Kroge til fastgørelse af den vandrette stang

Kroge til fastgørelse af den vandrette stang kan være nyttig, hvis du planlægger at udstyre i lejligheden eller privathuset flere steder til træning eller når du flytter til sommersæsonen til landet. For ikke at fjerne de "oprindelige" sløjfer, der risikerer skade på væggen eller løsner monteringshullerne, er det nødvendigt at købe et ekstra sæt kroge til fastgørelse af den vandrette stang.

Tekniske specifikationer

Disse kroge er lavet af armeret stål med en tykkelse på 2 mm og er i stand til at modstå belastninger på op til 250 kg. Størstedelen af ​​vandrette stangpresser er designet til en sådan belastning, så du vil ikke kunne lave en fejl med en bærende kapacitet.

Kroge til fastgørelse af en vandret stang har to åbninger til ankre, der gør det muligt pålideligt at fastgøre en krog i en forudbestemt position.

Omkostninger til 1 krog.

Sættet kræver 4 kroge - to til positionen af ​​stængerne, to til pressens position.

Installation af ekstra sløjfer til vandrette stænger

Kvaliteten af ​​træningen afhænger af den korrekte installation af løkkerne. Kroge til fastgørelse af den vandrette stang monteres parvis: Det øverste par er beregnet til positionen "vandret stang", den nederste - til "stængerne". De øverste og nederste par skal indstilles på samme afstand.

Højden vælges fra positionen af ​​stængerne, således at fødderne ikke rører gulvet med den indledende position på stængerne, samtidig med at du føler dig komfortabel med at tage fat i tværstangen fra gulvet.

Hvis stangen vil blive brugt af flere personer af forskellig højde, anbefales det at installere individuelle kroge til fastgørelse af stangen til hver bruger. Dette tillader ikke at forstyrre før hver træning med fjernelse og installation af sløjfer. For det første, med hyppig demontering af kroge spredes hullerne og som følge heraf vil kroge ikke holde fast. For det andet tager samle- / adskillelsesprocessen tid, som du kan bruge på træning.

For at få yderligere råd, kontakt os på nogen måde bekvemt for dig.

Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

Nu består det af følgende dele:

For at komme i gang skal du:

 • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
 • Blyant - 1 stk.
 • Konstruktionsniveau - 1 stk.
 • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
 • Hammer - 1 stk.
 • Boremaskine - 1 stk.
 • Bærende - 1 stk.
 • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
 • Skiftenøgle på "13"
 • Finmalet fil - 1 stk.
 • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
 • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
 • Clay PVA - 20 g.
 • Stort ark papir (A1 format)
 • Kontorstifter - 5 stk.

Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

Udpakning af produktet

Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

Et par ord om samling af produkter.

Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

Mærkning af vedhæftet fil.

Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

Valg af fastgørelsesdele.

Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

Dowel bolts:

 • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
 • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

Ankerbolte

ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

 • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
 • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

Bor huller meget omhyggeligt!

Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

Installation af produktet på væggen

Fastgørelse med dowels:

Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

 • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
 • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
 • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
 • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

Montering med ankre

Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

 1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
 2. Hullet skal være indeni uden støv.
 3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
 4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

epilog

Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

"The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
Og århundredet vil stå - rør ikke! "

Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

Horisontal bar hjem: Køb eller gør dig selv?

Den vandrette stang er et alsidigt sportsudstyr, hvor du effektivt kan træne flere store muskelgrupper på én gang og øge den samlede styrke. Arbejde med egen vægt er en effektiv, populær og overkommelig metode til træning. Hvis du installerer en vandret stang derhjemme, kan du med succes træne i hjemmet og udføre forskellige øvelser med egen vægt i baren.

Typer af vandrette stænger

Afhængigt af konstruktion og vedhæftningsmetode er der følgende typer vandrette stænger:

Væg vandret bar

Konstruktionen af ​​stangen foreslår lodret montering på væggen med ankerbolte (i to, nogle gange på fire steder). Pålidelig mulighed for hjemlig vandret bar. Fastgørelse til væggen giver strukturen stabilitet.

Væggen vandret bar kan kun monteres på en solid væg af beton eller mursten. Det er umuligt at installere en sådan vandret stang på tynde træsorter eller gipsplader.

Hørvægs vandret stang

Muligheden for vægkørsel, hvor fastgørelsen af ​​den vandrette stang udføres i hjørnet mellem to vinkelrette vægge. Vinkelpositionen giver dig mulighed for at skabe ekstra plads til praktikanten ved hjælp af vinklen.

Naddverny vandret bar

Den vandrette stang er monteret over døråbningen. Således kan trænerens legeme og ben gå gennem døråbningen, mens de udfører forskellige øvelser.

Vandret bar i døråbningen

Den mest populære indstilling hjem vandrette barer. En døråbning bruges til træning, som læreren har tilstrækkelig plads både foran og bagved. Sådanne vandrette stænger er dog ofte upålidelige. Selv om den vandrette stang i døråbningen er i stand til at modstå 130-150 kg, anbefales det ikke at udføre komplekse øvelser, især øvelser i hovedet. På grund af at begge ender af den vandrette stang går dybt ind i dørkarmen, er det nogle gange svært at vurdere den reelle pålidelighed af den vandrette stang. Over tid kan træet deformeres, og strukturen er pålidelig. Fastgørelse direkte til en beton eller murvæg er mere pålidelig end til en dørkarme.

Der er to typer vandrette stænger i døråbningen:

Vandret bar

Fastgjort af en indre spacerfjeder. Sådanne vandrette stænger gør sædvanligvis aftagelige. Normalt kan det modstå vægten af ​​en voksen, men på grund af ukorrekt installation, opbygning under træning eller overdreven belastning kan brydes.

Glidende vandret stang

Fastgjort af inddragelige teleskoprør. Den er fastgjort med ankerbolte, og det betragtes derfor mere pålideligt end udvidelse.

Vandret stang i åbningen mellem de to vægge

Analog af baren i døråbningen, men baren er ikke monteret i dørkarmen, men direkte til væggene. Ikke alle værelser har mulighed for en sådan installation, men hvis der er en sådan mulighed, så er dette et godt sted for en vandret stang.

Loft vandret bar

Horisontale stænger fastgjort til loftet svarer på mange måder til vandrette stænger med væganlæg.

Loft vandrette stænger er de mest forskellige design, fra de mest enkle til mere komplekse, hvilket indebærer muligheden for at stramme forskellige greb.

Vandret bar kombineret med barer

Effektiv integreret projektil, der gør det muligt for dig at udvide mulighederne for træning betydeligt, tilføje til pull-ups også push-ups på søjlerne.

Hvad kan du lave en vandret bar

Det mest pålidelige materiale til fremstilling af den vandrette stang er metal (stål er ønskeligt). Der er eksempler på en vellykket gennemførelse af en træbjælke, og der er endda hele svenske vægge af træ med indbygget vandret bar, men hvis du ikke er en professionel snedker, der kender træ og træbearbejdning, fokuser du derefter på den vandrette vandrette bar.

Til fremstilling af hjemmet anvendes vandrette stænger ofte metalrør (vand eller gas) samt forskellige vinkler til rør, så du kan skabe et pålideligt og funktionelt design af rørene. I enden af ​​rørene skæres en tråd, så røret kan skrues i et hjørne, når den vandrette stang samles. I nogle tilfælde bruges røret uden en tråd, som en almindelig plank, som er monteret i døråbningen.

Den bedste og mest pålidelige måde er dog at svejse en funktionel og pålidelig vandret stang af metaldele med et rør, som et niveau for stramning, stålprofiler og hjørner for at skabe høj kvalitet og pålidelig fastgørelse.

Horisontal stang og parallelle stænger-tryk i det private hus eller lejlighed

For seriøse og komplette træningsøvelser er den bedste mulighed at få en kombineret vandret stang, der omfatter stænger og rygstøtte til pumpning af pressen.

Det er en god mulighed for dem, der foretrækker at oprette et træningsapparat til sig selv, baseret på deres egne behov og præferencer. Og også for dem, der har adgang til svejsemaskinen, udstyr til skæring af metal, metalrør og profiler. Hvis det ønskes, kan du altid bruge en specialists tjenester til at skære eller svejs metaldelene på den vandrette stang. Du kan kontakte metalbearbejdningsværktøjet til opskæring og svejsning af metal. Materialets pris er minimal (25-30 $ - 900-1000 rubler) i forhold til det færdige produkt i en sportsforretning, så det giver mening at arbejde hårdt og lave en vandret bar alene.

Det skal bemærkes, at oprettelsen af ​​en sådan vandret stang er ret omhyggeligt og tidskrævende arbejde, hvilket kræver målingsnøjagtighed og nøjagtighed af udførelse. Først og fremmest er det nødvendigt at udvikle en tegning af den fremtidige vandrette bar eller at bruge en allerede klar en (tegninger af enhver sportsudstyr er bredt repræsenteret på internettet).

En simpel tegning til en vandret stang med parallelle stænger er vist på billedet nedenfor.

At oprette en vandret bjælke vil have brug for

1. Stålrør med en diameter på 30 mm:

2. Stålprofil 30 x 30 mm:

3. Stålplade:

140x120x5 mm - 1 stk.

300x70x5 mm. - 2 stk.

Det er nødvendigt at svejse alle de forberedte metaldele ind i strukturen vist på tegningen. Derefter er designet ønskeligt at male. Så kan du begynde at skabe en blød ryg og armlæn. For at gøre dette skal du bruge et spånplader eller krydsfiner, gummihåndtag til den vandrette stang og stænger (du kan købe den på internettet eller bruge elektrisk tape i stedet, indpakning omkring de steder, der skal tages, så den vandrette stang ikke glider ud af dine hænder), skumgummi og et par kvadratmeter læder. Fra spånpladen skal du skære brædder, der passer til form og størrelse for ryglæn og armlæn, så lim et lag skumgummi og luk et laklæder, der kan fastgøres med "Moment" lim eller med en kraftig hæftemaskine, hvis der er en.

Dette design vejer omkring 15 kg. Hvis det ønskes, kan du øge grebens bredde eller andre parametre.

En sådan vandret stang er aftagelig og indebærer muligheden for montering på to forskellige måder: til træning på stængerne og til træning på stangen.

Vandret bar i døråbningen

Hvis det ovenfor beskrevne arbejde med metal virker for kompliceret, kan det begrænses til den enkleste løsning - at lave en vandret vandretur i døråbningen.

Det optimale materiale til organisering af baren i døråbningen er et stålrør med en diameter på 30-40 mm. Når du vælger og trimmer røret, skal længden tages med en lille margen for at gøre monteringen. For korrekt beregning af rørets længde skal du tilføje 40 mm til bredden af ​​døråbningen.

Den enkleste måde at fastholde røret i døråbningen på er at lave fire udskæringer på begge sider af røret og derefter skære to parallelle blade på hver side og i de to andre bor et hul til ankerbolten og bøj det 90 grader. Disse kronblade bliver bunden til den vandrette bjælke. Gennem de borede huller, ved hjælp af bolte, er den vandrette stang monteret i døråbningen.

Der er en anden måde at fastgøre røret i døråbningen, hvor du kan gøre uden at skære røret. For at gøre dette er det nødvendigt at fastgøre to metalhjørner til døråbningen, forboring 4 huller i dem (2 huller til fastgørelse til døråbningen og 2 for fastgørelsesbeslaget, som holder røret i stationær tilstand) på de steder, hvor den vandrette stang slutter, vil blive placeret. Hjørnerne skal være indrettet således, at røret kan lægges på hjørnerne og fastgøres i en stabil tilstand. Røret er fastgjort med specielle fastgørelsesbeslag med gevind til møtrikker på enderne (kan købes på byggematerialemarkedet). Denne metode til montering af den vandrette stang er den nemmeste og kræver minimal arbejde på metalen.

Der er andre måder at fastgøre den vandrette stang i døråbningen på, for eksempel at fastgøre røret i spalten af ​​stangen fastgjort til væggen.

Hvordan man laver en bænk til pressetilbudet, læses her.

Der er mange dokumenterede måder at organisere en vandret bar derhjemme, lige fra det enkleste til det mest komplekse. En person, der ønsker at træne med sin egen vægt på den vandrette stang og parallelle stænger, har mulighed for at lave de nødvendige skaller alene og installere dem hjemme.

Med et minimumsbudget og en kompetent tilgang kan du lave en kvalitets vandret stang, som ikke er ringere end sportsudstyr, der sælges i specialbutikker.

Tegninger af vandrette stænger

video

Videoen viser den enkleste budgetmetode til at oprette en vandret bar for en voksen og et barn.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Fastgørelseselementer til den vandrette bar i Moskva

  For at vælge den rigtige størrelse skal du bruge størrelsestabellen [http://workoutshop.ru/help/sizes/].

  Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

  Prisen er for 1 stk. Omkostningerne ved et sæt af 4 kroge - 600 rubler.

  Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

  Et særpræg ved væggen vandret bar "Sports sæson" er tilstedeværelsen af ​​en beslag til fastgørelse af en boks taske. Det kan hænge på et af tre steder. Double-gage vandret bar med regelmæssige øvelser på det vil give dig mulighed for hurtigt at give kroppen de rette reliefs, udviklet.

  Hooks-parentes, valgmuligheder for Quad grip vandret stang til montering på svenske væg En mulighed for Quad grip vandret stang gør det muligt at hænge det på en svensk væg med en indvendig bredde mellem sidevægge på mindst 65,5 cm

  Atletiske løkker er designet til at udføre forskellige øvelser i baren. Hjælper med at træne mavemusklerne uden at spænde nedre ryg. også

  Styrketræningsøvelser kræver fra den maksimale beregning og derfor uden hjælpemidler, for eksempel vil baren ikke komme forbi. At have håndkroge til den vandrette stang kan praktiseres på den i meget længere tid og nå det maksimale.

  SPORTIZATSIYA.RF Engroshandel og detailhandel

  Væg vandret bar med ekstra tværstang til tryk Stål, all-svejset konstruktion tåler 250 kg, ståltykkelse 3 mm. Fastgjort til væggen ved 4 point. Fastgørelsesanordninger i sæt Glanspulverbelægning modstandsdygtig over for stød og ridser. Det påføres ved hjælp af varmebehandling.

  Den vandrette stang med justerbar længde "træning" er meget praktisk at bruge - den er designet til at passe til de mest almindelige størrelser af døråbninger. Simulatoren er hurtigt og sikkert fastgjort i dørets lige tryk, og for pålidelighed er den udstyret med et fastgørelsesorgan.

  Den vandrette stang er en hjemmebaseret øvelsesmaskine til træning af musklerne i hele kroppen, hvilket også vil være nyttigt for rygsøjlens helbred, fordi visum på tværs i en afslappet tilstand reducerer trykket af de intervertebrale diske og bidrager til dannelsen af ​​en smuk og sund kropsholdning. Thurn.

  Fastgørelsesanordninger til den vandrette stang

  Hilsner! Ved glædelig tilfældighed blev han ejer af en lignende vandret stang:

  Ved de vandrette stænger er altid inkluderet her er kroge, fastgørelsesdele:

  Med disse kroge og lige hænder skal resultatet se sådan ud.

  Desværre havde jeg ikke disse kroge. Jeg forsøgte at prøve på g-formede ankre, men rørdiameteren er større end ankerbøjlens højde (g-formet), det er muligt at hoppe fra ankeret med den vandrette bar og gå til hospitalet.

  Jeg ledte efter løsninger på internettet, nogle fyre kogte og bøjede disse kroge ud af et metalstykke, men jeg tror, ​​at der stadig er en alternativ fixtur, som jeg har brug for.

  Hvordan laver man den vandrette stang til loftet?

  Vandret bar på loftet

  For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt. Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

  Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig. For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

  Processen til fastsættelse af den vandrette stang

  Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

  Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

  Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

  Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet". Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks. To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet. Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form. At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Sådan laver du en selvstændig vandret stang til et hus, lejlighed: tegninger, dimensioner, hvordan man løser det på væggen uden risiko for at falde og såret

  Gymnastik skaller er meget dyre, så ikke tilgængelig for alle. Men manglen på midler bør ikke stå i vejen for at holde sig i form. Derfor foreslår vi at lave en vandret stang og installere den i lejligheden, det er nemt.

  Før du begynder at lave et hjem vandret bar, lad os overveje, hvad der er deres designs. Faktisk er der kun tre af dem. Den vandrette stang, der er installeret i døråbningen, er en ekstremt enkel konstruktion i form af en tværstang, som er fastgjort til dørkarmen eller til væggene. Gør det selv under hver enkelt magt. Men normalt er sådanne vandrette stænger kun installeret til børn, da højden er begrænset af åbningens størrelse. Desuden kan hver dørramme ikke understøtte vægten af ​​en voksen. Hvis åbningen er høj nok og baren bruges af en voksen, skal tværstangen fastgøres til væggen, ikke dørkarmen.

  Alle vælger den mest bekvemme mulighed for at installere tværstangen

  Den interstitielle vandrette stang adskiller sig fra den ovenfor beskrevne, idet den ikke er installeret i åbningen, men mellem to tilstødende parallelle vægge. Som regel er han et sted i korridoren. Placeringen af ​​tværstangen mellem væggene giver dig mulighed for sikkert at fastgøre det, så selv en voksen kan bruge den vandrette stang. Det eneste er, at væggene skal være holdbare, lad os tale mere om kravene til væggene nedenfor.

  Væggen vandret bar fastgøres til en væg takket være, hvad det kan etableres på ethvert sted bekvemt for dig og på ethvert niveau. Selve designet er relativt komplekst. Som regel er det en skal med stænger, dvs. 3 i 1. Det giver dig mulighed for at trække op med et bredt og smalt greb, samt udføre øvelser på ujævne stænger.

  For at lave en interwall eller en vandret stang installeret i døråbningen kan gøres af hver bolighandyman, da dette vil kræve det enkleste sæt værktøjer:

  • elektrisk boremaskine;
  • Bulgarsk eller hacksaw;
  • fil.

  Sættet af materialer kræver også et minimum:

  25-40 mm med en vægtykkelse på mindst 2-3 mm;

 • metalhjørne med en ståltykkelse på mindst 3 mm
 • U-formede klemmer (skal svare til rørets yderdiameter).
 • Muligheden for at placere horisontalbjælken i det indre døråbning

  Vi starter produktionen med forberedelsen af ​​tværstangen - skær røret til åbningens bredde eller afstanden mellem væggene. Slib længden af ​​sandpapir "null", og derefter behandle pasta GOI og et stykke filt.

  Derefter laves en bjælke til tværstangen - klipp hjørnet for at få to stykker på 10-15 centimeter lange. Bor 3-4 huller til skruer eller dykker i en af ​​væggene. På hjørnernes anden væg bores to huller til hesteskruer, altid i midten af ​​hjørnerne.

  For at forbedre de resulterende fastgørere, behandle sektionerne af hjørnerne med en fil, og far derefter begge dele. Til disse formål kan du bruge hammermaling til at give produktet et "mærke" udseende.

  Ved denne vandrette stang er klar, nu er det kun for at ordne det korrekt. For at holde tværlinjeniveauet skal du mærke på væggene og markere niveauet af dets placering med vandrette linjer. Begge linjer skal være i samme vandrette plan. Fastgør hjørnerne til de modtagne linjer og bor huller i væggen. Løsn straks hjørnerne på væggene med dykker eller skruer (hvis væggene er træ).

  Tag nu tværstangen og læg den på de installerede "hylder", så den ligger mellem to huller. Kaster straks kraver på røret, passerer deres kanter gennem hullerne og stram dem med møtrikker i bunden.

  Jeg må sige, at børnenes vandrette stang i åbningen kan gøres endnu nemmere. Til dette behøver du kun ét rør. Dens længde skal være 40 mm længere end åbningens bredde. På hver side af røret er det nødvendigt at lave tværsnit med en dybde på 20 mm. Resultatet skal være fire kronblade af samme størrelse.

  Bor gennem huller i hvert par kronblade. Derefter bøjes kronbladene til siderne under 90 grader i forhold til røret. Skær skiverne let med en fil og sandpapir, så der ikke er skarpe kanter og burrs. Som følge heraf fik vi en tværstang med en klar til montering. I slutningen af ​​arbejdet mærke åbningen og fastgør tværstangen med skruer eller dowels.

  Nu skal vi lave en vandret stang 3 i 1. Umiddelbart bemærker vi, at fremstillingsprocessen er ret kompliceret, og det vil ikke fungere hjemme, da det kræver en svejsemaskine. Sandt, hvis du ikke har en svejsemaskine - det er ligegyldigt. Du kan forberede delene og gå med dem til nærmeste værksted eller til en velkendt svejser.

  Da designet er ret kompliceret, skal du sørge for at forberede tegningerne, inden du fortsætter med fremstillingen. Udgangspunktet er det færdige projekt, der præsenteres for din opmærksomhed nedenfor. Det eneste er rigtigt for dig selv, størrelsen af ​​tværstangen. For at gøre dette, bliver lige, stræk din højre arm parallelt med gulvet og måle afstanden fra din venstre skulder til fingrene på din højre arm. Den resulterende værdi - dette vil være længden af ​​tværstangen.

  Designet selv er L-formet. I den ene ende er det fastgjort en tværbjælke med håndtag til et smalt greb, og den anden ende er parallelle stænger. Somme tider er vinkelret håndtag omkring 200 mm lang svejset til stængerne.

  For at gøre en gør-det-selv vandret bar til hjemmet 3 i 1, skal du have følgende materialer:

  • rundrør med en diameter på 30 mm;
  • kvadratisk profil 30x30 mm;
  • to kroge af stålplader, der ikke er mindre end 5 mm tykke
  • varmekrympeligt rør med en indre diameter på 30 mm.

  Hvis du ikke har et 30x30 mm formet rør, kan du bruge det til at lave en vandret stang og runde rør. Den eneste tykkelse af deres vægge skal være mindst 3 mm. Fremstillingen af ​​det produkt vi begynder med skæreemner:

  1. 1. Afskær det runde rør, der tjener som tværstang. Længden, som vi har sagt ovenfor, vælges individuelt;
  2. 2. Yderligere fra samme rør afskærer vi seks håndtag - 2 til smalt greb, 2 håndtag fastgøres parallelt med stængerne i deres ender og 2 vil være placeret vinkelret på stængerne. Håndtagernes længde skal være 200 mm;
  3. 3. Fra profilen udarbejder vi beslag til tværstang - vi laver 2 segmenter 600 mm lange;
  4. 4. Så skærer vi to stykker af et profilrør, der tjener som stænger. Deres længde skal være 850 mm;
  5. 5. Vi udskærer to 700 mm lange sektioner fra profilen - disse vil være hoppere mellem parenteser og stænger;
  6. 6. Nu forbereder vi bracing - vi skærer to 400 mm lange sektioner fra profilrøret.

  Svejsning baren 3 i 1 kan gøres uden hjælp.

  Først laver vi tværstangen - måler 205 millimeter fra kanterne, sæt mærker på dem og bøj kanterne af tværstangen i en vinkel på 195 grader. Til disse formål skal du bruge en rørbender. Hvis du ikke har sidstnævnte, kan du lave store snit langs mærkerne, så bøj håndtagene for hånd, og svejs derefter snitene.

  Kanterne på parenteserne, som tværstangen bliver svejset på, bør kede sig med en rund fil. Som følge heraf skal halvcirkelformede noter langs rørdiameteren læres. Dette vil pålideligt svejses tværstangen til beslagene og sikre en pæn samling. Hvis du har en svejsemaskine, kan du straks svejses tværstangen til beslagene.

  I forbindelse med tilslutning af dele skal du sørge for, at vinklen mellem røret og beslagene er 90 grader. Som følge heraf skal en U-formet struktur dannes. Desuden placeres tværstangen korrekt, således at håndtagene i arbejdsstillingen på den vandrette stang, dvs. når den hænger på væggen, er rettet mod væggen. Med andre ord skal deres plan være parallelt med parentesplanet, hvilket klart ses på tegningen.

  I midten af ​​tværstangen svejses de to håndtag parallelt med beslagene i en afstand af 250 mm fra hinanden. Klargør kantene på håndtagene med en rund fil samt kantene på beslagene for at forbinde tværstangen. Umiddelbart kan du svejses til beslag og profiler, der tjener som barer. Vinklen mellem dem og beslagene skal være 90 grader.

  For at forstærke hver L-formet del svejses parenteserne mellem stængerne og bøjlerne. Forskær bøjlens kanter i en vinkel med hvilken den vil støde op til bjælken og beslaget. For at gøre dette skal du sætte det i arbejdsstilling og markere snitlinjen.

  Herefter er det nødvendigt at forbinde de l-formede dele med to hoppere. En jumper forbinder stængerne og de anden - beslag. Listerne skal placeres i en afstand på ca. 250-300 mm fra hjørnet. Jeg må sige, at det er for disse jumpers at du kan hænge strukturen på væggen.

  Ikke for nådens skyld, men af ​​praktiske grunde - en simpel selvfremstillet vandret bar tre i en

  Ved denne vandrette stang er næsten klar, er det kun at svejse fire håndtag til stængerne ifølge tegningen. Når alle dele er på plads, skal du sørge for at filme svejsningerne med smørepapir og sandpapir, så maler du strukturen. Derefter bør varmekrympeslanger bæres på alle håndtag og opvarmes med en tørretumbler eller på anden måde. Nu er den multifunktionelle vandrette vandrette bar klar.

  Foldende vandrette stænger 3 i 1 er lavet på samme måde, med den eneste forskel, at hopperne er fastgjort til de L-formede dele med bolte. Til dette formål svejses plademetalplader til enderne af lintelene, hvor huller i borehuller er boret. Tværstangen er fastgjort til beslagene med U-formede klemmer. En sådan vandret stang du kan bære med dig, for eksempel når du rejser til landet.

  For at hænge en sådan konstruktion i lejligheden skal du sætte to kroge på væggen med ankre. Til pålidelighed kan du installere et ekstra tredie fastgørelseselement. Ved montering af kroge på væggen skal du sørge for at de er placeret på samme vandrette linje. Derefter kan du hænge strukturen af ​​hopperne i den ønskede position.

  Ved fremstillingen af ​​sportsudstyr skal du forstå, at alt ansvar for mulige negative konsekvenser, og dette kan være både blå mærker og alvorlige skader, falder på dig. Derfor skal designet udføres med en stor sikkerhedsmargen. Faktum er, at selv ved den sædvanlige tilspænding øges belastningen på tværstangen to og en halv gange personens vægt.

  Derfor skal den hjemlige vandrette bar for en voksen modstå belastninger på ikke mindre end 250 kg. De foreslåede materialer har allerede lagt den nødvendige sikkerhedsmargen, så prøv ikke at erstatte dem med mindre holdbare dele.

  Et andet vigtigt punkt er vægternes styrke. Hjemmelavet vandret bar til en voksen mand kan kun fastgøres på beton, mursten eller trævægge. Skumblokvægge og desuden er gipscarnour-vægge absolut ikke egnede til dette. Derudover er det tilrådeligt ikke at fastgøre strukturen til lejevægge, da job på den vandrette stang kan føre til revner i dem. Af denne grund er installationen af ​​den vandrette stang på lejevægge i nogle lande fuldstændig forbudt.

  Hvis baren er designet til et barn, er det tilladt at fastgøre det til skumblokvægge og skillevægge. Men for dette bør du bruge specielle kemiske dykker eller sommerfugleankre.