Det røde loft er den lyseste løsning af det moderne interiør (100 billeder)

Strekak, er en af ​​de vigtigste dele i ethvert interiør. Han lægger vægt på designerens hovedide og definerer stilen på hele rummet.

Streklofter har en stor palette af forskellige farver, det giver mulighed for at vælge enhver farve eller skygge. Men nogle nuancer skal anvendes forsigtigt, fordi den forkerte kombination af farver vil føre til disharmoni i det indre af rummet.

En af disse farver er rød og dens nuancer. Rød farve henviser til rækkevidde af varme farver, det anbefales at blive brugt i rum, hvor der ikke er nok sollys hele dagen.

Også ikke en lille rolle er afspillet af stoffets struktur.

Børstet loft, eller et loft lavet af satin visuelt smal højden af ​​rummet. Materiale med en mat tekstur har ingen reflektionseffekt.

Satinbelægningen overfører alle nuancer af den valgte farve, fordi der ikke vises flare eller refleksioner på overfladen. For visuelt at forstørre rummets rum er strækloftet blankt.

Den har en glat, glat overflade, og niveauet af spekularitet når 90% på grund af den høje reflektivitet og effekten af ​​ekspanderende rum opnås. Laklofter ser godt ud i små og lave rum.

Glans hjælper med at fjerne følelsen af ​​en vis sværhedsgrad og giver indretningen lysstyrke og rummelighed. Refleksiv glansfunktion vil visuelt udvide grænserne i små værelser, give dem mere lysstyrke og vil simpelthen se ganske attraktivt ud.

En af fordelene ved det røde strækloft er en visuel reduktion af rummets parametre. En god løsning ville være at installere et rødt falskloft i et rummeligt rum, for eksempel et køkken, der er forbundet med en bar.

I små lejligheder er stræklofter i rødt ikke ønskelige, fordi denne farve reducerer størrelsen af ​​de allerede små værelser.

I spisestuer, vil bourgogne nuancer øge appetitten, og også hjælpe kroppen til at blive mere aktiv og forfriskende.

Ved længerevarende eksponering for lysrød øges irritabiliteten og produktiviteten falder. Eksperter anbefaler dog at tilføje toner af rødt i stuerne, gange og køkkener.

Designere vælger ofte varme toner i design af stuer. Lys farve vil hjælpe med at skabe en mere gæstfri atmosfære.

Valg af skygge

Det røde loft er meget almindeligt i usædvanlige designprojekter.

I de fleste tilfælde bruges røde nuancer til at skabe interiør til køkkener, soveværelser og stuer. Med dygtig brug af farve vil han understrege den overordnede stil på rummet.

Røde farver ser ikke altid udrolige ud, men du kan hente en temmelig rolig, men samtidig skygge.

Streklofter kan være burgunder, skarlagent, granat, koral, tomat og crimson. For at opnå en spejlvendelse bruges mørke nuancer, og kolde toner af rødt vil gøre atmosfæren i huset tung.

De mest intense nuancer i rødpalet er skarlagen og crimson. Ikke så lyst vil du se bourgogne, kirsebær eller crimson loft.

Følsomme og selvsikkerede mennesker foretrækker koraller og mursten. Hvis du analyserer de mest foreslåede farveindstillinger fra designere, kan du komme til den konklusion, at fagfolk foretrækker tre grundlæggende nuancer: skarlagen, koral og burgunder.

For at skabe en uovertruffen effekt i rummet er det brugt tone. En af de lyseste og mest prangende nuancer af rød er skarlagen. Scarlet strækloft vil altid være hovedelementet i ethvert interiør.

Farven til de mindre detaljer af interiøret er valgt under hensyntagen til farvningen af ​​loftet. Coral skygge mere dæmpet og rolig end skarlagen. Overflader malede i denne farve spiller en støtterolle i indretningen og betragtes ikke som større.

Design af strækloftet i køkkenfotoet

På billedet af moderne køkkeninteriør ser du ofte et loftsloft. Dette design ser altid stilfuldt ud i harmoni med resten af ​​finishen. Disse lærred er nemme at vedligeholde, er ikke bange for vand, varme. Derudover er bredden af ​​et panel tilstrækkelig til at afslutte hele køkkenet, i dette tilfælde vil der ikke være en enkelt søm, der ville ødelægge udseendet. Men selvom rummet er meget stort, kan en køkken-stue, for eksempel håndværkere, montere dækket, så sømmen kun vil ses for et erfarent øje.

Særlige egenskaber

Inden du vælger et strækloft til reparationer i køkkenet, bør du gøre sig bekendt med sine fordele og ulemper. Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der med rimelighed nærmer sig oprettelsen af ​​et harmonisk interiør, ikke uden ordentlig brugbarhed - køkkenpladsen kræver særlige kvaliteter fra de anvendte materialer.

værdighed

De vigtigste fordele ved køkkendesign med hævede lofter er som følger:

 • Der er ingen grund til at forudse basisen;
 • Lærredet, i modsætning til gipsvæg, sparer pålideligt fra at blive oversvømmet af sine naboer ovenfra, da det kan holde tilbage en stor mængde vand - op til 100 l / m2;
 • I tilfælde af oversvømmelse taber kluden ikke sin form, det er tilstrækkeligt at lave en lille punktering og dræne vandet;
 • Hvis der sker en brand, brænder materialet ikke;
 • Reparationsmuligheder for loftkonstruktioner er ret omfattende på grund af den rige palette af nuancer og teksturer;
 • Lærredet er i stand til at skjule rør, ledninger mv fra nysgerrige øjne;
 • Livet af en sådan belægning i køkkenet når op til 20 år og kræver ikke reparation.

Det er også værd at overveje, at spændstrukturerne kan monteres på flere niveauer, hvilket skaber et smukt, unikt design. Forskellige ideer kan let hentes i billedet. Det er bedst at bruge denne teknik, hvis rummet er kombineret med stuen, så du kan visuelt adskille køkkenpladsen.

Det er vigtigt! Stræk- eller gipsplader med flere niveauer kræver høje vægge.

mangler

Hvis vi taler om ulemperne, er de meget mindre:

 • Strækloft, på trods af tilstrækkelig styrke, tolererer ikke virkningerne af skærende eller gennemborende genstande;
 • Til installation kræver mindst 5 cm fra væggenes højde;
 • PVC-film ved første gang efter reparationen kan udsende en ejendommelig lugt;
 • Hvis lærredet bruges til at dekorere køkkenet, skal man huske på, at man ikke kan undvære sømme, de kan være lidt synlige;
 • Vanskelig dyr installation.

På trods af sine ulemper bliver strækplader i stigende grad brugt i køkkendesign, og nogle af mulighederne for sådan efterbehandling kan ses på billedet nedenfor.

Materialer og typer af klæder

Når man beslutter sig for at vælge filmdækning eller gipsvæg i køkkenet, er det værd at beslutte på materialet. Forskellige paneler adskiller sig i overfladens tekstur, så det valgte design påvirker indretningens overordnede indtryk, når det sammenlignes med fotos, er det helt synligt.

Det er vigtigt! For mindre værelser er det bedre at vælge glatte belægninger og til rummelige køkkener, matte eller kunstneriske med ornamenter.

Glossy lærred

Glans afspejler godt lyset, som visuelt gør rummet klarere og mere. Det er også et godt valg til lave lofts køkkener, da det visuelt løfter væggene. Før du fortsætter med reparationen, skal du dog huske på, at en sådan webs maksimale bredde ikke er mere end 3 meter, så der kræves flere ruller i et bredt område.

Glatte paneler i kombination med de samme møbler facader er perfekte til små køkkener i Khrushchev huse. Det er bedre at vælge en skygge til et dækkende lys - hvidt, mejeri, vanille, beige. Også blankt lærred kan have en anden struktur: marmoreret, naturligt læder eller ruskind. På billedet nedenfor kan du se eksempler på køkkendesign med blanke lofter.

Matt finish

Sådanne belægninger er egnede til klassiske interiørtyper, og de ligner den sædvanlige kitt. Overfladen afspejler ikke lys, så den visuelt valgte skygge vil ikke ændre sig. Forskellene på overflader med forskellig tekstur kan ses på eksempelet på billedet.

Det er vigtigt! Uigennemsigtige overflader er gode til rummelige værelser, på deres sømme efter installation er de ikke synlige.

Matt materiale ser roligt og behageligt ud, især i kombination med blød belysning. Indstillinger for brug af matte stræklofter i køkkendesign er præsenteret på billedet nedenfor.

Satin loft

I udseende er dette materiale næsten ikke anderledes end matte, men det har en subtil glød, som farverne ser meget lysere ud. Særligt effektiv vil ligne en hvid belægning, idet der tages hensyn til den skinnende overflade, bliver den snehvid.

Sømmene er ikke synlige på satinbelægningen, så de kan sikkert bruges til at reparere lokaler af enhver størrelse. Sateen har dog flere ulemper:

 • Et lille udvalg af farver;
 • Det er umuligt at sætte et fotoprint
 • Høj pris

Nedenstående billede viser mulighederne for køkkeninteriør med satinstrækloft.

Kunst lærred

Mulighederne for et sådant færdiggørelsesmateriale er simpelthen endeløse, fordi de giver dig mulighed for at vælge et billede, som omgående forvandler interiøret. Store og for lyse mønstre passer ikke til små rum.

Mest populære billeder:

 • Stjerneklar himmel eller universet;
 • Lyse skyer
 • Flyver eller sidder på fuglens grene
 • Dyr;
 • Cityscape, arkitektoniske elementer;
 • vægmalerier;
 • Flower ornament;
 • Geografiske kort over vores verden og fantasi realiteter;
 • Portrætter.

Designer covers kan være med ethvert mønster op til dit eget billede eller billede. Når du vælger et stort billede, bør du helt sikkert tage højde for den generelle retning af interiøret. Dette designstrækloft er bedre at bruge til køkken-stuen i de følgende billeder.

Hvad skal overvejes, når du vælger

Glatte belægninger er gode til små køkkener, men valget skal huske på, at de afspejler alt. Derfor bør de øverste køkkenskabe være i perfekt rækkefølge.

I køkkenet kan du bruge PVC og stof. Materialet er imidlertid lunefuldt i plejen, mens PVC er et mere praktisk materiale. Plast vil ikke lade vandet i tilfælde af oversvømmelse fra naboerne ovenfor, men stofservietterne vil lide meget efter en sådan hændelse. PVC-film tillader ikke, at lamperne er stærkere end 35 watt.

Gipsplader belægning

Design interiør køkken projekter også ofte involverer brugen af ​​gips. I modsætning til PVC-film eller stoffer er de enklere at installere, som du selv kan klare. Gipsvæg gør det muligt at konstruere strukturer af flere niveauer af forskellige former, det er fleksibelt og nemt at behandle materiale. Varianter af designgipsloft til køkkenet kan ses på billedet.

Enkelt niveau

Dette design er bedre at vælge til små køkkener, det vil ikke overbelaste indretningen og vil ikke gøre rummet endnu mindre. For en sådan belægning kræver kun 10 cm fra væggenes højde. Efter installation af gipsvæg og ruvning kan den trimmes med ethvert materiale - maling, tapet, gips etc.

Hængslet loftsammensætninger kan skjule kommunikation, samt installere lamper rundt omkretsen. Til reparation af køkkenrummet er bedre at vælge et fugtighedsbestandigt materiale, det er godt modstandsdygtig over for virkningerne af damp og vand. Designmuligheder for enkeltgulvgipslofter i køkkenets indretning er vist på billedet nedenfor.

differentieret

Denne type finish er kun beregnet til store højkøkkener. Det er bedst at ty til at installere flere niveauer, om nødvendigt, for at adskille køkkenpladsen fra stuen ved hjælp af et gipsplader. Sådanne sammensætninger kan være meget komplekse, konstruktioner af denne type monteres af eksperter i op til en uge. Også høje vægge tillader brugen af ​​bjælker, der passer godt ind i interiøret i stil med Provence, Land, Loft osv.

Gipsvæg er et miljøvenligt materiale, der gør det muligt for luften at passere, så strukturen kan "trække vejret", og loftbunden som følge heraf vil ikke blive dækket af forme fra fugt. GKL er holdbar og rimelig pris. Ved at vælge et gipsvæg konstruktion design, kan du ændre rummets proportioner. Ovaler og cirkler giver dig mulighed for at vælge centrum af rummet, rektangler strækker visuelt rummet, og det er godt at bruge kvadraterne til at fremhæve et bestemt område.

Ved installation af et to-niveau loft er værd at være opmærksom på placeringen af ​​lamperne. I midten er det bedst at placere lysekronen og spotlights eller LED strips på den nederste del. Design muligheder for gulvbelægninger på flere niveauer i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Valg af farve og design

Hvilken farve der skal vælges til færdiggørelse af loftsplankens loft til køkkenet, afhænger af det samlede indretning. For små værelser i Khrusjtsjov og typiske panelhuse er det værd at bruge lys nuancer sammen med en blank overflade, hvilket vil gøre pladsen mere. For rummelige værelser kan du samle mørkere og mere mættede farver, og multi-level designs giver dig mulighed for at kombinere flere farver på én gang.

Det er vigtigt ikke at overbelaste loftets overflade, det bør ikke over-tiltrække al opmærksomhed. Det er bedre at vælge neutrale farver, der let blandes med de fleste nuancer. Disse er beige, hvide, mælkeagtige, elfenben, lysegrå osv. De forskellige farveindstillinger til strækbelægninger eller gipsvægskonstruktioner i køkkenet kan ses på billedet nedenfor.

Stilvalg

Designet af moderne køkkener, uanset om de er i Khrusjtjov eller nye bygninger, indebærer omhyggelig overvejelse om interiøret. Alle elementer i dekoration, møbler og indretning skal være i overensstemmelse med en bestemt stil og understrege det. På grund af mangfoldigheden af ​​paletten, teksturer og materialer, strækket lærred eller gipsplademontering passer til enhver stil.

For klassikere er det værd at vælge de rigtige symmetriske former og diskrete nuancer. Det bedste valg ville være hvid eller blød pastel gamma. Hvis vi taler om tekstur, er det bedre at vælge matte eller satinlofter, og når du bruger gips, skal du ikke vælge lyse overflader.

Glans ser godt ud i stilarter som minimalisme og højteknologi, det vil kun understrege det moderne interiør. Kitsch eller avantgarde giver dig mulighed for at vælge lyse rige farver, men landsbyens stilarter, for eksempel Provence eller Country, kræver matte overflader med tilføjelse af bjælker. Hvordan vil du strække lofter og design af gipsplader i forskellige stilarter af køkkenindretning kan ses på billedet nedenfor.

belysning

Dette er en vigtig detalje i designet af ethvert loftoverflade, stræk eller gipsplader. Lyset giver dig mulighed for at ændre rummets proportioner, fremhæve farven eller afgrænse rummet til forskellige zoner, for eksempel køkken og stue. Valget af modeller af lamper og lysekroner afhænger i høj grad af rummets højde. I lave rum er det bedre at montere spotlights, mens i høje værelser ser hængende lamper og massive lysekroner sig godt ud. Varianter af design af stræklofter med forskellige typer belysning i køkkenets indretning kan ses på billedet nedenfor.

Det er nødvendigt at tage højde for farven og installationen af ​​baggrundslyset. Jo mørkere lærredet eller suspenderet gipsplader, jo mere lys er påkrævet. Hvis overfladen er blank, er det vigtigt ikke at overdrive det med lampens antal og lysstyrke - der bør ikke være en stærk spekulation.

Gør kolde eller lyse farver i det indvendige lysere kan bruge lysende lysstofrør. De samme nuancer med varm belysning ser lysere ud og vises hvid. Effekten af ​​fluorescerende lamper bør ikke være mere end 35 watt. Hvis der er behov for en mere kraftfuld baggrundsbelysning, bør du passe på varmeisolering.

Hvad bestemmer prisen

Uanset hvilken variant af loftkonstruktion (stræk eller gipsplader) du har valgt at designe køkkenindretningen, er der flere faktorer at overveje - de påvirker reparationsprisen. Dette er:

 • Rummets område;
 • Tilstedeværelsen af ​​rør;
 • Nicher og ledges;
 • Rummets form
 • Antal lamper;
 • Antal niveauer;
 • Formenes kompleksitet.

Det skal tages i betragtning, at installationen af ​​spændingsdukker vil koste meget mere end gips.

Spændbeklædning eller gipsvæg passer til ethvert indretning. Sådanne designs ser stilfulde og pæne, de er praktiske i pleje og giver dig mulighed for at skjule ledninger og rør. Valget af teksturer og farver afhænger af designkonceptet, men selv de enkleste muligheder er i stand til at understrege stilen.

Strek loft i køkkenet

Design af stræklofter i køkkenet

Ved reparation i køkkenet holder vi ofte opmærksom på indretningen af ​​møbler og gulvet, men helt glemmer loftet, hvis design kan spille en stor rolle i udseendet af hele rummet. Smukke lofter i køkkenet er ikke kun æstetisk behagelige, men også funktionelt nyttige, fordi ingen ønsker at efterlade spor af fedt og sod i loftet efter madlavning kulinariske mesterværker. En integreret tilgang til spørgsmålet om, hvordan man trimmer loftet i køkkenet, og nogle af vores tips hjælper dig med at ordne pladsen på køkkenloftet ordentligt.

Mulighed for at afslutte loftet i køkkenet

Gøre loftet i køkkenet - det er ikke vanskeligt, hvis du overlader det til fagfolk. Og hvad skal man gøre, hvis designansvar falder på dine skuldre? Til at begynde med anslår størrelsen på dit eget køkken og lofternes højde. På baggrund heraf bygges indretningen af ​​køkkenloftet, som vi diskuterer senere.

Afslutning af loftet i køkkenet - halvdelen af ​​sagen, anden halvdel - interiøret, det vil sige belysning af loftet og spillet med dets niveauer. Og igen er nøglerollen givet til køkkenets størrelse og loftets højde. Taket på flere niveauer er en god løsning, som kun ejeren af ​​store arealer har råd til. Vi vil give et par tips om, hvordan man skaber det rigtige køkkenloft indeni ved visuelt voksende plads.

Valget af loftets tekstur skal ske på grundlag af køkkenfronten. Det blanke strækloft er velegnet til glatte facader, til matte-sateen. Det anbefales ikke at installere madstræklofter i køkkenet, fordi den hårde overflade af et mat loft er sværere at opretholde end glans eller satinlofter.

Så for det første spejlet effekten af ​​det blanke loft, fordi det er "spejl effekt", der udvider rummet. Du kan også bruge en spejlfilm eller stykker af spejlmosaik rundt om rummet i indretningen, og effekten vil ikke vare lang tid. En anden ting at huske, når man designer det indre af loftet - lyset. Hovedkilden til lyset bør ikke styres nedad, så det er bedre at vælge mellem skiveformede lamper mod loftet og endnu bedre at installere små spotlights eller oplyse rummet med sconces og gulvlamper.

Hvis rummets størrelse tillader det, prøv en ikke-standardindstilling - et sort loft i køkkenet. Normalt er denne mulighed implementeret ved hjælp af blanke stræklofter. Under alle omstændigheder skal et sådant loft nødvendigvis svare til den generelle retning af køkkenindretningen. Det sorte loft passer perfekt ind i det groteske interiør eller interiøret i højteknologisk stil.

For nylig er det blevet fashionabelt at lave køkkener med lyse, mættede farver. En af disse farver er rød. Med en succesfuld kombination af rød med andre, ofte neutrale farver, kan du opnå en fantastisk effekt. En af de grundlæggende regler for brug af lyse rød farve er ikke at overdrive det med sin mængde.

Rødt køkken kan være en højdepunkt i det indre af dit hjem, som du vil være stolt af. Men det er værd at huske, at jo mindre køkkenet er i størrelse, desto mindre skal mængden af ​​rød farve anvendes ved afslutning. Ellers vil køkkenet virke endnu mindre, og det vil være ubehageligt i det.

Hvis området ikke er så lille, og for eksempel er køkkenmøblerne røde, du kan fokusere på væggene ved at tilføje et par røde striber. Således vil køkkenet se mere harmonisk ud. Gardiner til det røde køkken er bedst at vælge en neutral, delikat skygge.

Hvis interiøret er lavet i højteknologisk stil, kan det være, at tapet til det røde køkken ikke er på alle vægge.

Hvis overfladen af ​​væggene ikke er helt, men kun delvist dækket med tapet af rød farve eller dens nuancer, kan du lave et rødt gulv i køkkenet. For at gøre dette skal du bruge fliserne burgundy eller røde og hvide fliser, lagt ud i et skakbræt mønster. Hvis du vil have mere støjsvage farver, kan du bruge mørkegrå, mælkebeige osv.

Hvis du er en ambitiøs, målbevidst og dynamisk person, så vil du lide det røde loft i køkkenet. Men når man laver et sådant loft, er det værd at huske, at der skal være et minimum af rødt i køkkenet.

Rød farve er inkluderet i varme farver og er et symbol på mod, vitalitet og selvtillid. Brug af røde nuancer i køkkenets indvendige del bidrager til at øge tonen og forbedre appetitten.

Designet af det rød-sorte køkken er især populært nu. Det ser moderne ud, stilfuldt og imponerende netop på grund af den lyse kombination af kontraster.

Køkkenet i rød-sort farve er måske ikke særlig velegnet til rolige familiesammenkomster, men det giver energi og aktivitet til sine ejere. Rødt sort køkken til ekstraordinære, kreative og modige mennesker, fordi du skal have en vis mod til at bestemme køkkenmøbler af så lyse farver. Resultatet af denne beslutning overstiger som hovedregel alle forventninger, og det indre af det rød-sorte køkken bliver misundelse af gæsterne.

Baggrund til det rød-sorte køkken er nødvendigt for at vælge lyse nuancer af grå, perlehvid, mælkefarvede farver - lys tapet hjælper med at visuelt øge køkkenpladsen og fortynde de kontrasterende farver.

Når du vælger et køkken, kan du overveje mange muligheder for rød-sort køkkener - dette er et rødt køkken med en sort bordplade, og en rød bund er en sort top og hjørne køkkenerne er røde og sorte. De er spektakulære og usædvanlige. En stilfuld tilføjelse til designet af sådanne køkkener kan være frostet og klart glas, metal eller rustfrit stål, såvel som naturligt træ eller laminat af lys nuancer.

Det moderne køkken i indretningen indebærer en moderne urban indretningsdesign. Et lille køkken i moderne stil ser ret rummelig ud, hver detalje er funktionel, og madlavning i et sådant køkken er meget praktisk.

I dag er der to måder at dekorere et køkken på denne måde: Brug traditionelt træ eller moderne plastik.

Hvis du vil skabe noget moderne og funktionelt, men endnu ikke er klar til at bevæge sig væk fra det kendte trækøkken, vil moderne klassikere være en glimrende løsning for dig. Til udformningen af ​​køkkenet i jugendstilen anvendes overvejende rektangulære facader med eller uden en firkantet ramme. Den traditionelle farveordning: naturlige nuancer, bruger sjældent hvide og sorte farver. Denne beslutning er ofte taget af unge og midaldrende familier, fordi denne mulighed ikke er meget forskellig fra klassikerne og ser på mode.

Køkkenmøbler af plast i jugendstil er praktisk talt de samme som træmodeller. Men i dette tilfælde er valg af nuancer meget bredere. Plastfilm kan enten være monokromatisk eller gå fra mørkere til lys. På grund af plastens evne til at tage nogen form, er evnen til at skabe forskellige former stærkt udvidet. Du kan vælge indstillinger med afrundede hjørner, lige vinkler og runde skabe. Ofte, i stedet for et standard spisebord, bruger designere komfortable bar tællere.

Denne type design har sine egne karakteristika, der gør det nemt at genkende. En af de vigtigste er glatheden af ​​formularerne i alle. På grund af facaderne med vandrette eller lodrette striber skabes indtryk af en glat overløb af en del af køkkenet til en anden.

Du vil aldrig finde i art nouveau køkkenet et væld af tilbehør eller forskellige tekstiler. I dette tilfælde er det vigtigste køkkenet selv, og det fokuserer al opmærksomhed på sig selv. Væggene og gulvet tjener kun som baggrund, og derfor bruges møblerne også i et enkelt neutralt farveskema. Selv moderne køkkenfliser er valgt på en sådan måde, at farven er baggrund uden ornamenter.

Hvis du overvejer flere forskellige designløsninger, vil du straks se, at den modernistiske stil i køkkenets indretning indebærer brugen af ​​flere farver i facaden. Disse er kontrast, lyse nuancer, en kombination af lys og mørk. Bordpladen er også lavet i lyse farver, forskellig fra dem der anvendes til facaden.

Japansk stil køkken er ikke kun smuk, men også praktisk, da japansk stil ikke tåler unødvendigt tilbehør og unødvendig ståhej. Dette design vil se både elegant og enkelt ud.

Til design af køkkenet i japansk stil mest egnede små værelser. Men det betyder ikke, at store køkkener ikke har chancer, bare et lille japansk køkken vil se mere harmonisk ud. I planlægningen er det vigtigt at tage hensyn til indbyggernes kærlighed i den stigende solens land for en klar situation. For eksempel bør vasken stå tæt ved vinduet, komfuret og køleskabet er bedst placeret vinkelret på hinanden, og spisebordet skal stå enten i midten eller danne et bestemt spisebord.

Et vigtigt element for udformningen af ​​køkkenet i japansk stil er farve. Blanding af forskellige nuancer anses for uacceptabel for denne kultur. Japansk til rene farver. Du kan slå interiøret i kontrast, for eksempel kan du arrangere alt i sort og hvid eller fortynd den mørke basisfarve med lyse indlæg. Husk at alle møbler skal være i overensstemmelse med køkkenets farveskema. Lys accenter indføres i det samlede sortiment af gardiner, skærme eller skydedøre, hvilket er mere typisk for vores breddegrader.

Belysning - ikke mindre vigtigt punkt. Japansk stil i køkkenets indre tolererer ikke livlighed og skarphed. Lyset skal være så blødt og svagt diffust. Naturligt lys er selvfølgelig foretrukket, men der er også forskellige lamper og lysekroner. Men hvis lampeskærmen ikke er lavet af rispapir, så er det bedre at bruge et matteret glas.

Smal køkken design

Ofte står beboere i sovjetiske huse over for problemet med at vælge den type dekoration til et smalt køkken. Det er trods alt vigtigt at vælge målets farve og arrangementet af møblerne på en sådan måde, at værelset syntes større og mere rummeligt. Når det kommer til en lille hall eller stue, kan du donere en af ​​møblerne for at udvide rummet. Men hvad skal man lave med køkkenet? Dette værelse kan jo ikke uden køleskab eller vask. Designere hævder, at denne situation ikke er håbløs. Du kan smukt og praktisk indrette det indre af et smalt køkken, selvom rummets bredde er 1,6 m.

Indretningen "langs væggen" vil være praktisk til et smalt køkken - alle møbler og husholdningsapparater er placeret tæt på væggen, og der vil være plads til et lille spiseplads ved vinduet. For nemheds skyld er det bedre at lægge et foldebord. Vil gøre indre af rummet mere harmonisk og afbalanceret vinkelplacering af møbler. For eksempel kan du i nærheden af ​​vinduet installere en vask eller en vaskemaskine og en bordplade. Takket være dette layout forbedrer du ikke blot værelset, men får også ekstra arbejdsområde.

Hvis køkkenet er meget smalt, og der ikke er plads til at lægge bordet, vil baren tælleren hjælpe. Du kan endda lave brugerdefinerede folde eller inddrages.

Indenfor et smalt langt køkken er der ikke meget plads til opbevaring af mad og retter. Den ideelle mulighed for dette værelse vil være hængende skabe, der kan besætte hele væggen til loftet. Hvis designet af et langt smalt køkken med store kabinetter virker for rodet til dig, kan du installere hylder på væggene. Dette vil give rummet en følelse af lyshed og visuelt udvide rummet.

Neutrale og lyse nuancer er bedst egnet til at designe et smalt, særligt lille køkken. For at gøre rummet mere lyst og usædvanligt, kan du bruge den populære designteknik - at arrangere de øverste og nederste facader i forskellige farver. De mest praktiske og fashionable farver til udformningen af ​​et smalt køkken er oliven, som vil skabe en behagelig indbydende atmosfære og snehvid i kombination med let træ.

Det er vigtigt at fremhæve en smal væg. Hvis det har et vindue, skal du dekorere det med en usædvanlig indretning, originale gardiner eller fotoblind. Væggen, som ligger på den modsatte side af køkkenet, bør absolut være dekoreret med noget. Hvis du efterlader det tomt, skal du kun lægge vægt på køkkenets nærhed. Fyld denne væg med malerier eller fotografier inden for rammerne i række, samt tapet og fresker eller dekorative paneler.

Rødt loft - valget af modige og temperamentelle mennesker (21 billeder)

Rød er en ekstravagant farve, der foretrækkes af lidenskabelige mennesker. Designere bruger i stigende grad skarlagede lofter til at diversificere deres yndlings sort / hvide sortiment. Så rødt kommer ind i huset, hvor det nødvendigvis bliver højdepunktet for boligen. Hvis du planlægger at ændre udformningen af ​​din lejlighed, skal du se på dette fashionable farveskema.

Fordele og ulemper ved rødt

Først og fremmest, lad os tale om hvilke fordele den røde farve har i indretningen:

 • Det forbedrer humør og giver en positiv ladning. I et miljø med røde nuancer vil temperamentlige personligheder og optimister føle sig godt tilpas. Desuden stimulerer scarlet følelser, stimulerer seksuel energi, så passionen mellem ægtefællerne vil ikke falme.
 • Det ser højtideligt ud. I teatre eller koncertsale så du ofte gardiner, møbler eller tæpper i rødt. Husk hvilke følelser du oplever i et sådant interiør. Ønsker du ikke at føle en ferie i de grå dage?
 • I kombination med guld og naturligt træ giver røde rum respektability. Så du kan nemt skabe et luksuriøst interiør og fremhæve din elitisme.

Der er flere ulemper:

 • Overdreven rød i husets design påvirker beboerne irriterende. Efter et par timer i et sådant farveskema begynder selv en afbalanceret og rolig person at blive nervøs og fussing. Særligt mærkbar er humørsvingninger hos hyperaktive børn.
 • Overfladen af ​​denne tone vil ikke kun ødelægge det kreative design, men også visuelt reducere rummet betydeligt. For små værelser, brug kun lys nuancer af rødt.
 • Overskydende rød hurtigt dæk. Folk, der er omgivet af et sådant farveskema, vil være vanskelige at koncentrere sig om arbejde.

Hvis ulemperne ikke skræmmer dig, og du vil deltage i antallet af fans af denne farve, så fortsæt med at læse.

Rødt loft i det indre

Hvis du vælger denne rige farve til loftet, skal du nøje overveje detaljerne. Rummets størrelse, dets funktionelle formål, belysningsgraden, væggene, gulvet og møblerne afhænger af, hvordan det røde loft vil se ud i interiøret. Lad os finde ud af, hvor den skarlagede klud vil se smukke ud, og hvor det kan forkæle udseendet af rummet.

Stue

Stretch Loft rød farve passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue. Han vil skabe et festligt humør i rummet, hvor gæsterne normalt modtages og forbløffe dem, der kommer med luksus og højtidelighed. For at skabe en klassisk stil indstilling, er en ædel burgundy skygge egnet, og til dekoration i moderne stiler vælger rar skarlagen, vil den blive perfekt kombineret med sort og hvid. Til stuen kiggede ikke for aggressiv, du skal vælge møbler dim toner.

Et nyt designord - strækloft med suede tekstur. I den røde farve ser den solide ud. Med det kan du tilføje aristokrati, ikke kun i stuen, men også i studie- eller hjemmebiblioteket.

soveværelse

Soveværelset er det vigtigste siddeområde i huset. Atmosfæren her skal bidrage til afslapning, men den røde farve tværtimod spænder, så det røde loft i soveværelset er ikke det bedste valg. Efter en hård dags arbejde kan du ikke slappe af, hvis der er så rig dækning overhead. En svækket krop er truet af nervøs udmattelse og øget irritabilitet.

Hvis du allerede er indstillet på designet af rummet i rødt, begrænse dig til lyse accenter. Hvidt loft og lette vægge kan suppleres med et skarlagent tæppe eller en rose i en vase. Det vigtigste - ikke overdrive det, detaljerne skal harmonisk kombineres, og ikke "skrige".

Rødt blankt loft har råd til en ung familie. Specialister i feng shui mener, at unge, hvis forhold er fulde af følelser, kan føje lidenskab til deres ægteskab på denne måde. Også i overensstemmelse med den kinesiske doktrin om harmoni har skarlagen en gavnlig indvirkning på udkomstenes afkom.

køkken

Rødt strækloft i køkkenet er ikke ualmindeligt. Dette skyldes, at denne farve øger appetitten og forbedrer fordøjelsen. I stedet for madlavning og forbrug af retter er disse egenskaber bare den måde. Desuden er scarlet en meget energisk farve, det inspirerer husmødrene til kulinariske eksperimenter, og om morgenen vil det røde loft i køkkenet hjælpe beboerne med at opmuntre og glæde starte en ny dag.

Oftest er loftets mættede farve beroliget med hvide eller beige nuancer af vægge og møbler. Gulvet bør heller ikke være mørkt, så rummet ikke visuelt taber i størrelse.

Brug neutrale toner for ikke at gå over med lyse farver, hvilket får rummet til at miste sit stilfulde udseende. Fed kan vælge farven på facaderne i køkkenet, der passer til loftet, men det skal gøres meget omhyggeligt for ikke at overdrive det med rødt.

badeværelse

Normalt har dette rum ikke en fremragende størrelse, og det røde loft på badeværelset kan visuelt reducere det endnu mere. Så tænk omhyggeligt, før du foretrækker afslutningen af ​​denne farve. Hvis du er helt sikker på ønsket om at legitimere denne ide, så lav et blankt strækloft på badeværelset. Denne indstilling påvirker ikke højden af ​​rummet.

Med hensyn til nuancer stopper du på den mørke røde. Det blanke bourgogne loft i kombination med hvide vægge og fliser vil se spektakulært ud. Det er muligt at dekorere lyse vægge med gyldne mønstre eller bourgogneindsatser. Pas på belysningen. Badeværelset bør være godt oplyst for ikke at være dyster. Det klassiske design udfyldes med skarlagen eller rosa tilbehør: sæbe, håndklæder, tæppe.

Entré

At lave et rødt loft i dette rum er en dårlig beslutning. Værelset er lille, der er ingen vinduer i det, og den aggressive farve vil yderligere understrege disse ulemper. Den eneste mulighed, når scarlet ville være passende i korridoren, er i et værelse med højt til loftet. Et mørkt rødt loft vil hjælpe med at afbalancere størrelsen af ​​gangen. Det er vigtigt, at væggene og gulvet står i kontrast.

planteskole

I indretningen af ​​børnenes værelse for at se rødt er det svært. Dette skyldes, at denne mættede farve negativt påvirker barnets skrøbelige nervesystem. Scarlet kan forårsage spænding, angst og endog aggression hos børn, så hvis du ikke vil have dine børn til at sove dårligt og ikke kunne koncentrere sig om deres aktiviteter, skal du glemme det røde loft i dette rum.

Delikate nuancer af rødt (lys koral, lyserød) vil gøre soveværelset til pigen utrolig komfortabel og smuk. I denne farve vil baby føle sig som en prinsesse. Hvis barnet er inaktivt, vil det lyse tilbehør hjælpe med at tilføje energi.

Det røde loft er et stilfuldt designværktøj. Han kan nemt lave et spektakulært roligt interiør. Det vigtigste - overdriv det ikke. Så vil loftet se imponerende og ukonventionelt ud. At ramme gæster med skønhed og unikhed i dit hjem er let. Vær ikke bange for at introducere noget nyt i dit boliger.

Hvordan man vælger loftets farve til køkkenet

Valget af farve design loft i køkkenet bør tages alvorligt. Korrekt valgt tekstur og gamma supplerer billedet og gør værelset hyggeligt.

Generelle retningslinjer for valg af farver og teksturer

Når man vælger lofternes farver, er det nødvendigt at overveje, hvilken funktion den skal udføre: at udvide rummet, for at indsnævre, for at gøre det varmere eller køligere, klassisk eller eksklusivt.

 • Lyse farver er velegnede til små værelser, de vil bidrage til visuelt at udvide rummet.
 • Når mørke farver anvendes, vil loftet blive lavere og køkkenet bliver mindre.
 • Loftsfarver skal kombineres med køkkenmøbler, vægge og gulv
 • I rum, hvor vinduer vender mod nord eller er i skyggen af ​​træer, vil de mest succesfulde være de varme farver - orange-gul. De vil skabe en hyggelig atmosfære selv på de mest overskyede dage, de vil forfriskende
 • Opfrisk atmosfæren og skab en kunstig afkøling i køkkenet, domineret af stærkt sollys, kulde nuancer hjælper
 • Når man kombinerer flere farver i flere niveauer, er det vigtigt ikke at overdrive det - tre farver, hvor en af ​​dem er nødvendigvis lettere end de andre, er nok til at skabe et komplet billede. Brugen af ​​flere nuancer vil gøre rummet farvestrålende og besværligt.

En vigtig del er materialets tekstur, som også udfører visse funktioner:

 • En række forskellige farver i loftet giver dig mulighed for at anvende dem i enhver stil. Lyset er spredt korrekt over hele overfladen uden at skabe blænding (takket være dette er et kedeligt stretchloft ideelt til at placere billeder på det)
 • Den glatte overflade på grund af spekularitetens effekt udvider visuelt rummet, hvilket gør det hyggeligt. Den ideelle løsning - stræk glansede lofter, der giver mulighed for at legemliggøre alle slags farve løsninger til at skabe det perfekte interiør
 • Køkkenet med satinloft ser elegant og stilfuldt ud. Den ideelle glatte overflade bidrager til den diskrete refleksion af lys, hvilket skaber effekten af ​​et behageligt pearly shimmer
 • Kunstneriske lofter gør køkkenet eksklusivt på grund af brugen af ​​malerier, tegninger eller fotos i interiøret. Du kan anvende et blomstermønster, store blomster vil se bedre ud i det rummelige køkken.

Fordele og ulemper ved forskellige farver i køkkenloftet

Farven på loftet i køkkenet kan være anderledes, der er ingen begrænsninger, det vigtigste er at tage højde for alle detaljer og dine ønsker om at bestemme de mest egnede af dem.

Køkkenet med et rødt loft ser stilfuldt ud, lyst og ideelt til aktive mennesker, det opkræves med livlighed. En ulempe - rød kan medføre for nogle mennesker irritation, angst, aggression.

Et rum i orange toner vil ændre sig og oplade et positivt humør. Dette er en ret dristig beslutning om at fylde rummet med varme, komfort, festlig stemning. Det negative punkt er, at mættet orange kan have en stærk effekt på en person og forårsage en negativ.

At kompensere for manglen på sollys i mørke rum og for at øge dit humør vil hjælpe nuancer af gul. Gul øger appetitten, forbedrer ydelsen, giver energi. Han gør forsigtigt køkkenet lysere, let kombineret med andre farver.

Grøn i køkkenet påvirker helt en persons psykiske tilstand. Det er vigtigt at huske, at for værelser med vinduer mod sydsiden, vil grønne nuancer med tilføjelsen af ​​blå - turkis, mynte - gøre. For et køkken med vinduer mod nord er det bedre at anvende grønne med en overhængende gul - oliven, pistacien.

Tilføjelse af blå og blå farver hjælper med at skabe kølighed og friskhed. De har beroligende virkning, har en gavnlig effekt på sundheden.

Et værelse med et blåt loft vil virke større, blå er bedst brugt i rummelige værelser. Men disse farver i interiøret kan forårsage nedsat appetit.

I et varmt klima i interiøret ser du køligt nuancer af lilla med fordel. Et værelse med et lilla loft vil hjælpe dig med at slappe af fra den brændende sol.

Valget af violet er en ikke-standard og samtidig moderne løsning. Velegnet til kreative mennesker. Violet kan forårsage træthed og depression.

Værelset i rosa farver har lethed, friskhed og romantik. Det oprindelige valg viser den raffinerede smag af ejerne. Pink er i perfekt harmoni med hvide, grå, sorte blomster.

Nogle nuancer af pink er perfekte til grønne. Pink køkkenloft vil bringe venlighed og ro. Et godt valg - pastelfarver: fersken, koral.

Brugen af ​​sort i køkkenet vil tilføje højtidelighed, sværhedsgrad, privatlivets fred. Den bedste mulighed for brug er værelser med højt til loftet, sort reducerer dem visuelt, resten (møbler og vægge) kan efterlades lys for ikke at overbelaste rummet. I nogle mennesker danner mørke toner melankoli, kan forårsage depression, depression.

Den klassiske version er den hvide farve i loftet i køkkenet.

Rummet bliver visuelt mere rummeligt og lyst. Hvid og beige er perfekt kombineret med andre farver, der passer til enhver stil, vil ikke være påtrængende. Den eneste ulempe - manglende evne til at demonstrere deres individualitet, upraktisk.

Stærkt, raffineret, rig køkken ser ud til at være brugt i brun. Mørke nuancer af brune er gode at bruge i værelser med højt til loftet. Den brune farve er praktisk, det viser ikke snavs og fedt.

Grå farve vil hjælpe med at koncentrere sig om madlavning.

Værelset i gråtoner ser rent og velholdt. Grå passer til enhver stil, tilføjer luksus. Men nogle mennesker finder det grumset og deprimerende.

Farven på loftet i køkkenet kan være alt. Det er vigtigt at huske, at i nogle dage kan nogle farver variere lidt. Den blå farve bliver mindre lys, og den gule vil lyse.

Takets design vil bidrage til at realisere de mest forskellige og dristige beslutninger, hvilket gør køkkenet til et yndlingsværelse i huset.

Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

Det er kendt, at spændingsvævet i dag er installeret på næsten alle områder, herunder køkkenet. Disse lærred er modstandsdygtige overfor fugtighedssvingninger, derfor er de velegnet til installation i køkken.

Farvepaletten spændings lærred

Hvilken farve på strækloftet vælger til køkkenet?

Blandt sortimentet af farvepalet strækloft er klienterne meget vanskelige at vælge den rigtige tekstur.

Fra medicinens synspunkt påvirker farven den generelle tilstand af en person, det psykologiske mikroklima, de ubetingede og betingede reflekser af mennesker. Og med udgangspunkt i designpraksis bidrager farve til den visuelle stigning eller formindskelse i rummet. Også takket være farven kan rummet få et varmt, hyggeligt eller stramt eller officielt udseende.

Alle lyse farver er ideelle til køkkenlofter, det er bevist, at de øger appetitten, hæver stemningen, forbedrer fordøjelsen. Rolige farver berolige og slappe af, fordi de er bedst brugt til lofter soveværelser.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at huske, at når du installerer en strækloftfarve, er det meget vigtigt, afhænger det af ham, den ultimative succes af interiøret.

Hvordan vælger man stræklimens farve?

Når man vælger loftets farve, ikke kun for køkkenet, men også for lokalernes milepæle, skal følgende nyanser tages i betragtning:

 • For det første skal loftfarvningen være i harmoni med det generelle indre;
 • at lave et værelse i samme farve er ikke ønskeligt;
 • ser farvet strækloft, kombinerer med væggene og gulvet;

Advarsel! Kombinationen af ​​flere lyse farver reducerer visuelt størrelsen af ​​rummet.

 • Når der monteres et matte eller satinloft i små rum, anbefales det at vælge lyse farver.

Komplekse multi-level designs giver dig mulighed for effektivt at bruge flere farver. Når du vælger en farve, for eksempel lyse farver, kan du spille på nuancer og nuancer.

Hvilken farve skal du vælge et hæftet loft?

Besvare spørgsmålet, vi kan ikke glemme den psykologiske virkning af farve på mennesker. Overvej egenskaberne for nogle farver:

Generelt er køkkenet bedst at vælge alle de lyse og rige farver i kombination med hvid.

Hvis du laver et strækloft i køkkenet, kan du drømme dig, vise dig selv fra den kreative side, lege med farve og tekstur, gøre værelset smukt og originalt. Denne artikel vil diskutere, hvordan den valgte farve på strækloftet i køkkenet passer ind i interiøret og endda påvirker dit humør.

Gul strækloft i køkkenet

Det vil hjælpe med at fokusere, juble op.

Lys nuancer af gul sammen med den blanke tekstur af loftet vil tilføje ekstra volumen til køkkenet. Et eksempel på et sådant loft er på billedet. Interessante ideer om farver til hævede lofter i køkkenet, du kan finde i vores galleri.

VIGTIGT
Hvis du beslutter dig for at fokusere på det lyse gule loft, bør du undgå andre lige så intense farver i indretningen, ellers bliver køkkenet farverigt, og i stedet for glæde vil det blive træthed. Hvis planerne indeholder et farvekøkken, skal du vælge blødere nuancer af gul, for eksempel sand.

Grønt farveloft

Vil gøre køkkenet lysere og mere behageligt.

Det passer nemt ind i næsten ethvert interiør. Det kombinerer nuancer af brun, gul, neutral hvid, grå og sort perfekt. Grøn farve indtager omkring 90% af naturen, derfor opfattes det af en person som neutral, hvilket forårsager pacificering.

Du bør ikke kombinere grønt med rødt, fordi disse indbyrdes udelukker farver. Ligesom med gul er lysegrøn bedre at bruge som den eneste lyse accent for at undgå overdreven variation.

Rødt loft i køkkenet

Vil forbedre appetitten, men kan også forårsage aggression. I et sådant køkken er det svært at bruge meget tid på. Desuden reducerer rødt visuelt rummet.

På den anden side giver denne farve en følelse af øget varme. Hvis du vælger at afslutte den røde farve, skal du fortynde den med neutral hvid. Denne kombination fjerner unødvendig stress og gør dit køkken pænt og festligt.

Orange køkkenloft

Dette er en blødere version af rødt. Det kombinerer alle fordelene ved røde og gule farver på den bedste måde.

Orange farve øger stemningen, giver en følelse af varme uden at skjule rummet og uden at forårsage aggression. Med en kort eksponering - hæver præstationen. Morgen kaffe i køkkenet med orange detaljer af interiøret, herunder loftet, vil stimulere og forfriskende dig hele dagen lang!

Orange farve går godt med lysegrøn, med naturligt træ, med hvid og gul.

Blå loft i køkkenet

Det giver en følelse af fred, reducerer kroppens aktivitet og reducerer følgelig appetitten og fordøjelsen.

Blå farve i loftet er egnet, snarere til et badeværelse eller soveværelse - et værelse hvor du kan slappe af, slappe af. Blå forårsager en følelse af kølighed og lethed. Interiøret er perfekt kombineret med hvid og sølv.

Det er nødvendigt at omhyggeligt overveje valg af nuancer af blå eller blå: En lidt mørkere nuancer forårsager depressiv stemning, undertrykke og reducere appetitten.

På den anden side udvider blå og blå visuelt pladsen ved at tilføje disse farver til indretningen, du vil gøre køkkenet mere visuelt.

Brunt loft

Hvis du gør strækloftet i køkkenet brun, så vælg lys nuancer. Lysebrunt loft giver en følelse af sikkerhed, forårsager en følelse af varme, som rød, men i modsætning til sidstnævnte forårsager ikke aggression. Et værelse med et lysebrunt loft skaber et blødt humør og perfekt supplerer det indvendige træ.

Hvis du vælger et mørkebrunt loft, kan det provokere mørke tanker, skabe en presserende atmosfære.

Farvede lofter i køkkenet vil fremhæve din smag og stilfølelse, komplementere interiøret og skabe ekstra komfort.

De kan være et lyst strejf på den generelle rolige baggrund. Farvede lofter kan løfte stemningen, forbedre appetitten, øge visuelt rummet i køkkenet; En kombination af farver og forskellige belysningsdesignmuligheder hjælper med at zone rummet. Det vigtigste er at vælge den rigtige skygge og give udluftning til fantasi.

Strækloft kræver særlig pleje. Læs mere i vores artikel om, hvordan man plejer ophængte lofter.

Relaterede artikler:

Hvor passende ville være for eksempel et sort loft i køkkenet (selv om jeg må sige, at billedet kun delvis overfører effekten) rød, hvid eller grøn?

Og måske i stuen, hvor de laver mad og mad, er sådanne lyse farver ikke egnede? Hvordan vælger du den rigtige skygge til loftet, og vigtigst af alt, hvilken effekt på den psyko-følelsesmæssige tilstand har forskellige farver? Om dette nedenfor.

Valg af loftfarve i køkkenet: grundlæggende regler

Designere mener, at køkkenets farvedesign indebærer overholdelsen af ​​hovedregelen - tre farver. I dette tilfælde taler vi om farver til:

Ved at følge denne enkle regel kan du opnå effekten af ​​et pænt og gennemtænkt rum. Tilføjelse af flere farver vil forenkle opgaven med at implementere ikke-standardiserede, kreative ideer.

Der er ingen strenge krav til loftet i køkkenet med hensyn til valg af farve. Det kan være en tredje skygge i indretningen, såvel som duplikere farverne på møbler, gulv, vægge med en lille skift i skygge.

Standard hvidt loft - en klassiker af valg

Den hvide farve i loftet i køkkenet er universelt.

Han er valgt, hvilket gør værelset i en klassisk stil. Hvide og lyse variationer på dette tema passer perfekt til køkkenets indretning. Et sådant loft er en absolut neutral beslutning, det er ikke i stand til at udøve nogen indflydelse på stemningen og jo mere en persons psykologiske tilstand.

Manglen på valg til fordel for hvid farve kan betragtes som forudsigelighed for beslutningen og manglen på mulighed for at lave et ekstraordinært indtryk på alle, der besøger køkkenet. Men for folk uden krav på kreativiteten af ​​tanken til de konservative dybder, kan en sådan designmulighed betragtes som den mest egnede.

Rødt loft - hvilke funktioner har det?

En af de mest dristige og lyse løsninger er det røde loft til køkkenet, som straks tiltrækker opmærksomhed. Valget til fordel for denne farve dikteres ofte af indretningens indretning, ejerens personlige præferencer. Samtidig ved det ikke alle, at rød i køkkenet er rigtig korrekt og logisk.

Det er bevist, at rødt har en positiv effekt på menneskers fysiske og følelsesmæssige tilstand. Tilhængere af denne farve er som regel individer:

 • selvtillid;
 • med viljestyrelsens manifestation;
 • adore ekstremt;
 • impulsiv.

Rød loft i køkkenet - det er på mode og enestående, men på samme tid, en ekstra test for dem, der er nødt til at begrænse din kost, da det forårsager en følelse af appetit.

Lyserødt loft - rødt i "lys" -tilstanden

Når du vil have noget ekstraordinært, fed og samtidig ro, som et let alternativ til det røde loft til køkkenet, bør du overveje pink. Designere giver forskellige tips til at bruge denne farve indendørs, hvilket resulterer i den konklusion, at dens indflydelse på husstandens stemning vil afhænge af graden af ​​mætning.

Jo lysere loftet, jo stærkere det vil tiltrække opmærksomhed. Lyserød belægning giver en følelse af lethed og lethed.

Gul og orange loft - hvordan påvirker de dit humør?

Orange loft til køkkenet passer perfekt. Denne farve tilhører gruppen af ​​varme, der er i stand til at skabe komfort i huset. I det rum, hvor de laver mad og spiser mad, vil appelsinloftet have en positiv effekt på appetitten og opretholde en konstant tone og dynamik hos alle, som vil være her.

En glimrende løsning er gul gulv i køkkenet, som en prøve af solvarme og komfort.

Hver ny dag i et sådant køkken vil give glæde og gode ånder, selvom elementerne raser uden for vinduet. Psykologer mener, at gule inspirerer kreative mennesker til nye ideer. Designere ophører ikke med at forbløffe med kombinationer af gule nuancer, med held med at harmonisere med hinanden.

Det er nødvendigt at være forsigtig med den giftige gule farve til loftet i køkkenet, da det i nogle tilfælde kan forårsage urimelig angst.

Grønt eller blåt loft - hvordan man vælger

Grøn farve beroliger - det er et velkendt faktum. Det er derfor, for dem, der ønsker en daglig afslapning, at et grønt loft er den rigtige løsning til køkkenet. I et værelse designet på denne måde vil det være muligt at føle dig selv i fuld sikkerhed samtidig med at genoplade dig med en del energi og positiv.

Det grønne loft ser naturligt ud, harmonisk, hjælper med at klare stress, sætter en positiv holdning til alle, der tager sig tid til at besøge køkkenet. Desuden kan denne farve ifølge forskere reducere smerten i underlivet og øge kroppens overordnede tone.

Ikke mindre værdig mulighed - en rolig og afslappet blå farve. Opkald foreninger med havet, havet, himlen, det har en positiv effekt på nervesystemet, hjælper med at opretholde ro og godt humør i vanskelige situationer.

Hvis det ønskes, kan tofarvet stræklofter installeres i køkkenet med begge farver. I modsætning til de lyse rød og rosa er blå og grønne farver egnede til folk på en diæt. Det er bevist, at begge farver reducerer appetitten.

Lilla og Indigo - Loftsfunktioner

Indigo loft i køkkenet er en moderne og ikke-standard løsning. Denne version af lærredet er mere tilbøjelige til at inspirere folk med en ekstraordinær mentalitet, kreative tilbøjeligheder og raffineret opfattelse af verden. Så at indigo lærred er ikke så kedeligt, bør du fortynde det med lyse accenter, for eksempel lamper eller dekorative elementer.

En fantastisk mulighed - et tofarvet loft i køkkenet med tilsætning af lyserøde, røde eller lilla blomster.

Sidstnævnte er en fed og samtidig fed farve med mystiske egenskaber tilskrives den. For mange hundrede år siden var det lilla, der blev anset for at tiltrække styrke, magt og rigdom. Samtidig fik han præference, da de ønskede at understrege sensualitet og romantik.

Mørke lofter - er det passende i køkkenet?

Mørke farver til loftet i køkkenet - valget af stabile, afbalancerede mennesker, der i høj grad kan sætte pris på tilliden i kredsen af ​​kære i en varm og venlig atmosfære. Brunt loft i køkkenet vil lægge vægt på mod, styrke, stabilitet i interiøret. Kombinerer det med lyse toner, kan du opnå skabelsen af ​​delikate og romantiske designs.

Generelt, brun, da farven til loftet er næsten perfekt. Det bemærker ikke spor af snavs og sod, det har en positiv effekt på det generelle humør.

Men det sorte blanke loft - genstanden for konstant kontrovers. Mange anser farve for at være et symbol på sorg, frygt, mystikere. Faktisk, hvis du overveje udformningen af ​​loftet i sort farve i køkkenet til detaljerne, kan du få en brugerdefineret, lys, og det er vigtigt - en inspirerende sang.

Glem ikke, at sort er en klassiker, der ikke går ud af stil. Glanset eller matt sort loft er med succes kombineret med røde, lyserøde, hvide, gule farver. Korrekt kombination af farver og overholdelse af den grundlæggende regel i tre farver i designet af det overordnede interiør i køkkenet vil skabe et virkelig harmonisk og stilfuldt design.

 • remontcap.ru
 • natyazhpotolki.ru
 • potolkyy.ru
 • kakpotolok.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.