtigste parametre vigtige for arbejde er beskrevet i tabel 1.

  Tabel 1. De vigtigste egenskaber ved elektriske sprøjtepistoler.

  Manuel airbrushes til hvidvaskning: typer og brug

  Før eller senere udfører arbejdet færdiggørelse af maling af vægge og loft. Enig, at hvidtning af loftet med en rulle eller en pensel er meget lang og ubelejligt. Moderne teknologi er længe blevet styret fremad og for at lette det arbejde, der nu anvendes sprøjtepistoler eller sprøjtepistoler.

  Byggevirksomheder tilbyder et bredt udvalg af produkter i denne kategori, alle kan finde en enhed på forespørgsel og en tegnebog.

  Formål og fordele ved brug

  Sprøjtepistolen anvendes i arbejdet til at anvende de ønskede lakmaterialer, limeopløsninger, forskellige pletter, primeropløsninger til de forberedte arbejdsflader eller blot fugte dem med rent vand efter behov. Ved hjælp af en sprøjte er det muligt at male store overflader med et ensartet lag mørtel, mens malingen vil gå meget glat og jævnt.

  Derudover er det muligt at sætte tonere og nitrolacer på genstandene i overensstemmelse med dine krav med den rigtige maling sprøjtepistol.

  Brugt i arbejdet med løsninger og farvestoffer sprøjtes med en bred luftstråle, som garanterer en smuk færdig eftertanke efter tørring. Sammenligning af dørene, hvoraf den ene er malet med en børste, og den anden med en malingspistol, vil forskellen være slående og valget vil blive efterfulgt af sprøjtepistolen.

  En sådan uundværlig ting i husstanden, ud over andre faciliteter, er udstyret med justerbar væsketilførsel, og nogle værktøjer har specielle dyser i sættet, hvorved du kan ændre tykkelsen af ​​malingstrømmen. Dette kan være nyttigt, når man måler små genstande eller svært tilgængelige steder.

  Der er også fordele ved en sprøjtepistol over en pensel.

  Når man starter hvidvaskning, er det vigtigt at vide, at kalkopløsningen er meget kaustisk og væske, og i tilfælde af kontakt med huden kan det forårsage en forbrænding, der er ekstremt ubehagelig og farlig.

  Væske er det ret vanskeligt at anvende en sådan løsning glat uden at dekorere væggen med unødvendige pletter og pletter.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du anvende en limeopløsning jævnt og male over selv de mest komplekse overfladearealer. Du behøver ikke stiger til at få og male over loftet og hjørnerne mellem loftet og væggene - specielle fiskestænger, der er fastgjort til værktøjet, hjælper dig med at dække loftet med kalkmørtel, der står på gulvet. Derudover kan du spare tid ved at bruge dette værktøj, fordi med sprøjtepistolen er det muligt at dække store områder hurtig nok ved at anvende løsningen jævnt og minimere forurening fra stænk.

  Selvom du tog en sprøjtepistol for første gang, får du stadig et godt resultat.

  Typer: Hvordan vælger man?

  Hver sprøjte på markedet for bygningsværktøjer adskiller sig fra andre i dets egenskaber. Dette kan være kompleksiteten i selve anordningens mekanisme, fremgangsmåden til at forsyne farvestoffet, og også bekvemmelighed i drift er vigtig. Prisen på dette segment af udstyr varierer afhængigt af instrumentets mærke, dets kategori og effekt.

  For at købe det nødvendige udstyr uden at begå en fejl, bør du først forstå sorterne af disse enheder. Sprøjtepistoler er manuelle, pneumatiske og elektriske.

  Håndholdt

  Sandsynligvis det mest populære segment blandt alle dispensere er en håndspray. På grund af den lave pris og gode malerkvaliteter vælger de fleste forbrugere denne type enhed, bortset fra at der er flere fysiske omkostninger.

  Dens præstations- og farveegenskaber er egnede til at gøre loftet selv eller male den ønskede overflade hurtigt og præcist. Med sin konstruktion er værktøjet ret simpelt og pålideligt, og hvis det bruges forsigtigt, vil det tjene dig i lang tid.

  Hvis du demonterer manuel sprøjtepistol, f.eks. Elektrisk CO 61, består den af ​​et plast- eller metalreservoir til væsken, som er manuelt pumpetryk. To slanger strækker sig fra tanken, hvoraf den ene tager løsningen fra tanken, og den anden sprøjter den med en speciel enhed i enden. Mekanismen udløses af en håndtag, der er placeret på den anden slange, og malingen sprøjtes under tryk på overfladen.

  Enkelheden af ​​enheden af ​​denne enhed - hvad du behøver til brug derhjemme.

  elektrisk

  Efter den manuelle sprøjtepistol med en overkommelig pris og praktisk anvendelighed er en elektrisk sprøjtepistol. I det tilfælde, hvor det er upraktisk at købe og bruge pneumatiske sprøjtepistoler, og du allerede har vokset en simpel manuel, så kan du vælge det til den elektriske - en billigere, men mere kompliceret enhed.

  Med hensyn til dens ydeevne og arbejdskvalitet er denne type maleri på niveau med sin pneumatiske modstykke, men prisen er på et mere acceptabelt niveau.

  Det luftløse princip er grundlaget for den elektriske sprøjtepistoloperation - kraften af ​​tryk på malestrålen injiceres ved hjælp af en særlig elektrisk motor.

  Malingen er brudt i små partikler på grund af dysens specielle udformning og stemplets tryk.

  Pneumatisk

  Pneumatisk udstyr er valget af fagfolk, når en stor mængde arbejde er påkrævet. Operationsprincippet er brugen af ​​trykluft, når trykstråles regelmæssige tryk opretholdes af kompressoren.

  Malingen leveres fra en specialtank, og ved hjælp af en kraftig luftstråle, der injiceres under et stort og ensartet tryk, falder det på planet, der skal behandles kvalitativt og jævnt. På grund af højtrykket ser det hvidkalkede loft næsten upåklageligt ud.

  Omkostningerne ved sådanne enheder er ret store, men de har bestemt et tilstrækkeligt højtydende og højere kvalitetsniveau af det endelige arbejde. Ja, og brug denne teknik meget pænere.

  Ved overholdelse af instruktioner vil overfladen trimmet ved hjælp af en pneumatisk sprøjtepistol få den mest jævne behandling uden pletter og pletter.

  Hvordan arbejder man?

  Før du udfører malearbejde, er det vigtigt at forberede overfladen, dig selv, det omgivende rum og værktøjet.

  Overfladen, der har brug for maleri, skal nødvendigvis være udjævnet, primet, slibet og renset for snavs og fedt efter behov. Og det skal huskes, at hvert efterfølgende lag maling kun anvendes, når den forrige har tørret, ellers er det muligt at skabe unødige pletter og pletter på overfladen.

  I betragtning af den større beskyttelse mod mulige limeforbrændinger, når man arbejder med en opløsning, sprøjter blækstrålen rundt om det mindste støv. Disse fine partikler kan komme på den åbne hud og slimhinder, og derved forårsage irritation. Det er også muligt at forurene et antal møbler, gulv og interiør. Derfor skal du sørge for din sikkerhed, før du arbejder, ved at bære handsker, åndedrætsværn og helt dække din hud med tøj.

  Gulvet skal være dækket af en speciel byggem film, møbler og ting skal fjernes fra arbejdsområdet, når det er muligt eller også dækket af et beskyttende filmlag.

  Blandt andet bør du kontrollere sprængpistolens ydeevne og justere om nødvendigt alt. Sørg også for, at den er ren, og at dens indre dele ikke er forurenet af resterende tørret maling.

  Ved tilberedning af farvesammensætningen skal den forsigtigt drænes for at fjerne klumper og store partikler af opløsningen for at undgå tilstopning af sprøjtedyserne og forstyrre dens drift. Dette kan gøres ved hjælp af gasbind eller en speciel sil.

  Det er også vigtigt at justere dysens størrelse for en mere ensartet anvendelse af farveopløsningen.

  Når man er færdig med forberedelsen, er det muligt at starte arbejdet.

  Når du har fyldt sprayflasken med farvestofopløsningen, skal du kontrollere sprøjten på den unødvendige overflade - det kan være et gammelt bord, plast eller karton trimning. Tjekket er udført for at udelukke oprettelsen af ​​et luftlås i dysen, hvilket kan give grimme spytmaling.

  Det kan også hjælpe med at bestemme, på hvilken afstand fra overfladen der skal males, skal værktøjet holdes for at opnå det bedste resultat.

  Under drift skal trykket overvåges og det krævede niveau opretholdes for at forhindre, at malingen påføres for tykt.

  Sprøjtepistolen skal holdes i en ret vinkel på overfladen, der skal males. Løsningen skal påføres jævnt og glat, ikke dvælende på ét sted. Sprøjtning af maling med overlappende bevægelser lag for lag.

  Hvis du tager en pause under farvningsprocessen, især når du anvender hurtigtørrende malingsformuleringer, er det bedst at placere enden af ​​sprøjtepistolen i en beholder med vand eller opløsningsmiddel (afhængigt af hvilken type maling der anvendes), som forhindrer opløsningen i dysen til at tørre ud.

  Efter færdiggørelsen skal sprøjtepistolen demonteres og rengøres grundigt til yderligere opbevaring og efterfølgende brug.

  Den vigtigste og grundlæggende regel om pleje af sprøjtepistoler er deres obligatoriske vask og rengøring efter hver brug. Alle typer sprøjtepistoler har deres egen strukturelle egenskaber, der er ingen universel løsning. Derudover er rengøringen et must. Takket være dette vil det mekaniske værktøj til træer tjene dig lange arbejdstimer.

  Efter at alle overflader er blevet malet, hvidkalkede og ladet tørre, skal den resterende maling tømmes fra en specialtank. Skyl pumpen med slanger og dyser grundigt. I nogle tilfælde, efter instruktionerne, for at fjerne den fortykkede maling, kan du bruge speciel flagella til at rengøre tilstoppede rør eller slanger.

  Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

  Håndspraypistol til hvidvaskning anvendes til ensartet påføring af farvestoffet. At udføre sådant arbejde med en børste eller rulle, især i højden, er ubelejligt og lang.

  Plusser spray til hvidvaskning

  Hvidvaskning af væggene med kalk fører ofte til udslip af udslip på overfladen såvel som irritation (erosion) af huden i hænderne på hjemmeproducenten. Hvordan gør processen mere praktisk og mindre problematisk?

  Det er for disse tilfælde, at sådanne værktøjer som sprøjtepistoler er tilvejebragt. De har mange fordele. Når du bruger dem:

  1. Kalklag fordeles jævnt.
  2. Svært tilgængelige steder kan blive whitened uden dryp eller sprøjt.
  3. Limforbruget er reduceret.
  4. Stepladders til arbejde i højden er ikke nødvendig.

  For at male loftet med vandbaseret maling er sprøjtepistolen simpelthen en uerstattelig ting. Det er også fordi, at der ikke er nogen uregelmæssigheder i lagene af maling, for at opnå et glimrende resultat, skal denne del blødgøres flere gange.

  Når du bruger sprøjtepistolen, kan du få en kvalitativt malet loftoverflade på bare 1 gang. Der er endnu et vigtigt plus sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet - en stigning i hastigheden af ​​det udførte arbejde. I kort tid kan du male et relativt stort område.

  Specielt følte fordelen, hvis du skal hvidvaskede loftet med kalkblanding. Før jeg fortæller mig selv, at jeg vil købe en sådan enhed, er det tilrådeligt at kende de arter, der findes i dag på byggemarkedet.

  De adskiller sig i tekniske og operationelle egenskaber. Knapsack sprøjten er meget bekvemt. Når du arbejder med en sådan enhed, kan hvidvaskning ske hurtigt og bruge lidt tid og kræfter. I dette tilfælde vil hvidvaskning af loftet med en airbrush af denne type laves med høj kvalitet.

  Håndpistol

  Håndholdte enheder betragtes som de bedste og overkommelige. De foretrækker at bruge nybegyndere bygherrer. Airbrush manualen er fordelt med fordele:

  1. Enkelheden af ​​designet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en brudt del, hvis det er nødvendigt, fordi det nemt kan demonteres og monteres.
  2. Nem at styre sprøjten, dvs. tilførslen af ​​kalkopløsning.
  3. Pålidelighed.

  Den manuelle airbrush koster mindre end elektriske og pneumatiske modeller. Det er perfekt til at arbejde derhjemme, især for små rum. Hovedelementet - pumpen, enheden består også af:

  De kan kun anvende vandbaserede maling. For at male med højkvalitets vandbaseret maling, skal du fjerne det gamle lag fra overfladen. Hvis du maler på den gamle hvidvask, så vil der over tid være revner på væggen, da belægningen vil smuldre.

  Manuel mekanisk spray kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at skylle tanken og slangerne systematisk med vand. En lille ulempe - at opretholde det nødvendige tryk i en sådan anordning er problematisk. Som følge heraf går jethastigheden tabt.

  Hjemmelavede sprøjtepistoler til hvidvaskning

  Mange beslutter at bygge en hjemmelavet sprøjtepistol, som perfekt opfylder sin opgave.

  Til fremstilling af en sådan pistol til hvidvaskning skal du forberede en plastikbeholder, hvor der skal laves et hul. Fra indersiden er det nødvendigt at fastgøre brystvorten fra cykelkammeret.

  Han vil være ansvarlig for lufttrykket. Fra aerosolbeholderen fra enhver parfume betyder det, at du skal fjerne sprøjten og fastgøre den på plastflasken med kold svejsning, og fastgør den ordentligt.

  En sådan anordning, der er bygget uafhængigt, er en analog af en luftløs sprøjtepistol. Denne hjemmelavede håndspray kan bruges til både hvidvaskning og maling med vandbaseret maling.

  Du kan gøre en sprøjtepistol med hænderne mere strøm. Lav en mekanisme, hvor luften vil strømme automatisk, muligvis ved hjælp af en støvsuger, især enheden af ​​den gamle type.

  Denne enhed er simpelthen forbundet med luftindtaget og -udtaget. De kan let anvende en mørtel eller vandbaseret maling.

  Pneumatisk enhed

  Limeblegning lofter kan udføres af pneumatiske modeller. Sådanne anordninger giver deres præference til professionelle bygherrer.

  Pneumatisk sprøjtepistol bruges hovedsagelig til maling af store områder. Det adskiller sig fra den manuelle model med den mekanisme, der er ansvarlig for at opretholde det nødvendige tryk i tanken.

  Til dette formål er der en kompressor, der giver konstant tryk. Dette gør det muligt for jetflyet at afslutte uden afbrydelse. Og som et resultat - immaculately malet overflade.

  I sådanne sprøjtepistoler er der ikke brug for, hvis du skal bruge dem sjældent. Da de koster mere end manuelle modeller, og sjælden brug ikke berettiger et sådant køb. Den største fordel er deres høj ydeevne.

  Enheden fungerer på grund af det lufttryk, der genereres af kompressoren. Gennem en dyse af en spray under højt tryk leveres kalk eller anden farvestof.

  Og da dette tryk er til stede kontinuerligt, påføres den sprøjtespredte fine sammensætning let og jævnt på overfladen.

  Hvis du følger alle reglerne for brug af denne type enhed, så kan du på kort tid se den ideelle overflade, hvor der ikke er nogen:

  • overskydende opløsning
  • pletter;
  • skilsmisser.

  Elektriske modeller

  Elektrosprayer er billigere end pneumatiske modeller, og klare arbejdet ikke værre, ikke ringere end ham i præstation. Det er perfekt til hvidvaskning, som værelserne i huset og garagen.

  Princippet om drift af elektriske sprøjter er luftløst tryk, som skaber en elektrisk motor. Blandingen pumpes af motoren og pumpes ind i sprøjten. Maling eller kalk hviler jævnt på overfladen, der skal behandles.

  Før du begynder at arbejde med en elektrisk mekanisme, skal du sørge for, at den er justeret korrekt. For at gøre dette skal du anvende en lille limemørtel eller male på overfladen med den.

  Kun 1 sprøjtning vil vise i hvilken tilstand mekanismen og om der er behov for dens regulering. Korrektion af hullernes diametre vil forbedre kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​hvidvaskning af sprøjtepistolen samt reducere forbruget af brugte farvestoffer.

  At købe elektriske modeller til lokaler i et lille område er urentabelt. For hjemmet vil den bedste akkvisition være en håndholdt enhed.

  Det vigtigste er at blanke med en kvalitativ løsning, hvor der ikke bør være klumper og urenheder.

  Ellers vil enheden tilstoppe og bryde. Nøjagtigt beregne hvor meget lime mørtel går til hvidvask er ret svært. Og da kalk er et billigt materiale, vil omkostningerne ved købet være ubetydeligt.

  Hvidvaskepistol

  Sendt 05/05/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

  Ved udførelse af indvendige efterbehandlingsarbejder står en specialist meget ofte over for behovet for at male eller male vægge og lofter. Du kan gøre det på gammeldags måde - med en børste, men denne proces er meget besværlig og har mange ulemper. For at lette reparationen bruger mange eksperter forskellige enheder, hvoraf den ene er en sprøjtepistol til hvidvaskning af vægge og lofter.

  Fordele ved at bruge et spray hvidt loft

  Kraskoraspylitel er en universel enhed, den kan bruges ikke kun som byggeværktøj, men også i andre industrier. Det er fremragende til kunstvanding af grøntsagsbed, bærbuske, frugttræer. Det kan bruges til at desinficere lokalerne, anvende lim og rengøringsløsninger.

  Og hvis du vil hvidkalkede loftet, er sprøjtepistolen en uerstattelig ting. Kalkmørtel er en aggressiv og kaustisk væske, der forårsager forbrændinger, når den kommer i kontakt med huden, og hvis den er ujævnt påført, tørrer den ud og danner fnug og pletter. Resten af ​​overfladen, når hvidvaskning af loftet med en børste skal omhyggeligt dækkes og beskyttes. Brug af sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

  • løsningen ligger jævnt uden pletter og ufortyndede pletter;
  • med sin hjælp kan du mætte problemområder godt;
  • der er ingen grund til at bruge en stige eller geit
  • giver dig mulighed for at male et stort område på kort tid.

  Alle disse fordele er især håndgribelige når det gælder hvidvaskning af loftet, fordi dette område normalt skal males to gange for at undgå ujævnheder i malingslaget.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1.jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 530 "height =" 705 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1.jpg 530w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / b32af7b97fe7091357e65d971ce2b0d1-226x300.jpg 226w "sizes =" (maks bredde: 530px) 100vw, 530px "/>

  Valget af pistol til hvidvaskning

  Der er ingen strenge restriktioner, krav og anbefalinger til valg af sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet. Men det skal huske på, at en sådan enhed ikke bliver købt til engangsbrug, så du skal nærme købet med fuldt ansvar. Der er forskellige typer sprøjter og for at vælge, skal du studere deres tekniske egenskaber. Der er manuelle, pneumatiske og elektriske sprøjtepistoler.

  Håndspray

  Dette er den enkleste repræsentant for enheder af lignende handling. Den består af en pumpe, 2 slanger, en ventil og selve sprøjten. Dette design kan bruges selv af en uerfaren person, og den er ideel til at male små rum. Før brug skal du undersøge anordningen og funktionsprincippet for den manuelle sprøjtepistol:

  • Kapacitet til løsning er normalt lavet af plast, mindre ofte af metal, det skaber manuelt tryk manuelt
  • To slanger strækker sig fra tanken, man skal sænkes ned i opløsningen, en sprøjter er placeret på bagsiden af ​​den anden slange
  • en styrestang er placeret under sprøjten, med hjælp hjælper opløsningen ind i sprøjten

  Den manuelle model, som enhver anden, kræver opmærksomhed og rettidig service, især hvis den har været i drift i lang tid. På grund af den enkle struktur tager vedligeholdelse ikke meget tid, vil regelmæssig vask af slangerne og tanken med vand være tilstrækkeligt.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya.jpg "alt =" spray til hvidvaskning af loftet " width = "500" height = "379" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya.jpg 500w, https: // remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-300x227.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pribor-ruchnogo-deystviya-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

  Pneumatisk sprøjte

  Praktisk set tager denne enhed andenpladsen, men prisen er højere i sammenligning med andre sprøjtepistoler. Det vigtigste plus - den pneumatiske sprøjte er kendt for sin høje produktivitet. Denne enhed bruges, hvis der kræves maling af store områder. Princippet om dets funktion er simpelt:

  1. Lufttryk genereres ved hjælp af en kompressor;
  2. Maling eller kalk under tryk føres gennem sprøjtedysen.

  På grund af det faktum, at højtryk konstant er til stede, er den fine sammensætning glat og nem at påføre på overfladen.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy-hp-intertool-pt-0140-photo-2. jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 640 "height =" 530 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy -hp-intertool-pt-0140-foto-2.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/kraskopult-pnevmaticheskiy-hp-intertool-pt-0140-photo-2- 300x248.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

  Elektrisk sprøjte

  Denne enhed er væsentligt anderledes i pris fra den pneumatiske en - den er billigere, men i form af ydeevnen er de næsten på samme niveau. Det grundlæggende princip for den elektriske sprøjtepistol er dannelsen af ​​lufttrykt tryk. Det er skabt på grund af driften af ​​den elektriske motor, og ikke kompressoren, som i en pneumatisk sprøjtepistol. Ved hjælp af tryk leveres blandingen til sprøjten, maling er jævnt fordelt over overfladen.

  Før brug er det nødvendigt at teste mekanismen, hvis den er forkert justeret. For at gøre dette skal du anbringe enheden på overfladen og sprøjte lidt maling eller hvidvask. En spray vil være nok til at bestemme enhedens tilstand, og hvad der skal justeres.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/avtomat5.jpg "alt =" sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet "width =" 640 "height =" 460 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/avtomat5.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / avtomat5-300x216.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

  Forberedelse af opløsningen og sprøjtepistolen til hvidvaskning

  Før du begynder reparationsarbejde, lav loftet og sprøjtepistolen til hvidvaskning. For at gøre dette skal du holde loftet med din hånd - hvis hånden er snavset, så er overfladen dækket af kridt. Hvis det forbliver rent, er loftet dækket af kalk, hvilket betyder, at den anden whitening vil være meningsløs, det friske lag vil bare falde sammen med den gamle. Lime skal fjernes med en spatel.

  Hvis du planlægger at påføre en vandbaseret belægning, skal de gamle lag af hvidvaskning fjernes på de steder, hvor de er hævede. Dette kan gøres på følgende måde:

  • vaske loftet med en svamp dyppet i varmt vand, så du kan fjerne gamle lag whitewash;
  • Rens de steder, der ikke er spylt med en spatel;
  • lad loftet tørre og derefter primet det.

  Når loftet er forberedt, kan du starte hvidvaskning.

  Spray til hvidvaskning af loftet skal også omhyggeligt forberedes til arbejde. Der er en række anbefalinger, som efter den forberedende fase bør følges:

  • Det er obligatorisk at spænde blandingen, rense den fra klumper og andre fremmede elementer. Ellers vil alle hullerne blive spærret, og sprøjtepistolen fungerer ikke korrekt;
  • stamme hvidvask kan være gennem en lille metal grill eller gasbind, foldet flere gange;
  • For at gøre forbruget af råmaterialer mere økonomisk, skal du justere dyseshullerne - gøre dem små.

  På trods af sprøjtepistolens arbejde forbliver de fine partikler ved anvendelse af hvidvaskningen i luften. De sætter sig på huden, håret, kommer ind i øjnene, forårsager irritation, rødme og øget rive. Derfor skal arbejdet udføres i lukkede tøj og åndedrætsværn.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom.jpg "alt =" spray til hvidvaskning loft "width =" 602 "height =" 432 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom.jpg 602w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/pobelka-potolka-ruchnym-priborom-300x215.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 602px) 100vw, 602px "/>

  Processen med hvidkalkning af loftet med en airbrush

  Efter at have lavet alle de nødvendige forberedelser, kan du starte hvidvaskning af loftet. Anvend ikke opløsningen umiddelbart på overfladen, det er bedre at prøve på et unødigt bord eller stykke pap. Faktum er, at luften i dysen kan fanges, hvorfor den første del af hvidvaskning falder med ujævne slag. Processen med hvidvaskning af loftet indeholder flere vigtige nuancer:

  • blandingen skal være vinkelret på overfladen, så blandingen ligger jævnt
  • start arbejde bedre fra hjørnerne
  • sammensætningen påføres i glatte overlejrede bevægelser
  • startlaget skal være så tyndt som muligt.
  • det er bedre at blæse loftet sammen - for at processen skal være kontinuerlig, kan det være nødvendigt med hjælp
  • hvis det første lag, materialet er synligt, ikke være ked af det - efter den anden applikation bliver overfladen glat og snehvid

  Alle mangler ved hvidvaskning af loftet skal korrigeres i løbet af arbejdsprocessen. Hvis belægningen er tør, vil det være svært at ændre noget.

  .gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc.jpg "alt =" spray til hvidvaskning af loftets bredde = 530 "height =" 403 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc.jpg 530w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-300x228.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 6c824290d0a42c4b5a76b06083218ecc-70x53.jpg 70w "sizes =" (maks bredde: 530px) 100vw, 530px "/>

  Airbrushen kan blive den trofaste assistent, når man afslutter værelser af enhver størrelse. Dens brug gør det muligt at opnå høje resultater og spare meget tid.

  Spray til hvidvaskning af loftet

  Hvidvaskende store arealer tager meget tid og kræfter. For at lette processen, professionelle hold og hjemmeproducenter, der foretrækker at reparere med egne hænder, få en sprøjtepistol. Denne tilpasning tilskynder til tider overfladeblegning, men som et hvilket som helst værktøj kræver overvejelse af en række kriterier, når de vælges.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning

  Slående anderledes end de sædvanlige børster og rulle. Værktøjet giver dig ikke kun mulighed for hurtigt at male og hvidvask træ, mursten, betonlofter og vægge, men garanterer også bedre arbejdsydelse. Hastigheden af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen giver ingen tvivl, da de fleste foretrækker kalkopløsninger og hydratiseret kalk til nymodede overfladebehandlinger.
  Enheden arbejder med kridt og hydreret lime, primeropløsninger, plet af enhver art. Det bruges ofte til at fugte de behandlede overflader. Til salg er der tre typer af dette værktøj:

  Hver art har sine egne egenskaber. Og for ikke at begå en fejl, bør du kende dig i detaljer med egenskaberne for hver specifik type.

  Manuel sprøjtepistol

  Den har det enkleste design og den mest overkommelige pris. Værktøjet giver dig mulighed for at behandle overfladen af ​​de mest komplekse geometriske konfigurationer. Enheden er ideel til brug i hjemmet, når højhastighed og bevægelse af sprøjtepistolen ikke spiller en afgørende rolle. Professionelle håndværkere, for hvem høj produktivitet er vigtig, vælger mere sofistikerede pneumatiske og elektriske sorter.
  Strukturelt manuel sprøjtepistol er et reservoir af plast eller metal. De mest populære plastmodeller. I tanken, hvor kalk hældes, er der en slange, hvorigennem den føres til dyserne, når betjeningshåndtaget betjenes. For at dække loftet og væggene med mørtel, skal du bare trykke på en knap. Handlingen af ​​den manuelle type sprøjtepistol er baseret på indsprøjtning af tryk. Når håndtaget trykkes, kommer væsken under tryk ind i slangen, hvorigennem den går direkte til sprøjten.

  Hvilke parametre er vigtige, når du vælger et værktøj?

  For at få en god og pålidelig håndspray, skal du vælge et værktøj, som:

  1. Har det mest letvægts design for vægt, som giver dig mulighed for at holde enheden i lang tid og ikke blive træt. Du skal holde enheden i dine hænder for at se, hvor bekvemt tyngdepunktet er.
  2. Den er udstyret med en dyse med en anden diameter. Overgangen fra små til store huller giver det højeste kvalitetsblegemiddel.
  3. Lavet af plastdele. Hvis værktøjet har et metalreservoir, er det nødvendigt at sikre, at alle elementer er modstandsdygtige overfor korrosionsprocesser og slid.

  Det er ikke nok bare at få et godt værktøj, det skal give den rigtige pleje. En gang om måneden kontrolleres sprøjtepistolen, den vaskes, de slidte pakninger udskiftes rettidigt. Enheden skal kontrolleres før hvidvaskning og efter arbejde.

  Pneumatiske sprøjtepistoler

  Repræsentere de dyreste apparater til hvidvaskning med en opløsning af kalk, men har den højeste ydeevne. De er ideelle til behandling af store arealer. Arbejde med værktøjet kræver en vis færdighed, men hvis du følger reglerne og brugsanvisningen nøjagtigt, garanteres kvaliteten af ​​hvidvask. På lofter og vægge forbliver ikke pletter og pletter.
  Tilførslen af ​​kalkopløsning udføres på grund af konverterens arbejde, som injicerer luft, og hvidvaskning under konstant højt tryk påføres dyserne. En fin sammensætning, der giver høj kvalitet og ensartet belægning påføres overfladen, der skal behandles. Den største fordel ved den pneumatiske sprøjtepistol er den hurtige bearbejdning af vægge og lofter uden smudder.

  Elektrisk sprøjtype

  Dette er det gyldne middel mellem manuelle og pneumatiske modeller. Elektriske sprøjtepistoler er meget kraftfulde og produktive end de første. De er kun lidt ringere end pneumatiske enheder, der ofte har en meget lavere pris. Behovet for at forbinde værktøjet til netforsyningen gør værktøjet ikke det bedste valg til professionelle håndværkere, men ideel til brug i hjemmet.
  Princippet om at levere en opløsning af kalk til hvidtning ved sprøjtepistolens elektriske sortiment, i modsætning til den pneumatiske og manuelle, luftfri. Lime pumpes og pumpes gennem motoren, hvilket sikrer høj hastighed og ydeevne ved hvidvaskning. Enhedens enkelhed gør det tilrådeligt kun at bruge en sådan enhed til et område med middelstørrelse. Store mængder arbejde anbefales at blanke ved hjælp af pneumatik.

  Hvordan tilbereder man sprøjtepistolen til hvidvaskning?

  For at kvalitativt behandle overfladen med en opløsning af kalk, skal der tages flere vigtige trin:

  1. Forbered en whitewash løsning. Det skal være fint, det vil sige ikke indeholde store partikler. Ellers bliver hullerne tilstoppede, hvilket vil forværre kvaliteten af ​​det arbejde, der udføres. Hvidvask bliver omhyggeligt filtreret gennem en metalsigte med en cellediameter på op til 0,5 cm. I stedet for en sigte kan du bruge gasbind foldet i flere lag.
  2. Juster dyseåbninger. Lime falder pænt og jævnt lag, hvis korrekt justering af dysen. Diameteren skal indstilles til mindste størrelse. Takket være den korrekte justering af værktøjet forbedres ikke kun kvaliteten af ​​hvidvaskningen, men også løsningen er gemt. For at kontrollere korrektionen af ​​korrektionen er det nok at blanke en lille del af loftet eller væggen.

  Testapplikationen af ​​kalkmørtel gør det muligt at kontrollere enhedens indstilling for at forstå, hvor langt afstanden fra overfladen skal holde værktøjet.

  Den rigtige teknologi hvidvaskes med sprøjtepistolen

  Ensartet anvendelse af kalkmørtel kræver korrekt håndtering af værktøjet:

  • Armaturet skal holdes vinkelret på væggen eller loftets overflade. Hældningen af ​​sprøjtepistolen vil medføre dannelse af pletter og dårligt hvidkalkede områder. Hvis du påfører hvidvask igen, bliver laget for tykt. Gennem tæt og tyk lime vil det ikke holde godt.
  • Det anbefales at starte hvidtning fra hjørnerne, hvilket gør spirallignende, overlejring og overlappende bevægelser. Det første lag er gjort tyndt, dvs. retouchering, hvilket gør det muligt at male godt og skabe en base. På grund af den korrekt anvendte base bliver den efterfølgende påsætning af kalk den højeste kvalitet.

  Denne whitewash-teknologi er helt den samme for enhver sprøjtepistol. Påfør opløsningen ifølge den ovenfor beskrevne teknologi, skal være manuel, elektrisk, pneumatisk værktøj. Dette vil hurtigt og effektivt hvide væggene med loftet.

  Mal loftspraypistolen

  Ved at bruge sprøjtepistolen i maleriet er loftet meget forskelligt fra at male med en rulle. For at overfladen skal have et pænt udseende, er det nødvendigt at kende alle finesser ved håndtering af dette værktøj. Fagfolk på denne måde male overfladen om få minutter, men for en nybegynder maler loftet med en airbrush kan være en lille udfordring. At lære at bruge sprøjtepistolen er ikke svært, denne artikel vil fortælle dig detaljeret med alle nuancer.

  Fordelene ved sprøjtepistolen

  I enhver reparation er kvalitet og arbejdshastighed af afgørende betydning. Airbrushen kombinerer disse kvaliteter nemt: du vil aldrig kunne male loftet med en rulle samt med en airbrush, der har brugt minimum tid på det. Sprøjtepistolen sprøjter meget tyndt, mens overfladen er jævnt belagt med maling, selv hvor det er svært at nå med en rulle og børste. På grund af den fine spray maling forbruges meget mindre, det sparer penge på reparationer.

  Maling med airbrush giver ikke striber eller striber i loftet, som det sker ved brug af en rulle. Da intet rører overfladen under maling, forbliver malingslaget glat og glat. Medmindre du på grund af uerfarenhed lægger meget maling på ét sted, så bliver det samlet i dråber, som skal fjernes. Det er da skilsmisser kan forblive, selvom du fjerner dråberne meget omhyggeligt.

  Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

  Prøv at undgå sådanne fejl, når det er muligt.

  Sprøjtepistol bekvemt at male og glatte lofter, og med dekorative elementer eller tekstureret. Nu udsmykker mange lofter med stucco, hvilket er umuligt at male med en rulle og en pensel i lang tid. Og her passer sprøjtepistolen bare perfekt!

  Forholdsregler og forberedelse

  Når du bruger sprøjtepistolen til at male lofterne, skal du sørge for at tage dig af sikkerheden. Ved sprøjtning vil de mindste partikler af maling være i luften, hvorefter de ikke kun vil slå sig ned på gulvet og andre overflader, men også falde i øjnene og lungerne. På trods af at loftmaling indeholder næsten ingen skadelige stoffer, er indånding stadig farlig, det samme gælder for øjnene. Ofte ignorerer forsigtighedsreglerne ubehag, såsom hoste og rødme eller brændende i øjnene.

  Det er klart, at arbejde i en åndedrætsværn ikke er så praktisk, men det kan ikke overses. Hvis der ikke er nogen åndedrætsværn, kommer en almindelig klud eller gasbinding ud. Lager også op med briller, så maleren kommer ikke ind i dine øjne. Før maleri skal rummet frigøres fra møbler, og alt, der ikke kan fjernes, skal lukkes med en film. Hvis du kun måler loftet igen, er væggene også dækket af polyethylen, så det sikres med maskebånd.

  Nu skal du forberede malingen. Pakken indeholder som regel altid producentens anvisninger, som angiver de nøjagtige proportioner. Men det sker, at der ikke findes sådanne instruktioner, så det bliver nødvendigt at fortynde malingen intuitivt. Den optimale tykkelse bestemmes af hver mester separat, men maling bør ikke være meget tyk og også for væsken. Det er bedst at sprøjte lidt maling på en eller anden overflade, men ikke i loftet! Så du vil se, hvor godt malingen sprøjtes og falder, om det stadig er nødvendigt at fortynde eller allerede nok.

  Efter fortynding af maling skal du sørge for at filtrere den, fordi de mindste partikler af affald, tørmaling eller blodpropper kan tilstoppe sprøjten og efterlade grimme mærker i loftet. Dette øjeblik er meget vigtigt: uden at filtrere, kan maling af loftet med en sprøjtepistol trække på og forårsage mange problemer.

  Typer af sprøjtepistoler

  Sprøjtepistoler er forskellige i udseende og i princippet om handling. Der er elektriske sprøjtepistoler, pneumatiske og manuelle sprøjtepistoler. Pneumatiske modeller bruges oftest i produktion, fordi de har den højeste kvalitet spray og høj produktivitet. Til husstanden er der brug for egnede sprøjtepistoler manuelt og elektrisk. Den enkleste elektriske sprøjtepistol er konstruktionen af ​​en malingstank, et sprøjtelåg og en konventionel støvsuger. Som beholder kan du tage en almindelig glaskrukke - så du kan overvåge tilstedeværelsen af ​​maling.

  Sandt nok er der en advarsel: Ikke alle støvsugere er egnede til disse formål, mange udenlandske modeller giver ikke sådan mulighed. Men hvis din støvsuger tillader dig at tvinge luft ind i sprøjten, så glem det ikke at rengøre skraldespanden i god tid, men vask det. Denne mulighed er den mest økonomiske, men hvis midlerne tillader det, bør du købe en moderne, bekvem sprøjtepistol.

  Vi begynder at male

  Så hvis rummet er klar, er malingen fortyndet, og sprøjtepistolen til maling af lofterne er sat op, det er på tide at begynde at male. Før du tænder sprøjtepistolen, skal du lede den væk fra loftet: Når du tænder for det, bliver der ofte smurt mange maling væk. Vent, indtil maskinen begynder at levere malingen ensartet, og led den derefter til arbejdsfladen. Loftet skal males med glatte parallelle bevægelser, der gradvist maler hele overfladen. Det første lag maling skal nødvendigvis tørre, og først derefter begynde at påføre det andet. Hvert efterfølgende lag påføres vinkelret på den forrige.

  Du kan ikke bringe sprøjtepistolen meget tæt på loftets overflade, den mest optimale afstand er fra 30 centimeter til en halv meter. For en meter af loftet skal du bruge omkring fem sekunder, selvom hver regulerer tiden efter eget skøn. Så på loftet var et lag maling ikke meget tyndt, fagfolk rådgiver maleri i tre lag.

  Hvis man ved maling ser at dråber samles på overfladen, indikerer dette en lav hastighed af sprøjtepistolens bevægelse. På sådanne steder skal maling dråber forsigtigt med en blød svamp, idet man sørger for ikke at smøre malingen. Derefter påføres et andet lag på toppen og efterlades for at tørre. Hvis et eller andet sted har malingen fløjet løst og allerede er begyndt at tørre, er det ikke længere muligt at fjerne overskydende og ikke male igen. Problemområder bør tørre godt, så strømme kan slibes. Derefter sætter du igen et malingscoat.

  På samme måde kan du bruge sprøjtepistolen til hvidvaskning af lofter, blot at erstatte malingen med hvidvaskning. Teknologien forbliver den samme.

  Som du kan se, er malingen med en sprøjtepistol ikke forskellig i særlig kompleksitet. Efter at have arbejdet en sprøjtepistol et par minutter, forstår du selv, hvordan man maler.

  Sammen med dette materiale læs også:

  Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

  Hvad er en sprøjtepistol?

  Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

  Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

  Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

  Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

  Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

  Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

  Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

  Værktøjskriterier

  Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

  at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
  have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
  samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

  At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

  Pneumatisk sprøjtepistol

  Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant.

  Sprøjtepistol til hvidvaskning eller håndskyde og ikke mere!

  Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

  Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

  Elektrisk sprøjtepistol

  Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

  Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

  Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

  Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

  1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder.

  Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.

 • Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.
 • Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

  Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

  For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

  1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
  2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

  Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.