Fastgør den hængende stol til loftet

Vi skulle takke Danmarks folk for at opfatte hængende stole i midten af ​​forrige århundrede. Nu er de blevet en "trend" og bruges ofte i forskellige caféer, hvilestuer i it-virksomheder, loungeområder. Igennem at sørge for, at alt genialt er enkelt, kan du også koble en hængende stol til loftet på din yndlingsterrasse. Den "voksne" version kan nemt opretholde 100-150 kg og er nem at installere manuelt.

Hvad er disse stole lavet af?

Hængende pære - du kan ikke spise! Og i vores tilfælde hænger en usædvanlig konstruktion fra loftet. Du kan komme ind i det med dine arme og ben, tag din yndlingsbog og slappe af effektivt. Når du ser håndlavede lænestole, kommer de mest entusiastiske metaforer til at tænke på:

 • Kompakt vægt og dimensioner.
 • Strømlinet "rum" form.
 • Enkelhed og bekvemmelighed.
 • Bliver en accenterende detaljer.

Måske er det mest almindelige materiale, der anvendes til fremstilling af sådanne stole, rotan. Faktisk er det en tropisk creeper, stærk nok og pålidelig. Det er den længste plante på planeten, der har en slank og tynd bagage.

Udvendigt ser rattan ud som et røde, men det er meget stærkere. Det bøjer let, hvilket gør det muligt at oprette næsten enhver konfiguration fra rattan. Herunder en komfortabel lænestol.

Materialets energi er det samme som for naturligt træ. Det har en positiv effekt på en persons trivsel og humør, forfrisker og forbedrer endda immuniteten.

Og hvor sødt sover i en sådan stol!

Overvej at rattan i vores land ikke vokser. Derfor kan omkostningerne til det færdige produkt næsten ikke kaldes demokratisk. Alternativt kan kunstig armrottning findes på markedet. Køb vil koste dig to gange billigere, de eksterne forskelle er næsten umærkelige. Hver bruger vil være i stand til at vælge en indstilling, der fuldt ud tilfredsstiller hans behov og vil være en værdig udsmykning af værelset.

For hvilket interiør at købe?

 1. I flere år er de gennemsigtige "babbler" blevet betragtet som højdepunktet i den højteknologiske stil. Vi fokuserer på plastik og nikkelbelagt metal.
 2. Men hvad med den franske Provence og land? Det er her, at kurvemøbler føles som en fuldverdig elskerinde. Du er velkommen til at vælge hængende stole af enhver form og design. Tilladte og stofvalg, men afrundede.
 3. Både den gennemsigtige "Bubble" og en mini-hængekøje fremstillet af stof vil kunne klare sig med moderne. Et nøgleelement ved sådanne møbler er et fængende, lyst design.
 4. Det skal forstås, at lejligheden i den klassiske stil og en eksotisk lænestol i suspenderet tilstand ikke er den mest ideelle tandem. I barok og rocaille-stil er "wicker" tilladt, men det er ønskeligt at komplementere det med lakkerede elementer.
 5. Loft er sådan en loftsstil, hvor hængende hængekøjer fremstillet af stof eller strikket med egne hænder vil være passende.
 6. I moderne moderne økologiske og etniske stilarter styrer en flettet kokon og en imponerende hængekøje bolden.
  Stolen er normalt 45-55 centimeter. Sfæriske modeller er dybere, men de optager også mere plads - omkring 85 centimeter.

Funktioner monteret til loftet

Selv i betragtning af de høje omkostninger, vil jeg stadig tildele penge til køb af en suspenderet stol. Sagen er smuk, atmosfærisk, original. Der er kun en ting tilbage - at rette det korrekt på loftpladen. Lad os finde ud af, hvordan man gør dette, for ikke at falde på gulvet ved første brug.

En solid base på loftet - dette er en garanti for kraftig montering. Ideelt set bør det være en loftplade. Men stræk eller ophængt lofter til installation er slet ikke egnede.

Der er tre effektive metoder til fastgørelse af stolen til loftet:

 1. Ved hjælp af et kemisk anker. Såkaldt speciel polymerpasta, som injiceres i hulrummet med en byggesprøjte. For et stykke tid forbliver sammensætningen blød og hærger først. Efter hærdning fastgøres ankeret tæt.
  Ankerets bæreevne er anstændigt, og selv 200 kg er ikke grænsen for det. Sandsynligheden for, at bjerget vil blive revet, har tendens til at være nul. Så du kan sikkert holde fast ved konstruktionen af ​​lofthvelvet og ikke bekymre dig om pålidelighed.
 2. Kroge, blokke og andre fastgørelsesmaterialer. Metoden ligner den første, algoritmen for handlinger er den samme. Du skal bore loftet, fylde hullerne med den valgte forbindelse, fikse blokkene eller krogen.
 3. Når det ikke er muligt at forstærke loftet, kan der bruges en skærm eller et specielt dæk. For at installere dem anvendes en metalprofil, som gør det muligt at fordele belastningen jævnt. Træk dækket gennem loftet, monter monteringen. Til dekoration af understøtningsstrukturen kan du bruge de falske lys.

Det er ønskeligt, at der efter installationen foran stolen ikke stod noget, og alle brydbare genstande blev fjernet væk. Hvem ved med hvilken amplitude du pludselig vil svinge!

Suspended modeller har brug for plads. Jo mere af det, desto bedre.

Der er ingen tvivl om, at lænestolen ophængt fra loftet med egne hænder, som syntes at være frosset i vægtløshed, vil være en behagelig overraskelse for dig og dine gæster. På den ene side er fornøjelsen virkelig ikke billig, på den anden side - det giver en masse positive følelser. Og det er op til dig at afgøre, om den hængende stol vil blive et hjørne af ensomhed eller blive en charmerende "opmærksomhedsmagnet".

Monteringssæt til hængende stol

For en ferie i landet ville en ophængt stol være en glimrende mulighed, men for sikkert at sikre stolen til loftet eller til bjælken,

Dette kit hjælper dig.

For en ferie i landet ville en ophængt stol være en glimrende mulighed, men for sikkert at sikre stolen til loftet eller til bjælken,

Dette kit hjælper dig.

Vores online butik er glad for at tilbyde dig to muligheder for montering til hængende stole:

 • til trægulve
 • til betonggulv

Disse sæt er specielt udvalgt til hængende stole, gynger mv.

Vedligeholder vægtbelastning op til 150 kg.

Galvaniserede dele af dette sæt vil ikke ødelægge dit interiør, men tværtimod vil være usynlig og vil vare i lang tid.

Hvad er forskellen mellem sæt til beton og træ?

Fastgørelsessættet til et træloft består af: 1 m kæde - 1 stk. Karabin - 2 stk. Selvdrejende skruer - 4 stk. Støtteplade med ring -1 stk.

Monteringssæt til betonloft består af: kæde 1m-1pc, anker-1pc, karbin-2pc.

Monteringskit til betonggulv

Ved hjælp af en kæde og to kroge kan du justere den ønskede højde på stolenes suspension.

Monteringssæt til trægulve

Sammen med dette sæt fastgørere kan du købe en dejlig hængende kurvstol fra os, reparere den i huset, på balkonen, på verandaen eller i fotostudiet, og det vil give dig mange positive følelser!

Hvorfor er monteringskit til hængende stol bedre at bestille fra os?

Hvordan vi arbejder

Skynd dig at købe et pålideligt kit til montering af hængende stole!

Suspended stol til loftet - typer og funktioner af modeller

Den mest traditionelle model af hængende stole er en variation med montering i loftet. Dette giver nogle vanskeligheder, men resultatet vil være berettiget. Delight husholdninger hyggeligt "reden" for et behageligt ophold.

Funktioner af hæmmede loftsstole

Sæder suspenderet fra loftet, er der en række funktioner:

 • Et stort udvalg af modeller. De vil variere i form, design, materialer. Alle de er kun forenet ved fastgørelsesmetoden;
 • Fremragende gynger udskiftning. I et lille boligproblem med svingningerne opstår kanten. I dette tilfælde dræber du to fugle med en sten. Dit barn vil være ret, og det oprindelige element af møbler i huset vil dukke op;
 • Komfortabel ferie med minder fra barndommen. Det vil være godt i enhver alder;
 • Et korrekt ophængt sæde tåler store belastninger;
 • Aftageligt blødt sæde vil gøre afslappingsprocessen mere behagelig.

Ikke alle funktioner er behagelige:

 • Modeller er ikke egnede til huse af gammel konstruktion. Hvis du er i tvivl om lofternes pålidelighed, er det bedre at vælge en stol med en suspension til baren med det samme.
 • En række byggearbejder vil være påkrævet. Ingen aflyste boringen af ​​plader, cementering af suspensionen og dekorative maskering;
 • Stolen mister mobiliteten helt. Flyt det til et andet sted vil ikke fungere. Dette er for upraktisk.

Fremgangsmåder til montering af ophængsstolen til loftet

Der er flere måder at sikre en hængekroge på:

 • Cementering. Metoden er velegnet til plader med tilstedeværelse af indre hulrum. Din opgave er at beregne det og bore pladen nøjagtigt på dette sted. Du kan gøre dette ved lyd. Derefter presses cementpræparatet i hulrummet under anvendelse af en konstruktionssprøjte. Dette kan være en færdiglavet kemisk opløsning eller enhver hærdningspasta. Suspensionen med den øvre krog presses ind i den friske sammensætning. Stolen kan kun hænges efter fuldstændig tørring af både bindemidlet og den dekorative finish;
 • Skærmbærer Hvis den tidligere metode ikke passer dig, og pladen ikke kan styrkes, skal du lave langsgående eller tværgående dæk af metalprofiler. Deres vigtigste opgave er at overtage lasten og distribuere den jævnt. Designet er ikke særlig attraktivt. Prøv at forkæle det med falsk eller gipsvæg;
 • Stråle suspension. Den nemmeste løsning. Caisson type lofter sørger for tilstedeværelsen af ​​indvendige lejebjælker. Det er til hende og fastgør stolen. I dette tilfælde er mobiliteten delvist bevaret. Stolen kan demonteres eller flyttes uden konsekvenser.

Ingen af ​​de eksisterende metoder kan anvendes i nærværelse af et monteret strakt eller ophængt loft.

Modeller af hængende loftsstole

Suspended stole varierer i forskellige former for et interiør for enhver smag:

 • Æg / kugle. Dette er en afkortet halvkugle af regelmæssig eller lidt langstrakt form. Standarddybden er 50 cm. Stole med en sektion på 2/3 kan nå 85 cm dybde. Suspenderet strengt lodret. Designet til en person. Giv en komplet anmeldelse
 • Cocoon. Denne stol er mere som et "hus" og vil skjule dig fra nysgerrige øjne. Rammen kan være af enhver form, men den vil altid være lukket. Kun et lille "smuthul" giver dig mulighed for at komme ind. Selvom indgangen kan leveres med et gardin eller en dør. En god måde at finde privatliv på i en stor familie. Forskell i større dimensioner;
 • Hængekøje. Denne type af rammeløse tekstilstole. De kan hænge i form af en dråbe (kanterne samles på et tidspunkt) eller på en trekantet "hænger" (hanger 2). Mest elsket af børn for bekvemmelighed og blødhed. De er noget mellem et camping telt, en sving og en hængekøje. Bunden er sædvanligvis forseglet med en speciel indsats.

Fremstillingsmaterialer

De mest foretrukne materialer til fremstilling er:

 • Væv fra naturlige materialer. Det kan være rotting, ung pil, raffia. Disse stole er meget smukke. Opretholde op til 150 kg vægt;
 • Macrame. En nylon eller silke ledning fungerer som en base. Metoden giver dig mulighed for at dekorere en stol med kvaster, frynser, fletninger, snoet fletninger;
 • plast;
 • Akryl. Modstår op til 200 kg belastning. Det er helt gennemsigtigt. Ikke-ridsefast
 • træ;
 • Bløde metaller eller ledninger fra dem. De mest dekorative muligheder i gummieret kappe;
 • Tekstiler. Den skal være tæt, stærk, bestandig mod strækning uden deformation.

Regler for montering af ophængsstolen til loftet gør det selv

Overvej processen med at hænge trin for trin:

 • Det er tilrådeligt at starte med en vurdering af loftets tilstand af arkitekter. At have en beslutning er en stor del med hensyn til sikkerhed;
 • Vælg et sted. Vedhæftningspunktet skal tillade fri placering af sædelegemet med en margin af svingamplitude. Det vil tage meget ledig plads rundt. I nærheden bør der ikke være andre hængende genstande, selv med lav vægt (lysekroner). Tidligere boring kunne have bidraget til dannelsen af ​​mikroskader i pladen;
 • Hule kerneplader er en standard type loft. Suspensionspunktet skal falde sammen med hulrummet. Så du får mulighed for at styrke loftet på dette sted;
 • Hulet af den krævede diameter er boret;
 • Med en konstruktionssprøjte pumpes et polymeranker eller en anden cementholdig forbindelse ind i hulrummet til svigt;
 • Indsæt straks den øvre krog;
 • Fjernet overskydende opløsning;
 • Ankeret tørrer ifølge instruktionerne, indtil det er helt indstillet. Normalt ca. 2 - 3 dage;
 • Putty og gips holdes rundt om krogen. Maskering bør tørre;
 • Ved siden af ​​krogen er der fastgjort ring med fjeder, fjederkæde og stolen selv.

Brug ikke dobbelte stole med et par suspensioner til lejligheder i fleretages bygninger. Monter heller ikke nogle stole i nærheden. Dette er kun tilladt for store træbjælker i et privat hus. Pladen kan begynde at knække eller smuldre. Resultatet kan være konflikter med naboer og dyre reparationer.

tilbehør

Hængekøje ankerring 10x12x70

Ankerring til fastgørelse af en hængekøje 8x10x80 Designet til fastgørelse af en hængekøje til beton, naturlig..

Hængekøje ankerring 8x10x80

Ankerring til fastgørelse af en hængekøje 8x10x80 Designet til fastgørelse af en hængekøje til beton, naturlig..

Hængekøje ankerkrog

Ankerkrog til fastgørelse af en hængekøje Designet til fastgørelse af en hængekøje til beton, natursten,..

Hængekøje suspensionskæder

Kæder til at hænge en hængekøje. Sættet indeholder to kæder en meter lang hver og fire karbiner. Ved floden..

Hammock Chair Suspension Chain

Kæde til ophængning af en hængekøjestol Sæt består af en kæde en meter lang og to karabiner. Påtænkt..

POLYESTER ROPE, 3 M.

Dette reb giver dig mulighed for sikkert at rette din favorit hængekøje eller hængekøjestol til støtterne til trægrenen.

Pude til hængekøje RGP-1 (bomuld)

Komfortabel pude til en hængekøje. Velegnet til alle modeller af bomuldsproduktion Rus..

Pude til hængekøje RGP-2 (hør)

Komfortabel pude til en hængekøje. Velegnet til alle modeller af hørproduktion russisk..

Pude til hængekøje RGP-5 lilla (linned)

Komfortabel pude til en hængekøje. Velegnet til alle modeller af hørproduktion russisk..

Pude til hængekøje RGP-6 mørkeblå jeans (linned)

Komfortabel pude til en hængekøje. Velegnet til alle modeller af hørproduktion russisk..

Pude til hængekøje RGP-9 grøn (hør)

Komfortabel pude til en hængekøje. Velegnet til alle modeller af hørproduktion russisk..

CLASSIC baldakin til sving og hængekøje hængende stole

Canopy CLASSIC til hængende stole, gynger og hængekøjer. Karakteristika Diameter af..

Hammock Spændingsmekanisme RGH

Denne unikke mekanisme giver dig mulighed for at hænge hængekøjer mellem to oprahs placeret på stranden.

SAFE CARABIN

Denne karbon giver dig mulighed for sikkert at fastgøre din favorit hængekøje stol og nyd resten. Pålidelighed..

UNIVERSAL TASK MED POCKETS

Universal taske til alle typer hængekøjer og hængende stole. Lavet af økologisk bomuld. F..

Pudebetræk til hængekøje TANGO (Brasilien) to farver

Pudebetræk til hængekøje TANGO (Brasilien) orange / grøn Karakteristika Dækstørrelse..

Forår til hængende stol

Produkttype: Tilbehør til stole Vægt: varer, kg 0.3 Materiale: Stål Pakke størrelse: se..

Universal mount til hængende stole

Universal mount til hængende stole Egenskaber Mount til loft til ophæng..

Hængekøje mount

Traditionelt er en hængekøje hængt mellem træerne, så det var blandt indianerne i Amerika, betragtes som fødestedet for "hama..

Pudebetræk til hængekøje TULIP (Brasilien) fire farver

Pudebetræk til hængekøje TULIP (Brasilien) fire farver Specifikationer Dækstørrelse til..

Cylindrisk pude "Hera"

Artikel 2919 Farveindstillinger tilgængelige her..

UNIVERSAL FASTENING FOR SUSPENDEREDE STØTTE TREE ROPE

Universal Rope kit er designet til montering af ophængsstole i loftet. Hængende..

Pudeplads "Hera"

Artikel 2926 Farveindstillinger tilgængelige her..

Hammock Stand Opbevaringspose

Praktisk taske (etui) til opbevaring og transport af stativet (stativ, ramme) under hængekøjen.

UNIVERSAL FASTENING FOR SUSPENDEREDE SÆRLIGE HJEMME

Dette sæt gør det muligt for dig at hænge din favorit hængekøjestol til væggene, loftet, loftet..

Luftkappe DECOR

Air canopy DECOR Karakteristik Diameter af ringen på toppen af ​​baldakinen: 65 cm høj..

PILLOW SUENO SQUARE

Bio-bomuldsdykke lavet af naturlige materialer. Hvil på en hængekøje bliver mere komfortabel..

SUENO PILLOW ROUND

Bio-bomuldsdykke lavet af naturlige materialer. Hvil på en hængekøje bliver mere komfortabel..

UNIVERSAL FASTENING FOR TREE ROPE GACKS

Dette sæt giver dig mulighed for sikkert at fastgøre din favorit hængekøje stol på en træ gren og nyd..

UNIVERSAL ROPE UNIVERSAL FASTENING FOR SUSPENDED SEATS

Universal Rope kit er designet til montering af ophængsstole i loftet. Hængende..

Sombrero Pude nakkestøtte

Nakkestøtter til Sombrero puder Egenskaber: Størrelse: 53x35x17 Vægt 2 kg Mor..

TABEL TIL MESERO HAMBACK

En ideel tilføjelse til udendørs rekreation. Bordet er meget kompakt, det kan placeres i enhver.

UNIVERSAL FASTENING FOR HAMAKOV HOME ROPE

Dette kit er designet til montering af en hængekøje til væggene, loftet, loftbjælkerne og andre.

Dæk vinter Lotus Luxury

Vinterdæksel "Lotos Lux" er lavet af Oxford 600D-stof med høj styrke. Stof behandlet med akryl.

UNIVERSAL ROPE GARAGE UNIVERSAL

Universal Rope kit er designet til at montere en hængekøje både på træer og på vægge, et nummer..

Dæk til hængende stole

Cover til hængende stole 120 Egenskaber Vandtæt dæksel til at beskytte sædet mod t..

Rektangulær pude til Grace, Wind, Easy, Easy

Rektangulær pude til Gracia, Nemme funktioner: Størrelse: 110x45x15cm Vægt - 2..

Rektangulær pude til Ola, Arriby, Tropica, Kokos, Lunar

Rektangulær pude til Ola, Arriby, Tropica, Kokos, Lunar Specifikationer: Størrelse: nbsp

Gitter mosquito til rammen nummer 11

Artikel 2711 Vægt, kg 1 Volumen min. pakker, m3 0,001..

Dæk til hængende stol

Varen type: Tilbehør til stole Vægt: varer, kg: 3 Materiale: polyester For at tage vare på købet..

Runde pude til Ola, Arriby, Tropica, Kokos, Lunar

Runde pude til Ola, Arriby, Tropica, Kokos, Lunar Egenskaber: Størrelse: d140cm...

Case for suspenderet swing SEARA

Gitter myg "Lotus" / "Lotos Lux

Rektangulær pude til Sombrero

Rektangulær pude til Sombrero Karakteristika: Størrelse: 123x50x30 Vægt 6 kg..

Polyamid lampeskærm

Artikel 2503 Vægt, kg 6.4 Volumen min. pakker, m3 0,22..

Puder til hængende stole CARTAGENA

Puder til hængende stole CARTAGENA Dobbeltsidede puder passer perfekt i størrelse efter størrelse.

Madras "Lotos" / "Lotos Lux"

Denne madras er velegnet til rammerne "Lotos" og "Lotos Lux" og hængekøjerne "Lotos" og "Lotos Lux".

Kunstig rottingstolebord, beige

Kunstig rottingstolebord, beige Kan bruges som bord til hængning..

Kunstig rottingstolebord, sort

Kunstrottestolebord, sort Kan bruges som bord til hængende stol..

Hængekøje hængende hængekøje ramme

Karakteristika: Materiale: stål Diameteren af ​​fælgen på hvilke står - 105 cm, højde..

Ramme MAYA (træ) til hængende stole

Ramme MAYA (træ) til hængende stole + CLASSIC valance som gave! Modstå..

Dæk vinteren til en ramme nr. 11

Artikel 2612 Vægt, kg 2 Volumen min. pakker, m3 0,01..

Ramme til hængende stol, flettet rotting, hvid Lider

Rammeholder til en ophængt stol, Rattanplade, Hvid, Lider Specifikationer: Stof..

Rammehylde til en ophængt stol, en rottingplade, brun

Rammeholder til hængende stol, rottingplader, brun Specifikationer: Materiale: nb..

Rammehylde til en ophængt stol, en rattan fletning, sort, Lider

Rammehylde til hængende stol, rattan plade, sort, Lider Specifikationer: Materiale.

Dæk vinteren "Lotus"

Artikel 8980 Vægt, kg 5 Volumen min. pakker, m3 0,01..

Træramme FORK til hængende stole + baldakin

Træramme FORK til hængende stole + baldakin Original nyhed til en behagelig hvil..

Ramme til en dobbelthængt hængekøje stol Profi

Karakteristika: Materiale: stål Diameteren af ​​fælgen på hvilke står - 105 cm, højde..

Rammer for kurvhave svinger Heracles

Karakteristik: Materiale: stål Stativparametre for gynger: længde - 180 cm, højde - 24..

Apollon hængekøje hængende ramme

Karakteristika: Materiale: stål Stå parametre for en hængekøje: diameteren af ​​kanten på hvilken er..

Rackramme til en ophængt stol "cloud lock" hvid

Standestørrelse: Længde 210 cm, bredde 40 cm, dybde 70 cm. Basestørrelse længde: 110 cm, bredde 10..

Rackramme til en ophængt stol "cloud lock" brun

Standestørrelse: Længde 210 cm, bredde 40 cm, dybde 70 cm. Basestørrelse længde: 110 cm, bredde 10..

Rackramme til ophængt stol "cloud lock" sort

Standestørrelse: Længde 210 cm, bredde 40 cm, dybde 70 cm. Basestørrelse længde: 110 cm, bredde 10..

Madras "Familie"

Madrassen "Familie" vil øge komforten mens du slapper af på din yndlingshængekøje. Farven på madrassen..

Polyamid paraply

Artikel 2315 Vægt, kg 8.5 Bredde, cm 110 Højde, cm 70..

Rack en ramme for en suspenderet stol "styrket den uklare lås"

Stativramme til hængende stol "sky lock" forstærket Stå størrelse: Længde 210cm, bredde..

СORSA ramme (træ) til hængende stole + myggenet

Ramme til hængekøje hængende stol СORSA Beskrivelse: CORSA rammen af ​​træ blev specielt designet.

Træramme VILLA til hængende swing + myggenet

Træramme VILLA til hængende sving + myggenramme Ramme VILLA-teknologi..

Fastgør den hængende stol til loftet

Vi skulle takke Danmarks folk for at opfatte hængende stole i midten af ​​forrige århundrede. Nu er de blevet en "trend" og bruges ofte i forskellige caféer, hvilestuer i it-virksomheder, loungeområder. Igennem at sørge for, at alt genialt er enkelt, kan du også koble en hængende stol til loftet på din yndlingsterrasse. Den "voksne" version kan nemt opretholde 100-150 kg og er nem at installere manuelt.

Hvad er disse stole lavet af?

Hængende pære - du kan ikke spise! Og i vores tilfælde hænger en usædvanlig konstruktion fra loftet. Du kan komme ind i det med dine arme og ben, tag din yndlingsbog og slappe af effektivt. Når du ser håndlavede lænestole, kommer de mest entusiastiske metaforer til at tænke på:

 • Kompakt vægt og dimensioner.
 • Strømlinet "rum" form.
 • Enkelhed og bekvemmelighed.
 • Bliver en accenterende detaljer.

Måske er det mest almindelige materiale, der anvendes til fremstilling af sådanne stole, rotan. Faktisk er det en tropisk creeper, stærk nok og pålidelig. Det er den længste plante på planeten, der har en slank og tynd bagage.

Udvendigt ser rattan ud som et røde, men det er meget stærkere. Det bøjer let, hvilket gør det muligt at oprette næsten enhver konfiguration fra rattan. Herunder en komfortabel lænestol.

Materialets energi er det samme som for naturligt træ. Det har en positiv effekt på en persons trivsel og humør, forfrisker og forbedrer endda immuniteten.

Og hvor sødt sover i en sådan stol!

Overvej at rattan i vores land ikke vokser. Derfor kan omkostningerne til det færdige produkt næsten ikke kaldes demokratisk. Alternativt kan kunstig armrottning findes på markedet. Køb vil koste dig to gange billigere, de eksterne forskelle er næsten umærkelige. Hver bruger vil være i stand til at vælge en indstilling, der fuldt ud tilfredsstiller hans behov og vil være en værdig udsmykning af værelset.

For hvilket interiør at købe?

 1. I flere år er de gennemsigtige "babbler" blevet betragtet som højdepunktet i den højteknologiske stil. Vi fokuserer på plastik og nikkelbelagt metal.
 2. Men hvad med den franske Provence og land? Det er her, at kurvemøbler føles som en fuldverdig elskerinde. Du er velkommen til at vælge hængende stole af enhver form og design. Tilladte og stofvalg, men afrundede.
 3. Både den gennemsigtige "Bubble" og en mini-hængekøje fremstillet af stof vil kunne klare sig med moderne. Et nøgleelement ved sådanne møbler er et fængende, lyst design.
 4. Det skal forstås, at lejligheden i den klassiske stil og en eksotisk lænestol i suspenderet tilstand ikke er den mest ideelle tandem. I barok og rocaille-stil er "wicker" tilladt, men det er ønskeligt at komplementere det med lakkerede elementer.
 5. Loft er sådan en loftsstil, hvor hængende hængekøjer fremstillet af stof eller strikket med egne hænder vil være passende.
 6. I moderne moderne økologiske og etniske stilarter styrer en flettet kokon og en imponerende hængekøje bolden.
  Stolen er normalt 45-55 centimeter. Sfæriske modeller er dybere, men de optager også mere plads - omkring 85 centimeter.

Funktioner monteret til loftet

Selv i betragtning af de høje omkostninger, vil jeg stadig tildele penge til køb af en suspenderet stol. Sagen er smuk, atmosfærisk, original. Der er kun en ting tilbage - at rette det korrekt på loftpladen. Lad os finde ud af, hvordan man gør dette, for ikke at falde på gulvet ved første brug.

En solid base på loftet - dette er en garanti for kraftig montering. Ideelt set bør det være en loftplade. Men stræk eller ophængt lofter til installation er slet ikke egnede.

Der er tre effektive metoder til fastgørelse af stolen til loftet:

 1. Ved hjælp af et kemisk anker. Såkaldt speciel polymerpasta, som injiceres i hulrummet med en byggesprøjte. For et stykke tid forbliver sammensætningen blød og hærger først. Efter hærdning fastgøres ankeret tæt.
  Ankerets bæreevne er anstændigt, og selv 200 kg er ikke grænsen for det. Sandsynligheden for, at bjerget vil blive revet, har tendens til at være nul. Så du kan sikkert holde fast ved konstruktionen af ​​lofthvelvet og ikke bekymre dig om pålidelighed.
 2. Kroge, blokke og andre fastgørelsesmaterialer. Metoden ligner den første, algoritmen for handlinger er den samme. Du skal bore loftet, fylde hullerne med den valgte forbindelse, fikse blokkene eller krogen.
 3. Når det ikke er muligt at forstærke loftet, kan der bruges en skærm eller et specielt dæk. For at installere dem anvendes en metalprofil, som gør det muligt at fordele belastningen jævnt. Træk dækket gennem loftet, monter monteringen. Til dekoration af understøtningsstrukturen kan du bruge de falske lys.

Det er ønskeligt, at der efter installationen foran stolen ikke stod noget, og alle brydbare genstande blev fjernet væk. Hvem ved med hvilken amplitude du pludselig vil svinge!

Suspended modeller har brug for plads. Jo mere af det, desto bedre.

Der er ingen tvivl om, at lænestolen ophængt fra loftet med egne hænder, som syntes at være frosset i vægtløshed, vil være en behagelig overraskelse for dig og dine gæster. På den ene side er fornøjelsen virkelig ikke billig, på den anden side - det giver en masse positive følelser. Og det er op til dig at afgøre, om den hængende stol vil blive et hjørne af ensomhed eller blive en charmerende "opmærksomhedsmagnet".

Forskellige ophængte stole til hjem eller sommerhus - gør det selv

Typer af hængende stole

Slip de mest forskellige modeller og design. De kan være lavet af træ, metal, rattan, kurve, gennemsigtig plastik. Der er modeller, som du kan gøre selv uden problemer.

 1. Stolen swing. Fastgørelsen udføres på to punkter. På grund af dette svinger designet i samme plan. Der er bløde modeller (hængekøje stol) eller på en stiv ramme:
  • Grundlaget for den første mulighed er et blødt stof eller et vævet stof, der er let at sy, væve med makrameteknik eller hækling - enderne af kluden er fastgjort til den tværgående stang med 4 linjer, og den er allerede suspenderet fra loftet eller benbenet;
  • Den anden mulighed er en stiv ramme fremstillet af akryl, plast, træ, rattan eller metal i form af en bøjle dækket af en blød base.
 2. Stole rede. Grundlaget for designet består af 2 stærke bøjler. Modellen har en flad bund og lave sider, der er vævet over med en ledning, reb eller bundet med stærke tråde.
 3. Stol-kokonen (æg) adskiller sig fra sine modstykker i dens større nærhed, ofte op til 70%. Bag- og sidefladerne er høje og forbundet over hovedet. Den stive ramme er flettet med et egnet materiale eller beklædt med stof. Varianter af denne model - en kurvstol og en stolsdråbe - en ideel mulighed for et barns værelse.

Suspension mount

Loftplade til hængende stole (hængekøjer) kan klare op til 200 kg, egnet til følgende modeller: CARTAGENA, ARENAL, ARUBA, TWIST stole.

Materialet, som stativet til hængende stole er lavet af, modstår miljøpåvirkninger, og takket være materialets høje kvalitet vil vare i lang tid selv med regelmæssig brug. En sådan bjælke giver dig mulighed for sikkert at fastgøre stolen i loftet og sikre ikke blot en behagelig, men også absolut sikker hvile.

 • Gratis levering i Moskva (inden for Moskva ringvejen) og St. Petersborg (inden for ringvejen), når du bestiller fra 59.000 rubler! Og også uden for Moskvus ringvej (op til 50 km), når du bestiller fra 100.000 rubler!
 • Leveringstid fra et lager i Moskva (afsnittet "Levering 1 dag"): 2-5 arbejdsdage fra ordrebekræftelsesdagen.
 • Leveringstid for varer fra lager fra fjerntliggende lager: 7 - 15 arbejdsdage fra datoen for bekræftelse eller betaling.
 • Leveringstid for varer, der kræver produktion: 40-65 arbejdsdage, inklusive produktionstid.
 • Forsendelsesomkostninger i Moskva Ringvej: 349 s. til små varer, 999 r. til kabinemøbler, 1399 r. til polstrede møbler.
 • Leveringsomkostninger til Moskva Ringvej: fra 749 s. til små varer fra 1399 r. til kabinemøbler, fra 2399 til polstrede møbler.
 • Omkostninger til levering til regionerne i forhold til transportvirksomheder.
 • Opstigning på gulvet og montage betales separat.

Montering til hængende stole og hængekøjer

900 900 rubler

Forlad din feedback

Levering og løft af møbler

Møbler levering omkostninger

Omkostningerne ved manuelle løftemøbler: 75 rubler. til 1 etage af stigning for en pakning.

Omkostningerne ved at løfte møbler på elevatoren med skridning i en lejlighed eller kontor: 100 rubler. til 1 vare

Minimumsbeløbet er 300 rubler. Prisen for stigningen af ​​mellemstore og store varer beregnes og diskuteres separat med lederen.

At få møbler

Ved modtagelse af varerne (både på lager og hjemme) må du ikke forsøge at kontrollere de købte møbler for at være fuldstændige og eksterne fejl. Det anbefales at kontrollere, at emballagen åbnes for alle varer. Undersøg primært frontplader, spejle, glasoverflader mv. For at opdage ridser, chips, buler, signifikante forskelle i tekstur, der udgør en enkelt overflade, manglen på tilbehør. Husk at vedtagelsen af ​​møbler uden at angive manglerne på møbelprodukter, fratage køberen ret til yderligere at henvise til dem.

Møbelmontage omkostninger

For købere med en samlingssted i Moskva er prisen:
- inden for Moskva ringvejen: 10% af mængden af ​​møbler, men ikke mindre end 1.000 rubler.

Hvordan virker det?

 • Samleren kommer til dig den næste dag efter levering eller på det tidspunkt du angiver, når du køber et produkt.
 • Specialisten samler hurtigt møbler til dig, i hvilken periode du går om din virksomhed.
 • Arbejdet udføres i henhold til klare monteringsanvisninger.
 • Møbelsamlingstjenesten hos vores specialister opretholder en garanti for de varer, du har bestilt fra producenten.

Kære kunder! Spar din tid og kræfter - bestil en hurtig bygg!

Suspension mount

Produktbeskrivelse Suspension mount

Suspension mount

Loftplade til hængende stole (hængekøjer) kan klare op til 200 kg, egnet til følgende modeller præsenteret i vores butik: CARTAGENA, ARENAL, ARUBA stole.

Materialet, som stativet til hængende stole er lavet af, modstår miljøpåvirkninger, og takket være materialets høje kvalitet vil vare i lang tid selv med regelmæssig brug. En sådan montering gør det muligt for dig at fastgøre stolen på loftet og sikre ikke kun komfortabel, men også absolut sikker hvile.

 • Produktkode: 1653
 • Tilgængelighed: På lager
 • 950.00 s.

  Udvalgte produkter

  Hængekøje pudebetræk til TULIP

  Pudebetræk til hængekøje TULIP Pudebetræk til hængekøje TULIP fra høj..

  Mount til hængende stole Besta Fiesta

  Loftmontering til hængende stole (hængekøjer) kan klare op til 200 kg, egnet til følgende modeller præsenteret i vores butik: CARTAGENA, ARENAL, ARUBA, TWIST stole.

  Materialet, som stativet til hængende stole er lavet af, modstår miljøpåvirkninger, og takket være materialets høje kvalitet vil vare i lang tid selv med regelmæssig brug. En sådan montering gør det muligt for dig at fastgøre stolen på loftet og sikre ikke kun komfortabel, men også absolut sikker hvile.