Red Stretch lofter

Rød er farven af ​​kærlighed og lidenskab; henviser til det varme spektrum. Ofte er det valgt til værelser beliggende på den kolde nordside. Men det handler ikke kun om møbler. Stræklofter i rødt - en fælles løsning, der kan findes i lejligheder, huse og endda i offentlige bygninger. Du kan finde ud af priserne for installation af stræklofter fra vores ledere eller i tabellen nedenfor.

Priser med installation

Skygger af rødt i interiøret

Rødt strækloft - valget af aktive mennesker, der elsker lyst. Men de bør vide, at rødt er langt fra den eneste skygge. Ud over at hans værelse kan dekorere tæt på ham: koral, scarlet, crimson, maroon, lys burgunder.

Alle ovenstående nuancer er en slags rød. De passer også godt ind i interiøret og gør det originalt og interessant.

Hvilke værelser er egnede rødt

Røde stræklofter ser dyre og rige ud, formidler adelens atmosfære og er egnede til omdannelse af ethvert rum. Det vigtigste - at vælge den rigtige skygge og husk at kombinationen af ​​rød og hvid aldrig vil gå ud af mode.

 • Stue. Det lyse loft i stuen skaber et festligt humør og giver rummet et elegant udseende. Fremhæv mætningen og luksusen af ​​en rød nuance vil være mere dæmpede toner: hvid, fløde, elfenben. Vælg dem til dekoration af vægge, loft eller orden / køb møbler i en sådan farvepalet.
 • Soveværelset. Det ser ud til, at der i et rum der bruges til afslapning, simpelthen ikke kan være rødt. Dette er imidlertid langt fra sagen, og designerne giver mange illustrative eksempler på, at det røde strækloft tjener som en udsmykning til soveværelset. Det vigtigste - at fortynde det med mindre lyse nuancer. Forresten, hvis vi ser på feng shui, vil vi se, at denne undervisning rådgiver det røde for alle nygifte.
 • Børneværelse. Dette værelse er ikke særlig velegnet til rødt. Årsagen til dette - virkningen af ​​rød på psyken. Men hvis dit barn tværtimod ikke er aktivt nok, tilføj en klar farve til legepladsen, og over sengen skal du installere et loft med dæmpede toner.
 • Køkken. Rød farve i køkkenet - en af ​​de mest almindelige beslutninger. Vælg denne farve for det faktum, at han opfordrer til ærlige samtaler, vækker appetit og simpelthen forbedrer humør. Og hvis dette er præcis, hvad du mangler, bestil et rødt loft og nyd et interessant design.
 • Badeværelse. Vi råder dig til at vælge badeværelse og toilet, ikke matte, men glatte belægninger. Deres egenart ligger i, at de er i stand til at reflektere lys og derved visuelt udvide rummets grænser.
 • Entréhallen. Da du bruger minimum tid i dette rum, er det røde loft en god og rationel løsning for det. Denne farve vil symbolisere gæstfrihed og visuelt udvide et lille rum.

Sammenfattende kan vi sige, at nuancer af røde er velegnede til alle værelser. Det vigtigste er at tage hensyn til deres funktionelle formål og fortyndet lys farve med dæmpede toner.

Røde stræklofter - lyse farver og et godt humør i dit hjem!

Rød farve i interiøret er en fed og smuk løsning, som kan realiseres med højkvalitets stretchlofter. Mange forbrugere drømmer om et sådant lejlighedskoncept, fordi traditionelle farver ikke svarer til deres kreative ideer.

Det røde stretchloft vil ikke forlade ligeglade andre - lyse, usædvanlige, excentriske - det er umuligt at ikke være opmærksom på en sådan finish! Det er kendt, at i rum, hvor rød farve dominerer og dens nuancer, hjertet slår hurtigt, appetitten forbedres, kroppen modtager den energi og styrke, der er nødvendig for normal aktivitet.

Anvendelsesområde

Rødt strækloft - belægning, ikke universelt. Designere anbefaler ikke at installere et så lyst design i soveværelset, børnenes værelse såvel som i et stort rum. Den røde belægning vil se perfekt ud i køkkenet, stuen og badeværelset.

Rødt loft til køkkenet

Hvis valget faldt som et loftsbeklædning på et skarlagen loft, så kan det ikke laves på hele overfladearealet, men som en indsats, der er dygtigt indskrevet i en drywall-kasse. For at interiøret skal kunne se mere harmonisk, skal man tage sig af tilstedeværelsen af ​​røde elementer. Det kan være møbler, polstring, lysekrone, gardiner og meget mere. Valget af ideer er ret bredt!

Lys løsning til stuen!

For at gøre det indre af stuen usædvanlig, original og udfordrende, er det bedste valg et strækloft i rødt. Kompetent placeret belysning, møbler af lys, sarte toner - en garanti for en hyggelig atmosfære og en romantisk atmosfære. For dette rum kan du vælge ikke kun en lys rød version, men også dens nuancer, for eksempel farven på burgunder. Sådan en skygge ser luksuriøs ud!

En anden løsning til stuen er et skarlagent loft med suede-tekstur. Dette er en ny mode trend, der giver dig mulighed for at skabe et klassisk interiør. Ikke mindre imponerende vil se design i en restaurant, udstillingshal, café eller billardrum!

Original badeværelse!

Det er ikke ualmindeligt at udstyre badeværelser med lyse omslag - rødt ser fordelagtigt ud på et lille område. Værelset vil se stilfuldt, rig og lyst - en interessant beslutning, som fortjener din opmærksomhed. Scarlet loft kombineret med fliser på væggen eller mosaikker med inddragelse af røde, burgunderelementer.

Rødt strækloft er et moderne produkt med praktisk og attraktivitet. Med dette design vil ethvert interiør glitre med nye farver og gøre rummet individuelt. Vores eksperter vil tilbyde mange muligheder for røde stræklofter, samt professionelt installere designet i dit hjem, kontor, institution!

Red Stretch lofter

Mange tror fejlagtigt, at den røde farve i indretningen påvirker menneskers følelser, forårsager aggression. Vi vil gerne afvise denne afhandling og tilbyde dig stræklofter i rødt. Rødt strækloft skygger helt lyse vægge og bliver et glimrende lyspunkt i interiøret.

Hvis du laver et rødt loft i badeværelset, så passer det perfekt til den lyse beige flise eller gulvet, flisebelagt "tartan". Derudover indeholder sortimentet af røde nuancer af PVC-film i vores virksomhed omkring 20 forskellige farver.

I køkkenet vil en kombination af hvidrøde stræklofter se smukke ud, med hvilke du visuelt kan dele rummet og hvide pletter vil "bløde" den røde farve.

For et rødt strækloft kan vi tilbyde et stort udvalg af loftlamper, blandt hvilke der er både armaturer af klassiske former og moderne spotlights i højteknologisk stil.

Omkostningerne til loftet vil være fra 750 til 2000 rubler per kvadratmeter. Forskellen i omkostninger skyldes installationens kompleksitet, tilstedeværelsen af ​​yderligere arbejde, det materiale, hvorfra væggene er lavet og antallet af belysningsarmaturer.

Billeder af røde stræklofter, du kan se i galleriet på vores hjemmeside.

Du kan bestille en gratis afgang af målemesteren ved at ringe til de numre der er angivet på hjemmesiden eller forlade dit nummer i tilbagemeldingsformularen.

Det røde loft er den lyseste løsning af det moderne interiør (100 billeder)

Strekak, er en af ​​de vigtigste dele i ethvert interiør. Han lægger vægt på designerens hovedide og definerer stilen på hele rummet.

Streklofter har en stor palette af forskellige farver, det giver mulighed for at vælge enhver farve eller skygge. Men nogle nuancer skal anvendes forsigtigt, fordi den forkerte kombination af farver vil føre til disharmoni i det indre af rummet.

En af disse farver er rød og dens nuancer. Rød farve henviser til rækkevidde af varme farver, det anbefales at blive brugt i rum, hvor der ikke er nok sollys hele dagen.

Også ikke en lille rolle er afspillet af stoffets struktur.

Børstet loft, eller et loft lavet af satin visuelt smal højden af ​​rummet. Materiale med en mat tekstur har ingen reflektionseffekt.

Satinbelægningen overfører alle nuancer af den valgte farve, fordi der ikke vises flare eller refleksioner på overfladen. For visuelt at forstørre rummets rum er strækloftet blankt.

Den har en glat, glat overflade, og niveauet af spekularitet når 90% på grund af den høje reflektivitet og effekten af ​​ekspanderende rum opnås. Laklofter ser godt ud i små og lave rum.

Glans hjælper med at fjerne følelsen af ​​en vis sværhedsgrad og giver indretningen lysstyrke og rummelighed. Refleksiv glansfunktion vil visuelt udvide grænserne i små værelser, give dem mere lysstyrke og vil simpelthen se ganske attraktivt ud.

En af fordelene ved det røde strækloft er en visuel reduktion af rummets parametre. En god løsning ville være at installere et rødt falskloft i et rummeligt rum, for eksempel et køkken, der er forbundet med en bar.

I små lejligheder er stræklofter i rødt ikke ønskelige, fordi denne farve reducerer størrelsen af ​​de allerede små værelser.

I spisestuer, vil bourgogne nuancer øge appetitten, og også hjælpe kroppen til at blive mere aktiv og forfriskende.

Ved længerevarende eksponering for lysrød øges irritabiliteten og produktiviteten falder. Eksperter anbefaler dog at tilføje toner af rødt i stuerne, gange og køkkener.

Designere vælger ofte varme toner i design af stuer. Lys farve vil hjælpe med at skabe en mere gæstfri atmosfære.

Valg af skygge

Det røde loft er meget almindeligt i usædvanlige designprojekter.

I de fleste tilfælde bruges røde nuancer til at skabe interiør til køkkener, soveværelser og stuer. Med dygtig brug af farve vil han understrege den overordnede stil på rummet.

Røde farver ser ikke altid udrolige ud, men du kan hente en temmelig rolig, men samtidig skygge.

Streklofter kan være burgunder, skarlagent, granat, koral, tomat og crimson. For at opnå en spejlvendelse bruges mørke nuancer, og kolde toner af rødt vil gøre atmosfæren i huset tung.

De mest intense nuancer i rødpalet er skarlagen og crimson. Ikke så lyst vil du se bourgogne, kirsebær eller crimson loft.

Følsomme og selvsikkerede mennesker foretrækker koraller og mursten. Hvis du analyserer de mest foreslåede farveindstillinger fra designere, kan du komme til den konklusion, at fagfolk foretrækker tre grundlæggende nuancer: skarlagen, koral og burgunder.

For at skabe en uovertruffen effekt i rummet er det brugt tone. En af de lyseste og mest prangende nuancer af rød er skarlagen. Scarlet strækloft vil altid være hovedelementet i ethvert interiør.

Farven til de mindre detaljer af interiøret er valgt under hensyntagen til farvningen af ​​loftet. Coral skygge mere dæmpet og rolig end skarlagen. Overflader malede i denne farve spiller en støtterolle i indretningen og betragtes ikke som større.

Rødt strækloft, foto, pris.

Strækloft er en vigtig del af det moderne interiør. Korrekt valgt tekstur og farve er i stand til at understrege hovedelementerne i designet og indstille den stilistiske retning af interiøret. En række farver giver rigelige muligheder for det oprindelige indretning.

Der er nuancer, der skal anvendes i indretningen med stor forsigtighed. Disse farver indbefatter rødt. Dette skyldes, at ukorrekt brug af det røde strækloft kan føre til dissonans i interiøret.

Med hensyn til tekstur af røde strakte lærred er det af stor betydning, at det ifølge professionelle designere er den glatte tekstur, som bedst fremhæver dybden af ​​rødt og kan se helt anderledes ud afhængig af indretningens stil, overraskende med dets evner og slående ekstraordinære skønhed.

Burgundglans med korrekt valgt belysning skaber en behagelig atmosfære i stuen. Og hvis du kombinerer et blankt lærred med overgangsniveauet på baggrund af dyre møbler, får du et luksuriøst og elegant interiør. Som en ekstra indretning kan du bruge gardiner og tilbehør.

Et eksempel på et rødt strækloft i stuen er 22 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 18900 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 50900 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet er 16 meter langt;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Indsæt (sokkel) med installation på omkredsen;

Prøve lofter rød farve i stuen på 21 m2, prisen med materialet og installationen: rubler til kampagner, i stedet 18050 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Kombinationen af ​​et rødt blankt loft med en lysere skygge hjælper med at opdele et stort rum i funktionelle områder. Dette kan være et multi-level design, hvis hovedelement vil fungere som et spændingsdragt i rødt, placeret over mødet eller spisepladsen.

Et eksempel på blanke røde lofter i en stor hal på 85 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for overgangsniveauet fra: rubler til kampagner, i stedet for 72250 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 172.250 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • Overgangsniveauet er 50 meter langt;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Med et professionelt gennemtænkt design vil loftets røde farve også være passende i soveværelset, og glatte overgangslinjer vil tilføje elegance og romantik til rummet.

Et eksempel på et rødt strækloft i soveværelset er 12 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 10400 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 16400 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet på 3 meter;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Det røde loft kan være meget anderledes - både lyse og spændende og lavet i rolige, dæmpede nuancer.

Prøve lofter rød farve 14 m2, prisen med materialet og installationen: rubler for aktier, i stedet 12100 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Rødt strækloft - en god løsning til køkkendesign: det bidrager til udseendet af appetit og energi. Hovedreglen - rød skal være moderat. Hvis køkkenet og loftet er lavet i skarlagen farve, anbefales det at arrangere væggene og gulvet i mere rolige, lyse farver - beige eller hvid. Disse toner er i stand til at dempe lysstyrken af ​​rød og skabe en atmosfære af komfort i rummet.

Et eksempel på et rødt strækloft i køkkenet er 6,5 kvadratmeter, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler pr. Aktie i stedet for 5725 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 11725 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Materiale glans og mat importeret;
 • Overgangsniveauet er 6 meter langt;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Elskere af aggressiv men streng stil, bør du være opmærksom på kombinationen af ​​rødt loft med sorte vægge. Blød belysning vil tilføje soliditet og dybde til røde lofter.

Et eksempel på et rødt blankt strækloft på et kontor på 9 m2, prisen med materialet og installationen: rubler til kampagner i stedet for 7850 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Stræklofter i rødt er designet til dristige, impulsive mennesker, der ikke er bange for eksperimenter og usædvanlige designløsninger i indretningen. Hvis du er en lidenskabelig, ekspressiv volontørlighed, der kan forbløffe andre - er du velkommen til at vælge røde lofter til dit hjem.

Et eksempel på et rødt strækloft i et rum på 16 m2, prisen med materialet og installationen uden at tage højde for niveauovergangen fra: rubler til Promotion 13800 rub., med overgangsniveauet fra: rubler for aktier, i stedet 29800 gnide.

Beregningen omfatter:

 • Glansmateriale importeret;
 • Overgangsniveau 8 meter lang;
 • 4 standardvinkler;
 • Installation af spændingsloft nøglefærdige;
 • Plint med perimeter installation;

Rødt strækloft har mange nuancer og variationer af design - det kan være bourgogne, koral, scarlet, terracotta, kirsebær, crimson, mursten, indrammet med forskellige farver og teksturer samt niveauovergange. For at skabe et usædvanligt design med brug af røde stræklofter, er du velkommen til at kontakte den tidstestede firma NPO RPS LLC. Vores team af erfarne fagfolk vil hurtigt gøre dit værelse lyst, stilfuldt og uforglemmeligt luksuriøst.

Red Stretch lofter

I sovjetiske tider var alle lofter hvide, lejlighedsvis med et kalikemønster og især ekstreme mennesker forseglet med mørk flettet tapet, så rummet lignede en legetøjskasse.

Men æra med spændingsteknologier. Nu kan loftet være absolut nogen: azurblå, abrikos, solgul, chokolade og endda skarlagen! Og emnet i denne artikel er røde stræklofter: hvem og hvorfor vælger sådan en fed farve, for hvilke værelser og stilarter det passer.

Hvem bestiller røde film med Mos Siling?

Det var ikke klart, hvordan de evigt positive optimister gjorde uden glædelige lyse farver i indretningen af ​​deres huse og lejligheder. Det hvide loft er trods alt så kedeligt og monotont! Selvfølgelig er der andre saftige muligheder, men efter en lang "hurtig" aktive mennesker vil have de lyseste farver.

Så det røde strækloft er en glæde for de altid munter, støjende, glade personligheder, der kaldes "ferieperson". Det er umuligt ikke at lægge mærke til, ikke at smile som reaktion på den altid lykkelige excentriske, det er også umuligt ikke at reagere på den røde farve i interiøret.

I rum med en lys, excentrisk finish, puls og trykstigning er der en klar strøm af energi, energi vises, og en ulvlig appetit bliver vækket. Men ikke alle er i en sådan stimulerende atmosfære og ikke for alle værelser.

Køkken, stue, soveværelse? Hvor passende rødt strækloft?

Psykologer anbefaler ikke at bestille røde lærred i soveværelser og børneværelser. I ro og søvn, beroligende, skal afslappende pastelfarver råde over, og børn, selv meget rolige, vil blive overvældet af en overflod af rød farve, undertrykkende og træt.

Men i køkken og spisestue er stue og badeværelse, gang og korridor rød, helt passende og endda funktionelle. Overvej disse muligheder.

Overdimensionerede værelser. Hvis værelset er lille, anbefaler konsulenter, Mos Siling, at vælge glansede røde lofter. Deres reflekterende overflade vil visuelt forøge rummet med en og en halv til to gange. I dette tilfælde kan hele loftet være rødt.

I lave værelser kan du bruge en spektakulær designer chip - at kombinere to film på ét niveau. Kombinationen af ​​hvidmåtte og rødglans, svejset i et panel med en jævnt eller buet søm, vil skabe illusionen af ​​et to-niveau loft.

Den matte del vil vise den faktiske højde af strukturen, og lakken vil se ud som et sekund, dybt niveau, der visuelt gør rummet højere.

Store værelser. Hvis rummets størrelse giver dig mulighed for at lave et loftssystem med to eller flere niveauer, omfatter de lyse, skarvede lærred ofte i en hvidgipsramme. I denne saftige glans understreges effekten af ​​et gipsplade niveau: bølger, hjerter, blomster, stjerner osv.

To niveauer lofter med en rød tier og neutral farve af anden tier er lavet helt film, dekorere dem med LED-lys og spotlights.

Rødt strækloft i køkkenet. Brugen af ​​koraller, crimson og crimson klæder findes oftest i køkkenet. Afhængig af størrelsen af ​​dette rum strækker en farverig film over hele køkkenet eller lige over spisepladsen, og det hvide lærred understreger arbejdsområdet.

Røde stræklofter i hallen. I stuen tomat farve bør være endnu mindre. Komplet den røde loftsindsats med et blødt rødt hjørne, begonia i en krukke, fotorammer og andre små dekorationer.

Brug hvide og / eller meget lyse farver som basisfarve. Det meste af loftet, vægge og andre møbler bestiller snehvid. Et gulv kan være lavet af sand eller lys træfarve.

Red stretch loft badeværelse. Ofte er rød valgt til badeværelser og sanitære faciliteter. Først i disse værelser er du ikke for længe, ​​så de har ikke tid til at genere sig. For det andet gør den reflekterende glans små toiletter og brusere højere, hyggelige og varmere. For det tredje hjælper mættede farver med at vågne om morgenen og opmuntre.

Rødt strækloft i soveværelset. Hvis du vil omdanne dig selv med rødt og ikke vil dele med det selv i soveværelset, skal du vælge lys, pasteltyper af rødt til stræklærredet.

For eksempel laks og koral, geraldine og madder, tomat og lysrød. Varm bourgogne og kirsebær nuancer er passende i meget store soveværelser, lavet i kongelige stilarter med senge med høj ryg og baldakiner. Til disse rum vil varmen af ​​den røde give trøst, gøre dem visuelt mindre og mere komfortable.

Rød i gangen. Korridorer, haller og gange ser godt ud med blanke granatlofter, der visuelt forbedrer disse traditionelt overdimensionerede værelser. I stedet for hvide bliver den anden farve imidlertid en anden neutral variant - grå.

Mange tror at hvid er for let snavset til en gang. En anden original løsning er en helt rød hal. Gulerødder og skarlagen takglans gør foyer til et stort hus overraskende hyggeligt og indbydende. Det ser ud som om du finder dig selv i en anden, fabelagtig verden af ​​varme og glæde.

OBS: Stræklofter - efterbehandling er ikke for et år eller to eller endda ti år. At vælge rød farve, sørg for at du bor sammen med ham, vil være virkelig behagelig. Tror ikke, at du med tiden vil ophøre med at lægge mærke til skarlagenes loft - dette er ikke hvidt, og området er ikke lille!

Det smukke på billedet og tiltrækker i en restaurant kan hurtigt trætte hjemme. Overdreven rød gør folk irritabel, varmhærdet, tillader ikke at slappe af, holder i god form.

Derfor, selvom du virkelig kan lide alt rødt, neutraliserer du i de værelser, hvor du bliver i lang tid, skarlagen strakt lærred med store områder malet i neutrale toner: beige, hvid og grå.

Som konklusion - om stilen af ​​røde interiører

Røde stretchlofter er designet til ungdom og moderne sportsstile. De passer perfekt ind i lokalerne, designet i områder som futurisme, popkunst og high-tech.

Selvom firmaet Mos Siling nogle gange elsker klassikerne, bestiller lærred af røde nuancer. Men i sådanne situationer vælges hans mørke toner, for eksempel maroon suede, som er dekoreret med stifterimitationer, malt i guld.

Røde stræklofter til soveværelset

Ifølge eksperter inden for indretning er soveværelset ikke det bedste sted at bruge rige farver af efterbehandling materialer. Moderne soveværelse design omfatter imidlertid ofte installation af røde stræklofter, som, som det kan synes, ikke er særligt velegnede til et hvileværelse. På den ene side er dette sandt, men mange er meget tiltrukket af en lignende metode til afslutning af loftrummet.

Hvordan påvirker et rødt strækloft i et soveværelse en persons følelsesmæssige tilstand?

En af hovedårsagerne til, at sådanne mættede farver anvendes i konstruktionen af ​​loftet i afslapningsrumene, er dens sensualitet. Rød er farven på lidenskab, spænding og energi. Rød farve nyder udslettede følelser, motiverer en person, får ham til at føle sig mere energisk. En sådan indvirkning vil være nyttig for unge par såvel som for personer i mere solid alder.

Når lyset er slukket, vil overfladen af ​​det røde strækloft virke for mørkt, da alle farverne i denne serie har tendens til at absorbere lys, og i mørke soveværelser, som du ved, er det lettere at falde i søvn. På trods af at den røde farve er mættet og energisk, kan strækloftet, der er lavet i dette farveskema, ikke kun bidrage til spænding, men også modsat, god hvile og maksimal afslapning. For at skabe en lignende atmosfære, anbefaler designere at blokere vinduer med tykke gardiner for at begrænse indtrængen af ​​gadebelysning ind i lokalet. Om morgenen vil loftet med lyse farver give det nødvendige ansvar for munterhed, og hvis andre lettere farver anvendes i indretningen, så kan du opnå maksimal harmoni. Samtidig er det værd at huske, at der i dag er mange røde nuancer, som også kan bruges til indretning. Hver skygge har sin egen individuelle "karakter", så hvis du er i tvivl om valget, er det bedst at konsultere en specialist.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Hvilken tekstur af rødt strækloft er bedst at vælge soveværelset?

Hvis beslutningen om at installere et rødt strækloft i dit soveværelse allerede er lavet helt og uigenkaldeligt, er det ikke overflødigt at tage hensyn til designernes råd om udvælgelsen af ​​tekstur af finishmaterialet, der gør det muligt for produktet at passe ind i interiøret så harmonisk som muligt og gennemføre designprojektet med 100% nøjagtighed:

 • Glansigt rødt strækloft. Det anbefales at bruge til soveværelser med mangel på ledig plads. På grund af dets reflekterende overflade uddyber de blanke lofter visuelt interiøret og hæver lofterne i højden. Det er dog værd at overveje, at alle elementer i interiøret reflekteres i strækloftet, næsten som i et spejl. For det meste bruges røde stræklofter med glatte teksturer til at skabe ultramoderne interiører.
 • Satin rødt strækloft. Til forskel fra den glatte overflade vil satin ikke fungere som et spejl. Mindste refleksion af loftet vil kun diffunde lyset omkring rummet. Rød satin stretch loft, vil være en fremragende mulighed for et mørkt soveværelse, hvor du skal skabe en atmosfære med maksimal komfort og bekvemmelighed.
 • Matte rødt strækloft. Produkter, der udviser pudset og malet overflade og ikke adskiller sig i refleksion. Derfor vil matte røde stræklofter, i det indre, virke tættere end de rent faktisk er. Sådanne belægninger dæmper lyset, så i tilfælde af mørke rum er det værd at tænke på at øge antallet af belysningspunkter. Matt stræklofter anbefales ikke at blive installeret i små soveværelser, som visuelt vil rummet virke endnu mindre.

I betragtning af ovenstående tips er du garanteret at kunne skabe det indre af dine drømme. Alt andet er overladt til ejerens skøn.

Billeder af røde stræklofter i soveværelser

Hvor kan man købe et rødt strækloft til soveværelset i Moskva og Moskva-regionen?

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe et rødt strækloft til soveværelset i dit hus eller lejlighed, så er du garanteret at finde det optimale forhold mellem kvalitet og pris i firmaet "Stroy Service", der har arbejdet på kapitalmarkedet siden 1999. Med os finder du det bredeste udvalg af teksturer og nuancer af stræklofter (mere end 150 muligheder). Alle stræklofter, der præsenteres i kataloget, er kendetegnet ved kvalitetscertifikater (for lærred og installationsarbejde er der garanteret garantier: henholdsvis 15 og 3 år).

Blandt de mange produkter i vores firma kan du bestille:

 • Standardfakturaer PVC-lofter (matte, blank, satin);
 • Ikke-standardiserede teksturer af PVC-lofter (metallisk, ruskind, fantasi, stil osv.);
 • Stretch stof lofter;
 • Designerstræklofter (multi-level, kombineret, perforeret, flydende, gennemskinnelig osv.).

Ring bare til os, og lederen vil rådgive dig om alle spørgsmål af interesse og vil anbefale den mest egnede version af produktet til et bestemt rum, når du vælger et strækloft til soveværelset.

Prisen på røde stræklofter i soveværelset

Du kan selv beregne de indledende omkostninger ved strækningstaket på vores hjemmeside ved hjælp af en online-regnemaskine. Hvis du vil vide, hvad den nøjagtige pris på produktet vil være, så skal du efterlade en anmodning om et gratis besøg hos en målspecialist eller kontakte vores repræsentant på kontaktnummeret på hjemmesiden. Således beregnes prisen på et rødt strækloft i et soveværelse med installation under hensyntagen til følgende punkter: loftareal, stoffabrikant, type belysning, antal produktniveauer, lydisolering og antifungal behandlingstjenester, montering af tagruter, røromkobling / ventilation mv.

Bemærk venligst, at vores firma konstant tilbyder store rabatter på alle typer lofter, kampagner og specialtilbud holdes. Nye og faste kunder kan drage fordel af tilbuddet om rentefrie udlån.

Rødt loft i det indre

Sendt den 05/31/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Beslutter at bruge den røde farve i interiøret er det vigtigt at huske at det har en betydelig indvirkning på personen. Med den rette præsentation fremmer og farver denne farve aktivitet. Hvis det bliver for meget, kan det undertrykke eller lægge pres på psyken.

Virkning på indretningen

For balancerede rolige mennesker, der foretrækker et målt liv, er rød ikke det bedste valg. Dens forskellige nuancer er vigtige.

Mange anser rød for at være destruktiv. For dem, der vælger det til boligindretning, hjælper det snarere med at slippe af med depressiv tilstand, forbedrer humør, slapper af. Dem, der ikke kan optage noget, anbefales ofte at oprette en arbejdsplads med billeder i rødt. Lyse højdepunkter fokuserer opmærksomhed og hjælper med at fokusere.

Selv røde planter, tilbehør eller et stykke tøj kan forårsage en betydelig tilstrømning af energi. Han er i stand til at aktivere mental aktivitet. Rød farve til indretningen vælger følelsesmæssige eller sensuelle mennesker.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1.jpg "alt =" Rødt loft i det indre " width = "799" height = "512" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1.jpg 799w, https: remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/image-big-6acd6acf92efede88e3a08379c1e364c1-300x192.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 799px) 100vw, 799px "/>

Det skaber spændinger, kan fremskynde organernes arbejde og rytmen af ​​vejrtrækning. Nogle nuancer betragtes som udelukkende raffinerede, og de kongelige personers lilla farve - selv kommanderende.

Rød kan bruges i alle værelser, men pas på. Det er særegent, at det visuelt gør loftet lavere. Derfor er det uønsket at bruge det i lave rum. Dette gælder især for det falske loft i rødt.

Eksperter anbefaler brugen af ​​røde til almindelige formål værelser - stuer, spisestuer, køkkener, skabe, en pejs værelse. Røde toner stimulerer intelligens. Dette gælder mere for naturlige nyanser af naturen.

Skygger af rødt

Forskellige nuancer af denne farve bruges aktivt af designerne til at opnå den ønskede effekt.

 • Scarlet

Ofte bruger designere en skarlagen skygge til interiøret. Denne farve af mod og dedikation. I betragtning af den skabte effekt er det nødvendigt at huske, at rummet visuelt bliver lavere. Et stærkt energifelt vil være, hvis det skarlagede loft kontrasterer med karmin eller violet. Fra metalliske nuancer er antikt guld bedst egnet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/krasnie2.jpg "alt =" strække lofter rød "width =" 589 "height =" 402 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/krasnie2.jpg 589w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / krasnie2-300x205.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 589px) 100vw, 589px "/>

Denne skygge angiver modenhed. Det er nødt til at tænke, tilskynder til handling. Farven på magt og velinformerede beslutninger. Dens forskel fra de andre nuancer af rødt - loftet på denne farve vil ikke absorbere rummet. Det går godt med gyldne nuancer, samt mørkebrun eller sort farve, forudsat at møblerne er i samme farve.

.gif "data-doven-type =" billede "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4-1.jpg "alt =" strække lofter rød "width = "626" height = "415" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/4-1.jpg 626w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 4-1-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 626px) 100vw, 626px "/>

Loftet, der er lavet i denne dybe, rige farve, vil altid tiltrække varme. Det går godt med hele paletten af ​​nuancer. På grund af sin nærhed til naturen ser det godt ud, ikke bare med rødt, men også med akvamarin eller mørkegrå. Behageligt for øjet, som følge af tilføjelsen af ​​grå taber aggression, forstyrrer ikke rolige opfattelser.

Den særlige egenskab ved denne farve er, at det med rødt energi har lidt forkølelse. Effekten er god at bruge til lofterne af værelser overfor solsiden. Sammen med pistacien er følelsen af ​​afkøling forbedret.

For et falskt loft i crimson farve er det hensigtsmæssigt at lave sølvrammer. Perfekt pasform turkis ramme eller lys orange. Sølv tilbehør, dele, møbler vil blive perfekt kombineret med loftet.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5-22-768x1024.jpg "alt =" strække lofter rød " width = "620" height = "827" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/5-22.jpg 768w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/05 / 5-22-225x300.jpg 225w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

På trods af den tilsyneladende skrøbelighed er denne skygge meget farlig på grund af dens svaghed. Det er vigtigt ikke at overdrive det med mætning. Friskhed af farve vil spille, hvis den er fortyndet med hvidt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/1-127.jpg "alt =" stræklofter rød "width = "640" height = "425" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/1-127.jpg 640w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 1-127-300x199.jpg 300w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px "/>

 • Mættet lyserødt

Denne smukke farve anbefales til værelser, hvor du vil tiltrække maksimal opmærksomhed. Selv fortyndet med hvidt, mister den ikke sin ekstravagance. Det kan kombineres med lyst orange, skarlagen eller lilla. Den kan bruges i grøn eller blå.

Korrekt brug af det røde loft

Hvis du beslutter dig for at lave et strækloft i rødt, skal du huske at resten af ​​designet skal holdes i neutrale farver. På trods af deres æstetik handler de ofte irriterende på rolige mennesker, der ikke er tilbøjelige til aggression. Hvis det nedhængte loft er rødt og væggene er neutrale, er alt det, der er tilbage, at tilføje røde accenter ved hjælp af forskellige tilbehør: gardiner, puder, lampeskærm.

Meget rød kan bruges, hvis designet af rummet er lavet i barokstil. Den røde farve, trimmet med guldrammer, forskellige tilbehør eller tilbehør, fremhæver ideelt tunge stoffer som fløjl eller brokade. Suede-lofttekstur kompletterer det overordnede interiør. Rød blank overflade, let kombineret med forskellige materialer, er det hensigtsmæssigt at bruge i "våde" områder, såsom et køkken eller badeværelse.

Funktionen til at absorbere rummet tyder på at bruge denne farve kun i store rummelige værelser. Hvis området ikke tillader det, og rødt tiltrækker, kan du lave mønstre i rødt. Kompromis giver dig mulighed for at bruge din yndlingsfarve og ikke få en negativ visuel effekt.

En anden konkret effekt af denne farve på barnet. Det kan forårsage aggression, overeksponering eller irritabilitet. Tilføjelse af røde accenter anbefales, når barnet er ekstremt roligt og inaktivt.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2-1024x752.jpg "alt =" stræklofter rød farve "width = "620" height = "455" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2-1024x752.jpg 1024w, https://remontcap.ru/ wp-indhold / uploads / 2017/05 / 13_2-300x220.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/13_2.jpg 1267w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Denne farve kan bruges til værelser, der ikke er beregnet til at sove. I køkkener er det hensigtsmæssigt, fordi det giver appetitten. Der er ofte venlige sammenkomster med tætte venner, venner og familie. Rødt loft vil fremme aktiv kommunikation, tænde sjov og tilføje energi. Nåden af ​​det røde stretchloft vil understrege møblerne af beroligende farver.

Glat loft er passende i et stort badeværelse. For at afslutte væggene kan du bruge røde pletter eller mønstre og mønstre. Det overordnede interiør vil se harmonisk ud.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/256_potolok_v_vannoj_foto.jpg "alt =" Rødt loft i det indre "width =" 800 "height =" 533 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/256_potolok_v_vannoj_foto.jpg 800w, https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/05 / 256_potolok_v_vannoj_foto-300x200.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 800px) 100vw, 800px "/>

I gangen brugt ofte strækloftet i rødt for visuelt at udvide rummet. Spejl effekten gør rummet højere, og farven selv indikerer gæstfrihed og tilføjer et godt humør.

Rødt loft i forskellige stilarter

Når du laver loftet i rød farve i rokoko stilen, skal du bruge en kombination af perlehvid, blå eller beige. Da stilen involverer vægge med en paduga, der smidigt bliver til en boble, der tillader symmetrisk og asymmetrisk præstation, er det bedre at fortynde det røde med andre farver, så mønstrene og ornamenterne ikke går tabt i mætningen af ​​en skygge.

Barok elsker guld og bronze. Loft skal helt sikkert være med rig dekoration. I denne stil passer den røde farve perfekt, fordi den går godt med guld. Den selvforsyning, der er rød, understreges af guldpumpen, og ensemblet suppleres med belysningen af ​​en massiv lysekrone med krystalvedhæng.

Det røde loft ser meget harmonisk ud i egyptisk stil, hvilket tyder på forekomst af kolonner og neutrale toner med varme nuancer. Lysegul, fersken, beige vil ideelt set kombineres med et rødt loft, og de glatte hjørner, der er karakteristiske for retningen, kompenserer for pladsabsorption.

I den gamle stil er det tilladt at anvende rød farve til loftet i form af en ramme, da hovedområdet er tildelt til bas-reliefs. Denne stil udmærker sig ved enkelhed og fraværet af unødvendige elementer. Stærk rød farve bør ikke forringe forfining af design, men det vil blive perfekt kombineret med en perle skygge af stucco.

Magenta og crimson nuancer af rødt er perfekte til Empire stil. Det kombinerer antikke motiver og triumf og heroiske scener.

Til det gotiske stilloft skal den røde farve blive fortyndet med kontrasterende, da designet involverer overlappende og overgange, ofte dekoreret med træbjælker.

Til det klassiske stilloft er den røde farve egnet som baggrund, hvorpå stukkestøbning anvendes. Forgyldt ornament vil tilføre luksus og raffinement til dette design.

Restrained renæssancestruktur, dækket med guld, ser godt ud på loftets røde baggrund. I dette tilfælde vil designens pomp ikke være skjult af lysekronen. Spotlights kun understrege rigdommen af ​​loftet dekoration.

Farvekombinationer

For dem, der ønsker at gøre loftet rige og lyse, skal du kombinere det med sorte eller cremefarver. En meget spændende effekt kommer fra at kombinere med gennemsigtig blå.

Alt for aggressiv rødt udseende med grøn. Og når fortyndet med mursten rødt med lime eller kridt hjælper med at opnå en orientalsk smag.

Brugen af ​​lysrød med orange eller mørk gul skaber effekten af ​​varme.

Kombinationen af ​​rød med guld er ganske selvforsynende. Uafhængighed af begge farver tillader ikke at krydse andre accenter. Det kan siges at enhver analfabetisering kan ødelægge hele ensemblet.

I interiøret i engelsk stil er det røde loft bedst kombineret med blå eller grønne farver.

Meget ekstravagant kombination af rød med grå og sort.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805-1024x805.jpg "alt =" strækreduktioner rød farve "width =" 620 "height =" 487 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805.jpg 1024w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/05/umen-4-1024x805-300x236.jpg 300w "sizes =" (maxbredde: 620px) 100vw, 620px "/>

Det røde loft kan perfekt kombineres med sine nuancer, hvis de er lidt lettere. En sådan dristig beslutning vil passe lidenskabelige og selvforsynende mennesker.

Kombinationen af ​​rødt loft med gule vægge er at foretrække for hyperaktive mennesker, der elsker at vende hver dag til en ferie. Det røde lofts aggressivitet kan moderere beigevæggene. Dette værelse vil se roligt ud. Kontrast af rød og hvid tilføjer mætning og dynamik.

Rødt strækloft

Vi ringer tilbage til dig:

Vores løsninger, billeder af røde stræklofter:

Beregn dit loft

Bestil et specialopkald gratis

Udfyld formularen, og vores leder vil ringe dig tilbage og afklare alle detaljer:

Kombinationen af ​​rød og guld er et orientalsk symbol på rigdom og velvære. Derfor bringer interiøret i sådanne nuancer øjeblikkeligt tanker om pengepulse.

Delikat lyserød, bleg lilla, koral vil opleve det indre og give et festligt humør. Denne farve og dens nuancer er vidunderligt kombineret med andre - hvid, sort, orange, gylden, sølv, der skaber et specielt følelsesmæssigt humør.

Oftest er brugen af ​​røde og nuancer fundet i indretningen af ​​køkkener, kantiner - det menes at det bidrager til fordøjelsen.

Et stort udvalg af forskellige nuancer og materialer til at skabe et strækloft, der er ideel til din designidee - hvad vores firma har at byde på.

Hvor bruges røde og nuancer?

 • i barer
 • natklubber
 • i køkkenet
 • i soveværelset

Hvordan vi arbejder:

1. Ansøgning fra webstedet!
Høring og foreløbig beregning

2. Frigivelse af måleren, og mere præcis beregning af omkostninger

3. Godkendelse af materialer, underskrivelse af en kundeaftale, forudbetaling

4. Produktion af dit loft og forberedelse af andre ekstra materialer

5. Tjek installationsgruppen og den endelige installation af loftet på bare 3-4 timer

Red Stretch lofter

Fordele ved et strækloft:

Loftkonstruktion

Funktioner røde stræklofter

Selskabet "syvende himmel" tilbyder følgende typer af røde stræklofter:

Stræklofter består af flere elementer:

Stræk loft omkostninger

Kontakt vores telefonledere

10 års garanti

Altid i tide

Vores stræklofter

fri måling

Indtast dit navn og telefonnummer, så vores specialister kan kontakte dig i den nærmeste fremtid og bestille

Kontakt os

Dmitrov, st. Minina d.69
+7 (495) 532-89-27

Balashikha, Ul. Sovjetiske 42
+7 (495) 997-39-67

Moskva, ul. Koshtoyantsa, d 31
+7 (495) 997-39-67

Forhandler afdeling
+7 (929) 589-70-37

Moskva, ul. Koshtoyantsa, d 31
Telefon: +7 (495) 997-39-67

Dmitrov, st. Minina d.69
Telefon: +7 (495) 532-89-27

Balashikha, Ul. Sovjetiske 42
Telefon: +7 (495) 997-39-67

Forhandler afdeling
+7 (929) 589-70-37