Stræk rødt loft på badeværelset

Høj kvalitet installation af stræklofter

Accept af applikationer til installation af loftet døgnet rundt

Vi arbejder direkte med producenten

Stræk rødt loft på badeværelset

Streklofter er tung konstruktion af lærred, monteret på en ophængt ramme. Installation af sådanne lofter er en besværlig opgave, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Den største fordel ved stræklofter er hurtig installation og lave omkostninger. Stræklofter er nemme at ændre, hvis de ønskes, kan de gøres på flere niveauer. Stretch lofter kommer i alle farver, blanke og matte, måske endda anvende fotoudskrivning.

Streklofter er lavet af stof og PVC. Stoflofter er stærkere end stræklofter lavet af PVC, kræver ikke opvarmning under installationen og har ikke sømme. PVC lofter har et betydeligt stort udvalg af farver, større tilgængelighed og lave omkostninger. På vores hjemmeside kan du se de forskellige muligheder klar løsninger af loftslofter.

Design af strækloft på badeværelset: hvordan man vælger?

Siden sovjetiske tider er mange blevet vant til ikke at genere sig med lofter på badeværelset. Malede hvidt og færdigt! Fashion sover dog ikke. Nu i en trend stretch lofter. Se nedenfor for, hvordan du vælger dem.

Typer af stræklofter

Der er flere typer lofter, afhængigt af materialet: glasfiber, syntetisk stof og PVC film.

Glat loft på badeværelset

Ved farve stræk lofter er klassiske (sort, hvid), varme, kolde toner og med fotoudskrivning. Det er værd at bemærke, at den rigeste palette er på de blanke lofter. Derfor, hvis du vil have et farvet strækloft på badeværelset, skal du være opmærksom på dem. Matte har en roligere tone eller fotoudskrivning. Satinlofter er foran resten. De er prangende, lyse, blegede eller med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

På fordelene og ulemperne ved at installere et strækloft i badeværelset, læs artiklen "Strekkloft på badeværelset - fordele, ulemper, foto."

Hvilket loft vælger man på badeværelset på tekstur?

Hvilken slags loft ville se bedre ud i badeværelset: glat, satin eller matte? Det afhænger af badeværelset, dets finish og dine præferencer.

Lak lofter egnet til minimalistiske og højteknologiske badeværelser.

Glossy stretch loft - en favorit af præference på grund af det seje udseende. Designet af rummet med det ser meget mere spektakulært ud end med en mat eller endda satin lærred. Og strækloftet er godt til flise med en blank glans. Og hvilken slags finish til badeværelset vælger vi oftest? Det er rigtigt. Og det kan ses tydeligt på alle billeder.

Det kombinerede strækloft fra en blank og uigennemsigtig klud

Et andet blankt loft er uundværligt for små badeværelser, som er utallige i det russiske land. Efter alt afspejler lakter alt, næsten som et spejl. Og fra dette værelse synes mere.

Essay "Typer af suspenderede lofter" hjælper dig med at navigere i mangfoldigheden af ​​dette produkt.

Hvordan vælger du stoffets strækloft til badeværelset? Svaret på dette spørgsmål, se: http://remontspravka.com/stretch-ceil-select/

Hvilken tekstur til et strækloft på badeværelset er bedre egnet? Matt? Glossy? Satin? Og dette spørgsmål overses ikke på vores hjemmeside.

Og dette er ikke et gæt, men en kendsgerning bevist af anmeldelser fra forbrugerne (se artiklen "Stretch loft i badeværelset - anmeldelser"). Forresten vil badeværelset se endnu mere rummeligt ud, hvis det blanke loft er lavet på flere niveauer.

Matstrømme er perfekt kombineret med væggene i "sommer" nuancer. Så blæser varme og komfort!

Frostet loft tiltrækker mindre opmærksomhed, men her ligger charmen. Det går godt med matte fliser, tapet mv. Glanset lærred, hvis du har en af ​​disse typer af finish, vil bringe disharmoni.

Satinloft til dem der søger noget imellem en luksuriøs glans og en hyggelig ruhed

Satinloft passer dig i alle ovennævnte tilfælde. Han vil skabe en matt komfort, og udvide rummet og tilføje chic. Hvad angår indretningens stil, passer den som matte godt sammen med øst og klassikerne.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Farve strækloft på badeværelset er ikke let at vælge. Først og fremmest skal du ikke se på den type dekoration og badeværelset. Har brug for at vise smag. Og husk, i modsætning til forbudene mod de såkaldte "designere", hvoraf der er meget mørke på internettet, kan du vælge absolut enhver farve. Det vigtigste er, at du kan lide ham. Og selvfølgelig passer det godt ind i interiøret.

Giver konklusionerne fra artiklen "Med glansede stræklofter hver dag som en ferie, retfærdiggør livet?" Læs kommentarerne om den navngivne tekst!

På fordelene og ulemperne ved satinstræklofter læses her: http://remontspravka.com/satinseiling

Er stræklofter skadelige for helbredet? Find eksperternes mening på vores hjemmeside!

Det hvide loft er kendt for at være universelt. Og det passer til enhver farve på gulvet og væggene. Det er bare ikke helt hvidt. Ellers vil dette værelse se mere ud som et hospital. Den hvide farve er trods alt beroligende. Og hvem vil gerne være som en søvnig flyve om morgenen?

For at gøre det klart, hvilken vægfarve ser godt ud med et sådant loft, lad os se på nogle få specifikke eksempler.

Idé 1

Her, som vi ser, er der meget hvid på væggene. Men takket være de vandrette striber ser interiøret ikke kedeligt ud. Der er ingen sex i rammen, men det er bedre at det er mørkebrunt eller endda sort.

Idé 2

I dette toiletrum er der en stærk kontrast mellem væggene og loftet. Men kun en hvid indvendig detalje kan glatte det ud. Selvom det samme toilet, for eksempel.

Stræklofter i varme toner på badeværelset øger stemningen, uanset om de er matte eller blanke. Forresten omfatter varme farver dem, der er forbundet med sommeren (derfor forbedrer stemningen). Disse er grønne, røde, gule, orange, og også mindre lyse fersken, pink, beige osv.

Idé 3

Mange designere anbefaler ikke at montere det røde loft på badeværelset. Som denne farve er meget spændende, og badeværelset er designet til afslapning. Men hvad er vores liv, hvis ikke en storm af lidenskab?! Desuden er dette hængende loft perfekt kombineret med hvide og røde vægge. Flise på gulvet er bedre at sætte en mørkere - burgundy.

Idé 4

Et flerfarvet loft er også en god løsning. Men husk at ikke alle farver kan kombineres i den. Og hvis hvide kommer til nogen nuancer, så lad os sige sort, kun til hvid og rød.

Koldfarvede lofter er blå, blå, violet lofter osv. Generelt er alle farver forbundet med vinter og vandverdenen. De har 2 modsatte virkninger på en person på én gang. På den ene side er de forfriskende og kraftfulde. På den anden, sørg for ro og ro. Og der er intet galt med det, tværtimod! Bare afhængigt af hvilken slags afgift du ønsker at få på et bestemt tidspunkt, sæt dig op på den rigtige måde.

Idé 5

Det viser sig, at det lilla strækloft kombinerer godt med grønlige og brune farver.

Idé 6

På dette loft på en gang flere nuancer af en havbølge. Frisk og original! Og pærerne, der er indrettet i bølger, understøtter det maritime tema.

På det sorte strækloft på badeværelset tør man få. Efter alt er sort ikke en beige for dig, og ikke engang rød. Du skal være forsigtig med ham. Men dømme efter anmeldelser af dem, der ikke er bange for at tage risikoen, er skuespillet bare fantastisk! (Se billede.) Men vi anbefaler ikke at vælge denne farve for personer, der er tilbøjelige til depression. Rød er bedre. Han vil sandsynligvis forårsage vrede, men dysterheden er meget værre.

Idé 7

Du kan ligge i badeværelset og se på en sådan "stjerneklar himmel". Og det er et sort strækloft, hvor i stedet for at stjæle de sædvanlige lysdioder.

Du kan rette "stjernerne" på loftet af enhver farve. Men for at få det til at ligne himlen, vil det være nødvendigt at slukke for hovedlyset i badeværelset og forlade kun lysdioderne. Og på det sorte loft (som det ses på billedet, selv i lyset) er de som virkelige stjerner.

Idé 8

Mange tror, ​​at det sorte loft kun kombineres med røde eller hvide vægge.

Men hvis sidstnævnte udstedes i brune toner, vil det være meget interessant.

Artiklen "Hvordan vælger du strækloftets farve?" Kan være et afgørende ord, når du vælger en klud til dit badeværelse eller toilet.

Er stofstræklofterne egnet til et badeværelse eller toilet? Eksperternes synspunkt er tilgængelig på: http://remontspravka.com/tissue-ceiling

Eksperternes udtalelse om praktikopholdet for hævede lofter fandt også et sted på vores hjemmeside

Stræklofter i badeværelset med fotoudskrivning, eller som de hedder, fotoudskrivning, den mest originale version af alle. Dette er når et billede fra et foto, selv din egen, overføres til et PVC-lærred.

Idé 9

Hvis du elsker havet og vandet, så vil et sådant loft ikke forlade dig ligeglade.

Idé 10

Og et sådant loft vil gøre badet sjovere. Selv sort og hvid, som denne.

Rødt loft - valget af modige og temperamentelle mennesker (21 billeder)

Rød er en ekstravagant farve, der foretrækkes af lidenskabelige mennesker. Designere bruger i stigende grad skarlagede lofter til at diversificere deres yndlings sort / hvide sortiment. Så rødt kommer ind i huset, hvor det nødvendigvis bliver højdepunktet for boligen. Hvis du planlægger at ændre udformningen af ​​din lejlighed, skal du se på dette fashionable farveskema.

Fordele og ulemper ved rødt

Først og fremmest, lad os tale om hvilke fordele den røde farve har i indretningen:

 • Det forbedrer humør og giver en positiv ladning. I et miljø med røde nuancer vil temperamentlige personligheder og optimister føle sig godt tilpas. Desuden stimulerer scarlet følelser, stimulerer seksuel energi, så passionen mellem ægtefællerne vil ikke falme.
 • Det ser højtideligt ud. I teatre eller koncertsale så du ofte gardiner, møbler eller tæpper i rødt. Husk hvilke følelser du oplever i et sådant interiør. Ønsker du ikke at føle en ferie i de grå dage?
 • I kombination med guld og naturligt træ giver røde rum respektability. Så du kan nemt skabe et luksuriøst interiør og fremhæve din elitisme.

Der er flere ulemper:

 • Overdreven rød i husets design påvirker beboerne irriterende. Efter et par timer i et sådant farveskema begynder selv en afbalanceret og rolig person at blive nervøs og fussing. Særligt mærkbar er humørsvingninger hos hyperaktive børn.
 • Overfladen af ​​denne tone vil ikke kun ødelægge det kreative design, men også visuelt reducere rummet betydeligt. For små værelser, brug kun lys nuancer af rødt.
 • Overskydende rød hurtigt dæk. Folk, der er omgivet af et sådant farveskema, vil være vanskelige at koncentrere sig om arbejde.

Hvis ulemperne ikke skræmmer dig, og du vil deltage i antallet af fans af denne farve, så fortsæt med at læse.

Rødt loft i det indre

Hvis du vælger denne rige farve til loftet, skal du nøje overveje detaljerne. Rummets størrelse, dets funktionelle formål, belysningsgraden, væggene, gulvet og møblerne afhænger af, hvordan det røde loft vil se ud i interiøret. Lad os finde ud af, hvor den skarlagede klud vil se smukke ud, og hvor det kan forkæle udseendet af rummet.

Stue

Stretch Loft rød farve passer perfekt ind i det indre af en rummelig stue. Han vil skabe et festligt humør i rummet, hvor gæsterne normalt modtages og forbløffe dem, der kommer med luksus og højtidelighed. For at skabe en klassisk stil indstilling, er en ædel burgundy skygge egnet, og til dekoration i moderne stiler vælger rar skarlagen, vil den blive perfekt kombineret med sort og hvid. Til stuen kiggede ikke for aggressiv, du skal vælge møbler dim toner.

Et nyt designord - strækloft med suede tekstur. I den røde farve ser den solide ud. Med det kan du tilføje aristokrati, ikke kun i stuen, men også i studie- eller hjemmebiblioteket.

soveværelse

Soveværelset er det vigtigste siddeområde i huset. Atmosfæren her skal bidrage til afslapning, men den røde farve tværtimod spænder, så det røde loft i soveværelset er ikke det bedste valg. Efter en hård dags arbejde kan du ikke slappe af, hvis der er så rig dækning overhead. En svækket krop er truet af nervøs udmattelse og øget irritabilitet.

Hvis du allerede er indstillet på designet af rummet i rødt, begrænse dig til lyse accenter. Hvidt loft og lette vægge kan suppleres med et skarlagent tæppe eller en rose i en vase. Det vigtigste - ikke overdrive det, detaljerne skal harmonisk kombineres, og ikke "skrige".

Rødt blankt loft har råd til en ung familie. Specialister i feng shui mener, at unge, hvis forhold er fulde af følelser, kan føje lidenskab til deres ægteskab på denne måde. Også i overensstemmelse med den kinesiske doktrin om harmoni har skarlagen en gavnlig indvirkning på udkomstenes afkom.

køkken

Rødt strækloft i køkkenet er ikke ualmindeligt. Dette skyldes, at denne farve øger appetitten og forbedrer fordøjelsen. I stedet for madlavning og forbrug af retter er disse egenskaber bare den måde. Desuden er scarlet en meget energisk farve, det inspirerer husmødrene til kulinariske eksperimenter, og om morgenen vil det røde loft i køkkenet hjælpe beboerne med at opmuntre og glæde starte en ny dag.

Oftest er loftets mættede farve beroliget med hvide eller beige nuancer af vægge og møbler. Gulvet bør heller ikke være mørkt, så rummet ikke visuelt taber i størrelse.

Brug neutrale toner for ikke at gå over med lyse farver, hvilket får rummet til at miste sit stilfulde udseende. Fed kan vælge farven på facaderne i køkkenet, der passer til loftet, men det skal gøres meget omhyggeligt for ikke at overdrive det med rødt.

badeværelse

Normalt har dette rum ikke en fremragende størrelse, og det røde loft på badeværelset kan visuelt reducere det endnu mere. Så tænk omhyggeligt, før du foretrækker afslutningen af ​​denne farve. Hvis du er helt sikker på ønsket om at legitimere denne ide, så lav et blankt strækloft på badeværelset. Denne indstilling påvirker ikke højden af ​​rummet.

Med hensyn til nuancer stopper du på den mørke røde. Det blanke bourgogne loft i kombination med hvide vægge og fliser vil se spektakulært ud. Det er muligt at dekorere lyse vægge med gyldne mønstre eller bourgogneindsatser. Pas på belysningen. Badeværelset bør være godt oplyst for ikke at være dyster. Det klassiske design udfyldes med skarlagen eller rosa tilbehør: sæbe, håndklæder, tæppe.

Entré

At lave et rødt loft i dette rum er en dårlig beslutning. Værelset er lille, der er ingen vinduer i det, og den aggressive farve vil yderligere understrege disse ulemper. Den eneste mulighed, når scarlet ville være passende i korridoren, er i et værelse med højt til loftet. Et mørkt rødt loft vil hjælpe med at afbalancere størrelsen af ​​gangen. Det er vigtigt, at væggene og gulvet står i kontrast.

planteskole

I indretningen af ​​børnenes værelse for at se rødt er det svært. Dette skyldes, at denne mættede farve negativt påvirker barnets skrøbelige nervesystem. Scarlet kan forårsage spænding, angst og endog aggression hos børn, så hvis du ikke vil have dine børn til at sove dårligt og ikke kunne koncentrere sig om deres aktiviteter, skal du glemme det røde loft i dette rum.

Delikate nuancer af rødt (lys koral, lyserød) vil gøre soveværelset til pigen utrolig komfortabel og smuk. I denne farve vil baby føle sig som en prinsesse. Hvis barnet er inaktivt, vil det lyse tilbehør hjælpe med at tilføje energi.

Det røde loft er et stilfuldt designværktøj. Han kan nemt lave et spektakulært roligt interiør. Det vigtigste - overdriv det ikke. Så vil loftet se imponerende og ukonventionelt ud. At ramme gæster med skønhed og unikhed i dit hjem er let. Vær ikke bange for at introducere noget nyt i dit boliger.

Design Idéer og tips til at skabe og designe Stretch lofter i badeværelse og toilet

Nye teknologier udvider konstant designernes muligheder. De hjælper lejlighedsejere med at forbedre indendørs komfort og bekvemmelighed. En af de mest populære var muligheden for at installere hævede lofter på badeværelset. Fordelene ved sådanne belægninger tillader os at tale ikke kun om skønhed, omkostningsbesparelser, men også varigheden af ​​brugen.

Fordelene ved at installere et strækloft på toilettet og i badeværelset

Spændingsstrukturer giver dig mulighed for at bringe indvendig i lejligheden modetrends, charme og modernitet

Fordelene omfatter følgende positioner:

 1. Loftet med en fotoudskrivning giver dig mulighed for at få et komplet billede af hele badeværelset.
 2. I loftspændingen sættes de originale lys. Det belyser de dele af rummet, der kræver lyst lys (spejle områder), dæmper lyset, hvor det er nødvendigt (afslapningszone).
 3. Tilsætning af almindeligt lampe lys med LED ledninger. Sådanne lysstriber øger visuelt arealet af badeværelset, tilføjer komfort.
 4. Beskyttelse mod lækage, drukning fra de øverste etager.
 5. Hastigheden af ​​installationen af ​​loftet. Selv de mest komplekse strukturer er strakt på en dag. Standard arbejdstid er 3 timer.
 6. Problemfri film. Loftet ligner en enkelt enhed.
 7. Alle skader og nuancer af overflade og sidesøm er lukket.
 8. Ingen grund til at reparere.
 9. Nem pleje. Vaskningen af ​​filmen udføres med den sædvanlige sæbeopløsning, husholdningsplejeprodukter.
 10. Lang levetid. Filmen mister ikke sin tiltrækningskraft, forringes ikke, falmer ikke, strækker sig ikke, stratificerer ikke.
 11. Antiallergichnost. Stretch loft giver ikke en allergisk reaktion for beboere. Materialet har antiseptiske egenskaber og er sikkert for helbredet.
 12. Strukturel styrke. Korrekt udført loft kan ikke beskadiges, falde fra hinanden og falde. Hoppens aluminiumbase holder lærredet fastgjort til det.

Valget af enhver farvepalet er en af ​​de største fordele ved loftet. På badeværelset kan du oprette et motiv af ethvert emne og område. Tørring af loftet er heller ikke svært. Det vigtigste ved at vælge en serviet, der absorberer fugt og ikke efterlader mærker.

Sådan tilberedes væggene til installation af strækloftet på badeværelset (video)

Anvendelsen af ​​stofklud til strækloft på badeværelset

Stof stof anbefales ikke til badeværelset. På trods af at de er lavet på basis af polyester, bliver der i et konstant vådt miljø skader. Stoffet vil ikke stå i drukning. Andre ulemper, der forklarer hvorfor det ikke anbefales at installere i badeværelset og på toilettet:

 1. Dyrere end andre typer af klæder: Det giver ingen mening at vælge dyrt materiale til værelser, hvor et stort antal mennesker ikke samles på samme tid.
 2. De lader fugt igennem: fugt og kondensering akkumuleres ofte i rummet.
 3. Absorberer lugt: Til toilettet er det meget karakteristisk.
 4. Vanskeligheder i pleje: Det vil være ret vanskeligt at vaske af forurenede steder.
 5. Har altid en mat finish.
 6. Det absorberer dampe fra aromatiske produkter, som er i badeværelset meget.
 7. Mikroporer bliver tilstoppet med fugt sammen med støv.

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger farven på stræklofter i badeværelset?

Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger loftets farve på badeværelset? Ja, let. Det er nok bare at ignorere de grundlæggende love i design, og at have ingen ide om effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet og en persons psyke i hans miljø.

Så til at begynde med vil vi fastslå, at den bevidst "forkerte" farve til loftet i badeværelset ikke eksisterer, kun det er upassende, det vil sige, at uheldig brug finder sted.

Overvej det mest interessante og "farlige" med hensyn til farvefejl.

rød

Det røde strækloft på badeværelset er ret sjældent og farligt. Lad os starte med det faktum, at rødt er generelt farven på aggression, du kan ikke ligge stille under det, du gør ikke porelex. Men på den anden side kan han meget muntre op om morgenen.

En typisk fejl i rød farve er dens anvendelse i små rum. Jo mindre området i rummet, desto mere er dette farvetryk på psyken. Så lad være rød for store, rummelige badeværelser.

sort

Som rødt er sort strækloft på badeværelset en ret dristig og ansvarlig beslutning, og især hvis væggene i rummet er lavet i samme strenge farve. Det bør rapporteres, at selv om den klassiske luksus stil er en af ​​de mest solide og rige måder at dekorere dit badeværelse på. Men han, som den tidligere version af designet, kræver meget plads.

Til reference siger psykologer, at sort er frygtelig deprimerende farve samtidig med at man stimulerer en person til at undgå fejl.

grøn

En flot og ret almindelig farve til badeværelset. Bløde grønne nuancer slapper af, lindrer stress, beroliger nervesystemet. Mens det blanke grønt loft vil opvækst og hurtigt bringe kroppen til en tone.

Det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer, da den smagløse kombination af sidstnævnte kan ødelægge selv den mest "korrekte" farveidee.

blå

Denne farve er til dem, der ikke kan lide at tage risici og lave fejl. Generelt er en god beroligende farve til loftet ikke belastende dit syn og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Det skal kun være forsigtigt med et helt blåt badeværelse, det er det ubehagelige øjeblik, når du vil hænge den blå, loftet i et helt blåt rum. Husk, at dette er en temmelig kold farve, og selv det varmeste vand vil ikke hjælpe med at blive varm med sit overbud.

blå

Sammen med det hvide, er det blå loft det mest almindelige i ethvert rum, og badeværelset i denne henseende er ingen undtagelse. Fordelene ved denne farveopløsning bør omfatte de gode ekspanderende egenskaber af blå. Loftet der laves i det visuelt synes at være højere og bredere end det faktisk er.

brun

RÅD

Nogle gange er et brunt strækloft i badeværelset en god løsning.

På trods af det ikke meget gode omdømme, hvis det bruges rigtigt, kan denne særlige farve gøre dit badeværelse rigtigt rig. Og desuden, også meget varmt.

Hvilke fejl kan der laves, når du vælger en farve

 • Den allerførste fejl homegrown designere - er "dårlig smag". Uden en god kunstnerisk smag er det umuligt at vælge den rigtige kombination af rummets generelle stil og farven på loftet i den.
 • Den anden, ikke mindre ofte stødte fejl, er en fejl, når farven og skyggen af ​​loftet vælges uden at tage hensyn til det rum, der er nødvendigt for den korrekte opfattelse af en sådan farve. Sorte og røde lofter i trange rum er et godt eksempel.
 • Det sker også i badeværelset og hyggeligt og smukt og roligt, men mørkt. I dette tilfælde tog "designerne" simpelthen ikke hensyn til alle de tilsigtede formål med badeværelset. Og hvis de mere præcist glemte, at badeværelset ikke kun tjener til at forberede kroppen til at sove, men også at sætte den i orden før en travl dag på arbejdspladsen. Og tro mig, det er umuligt at undvære god belysning. Og den sidste faktor påvirkes ikke kun af belysningsenhederne selv, men også af det velorganiserede interiør.
 • Problemet med belysning er ikke det grundlæggende, det skal alvorligt læres, og derfor er det ikke overraskende, at nogle gange selv meget erfarne bygherrer tillader blunders, vælger en loftsfarve uden at overveje fremtidig belysning.

Effekten af ​​tekstur på farvegennemførelsen af ​​lofter

VIGTIGT

Se på billedet af farvede stræklofter i badeværelset. Hvis du ser tæt på, kan du ikke undlade at bemærke, at den samme farve på forskellige teksturer ser helt ny ud.

 • Den mest naturlige farve i matte.
 • Den mest "forvrængede" har en glans.

Manglende forståelse af dette grundlæggende princip har allerede ødelagt mere end et indre.

Og det rigtige valg er en ret kompliceret og ansvarlig opgave på tidspunktet for løsning, som det er nemt at lave mange forskellige fejl. Så inden du løser problemet med et sådant valg, ville det være rart at se på mulighederne for farvede stræklofter i badeværelset i det mindste i billedet (eller endda bedre live) eller som altid er at foretrække at overlade dette valg til en professionel designer.

Det røde loft er den lyseste løsning af det moderne interiør (100 billeder)

Strekak, er en af ​​de vigtigste dele i ethvert interiør. Han lægger vægt på designerens hovedide og definerer stilen på hele rummet.

Streklofter har en stor palette af forskellige farver, det giver mulighed for at vælge enhver farve eller skygge. Men nogle nuancer skal anvendes forsigtigt, fordi den forkerte kombination af farver vil føre til disharmoni i det indre af rummet.

En af disse farver er rød og dens nuancer. Rød farve henviser til rækkevidde af varme farver, det anbefales at blive brugt i rum, hvor der ikke er nok sollys hele dagen.

Også ikke en lille rolle er afspillet af stoffets struktur.

Børstet loft, eller et loft lavet af satin visuelt smal højden af ​​rummet. Materiale med en mat tekstur har ingen reflektionseffekt.

Satinbelægningen overfører alle nuancer af den valgte farve, fordi der ikke vises flare eller refleksioner på overfladen. For visuelt at forstørre rummets rum er strækloftet blankt.

Den har en glat, glat overflade, og niveauet af spekularitet når 90% på grund af den høje reflektivitet og effekten af ​​ekspanderende rum opnås. Laklofter ser godt ud i små og lave rum.

Glans hjælper med at fjerne følelsen af ​​en vis sværhedsgrad og giver indretningen lysstyrke og rummelighed. Refleksiv glansfunktion vil visuelt udvide grænserne i små værelser, give dem mere lysstyrke og vil simpelthen se ganske attraktivt ud.

En af fordelene ved det røde strækloft er en visuel reduktion af rummets parametre. En god løsning ville være at installere et rødt falskloft i et rummeligt rum, for eksempel et køkken, der er forbundet med en bar.

I små lejligheder er stræklofter i rødt ikke ønskelige, fordi denne farve reducerer størrelsen af ​​de allerede små værelser.

I spisestuer, vil bourgogne nuancer øge appetitten, og også hjælpe kroppen til at blive mere aktiv og forfriskende.

Ved længerevarende eksponering for lysrød øges irritabiliteten og produktiviteten falder. Eksperter anbefaler dog at tilføje toner af rødt i stuerne, gange og køkkener.

Designere vælger ofte varme toner i design af stuer. Lys farve vil hjælpe med at skabe en mere gæstfri atmosfære.

Valg af skygge

Det røde loft er meget almindeligt i usædvanlige designprojekter.

I de fleste tilfælde bruges røde nuancer til at skabe interiør til køkkener, soveværelser og stuer. Med dygtig brug af farve vil han understrege den overordnede stil på rummet.

Røde farver ser ikke altid udrolige ud, men du kan hente en temmelig rolig, men samtidig skygge.

Streklofter kan være burgunder, skarlagent, granat, koral, tomat og crimson. For at opnå en spejlvendelse bruges mørke nuancer, og kolde toner af rødt vil gøre atmosfæren i huset tung.

De mest intense nuancer i rødpalet er skarlagen og crimson. Ikke så lyst vil du se bourgogne, kirsebær eller crimson loft.

Følsomme og selvsikkerede mennesker foretrækker koraller og mursten. Hvis du analyserer de mest foreslåede farveindstillinger fra designere, kan du komme til den konklusion, at fagfolk foretrækker tre grundlæggende nuancer: skarlagen, koral og burgunder.

For at skabe en uovertruffen effekt i rummet er det brugt tone. En af de lyseste og mest prangende nuancer af rød er skarlagen. Scarlet strækloft vil altid være hovedelementet i ethvert interiør.

Farven til de mindre detaljer af interiøret er valgt under hensyntagen til farvningen af ​​loftet. Coral skygge mere dæmpet og rolig end skarlagen. Overflader malede i denne farve spiller en støtterolle i indretningen og betragtes ikke som større.

Sådan vælger du farven på loftet til badeværelset

Når vi lige begynder at planlægge fremtidige reparationer, står vi over for en række spørgsmål om design af lejligheden. Og ikke den sidste af dem er - hvordan man vælger loftets farve? Og hvis der for et par årtier siden blev lavet lofter lavet for det meste hvide, giver en række loftfinisheringsteknologier os den mest omfattende palette.

Og vores artikel er afsat til valg af farve løsninger til loftet.

Harmonisering af væg og loft dekoration

Loftsafslutninger

Det er næsten umuligt at besvare spørgsmålet "Hvordan man vælger en farve til loftoverfladen?" Uden at vide præcis, hvordan loftet bliver trimmet. Derfor begynder vi diskussionen af ​​loftpaletten ikke med valget af en eller anden farve, men med en analyse af de loftsrammemuligheder, der er tilgængelige for os.

Så hvordan kan vi trimme loftet:

Loft og vægge i en enkelt palette

Den første teknologi, der kommer til at tænke på er traditionel.

Loftet skal pudses, indtil en flad overflade er opnået, derefter plasteret, og kun derefter fortsæt til mål. Hvid, indvendig maling, dekorative gips eller tapet kan bruges som efterbehandling materiale. Hvis vi udelukker hvidvask, giver det moderne sortiment af maling og farvet gips dig mulighed for at få loftet i næsten enhver skygge.

Vi kan lave en kombination af vægge og loft af samme farve, male dem i kontrastfarver, anvende en tegning eller dekorere loftet på en anden måde...

 • Den næste vej - arrangement af loftet. Denne teknologi indebærer installation på rammens loft, som derefter er beklædt med gipsplader. Og så - ligesom i det første tilfælde: du kan male, du kan slutte med gips, du kan limke tapetet.

  Den største forskel mellem lofter er, at de giver en næsten perfekt flad overflade.

  Og når vi er færdige, skal vi tænke på, hvordan man vælger loftets farve - og ikke om hvordan man forkæler loftets uregelmæssigheder.

 • En slags ophængte lofter, som er specielt værd at nævne, er modulære lofter, dvs. lofter af individuelle elementer, der ikke kræver maling eller pudsning. Dette er primært hegnlofter, lofter i plastpaneler samt Armstrong modulophængte lofter.

  I tilfælde af et sådant loft er svaret på spørgsmålet, hvilken farveinterval der skal vælges, valget af loftpaneler i den ønskede skygge. På den ene side er der ikke behov for at gribe med malepaletter, men på den anden side kan det ikke være nødvendigt.

  Farvede paneler til hængende loft Armstrong

  Vær opmærksom! Farvede plastpaneler såvel som for eksempel Armstronglofter i forskellige farver er lidt dyrere end traditionelle hvide sorter. Vær opmærksom på dette, når du planlægger dit reparationsbudget.

  • Nå, den sidste afslutningsmetode værd at nævne er installationen af ​​stræklofter. Som regel tilbyder producenter af stræklofter, primært PVC, en bred palette af farver, så du kan vælge næsten enhver kombination af farver i loft og vægge. Med et farvet udvalg af lofter på stofbasis er situationen lidt værre, men her kan du også vælge den mest passende skygge.

  Stretch Ceiling Palette

  Som du kan se, skaber en række forskellige måder at efterbehandle paletten på vores fremtidige loft. Derfor, hvis du har besluttet, hvilken teknologi du vil lave dit loft - lad os beslutte hvilken kombination af farver på væggene og loftet vil være det bedste!

  Valg af farver til loftet

  Loftsfarve - Generelle oplysninger

  Lidt over bemærkede vi, at vi i dag har mulighed for at indse loftet i næsten enhver farve. Imidlertid vil hver kombination af farver kun være passende under visse forhold.

  Pink loft

  Derfor anbefaler designere at overholde et sæt regler vedrørende loftpaletten:

  Loftet i de "varme" nuancer

  Jo lavere rum, jo ​​mørkere gulvet skal være, og lysere loftet. Skyggen af ​​væggene skal være et sted mellem disse farver - og så vil den optimale kombination af farver på væggene og loftet visuelt øge rummets højde. Og i mange typiske lejligheder gør det slet ikke ondt!

 • I værelser med et uforholdsmæssigt højt loft (ja der er sådan!), Situationen er omvendt. Takets mørke skygge gør den lavere, mens rummet ophører med at opfattes som en brønd.
 • Indendørs, hvis vinduer vender mod nord eller vest, såvel som i værelser, der næsten altid er i skyggen af ​​træer, bør kombinationen af ​​farver i loft og vægge opretholdes i varme og lyse nuancer. Orange eller solrigt gul loft vil ikke lade dig blive ked af manglen på naturlig belysning, og i den kolde årstid vil du føle dig meget mere komfortabel.
 • Men i værelserne mod sydsiden kan loftet gøres mere "koldt". Arranger et turkis eller flaskegrønt loft - og selv i varmen i juli bliver værelset køligt.

Nå, nu er det tid til at analysere hvilken farve af loftet der passer til et bestemt rum i vores lejlighed.

Loft i gangen eller korridoren

Farven på loftet i gangen er ret vigtig, fordi det er fra dette værelse begynder bekendtskab med lejligheden af ​​enhver gæst. Ja, og ejerne er meget vigtige, når de kommer ind i lejligheden for at føle sig godt tilpas.

Derfor er det bedst at bruge lyse farver - hvide, beige, himmelblå, når du er færdig med lofterne i gangen. Et sådant valg af farver vil gøre hallen mere rummelig, og loftet vil ikke "visuelt" lægge pres på indgangen.

Hvis der er en sådan mulighed, kan det monokromatiske lysloft i gangen "genoplives" ved hjælp af en tegning - det er ligegyldigt, om det vil blive malet på selve loftet eller påført på strækloftets lærred.

Badeværelse lofts farve

Med valget af loftets farve i badeværelset er alt noget enklere, da selv i husene i de gamle bygninger var farvede vægge og lofter traditionelt indrettet i badeværelserne.

Valget af palette afhænger naturligvis af rummets overordnede design, men oftest anvendes følgende farver:

Alle disse nuancer passer perfekt ind i det mest almindelige "hav" badeværelse design.

Blå loft på badeværelset - tidløse klassikere

Hvis du planlægger at udstyre badeværelset i andre farver, er det bedre at finde et hvidt loft (for eksempel beklædt med hvide plastpaneler).

Loft i køkkenet

Køkkenet (eller rettere loftet i køkkenet) er et glimrende felt til forsøg med paletten.

Ud over det faktum, at loftet i køkkenet kan indføres organisk i det samlede design af dette rum, kan du styre din appetit ved at justere loftets farveskema:

 • Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig, og du vil styre din fodringsproces ret stiv, er loftet i køkkenet bedre at modstå i blå, blå eller lysegrøn. Sådanne farvekombinationer, ifølge psykologer, hæmmer appetitten. Så nå for et ekstra stykke, i køkkenet med et blåt loft, du ikke vil have.

Orange i køkkenet - til appetit

 • Men hvis du har problemer med appetit, eller simpelthen ikke har du planer om at begrænse dig til mad, skal du vælge et gul eller orange loft. Tilføj til disse temaapplikationer (frugt, grøntsager, osteost osv.) Eller de samme tryk på strækloftet - og selv den mest beskedne morgenmad i et sådant køkken vil blive opfattet som "fest ved bjerget".

Tip! Hvis du har et lille barn, er det bedre ikke at lave et loft i køkkenet med en flerfarvet loftspalet. En optagelse af farver vil distrahere barnet fra at spise, hvilket senere kan føre til underernæring og problemer med appetit.

Lofter i børnenes værelse

Delikate farver i lofter i børnehaven

Valget af farver til loftet i børnehaven har fælles træk ved valg af loft til køkkenet.

Det betyder at bestemme hvilken farve loftet skal være i børnehaven, vi skal tage højde for ikke kun vægernes farve, men også nogle psykologiske punkter.

 • En lys rækkevidde af loftet i børnehaven er foretrukket. Hvid, beige himmelblå - det er de farver, der bør overvejes først. Men for at loftet ikke skal være kedeligt, skal det understøttes med tilbehør - en interessant armatur, vedhængsdekorationer, klistermærker mv.
 • For et spændende barn kan du lave loftet i et roligt farveskema. Hvis du installerer et mørkblåt strækloft i et barns rum, og endda fremhæver det med lysdioder i form af konstellationer, så vil babyen falde i søvn hurtigt og sove godt.
 • Men i børnehaven for den studerende i loftet kan du sikkert bruge en lysere palette. Orange og gule nuancer giver energi og vil bidrage til at øge vitaliteten.

Tip! Når du vælger maling til loftet i børnehaven, skal du være opmærksom på dens mærkning. Det er optimalt, hvis malingen er specielt designet til børns værelser og institutioner.

Loft i soveværelset

På trods af at indretningen i dag byder på en kombination af en række farver i loftet, er soveværelset stadig det sted, hvor de flerfarvede lofter næsten aldrig findes.

Og det er korrekt, fordi soveværelsens hovedfunktion er at sikre en kvalitetsophold:

 • Loftet i soveværelset skal være monofonisk eller monofonisk med et diskret mønster. Det er i soveværelset, at stoffet strækker lofter i pastellfarver - mælkehvide, lysegrå, beige osv. Ser godt ud.

Soveværelse: jo roligere jo bedre

 • For at få dig til at føle sig godt tilpas i soveværelset, bør loftet ikke være meget højt. Derfor anbefaler designere at bruge mørkere farver i loftet i værelser med højt til loftet.
 • Godt og ubestrideligt var den vindende mulighed for soveværelset og forbliver et mørkeblåt loft med effekten af ​​"stjerneklar himmel". Ønsker at sove i ægte komfort - vælg denne farve!
 • Sammenfattende ovenstående vil jeg gerne bemærke: at vælge loftets farveskema, bør du prøve ikke kun at få den optimale kombination af loftet og vægplanlægningen på væggene. Faktisk kan du vælge den rigtige loftpalette, som giver dig mulighed for at omdanne rummet som helhed. Men for dette skal du tage højde for mange nuancer - og vi fortalte dig om nogle af dem i dag!

  Hvordan vælger man stræklimens farve til badeværelset? Følg traditionerne eller lad dig selv lave et eksperiment? Farven på loftet ændrer fundamentalt atmosfæren i rummet, hvilket gør det festligt, mystisk eller fredeligt.

  Generelle love

  Der er visse mønstre, der skal overvejes, når du vælger loftets farver:

  1. Hvis loftet er lysere end væggene, synes badeværelset mere rummeligt;
  2. Det mørke loft passer ikke til dem, der undgår begrænsede lukkede rum;
  3. Blanke stræklofter, især mørke, fordobler visuelt højden af ​​rummet.

  Hvid pragt

  Der er ikke noget mere traditionelt end et hvidt loft. Glat eller satin, fylder det et lille rum med strømme af lys, hvilket skaber en følelse af rummelighed og renlighed. Derudover er farvet keramik, som er dekoreret med væggene og gulvet i badeværelset, reflekteret i det, "male" loftet i samme nuancer - ved at vælge hvidt, får du et roligt og harmonisk design.

  Sort og rød

  Hvis du vil eksperimentere, kan du vælge et sort eller rødt loft. Det er blevet en slags klassiker i design af badeværelser. Rød er som regel kombineret med hvid eller sort i væggenes udsmykning og sort - med hvid og ekstra (gul, beige, rød osv.).

  Det er bedre at opgive det sorte og røde design, hvis der er små børn i huset: du skal regne med deres psyke, fantasier og frygt.

  Romance Peach Shade

  Fersken loft

  Fersken loftet vil fylde badeværelset med glød af morgendagningen.

  I disse stråler er huden særligt frisk og ung, designen kan være meget romantisk, feminin. Ved at vælge en fersken, vil du skabe en atmosfære af varme og fred, som skal hvile. Et sådant projekt finder normalt godkendelse fra alle familiemedlemmer.

  Sommerfarver - grøn og gul

  Hvis du vælger et grønt eller gult loft, er det normalt, at det matcher farvemotiverne på flisen, mens du stadig er lysere. Grøn og gul minder om sommerens natur, bidrager til et muntert, positivt humør.

  Farven på himlen og vandet

  Hvor, hvis ikke i badeværelset, være loftet farven på azurblå? Især hvis hele værelset er indrettet i middelhavsstil eller indeholder nogen form for nautisk indretning. Blå højdepunkter vil blive afspejlet i vandet og vil spille på flisen, visuelt tilføje plads.

  Fantasy motiver

  Tegninger om alt

  Virksomheder med speciale i installation af stræklofter er klar til at anvende vægmalerier på dem. Intet forhindrer dig i at trykke på kronen af ​​palmetræer, fugle på himlen eller endda delfiner, der hopper over hovedet. Lys og sjov - børn fra et sådant valg vil være glade.

  Solrige skyer og nattehimmel

  Nattenhimmelens virkning

  En speciel, eksotisk mulighed - loftslofter med belysning. Ved hjælp af lysdioder eller fiberoptik, er lofterne oplyst "indefra." Vores video viser detaljeret, hvordan man opnår effekten af ​​skyer, der oplyses af solen ved hjælp af fotoprintfilm og LED-stripe.

  Moderne filmmaterialer er forskellige i farve, fyldt med uventede muligheder. Korrekt at vælge farve på strækloftet, vil du være i stand til at omdanne badeværelset uden anerkendelse.

  Hvordan kan du lave en fejl, når du vælger loftets farve på badeværelset? Ja, let. Det er nok bare at ignorere de grundlæggende love i design, og at have ingen ide om effekten af ​​farve på opfattelsen af ​​rummet og en persons psyke i hans miljø.

  Så til at begynde med vil vi fastslå, at den bevidst "forkerte" farve til loftet i badeværelset ikke eksisterer, kun det er upassende, det vil sige, at uheldig brug finder sted.

  Overvej det mest interessante og "farlige" med hensyn til farvefejl.

  rød

  Det røde strækloft på badeværelset er ret sjældent og farligt. Lad os starte med det faktum, at rødt er generelt farven på aggression, du kan ikke ligge stille under det, du gør ikke porelex. Men på den anden side kan han meget muntre op om morgenen.

  En typisk fejl i rød farve er dens anvendelse i små rum. Jo mindre området i rummet, desto mere er dette farvetryk på psyken. Så lad være rød for store, rummelige badeværelser.

  sort

  Som rødt er sort strækloft på badeværelset en ret dristig og ansvarlig beslutning, og især hvis væggene i rummet er lavet i samme strenge farve. Det bør rapporteres, at selv om den klassiske luksus stil er en af ​​de mest solide og rige måder at dekorere dit badeværelse på. Men han, som den tidligere version af designet, kræver meget plads.

  Til reference siger psykologer, at sort er frygtelig deprimerende farve samtidig med at man stimulerer en person til at undgå fejl.

  grøn

  En flot og ret almindelig farve til badeværelset. Bløde grønne nuancer slapper af, lindrer stress, beroliger nervesystemet. Mens det blanke grønt loft vil opvækst og hurtigt bringe kroppen til en tone.

  Det vigtigste er at vælge de rigtige nuancer, da den smagløse kombination af sidstnævnte kan ødelægge selv den mest "korrekte" farveidee.

  blå

  Denne farve er til dem, der ikke kan lide at tage risici og lave fejl.

  Generelt er en god beroligende farve til loftet ikke belastende dit syn og har en gavnlig effekt på dit velbefindende. Det skal kun være forsigtigt med et helt blåt badeværelse, det er det ubehagelige øjeblik, når du vil hænge den blå, loftet i et helt blåt rum. Husk, at dette er en temmelig kold farve, og selv det varmeste vand vil ikke hjælpe med at blive varm med sit overbud.

  Sammen med det hvide, er det blå loft det mest almindelige i ethvert rum, og badeværelset i denne henseende er ingen undtagelse. Fordelene ved denne farveopløsning bør omfatte de gode ekspanderende egenskaber af blå. Loftet der laves i det visuelt synes at være højere og bredere end det faktisk er.

  brun

  Nogle gange er et brunt strækloft i badeværelset en god løsning.

  På trods af det ikke meget gode omdømme, hvis det bruges rigtigt, kan denne særlige farve gøre dit badeværelse rigtigt rig. Og desuden, også meget varmt.

  Hvilke fejl kan der laves, når du vælger en farve

  • Den allerførste fejl homegrown designere - er "dårlig smag". Uden en god kunstnerisk smag er det umuligt at vælge den rigtige kombination af rummets generelle stil og farven på loftet i den.
  • Den anden, ikke mindre ofte stødte fejl, er en fejl, når farven og skyggen af ​​loftet vælges uden at tage hensyn til det rum, der er nødvendigt for den korrekte opfattelse af en sådan farve. Sorte og røde lofter i trange rum er et godt eksempel.
  • Det sker også i badeværelset og hyggeligt og smukt og roligt, men mørkt. I dette tilfælde tog "designerne" simpelthen ikke hensyn til alle de tilsigtede formål med badeværelset. Og hvis de mere præcist glemte, at badeværelset ikke kun tjener til at forberede kroppen til at sove, men også at sætte den i orden før en travl dag på arbejdspladsen. Og tro mig, det er umuligt at undvære god belysning. Og den sidste faktor påvirkes ikke kun af belysningsenhederne selv, men også af det velorganiserede interiør.
  • Problemet med belysning er ikke det grundlæggende, det skal alvorligt læres, og derfor er det ikke overraskende, at nogle gange selv meget erfarne bygherrer tillader blunders, vælger en loftsfarve uden at overveje fremtidig belysning.

  Effekten af ​​tekstur på farvegennemførelsen af ​​lofter

  VIGTIGT

  Se på billedet af farvede stræklofter i badeværelset. Hvis du ser tæt på, kan du ikke undlade at bemærke, at den samme farve på forskellige teksturer ser helt ny ud.

  • Den mest naturlige farve i matte.
  • Den mest "forvrængede" har en glans.

  Manglende forståelse af dette grundlæggende princip har allerede ødelagt mere end et indre.

  Og det rigtige valg er en ret kompliceret og ansvarlig opgave på tidspunktet for løsning, som det er nemt at lave mange forskellige fejl. Så inden du løser problemet med et sådant valg, ville det være rart at se på mulighederne for farvede stræklofter i badeværelset i det mindste i billedet (eller endda bedre live) eller som altid er at foretrække at overlade dette valg til en professionel designer.

  Hver gang vi planlægger fremtidige reparationer, står vi over for en række spørgsmål, der vedrører, hvordan man kan dekorere en lejlighed, eller rettere vægge, gulve og gulv.

  Senest blev toppen af ​​den eksklusive betragtet som et hvidt strækloft. Men i dag giver en overflod af loftoverfladeteknologi os en stor palette. Men hvis du tog farve som allieret, bør du vide hvordan man vælger loftets farve, så det passer perfekt sammen med resten af ​​trimmen.

  Ceiling Surface Finishing Technologies

  Skrive et svar på spørgsmålet: "Hvilken farve skal loftet laves af?" Fungerer ikke, hvis du ikke har valgt teknologien til afslutning af loftoverfladen. Derfor bør diskussionen af ​​paletten ikke begynde med en analyse af en eller anden farve i loftet, men under hensyntagen til de muligheder, der er tilgængelige for loftet.

  Blandt de mange forskellige loftlayout teknologier er følgende de mest populære:

  1. Traditionelle lofter. Den første teknologi, der kommer til at tænke på er den traditionelle løsning til lofter. Loftet er forsigtigt gipset og puttied for at opnå en glat overflade til fremtidig efterbehandling. Som et dekorationsmateriale kan indvendig maling, hvidt, stuck, tapet eller dekorativt gips anvendes. Hvis du ikke overvejer hvidvask, så kan du lave loftet i næsten enhver skygge, for i dag er sortimentet af farvede plaster og maling virkelig ubegrænset. Du kan lave loft og vægge af samme farve, du kan gøre dem kontrast i forhold til hinanden eller på loftet for at anvende tegning og applikationer.
  2. False lofter. Den næste vej til at designe loftet er arrangementet af den ophængte struktur. Denne teknologi gør det muligt at installere på rammens loft, som efterfølgende er beklædt med gipsplader. Så sker alt som i den første situation: Du kan afslutte overfladen med dekorative gips, du kan male, du kan indsætte over med tapet. Den største forskel mellem lofter er, at de har en næsten perfekt overflade til dekoration.
  3. Modulære lofter. Det skal tilbagekaldes separat af så mange lofter som modulære strukturer, der består af separate elementer, der ikke kræver plastering eller maling. Først og fremmest taler vi om plastpanellofter og loftslofter. I dette tilfælde bestemmes loftsfarven af ​​loftpanelernes palette. På den ene side er der ingen grund til at bryde med farve farvningen, men på den anden side kan du ikke finde den ønskede nuance. Desuden koster farvepanelerne lidt mere end de sædvanlige hvide sorter.
  4. Stræklofter. Den sidste måde at afslutte loftet på, som skal siges, er installationen af ​​spændingsduer og selvfølgelig primært polyvinylchlorid. Sådan materiale er præsenteret i en bred vifte af farver, som gør det muligt at lave et udvalg af næsten enhver kombination af væg og loft farve. Situationen med farvevariationen af ​​stofbaserede paneler er lidt værre, men her kan du vælge en mere eller mindre egnet nuance.

  Psykologisk indvirkning af farveloft

  Når man vælger farveoverlapninger, skal man tage højde for den psykologiske effekt af farve på husstandens tilstand. Derfor er det så vigtigt at tænke på forhånd om hvilken farve der skal laves i loftet, fordi hvis du laver en fejl, når du vælger et farveskema, så vil denne overlap irritere dig en smule og måske forårsage depressiv tilstand.

  Lad os se på hvilke farver der har indflydelse på menneskers trivsel og humør.

  Den mest almindelige og selvfølgelig den traditionelle farve til lofter er hvid. Denne farve er perfekt kombineret med andre toner, fordi den ikke tiltrækker meget opmærksomhed for sig selv og er et tegn på friskhed, nyhed og renhed. Husk at det er bedst at bruge et hvidt loft i værelser, hvor udsmykningen er lavet i mørke farver, da det vil gøre dem lyse.

  Hvis du vælger et hvidt strækloft, skal du huske på, at det ikke anbefales at udstyre det i værelser med lette vægge, selvom det vil visuelt udvide rummet, men også medføre en tilknytning til en hospitalsafdeling. Når du laver børne- og opholdsstuer, bør du ikke bruge en hvid tone på grund af, at det tilføjer ekstra sværhedsgrad til rummet.

  Lofter er ofte besluttet at arrangere i kolde farver: blå, lilla eller blå. Hvis du optager bløde og sengetoner, vil dette visuelt øge rummet betydeligt, takket være hvilket loft der vil synes højere end det rent faktisk er. Blå loft hjælper med at slappe af, så det er hensigtsmæssigt i badeværelset eller i poolen, men forårsager også døsighed og er ikke tilladt for arbejdsområder.

  Et lyse violet loft er perfekt til stuen, fordi det udvikler kreativitet hos mennesker og perfekt stimulerer strømmen af ​​vital energi. Hvis du ikke ved, hvilken farve der skal males i loftet, så kan du vælge blå. Sådanne lofter passer bedst til et soveværelse, en lounge eller et børnehave, da denne farve kan forårsage ro og fredeligt humør.

  Brune overlapninger vælges ofte til klasseværelser, fordi denne farve skaber en følelse af konsistens og stabilitet. Men husets brune lofter er sjældne, da skyggen af ​​mange mennesker er forbundet med alderdom.

  Til stimulering af mental aktivitet passer grønne, røde, gule og orange farver i lofterne. Sådanne toner er perfekte til færdiggørelse af gulve i køkkenet, mødelokaler, klasseværelser, børnelokaler. Det vil være nyttigt for dig at lære at den gule farve symboliserer glæde, orange - optimisme, grøn - harmoni, pink - slapper af og rød - spænder og stimulerer.

  Valget af farve løsninger til loftet

  Vi har allerede sagt, at i dag har du mulighed for at dekorere loftet i næsten enhver farve. Alligevel vil en bestemt kombination af farver kun være passende under specifikke forhold. Derfor anbefales det i så fint materiale som valget af loftets loft at overholde nogle regler:

  1. Jo lavere værelse, loftet skal være lysere, og jo mørkere skal du lave gulvet. Vægens skygge repræsenterer noget mellem disse farver, så en sådan optimal kombination af væggenes farve og loftet vil øge rummets højde visuelt.
  2. I boliger med et uforholdsmæssigt højt loft er situationen omvendt. Den mørke skygge gør loftet lavere, værelset holder samtidig op med at blive opfattet som en stor brønd.
  3. I værelser med vinduer, der hele tiden er i skyggen af ​​træer og vender mod vest eller nord, skal vægge og loftets farver opretholdes i lyse og varme farver. Solgult eller orange loft vil ikke lade dig føle dig trist i den kolde årstid, og du vil føle dig meget mere komfortabel under forholdene med konstant mangel på naturlig belysning.
  4. Loftet i værelserne mod syd kan laves "koldere". Lav et flaskegrønt eller turkis loft, og så bliver værelset køligt, selv i juliens varme.
  5. Hvis du vil dekorere væggene og loftet i samme rækkevidde, så husk at det ikke anbefales at bruge matton og nuancer, da rummet vil fusionere sammen. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge reliefs, der visuelt afgrænser rummet.
  6. Hvis dit værelse har hvælvede lofter, så kan du male dem i lysere farver, for eksempel grøn, hvilken hvile gør mere interessant, det symboliserer vækst og harmoni. Hvis dette er en stue, så kan du bruge de lilla toner af digtere og filosoffer.

  Nå skal du analysere, hvordan du vælger loftets farve til et bestemt rum i dit hus.

  Loft i gangen og korridoren

  Farven på loftoverfladen i gangen er ganske vigtig, da det er fra dette rum, begynder man sædvanligvis at kende til lejligheden hos alle gæster.

  Derfor, når du afslutter loftet i gangen, er det bedst at bruge lyse farver - himmelblå, hvid, beige. Sådanne farver vil gøre hallen mere rummelig, og selve loftet vil ikke "lægge pres" på den indkommende gæst. Et monokromatisk lysloft kan også "genoplives" ved hjælp af en tegning, og det er ligegyldigt, om det vil blive anvendt på strækpladen eller malet på loftet selv.

  Badeværelse loft

  Med valget af farven på loftet til badeværelset er alt meget enklere, da der i de gamle huses huse blev traditionelt farvede lofter lavet i disse værelser. Selvfølgelig afhænger valget af farver på selve rummet, men normalt bruges følgende nuancer: blå, blå, lysegrøn eller turkis.

  Alle disse nuancer passer perfekt ind i de mest almindelige til badeværelset indretning - "hav". Hvis du ønsker at udstyre dit badeværelse i andre farver, så husk at du endnu ikke har fået noget bedre end et hvidt loft, så du kan skære loftet med hvide plastpaneler.

  Lofter i køkkenet

  I køkkenet er loftet et glimrende felt til eksperimentering. Ved at justere loftets farver i køkkenet kan du endda kontrollere din appetit. Hvis du har en forudsætning for corpulence, og du vil kontrollere din kost ret tæt, så i køkkenet kan du modstå loftet i blå, lysegrøn eller blå, da disse kombinationer nedsætter appetitten.

  Hvis du har problemer med appetit, eller du ikke ønsker at begrænse dig til mad, skal du vælge et orange eller gul loft. Og hvis vi tilføjer til disse tematiske applikationer (grøntsager, skiver, frugter), så i en sådan køkken vil selv den mest beskedne morgenmad blive opfattet som en stor fest. Hvis du har små børn, er det bedre ikke at lave et flerfarvet loft i køkkenet, da en stor overflod af babyens farver konstant vil aflede af at spise, hvilket senere kan føre til problemer med appetit og underernæring.

  Lofter i børnenes værelse

  Valget af farver til overlapninger i børnehaven har de samme træk som valg af farver til køkkenloftet, det vil sige at du skal tage højde for den psykologiske virkning af farverne på dit barn. I børnehaverne er loftets lysstyrke at foretrække. Himmelblå, hvid, beige - det er de farver, der bør overvejes først.

  For et let spændende barn skal loftet være designet i et roligt område. Hvis du i planteskolen installerer en mørk blå strakt lærred, og selv i form af konstellationer, og fremhæver lysdioderne, så vil babyen falde i søvn hurtigt og stille til at sove. Og for ikke at være et kedeligt loft, bør det være dekoreret med interessante tilbehør - vedhæng dekorationer, klistermærker, lamper.

  Men i skolebarns børnehave kan du sikkert bruge en lysere palette i loftindretningen.

  Gul og orange nuancer giver mulighed for at øge vitaliteten og give lejerens energi. Ved valg af farvestoffer til loftet i børnehaven er det nødvendigt at være opmærksom på deres mærkning. Den bedste løsning, når malingen er specielt designet til børns institutioner og værelser.

  Loft i soveværelset

  På trods af det faktum, at indretningen i dag er velkomne af en kombination af de mest dristige løsninger og forskellige farver i loftets udsmykning, er soveværelset stadig det sted, hvor der næsten ikke er flerfarvede lofter.
  Og det er selvfølgelig korrekt, da soveværelsens hovedfunktion er at give en god hvile. Så tænk ikke i lang tid hvilken farve til at male loftet i soveværelset, men gør det her:

  • I soveværelset skal loftet være monotont med et diskret billede. Det er i dette rum, at stoffet lofter i pastell nuancer - lyserød, beige, mælkehvid - ser godt ud.
  • For at du skal føle dig godt tilpas i soveværelset, bør loftet ikke være ret højt. Men hvis dit loft er sådan, så er det bedre at stoppe dit valg ved brug af mørkere toner.
  • For soveværelset betragtes det vindende blå stjerneskibs loft som en vindende mulighed.

  Nu ved du hvordan man vælger loftets farve. Dette er meget vigtigt, da den valgte skygge af loftet ikke kun kan placere alle vigtige accenter og fremhæve indre værdighed, men samtidig forbedre folkets velfærd i rummet samt forbedre deres humør.

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.