Stretchloft i soveværelset (65 fotos)

Når man designer interiøret i dag, er der lagt stor vægt på sådan en tilsyneladende diskret detail som loftet. Ud over standardkittet, som ikke skjuler mange fejl, har hængende design et bredt udvalg af visuelle muligheder. Installation tager ikke meget tid, men ikke alle ejere kan beslutte om design og tekniske problemer. Vi vil forsøge at løfte sløret af hemmeligholdelse og taler om stræklofterne i soveværelset - et rum hvor hver eneste detalje betyder noget!

Typer af stræklofter

Strækloft er en slags ophængte strukturer, som omfatter specielle profiler med dåser knyttet til dem. Trods sin enkelhed er dens eksterne og tekniske egenskaber forskellige på følgende måder.

Varianter af materiale

Den vigtigste funktion, som du skal være opmærksom på, når du vælger et strækloft til soveværelset - lærredets materiale. De er lavet af polyvinylchlorid (PVC) film eller stof.

En vinylbaseret film svejses fra enkelte strimler. Installationsprocessen kræver forberedelse og tilstedeværelsen af ​​en speciel enhed - en varmepistol, hvor værelset opvarmes til 60 grader. Under sådanne betingelser strækkes filmen, hvorefter den strækkes på rammen.

PVC-film har i sig selv en anden overflade, men de mest almindelige muligheder er glatte, matte og satin, som er egnede til forskellige designbeslutninger.

Ulemperne af denne type er en mærkbar sømlinie, især med en blank finish, såvel som lav modstandsdygtighed mod mekanisk belastning og høje temperaturer.

Stræklofter fremstillet af stof er mere modstandsdygtige sammenlignet med den foregående type, men danner ikke sømme, men har samtidig en høj pris. Det er berettiget af gode egenskaber: holdbarhed, miljøvenlighed, smuk tekstur og en række farver.

Det menes at sådanne lofter "trækker vejret", hvilket er vigtigt for et behageligt ophold i soveværelset. Desuden kan de males, mens PVC-film skal opdateres, når designet skiftes. Men i tilfælde af oversvømmelse er det ikke muligt at returnere det oprindelige udseende til lærredet.

Når du vælger et materiale til et strækloft, skal du derfor starte med budgettet, den ønskede visuelle effekt og forholdene i lokalet.

Sorter efter type design

Alle typer stræklofter er fastgjort med en baguette - en profil, som er installeret rundt om rummet. Hver type konstruktion giver dig mulighed for at skabe lofter af forskellige former og designs.

Etage loft. Den nemmeste version af "første niveau af kompleksitet." Men i dette ligger skønheden og anvendeligheden af ​​dækningen. Det er mindre dyrt for penge eller arbejde, har lang levetid, samt lethed. Velegnet til minimalistisk, lille interiør, hvor der ikke er behov for at fokusere på den øverste del af rummet. Men selv i modsat fald - du kan vælge lyse farver, fotoudskrivning eller materialer med forskellige teksturer.

Fler niveau loft. Det andet og efterfølgende niveau opnås ved anvendelse af gipsvægkonstruktioner eller profiler til strækstof. Yderligere tier er ejendommelige øer med lige, geometriske, buede former, hvilket skaber komplekse figurer samt farvesammensætninger.

Lydtætte loft. Den virkelige frelse fra støjende naboer ovenfor, som altid hopper og smider tunge ting på gulvet. Et lag af polyesterfiber er monteret mellem skillevæggen og spændingsarket, hvilket skaber en hindring for den fri bevægelse af akustiske oscillationer og beskytter den mod uønsket støj.

Vælg din mulighed er ikke svært. For et rummeligt soveværelse i en moderne stil er multi-level strukturer velegnede, som desuden realiserer funktionen af ​​visuel zoneinddeling, der deler rummet i et sove- og arbejdsområde. I et værelse med lave lofter er det bedre at opgive lydisolering, som "stjæler" højden af ​​væggene.

Styrker og svagheder

Hver type stræklofter har sine egne positive og negative sider, men vi vil forsøge at opsummere oplysningerne og advare om de mulige konsekvenser af ukorrekt installation.

Fordelene ved stræklofter i soveværelset omfatter:

- Lang levetid, som varierer fra 10 til 15 år, men i praksis kan det være længere, især når du køber kvalitetsmaterialer. Overfladen af ​​produkterne tærer ikke over tid, og stoffet kan endda genbelægges med maling. Den eneste betingelse er regelmæssig pleje.

- Miljøvenlighed. Og det drejer sig ikke kun om vævssorter: Moderne PVC-film, hvis de er lavet i overensstemmelse med internationale standarder, er sikre for helbredet, og denne indikator spiller ikke den sidste rolle i det rum, hvor en person er mest sårbar - i soveværelset.

- Evne til at skjule overfladefejl eller tekniske konstruktioner. Denne fordel og den største fordel ved alle hævede lofter over andre typer af overflader, som strækker sig helt godt.

- Hurtig installation, som ikke tager mere end 5-6 timer - bare optagelsestid! På samme niveau af konstruktion vil tage endnu mindre, mens du ikke behøver at rense rummet fra snavs.

- En bred vifte af design - alle slags farver, teksturer, mønstre der passer ind i næsten ethvert soveværelseinteriør. Glatte overflader med mønstre eller monokromatiske belægninger anvendes i moderne stilarter, men en glat matklæde passer til klassikerne, og måske endda fotoprint med det sixtinske kapellloft.

Derudover vil jeg gerne notere de vigtigste "fordele" af PVC-film - lave omkostninger og evnen til at bevare fugt. Ulemper på baggrund af fordelene ser ikke så skræmmende ud, og de varierer afhængigt af materialet.

Måske skulle man høre historier om, hvordan den enkle bevægelse af høje møbler førte til brud i loftet, eller hvordan champagnekorken ved et uheld brød igennem det tynde materiale. Disse "horror films" refererer til PVC film, som ikke har høj styrke. For at undgå ubehagelige situationer skal du vælge stofindstillinger.

Det samme gælder for fuldstændig stramhed, som på den ene side sparer fra oversvømmelsen og på den anden - tillader ikke luft ind i rummet. Købstof vil fratage dig den første fordel ved at beslutte den anden ulempe.

Men de fleste af historierne er relateret til konsekvenserne af ukorrekt installation: sagging, "collapsing" osv. For at undgå ubehagelige resultater er det bedre at bede om hjælp fra fagfolk, da det under installationen er vigtigt at tage hensyn til alle nyanser, som nybegyndere ikke har råd til.

Det røde loft er den lyseste løsning af det moderne interiør (100 billeder)

Strekak, er en af ​​de vigtigste dele i ethvert interiør. Han lægger vægt på designerens hovedide og definerer stilen på hele rummet.

Streklofter har en stor palette af forskellige farver, det giver mulighed for at vælge enhver farve eller skygge. Men nogle nuancer skal anvendes forsigtigt, fordi den forkerte kombination af farver vil føre til disharmoni i det indre af rummet.

En af disse farver er rød og dens nuancer. Rød farve henviser til rækkevidde af varme farver, det anbefales at blive brugt i rum, hvor der ikke er nok sollys hele dagen.

Også ikke en lille rolle er afspillet af stoffets struktur.

Børstet loft, eller et loft lavet af satin visuelt smal højden af ​​rummet. Materiale med en mat tekstur har ingen reflektionseffekt.

Satinbelægningen overfører alle nuancer af den valgte farve, fordi der ikke vises flare eller refleksioner på overfladen. For visuelt at forstørre rummets rum er strækloftet blankt.

Den har en glat, glat overflade, og niveauet af spekularitet når 90% på grund af den høje reflektivitet og effekten af ​​ekspanderende rum opnås. Laklofter ser godt ud i små og lave rum.

Glans hjælper med at fjerne følelsen af ​​en vis sværhedsgrad og giver indretningen lysstyrke og rummelighed. Refleksiv glansfunktion vil visuelt udvide grænserne i små værelser, give dem mere lysstyrke og vil simpelthen se ganske attraktivt ud.

En af fordelene ved det røde strækloft er en visuel reduktion af rummets parametre. En god løsning ville være at installere et rødt falskloft i et rummeligt rum, for eksempel et køkken, der er forbundet med en bar.

I små lejligheder er stræklofter i rødt ikke ønskelige, fordi denne farve reducerer størrelsen af ​​de allerede små værelser.

I spisestuer, vil bourgogne nuancer øge appetitten, og også hjælpe kroppen til at blive mere aktiv og forfriskende.

Ved længerevarende eksponering for lysrød øges irritabiliteten og produktiviteten falder. Eksperter anbefaler dog at tilføje toner af rødt i stuerne, gange og køkkener.

Designere vælger ofte varme toner i design af stuer. Lys farve vil hjælpe med at skabe en mere gæstfri atmosfære.

Valg af skygge

Det røde loft er meget almindeligt i usædvanlige designprojekter.

I de fleste tilfælde bruges røde nuancer til at skabe interiør til køkkener, soveværelser og stuer. Med dygtig brug af farve vil han understrege den overordnede stil på rummet.

Røde farver ser ikke altid udrolige ud, men du kan hente en temmelig rolig, men samtidig skygge.

Streklofter kan være burgunder, skarlagent, granat, koral, tomat og crimson. For at opnå en spejlvendelse bruges mørke nuancer, og kolde toner af rødt vil gøre atmosfæren i huset tung.

De mest intense nuancer i rødpalet er skarlagen og crimson. Ikke så lyst vil du se bourgogne, kirsebær eller crimson loft.

Følsomme og selvsikkerede mennesker foretrækker koraller og mursten. Hvis du analyserer de mest foreslåede farveindstillinger fra designere, kan du komme til den konklusion, at fagfolk foretrækker tre grundlæggende nuancer: skarlagen, koral og burgunder.

For at skabe en uovertruffen effekt i rummet er det brugt tone. En af de lyseste og mest prangende nuancer af rød er skarlagen. Scarlet strækloft vil altid være hovedelementet i ethvert interiør.

Farven til de mindre detaljer af interiøret er valgt under hensyntagen til farvningen af ​​loftet. Coral skygge mere dæmpet og rolig end skarlagen. Overflader malede i denne farve spiller en støtterolle i indretningen og betragtes ikke som større.

Hvordan man vælger loftets farve til soveværelset

Indretningen af ​​lejligheden gør det svært for deres ejere at bryde hovedet.

Hvad kunne være gulvet, tapet, møbler, loft - fra dette er der meget kontrovers. Stræklofter er meget populære. Det er smukt, behageligt og praktisk.

Tekstilen af ​​stræklofter, deres egenskaber og anvendelse i forskellige rum

Fabrikanter af stræklofter producerer et loftsbelægning af forskellige teksturer:

Den klassiske version er mat tekstur. Hvidt stretchloft af denne type ligner en simpel hvidvaskning med et karakteristisk fint korn. Mattoverfladen er ikke slående, men understreger den udtrykkelige farve eller mønster.

Den matte strækloft giver hygge og passer til værelser med forskellige funktioner, det være sig en stue, en undersøgelse, et soveværelse.

Frostet loft gør rummet mere smalt og lavt. Det mest behagelige for øjnene er lyse farver. Matt finish er velegnet til fotoudskrivning, da dæmpningen ikke skaber blænding fra lyset.

Glansende tekstur giver et blik af perfekt glathed. Spejloverfladen afspejler de omgivende genstande, loftet virker højere, og rummet er større. Derfor er glans den bedste mulighed for små små værelser.

Glat loft er lavet af PVC film. Sammenlignet med matte har denne tekstur en stor palette af farver, så den er meget populær. Du kan visuelt forstørre et lille rum ved at placere en lys blank overflade i den.

Du kan bruge et sådant loft i stuerne i lejligheder og huse, kontorer, underholdningsinstitutioner. Ofte brugt blank finish i indspilningsstudier eller biografer, hvor der lægges stor vægt på lydisolering.

Satin tekstur ser luksuriøs ud. Dens ekspressivitet og tiltrækningskraft har en lidt afdæmpet og ret blød pearly glans. Med forskellige belysning får satin tekstur en anden nuance.

Satinloft er det gyldne middel mellem glans og mat finish. Det afspejler lys mere roligt, og i sammenligning med matte har det en fordel ved transmission af lysstråler. Med naturlig belysning ser loftets farve naturligt ud, og kunstig belysning gør satinloftet lidt lettere.

Satinoverfladen er universel, den kan nærme sig alle værelser, der er lavet af miljøvenlige materialer. Derfor er dette lærred ofte monteret i børnenes værelser.

Perforeret strækloft giver originalitet til værelset.

Hullerne har en anden form og kan arrangeres i strengt rækkefølge, og symmetrisk eller tilfældigt. Perforeret loft giver dig mulighed for at eksperimentere med belysning. Lampene kan monteres ikke kun oven på filmen, men også direkte på overfladen af ​​bunden, idet lysretningen strømmer gennem perforeringerne.

Kombination af farve og tekstur af strækloftet

Installation af strækloftet er det sidste, der skal gøres, når væggene og gulvet har fået deres komplette udseende. Der kommer det mest afgørende stadium - valget af tekstur.

Dette bør kontaktes ansvarligt, ellers vil den forkerte tekstur negere alle anstrengelser og ødelægge hele rummets sammensætning. Forskellige teksturer reagerer anderledes end belysning. I stedet for at fuldføre det valgte billede af rummet kan det ødelægge det.

Matt og satin belægninger kan reducere udsigten til et værelse og visuelt gøre det allerede. Derfor passer dette loft med rolige pastellfarver. Det anbefales at bruge dem i rum til hvile.

Farven på det blanke lærred afhænger kun af smag og ønske hos ejeren af ​​boligarealet. Et værelse med en blank overflade på loftet giver en lys dyb effekt.

Glans kan reflektere lys og øge pladsen. Mellem og mørke nuancer er perfekte til et stort rum. I dem, som i et spejl, vil alle indvendige genstande blive afspejlet.

Ejeren af ​​et lille værelse med et lavt loft kan rådes med et blankt loft med hvid eller let cremefarve, da et mørkt loft yderligere reducerer højden.

Perforeret loft vil se bedst ud med en kombination af kontrasterende nuancer. Basen og spændingsoverfladen med forskellige farver vil skabe et tredimensionelt mønster. Dens effekt kan forbedre den dygtigt valgte belysning.

Farveudvælgelseskriterier

Den korrekte tilgang til at vælge en strækning loftsskygge afhænger af de grundlæggende egenskaber ved selve rummet.

Sådan vælges farve på strækloftbordet:

Farven på strækloftet til forskellige rum

At vide, hvilken stræk loft farve at vælge for et bestemt rum, er det vigtigt at overveje dens formål.

Dette værelse er velegnet pastelfarvede farver som fersken, creme, gul. De er kombineret med blå og lysegrøn.

På råd fra psykologer i børneværelset er det bedre at bruge neutrale nuancer af grøn, blå, lyserød, hvid, gul. Den bedste løsning ville være billedet af det blå hav eller den blå himmel.

I det rum, hvor de spiser, bør de anvendte farver bremse appetitten.

Det er rødt, orange, lysegrøn. Det er vigtigt, at disse nuancer passer godt til det skabte interiør. Det er bedre ikke at lave et flerfarvet loft, hvis der er små børn i huset - det vil distrahere dem fra at spise.

Dette værelse er bedst egnet "vand" farver - grå, blå, turkis, aqua.

Forskellige stilistiske ideer kan udformes i det største rum. Det vigtigste - at vælge farven på strækloftet til tapetet, gardinerne, møblerne og resten af ​​interiøret.

Disse værelser, hvor der ikke er noget naturligt lys, passer bedst til et blankt lærred af fløde eller chokolade nuance. Men der er en regel om, at den mørke farve i rummet skal optage mindre end halvdelen af ​​det samlede areal, ellers vil rummet blive mørkere.

I et rum hvor alt skal fokusere på koncentration og aktivering af mental aktivitet, er matte eller satinloftet af en monokromatisk blå eller mættet grøn farve den ideelle. Og lysstyrken og glansen vil distrahere fra arbejde.

Karakteristisk for farve og dens indflydelse på det indre og den menneskelige psyke

At vælge farven på strækloftet vil bidrage med viden om dens indvirkning på den menneskelige psyke og det indre.

Farvekombinationer til tofarvelofter

Design tanke står ikke stille, og for nylig tofarvet, trefarvet og flerfarvet har erstattet det monotone stretch lærred. Overvej mulighederne for udvælgelse af lærredets farver.

Farvekombinationer:

 • rød kombineres med sort og hvid, samt grå, blå (i kombination med hvid) og gul
 • orange farve er perfekt til grøn, gul, hvid og grå
 • grønne kombinationer med hvid, gul, creme, citron og brun
 • for gul guld, grøn, brun, grøn og sort er perfekte
 • pink kan kombineres med lilla, grå, beige
 • blå er kombineret med turkis, blå, grå, guld
 • grå dragter pink, lysegrøn, sort, hvid, blå

Nyttige tips om valg af farve på strækloftet

Uanset farven på loftet i rummet skal det harmonisk passe ind i rummet og opfylde de stilistiske principper.

 • Hovedrådene giver svaret på spørgsmålet: Under strækloftets farve. Hovedsageligt under væggene, gardiner, møbler. Hvordan vælger man stræklimens farve til tapet? Farven på loftet i rummet er bedst at vælge det samme som væggenes, men tonen skal være lidt lettere.
 • Loftet gør et fremragende arbejde med at rette op på nogle af fejlene: et mørkt rum gør det lettere, en lille en - mere, øger visuelt højden og så videre.
 • Mørke farver øger loftets dybde. Rød og gul gør pladsen mindre, men de skaber hygge.
 • Det er vigtigt, at konstruktionen af ​​loftkonstruktionen opfylder det overordnede stilkoncept. Klassiske regler indebærer valg af et totonet loft
 • Husk, at når man vælger farven på strækloftet, er det nødvendigt at overveje placeringen af ​​værelserne. I værelser mod syd kan du montere filmen i både varme og kolde farver. Rum, hvor sollys ikke trænger ind, vil se godt ud med et gult, orange eller rødt loft.

Kan du lide det? Del i det sociale. netværk!

At være involveret i arrangementet af soveværelset, er det meget vigtigt at vælge det rigtige farveskema. Dette påvirker kvaliteten af ​​hvile og søvn. Den første ting at bestemme er loftets skygge.

I dag kan du efter færdiggørelsen af ​​denne belægning bruge forskellige materialer: specielle plastpaneler, strækstof, gipsvæg, maling, tapet, lath konstruktion. Hver indstilling har fordele og ulemper. Overvej hvordan man vælger den rigtige farve i loftet til indersiden af ​​soveværelset, hvilke materialer der anvendes, deres fordele og ulemper.

Hvilke materialer anvendes

For at reparere loftet i soveværelset kan du bruge forskellige materialer, nemlig:

 • Paint. Du kan bruge forskellige nuancer, selv lave farveskemaer. Det er nødvendigt at male loftet meget omhyggeligt, på forhånd for at rette overfladen med kitt eller gips. Vælg kun sikre formuleringer, som på grund af temperaturforskellen ikke udsender skadelige stoffer;
 • Strekak. Du kan vælge ikke kun nogen dækning af dækning, men også skabe et fuldgodt mønster. Hvis du vil oprette et originalt interiør, er det bedst at bruge PVC lærred;
 • Baggrund. At lim dem på loftet er ret svært, især hvis lofterne er meget høje. Vær sikker på at vælge ikke-vævet eller vinyl tapet. De giver væggene mulighed for at trække vejret, skabe et sikkert levende miljø. Til limning skal loftet undgå at bruge produkter med stort mønster.

Grundlæggende regler for valg af farver

For at loftet ikke kun passer godt ind i rummet, men også visuelt gør soveværelset lidt mere, skal du være opmærksom på sådanne faktorer, mens du vælger farven:

 • Belægningen skal nødvendigvis have lyse farver med en ensartet overflade. Du behøver ikke bruge tegninger og små mønstre. De vil distrahere dig under søvn og hvile. Samtidig bliver interiøret mere elegant og behageligt;
 • Loftet skal ikke være højt. Du bør ikke bruge materialer, der visuelt gør det endnu højere. Perfekt finish, der kræver oprettelse af rammer for installation. Dette kan være et stofstrækloft, gipspladedesign;
 • Du kan bruge temaudskrifter. For eksempel at skabe det originale interiør kan du bruge strækloftet "stjerneklar himmel". Til overfladens skønhed kan du også bruge taklamper.

Du vil også finde disse artikler nyttige:

Hjem / Loftdesign / Designløsninger / Valg af loftfarve

Et af de vigtigste kriterier ved valg af design af en lejlighed er overholdelse af alle elementer i dekoration med hinanden. Det er vigtigt ikke kun den generelle stilistiske interaktion mellem alle detaljer, men også farveområdet. Fra hvilken farve der vil blive dekoreret vægge, afhænger af hvad du skal vælge farven på loftet.

Vigtige faktorer

Valget af loftets overflade påvirker ikke kun tonen i vægdesignet. For værelser af forskellige typer er det også nødvendigt at vælge et bestemt udvalg af farver. Hvis noget ser godt ud på kontoret eller salgsområdet, passer det ikke nødvendigvis ind i et boligbyggeri.

Mængden af ​​naturligt dagslys ind i rummet er forskelligt på forskellige sider af huset. På serversiden er det fornuftigt at vælge lysere og varmere nuancer - her selv på en solskinsdag er det lidt dyster, og værelser mod syd kan laves i koldere farver. Dette øjeblik påvirker komforten ved at være i rummet, og de bør ikke overses.

Farve skaber en stærk psykologisk indvirkning, og du bør styre din fantasi, når du laver forskellige interiører.

I hallen er passende lysere kombinationer end i soveværelset eller børnehaven. Badeværelset vil også kræve en særlig tilgang til valget af design. En væsentlig rolle er spillet af det materiale, hvorfra loftet skal laves - forskellige materialer ser anderledes ud i samme farver.

Hvis træ er valgt til loftets afslutning, er det bedre at ikke male det overhovedet - det naturlige udseende og tekstur af træet passer perfekt ind i de fleste interiører. Men hvilken farve er bedre at vælge et hængende loft, vil afhænge af det specifikke rum, mere præcist - dets højde.

Omfanget og højden af ​​lokalerne kan være afgørende. Mørkere toner reducerer visuelt rummets højde, mens de lyse skaber en følelse af større højde. Det er især vigtigt at tage dette øjeblik i betragtning i standardlejligheder med ikke de højeste lofter.

Spændingsdækslet gør det muligt at ændre lokalet meget stærkt. Du kan bestille et strålende blankt lærred, der har en reflekterende effekt.

Visuelt vil rummet se meget højere ud. For højt kan et værelse gøres mere behageligt ved at udstede et overlappende plan med et matfarvet lærred. På hvordan man vælger farve på strækloftet er der skrevet hele artikler.

Virkninger af forskellige nuancer

Hver farve påvirker den psykologiske komfort hos en person, der er hjemme hos et bestemt sted. Ved hjælp af forskellige farver og kombinationer i interiøret kan du opnå maksimal komfort og fremragende udseende.

Hvid. Den mest almindelige løsning ved afslutning af lofter. Ikke så længe siden var han den vigtigste og næsten det eneste mulige.

Men nu er dette design mindre og mindre populært - nye dekorationsmaterialer og slags dekoration har dukket op. Desuden kan kombinationen af ​​hvid med andre nuancer forårsage ikke de mest behagelige foreninger. For eksempel i et værelse med meget lyse vægge er et hvidt loft forbundet med en afdeling på et hospital.

Rød og dens nuancer. Langt fra den mest komfortable mulighed for at dekorere værelser, hvor der tilbrages meget tid.

Det ser meget imponerende ud, men det "presser" for meget på øjnene. Perfekt til køkken eller badeværelse, men i soveværelset eller børns rum bør ikke bruge det. For mærkbart påvirker det psyken, der forårsager mange stærke følelsesmæssige reaktioner og hurtigt dæk øjnene.

Blå og blå. Nok behageligt valg. Forårsager en følelse af ro og afslapning.

Velegnet til soveværelse, stue eller køkken. I børnehaven kan du bruge bløde nuancer af blå, for ikke at overbelaste barnet. Lysetoner af blåt vil give rummet en følelse af større plads og højde.

Sort. Dystert og deprimerende er imidlertid meget effektivt i interiøret.

Men du bør tænke omhyggeligt, før du vælger en sådan loftfarve til at afslutte lofterne på din lejlighed. Væggene her er ikke for høje, og i dette design vil de virke endnu lavere. Hvis du vælger et blankt stræk lærred af en sådan tonalitet, kan du få en spejl effekt, som visuelt vil tilføje dybde og volumen til loftoverfladen.

Sølv eller skinnende. Det er svært at kombinere med andre detaljer i interiøret.

Det er værd at overveje ikke kun kombinationen med væggene, men også hvilke møbler der vil blive brugt. Det er bedst at anvende sådanne løsninger på badeværelset eller i køkkenet. I sidstnævnte tilfælde skal det også bruges med forsigtighed - alle stænk og andre forurenende stoffer på sådanne fly har en fremragende udsigt, og i køkkenområdet kan du ikke komme væk fra det.

Løft dine spiritus perfekt, giv styrke og kraft. Meget positiv og klar finish. Passer i alle lokaler.

Det vigtigste - overdrive det ikke med skyggens lysstyrke og intensitet. Du kan vælge lettere muligheder for at dekorere børnehaven og soveværelset. I dette tilfælde vil overdreven lysstyrke ikke forstyrre afslapning.

Green. Fremmer afslapning og hvile.

Et fremragende valg til et soveværelse og en undersøgelse. Det vil reducere irritabilitet, reducere den negative påvirkning af ekstern støj og stabilisere trykket. Det hjælper med at skabe en arbejdsstat og koncentration.

De resterende designindstillinger vil være en blanding af farver, der allerede er gennemgået. Deres indflydelse på psykologisk komfort afhænger stort set af, hvilken af ​​dem der kommer tættere på skyggen.

Kategorier: Soveværelse

Soveværelset har en stor indflydelse på dens indbyggers følelsesmæssige stemning og trivsel. For at skabe en rolig og afslappet atmosfære at regere i dette rum, skal dets design være diskret og blødt. En vigtig rolle i designet er spillet af farven på loftsbeklædningen, fordi det er det centrale element i rummet og straks gør opmærksom på sig selv.

Loftet i soveværelset kan laves i både lyse og mørke farver. Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper.

Lysetoner gør rummet mere lys og luftigt. De tåler ikke syn og gør rummet mere rummeligt.

Derudover har de en positiv psykologisk virkning, slapper af i nervesystemet og lindrer spændinger. Overdækninger af bløde pasteller, fx beige, mælkehvide, blå, lysegrønne, lyserøde eller abrikoser passer harmonisk ind i soveværelsesdesignet. Ulemperne ved lyse lofter kan kun henføres til, at de er helt brandy, og de kan være synlige for al forurening, så de har brug for periodisk rengøring.

Mørke belægninger ser meget stilfulde og ekstraordinære ud i soveværelset.

De er gode til værelser med højt til loftet, da de visuelt gør rummet lavere og mere behageligt. Derudover kan du med deres hjælp skabe et let skum i stuen, så du kan gøre atmosfæren mere romantisk. Særligt imponerende i soveværelset vil se sorte blanke lofter, dekoreret med masser af lamper samt belægninger af rige lilla eller bourgogne toner, belyst af en stor smuk lysekrone.

Man bør huske på, at mørke lofter visuelt kan reducere soveværelseets størrelse. Deres ulemper omfatter også det faktum, at de kan påvirke den følelsesmæssige tilstand negativt og forårsage depression og despondency. Derfor, hvis du bruger mørke belægninger til udsmykning af et rum, skal der være elementer i det indre, der har lyse farver.

Valget af farve afhænger også af placeringen af ​​rummet. Hvis soveværelsesvinduerne overser nordsiden, anbefales det at bruge loftsbeklædning, der har lyse og ret lyse farver. At kompensere for manglen på naturligt lys vil hjælpe solgul eller orange lofter, hvilket vil give rummet et varmt og hyggeligt udseende.

I soveværelserne ligger på sydsiden, anbefales det at bruge belægninger af koldere toner, såsom flaske grøn, blå eller turkis. Sådanne nuancer selv i en varm sæson vil skabe en "køling" effekt i rummet.

Hvordan vælger man den bedste skygge af væggene til loftet? Overvej de mest populære muligheder for farvekombinationer.

Hvis loftet i soveværelset har en himmelblåt tone, kan dens vægge males i farver som lysegul, sløv grøn eller lyserød.

På baggrund af et blåt loftdæksel vil grå overflader, der har mønstre af mættede mørke toner, se imponerende ud. Det hvide loft harmoniserer godt med mange farver. Begge vægge malet i neutrale pastellfarver og overflader med lyse kontrastfarver vil blive godt kombineret med det.

Loftbelægningen af ​​brun eller murstenfarve vil være særligt fordelagtig og interessant at se i kombination med chokolade, beige eller beskidte lyserøde vægge. Og hvis loftet i dit soveværelse er malet i en cremetone eller i vaniljes farve, så vil dets elegante og delikate udseende fremhæve vægfladerne af en hvid, gul, sand eller lysebrun skygge.

Stræklofter i soveværelset: 60 moderne muligheder, et billede i interiøret

Stræklofter i soveværelset forkorte ikke kun reparationstiden, men hjælper også visuelt at justere rummets højde, tilføjer lys til det, skaber en hyggelig atmosfære og endda omdanner et standardrum til et usædvanligt rum, f.eks. Ved fotoudskrivning.

For at vælge de rette stræklofter i soveværelset skal du være klar over, hvilken effekt du vil opnå. Hvis du har et værelse med lave lofter og et lille vindue, kan du gøre det lettere og højere ved hjælp af hvide blanke lofter.

For stort et værelse kan gøres mere behageligt og intimt, hvis man bruger matt strækstof i mørke nuancer. Multi-niveau lofter giver mulighed for at organisere rummet, for at realisere interessante lysordninger, for at skabe uventede effekter. Overvej flere muligheder.

Indstillinger for strækloft i soveværelset

Ved udformning kan hævede lofter være af tre hovedtyper:

 • enkelt niveau
 • to-niveau,
 • multi-level (tre eller flere niveauer).

Ved installation af ethvert loft er værdifulde centimeter af højden af ​​rummet "spist". Hvis loftet er enkeltniveauet, vil tabet være fem til syv centimeter, loftet på tre niveauer vil "tage væk" dobbelt så meget. Dette skal overvejes ved planlægning af reparationer.

Enkeltstræk lofter i soveværelset af enhver størrelse ser stilfulde og moderne. For små værelser og lave lofter, kan dette være den bedste løsning. Enkeltstående modeller er velegnede til alle indretningstilstande, og sammenlignes gunstigt med andre budgetpriser.

I tilfælde af at værelset er ret stort, vil to niveauer i loftsloftet bidrage til visuelt at identificere funktionelle områder, for eksempel et læsningsområde, en undersøgelse eller hovedområdet - søvn. I sådanne tilfælde kan lærredet, der ligger i forskellige højder, variere i tekstur og farve.

Komplekse strukturer på flere niveauer, herunder tre eller flere fly, bruges i store soveværelser, når de vil fremhæve et område til at sove, gør det mere intimt.

Tekstur af materialerne i stræklofter i soveværelset

Materialet til fremstilling af hævede lofter kan variere overfladens tekstur. Der er tre af dem:

Det blanke strækloft i soveværelset kaldes undertiden lak - overfladen har en meget høj refleksionskoefficient, der kan sammenlignes med et spejl - op til 90%. Et stort rum med lave lofter bliver visuelt dobbelt så højt, hvis det glatte loftsstof anvendes i dets udsmykning. Øger og lyser.

Matt stræklofter ser godt ud i soveværelset - en klassisk version, der passer til alle uden undtagelse af indretningsstil. Udvendigt er dette loft ikke anderledes end det sædvanlige, der kan laves i enhver farve.

Den reflekterende koefficient for matte overflader er lav, men de gør godt diffust lys og fordeler det jævnt rundt i rummet. Et stort plus, især for klassiske interiører - manglen på blænding, knusende opmærksomhed. Derudover er det den mest budgetmæssige mulighed for alle tilgængelige.

Sateen lofter ligner almindelig matte, men deres overflade er mere silkeagtig. Tekstur efterligner naturligt stof. Refleksionskoefficienten er højere end den matte, men samtidig blinker den ikke og interfererer ikke med at opfatte interiøret.

Måske kan kombinationen af ​​to teksturer i flerniveau stræklofter - den del, der ligger direkte over søvnområdet - være lavet af blank materiale og resten af ​​loftet - fra matte.

Farven på strækloftet i soveværelset

Når du vælger en farve, skal du følge tre grundlæggende regler:

 1. Loftets farve skal være i harmoni med resten af ​​rummets indvendige farver;
 2. Farve skal have en positiv virkning på psyken;
 3. Farven skal vælges under hensyntagen til præferencerne hos rummets ejere.

Den klassiske version er hvid. Den kombinerer perfekt med andre farver, giver en renhed, øger rummet visuelt. Men i nogle tilfælde kan hvid opfattes som for kold, ubehagelig, "officiel" farve.

Blå, grønne og lyserøde farver har en afslappende effekt og er derfor velegnede til soveværelser. Rød, orange, gule toner, især lyse, ophidser nervesystemet, så er de normalt ikke brugt i værelser designet til afslapning. Brown nuancer kan have en deprimerende virkning på psyken, såvel som sort.

Designere anbefaler at tage hensyn til effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet som helhed.

 • I et lavt soveværelse skal loftet være lys og gulvet skal være mørkt, hvilket vil "tilføje højde".
 • For højt lofter skal gøres mørke for at undgå "rumbrønd" effekten.
 • Hvis vinduerne vender mod nordsiden, foretrækkes varme farver til loftet og omvendt.
 • Små værelser kan færdiggøres i en enkelt farve, men samtidig skal skyggen skifte fra et mørkere rum til en lysere ovenpå.
 • Det er også værd at bruge relief baseboards til rumdeling.

Ud over monokromatisk farve kan du bruge stræklofter med fotoprint i soveværelset, som giver dig mulighed for at skabe eksklusive interiører og bringe de mest uventede fantasier til livs. Valget af mønstre anvendt på stoffet til strækning er næsten ubegrænset. Men det er værd at overveje, at de med tiden kan blive kede, og så skal du ændre loftet, hvilket er ret dyrt.

Soveværelse design med hævede lofter

Denne type loft kan bruges i næsten enhver stil - det er kun at vælge den rigtige type lærred. Nedenfor giver vi korrespondance af typer af lofter til forskellige stilarter.

 • Classic. Matt eller satin linned i hvid, samt ecru, elfenben, farver af fløde, mælk, kolde sne nuancer. Det er muligt at benytte både lofter på enkeltniveau og på flere niveauer, men der gives fortrinsvis monokrome varianter.
 • Moderne. Matte lærred klare farver, der passer til rækkevidden af ​​andre elementer af interiøret. Brug enkle geometriske former, når du opretter lofter på forskellige niveauer.
 • Minimalisme. Som regel, hvide matte eller blanke lofter. Kontrast til væggene er også muligt - men kun hvis rummets dimensioner tillader det.
 • Moderne. Glatte lofter, malet i forskellige farver, samt med fotoprints. Multilevel lofter er tilladt.
 • Loft. Børstet loft med fotoprints "murværk", "gamle brædder" eller "betonoverflade". Sådanne lofter er kun lavet på et enkelt niveau.
 • Ethnics. Satinlofter, der passer til indretningen, vil gøre etniske stilarter mere ekspressive. Tilladt overflod af niveauer og dekorative elementer, hvis dette kræver stil.

Belysning i soveværelset med hævede lofter

Lys er et delikat værktøj, som du kan ændre stemningen i indretningen, vise sine fordele og skjule fejlene. For nylig anses en lysordning for at være klassisk, som omfatter tre belysningslinjer: toppen, fyldlys, mellemlinjen - væglamper og "nedre" belysning, herunder gulvlamper og bordlamper. Derudover kan der være sådanne tilføjelser som belysningsmøbler, vægafsnit og endda gulvet.

Lyset vil bidrage til at ændre rummets visuelle dimensioner, gøre det større, højere, justere proportionerne. Et antal lamper på kortsiden, forlæng det visuelt. En væg, der er for smal, vises bredere, hvis du fremhæver den med lys baggrundsbelysning. Alle moderne enheder, der sikrer driften af ​​lyssystemer og skabelsen af ​​forskellige lys scenarier kan også bruges, hvis lofterne i soveværelset er strækkede.

Vigtigt: Undgå glødelamper - de udsender for meget varme og kan have en negativ effekt på PVC-film. Det er bedre at vælge LED eller energibesparende moderne lamper.

lysekrone

Klassiske lysekroner kan installeres hvor som helst i strækloftet, en betingelse - installationsstedet skal bestemmes på forhånd, inden den endelige installation.

Indbyggede lys

Spotlights, pletter - en fremragende mulighed for indlejring i loftslofter, herunder - i strækningen. Indbyggede lamper i strækloftet i soveværelset kan give et værelse eller et påklædningsområde. De bruges både til at skabe et påfyldningslys og til at fremhæve individuelle dele af et rum og at understrege opdelingen i funktionelle zoner.

LED strip

Du kan give et loft i soveværelset med belysning, for hvilket du kan montere en specialkasse rundt om hele rummet. LED-båndet i det vil skabe effekten af ​​det "skyhøje" loft, som visuelt vil øge rummets højde. Kassen kan udskiftes med en speciel polystyren cornice.

"Starry Sky"

Lysskema designet specielt til loftslofter. Huller er lavet i lærredet - fremtidige "stjerner", og i loftet er der installeret lys.

Foto stræk lofter i det indre af soveværelset

Foto 1. Over den store oval seng stræk loft sektion er lavet i form af en seng og har samme farve som dets tekstiler.

Foto 2. I dette soveværelse gjorde de uden et centralt armatur - lyse pletter blev monteret i det falske loft omkring omkredsen af ​​rummet og suppleret med vægsconces og bordlamper.

Foto 3. Fotoprint på loftet med billedet af den natskyede himmel giver dig mulighed for at skabe en romantisk stemning.

Foto 4. Det mørke blanke loft ser ud til at være højere, udover at øge rummets rum og dens dybde.

Foto 5. To-niveau loft giver dig mulighed for at accentere soveområdet og visuelt øge højden af ​​rummet.

Foto 6. Kombinationen af ​​glatte og matte fly understreger volumens spil og giver interiøret den nødvendige kompleksitet og dybde.

Foto 7. Blomster, der blomstrer på loftet, giver et strejf af romantik til den rolige atmosfære i soveværelset.

Foto 8. Vedhængslampe i midten af ​​den blanke overflade af loftet giver lys og glans.

Foto 9. Farven på hoveddelen af ​​strækloftet understøttes af farverne på soveværelsesmøbler og tekstiler.

Foto 10. To-niveau hvide loft giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet.

Rødt loft - valget af modige og temperamentelle mennesker (21 billeder)

Rød er en ekstravagant farve, der foretrækkes af lidenskabelige mennesker. Designere bruger i stigende grad skarlagede lofter til at diversificere deres yndlings sort / hvide sortiment. Så rødt kommer ind i huset, hvor det nødvendigvis bliver højdepunktet for boligen. Hvis du planlægger at ændre udformningen af ​​din lejlighed, skal du se på dette fashionable farveskema.

Fordele og ulemper ved rødt

Først og fremmest, lad os tale om hvilke fordele den røde farve har i indretningen:

 • Det forbedrer humør og giver en positiv ladning. I et miljø med røde nuancer vil temperamentlige personligheder og optimister føle sig godt tilpas. Desuden stimulerer scarlet følelser, stimulerer seksuel energi, så passionen mellem ægtefællerne vil ikke falme.
 • Det ser højtideligt ud. I teatre eller koncertsale så du ofte gardiner, møbler eller tæpper i rødt. Husk hvilke følelser du oplever i et sådant interiør. Ønsker du ikke at føle en ferie i de grå dage?
 • I kombination med guld og naturligt træ giver røde rum respektability. Så du kan nemt skabe et luksuriøst interiør og fremhæve din elitisme.

Der er flere ulemper:

 • Overdreven rød i husets design påvirker beboerne irriterende. Efter et par timer i et sådant farveskema begynder selv en afbalanceret og rolig person at blive nervøs og fussing. Særligt mærkbar er humørsvingninger hos hyperaktive børn.
 • Overfladen af ​​denne tone vil ikke kun ødelægge det kreative design, men også visuelt reducere rummet betydeligt. For små værelser, brug kun lys nuancer af rødt.
 • Overskydende rød hurtigt dæk. Folk, der er omgivet af et sådant farveskema, vil være vanskelige at koncentrere sig om arbejde.

Hvis ulemperne ikke skræmmer dig, og du vil deltage i antallet af fans af denne farve, så fortsæt med at læse.

Rødt loft i det indre

Hvis du vælger denne rige farve til loftet, skal du nøje overveje detaljerne. Rummets størrelse, dets funktionelle formål, belysningsgraden, væggene, gulvet og møblerne afhænger af, hvordan det røde loft vil se ud i interiøret. Lad os finde ud af, hvor den skarlagede klud vil se smukke ud, og hvor det kan forkæle udseendet af rummet.

Stue

Stretch Loft rød farve passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue. Han vil skabe et festligt humør i rummet, hvor gæsterne normalt modtages og forbløffe dem, der kommer med luksus og højtidelighed. For at skabe en klassisk stil indstilling, er en ædel burgundy skygge egnet, og til dekoration i moderne stiler vælger rar skarlagen, vil den blive perfekt kombineret med sort og hvid. Til stuen kiggede ikke for aggressiv, du skal vælge møbler dim toner.

Et nyt designord - strækloft med suede tekstur. I den røde farve ser den solide ud. Med det kan du tilføje aristokrati, ikke kun i stuen, men også i studie- eller hjemmebiblioteket.

soveværelse

Soveværelset er det vigtigste siddeområde i huset. Atmosfæren her skal bidrage til afslapning, men den røde farve tværtimod spænder, så det røde loft i soveværelset er ikke det bedste valg. Efter en hård dags arbejde kan du ikke slappe af, hvis der er så rig dækning overhead. En svækket krop er truet af nervøs udmattelse og øget irritabilitet.

Hvis du allerede er indstillet på designet af rummet i rødt, begrænse dig til lyse accenter. Hvidt loft og lette vægge kan suppleres med et skarlagent tæppe eller en rose i en vase. Det vigtigste - ikke overdrive det, detaljerne skal harmonisk kombineres, og ikke "skrige".

Rødt blankt loft har råd til en ung familie. Specialister i feng shui mener, at unge, hvis forhold er fulde af følelser, kan føje lidenskab til deres ægteskab på denne måde. Også i overensstemmelse med den kinesiske doktrin om harmoni har skarlagen en gavnlig indvirkning på udkomstenes afkom.

køkken

Rødt strækloft i køkkenet er ikke ualmindeligt. Dette skyldes, at denne farve øger appetitten og forbedrer fordøjelsen. I stedet for madlavning og forbrug af retter er disse egenskaber bare den måde. Desuden er scarlet en meget energisk farve, det inspirerer husmødrene til kulinariske eksperimenter, og om morgenen vil det røde loft i køkkenet hjælpe beboerne med at opmuntre og glæde starte en ny dag.

Oftest er loftets mættede farve beroliget med hvide eller beige nuancer af vægge og møbler. Gulvet bør heller ikke være mørkt, så rummet ikke visuelt taber i størrelse.

Brug neutrale toner for ikke at gå over med lyse farver, hvilket får rummet til at miste sit stilfulde udseende. Fed kan vælge farven på facaderne i køkkenet, der passer til loftet, men det skal gøres meget omhyggeligt for ikke at overdrive det med rødt.

badeværelse

Normalt har dette rum ikke en fremragende størrelse, og det røde loft på badeværelset kan visuelt reducere det endnu mere. Så tænk omhyggeligt, før du foretrækker afslutningen af ​​denne farve. Hvis du er helt sikker på ønsket om at legitimere denne ide, så lav et blankt strækloft på badeværelset. Denne indstilling påvirker ikke højden af ​​rummet.

Med hensyn til nuancer stopper du på den mørke røde. Det blanke bourgogne loft i kombination med hvide vægge og fliser vil se spektakulært ud. Det er muligt at dekorere lyse vægge med gyldne mønstre eller bourgogneindsatser. Pas på belysningen. Badeværelset bør være godt oplyst for ikke at være dyster. Det klassiske design udfyldes med skarlagen eller rosa tilbehør: sæbe, håndklæder, tæppe.

Entré

At lave et rødt loft i dette rum er en dårlig beslutning. Værelset er lille, der er ingen vinduer i det, og den aggressive farve vil yderligere understrege disse ulemper. Den eneste mulighed, når scarlet ville være passende i korridoren, er i et værelse med højt til loftet. Et mørkt rødt loft vil hjælpe med at afbalancere størrelsen af ​​gangen. Det er vigtigt, at væggene og gulvet står i kontrast.

planteskole

I indretningen af ​​børnenes værelse for at se rødt er det svært. Dette skyldes, at denne mættede farve negativt påvirker barnets skrøbelige nervesystem. Scarlet kan forårsage spænding, angst og endog aggression hos børn, så hvis du ikke vil have dine børn til at sove dårligt og ikke kunne koncentrere sig om deres aktiviteter, skal du glemme det røde loft i dette rum.

Delikate nuancer af rødt (lys koral, lyserød) vil gøre soveværelset til pigen utrolig komfortabel og smuk. I denne farve vil baby føle sig som en prinsesse. Hvis barnet er inaktivt, vil det lyse tilbehør hjælpe med at tilføje energi.

Det røde loft er et stilfuldt designværktøj. Han kan nemt lave et spektakulært roligt interiør. Det vigtigste - overdriv det ikke. Så vil loftet se imponerende og ukonventionelt ud. At ramme gæster med skønhed og unikhed i dit hjem er let. Vær ikke bange for at introducere noget nyt i dit boliger.

Sådan vælger du et loft i soveværelset: 35 smukke og praktiske muligheder

Stræklofter - holdbar og sikker finish

Alle kan lide et smukt loft, og i soveværelset er det det første, som en person vågner op, når en ny dag begynder. Men uanset hvor omhyggeligt han blev plasteret, vil han stadig se gennem pletterne og små revner. Kun et hæftet loft i soveværelset hjælper med at opnå en perfekt glat overflade, i modsætning til andre materialer. På typer og nuancer af valg af spændingsstoffer til soveværelset, læses i dagens materiale.

Hvilket er bedre - glat, satin eller mat?

Forskellen er kun i udseende

Uanset sorten har hævede lofter næsten identiske ydeevneegenskaber. Og mat, og blank og satin:

 • Er pålidelige
 • uskadeligt
 • Nem installation;
 • Let at vedligeholde.

Valget afhænger af den personlige opfattelse af hver

Derfor er det vigtigste valgkriterium det harmoniske design af soveværelset med lofter.

Glansfuld indstilling

På billedet er en prøve af det blanke loft.

Lofter af denne type kaldes også lakeret. Dette "kaldenavn" antyder, at overfladen har evnen til at afspejle genstande.

Et lille værelse ser større ud på grund af et blankt lærred.

Med hensyn til tal kan overfladereflektionskoefficienten nå 90% (til sammenligning har spejlet 75-90%). Takket være denne egenskab giver blankt lærred dig mulighed for visuelt at øge pladsen.

Den glatte overflade vil gøre et trangt rum til et rummeligt

Hvis du skal gøre et lille værelse mere rummeligt, vil den glatte version være meget nyttig. Et af dets designfunktioner er at "trække ud" rummet.

Glossy lærred vil tilføje højde til væggene

Den samme teknik vil medvirke til at skabe loftets manglende højde. I dette tilfælde kan kluden afhentes både blank farve og spejl.

Glanset lærred er lidt dyrere end mat og satin

Med hensyn til omkostning er gennemsnitsprisen pr. Firkantet blanke strækloft ca. 420-660 rubler, hvis vi taler om et solidt lærred. Prøver med fotoprint vil koste dig lidt dyrere - 2000 rubler pr. Kvadrat.

Matt finish

I billedvalget for elskere af klassikerne

Hvis dit soveværelse ikke behøver at justere rummet, anbefaler jeg at installere et matte loft, der ligner en klassisk tekstur, men ideelt set i forhold til traditionelle hvidkalkede lofter.

Manglende refleksioner giver nøjagtig farvepalet

Denne type overflade har ingen reflekterende virkning. Dette forklarer det faktum, at et sådant loft dæmper de lyse og lyse farver og neutraliserer unødvendige refleksioner.

Jeg anbefaler denne mulighed til alle dem, der sætter pris på komfort og blødhed. Til disse formål anbefaler jeg at være opmærksom på mørke eller stramme nuancer, det er med deres hjælp, at du vil skabe en atmosfære af afslapning og fred.

Det originale tryk på loftet kombineres med tekstiler.

Hvis du er tiltrukket af den fløjlsede overflade af det strakte lærred, men du er ikke i ærefrygt af hvid, bestil et fotoprint af et ornament eller mønster. Skitse kan udarbejdes med egne hænder. Et sådant mønster at bestille dit soveværelse vil give et strejf af personlighed.

Mattoverfladen kan maske defekter

Med relativ homeliness er dumme lofter i stand til at skjule ulemperne ved rummet, men samtidig understrege de vigtigste fordele ved interiøret. For eksempel kan et smalt soveværelse med høje vægge bringes tættere på den ideelle form, hvis du installerer en spændingsstruktur.

Reserveret nuancer er gode til et sted at hvile.

Betydende point - frostede lofter er de billigste. Deres pris pr. Kvadratmeter spænder fra 390 til 580 rubler.

Satin version

Satin lærred - en kombination af fordelene ved glatte og matte malerier

Satinloft kombinerer alle fordelene ved glat og mat lærred. Ved første øjekast er dette en perfekt glat overflade, der ligner en mat finish, men som ser mere interessant ud. Og vigtigst af alt bemærker ikke alle straks fangsten.

Fotoprint passer perfekt på satinoverfladen

Ligesom glans er satinoverfladen i stand til at reflektere lys, men samtidig skaber der ikke mærkbar blænding. Takket være kombinationen af ​​perfekt glathed og glans er designen af ​​soveværelset med stræklofter moderat harmonisk.

Udseendet af satinloftet afhænger af belysningen

Naturen af ​​satinlinned er direkte relateret til hvilken slags belysning soveværelset har med et strækloft. I dagslys kan satinloftet ikke skelnes fra stoffet. Og kunstige lyskilder understreger dens lighed med glans.

Satin "stjerneklar himmel" er et meget populært produkt.

Prisen på emnet ligger i området 400-600 rubler per kvadrat. Plus, tilføj 2.000 rubler for hver firkant med trykt billede, hvis man er planlagt.

Hvilken farve at vælge loftet

I spørgsmålet om valg, stol på dine følelser

Loftets farve kan radikalt påvirke stemningen, især og trivsel generelt. Derfor skal du omhyggeligt analysere alle detaljerne, før du vælger en skygge for spændingsstrukturen.

Et eksempel på loftet i soveværelset til en teenagepige

 • Fremmer lindring fra angst;
 • Opfrisker og hjælper med at opretholde energi
 • I overskud fremmer tværtimod afslapning.
 • Undertrykker hyperaktivitet
 • Neutraliserer aggression
 • Fremmer godt humør
 • Forbedrer evnen til at koncentrere sig.
 • Fremmer afslapning
 • Det skaber en følelse af sikkerhed og ro;
 • Positiv effekt på nervesystemet.
 • Det har en positiv effekt på den følelsesmæssige tilstand;
 • Hjælper med at opnå åndelig harmoni.
 • Normaliserer blodtrykket
 • Fremmer afslapning og fremskynder søvn.
 • Øger hjerneaktivitet
 • Forbedrer humør
 • Hos børn kan forårsage tårer og irritabilitet
 • Det forbedrer koncentrationen;
 • I overskud kan være en katalysator for depression.
 • Positiv effekt på kroppens fysiske tilstand
 • Øger hjerneaktivitet
 • Følsomme mennesker kan forårsage irritation og aggression.
 • Positiv effekt på fysiologi;
 • Hjælper med at holde sig i form.

Billedet er et eksempel på en vellykket kombination af grøn og hvid

Grøn farve kan slå sig ned i dit soveværelse i enhver skygge - mørk eller lys, varm eller kold. Resultatet vil i hvert fald takke dig. Tillades også kombinationer med hvid, gul eller beige omkring omkredsen.

Blå skaber en fredelig atmosfære

Blå er perfekt til soveværelser med hvide, beige, blå eller lysegrå vægge. Hvis du tilføjer et par detaljer, vedvarende i den samme nuance af blåt, vil rummet få et færdigt udseende.

Elegant beige klassiker

Helt beige loft passer perfekt ind i det klassiske interiør. Og til mere moderne stil forestillinger, lyse indsatser af rød, lilla og sort er egnede.

Matt sort loft ser udsøgt ud

Mørke farver ser meget imponerende ud, både i mat og i blank design. Den glatte overflade reflekterer lys og, på grund af dette, farveskimmerne. Matt lærred tværtimod ser mættet ud.

For ikke at overdrive det med en mørk farve, overvej væggen på vægge og møbler, placeringen af ​​lamperne. Resultatet afhænger af den afbalancerede handling af alle komponenter.

Lilac gloss omslutter rummet med en blid glød

Hvis du har problemer med at falde i søvn, anbefales du absolut at designe stræklofter i soveværelset i lilla nuancer. Disse toner kan bruges alene, i kombination med hinanden, såvel som i kombination med hvid eller beige i tilfælde af to-niveau spændingsstrukturer.

Et eksempel på en kombination af gul og hvid

Den gule farve i sig selv er meget lys og ikke helt egnet til soveværelset. Men hvis du bygger en to-tier eller multi-tier struktur, hvor der vil være hvid eller fløde, så gul vil være passende.

Hvide vægge neutraliserer overdreven rødglans aggression

Rød er perfekt til energiske mennesker, for hvem soveværelset er ikke kun et sted at sove og hvile. For at undgå mæthed af denne farve, er du velkommen til at fortynde den med hvid eller hvid med sort.

Eksempel på et kedeligt hvidt loft

Mange undgår hvide stræklofter og hævder at det er kedeligt. Men med den rette placering af lyse accenter ser det hvide loft passende og elegant ud.

Funktioner af stretch loftsbelysning

På billedet er et eksempel på en rationel tilgang til belysning.

Korrekt valgt belysning i soveværelset er nøglen til et funktionelt og harmonisk interiør. I dette henseende adskiller det ophængte loft sig fra det sædvanlige, idet det vil være svært eller næsten umuligt at fastgøre eller holde noget ved det efter installationen. Derfor er placeringen af ​​lamperne - det vigtigste og yderligere, det er vigtigt at tænke på i planlægningsfasen af ​​soveværelset.

Valget af lysekroner i soveværelset til strækloftet afhænger af typen af ​​vedhæftning

Ikke alle armaturer passer til spændingsstrukturer. Hovedpunktet er den måde, hvorpå lyskilden er vedhæftet. Hertil kommer formen af ​​loftet og lysene.

Vigtigste udvælgelseskriterier

Et eksempel på en kombination af lysekroner med spotlights

På udkig efter den perfekte belysning til spændingsstrukturen bør du overveje nogle regler, som vil hjælpe med valg af lysekrone i soveværelset til strækloftet og samtidig forhindre forekomsten af ​​farlige situationer, når lærredet kan lide.

Lyskilder kan tilpasse rummets geometri

 • En baggrundsbelysning installeret langs konturen øger visuelt højden på væggene, og den langsgående placering af spotlights udvider rummet.

Billedet er et eksempel på et komplekst lysdesign.

 • På grund af at det blanke loft er gennemsigtigt, kan du bygge komplekse belysningsstrukturer med lysstofrør eller LED-strimler.

Glatte ark er særligt følsomme for varme.

 • Stretch lærred, især glans, kan lide af intens varme, så vælg energibesparende eller LED lamper. Den maksimale effekt, der tillades til glødelamper, er 60 watt, til halogenpærer - 35 watt.

For tæt arrangement af lamper kan smelte PVC en klud

 • Sørg for at overveje afstanden, hvor lyskilderne vil være placeret fra hinanden. Den varme, der udsender af lampen, kan deformere filmen, og områder med overdreven varme kan mørke. Placer derfor lamperne mindst 25 cm fra hinanden.

Vil du have romantik - monter systemet "stjerneklar himmel"

 • Starry Sky System er en win-win måde at skabe en mere intim atmosfære i soveværelset. Bemærk denne mulighed, hvis du ikke har angivet et stikkontakt eller et natbord til et natlys. Instruktioner til installation af "stjerneklar himmel" er allerede blevet citeret af mig i en af ​​de tidligere artikler. Installer det selv og nyd nathimlen uden at forlade din lejlighed.

Uanset hvilken mulighed du vælger, bør du overveje soveværelsens egenskaber - parametrene, tilgængeligheden af ​​kilder til naturligt lys, placeringen af ​​møbler osv. Efter alt er indbyggede apparater ikke egnede til alle interiører. Andre soveværelser, tværtimod, vil se komplet med kun en kombination af flere belysningsmetoder.

konklusion

Så i dag ved du, hvilket strækloft der er bedre at vælge soveværelset med hensyn til skønhed og bekvemmelighed. Det er også blevet klart for dig, hvilke lysarmaturer der passer til spænding af webs, og hvilke er det ikke.

Hvis du har tiltrukket nogle få eksempler på interiøret, og mens du tænker, er det ligegyldigt. Jeg anbefaler at se videoen i denne artikel for at kunne vælge.