Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Boksningstaske

Der er flere varianter af pærer og dermed flere varianter af deres vedhæftning. Først og fremmest er nøgleindikatorerne

Der er sådanne muligheder:

 • Bag. Bruges til udvikling af serielle skud. Som regel er disse ret små muligheder, der ikke når op på 25 kg.
 • Klassisk opercake pære. Pærens vægt skal være i overensstemmelse med atletens vægt
 • Pear streamers. Kan være repræsenteret af flere muligheder;
 • Pneumatisk pære. Denne pære er en tungvægt. At installere en sådan mulighed vil være meget svært, du skal have dygtighed og bemærkelsesværdigt trick.
De vigtigste sorter af pærer

Monter pærer med en vægt på op til 25 kg

Lille pære, hvis fastgørelse ikke kræver nogen særlig forstærkning, da den har en lav vægt

For at installere vil kræve:

 • Stempelpose;
 • Nøglen til spænding af bolten;
 • Ankerbolt (med krog eller sløjfe);
 • Betonboremaskine (diameter svarer til dowel);
 • Kæde eller reb;
 • Skrue karbin;
 • Brandkarbin.

Gå til den nærmeste armatur:

 1. Identificer og markér stedet for yderligere installationspærer;
 2. Ved hjælp af en perforator laves et hul med en diameter på 12 mm.
 3. Vi renser hullet fra akkumulerede affald og støv;
 4. Sæt ankeret i hullet, indtil det stopper (ideel brug et spaceranker med en ring). Muffen har en konisk form, der er anbragt inde i ankeret, under drift for at være i konstant bevægelse. Konstante kaotiske bevægelser vil kun briste ankeret, og derfor er det endnu mere pålideligt at fastsætte pæren;
 5. Maksimalt stram nøglen.
 6. Vi hænger pæren på en speciel karabin eller krog. Dette er meget praktisk, fordi efter træning kan pæren altid fjernes og skjules.
 7. Det er alt, du kan tjekke arbejdet.
Gør-det-selv fastsætter en stødpose til det armerede betonloft ved hjælp af loftbøjlen

Det er meget bekvemt at bruge en beslag, der gør det muligt for pæren at rotere frit.

Et sådant loftbeslag vil give fremragende pålidelighed og evnen til at rotere stanseposen.

Pærebindinger under ikke-standardbetingelser

Særlige sager, der kræver ekstra opmærksomhed, er:

 • træ loft;
 • falsk loft
 • strækker sig, som er fastgjort ikke kun på loftet, men også på gulvet;
 • meget tung pære.

Alt dette, specifikke øjeblikke, der kræver en individuel tilgang og visse tricks.

Hvis vi taler om et hængende loft, er loftbeslaget ikke fastgjort til gipsvæggen, fordi det øjeblikkeligt falder ned, men gennem det ind i de dybere lag af udkastet. Det meget vedhæftede princip er identisk med den oprindelige algoritme.

Træloft. For at trægulvet skal kunne modstå belastningen, skal vægten af ​​strukturen fordeles. Dette kan gøres ved hjælp af en speciel metalplatform. I form kan det være både runde og firkantede, det er ligegyldigt. Dens diameter er vigtigere.

Fysiske love siger, at for en kvalitativ fordeling af belastningen skal diameteren være større end pærens bredde. Det vil sige, vi måler en pære, vælg en plade med en passende diameter, fastgør flere kroge på den og hæng kæderne op, som fastgør pæren.

Monter pærer med en vægt på over 60 kg

Helt vanskeligt job, hvor det er meget vigtigt at overveje alle finesser. Først og fremmest skal du beregne dine handlinger korrekt.

En eksemplarisk sekventiel handlingsplan ser sådan ud:

 • Blyant markerer vedhæftningsstedet.

Det er vigtigt! Det bør ikke være placeret tæt på væggen, pæren skal have mindst 4 kvadratmeter diameter fri plads.

 • Ved hjælp af et målebånd måler vi en pære;
 • Vi tager en plumb og svinger den så meget som muligt. Vi har brug for indikatorer for tilladte udsving amplitudes. Om nødvendigt skal du ændre vedhæftningspunktet
 • Markér 4 huller, hvis placering vil være bredere end diameteren af ​​selve pæren.
 • Vi laver huller på de udpegede steder. Den anbefalede diameter er 12 mm;
 • Vi holder fastgørelsesbolte i hullerne;
 • Fastgør carbin;
 • Vedhængspærer udført til krog på karbinen.

Fastgørelsespærer på bøjlen og L-formet beslag

Stretching er en almindeligt anvendt mulighed for at fastgøre en stødpose. Et anker er fastgjort til gulvet i loftet, og en kæde løber fra posen er fastgjort til den.

Hvis det er muligt, skal der selvfølgelig placeres en stødpose i gymnastiksalen. Hvis der ikke er en sådan mulighed, skal du tilpasse, da loftet for dig er ordet til naboerne. At arbejde gennem uppercut og evnen til at levere præcise skud kan ødelægge nerverne hos mennesker, der bor i nabolaget.

Fastgør en stødpose med den L-formede beslag med dine egne hænder

Du kan bruge nogle tricks for ikke at skænke dine naboer, nemlig brugen af ​​L-formet stålbeslag. Denne mount har udpegede huller til fastgørelse. Installation er lavet på væggene eller tæt på loftet. En sådan fastgørelsesmulighed giver de mest minimale vibrationer, men risikoen for at kollapse strukturen eller falde i pæren til siderne øges.

Stempletaske på gaden

Som regel benyttes en sædvanlig vandret stang til brug af en stødpose på gaden. Hvis vi taler om en pære af lille vægt, så er der ingen valgmuligheder og særlige krav. En pære kan monteres på en mur af enhver kapitalstruktur ved hjælp af den L-formede beslag eller endda bare rettet det på et træ, som mange mennesker gør.

Stempletaske på gaden ved hjælp af en metal vandret stang Fastgørelse af stempelpose på gaden ved hjælp af en træ vandret stang

Hvis vi taler om en stærk vægtpose (mere end 60 kg), der er fastgjort på en vandret stang, skal det tages i betragtning, at rørtykkelsen skal være mindst: 50 * 50 mm, og selve stangen skal være fra 30 mm. Derudover skal du sørge for en sikker vandringsbalk.

konklusion

Som følge heraf må det siges, at tunge pærer er ret komplekse i fastgørelse, det er bedre at ikke eksperimentere med dem. Desuden, hvis du bor i en lejlighed, er det mere hensigtsmæssigt at begrænse dig til en lille, letvægtsinstans med en masse på mindre end 60 kg. Om ønsket kan den altid fjernes, og den oscillerende bevægelse vil være minimal.

Både for dig og forankre med dine naboer er det vigtigste ved montering af en sportspose en klar taktik, en rationel handlingsplan og moderation i valg af pære. Grundlæggende fastgørelsesanordninger - det er vigtigt at købe ankre og kroge på en betroet butik. Efter at have vist tålmodighed og den rigtige tilgang, skal man overholde enkle regler for installationen alting.

Sådan hænger du en boksekasse - praktiske tips

Enhver kontakt idræt før eller senere står over for behovet for at købe et grundlæggende sportsudstyr til kampsport træning - en boks taske. Men at købe et sådant projektil er halvdelen af ​​kampen. Når alt kommer til alt, opstår næsten et øjeblik et andet spørgsmål - hvordan man kan hænge en boksekasse i en lejlighed? Og selvom du har et privat hus, løser dette ikke alle problemerne.

Spørgsmålet om, hvordan man hænger en stødpose korrekt, er meget vigtig, for hvis træningsposen falder i løbet af træningen, kan atleten blive alvorligt skadet. I bedste fald vil møblerne lide. Teoretisk kan du tænke på mange monteringsmuligheder, men det mest enkle og indlysende er følgende.

Ankerkrog

Dette er den mest bekvemme metode til at hænge en boksekasse i et hus eller lejlighed. Du skal købe en speciel ankerbolt med en krog. Et hul er boret i loftet, et anker er indsat i det. Det er alt - nu kan du hænge en stødpose til krogen. Denne metode kræver minimale omkostninger og fra kraften - 10 minutter, men det har alvorlige ulemper.

Ved at hænge en stempelpose i huset med et anker vil du ikke give dig garanteret solid konstruktion. Hvis posens vægt overstiger 60 kg, og du udfører regelmæssig træning, kan ankeret hurtigt løsne.

Gennem mount

Hvis du har adgang til øverste etage, kan du hænge stempelposen fra loftet og få et design af absolut styrke. For at gøre dette skal du bore gennem loftet og køre den samme bolt med en krog ind i hullet. En fast metal pakning er installeret under bolten på øverste etage, hvilket ikke tillader det at "falde igennem."

Ved hjælp af denne metode kan du hænge boksestasker med en specifik vægt under 100 kg og endnu mere. Sværhedsgraden ligger i, at hvis du bor i en højhus, er det usandsynligt, at naboerne ovenfra vil give dig mulighed for at udføre sådanne manipulationer. Men så kan du hænge en stødpose på loftet i et privat hjem.

Fastgørelse til tværstangen

Denne mulighed er optimal, hvis det ikke er muligt at bruge loftmonteringen (f.eks. Hvis du har stræklofter i din lejlighed). For det første er der monteret en metal-tværstang i døråbningen, hallen eller hjørnet af rummet. Faktisk til denne tværstang du og fastgør projektilet. Dette er en ret pålidelig løsning, der giver dig mulighed for at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan du hænger en boksekasse i en lejlighed.

Men vi må ikke glemme, at pæren vil blive udsat for kraftige dynamiske virkninger. Hvis projektilet er meget tungt, kan fiksering af tværstangen ikke modstå belastningen. Men hvis tværstangen er monteret i væggen, så er det virkelig muligt at hænge selv den tyngste slagpose.

L-formet profil

Ved hjælp af denne metode kan du hænge en stødpose på gaden, i næsten ethvert praktisk sted. Alt du behøver er en væg og en profil af den passende form. Du kan bruge muligheden for alle kendte mønstre, som er knyttet til vægstængerne i gymnasiet.

L-formet profil giver dig mulighed for at bruge et projektil af enhver vægt. Dette design garanterer næsten hundrede procent beskyttelse mod enhver kritisk situation, fordi profilen er fastgjort til væggen vandret, og tyngdekraften sætter tryk på pæren i et lodret plan. Her kommer fysikken til vores redning.

Muligheden for at hænge en stødpose i huset til en speciel profil har en professionel ændring. I hallerne til kampsport bruger man ofte specielle rammer, der monteres langs hele væggen på flere steder. Men med hensyn til suspensionen af ​​sådanne projektiler må vi ikke glemme endnu en ting. Det er meget vigtigt at bestemme i hvilken højde at hænge en stødpose.

Det niveau, hvor pæren skal placeres, skal gøre det muligt for atlet at "håndtere" hele projektilens overflade med slag. Faktisk er der ingen standard suspension for højden af ​​en punch taske. Alt er bestemt på basis af atletens individuelle kvaliteter. Der er trods alt understridige krigere, og der er meget høje. I dette tilfælde bestemmer hver person på hvilken højde at hænge en stempelpose hjemme. Under alle omstændigheder vil længden af ​​kablet, hvorpå posen vil hænge, ​​altid ændres, det er nemt.

Sådan repareres mount for pærer selv?

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

At købe en stødpose til huset er kun halvdelen af ​​succesen. Den anden er at fastgøre den korrekt og sikkert. De fleste butikker tilbyder denne service til et lille tillæg, men hvis du beslutter dig for at gøre installationen selv, skal du læse nogle standardregler og begrænsninger.

Hvad skal loftet være?

Først og fremmest skal du kigge på dit loft og sørge for, at det er rigtig velegnet til fastgørelse af en taske på den. Hvis du har et træloft, skal du fordele lasten ved at hænge pæren ikke på en, men på flere parenteser på én gang. Det er bedre at arrangere dem i en cirkel, hvis diameter skal overstige selve posens diameter.

Hvis du har et hæftet loft i dit hjem, skal bracket monteres i dybere lag og ikke på gipsvæggen selv, som simpelthen ikke modstår en sådan belastning og sammenbrud.

Forstærket betonloft - ideelt til fastgørelse af en stempelpose. Men selv her er der en regel: Det anbefales, at vægten af ​​et sportsprojektil ikke overstiger 40-60 kg.

Handlingsalgoritme

Så, hvordan man laver en pære, der vejer op til 60 kg i loftet? Lager på alle de nødvendige værktøjer og begynde:

 • Bor et hul med en diameter på 12 mm med en boremaskine (på det sted, hvor du planlægger at hænge pæren).
 • Brug en hammer, indsæt et spaceranker med en ring (til pærer 40-60 kg) eller en tykk dowel-nail (til pærer på op til 40 kg).
 • Hæng posen direkte på ankeret eller en speciel karabiner.

Hængende karbin på ankeret er en ideel løsning for ejere af små lejligheder. Du vil være i stand til at skyde en pære hver gang efter træning og derved spare plads.

Sådan monteres en vægtet pære?

Hvad skal man gøre, hvis en stødpose vejer over en standard 60 kg? I dette tilfælde vil dens montering kræve stor indsats:

 • Vælg omhyggeligt et sted for projektilet. Omkring skal forblive mindst 4 kvadratmeter.
 • Bor 4 huller på 12 mm hver i loftet. Deres omkreds skal overstige selve boksens diameter.
 • Sæt ankre i hullerne.
 • hænge en karabiner på ankre, eller endda nogle få.
 • På karbinen (e) låses pæren.

Der er også forskellige andre måder at fastgøre en boksekasse på: Til loftet og gulvet på samme tid, til væggen, til dørkarmen. Men den ovenfor beskrevne algoritme for installationshandlinger garanterer dig den maksimale pålidelighed ved at fastgøre et sportsprojektil. Og dermed en mere sikker og effektiv træning.

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

Fastgørelsesanordninger til poser og pærer

Fastgørelsessystemer til stødposer og poser
En pose eller en pære er det vigtigste sportsudstyr, uden hvilket det er svært at forestille sig boksning eller kickboxing. Denne opgørelse tillader ikke kun at opretholde god fysisk form, men også at uddanne styrken og hastigheden af ​​strejker.
Selvfølgelig, før træning med brug af en boksekasse eller en pære, er det nødvendigt at samle, det vil sige at installere et projektil. Til dette formål anvendes en specialmontering, som kan installeres:
• på væggen;
• på loftet
• på andre designs.

Sådan repareres?
I dette tilfælde er det mest bekvemme og enkle at installere et loftmontering (beslag) til en boksekasse, fordi du på denne måde kan sætte projektilen overalt i rummet.

Imidlertid er installationen på væggen ifølge eksperter mere pålidelig, men i dette tilfælde er du nødt til at ofre træningsevnen: Ved brug af en vægbeslag (vedhæftet fil) til en boksekasse, vil projektilet ikke kunne rotere 360 ​​grader. Under alle omstændigheder er det kun nødvendigt at bruge højkvalitetsfastgørelsesanordninger til en boksekasse eller pære, fremstillet af slidstærke materialer og med et tankevækkende design.

Det er vigtigt!
Du skal nøje overveje valg af fastgørelsesanordninger til stødposen, ellers risikerer du ikke kun at miste penge brugt ved køb, men også forårsage skade på dig selv.

Stansepose - hvordan man hænger

Uden at have mistet popularitet siden starten, er boksning blevet en slags kampsport, der ikke kun involverer mænd, men også mange kvinder. Det er en utvivlsomt faktum, at for at lykkes i en kamp, ​​at besejre din modstander under en konkurrence eller blot for at beskytte dig selv i en gadekamp, ​​skal du træne og træne. Nogle gange, for at opnå høje resultater i at mestre teknikkerne for slag, rytme og bevægelse kan det tage flere år.

Ved træning af en bokser er der kardiovaskulær træning, eksplosiv styrketræning, styrketræning og selvfølgelig træning med en stødpose. At være en nybegynder eller professionel kan ikke gøre, mens de skærper deres teknikker uden udstyr og stødposer. Det er en integreret del af forberedelsen til kampen.

Stansepose. Sådan hænger du en pære hjemme

Stempletasker er ikke for ingenting, der er forskellige i form, vægt og fastgørelsesmetode, de er alle designet til forskellige formål. Der er disse typer af pærer:

 • Den dråbeformede pære sker som med et specielt fyldstof og pneumatisk. Det blev skabt til at træne små, hurtige bevægelser og også tricks med skråninger.
 • Den pnevmogrusha (en højhastighedspære) af den lille størrelse fastgøres på den specielle platform. Med hjælp fra hende er kæmperen uddannet til at koncentrere sig, levere præcise og hurtige slag. Og også på grund af den høje stilling af hænderne, tæt på hovedet, praktiseres refleksen af ​​lemfiksering ved angrebstidspunktet.
 • Foldende pære (glidende) er designet til at trække hældningerne af hovedet til venstre, højre, forbedre lateral vision. Fastgjort til loftet og vejer som regel ikke mere end 3 kg.
 • Wall pude - et projektil med en solid ramme fastgjort til væggen, og den faktiske pude. Designet til udøvelse af hårde og hårde slag.
 • En pære består af en gulvplatform med en pin og en pære. Det kan laves i form af en dummy. Inde er den fyldt med luft. Ved indvirkning kan den løsne på grund af den indbyggede forår og hjælpe med at træffe præcise og hurtige bevægelser.
 • Pæren på bøjlerne ligner en airbag, men har en gummiophæng på begge sider, til loftet og gulvet. Efter strejken vender den hurtigt tilbage til sin oprindelige position. En fighter tog til agility, hurtighed af strejker og afvigelser fra en modstanderens angreb.
 • Bordpære. Kompakt, meget komfortabel i hjemme træning. Skallen er fastgjort til bordet og kan modstå ganske kraftige slag med dine hænder

Desværre bringer et sportsudstyr ikke meget nyttigt, hvis du bare står i hjørnet. Det er meget vigtigt at rette og fastgøre pæren korrekt på væggen, loftet eller den vandrette stang.

For at installere pæren til loftet eller væggen er der brug for specielle fastgørelsesdele. Den mest grundlæggende konfiguration er en beslag eller en anden suspension. De adskiller sig i form og fastgørelsespunkt: Den kan monteres vægmonteret og loftmonteret.

Væg (L-formet) findes igen med platforme, hovedsagelig til højhastighedstasker, og uden platform kan disse bruges til boksekasser. Det er også vigtigt, når du vælger en beslag, løkkenes mobilitet og antallet af vedhæftede punkter. For pålidelig fastgørelse er beslag med 4 fastgørelsespunkter bedre egnet.

Til loftbøjler hænger i regel boksposer, teardrop-formet pære, foldende pære. Og ved hjælp af en mur er den ene ende af pæren suspenderet på strækmærker (den anden er fastgjort til gulvet), en taske og en tåre.

På selve pæren er der en eller flere løkker, karbiner til at hænge på en konsolplatform eller blot på en kæde. Pæren på bøjlerne har løkker i begge ender til fastgørelse af bøjlerne.

Sådan sikres en stødpose i lejligheden

Ofte er der en sådan situation, at der ikke er tid eller midler til uddannelse i gymnastiksalen. Dette er ikke et problem i mangel eller manglende praksis. Det er altid muligt at installere et træningssæt derhjemme og holde dig i form. Placeringen af ​​pæren afhænger af dens type og vægt. Hvis du har brug for en pære mere end 25 kg, skal du hænge enten på loftet eller på væggen.

Hvordan en stødpose er fastgjort til loftet: tunge pærer hænges fra loftet, så det er tilrådeligt at fastsætte fastgørelseselementerne i armeret betonplade. Gipsplader, hængende loft i dette tilfælde vil ikke fungere, fordi designet simpelthen ikke vil opretholde belastningen. En metalplatform kan indbygges i træloftet, det er vigtigt, at det overskrider pæren over området for jævnt at fordele vægten af ​​strukturen. Hvis du laver huller til fastgørelseselementer stærkt bredt, vil pærens vægt ikke trække boltene jævnt ned, men i en vinkel. Hvis modsat gøres meget snævert, øges chancen for at beskadige belægningen på loftet. Det er derfor værdifuldt at kontrollere pærens vibrationer med en rørledning.

For nemheds skyld, med højt til loftet, kan du bruge flere karbiner eller en kæde til at sænke pæren.

Fordelene ved denne installation er, at den giver dig mulighed for at bevæge 360 ​​grader rundt om installationen, hvilket gør kampteknikken perfekt.

Hvordan laver man en pære i lejligheden, hvis der er tvivl om loftets styrke? En anden mulighed, hvor pæren er fast, fastgør pæren til væggen. Denne metode vil reducere mængden af ​​vibration og støj, samt tage mindre plads i din lejlighed.

Denne metode er kun pålidelig med mursten og betonvægge. I en anden udførelsesform kan installationen skade dit hjem. L-formede beslag er normalt valgt til denne metode, de vil holde godt en stødpose og en stempelpose på ca. 80 kg.

Sådan hænge en pære på den vandrette stang

Hvis du planlægger at udstyre et sportsområde med en vandret vandret stang, kan den også bruges som ophæng til stødposer. Dette er kun muligt i tilfælde, hvor du har monolitiske eller murvægge. Du skal bruge en boremaskine, ankerbolte, en skruenøgle til stramning, en kæde, karbiner og ikke mere end 1 time arbejde

Den store fordel ved denne installation er pladsbesparelsen og fraværet af fastgørelseselementer i loftet. Der er også en ulempe, det er meget nødvendigt at tage af pæren for at gøre plads til træning på den vandrette stang.

Sådan sikres en pære

Hvis der er sløjfer eller huller i den vandrette stang, er der ikke behov for at købe nogen vedhæftning, bare hænge den af ​​karabinen. Hvis dette er fraværende, skal du købe vedhæftede filer til pæren, så under pæren er pæren fikseret.

Det anbefales ikke at hænge en pære bag den vandrette stang. Der er lidt plads i det, og derfor er det umuligt at udarbejde strejkteknikken ordentligt. Derudover forhindrer den fri passage gennem åbningen.

Boksning kan give en mulighed for at have en smuk, stærk krop, evnen til at beskytte en pige i en smug, vinde konkurrencen og endda repræsentere et land på VM. Alt for at opnå personlige og verdensoverskridelser, du kan bestille hos os i onlinebutikken. Muligheden for at købe alle former for pærer, bindinger, beskyttelseselementer og andet udstyr lavet på samme sted er til enhver tid tilgængelig.

Stempletaske til hjemmet: hvordan man vælger det, sikres og trænes korrekt

Stanseposen er et universelt projektil, som ikke kun professionelle atleter kan træne med. At arbejde sammen med hende hjemme har ikke nødvendigvis kampfærdigheder. Sådanne øvelser vil hjælpe med at få en tonet krop, stærke arme, en hård presse, brede skuldre og udvikle udholdenhed. Stempletaske til huset har mange karakteristika, hvilket komplicerer udvælgelse og køb af projektil til begyndere. At forstå alle nuancer hjælper vores artikel.

Hvad er fordelene ved at øve med en stødpose hjemme?

Professionelle bruger en stødpose til at praktisere specifikke slag, en tekniker. Men for begyndere og amatører er det ikke nødvendigt at sætte sig ud for at mestre kampkunst. Støvpose til hjemmet er en glimrende simulator, der hjælper med at holde sig i form, for i løbet af arbejdet med det er næsten alle muskelgrupper involveret.

Brug af et projektil giver dig mulighed for at:

brænde kropsfedt under aerob træning

styrke musklerne i arme, ryg, mave, hofter;

forbedre blodcirkulationen gennem hele kroppen

øge hastigheden af ​​reaktioner, koordination, opmærksomhed, koncentration;

forbedre det vegetative systems funktion

øge udholdenhed af led og sener

blive mere modstandsdygtige over for stress, stabilisere nervesystemet

øge mængden af ​​energi, forbedre den samlede tone i kroppen;

træne selvforsvar færdigheder.

De vigtigste typer stanseposer til hjemmet

Der er tre typer stempelpose til træning derhjemme.

Bulk (gidrorushi) - præsenteret i form af en dummy (menneskelig torso) eller en boks taske fyldt med vand. Skallen giver dig mulighed for at udarbejde forskellige typer angreb, og hvis behovet opstår, kan du dræne vandet og flytte det nemt. En sådan stansepose er den bedste mulighed for hjemmet, da det ikke tager meget plads og er velegnet til kompleks træning.

Oppustelige - er oppustet kammer af pæreform. Denne type kaldes også pneumatisk stødpose. Den største fordel ved projektilet er tilstedeværelsen af ​​et gummikammer inde i, som gør det muligt hurtigt at genvinde sin form efter slag. Oppustelige pærer er fastgjort til loftet og er kun beregnet til praktiserende slag.

Trykt - klassisk version, præsenteret i form af en cylinder. De adskiller sig fra hinanden i type fyldstof.

Før du køber en stempelpose til hjemmet, skal du beslutte dig for formålet med erhvervelsen og det ansattes ansættelsessted. Hvis du vil øve strejker - tag en lille model. Og hvis dit mål er en kompleks træning, skal du vælge bulk eller fyldte projektiler (med fokus på placeringen i huset og ledig plads til aktivt arbejde med simulatoren).

Hvordan man vælger en stødpose til hjemmet

Før vi læser anbefalingerne til valg af stempelpose til huset, foreslår vi at overveje sine vigtigste sorter. Det vil sige, at det er nødvendigt at studere de parametre, hvormed skallerne adskiller sig fra hinanden:

Lad os dvæle på hvert emne.

Afhængigt af vægten af ​​stødposen er opdelt i:

medium - 40-80 kg;

tung - 80-120 kg.

For ikke-professionelle træning hjemme, er det bedre at vælge projektiler fra 40 til 80 kg. Overvej også din egen vægt. Hvis du f.eks. Vejer 90 kg, bliver en 45 kg taske for lys til dig og omvendt. Den bedste løsning, når din vægt er i samme kategori med posens vægt.

Hvis du har et tab med et valg - giver du en tyngre projektil. Bare husk, at jo større pærens vægt er for huset, jo stærkere skal være bjerget.

Stempletasker til hjemmet kommer i en cylindrisk og rund form. Der er mere komplekse sorter i denne henseende, men vi overvejer kun de klassiske. De mest populære projektiler er cylindriske, langstrakte mellemstore. De kan træne slag med begge hænder og fødder. Pæreformede poser er mere egnede til at udøve strejker kun med deres hænder.

Stempletasker til hjemmet fylder følgende materialer:

Tyrsa er ikke det mest praktiske fyldstof, fordi det hurtigt falder til bunden af ​​posen, hvilket gør det til sten, hvilket negativt påvirker muligheden for træning. Plus, gran og savsmuld kan i sidste ende rådne.

Savsmuld - de har karakteristika, der ligner tyrsa, derfor er de heller ikke en meget god mulighed, men sådanne boksekugler har den laveste pris for et hjem.

Sand - gør projektilet meget hårdt, så ikke alle kan bruge det til træning.

Gummi chips - den mest praktiske mulighed, som ikke roter og falder ikke over tid, men stanseposen til et hus med sådant indhold er dyrere end andre.

Selvfølgelig er en skal med gummibevægelser mest egnet til at praktisere et hus af fyldte pærer, men hvis det er for dyrt for dig, kan du købe en pose fyldt med savsmuld eller tyrsa.

Advarsel! En stempelpose til et hus med et sådant fyldstof vil hurtigt miste sin funktionalitet, og du bliver nødt til at bruge igen på køb af et nyt projektil.

For dem der længe har været involveret i sport eller allerede har erfaring med en pære - kan du sikkert vælge en taske med sandfyldning.

Hyldeposer til hjemmet kan laves fra:

Selvfølgelig er læder det bedste materiale, det er elastisk, holdbart, miljøvenligt. Men sådanne modeller er ikke overkommelige for alle. En god kvalitet læder erstatning vil også tjene i lang tid, kun du skal sørge for, at materialet er af den nødvendige tæthed og elasticitet.

Forstærket capron (PVC) bruges ofte til boksning. Et sådant materiale har en anden densitet (i gennemsnit 600 til 900 g / m2). Jo tykkere det er, desto højere er styrken. Det anbefales dog ikke at købe en projektilbeklædning med sådant materiale, da det ikke har en høj elasticitet. På grund af dette bliver pæren hurtigt revnet og revet.

Presenning anvendes sjældent. Dens egenskaber tillader ikke at sheathe boxing poser fyldt med sand eller spyt. Selv om der er gummi eller polymercrumb indeni, så vil en pære med presenning belægning være slidstærk og slidstærk.

Boksesække er loft og udendørs. Den første er fastgjort til loftet med holdbare dele, den anden er udstyret med en vægtig base, og de kan flyttes fra et sted til et andet. Loftspose til hjemmet er en billigere og mere populær model.

Installationsmetoden påvirker ikke projektilitetens funktionalitet, her skal du tage højde for det frie boligareal. Hvis du har tilstrækkelig plads derhjemme til at hænge posen og frit udføre de nødvendige øvelser på det - kan du vælge en simulator, der er fastgjort til loftet.

Hvis der ikke er meget ledig plads derhjemme, er det bedre at købe en gulvmodel, som kan skubbes ind i midten af ​​rummet under træning og derefter rengøres på plads.

Anbefalede læseartikler:

Komplet med en loftspose leveres ofte med beslag og bolte, og hvis de ikke er tilgængelige, kan du altid købe skruer på en sportsbutik.

Den optimale højde på en stødpose er 60-80 cm til husplacering. Denne størrelse er velegnet til kompleks træning. Men det er værd at bemærke, at jo længere posen er, desto bedre. For eksempel gør en højde på 100-120 cm projektilet velegnet til at udøve strejker på alle niveauer. Fokuser på din højde, fri plads i huset og køb eventuelt en stor cylindrisk taske.

Højden på en person er af stor betydning, da det vil være ubelejligt for en teenager at træne med en meget lang projektil, men for en høj professionel atlet vil det være ubehageligt at arbejde med et kort projektil.

En anden vigtig faktor er prisen på simulatoren. Priserne på universelle taske-cylindre starter ved 1500 rubler og når 60 tusind. Du kan vælge en børns stansekasse til huset til 400-700 rubler.

Nogle producenter tilbyder gode pneumatiske stødposer til boliger til priser fra 1.400 og op til 25.000 til en stempelpose til en gennemsnitlig vægt.

Skaller til at udføre en uppercut er sjældne og dyre - de koster fra 8 til 22 tusind rubler.

Puder er omkring samme priskategori - deres pris varierer fra 6 til 30 tusind rubler.

Den billigeste chaser koster 400-800 rubler, men dette er en budget model med tynde stregmærker og med savsmuld indeni. For et hjem er det bedre at vælge en god pneumatisk pære til 1600-3000 rubler.

Udendørs pære til et barn vil koste omkring 1.200 rubler, og for voksne i sportsforretninger er der mange muligheder fra 4-5 til 34 tusind rubler.

Vandfyldte bokstifter til hjemmet koster endnu mere - fra 14 til 82 tusinde rubler, indtil videre har ikke alle råd til et sådant køb.

Hvordan man laver en stødpose til huset, gør det selv

Den enkleste løsning - forberede otte byggeri polypropylenposer, hvoraf syv glatte hinanden, flash barske bund tråd gennem nålen gypsy så blæst som følger:

Så skal du sy sløjfer af slidstærkt stof (fire eller seks stykker), som vil hænge projektilet. Den resterende pose skal fyldes med sand med tre fjerdedele, fastspændes halsen og indsættes i den resulterende flerlags kasse. Du bør ikke tæt syge bokseposen, fordi fyldstofet vil afregne over tid, og dets volumen skal øges. Tænk på denne mulighed på forhånd.

At lave en sådan pose til et hjem kræver ikke mange udgifter, det viser sig at være ret stærkt, selvom det ikke ser meget smukt ud. Hvordan laver man en stødpose med egne hænder for ikke at skamme sig for at hænge det hjemme eller på arbejde? Det er nødvendigt at tage et stykke presenning 100x80 cm og et andet lille stykke for at skære en cirkel med en diameter på ca. 40 cm til bunden af ​​pæren.

Stort lærred rektangel foldet i halve og sy langs kanten af ​​symaskinen. Sy derefter bunden. Bøj derefter overkanten og fastgør løkken. I det resulterende tilfælde skal du sænke polypropylensandbaggen og fylde hullet for bedre form med savsmuld.

I stedet for presenning kan du bruge møbler læder. Dette er et blødere materiale, der betyder noget, hvis du ikke har arbejdet med en stødpose før. Bruiser vil forblive på det hårde lærred på hænderne, selvom du følger alle forholdsregler.

Uanset hvilken løsning til produktion af en boksesæk derhjemme, du vælger, er det bedst ikke at montere til loftet, og en D-formede strukturer af stål vinkel eller kanal, sikkert boltet til væggen. Du kan også købe en færdigbeslag. Et sports projektil er tung nok og kan komme ud efter et stykke tid, hvis det hænges fra loftet ved hjælp af ankre.

Hvordan laver man en stødpose alene alene?

Dette er den letteste og blødeste model, fordi den er lavet af et rullet tæppe turist tæppe, som også kaldes karemat. Den største fordel ved en sådan stødpose til huset er høj dynamik: når det er ramt, afviger projektilet og flyver derefter mod det. Selv uden at sætte et bestemt mål, skal du udvikle en evagations færdighed, hvis besiddelse kan hjælpe i en gadekamp.

Med indholdet af en sådan pære til huset er alt klart, men med et fleksibelt ben skal du forstå. Du skal bruge: to rørstykker med dimensioner på 1 m og 0,5 m, en stram stålfjeder, en stålplade runde (diameter ca. 30 cm) eller firkantet form (sidelængde 20-25 cm). Et kort rør skal svejses til den ene ende af foråret, et langt rør til det andet og en plade til det lange rørets frie kant, som senere skrues til gulvet. Når du har fastgjort metaldelen, skal du vedhæfte en stødpose til den ved hjælp af scotch tape, hvorefter du kan begynde dynamisk træning.

Hvis der ikke er plads nok til en stempelpose til et hjem, kan du lave en stempelpose - det er mere kompakt, selv om dette ikke er den eneste fordel. Udformningen af ​​en sådan simulator er sandsynligvis kendt for alle, der er interesseret i kampsport, og er mere succesfuld end den ovenfor beskrevne simulator med en sandfyldning eller en pære på et fleksibelt ben.

Dette projektil giver dig mulighed for at arbejde stans (næver, base og kant af håndfladen, knogler osv.) I hovedet, legemet og underlivet på den påståede fjende. Og ris fyldstof føles som når slog menneskekroppen.

Først syder vi et lærredbetræk. Skær 120x120 cm dobbelt, sy på maskinen på siderne - vi får tasken. 3-4 kg billig ris hældes i det, og vi laver en manuel linje, der betegner den som bunden tredje. Derefter hældes en anden 3-4 kg, vi syr igen og adskiller den anden tredjedel. Og så igen. Det viste sig tre poser placeret oven over hinanden. Det øverste hul skal syes med en skrivemaskine og sy to løkker til at hænge en stødpose hjemme.

Sådan sikres en stødpose hjemme

Det er ikke nødvendigt at gå ind for kampsport eller gå i gymnastiksalen for at øve med en stødpose. Skallen er fastgjort til væggen, loftet eller fastgjort på en speciel stativ, som du kan installere hjemme.

Beslut om placeringen af ​​pæren. Bestem, hvor det vil være bedst at håndtere et sådant projektil. Måske har du en kælder eller et rum til sport? Placering af pæren afhænger af ledig plads i huset.

Vælg mellem loft og vægmontering. Så i løbet af lektionerne med en pose i hjemmet forstyrrer du ikke, prøv at sikre, at du kan flytte 360 ​​grader rundt i posen. Dette arrangement giver dig mulighed for at udføre aktive øvelser og bevægelser.

Du kan hænge posen mod loftet ikke i midten af ​​rummet, men så kan stempelposen skade noget, ødelægge eller skade dig ved at hoppe ud af væggen.

Mange vælger at fastsætte pæreloftet i garagen eller kælderen.

Forbered en solid støttebjælke. Støtte bjælker kaldes smalle tværstænger, som er placeret langs loftet tæt på hinanden. Standardafstanden mellem dem er 40 cm, men nogle gange når den op på 60 cm. Ofte hænges en stansepose til et hus fra loftet for bedre mobilitet. Vær opmærksom på, at du har brug for en stærk stråle med god støtte, da det ikke kun skal modstå vægten af ​​en stødpose, men hold den under svinget.

Du kan finde støttebjælken med en sømfinder.

Eller brug auditionsmetoden. Prøv at slå langs loftet - hvis du hører en døv lyd, betyder det, at støttebjælken er fraværende på dette sted. Hvis du finder en støttestråle, ringer lyden, da du vil slå på træ.

For at bestemme placeringen af ​​støttebjælken, kan du måle afstanden fra væggen. Det er nødvendigt at stramme målebåndet tæt på væggen og måle 40 cm. Hvis den ønskede stråle ikke findes, skal du måle en anden 40 cm og derefter analogt. I sidste ende vil du være i stand til at finde det rette sted i loftet. Tryk på overfladen igen for at sikre, at understøtningsstrålen er fundet.

Advarsel! Fejl ved installation af en stødpose er fyldt med alvorlige skader på huset. Derfor er det meget vigtigt at finde den stærkeste stråle. Hvis du hænger en stødpose til huset på spærre eller loftsled, er der risiko for at bryde gipsvæggen.

Stråle til en stødpose skal modstå vægten, desto større er taskenes vægt.

Lav en forsænkning i støttebjælken. Indsæt øjenbolten i hullet. Først skal du stramme det i hullet og derefter stramme det med en skruenøgle.

Det anbefales ikke at udskifte eyebolts med kroge, da sidstnævnte kan falde ned under en stødpose.

Hæng en pære. Fastgør kæderne i hjørnerne. De bør bundtes med en stødpose. Sættet skal gå og kroge, der er fastgjort til kæden. Hæng derefter posen på øjenbolen.

Kontroller, hvor sikker stanseposen er til hjemmet. Prøv at trykke flere gange for at kontrollere, om det er installeret sikkert. Det er bedre at geninstallere simulatoren, hvis bilagene synes svage eller ikke stærke nok.

Nogle bruger en alternativ metode til at fastgøre en stødpose hjemme.

Posen er hængt med en vægmonteret enhed. Hvis du er i tvivl om loftmonteringen, skal du sætte posen på væggen. Næsten i alle sportsforretninger kan du købe en vægbeslag med alle nødvendige dele til montering. Men denne metode er kun relevant for mursten. Ellers kan installationen skade dit hjem.

Køb en mobil rack. Hvis designfunktioner eller manglende ledig plads ikke tillader dig at hænge en stødpose hjemme fra loftet eller vedhæfte en væg, skal du købe en mobilstand. Nogle af dem har endda hjul til større mobilitet. Men denne enhed skal være tung, for ikke at bevæge sig under arbejdet med projektilet. En tung stødpose kræver normalt en holdning, der vejer omkring 135 kg. Mere letvægtsudstyr og tilstrækkelig vægt i 45 kg.

Hvis du har valgt indstillingen med et stativ, skal du blot sætte en stødposekæde på den S-formede krog. Som du kan se, er installationsprocessen ret simpel.

Fastgørelse en stødpose til loftet i et hus kan være meget farligt. Skallen kan falde og skade dig med sin vægt eller kæde.

Ved installation af en stødpose er der også risiko for skade på dit hjem. Derfor er det først nødvendigt at fastslå styrken og pålideligheden af ​​strukturens lejeelementer og finde ud af om de kan modstå belastningen fra det dynamiske arbejde på pæren. Hvis du vælger en loftmonteringsmetode, er det bedre at bruge faste brædder eller diagonale bøjler. I mangel af en sådan mulighed anbefales det at overveje andre måder at installere et bokse projektil på.

Sådan træner du på pose til hjemmet

Du er nødt til at lære at arbejde med en stødpose, og ikke ubevægeligt slå det. Vi foreslår at overveje flere anbefalinger til sådanne undersøgelser for at udvikle teknologi og øge effekten.

Vær opmærksom.

Under træning i stempelposen derhjemme opstår der ofte et meget vigtigt problem - forkerte "visuelle" vaner dannes. Når slående atleter ofte kigger på posen på et tidspunkt eller slet ikke ser på det.

For fokuseret udseende.

Det er godt for skyderen, der sigter mod et bestemt punkt på målet. Under en kamp fortæller blikket din modstander, hvor du skal strejke. Se ikke ned, hvis du kommer til at ramme kroppen. Dette giver en modstander en fordel - han vil være i stand til at forsvare sig og slå dig tilbage. Se ikke på punktet, da du rammer kroppen, forbliver dit hoved ubeskyttet.

Se ikke på ét sted.

Når du arbejder med en stødpose hjemme, se fremad. Tænk på posen som din modstander, og du bør altid se den. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på hans hoved og kropsbevægelser. Slår korrekt, men se ikke forsigtigt på punktet af indflydelse.

Dette er situationen, når en atlet ikke ser på tasken overhovedet. Det er svært at tro, men nogle krigere har svært ved at besvare spørgsmålet om, hvor de ser under strejkerne. Det sker også, at de slår kraftige slag, leder deres blik til gulvet eller til siden. Ofte i løbet af de offensive kampe slog blindt for træthed.

Dine øjne bør ikke vandre. Lazy look gør dig sårbar! Koncentrer og se på projektilet. Så du vil øge nøjagtigheden af ​​strejker og bare ikke gå glip af counter lunge. For at slippe af med et dovent udseende, kan du vedhæfte scotch stykker (hvad du ser på) på bagsiden eller arbejde mere med andre projektiler, der giver dig mulighed for at forbedre koncentrationen af ​​syn, f.eks. Med en taske.

Du skal se på en stødpose, men ikke fokusere for meget på det. Du skal se hele skalen, ikke en del af det. Kontroller altid afstanden mellem dig og posen.

Hold din balance.

Sæt strømmen i slag, og prøv ikke at læne sig på hele kroppen. Sikkert stå på begge ben og ikke bære din vægt på posen. God balance giver dig mulighed for at anvende stærkere slag og forbedre fodarbejde.

Læn dig ikke på posen. Du behøver ikke at skubbe ham med dine skuldre, for i en ring vil en teknisk modstander nemt undvige dig ved blot at skifte sin krop. Og du bør absolut ikke slå dit hoved! Dette er den bedste måde at få en uppercut på.

Skub ikke og slå.

Stansepose efter slagene skal ikke svinge, men vibrere. Der er endda et ordsprog, hvori det siges, at en blind person kan genkende om et slag blev ramt korrekt eller ej. Dette kan bestemmes af lyden fra håndens kontakt med projektilens overflade. Det skal være klart og højt, men ikke døvt.

Skubbe posen, ikke slå den, dine hænder bliver hurtigt trætte. Nøjagtig og målrettet strejke bevæger sig næsten ikke om projektilet. Prøv at slappe af dine hænder og lave hurtige bidende slag. Spred kraft i slaget, men sørg for, at kontakten med knytnæve med pæren ikke er meget lang. Når berøringen er indtruffet, skal du straks vende tilbage og give det næste slag. Hvis dine hænder bliver trætte hurtigt, betyder det at du ikke slår, men skubbe simulatoren.

Når man slår, skal foden stå på gulvet.

Løft fødderne på gulvet under strejken. Så du kan få balancen, investere maksimal præcision og strøm i strejken og hurtigt tilbage til startpositionen efter dens anvendelse. Du kan flytte så meget som du vil, men hvis du er klar til at slå - sæt dine fødder på gulvet! Hvis under bevægelserne det er svært for dig ikke at rive fødderne fra gulvet, skal du reducere trinets bredde. For fagfolk er strejken også meget hårdere, fordi de ikke rive fødderne fra gulvet selv under bevægelsen.

Strik ikke - bevæg dine fødder.

Trænerne siger: "Brug dine hænder eller ben eller dit hoved." Hvis bevægelsen ikke er relateret til angrebet, er den klassificeret som defensiv. En punch taske reagerer ikke på slag, og så er der ingen grund til at bekymre sig om hovedbevægelsen, men det er absolut værd at tænke på fodbevægelser. Hvis du er færdig med at trykke, skal du flytte.

Husk afstanden. Flyt sammen med posen og lad altid være med til at strejke. Lad ikke pæren flytte for langt væk eller reducere det til et minimum. Stop ikke med at sparke. Du skal flytte med projektilet, ikke vente på, at det vender tilbage til dig til næste strejke. Forlad når posen nærmer sig og følg ham som han forlader. Hvis det er svært at arbejde med dine fødder i simulatorenes rytme, skal du forsøge at lette slagene, erstatte posen med en tungere eller træne dine ben.

Stop ikke bevægelser.

Dette er hvad der skelner en mand fra en dreng. Vær opmærksom på de professionelle krigere og se, at de under træning med en stødpose konstant rammer. Hvil mellem slag ikke overstiger to sekunder.

Nybegyndere i denne sport tager længere pauser mellem partier. Det tager som regel 10-15 sekunder at genskabe vejret. I ringen kan en så lang passivitet være dødelig.

Du kan ikke altid lægge al kraft i slag, men du skal strejke uden at stoppe. Anvend f.eks. Lysslag og jabs, når du genvinder din ånde eller bevæger dig rundt en stødpose. Hvis du er klar til at strejke, tag et skridt og fortsæt til handling.

Mindre magt, men mere åndedræt.

At arbejde med en stødpose, som at løbe, kræver god vejrtrækning. Må ikke dvæle på slagstyrken. Fokus på eksplosiv vejrtrækning. For ikke at blive træt, slappe af og se vejret.

God teknik giver styrke til at påvirke, og udholdenhed trænes gennem korrekt vejrtrækning.

Lad projektilet ikke trætte dig. Stansepose arbejder i dit tempo i takt med strejkenes rytme. Prøv at spare lidt energi for mere havende arbejde (kæmper med fjenden eller praktiserer med en airbag). Hvis du er for træt, mens du arbejder med en pære, betyder det at du endnu ikke er klar til at konkurrere.

Deal 3-6 gange.

Dette er det mest optimale antal streger til serien. Ikke en, to eller otte. Ved hjælp af tre til seks hits kan du beskadige din modstander på kort tid og have tid til at gå, før modstanderen svarer. Kombiner stanser i kombination. De kan enten være traditionelle (1-2-1-2 osv.) Eller ikke-standard (1-3-2 osv.). Bekæmpelse består af kombinationer af slag, men er ikke baseret på single.

Beat højt (i hovedet) og lavt (på kroppen). Ofte i løbet af kampen, når slag til hovedet ikke nå målet. Nogle gange skyldes dette træthedskæmper.

Hvil i bevægelse.

Hvis du er træt, skal du ikke bare stå. Det er bedre at hvile under bevægelsen og forårsage lysstrøg. Du bør ikke hænge på en taske eller danse som Mike Tyson. Men det er heller ikke nødvendigt at stå stille, som en taske.

Sæt dine hænder højere.

Tænk ikke udelukkende på slagets styrke. Du kan antage, at du holder dine hænder højt, men du kan kun tjekke dette, når du kæmper i en duel. Du kan bruge hundredvis af timer at slå posen, men aldrig vide, hvor åben for fjenden. Når du slår en jab, så prøv ikke at sænke din højre hånd. Vær også opmærksom når du slår og venstre krog. Klem dine albuer for at beskytte din krop, og ikke bare dække deres hoveder. Det er bedre at træne med en stødpose under tilsyn af en træner eller i det mindste en ven, der ville råbe på dig, når du giver op.

Vores specialister hjælper dig med at gøre det rigtige valg blandt en bred vifte af stødposer. "Sport Style" begyndte sin aktivitet i 1992 og har i mere end 20 år med succes præsenteret sine produkter og tjenester på markederne i Rusland og i udlandet.

En af virksomhedens hovedaktiviteter er produktion af sportsudstyr. Vores produkter er meget populære og efterspurgte, blandt dem:

 • kasser, ringe, poser og pærer;
 • brydning tæpper;
 • sport aerob udstyr og meget mere.

Vores firma er ikke begrænset til sportsudstyr. Vi er glade for at lave telte til sommercafeer og bryllupper, forteltgarager, boder, markiser til biler og både samt skåle til svømmebassiner.

Du kan kontakte os på telefon 8 (800) 555-29-10 (gratis i Rusland) eller besøge vores kontor i Novosibirsk på ul. på Frunze, 142/1, 3. sal, åbningstider: mon. - fredag fra kl. 9.00 til 17.00, lør. og sol - weekender.