Kroge til fastgørelse af den vandrette stang

Kroge til fastgørelse af den vandrette stang kan være nyttig, hvis du planlægger at udstyre i lejligheden eller privathuset flere steder til træning eller når du flytter til sommersæsonen til landet. For ikke at fjerne de "oprindelige" sløjfer, der risikerer skade på væggen eller løsner monteringshullerne, er det nødvendigt at købe et ekstra sæt kroge til fastgørelse af den vandrette stang.

Tekniske specifikationer

Disse kroge er lavet af armeret stål med en tykkelse på 2 mm og er i stand til at modstå belastninger på op til 250 kg. Størstedelen af ​​vandrette stangpresser er designet til en sådan belastning, så du vil ikke kunne lave en fejl med en bærende kapacitet.

Kroge til fastgørelse af en vandret stang har to åbninger til ankre, der gør det muligt pålideligt at fastgøre en krog i en forudbestemt position.

Omkostninger til 1 krog.

Sættet kræver 4 kroge - to til positionen af ​​stængerne, to til pressens position.

Installation af ekstra sløjfer til vandrette stænger

Kvaliteten af ​​træningen afhænger af den korrekte installation af løkkerne. Kroge til fastgørelse af den vandrette stang monteres parvis: Det øverste par er beregnet til positionen "vandret stang", den nederste - til "stængerne". De øverste og nederste par skal indstilles på samme afstand.

Højden vælges fra positionen af ​​stængerne, således at fødderne ikke rører gulvet med den indledende position på stængerne, samtidig med at du føler dig komfortabel med at tage fat i tværstangen fra gulvet.

Hvis stangen vil blive brugt af flere personer af forskellig højde, anbefales det at installere individuelle kroge til fastgørelse af stangen til hver bruger. Dette tillader ikke at forstyrre før hver træning med fjernelse og installation af sløjfer. For det første, med hyppig demontering af kroge spredes hullerne og som følge heraf vil kroge ikke holde fast. For det andet tager samle- / adskillelsesprocessen tid, som du kan bruge på træning.

For at få yderligere råd, kontakt os på nogen måde bekvemt for dig.

Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

Nu består det af følgende dele:

For at komme i gang skal du:

 • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
 • Blyant - 1 stk.
 • Konstruktionsniveau - 1 stk.
 • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
 • Hammer - 1 stk.
 • Boremaskine - 1 stk.
 • Bærende - 1 stk.
 • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
 • Skiftenøgle på "13"
 • Finmalet fil - 1 stk.
 • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
 • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
 • Clay PVA - 20 g.
 • Stort ark papir (A1 format)
 • Kontorstifter - 5 stk.

Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

Udpakning af produktet

Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

Et par ord om samling af produkter.

Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

Mærkning af vedhæftet fil.

Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

Valg af fastgørelsesdele.

Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

Dowel bolts:

 • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
 • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

Ankerbolte

ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

 • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
 • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

Bor huller meget omhyggeligt!

Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

Installation af produktet på væggen

Fastgørelse med dowels:

Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

 • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
 • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
 • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
 • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

Montering med ankre

Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

 1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
 2. Hullet skal være indeni uden støv.
 3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
 4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

epilog

Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

"The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
Og århundredet vil stå - rør ikke! "

Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Fastgørelsesanordninger til den vandrette stang

  Hilsner! Ved glædelig tilfældighed blev han ejer af en lignende vandret stang:

  Ved de vandrette stænger er altid inkluderet her er kroge, fastgørelsesdele:

  Med disse kroge og lige hænder skal resultatet se sådan ud.

  Desværre havde jeg ikke disse kroge. Jeg forsøgte at prøve på g-formede ankre, men rørdiameteren er større end ankerbøjlens højde (g-formet), det er muligt at hoppe fra ankeret med den vandrette bar og gå til hospitalet.

  Jeg ledte efter løsninger på internettet, nogle fyre kogte og bøjede disse kroge ud af et metalstykke, men jeg tror, ​​at der stadig er en alternativ fixtur, som jeg har brug for.

  Fastgørelseselementer til den vandrette bar i Moskva

  Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

  Prisen er for 1 stk. Omkostningerne ved et sæt af 4 kroge - 600 rubler.

  Til montering af hjemmesimulatorer skal vandrette stænger og stænger bøjes på væggen.

  Et særpræg ved væggen vandret bar "Sports sæson" er tilstedeværelsen af ​​en beslag til fastgørelse af en boks taske. Det kan hænge på et af tre steder. Double-gage vandret bar med regelmæssige øvelser på det vil give dig mulighed for hurtigt at give kroppen de rette reliefs, udviklet.

  For at vælge den rigtige størrelse skal du bruge størrelsestabellen [http://workoutshop.ru/help/sizes/].

  Væg vandret bar med ekstra tværstang til tryk Stål, all-svejset konstruktion tåler 250 kg, ståltykkelse 3 mm. Fastgjort til væggen ved 4 point. Fastgørelsesanordninger i sæt Glanspulverbelægning modstandsdygtig over for stød og ridser. Det påføres ved hjælp af varmebehandling.

  Væggen vandret bar er praktisk, fordi den kan installeres hjemme, i gymnastiksalen eller i et hvilket som helst andet rum. De er praktiske, effektive, tager lidt plads, men de er fremragende træningsudstyr til hele familien. Derudover er det en hurtig og nem måde at opnå.

  Absolut Sport - For børn og voksne!

  Væg vandret bar med ekstra tværstang til tryk sort Stål, all-svejset konstruktion tåler 250 kg, ståltykkelse 3 mm. Fastgjort til væggen ved 4 point. Fastgørelsesanordninger i sæt Glanspulverbelægning modstandsdygtig over for stød og ridser. Anvendes med termisk sprøjtning.

  Den vandrette stang med justerbar længde "træning" er meget praktisk at bruge - den er designet til at passe til de mest almindelige størrelser af døråbninger. Simulatoren er hurtigt og sikkert fastgjort i dørets lige tryk, og for pålidelighed er den udstyret med et fastgørelsesorgan.

  Den vandrette stang er en hjemmebaseret øvelsesmaskine til træning af musklerne i hele kroppen, hvilket også vil være nyttigt for rygsøjlens helbred, fordi visum på tværs i en afslappet tilstand reducerer trykket af de intervertebrale diske og bidrager til dannelsen af ​​en smuk og sund kropsholdning. Thurn.

  Hjem vandret bar gør det selv: tegninger, diagrammer, fotos

  For at opretholde fysisk kondition har ikke alle mulighed for at gå i gymnastiksalen, men motion kan gøres hjemme. For at styrke musklerne i armene, tilbage og tryk, kan du lave en vandret stang til huset. Design er forskellige - den mest enkle og mere komplicerede.

  Typer af vandrette stænger

  For at opretholde fitness er det ønskeligt at have sportsudstyr hjemme. Den enkleste af dem er den vandrette bjælke. Dette er en eller flere små mellemrum, som giver dig mulighed for at træne musklerne i armene, brystet, maven og ryggen. Det er kun nødvendigt at finde et passende sæt øvelser.

  En af de enkleste muligheder

  Til hjemmet (lejlighed)

  I huset er det normalt lettere at finde et sted for den vandrette stang. Lejligheden er normalt vanskeligere at gøre, så mange leder efter muligheder, der tager lidt plads, kan nemt fjernes og installeres: så du kan gemme, sige i et skab og hænge kun i løbet af lektionen. Til brug i lokalerne findes der sådanne modeller:

  • Vægmonteret. Der er forskellige størrelser og designs - fra en simpel tværstang på hjørnerne til mere komplekse designs til forskellige greb og forskellige muskelgrupper. De har en fælles type vedhæftning: kraftige hjørner, der er fastgjort direkte til væggen.
  • Corner. En af varianterne af væggen. Forskellen er tydelig fra navnet - de er knyttet til to tilstødende vægge, der danner en vinkel.
  • I døråbningen. Det kræver et minimum af tid til fremstilling, og endda kan fjernes. Der er to muligheder:
   • Installeret i døråbningen. Dette er normalt kun en tværstang. En mere kompleks struktur er stadig ikke styrket.
   • Monteret over døren. Lidt mere komplekst design, der giver mulighed for at diversificere klasser.

   To små væg vandrette stang: en til stramning, den anden til pressen og "hjørnet"

   I døråbningen eller i en smal korridor

   Metoder til fastgørelse af flytbar vandret bar i døråbningen

   Der er meget enkle udendørs vandrette stænger - to stativer med en tværstang, der er hele komplekser

   Universal version - med en svensk væg og enheder til pumpning af alle muskelgrupper

   Mini baggård sports kompleks

   Generelt kan du hænge en vægbar på husets ydervæg - en mulighed for sommer træning.

   Udvælgelse af materialer

   Vanligvis er den vandrette vandrette bar lavet af metalrør. De er runde og rektangulære (firkantede) sektion. Rektangulær med samme tværsnit (diameter og diagonal) og vægtykkelse har større stivhed, modstår en stor belastning. Men hvis røret er knust, bryder den rektangulære skarpt, og runden svinger langsomt. For at forhindre dette skal du vælge en tykkere væg (fra 2,5 mm eller mere). Den vandrette stang vil være sværere, men den bliver mere pålidelig og vil være i stand til at modstå store belastninger.

   Hvis vægge tillader det, kan du hænge tunge strukturer

   Det er stadig nødvendigt at vælge rør til en vandret stang efter bekvemmelighed. Hvis vi taler om operationen, er det mere bekvemt at lægge rundt i hånden. Men den rektangulære lettere at lave mad, fordi for runden kræver en højere grad af færdighed. En anden rektangulær er bedre placeret på væggen, dens støtteområde er større. Dette er vigtigt for vægkonstruktioner. Tilsyneladende er rammene og stativerne til hjemmene vandrette stænger lavet af et firkantet (profileret) rør og tværstængerne - fra runde.

   Som regel er diameteren af ​​den tværgående vandrette stang i området fra 27 mm til 32 mm.

   Stadig vandrette stænger til huset er lavet af træ. Men da træ er heterogent, er det svært at forudsige dets adfærd under belastning. Hvis vi mener, at bevægelserne kan være rykkede, er det sandsynligt, at træstangen vil knække. Så hvis du vil lave en vandret stang, er det bedre at ikke bruge træ.

   Pålidelighed er det vigtigste. Og i design og fastgørelsesanordninger

   Et par ord om den type stål, der kan og skal bruges. Det er muligt at lave en vandret stang til huset fra et sædvanligt rør - af jernholdigt metal. Efter svejsning rengøres det til rent metal, behandles med primer og males. Det er nok til brug i huset eller lejligheden. For gade vandrette stænger er det bedre at rengøre den korrosionsbestandige forbindelse efter stripping, efter priming, og derefter - i to til tre lag maling. Anvend om muligt pulverlakering. Den har en ujævn overflade, glider ikke under armen. Nogle typer af hammerblæk kan have samme overflade. De giver også en usædvanlig virkning: ujævn farve. På metal ser det godt ud.

   Mounten skal også være sikker.

   Det er stadig muligt at lave en vandret stang til huset eller gaden fra rustfrit stål. Det er næppe rimeligt at overføre dyrt materiale til rammen, men tværstangen kan være lavet af rustfrit stål. Bare tag ikke rør fra mad rustfrit stål - de er lavet med tynde vægge, så ofte står de ikke op og bøjes. Tag et godt legeret strukturelt stål. Det ruster ikke og opretholder tunge belastninger. Men der er et andet punkt: Røret kan være for glat, hvilket er ubelejligt. Med greb kan hænderne glide.

   Ordninger og størrelser

   Ordninger af vandrette stænger - det er hvad der er vigtigt. Vigtige diametre af rør, vægtykkelse. Dette er virkelig vigtigt, og dimensionerne er omtrentlige. De kan variere afhængigt af personens højde og størrelse. Normalt gives de under den "gennemsnitlige" vækst og den gennemsnitlige størrelse af brystet. Hvis du har flere parametre end "gennemsnittet", skal du øge størrelsen, så du føler dig komfortabel.

   Denne model kaldes tre i en (3 i 1), da den giver dig mulighed for at træne næsten alle musklerne

   Vægmodeller

   En af de mest bekvemme og funktionelle - væg vandrette stænger. De er mere omfangsrige og komplekse i design, de er ganske enkle. Lad os starte med dem, der er mere komplicerede.

   Figuren har en vandret stang, hvor du kan øve dig i to positioner. På billedet til højre - stillingen til udarbejdelse af pressen til venstre - for at trække arme, ryg og brystmuskler ud. Dette design kan forbedres. Diagrammet til højre har to tværstænger, som bruges til at arbejde med et smalt greb. Du kan installere yderligere tværstang for mediet, og den ekstreme anvendelse til "normal". Bred greb giver klæbende på håndtagets sider. Praktiskere, hvis de har en hældning på ca. 30 °.

   To ordninger væg vandret bar under et andet greb. Forskellige størrelser, lignende designs

   At dreje den vandrette stang er ikke altid praktisk, så der blev opfundet et andet design - med håndtag på frontpladen. Det er mindre massivt, kræver færre rør. Men det vil være nødvendigt at pumpe pressen på en anden simulator. Denne mulighed giver ikke.

   Skema og dimensioner taget fra den færdige væg vandrette stang

   På trods af manglerne gentages ovenstående design mange gange. Det er enkelt, pålideligt, optager lidt plads, så det er populært. Dimensioner justeres let, idet rørets diametre og tykkelsen af ​​hjørnerne er uændrede eller forøger vægternes tykkelse. Et eksempel er på billedet nedenfor.

   Dette er en selvfremstillet version, lavet af fabriksmodellen.

   Der er et endnu enklere design. Dette er kun en tværstang, hvor du kun kan trække op. Men dette design er en af ​​de mest kompakte. Det kan hænge over døren og det vil ikke blande sig, vil ikke tiltrække opmærksomhed. Det er fornuftigt at lave en vandret bar af et sådant design, hvis der ikke er plads til at rumme et mere seriøst projektil eller der er en svensk væg.

   Størrelser - under lille statur

   Naddvernye strukturer - en af ​​de mest kompakte. Mindre plads er kun optaget af dem, der er installeret i døråbningen eller mellem to tæt adskilte vægge (de har generelt kun brug for et rør, under hvilket der fastgøres særlige fastgørelser).

   Vandrette stænger til gården

   På gården sætter man sædvanligvis mere komplekse strukturer: Der er ingen grund til at spare plads, så de gør modellen så komfortabel som muligt. Samtidig er det værd at henvende sig til spørgsmålet omhyggeligt: ​​For at gøre en vandret stang pålidelig, er der brug for rør med en solid vægtykkelse, og de er ikke billige. Derfor, da der allerede er søjler og tværstænger, kan du lave en svensk mur og et bjergbeslag til sving - så både børn kan lege og voksne kan træne.

   Vandret bar til gaden: tegning med dimensioner

   Bemærk at stativene er parret forbundet med jumpers. Jumperen er begravet i jorden og tjener til at stabilisere positionen under laterale belastninger. Hvad der mere skal være opmærksom på, er den dybde, som søjlerne er begravet. Hvis jorden er tilbøjelig til at hæve (ler og marmelade), er det tilrådeligt at grave under frysen dybden. I den midterste zone i Rusland er den omkring 120-130 cm. For at standene skal stå stabilt, kan rørstykker svejses til den underjordiske del vinkelret. Dette vil komplicere installationen, men polerne er ikke ligefrem løsnet.

   Hvordan man laver en vandret stang til en lejlighed med egne hænder - foto rapport

   Selv for den mest komplekse vægmodel er 2-2,5 meter af et formet rør og ca. 1,5 meter rundt tilstrækkeligt. For at lave en vandret stang til huset med egne hænder, er en folder med den valgte model og størrelse fortrykt. Til rammen blev der brugt et profileret metalrør på 20 * 30 * 3 mm til tværstang og "håndtag" - resten af ​​cornice til gardiner fra sovjetiden. Røret er tyndt, men står stadig. Til at begynde med savnede profilrøret i stykker af den ønskede længde.

   Start - vi skærer rørene i stykker af den krævede længde, vi slår vinklen på stopene

   Der er ingen vinkelstop på diagrammet, de er lavet "ved øjet". Vinklen er ca. 50 °. Næste ting er lille - kok. Ved hjælp af en inverter svejsemaskine er det ikke for svært. Desuden har røret en tykk væg: 3 mm brygges normalt.

   Det viste sig de to halvdele af rammen i form af bogstavet "G" - de skal forbindes med hoppere. For at holde rammeposterne parallelle bruger vi lameller, der retter dele på samme afstand. Samtidig svejser vi håndtagene, som vi holder fast ved, når pressen presses, fra røret af rustfrit stålrør i bunden.

   For at gøre afstanden mellem racks det samme bruger vi skinner

   For en tæt anlæg af et rundt rør og en rektangulær, i baren med en kværn var en halvcirkel fuld. Jeg var nødt til at ændre filen, men pasformen er meget god. Det er fortsat at skoldes.

   Design af forbindelsen mellem et rundt og rektangulært rør

   For at svejse håndtagene til det smalle greb til røret, danner vi også fordybninger i rørsektionerne. Det er sværere at lave mad - rørtykkelsen er meget mindre. Og generelt går andre elektroder til svejsning af rustfrit stål. På grund af manglende erfaring viste stingene sig at være grimme, men uden et indlysende ægteskab.

   Næste skal du bøje røret rundt om kanterne. For at gøre dette skal du indsætte en stang med mindre diameter i røret, tage en gasbrænder, varme bøjningen og bøje lidt. Det er nødvendigt at bøje på 30 °. For at gøre dette, trak jeg en vinkel på gulvet med kridt, bøjede det for at kontrollere de trukkede linjer.

   Vi tilføjer "holdere" til et smalt greb, bøje og kan males

   På kværnen lægger vi et smaragdhjul, vi rengør svejsepunkterne. Derefter fjerner vi med et mindre korn, vi fjerner plak fra hele strukturen og sliber også sømene. Klar til maleri. Maling i en sprøjtbeholder, anbragt i tre lag.

   Kroge til hængende bar lavet også med egne hænder

   Til montering på væggen er kroge lavet af metalstrimmel 15 * 4 mm. Det var ikke let at bøje - ved at holde et helt stykke i tangerne lykkedes det os at bøje det fra to sider. Færdige kroge skæres til den ønskede længde og borede huller til dowels. Der blev brugt en boremaskine med en diameter på 8 mm, boret til 12 mm til fastgørelseshætter. Kroge er trimmet og malet med samme maling.

   Før du laver en vandret bjælke, bestem det sted, hvor du vil hænge det. Ikke alle ægtefæller vil tydeligt acceptere sådan innovation... En selvfremstillet vandret stang 3 i 1 på væggen i to arbejdsstillinger

   Næsten alt er klar. Det er fortsat at gøre puder under skuldrene. Til bunden tages der stykker af krydsfiner på dem - tynde møbler skumgummi i to lag, dækket af økologisk læder med huller. Til fastgørelse af læderklæder og hæfteklammer, men du kan bruge møbler negle, hvis der ikke er en hæftemaskine.

   Gør puder under skuldrene

   Ifølge driftserfaringen: Hooks på væggen skal gøres længere, under mindst tre dowels. Og en anden ting: Designet blev ændret - håndtagene til det smalle greb i den version, der er ubehageligt i billedet, derfor er en anden tværstang svejset.

   Den selvfremstillede vandrette vandrette bar viste sig at være ret tung - 19,8 kg, men i denne form er det mere bekvemt.

   Afslutningsvis straffer en lille underholdningsvideo "bedstefar" turnikmenov. " Velsigne dig!

   I hvilken højde skal man hænge en vandret stang

   Når du installerer den vandrette bjælke, skal du udføre de to betingelser:

   1. Trækstangen skal være i en sådan højde, at du, når du står på tiptoes, næppe når den med fingerspidserne;

   2. Afstanden fra tværstangen til loftet skal være mindst 32 cm.

   Før du køber en vandret stang, skal du sørge for, at tværstangens diameter er i intervallet 27-29 mm. Tilladelige afvigelser fra denne værdi med 1-2 mm i begge retninger.

   For elskere af matematik og komplekse formler:

   Afstanden fra gulvet til tværstangen beregnes ved hjælp af formlen:

   CROSSBAND HEIGHT = SPORTSMAN VÆKST x 1,28

   Det er denne suspensionens højde, der giver nem adgang til tværstangen (nærmet, nået og hængt) og samtidig - uden at hænge uden at stramme benene. Samtidig er det muligt at gå roligt under tværstangen uden at bøje hovedet. Hvis den vandrette bjælke er installeret indendørs, skal den mindst nødvendige lofthøjde være:

   HØJDEVÆRELSEmin = Højde på tværstangen + 32cm

   Små ofte stillede spørgsmål

   1. Hvad skal man gøre, hvis lofthøjden er mindre end hvad der opnås med ovenstående formel?

   Under alle omstændigheder er den mindste tilladte afstand fra tværstangen til loftet 32 ​​cm (uanset højde, alder og proportioner af atletens krop, undtagen undtagelsen beskrevet i stk. 3).

   Hvis denne afstand bliver mindre, så med særligt energiske klatrer, kan inertiets kraft føre til kontakt af hovedet med loftet, som demoraliserer atleten og er ubehageligt i sig selv.

   Derfor, hvis lofterne i rummet er for lave, er tværstangen simpelthen fastgjort i en afstand af 32 centimeter fra loftet, og højden fra gulvet er, hvad det vil vise sig. På samme tid er hængens stilling kun mulig med benene gemt i knæene. Selvfølgelig er denne mulighed ikke særlig praktisk, så det er tilrådeligt at undgå det.

   2. Hvad hvis jeg vil trække op højere og højere?

   Nogle gange, som et forberedelse til øvelsen "exit by force", udfører atleter ikke-standard trækker sig op, når hagen stiger signifikant over tværstangen.

   I så fald skal afstanden mellem loftet og tværstangen forhøjes tilsvarende, således at afstanden mellem toppen af ​​hovedet og loftet på højeste punkt er mindst 2 cm.

   3. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et hydrocephalisk hoved (hej til Medvedev)?

   Bare rolig! Det er kun nødvendigt at øge afstanden fra tværstangen til loftet forholdsmæssigt for at eliminere muligheden for at beskadige loftdækket og undgå senere dårlige reparationer.

   Vigtige krav til fastgørelsesanordninger:

   For at sikre fuldstændig sikkerhed, når du udfører øvelser på tværs, er det nødvendigt at rette stangen til støttefladerne (væg, loft, gulv) med maksimal pålidelighed.

   Så de vigtigste krav:

   1. Den bund, som den vandrette stang skal fastgøres på, skal være stabil og holdbar. Loftstangen er fastgjort til enten en armeret betonplade eller til en understøtende træbjælke (afhængigt af bygningsstrukturen). Væggen vandret stang er fastgjort i en mur af beton, logs, solid mursten. Montering af en vandret stang på en væg fra skumbeton, gipsblokke, "helvedesild", plader af gipsplader, gipsfiberplade, krydsfiner og andre skrøbelige materialer er ikke tilladt.
   2. Til fastgørelse i en mursten eller betonvæg er det nødvendigt at anbringe et anker ved installation fra 80 mm i længden beregnet for et hul med en diameter på 10-12 mm. Kraften ved at trække et sådant anker ud af væggen afhænger af mængden af ​​dens indtrængning i væggen og selve væggenes styrke og overstiger ofte 1500 kg · s Denne fiksering kan modstå belastninger, som overstiger barens strukturelle styrke. Plastskruer til mursten eller betonvægge anvendes ikke. Til fastgørelse til træ er det nødvendigt at bruge skruer på mindst 8 mm med et nøglefærdigt hoved:
   3. Trækstangen skal installeres helt vandret. For at styre brug bygningsniveauet. En skrå tværstang vil medføre en ujævn fordeling af belastningen mellem højre og venstre side af kroppen.

   Beregning, regler og ordninger til oprettelse af en simpel vandret bar gør det selv

   For at holde musklerne i ryggen og arme i god fysisk form er det ikke nødvendigt at gå i gymnastiksalen. Et af de vigtigste sportsudstyr - den vandrette bar - kan installeres hjemme, selv i en lille lejlighed.

   Typer af vandrette stænger, som du kan gøre selv

   Strukturelt kan den vandrette bjælke opdeles i henhold til 2 kriterier:

   1. Ifølge installationsstedet - indendørs eller udendørs.
   2. Med hensyn til funktionalitet vil det kun være en vandret stang, eller andre skaller vil blive kombineret med det.

   Overvej disse forskelle mere detaljeret.

   Typer af vandrette stænger til indendørs og udendørs

   Hvis du skal lave en vandret stang til en lejlighed (værelse), er følgende muligheder tilgængelige:

   • Væg - fastgjort til "ren" sektionen af ​​væggen. Strukturelt fremstillet i form af en støttedel (som er fastgjort til væggen med bolte) og en tværstang taget fra den.
   • Væg - over døråbningen. Strukturelt det samme som den sædvanlige væg vandrette bar, kun installeret over døråbningen. For brugeren er det mere hensigtsmæssigt, at benene ikke hviler imod eller klæber sig til væggen under pull-ups.
   • Corner. En anden vægmulighed. Den vandrette stang er monteret på to tilstødende vægge, der danner en vinkel. Fordelen i forhold til en enkel vægkonstruktion - dette produkt holdes mere sikkert på væggen.
   • Glidende, monteret i døråbningen. Det er ikke op til alle at gøre et sådant produkt alene - det er sværere at fremstille. En anden ulempe - dårlig design kan ikke modstå en masse vægt. Fordelen er let installation og hurtig demontering.
   • Ophængt mellem to vægge placeret tæt på hinanden. De hænger sig selv fra væggen til væggen ikke mere end 1-1,5 meter.
   • Aftagelig mellem to vægge placeret tæt på hinanden. En variant af det foregående element. I dette tilfælde er tværbjælken i sig selv ikke fastgjort til væggene. Grooves er skåret ind i dem, hvor du kan sætte en tværstang. Efter øvelserne fjernes den vandrette stang, sporene forbliver på væggene.
   • Suspended for den svenske mur (hvis i værelset er det).
   • Loft. Fastgjort til loftet.

   Hvis den vandrette bjælke skal bygges til gaden - sådanne muligheder er tilgængelige:

   1. Kryds mellem to træer (hvis i en afstand af 2-2,5 m fra hinanden vokser 2 tykke træer).
   2. U-formet fritstående vandret stang.

   Typer af funktionalitet

   Den enkleste version er en regelmæssig tværstang, der er fastgjort til en passende overflade. På en sådan vandret stang kan du simpelthen trække op.

   Designet kan opgraderes på flere måder:

   • Tilføje på tværs nogle få penne, der giver mulighed for at tage et andet greb. Forskellige greb vil tillade fordelingen af ​​belastningen på musklerne på en anden måde.
   • Tilføjelse af barer.

   Fordele og ulemper ved hjemmelavede designs

   Fordelen er kun én ting: Du kan selv lave konstruktionen, som er ideel til ledig plads i lejligheden.

   Af de indlysende ulemper:

   1. En hjemmelavet vandret bar er næppe billigere end en købt. Kun materialet skal bruge omkring 1000 rubler - for ikke at nævne omkostningerne ved svejsning og skæring af metal (hvis du ikke gør det selv). En simpel væg vandret bar - vil koste omkring 1500-2000, hvis du tager en ny i butikken. Det vil sige, en sådan metode kan ikke kaldes økonomisk.
   2. Tidsudgifter. Afhængigt af modellen vil det være nødvendigt at bruge mindst 2-3 timer til fremstilling og montering (ikke tæller beregningerne og gå til butikken for materialet).
   3. Kompleksiteten af ​​metalforarbejdning derhjemme. Hvis du ikke har en gratis garage, kælder eller værksted - skal du arbejde med metal i lejligheden. Dette er støjende og beskidt, og du kan beskidt (med metal arkivering, i hvert fald) interiøret.

   Sammenfattende: En hjemmelavet vandret stang er værd at gøre, hvis du kan lide tinkering eller vil have noget usædvanligt, der ikke er i butikken.

   Liste over materialer og værktøjer til fremstilling af vandrette stænger

   Listen over materialer afhænger af den valgte type vandret bjælke. Derfor præsenterer vi en generel liste over, hvad der kan kræves - uden specifikke dimensioner og mængder:

   • 1 rundt rør ca. 100-110 cm lang - til tværstangen.
   • 1 kvadratrørsektion på 30-40 mm, en længde på ca. 3-4 meter - for at skabe en ramme. Det bliver nødt til at blive skåret i flere stykker (længden og antallet af stykker afhænger af designet).
   • 4-8 ankre.

   For behandling vil kræve:

   • Svejsemaskine.
   • Værktøj til skæring af metal (sav, bulgarsk).
   • Fil (til metalbehandling efter skæring).
   • Markør og linjal.
   • Bor (for at bore huller i den vandrette stang under fastgørelsesanordninger).
   • Maling og børste (for at male det færdige produkt).

   Hvordan vælger diameteren på tværstangen

   For at vælge diameteren for håndens størrelse skal du måle bredden af ​​håndfladen ved bunden af ​​fingrene og multiplicere det resulterende tal (i centimeter) med 3,3. Resultatet skal afrundes, helst til tallene 5 eller 0.

   For eksempel, hvis din palms bredde er 9 cm, efter at multiplicere med 3,3 viser det sig 29,7. Derfor bør diameteren på tværstangen være 30-35 mm.

   Fastgørelsesregler: Om længden af ​​ankeret og antallet af fastgørelsespunkter

   Dette spørgsmål er relevant, hvis den vandrette stang er planlagt til at hænge på væggen i lejligheden. Selvfølgelig handler det ikke om gipsvæg - den vandrette stang bør ikke løses på den.

   Hovedindikatoren til beregning af fastgørelsespunkter: Bæreevne på 1 point, herunder bøjning og forskydning: den skal være mindst 130 kg / s.

   Antallet af fastgørelsesorganer beregnes i henhold til følgende formel:

   (PH x 2,5) / 130, hvor:

   1. Anslået belastning - for en voksen mand, der vejer ca. 80 kg, vil være ca. 200 kg.
   2. 2,5 - fast koefficient.
   3. 130 - Mindste bæreevne på 1 point.

   Resultatet skal afrundes op til nærmeste jævntall.

   Lad os give et eksempel, hvis en person, der vejer 80 kg (det vil sige den beregnede belastning er 200 kg) vil blive involveret i stangen:

   (200 x 2,5) / 130 = 3,85.

   Runde op til 4 - så mange vedhæftede punkter skal mindst være. For pålidelighed kan du tilføje yderligere 2 point - op til 6.

   Alle indikatorer over gennemsnittet minimum, relevante for en voksen mand på op til 80-90 kg.

   Med hensyn til fastgørelsen selv: Kun bolte, størrelsen af ​​M8 passer, og kun i stålankre. Plastdunger kan ikke bruges (medmindre baren ikke er hængt til en voksen mand, men for et barn, der vejer op til 35-40 kg).

   Dybde, som ankeret skal indsættes i væggen:

   • Ikke mindre end 120 mm - til beton.
   • Ikke mindre end 150 mm - til mursten.
   • Ikke mindre end 180 mm - til en bar fra stærke raser af et træ.
   • Ikke under 220 mm - til nåletræ eller klæbende træ.

   Udenfor bør bolten stige ikke mere end 20 mm.

   Sådan laver og installerer du den vandrette bjælke

   Da der er mange måder at skabe hver vei på, vil vi kun overveje en ad gangen.

   En af de nemmeste muligheder i form af implementering for en smal sektion af korridoren. Det vil tage:

   1. Runde rør med en diameter på 20-30 mm. Længden er lig med bredden af ​​døråbningen (eller afstanden mellem væggene), men under installationen kan det være nødvendigt at forkorte det lidt.
   2. Metalplade med en tykkelse på 3-5 mm, bredde - bredden af ​​døren.
   3. 2 træstænger på ca. 10 × 10 × 3 cm i størrelse - til "reden", hvor tværstangen sidder. Stænger kan udskiftes med krydsfiner, en halvcirkelformet metalplade (hvis den vandrette stang er aftagelig) eller trimme et rør (3-5 cm lang) med en sådan diameter, at tværstangen kan indsættes i den.

   Installationsprocessen ser sådan ud:

   • Vælger tværstangens højde.
   • Stikkontakter er fastgjort til metalplader. Hvis metal reden - de er svejset til pladerne. Hvis træ - et hul skæres i træet (rund eller halvcirkelformet) til tværstangen, og selve træet er fastgjort til væggen over pladerne.
   • Plader skæres ind i døren på den valgte højde.
   • Crossbar "prøver på" i reden og om nødvendigt er trimmet. Kutting det vil helt sikkert være nødvendigt - i hvert fald fordi nogle få millimeter tager pladerne på begge sider.
   • Tværstangen er installeret i reden. Hvis redenene er halvcirkulære, kan det let fjernes. Hvis stikkene er runde - efter installationen kan tværstangen kun fjernes med pladerne.

   2 muligheder for gaden

   Til gaden er der 2 enkle muligheder:

   • Mellem 2 træer, hvis de vokser i en afstand på ikke mere end 2-2,5 meter.
   • Opførelse af en separat U-formet vandret stang.

   I det første tilfælde skærer tværstangen ind i træet i 2 plader som beskrevet ovenfor. Hvis afstanden mellem træerne er mere end 1,7-2 meter, anbefales det at tilføje 2 skrå rør til træet til tværstangen (for yderligere støtte).

   Ved opbygning af en U-formet vandret stang er 2 kvadratiske rør, der måler ca. 7 × 7-10 × 10 cm, graver i jorden (helst med en betonbase). Afstanden mellem støtterørene er ca. 150 cm. En tværstang er svejset mellem dem.

   Separat vandret stang til væg eller loft

   Vi vil overveje den enkleste konstruktion. Du kan hænge det på væggen eller i loftet.

   Prøve-dimensionelle tegninger:

   For at skabe dig skal du:

   • Rundet rør til tværstangen, 100-120 cm lang. På forespørgsel: Det er muligt at bøje yderst 15-20 cm i en lille vinkel mod gulvet og også at svejse 2 flere korte rør (12-15 cm lange, afstanden mellem rørene er ca. 18-25 cm ) vinkelret på tværstangen - til forskelligt greb.
   • 2 metalplader eller hjørner, 35 × 5 cm.
   • 4 metal firkantede rør, 43 × 5 cm. I stedet for et kvadratrør kan du bruge et rektangulært rør af samme længde.

   Hvis din vægt er over 90 kg, kan du på 2 til 2 plader svekke 2 for at sikre et rektangel ud af dem. Yderligere fastgørelsespunkter kan laves i lange plader.

   Mellem sig selv er alle elementer forseglet ved svejsning og samling af strukturen ifølge ovenstående skema.

   Suspenderet - til vægstængerne

   Hvis rummet har en vægstang - kan du lave en vandret stang, som vil blive hængt på den.

   På basis heraf kan du tage designet fra tegningen ovenfor, ændre det lidt. Plader er taget længere længde (ca. 50-60 cm), bøjet. Det buede område skal helt "ombrydes" tværs af den svenske mur med en margin på mindst flere centimeter.

   Wattle i landet med egne hænder. Typer og træk ved arbejdet. Karakteristik af de anvendte materialer. Trin for trin beskrivelse af installationen af ​​pil og birkestikker. Montering af wattle plank.

   Hvor og hvordan man installerer LED tape belysning, DIY regler for montering LED tape, installationssteder, anslået pris og typer af bånd, de nødvendige detaljer for at forbinde systemet.

   Beskrivelse af typer og fremstilling af luft recuperatorer til huset med egne hænder. Princippet om recuperators. Beregning af den krævede effekt.