lofter

Enhver maleri med brug af en pensel eller en rulle er ret tidskrævende, kompleks og tager meget tid. Processen med at male loftet med vandbaseret maling kan lindres med en speciel sprøjtepistol. Derudover kan den enkleste sprøjtepistol indsamles fra støvsugeren "Whirlwind", et plastik låg med en spray og en glasburk med agurker. Lad os tale om, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush.

Indhold:

Fordele ved at male loftet med en airbrush

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen ved påføring af vandbaseret maling har alvorlige fordele i forhold til brugen af ​​en almindelig rulle. Overvej dem nu mere detaljeret:

 • Maleri ved loftet af lofter er først og fremmest praktiseret på grund af procedurens meget større produktivitet. Forskellen i hastighed sammenlignet med en børste og rulle - flere gange. Desuden giver en sådan enhed dig mulighed for at male et meget stort loftareal.
 • Laget af påført maling ved hjælp af sprøjtepistolen er glat og meget tynd, hvilket gør det muligt at reducere tørretiden af ​​loftet. Men hvis du stadig lægger for tykt et lag og hænger dråber, skal de bare samle en svamp.
 • Problemet med uregelmæssigheder i loftsfarve minimeres. Det er meget vanskeligt at anvende et ujævnt malingslag med sprøjtepistolen.
 • Når du bruger sprøjtepistolen, kan du glemme vanskelige områder. For en luftstråle, der bærer små sprayer af farvesammensætningen, er der simpelthen ikke vanskelige at nå frem til.
 • Maling, der påføres ved hjælp af sprøjtepistolen, flyder ikke, så du er mindre tilbøjelig til at male gulvet og andre overflader samt at plette tøj.
 • Du kan også undgå skilsmisse og striber, når du maler loftet med en airbrush, da ingen genstand rammer overfladen af ​​loftet. Malingen påvirkes udelukkende af overfladespændingens kraft.
 • Airbrushen er i stand til ikke kun at arbejde med vandbaserede maling, men også et fremragende arbejde med kitt og lak.
 • Ved hjælp af sprøjtepistolen vil du bruge meget mindre maling end ved maling med en børste eller rulle, så omkostningerne ved at male loftet med vandbaseret maling bliver lavere i dette tilfælde.

Airbrush til maling af loftet med vandig emulsionsmaling

På det moderne marked er der et bredt udvalg af forskellige sprøjtepistoler til enhver tegnebog og smag, så når du vælger et værktøj til dig selv, er hovedkriteriet kun dine personlige præferencer og det beløb du kan bruge på det.

Typer af sprøjtepistoler

Manuelle sprøjtepistoler til vandbaserede maling er de billigste og ret enkle maskiner til maling af loftet. Enheden er en slags "fiskestænger" og en pumpe. Pumpen skaber tryk i tanken, pigmentet sprøjtes med en stang. Ud over at male med vandbaseret maling, håndterer denne pistol perfekt med kridt og limemørtel. Den gennemsnitlige produktivitet af enheden når 200-225 kvadratmeter i timen.

Elektriske sprøjtepistoler, der drives af en 220 volt strømforsyning, er den mest populære type til vandbaseret maling blandt nybegyndere i maleriarbejde. For deres drift kræver det ikke brug af ekstra udstyr, som ved brug af et pneumatisk apparat. Der er flere modifikationer af den elektriske sprøjtepistol på markedet, men de mest anvendte modeller er baseret på den luftfrie maling sprøjtningsteknik.

Pneumatiske sprøjtepistoler til vandbaseret maling betragtes allerede som professionelt udstyr designet til at arbejde sammen med kompositioner. De fleste sprøjtepistoler af denne type på markedet virker på princippet om trykluft. På salgsmodeller med nedre og øverste arrangement af en tank er præsenteret. Dette skal tages i betragtning afhængigt af den type overflade, du skal male.

Det rigtige valg af sprøjtepistol

Når du vælger en kvalitet sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du gøre dig bekendt med nogle regler. Vær opmærksom på materialet i enheden. Den bedste løsning er fremstilling af aluminiumshus med tilstedeværelse af nikkel anti-korrosionsbelægning. Plastikasken, på trods af dens lavere vægt, holder dig ikke for lang, i modsætning til aluminium.

De huller, der er i låget, bør også være lavet af aluminium. Passer også som materiale til messing og rustfrit stål. Derefter skal du kontrollere kvaliteten af ​​pakningerne. Den bedste løsning, hvis de er lavet af Teflon, fordi der i sammensætningen af ​​mange malinger og lakker er et opløsningsmiddel, der kan korrodere alle pakninger af dårlig kvalitet.

Sprøjtepistoler har en anden placering af tønder. Der er ingen grundlæggende forskel i dette, om flanken er placeret under eller over. Tønder er lavet af forskellige materialer. Metal tønder er lettere at skylle, og fra nylon - vil medvirke til hurtigt at bestemme vandemulsionsforbruget, da de er mere gennemsigtige.

Når du vælger en sprøjtepistol, skal du huske, at hvis dine planer ikke gør maleri af lofter til din egen virksomhed, og du ikke forventer meget arbejde, men kun en lille reparation i dit eget hjem, bør du ikke betale for en professionel pneumatisk maskine. Dette fører jo nødvendigvis til en stigning i prisen på maling af loftet med vandbaseret maling.

Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet uden "dikkedarer", hvis omkostning er omkring 400 rubler. Men hvis du skal arbejde på en høj trinladder, skal du vælge en elektrisk sprøjtepistol, da den er mere kompakt og bekvem at bære og bruge i højden, og holder også på ryggen med et bælte, hvilket gør maleriet meget lettere.

At lave sprøjtepistol gør det selv

Airbrushen er ikke særlig svært at lave sig selv. Det vigtigste er at følge vores detaljerede plan for fremstillingen af ​​enheden, som er angivet nedenfor. For at lave en simpel forstøver er der ikke behov for at bruge på køb af specielle materialer. Forbered dig på at starte et lille stykke skum, som bruges ved udførelse af isoleringen af ​​balkonen eller som et lydisoleret materiale.

Skær skumelementet af den ønskede form ud. Elementets form er valgt, afhængigt af det skib du har valgt at male. Enhver flaske eller krukke er egnet som et skib. Samtidig skal halsen være bredere. Skæreelementet fra polyfoam skal passe tæt sammen med dens nederste del ind i beholderens hals.

Lav flere huller i skummets overflade. Og endnu bedre - bor, for når du laver huller, kan du nemt beskadige det skrøbelige skum. Et hul er lavet fra øvre side af emnet, en hul stang vil blive installeret der (tomt kasse fra en kuglepen).

Bor et andet hul vandret. Stangen er monteret i den. Når du laver et hul, der er placeret lodret, kan du bruge proppen fra flasken, som fungerer som et skib, som vægt.

Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush

Maleri af loftet vodoemulsionkoy ved hjælp af en pistol er ikke meget forskellig fra maleri til en anden overflade, men er ikke desto mindre en række af de funktioner, som du kan tjekke ved at se på videoen af ​​maleriet af loftet latex maling, og som er vigtige at overveje, hvis du er i maleri business newbie.

Forberedelse til at male loftet med en airbrush

Det er nødvendigt at starte et maleriværk først og fremmest med forberedelse af maling til tegning. I vandbaseret maling skal der tilsættes vand og blandes grundigt, hvis det kræves i instruktionerne. For at gøre dette, plejer du at bruge byggemixer eller visp til boret. Vandig emulsionsmaling korroderer ikke huden, så i mangel af mekaniske værktøjer kan du blande sammensætningen selv med dine hænder.

Derefter skal du tilføje farve, hvis du vil give malingen en vis tone. Tilsæt stoffet i små doser og bland konstant. Husk at forlade i en blanding af farvepletter er uacceptabel. Det er bedre at forberede en del maling med en margen, da det med sin mangel vil være meget svært at fange nøjagtig denne skygge.

Overvej at farvesammensætningen har en lysere og dybere skygge i flydende form end i udtørret og påført form. Som regel kan en malingskasse, der for nylig er blevet åbnet, i sig selv tørre partikler af maling og forskellige blodpropper, som kan tilstoppe i den efterfølgende dyse i sprøjtepistolen eller en lignende blodprop på dit loft.

Derfor skal malingen være helt ren og uden fremmede partikler. Til dette formål anbefales det at filtrere malingen gennem et fugtgivende tæt stof, der ikke har en hydrofob imprægnering. Det er nødvendigt at springe over den allerede fortyndede sammensætning. Filtrering vil hjælpe dig med at slippe af med klumper og blodpropper af tørret maling, samt andre affald.

Proceduren for male loftet latex maling ved hjælp af en sprøjtepistol er forskellig fra malingen med en rulle eller pensel, der hænger i luften en stor mængde af pulveriseret sammensætning, som aflejres ikke kun på loftet overflade, men også på alle overflader, herunder dit åndedrætsorganerne og øjne. Derfor skal du altid bære åndedrætsværn eller gasbind, såvel som beskyttelsesbriller, som vist på billedet om at male loftet med vandbaseret maling.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Alle ubevægelige - dæksel med plastikfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Fremgangsmåden til maling af loftspraypistolen

Maling af loftet med en airbrush kan give dig et uovertruffen resultat i forhold til brugen af ​​en børste eller rulle. Ved maling af loftet er det vigtigt, at det lag af maling, der påføres, er så ensartet og tynd som muligt. Før maling skal loftet tage sprøjtepistolens dyse til siden, da det i første omgang kan smide ud for meget.

Så snart malingen sprøjtes jævnt, kan du begynde at anvende sammensætningen til loftet. En passende afstand, der adskiller sprøjtepistolen fra loftoverfladen, er ca. 30 til 50 centimeter. Dysens optimale hastighed er 5 sekunder pr. Lineær måler. Strålen skal rettes vinkelret på den malet loftoverflade.

Mentalt opdele flyet i firkanter, der svarer til længden af ​​din arm. Du og vil male disse firkanter en efter en, først tværgående og derefter langsgående bevægelser. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du under ingen omstændigheder længe på et sted, fordi det er for tykt, og alt materiale vil dryppe ned. Farvning udføres bedst ved at overholde det samme tempo.

Det anbefales at male loftet med vandig emulsionsmaling i tre lag. Hvert lag bør kun påføres efter tørring af den forrige. I intet tilfælde må der ikke påføres et lag på den endnu ikke frosne primer eller ikke tørret farvestofsammensætning, fordi den vandbaserede maling vil falde dårligt og afskalning hurtigt nok. Og som følge heraf skal du gøre alt arbejdet på ny.

Den bedste tid til at skabe det første og tredje lag betragtes som morgen og aften, når rummet er godt oplyst, men ikke direkte sollys. Det er ikke nødvendigt at følge denne anbefaling. Det vigtigste er, at alle malingsfejl er tydeligt synlige, og lysets indfaldsvinkel skal være så tæt på konstant som muligt for dette rum.

Fejl ved måling af loftspraypistol

Men hvis du stadig har lavet fejl ved at male loftet, skal du finde ud af, hvad de er forbundet med. Hvis du ikke overholdt teknologien til at male loftet med vandbaseret maling, og det samlede dråber, indikerer dette en utilstrækkelig bevægelseshastighed for sprøjtepistolens dyse. Som vi allerede har sagt, skal overskydende maling opsamles med en svamp, og på toppen skal du lave et andet lag vandbaseret maling.

Hvis laget kom tykt ud, og malingen begyndte at skrælle, skal du tage følgende handlinger: gennembor de steder, hvor der er delaminationer, sand dem, prime og så maling igen. Husk at vente, indtil materialet er helt tørt og igen gå på loftets overflade med et lag maling for at undgå synlighed af tidligere korrektioner.

Hvis der efter maling af loftet er opstået korn eller bakker på overfladen, ligger årsagen til denne mangel i den oprindeligt forurenede maling. For at fjerne denne ulempe skal du gipsere hele loftoverfladen med emery papir. Tag et medium eller fint gruspapir. Derefter spændes din maling gennem cheesecloth og påfør et andet lag på loftet.

Således kan maling af loftet med vandbaseret maling, når du bruger sprøjtepistolen, ikke ødelægge din reparation. Du vil evigt glemme de mørke striber, skilsmisse og spor af maling på loftoverfladen. Derudover kan du opnå en perfekt ensartet overflade, som ikke kan opnås med en børste eller rulle. Hvad man skal huske om tiden til at male loftet med en malerulle.

Sprøjtepistoler til husholdning til maling af vægge og lofter - valg og muligheder

Sprøjtepistoler til maling af vægge og lofter er værktøjer, der giver dig mulighed for at spare tid på reparationsarbejde. Disse enkle enheder hjælper effektivt med at behandle forskellige overflader uanset deres egenskaber. De kan bruges til forskellige reparations- og efterbehandlingsarbejder: Anvend plet, speciel imprægnering, lak, voks og olie, rene apparater mv. Men vigtigst ved hjælp af denne enhed maler forskellige overflader.

Hvordan sprøjter og deres fordele

Alle sprøjtepistoler har samme driftsprincip: Luftstrømmen, der virker under tryk fra sprøjtepistolen, optager lakmaterialematerialerne (LKM), fordeler dem over overfladen.

Sprøjtepistoler til maling af vægge og lofter adskiller sig i deres design og måder at skabe en luftstrøm på.

Fordelene ved sprøjtepistoler til maling

Fordelene ved sprøjtepistoler er:

 • højhastighedstog maling af lofter og vægge;
 • lavt maling forbrug;
 • skaber en glat og glat finish uden striber.

Farvning med et sprøjteværktøj er mindre nøjagtigt end at bruge en rulle. Med det kan du ikke tegne en strimmel med glatte kanter, da du skal bruge specielt maskeringsbånd.

Varianter af malingssprøjter

Ifølge princippet om lufttilførsel og konstruktioner er sprøjtepistoler til maling af vægge og lofter opdelt i følgende typer:

Manuelle malingssprøjter

Sprøjtepistol til maling af vægge og lofter af manuel type repræsenterer det enkleste design bestående af sådanne dele:

 • sprøjtepistol;
 • pumpe;
 • tank.

Håndspray til maling

Tryk bygger op i tanken, når enheden starter. På grund af hvilken maling og lak belægning kommer til overfladen. Drevet i sådanne sprøjtepistoler kan være fod eller manuel, og produktiviteten pr. Time er 200 - 255 m 2.

Denne enhed er nem at bruge, kræver ikke ekstra omkostninger til luftindsprøjtning og er mere egnet til påføring af vandkalk, vandkalk og vandemulsionsbelægninger.

Manuel husholdningsspray til maling af vægge og lofter har sine ulemper, som omfatter:

 • begrænsninger i brugen af ​​belægninger;
 • ikke højt tryk, ikke bevare;
 • lav produktivitet
 • behovet for konstant at trykke på armen for at opnå høj kvalitet og ensartet dækning.

Sammenlignet med andre typer sprøjtepistoler er kvaliteten af ​​håndværktøjet ret lavt. Det vil dog være et glimrende alternativ til rullen. Denne enhed er perfekt til maling af små områder og lokaler til midlertidig brug.

Typer af pneumatiske sprøjtepistoler

Pneumatisk sprøjtepistol til maling af vægge og lofter hjælper med at anvende et jævnt og tyndt lag på overflader med store arealer. Fordelene ved denne enhed er:

 • evnen til at behandle overflader med forskellige sammensætninger af lakmaterialer;
 • På grund af konstant tryk påføres malingen jævnt;
 • du kan tilpasse parametrene for sig selv;
 • det er muligt at male et stort område på kort tid;
 • høj ydeevne.

Pneumatisk spray maleri

Til pneumatiske modeller skal du separat købe kompressorer, uden hvilken enheden ikke fungerer. Den anden ulempe er den korte slange, der begrænser mobiliteten.

Pneumatiske værktøjer til maling af vægge og lofter har sin egen komplekse klassifikation og er opdelt i mekanismer med:

 • bundfoder;
 • top feed
 • højt tryk;
 • lavt tryk og højt volumen;
 • lavt tryk og volumen;
 • lavtrykssystem.

Elektriske maling sprøjter

Elektriske sprøjter fra andre typer enheder er forskellige, fordi trykluft ikke bruges til at sprøjte maling på overfladen. En pumpe, der er indbygget i den elektriske enhed, skaber pres for at køre enheden. Materialet er ikke malet meget godt på grund af manglen på luftstrøm. Derfor er belægningen ikke af høj kvalitet sammenlignet med brugen af ​​andre enheder.

Flere elektriske sprøjtepistoler til maleri vægge bruges af ikke-professionelle håndværkere, der selv reparerer. På grund af det faktum, at det er selvforsynende, har det kompakte dimensioner, og prisen er meget overkommelig.

Fordelene ved denne enhed er:

 • opnåelse af farvning af høj kvalitet på kort tid;
 • Tilstedeværelsen af ​​et fleksibelt indsugningsrør, hvoraf det er muligt at udføre arbejde i forskellige vinkler;
 • muligheden for at vælge et sprøjtemønster med egnede parametre;
 • brugervenlighed
 • kompaktitet af enheden.

Blandt manglerne kan identificeres behovet for forebyggelse og periodisk vedligeholdelse.

Regler for valg af malingssprøjter til maling af vægge og lofter

Ud over fabrikanten og de formål, som du har brug for en kompressor til maling af vægge og lofter, skal du overveje et par ekstra funktioner. Inden du køber en sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du læse følgende regler, som du skal overveje for at finde en kvalitetsenhed:

 • Først og fremmest skal du være opmærksom på materialet i pistolens krop. Den bedste løsning ville være en krop lavet af aluminium med en nikkel anti-korrosion belægning. Plastikhuset, selv om det vejer mindre, vil ikke vare længe;
 • Kompressor til maling af vægge og lofter skal have huller på dysedækslet, fremstillet af aluminium, rustfrit stål eller messing;
 • Sørg for at kontrollere kvaliteten af ​​sælerne. Den bedste mulighed - hvis de er lavet af Teflon. Størstedelen af ​​lakmaterialer omfatter et opløsningsmiddel, der nemt eroderer alle understandsde pakninger;
 • hvis man skal arbejde på en stige, er det bedre at vælge en elektrisk pistol til maling af vægge og lofter, fordi den er mere kompakt og praktisk at bære.

Spray maling loftet

Maling af loftet med en airbrush giver dig et meget bedre resultat i forhold til at bruge en børste eller rulle. For at malingslaget skal vise sig tyndt og jævnt, er det nødvendigt at bruge sprøjtepistolen til at male loftet med vandbaseret maling korrekt. Før du påfører maling til loftet, skal sprøjtedysen flyttes til siden, da det i første omgang kan smide ud meget farve.

Så snart malingen begynder at sprøjte jævnt, kan du anvende sammensætningen på loftet. Den optimale afstand, som sprøjtepistolen skal adskille fra overfladen, er 30 til 50 cm. Dysens hastighed er 5 sekunder. pr. meter. Strålen skal være rettet vinkelret på det malede loft.

Airbrushen til at male loftet med vandig emulsionsmaling hjælper med at anvende et pænt og ensartet lag på overfladen hurtigt og med høj kvalitet.

Regler for maling af vægge og loft med en spray

Alle former for arbejde har deres egen nuancer og subtiliteter, inkl. og når man måler overflader med en sprøjtepistol, er det nødvendigt at overholde de grundlæggende regler:

 • maling af vægge med sprøjte maling skal udføres straks, fordi standsning selv for et par sekunder vil føre til dannelse af fnug;
 • Værktøjet skal være placeret vinkelret på overfladen, da mængden af ​​materiale afhænger af strålingsvinklen.
 • maling med vandbaseret maling med airbrush bør udføres i en cirkulær bevægelse med et ensartet lag påført;
 • Det er ikke tilladt at udføre gentagne handlinger på det ikke tørrede forrige lag. For vandbaserede maling skal den finde sted mellem applikationsfaser i mindst 6 timer;
 • Før hældning af maling i beholderen skal den drænes gennem en særlig sigte eller 2 - 3 lag foldet gasbind. Dette er nødvendigt, så store uopløste partikler ikke tilstopper spraydyser.

Til vanddispergeret materiale egnet til alle typer sprøjter. Derfor er pistolen til maleri vægge og lofter kompressor du nødt til at vælge, afhængigt af størrelsen af ​​overfladearealet og intensiteten af ​​arbejdet.

Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner sprøjtepistoler til loftet

Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

 1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
 2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
 3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
 4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
Sprøjtepistol enhed

Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

 1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
 2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

Udvælgelse af udstyr

Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

 1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
 2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
 3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
 4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
 5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
 6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

 1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
 2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
 3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

Selvfremstillet sprøjtepistol

Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

Maleri loftet

Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

Forberedende arbejde

Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

Maleri loftet

Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

Typiske fejl

 1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
 2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
 3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Airbrush - en anordning til påføring af reparations- og malesammensætninger på forskellige overflader. Med det kan du ikke kun male væggene og loftet, men også at udføre mange andre byggeaktiviteter. Hvordan man vælger og bruger sprøjtepistolen, vil blive diskuteret i denne artikel.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Fordelene ved at arbejde med sprøjtepistolen

I modsætning til en pensel og rulle anvender sprøjtepistolen farvestoffet i et tyndt og jævnt lag. Derudover giver brugen af ​​sprøjtepistolen følgende fordele:

 • forbruget af farvesammensætningen falder med 20-40 procent;
 • maling applikationshastigheden øges, når op til 400 m 2 pr. time afhængigt af enhedens ydeevne;
 • Ved hjælp af en sprøjtepistol kan du anvende ikke kun indvendige maling, men også hvidvaskning, lakker, antiseptiske midler og efterbehandlingstæt;
 • fremkomsten af ​​striber, strimler, hår fra en børste er udelukket.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen eliminerer dannelsen af ​​striber og striber

Produktiviteten af ​​en airbrush afhænger af dens type og effekt. Valget af sprøjteudstyr på byggemarkedet er ekstremt bredt, fra lavpris husstand til professionel. Når du vælger en enhed, skal du sammenligne dine behov og mulighederne for de modeller, du kan lide, da dette vil spare penge og samtidig få mest muligt ud af det.

Sprøjtepistoltyper

Af princippet om forsyning af maling kan alle sprøjtepistoler opdeles i tre grupper:

 • manuel - blandingen pumpes ind i dem ved hjælp af et håndtag;
 • husholdnings elektriske

220 V;

 • pneumatisk, forbundet til en ekstern kompressor.
 • Valget af pistolen afhænger af kravene til det med hensyn til ydeevne, evnen til at anvende forskellige farvende væsker, brugervenlighed og pris.

  Typer af sprøjtepistoler ved hjælp af malingsforsyning

  Håndspraypistoler

  De bruges med et lille område af finish til sprøjtning hvidvask og vandbaseret maling. Udførelsen af ​​den manuelle sprøjtepistol er lille - op til 250 m 2 pr. Time. Arbejdstrykket er også lille - op til 0,6 MPa, så apparaterne er ikke designet til at arbejde med viskose forbindelser - lak, kitt. Manuelle sprøjtepistoler kan anvendes til at anvende et flydende antiseptisk eller flammehæmmende middel samt til behandling af haverafgrøder fra skadedyr.

  Håndspraypistol er vist på illustrationen. Malingen i den leveres af en stempelpumpe placeret i en cylindrisk krop. Pumpen styres af håndtaget: malerens assistent flytter den op og ned.

  Airbrush manuel KROS-1M

  I den nederste del af kroppen er der et reservoir til farvestoffet, to slanger er forbundet med det - sugning og tryk. Når pumpe stangen bevæger sig opad inde i tanken, opstår der et vakuum, som følge af hvilken maling trækkes fra den ydre tank gennem sugeslangen. For at forhindre tilstopning af pistolen med faste partikler er muffens ende forsynet med et filter. For at undgå omvendt bevægelse af maling i tanken er der tilvejebragt en sugeventil.

  Når stangen bevæger sig nedad i pumpen, opstår der et overtryk, og maling fra reservoiret føres gennem trykslangen ind i fiskestangen. Ved enden af ​​fiskestangen er der en dyse, som du kan justere sprøjtevinklen på. I den anden ende er der installeret en lukkeventil. En fiskestang består af to dele, så du kan ændre længden, hvilket er praktisk, når du maler loftet.

  Ordningen med arbejde med manuel airbrush

  Fordele ved håndspraypistoler:

  • lav pris;
  • simpelt design, pålidelighed;
  • ingen forbindelse til det elektriske netværk eller kompressor;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lang fiskestang, som gør det muligt at male loftet uden en trinladder.

  Ulemperne indbefatter det faktum, at indretningen:

  • har lav produktivitet
  • vi kræver mindst en assistent
  • Ikke egnet til alle typer maling og lakssammensætninger.

  Tekniske egenskaber ved manuel sprøjtepistol SO-20B

  Vær opmærksom! Manuel sprøjtepistol er en god budgetmulighed til engangsbrug eller små mængder arbejde. Det er også praktisk at give (maleri af facader, et hegn, trunks af træer).

  Elektriske sprøjtepistoler

  Det virker, når det er tilsluttet et husholdningsnet eller batteri. Takket være den elektriske pumpe er disse sprøjtepistoler meget mere praktisk at bruge.

  Elektrisk sprøjtepistol BOSCH PFS 105 E

  Afhængig af modellen kan elektriske sprøjtepistoler anvendes til at anvende:

  • vandbaseret maling, kridt og kalk hvidvask;
  • akryl og olie maling;
  • lak;
  • primere, herunder harpiksbaseret
  • antiseptiske træbeskyttelsesformuleringer.

  Elektriske maling sprøjter er opdelt i:

  • luft;
  • luftfri eller membran.

  Luftmodeller kombinerer i ét tilfælde en mekanisme, der skaber øget lufttryk og en sprøjte. Normalt anvendes de til at anvende sammensætninger med lav viskositet.

  Enheden er en elektrisk luftspray

  Udformningen af ​​billige luftspraygeværer er ret simpel. De består af et hus, en sprøjtedyse, en malingstank og en kontrolknap.

  Placeringen af ​​glasset til maling kan være:

  • med top placering;
  • med lavere arrangement.

  Mere kraftfulde elektriske luftmodeller er udstyret med en pumpe i et separat hus, en sprøjtepistol og en forbindelsesslange.

  Airbrush elektrisk WAGNER W 550

  Den største fordel ved luftspray pistoler er, at den forsigtigt konturerede fakkel giver dig mulighed for at fordele maling i et tyndt lag over overfladen med enhver lettelse uden at skabe knuder. Ulempen er også forbundet med lavt arbejdstryk: Mælkeoverføringsfaktorens koefficient er lav, de skaber et farvemiddelsdæk om maleren, hvilket medfører spild af maling.

  Video - Gennemgang af den elektriske airbrush WAGNER 565

  Membran sprøjtepistoler har et højere arbejdstryk, hvilket tillader deres anvendelse til anvendelse af viskose sammensætninger. Strukturelt består de af en maleri enhed, hvor der på grund af membranens vibrationer skabes en højtryksmaling samt sprøjtepistolen med en dyse. Elementerne er forbundet med en højtryksslange.

  Elektrisk luftfri sprøjtepistol

  Hullet i den luftløse sprøjtedyse er meget lille, og maleriet har en klar kontur. Overføringsfaktorens farvefaktor er meget højere end en luftspraypistol, og opløsningen kan påføres retningsbestemt.

  Airless Spray Gun Device

  Dette er forbundet med manglende membraninstallationer: Når der påføres malinger og lakker på ujævne overflader, kan knuder og dårligt farvede områder dannes. Derudover skal maleren overvåge tidspunktet for dækning af forskellige områder, ellers vil tykkelsen af ​​laget og belægningen være anderledes.

  Processen med at male luftfri sprøjtepistol

  Hvordan vælger man en elektrisk sprøjtepistol og hvad skal man være opmærksom på, når man køber? De vigtigste parametre vigtige for arbejde er beskrevet i tabel 1.

  Tabel 1. De vigtigste egenskaber ved elektriske sprøjtepistoler.

  Mal loftspraypistolen - trin for trin instruktioner

  Malerarbejde er svært og tidskrævende, hvis det gøres med en rulle eller børste. For at lette anvendelsen af ​​maling hjælper sprøjtepistolen. Airbrushen til at male loftet med vandig emulsionsmaling er meget let og praktisk at bruge i arbejde, og det sparer ikke kun tid, men også energi.

  Fordele og ulemper ved at male loftet med en airbrush

  Hvis du sammenligner den sædvanlige rulle- og sprøjtepistol, viser den anden enhed klare fordele. Maler loftet med en airbrush løser mange problemer og har et stort antal fordele:

  • Høj arbejdsproduktivitet. Sammenlignet med at male med en almindelig rulle, øges samme procedure med en airbrush flere gange, og du kan straks dække et stort område af loftet.
  • Ensartet lag af maling, ensartet farve. Takket være apparatet er det muligt at påføre maling i et jævnt og tyndt lag, da belægningen tørretiden også reduceres. Hvis det ikke var muligt at anvende et tyndt lag, er det let korrigeret med en svamp.
  • Evnen til at håndtere vanskelige områder. Der er ingen steder hvor en luftstrøm med små stænk af maling ikke kunne nå.
  • Ren arbejdsplads. Sprøjtepistolen placerer jævnligt maling på det, der ikke strømmer, derfor oversvømmer det ikke andre overflader og jorder ikke alt rundt.
  • Manglende striber og striber. Dette giver dig mulighed for at opnå kraften af ​​overfladespænding, hvilket påvirker maling.
  • Evne til at arbejde med kitt, lak.
  • Mindre maling forbrug.

  Alle disse fordele tyder på, at en sådan enhed er meget effektiv og nem at bruge. Den eneste ulempe er dens pris, som er højere end en almindelig rulle.

  Men du skal huske om besparelsen af ​​maling, tid og kræfter, der kan opnås, mens du arbejder med sprøjtepistolen. Omkostningerne ved at købe enheden vil snart betale sig. Sprøjtepistolen til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er meget mere bekvemt og mere rentabelt under drift.

  Typer af sprøjtepistoler

  Sprøjtepistoler er af forskellige typer. De adskiller sig i de forskellige næringsprincipper.

  Den billigste til prisen. I udseende er denne enhed som en pumpe forbundet med en fiskestang. Pumpen gør det muligt at skabe tryk i tanken, og "stangen" spredes pigmentet.

  En sådan indretning klæber godt med vandbaserede emulsioner såvel som med kridt- og kalkopløsninger. I en time kan et sådant apparat håndtere op til 225 kvadratmeter. Denne type sprøjtepistol til maling af vægge og lofter har ikke en elektrisk kompressor.

 • Elektrisk sprøjte
 • Elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet med vandig emulsionsmaling er drevet fra netværket.

  Dette er den mest populære type sprøjte. Under drift er der ikke brug for ekstra udstyr. Der kan være flere ændringer her, men den mest bekvemme og populære er modellen baseret på airless sprøjteteknologi.

 • Pneumatisk sprøjtepistol
 • Til professionelle malerier er det bedre at købe pneumatiske sprøjtepistoler. I hjertet af arbejdet er princippet om trykluft.

  Tankens placering kan være under eller over. Når der købes en enhed, skal denne faktor tages i betragtning afhængigt af overfladen at arbejde med. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at tænke på, hvilken slags maling til loftet der kan påføres med airbrush, fordi du ved hjælp af en pneumatisk enhed kan sprøjte forskellige kompositioner.

  Sådan vælges en sprøjtepistol

  Når du vælger en sprøjtepistol til maling af vægge og lofter, skal du overveje flere faktorer:

  • Apparatets tilfælde. Bedst af alt, hvis det er aluminium. Og tilstedeværelsen af ​​en nikkelbelægning kan beskytte enheden mod korrosion. Plasthus vil ikke vare for længe, ​​på trods af at denne enhed vil være mindre i vægt.
  • Huller på omslaget. Fortrinsvis er de også fremstillet af aluminium. Mulig mulighed - rustfrit stål og messing.
  • Pakninger til komprimering skal være af god kvalitet, bedst af alt, hvis de er lavet af Teflon. Dårlig pakninger kan korrodere opløsningsmidlet, som er en del af maling og lak.
  • Placering af tanke. Hvor det vil være - fra neden eller over - er der ikke meget forskel. Det er lettere at vaske de tanke, der er lavet af metal, men samtidig gør nylonbeholdere nemmere at bestemme niveauet for malingforbrug på grund af at de er gennemsigtige.

  Vælge en sprøjtepistol, husk mængden af ​​arbejde.

  Det giver ingen mening at betale for meget, når man køber en pneumatisk enhed, når det kommer til at reparere dit hjem. Til dette formål er den sædvanlige manuelle version perfekt. Men til professionel maleri er det bedre at bruge penge på en pneumatisk sprøjtepistol, som sikkert vil betale for sig selv.

  Det er også værd at huske, at når du køber en sprøjtepistol, skal du passe på din egen sikkerhed - tilstedeværelsen af ​​handsker, beskyttelsesmaske og beskyttelsesbriller.

  Så, hvordan man maler loftet med vandbaseret maling med en airbrush?

  Før du begynder at male, skal dysen sættes til side. Dette giver dig mulighed for at undgå at sprøjte en stor mængde farvestoffer. Hvis du ser at malingen kommer ud jævnt, kan du starte.

  Fra loftet til sprøjtepistolen under drift skal være ca. 50 cm. Arbejdshastigheden - 5 sekunder pr. Meter. Vær opmærksom på retningen af ​​farvestrålen, den skal være vinkelret på loftet.

  Visuelt opdele loftet i firkanter, de skal ikke være større end en arm. Disse kvadrater og skal håndtere maling. Det er nødvendigt at male først på tværs af og derefter langs.

  Ikke længe på et sted. Dette kan være fyldt med det faktum, at laget af maling vil være meget tyk og begynde at dræne. Optimale fremstilling af maleri i et enkelt tempo.

  Du skal vente til et lag tørrer, så start derefter med at anvende den anden. Ellers kan malingen ligge dårligt og vil snart begynde at skrille af.

  Maleri loftet med en spray skal laves i etaper.

  Det er bedst at anvende det første og tredje lag om aftenen eller om morgenen. I denne periode er belysningen i rummet god, men samtidig er solen ikke blind. Men dette er ikke nødvendigt, det er vigtigt, at den behandlede overflade var tydelig synlig, så fejl kan korrigeres straks.

  Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger om valg og brug af sprøjtepistolen, kan du gøre arbejdet hurtigt og effektivt. Denne enhed gør trods alt det muligt at skabe en helt flad overflade, for ikke at nævne det faktum, at enheden sparer både tid og kræfter meget.

  Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Ved første øjekast kan malerierne med en airbrush virke som en kompliceret virksomhed, men i praksis viser det sig at være meget enklere.

  Det vigtigste: at overholde en bestemt teknik og række handlinger. I dette tilfælde vil du være i stand til at male væggene selv ved hjælp af sprøjtepistolen så godt som enhver professionel. Vi tilbyder dig en trin-for-trin instruktion, der er bekendt med, hvem du nemt kan mestre en færdighed, der stadig er ny for dig selv.

  Før du begynder at arbejde med sprøjtepistolen, skal du forberede væggene. Hvis der er en gammel belægning på dem, skal den fjernes. Vægets plan skal være forudjusteret, pudset og dækket med et lag af primer.

  Det er primeren, der giver høj kvalitet "maling vedhæftning" til vægoverfladen. Det er vigtigt, at primeren er tør i starten af ​​arbejdet. Ellers kan der efter maling forekomme forskellige defekter på væggen.

  Også i forberedelsesfasen skal du fortynde nok maling, hvis du bruger et farveskema. Dette er nødvendigt for at undgå en situation, hvor forsyningen af ​​stoffer vil være utilstrækkelig til at dække hele området af væggene.

  I sådanne tilfælde begår nonprofessionals ofte en fejl: under fremstillingen af ​​en ny "del" af maling tilføjes færre eller flere farver, og farven påtager sig en anden nuance end den foregående. Når man arbejder med farveskemaer, er det således først nødvendigt at fremstille et tilstrækkeligt volumen af ​​produktet. Hvis du bruger færdigfarvet farvemaling, kan du udelade dette forberedelsestrin.

  Før du starter arbejdet, skal du også samle stilladser eller "geit", så du kan få maling helt op på væggen. Hvis lofterne i rummet er lave, kan du til dette formål bruge et almindeligt bord.

  I betragtning af at der arbejdes med vægge udføres med et allerede designet loft, skal du sørge for, at malingen ikke kommer på den. For at gøre dette skal du langs murens kant ved hjælp af et bredt maskeringsbånd klæbe en strimmel langs loftets hele omkreds, så den ikke går på væggen. Bemærk, at en kørebane er nok til fagfolk, men vi anbefaler at du limer aviser med samme skotsk for at øge den beskyttende overflade på loftet.

  Lignende arbejde skal gøres til gulvet, hvis det allerede er dekoreret (normalt gulvene er dekoreret efter væggene er dekoreret). Hvis du allerede har installeret en radiator eller stikkontakter, skal de også være skjult med maskeringstape og papir (stikkontakter kan fjernes under arbejdet). I et ord lukker alt, hvad der er unødvendigt, der kan farves under arbejdet.

  Mal veggerne med en sprøjtepistol - trin for trin

  Når alle tidligere anbefalinger er gennemført, kan du gå til hovedpunktet. Vi vil ikke overveje metoden til maleri ved hjælp af en mekanisk pistol, fordi i dag er sådanne ting som dinosaurer.

  Lad os tale om, hvordan man håndterer væggene med en særlig pistol med et reservoir for maling, som leveres af en kraftig luftstrøm fra kompressoren.

  På arbejdspladsen er det vigtigt at bruge personlige værnemidler, såsom en maske og handsker med ærmer (sidstnævnte, hvis du ikke ønsker at blive snavset under arbejdet).

  Hæld malingen i tanken til det anbefalede mærke, og blød derefter i tomgang, indtil pistolen begynder at sprøjte maling. Det anbefales at gøre dette ved at sende det til avisen.

  Maling skal påføres fra top til bund (fra loft til gulv og sidelæns).

  Først, gå gennem skovene i det øverste område af væggene, efter allerede lavere. Pistolen anbefales at holde i en afstand på 30cm. fra den malede overflade.

  Flyt pistolen fra venstre mod højre med en sprøjtepistol på væggene. Forsøg at opretholde hastigheden af ​​bevægelsen af ​​håndkonstanten. Så du kan jævnt anvende maling.

  For større dybde af farve anbefales at passere væggen i to lag. Det vigtigste i dette tilfælde: Vent til det første lag tørrer. Først da kan du gentage proceduren.

  Efter maleri

  Når du er færdig med alt arbejde, skal du skylle instrumentet. Afhængigt af hvilken type maling der anvendes til vask, kan du bruge varmt vand (hvis malingen var en vandbaseret maling) eller let opløsningsmiddel (hvis malingen var oliebaseret). Væsken hældes i tanken, hvorefter den skal løbe gennem sprøjten.

  Lad væggene tørre ud og først efter at fjerne maskeringsbåndet fra de steder, hvor det blev limet.

  Efterord...

  Som du kan se, er det ikke uforholdsmæssigt kompleks at male vægge med airbrush. Igen er det vigtigste i denne hændelse at overholde en bestemt række handlinger og teknologi.

  Hvis du selv beslutter at male væggene selv, kan du spare mange penge på professionelle malere. Hvis dette trin stadig virker svært for dig, er det i dette tilfælde bedre at henvende dig til fagfolk. Du må ikke takle sagen, hvis succes du forud tvivler på.

  Hjem / Hemmeligheder at arbejde med sprøjtepistolen

  Maling af loftet med airbrush er en fantastisk måde at få en godt malet overflade af loftet med minimal udgifter til nerver, penge og tid. Elektriske sprøjtepistoler, som alle andre professionelle byggeværktøjer, kræver dog visse færdigheder og færdigheder. Hvis færdigheden og erfaringen ikke overføres via internettet, så kan vi give dig nogle tips og hemmeligheder ved at male loftet med en malingssprøjte - helt gratis.

  Hvad maling til at male loftsprayet

  Det første og vigtigste spørgsmål, der skal løses, selv inden malingen begynder, er valget af maling til videre arbejde. Dette valg afhænger af det funktionelle formål i rummet, hvor du vil male om loftet, samt om dine præferencer og økonomiske muligheder.

  Room. For hallen, stuen eller enhver anden opholdsstue, er den ideelle emulsion eller matdispersionsmaling.

  De skjuler perfekt fejlene på loftets overflade, så det ser godt ud både umiddelbart efter maling og 5-7 år efter reparationen. Prøv ikke at bruge disse materialer på badeværelset, i køkkenet og i andre værelser med et ret aggressivt miljø. For det meste synes maling af loftet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush meget nemmere end at bruge en malerulle, så hvis du har et valg mellem en almindelig, omend høj kvalitet rulle og dette vidunderlige værktøj, skal du vælge den sidste mulighed.

  Maling af loftet i badeværelset eller i køkkenet er en ansvarlig sag, fordi malingen i disse rum må "tåle" de konstante virkninger af fugt. Best af alt afstød vand og snavs specielle emulsionsmaling på vinylakryl og bare akrylbase. Forresten er det godt, at de næsten ikke lugter og tørrer hurtigere end deres modstykker.

  Jeg tror, ​​du forstår de grundlæggende "tricks" af malingsvalg fra den funktionelle side. Lad os nu diskutere nogle andre typer maling, som også er perfekte til realiseringen af ​​vores opgave. Så lad os starte:

  • Akrylbaserede latexmalinger maler overfladen perfekt, men de skal påføres i 2 eller endda 3 lag. På grund af dets elasticitet maskerer det perfekt revner op til 1 millimeter bredt. Af den måde, som vi allerede har påpeget ovenfor, er det perfekt til badeværelset eller køkkenet, er det vel at frastøde fugt og snavs - dens stærke side. Advarsel! Du kan kun bruge denne type maling på nogle professionelle enheder, læs omhyggeligt instruktionerne til dit værktøj.
  • Silikatmalinger kan bruges til komplekse mineraloverflader. Hvis dit loft er lavet af mursten, beton eller mineralgips, skal du vælge silikatfarvestoffer. Selvfølgelig er de dårligere end latex i elastik, men ikke ringere i fugtighedsbestandighed. Og alligevel er de anti-svampe, hvilket er meget nyttigt til badeværelset.
  • Silikone maling. Vi tror, ​​at det var hun, der absorberede alle de bedste kvaliteter af resten. Det er muligt for fugt og resistente par, svampe og andre mikroorganismer, men også dække selv store revner op til 2 millimeter. Men prisen er også ret høj.

  Hvordan male hvidkalkede lofter? Intet! Alt hvidvask skal først vaskes af med en opløsning af vand og sæbe, tørre overfladen godt, og kun derefter fortsætte med at male med værktøjer.

  Valg af elektrisk sprøjtepistol

  Vi har ikke glemt eller forvirret. Det er en elektrisk sprøjtepistol til maling af loftet passer perfekt. Den kendsgerning, at de mekaniske analoger er ubekvemme at bruge - fordi overfladen af ​​maleriet er ganske høj, og for kvaliteten af ​​arbejdet brug for en stærk og ensartet spray, at kun elværktøjet kan.

  Forestil dig at du vippede værktøjet og dækker loftets overflade. Med en mekanisk maling sprøjte vil du alle være i maling, og vi er generelt tavse om kvaliteten af ​​arbejdet. Så vælg kun elværktøjer med en god dyse og en retningsbrænder, samt motoren med den højeste effekt.

  Vi vil ikke give dig specifikke modeller, men tag et kig på den semi-professionelle og professionelle BOSCH-linje.

  Vi nævner altid dem som et eksempel, da tyskerne i denne sfære altid går i spidsen for hele bevægelsen. Læs vores anmeldelser, se videoen og tjek priserne. Først efter det bliver det lettere at træffe et valg.

  Ceiling Paint Tips

  Arbejdets kvalitet afhænger af ensartetheden af ​​malingsanvendelsen. For at opnå maksimal effektivitet, rådgiver eksperter kun at holde sig til samme lagtykkelse. Til dette behøver du at holde en konstant længde af strålen (fakkel).

  På enklere vilkår må malingen sprøjtes fra samme afstand over loftets overflade. Det skal være mindst 10 og ikke over 60 centimeter. I dette tilfælde skal faklen selv være placeret vinkelret på overfladen, der skal males.

  Det er meget vigtigt, at du ikke sover længere end nødvendigt på ét sted. Hvis du sulter - tykkelsen af ​​laget vil være ujævnt, for tykt. Dette kan ikke kun forvrænge farveskalaen, men også føre til dryp af maledråber.

  Du skal male med pæne og uhyrede cirkulære bevægelser i samme takt, du vælger. Skynd dig ikke, ellers bliver du nødt til at male igen. Ved anvendelse af følgende lag, skal du først tillade tørring, der allerede er påført, hvis det er nødvendigt.

  Prøv at bruge den anbefalede malingfabrikant.

  Hvis dens densitet er for stor, fortynd den med specielle opløsningsmidler. Faktum er, at for tyk maling vil føre til dårlig kvalitet og ujævnt lag. Derudover kan det påvirke selve værktøjets arbejde negativt, og sprøjtepistolen til loftet bliver ubrugelige.

  For ikke at sprænge væggene - forsegle dem med en film og smalle steder og sæler - med et specielt maskebånd. Tro mig, selv de mest erfarne fagfolk gør det sådan, at de senere ikke må male igen mure.

  Det er også værd at passe på dig selv. Specificiteten af ​​dette værk er sådan, at malingen kan falde fra top til bund på dit hår, hud og ansigt. Pas på din outfit.

  Goggles, hat, jumpsuit og handsker. Bedre at perebdet end at vaske i timer efter arbejde. Ja, dit helbred skal også tages hånd om.

  Video maleri loftspray pistol

  Ord er gode, men video er bedre. Specielt for dig, vi sender en interessant og informativ video, der åbner nogle få praktiske punkter i dette arbejde. Denne video er kun præsenteret som reference, så vi ser, læser og gør det som vi besluttede, og ikke som i videoen.

  Jeg håber du har fået detaljerede svar på alle dine spørgsmål. Nu skal du bare købe en sprøjtepistol til at male loftet og begynde at reparere forberedt både teoretisk og praktisk.

  De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle.

  Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. I virkeligheden er det ikke, fordi bortset fra valsen, endnu bedre i maleriet overflade kan opnås ved hjælp af en sprøjtepistol. Selvfølgelig, metoden til at male med hjælp af dette værktøj er noget anderledes end den traditionelle metode med malerrulle, så du er nødt til at vide, hvordan man kan male loftet sprøjtepistol med deres hænder.

  Fordelene ved sprøjtepistolen

  I modsætning til andre værktøjer er hastigheden og kvaliteten af ​​maleri ved hjælp af en sprøjtepistol ubestridelig. Hvis du har brug for et perfekt ensartet lag af maling i minimal tid, så er dette værktøj det bedste valg. Enhver vanskelig at nå frem til en rulle eller børste kan let males med airbrush.

  Brug af pistolen giver dig mulighed for at spare på din styrke og i høj grad forenkle maleriet af loft og vægge i din lejlighed.

  Maling forbrug er en anden god ting at være opmærksom på. Intet andet farvning værktøj vil spare dig for meget maling. Opnået besparelser på grund af tynd spray maling.

  Når du farger med en airbrush, kan du ikke bekymre dig om striber og mulige skilsmisser, de vil simpelthen ikke.

  Ved hjælp af sprøjtepistolen er det let at nå de mest utilgængelige steder i dit loft.

  Tværtimod bruges det overvejede værktøj til maling af varer fremstillet af stuck. Enige om at male dekorativt element med en ikke-glat overflade med en pensel eller rulle er ganske problematisk, især når det kommer til kvaliteten af ​​maleriet.

  Sikkerhed og maling forberedelse

  Ved maling med sprøjtepistolen skal du passe på din personlige sikkerhed og sikkerheden omkring omgivende genstande.

  Ved sprøjtning af maling er det vigtigt at bruge beskyttelsesudstyr som briller og åndedrætsværn. Hvad angår de omkringliggende genstande, skal alle møbler i rummet fjernes eller forsvarligt pakket i plastikpakning. Vægge og gulve skal isoleres med samme film eller gamle tapet.

  For at undgå sprøjtet maling ind i åndedrætsorganerne er det nødvendigt at bruge en åndedrætsværn.

  Nu kan du begynde at forberede malingen. Eventuel maling før brug skal fortyndes i henhold til vejledningen. Hvis der ikke er nogen instruktion, skal du visuelt bestemme malingens konsistens.

  Under denne proces er det vigtigt at opnå en optimal konsistens: malingen bør ikke være for tyk, men ikke særlig væskelig. Kontroller kvaliteten af ​​den fortyndede maling er ikke så svært, bare sprøjt en lille mængde af det på loftet og se, hvordan det vil gå. Om nødvendigt kan det stadig fortyndes.

  Før malingen hældes i sprøjtepistolen, skal den filtreres for at forhindre, at partikler af affald falder ind i sprøjten.

  Forskellige sprøjtepistoler

  Til dato er der manuelle, elektriske og pneumatiske sprøjtepistoler.

  Alle afviger i princippet om handling og udseende. Til husholdningsbrug elektriske og håndspistoler. Pneumatiske sprøjter anvendes hovedsageligt i produktionen af ​​malingen af ​​metalprodukter, der kræver den højeste kvalitet af den malede overflade.

  Den elektriske sprøjte er en malingstank, sprøjtekappe og husholdnings støvsuger. Enhver krukke kan bruges som en beholder, det vigtigste er, at låget med en sprøjteflaske kan bæres frit.

  Støvsugeren er bedst til at bruge indenlandske med mulighed for reversblæsende luft. Ved brug af en støvsuger skal du ikke glemme at vaske posen fra støv og snavs.

  Kommer til at male

  Efter det forberedende arbejde kan man fortsætte med at male. Sprøjten ledes mod loftet og tændes. For det første vil du se en kraftig stråle, vent til spraymaling bliver ensartet, og fortsæt derefter med at male.

  Vandig emulsionsmaling, inden den påføres til loftet, skal fortyndes med vand til konsistensen af ​​mælk.

  Under maleriet skal man overholde følgende regler:

  1. Det er nødvendigt at male med glatte parallelle bevægelser og forsøge at undgå huller;
  2. Forsøg altid at opretholde den optimale afstand til overfladen (fra 30 til 50 cm);
  3. Det andet lag maling skal ikke påføres straks, men efter det første lag er helt tørt;
  4. For at opnå en god kvalitet af den malede overflade anbefales det at male mindst 3 gange
  5. Hvis i visse steder, du er gået for vidt med maling, vente, indtil det tørrer, udjævne problemområder og re-male det;

  Nu ved du hvordan man maler loftet med en airbrush, det vigtigste er ikke at skynde sig og følge de tips, der er givet i denne artikel.

  Hvordan male loftspray pistol video:

  2015-09-12 Hvordan male loftet med en airbrush? Anmeldt af Vash-Remontik.ru den sep 12. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. De fleste af os foretrækker at male loftet med en speciel rulle. Vi mener, at dette værktøj maler overfladen mest effektivt og præcist. Rating: 0

  • remontcap.ru
  • kraskopulti.ru
  • kraskopulti.ru
  • vash-remontik.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.