Sådan fastgøres en stråle til loftet

Opgave: Fastgør bjælken 45 * 75 mm flad til loftet på gulvpladerne.
Belægning på tømmer: Et strækloft vil blive fastgjort til træet fra siden.

Spørgsmål: hvordan og hvad skal du vedlægge tømmeret?

 1. Mulighed - stifter.
 2. Andre muligheder?

Nagel er en birk (normalt) blyant med en vis diameter og længde, der er designet til at forhindre træstrukturen i at skifte i forhold til hinanden.

Kig på Fisher-webstedet, osv. Hvis loftet ikke er flush med en stang, så er en selvlukkende skrue med et sekskant og forstærkede (brede) skiver en god mulighed.

Fastgør tømmer til væggen

Fastgørelse af bjælken til væggen er ikke et simpelt spørgsmål. Bruce har altid været populær i opførelsen af ​​private huse. I øjeblikket er byggematerialer med nye egenskaber i stigende grad opført, teknologier udvikler sig. Kombinationen af ​​tømmer med nye byggematerialer og montagesystemer rejser nogle gange spørgsmål - hvordan kan det være teknisk korrekt at rette tømmeret på forskellige overflader?

Fastgørelsesmateriale er nødvendigt til fastgørelse. I dag er der mange typer fastgørelseselementer til alle forbindelseselementer. Deres forskelle er omfanget og tekniske egenskaber, der regulerer den tilladte belastning på fastgørelses- og fastgørelsesteknologien.

Hjørne metal fastgørelsesanordninger har huller til montering med skruer, negle eller dowels. Metaller til hjørnerne anvendes ikke modtagelige for oxidation og ret holdbar. Sikkerhedsfaktoren på hjørnet skal tages mindst 2, det vil sige at hjørnet skal modstå en vægt, der er to gange større end vægten af ​​det element, der hviler på det. I dette tilfælde er det også nødvendigt at tage højde for og beregne hvilke strukturer der vil være baseret på dette træ.

Træstænger er fastgjort til væggene til forskellige formål - for at styrke de hængende møbler, bogreoler eller dekorative elementer i interiøret samt husholdningsapparater på disse vægge. Ved montering af dørkarme, til udvendigt og indvendigt, for apparatet af visir over indgangsdøren eller et tag til en veranda, er det også nødvendigt at feste stangen til væggene. Det vigtigste er, at du først skal bestemme materialet på denne væg, og selvfølgelig bliver du nødt til at nærme sig betonblokke, gipsplader og murvæg helt anderledes.

Valget af fikseringsmetode afhænger af vægmaterialet og funktionerne i strukturen, der oprettes. I forbindelse med luftbeton handler det naturligvis ikke om at fastgøre bjælkerne fra træet til vægge af beton eller keramiske blokke. Dette er umuligt uden konstruktion af panseret bælte eller forstærkende strukturer, men kun om fastsættelse af stænger, f.eks. Til gipsplader.

Det er heller ikke et spørgsmål om at fastgøre tømmeret til mursten og betonvægge til installation af gulve eller gulve med træstammer, fordi tømmeret og fastgørelsen i disse strukturer skal bære betydelige belastninger. Opførelsen af ​​fastgørelsen af ​​tømmeret på samme tid - installation i væggen i færd med at lægge eller betonke eller læne på det pansrede bælte.

Træets endeflade er yderligere imprægneret med brandhæmmende sammensætning forud for monolittering eller læggning i væggen og beskyttet med et lag af vandtætningsmateriale. Antiseptika på oliebaser anbefales ikke, fordi de hæmmer fordampningen af ​​fugt. Enderne af træbjælkerne skæres af ved 70 grader, så fugtigheden fordampes bedre. Gabet mellem nichemuren og strålen er obligatorisk; termisk isolering er lagt i den, da strålen hviler på ydervæggen.

Når de lægger bjælker af træ på armbånd, er de fastgjort med specielle ankerplader belagt med en korrosionsbestandig sammensætning.

Vinkelbeslag bruges til at fastgøre tømmeret til beton og mursten. Pålidelig og holdbar forbindelse er mulig ved brug af højkvalitets metalvinkler, der kan modstå belastningen.

 • Før hjørneelementerne installeres, skal du markere bjælkens position og konturer ved hjælp af måleværktøjer på overfladen. Du kan bruge det sædvanlige plummet og konstruktionsniveau, men laserniveauet giver dig mulighed for hurtigt at markere både lodret og vandret på samme tid.
 • Derefter er hjørneelementer fastgjort med dowels, selvdrejende skruer, negle bruges til lettere konstruktioner. Fuldt selvlukkende skruer strammes ikke, så du kan justere elementets position lidt.
 • Strålen er indsat i hjørnerne og fastgjort til dem med skruer, så de strammer fastgørelsen af ​​hjørnerne til væggen helt. Hængeklemmer, om nødvendigt, korrigerer dens position nøjagtigt på markeringen.

Fastgørelse af tømmer til beton og mur

Boring af en mursten skal være omhyggeligt, strengt i en ret vinkel og ikke "løsne" boret for ikke at splitte mursten. Splitting kan forårsage mursten at falde. når mursten kommer ind i hulrummet, skal du bruge en anker-type dowel, som, når den bliver omdannet til en mur, danner en knude eller et ekspansionsanker af dowel-type. Drej dowel forsigtigt. Mekaniske ankre til fastgørelse af træbjælker til murvægge er meget bedre end skruer og negle, og teknologisk og til fastgørelse af styrke.

Til beton er der brug for en boremaskine med perforatorfunktion og holdbare plastdykninger til selvskærende skruer. Sommetider, før du kører en plastikdæmper ind i væggen, er den desuden smurt med lim.

Fastgør tømmer til en trævæg

Anvendte perforerede fastgørelseselementer vinkeltype eller flad. Fastgørelseselementer varierer i størrelse, metal tykkelse og belægning. Negle, skruer og skruer anvendes. For store negle, før boring huller, især når du arbejder med tørret træ.

Fastgørelse til væg af luftbeton og gips

Aerocrete materiale er blødt, der passer til dem skruer med en tråd på hele længden, men det er bedre at bruge ankre, mekaniske eller kemiske. For at kvalitativt installere et anker med bøjningskanter eller kileformede, er et hul med en diameter, der er lidt større end ankeret, forboret. En af typer ankre er perfekt til hule blokke og blokke af cellulær beton - skumblokke, gasblokke mv. Ankerets vigtigste "detaljer" er en stålmuffe, der har ribber og en møtrik i enden. Når skruen skrues ind i ærmet, er ribbenne bøjet og forskudt og danner en "sommerfugl", som sikkert holder ankeret inde i materialet.

Kemiske ankre holder endnu mere fast, de er velegnede til alle vægmaterialer fra letbeton og til gipsplader og også til vægmaterialer. Operationsprincippet er, at syntetiske harpikser kan trænge dybt ind i porerne og klæbe til basen. Den svage forbindelse til fastgørelse til porøse blokke og gipsvæg er ikke fastgørelseselementer, men basismaterialet, især når det er underkastet lodret belastning, og det er netop de problemer, som kemiske ankre hjælper med at løse. Indsæt et kemisk anker ved hjælp af en speciel pistol. En klæbemasse presses ud i det borede hul under tryk, og fastgørelseselementet indsættes straks - en gevindstang eller en stang. Klæbemiddelsammensætningen fylder porerne i den luftede beton eller anden porøs blok, og efter størkning dannes en stærk og sikker pasform. Indsats af en vyryv af et kemisk anker fra en mursten over 500 kg. Tjenestetiden for kemiske ankre er årtier, de er ikke deformeret af ekstreme temperaturer, de er inerte for aggressive medier. Sidstnævnte er meget vigtigt, når man arbejder med luftbeton, som er aggressiv overfor metaller. Alle fastgørelsesdele til luftbeton skal have en anti-korrosionsbelægning.

Til fastgørelse af en stang til belukket beton eller gipsvæg anker metode til fastgørelse er den mest holdbare, omend dyre. Det hele afhænger af tæthed (mærke) af luftbeton og den krævede belastning. For at fastgøre batten kan det være tilstrækkeligt at anvende mekaniske ankre, såsom kileformede eller "spiralspik". Sidstnævnte er bekvemt, fordi de er monteret i en væg af belukket beton, hamring med en almindelig hammer. Ved kørsel skrues spiralspikeren ind i blokken uden at bryde sin porøse struktur.

Dowel, som svarer til arbejdsposition til egerne af en halvåbne paraply, er kærligt betegnet Molly og er fremragende til fastgørelse af træstænger til gipspladerskillevægge for at lave billeder, lette hylder eller inventar på dem. Molly er en type ankerbolt med en ærme med langsgående slidser, som, når den strammes, sættes skruen til stopet og foldes ind i en paraply. Lejekapaciteten er fremragende, men dette mount har fejl - det kan kun fjernes ved at bryde en del af partitionen. Derudover er "Molly" umuligt at arbejde i det begrænsede rum.

Fastgør tømmer i tagkonstruktioner

Lags fra en bar er fastgjort med låsegreb og beslag, men en sådan forbindelse er uacceptabel for taget, da taget drives under helt forskellige forhold. Alle tagelementer (trussystem) er installeret i henhold til design og beregning, og fastgør dem med specielle elementer og bolte systemer, nogle gange yderligere styrket med beslag.

Monteringsbjælke på suspensionen

Interiøret bruger nogle gange elementer af indretning, som du vil rette tømmeret til loftet på en fri suspension eller til at efterligne en sådan suspension. Nogle gange er ophængningsbjælken nødvendig af konstruktive årsager. Denne type fastgørelse udføres ved hjælp af en speciel suspension beregnet til en bestemt belastning. Suspensionssystem af denne type kan have den ekstra evne til at justere suspensionens højde.

Bøjlerne er fastgjort til loftet med dowels, og den anden del af bjerget er installeret på bjælken, så er elementerne forbundet. Praksis viser, at sådanne monteringer, i modsætning til forventningerne, kan modstå betydelige belastninger. Men det er endnu bedre ikke at have en lignende risikofaktor over dit hoved og at designe for at efterligne suspensionen og at fastgøre tømmeret sikkert i væggen. Suspension systemet i dette tilfælde er installeret for at styrke bjerget, og til design formål "for skønhed".

Enheden af ​​træloftet drejning

Enheden af ​​trækasser er en af ​​de mest almindelige måder at skabe en loftsramme på. Med sin hjælp kan du hurtigt og enkelt skære overfladen af ​​både gips og træplader. For at skabe kasser anvendes stænger af forskellige træarter. Jævnt placere dem over hele overfladen, kan du få en pålidelig og holdbar konstruktion.

Træstængerne, der er nødvendige til montering af batten, er et glimrende alternativ til rammen af ​​metalprofiler. De koster ikke kun billigere profiler, men giver som regel mulighed for hurtigere montering og installation af hele loftet.

Den eneste, men betydelige begrænsning af brugen af ​​træstænger er muligheden for, at de kun anvendes i tørre rum. Dette skyldes det faktum, at træet med ændringer i temperatur og luftfugtighed i rummet vil udvide eller kontrakt, hvilket kan føre til deformation af loftets overflader. Derfor kan trækassen ikke installeres på badeværelset, toilet og anbefales ikke i køkkenet.

Hvis du har tænkt dig at give loftet en ikke-standardformular, det vil sige at lave flere niveauer, en buet overflade mv., Så vil du næppe være i stand til at indse dette ved hjælp af træstænger. Til disse formål er det bedre at bruge metalprofiler. Af disse kan du oprette både en bygning på flere niveauer i loftet (reference) og lave forskellige former på overfladen, for eksempel en oval eller en stjerne.

Rammerne af træstænger er dog stadig en meget populær løsning, når man opretter et hæftet loft på grund af dets fordele. Vi opregner dem:

 • styrke og pålidelighed af strukturen
 • levetid;
 • omkostninger til materialer;
 • installationshastighed;
 • arbejdskraftintensitet

Derudover kan praktisk talt ethvert færdiggørelsesmateriale, såsom krydsfiner, gipsfiberark eller fiberpladeplader, fastgøres til en sådan ramme.

Den utvivlsomme fordel er, at trækassen nemt kan monteres i loftet selv med egne hænder, og vi vil se på, hvordan man gør dette. I mellemtiden skal du vælge det mest passende materiale til søjlerne og bestemme deres størrelse.

Udvælgelse af stænger til trækasser

For at skabe loftbeklædningen skal du først og fremmest træstænger. Samtidig kan du vælge enhver form for træ. Det vigtigste er, at selve materialet er tørt (fugtighed bør ikke overstige 18-20%).

Størrelsen af ​​stængerne vælges ud fra den formede værdi af interceilrummet, da designet af det ophængte loft giver mulighed for at lægge isoleringsplader eller lægge kommunikation. Men som regel at skabe trækasser er det nok at bruge lameller med et tværsnit fra 20 * 40 til 80 * 40 mm. Selvom du kan vælge en anden størrelse, er det vigtigste, at højden af ​​alle stængerne er den samme.

Teknologi installation af træbeklædning på loftet

1. Forberedende arbejde

Til at begynde med skal hele mængden af ​​træplader behandles med antiseptiske eller antifungale opløsninger. Dette vil beskytte træet fra skimmel, svampe og lignende. fejl, der gradvist kan ødelægge loftets design.

Stængerne kan også behandles med specielle flammehæmmere. Dette vil øge brandmodstanden i hele konstruktionen, hvilket er særligt vigtigt ved brug af træelementer i loftet.

En forudsætning for at lægge kasser på loftet er akklimatisering af stængerne i lokalet, hvor de vil blive installeret. For at gøre dette er alle skinner lagt ud på rummet og vent 2-3 dage. I løbet af denne tid vil træet "blive brugt" til rummets temperatur og fugtighed. I mellemtiden er stængerne akklimatiseret, du kan kedelig til næste trin.

2. Overflademærkning

Udformningen af ​​loftet lathing involverer installationen over hele overfladen med et bestemt interval af træstænger. Derfor vil denne fase bestå af en forsigtig markering af loftet og indstilling af det nødvendige niveau for at opnå en flad vandret overflade.

Trækassernes elementer kan opdeles i 2 dele: disse er stænger placeret langs rummets omkreds og lamellerne monteret langs resten af ​​overfladen ("interne" lameller). Hvis med det første alt er klart - de skal installeres rundt om loftets omkreds, så for andet er det nødvendigt at bestemme lægesteget.

Afstanden mellem rækkerne af stænger samt markeringen for dem vil direkte afhænge af størrelsen på de planlagte plader, der skal installeres på loftgitteret. Derfor skal du først tegne en plan for dit værelse og bestemme længden og bredden af ​​efterbehandling materialer. Først da kan vi gå videre til beregningen af ​​stængens installationsstrin.

Intervallet mellem dem bestemmes efter følgende regler:

 • For det første skal samlingen af ​​to plader (gips eller træ) falde lige i midten af ​​stangen. Til sådanne elementer af loftet lathing ark vil blive fastgjort i selve kanterne;
 • For det andet må afstanden mellem to tilstødende rækker af skinner ikke overstige 500-600 (625) mm. Derfor er det nødvendigt at sørge for installation af mellemstænger. Resten af ​​arket er fastgjort til dem;
 • For det tredje skal alle lamellerne som regel være parallelle med hinanden. Undtagelser er stænger installeret rundt om rummet, såvel som dem, der skal installeres vinkelret på de "indre" skinner, hvis rummets bredde er for stor, og der er ikke nok et helt stykke efterbehandling til fuldstændigt at dække loftet fra væg til væg. I midten af ​​sådanne stænger vil der være en samling af to tilstødende plader af en række.

Inden der påføres markeringerne på loftets overflade, er det nødvendigt at bestemme retningen for at lægge stængerne. Her er reglen som følger: De skal være vinkelret på retningen af ​​de materialer, som vil blive fastgjort til kassen selv.

Derefter vil du overføre hele layoutplanen under kassen fra papiret til overfladen. Men først skal du finde det laveste punkt i loftet. Dette kan gøres med et værktøjsniveau, og resultatet bliver derfor korrekt, men du kan prøve at bestemme det visuelt, men det vil kun være ca.

Ved at overføre projektionen af ​​det laveste punkt til en af ​​væggene og tilføje den højde (tykkelse) af de anvendte stænger og den indrykkestørrelse, der kræves til lægning af isoleringsplader eller kommunikation, bestemmer vi det sidste indtryk af det nye (skabte) loft fra loftet. Dette vil være referenceniveauet for udjævning af planet for alle elementer i batten.

Ved brug af en lang linjal eller jernbane noterer vi først niveauindrykket fra bundpladen til stængerne, som vil være placeret rundt om loftets omkreds. Mærker er lavet med en blyant (kridt) i form af solide linjer eller prikkede linjer på rummets vægge. De vil være nødvendige i efterfølgende værker: Når stængerne er installeret på overfladen, bliver deres plan nivelleret ved hjælp af disse referencelinjer.

Så er hele overfladen af ​​loftet lagt ud for placeringen af ​​de "indre" skinner. Du skal få glatte lange linjer parallelt med hinanden. Intervallet mellem dem skal ske under hensyntagen til de regler, der var angivet tidligere.

3. Installation af træstænger i loftet

Først montere skinnerne, som er placeret langs loften af ​​loftet. De udstilles kun i overensstemmelse med niveauet for vartegnet, som blev markeret på alle rummets vægge. Fix stængerne kan være både til loftet og til væggene. Men hvis indrykket fra basispladen overstiger højden af ​​lamellerne, er den eneste installationsmulighed at montere dem på væggene.

Stænger spidses til overfladen ved hjælp af dowel-negle (hvis typen af ​​bunden er beton eller mursten) eller selvskærende skruer og almindelige negle (til en træbase). Fastgørelseshøjden er 40-60 cm, og deres længde skal overstige tykkelsen af ​​skinnen et sted med 30-40 mm.

Når du har installeret stængerne omkring omkredsen af ​​loftet i rummet, kan du fortsætte med installationen af ​​alle andre ("interne") skinner. Men før dette er at gøre den næste operation. Fra en væg til en anden på niveauet af stængerne installeret langs omkredsen er det stramt at stramme tråden, reb eller ledning. Det vil tjene som en vejledning for udjævning af alle barsens plan. Med sin hjælp vil overflade af lathing være meget glat, hvilket er vigtigt for efterfølgende afslutning af loftet.

Fastgørelse til overfladen af ​​sådanne rækker af landemærker udføres ved hjælp af skruer og negle. Antallet af ledninger af kabel eller reb bestemmes ud fra rummets størrelse. Som regel vil 2-3 rækker være nok til værelser med standardstørrelser.

Gå derefter videre til installationen af ​​"interne" kasser. Her afhænger alt af mængden af ​​indrykket af battenes plan fra basisoverlapningen. Hvis barens højde (tykkelse) er nok til at styre ledninger af ledninger, er de fastgjort direkte til bunden af ​​loftet, hvis ikke - så skal du bruge justerbare eller U-formede suspensioner.

Under alle omstændigheder udføres fastgørelsen til bundgulvet (både stænger og bøjler) ved hjælp af dykker-negle, skruer (til lameller) eller ankre (til bøjler) med en længde, der overstiger tykkelsen af ​​stangen med 30-40 mm. Fastgørelseshøjden må ikke overstige 100 cm, og afstanden fra væggen til nærmeste forankringspunkt må ikke være mere end 20 cm.

Justering af stængerne på et niveau udføres ved hjælp af træforing af fiberplader, krydsfiner og andre materialer eller ved at skære en udragende del af lamellerne af et plan.

Tilpasning af suspensioner er generelt meget enkel. Justering af stifteklemmerne, vi sætter dem alle på ét niveau, og derefter fastgør søjlerne til dem ved hjælp af 25 mm selvdrejende skruer.

4. Endeligt arbejde

Efter installation af drejebænkningen kan du fortsætte til de næste trin i loftet. Så det er muligt at montere ledningerne i loftrummet. Men i starten skal elkabler indeslutes i specielle, ikke brændbare kabelkanaler. Dette vil øge brandsikkerheden af ​​hele kosntruktsii.

Derefter kan du gå videre til lægningen af ​​varme- og lydisoleringsplader (link) (eller skum). Og så gå til headliner krydsfiner, fiberboard, gipsvæg eller andre efterbehandling materialer. Men disse er emner af andre artikler, du finder dem også på vores hjemmeside.

Montering af loftet på træet

Tag af træ

I en bylejlighed er der selvfølgelig ingen ægte træloft lavet af træ. Men hvis der er et ønske om stadig at have en original overflade af træ, så kan du bruge en efterligning af et tømmer og endda fra rigtigt træ. Overvej nærmere dette materiale til lofter.

Hvad er efterligningstømmer

Dette tømmer bruges i sådan byggearbejde, hvor stivhed og styrke af strukturer er nødvendige.

Strålen tjener som et glimrende materiale til vægge i et træhus. Interfloor og loft bjælker er lavet af det. Også tømmer, der anvendes i tagsystemer.

Men det er ikke fornuftigt at lave et solidt loft på bjælken.

Det bliver for dyrt og alt for holdbart. Hvis du stadig vil have et træloft i lejligheden, så kan du komme forbi med et tyndt bord fastgjort til tykke bjælker. Dette vil være en efterligning af tømmer.

Imiteret tømmer er en almindelig plade, lidt afskåret udefra langs kanterne. Dette er den sædvanlige træforing, men med store størrelser.

Sådanne brædder er forbundet ifølge "torn-sporet" -systemet. Fra bagsiden har brættet langsgående riller for at sikre god ventilation af træbeklædningen. Disse riller forhindrer også materialet i at knække, idet den interne spænding, der opstår under tørring, fjernes.

Processen med fremstilling af imiteret træ

 • På savværket skæres tømmeret i kantede plader og efterlader noget tykkelse. Et obligatorisk krav til dette er det fuldstændige fravær af væksten.
 • Brættet tørres i flere dage i et tørrekammer. Dette sikrer ingen deformation.
 • Derefter bliver brættet planet og jordet på en maskine for at bringe den ydre overflade til perfekt glathed. De laver en torn og en rille på brættet og vælger ventilationsspor på bagsiden.
 • Board planet til den ønskede størrelse og pakket.

Efterligning af en bar skal opbevares opbevares i pakning i det overdækkede tørre rum.

Montering af loftet på træet

 1. Materialet udpakes og udlægges pænt i det rum, hvor efterbehandling finder sted. Så venter de flere dage for at fugtigheden af ​​brædderne skal udligne med rummets luftfugtighed, og de kan ikke ændre deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. Mens brædderne er "akklimatiseret", samles en kasse fra baren i loftet. For-træ kan behandles med et antiseptisk middel, der anbringes i 2-3 lag linolie eller en hydrofob primer. Træets dimensioner starter fra 30x30mm.
 3. Kassen er monteret med en pitch på 50-60 cm. Vinkelret på bjælkens imiteringsretning på loftet. Ved fastgørelse af slangen skal man bruge lange skruer med plastikplugger eller ankre. For at forbedre kvaliteten af ​​interfloor lydisoleringen er det muligt at lægge et skum mellem lamellerne på lamellerne med samme tykkelse som bjælkerne. Polyfoam ark 50 * 100 cm i størrelse indføres simpelthen i arket mellem lamellerne.
 4. Efter et par dage fortsæt til arkivering af loftet. Ved hjælp af et elektrisk stiksav, eller en cirkelsag eller en simpel manuel stiksav, er brædderne tilpasset i størrelse. Fjernet en lille afskærmning på de tværgående sømme. Korsømmer er nødvendigvis monteret i en indløb og skiftet fra række til række.
 5. Imiteret tømmer kan fastgøres til loftet på flere måder. Et tyndt og letvægtsbræt er fastgjort med en kleimer - et specielt designet galvaniseret beslag. En anden metode indebærer at skrue skruen ind i spissen. I dette tilfælde lukker sporet af næste bræt dækslet på skruen. Det skal bemærkes, at før skruen skrues, skal træet bores for at undgå splittelse.
 • Du må ikke bruge en stifter til montering på loftet imiteret træ. Sådan fastgørelse er meget upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet ikke vinkelret på beslaget, men til adskillelsen.
 • På våde områder er det også muligt at bruge brædder, der simulerer en bar til loftet, men med udførelsen af ​​visse operationer. Træet skal behandles med en gennemsigtig antiseptisk, tørbrønd og efter den prilifit to gange mindst med særlig opmærksomhed på enderne. I dette tilfælde anvendes ikke en træprofil, men galvaniseret, som en batten.
 • For at fastgøre et tykt bord til skruer, bores huller med mindre diameter. For at skjule skruerne på skruerne er de fyldt med en blanding af savsmuld og gennemsigtig lim eller lak.

Baseret på materialer fra webstedet: http://www.stroymens.ru

Efterligning af et bar - efterbehandling materiale fra naturligt træ, som er bredt anvendt i indretning. Det hjælper med at skabe effekten af ​​en mur af ægte tømmer.

Men denne måde kan du dekorere ikke kun væggene.

Loftet af imiteret tømmer ser også meget smukt ud, hjælper med at skabe en unik atmosfære i rummet. Det er kun nødvendigt at udføre installationen korrekt. Vi vil diskutere dette nedenfor.

Afslutning af loftet med imiteret tømmer: parse trinene

Trin 1: Forberedende arbejde

Før du monterer bjælkenes imitation i loftet, skal du lave kappen. Disse er lamellerne, der er monteret på overfladen vinkelret på den fremtidige placering af pladerne af imiteret træ. Kassen er nødvendig for at skabe et lille frit mellemrum mellem pladerne og loftets overflade til luftcirkulation - dette vil redde træet fra fugt, rot og svampe.

Mens du skal montere kassen, skal du pakke bjælkenes efterligning og lade den ligge i rummet, "ånde".

Trin 2: Fastgørelse af imiteret tømmer til loftet

Når lathing er klar, begynder den faktiske afdækning af loftet med en efterligning af strålen. To hovedtyper anvendes:

 • Ved hjælp af skruer. Denne metode anvendes i tilfælde af tunge faste brædder. En sikker fastgørelse er tilvejebragt, og hætterne på de selvlukkende skruer, som ødelægger den kosmetiske virkning, kan uddybes flush og dækkes med et kit.
 • Ved hjælp af klemmer. Disse er specielle beslag, som kan bruges til at fastgøre tynde, letvægtsbrædder. De er placeret i torn-groove-forbindelsen og er slet ikke synlige udefra.

Trin 3: Behandling

Efter afslutning af loftet med efterligning af tømmer er det nødvendigt at påføre en beskyttende belægning. Dette er især vigtigt i tilfælde hvor installationen udføres i værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I køkkenet. Brug forskellige imprægneringer, maling, lakker, voks.

For bedre at forestille os den mulige visuelle effekt, se på loftet fra bjælkens efterligning på billedet på vores hjemmeside:

Hvis du efter at have læst denne artikel og ser billederne, har dine egne ideer, og du beslutter dig for at lave et loft fra imiteret tømmer, så er vores firma altid klar til at tilbyde dig høj kvalitet tømmer til en overkommelig pris. Vi har altid på lager et komplet udvalg af standardstørrelser.

Dette loft på et tømmer i en by lejlighed, selvfølgelig til noget. Men dens ret pålidelige imitation kan være ret monteret, og fra det rigtige træ.

Vi vil tale om materialet til et sådant loft i dag.

Træloft i en by lejlighed? Hvorfor ikke?

Lidt om træbyggeri

Hvor er ægte tømmer brugt i byggeri?

Svaret er indlysende: hvor styrke og stivhed er nødvendig.

 1. Først og fremmest er det et glimrende materiale til opførelsen af ​​et træhus vægge.
 2. Bjælker er også lavet af bjælker - interfloor og loft i en-etagers huse.
 3. Tømmer går for at skabe et trussystem.

Men et solidt loft lavet af træ er nonsens. Det vil koste for meget; Styrken vil dog være overdreven. Af denne grund er loftet i et hus lavet af tømmer, som regel fra et regelmæssigt, relativt tyndt bord lagt over tykke bjælker.

Imitering af tømmer på loftet monteres ret sjældent allerede fordi træet der og i det nuværende hus af træ er intet at gøre. Men hvis du virkelig ønsker at skildre et træloft i en bylejlighed - hvorfor ikke?

Se også artiklen - Loft dekoration i et træhus.

Dette er hvad efterligningen af ​​en stråle efterligner - loftet i et ægte træhus.

Hvad har vi at gøre med?

Så hvad er det - efterligningstræ?

udseende

For os er der almindelige brædder, svagt afskårne ved kanterne udefra og har en torn-grooveforbindelse. I det væsentlige er den sædvanlige trævægspanel. Kun størrelsen er noget større.

På bagsiden er der som regel valgt langsgående riller. De er designet til at give bedre ventilation af trægulve. Samtidig lindrer rillerne delvist den indre belastning af materialet, der opstår under tørring, og forhindrer det i at revne.

Sådan ser vores helt ud i profilen.

making

Hvordan er det materiale, vi overvejer i dag produceret?

 • Loggen skæres på savværket på de kantede plader med en smule tykkelse. Nøglekravet er den fuldstændige mangel på wane.
 • Brættet bruger flere dage i tørrekammeret. Tørring på pakningerne sikrer ingen deformation.
 • Brættet er planet: den ydre overflade bliver glat, bestyrelsen køber en spids og en rille, og ventilationssporene på bagsiden er valgt.
 • Slibemaskine bringer frontfladen til en perfekt stand.
 • Brættet er skruet i den rigtige størrelse og pakket.

Vigtigt: Opbevar imitatræ, ​​ligesom ethvert andet træ, kan kun være i et overdækket tørt lager. For at opbevare uforseglede pakker i fri luft betyder at ødelægge byggematerialet.

Læs også om loftet trim clapboard.

Det ligner en efterligning af en stråle, der er gemt i pakker.

montering

Så hvordan er loftet trim imiteret tømmer?

 1. Materialet udpakes og forsynes forsigtigt i lokalet, hvor efterbehandling finder sted. Term - et par dage. Målet er at udligne fugtigheden af ​​brædderne med atmosfærens fugtighed i rummet, så de ikke ændrer deres lineære dimensioner efter installationen.
 2. I mellemtiden samles kassen på loftet fra en stang på 30x30 millimeter i størrelse. En god ide ville være at forbehandling et tømmer med en antiseptisk opløsning og fortynd det to gange eller behandle det med en hydrofob primer.

Crate trin - 50 - 60 centimeter. Den er monteret vinkelret på den retning, hvorpå bjælkenes imitering på loftet skal monteres. Til fastgøring kan du bruge lange skruer med plastdyk eller et anker.

Trinet af kasser er omkring en halv meter.

Tip: I en bylejlighed ville det være en god ide at lægge en skumkasse mellem lamellerne af samme tykkelse som lamellerne. Ved skridtet af kasser i 50 centimeter affald vil der næsten ikke være noget affald, og installationen af ​​skumplastik vil blive forenklet til ekstrem: ark på 50x100 centimeter i størrelse bliver simpelthen indsat mellem lamellerne. Denne enkle og billige modifikation af loftet forbedrer signifikant interfloor lydisoleringen.

 1. Når bordet ligger i rummet i flere dage, og kassen er samlet - kan du gå videre til loftsømmen. Pladerne er dimensioneret til at passe sammen med et elektrisk stiksav, en cirkelsav eller en manuel stiksav. På tværsømmer fjernes den lille kant. De tværgående sømme selv er nødvendigvis monteret i et løb, der skifter fra række til række.
 2. Hvordan er monteret på loftet imiteret træ? Enten med en selvdrejende skrue i en spids (kappen på den selvlukkende skrue lukkes med rillen i næste bræt), eller med en klyimer - en galvaniseret beslag, der sælges som en vedhæftning til efterligning af en bar og træforing. Den anden metode er egnet til tynd og som følge heraf ikke for tungt bord.

Således er bordet vedhæftet ved hjælp af en klamer.

Vigtigt: Sørg for at bore træ, hvis du fastgør tavlerne med selvlukkende skruer. Forsøg på at skrue i en skrue uden at bore kan sandsynligvis splitte et træ.

Sørg for at bore spiken før skruen skrues.

Nyttige ting

 • Pladerne, der simulerer en bar, kan også bruges til efterbehandling af fugtige værelser, men med visse forbehold. Træet behandles med et gennemsigtigt antiseptisk middel, og efter tørring tørrer det mindst to gange. Der lægges særlig vægt på enderne. I stedet for trækasser anvendes galvaniseret profil til gipsvæg.
 • Imitation af en bar på loftet, i modsætning til vægge, fastgøres aldrig ved hjælp af møbler hæftemaskinen. Fastgøring vil være ekstremt upålidelig og kortvarig, da belastningen er rettet mod adskillelsen af ​​beslaget og ikke vinkelret på den.
 • Et tykt bord kan fastgøres ved at bore huller til skruer med mindre diameter og underhætter til en tredjedel af brættetykkelsen - en stor. Efter montering af kapperne sættes de i en blanding af transparent lim (lak) og savsmuld.

Sådan fastgørelse er den mest pålidelige, men de forsænkede skruehoveder skal maskeres.

konklusion

Installation, som du kan se, er enkel. Selve materialets valg er tvetydigt, men man kan ikke bestride det indlysende: det er meget nemt at trække vejret i en træbeskåret lejlighed, og det er altid behageligt at vågne op.

Succeser i reparation!

Læs også om installationen af ​​loftet af krydsfiner med egne hænder.

 • expertbrusa.ru
 • fix-builder.ru
 • imitatsiya-brusa.ru
 • potolokspec.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.