Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

boks taske beslag

Pickup

Opkøbs lageradresse:

fra 9:00 til 21:00 uden fridage

Alle modeller af vandrette stænger og vægstænger er præsenteret i udstillingshallen.

Montering og montering af enhver vandret bar 500 rubler

Montering og montering af vægstænger 1 500 rubler

Installationen udføres samtidig med levering.

Når du bestiller, bedes du angive behovet for installation i bestillingsformularen eller ved at ringe til 8 (495) 664-54-97.

Betalingsmetoder

Kontant ved modtagelse af varerne ved kureren og i afhentningsoplaget

Med VISA / MASTERCARD-kort på lageret af afhentning (ingen provision)

På stedet med et kort VISA / MASTERCARD (ingen provision)

På stedet med Yandex.Koshelka (ingen kommission)

På stedet med Qiwi.Koshelka (ingen kommission)

På hjemmesiden via Sberbank Online eller Sberbank SMS (ingen kommission)

Levering i Rusland

1. Transportvirksomhed fra transportvirksomheden betales af kunden ved modtagelse af varerne.

2. Afsendelse af TC udføres efter betaling af hele omkostningerne via betalingssystemet på stedet.

3. Til terminalen i Moskva leverer Factory of Horizontal barer gratis varerne.

garanti

1. På alle varer købt i online butik "Barfabrik" udvides en 3 års garanti "

2. Retur af varer og kontanter udføres inden for 30 dage fra købsdatoen.

Levering i Moskva og Moskva

Stativ, beslag og fester

Bag og pære hængende systemer

At være involveret i denne eller den sport, udover skallerne, kan du have brug for ekstra tilbehør. For at udøve kampsport, især boksning, har du brug for specielt udstyr.

Et stativ til en punch taske og en pose taske er en opgørelse, der vil hjælpe dig med at opnå high scores. Racket er ret kompakt og praktisk at bruge, tager ikke op ekstra plads og er helt egnet til brug derhjemme. Materialerne, som designet er fremstillet af, opfylder alle krav og standarder. Du kan nemt finde præcis den model der passer dig.

Du kan ikke gøre uden en platform til højhastigheds pære, hvis du skal håndtere pneumatiske stødposer. Denne enhed giver dig mulighed for at installere dit valgte lager på næsten ethvert praktisk sted. Derudover udvikler arbejdet med højhastighedspærer armmuskler og påvirker deres fysiske tilstand positivt. Ingen af ​​de berømte boxere opnåede succes i deres karriere uden at bruge den.

En boksekonsol er en fastgørelse, der tillader en boks taske monteres på væggen. Det er også meget bekvemt at bruge sådanne dele som skruer til pærer.

For at have en slank krop og et godt helbred er det ikke nødvendigt at være en atlet. Fitness hjemme giver også håndgribelige resultater. Få sportsudstyr og træne, og resultaterne holder dig ikke venter!

Boksesækkeholder (beslag), loftmontering til pære

For en fuldvokset træning af den fremtidige boxing mester er der simpelthen en stødpose eller taske. Dette projektil hjælper ikke kun med at levere et slag, for at gøre det stærkere, hurtigere og mere præcist, men også til at udføre følgende opgaver:

 • Fald i kroppens fedtmasse og styrkelse af alle muskler i kroppen;
 • At arbejde med en pose er aerob og kardiovaskulær, hvilket betyder at din krop efter en sådan træning bliver mere fit og slank (dette er vigtigt for dem, der ikke er engageret i boksning, men tilbringer tid til stødposen til en generel forbedring i fysisk kondition);
 • Træning med dette projektil involverer hele legemets og musklerne og ledbåndets arbejde.
 • Forbedrer koordination, balance, reaktion og klarhed i bevægelser.

For at sådanne træninger ikke bliver farlige, skal der lægges særlig vægt på at fastgøre en stempelpose eller stødpose, som har to typer:

 • På væggen ved hjælp af særlige beslag;
 • Til loftet, den såkaldte forankring, er denne metode også relevant, hvis du vil hænge et projektil på en vandret stang.

Online butik Sportaim tilbyder dig et stort udvalg af forskellige monteringer. Du kan vælge hvad der passer til dig, afhængigt af vægt og type pære (taske), der bruges til boksning.

Fastgørelsesanordninger til poser og pærer

Fastgørelsessystemer til stødposer og poser
En pose eller en pære er det vigtigste sportsudstyr, uden hvilket det er svært at forestille sig boksning eller kickboxing. Denne opgørelse tillader ikke kun at opretholde god fysisk form, men også at uddanne styrken og hastigheden af ​​strejker.
Selvfølgelig, før træning med brug af en boksekasse eller en pære, er det nødvendigt at samle, det vil sige at installere et projektil. Til dette formål anvendes en specialmontering, som kan installeres:
• på væggen;
• på loftet
• på andre designs.

Sådan repareres?
I dette tilfælde er det mest bekvemme og enkle at installere et loftmontering (beslag) til en boksekasse, fordi du på denne måde kan sætte projektilen overalt i rummet.

Imidlertid er installationen på væggen ifølge eksperter mere pålidelig, men i dette tilfælde er du nødt til at ofre træningsevnen: Ved brug af en vægbeslag (vedhæftet fil) til en boksekasse, vil projektilet ikke kunne rotere 360 ​​grader. Under alle omstændigheder er det kun nødvendigt at bruge højkvalitetsfastgørelsesanordninger til en boksekasse eller pære, fremstillet af slidstærke materialer og med et tankevækkende design.

Det er vigtigt!
Du skal nøje overveje valg af fastgørelsesanordninger til stødposen, ellers risikerer du ikke kun at miste penge brugt ved køb, men også forårsage skade på dig selv.

Fastgøring til stødpose

Fastgørelsen af ​​en boksekasse og stødposen skal modstå projektilvægten, slagets kraft, give projektilet en vis bevægelsesamplitude og svarer til typen af ​​træning.

Ved udøvelse af kombinationsserier anvendes lavere slag og udholdenhedens udholdenhed ved en høj tempo, boksesække. De er fastgjort til loftet. Beslag til poser vælges afhængigt af vægt. Med en vægt på mindre end 40 kg kan du bruge en beslag med et anker, med større vægt er specielle platforme med fire ankre mere pålidelige. Det anbefales at give ledig plads inden for en radius på 2 m rundt posen.

Til projektilet er ikke snoet, er det ønskeligt at bruge en drejelig monteringsmodel. Med kraftige slag fra bunden er der risiko for, at taskerne glider af krogen. Derfor er fastgørelse med en ring sikrere for en atlet. Loftsringe og kroge er velegnede til hængende stødpose.

Wall brackets spare plads og er velegnet til korte løb med rytmiske slag. Også vægmontering er praktisk at bruge hjemme. Til pålidelighed er de ikke mindre end loftets muligheder.

Realboxing.ru har alt hvad du behøver for at fastgøre boksesække og stødposer:

 • drejelige loftbeslag med en og fire ankre;
 • vægbeslag med fjernelse af 60 og 90 cm;
 • Fastgørelsesanordninger beregnet til vægt op til 500 kg.

Eksperter vil altid fortælle dig, hvilken type vedhæftning der er bedre at vælge under hensyntagen til posen eller pæremodellen, formålet med træning og rumskarakteristika. Vi leverer varer i hele Rusland, accepterer flere betalingsmuligheder.

Boksningstaske

Der er flere varianter af pærer og dermed flere varianter af deres vedhæftning. Først og fremmest er nøgleindikatorerne

Der er sådanne muligheder:

 • Bag. Bruges til udvikling af serielle skud. Som regel er disse ret små muligheder, der ikke når op på 25 kg.
 • Klassisk opercake pære. Pærens vægt skal være i overensstemmelse med atletens vægt
 • Pear streamers. Kan være repræsenteret af flere muligheder;
 • Pneumatisk pære. Denne pære er en tungvægt. At installere en sådan mulighed vil være meget svært, du skal have dygtighed og bemærkelsesværdigt trick.
De vigtigste sorter af pærer

Monter pærer med en vægt på op til 25 kg

Lille pære, hvis fastgørelse ikke kræver nogen særlig forstærkning, da den har en lav vægt

For at installere vil kræve:

 • Stempelpose;
 • Nøglen til spænding af bolten;
 • Ankerbolt (med krog eller sløjfe);
 • Betonboremaskine (diameter svarer til dowel);
 • Kæde eller reb;
 • Skrue karbin;
 • Brandkarbin.

Gå til den nærmeste armatur:

 1. Identificer og markér stedet for yderligere installationspærer;
 2. Ved hjælp af en perforator laves et hul med en diameter på 12 mm.
 3. Vi renser hullet fra akkumulerede affald og støv;
 4. Sæt ankeret i hullet, indtil det stopper (ideel brug et spaceranker med en ring). Muffen har en konisk form, der er anbragt inde i ankeret, under drift for at være i konstant bevægelse. Konstante kaotiske bevægelser vil kun briste ankeret, og derfor er det endnu mere pålideligt at fastsætte pæren;
 5. Maksimalt stram nøglen.
 6. Vi hænger pæren på en speciel karabin eller krog. Dette er meget praktisk, fordi efter træning kan pæren altid fjernes og skjules.
 7. Det er alt, du kan tjekke arbejdet.
Gør-det-selv fastsætter en stødpose til det armerede betonloft ved hjælp af loftbøjlen

Det er meget bekvemt at bruge en beslag, der gør det muligt for pæren at rotere frit.

Et sådant loftbeslag vil give fremragende pålidelighed og evnen til at rotere stanseposen.

Pærebindinger under ikke-standardbetingelser

Særlige sager, der kræver ekstra opmærksomhed, er:

 • træ loft;
 • falsk loft
 • strækker sig, som er fastgjort ikke kun på loftet, men også på gulvet;
 • meget tung pære.

Alt dette, specifikke øjeblikke, der kræver en individuel tilgang og visse tricks.

Hvis vi taler om et hængende loft, er loftbeslaget ikke fastgjort til gipsvæggen, fordi det øjeblikkeligt falder ned, men gennem det ind i de dybere lag af udkastet. Det meget vedhæftede princip er identisk med den oprindelige algoritme.

Træloft. For at trægulvet skal kunne modstå belastningen, skal vægten af ​​strukturen fordeles. Dette kan gøres ved hjælp af en speciel metalplatform. I form kan det være både runde og firkantede, det er ligegyldigt. Dens diameter er vigtigere.

Fysiske love siger, at for en kvalitativ fordeling af belastningen skal diameteren være større end pærens bredde. Det vil sige, vi måler en pære, vælg en plade med en passende diameter, fastgør flere kroge på den og hæng kæderne op, som fastgør pæren.

Monter pærer med en vægt på over 60 kg

Helt vanskeligt job, hvor det er meget vigtigt at overveje alle finesser. Først og fremmest skal du beregne dine handlinger korrekt.

En eksemplarisk sekventiel handlingsplan ser sådan ud:

 • Blyant markerer vedhæftningsstedet.

Det er vigtigt! Det bør ikke være placeret tæt på væggen, pæren skal have mindst 4 kvadratmeter diameter fri plads.

 • Ved hjælp af et målebånd måler vi en pære;
 • Vi tager en plumb og svinger den så meget som muligt. Vi har brug for indikatorer for tilladte udsving amplitudes. Om nødvendigt skal du ændre vedhæftningspunktet
 • Markér 4 huller, hvis placering vil være bredere end diameteren af ​​selve pæren.
 • Vi laver huller på de udpegede steder. Den anbefalede diameter er 12 mm;
 • Vi holder fastgørelsesbolte i hullerne;
 • Fastgør carbin;
 • Vedhængspærer udført til krog på karbinen.

Fastgørelsespærer på bøjlen og L-formet beslag

Stretching er en almindeligt anvendt mulighed for at fastgøre en stødpose. Et anker er fastgjort til gulvet i loftet, og en kæde løber fra posen er fastgjort til den.

Hvis det er muligt, skal der selvfølgelig placeres en stødpose i gymnastiksalen. Hvis der ikke er en sådan mulighed, skal du tilpasse, da loftet for dig er ordet til naboerne. At arbejde gennem uppercut og evnen til at levere præcise skud kan ødelægge nerverne hos mennesker, der bor i nabolaget.

Fastgør en stødpose med den L-formede beslag med dine egne hænder

Du kan bruge nogle tricks for ikke at skænke dine naboer, nemlig brugen af ​​L-formet stålbeslag. Denne mount har udpegede huller til fastgørelse. Installation er lavet på væggene eller tæt på loftet. En sådan fastgørelsesmulighed giver de mest minimale vibrationer, men risikoen for at kollapse strukturen eller falde i pæren til siderne øges.

Stempletaske på gaden

Som regel benyttes en sædvanlig vandret stang til brug af en stødpose på gaden. Hvis vi taler om en pære af lille vægt, så er der ingen valgmuligheder og særlige krav. En pære kan monteres på en mur af enhver kapitalstruktur ved hjælp af den L-formede beslag eller endda bare rettet det på et træ, som mange mennesker gør.

Stempletaske på gaden ved hjælp af en metal vandret stang Fastgørelse af stempelpose på gaden ved hjælp af en træ vandret stang

Hvis vi taler om en stærk vægtpose (mere end 60 kg), der er fastgjort på en vandret stang, skal det tages i betragtning, at rørtykkelsen skal være mindst: 50 * 50 mm, og selve stangen skal være fra 30 mm. Derudover skal du sørge for en sikker vandringsbalk.

konklusion

Som følge heraf må det siges, at tunge pærer er ret komplekse i fastgørelse, det er bedre at ikke eksperimentere med dem. Desuden, hvis du bor i en lejlighed, er det mere hensigtsmæssigt at begrænse dig til en lille, letvægtsinstans med en masse på mindre end 60 kg. Om ønsket kan den altid fjernes, og den oscillerende bevægelse vil være minimal.

Både for dig og forankre med dine naboer er det vigtigste ved montering af en sportspose en klar taktik, en rationel handlingsplan og moderation i valg af pære. Grundlæggende fastgørelsesanordninger - det er vigtigt at købe ankre og kroge på en betroet butik. Efter at have vist tålmodighed og den rigtige tilgang, skal man overholde enkle regler for installationen alting.

Sådan repareres mount for pærer selv?

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

At købe en stødpose til huset er kun halvdelen af ​​succesen. Den anden er at fastgøre den korrekt og sikkert. De fleste butikker tilbyder denne service til et lille tillæg, men hvis du beslutter dig for at gøre installationen selv, skal du læse nogle standardregler og begrænsninger.

Hvad skal loftet være?

Først og fremmest skal du kigge på dit loft og sørge for, at det er rigtig velegnet til fastgørelse af en taske på den. Hvis du har et træloft, skal du fordele lasten ved at hænge pæren ikke på en, men på flere parenteser på én gang. Det er bedre at arrangere dem i en cirkel, hvis diameter skal overstige selve posens diameter.

Hvis du har et hæftet loft i dit hjem, skal bracket monteres i dybere lag og ikke på gipsvæggen selv, som simpelthen ikke modstår en sådan belastning og sammenbrud.

Forstærket betonloft - ideelt til fastgørelse af en stempelpose. Men selv her er der en regel: Det anbefales, at vægten af ​​et sportsprojektil ikke overstiger 40-60 kg.

Handlingsalgoritme

Så, hvordan man laver en pære, der vejer op til 60 kg i loftet? Lager på alle de nødvendige værktøjer og begynde:

 • Bor et hul med en diameter på 12 mm med en boremaskine (på det sted, hvor du planlægger at hænge pæren).
 • Brug en hammer, indsæt et spaceranker med en ring (til pærer 40-60 kg) eller en tykk dowel-nail (til pærer på op til 40 kg).
 • Hæng posen direkte på ankeret eller en speciel karabiner.

Hængende karbin på ankeret er en ideel løsning for ejere af små lejligheder. Du vil være i stand til at skyde en pære hver gang efter træning og derved spare plads.

Sådan monteres en vægtet pære?

Hvad skal man gøre, hvis en stødpose vejer over en standard 60 kg? I dette tilfælde vil dens montering kræve stor indsats:

 • Vælg omhyggeligt et sted for projektilet. Omkring skal forblive mindst 4 kvadratmeter.
 • Bor 4 huller på 12 mm hver i loftet. Deres omkreds skal overstige selve boksens diameter.
 • Sæt ankre i hullerne.
 • hænge en karabiner på ankre, eller endda nogle få.
 • På karbinen (e) låses pæren.

Der er også forskellige andre måder at fastgøre en boksekasse på: Til loftet og gulvet på samme tid, til væggen, til dørkarmen. Men den ovenfor beskrevne algoritme for installationshandlinger garanterer dig den maksimale pålidelighed ved at fastgøre et sportsprojektil. Og dermed en mere sikker og effektiv træning.

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

Beslag og stå for boksekasser

Topsalg

anbefales

Beslag og stå for boksekasser

Opgaven af ​​stativ til boksning af tasker er at sikre projektilet. I betragtning af den store vægt af stødposen skal boxningsprojektilbeslaget og stativet selv være holdbart, stabilt og beskyttet mod skader.

Produkterne er baseret på slagfast stål. Valget af potentielle købere tilbyder muligheder for installation på gulvet, på væggen eller i loftet. Den optimale løsning til hjemmebrug er et stativ understøttet af en tung base. Sådanne modeller kan suppleres med holdere til hængende frie vægte og aflange understøtninger. På grund af manglen på behovet for kompleks installation ødelægger standen til en pose ikke interiøret og begrænser ikke en atletes evne.

Ønsker du at købe kvalitetskonstruktioner og fastgørelsesdele uden overbetaling? Tjek priserne på webstedet Vivasport.ru, og bestil de bedste produkter med levering i Moskva og Rusland!

 • Træningscykler
 • løbebånd
 • Ellipsetræner
 • Roeremaskiner
 • stepmaskiner
 • Vibrerende massageapparater
 • Ski simulatorer
 • Crossfit kardiovaskulære maskiner
 • Simulatorer til funktionel træning og crossfit
 • Multistantsii
 • Bloker strøm simulatorer
 • Multifunktionelle bænke
 • Fri vægt
 • Bænke og bænkbænke
 • Svensk væg
 • Vandrette stænger, parallelle stænger
 • Gribber, skiver, låse
 • håndvægte
 • håndvægte
 • Sticks
 • Stativ til nakke, skiver og håndvægte
 • Home tennisborde
 • All-weather tennisborde
 • Miscellanea
 • ketsjere
 • gitre
 • Covers
 • Bolde, bolde
 • Dummies til boksning
 • Bokse tasker
 • Handsker til boksning og kampsport
 • Boksebeskyttelse
 • Beslag og stativer til poser
 • Udvidere, seler
 • Bodibary
 • Balanceringsskiver
 • Tovværk, kæder og andet
 • Gymnastiske ringe
 • TRX hængsler
 • Slankende bælter
 • Massage ruller, bolde, pinde
 • Bolde til fitness
 • Mats og tæpper
 • Trænings tasker
 • bøjler
 • Plioboxer (hoppestøtte)
 • Stativer, hjul til push-ups
 • Suit-sauna til vægttab
 • Miscellanea
 • Hop reb
 • Trin platforme
 • Vægtning og vævning veste
 • Vægtløftningshandsker
 • Bælter, håndledbånd
 • båndet
 • Gribeskudder
 • Gravity Boots
 • Manchetter, benstropper
 • sele
 • Tryk hængsler
 • Kalipre: knæpuder, albuebukser, bandager mv.
 • magnesia

Anmod om et opkald tilbage

Forlad os dit telefonnummer, og vi ringer til dig

Indtast din e-mail, og vi vil sende instruktioner om, hvordan du gendanner adgangen til webstedet.

Indtast dit telefonnummer, og vi vil ringe for at blive enige om adresse og leveringstidspunkt. Denne type ordre giver ikke en rabat på 2%. For at få rabat - klik på "Bestil med rabat" og derefter "Checkout"