Sådan repareres plastpaneler på væggen - komplet instruktioner

Hvad er måder at fastgøre plastpaneler på væggen? Hvordan vælger du materiale? Hvilke værktøjer har du brug for? Alt dette og trin for trin instruktioner til installation af plastpaneler.

Polyvinylchlorid er et praktisk og slidstærkt materiale. Det er meget brugt til at dekorere overflader af vægge og lofter. Ved hjælp af en lang række af sine nuancer, former og teksturer kan interiøret gøres stilfuldt og smukt. fordele:

 • materiel immunitet mod fugt
 • et simpelt system til fastgørelse af vægpaneler, som er velegnet til begyndere;
 • lang levetid
 • brandsikkerhed;
 • hygiejne;
 • bekvemmelighed i forbindelse med vask og rengøring
 • lave omkostninger;
 • modstand mod skimmel og meldug.

Plastpaneler - billigt og let at installere efterbehandling materiale

Manglen på PVC-paneler - lav slagstyrke. Det er nødvendigt at omhyggeligt kontrollere det leverede byggemateriale og installere det omhyggeligt.

Før installationen er det nødvendigt at forberede værktøjer og hjælpematerialer, der kan hjælpe i arbejdet:

 • til mærkning - et målebånd med en blyant eller en vaskbar markør;
 • til at skære bladet - en hacksav med små tænder;
 • bygningsniveau, plumb;
 • trekant;
 • til behandling af hjørner - plastprofil eller lameller
 • til fastgørelse på overfladen - skruer, dowel-nails, clamps;
 • perforator, skruetrækker;
 • antiseptisk opløsning, fugemasse, lim.

Tilbehør, der skal bruges i processen:

 • ydre og indre hjørner
 • profiler docking, start og F-formet;
 • Sokkel loft og gulv.

For at spare tid, skal du vælge en butik, hvor hele sættet kan købes på samme sted som hovedmaterialet.

PVC-kendetegn er afhængig af producenten. På markedet er paneler fra Europa og Kina. Med hensyn til kvalitet er det overvældende flertal af medlemmerne af den første gruppe. Styrken af ​​panelet afhænger af tykkelsen af ​​væggene og antallet af stive kanter placeret indeni. Optimal ydelse: Tykkelsen af ​​panelets forside er 2-1.5 mm, antallet af forstærkere er 20-29, lamellens samlede vægt er 2-1,7 kg / m2.

Butikkerne tilbyder en bred vifte af paneler fra Europa og Kina.

Køb ikke, hvis:

 • forstærkere deformeres eller beskadiges
 • uklare linjer på tegningen, slørede kanter;
 • nuancer af paneler fra en stak varierer indbyrdes;
 • ridset overflade;
 • Dimensionerne af segmenterne er forskellige (i dette tilfælde vil fastgørelsen af ​​plastpanelerne til væggen være kompliceret på grund af den løse fiksering).

For at kontrollere, hvor meget materialet er pålideligt, skal du klikke på overfladen med fingeren. Forsiden skal bøje og vende tilbage til sin oprindelige tilstand. Hvis panelet deformeres, indikerer dette, at dets sammensætning indeholder et højt indhold af kridt og en levetid vil være lille.

Beregninger er nødvendige for at undgå overbetaling på grund af yderligere indkøb af materiale. Også tiden er spildt, hvis der ikke er nok byggematerialer. Fastgørelse af PVC-paneler på væggen antyder deres vertikale eller vandrette placering. Valget afhænger af smag præferencer. Beregningen for lodret er som følger:

 1. 1. Vi måler rummet (længden langs omkredsen);
 2. 2. Træk bredden af ​​døren og vinduesåbningerne op.
 3. 3. Del resten med bredden af ​​et panel.

Først skal du måle rummet

Resultatet er antallet af paneler, der er nødvendige for at afslutte lokalet. Til det skal du helt sikkert tilføje et par ekstra enheder, hvis materialet er ved et uheld beskadiget.

Beregning for vandret:

 1. 1. Vi måler rummet i rummet
 2. 2. Træk dør- og vinduesåbningsområdet ud;
 3. 3. Det resulterende tal divideres med arealet af et panel fra det kit, der tilbydes i butikken.

Til den opnåede værdi tilføjer vi 10% - som reserve. Når der installeres vandret, skal materialet skæres, hvilket resulterer i en lille rest i form af stumper.

Under væggenes udsmykning med plast skal du skjule ledningerne til elektricitet. For at gøre dette skal du montere panelet på batten. For at købe den optimale mængde materialer kræves der også beregninger her. Kassen er lavet af metalprofilelementer og strimler af træ.

Til lathing skal du have trælameller og metalprofilelementer.

Fremgangsmåden til beregning af:

 1. 1. Vi måler højden af ​​væggene i rummet;
 2. 2. Det resulterende tal er opdelt af trinnet med at placere skinnerne i den fremtidige kasse (anbefales 50 cm);
 3. 3. Resultatet multipliceres med rummets omkreds - profillængden i løbende målere opnås;
 4. 4. Vi måler højden af ​​hjørnerne i rummet;
 5. 5. Multiplicer med deres nummer - vi får den samlede optagelse af profilen til behandling af hjørnerne;
 6. 6. Vi tilføjer omkredsen af ​​døråbninger og vinduer.

Som følge heraf får du to værdier - længden af ​​lamellerne til batten og vinkelprofilen. Glem ikke at tilføje margin for tilfælde, hvor materialet vil blive beskadiget under installationen.

For værelser med høj luftfugtighed, især badeværelset og badeværelset, er PVC-paneler bedst egnet, fordi de ikke er bange for fugt, svamp og skimmelsvamp. Ved hjælp af moderne indretningsmuligheder kan designen af ​​disse værelser laves stilfuld og koncis uden høje omkostninger. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at købe dyre kollektion fliser - brug PVC.

Processen kan præsenteres i tre versioner:

 • ved anvendelse af klæbemidler;
 • Brug af selvskærende skruer;
 • ved hjælp af klemmer.

Lim er egnet til ideelt lige og glatte overflader. Vælg mellem nogen af ​​dem, der sælges på markedet: flydende negle, universal "Moment" eller specialiseret sammensætning til PVC paneler. Lim vil forenkle og reducere omkostningerne ved at reparere et badeværelse, fordi der ikke er behov for at konstruere en batten. Ulempen ved denne mulighed er vanskeligheden ved at udskifte det beskadigede panel med en ny, da det vil blive fastlimet fast på væggen. Det vil være nødvendigt at fjerne det sammen med det ydre lag af vægdekoration, som derefter skal genoprettes.

Med skruer lettere. Muligheden er praktisk til maskering af rør og ledninger. For at fremskynde processen anbefales det at bruge en skruetrækker. Niveau overfladen er ikke påkrævet. Ulempen er nødvendigheden af ​​at oprette kasser bunden fra træplader. Dette er en ekstra omkostning for tid og penge. Inden vægpaneler monteres på klemmerne, skal der monteres en metalbeklædning på væggen.

Inden du installerer plastpanelerne, skal du forberede basen. For at gøre dette skal du grundigt rense væggene, kittet, lad dem tørre og niveauere. Før dette fjernes den gamle belægning helt fra væggen - tapet, flise eller skrælning maling.

Kittet vil godt skjule alle revner, revner og uregelmæssigheder på væggene. Dråbens størrelse er tilladt op til fem millimeter. Hvis plastik limes til dybe pits eller stød, så vil det deformere eller afskalere med tiden. Hvorfor fjerne gammelt cover fra væggen? Den indeholder støv, snavs og fedt. Alt dette vil forstyrre den normale klæbning af klæbebelægningen. Hvis hvidvaskning påføres væggen, vaskes den grundigt, fedtet rengøres ved hjælp af vaskemidler. Derefter påføres primer sammensætning og væggen er justeret.

Lim påføres på bagsiden af ​​panelet.

Instruktioner for trin:

 1. 1. Forberedelse af væggen: Fjern den gamle belægning, rengør, kitt, sand;
 2. 2. Rengør panelets bagside med en fugtig klud, tør det
 3. 3. Påfør lim på bagsiden af ​​byggematerialet ved hjælp af prikkemetoden i trin på 20 mm;
 4. 4. Sæt forsigtigt PVC-panelet på væggen.

Når du bruger flydende negle som klæbemiddel, banker panelet derefter og kommer ud af overfladen i 5-7 minutter. For sammensætningen kræves obvetrivanie. Efter en kort pause vender PVC tilbage til væggen.

Rammeløs metode involverer ikke dannelsen af ​​vinkler. Som finish er foderet velegnet ved hjælp af almindelige plasthjørner. De har ikke slots, så brug transparent silikone til deres installation.

Når du klipper rundt om stikkontakterne, skal du skære huller til dem. Lav de nødvendige mål og marker det sted, hvor du vil lave en udskæring. Under arbejdet er det nødvendigt at slukke for el.

Plinths er installeret sidst. Selvdrejende skruer bruges til dette - ved hjælp af dem er materialet fastgjort til væggen, før hullerne bores. Samlingsområderne mellem lamellens segmenter er fyldt med silikoneforsegling eller konventionelt monteringsskum. Dette skal gøres, så fugt ikke falder under plastfladen af ​​den fornyede væg.

Det moderne marked tilbyder universelle klæbemidler:

 • Moment of crystal;
 • Clayberite 636;
 • Emfikol 34012A.

Til PVC-paneler kan du vælge universelle klæbemidler

De er velegnet til PVC-fastgørelsesdele uden professionel hjælp. Eksperter bruger lim til plastik. Den grundlæggende valgregel - køb i en specialbutik. På denne måde beskytter du dig mod køb af falsk eller penge udløbet. Hvis du beslutter dig for at købe lim til PVC på markedet, skal du være opmærksom på fremstillingsdatoen og udseendet af pakken. God kvalitet lim vil give:

 • hurtig indstilling med overflader;
 • lang og pålidelig fiksering
 • modstand mod temperatur ekstreme, fugt, frost.

For at fikse plasten anbefales det ikke at anvende smeltepunkt. Til dette formål kan du som ekstraudstyr tage et ikke-ekspanderende fugemasse, frigivet på basis af polyurethanskum. Det har plasticitet og klæber godt til vægpanelet.

Ofte såkaldt. "Forklæde" i køkkenet er lavet ved hjælp af udvidet ler eller flise. Men du skal kunne lægge fliser. Dem, der ikke ønsker at bruge penge på mesterens opkald og har tillid til deres evner, kan udstyre køkkenet ved hjælp af PVC-paneler. Moderne versioner af plast succesfuldt efterligner dyre samlinger af keramiske fliser.

Nemt at installere køkkenpanel forklæde

Teknologi "i rummet" kræver ikke brug af drejning, klæbemiddelsammensætning og specielle fastgørelsesanordninger. Den er velegnet til små køkkener, hvor arbejdsområdet er dækket af et panelark. Trinvise instruktioner:

 1. 1. Placér panelet på bordpladen med underkanten, skær materialet i overensstemmelse med de ønskede dimensioner af det foreslåede "forklæde";
 2. 2. Sæt den øverste del bag ophængsskabet, så det pålideligt trykker arket mod væggen; fiksering kan forbedres med parentes;
 3. 3. Fastgør panelets nederste del ved hjælp af en sokkel - den skal fastgøres sikkert på bordpladen, det er bedre at vælge en massiv og holdbar mulighed for gulvet.

Fordelen ved denne metode er, at "forkladen" til enhver tid nemt kan ændres til en anden.

Før dækket skal væggen rengøres, men uden alvorlig udjævning af overfladen. Redecorating et badeværelse, badeværelse eller køkken kræver yderligere behandling af vægge med en antiseptisk sammensætning og vandtætning.

I rum med høj luftfugtighed anbefales en metalramme.

Til fremstilling af kasser taget træstænger 2x2 cm. For værelser med høj fugtindhold - bade og brusere - anbefales metalelementer. Før du bruger træmateriale, tørres grundigt for at undgå mulig deformation. Barer behandles med antiseptisk. Hvis du vælger at bruge metal, skal du vælge et profilelement, der er mærket UD (hoveddelen af ​​konturen) og cd (konturstyringer).

Oprettelse af kasse design skal begynde med opmærkning. Først definerer vi det lavere niveau - det kan være på gulvet eller højere, afhængigt af design ideen. Den nederste sokkel installeres her. Som et vartegn, tag den mest fremtrædende del af muren - det bestemmer battenes overordnede indsnit. Når du arbejder med træ, skal du tilføje 2-3 mm til indrykket. Dette skal gøres, fordi Træ selv under den ubetydelige indflydelse af fugt er deformeret.

Så bestemmes den øverste linje af batten og laterale niveauer. Til nivellering af toppen og bunden skal du bruge bygningens niveau, til siderne - plumb. Fastgørelse er lavet på direkte suspensioner. Skruer er arrangeret i trin på op til 25 cm på træ og op til 15 cm på metal. Stænger fastgjort først omkring kanterne og derefter til midten. Med dette undgås uregelmæssigheder og unøjagtigheder.

Efter montering af top-, bund- og sidespor fortsæt til installationen af ​​intern. Dette gøres under hensyntagen til valget af lamellernes type arrangement - lodret eller vandret. Derefter fastgøres lamellerne i forhold til de indre skinner vinkelret.

Rørene skal være under gitterrammen.

 1. 1. Monter lister - ekstern, intern (hjørne, bund, top);
 2. 2. Fastgør det første panel og reparer det ved hjælp af en klyaymer (lamellens kanter går ind i den øverste og nederste profil);
 3. 3. Det andet panel indsættes i den første låses spor, ligeledes fast, og så videre;
 4. 4. Sæt materialet til væggen.
 5. 5. Vi fastgør det sidste panel, idet der tages højde for at det passer godt ind i hjørnet.

Hvis der er rør i rummet, der skal skjules bag panelerne, er kassen dannet med en sådan konto, at de vil være under rammen. Yderligere hjørner vil blive påkrævet. Tællere, ventilkraner og andre elementer, der skal åbnes med jævne mellemrum, kan skjules bag en dekorationsdør. For at gøre dette skal panelet til guiden være "plantet" på små sløjfer.

Vælge og installere PVC paneler i badeværelset, badeværelset, i køkkenet, følg reglerne:

 • Du bør ikke kombinere plast med dyre efterbehandling materialer - sten, flise, granit, det vil se smagfuldt;
 • For små værelser skal du vælge paneler med lys nuancer eller med fotoudskrivning;
 • for værelser med høj luftfugtighed passer glatte materialer; Udtalt og dyb tekstur vil kræve konstant rengøring, ellers vil der opstå en skimmelsvamp eller svamp;
 • Når du vælger paneler, skal du holde dig til det samlede ensemble og farveskemaet i indretningen.

Plastpaneler er et unikt moderne produkt, som du kan oprette utrolige billeder med. Har en lille fantasi, vil du være i stand til at gøre dit hjem unik og original. Undersøg de foreslåede instruktioner og fortsæt med at reparere!

Sådan repareres plastpaneler - trin for trin instruktioner

Tænker på reparationen, vi vil altid få et glimrende resultat, og samtidig gøre uden unødige omkostninger og opfylde minimumstiden. Et andet vigtigt punkt er, at reparationer ikke forårsager mange problemer, ikke efterlader snavs og ikke i høj grad forstyrrer naboerne.

En fremragende løsning i dette tilfælde ville være installationen af ​​plastpaneler. Vores instruktioner hjælper dig med at forstå, hvordan du fastgør plastpaneler. De er let monteret på væggene eller loftet, og derfor behøver du ikke at overflade overfladen.

Plastpaneler er nemme at rengøre og er ideelle til værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, sauna, kedelrum). En række farver og teksturer hjælper med at skabe et unikt og hyggeligt interiør. Til installation af sådanne paneler er nok til at få nogle få værktøjer til rådighed.

Nødvendigt værktøj og forberedende forberedelse

De nødvendige værktøjer til fastgørelse af plastpaneler findes i næsten ethvert hjem:

 • elektrisk boremaskine;
 • hacksav til træ;
 • sakse og hacksav;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • målebånd, bygningsniveau, blyant eller markør;
 • hammer hæftemaskine;
 • trappestige.

For det første måler du måle arbejdsfladen ved hjælp af et målebånd, så du kan beregne den krævede mængde materialer korrekt.

Overfladen skal være fri for tapet. Hvis panelerne holder fast, skal væggene eller fliserne rengøres fra maling og støv.

Før installation anbefales det at modstå plastpaneler i mindst en halv time ved stuetemperatur. Skynd dig ikke for at fjerne beskyttelsesfilmen inden færdiggørelsen af ​​installationsarbejdet, det vil hjælpe med at opretholde panelets præsentation.

Funktioner af installation og procedure

Fastgøringspaneler producerer enten direkte på væggen eller på den forberedte på forhånd af kassen. For at blive monteret på væggen skal den være helt flad. Crate er træstænger eller lameller, der skrues til overfladen i en vis afstand fra hinanden. For vægge bør bredden mellem lamellerne ikke overstige 30 - 40 cm, til loftet - højst 30 cm. Lister til beklædningen er monteret på væggen vinkelret i forhold til panelernes retning.

Hvis væggen, hvorpå latherne er fastgjort, er træ eller andet, hvor de selvskærende skruer let kan skrues ind, så er det bedst at bruge dem til fastgørelse af stængerne. Hvis væggen er beton eller mursten, er det bedst at feste stængerne med dowel-negle eller med konventionelle dowels og skruer.


Et eksempel på fastgørelse af kasser under plastpaneler.

Før du kommer på arbejde, skal du forstå, hvordan du korrekt fastgør plastpaneler på væggen.

 • Hvis du beslutter dig for at fastgøre panelerne til kassen med negle, så husk at genanvendelse af materialet vil være umuligt, for sandsynligvis under demontering vil panelets integritet blive overtrådt.
 • Den bedste monteringsmetode er ved hjælp af klemmer.
 • Men brugen af ​​hæfteklammer, der drives ind med en speciel hæftemaskine, er også en god mulighed.
 • En anden god mulighed for montering af paneler er skruer.


De mest almindelige metoder til fastgørelse af plastpaneler.

Når du har besluttet på metoden til montering af panelerne, skal du gøre følgende trin:

Først monteres beslagene: det endelige element, en ekstern eller indvendig vinkel. Hvis panelet dækker væggen til loftet, skal du fastgøre loftsplinten på det øverste tømmer.


Tilgængelige typer af tilbehør til plastpaneler.

Sæt panelet i fastgørelsen med en smal monteringshylde. Panelet er fastgjort på siden af ​​den brede monteringshylde med negle eller beslag.

Efter at være sikker på at det første panel er installeret fladt, indsæt den næste, smalle ende i sporet i det foregående panel. Prøv at passe panelerne tæt på hinanden.


Installation af den nødvendige hardware og det første plastpanel.

Det sidste plastpanel, der fuldender rækken, skal du indsætte kraftigt mellem det endelige element og det foregående panel. Hvis panelet skal reduceres i bredden, skal du afskære overskuddet med en kniv, der bevæger sig langs panelet.

Video: Montering af flåder, tilbehør og PVC paneler

Funktioner montering af plastpaneler på væggene

Hvis rummet er tørt og væggene er glatte, kan panelerne monteres direkte på væggen uden at bruge en batten.


Fastgør panelerne til at klæbe direkte til væggene uden at bruge en batte.

I et rum med høj luftfugtighed skal en plast- eller metalmonteringsprofil anvendes som en batten. I dette tilfælde er panelerne fastgjort til skinnerne med specielle klip, hvilket letter installation og demontering af konstruktionen.


Fastgørelsespaneler med plastikprofil med specielle klip.

Udvidelsen af ​​materialet bør overvejes, når temperaturen ændres, så når du justerer panelernes højde, skal du efterlade et lille hul. Hvis der anvendes en bred stang til batten, kan et varmeapparat eller lydisoleringsmateriale placeres i det resulterende rum mellem væggen og panelerne.

Funktioner installation af plastpaneler på loftet

Overvej nu metoderne til fastgørelse af plastpaneler til loftet. Før installationen er det nødvendigt at bestemme afstanden mellem panelerne og loftet. Denne afstand afhænger af typen af ​​belysning. Hvis du planlægger at installere indbyggede lys, skal afstanden være mindst 10-15 cm, så du kan helt skjule ledningerne. Markér lampens steder i forvejen med en blyant, skær hullerne ud og installer belysningen på belysningsenhederne.


Metal drejning til montering af plastpaneler på loftet i badeværelset.

Så udfører du de samme trin som ved installation af panelerne på væggene. I et værelse med et fladt loft kan du uden kasser. Loftsplint før arbejdet påbegyndes, monteres på tre vægge. Brug bygningens niveau til jævn placering af paneler.

Når du installerer plastpaneler i et rum med høj luftfugtighed, skal du fylde loftgabet med silikoneforseglingsmiddel for at opnå fuld vandtætthed.

Nyttige tips til montering af plastpaneler:

1. Skær og bor panelerne, vend med forsiden opad. Brug en hacksav, håndsav eller konstruktionskniv til skæring. Brug altid specielle briller for at beskytte dine øjne.

2. Påfør limen direkte på væggen. Brug glatte linjer til at tegne et gitter, hvilket ikke efterlader tomme områder. Brug kun specialkonstruktion lim "flydende negle".

3. Hammer negle ind i panelet under installationen, pas på ikke at ramme hammeren på overfladen, ellers vil der være buler.

4. Rengør plastpanelene med sæbevand. Brug ikke slibemidler, grove skuremidler eller opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler.

Nu ved du, hvordan du laver plastpaneler på væggen og hvordan man plejer dem. Installation af plastpaneler kræver ikke meget tid og kraft til enhver nybegynder. Ved at vælge dette nemme at installere materiale kan du skabe et unikt interiør med dine egne hænder. Blandt de forskellige paneler, der efterligner sten, træ, papir af forskellige farver, vil du helt sikkert finde en mulighed for din smag.

Sørg for at se på videoen nedenfor, det viser meget klart processen med installation af plastpaneler.

Valg af tilbehør til PVC-paneler

Plastpaneler har en række vigtige driftsegenskaber, og de betragtes desuden som miljøvenlige og harmløse materialer, derfor bruges de ofte til indvendig beklædning. For at gøre installationen af ​​materialet, de nødvendige komponenter - fittings, passende fittings, valgt på grundlag af forskellige parametre af belægningen.

Formål med tilbehør til plastpaneler

PVC væg og loftpaneler er en funktionel og holdbar belægning, den er repræsenteret af en stor palette af farver, har en anden tekstur og er ideel til dekoration af boligområder. Ark er lavet af polymerblanding ved hjælp af specialudstyr - maskiner til æltning eller ekstrudering. Klippede lameller er malet med organiske farvestoffer, og oven på lærredet er dækket af antistatisk og beskyttende lak - derfor ser materialet ud godt og har høj ydeevne.

Til installation er det imidlertid ikke nok at hente en perfekt plastbelægning - du skal købe beslag og fastgørelsesanordninger, som i øjeblikket ikke blot er et sæt af individuelle dele, men også en multifunktionel og teknologisk mekanisme, der udfører forskellige opgaver.

Formål med komponenter til PVC-montage:

 • fastgørelse af panelerne til loftet, vægge og gulvbelægning;
 • forbindelsen af ​​trim-segmenter med forskellig tykkelse;
 • design og forbindelse af leddene i forskellige vinkler
 • dannelsen af ​​strukturer af enhver skala og form.

Hovedmaterialet til fremstilling af tilbehør er stål af høj kvalitet, selv om nogle dele kan fremstilles af legeringer baseret på magnesium, titanium, aluminium, trykbehandlet. Polymerelementer anvendes snarere til dekorative rammer end til at skabe slidstærk beklædning.

Et karakteristisk træk ved de anvendte profiler er brugervenlighed - de er nemme at tilpasse til de krævede dimensioner, skære af med en almindelig konstruktionskniv. Ekstern støbning i nogle tilfælde er det bedre at klæbe med klæbemidler, da panelerne ikke udsættes for skade og deformation.

Typer af komponenter til efterbehandling af PVC-plader

Hjælpedele til installation af plastfragmenter fremstilles i overensstemmelse med standarderne for GOST 19111-2001, som taler om deres kvalitet og sikkerhed.

Til montering anvendes forskellige typer støbning.

 • U-formet profil, start eller start - stangen, der begynder med lægning af loftsvasker, dækker de tværgående flader af panelerne. Hvis produktet bruges til vægge, vil det blive brugt til at lave vindueskråninger og døråbninger.
 • Endprofilen i tværsnit ligner bogstavet F, og dens centrale tværstang skyves fremad i sammenligning med den øverste. Delen er beregnet til dekorative indramning af plastikled, hjørneforbindelser, dør- og vinduesåbninger.
 • Den forbinder H-formede stang er designet til at forbinde panelernes korte sider og øge deres længde, når det ikke er nok.
 • Eksternt og indvendigt hjørne - dele, der er nødvendige for tilslutning og udformning af ydre og indre vinkler.
 • Hjørnet er universelt - på grund af evnen til at bøje i nogen vinkel, bruges den til at indlejre hjørner og samtidig udføre opgaven med at dekorere.
 • En generel byggevinkel (dekorativ) er nødvendig for at forsegle ydre plastikled i en vinkel på 90 grader.
 • Loftplade (filet) bruges til at glatte overgangen fra væggene til loftoverfladen, dækker panelernes samlinger.
 • Eksterne og indvendige hjørner er også nødvendige for loftet cornice såvel som til de forbundne dele, når det ikke er tilstrækkeligt langt i værelser med et stort område.
 • Plast- og galvaniserede stålplader er designet til konstruktion af beklædning, de letter og fremskynder samlingen af ​​PVC-paneler.

Komponenter vælges under hensyntagen til tykkelsen af ​​polyvinylchlorid, en vis farve af efterbehandlingsklude. Og der skal også lægges vægt på plastikfastgørelsens holdbarhed, som bygger på pålideligheden.

Fastgørelseselementer til plastik

Metoden til montering af PVC-paneler, det vil sige at fastgøre dem på væggene og loftet, afhænger af rummets egenskaber - fugtighedsniveau, krumning af arbejdsflader, tilgængelighed af kommunikations- og temperaturbroer. I hvert tilfælde anvendes visse fastgørelsesdele, som vil blive diskuteret.

Der er tre måder at fastsætte.

 • Det mest billige og enkle middel til at fastgøre plast er silikone lim eller "flydende negle." Du skal vælge en speciel varmebestandig type værktøj. Silikone tørrer hurtigt, har høj styrke, giver mulighed for montering af paneler på kort tid, men den kan bruges med en perfekt flad overflade af væggene. Desuden under reparation tillader denne metode ikke at erstatte den beskadigede PVC-lamell.
 • Ved opførelse af et plastikhusramme kræves der ofte fastgørelsesklemmer såsom klumper eller negle - alt afhænger af væggets og loftets materiale. PVC paneler har specielle tunger på deres overflade, som er under slots, og de er faste. Baseret på det faktum, at kassen normalt er lavet af træstænger, er de fastgjort med dykker med polymermuffer. Du kan desuden bruge "flydende negle". Denne metode har sine ulemper - opførelsen af ​​en ramme fremstillet af træ er forbundet med såning af et tømmer og belægning med antiseptiske midler, og det tager meget tid.
 • Et særligt sted i installationen tager klyimery. De er forskellige i størrelse, men som regel ikke mere end 50 mm. Disse er specielle monteringsplader i form af beslag af galvaniseret jern, har fastgørelsestunge og huller til negle og dowels. Normalt er disse dele inkluderet i kittet til kasser. Monteringsklipsen klikker ind i spaltesporet i én bevægelse, så du kan bruge det selv uden at trykke selvskærende skruer og negle, da en sådan fastgørelse er helt pålidelig.

Klyaymery - universelle dele, i modsætning til negle, beskadiger de ikke leddene og låserne af panelerne, passer godt til overfladen og giver høj kvalitet samling. På trods af fastgørelsesstyrken af ​​beslagene forbliver der minimal krumning, der gør det muligt for vægge at falde igennem med panelernes integritet.

Selvfølgelig er monteringsklip mere foretrukket på baggrund af andre fastgørelseselementer;

Brug af komponenter til installation

For at installere PVC lameller har du brug for et elektrisk stiksav, en flad skruetrækker, niveau, en metal sav, et målebånd, en skruetrækker, klemmer og selvskærende skruer ("bugs").

Arbejdsalgoritme:

 • Første beklædning er færdig - den kan være lavet af metalprofiler eller tømmer med en sektion på 2x2 cm;
 • føringsskinner fastgøres til væggenes eller loftets bund ved hjælp af galvaniserede stålspåner eller selvskærende skruer; et indsnit fra deres kant er nødvendigvis tilbage;
 • hvis der er stød, skal strukturen udjævnes med træforinger;
 • Startprofilen er fastgjort i venstre hjørne, hvorfra samlingen begynder;
 • et panel er monteret på det fra nederste hjørne og fastgjort med skruer for at forhindre skader på plastik; fastgørelseselementerne må ikke strammes for meget;
 • næste ark tæt indsat næste, er det ønskeligt, at der ikke er nogen kløft mellem dem.

For at pladerne skal tilslutte hinanden organisk, er det nødvendigt at forbinde dem korrekt - panelet indsættes i hjørnet med en spids, hvorigennem rillen forbliver åben for det næste ark. Hvis der er et hul i nærheden af ​​spissen, beskæres det omhyggeligt.

Så skal du fastgøre lamellen på batten og nu har du brug for kleimer - dens kroge trækkes ind i rillen, så er elementet presset tæt. Fastgørelsen er fastgjort med specielle skruer. For plastik anvendes beslag med højder op til 2 mm. Fire af disse dele er nok til 2 meter lange, men med en stor omkreds kan deres antal øges. Når der arbejdes med en skruetrækker, sker det, at "bug" drejer monteringsklipset, men det kan presses og fastholdes med en skruetrækker.

Ved installation af PVC er det vigtigt at fokusere på nogle punkter.

 • Siden montagen begynder med installationen af ​​kassen, skal du installere lamellerne korrekt. Specielt omhyggeligt ved hjælp af niveauet kontrolleres placeringen af ​​panelet først installeret.
 • I løbet af arbejdet skal du overvåge nøjagtigheden af ​​at passe individuelle websider af materiale. Mellem dem bør der ikke være store huller. Derfor skal pladerne forsegles så meget som muligt.

Loft og F-formede bundplader skal altid monteres sidst. På trods af at listerne er designet til dekoration, styrker de desuden kanterne af den eksisterende struktur.

Sådan fikseres PVC-paneler til væg og loft på forskellige måder

Artiklen vil diskutere, hvordan man fastgør PVC-paneler til væggen og til loftbunden: Mulige muligheder for at fastgøre materialet på overfladen, grundlæggende trin-for-trin teknologier, nuancerne ved at bruge materialet korrekt og skabe design i rum, der bruger det, vil blive undersøgt i detaljer. Visuelle eksempler på badeværelset, køkkenet, balkonen og andre faciliteter vil også blive leveret.

Fastgørelse af PVC-paneler til væggen kan ske med lim, skruer eller klyaymerov

Sådan repareres PVC-paneler til væg- og loftbasis: Generelle oplysninger

Paneler lavet af polyvinylchlorid er praktiske og holdbare. Af denne grund er de meget brugt til at dekorere overflader af vægge og lofter i huset. På grund af det store udvalg af former, farver og teksturer kan interiøret baseret på dette materiale være stilfuldt og smukt.

Gode ​​råd! Brug til reparation af badeværelsespanelet PVC. Dette materiale er hygiejnisk og absolut ikke bange for vand, så det kan bruges i de områder, hvor andre efterbehandlingsmuligheder ikke er egnede. På internettet er der ikke kun billeder af PVC-badeværelsespaneler, men også designmuligheder med dette materiale i køkkenet, på toilettet, på balkonen eller loggia, i saunaen.

PVC-paneler har mange fordele, herunder f.eks. Holdbarhed, brandmodstand, nem installation

 • modstand mod fugt
 • Praktisk installationssystem, som selv en begynder kan klare;
 • lang levetid
 • brandsikkerhed;
 • modstand mod skimmel, svampe og andre mikroorganismer;
 • hygiejne;
 • lethed og pleje
 • overkommelig pris.

I netværket kan du snuble over et foto af PVC-paneler i køkkenet, i stedet for fliser, ser dette materiale ikke mindre smukt ud, mens prisen er meget lavere end flisen.

Ulempen ved PVC-paneler indbefatter et lavt niveau af slagstyrke. Derfor bør du omhyggeligt kontrollere processen med at transportere materiale fra indkøbsstedet til arbejdsområdet. Når du installerer PVC vægpaneler med egne hænder, skal du også være forsigtig med ikke at beskadige dem.

Væggene i køkkenet er delvist dekoreret med PVC paneler.

Inden du installerer PVC-panelerne på badeværelset eller i et andet rum, skal du forberede de værktøjer og materialer, der er nødvendige for at udføre efterbehandling. De bør altid være til stede.

For at reparere rummet med PVC paneler vil der være behov for:

 • roulette og blyant (til mærkning);
 • hacksave med fine tænder (til skæring materiale);
 • bygning niveau;
 • gon;
 • PVC paneler;
 • plastprofil til PVC-paneler eller -plader;
 • et sæt fastgørelseselementer (skruer, dowel-nails, cleats);
 • perforator og skruetrækker;
 • antiseptisk opløsning og fugemasse
 • loftsplinter.

Selv en begynder kan klare afslutningen af ​​rummet med PVC paneler.

På samme tidspunkt udvælges og købes materiale. På markedet er der paneler med en anden type belægning, som kan være blank eller mat. Derudover bruger producenter forskellige teknologier til anvendelse af mønstre og mønstre.

Styrkeegenskaber afhænger af panelets vægtykkelse såvel som antallet af stivere, som er placeret indeni.

Gode ​​råd! For at teste materialet for styrke, tryk forsigtigt på overfladen af ​​plastik med din finger. Hvis panelet er bøjet, betyder det, at det har en lav indikator for styrke og kort levetid.

Egenskaber ved valget af materiale til vægbeklædning PVC-paneler

Polyvinylchloridpaneler fra forskellige producenter har forskellige egenskaber. Vær sikker på at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet.

For at købe et kvalitetspanel skal du undgå at købe materiale, hvis:

 • forstærkere beskadiget eller deformeret

Dekorative PVC vægpaneler med blomstermotiver

 • linjerne på forsiden af ​​panelet er ikke tydeligt udtrykt, der er uskarphed eller kantlinjen er sløret;
 • lameller er forskellige fra hinanden i skygge;
 • overfladen er ridset;
 • Lamellernes dimensionsparametre falder ikke sammen (i dette tilfælde kan teknologien til fastgørelse af PVC-paneler til loftet eller væggen ikke kun være kompliceret, men også umuligt, da elementerne ikke bliver ordentligt fastgjort).

Karakteristik af de gennemsnitlige europæiske og kinesiske paneler (sammenligningstabel):

Sådan fastgøres PVC-panelet til loft og væg: foreløbige beregninger

Før du fastgør PVC-panelet, er det nødvendigt at lave foreløbige beregninger af materialet til færdiggørelse af væggen.

Gode ​​råd! Vær sikker på at beregne mængden af ​​materiale. Dette giver dig mulighed for at undgå overbetaling eller yderligere køb af paneler, hvis de ikke er nok. Ved at udføre foreløbige beregninger sparer du både tid og penge.

Ved montering af PVC vægpaneler kan lamellerne placeres vandret og lodret. Det afhænger af dit ønske. Beregning af materiale til lodret installation er som følger:

 1. Værelset måles (længden af ​​rummet omkring omkredsen).
 2. Fra den opnåede værdi trækkes bredden af ​​vinduet og døråbningerne.
 3. Resten er divideret med en lamellas bredde.

Et eksempel på beregning af paneler til afslutning af loftet i badeværelset på to forskellige måder

Som følge heraf får du det krævede antal paneler til efterbehandling af værelset. Sørg for at tilføje et par ekstra lameller, hvis du ved et uheld beskadiger et af elementerne under installationen.

Til en vandret finish anvendes en lidt anden beregningsordning:

 1. Det samlede areal af rummet måles.
 2. Aftrukket område af vindue og døråbninger.
 3. Den resulterende værdi divideres med arealet af en lamell.

I dette tilfælde skal mindst 10% af panelerne tilføjes til den modtagne mængde. Dette øjeblik skyldes det faktum, at når loftet er vandret trimmet med PVC-paneler såvel som ved arbejde med vægge, står hovedet over for behovet for at skære materialet. Resultatet er en større mængde byggaffald.

Beregning af forbrugsstoffer til drejning under PVC-paneler

Hvis du har til hensigt at installere PVC vægpanelerne med dine egne hænder over bunden af ​​batten, skal du udføre yderligere beregninger af antallet af forbrugsstoffer til dette design. Som byggemateriale til battene kan der anvendes metalprofilelementer eller lameller af træ.

Træflader eller metalprofiler kan bruges som materialer til konstruktion af slangen

Først skal du måle højden af ​​væggene i rummet. Derefter divideres denne figur med trinnet med at placere skinnerne i kassen. Resultatet af disse beregninger multipliceres med rummets omkreds. Du får længden af ​​profiler eller lameller i løbende målere.

Vær opmærksom! Træ- eller metalelementer er som regel placeret i 50 cm skridt fra hinanden.

For at beregne måle højden af ​​hjørnerne i rummet og multiplicere denne indikator med deres nummer. Som følge heraf får du en samlet optagelse af vinkeltypeprofilelementer. Til denne værdi tilføjes omkredsen af ​​døren og vinduesåbningerne i rummet.

Brug af PVC-paneler: Sådan repareres plastlameller til badeværelsesvæggen

Talrige fotos af PVC-paneler i badeværelset, som kan findes ved at browse hjemmesider og reparere magasiner i huset, tyder på, at denne type materiale er ganske populært blandt forbrugerne.

Ved hjælp af plastpaneler til vægge kan du oprette et moderne koncisdesign både på badeværelset og i ethvert andet rum.

Afslutning af et badeværelse med PVC paneler kan gøres på tre forskellige måder:

 • ved anvendelse af klæbende sammensætning;
 • Brug af selvskærende skruer;
 • ved hjælp af klemmer.

Anvendelsen af ​​klæbemiddelsammensætningen vil være effektiv, hvis du skal håndtere helt glatte og glatte overflader.

Typer af lim til PVC-paneler i badeværelset:

 • specialiseret klæbemiddel sammensætning til PVC lameller;
 • universel sammensætning "Moment-installation";
 • flydende negle.

Tilbehør til installation af PVC-paneler

Installering af lamellerne med lim forenkler og reducerer omkostningerne ved reparationer i badeværelset, da der ikke er behov for at bygge en kassestruktur.

Der er ulemper ved den klæbende fikseringsmetode. I tilfælde af beskadigelse af finishen kan den ødelagte lamell ikke udskiftes med en anden. Desuden vil den efterfølgende reparation blive kompliceret ved fremgangsmåden til demontering af den gamle coating, hvilket er vanskeligt at fjerne fra væggen.

Fastgørelsesskruer mere bekvem og pålidelig. At arbejde behøver nødvendigvis et hjælpeværktøj i form af en skruetrækker. Ellers vil reparationen blive forsinket betydeligt.

Vær opmærksom! Før du fastgør PVC-panelet i badeværelset med selvlukkende skruer, er det ikke nødvendigt at niveauere overfladen.

Producenter tilbyder et bredt udvalg af dekorative plastpaneler til at vende mod badeværelsesmure.

Ulemperne ved denne fremgangsmåde indbefatter behovet for at opbygge en rammebase i form af en skovl fremstillet af træ. Dette medfører ekstra tid og penge.

Klyaymery giver hurtig og pålidelig fastsættelse af lameller på en vægoverflade. I dette tilfælde bør rensestrukturen være metallisk.

Gør badeværelset trimpaneler med PVC: Interessante ideer, fotos

Plast efterbehandling åbner op for store muligheder med hensyn til badeværelse design - fotoet af PVC paneler i designet af dette værelse ser stilfulde og spektakulære. En række farver og yderlige egenskaber ved materialet giver dig mulighed for at arrangere rummet i forskellige stilarter.

Stilfuldt badeværelse i et privat hus er indrammet med plastpaneler.

I dag er miljøvenlige interiører meget populære. Selvfølgelig hører plast ikke til kategorien miljøvenlige og naturlige materialer, men i badeværelset giver PVC paneler med en træagtig tekstur en glimrende efterligning af etno-stilen. Installation af PVC-paneler i badeværelset på væggene er ideelt kombineret med loftindretningen, lavet med lameller.

På badeværelset er PVC-paneler, der efterligner klinkegulve, så naturlige, at de næsten ikke kan skelnes fra ægte fliser. I dette tilfælde opnår du betydelige besparelser med hensyn til materielle indkøbsomkostninger, da plastlameller vil koste meget mindre end keramiske fliser. Ved reparation af badeværelset med PVC-paneler under flisen har du mulighed for at arrangere værelset i neoklassisk stil og tilføjer friser, kolonner, kantsten eller den klassiske version af finishen.

Gode ​​råd! Det anbefales ikke at designe badeværelset, samt i indretningen af ​​toilettet, PVC paneler kombineret med efterbehandling materialer fra det dyre segment. Kvarteret af PVC med marmor ser ikke kun smagløst ud, men samtidig er præsentationen af ​​natursten også helt tabt.

Når man vælger materialer til afslutning af et badeværelse eller toilet, er det bedre at vælge lyse farver - sådanne paneler ser særligt fordelagtige ud i disse værelser.

På billedet af toiletternes efterbehandling med PVC-paneler ser lysfarvesystemet meget fordelagtigt ud. Takket være dette kan et lille badeværelse tilføje yderligere volumen. Moderne designmuligheder for badeværelser omfatter brugen af ​​produkter med fotoudskrivning eller mosaikinstallation.

Sådan lim PVC-paneler til badeværelset: anbefalinger

Til afslutning af badeværelser anbefales det at anvende plastiske lameller med en ikke meget udtalt tekstureret overflade. Faktum er, at volumetriske teksturer kan være et glimrende grundlag for dannelsen af ​​mug- og svampesporer. Hvis du køber materiale med store reliefspor på overfladen, vil det være svært at passe om finishen senere.

Den måde, PVC-paneler er fastgjort til væggene i badeværelset, har nogle fordele:

 • sparer penge - gennemsnitspriserne på panelerne med standarddimensionale parametre ligger i området 200-300 rubler / stykke. Omfanget af markedsværdien af ​​materialet dækker priser fra 100 til 500 rubler / stk. Denne indikator afhænger af kvaliteten af ​​produkter og design;

PVC paneler er let fastgjort til væggene med klæbemidler

 • hygiejne og sikkerhed - lamellens overflade absorberer ikke ubehagelige lugte, er nem at rengøre med en svamp og sæbeopløsning;
 • højt modstandsdygtigt mod fugt. Af denne grund er materialet velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Denne ejendom gør det muligt at afslutte loggia med PVC paneler, samt en balkon, en korridor og endda et køkken;
 • enkelhed i installationssystemet - for dette er det nok at have færdighederne til at bruge en byggestifter og en skruetrækker;
 • Praktisk - På fotoet af badeværelset efterbehandling PVC paneler er ikke synlige kommunikationssystemer. Materialet bruges til beklædning af kommunikationsbokse, hvor alle rør, ventiler og andre elementer er placeret.

Vær opmærksom! Plastpaneler har fremragende præstationsegenskaber: Lav grad af brandbarhed, termisk og lydisolering.

Plastpaneler - en praktisk og budgetmulighed for at vende mod badeværelsesmure

Sådan lim PVC-paneler på væggene uden brug af kasser

Inden du limer det dekorative PVC-panel på vægoverfladen, er det nødvendigt at forberede basen. Denne teknologi kræver en grundig rengøring af væggene med deres efterfølgende justering. Fejl i valg af lim er også uacceptabelt.

Overfladebehandling omfatter:

 • fuldstændig fjernelse af den gamle coating
 • eliminering af revner
 • overflade udjævning.

Tilladt størrelse falder inden for 5 mm. Hvis gruberne og støvene bliver dybere, vil plastikken skille af eller deformere med tiden. Fedt, støv, snavs kan være til stede på overfladen af ​​væggene. Disse partikler forstyrrer limens normale vedhæftning. Derfor er det tilrådeligt at vaske hvidvaskningen fra væggens overflade, rengør fedtet med et effektivt rengøringsmiddel og anbring en primer sammensætning.

Listen over universelle klæbemidler:

 • Emfikol 34012A;
 • Clayberite 636;
 • Krystal øjeblik.

Ved installation af PVC-paneler kan du bruge et ikke-ekspanderende fugemasse baseret på polyurethanskum eller flydende negle

Disse forbindelser kan anvendes til montering af PVC-paneler med egne hænder, men eksperter anbefaler brug af speciallim til plast.

Tegn på kvalitativ sammensætning:

 • gennemsigtighed efter tørring og dannelse af et filmlag;
 • Modstand mod virkningerne af pludselige temperaturforandringer, fugt og frost (af denne grund fandt man på internettet så ofte fotofinish-balkoner med PVC-paneler);
 • hurtig indstilling
 • pålidelig og langsigtet fiksering.

Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at anvende smelte til at fastgøre plasten.

Du kan bruge et ikke-ekspanderende fugemasse baseret på polyurethanskum eller flydende negle. Disse materialer er plastik og fastgør panelerne på væggen.

Plastplader til keramiske fliser på væggene i det kombinerede badeværelse har et attraktivt udseende

Dekorative paneler PVC mosaik: hvordan man limer, video instruktion

For at lære at klæbe en PVC mosaikplade, skal du bruge trinvise instruktioner, der gælder for almindelige lameller.

Phased udførelse af proceduren:

 1. Rengøring af panelets bagside med en fugtig klud.
 2. Tørring af panelet (inden limning af PVC-mosaikpladerne, overfladen af ​​materialet skal være helt tørret - først efter at limen kan påføres).
 3. Påføringen af ​​klæbemiddelsammensætningen på bagsiden af ​​prikkemetoden i trin på 25-35 cm
 4. Monter panelet på væggen.

Hvis du bruger flydende negle i dit arbejde, skal panelet derefter være let tappet og igen revet af overfladen. For bedre vedhæftning kræver limning chapping i 5-7 minutter. Derefter skal du fastlåse sladen på plads igen.

Polyvinylchloridpaneler er nemme at rengøre og mister ikke deres visuelle appel i lang tid.

Rammeløs metode kræver ikke dannelse af ydre og indre hjørner til PVC-paneler. En sådan procedure ville være upassende i dette tilfælde. Nok og almindeligt foring med plast hjørner, der ikke har riller til montering af lameller. For at rette hjørnerne kan du bruge en gennemsigtig silikone. Størrelsen af ​​disse elementer varierer fra 2 cm til 5 cm.

Gode ​​råd! For at montere trimmen omkring stikkontakterne er det nødvendigt at skære hullerne til dem på passende sted på panelet. Sørg for at slukke for strømmen på tidspunktet for arbejdet.

Brug til en mere detaljeret undersøgelse af installationsproceduren for PVC-vægpaneler gør-det-selv videomateriale, som er placeret nedenfor.

I sidste omgang er gulv- og loftplinter til PVC-paneler fastgjort. Brug til disse skruer. Samlingsområderne mellem lamellerne skal fyldes med silikoneforseglingsmiddel eller monteringsskum.

Billeder af køkkenforklæde fra PVC-paneler og monteringsteknologi i en spacer

Oftest for udsmykning af køkkener anvendes udvidet ler eller fliser. Imidlertid kræver installationen af ​​disse materialer særlig viden og færdigheder, så i stigende grad kan du finde på køkkenet dekoration med PVC paneler. På grund af lamellernes specielle design er væggen monteret i forpladsområdet med minimale huller.

Teknologien til fastgørelse af lamellerne i afstandsstykket indebærer ikke anvendelse af fastgørelsesanordninger, klæbemidler eller en beklædningsstruktur. Denne metode anvendes udelukkende i små køkkener, hvor arbejdsområdet kan dækkes med en enkelt plade.

Ved hjælp af PVC-lameller kan du hurtigt og nemt oprette et smukt og funktionelt forklæde til køkkenvæggen.

 1. Placér panelet med nederste kant på bordpladen og skær materialet i overensstemmelse med forskærmens størrelse.
 2. Monter lamellen i forklædningsområdet, så materialets øvre kant kommer under vægskabet og trykker det sikkert. For at forbedre fixeringen kan du bruge fastgørelseselementer i form af skjulte parenteser.
 3. Den nederste ende er fastgjort med en sokkel. Denne del er fastgjort til bordpladen, og det er bedre, hvis det er massivt og holdbart.

Vær opmærksom! Fordelen ved denne teknologi er, at det om nødvendigt er at reparere lokalerne, kan lamellen let fjernes. Materialet er ikke beskadiget og kan genanvendes.

Forkladen i køkkenet er dekoreret med plastikplader, der er formet som fliser.

Monteringsvejledning til PVC vægpaneler oven på kassen

Inden du skærer væggen med PVC-paneler, skal overfladen rengøres. Der er ikke behov for alvorlig udjævning, men hvis du har til hensigt at afslutte badeværelset, køkkenet eller et andet fugtigt rum, anbefales det at vandtætte væggene og dække med antiseptisk.

Til dannelse af en purlining struktur kan der anvendes stænger på 2x2 cm, de er meget billigere end metalelementer. Brug af trækasse til værelser med høj luftfugtighed anbefales dog ikke. Før du bruger træ, skal den tørres grundigt, så materialets fugtindhold når en acceptabel hastighed på 12-15%. Glem ikke at forbehandling stængerne med et antiseptisk middel.

Til indretningen af ​​metalrammen vil der være brug for et profilelement UD (konturdel) og CD (guider).

Ordning med installation af paneler og yderligere strukturelle elementer

Uanset om du laver lofter fra PVC-paneler med dine egne hænder eller murer væggene, skal konstruktionen af ​​kassen startes med mærkning. Hvis du arbejder med vægge, skal du først bestemme det nederste niveau under hensyntagen til den yderligere installation af soklen. Som vejledning skal du tage det mest fremtrædende punkt på væggen. Det er hun, der vil bestemme leddets indryk.

Gode ​​råd! For træbatten er det nødvendigt at tilføje endnu 2-3 mm til det resulterende indryk, da træet er udsat for deformationelle ændringer under påvirkning af temperatur og fugt.

Derefter bestemmes linjen på det øverste niveau (med en henvisning til loftet) og sidens niveauer. For at styre de øvre og nedre zoner anbefales det at bruge et bygningsniveau til sideelementer - en rørledning.

Sådan repareres PVC-vægpanelet: Arbejder med rammen og beklædningen

Fastgørelseselementerne af batten udføres ved hjælp af direkte suspensioner. Skruer er arrangeret i trin på 20-25 cm (træramme) eller 15-25 cm (metalramme). Montage af stænger eller metalprofiler udføres først langs kanten og derefter ind i strukturen. Dette sikrer en pålidelig fastgørelse af overfladen langs kanterne.

Forskellige måder at installere PVC paneler på

Når du installerer interne profiler, skal du tage højde for den type panelinstallation, du valgte - vandret eller lodret. Lamellerne skal derefter monteres vinkelret i forhold til styrene fastgjort med skruer.

Ordningen med installation af panelerne på batten:

 1. Montering af udvendige og indvendige lister.
 2. Montering af det første panel og fastsættelse af det med en kleimer (spidsen af ​​lamellen skal passe ind i profilen)
 3. Montering af det andet panel i sporet af den tidligere installerede lamell og fastgørelse på samme måde.
 4. Installer materialet til væggen.
 5. Skæring af det sidste panel, idet der tages højde for det faktum, at finishmaterialet skal installeres helt til hjørnet af hjørnet. Samtidig skal der opstå et mellemrum på 2-3 mm mellem spidsen af ​​det sidste element og sporet af det foregående lamell. Den udskårne side skal placeres i profilen, og efterbehandlingselementet skal indsættes på plads.

Brug en gør-det-selv-video til et mere detaljeret kig på installationen af ​​PVC vægpaneler - et overblik over denne procedure.

Vær opmærksom! Hvis du vil skjule listerne, skal fiksering af det første panel udføres strengt i hjørnezonen, og installationen af ​​alle efterfølgende elementer skal udføres nøje. Ved et af hjørneelementerne skal spidsen fjernes, så en rille vises på enden. Hook parenteser, der er monteret på det andet profilelement, bliver trukket herover. Næste lamell i hjørnezonen placeres i startprofilelementet.

Dannelse af hængende lofter af PVC-paneler: billeddesign og teknologi

Fugtbestandige egenskaber af PVC-paneler vil også være nyttige til indretning af suspenderede lofter.

Dette materiale bruges til at arrangere loftet i forskellige rum:

Processen med at arrangere loftet af plastpaneler i badeværelset

 • entré;
 • balkon eller loggia.

I de fleste tilfælde kan du på et foto af PVC-loft i køkkenet se et materiale, der simulerer en 10 cm bred panel. Denne finish uden problemer gør det muligt at installere spot-type armaturer i udformningen af ​​et hæftet loft.

Til design kan bruges og andre design muligheder slats:

 • efterligner træ eller naturlig marmor sten;
 • mat eller blank
 • monofonisk eller dækket med ornamenter;
 • dekoreret med en tætning eller en termisk film.

Før du laver lofter af PVC-paneler, skal du sørge for at beregne materialerne. Beregningsordningen i dette tilfælde er meget enkel, da der ikke er vinduer og døråbninger på lofterne. Materiale lager - 15% af den krævede mængde.

Loftet og væggene i køkken-stuen er foret med plast eurolining

At lave et loft på PVC-paneler gør-det-selv: video og anbefalinger

Oprettelsen af ​​suspenderede lofter gennemføres i etaper. For det første skal du beregne parametrene for batten, tage hensyn til belysningssystemets egenskaber, da forsænket spotlights kræver præcise beregninger og har et særligt installationssystem.

Vær opmærksom! At arbejde nødvendigvis har brug for en stepladder og hjælp fra en anden person.

Opførelse af en rensekonstruktion:

 1. Ved hjælp af bygningens niveau markerer du omkredsen af ​​rummet de punkter, hvorigennem installationen af ​​profilelementerne i rammebasen vil blive udført. Fastgøringsprofiler skal udføres strengt vandret. Det er nødvendigt at opnå den mest tætte placering til væggen.
 2. Ved hjælp af skruer skal du fastgøre profilelementerne med tværgående placering. De vil holde hele strukturen.
 3. Langs omkredsen skal være placeret profil, der danner bogstavet L. Derefter udføres alt arbejdet på installation og maskering af belysningssystemet.

Gitterkonstruktion af metalprofilelementer

Brug til installation af PVC-paneler gør-det-selv video-gennemgang, hvilket afspejler alle funktionerne i teknologien til at skabe ophængte loftsstrukturer.

Det skal huskes, at videoinstallationen af ​​PVC-paneler med egne hænder sammen med belysningssystemet ikke altid afspejler alle nuancer af denne teknologi. Det anbefales at kende bekendtskab med yderligere materialer om dette emne, da arbejde med elektricitet kræver alvorlig viden og kan være usikker. Hvis du ikke har den rette viden og erfaring, skal du overlade installationen til fagfolk for at undgå ulykker, fejl i beregninger og unødvendige omkostninger.