Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Sådan hænger du en stødpose hjemme til boksning

For at spille sport beslutter nogle at bruge en stødpose. Takket være hende kan de træne effekten. Spørgsmålet opstår, hvordan man holder en pære hjemme alene? Det er klart, at et sådant spørgsmål kan opstå helt naturligt, da vores hus først var beregnet til gymnastiksalen. For at gøre dette skal du være i stand til at lave en speciel montering, så dette meget tunge materiale holder godt, falder ikke og beskadiger ikke nogen.

Pæren skal fastgøres ordentligt

Sådan fastgøres en stødpose

De er forskellige. De er knyttet på flere måder. Det afhænger af hvilken slags pære du vil rette. Du kan f.eks. Hænge dette værktøj til sport:

 1. Kun til loftet.
 2. Mellem loftet og gulvet, fastgøring til gulvet (i dette tilfælde kan det hænge på elastiske strækmærker).

Hver af disse typer af pærer har sine egne specifikke mål. For eksempel hjælper værktøjet, der er fastgjort til loftet, at trække på kraften. Og den, der vejer imellem loftet og gulvet, hjælper med at træffe præcision og hastighed.

Fastgørelsesværktøjer

For at lave en mount, skal du tage et par vigtige værktøjer. For eksempel:

 • anker;
 • bolte;
 • Punch eller bore;
 • hammer;
 • Projektil sig selv

Disse værktøjer er nødvendige, selvom du løser pæren til gulvet. For at hænge det, kan du bruge en holdbar stålkrog. Hvis gulvet er lavet af en monolitisk eller hult armeret betonplade, vil installationsprocessen være ret let.

Læs mere om, hvordan du holder en pære

Forankringsproces

Loftsmontering

Det skal bemærkes, at hængning af en pære til en krog, selvom den har nogle positive punkter, har nogle negative. Hvis det antages, at du ofte bruger det hængende projektil, så kan krogen simpelthen flyve fra tid til anden. Derudover kan niveauet af vibrationer i loftet øges.

Så det er nødvendigt at bore et hul i loftet med en diameter på tolv millimeter. I dette hul skal du indsætte et spacer anker, som har en ring på enden. Når ringen af ​​et sådant anker spinder, bevæger en speciel bøsning af en konisk form inde. Hun sprænger ankeret og på samme tid reparerer det sikkert.

Dette værktøj er praktisk, fordi du kan hænge en pære på en speciel karabin, så du kan træne, og efter træning kan den fjernes fra ringen. Dette vil gøre det muligt for bjerget at tjene i lang tid.

Loftmonteringsmetode

Hvis du ved, at dit hus er lavet af træ, så skal du bruge en anden måde. Det er nødvendigt at lave et sådant design, som vil fordele belastningen over hele loftområdet.
For denne slags suspension er at tage en rund eller firkantet plade af stål. Dens størrelse skal være omkring 30 til 30 centimeter. Tykkelsen skal være mellem to og tre millimeter. Langs hele pladen af ​​denne plade skal flere huller bores for at rette den på loftet. Og i midten bør det være en ring.

Med disse huller er pladen skruet til loftet, men samtidig med skruer, turboprop eller anker.

Når dit loft er suspenderet, skal du lave et hul igennem det for at fastgøre ankeret til hovedloftet. For at holde mounten pæn, kan du bruge den metode, der bruges til at hænge lysekronen.

Der er også to andre måder, der viser, hvordan man hænger en stødpose hjemme, for eksempel:

 1. Metoden er pålidelig og tavs - du skal tage to ankre med en diameter på et og et halvt centimeter. I loftet skal du bore to huller, der er en halv meter fra hinanden. Et anker indsættes i disse huller, der ikke er tilsluttet hulrum. Efter at have udført disse handlinger kan du tilslutte et kabel eller en stærk kæde til ankeret, og så kan du hænge en pære på denne kæde. Det er værd at overveje at dette projektil skal hentes ikke i midten, men med en forskydning på 10 centimeter til højre eller venstre.
 2. En måde, der passer til dem, der bor på øverste etage, er at bore to huller i en afstand af fem centimeter fra hinanden. Disse huller skal være igennem. Derefter skal du tage de bolte, der kan passere gennem pladen igennem. Disse bolte skal være med en stor vaskemaskine, hvis diameter skal være mindst fem centimeter. Krog til projektil skal fastgøres på disse bolte. Denne metode vil hjælpe med at modstå ikke kun vibrationer, men også tung belastning.

Gulvmontering

Det er vigtigt at huske, at monteringen på gulvet skal være komfortabel, så ingen går over det, når pæren fjernes.

I dette tilfælde kan du bruge en af ​​de praktiske muligheder:

 • Folding, aftagelig.
 • Mounten, der er lavet i gulvet niche.

Ved montage er det værd at huske på, at der skal være en slags kasse, hvor der vil være huller til ankre og skruer. I denne boks vil skjule en loop, der kan rotere langs aksen, skjule og klatre.

Det er ikke tilrådeligt at fastholde bøjlen direkte på trægulvet, det er bedst at lave en lille luge i gulvet, og kun derefter fastgøre ankeret.

Ved at lave en god stempelposeholder hjemme kan du sikkert udarbejde klarhed og styrke.

Sådan afhenter og sikres en stødpose

Beslutningen om at gå ind for sport ikke kun på gaden og i sportsklubben, men også i hjemmet er meget prisværdigt og kræver installation af specielle enheder. Selvfølgelig er der ikke så meget plads i lejligheden, men på trods af dette lykkes nogle mennesker at passe flere simulatorer ind i rummet, en vandret stang og hænge en stødpose. Det handler om det nyeste sportsudstyr, og vores videre diskussion vil gå.

Fastgøring af poser til loftet afhænger af deres vægt.

Interessant at vide! Nogle mennesker kalder også pære en "taske", men det er ikke helt korrekt, da disse to projektiler er noget forskellige fra hinanden. Det er sædvanligt at sy en pære af godt læder og fyld det med savsmuld, mens en taske kaldes en cylindrisk form en enhed til at praktisere slag fremstillet af syntetisk eller læder og fyldt med sand.

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

For hvilket formål satte projektilet sig

 • Til polering nøjagtighed, samt hurtigheden af ​​strejker.
 • Forbedring af percussionsteknologien, det vil sige en række strømafbrydelser.

I sportsforretningerne kan du finde flere typer pærer af enhver størrelse og vægt. Der er 4 typer skaller, som også har nogle forskelle i fastgørelsesmetoden til loftet.

Typer af boksepærer

 1. Små poser til polering af serielle slag, sådanne anordninger er relativt små og når ikke 25 kg.
 2. Til udvikling af reaktionen, hastighed og nøjagtighed af slag, anvendes pærer på strækmærker.
 3. Uppercut pære er valgt i forhold til atletens vægt.
 4. Tung pneumatisk pære. For at installere denne projektil vil kræve en masse indsats og bemærkelsesværdige færdigheder. Det er med denne type pærer, at der opstår vanskeligheder, når de placeres i en lejlighed, da ikke hvert loft kan modstå en sådan belastning.
Tyngdeposer bruges bedst i store rum.

Fastgørelsesmetoder, såvel som skallerne selv, er også flere:

 • Direkte til loftet.
 • Placeringen af ​​projektilet mellem gulvet og loftet, ved hjælp af særlige strækmærker.
 • Hvis pæren er børn eller bare små, er det tilladt at rette det på den vandrette stang, hvis du har en derhjemme.

Montage muligheder afhængigt af typen af ​​loft og pære type

Fastgørelse til loftet af armeret beton

Hvis en pære, der vejer op til 40 kg, passer til dig, så gør vi det for sin armatur:

 1. På loftet, præcis det sted, hvor det er planlagt at placere sportsudstyret, borer vi et hul med en diameter på 12 mm.
 2. I hullet dannes ved hjælp af en hammer, anker ekspansionsbolten med ringen. Inde i ankeret er der en lille ærme i form af en kegle, under træning vil den være i kontinuerlig bevægelse. Randomiteten af ​​bevægelsen af ​​ærmet vil bidrage til udvidelsen af ​​ankeret, hvorved sportsudstyret på overfladen bliver mere og mere holdbart. Glem ikke at stramme anker nøglen korrekt.
 3. En særlig metalkrog eller karabiner er normalt fastgjort til ankeret, og derefter projektilet selv, som takket være denne fastgørelse altid kan fjernes og fjernes og om nødvendigt hænges op igen. Det er muligt at fastgøre en pære på en krog både ved hjælp af en kæde og et stærkt reb. For små lejligheder vil det være meget bekvemt, er det ikke!

Kæder til fastgørelse af pærer til krogen

Interessant at vide! I stedet for bolte kan du bruge tykke dowels, men denne fastgørelsesmetode vil ikke være så stærk som den ovenfor beskrevne, så det vil helt sikkert løsne med tiden. Fastgørende neglestykker, der kun gælder for pærer med lav vægt.

Særlige fastgørelsesmuligheder

I nogle tilfælde bør pærer fastsættes på en anden måde, idet sådanne undtagelser omfatter:

 • Suspenderede lofter.
 • Lofter af træ.
 • Sportsudstyr over 40 kg, det er tungt.
 • Behovet for særlig strækning, som er fastgjort til loftet og til gulvet.

For hver af undtagelserne er der nogle tricks, som du absolut skal vide og tage højde for, hvis du har til hensigt at omhyggeligt spille sport lige i lejligheden.

Suspenderede lofter

Hvis der i rummet, hvor pærens placering er planlagt, er lofterne suspenderet, er konsollen til posen eller pæren fastgjort til gipsvæggen, men til hovedloftet ifølge den ovenfor beskrevne fremgangsmåde.

Trælofter

Ved trælofter bliver monteringsprocessen lidt anderledes. For at forhindre loftet i at falde fra hinanden efter din regelmæssige træning, er det nødvendigt at fordele vægten af ​​strukturen gennem en speciel metalplatform af enhver form. For at gøre dette skal du først vælge det sikreste sted for vedhæftning ved at simulere amplituden af ​​pærens vibrationer med en lodret linje. Derefter bor hullerne til ankerboltene på de steder, der er markeret på forhånd, og skru derefter i forankringerne med en nøgle.

Nyttige oplysninger! I henhold til fysikens lovgivninger skal den diameter, som platformen har for den kvalitative fordeling af lasten, være noget større end den sportslige projektils bredde. Det betyder, at det først og fremmest er vigtigt at måle pæren, og derefter fortsætte til udvælgelsen af ​​et egnet sted.

Heavy Sportsudstyr

For fiksere bør pærer over 80 kg gøre dette:

 1. For sådanne pærer har du brug for så meget plads som muligt, da de skal være placeret væk fra væggene og have en diameter på ca. 4 m. ledig plads.
 2. Måling af en pære, plumb vi kontrollerer den mulige amplitude af oscillationer af projektilet på det rigtige sted, om nødvendigt, ændre mærket.
 3. Vi planlægger og borer 4 huller med en diameter på 12 mm i loftet, idet afstanden mellem hullerne skal være bredere end projektilens diameter.
 4. Dette efterfølges af fastgørelsesankre.

Beregn forsigtigt vibrationernes amplitude af tunge pærer, før de placeres

Fastgørelsesposer på beslag og beslag

Udover den traditionelle mulighed kan du lave træningsposen mellem lofterne og gulvet. Her skal du sikre ankre til overfladen af ​​gulvet såvel som til overfladen af ​​loftet ved hjælp af de ovenfor beskrevne metoder, hvorefter pæren klæber til krogen ved hjælp af kæder.

Pære strækket fast på gulvet og til loftet

konklusion

Det er vigtigt at bemærke, at for lejligheder er det stadig bedre at vælge små skaller for ikke at skræmme de naboer, der bor omkring dig under dine træningsprogrammer, og uforvarende bryde ikke noget i rummet. Og alligevel bør alle bolte, ankre og andre armaturer kun købes i pålidelige og specialiserede butikker for at undgå skader og skader.

Sådan repareres mount for pærer selv?

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

At købe en stødpose til huset er kun halvdelen af ​​succesen. Den anden er at fastgøre den korrekt og sikkert. De fleste butikker tilbyder denne service til et lille tillæg, men hvis du beslutter dig for at gøre installationen selv, skal du læse nogle standardregler og begrænsninger.

Hvad skal loftet være?

Først og fremmest skal du kigge på dit loft og sørge for, at det er rigtig velegnet til fastgørelse af en taske på den. Hvis du har et træloft, skal du fordele lasten ved at hænge pæren ikke på en, men på flere parenteser på én gang. Det er bedre at arrangere dem i en cirkel, hvis diameter skal overstige selve posens diameter.

Hvis du har et hæftet loft i dit hjem, skal bracket monteres i dybere lag og ikke på gipsvæggen selv, som simpelthen ikke modstår en sådan belastning og sammenbrud.

Forstærket betonloft - ideelt til fastgørelse af en stempelpose. Men selv her er der en regel: Det anbefales, at vægten af ​​et sportsprojektil ikke overstiger 40-60 kg.

Handlingsalgoritme

Så, hvordan man laver en pære, der vejer op til 60 kg i loftet? Lager på alle de nødvendige værktøjer og begynde:

 • Bor et hul med en diameter på 12 mm med en boremaskine (på det sted, hvor du planlægger at hænge pæren).
 • Brug en hammer, indsæt et spaceranker med en ring (til pærer 40-60 kg) eller en tykk dowel-nail (til pærer på op til 40 kg).
 • Hæng posen direkte på ankeret eller en speciel karabiner.

Hængende karbin på ankeret er en ideel løsning for ejere af små lejligheder. Du vil være i stand til at skyde en pære hver gang efter træning og derved spare plads.

Sådan monteres en vægtet pære?

Hvad skal man gøre, hvis en stødpose vejer over en standard 60 kg? I dette tilfælde vil dens montering kræve stor indsats:

 • Vælg omhyggeligt et sted for projektilet. Omkring skal forblive mindst 4 kvadratmeter.
 • Bor 4 huller på 12 mm hver i loftet. Deres omkreds skal overstige selve boksens diameter.
 • Sæt ankre i hullerne.
 • hænge en karabiner på ankre, eller endda nogle få.
 • På karbinen (e) låses pæren.

Der er også forskellige andre måder at fastgøre en boksekasse på: Til loftet og gulvet på samme tid, til væggen, til dørkarmen. Men den ovenfor beskrevne algoritme for installationshandlinger garanterer dig den maksimale pålidelighed ved at fastgøre et sportsprojektil. Og dermed en mere sikker og effektiv træning.

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

Stansepose - hvordan man hænger

Uden at have mistet popularitet siden starten, er boksning blevet en slags kampsport, der ikke kun involverer mænd, men også mange kvinder. Det er en utvivlsomt faktum, at for at lykkes i en kamp, ​​at besejre din modstander under en konkurrence eller blot for at beskytte dig selv i en gadekamp, ​​skal du træne og træne. Nogle gange, for at opnå høje resultater i at mestre teknikkerne for slag, rytme og bevægelse kan det tage flere år.

Ved træning af en bokser er der kardiovaskulær træning, eksplosiv styrketræning, styrketræning og selvfølgelig træning med en stødpose. At være en nybegynder eller professionel kan ikke gøre, mens de skærper deres teknikker uden udstyr og stødposer. Det er en integreret del af forberedelsen til kampen.

Stansepose. Sådan hænger du en pære hjemme

Stempletasker er ikke for ingenting, der er forskellige i form, vægt og fastgørelsesmetode, de er alle designet til forskellige formål. Der er disse typer af pærer:

 • Den dråbeformede pære sker som med et specielt fyldstof og pneumatisk. Det blev skabt til at træne små, hurtige bevægelser og også tricks med skråninger.
 • Den pnevmogrusha (en højhastighedspære) af den lille størrelse fastgøres på den specielle platform. Med hjælp fra hende er kæmperen uddannet til at koncentrere sig, levere præcise og hurtige slag. Og også på grund af den høje stilling af hænderne, tæt på hovedet, praktiseres refleksen af ​​lemfiksering ved angrebstidspunktet.
 • Foldende pære (glidende) er designet til at trække hældningerne af hovedet til venstre, højre, forbedre lateral vision. Fastgjort til loftet og vejer som regel ikke mere end 3 kg.
 • Wall pude - et projektil med en solid ramme fastgjort til væggen, og den faktiske pude. Designet til udøvelse af hårde og hårde slag.
 • En pære består af en gulvplatform med en pin og en pære. Det kan laves i form af en dummy. Inde er den fyldt med luft. Ved indvirkning kan den løsne på grund af den indbyggede forår og hjælpe med at træffe præcise og hurtige bevægelser.
 • Pæren på bøjlerne ligner en airbag, men har en gummiophæng på begge sider, til loftet og gulvet. Efter strejken vender den hurtigt tilbage til sin oprindelige position. En fighter tog til agility, hurtighed af strejker og afvigelser fra en modstanderens angreb.
 • Bordpære. Kompakt, meget komfortabel i hjemme træning. Skallen er fastgjort til bordet og kan modstå ganske kraftige slag med dine hænder

Desværre bringer et sportsudstyr ikke meget nyttigt, hvis du bare står i hjørnet. Det er meget vigtigt at rette og fastgøre pæren korrekt på væggen, loftet eller den vandrette stang.

For at installere pæren til loftet eller væggen er der brug for specielle fastgørelsesdele. Den mest grundlæggende konfiguration er en beslag eller en anden suspension. De adskiller sig i form og fastgørelsespunkt: Den kan monteres vægmonteret og loftmonteret.

Væg (L-formet) findes igen med platforme, hovedsagelig til højhastighedstasker, og uden platform kan disse bruges til boksekasser. Det er også vigtigt, når du vælger en beslag, løkkenes mobilitet og antallet af vedhæftede punkter. For pålidelig fastgørelse er beslag med 4 fastgørelsespunkter bedre egnet.

Til loftbøjler hænger i regel boksposer, teardrop-formet pære, foldende pære. Og ved hjælp af en mur er den ene ende af pæren suspenderet på strækmærker (den anden er fastgjort til gulvet), en taske og en tåre.

På selve pæren er der en eller flere løkker, karbiner til at hænge på en konsolplatform eller blot på en kæde. Pæren på bøjlerne har løkker i begge ender til fastgørelse af bøjlerne.

Sådan sikres en stødpose i lejligheden

Ofte er der en sådan situation, at der ikke er tid eller midler til uddannelse i gymnastiksalen. Dette er ikke et problem i mangel eller manglende praksis. Det er altid muligt at installere et træningssæt derhjemme og holde dig i form. Placeringen af ​​pæren afhænger af dens type og vægt. Hvis du har brug for en pære mere end 25 kg, skal du hænge enten på loftet eller på væggen.

Hvordan en stødpose er fastgjort til loftet: tunge pærer hænges fra loftet, så det er tilrådeligt at fastsætte fastgørelseselementerne i armeret betonplade. Gipsplader, hængende loft i dette tilfælde vil ikke fungere, fordi designet simpelthen ikke vil opretholde belastningen. En metalplatform kan indbygges i træloftet, det er vigtigt, at det overskrider pæren over området for jævnt at fordele vægten af ​​strukturen. Hvis du laver huller til fastgørelseselementer stærkt bredt, vil pærens vægt ikke trække boltene jævnt ned, men i en vinkel. Hvis modsat gøres meget snævert, øges chancen for at beskadige belægningen på loftet. Det er derfor værdifuldt at kontrollere pærens vibrationer med en rørledning.

For nemheds skyld, med højt til loftet, kan du bruge flere karbiner eller en kæde til at sænke pæren.

Fordelene ved denne installation er, at den giver dig mulighed for at bevæge 360 ​​grader rundt om installationen, hvilket gør kampteknikken perfekt.

Hvordan laver man en pære i lejligheden, hvis der er tvivl om loftets styrke? En anden mulighed, hvor pæren er fast, fastgør pæren til væggen. Denne metode vil reducere mængden af ​​vibration og støj, samt tage mindre plads i din lejlighed.

Denne metode er kun pålidelig med mursten og betonvægge. I en anden udførelsesform kan installationen skade dit hjem. L-formede beslag er normalt valgt til denne metode, de vil holde godt en stødpose og en stempelpose på ca. 80 kg.

Sådan hænge en pære på den vandrette stang

Hvis du planlægger at udstyre et sportsområde med en vandret vandret stang, kan den også bruges som ophæng til stødposer. Dette er kun muligt i tilfælde, hvor du har monolitiske eller murvægge. Du skal bruge en boremaskine, ankerbolte, en skruenøgle til stramning, en kæde, karbiner og ikke mere end 1 time arbejde

Den store fordel ved denne installation er pladsbesparelsen og fraværet af fastgørelseselementer i loftet. Der er også en ulempe, det er meget nødvendigt at tage af pæren for at gøre plads til træning på den vandrette stang.

Sådan sikres en pære

Hvis der er sløjfer eller huller i den vandrette stang, er der ikke behov for at købe nogen vedhæftning, bare hænge den af ​​karabinen. Hvis dette er fraværende, skal du købe vedhæftede filer til pæren, så under pæren er pæren fikseret.

Det anbefales ikke at hænge en pære bag den vandrette stang. Der er lidt plads i det, og derfor er det umuligt at udarbejde strejkteknikken ordentligt. Derudover forhindrer den fri passage gennem åbningen.

Boksning kan give en mulighed for at have en smuk, stærk krop, evnen til at beskytte en pige i en smug, vinde konkurrencen og endda repræsentere et land på VM. Alt for at opnå personlige og verdensoverskridelser, du kan bestille hos os i onlinebutikken. Muligheden for at købe alle former for pærer, bindinger, beskyttelseselementer og andet udstyr lavet på samme sted er til enhver tid tilgængelig.

Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

Sådan hænger du en stødpose

Fastgør en boksekasse til loftet med dine egne hænder

Så du købte (eller modtaget som gave) en boksekasse. Meget cool, men nu skal dette sportsudstyr på en eller anden måde hænges i lejligheden, hvis det er muligt, hvilket giver hende minimal skade. Du kan købe (eller gøre dig selv) en speciel beslag, der vil blive monteret på væggen, men denne løsning har ulemper: hvis bokseposen hænger tæt på væggen, og det er ikke altid bekvemt at slå, og når du svinger, gås posen mod væggen og mere sport hjørne end en enkelt taske.

Der er en nemmere mulighed - hæng stempelposen lige til loftet. I dette tilfælde skal vi kun bore et hul (dette er et plus) i loftet (dette er en minus). Så i vores tilfælde vil vi have brug for:

 1. Ankerbolt med krog (eller også kaldet "med halvring")
 2. Kæde (nok fra 0,5 til 1 m afhængigt af højden af ​​loftet og posens størrelse)
 3. Carabiner (valgfri, men komfortabel og smuk)
 4. Boksekasse selv

Vælg først ankerbolten. Rådgivning - tag lidt mere, men inden for rimelige grænser. En bolt med en diameter på 10. 12 mm og en længde på 80. 120 mm har ikke kun støttet min taske med en vægt på 24 kg i 2 år, men også mig (70 kg) på en taske. Der er ingen tegn på at løsne og bryde hullet.

Så købte en stor smuk bolt. Vi går til kæden. I princippet er det ikke nødvendigt, at boltkrogen skal passere frit i kædeleddet. Det seneste (øverste) link kan forlænges en smule med en hammer, hvilket gør den mere rund. Om ønsket kan kæden erstattes med et stærkt reb, og i stedet for en bolt med en krog skal du tage en bolt med en ring.

Karabinen er nødvendig til fastgørelse af din boksekasse til kæden. Du kan undvære det. Boksesække "Zubrava" kommer med karbiner og en halvmåder kæde.

Til arbejdet. Vi tager et passende bor til beton, brug beskyttelsesbriller (valgfrit), og lav det første hul i loftet. Hvorfor den første? Fordi teoretisk set kan det være den anden og den tredje osv. :) Årsagen er, at gulvpladerne indeni ikke er faste, men har cylindriske hulrum for at mindske deres vægt.

Hvis din drill går ind i et sådant tomrum - beslutter du at hænge en pose der, eller prøv lykken lidt til siden. Jeg var heldig anden gang. Det er nemt at dække de overskydende huller, det er muligt at bore et hul til rekognoscering først med en boremaskine med mindre diameter. Men hvis du er en helt uheldig person - ødelæg ikke loftet.

Hvis hele huldybden faldt på betonen - vi sætter og spænd bolten godt, fanger posen på kæden og kæden på krogen. Alt!

Jeg vil gerne afslutte artiklen ved at nævne, at Klitschko-brødrene allerede har udnyttet dette råd før dig, men det ville ikke være rigtigt :) Held og lykke til dig!

Sådan hænger en pære på loftet: tekniske funktioner, installation af en pære til seriel slag, strækmærker og en opercut design

Ønsket om at spille sport er iboende for mange unge. Men ikke alle har tid til at besøge sportssektionerne, hvorfor mange foretrækker at købe stødposer og tasker og udstyre et sted til træning derhjemme. Men ikke alle ved, hvordan man holder en pære på loftet korrekt, så den udfører sine funktioner og ikke skaber problemer.

Boksningstaske med loftmekanisme

Ofte kombinerer filistinerne i samtalen begreberne "pære" og "taske", da begge disse emner er direkte relateret til perkussionsteknologiens arbejde.

Faktisk er disse forskellige sportsudstyr, og afhængigt af sportstypen vælger hver atlet et specifikt tilbehør til træning.

Til reference: Pose taske fik sit navn takket være en genkendelig form. Den er lavet af læder og fyldt med savsmuld, mens posen er en cylinder af læder eller syntetisk materiale af forskellig længde og volumen, fyldt med sand.

Boksesæk i det indre af stuen

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

Afhængigt af målene:

 1. Øvelse af præcision og hastighed af slag
 2. Udvikling af power series (percussion technique);

Til hjemme træning i sportsforretningen får du en taske eller en pære. Og blandt dem er der forskelle. I denne artikel er vi kun interesserede i at hænge en pære og rette den på loftet, da der er forskelle i fastgørelsesmetoderne, som bør drøftes mere detaljeret.

Til dato er der 3 typer stanseposer, fastgjort til loftet:

 1. Pære (taske) til praktiserende seriel slag;
 2. Pære strækmærker;
 3. Klassisk pære (uppercut);
 4. Pneumatisk pære.

Dobbeltsidet montering til pærens loft og til gulvet med strækmærker

Montering pærer til serielle slag

Denne type sportsudstyr er særligt vanskeligt at installere i et boligområde. Det handler om sin vægt, og det største problem er, at monteringen til stempelposen, der tilbydes i butikker, i de fleste tilfælde er designet til installation i sportsafsnit.

 1. Metalkrogen udstyret med ankeranlæg til montering i overlapninger af armeret beton;
 2. Stål kæde;
 3. Sikkerhedskarbin.

Standard loftmontering til boksekasse

Men for boliger er et sådant fastgørelsessystem ikke altid egnet, fordi lejligheden kan have:

 1. Gipsplader loft strukturer;
 2. Loftet er enten lavet af træ (gamle huse, hytter eller villaer).

I sådanne tilfælde er installationen af ​​en standardmontering umulig på grund af, at belastningen på fastgørelseselementerne under træning nødvendigvis vil medføre ødelæggelse af elementerne i gipsvæggen eller træet.

Til reference: vægten af ​​boksekasser er forskellig, og varierer fra 40 til 120 kg. Stanseposen er lettere og vejer fra 5 kg (til børn) til 25 kg (professionel).

Ikke desto mindre er der en måde at sikre pæren til loftoverfladen sikkert - køb en speciel mount, der er udstyret med en platform til fordeling af pærens vægt over loftets overflade.

Loft pære mount for boligkvarter

For at installere denne mount skal du:

Praktisk loftmontering til pærer på kæder

 1. Perforator eller elektrisk boremaskine med chokdrift
 2. trappestige;
 3. Justerbar eller lågnøgle 12-14;
 4. roulette;
 5. Styrtdykke.

Installationsalgoritmen vil være som følger:

 1. Planlæg et fastgørelsessted på loftet
 2. Mål længden af ​​posen eller pæren;
 3. Ved hjælp af en plumb bob simulerer vi amplituden af ​​posens oscillationer for at bestemme det sikreste vedhæftningspunkt;
 4. Planlæg og bor 4 huller i loftet
 5. Skru de medfølgende ankerbolte med en nøgle;
 6. Vi fastgør et karabin i øjet;
 7. Løft og hæng pæren til serielle slag.

Strekning af pærer

En klassisk pære på strækmærker er en rundformet lædertaske fyldt med savsmuld eller krummegummi og strakt på atletens hoved med gummistropper.

Pære på bannerne

Hvis pærens vægt er lille inden for 5-7 kg, fastgøres pæren til loftoverfladen ved at skrue specielle kroge ind i loftoverfladen og gulvet til at bøje på gummibåndet.

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastgør en pære til loftet:

 1. Først borer vi et hul ved hjælp af en perforator i loftet og i gulvet i rummet;
 2. Så sætter vi en plastforing og drejer konstruktionskrogen med uret med knappen;
 3. Fastgør gummistålets spidser på krogen. Alt!

Loftkrog til fastgørelse af hængende elementer

Montering af øvre snit pære

Og endelig en traditionel formet pære i form af en læderpose med savsmuld, suspenderet ved hjælp af en kæde, der er gevindskåret i et øje til loftet.

Klassisk Øvre Pære

Svingninger af en sådan pære under træningen vil være betydelige, hvilket sammen med dens vægt kræver installation af et pålideligt fastgørelsessystem. Ved at anvende en højkvalitets beslag til loftet til en boks taske, vil du være i stand til at beskytte dig mod skade og dit interiør fra utilsigtet ødelæggelse.

Loftmontering til pære

Installation er også enkel:

 1. Markér på loftet borepunkter;
 2. Ved hjælp af en perforator borer vi huller til ankerbolte;
 3. Bolt beslaget og stram dem med indsats;
 4. Vi hænger en pære.

Denne type beslag er egnet til sikring af en pneumatisk pære. I stedet for savsmuld inde i er et gummikammer fyldt med trykluft. Det skelnes fra traditionelle pærer ved en høj vibrationstrøm under slående.

Konklusioner: Købet af en stødpose eller taske til træning i hjemmet er fantastisk. Men du bør også omhyggeligt vælge fastgørelseselementer, så din sportsudstyr ikke brydes ned og ikke beskadiger loftdesignet (installation på et gipsloft anbefales slet ikke). Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.