Montering og forlygte clapboard

Hvis det er nødvendigt, loftplade i et træhus, er det bedst at bruge clapboard. Dette materiale har ikke blot fremragende tekniske egenskaber, men kan også understrege dets unikke design. Du kan lave et loftbeklædning med dine egne hænder.

Valg af materiale

For at rette installationen af ​​loftet på vægpanelet er det nødvendigt at gøre sig bekendt med egenskaberne ved dets design. Rammen er fastgjort i loftet. Til dette formål kan en metalprofil eller træ anvendes. Montering af rammen er lavet ikke kun omkring omkredsen, men også inden for loftet af loftet.

Hvis du planlægger at lave loftet på vægpanelet, hvoraf et foto vil blive præsenteret nedenfor, med en træprofil, så skal du bruge stænger til at samle rammen. Deres størrelse skal være 4x4 centimeter. For at udsætte rammen på flyet så glat som muligt, er det nødvendigt at bruge trækile. Til dette formål kan plastikkile også anvendes. Korrekt fastgørelse af suspensioner til bunden af ​​loftet kan kun foretages ved hjælp af ankre, der skal købes på forhånd. For at montere stængerne i beslagene skal der anvendes skruer.

Hvis du vælger at bruge en metalprofil, skal du foretage et valg:

 • metalprofil, hvis produktionsmateriale er galvaniseret stål. Kanterne på denne profil skal nødvendigvis rulles, hvilket vil give et højt niveau af stivhed til rammen;
 • suspensioner for profilen;
 • ankre og skruer til metal;
 • forbindelseselementer.

Valget af foring er også et helt afgørende øjeblik. Som et råmateriale til fremstilling af dette efterbehandling materiale kan anvendes:

Lofter lavet af klapplader i et træhus, hvis billeder kan ses i denne artikel, vil se godt ud. Under udvælgelsen af ​​dette materiale er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber.

Montering af loftet fra vægpanelet udføres ved hjælp af en perforator, en skruetrækker, målebånd, niveau, metal saks, en hammer og en sav til træ. Derfor er alle disse værktøjer nødt til at blive forberedt på forhånd.

Forberedende arbejde

For at væggen på loftet skal kunne ses, skal billedet i det indre ses her, monteres af højeste kvalitet, det er nødvendigt at udføre det forberedende arbejde korrekt. Klædningsplanken kan helt blokere loftet, men før det er nødvendigt at fjerne den gamle finish helt fra loftet. Ellers vil den drysses over tid, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​installationsarbejdet negativt.

Hvis der er revner eller andre problemområder i loftet, skal de fjernes uden fejl. Ofte anvendes i dette tilfælde plasteringsmetoden. For at dræbe den skadelige mikroflora og udelukke muligheden for at sprede sig til panelet i fremtiden, er det nødvendigt at udføre behandlingen af ​​loftsbeklædningen. Til dette formål er den mest almindeligt anvendte antifungal sammensætning.

Processen med isolering af et loftbelægning sker simpelthen ved hjælp af special mineraluld. I så fald kan isoleringen bruges i rum med høj luftfugtighed, så under indflydelse af fugt, det kan sænke. Derfor er det fastgjort, hvor der anvendes polypropylentråd. Garnet er fastgjort til træpladerne ved hjælp af en konstruktionsstifter.

På toppen af ​​isoleringen kan der laves dampspærre lag. Dens installation udføres med en grov side til isolationslaget. Loftet på vægpanelet i lejligheden, hvis billede kan ses på vores hjemmeside, vil have et attraktivt udseende i temmelig lang tid, hvis det forberedende arbejde er udført korrekt.

Det er nødvendigt at gå videre til installationen af ​​rammen først efter fuldstændig forberedelse af loftdækket.

Egenskaber af monteringsramme

Før opklæbning af loftklappladen, montering af en speciel ramme. I så fald er loftet monteret uden en batten, så vil alle uregelmæssigheder være synlige for det blotte øje.

Montering af metalrammen er:

 • måling af højden af ​​rummet i hvert hjørne og detektering af det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at trække sig tilbage 5-10 centimeter. Denne indikator er loftniveauet
 • installation af udgangsmetallprofilen omkring væggenes omkreds. Profilen er fastgjort med dowels;
 • Monteringsprofilhængeren udføres til selve loftet. Næste er bøjning ned de faste suspensioner.
 • Fastgørelse af lathingens hovedprofiler til startprofilen og suspensionerne.
 • kontrollere niveauet af arrangementet af alle elementer af rammen og dens resterende fastgørelse.

Sådanne rammer anvendes i vid udstrækning i værelser med et højt fugtindhold, da de er modstandsdygtige over for dens virkninger og deformation.

Mere egnet til at dække loftet er en ramme af træ. I tilfælde af at dine planer ikke omfatter at sænke loftet, kan fastgørelsen af ​​stængerne foretages direkte til den.

I første omgang er det nødvendigt at fastgøre beslagene til loftet, som stænger vil blive plantet i fremtiden. For at stængerne skal holde så tæt som muligt, er det nødvendigt at bruge en byggepistol.

hovednavn

Den sidste fase af installationen af ​​et hæftet loft er installationen af ​​foring. Metoden til montering af dette loftdæksel er direkte afhængig af dets egenskaber. Til montering af tyndt træforing eller beklædning af plast skal du bruge klemmer. Disse er tynde hæfteklammer, der sættes på i en fordybning. Med deres hjælp er foringen lavet til kassen. Disse anordninger er ikke i stand til at beskadige overfladematerialet, hvilket har en gavnlig effekt på hudens udseende.

I så fald skal vægpanelet være tungt, så det skal monteres på en åben måde. Til dette formål anvendes negle, som har små hætter i diameter, men dette kan påvirke loftets udseende negativt. Negle kan også hamres ind i fodsporene, hvis der er en forskydning af profilen.

Monter loftet på vægpanelet, foto i interiøret nedenfor, du kan nemt gøre det selv. I første omgang skal du trimme vægpanelet til loftets størrelse. Det anbringes på et af hjørnerne af loftet. I dette tilfælde skal rammestyrene være vinkelret på vægpanelet. Placering af panelet udføres på en sådan måde, at dens spids vender til hjørnet.

Oprindeligt lavet tilpasning foring. Til dette formål anvendes byggeniveauet. Fastgørelse af panelet på rammen kan foretages på en af ​​de valgte metoder. Dernæst skal du tage den næste liner og indsætte den i sporet, som du allerede har rettet. Næste er indretningen af ​​vægpanelet og fastgør den på nøjagtig samme måde som den første strimmel blev monteret. Ved hjælp af denne ordning er det nødvendigt at dække hele loftet.

Det sidste stadium af klapplankens loftbeklædning er installationen af ​​loftsplinten. Dens fastgørelse er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​vægpanelet.

Du kan nemt montere loftet fra vægpanelet med dine egne hænder. Det er nødvendigt at udføre alt arbejdet i streng rækkefølge og så præcist som muligt. video

Fastgøring på væggen - 5 grundlæggende måder


Ecostyle er ved at blive populær, og til realisering af et sådant design anvendes træforing ofte som det mest æstetiske, miljøvenlige og nemme at behandle materiale. Derudover bruges plastpaneler også, men oftere som en udvendig finish.

Der er forskellige måder at installere klædningen på, så selv en begynder i denne virksomhed kan klare arbejdet. Det er nok at forstå de grundlæggende nuancer, som vi vil forsøge at gøre nu.

Nødvendige værktøjer

Et sæt værktøjer til fastgørelse af vægpanel på væggen afhænger af den valgte metode. Så det vil være nødvendigt at fylde op med klyymer, skruer, selvlukkende skruer eller stive konsoller og byggevåben; negle. Sørg for at tage en lodret linje eller et niveau, fordi du trin for trin skal kontrollere, hvor nemt kassen er lavet.

Funktioner i forberedelsesfasen

Forberedelse af overfladen til fastgørelse af vægpanelet består i udjævning og montering af slangen.

Du kan kun springe over dette trin i tilfælde af en helt flad trævæg.

 • Paneler spidses hver 50-60 cm - dette er det optimale trin for pålidelig fiksering og brugervenlighed. Laminaterne sælges færdigfremstillede, men hvis du vil kan du klippe dem med en elektrisk sav fra tomme plader af passende længde.
 • Under lamellens gitter kan du lægge varmeisolering og en dampspærre, som er særlig vigtig for saunaer og dampbad. Anvendelsen af ​​mineraluld anbefales ikke, hvis temperaturen i rummet er over stuetemperatur.
 • Støv rystes af materialet, og det tørres af med en klud. Derefter behandles lamellerne med antiseptiske forbindelser og betyder at ødelægge træinsekter.
 • På dagen før arbejdet påbegyndes, skal panelet bringes ind i et rum med stuetemperatur, så senere vil de ikke knække under installationen.

Fastgørelsesmetoder

Forskellige måder at fastgøre vægpanelet på væggen varierer i arbejdets hastighed, det nødvendige værktøj samt fastgørelsesstyrken, muligheden for demontering mv.

Lad os se nærmere på flere muligheder, så du kan vælge den mest bekvemme for dig selv.

Kappe kan være vandret og lodret. I det første tilfælde er det mere hensigtsmæssigt at fastgøre plankerne i retning fra loftet til gulvet og lede rillerne ned, således at snavs og fugt ikke akkumuleres der. Det er logisk at kun dreje sporet, når du arbejder med "blokhus" -materialet - så vil alle dækningssteder blive skjult.

Den sidste plank er altid justeret til bredden, trimmet med en sav og fastgjort med negle, hvorefter den er dekoreret med en sokkel eller et hjørne.

Lodret foring begynder i en vinkel. Hvis loftet er beklædt, så går arbejdet væk fra vinduet for at undgå skygger mellem brædderne.

Metode nr. 1

Den første version af beklædningen indebærer fastsættelse af foring klyammerami.

Processen er meget enkel, udover denne metode tillader hemmelig fiksering, det vil sige den ideelle smukke mur opnås eksternt.

 1. Den første modstående plade er trimmet på den ene side, så den kan justeres så tæt som muligt på hjørnet.
 2. På flere steder, hvor vægpanelet skal dockes med skinnebjælken, er rillens fremspring plantet på klemmerne.
 3. Et søm køres forsigtigt ind i et specielt hul, eller en skrue snoet for at gøre klyaymeren sikkert fast til overfladen.
 4. Næste bord er taget, skubbet ind i sporet af den forrige med en spids, og er fastgjort på samme måde med klyimere og negle. Og det er meget vigtigt ikke at køre bordet helt ned - lad det forblive 1-2 mm for reserven. Med et markant temperaturfald eller øget fugtighed forhindrer dette opblæsning af vægpanelet.
 5. Det sidste panel er tilpasset i størrelse og fastgjort til væggen med negle eller skruer.

Video - montering med klyaymer til loft og vægge:

Metode nr. 2

Hvis det er mest hensigtsmæssigt at fastgøre eurolining på den første måde, er det lettere at fastsætte prøver fra den indenlandske producent med skruer.

Processen har følgende algoritme:

 • Der laves et hul i spidsen, hvis diameter skal falde sammen med skruen eller skruens diameter.
 • Skruen skrues i spidsen, så den helt synker ind i brættet.
 • Stedet for boring er skjult ved hjælp af en dowel (pin) og slibning.

Metode nummer 3

Bevæbnet med en hæftemaskine og hæfteklammer, fortsæt med at fastgøre brædderne fra top til bund.

 1. Det første bord er trimmet på den ene side og fastgjort med skruer eller negle.
 2. Den næste panelspike kommer ind i sporet af den første skinne og holdes med en beslag. Hæftemaskinen skal rettes i en vinkel på 45 grader, hvilket vil godt drukne beslaget i skoven. Ellers vil det ikke være muligt at arbejde med næste bestyrelse.

Metode nr. 4

Du kan slå vægpanelet opad. Med denne mulighed:

 • Det første panel er fastgjort til bunden med to selvdrejende skruer, i den øvre del er skruerne også drevet ind i spidsen. I dette tilfælde skal spidsdækslet være flush med brættet, således at den anden rake med held kunne falde på plads.
 • En anden stang sættes på spissen med en rille og fastgøres igen ved at skrue skruen ind i spissen.
 • Spidsen af ​​det øverste bord er skåret, og den er fastgjort med to skruer.

Videokonstrueret mulighed for montering på søm eller skruer:

Metode nr. 5

En sådan montering er vanskelig at maske uden en pin.

Den sidste version af pletteringen er meget ringere end alle tidligere, hvilket indebærer fastsættelse af vægpanelet på kassen med negle.

Denne metode er dog også tilladt, især hvis væggen efter lining bliver raffineret ved hjælp af andre materialer.

Der er flere ulemper:

 1. Det er ikke let at skjule neglene, for at de skal holde stangen forsvarligt, skal de have mindst 6 hver.
 2. Der er stor risiko for at opdele brættet og andre blots.
 3. Denne trim er meget vanskelig at demontere.

Arbejdet begynder med det faktum, at neglen er meget omhyggeligt indsat i sporet af stangen, indsat i den og derefter spikret til fastgørelsesskinnen af ​​batten. Doboikami-hætter er hamret ind i brættet, så de ikke forstyrrer installationen af ​​den næste.

Foring forarbejdning

Beskyttelsesudstyr kan ikke kun udføre sine grundlæggende funktioner, men også spille en dekorativ rolle.

Til forarbejdning rengøres foderet først og slibes ruheden med et fint sandpapir. Herefter finder der flere arrangementer sted:

 • primer;
 • Antiseptisk imprægnering;
 • Belægning med glasur, lak eller maling.

Det anbefales også at behandle brædderne med flammehæmmere - stoffer, der gør træet mindre brændbart, øger brandens modstandsdygtighed over for huden.

Omsorg for klapbræt

 • Hvis beklædningen blev fastgjort med den anden metode (skruer i spidsen), vil hver tredje måned det være nødvendigt at behandle det med specielle beskyttelsesforbindelser, da brættet og stifterne tørrer ud. Som følge heraf bliver vedhæftede punkter meget synlige.
 • Hvert år skal være dækket af beskyttelsesmidler baseret på olie eller voks, det er muligt og lak, hvis det kun dækker badet.
 • Brug ikke slibemidler til rengøring for ikke at beskadige overfladen af ​​materialet.
 • Støvet tørres af med en blød, lidt fugtig (men ikke våd!) Jævn.
 • Pletter, hvis de vises, kan omhyggeligt fjernes med et opløsningsmiddel. Samtidig skal det påføres meget omhyggeligt først på forkanten, for at bestemme reaktionen med overfladen.

I stedet for output

Med den rigtige tilgang vil installationen af ​​vægpanelet ikke tage meget tid. I slutningen af ​​arbejdet skal du dekorere leddene med gardinstænger, lister eller skørtplader. På ydersiden og indersiden af ​​hjørnet ser man smukke baguette.

Og skynd dig ikke for at forhindre fejl og unøjagtigheder, som så påvirker finishens kvalitet og dens holdbarhed.

Tillæg til begyndere - loftet på foringen i et bolighus

Hvis dit hus er lavet af træ, eller du er en glad ejer af et dampbad, så vil den rigtige mulighed med hensyn til kvalitet og skønhed blive paneler på overfladen. Vær ikke bange for, fordi loftet på vægpanelet med egne hænder under magten af ​​enhver ejer. For sådanne reparationer behøver der ikke specielt udstyr og speciel viden. Lidt tålmodighed - og dit værelse bliver dækket af materiale af høj kvalitet.

Træpaneler loft

I dag vil hovedopgaven være at beskrive hele processen med montering af rammen så meget som muligt, og vi vil også detaljeret beskrive hvordan man monterer vægpanelet i loftet. Rådgivning fra kvalificerede fagfolk vil hjælpe dig med at klare denne opgave og skabe en kvalitetsforing med dine egne hænder uden hjælp fra betalte håndværkere.

Træloftet ser altid godt ud

Beklædningsgenstande og råmaterialer

Hvad er rammen lavet til loftet

Træbelægning lofter er fastgjort til en solid ramme, der er lavet af barer eller metal. Det er nødvendigt at omhyggeligt og selektivt henvende sig til valget af rammens materiale og direkte topcoatet, da disse er hovedelementerne i strukturen, uanset om der monteres plastforing eller træ.

Afhængigt af hvilket materiale til rammen du vælger, skal du bruge forskellige enheder til installationen.

Hvis valget faldt på en ramme af træ, skal du købe:

Ramme

 • bøjler kan også bruges beslag til at fastgøre til loftet;
 • Stænger af træ, hvis parametre skal være 40x40 mm, kan plastikkile anvendes;
 • Suspensioner kan fastgøres til loftet med ankre;
 • Glem ikke de selvdrejende skruer, så hjælper vi de parallelle stænger.

Det er vigtigt! Træet, hvorfra stængerne skal laves til den fremtidige konstruktion, skal nødvendigvis være lige, tørre og intakte. For at gå på spørgsmålet om, hvordan man monterer vægpanelet i loftet, skal du passe på, at alle dele af den fremtidige ramme er klar til montering, og kun derefter besvare hovedspørgsmålet.

For at gøre rammen af ​​metal skal du bruge:

 • stålprofil, altid galvaniseret. Det er denne profil, der ikke vil ruste i fremtiden;

Husk! Profilen til at skabe en metalramme skal være med sømkanter. Således sikres den nødvendige stivhed, fordi PVC-produkter er meget lettere end træbaseret foring.

 • profil suspensioner;
 • skruer og ankre;
 • elementer af forbindelsestype.
Profiltype

Valg af foring

Med rammen er alle problemer allerede blevet løst, lad os flytte jævnt til de spørgsmål, der vedrører finishjakken.

 • metalforing;
 • produkter fra MDF;
 • PVC-elementer;
 • klassisk træ
Plast Efterbehandling

Kappe lofter kan være en af ​​ovennævnte sorter, og hvis vi taler om en stue, bør du nok udelukke kun metalprodukter fra denne liste. Når du vælger et materiale til plating, skal du først og fremmest tage højde for egenskaberne ved rummet eller rummet, hvor reparationen skal foretages.

Hvis du startede en renovering i badeværelset, så er det bedre at bruge plastforing til plettering, for eksempel vil MDF-paneler ikke modstå rummets høje luftfugtighed. På trods af alle eksemplerne vil den bedste løsning være trægulvlofter, naturmateriale i dets egenskaber omgår alle analoger efter alle kriterier.

I så fald er det, hvis klapplade loftsdekoration udføres i et beboelsestyperum, den bedste mulighed i den nuværende situation ville være brugen af ​​træpaneler eller mere specifikt træpaneler, fordi blødt træ har tendens til at udlede harpiks, hvilket negativt påvirker materialets udseende.

Hvis du f.eks. Besluttede at skære en balkon eller loggia, så kan du bruge fyrretræer og enhver anden nåletræplade med ro i sindet. Sørg for at være opmærksom på selve træet, fordi det påvirker både udseendet og kvaliteten af ​​det materiale du vælger, samt dets pris.

Du kan helt sikkert vælge en lav klasse for loftet i rummet. Men så har du mange andre problemer og spørgsmål, efter type - hvordan man male et ikke meget æstetisk materiale, og hvordan man justerer det, polerer det for at give det mere eller mindre normalt udseende.

Derudover skal du under alle omstændigheder male en sådan vægplade, så der ikke kan ses mangler på det, men samtidig skjuler du også træets tekstur.

Foring til loftet fortjener omhyggelig overvejelse, det skal tage et særligt sted. Udformningen af ​​et sådant materiale svarer til en typisk foring, men kvaliteten varierer og til det bedre. Dertil kommer, at efterbehandling med eurolining er meget lettere end standard.

Nødvendige værktøjer

Efter at have valgt materialet, er det nødvendigt at begynde at forberede de værktøjer, som vi har brug for i processen med at fastgøre vægpanelet i loftet, så de altid er til stede.

 • skruetrækker;
 • en hammer;
 • vandniveau, kan du også laser;
 • Punch;
 • oplevede;
 • sakse (egnet til skæring af metal) eller en hacksav.
"Silent" assistenter i arbejdet

Du kan begynde at installere vægpanelet på loftet, hvis alle de ovennævnte værktøjer er lige ved hånden.

Forberedelse af loftet til trimning

Basen

Upholstery clapboard - en fantastisk måde at skjule det gamle loft på og alle dets mangler, samt give det en nyhed, men på trods af dette har den gamle overflade brug for forberedelse, før den dækker:

 • På loftet skal den gamle belægning fjernes uden fejl, uanset om det er tapet eller en slags finishmateriale;
 • problemområder på overfladen, der skal trimmes, bør elimineres, revner smøres
 • glem ikke at du skal behandle overfladen med svampedræbende stoffer, så du sikrer, at der ikke er svamp og skimmel på overfladen af ​​panelerne og selve loftet.
 • Hvis det er nødvendigt - vi opvarmer loftet, for dette kan du bruge penofol eller andre lignende materialer til opvarmning.

Når du har gennemført alle anbefalingerne, skal du fortsætte med installationen af ​​rammen.

Metalramme montering

Sådan klædes loftet med klapbrættet - for det nuværende trin er spørgsmålet ikke relevant, for efter at have forberedt det gamle loft fortsætter vi til fremstillingen af ​​rammen, som det klæbende materiale vil blive vedhæftet.

Opførelse af mantel er en forudsætning for ikke helt fladt overflade. Fastgørelse af færdigmaterialet direkte til loftets overflade vil føre til ujævnhed i strukturen og dens skrøbelighed.

Montering af en ramme lavet af metal, trin:

 • Bestem det laveste punkt på loftoverfladen. Niveauet af den fremtidige konstruktion vil være lig med 100 millimeter fra det fundne punkt;
 • Montering af en metalprofil på et valgt niveau omkring omkredsen af ​​overfladen, der skal trimmes. For at rette profilen som den burde være, bruger vi dykker, helst med en plasthylster;
 • Fastgør suspensioner, hvis kanter er bøjet ned (foto);
Metal suspension
 • Vi vedhæfter profiler af selve rammen til profilen og suspensionerne;
 • Før du fastsætter alle dele af batten, skal du kontrollere dens niveau langs hele omkredsen.

Metalrammen deformeres ikke i et miljø med høj luftfugtighed, og derfor er badeværelset i denne badeværelse bedst egnet.

Montering af en ramme lavet af træ

Hvis dine lofter i fremtiden vil være lavet af eurolining, så er det bedre at bruge træ i stedet for metal til rammen.

Faset installation af træramme:

 • I så fald, hvis loftets niveau forbliver det samme, fastgør vi battenskinnerne til loftet, der skal trimmes. For at gøre kassen i sidste ende glat, brug små kile af træ;
 • På loftet fastgøres beslagene, hvorpå stængerne er fastgjort, som følge heraf, hvor panelet fastgøres.
Vi laver en træramme

Det er vigtigt! For at gøre installationen af ​​beklædning lettere, brug en byggepistol til fastgørelsestænger til loftet.

Processen af ​​beklædning loftet

Fastgørelse af vægpanelet til loftet er det sidste trin i denne proces. Umiddelbart opstår spørgsmålet - hvordan man korrekt fastgør panelet, så slutresultatet ønskes?

 • Det er meget nemt at fastgøre til panelrammen med klemmer. Denne beslag, som gør forbindelserne mellem panelerne umærkelige og ikke beskadiger topcoat;
Fastgør klappladen med klemmer
 • Hvis panelet er tungt - fastgøres med negle;
 • For at gøre den åbne mount mindre synlig, brug metoden til at hamre et negle ind i sporet af panelet selv.

Det er vigtigt! Hvis du fastgør det med negle, skal du være forsigtig med ikke at beskadige dækmaterialets integritet.

Installation af paneler er ret simpelt, og alle vil være i stand til at udføre denne proces med egne hænder.

Installationsprocessen kræver en assistent

 • Det første træpanel skal installeres, så spidsen på den ser ud i det hjørne, hvorfra du begynder at vende;
 • Før du spænder vægpanelet til loftet, skal du niveauere panelet selv, så hele strukturen er på niveau.
 • På den valgte måde fastgør vi vægpanelet til batten;
 • I sporet i det foregående panel indsæt den der er i dine hænder (du kan se et eksempel på videoen);
 • Det sidste panel er trimmet til den ønskede størrelse.

Ved afslutningen af ​​montering af vægpanel på batten er det nødvendigt at rette bundpladen rundt om loftets omkreds. Denne proces udføres for at skjule alle de revner, der er på overfladen efter installation af vægpanelet.

I slutningen

Nu forstår du sikkert hvad man skal lave vægpanelet på loftet og hvordan man gør det hurtigt og uden ekstra omkostninger til håndværkere. Uanset hvilket materiale du bruger, så længe du er tilfreds med slutresultatet af dit arbejde, skal du følge instruktionerne og følge reglerne fra professionelle mastere, der er velkendte i denne sag.

Landespørgsmål

Byggeri og hytte i almindeligt sprog

Sådan repareres vægpanelet på loftet

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

klassifikation

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

værdighed

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

mangler

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

Nødvendige værktøjer:

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;
 • hammer;
 • kniv;
 • Konstruktion hæftemaskine;
 • Støbt;
 • Level.

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.

Montazh vagonki

Sådan fikseres beklædningen til loftet for at få den perfekte overflade

Sådan fikses foringen til loftet, hvis du vælger denne almindelige metode til efterbehandling. Først og fremmest skal det bemærkes, at træprodukter, MDF og plastpaneler anvendes til sådanne formål, og professionel installation gør det muligt at dreje loftoverfladen til et perfekt fladt rum uden udmattende gips.

Videoen i denne artikel tjener som en guide til interesserede husejere, der ønsker at dekorere dem efter deres smag. Hvordan man arrangerer liningstængerne for visuelt at udvide rummets grænser, i længde eller i bredde, er besluttet af ejerne.

Denne type arbejde gør det muligt for enhver industriel ejer at dekorere loftet med egne hænder og ikke kun det.

Typer af foring og anvendelsessted

Efter at have bygget en kasse til boliger, kan vi tale om 1/3 af det udførte arbejde, hoveddelen falder på efterbehandling og enheden af ​​det ønskede interiør. Folkets præferencer er forskellige, såvel som økonomiske muligheder.

Hvordan laver vores ønsker sammen med vores evner? Med henvisning til typer af produkter og steder i deres ansøgning.

 • Fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet afhænger ikke af det materiale, hvorfra det vil blive lavet, og essensen af ​​dets fiksering til overfladen ændres ikke.

OBS: Valget af materiale, som panelet er lavet til at afslutte loftet, bestemmes af driftsbetingelserne.

 • I de våde værelser i badeværelser og køkkener vil plastfodringen vare længere i loftet, selv om produkter fremstillet af træprodukter eller MDF, men monteret på en metalramme, ikke er udelukket.
 • I konventionel forstand indebærer clapboard loftsskæring enhedens ramme.
 • Dens formål er ikke alene at opdele loftets målestok og den uattraktivive base, men også for at få en solid konstruktion med et enkelt plan, afledt af niveauet. Rammen tjener som grundlag for vægmontering efterfølgende, og de nødvendige belysningsanordninger, selvom det blot er en stribe vægpanel direkte på loftet eller vægge. Crate er indrettet entydigt.

Rammeindretning og dens typer

Hvorfor har jeg brug for drejning under vægpanelet?

Disse er yderligere bestræbelser på arrangement, tid og penge. Fordelene ved denne fase af arbejdet kan ikke overvurderes, især i tilfælde, hvor der er mærkbare fejl på loftets overflade.

Det faktum, at lofterne knækker i leddene af pladerne og gipset er oppustet på dem. For det første er det ikke nogen hemmelighed for nogen. Omkostningerne ved at montere foringen uden ramme på disse overflader vil koste mere. Listen over typer kasser er begrænset til en lille liste, som de siger "en, to og fejlberegnede", så vi vil analysere de vigtigste.

Træprodukter i rammen

 • Træstænger ved bunden af ​​rammen er arrangeret efter deres egne regler. Arbejdet begynder med forberedende markering. Til dette bestemmes det mindste mærke i loftet, og et punkt er indrykket 6-10 cm fra det ned ad væggen.
 • Denne størrelse projiceres på alle vægge for at få en kontrollinje omkring omkredsen af ​​rummet. På den bliver enheden af ​​en ramme kontrolleret.

OBS: Før træning behandles træprodukter med brandhæmmende mod skadedyr, putrefaktive processer, for at forbedre brandsikkerheden og antiseptisk.

 • Rammen er monteret på plads i loftet vinkelret på beklædningen af ​​vægpanelet. Afstanden mellem stængerne varierer mellem 40 og 60 cm, hvis rammen er lavet til plastpaneler og 60-100 cm til træprodukter.
 • Monteringen af ​​stængerne udføres strengt parallelt med gulvet langs deres underflade og i samme plan med de øvrige stænger. Kontrol sker ved vandstand.
 • Instruktioner og eksperter anbefaler at man starter rammens arrangement med 2 barer, som er fastgjort på modsatte sider med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Niveaukalibrering udføres ikke kun ved kanterne, men også i midten af ​​bjælken, hver 60 cm Fastgjort til loftet med slagskruer, dykker eller ankre. Mellem baren og loftet skal der ikke være ledig plads, den er fyldt med træplader, impaled fra restene af de samme søjler.
 • Efter at have etableret således stænger, mellem dem langs bundkanten er der trukket en fiskelinie til reference.
 • Designet er endnu ikke klar til montering af vægpanel, fordi det skal styrkes.
Kompleks loftslayout og ramme layout
 • Pålideligheden af ​​designet øges, når jumperen er monteret mellem hovedstængerne på steder med øget belastning på rammen. Sådanne zoner er som regel fastgørelsespunkter for lamper. På dette stadium kan vi antage, at rammen er forberedt til installation af panelerforing.

Metal profil i rammen

 • Rammen, som er baseret på metalprofilen, er bygget efter de samme regler som træet, vil kun antallet af indkøb af forbrugsstoffer udvides noget. Du skal købe en UD-profil for at opbygge en omkreds. Grundlaget for rammen vil være en cd-profil, alle produkter er monteret på krydset "krabber", U-formede fastgørere, på skæringerne selv af to typer. "Loppen" har en spidsboring og anvender skæringen med et gennemboret hoved til arbejde på metal.
 • UD-profilen er fastgjort langs den tilsigtede omkreds, derefter fastgøres de to første ekstrem-cd-profiler med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Placeringen vælges vinkelret på vægpanelet. Fastgørelsen udføres med U-formede elementer hver 40-60 cm. De resterende profiler installeres langs en fiskelinie eller reb, idet de observerer samme mål som ved arbejde med en træbjælke. Rammen styrkes af hoppere ved hjælp af kryds "krabbe".
 • Inden vægpanelet monteres, kontrolleres ledningsbelysningen til belysning, og ledninger trækkes på de udpegede steder, eller der opstår sløjfer, der let fjernes efter behov.

Afslut linie

Sådan repareres vægpanelet til loftet, hvis valget faldt på træpaneler eller MDF?

Glæder sig over det øjeblik, at deres installation er identisk:

 • Strimlerne af det forberedte materiale skæres i samme længde. Der fremstilles striber, hvis længde er lig med størrelsen mellem væggene minus 5 cm. En mindre længde er nødvendig for at skabe et hul i tilfælde af termisk udvidelse af materialet.

OBS: Ideelt er parallelle vægge vanskelige at finde i lejligheder, derfor er det bedre at forberede hvert panel til et bestemt installationssted.

 • Vægpanelets første beklædning er fastgjort på begge sider og langs hele længden, er der et mellemrum på 3-5 cm tilbage til væggen.
 • Næste panel skubbes ind i låsen af ​​den foregående strimmel i en lille vinkel og passer tæt ved siden af ​​den. Med en gummihammere udføres om nødvendigt lyspodning på panelets ende.
 • Når man beslutter, hvordan man monterer vægpanelet i loftet, overvejes 2 muligheder - enten negle eller skærer sig selv med en pressevask. Hvad er forskellen? Skærerne selv skrues ind i de forborede huller for ikke at hugge materialet. Negle skal slås med doboy for at undgå skader på forens forside med en hammer.
 • Den anden side af panelet er fastspændt eller skruet fast med det valgte fastgørelsesorgan til rammestyret for den nedre kant.
 • Sætet af loftpanelforing er afbrudt ved at lave de tilsvarende huller til forsyningskablerne. Ellers vil det være umuligt at gøre dette uden at beskadige forsiden.
 • Billedet viser tydeligt, at den sidste strimmel presses ind i slottet ved hjælp af små kile, der drives ind mellem væggen og panelet. Normalt skæres den sidste strimmel langs hele længden, fordi det er svært at beregne afstanden til hele strimlen, og hvorfor?
 • Når plastforingen opstår, opstår der spørgsmålet om, hvordan du fikser foringen på loftet og lægger det korrekt. Geniale alt er enkelt, og plastprodukter stables på samme måde som tidligere produkter, idet man observerer alle hullerne.
 • Nogle nuancer af arbejdet i forbindelse med installationen af ​​forsiden. Her er det nødvendigt at tilvejebringe en U-formet rille rundt om loftets omkreds for at dække de yderste ender af alle strimlerne.
 • Sporet er ofte et sammenfoldeligt design af L-formede produkter eller tjener som en integreret del af soklen. Forskellen er i det næste punkt, en af ​​dem er fast, inden den bliver færdig, den anden snaps efter, afhængigt af købsvalget.

I den sidste fase af clapboard loftsskæring er fastgørelsen af ​​en dekorativ sokkel eller hjørne langs hele omkredsen medtaget for at forbedre hullerne mellem væggen og klappbrættet. Fastgørelsen af ​​soklen er lavet med flydende negle, klip, skærer sig selv.

Nyd udsigten til det nye loft fortsætter fra tanken om, at der ikke er behov for at udføre yderligere efterbehandling og afslutte arbejdet med dette.

Sådan fastgøres vægpanelet til loftet og video-trimmen

Glaseret balkon eller loggia, der har behov for indretning ikke mindre end værelset. Ofte anvendes foring som en loftsfinish. Der er mange variationer af sådanne produkter, og de fleste af dem bruges som beklædning på en balkon. Foring er populært for dets praktiske, holdbarhed, nem installation og et stort udvalg af former, farver og typer af materiale. Vores artikel vil forklare, hvordan man vælger et passende produkt, samt hvordan man monterer vægpanelet i loftet.

Valget af træforing til loftet til altanen

Hvis du beslutter dig for at skære loftet på altanen clapboard, så skal du undersøge sorterne af dette materiale for at vælge den rigtige løsning.

Der er sådanne typer af paneler til salg:

 • metalprodukter;
 • foring fra MDF;
 • plast paneler;
 • trævarer.

Hvis du dækker altanloftet, kan du vælge enhver type paneler. Alle er velegnede til en loggia eller balkon. Oftest er loftoverfladen i dette rum hæmmet med træklapbræt. Pinepaneler eller produkter fra andet nåletræ er egnede til dette formål.

Overvej klassen af ​​træ. Hvis du sænker loftet på balkonen med lavkvalitets clapboard, skal du desuden male overfladen, niveauet og malingen for at give belægningen et æstetisk udseende.

Det er vigtigt! Separat bør det siges om euroforingen. Disse er produkter af højeste klasse, der ligner en typisk klapbræt, men meget højere end dens egenskaber og er lettere og hurtigere at montere.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet til loftet

Der er flere måder at montere paneler på loftoverfladen. Valget af denne eller den pågældende metode afhænger af loftets fladhed på balkonen og på den anvendte type materiale.

Limmontering

Fastgørelse af vægpanelet til loftet på en klæbende måde er kun mulig, hvis der anvendes plastikplader, og overfladen er flad. Men denne fastgørelsesmetode anvendes ganske sjældent på grund af dens upålidelighed.

Fordelene ved denne monteringsmetode:

 • hurtig og nem installation
 • spare plads højde;
 • inden fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet er der ingen grund til at konstruere en ramme.

Til limning af paneler med flydende negle. Klæbemidlet spredes på overfladen af ​​materialet med en notet trowel og presses tæt på loftoverfladen.

Det er vigtigt! Når man bruger limfastgørelsen til en betonbase, er der ingen mulighed for yderligere at varme loftets overflade.

Montering af foring på rammen

Rammefastgørelsessystemet anvendes mere ofte. Samtidig udføres loftslibning under panelet på balkonen. Til fremstilling af rammen tages træstænger eller metalprofiler. Valget af rammemateriale afhænger ikke af den anvendte type paneler.

Til fremstilling af trækasser ved anvendelse af følgende materialer:

 • beslag eller bøjler til fastgørelse til loftoverfladen;
 • træstænger med en sektion på 40x40 mm fra tørt træ af nåletræer;
 • ankre til fastgørelse af suspensioner i loftet
 • Selvdrejende skruer til montering af stænger.

Metalrammen er fremstillet ved hjælp af følgende materialer:

 • anker og skruer;
 • profil suspensioner;
 • forbindelseselementer;
 • metal loftprofiler.

Teknologi liggende foring på loftet på balkonen

Efter at have overvejet de forskellige muligheder for færdiggørelse af lofter og vægge af loggia clapboard, vender vi os til undersøgelsen af ​​installationsteknologi. Da rammemetoden til fastgørelse af foring fra træ eller plast bruges mere ofte, vil vi overveje rækkefølgen af ​​installation af denne mulighed for efterbehandling.

Overfladebehandling, værktøj og materialer til arbejde

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede loftoverfladen. Værker er i denne rækkefølge:

 1. Sørg for at demontere den gamle belægning. Det handler om andre paneler, gamle foring eller plastfliser. Rengøring af den gamle maling er ikke nødvendig.
 2. Hvis der er revner og huller i loftet, er de forseglet for at reducere varmetab i rummet og beskytte det fra træk. At forsegle revnerne ved hjælp af cementmørtel.
 3. Loftoverfladen skal beskyttes mod skader af svampe og andre mikroorganismer. For at gøre dette behandles det med antiseptiske formuleringer.
 4. Bundloftet kan isoleres med materialer som penofol eller izolon. Ellers lægges isoleringen imellem bjælkenes battefter efter installationen.

Til arbejde, lager op på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • laser eller vand niveau
 • skruetrækker;
 • oplevede;
 • en hammer;
 • hacksav eller metal saks;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • selvskærende skruer;
 • anker;
 • vægpaneler.

De nødvendige komponenter til fremstilling af den ramme, vi har nævnt ovenfor.

Rammontering

På dette stadium konstruerer vi en balkon loft kasse. Sekvensen af ​​indramningen er som følger:

 1. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau finder vi den nederste vinkel på loftoverfladen. Fra det udsætter vi den afstand, hvormed loftet falder. Denne værdi afhænger af højden af ​​vinduerne i rummet og typerne af vinduesprofiler. Det nye loft skal ikke falde under grænsen for den øverste vindues profil.
 2. Ved hjælp af niveauet overfører vi det opnåede mærke til de øvrige hjørner af rummet og slår af linjen på væggene. Langs denne linje løser vi vejprofiler eller -stænger til vægoverfladen. Til fastgørelse brug dowels.
 3. Ophængt i loftet til montering af loftsprofiler eller stænger. I nogle tilfælde, hvis den højde, hvorpå loftet falder, er lille, kan du undvære brugen af ​​suspensioner og fastgøre profilerne (stængerne) direkte på loftet.
 4. Vi monterer loftsprofiler eller -stænger på suspensionerne ved hjælp af skruer. Ved hjælp af niveauet kontrollerer vi den horisontale installation af rammen. Inden vægpanelet fastgøres til loftet, skal du hænge bøjlerne, så de ikke forstyrrer montering af panelerne.

Opvarmning muligheder

Inden vægpanelet monteres i loftet, lægges varmeisoleringsmaterialet mellem rammen for at øge rumkomforten og beskytte mod træk og kulde. Ud over isolering af bundloftfladen kan isoleringsmaterialet lægges i mellemrummet mellem kappeprofilerne.

Basaltplader, mineraluld, polystyrenskum eller skum anvendes som termisk isolering. Mellem stykkerne i batten er det mere bekvemt at lægge bløde plader end stift skum eller polystyrenskum. Ved anvendelse af mineraluld skæres materialet ud med en reserve, så det passer godt til rammeskinnerne og på en sikker måde beskytter den mod kulde.

Montering af beklædning på loftet

Lad os nu tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Sekvensen for installation af panelerne er som følger:

 1. Det første element skæres til den ønskede længde og indstilles således, at dens spids er rettet mod væggen, hvorfra installationen begynder.
 2. Fastgør elementet til kassen på en passende måde (vi vil diskutere yderligere valg af fastgørelsesmetode).
 3. Herefter monteres det næste panel med en kam i sporet af det tidligere vedhæftede element og fastgøres også til kassen.
 4. Skær det sidste element til den ønskede bredde på siden af ​​rillen og monter den på loftet.
 5. Efter det skal du installere loftlisterne rundt om balkonens omkreds.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet

Der er flere måder at fastgøre huden på kassen på:

 • Ved hjælp af special klyaymerov. Disse elementer gør det muligt at reparere panelet uden at beskadige dets krop uden revner og chips. Derudover bliver fastgørelseselementerne gemt. Kleimer er et metalelement med en tand til fastgørelse af lamellen (indsat i sporet af brættet) og huller i bunden til fastgørelse til kassen.
 • Tungelementer fastgjort til rammen med tynde søm. De køres ind i elementets spalte i en vinkel, så sømmen passerer gennem brættet og låses ind i spærestangen. Hætten på elementet er indlejret i panelets krop, så det ikke forstyrrer spidsen af ​​det efterfølgende produkt. Ulempen ved denne monteringsmetode er risikoen for revner og beskadigelse af huden.
 • Plastpaneler er meget lette, så de er fastgjort med en byggestifter. Konsolet drives ind i rillen på plads over rammestyrene.

Sådan monteres vægpanelet i loftet - videoinstruktion nedenfor:

Nu ved du, hvordan du skal færdiggøre loftet på altanen clapboard. Hvis installationsprocessen udføres med overholdelse af teknologi, så dækker loftet dig ikke et år. Loftet, der holdes af eurolining, behøver ikke særlig pleje, kan modstå temperaturændringer og høj luftfugtighed.

Sådan repareres vægpanelet til loftet

Sådan fastgøres en trævægspanel på loftet Landespørgsmål

Foring er en tynd finerplader af forskellig størrelse, som er fremstillet af genbrugt træ.

Det er meget nemt at rette træbeklædning til loftet

Det er lavet ved at skære kantede brædder. Langs sidekanten af ​​vægpanelet er der en rille, som i høj grad letter arbejdet med at fastgøre pladerne.

Det er et godt miljøvenligt materiale til både intern og ekstern dekoration.

Du kan skelne plankerne efter mange kriterier, i denne artikel vil vi se på typerne af træ og forskellige former for former.

Træklassificering:

Pine bruges oftest, det er både billigt og praktisk at bruge.

Mindre almindeligt anvendt er dyrere hårdttræ (eg, alder). Den dyreste er foring af mahogni. Det er muligt at bruge foring fra:

Klassificering efter form:

1. Foringspanelet har en ret simpel form og ligner form af en almindelig træbjælke.

2. Euro-lining - det adskiller sig fra simpel beklædning med en dybere rilleforbindelse og en stor spidsstørrelse, som er lavet til ventilation og fugt fjernelse fra under foringen selv.

Mere egnet til eksternt arbejde.

3. Foring - Calm bruges normalt til indretning af lokaler (hovedsagelig lofter og vægge). Denne beklædning er god, fordi den ikke har hylde - en forsænkning på forsiden.

· Stort udvalg af priser og farver

· Økologisk naturmateriale

· Godt materiale til lyd- og varmeisolering;

· Plus fordelene ved det valgte materiale (ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed osv.).

· Skal beskyttes mod forskellige svampe og skimmelsvamp

· Sørg for at dække med en beskyttende belægning mindst en gang om året.

· Det er muligt i stedet for at vride til åben lak, men uønskede dampe er mulige.

Interessant video loft trim clapboard

Hvordan man kan dekorere altanen clapboard

 • Puncher;
 • stiksave;
 • Bor med dyser under skruetrækker eller skruetrækker;

1) Mængden af ​​materiale skal omhyggeligt beregnes.

(området i dit loft og det anbefales at tage 15-20% mere materiale).

2) Størrelsen af ​​strålen - 2 til 3 centimeter, afstanden mellem dem - måleren. Dette er grundlaget for hele strukturen.

3) Du bør også købe andre fastgørelsesmaterialer, især hjørner, dowels, skruer. (skruen skal indtaste mindst 3 centimeter og størrelsen af ​​materialer fra 5 til 12 cm.)

4) Fastgørelsesstænger. Vi bor huller til dowels i søjlerne, bare forbered hullerne i loftet.

5) Efter alle stængerne på deres steder og forsigtigt sikret, skal du installere L-formet, de er fastgjort med en byggestifter.

Paneler er også stablet på stængerne ved hjælp af en hæftemaskine.

6) Efter at have fastgjort det første panel, fortsæt til næste. Vær opmærksom på nøjagtigheden af ​​indtastningspladserne.

Og hæftemaskinen skal anvendes straks efter kontrol af alle fastgørelsesanordninger og kontrollere om vægpanelet var godt fastgjort på loftkonstruktionen.

7) Efter arbejdet er du nødt til at rengøre overfladen fra støv. (Let sæbeopløsning med varmt vand).

Interessant! Sommer køkken med pergola, projekter. HER!

Jeg vil gerne tilføje, at clapboard kan klare enhver overflade.

De er let knyttet til negle, skruer eller endda flydende negle. Ved at kende alle de oplysninger, der er givet til dig, kan du nemt lave træbeklædning på din altan, som vil vare i mange år.

Video finish balkon foring

Montazh vagonki

Sådan fikses foringen til loftet, hvis du vælger denne almindelige metode til efterbehandling. Først og fremmest skal det bemærkes, at træprodukter, MDF og plastpaneler anvendes til sådanne formål, og professionel installation gør det muligt at dreje loftoverfladen til et perfekt fladt rum uden udmattende gips.

Videoen i denne artikel tjener som en guide til interesserede husejere, der ønsker at dekorere dem efter deres smag. Hvordan man arrangerer liningstængerne for visuelt at udvide rummets grænser, i længde eller i bredde, er besluttet af ejerne.

Denne type arbejde gør det muligt for enhver industriel ejer at dekorere loftet med egne hænder og ikke kun det.

Typer af foring og anvendelsessted

Efter at have bygget en kasse til boliger, kan vi tale om 1/3 af det udførte arbejde, hoveddelen falder på efterbehandling og enheden af ​​det ønskede interiør. Folkets præferencer er forskellige, såvel som økonomiske muligheder.

Hvordan laver vores ønsker sammen med vores evner? Med henvisning til typer af produkter og steder i deres ansøgning.

 • Fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet afhænger ikke af det materiale, hvorfra det vil blive lavet, og essensen af ​​dets fiksering til overfladen ændres ikke.

OBS: Valget af materiale, som panelet er lavet til at afslutte loftet, bestemmes af driftsbetingelserne.

 • I de våde værelser i badeværelser og køkkener vil plastfodringen vare længere i loftet, selv om produkter fremstillet af træprodukter eller MDF, men monteret på en metalramme, ikke er udelukket.
 • I konventionel forstand indebærer clapboard loftsskæring enhedens ramme.
 • Dens formål er ikke alene at opdele loftets målestok og den uattraktivive base, men også for at få en solid konstruktion med et enkelt plan, afledt af niveauet. Rammen tjener som grundlag for vægmontering efterfølgende, og de nødvendige belysningsanordninger, selvom det blot er en stribe vægpanel direkte på loftet eller vægge. Crate er indrettet entydigt.

Rammeindretning og dens typer

Hvorfor har jeg brug for drejning under vægpanelet?

Disse er yderligere bestræbelser på arrangement, tid og penge. Fordelene ved denne fase af arbejdet kan ikke overvurderes, især i tilfælde, hvor der er mærkbare fejl på loftets overflade.

Det faktum, at lofterne knækker i leddene af pladerne og gipset er oppustet på dem. For det første er det ikke nogen hemmelighed for nogen. Omkostningerne ved at montere foringen uden ramme på disse overflader vil koste mere. Listen over typer kasser er begrænset til en lille liste, som de siger "en, to og fejlberegnede", så vi vil analysere de vigtigste.

Træprodukter i rammen

 • Træstænger ved bunden af ​​rammen er arrangeret efter deres egne regler. Arbejdet begynder med forberedende markering. Til dette bestemmes det mindste mærke i loftet, og et punkt er indrykket 6-10 cm fra det ned ad væggen.
 • Denne størrelse projiceres på alle vægge for at få en kontrollinje omkring omkredsen af ​​rummet. På den bliver enheden af ​​en ramme kontrolleret.

OBS: Før træning behandles træprodukter med brandhæmmende mod skadedyr, putrefaktive processer, for at forbedre brandsikkerheden og antiseptisk.

 • Rammen er monteret på plads i loftet vinkelret på beklædningen af ​​vægpanelet. Afstanden mellem stængerne varierer mellem 40 og 60 cm, hvis rammen er lavet til plastpaneler og 60-100 cm til træprodukter.
 • Monteringen af ​​stængerne udføres strengt parallelt med gulvet langs deres underflade og i samme plan med de øvrige stænger. Kontrol sker ved vandstand.
 • Instruktioner og eksperter anbefaler at man starter rammens arrangement med 2 barer, som er fastgjort på modsatte sider med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Niveaukalibrering udføres ikke kun ved kanterne, men også i midten af ​​bjælken, hver 60 cm Fastgjort til loftet med slagskruer, dykker eller ankre. Mellem baren og loftet skal der ikke være ledig plads, den er fyldt med træplader, impaled fra restene af de samme søjler.
 • Efter at have etableret således stænger, mellem dem langs bundkanten er der trukket en fiskelinie til reference.
 • Designet er endnu ikke klar til montering af vægpanel, fordi det skal styrkes.
Kompleks loftslayout og ramme layout
 • Pålideligheden af ​​designet øges, når jumperen er monteret mellem hovedstængerne på steder med øget belastning på rammen. Sådanne zoner er som regel fastgørelsespunkter for lamper. På dette stadium kan vi antage, at rammen er forberedt til installation af panelerforing.

Metal profil i rammen

 • Rammen, som er baseret på metalprofilen, er bygget efter de samme regler som træet, vil kun antallet af indkøb af forbrugsstoffer udvides noget. Du skal købe en UD-profil for at opbygge en omkreds. Grundlaget for rammen vil være en cd-profil, alle produkter er monteret på krydset "krabber", U-formede fastgørere, på skæringerne selv af to typer. "Loppen" har en spidsboring og anvender skæringen med et gennemboret hoved til arbejde på metal.
 • UD-profilen er fastgjort langs den tilsigtede omkreds, derefter fastgøres de to første ekstrem-cd-profiler med en afstand på 10-15 cm fra væggen. Placeringen vælges vinkelret på vægpanelet. Fastgørelsen udføres med U-formede elementer hver 40-60 cm. De resterende profiler installeres langs en fiskelinie eller reb, idet de observerer samme mål som ved arbejde med en træbjælke. Rammen styrkes af hoppere ved hjælp af kryds "krabbe".
 • Inden vægpanelet monteres, kontrolleres ledningsbelysningen til belysning, og ledninger trækkes på de udpegede steder, eller der opstår sløjfer, der let fjernes efter behov.

Afslut linie

Sådan repareres vægpanelet til loftet, hvis valget faldt på træpaneler eller MDF?

Glæder sig over det øjeblik, at deres installation er identisk:

 • Strimlerne af det forberedte materiale skæres i samme længde. Der fremstilles striber, hvis længde er lig med størrelsen mellem væggene minus 5 cm. En mindre længde er nødvendig for at skabe et hul i tilfælde af termisk udvidelse af materialet.

OBS: Ideelt er parallelle vægge vanskelige at finde i lejligheder, derfor er det bedre at forberede hvert panel til et bestemt installationssted.

 • Vægpanelets første beklædning er fastgjort på begge sider og langs hele længden, er der et mellemrum på 3-5 cm tilbage til væggen.
 • Næste panel skubbes ind i låsen af ​​den foregående strimmel i en lille vinkel og passer tæt ved siden af ​​den. Med en gummihammere udføres om nødvendigt lyspodning på panelets ende.
 • Når man beslutter, hvordan man monterer vægpanelet i loftet, overvejes 2 muligheder - enten negle eller skærer sig selv med en pressevask. Hvad er forskellen? Skærerne selv skrues ind i de forborede huller for ikke at hugge materialet. Negle skal slås med doboy for at undgå skader på forens forside med en hammer.
 • Den anden side af panelet er fastspændt eller skruet fast med det valgte fastgørelsesorgan til rammestyret for den nedre kant.
 • Sætet af loftpanelforing er afbrudt ved at lave de tilsvarende huller til forsyningskablerne. Ellers vil det være umuligt at gøre dette uden at beskadige forsiden.
 • Billedet viser tydeligt, at den sidste strimmel presses ind i slottet ved hjælp af små kile, der drives ind mellem væggen og panelet. Normalt skæres den sidste strimmel langs hele længden, fordi det er svært at beregne afstanden til hele strimlen, og hvorfor?
 • Når plastforingen opstår, opstår der spørgsmålet om, hvordan du fikser foringen på loftet og lægger det korrekt. Geniale alt er enkelt, og plastprodukter stables på samme måde som tidligere produkter, idet man observerer alle hullerne.
 • Nogle nuancer af arbejdet i forbindelse med installationen af ​​forsiden. Her er det nødvendigt at tilvejebringe en U-formet rille rundt om loftets omkreds for at dække de yderste ender af alle strimlerne.
 • Sporet er ofte et sammenfoldeligt design af L-formede produkter eller tjener som en integreret del af soklen. Forskellen er i det næste punkt, en af ​​dem er fast, inden den bliver færdig, den anden snaps efter, afhængigt af købsvalget.

I den sidste fase af clapboard loftsskæring er fastgørelsen af ​​en dekorativ sokkel eller hjørne langs hele omkredsen medtaget for at forbedre hullerne mellem væggen og klappbrættet. Fastgørelsen af ​​soklen er lavet med flydende negle, klip, skærer sig selv.

Nyd udsigten til det nye loft fortsætter fra tanken om, at der ikke er behov for at udføre yderligere efterbehandling og afslutte arbejdet med dette.

Sådan monteres vægpanelet i loftet?

Af alle de eksisterende metoder til afslutning af loftet er clapboard trim et af de mest populære. Let at installere, praktisk og attraktivt udseende - ikke alle dens fordele ved en sådan belægning.

Derudover er det ret nemt at lave et loft ud af vægpanelet med egne hænder, især hvis der er en loyal assistent i nærheden. Således kan du omdanne dit hjem uden ekstra omkostninger og på kortest mulig tid. I vores mesterklasse vil vi vise, hvordan du monterer vægpanelet på loftet. Til indretning af værelset brugt træ, plast eller MDF paneler. Men den mest overkommelige og enkle løsning er loftfyldstofet med plastklapplade. Da PVC-belægningen har vandafvisende egenskaber, kan de bruges i badeværelset og i køkkenet uden frygt for udseendet af fugt og svamp. Nu hvor vi har besluttet på materialet, fortsætter vi med arbejdet. Til dette har vi brug for:

 • PVC beklædning;
 • metalprofiler til kasser;
 • klyaymery;
 • skruer med en tynd hue;
 • skruetrækker;
 • bygning niveau.