Stansesæk til loftet

Før du spørger dig selv, hvordan du installerer en pæremontering på loftet, skal du finde ud af, hvilken slags pære der skal bo i dit hjem. I folkene og pærer og sandsække hedder det samme. Således har vi mindst tre typer stanseposer, som har forskellige krav til deres installation.

 • Taske til test af serielle slag. Normalt er de ganske små og når ikke en masse på 25 kg;
 • Pear streamers. Der er forskellige muligheder her;
 • Klassisk opercake pære. Hendes vægt skal være i forhold til atletens vægt
 • Pneumatisk pære. Heavyweight. Med sin installation er der sandsynligvis store problemer, og bemærkelsesværdig snedig og behændighed vil være nødvendig.

Hvordan hænge en pære på loftet? For at gøre dette er det nok at fylde op med de nødvendige vedhæftninger, værktøjer, estimere vægten af ​​sportsprojektilet og muligheden for at vedhæfte den med yderligere vellykket drift.

Den enkleste af de tilgængelige muligheder er at fastgøre tværstangen mellem dørposterne og allerede hænge en pære på den. Pålidelig, praktisk og ikke nødvendigt at røre rundt i lang tid. Hvis derimod trækkes monteringsstativet op til loftet, er det værd at tinker.

Forstærket beton loft

For standardpærer, der ikke er tungere end 40 kg, er det nødvendigt:

 • Bor et hul 12 mm i diameter i loftet (for at være mere præcis - på det sted, hvor sportsudstyret skal hænge);
 • Indsæt i resultatet af deres arbejde ekspansion anker med en ring. Dette gøres med en hammer. Muffens kegleformede, placeret inde i ankeret under træning vil være i konstant bevægelse. Dens kaotiske bevægelser vil brække ankeret mere og mere sikkert for at rette pæren;
 • Hæng en pære på en krog eller en speciel karabin. Det er meget bekvemt at fjerne projektilet til et afsondret sted efter træning, så det ikke forstyrrer. For små lejligheder og huse er dette især sandt.

Det er muligt at fastgøre en pære på en meget tykk nagel (16 mm * 180 mm), men dette gælder mest for konstruktioner på højst 30-40 kg. Derudover vil dowel-neglen aldrig holde fastere end med direkte skrue. Over tid blev han stadig sprængt. I betragtning af de særlige forhold ved drift af et sportsprojektil er der intet unaturligt herom.

Særlige tilfælde

Til særlige, ikke-traditionelle tilfælde er:

 • falsk loft
 • træ loft;
 • meget tung pære;
 • strækker sig, hvilket er fastgjort ikke kun i loftet, men også på gulvet.

Alle disse særlige livsforhold kræver en særlig tilgang og nogle tricks.

I tilfælde af et hængende loft er loftbeslag til en boksekasse ikke fastgjort til gipsvæggen (ellers falder den bare) og i de dybere lag af udkastet. Hvor præcist - du skal fortsætte fra den oprindelige algoritme.

Træloft. For at en sådan belægning skal kunne modstå vægten af ​​strukturen, skal den fordeles. Dette gøres ved hjælp af en speciel platform. Ideelt metal. Det kan være rundt eller firkantet. Det er ikke så vigtigt.

Det vigtigste er dens diameter. I henhold til fysikens love skal det være lidt større i diameter end posens bredde for effektivt at kunne distribuere belastningen. Det er for at gøre dette, skal du først måle pæren og derefter hente en skive af en passende diameter, feste kroge på den (der skal være flere og de skal være jævnt fordelt på forskellige sider) og derefter hænge de kæder, som pæren vil holde. Sådan hænger du en pære fra loftet, så den er kompetent.

Vægtet version

Hvordan fastgøres en pære til loftet, hvis vægten er 80 kg eller mere? Det er kun nødvendigt at beregne deres handlinger korrekt.

Så her er en grov handlingsplan i dette forsømte tilfælde:

 • Blyant notere det sted, hvor pæren vil blive rettet. Det bør ikke være placeret tæt på væggene og have mindst 4 kvadratmeter ledig plads i diameter;
 • Foranstaltning med et målebånd
 • Vi tager en lodd og svinger den, der måler den tilladte amplitude af svingninger. Om nødvendigt skal du flytte vedhæftningspunktet;
 • Vi plotter 4 huller i loftet, som er bredere end diameteren af ​​pæren. Vi laver huller på bestemte steder, helst med en diameter på 12 mm;
 • Fastgør ankerboltene i hullerne;
 • Vi vedhæfter en karbin. Med højt til loftet eller ønsket om at sænke pæren for nemheds skyld - et par karabiner;
 • Suspension af en pære til en krog på en karbin.

Pære på banneret og på L-formet beslag

Ud over den klassiske version er der stadig mulighed for at fastgøre en taske sand til træning på stræk mellem gulv og loft. I gulvet, som på loftet, er et anker fastgjort, og så er en kæde, der kommer fra posen, fastgjort til den.

Hvis du kan, så skal du bruge gymnastiksalen til at hænge en stødpose. Hvis dette ikke er muligt, skal du tilpasse og glem ikke at loftet for dig er gulvet til naboerne. Øvelse af en uppercut eller evnen til at strejke præcist kan ødelægge folkens psyke.

Nogle udvej til tricks, der lover fred for naboerne, men nogle vanskeligheder med installationen. Brug den L-formede stålbeslag med de markerede huller og fastgør dem på væggene eller tæt på loftet. Vibrationer fra dette mærkbart indsnævret, men risikoen for, at en pære falder ned til siden eller generelt falder sammenbruddet af hele strukturen.

konklusion

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at det er bedre ikke at eksperimentere med kraftige pærer. Hvis du bor i en lejlighed, er det bedst at begrænse dig til små, lette varer, der ikke overstiger 50-60 kg. At fjerne en sådan pære, hvis det er nødvendigt, vil ikke være svært, og oscillerende bevægelser under træningen vil være mærkbart mindre skadelige. Både for dig og for ankre og naboer, der er nødt til at lytte til dine træningsøvelser.

Det vigtigste ved installation af en sportspose er en korrekt valgt taktik, en gennemtænkt handlingsplan og moderering, når man vælger en pære. Ankre og kroge skal købes hos en betroet butik. Med behørig tålmodighed og enkle regler skal alt arbejde ud.

Fastgør stempelposen til loftet - 4 designs og deres egenskaber

I denne gennemgang forstår vi, hvordan du vedhæfter en punch taske til loftet. Jeg har i mange år praktiseret forskellige kampsport og har slået pærer af forskellige størrelser. Fra min egen erfaring kan jeg sige, at et sportsudstyr, der falder under en træning, kan forårsage skader værre end en reel modstander, især hvis det er tungt.

Derfor, hvis du vil hænge strukturen i et hus eller en lejlighed og gøre det sikkert, skal du læse alt, hvad der er skrevet nedenfor, og vælg hvilken type arbejde der passer bedst til din sag.

På billedet: montering på loftet er en af ​​de mest praktiske.

Typer af monteringer

Til at begynde med skal vi beskæftige os med de faktorer, der påvirker valget af et bestemt fastgørelseselement, så det ville være lettere for dig at orientere dig, jeg samlede alle oplysningerne i et bord.

Ved arbejde med projektilet på bjerget er der ekstra belastninger, glem ikke det

Mulighed 1 - Ankerbolt med krog

Denne type fastgørelsesmiddel adskiller sig i tilgængelighed og en bred vifte af størrelser, du vil nemt finde den rigtige løsning i enhver hardware butik. Den er velegnet til stærke armerede betonfundamenter og bruges til bokseposer på op til 40 kg. Vi vil forstå, hvad der er nødvendigt for arbejdet:

Det er alt hvad du behøver for at arbejde.

 • Tasken selv med bjerget, hvis der ikke er nogen bjerg, skal du gøre det selv;
 • Karabiner, bedre selvlåsende. Med det kan du meget hurtigt og nemt fjerne strukturen og hænge den på plads. Dette er især praktisk for små værelser, hvor du skal fjerne tasken, når den ikke er i brug;
 • Et stykke kæde er nødvendigt for at hænge strukturen. Længden af ​​stykket afhænger af lofternes højde og den ønskede placering af elementerne. Tag en kæde med koblingenes størrelse, så de lægges på ankerkrogen, så du nemt kan justere pærens højde.
 • Ankerbolt med krog, diameteren skal være 12 mm, og længden af ​​arbejdsdelen 80-100 mm. Det er ret nok til pålidelig fastgørelse af en pære.

Fra værktøjet har vi brug for en puncher med en boremaskine med en diameter på 12 mm, vi vil lave huller til ankeret med det.

Du kan erstatte kæden med et stærkt nylon reb, men i dette tilfælde er det bedre at tage ankeret med en ring, og ikke med en krog, jeg kan godt lide denne mulighed mindre på grund af tovets egenskaber at svinge og strække.

Dette anker er mere bekvemt, når du bruger tove.

Lad os nu håndtere arbejdsgangen, først vises et kort diagram, og under alle trin beskrives mere detaljeret:

Processen er ret simpel, det vigtigste er at gøre alt pålideligt.

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​pæren, oftest skal du styres af den aktuelle situation og tilpasse sig situationen. Men hvis der er en mulighed for at gøre alt rigtigt, så husk et enkelt råd - der skal være en ledig plads på 2 meter rundt om pæren i alle retninger;
 • Boringen udføres forsigtigt, så sørg for, at perforatoren er placeret nøjagtigt i en lodret linje, ellers vil ankeret være forkert. For ikke at forveksle med dybden, sæt et stykke elektrisk tape eller maskeringstape på boret som en guide;

Hvis du kommer i hulrummet første gang, skal du bore et andet hul ved siden af ​​det. Der er tilfælde, hvor du skal lave 3-4 huller, indtil du kommer til det rigtige sted af armeret betonplade.

I hulrummet anker vil ikke holde, skal du komme ind i jumperen

 • Ankeret skal indsættes i hullet, indtil det stopper, oftest under ringen er der et fremspring eller en skive. Derefter skal du spænde afstandsdelen, det kan gøres på to måder: Hvis der er en møtrik i designet, skal den strammes med en nøgle, og hvis du har en simpel indstilling, skal du rulle ankeret, indtil det er fastgjort i betonen. Ingen tilbageslag er uacceptabel, konstant løsning under brug vil hurtigt løsne fastgørelsesanordninger;

Her er anker monterings teknologi

 • Endelig er en pære hængt på krogen, alt er simpelt, det vigtigste er at finde den i den ønskede højde.

Hvis du er bekymret for, at pæren kan hoppe ud i kæden og hoppe i dine arme, så kan du bruge en forbedret version af ankeret med en svingkrog. Den har en form, der forhindrer fikseren i at glide, selv med en betydelig svingning af strukturen.

Denne mulighed fjerner eventuelle overskydende beløb.

Mulighed 2 - specielle loftmonteringer

Hvis du har et projektil på over 40 kg, er det fornuftigt at bruge et specielt loftmontering til en boksekasse. Oftest er produktet en plade med fire huller i hjørnerne og en ring i midten.

Denne mulighed er i stand til at modstå betydelig vægt.

Hovedforskellen fra den ovenfor beskrevne variant er, at vi vil fastgøre elementet ikke ved et, men på fire punkter øger dette betragteligheden betragteligt. Ankerbolte med en diameter på 10-12 mm og en længde på 80-100 mm anvendes til arbejde.

Instruktioner til at lave dine egne hænder ser sådan ud:

 • Først skal du bestemme den optimale placering af mounten. Her skal du følge ovenstående anbefalinger.
 • Mærkning af fastgørelsespunkter er en vigtig, men enkel del af arbejdet. Du skal bare læne beslaget mod loftet, og ved hjælp af en blyant laver du mærker ved hullernes placering;
 • Boringen er lavet med en perforator, arbejde omhyggeligt og forsøg at holde elværktøjet lige. Det vigtigste - at begynde at arbejde præcist på etiketten, hvis du bevæger dig, er det ikke et faktum, at du kan indsætte et anker i hullerne;
 • Beslaget er fastgjort til loftet, ankerboltene sættes i det i rækkefølge og strammes. For ikke at dreje pladen, er det bedre at først stramme de to elementer diagonalt, og derefter de to andre er det vigtigt at fastsætte strukturen så sikkert som muligt, idet fastgørelsesstyrken afhænger af den;
 • Det sidste er en pære, og designet kan bruges til det tilsigtede formål.

En sådan bjerg for pærer i loftet kan modstå store belastninger.

Hvis pærens størrelse er meget stor, skal du købe forstærkede parenteser af stor størrelse, de kaldes krabber til en bestemt form. De giver dig mulighed for at hænge sportsudstyr, der vejer 100 kg eller mere og er meget pålidelige. Der er ændringer, der registreres ikke på 4, men på 8 ankre er dette den mest pålidelige type produkter.

En sådan bjælke modstår de højeste belastninger uden problemer, så længe loftet er stærkt

Endelig, hvis der ikke sælges nogen inventar i din by, så kan du komme ud af situationen ved blot at hænge en pære på 4 ankre med en ring. Jeg kan godt lide denne mulighed, fordi 4-punktsmonteringen holder pæren meget sikkert, og den svinger meget mindre.

Fire ankre med en ring tåler enhver pære

Mulighed 3 - sving kroge

Nu forstår vi, hvordan vi holder en pære på træets loft. Denne metode er velegnet til stærke baser med pålidelige bjælker, det er i dem, som vi vil blive vedhæftet. En svingkrog eller en skruering vil blive brugt til arbejde, vælg elementer med en tykkelse på mindst 8 mm, de vil give den nødvendige fastgørelsespålidelighed.

Det ligner en svingkrog med udskåret træ

Arbejder ved fastgørelse udføres i følgende rækkefølge:

 • Først skal du bestemme placeringen af ​​sportsudstyret. Det er vigtigt, at du fastgør til strålen, hvis de passerer åbent, så er der ingen problemer, men hvis de sys op, skal du finde ud af, hvor man skal bore et hul. Hvis du savner det, skal du genoprette arbejdet.

I åbne bjælker fastgøres meget lettere

 • Med hensyn til boring, til arbejde har du brug for en boremaskine med en diameter på 2-3 mm mindre end krogens størrelse, og muligheden er velegnet til metal, hvis der kun er nok længde. Boringen udføres forsigtigt, prøv at holde boret lodret;
 • Krogen skrues ind i træet til det ønskede niveau, hvis materialet er holdbart, så holder fastgøreren meget, meget sikkert. Så kan du hænge en pære, alt er gjort på samme måde som altid.

Mulighed 4 - gennem fastgørelse

Nu forstår vi, hvordan vi løser pæren, hvis loftets pålidelighed giver anledning til visse bekymringer, og du er ikke sikker på, at du vil falde i bjælken eller at den vil understøtte vægten af ​​et sportsprojektil. Der er ingen færdige løsninger, og du skal selv lave fikseren. Nedenstående billede viser samlingen som en samling, lad os se på hvilke dele det består af:

Her skal en sådan knude være bygget for at sikre pålidelighed på et træloft.

 • Nummeret markerede nødder, de har brug for 3 stykker, to på toppen og en på bunden. Ved hjælp af to møtrikker elimineres deres afskruing over tid;
 • En dobbel er markeret med en plade, hvis størrelse kan variere over et bredt område, desto større er det, jo større er området for støtte på overfladen, og jo bedre belastningen fordeles på loftet.
 • Tre markerede galvaniserede stud M12, det er denne størrelse sikrer systemets pålidelighed, men det er ikke tungt. Længden afhænger af tykkelsen af ​​pladen og kan være fra 30 centimeter;
 • De fire er markeret med en bred spændeskive, den er placeret i bunden og er nødvendig for at lægge vægt på øjet og ikke lade det presses ind i overfladen;
 • Den fem markerede ringmøtrik, såkaldt ring, hvor der er en gevinddel for at spænde bolten eller studen. Naturligvis skal tråden være M12;
 • For sikker og hurtig løsning af tasken på foden, kan du ikke gøre uden karabinen, dens størrelse er valgt, så du nemt kan bruge designet.

Denne mulighed kan anvendes på gipspladerlofter på træbaser, når du skal gå gennem tomrummet. Det vigtigste er at bore et gennemgående hul og vælge den optimale længde af studen, det er bedre at købe det med en margin og skære det på plads. Prisen på en sådan knude er ret demokratisk, det koster mindre end den færdige beslag.

Lad os nu finde ud af, hvordan man hænger en pære fra loftet med dette design:

 • Først og fremmest skal du bestemme placeringen af ​​din taske, og det gøres først indendørs. Dernæst skal du klatre ind i loftet og forlade assistenten i rummet, han burde banke med en moppe eller holde fast på det valgte sted, så du kan finde vej rundt og finde det nødvendige område;
 • Derefter skal du finde strålen tættest på det valgte sted, det er nemt at lave på loftet, du skal rengøre eller flytte isoleringen, og alt bliver klart. Derefter vælger du et bestemt borested og strækker en forlængerledning til at forbinde en elektrisk boremaskine til loftet.
 • For at arbejde har du brug for en borlængde på mindst 200 mm, og oftere mere, fordi du skal gå gennem både strålen og loftbeklædningen, og der kan være en rudekappe, en ramme til efterbehandling og selve færdigmaterialet. Det er bedre at tage et snap med en margen, diameteren skal være 1-2 mm større end diameteren af ​​studen, jeg brugte 14x400 mm varianten, det var bare nok til praktisk arbejde;

Uden en lang øvelse i dette tilfælde kan det ikke

 • Arbejdet udføres forsigtigt, du behøver ikke at trykke for hårdt, så du kan bryde boringen. Fra tid til anden er det muligt at tage et snap-in for at frigøre det fra savsmuld og afkøle det, hvis træet er tørt, bliver boringen opvarmet tilstrækkeligt stærkt;

Klar hul kommer fra loftet til stuen

 • Næste skal du indsætte en pin i hullet. På trods af at vi brugte lidt mere, passer det gevindede element tæt sammen, og det kan være nødvendigt at hamre det ind for at sætte det ind i enden. Gør dette meget omhyggeligt for ikke at beskadige trådens ende, ellers kan du ikke lokke møtrikken på den, studen skal komme ud af loftet med 4-5 centimeter;
 • Først og fremmest skal du fastgøre øjet til bunden. For at gøre dette skal du først lægge en bred vaskemaskine, så vind ringen, og på toppen af ​​det skal du låse møtrikken for at opnå ekstra pålidelighed. Det er helt ret simpelt, hvis stiften ikke er nok, så kan dens position korrigeres;
 • På oversiden placeres en plade først, hvorefter en møtrik skrues på stiften for at stramme den så meget som muligt, kan du holde det gevindforsynede element med tænger. Den anden møtrik strammes for at låse den første og for at fjerne fastgørelsen af ​​fikseren under belastninger, hvilket er meget vigtigt i vores tilfælde;

Denne mount til al sin enkelhed er meget pålidelig

Det er muligt at hænge en pære på det færdige øje, og selv en stor stråle vil være mere end nok til at modstå belastningen.

Så du kan hænge posen selv i et gammelt træhus

Andre monteringsmuligheder

Jeg vil kort fortælle dig om to muligheder, som efter min mening synes at være komfortable, selv om det ikke drejer sig om loftet, her er de:

 • En speciel rem med øje giver dig mulighed for hurtigt og meget sikkert at fastgøre pæren eller posen på den vandrette stang. Den vandrette stang kan være placeret i døråbningen, på væggen eller være stationær, det er ligegyldigt. Et simpelt fastgøringsmiddel lavet af et par stålringe og et nylonbælte hænges hurtigt og fjernes om nødvendigt hurtigt;

Den enkleste løsning for dem, der har en vandret stang

 • Den anden mulighed er en stationær vægbeslag, på trods af at et sådant arrangement ikke sikrer, at pæren er egnet til brug, i tilfælde af manglende plads eller et meget svagt loft, kan denne løsning være optimal. Systemet er fastgjort til væggen i en sådan højde for ikke at forstyrre bevægelsen, hvis det er nødvendigt, er pæren hængt på sin plads, andre gange kan den fjernes.

En god løsning til værelser, hvor loftmontering ikke er mulig.

konklusion

Det er umuligt at mestre percussionsteknikken uden at have det rette udstyr, så udsæt ikke køb og montering af pæren og træn dig derhjemme eller i garagen til din fornøjelse. Du skal bare vælge den monteringsmulighed, der passer bedst til dit værelse, og køb derefter alt hvad du behøver og udfør arbejdet i overensstemmelse med de anbefalinger, der er beskrevet ovenfor.

Videoen i denne artikel hjælper med at forstå nogle af nuancerne ved at vedhæfte boksekasser endnu bedre, og hvis du har spørgsmål om dette emne, skal du skrive dem i kommentarerne under denne anmeldelse.

Boksningstaske

Der er flere varianter af pærer og dermed flere varianter af deres vedhæftning. Først og fremmest er nøgleindikatorerne

Der er sådanne muligheder:

 • Bag. Bruges til udvikling af serielle skud. Som regel er disse ret små muligheder, der ikke når op på 25 kg.
 • Klassisk opercake pære. Pærens vægt skal være i overensstemmelse med atletens vægt
 • Pear streamers. Kan være repræsenteret af flere muligheder;
 • Pneumatisk pære. Denne pære er en tungvægt. At installere en sådan mulighed vil være meget svært, du skal have dygtighed og bemærkelsesværdigt trick.
De vigtigste sorter af pærer

Monter pærer med en vægt på op til 25 kg

Lille pære, hvis fastgørelse ikke kræver nogen særlig forstærkning, da den har en lav vægt

For at installere vil kræve:

 • Stempelpose;
 • Nøglen til spænding af bolten;
 • Ankerbolt (med krog eller sløjfe);
 • Betonboremaskine (diameter svarer til dowel);
 • Kæde eller reb;
 • Skrue karbin;
 • Brandkarbin.

Gå til den nærmeste armatur:

 1. Identificer og markér stedet for yderligere installationspærer;
 2. Ved hjælp af en perforator laves et hul med en diameter på 12 mm.
 3. Vi renser hullet fra akkumulerede affald og støv;
 4. Sæt ankeret i hullet, indtil det stopper (ideel brug et spaceranker med en ring). Muffen har en konisk form, der er anbragt inde i ankeret, under drift for at være i konstant bevægelse. Konstante kaotiske bevægelser vil kun briste ankeret, og derfor er det endnu mere pålideligt at fastsætte pæren;
 5. Maksimalt stram nøglen.
 6. Vi hænger pæren på en speciel karabin eller krog. Dette er meget praktisk, fordi efter træning kan pæren altid fjernes og skjules.
 7. Det er alt, du kan tjekke arbejdet.
Gør-det-selv fastsætter en stødpose til det armerede betonloft ved hjælp af loftbøjlen

Det er meget bekvemt at bruge en beslag, der gør det muligt for pæren at rotere frit.

Et sådant loftbeslag vil give fremragende pålidelighed og evnen til at rotere stanseposen.

Pærebindinger under ikke-standardbetingelser

Særlige sager, der kræver ekstra opmærksomhed, er:

 • træ loft;
 • falsk loft
 • strækker sig, som er fastgjort ikke kun på loftet, men også på gulvet;
 • meget tung pære.

Alt dette, specifikke øjeblikke, der kræver en individuel tilgang og visse tricks.

Hvis vi taler om et hængende loft, er loftbeslaget ikke fastgjort til gipsvæggen, fordi det øjeblikkeligt falder ned, men gennem det ind i de dybere lag af udkastet. Det meget vedhæftede princip er identisk med den oprindelige algoritme.

Træloft. For at trægulvet skal kunne modstå belastningen, skal vægten af ​​strukturen fordeles. Dette kan gøres ved hjælp af en speciel metalplatform. I form kan det være både runde og firkantede, det er ligegyldigt. Dens diameter er vigtigere.

Fysiske love siger, at for en kvalitativ fordeling af belastningen skal diameteren være større end pærens bredde. Det vil sige, vi måler en pære, vælg en plade med en passende diameter, fastgør flere kroge på den og hæng kæderne op, som fastgør pæren.

Monter pærer med en vægt på over 60 kg

Helt vanskeligt job, hvor det er meget vigtigt at overveje alle finesser. Først og fremmest skal du beregne dine handlinger korrekt.

En eksemplarisk sekventiel handlingsplan ser sådan ud:

 • Blyant markerer vedhæftningsstedet.

Det er vigtigt! Det bør ikke være placeret tæt på væggen, pæren skal have mindst 4 kvadratmeter diameter fri plads.

 • Ved hjælp af et målebånd måler vi en pære;
 • Vi tager en plumb og svinger den så meget som muligt. Vi har brug for indikatorer for tilladte udsving amplitudes. Om nødvendigt skal du ændre vedhæftningspunktet
 • Markér 4 huller, hvis placering vil være bredere end diameteren af ​​selve pæren.
 • Vi laver huller på de udpegede steder. Den anbefalede diameter er 12 mm;
 • Vi holder fastgørelsesbolte i hullerne;
 • Fastgør carbin;
 • Vedhængspærer udført til krog på karbinen.

Fastgørelsespærer på bøjlen og L-formet beslag

Stretching er en almindeligt anvendt mulighed for at fastgøre en stødpose. Et anker er fastgjort til gulvet i loftet, og en kæde løber fra posen er fastgjort til den.

Hvis det er muligt, skal der selvfølgelig placeres en stødpose i gymnastiksalen. Hvis der ikke er en sådan mulighed, skal du tilpasse, da loftet for dig er ordet til naboerne. At arbejde gennem uppercut og evnen til at levere præcise skud kan ødelægge nerverne hos mennesker, der bor i nabolaget.

Fastgør en stødpose med den L-formede beslag med dine egne hænder

Du kan bruge nogle tricks for ikke at skænke dine naboer, nemlig brugen af ​​L-formet stålbeslag. Denne mount har udpegede huller til fastgørelse. Installation er lavet på væggene eller tæt på loftet. En sådan fastgørelsesmulighed giver de mest minimale vibrationer, men risikoen for at kollapse strukturen eller falde i pæren til siderne øges.

Stempletaske på gaden

Som regel benyttes en sædvanlig vandret stang til brug af en stødpose på gaden. Hvis vi taler om en pære af lille vægt, så er der ingen valgmuligheder og særlige krav. En pære kan monteres på en mur af enhver kapitalstruktur ved hjælp af den L-formede beslag eller endda bare rettet det på et træ, som mange mennesker gør.

Stempletaske på gaden ved hjælp af en metal vandret stang Fastgørelse af stempelpose på gaden ved hjælp af en træ vandret stang

Hvis vi taler om en stærk vægtpose (mere end 60 kg), der er fastgjort på en vandret stang, skal det tages i betragtning, at rørtykkelsen skal være mindst: 50 * 50 mm, og selve stangen skal være fra 30 mm. Derudover skal du sørge for en sikker vandringsbalk.

konklusion

Som følge heraf må det siges, at tunge pærer er ret komplekse i fastgørelse, det er bedre at ikke eksperimentere med dem. Desuden, hvis du bor i en lejlighed, er det mere hensigtsmæssigt at begrænse dig til en lille, letvægtsinstans med en masse på mindre end 60 kg. Om ønsket kan den altid fjernes, og den oscillerende bevægelse vil være minimal.

Både for dig og forankre med dine naboer er det vigtigste ved montering af en sportspose en klar taktik, en rationel handlingsplan og moderation i valg af pære. Grundlæggende fastgørelsesanordninger - det er vigtigt at købe ankre og kroge på en betroet butik. Efter at have vist tålmodighed og den rigtige tilgang, skal man overholde enkle regler for installationen alting.

Fastgørelsesanordninger til poser og pærer

Fastgørelsessystemer til stødposer og poser
En pose eller en pære er det vigtigste sportsudstyr, uden hvilket det er svært at forestille sig boksning eller kickboxing. Denne opgørelse tillader ikke kun at opretholde god fysisk form, men også at uddanne styrken og hastigheden af ​​strejker.
Selvfølgelig, før træning med brug af en boksekasse eller en pære, er det nødvendigt at samle, det vil sige at installere et projektil. Til dette formål anvendes en specialmontering, som kan installeres:
• på væggen;
• på loftet
• på andre designs.

Sådan repareres?
I dette tilfælde er det mest bekvemme og enkle at installere et loftmontering (beslag) til en boksekasse, fordi du på denne måde kan sætte projektilen overalt i rummet.

Imidlertid er installationen på væggen ifølge eksperter mere pålidelig, men i dette tilfælde er du nødt til at ofre træningsevnen: Ved brug af en vægbeslag (vedhæftet fil) til en boksekasse, vil projektilet ikke kunne rotere 360 ​​grader. Under alle omstændigheder er det kun nødvendigt at bruge højkvalitetsfastgørelsesanordninger til en boksekasse eller pære, fremstillet af slidstærke materialer og med et tankevækkende design.

Det er vigtigt!
Du skal nøje overveje valg af fastgørelsesanordninger til stødposen, ellers risikerer du ikke kun at miste penge brugt ved køb, men også forårsage skade på dig selv.

Sådan repareres mount for pærer selv?

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

At købe en stødpose til huset er kun halvdelen af ​​succesen. Den anden er at fastgøre den korrekt og sikkert. De fleste butikker tilbyder denne service til et lille tillæg, men hvis du beslutter dig for at gøre installationen selv, skal du læse nogle standardregler og begrænsninger.

Hvad skal loftet være?

Først og fremmest skal du kigge på dit loft og sørge for, at det er rigtig velegnet til fastgørelse af en taske på den. Hvis du har et træloft, skal du fordele lasten ved at hænge pæren ikke på en, men på flere parenteser på én gang. Det er bedre at arrangere dem i en cirkel, hvis diameter skal overstige selve posens diameter.

Hvis du har et hæftet loft i dit hjem, skal bracket monteres i dybere lag og ikke på gipsvæggen selv, som simpelthen ikke modstår en sådan belastning og sammenbrud.

Forstærket betonloft - ideelt til fastgørelse af en stempelpose. Men selv her er der en regel: Det anbefales, at vægten af ​​et sportsprojektil ikke overstiger 40-60 kg.

Handlingsalgoritme

Så, hvordan man laver en pære, der vejer op til 60 kg i loftet? Lager på alle de nødvendige værktøjer og begynde:

 • Bor et hul med en diameter på 12 mm med en boremaskine (på det sted, hvor du planlægger at hænge pæren).
 • Brug en hammer, indsæt et spaceranker med en ring (til pærer 40-60 kg) eller en tykk dowel-nail (til pærer på op til 40 kg).
 • Hæng posen direkte på ankeret eller en speciel karabiner.

Hængende karbin på ankeret er en ideel løsning for ejere af små lejligheder. Du vil være i stand til at skyde en pære hver gang efter træning og derved spare plads.

Sådan monteres en vægtet pære?

Hvad skal man gøre, hvis en stødpose vejer over en standard 60 kg? I dette tilfælde vil dens montering kræve stor indsats:

 • Vælg omhyggeligt et sted for projektilet. Omkring skal forblive mindst 4 kvadratmeter.
 • Bor 4 huller på 12 mm hver i loftet. Deres omkreds skal overstige selve boksens diameter.
 • Sæt ankre i hullerne.
 • hænge en karabiner på ankre, eller endda nogle få.
 • På karbinen (e) låses pæren.

Der er også forskellige andre måder at fastgøre en boksekasse på: Til loftet og gulvet på samme tid, til væggen, til dørkarmen. Men den ovenfor beskrevne algoritme for installationshandlinger garanterer dig den maksimale pålidelighed ved at fastgøre et sportsprojektil. Og dermed en mere sikker og effektiv træning.

---- Artiklen er publiceret på reklamationsrettigheder ----

Sådan hænger en pære på loftet: tekniske funktioner, installation af en pære til seriel slag, strækmærker og en opercut design

Ønsket om at spille sport er iboende for mange unge. Men ikke alle har tid til at besøge sportssektionerne, hvorfor mange foretrækker at købe stødposer og tasker og udstyre et sted til træning derhjemme. Men ikke alle ved, hvordan man holder en pære på loftet korrekt, så den udfører sine funktioner og ikke skaber problemer.

Boksningstaske med loftmekanisme

Ofte kombinerer filistinerne i samtalen begreberne "pære" og "taske", da begge disse emner er direkte relateret til perkussionsteknologiens arbejde.

Faktisk er disse forskellige sportsudstyr, og afhængigt af sportstypen vælger hver atlet et specifikt tilbehør til træning.

Til reference: Pose taske fik sit navn takket være en genkendelig form. Den er lavet af læder og fyldt med savsmuld, mens posen er en cylinder af læder eller syntetisk materiale af forskellig længde og volumen, fyldt med sand.

Boksesæk i det indre af stuen

Tekniske egenskaber ved sportsudstyr

Afhængigt af målene:

 1. Øvelse af præcision og hastighed af slag
 2. Udvikling af power series (percussion technique);

Til hjemme træning i sportsforretningen får du en taske eller en pære. Og blandt dem er der forskelle. I denne artikel er vi kun interesserede i at hænge en pære og rette den på loftet, da der er forskelle i fastgørelsesmetoderne, som bør drøftes mere detaljeret.

Til dato er der 3 typer stanseposer, fastgjort til loftet:

 1. Pære (taske) til praktiserende seriel slag;
 2. Pære strækmærker;
 3. Klassisk pære (uppercut);
 4. Pneumatisk pære.

Dobbeltsidet montering til pærens loft og til gulvet med strækmærker

Montering pærer til serielle slag

Denne type sportsudstyr er særligt vanskeligt at installere i et boligområde. Det handler om sin vægt, og det største problem er, at monteringen til stempelposen, der tilbydes i butikker, i de fleste tilfælde er designet til installation i sportsafsnit.

 1. Metalkrogen udstyret med ankeranlæg til montering i overlapninger af armeret beton;
 2. Stål kæde;
 3. Sikkerhedskarbin.

Standard loftmontering til boksekasse

Men for boliger er et sådant fastgørelsessystem ikke altid egnet, fordi lejligheden kan have:

 1. Gipsplader loft strukturer;
 2. Loftet er enten lavet af træ (gamle huse, hytter eller villaer).

I sådanne tilfælde er installationen af ​​en standardmontering umulig på grund af, at belastningen på fastgørelseselementerne under træning nødvendigvis vil medføre ødelæggelse af elementerne i gipsvæggen eller træet.

Til reference: vægten af ​​boksekasser er forskellig, og varierer fra 40 til 120 kg. Stanseposen er lettere og vejer fra 5 kg (til børn) til 25 kg (professionel).

Ikke desto mindre er der en måde at sikre pæren til loftoverfladen sikkert - køb en speciel mount, der er udstyret med en platform til fordeling af pærens vægt over loftets overflade.

Loft pære mount for boligkvarter

For at installere denne mount skal du:

Praktisk loftmontering til pærer på kæder

 1. Perforator eller elektrisk boremaskine med chokdrift
 2. trappestige;
 3. Justerbar eller lågnøgle 12-14;
 4. roulette;
 5. Styrtdykke.

Installationsalgoritmen vil være som følger:

 1. Planlæg et fastgørelsessted på loftet
 2. Mål længden af ​​posen eller pæren;
 3. Ved hjælp af en plumb bob simulerer vi amplituden af ​​posens oscillationer for at bestemme det sikreste vedhæftningspunkt;
 4. Planlæg og bor 4 huller i loftet
 5. Skru de medfølgende ankerbolte med en nøgle;
 6. Vi fastgør et karabin i øjet;
 7. Løft og hæng pæren til serielle slag.

Strekning af pærer

En klassisk pære på strækmærker er en rundformet lædertaske fyldt med savsmuld eller krummegummi og strakt på atletens hoved med gummistropper.

Pære på bannerne

Hvis pærens vægt er lille inden for 5-7 kg, fastgøres pæren til loftoverfladen ved at skrue specielle kroge ind i loftoverfladen og gulvet til at bøje på gummibåndet.

Lad os se nærmere på, hvordan man korrekt fastgør en pære til loftet:

 1. Først borer vi et hul ved hjælp af en perforator i loftet og i gulvet i rummet;
 2. Så sætter vi en plastforing og drejer konstruktionskrogen med uret med knappen;
 3. Fastgør gummistålets spidser på krogen. Alt!

Loftkrog til fastgørelse af hængende elementer

Montering af øvre snit pære

Og endelig en traditionel formet pære i form af en læderpose med savsmuld, suspenderet ved hjælp af en kæde, der er gevindskåret i et øje til loftet.

Klassisk Øvre Pære

Svingninger af en sådan pære under træningen vil være betydelige, hvilket sammen med dens vægt kræver installation af et pålideligt fastgørelsessystem. Ved at anvende en højkvalitets beslag til loftet til en boks taske, vil du være i stand til at beskytte dig mod skade og dit interiør fra utilsigtet ødelæggelse.

Loftmontering til pære

Installation er også enkel:

 1. Markér på loftet borepunkter;
 2. Ved hjælp af en perforator borer vi huller til ankerbolte;
 3. Bolt beslaget og stram dem med indsats;
 4. Vi hænger en pære.

Denne type beslag er egnet til sikring af en pneumatisk pære. I stedet for savsmuld inde i er et gummikammer fyldt med trykluft. Det skelnes fra traditionelle pærer ved en høj vibrationstrøm under slående.

Konklusioner: Købet af en stødpose eller taske til træning i hjemmet er fantastisk. Men du bør også omhyggeligt vælge fastgørelseselementer, så din sportsudstyr ikke brydes ned og ikke beskadiger loftdesignet (installation på et gipsloft anbefales slet ikke). Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

mounts

Ramme til bokseposer HOLDER

Længde: 3 meter Bredde: 1 meter Højde: 2,3 meter..

Ramme til bokseposer HOLDER

Højde: 4 meter Bredde: 2 meter Længde: 2,6 meter..

Beam på Roy understøtter med uregelmæssigt system

En unik stråle på understøtningerne, designet specielt til ophængning af tunge boksekasser. Montiru..

Bjælkeunderstøtter til Roy boksesække

En unik stråle på understøtningerne, designet specielt til ophængning af tunge boksekasser. Montiru..

Boxing bag flytning system

Denne løsning kan være et rigtigt fund, hvis du har et lille værelse eller i salen..

Platform til pneumatisk pære med fastgørelse

Platformen til en pneumatisk pære er pålidelig og holdbar, den kan være belagt med en polymer sammensætning af enhver.

Suspension stabiliserende med fjedre

Med intense træning er den slagende hånd under alvorlig belastning. For at øge..

Suspension til boksekasse stabiliserende

Boxing Bag Suspension - Stabiliserer og absorberer store mængder af vibrationer og svajede..

Suspension til vandret boksekasse

Suspension til vandret boksekasse - stabiliserer og absorberer et stort antal vibrationer..

Loft anker mount

Loftsankring aflaster pålideligt dig fra problemet med at afskære en enkelt forankring.

Hjørne (konsol) til bokseposer på op til 80 kg.

Konsol (hjørne) til hængende boksekasser på ankervægsbøsningen. Har en god til..

Hjørne forstærket til bokseposer på op til 130 kg.

Konsol (hjørne) til hængende boksekasser på ankervægsbøsningen. Modstår sama..

Typer af fastgørelsesanordninger til boksning af poser

SPARTA er:

Ledere i produktion af sportsudstyr til kampsportshaller, funktionel træning og oprettelse af "nøglefærdige" haller

Fastgørelse til en boks taske Rocky (55 cm)

En Rocky boksekasse (55 cm) bruges til at hænge en boksekasse, en stødpose eller et hårdt fastgjort reb. Designet til montering på væggen i den højde, der kræves af atleten. Det har en lille vægt. Kan bruges hjemme eller i gymnastiksalen.

Du kan også godt lide

Træningshandsker Century Drive 141002P

Træningshandsker Century Drive 141002P designet til blandet kampsport (MMA).
Vægt: 450 g
Størrelse: 15 x 10 x 28 cm (S / M), 15 x 10 x 30,5 cm (L / XL).
Materiale: vinyl, polyurethan.
Farve: rød / sort.
Produktion: Pakistan.

Pote bokse bøjet pandekage Kharlamov-Sport

Paws bøjet pandekage Kharlamov-Sport er kompakt i størrelse og effektiv til at praktisere en række stans.
Længde: 18 cm.
Bredde: 16 cm.
Tykkelse: 5 cm.
Materiale: ægte læder, PVC.
Garanti: 12 måneder.

Twins BGVL-3 Handsker til Muay Thai og Boxing 16 oz

De amerikanske specialister formåede at skabe det mest behagelige mikroklima inde i handsken på grund af brugen af ​​hygroskopiske tekstiler til syning af indersiden og perforerede luftventiler på håndfladen. Den første absorberer først sved, mens sidstnævnte giver adgang til luften indeni. Gennem træningen vil håndleddet være stabilt takket være en bred manchet og rem, som er viklet rundt og fastgjort med velcro. Sidstnævnte giver mulighed for en nemmere pasform, pålidelig fiksering og en bekvem proces af dressing / løft.
Modellen er lavet i tre farver: blå, rød, sort.

Twins BGVL-3 Handsker til Muay Thai og Boxing 14 oz

Fyldningen af ​​skum med høj densitet vil pålideligt beskytte siderne af palmerne og ydersiden af ​​dine hænder.
Dette giver dig mulighed for at minimere risikoen for skade på tidspunktet for hvert slag på grund af den effektive afskrivning.
Formen på handsken i denne model sikrer den naturlige position af knytnæve, hvilket igen giver mulighed for den mest behagelige pasform på armen.
Det lykkedes at forhindre forstyrrelser af en tommelfinger på grund af et snit, hvori det syedes parallelt med en knytnæve.

Pote bokse direkte læder Kharlamov-Sport

Paws boksning lige læder Kharlamov-Sport er et højkvalitativt og pålideligt udstyr, der er skabt til at uddanne teknikken til direkte hits og forbedre koordinationen af ​​bevægelser.
Materiale: ægte læder.
Størrelse: 33 x 20 cm.
Tykkelse: 6 cm.
Indstillinger: et par.
Producent: Kharlamov-Sport.
Garanti: 12 måneder.

Læg i indkøbskurv

Abonner på nyhedsbreve

Indtast din email og vær opmærksom på de seneste kampagner og lukrative tilbud i vores butik.

 • Moskva, Ryazhskaya, Bygning 13, Bygning 1
 • Mandag: kl. 10.00-22.00

Vi modtager og behandler personlige data for besøgende i overensstemmelse med den officielle politik. Hvis du ikke samtykker i forarbejdning, skal du forlade vores hjemmeside.

Alle rettigheder forbeholdes. StrongPeople 2008-2018.

Boksesækkeholder (beslag), loftmontering til pære

For en fuldvokset træning af den fremtidige boxing mester er der simpelthen en stødpose eller taske. Dette projektil hjælper ikke kun med at levere et slag, for at gøre det stærkere, hurtigere og mere præcist, men også til at udføre følgende opgaver:

 • Fald i kroppens fedtmasse og styrkelse af alle muskler i kroppen;
 • At arbejde med en pose er aerob og kardiovaskulær, hvilket betyder at din krop efter en sådan træning bliver mere fit og slank (dette er vigtigt for dem, der ikke er engageret i boksning, men tilbringer tid til stødposen til en generel forbedring i fysisk kondition);
 • Træning med dette projektil involverer hele legemets og musklerne og ledbåndets arbejde.
 • Forbedrer koordination, balance, reaktion og klarhed i bevægelser.

For at sådanne træninger ikke bliver farlige, skal der lægges særlig vægt på at fastgøre en stempelpose eller stødpose, som har to typer:

 • På væggen ved hjælp af særlige beslag;
 • Til loftet, den såkaldte forankring, er denne metode også relevant, hvis du vil hænge et projektil på en vandret stang.

Online butik Sportaim tilbyder dig et stort udvalg af forskellige monteringer. Du kan vælge hvad der passer til dig, afhængigt af vægt og type pære (taske), der bruges til boksning.

Sådan hænger du en stødpose hjemme til boksning

For at spille sport beslutter nogle at bruge en stødpose. Takket være hende kan de træne effekten. Spørgsmålet opstår, hvordan man holder en pære hjemme alene? Det er klart, at et sådant spørgsmål kan opstå helt naturligt, da vores hus først var beregnet til gymnastiksalen. For at gøre dette skal du være i stand til at lave en speciel montering, så dette meget tunge materiale holder godt, falder ikke og beskadiger ikke nogen.

Pæren skal fastgøres ordentligt

Sådan fastgøres en stødpose

De er forskellige. De er knyttet på flere måder. Det afhænger af hvilken slags pære du vil rette. Du kan f.eks. Hænge dette værktøj til sport:

 1. Kun til loftet.
 2. Mellem loftet og gulvet, fastgøring til gulvet (i dette tilfælde kan det hænge på elastiske strækmærker).

Hver af disse typer af pærer har sine egne specifikke mål. For eksempel hjælper værktøjet, der er fastgjort til loftet, at trække på kraften. Og den, der vejer imellem loftet og gulvet, hjælper med at træffe præcision og hastighed.

Fastgørelsesværktøjer

For at lave en mount, skal du tage et par vigtige værktøjer. For eksempel:

 • anker;
 • bolte;
 • Punch eller bore;
 • hammer;
 • Projektil sig selv

Disse værktøjer er nødvendige, selvom du løser pæren til gulvet. For at hænge det, kan du bruge en holdbar stålkrog. Hvis gulvet er lavet af en monolitisk eller hult armeret betonplade, vil installationsprocessen være ret let.

Læs mere om, hvordan du holder en pære

Forankringsproces

Loftsmontering

Det skal bemærkes, at hængning af en pære til en krog, selvom den har nogle positive punkter, har nogle negative. Hvis det antages, at du ofte bruger det hængende projektil, så kan krogen simpelthen flyve fra tid til anden. Derudover kan niveauet af vibrationer i loftet øges.

Så det er nødvendigt at bore et hul i loftet med en diameter på tolv millimeter. I dette hul skal du indsætte et spacer anker, som har en ring på enden. Når ringen af ​​et sådant anker spinder, bevæger en speciel bøsning af en konisk form inde. Hun sprænger ankeret og på samme tid reparerer det sikkert.

Dette værktøj er praktisk, fordi du kan hænge en pære på en speciel karabin, så du kan træne, og efter træning kan den fjernes fra ringen. Dette vil gøre det muligt for bjerget at tjene i lang tid.

Loftmonteringsmetode

Hvis du ved, at dit hus er lavet af træ, så skal du bruge en anden måde. Det er nødvendigt at lave et sådant design, som vil fordele belastningen over hele loftområdet.
For denne slags suspension er at tage en rund eller firkantet plade af stål. Dens størrelse skal være omkring 30 til 30 centimeter. Tykkelsen skal være mellem to og tre millimeter. Langs hele pladen af ​​denne plade skal flere huller bores for at rette den på loftet. Og i midten bør det være en ring.

Med disse huller er pladen skruet til loftet, men samtidig med skruer, turboprop eller anker.

Når dit loft er suspenderet, skal du lave et hul igennem det for at fastgøre ankeret til hovedloftet. For at holde mounten pæn, kan du bruge den metode, der bruges til at hænge lysekronen.

Der er også to andre måder, der viser, hvordan man hænger en stødpose hjemme, for eksempel:

 1. Metoden er pålidelig og tavs - du skal tage to ankre med en diameter på et og et halvt centimeter. I loftet skal du bore to huller, der er en halv meter fra hinanden. Et anker indsættes i disse huller, der ikke er tilsluttet hulrum. Efter at have udført disse handlinger kan du tilslutte et kabel eller en stærk kæde til ankeret, og så kan du hænge en pære på denne kæde. Det er værd at overveje at dette projektil skal hentes ikke i midten, men med en forskydning på 10 centimeter til højre eller venstre.
 2. En måde, der passer til dem, der bor på øverste etage, er at bore to huller i en afstand af fem centimeter fra hinanden. Disse huller skal være igennem. Derefter skal du tage de bolte, der kan passere gennem pladen igennem. Disse bolte skal være med en stor vaskemaskine, hvis diameter skal være mindst fem centimeter. Krog til projektil skal fastgøres på disse bolte. Denne metode vil hjælpe med at modstå ikke kun vibrationer, men også tung belastning.

Gulvmontering

Det er vigtigt at huske, at monteringen på gulvet skal være komfortabel, så ingen går over det, når pæren fjernes.

I dette tilfælde kan du bruge en af ​​de praktiske muligheder:

 • Folding, aftagelig.
 • Mounten, der er lavet i gulvet niche.

Ved montage er det værd at huske på, at der skal være en slags kasse, hvor der vil være huller til ankre og skruer. I denne boks vil skjule en loop, der kan rotere langs aksen, skjule og klatre.

Det er ikke tilrådeligt at fastholde bøjlen direkte på trægulvet, det er bedst at lave en lille luge i gulvet, og kun derefter fastgøre ankeret.

Ved at lave en god stempelposeholder hjemme kan du sikkert udarbejde klarhed og styrke.