Projektorbeslag

Beslag til projektoren giver en fremragende mulighed for at placere din projektor på en sådan måde, at den optimale billedstørrelse og den bedste synsvinkel opnås. Du vil være i stand til fuldt ud at integrere projektoren i dit hjemmemiljø, frigøre plads og bare optimere rummet rundt.

For at opnå den optimale billedstørrelse og placere projektionsenheden korrekt, anvendes en beslag til projektoren. Med det vil du være i stand til at udstyre dit hjemmiljø bedst og optimere det omgivende rum.

Vi tilbyder dig en universel loftmontering til projektionsudstyr fra førende producenter. Beslagets funktioner inkluderer justerbare vippe- og drejfunktioner. Enheden kan modstå store belastninger. Praktisk design giver nem installation.

Takket være den elegante og funktionelle projektorbøjle kan du oprette et harmonisk rumdesign. Dele, der anvendes i konfigurationen, tillader at opnå en lav friktionskoefficient, hvilket giver en jævn bevægelsesvirkning. Fastgørelsessystemet sikrer pålideligheden af ​​projektionsenheden.

Montage og montage til projektorer

Montage til projektorer

Konsol til projektoren er en mount, der er designet til at fastgøre projektoren i en bestemt position med mulighed for mikrojustering, hvilket sikrer bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​brugen af ​​teknologi. Du kan købe disse nyttige tilbehør i vores butik til en overkommelig pris: Produkter fra forskellige producenter med garanti er til salg.

Typer af projektormonteringer

Vi har præsenteret loftsbeslag til montering af projektorer med forskellig vægt: Der er små monteringer og strukturer, der tåler alvorlige belastninger.

Kataloget indeholder mørke grå, hvide, sølv modeller, valget afhænger af designet af dit udstyr. I mange produkter er det muligt at justere afstanden fra loftet til projektoren, og nogle armaturer kan ikke kun fastgøres på loftet, men også på væggen. Konstruktionerne er udstyret med en teleskopstang af høj kvalitet, du kan vælge fester med forskellig hældningsvinkel.

I vores butik kan du købe en beslag til projektoren til en overkommelig pris, de nøjagtige priser afhænger af producenten og tilbehørets egenskaber.

Produkterne er garanteret, hvilket du ikke kan betvivle pålideligheden og holdbarheden af ​​disse enheder. For at købe beslag med levering, ring til os via telefon og angiv modelens nøjagtige navn. I tilfælde af vanskeligheder vil vores konsulenter altid hjælpe dig.

Projektor loft mount: tekniske specifikationer og generelle anbefalinger

Stor film kom til lejligheden af ​​borgerne. Sådan kan udseendet af projektorer i boligområder karakteriseres. En universal mount til projektoren giver dig mulighed for at vælge det mest bekvemme sted at installere videoudstyr.

Loftmontering til hjemmebiograf projektor


Imidlertid er projektorerne ikke kun til hjemmebiografudstyr.

De bruges med succes:

 1. I klasseværelser og klasseværelser til organisering af visuel præsentation af materialer;
 2. I konferencelokalerne til demonstration af video under præsentationer;
 3. I sportsfaciliteter til udsendelse af kampe eller konkurrencer;
 4. I cateringvirksomheder til underholdning af besøgende;
 5. I indkøbscentre til underholdningsfunktioner og reklame.

Sådan repareres til loftprojektoren i klasseværelset

Tekniske specifikationer loftmontering

Lad os se nærmere på de tekniske egenskaber ved loftmontering til projektorer.

Oftest er bjerget:

 1. Metal rørformet eller rektangulær bar;
 2. Installation metalplade til montering af konstruktionen til loftet;
 3. Justerbar mount til projektor mount;
 4. Drejemekanisme til indstilling af transmissionsvinklen;
 5. Tilslutningselementer, herunder et kit til montering af konstruktionen på betonggulve.

Typisk loftmonteringssæt

Tip: For at vælge projektorens loftmonteringer måles placeringen af ​​monteringsstikkene på den og bestemme dens vægt. Da loftbelægninger kan have begrænsninger på størrelse og vægt af videoudstyr.

bar

Bomlængden indgår i loftmonteringen til projektoren, spiller også en stor rolle i at arrangere synsområdet. Det bør vælges på baggrund af tekniske parametre:

 1. lokaler;
 2. Demo skærm.

Hvordan tilsluttes projektoren og demonstrationsskærmen til loftet korrekt?

Især monteres montering til projektorer og installation af skærmen samtidigt for at eliminere uoverensstemmelsen mellem den projicerede videosekvens og demonstrationsoverfladen (se Hvordan monterede lofter er monteret: alle monteringsmetoder fra fagfolk).

Det er derfor, at mange producenter opdeler udstyret i to typer:

 1. Loftmontering med fast stangfast længde;
 2. Universal projektor mount med justerbar bomlængde.

Loftmonteret projektor med de tekniske specifikationer på pakken

I det første tilfælde vælger købere modeller med den ønskede længde af linjen, beregnet uafhængigt. Som en del af de universelle suspensioner er der som regel en teleskopstang.

Tip: Når du køber en universal mount til en projektor i loftet, skal du være opmærksom på minimums- og maksimumparametrene. Især den mindste højde under loftet og den maksimale afstand i udvidet tilstand.

Projektor mount

En anden vigtig knude, der er ansvarlig for at fastgøre projektoren på suspensionen, er en justerbar monteringsplade. Når du vælger det, er det nødvendigt at finde ud af parametrene, især maksimal og minimale spredning af benene (se Suspended ceiling mounting: flere populære designs).

Projektor monteringsplade med justerbare fødder

Enheder med justerbare vedhæftningsparametre er mere foretrukne, hvilket sikrer en pålidelig fastgørelse af projektoren. Vigtigheden af ​​nogle modeller når alligevel 20 kg, så en kvalitetsforbindelse er en forudsætning for sikker drift.

Installation metalplade

Dette element i loftmonteringssættet spiller også en vigtig rolle. Glem ikke, at vægten af ​​hele konstruktionen med projektoren ofte overstiger 20 kg. Derfor skal installationen på loftet garantere sikkerheden for personer inde i lokalet (se kontorloftlys: typer og fastgørelsesmetoder).

Og det afhænger stort set af:

 1. Typer af loft (træ, beton, metal);
 2. Tilstedeværelsen af ​​en dekorativ overflade (ophængt lofter, gipsvæg);
 3. Overlap orientering (flad eller skrå).

Juster plade med justeringsknude

Hvis du skal installere en loftmonteret videoprojektor på et standardloft, kan du vælge en simpel model. Hvis du monterer projektoren på en overflade, der adskiller sig fra den vandrette, skal du vælge en model med mulighed for lodret justering af stangen.

Generelle installationsretningslinjer

Efter at have fundet ud af, hvordan man vælger et loftmontering, skal man finde ud af, hvordan man monterer projektoren korrekt på loftfladen. Faktisk kræver projektoren for sit fulde arbejde som et reproducerende videoudstyr:

 1. Signalkilde (video og lyd);
 2. Elektricitet.

Udformningen af ​​de fleste loftsmonteringssæt giver mulighed for spolmontering, hvor ledningerne er skjult inde i stangen. Imidlertid skal el-stikkontakten på loftet stadig placeres, da Mange projektorer er udstyret med standardlængde elektrisk kabel - fra 0,8 til 1,5 meter.

Hvad angår video- og lydkablet, købes de separat, baseret på den målte længde i hvert enkelt tilfælde. Hvis installationen giver dig mulighed for at skjule dem under den ophængte loftsstruktur, skal dette bruges (se PVC-baguette til stræklofter - typer og metoder til fastgørelse). Hvis installationen udføres på en åben overflade, er det nødvendigt at forsyne plastikrammerne - forbindelsen vil se mere æstetisk ud i dem.

Installation af stikkontakten under loftet til tilslutning af projektoren

Det er bedst at montere projektoren på loftoverfladen til en solid base. Hvis du har suspenderede strukturer installeret på dit værelse, for eksempel Armstrong hævede loftsplader eller gipsplader på flere niveauer, skal du delvist demontere dem.

Tip: Ved beregning af stangens længde skal du tage højde for lofter. Hvis den er kunstig, skal afstanden måles fra en solid base - et betonggulv eller en bærestråle (når den er installeret i et indkøbscenter).

Sådan fastgøres en projektor til loftet med delvis demontering af ophængningselementerne

Installation Mount Manufacturers

Blandt producenterne af installationssæt til montering af projektorer, der er bredt repræsenteret i vores land, udviser følgende mærker deres højkvalitetsprodukter:

Den mest udbredte i Rusland blandt mange sæt installation af projektorer var benq loft mount til projektoren. Denne producent producerer en bred vifte af videoudstyr, så det ved alle detaljer om installationen.

Blandt hans monteringer er der mange innovative designs, der gør det muligt at omgå tekniske vanskeligheder ved installation af projektoren i et boligområde og i lokaler til tekniske formål.

Loftsbeslag BENQ med mulighed for vægplacering

Tip: køb ikke upersonlige produkter, oftest lavet i Kina. Sådanne produkter opfylder som regel ikke de tekniske krav, som i praksis udtrykkes i sammenbrud af komponenter selv i monteringsfasen.

Frigør mastered og russiske producenter.

Blandt dem er velkendte mærker:

 1. pchela;
 2. DELIGHT 2000;
 3. Green Vision og andre.

Under alle omstændigheder er det op til din beslutning om at vælge dette eller det pågældende udstyr. Vi kan kun rådgive med at vælge produkter fra kendte producenter, hvilket vil vare lang tid. Og vedligeholdelse af projektoren vil være enkel og sikker samt driften af ​​hele strukturen i et beboelsesområde.

Konklusioner: Den moderne projektor bruges i mange områder af livet. Og den mest almindelige installationsmetode er benq loft mount til projektoren. Modellerne fra denne producent er universelle, som gør det muligt at reparere næsten enhver videoprojektor - fra husstand til professionel, på en hvilken som helst overflade over dit hoved.

Installation af projektoren i loftet - BenQ MP622 Brugervejledning

Side 8

Sikkerhedsforskrifter

Sikkerhedsforskrifter

Det er forbudt at stå på projektoren og

post på det nogen

poster. Udover fare

skade på projektoren selv, dette

kan føre til en ulykke

Placer ikke flydende beholdere i nærheden

projektoren. Væske kommer ind

projektoren kan forårsage det

funktionsfejl. I tilfælde af kontakt

væske fjern strømkablet fra

stikkontakter og kontakt servicecenteret
BenQ

at servicere projektoren.

Denne projektor giver

spejling kapacitet

når monteret på loftet.

Til montering af projektoren under

tak og pålidelighedskontrol

Brug kun fastgørelsesanordninger

Montering af projektoren i loftet

Vi ønsker dig mange timer

Nyd dit arbejde med BenQ-projektoren.

Derfor for at forhindre skade

og udstyr skade, tak

Følg de følgende regler

Om nødvendigt installation

projektor loftet

det rigtige kit

til projektor loft mount
BenQ,

og også tjekke

sikkerhed og pålidelighed

Brug af kits til

loft montering produktion

andre virksomheder øger

Fare for at falde i projektoren med

loft på grund af ukorrekt

fastgørelse eller påføring af bolte

uegnet diameter eller længde.

BenQ kit til loft

montering af projektor kan

køb det samme sted hvor

købte en BenQ projektor.

Anbefales også separat

køb et beskyttelseskabel

kompatibel med låsningstype
Kensington,

og fastgør sikkert

en ende til den leverede

på projektorstikket til låsen
Kensington,

Oprettelse af et loftmontering til projektoren: De vigtigste tekniske kvaliteter og anbefalinger

Den store biograf er allerede stærkt forankret i hver byboers liv, og derfor opstod der specialiserede projektorer i boligområder. Men universelt loftmontering til dette udstyr giver dig mulighed for at vælge det bedste sted til dette, hvilket gør det nemt at bruge projektoren.

Læs også

Men projektorer kan ikke kun bruges til at skabe hjemmebiografer, da de også kan bruges til følgende formål:

 • I uddannelsesinstitutioner for tilrettelæggelsen af ​​muligheden for visuel præsentation af de studerede oplysninger.
 • I konferencelokaler skabes en præsentation af tjenester, taktik for arbejde eller anden lignende information.
 • I sportsfaciliteter til udsendelse af kampe og konkurrencer.
 • I cateringvirksomheder for at underholde kunder og øge deltagelsen.

Vigtigste tekniske egenskaber ved loftmontering

For at forstå, hvad et loftmontering generelt giver, anbefales det at tage hensyn til visse oplysninger.

Oftest er loftmonteringen:

 • Rørformet eller rektangulær stang af høj kvalitet metal.
 • Special metalplade til montering af projektoren direkte på loftoverfladen.
 • Justerbar montering til hængning af projektoren til den ønskede højde.
 • Drejemekanisme til udsendelse af materialet i den rigtige vinkel.
 • Forskellige forbindelseselementer, som omfatter et specialudstyr til fastgørelse af produktet på betonoverflader.

Nyttige tip: For at vælge den rigtige loftplade til projektoren er det nødvendigt at måle placeringen af ​​monteringsslidserne på den samt bestemme totalvægt af produktet. Faktum er, at visse modeller af loftmonteringer kan have nogle begrænsninger på størrelsen og vægten af ​​det anvendte udstyr.

bar

Længden af ​​stangen, som er inkluderet i loftindretningen til installation af projektoren, spiller også en vigtig rolle i processen med at arrangere synsområdet under drift. Ja, og vælg et sådant produkt anbefales under hensyntagen til følgende parametre:

 • Room.
 • Skærm til demonstration af materialer.

Husk at installationen af ​​monteringen til projektoren og installationen af ​​selve skærmen foregår samtidigt for at fjerne nogle uoverensstemmelser i processen med allerede at bruge de installerede systemer.

Derfor har fabrikanterne forsøgt at opdele alt udstyr, der leveres i to typer:

 • Loftmontering til en projektor med en stiv boom allerede fast længde.
 • Universal mount med justerbar stanglængde.

I det første tilfælde vælger købere de mest passende monteringsmuligheder for projektoren med den ønskede bomlængde, beregnet uafhængigt. Men komplet med en universel monteret teleskopstang.

Nyttige råd: Hvis du beslutter dig for at købe et universelt loftmontering til projektoren, skal du være opmærksom på minimums- og maksimumparametrene. Det tager især hensyn til minimumshøjden over loftet og den maksimale afstand i stangens forlængede tilstand.

Projektor mount

Blandt andet er en vigtig parameter en speciel knude, der svarer til projektorens forbindelse til ophængsdesignet og kaldes en justerbar monteringsplade. Når du vælger dette produkt, skal du være opmærksom på mindste og maksimale spredte ben.

Eksperter anbefaler, at du vælger produkter, der kan justere vedhæftningsparametrene, fordi dette er den eneste måde at sikre pålidelig fastgørelse af projektoren og dens brugervenlighed, uanset hvilken vinkel der oprettes. Vægten af ​​nogle modeller kan nogle gange nå op til 20 kg, så et korrekt valgt fastgørelsesmiddel er en yderst vigtig og vigtig begivenhed, som garanterer brugen af ​​brugen.

Installation metalplade

Installationsmetallpladen til montering af projektoren betragtes som et utrolig vigtigt element også fordi hele konstruktionens vægt sammen med projektoren til tider kan overstige 20 kg, og derfor skal installationen garantere sikkerheden for alle mennesker inde i bygningen.

Og i mange henseender afhænger brugen af ​​følgende parametre:

 • Typer af loft, det vil sige, det kan være træ, beton eller holdbart metal.
 • Er der en dekorativ overflade, for eksempel et gipspladloft, en ophængt loftsstruktur og så videre.
 • Orienteringen af ​​overlapningen, fordi den kan være både glat og let tilbøjelig.

Hvis du skal installere projektoren på et standardloft, så vil en simpel model passe dig i dette tilfælde. Hvis du skal installere projektoren i loftet, som er lidt forskellig fra standardtypen af ​​loft, skal du i dette tilfælde være opmærksom på modellerne med lodret justering af stangen under brug.

Generelle anbefalinger til installation

Efter at du har fundet ud af, hvordan du vælger den bedste holder til projektoren, skal du stadig vide, hvordan du installerer den korrekt. For at sikre, at videoprojektorens fulde drift er påkrævet:

 • Signalkilde og både video og lyd.
 • Elektricitet.

Det meste af projektorens monteringssystemdesign sørger for skjult installation, hvor alle ledninger er i selve bommen. Men stikkontakten skal stadig placeres på loftfladen, da standardprojektorer er udstyret med standardkabellængder fra 0,8 til 1,5 meter, hvilket ikke er særlig praktisk.

Hvad angår videokabel og lydkabel, skal de købes separat, baseret på den ønskede længde i en bestemt sag. Hvis installationen giver dig mulighed for at skjule alle kabler under den hængende loftsstruktur, så er det bedre at benytte denne mulighed. Hvis du planlægger at installere på en åben overflade, så er der i dette tilfælde brug af plastikrammer, fordi i dem opnår forbindelsen et mere attraktivt og stilfuldt udseende.

Montér projektoren til loftoverfladen udføres bedst til en stærk og høj kvalitet base. Hvis derimod er ophængte lofter eller ophængte strukturer installeret, er det nødvendigt at demontere dem delvist for at installere fastgørelsesstrukturen.

Nyttige tip: Ved beregning af stangets optimale længde anbefales det at tage højde for loftets konstruktion, fordi hvis det kunstigt opstår, måles afstanden fra en solid base.

Konklusion: En moderne projektor finder sin anvendelse på mange områder af menneskelig aktivitet. Men ifølge eksperter og forbrugere vil den bedste løsning være et benq loftmontering til projektoren. Modeller fra en sådan fabrikant anses for at være universelle i brug, da det kan bruges til at reparere både en husstands- og professionel projektor og på en hvilken som helst overflade.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Den mest hensigtsmæssige placering af projektoren er i loftet: det giver dig maksimal frihed til at vælge placeringen af ​​skærmen. Men for at installere det på det rigtige sted er det nødvendigt at vælge den rigtige armatur til projektoren og rette den ordentligt under hensyntagen til designet.

Projektor i huset

Når vi beslutter at installere et hjemmebiograf eller en interaktiv set-top-boks, tænker vi til tider endelig om, hvordan du hænger en projektor og en holder, og hvilken type mount der skal vælges. Dette spørgsmål opstår i princippet ikke, hvis projektoren er beregnet til præsentationer og derfor skal være mobil.

Men i lejligheden er det bedre for ham at straks finde et fast sted og stå op for at sikre en stabil position og skjulte ledninger af strøm- og signalkabler. Et sådant sted er loftet: der vil projektionsinstallationen ikke forstyrre nogen. Og du vil være rolig, at børn ikke ved et uheld vil bryde det, og hvis de får fat i ledningerne, vil de ikke slippe kæledyr.

Selvfølgelig berører en projektionsenhed mobiliteten: Du kan ikke længere fjerne den og flytte den til et andet rum eller tage det med dig til dacha (selv om det er muligt med et andet sæt ledninger). Men hvis du beslutter dig for at give et helt rum til et hjemmebiograf, har udstyret det i overensstemmelse med alle reglerne, så er denne mulighed den mest korrekte.

Monteringsvalg

Loftet fastgørelsesanordninger til projektionsinstallationen er metal, i det mindste - plast eller træstruktur.

Beskrivelse af byggeri

Designet består af følgende elementer:

 • Monteringspladen er en platform med huller, hvorigennem strukturen er fastgjort til toppen.
 • Bommen er hoveddelen, der giver projektorens nødvendige indrykning fra flyet. Bommen er som regel justerbar i længden, så du kan variere projektorens højde.
 • Platform til montering af projektoren. Denne designdetalje kan være universel, egnet til montering af forskellige enheder, herunder små CRT-tv'er. Og kan være beregnet til en bestemt type projektionsinstallation.

Der findes forskellige typer fastgørelsesanordninger - med justerbare og uregulerede bomme, med mulighed for montering både på loftet og på væggen, designet til lette bærbare eller massive projektorer. Nogle af dem giver dig mulighed for at ændre enhedens position ikke kun i højden, men også for at rotere den og vippe den i forskellige vinkler til vandret.

Valgmuligheder

Hvis du vælger loftsfastgørelseselementer til projektoren, skal du fokusere på følgende parametre for selve enheden og den overflade, den skal monteres på:

 • Projektorens vægt. Mounten skal være konstrueret til den specificerede belastning.
 • Placeringen af ​​monteringsspalterne på projektoren og på beslaget. Selvom loftmonteringen til en projektionsinstallation er universel, skal du sørge for, at de matcher.
 • Stanglængde Justerbare søjler har også mindste og maksimale længde grænser, så du skal på forhånd bestemme hvor højt du vil være at hænge skærmen, samt kender rummets samlede højde for at bestemme den ønskede længde af stangen.

Til reference! Projektionsinstallationen skal monteres på omtrent samme højde som skærmens øverste kant eller interaktive bord. For at beregne længden af ​​stangen skal du trække skærmens højde og afstanden fra den til gulvet fra den samlede højde af rummet. Tolerancen er 5-10 cm.

 • Design. Loftmontering til projektorer er normalt designet til standard vandrette overflader. Hvis du vil installere udstyr på loftet eller i et andet rum med skrånende skrånende lofter, skal du desuden købe en speciel adapter. Der er også adaptere til fastgørelse til bjælker eller skinner.

Ved at vælge loftmonteringer til en projektionsinstallation er det meget bekvemt at købe alle dele separat: Vælg en bjælke med ønsket længde og farve, den mest egnede monteringsplade og selve monteringen. Mange producenter producerer sådanne "designere", der giver dig mulighed for at montere en sådan mount, hvilket er nødvendigt nøjagtigt i dit tilfælde.

Montering montering til projektoren

Nu, i orden om tricks ved montering på forskellige overflader.

Grundlæggende principper

Loftbeslag, uanset deres type, monteres på den mest almindelige måde:

 • Perforator huller er boret.
 • Dowels indsættes i hullerne.
 • Skruerne skrues ind i dykkerne gennem hullerne i monteringspladen.

Det ser ud til at intet kompliceret i, hvordan man vedhæfter en projektor til loftet, nej. Men det er kun, hvis loftet i lejligheden er beton eller træ, og beboerne er tilfredse med typen af ​​ledninger.

Du er enig i, at det ikke vil være meget behageligt at overveje et sådant billede. Så hvad skal vi gøre for at forhindre ledninger og stikkontakter i at ødelægge det overordnede udseende af et omhyggeligt gennemtænkt interiør?

Ideelt set skal installationen af ​​projektoren planlægges i reparationsfasen, når det er muligt at skjule alle de uattraktive dele bag det ophængte eller spændte loft, skal det arrangeres i en konkret port til kabler.

Hvis beslutningen om at købe projektoren og installere den på loftet blev lavet efter reparationen, skal du nøje overveje, hvordan man gør det.

Fastgørelse til betonloftet

Hvis der ikke er noget ønske om at genoprette reparationen, kan du løse problemet med, hvordan man monterer projektionsinstallationen på loftet af beton på en enkelt måde: Skjul ledningerne i kabelkanalen og monter den på udgangsstedet.

Monter til loftet af gipsplader

Suspended lofter lavet af gipsplader er en ideel måde at skjule enhver kommunikation, herunder strøm og signalkabler til tilslutning af projektoren. Under dem kan du også arrangere en stikkontakt, hvis du er sikker på at den er pålideligt beskyttet mod fugt og lækage ovenfra.

Men hvordan tilsluttes en projektor til loftet, hvis den allerede er monteret, puttied og malet?

Hvis din enhed har en vægt på op til 5 kg, kan du bruge specielle dowels-sommerfugle til montering af ophængsbeslaget, som åbner bag gipspladen, når selvskærende skruer skrues ind i dem.

Hvis projektoren er massiv nok, kan fiksene kun laves i metalrammen, som gipsvæggen var monteret på. Du kan registrere det med en magnet.

En anden mulighed er at installere et lille hul i gipsvæggen og fastgør projektionsinstallationen til loftet (beton). Denne mulighed kræver dog den efterfølgende udsmykning af hullet i gipsvæggen, for eksempel ved at klæbe en polyurethanudgang til den.

I enden af ​​monteringsbeslaget skal du stadig skjule ledningerne. Dette kan ske enten ved brug af en kabelkanal eller ved at arrangere en dekorativ kasse fra samme gipsvæg eller træbjælker i loftet.

Armstrong loftmontering

Sådanne lofter adskilles af anordningen af ​​den synlige ramme, i hvilke celler pladerne er indlejret. De kan nemt fjernes og installeres på plads, så projektoren er let at montere.

Det er kun nødvendigt at fjerne et par plader og fastgør beslaget og stikkontakten, til hvilket strømkablet skal føres i korrugeringen.

Derefter skæres et hul til en stang i loftpladen, hvorigennem ledningerne trækkes ned for at forbinde projektionsinstallationen. Desværre, hvis væggene allerede er færdige, skal du forbinde kablet til netværket efter at du går ud fra under loftet, og det skal skjule i kabelkanalen.

Stramme loftmontering

Eventuelle manipulationer med strækloftet skal udføres af specialister. Når installationen af ​​projektoren er kendt før installationen, er panthaverne fastgjort til bundloftet, som panelet er skruet på. Hvis længden af ​​stangen tillader det, kan du gøre uden pant.

Derefter brændes et hul i lærredet på boliglånet og forstærkes med en særlig ring. Baren føres ud gennem dette hul. Hvis spændtoppen allerede eksisterer, skal installationen af ​​projektionsanlægget delvist demonteres og erstattes i stedet for beslaget til bundloftet. Nu ved du hvordan man vælger en armatur til projektorloftet, og hvordan man monterer det på overfladen. Vi håber artiklen var nyttig og informativ til dig.

allprojectors.ru

Alt om multimedie projektorer

 • Efter anvendelsesområde
 • Hjemmebiografer
 • Video kortlægning
 • museer
 • Sportsfaciliteter
 • Teatre, shows
 • formation
 • Simulatorer og virtuel virkelighed
 • Kontrolcentre
 • Konferencelokaler
 • Interiør 3D-kortlægning
 • Digital skiltning
 • Af fabrikant
 • BenQ
 • Barco
 • Canon
 • Christie
 • Eiki
 • Epson
 • Hitachi
 • Panasonic
 • Sony

BenQ projektor loft monteringer gik på salg

Et nyttigt tilbehør fra verdens førende producent af projektorer - BenQ: Loftmontering til projektorer blev sat på salg

Projektor monteringer

Beslag til projektorer kan være vægmonteret eller loftmonteret. Tilpas modellen på din projektor og foretag et valg på online-kataloget.

Bemærk: Beslaget kan være universelt eller designet til en bestemt type enhed. Kontroller kompatibiliteten af ​​fastgørelsesanordninger med projektoren på elementskortet.

Generelle egenskaber

 • Materiale: aluminium eller stål;
 • Lastkapacitet: 10-20 kg;
 • Stanglængde: 43-160 mm;
 • Rotation af platformen: 180/360 º.

Yderligere muligheder

 • Evnen til at ændre hældningsvinklen
 • Muligheden for at maskere strøm og signalkabler inde i beslaget.

Sådan bestiller du

Du kan købe de nødvendige tilbehør til projektionsudstyr på hjemmesiden. Vælg et produkt fra kataloget og angiv leveringsadressen.

Pickup er tilgængelig. Adressen til offlinebutikken: Moskva, st. Yaroslavskaya, d 8, v.5.

Man - fre kl. 10.00 til 19.00

129164, Moskva, st. Yaroslavskaya, 8, k.5 placeringskort

Kære besøgende på webstedet VDEX.ru, vi meddeler dig, at dine personoplysninger behandles på stedet for at fungere, og hvis du ikke er enig, skal du forlade webstedet. Ellers vil det godkende behandlingen af ​​dine personlige data.

Vi kontakter dig og tjekker ledigheden

For at gøre det mere behageligt og bekvemt at besøge vores websted bruger vi tredjeparts cookies. Vi analyserer begivenheder på vores hjemmeside for at forbedre de tilbudte ydelser og tjenester under hensyntagen til dine handlinger. Du kan finde detaljerede oplysninger om de cookies, vi bruger, og formålet med deres brug i Cookies Policy. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside, udtrykker du dit samtykke til brugen og behandlingen af ​​cookies af os, samt dine personlige oplysninger, hvis de foreligger.

Projektor monteringer

Indstillinger for ethvert interiør!

Vægmontering til projektorer, der vejer op til 15 kg, 800-1450 mm, med en variabel vinkel for hældning og rotation, pr-in Rusland

Mount til ultrashort-fokusprojektorer og LCD-skærme

Vægmontering til ultrasort fokusprojektor.

Montage til projektorer fra kendte producenter Epson, BenQ, Panasonic, Chief, Kromax, Shekla, SMS, Akvant.

Indretninger til projektorer er væg og loft. Med deres hjælp kan du nemt og pålideligt reparere udstyret på væggen eller loftet til stationær brug.

Fordele ved monteringer til projektorer:

 • Sikkerhed: Placering af projektionsudstyr på et bord eller en hylde er ikke sikkert, da du ved et uheld kan ramme det, ramte det eller skrabe det.
 • Fast installation: Du kan justere afstanden fra væg eller loft til projektoren, rotere eller vippe den til projiceringsnøjagtighed og fastgør den korrekt i den ønskede position.
 • Manglende skygger på projektionen: En væg- eller loftinstallation gør det muligt for projektoren at installeres, så strålen ikke blokerer højttaleren, og uønskede skygger vises ikke på det projicerede billede.
 • Fri plads: En projektor monteret på væg eller på loft vil ikke optage plads på et bord eller et specielt skab.
 • Design: Moderne inventar kan bruges som elementer af dekorative indretninger.

En bred vifte af loft- og vægmonteringer gør det muligt at vælge den rigtige mulighed for at installere udstyr i ethvert interiør. Det vigtigste er at vælge den rigtige type, projektionsudstyrets maksimale vægt og den nødvendige længde af stangen.

Når du installerer en projektor med kort fokus eller ultra kort fokusering over en interaktiv tavle, anbefales det at bruge væg- eller vægmontering:

 • Kortfokus: stanglængde fra 0,5 til 1,5 m (maksimal vægt op til 10 kg).
 • Ultrashort fokus: stanglængde op til 0,5 m (maksimal vægt op til 10 kg).

For at implementere mere komplekse arkitektoniske løsninger og skjult loftsinstallation kan du bruge elevatorsystemer til projektorer.

Eksperter "Delight 2000" hjælper dig med at vælge og preobresti passende model. Pålidelig fastgørelse - en garanti for projektionens lange arbejde.

begivenheder

Produktfilter

tilbehør

 • Ekstra linse
 • Interaktive funktioner
 • Trådløse løsninger
 • Projektor monteringer
 • 3D briller
 • apps
 • arkiv
 • BenQ Company
 • Om os
 • BenQ Group
 • Regionale kontorer
 • Følg os
 • Facebook spil
 • Facebook Rusland
 • YouTube
 • Twitter
 • LinkedIn

Copyright © BenQ Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.