Sådan fastgøres en stråle til loftet

Fastgørelse af bjælken til væggen er ikke et simpelt spørgsmål. Bruce har altid været populær i opførelsen af ​​private huse. I øjeblikket er byggematerialer med nye egenskaber i stigende grad opført, teknologier udvikler sig. Kombinationen af ​​tømmer med nye byggematerialer og montagesystemer rejser nogle gange spørgsmål - hvordan kan det være teknisk korrekt at rette tømmeret på forskellige overflader?

Fastgørelsesmateriale er nødvendigt til fastgørelse. I dag er der mange typer fastgørelseselementer til alle forbindelseselementer. Deres forskelle er omfanget og tekniske egenskaber, der regulerer den tilladte belastning på fastgørelses- og fastgørelsesteknologien.

Hjørne metal fastgørelsesanordninger har huller til montering med skruer, negle eller dowels. Metaller til hjørnerne anvendes ikke modtagelige for oxidation og ret holdbar. Sikkerhedsfaktoren på hjørnet skal tages mindst 2, det vil sige at hjørnet skal modstå en vægt, der er to gange større end vægten af ​​det element, der hviler på det. I dette tilfælde er det også nødvendigt at tage højde for og beregne hvilke strukturer der vil være baseret på dette træ.

Træstænger er fastgjort til væggene til forskellige formål - for at styrke de hængende møbler, bogreoler eller dekorative elementer i interiøret samt husholdningsapparater på disse vægge. Ved montering af dørkarme, til udvendigt og indvendigt, for apparatet af visir over indgangsdøren eller et tag til en veranda, er det også nødvendigt at feste stangen til væggene. Det vigtigste er, at du først skal bestemme materialet på denne væg, og selvfølgelig bliver du nødt til at nærme sig betonblokke, gipsplader og murvæg helt anderledes.

Valget af fikseringsmetode afhænger af vægmaterialet og funktionerne i strukturen, der oprettes. I forbindelse med luftbeton handler det naturligvis ikke om at fastgøre bjælkerne fra træet til vægge af beton eller keramiske blokke. Dette er umuligt uden konstruktion af panseret bælte eller forstærkende strukturer, men kun om fastsættelse af stænger, f.eks. Til gipsplader.

Det er heller ikke et spørgsmål om at fastgøre tømmeret til mursten og betonvægge til installation af gulve eller gulve med træstammer, fordi tømmeret og fastgørelsen i disse strukturer skal bære betydelige belastninger. Opførelsen af ​​fastgørelsen af ​​tømmeret på samme tid - installation i væggen i færd med at lægge eller betonke eller læne på det pansrede bælte.

Træets endeflade er yderligere imprægneret med brandhæmmende sammensætning forud for monolittering eller læggning i væggen og beskyttet med et lag af vandtætningsmateriale. Antiseptika på oliebaser anbefales ikke, fordi de hæmmer fordampningen af ​​fugt. Enderne af træbjælkerne skæres af ved 70 grader, så fugtigheden fordampes bedre. Gabet mellem nichemuren og strålen er obligatorisk; termisk isolering er lagt i den, da strålen hviler på ydervæggen.

Når de lægger bjælker af træ på armbånd, er de fastgjort med specielle ankerplader belagt med en korrosionsbestandig sammensætning.

Vinkelbeslag bruges til at fastgøre tømmeret til beton og mursten. Pålidelig og holdbar forbindelse er mulig ved brug af højkvalitets metalvinkler, der kan modstå belastningen.

 • Før hjørneelementerne installeres, skal du markere bjælkens position og konturer ved hjælp af måleværktøjer på overfladen. Du kan bruge det sædvanlige plummet og konstruktionsniveau, men laserniveauet giver dig mulighed for hurtigt at markere både lodret og vandret på samme tid.
 • Derefter er hjørneelementer fastgjort med dowels, selvdrejende skruer, negle bruges til lettere konstruktioner. Fuldt selvlukkende skruer strammes ikke, så du kan justere elementets position lidt.
 • Strålen er indsat i hjørnerne og fastgjort til dem med skruer, så de strammer fastgørelsen af ​​hjørnerne til væggen helt. Hængeklemmer, om nødvendigt, korrigerer dens position nøjagtigt på markeringen.

Fastgørelse af tømmer til beton og mur

Boring af en mursten skal være omhyggeligt, strengt i en ret vinkel og ikke "løsne" boret for ikke at splitte mursten. Splitting kan forårsage mursten at falde. når mursten kommer ind i hulrummet, skal du bruge en anker-type dowel, som, når den bliver omdannet til en mur, danner en knude eller et ekspansionsanker af dowel-type. Drej dowel forsigtigt. Mekaniske ankre til fastgørelse af træbjælker til murvægge er meget bedre end skruer og negle, og teknologisk og til fastgørelse af styrke.

Til beton er der brug for en boremaskine med perforatorfunktion og holdbare plastdykninger til selvskærende skruer. Sommetider, før du kører en plastikdæmper ind i væggen, er den desuden smurt med lim.

Fastgør tømmer til en trævæg

Anvendte perforerede fastgørelseselementer vinkeltype eller flad. Fastgørelseselementer varierer i størrelse, metal tykkelse og belægning. Negle, skruer og skruer anvendes. For store negle, før boring huller, især når du arbejder med tørret træ.

Fastgørelse til væg af luftbeton og gips

Aerocrete materiale er blødt, der passer til dem skruer med en tråd på hele længden, men det er bedre at bruge ankre, mekaniske eller kemiske. For at kvalitativt installere et anker med bøjningskanter eller kileformede, er et hul med en diameter, der er lidt større end ankeret, forboret. En af typer ankre er perfekt til hule blokke og blokke af cellulær beton - skumblokke, gasblokke mv. Ankerets vigtigste "detaljer" er en stålmuffe, der har ribber og en møtrik i enden. Når skruen skrues ind i ærmet, er ribbenne bøjet og forskudt og danner en "sommerfugl", som sikkert holder ankeret inde i materialet.

Kemiske ankre holder endnu mere fast, de er velegnede til alle vægmaterialer fra letbeton og til gipsplader og også til vægmaterialer. Operationsprincippet er, at syntetiske harpikser kan trænge dybt ind i porerne og klæbe til basen. Den svage forbindelse til fastgørelse til porøse blokke og gipsvæg er ikke fastgørelseselementer, men basismaterialet, især når det er underkastet lodret belastning, og det er netop de problemer, som kemiske ankre hjælper med at løse. Indsæt et kemisk anker ved hjælp af en speciel pistol. En klæbemasse presses ud i det borede hul under tryk, og fastgørelseselementet indsættes straks - en gevindstang eller en stang. Klæbemiddelsammensætningen fylder porerne i den luftede beton eller anden porøs blok, og efter størkning dannes en stærk og sikker pasform. Indsats af en vyryv af et kemisk anker fra en mursten over 500 kg. Tjenestetiden for kemiske ankre er årtier, de er ikke deformeret af ekstreme temperaturer, de er inerte for aggressive medier. Sidstnævnte er meget vigtigt, når man arbejder med luftbeton, som er aggressiv overfor metaller. Alle fastgørelsesdele til luftbeton skal have en anti-korrosionsbelægning.

Til fastgørelse af en stang til belukket beton eller gipsvæg anker metode til fastgørelse er den mest holdbare, omend dyre. Det hele afhænger af tæthed (mærke) af luftbeton og den krævede belastning. For at fastgøre batten kan det være tilstrækkeligt at anvende mekaniske ankre, såsom kileformede eller "spiralspik". Sidstnævnte er bekvemt, fordi de er monteret i en væg af belukket beton, hamring med en almindelig hammer. Ved kørsel skrues spiralspikeren ind i blokken uden at bryde sin porøse struktur.

Dowel, som svarer til arbejdsposition til egerne af en halvåbne paraply, er kærligt betegnet Molly og er fremragende til fastgørelse af træstænger til gipspladerskillevægge for at lave billeder, lette hylder eller inventar på dem. Molly er en type ankerbolt med en ærme med langsgående slidser, som, når den strammes, sættes skruen til stopet og foldes ind i en paraply. Lejekapaciteten er fremragende, men dette mount har fejl - det kan kun fjernes ved at bryde en del af partitionen. Derudover er "Molly" umuligt at arbejde i det begrænsede rum.

Fastgør tømmer i tagkonstruktioner

Lags fra en bar er fastgjort med låsegreb og beslag, men en sådan forbindelse er uacceptabel for taget, da taget drives under helt forskellige forhold. Alle tagelementer (trussystem) er installeret i henhold til design og beregning, og fastgør dem med specielle elementer og bolte systemer, nogle gange yderligere styrket med beslag.

Monteringsbjælke på suspensionen

Interiøret bruger nogle gange elementer af indretning, som du vil rette tømmeret til loftet på en fri suspension eller til at efterligne en sådan suspension. Nogle gange er ophængningsbjælken nødvendig af konstruktive årsager. Denne type fastgørelse udføres ved hjælp af en speciel suspension beregnet til en bestemt belastning. Suspensionssystem af denne type kan have den ekstra evne til at justere suspensionens højde.

Bøjlerne er fastgjort til loftet med dowels, og den anden del af bjerget er installeret på bjælken, så er elementerne forbundet. Praksis viser, at sådanne monteringer, i modsætning til forventningerne, kan modstå betydelige belastninger. Men det er endnu bedre ikke at have en lignende risikofaktor over dit hoved og at designe for at efterligne suspensionen og at fastgøre tømmeret sikkert i væggen. Suspension systemet i dette tilfælde er installeret for at styrke bjerget, og til design formål "for skønhed".

Hvordan man vedhæfter tømmer til loftet?

Opgave: Fastgør bjælken 45 * 75 mm flad til loftet på gulvpladerne.
Belægning på tømmer: Et strækloft vil blive fastgjort til træet fra siden.

Spørgsmål: hvordan og hvad skal du vedlægge tømmeret?

 1. Mulighed - stifter.
 2. Andre muligheder?

Nagel er en birk (normalt) blyant med en vis diameter og længde, der er designet til at forhindre træstrukturen i at skifte i forhold til hinanden.

Kig på Fisher-webstedet, osv. Hvis loftet ikke er flush med en stang, så er en selvlukkende skrue med et sekskant og forstærkede (brede) skiver en god mulighed.

Hvordan er montering af forskellige typer træ til loftet?

Den dekorative stråle i loftet bliver altid "højdepunktet" af ethvert interiør. Dette element vil bidrage til at gøre rummet visuelt bredere eller længere, skjule nogle overlapningsfejl og kan tjene som grundlag for installation af lamper. Men hvis fastgørelse af bjælker på trægulve ikke rejser særlige problemer og ikke er et problem, så er det værd at klare, hvordan man klipper træet til loftet af beton separat.

Typer af træ

Til en begyndelse er det værd at beslutte, hvilken slags bar der skal rettes. Til salg er der både detaljer fra et solidt træ og deres efterligning. Hver af mulighederne har sine egne egenskaber, herunder vedhæftningsmetode. Den mest almindelige vil være sådanne modeller af bjælker:

 • Massivt træ. Det sværeste, dyre og tidskrævende at installere produktet. Det er upraktisk at bruge et solidt træ, og denne mulighed anvendes kun i tilfælde, hvor brugen af ​​andre modeller er umulig af en eller anden grund. I de fleste tilfælde udføres installationen ved hjælp af støtteelementer, og dette øger det betydelige budget for design af lokaler.
 • Indsamlet af træplader af efterligning. Disse er lettere strukturer, hule indvendige og ydre imiterende virkelige bjælker. Vægten af ​​sådanne strukturer er anstændig, men installationen er meget lettere, og de kan bruges til installation af indbygget belysning, da tomrummet indeni gør det muligt at lægge ledningerne og placere indersiden af ​​belysningsenheden. Omkostningerne afhænger af den valgte træart for emner eller finer, som vil blive dækket af produktet.
 • Polyuretan design. Den mest moderne og funktionelle mulighed. Sådanne produkter kan endda monteres på lim eller "flydende negle" på grund af deres lave vægt. Hulrummet indeni gør det også muligt at installere ledninger i bjælken for at forbinde armaturerne og montere dem. Derudover er der mange varianter af sådanne bjælker til salg med efterligning af forskellige overflader - fra skinnende nyt træ til tid spist af træ. Den mest alsidige løsning, der giver dig mulighed for at vælge udseendet af indretningen under det eksisterende interiør.

Placering muligheder

Hvis du vælger den rigtige indstilling af dele, skal du ikke starte installationen med det samme. Selv før det første tømmer sættes i loftet, er det nødvendigt at udvikle en monteringsordning for alle komponenter i sammensætningen. Flere interessante muligheder og layouter af detaljer er vist på billedet nedenfor. Du kan bygge på de præsenterede ordninger, og du kan komme op med din egen slags sammensætning.

Forskellige ordninger tyder på og opnår forskellige visuelle effekter. Du bør nøje overveje din egen version og installere delene strengt efter en fiktiv plan. Efter at have bestemt den specifikke måde bjælkerne fra træet vil blive placeret i loftet, kan du gå direkte til installationsarbejdet.

Hvordan er installationen

Afhængigt af det valgte materiale vil fastgørelsen af ​​dele udføres på forskellige måder. Den mest sofistikerede metode bruges til at installere de tungeste elementer lavet af massivt træ. Her er det også nødvendigt at montere støtteelementet, eller bore en stråle igennem, gennem hullet til at køre et anker i loftet. Du kan bruge dowel negle med passende diameter og længde. Fikseringsmetoden er ikke så kompliceret som tidskrævende.

Med en falshbalki bliver alt meget nemmere, fordi vægten er betydeligt mindre og kræver ikke en så stor montering. Træstænger af denne størrelse og form er fastgjort til gulvfladen på de rigtige steder, så de passer tæt ind i den indre åbning af den del, der skal installeres. Derefter skæres delen til den ønskede størrelse og fastgøres med monteret lim og selvskærende skruer på monterede stænger. Billederne nedenfor viser bare en sådan vedhæftning af strålen til loftet.

Efter færdiggørelsen af ​​montagearbejdet er det nødvendigt at dekorere leddene i de enkelte fragmenter og maske skruernes skruer. Den nemmeste måde at gøre dette på, ved hjælp af dekorative bånd i form af metalstrimler. Illustrationerne nedenfor viser flere sorter af sådanne produkter og deres metode til montering på bjælken.

Det tekniske spørgsmål om at fastsætte stængerne fra gulv til loft

Jeg havde et teknisk spørgsmål om fastsættelse af søjlerne fra gulv til loft. Gipsplader med en niche til barer monteres på hylderne. Højde 3m. På gulvet vand opvarmet gulv (kan ikke bores). Hvordan laver man søjlerne?

I ordet var det nødvendigt at lave realkreditlån. Eller ved installation af et varmeisoleret gulv denne bypass. Og så det termiske billede for at se, hvor præcis det varme gulv løber.

Betyr et realkreditlån et træbræt? Og hvordan skal du fastgøre det på stroppen, så fastgørelseselementerne ikke er synlige? Antag, hvis i dette bord at gøre dowels, så hvordan man bærer en bar (det vil også være i størrelse)?

Nederst på nøglen på limen kan være, hvis gulvet er vand, så er flisen, sandsynligvis tykkelsen af ​​flisen + lim ca. 2 cm, tilstrækkelig. Hvis du vil have et rigtig høj kvalitet og smukt design, så er du bedre til møbelproducenterne.

Tak for svarene. Nu bliver gulvbunden lige hældt, og jeg ønskede at forudse monteringsmuligheder. Tilsyneladende lægger jeg en plade på dette sted et stykke tid og derefter til møbelproducenterne.

Ved installation af trapper bruger vi lignende strukturer. Hudbilleder på posten.

Bor huller i de øverste og nederste dele af stangen. I gruberne skæres trådene, indsættes en plastikskrue med en kappe ind i trådene (som i bordets justeringsben, stativ eller køleskab). Stænger fastgøres til gulvet og loftet pålideligt nok

Bar 50x50x3000 fra 1TR og højere, afhængigt af typen af ​​træ.

Jeg kom på en sådan situation på kundens anmodning, men i nærheden af ​​trappen blev beslutningen truffet som følger:

1) I loftet lavede et pant i baren.

2) Pins med en kapsel blev monteret i det færdige gulv.

3) Dæk gulvet med et hardboard gennem underlaget. (Vi har porcelænstentøj)

4) Beklædt gips, men forlod uden

5) Støttens øverste ende (gennem dysen på skruetrækken)

7) Putty - Maleri

Men der er ulemper under drift:

1) I nærheden af ​​trappen trækkes de ofte, lidt revner i leddene på loftet.

- Det er ønskeligt at bruge en bar limet, den er mere stabil, det snor sig ikke så meget.

- Det er nødvendigt at opretholde luftfugtigheden i rummet.

Loftmontering - 7 pålidelige monteringsmuligheder til enhver situation.

Nogle gange skal der monteres tunge strukturer i loftet.

Gør arbejdet med egne hænder og ved ikke, hvordan man sikkert fastgør enkelte elementer eller hele strukturer til loftet? Jeg vil fortælle dig om de dokumenterede arbejdsmetoder, der garanterer pålideligheden og sikkerheden ved installationen. Mangler ikke rådene. Mangler kan medføre fare for menneskers sundhed, især når det gælder tunge strukturer og komponenter.

Der er mange typer af fastgørelseselementer til rådighed, du skal vælge den bedste mulighed for hver situation.

Typer af fastgørelsesdele

Lad os nu håndtere de mest populære løsninger, der bruges, når du arbejder i private bygninger.

Mulighed 1 - Træskruer

Denne type fastgørelsesmiddel er kendt for næsten alle, det bruges oftest på træ og andre strukturer, hvor du kan skrue skruerne. Til salg er der flere grundlæggende typer, vi betragter dem mere detaljeret.

Standard skruer er gode til trælofter.

Pressevaskeren gør det muligt at holde de faste elementer bedre

Sekskantskruer er meget holdbare og pålidelige

Ofte hører jeg spørgsmålet, er der færdige vedhæftede punkter til DSP (cementbundet spånplader) ark til loftet? Faktisk er du stadig nødt til at fastgøre materialet på skruerne, den stang, med hvilken samlingerne lukkes, bærer mere dekorativ værdi og skjuler fastgørelseselementerne, du kan ikke bruge den som det vigtigste understøtningselement.

Stangen lukker DSP-leddet, men holder ikke arkene.

Mulighed 2 - metal skruer

Denne type produkt er nyttig, hvis du skal tilslutte noget til metalelementerne i loftet direkte. Ofte er det nødvendigt at fastgøre til metalprofilen, bølgepulver og andre elementer med en tykkelse på højst 3 mm.

Fastgørelsesmulighederne er:

 • Selvskærende skruer med en hyppig gevindhøjde og en skarp spids er velegnet til fastgørelse til metalelementer med en tykkelse på op til 0,7 mm. De kan være både sorte og belagte, længden varierer fra 16 til 152 mm;

Standardskruer er gode til fastgørelse til profilen

 • Produkter med en borekrone kan skrues i et metal op til 3 mm tykt uden forudgående boring, hvilket er meget bekvemt. Der er flere konfigurationer; fastgørelseselementer adskiller sig hovedsageligt i størrelse og form af hætte og tykkelse;

Borekronen tillader tilspændingsmekanismer uden forudgående boring

Til arbejde med metal med stor tykkelse anvendes specielle selvdrejende skruer med forstørret bor, de er kendetegnet ved materialets høje borehastighed og muligheden for fastgørelse til elementer 5 eller flere millimeter tyk.

Forstørret borekrone gør det muligt at fastgøre selv til massive loftsstrukturer.

Mulighed 3 - dowels

En af de mest eftertragtede produktgrupper. Dowels bruges ved montering af profilen til gipsvæg, forskellige design med en lille vægt samt små ting som kabelkanaler.

Følgende typer produkter anvendes:

 • Dowel-negle er færdige sæt af dowels og drevet skrue. De kan have en diameter på 6 til 12 mm og en længde på 40 til 180 mm, afviger i deres demokratiske pris og brugervenlighed. Med sådanne produkter er det let at fastgøre suspensionen til gipsvæg og andre loftsfastgørelsesanordninger til forskellige design;

En simpel og pålidelig løsning, der bruges til fastgørelse af forskellige lofts hardware

 • Individuelle klumper kan have forskellige længder, selvlukkende skruer eller sekskantede skruer skrues ind i dem, alt afhænger af diameteren og længden af ​​de anvendte elementer. Det er bedst at bruge produkter fremstillet af nylon, de er meget plastiske og må ikke knække, selv under store belastninger;

Nylonpropper kan have forskellige diametre og længder.

 • Dowel-clamps bruges, hvis du har brug for at montere corrugations i loftet eller andre elementer af lignende form. De sættes på og hammeres ind i det borede hul, hvilket resulterer i en simpel og pålidelig fastgørelse.

Sådanne muligheder giver dig mulighed for hurtigt at montere forskellige elementer med en lille masse

Mulighed 4 - suspensioner

Disse elementer fastgøres af de ovenfor beskrevne dowels eller selvdrejende skruer og anvendes til opførelse af hængende loftsystemer. De vigtigste muligheder er:

 • Lige loftsophæng er den mest udbredte version, som har en standardlængde på 300 mm (måske mere) og er en plade med huller. Den er lavet af metal med en tykkelse på 0,4 til 1 mm, jo ​​tykkere er jo mere pålidelig produktet, men prisen stiger.

Direkte suspensioner er uerstattelige, når du laver gipspladekonstruktioner

Denne mulighed er god til både træ- og betonlofter.

 • Justerbare bøjler bruges, hvor du skal sænke loftet for en lang afstand. De kan bestå af to typer: produkter til gipspladeprofil og produkter til Armstrong-type lofter.

Justerbar knude giver dig mulighed for hurtigt at ændre længden af ​​elementet

Dette element giver dig mulighed for at indstille profilen i den ønskede position.

Mulighed 5 - anker

En stor gruppe produkter, hvoraf mange er uundværlige til montering i loftet af forskellige designs. De placeres i forborede huller med passende diameter og dybde.

Overvej de mest populære muligheder:

Bor huller til anker

 • Hexagon ankerbolte er nemme at bruge og pålidelige, diameteren starter fra 6 mm og kan være 16 mm eller mere. Produkter er i stand til at modstå store belastninger, så de kan bruges, hvor pålidelighed er afgørende;

Spinning møtrikken, du fjerner afstandsstykket og fastgør sikkert fastgørelseselementerne i betonen

 • Loftankerkile er meget nem at bruge: Den skal indsættes i et forboret hul med en diameter på 6 mm og hammer kilen med en hammer. Længden kan være 60 eller 40 mm, hoved anvendelsesområdet - montering af ophængte strukturer til betonplader;

Denne loftsmontering gør det muligt hurtigt at fastsætte suspensioner eller andre elementer på en betonplade.

 • Ankerbolte med krog eller ring bruges i situationer, hvor du har brug for et øje på loftet til at hænge forskellige genstande. Diameteren kan være fra 8 til 16 mm, længden varierer også. Vælg en specifik løsning skal være baseret på den estimerede belastning;

Denne type fastgøring er uundværlig, hvor du skal hænge noget tungt.

 • Kolletter af stål eller messing anvendes, hvor du skal have et fodfæste i betonbunden, som ligger bag det nedhængte loft. Hullet er boret, hvorefter kolletten beiter på bolten eller stiften og indsættes i hullet. Så vrider den til enden, afstandsdelen er klemt ud - og vi får et stærkt bjerg;

Stiften er skåret i stykker af den ønskede længde, det vil sige, at du kan fastgøres gennem hulrummet af enhver størrelse

Kroge eller andre gevindelementer af den fornødne størrelse kan skrues ind i kraven, billedet viser hvordan fastgørelseselementerne er klemt

Jeg vil forklare med et par ord hvordan man fastgør strukturer ved hjælp af ankre. Undervisningen er velegnet til alle typer fastgørelsesanordninger, kun stramningsmetoden er anderledes:

Processen er meget enkel.

 • Først er overfladen markeret, og et hul er boret. Til arbejde anvendes puncheren med boret af den tilsvarende diameter. Boring beton er boret meget dårligt;
 • Derefter skal du indsætte ankeret. Arbejdsdelen skal komme helt ind, hvis dybden er for lille, så skal monteringen nå og dybere hullet og derefter indsætte elementet i det igen;
 • Yderligere fastgørelse er fast, dette sker enten ved at dreje ringen eller krogen eller ved at stramme møtrikken (i dette tilfælde skal du desuden have en nøgle til ankerets størrelse).

Workflow diagrammet er meget enkelt.

Ankre, der er snoet, kan senere fjernes ved at løsne bjerget, men drivelementerne kan ikke fjernes, husk dette.

Ved hjælp af ankre med en møtrik kan du endda rette baren

Mulighed 6 - specialbeslag

Oftest er de rettet ved hjælp af ankre, så det er usandsynligt at klare sig med en type fastgørelsesanordning. Hvad angår mulighederne, er der så mange af dem, jeg vil fortælle om dem, der er efterspurgt i private bygninger:

 • Lampe til lysekroner, oftest er det en flad plade, men det kan også være en korsformet version, der bruges til tunge lamper. Det er vigtigt at vælge den optimale konfiguration for dit udstyr, men du bør ikke købe det med det samme - kontrollere om der er en beslag i pakken;

Disse beslag giver dig mulighed for hurtigt at løse lysekronen

 • Hvis du skal montere rebet til loftet, så har du brug for en særlig beslag med et øje. Han vil tillade at lave et design pålideligt. At hænge et reb på et anker med en ring er ikke værd, det er ikke meget pålideligt;

En sådan beslag kan modstå vægten af ​​enhver person.

 • Hvis du har brug for at hænge en boksekasse eller anden konstruktion af stor vægt, er det normalt ikke nok den sædvanlige beslag, i dette tilfælde kan du bruge den forstærkede version. Designet har en korsformet form og 8 huller til ankeret, det tåler tunge belastninger og sikrer sikkerhed under sportsaktiviteter.

Denne beslag kan modstå en meget stor vægt.

Mulighed 7 - Fastgørelser til luftkanaler

Jeg tog denne type produkt i et særskilt kapitel, da det adskiller sig fra alt andet og bruges, når det er nødvendigt at fastsætte elementer i ventilations- eller klimaanlæg i loftet samt kabelbakker og andre kommunikationselementer.

De vigtigste muligheder er:

 • Til store rektangulære og firkantede elementer anvendes specielle plader og pinde, der er skruet i messing eller stålkugler i loftet. Systemet er meget simpelt, men pålideligt og holdbart, dets fordel er let demontering, hvis det er nødvendigt;

Fastgørelse af kanaler til loftet ved hjælp af pinde er let at implementere

 • Til rundformet kommunikation anvendes klemmer ofte, de strammes på kanalen og fastgøres i loftet ved hjælp af samme stud;

Klemmer kommer i forskellige størrelser, de kan fastgøres til loftet selv rørene

 • Stanset tape er fantastisk til at fastgøre den røde kanal og for at rette bakken eller andet element. Det er nemt at bruge det: Et stykke af den ønskede længde er afskåret, hvorefter den simpelthen er fastgjort i loftet med ankre, et pålideligt, men bevægeligt design opnås.

Stanset tape er praktisk, fordi du skærer dig selv stykker af den ønskede størrelse på plads og kan vedhæfte elementer af enhver størrelse og form.

På denne måde er monteringen af ​​DKS-bakken til loftet lavet. Alt er vist i detaljer.

konklusion

Fra artiklen lærte du om de 7 muligheder for montering af elementer på loftet. Brug af anbefalingerne fra denne gennemgang gør du helt sikkert alt arbejdet. Videoen i denne artikel vil tydeligt vise nogle funktioner i installationsprocessen, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne nedenfor.

hvordan man reparerer stålrøret til en træ tag gård

Igor, rør kan fastgøres på en træoverflade med specielle klemmer. Her er disse:

Hej. Fortæl mig venligst, end du kan vedhæfte en aluminiumbølgepulver fra køkkenhætte til væggen?

Andrey, et aluminium bølgepap fra emhætten på væggen kan fastgøres med et klip til rør med stor sektion:

Klem til store tværsnitsledninger:

Eller en beslag til store sektionsrør:

Hej, hvordan man sikkert fastgør en ring til hængning af en hængekøje stol med en beregnet belastning på 200 kg til et betonloft

Oleg Georgievich, betonloftet er ikke så pålideligt til fastgørelse, som det kan virke som en uinformeret person.

Sagen er, at der er hulrum i den, og monolitens tykkelse er kun 4 cm. Dette er ikke nok til at modstå hundrede og især to hundrede kilo last. Derfor anvendes de såkaldte kemiske ankre som fastgørelsesanordninger til tunge genstande. Hvad er essensen af ​​en sådan tilknytning? Forankring udføres på samme måde som reparation af beskadigede betonstrukturer.

For at gøre dette skal du bruge en to-komponentpasta. Den består af: kemisk masse, lavet på basis af polymerharpikser og hærder. Bland disse komponenter umiddelbart inden brug. Ved hjælp af en monteringspistol sættes den ind i hulrummet, hvor den fryser, den danner en solid forbindelse med beton.

Ved montering er et hul forboret, fyldt med en kemisk forankringsforbindelse, hvorefter den nødvendige hardware skrues ind uden at vente på at den størkner helt. Fabrikantens instruktion regulerer den tid, der skal gives til ankeret til hærdning. Det kan være en eller fem timer.

Efter den angivne tid på krogen kan du hænge en stol og sidde i den. Bæreevne af et kemisk anker er meget højt, og 200 kg for dem er langt fra grænsen. Det er muligt kun at trække en sådan fastgørelse sammen med et overlap, så tag det og lad dig ikke bekymre dig om det.

Montering af loftstol kan laves på en speciel samlestang. Som regel er dette en metalprofil, strækket for at fordele belastningen over hele loftet eller fastgjort langs omkredsen.

De dekorerer dækket med hule polyurethanbjælker, som i øvrigt passer harmonisk ind i private huse.