Sådan repareres profilen til gipsvæg og hvilke kløfter

Ved installation af lette ophængte konstruktioner, brug dowel-negle - færdige fastgørelsesdele. De er let og hurtigt monteret i væggen, og hylder, malerier, spejle, lamper osv. Er hængt på dem. De bruges i vid udstrækning til reparation og efterbehandling, f.eks. Ved installation af gipsplader.

Tips til valg

Dowel-neglen består af to elementer: en dowel, som er indsat i et hul i væggen, og et søm, som er drevet ind eller skruet ind i dowel med en tråd på stangen. Hætten har som regel en slids under en Phillips skruetrækker. Polypropylen dykker er velegnet til montering i opvarmede rum, nylon - kan modstå frysetemperaturer, så de kan endda bruges udendørs.

Du kan bruge en dowel-negle til beton, mursten og skum beton, det hele afhænger af dowel design. Ifølge dette princip skelnes mellem følgende typer.

 • Spacers - fastgøres ved at udvide ærmet i hullet, dets relief overflade begrænser bevægelsen af ​​dowel.
 • Universal - er monteret i hullet på bekostning af knuden, som dannes under vridning.

Køb dowel-negle, være opmærksom på deres størrelse. Diameteren kan være fra 5 til 8 mm - jo større er den, de tungere genstande, der kan modstå fastgørelser. De mest almindelige dowel negle til fastgørelse af profilrammen af ​​gipsplader i betonstørrelse 6x40.

Spidsens længde kan være fra 40 til 120 mm - jo længere tid er det jo mere pålideligt vil det være at holde den ophængte struktur. Overvej også antallet af fastgørelsesdele i pakken og foretag et valg baseret på den kommende mængde arbejde. Hvis du har brug for en historie om en hylde og flere billeder, nok emballage til 6 - 10 stykker. Når du skal reparere en masse varer, er det bedre at tage produkter med en margin, for eksempel 100-150 stk.

Dowel-negle til gips

Anvendelse af gipsvæg bør du vælge fastgørelsesanordningerne. Fra denne faktor afhænger ikke blot styrken af ​​strukturen, der skabes, men også udseendet, strukturens levetid, dets tekniske egenskaber - om det er muligt at vægte den givne struktur med forskellige objekter. Til montering af ramme GKL. Typen og antallet af udvalgte dykkelspidser afhænger af typen af ​​ramme, de valgte profiler, de adskiller sig i tykkelsen af ​​det materiale, de er fremstillet af, væggens og loftets materiale. (Skumbeton, skalsten, beton, mursten osv.)

Til montering af metalrammen købes ikke kun skruer, men også dowel-negle. Disse fastgørelsesdele skaber styrken af ​​hele rammen til gips. For at bruge disse fastgørelsesanordninger skal du være fortrolig med deres egenskaber. Misbrug kan påvirke metalrammen negativt.

Dowel-negle klassificering

For at købe en dowel-negle bør overveje faktorer:

 1. Anslået belastning på fikseren, på selve overfladen.
 2. Bunden, hvor sømhinden skal monteres, er beton, mursten.
 3. Overflade - loft, væg.

Fikseren er ikke-ensartet og kommer i forskellige størrelser og strukturer.

Installationsforskelle

Afhængigt af dybdenes design bør neglene betjenes med forskellige værktøjer.

Manuel fastgørelse af dowel-nail - den bruger 2 typer dowel-negle med en anden struktur. Negle uden tråde køres ind med en konventionel hammer. Med gevind - du skal bruge en skruetrækker til indskruing eller en skruetrækker.

Fastgørelse af byggevåben. For denne type installation anvender dowel-negle med en metal muffe. De er lavet med forventning om større vægt.

Størrelser af dowel-negle

Fastgørelsen er lavet i forskellige størrelser. Afhængigt af fokus skal købes dowel-nail størrelse kræves. Fastgørelsesanordninger er markeret med to tal: den første viser diameteren, den anden - låsens længde.

Tekniske indikatorer for dowel-negle

Ifølge indikatorerne producerede GOST 28457-90 dowel-negle. De behandles - hårdhed 53-56HRC. Men kan have en afvigelse på 51 / 5HRC.

 1. Stangen kan snoet ved fabriksindstillinger: med en længde på 50 mm. - 0,1 mm krumning længde mere end 50 mm. - 0,15 mm.
 2. Neglen bør ikke være rystet eller revnet. Spiken skal være skarp, hvis sløvheden er 0,8 mm. - det anses for uegnet
 3. På kanten af ​​neglene er alsidighed muligt.
 4. Der kan være en puck på neglen. Ved hendes skift er der brug for en kraft på 0,3 kN

Dowel negle er lavet med et zink anti-korrosionslag. Det må ikke være mindre end 6 mikron.

Hvad er et dowel-wedge metal

Denne fastgørelse hedder ankerkile-metallen. Den er lavet af metal. Ordet "anker" er oversat som "anker".

Metal gipsplader til gipsvæg har en anden installationsteknologi. Den bevægelige del af fastgørelsesorganet drives ind med en hammer, på grund af hvilken en dowel er klemt ind i overfladen.

Ifølge GOST er der lavet 2 typer metalduge til gipsvæg: 6/40 og 6/60, hvor 6 er diameteren i mm. 40 (60) er længden i mm. Ankerkile i pakker er til salg - 100, 200 stk.

Hvordan scorer en metal dowel wedge hurtigt slag, se videoen.

Kileankers egenskaber

Kileanker er lavet af galvaniseret stål eller rustfrit materiale. Brugt karbonstål, zinkbelagt hvid eller gul. På ankerets hoved er der en producentens mærke, der angiver densiteten af ​​det anvendte metal.

I grund og grund er disse metal kile fastgørelsesorganer lavet til fastgørelse profiler eller bøjler til bunden og anbefales anbefalede fastgørelsesdele.

Ankerkile er lavet i form af en metalstang. I den ene ende er der en låsehætte, og på den anden er et kileformet stop. Ved montering anbringes et anker i hullet, og dets bevægelige del er hamret. I dette tilfælde adskiller kilerne sig i forskellige retninger og derved fastgør fikseren i loftet. Ankerkile er karakteriseret ved særlig pålidelighed af fastgørelse til basen.

Faktorer der påvirker strukturstyrken

For at ankerkilen har en lang holdbarhed, såvel som bevarelse af styrke, er der nogle faktorer, som påvirker disse indikatorer:

 1. Ankerkile er drevet ind i bunden, som ikke har hulrum. Således vises fastgørelsesstyrken.
 2. Ved øget fugtighed vil betonbasen konstant absorbere fugt, hvilket kan forårsage for tidlig korrosion af metalet.
 3. Hvis basen, hvor ankerkilen er monteret, konstant er under tryk (bevægelse, vibration), vil kile snart springe ud.
 4. Hvis en bevægelig del, en stang, forbliver over overfladen, betyder det, at ankeret ikke er fuldt åbnet. Samtidig er servicelivet begrænset.
 5. Træk ikke fastgørelserne af kemiske løsninger. De vil ødelægge fikseren.

Sammenligningstabel, som du kan bestemme fastgørelsen af ​​ankerkilefastgørelsen på:

Separat skal det bemærkes, at i forbindelse med brandsikkerhed skal alle suspenderede strukturer fastgøres med metalkiler med ankre.

Base til dowel-nails og anker-kile

For at fastgøreren skal have en lang levetid, skal du vide, hvad basen skal være:

 1. Forstærket beton loft - plader i lejlighedsbygninger.
 2. Beton - gulvet i lejligheden eller hældt beton i et privat hus.
 3. Solid mursten. Der er flere typer af dette materiale: keramik, silikat, klinkersten. Hvert materiale har sin egen tæthed, afhænger af fastgørelsens varighed. Sådant materiale kan opstå i private bygninger.
 4. Skumbetonblokke. I mangel af et hulrum i dem er det nødvendigt at kende densiteten af ​​skumblokken.

Dowel-nails, anker-kiler er ikke monteret i en træbase, samt i skumblokens vægge og andre hule materialer. Da afstandselementerne ikke bliver fastgjort til bunden, men hovedsageligt i et vakuum, som ikke giver den krævede styrke.

Sådan monteres det korrekt på vægprofilen

Før du fastgør en metalprofil til en væg, skal du have et sæt værktøjer og materialer:

Profil - styrprofilen er hovedsageligt galvaniseret. Det giver pålidelighed i det skabte design. Beregningen foretages ved hjælp af en online regnemaskine eller alene. Materiale skal tages med en margen.

Dowel negle til profilfastgørelse - til en 6/40 fyldig væg. Hvis basen er et træ, så er 25mm fjedre anvendelige.

Bor med 6 mm boremaskine. og skruetrækker. Før du bruger elektriske værktøjer, er det nødvendigt at beregne belastningen på ledningerne.

Saks til skæring af metal. I forbindelse med montering af styringsprofilen er det nogle gange nødvendigt at lave et snit på et metalprodukt eller at skære det.

Monteringsguide profil

Til installation af styringsprofilen kræves en forberedt overflade med klar markering. Hvordan fikses profilen til væggen? Installationen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Først og fremmest bliver guideprofilen anvendt til markeringen (linjen kan gå både indefra og udefra - afhængigt af de nuancer der opstår)
 2. Næste på profilen vil du markere steder for fremtidige fastgørelsesdele. Det er grundlæggende nødvendigt at trække sig op til 15 cm fra profilens kant. fra den første og så videre - hver 25cm.
 3. I mangel af huller i profilen fremstilles de selvstændigt. Selvom der er data markeret steder af planten, skal det ifølge mastrene være præcis midt i hullerne for at gøre en til styrken af ​​strukturen.
 4. Borens diameter skal være 6 mm og dens længde 50 mm. hvis boret er længere, skal du markere grænsen på den, det er nemt at lave det med tape eller tape.
 5. En plastik dowel er indsat i hullet lavet både i bunden og i profilen. Han hamrede på plads med en hammer. Dette skal gøres omhyggeligt, da det kan blive deformeret under installationen. Så bliver plastikdelen ubrugelig.
 6. Efter montering af den første plastdel af stikket med en skruetrækker er der monteret en gevindspik. Jo dybere neglen er inkluderet i komponenten, desto mere er det afsløret at fastgøre alle fastgørelsesanordninger med specielle tendrils.
 7. Hvis profilen er længere end nødvendigt, skæres den med metal saks.
 8. Hvis du skal skærpe profilen, kan du bruge specielle udvidelser.
 9. I slutningen af ​​profilerne trækker du tilbage 15 cm i hver ende og fastgør dowel-neglene.

Sæt ikke skruetrækken i høj hastighed, for ikke at køre neglen mere end at sætte ind i flyet, mens du bøjer profilen.

Styringsprofilen er en integreret del af hele metalværket til gipsvæg, så dets fiksering skal være stærk, høj kvalitet.

Fastgørelse af profilen på loftet eller fastgørelse af rammerne af væggene under gipsplade er ens i deres teknologi.

Montering af suspensioner til loftet for gipsvæg

Hvad er monterede suspensioner til gipsvægskonstruktion? Mange vil svare på dette spørgsmål "apply dowel-nails." Dette er forkert, fordi suspensionen tager fat på hele gipsloftets belastning. Når hængende tyngdekraft over tid stiger, stikker spidsen ikke op og ud af overfladen. Resultatet er en sænkning og deformation af det hængende loft. Ifølge eksperter er den bedste fiksering ankerkilen. Sådan monteres suspensioner for profilen? For styrken af ​​den opførte konstruktion er metalkileankeret, 6/40 i størrelse, fastgjort i suspensionens sidevinkler. Installationen udføres som følger:

 1. Et hul med en diameter på 6 mm er lavet i loftet efter den påtænkte markering. Huldybden er 40 mm.
 2. Dette hul er fri for støv (du kan blæse det selv).
 3. En suspension er fastgjort til hullerne.
 4. I suspensionens øjne og hullet indsættes hele vejen anker kile.
 5. Efter den sædvanlige hammer stikker en pind. Med hvert slag kommer han strammere til betonoverfladen. Dette antyder, at ankerelementets elementer strækkes i forskellige retninger, hvorved hele fikseren fastgøres.

Installation af et anker tager 10 sekunder. Sådan fixering af suspensioner er den mest holdbare sammenlignet med brugen af ​​dowel-negle.

På hvilken afstand til mount suspensions for profilen? Fra suspensionerne afhænger det direkte af styrken af ​​loftet på gipspladen. Suspensioner er monteret på en markeret linje beregnet til loftprofilen. På denne linje er hver 40-60 cm. Anker-kilesuspensionerne fastgjort. Afstanden afhænger af det materiale, der bruges til at lave suspensionen. Hvis metallet er tyndt, vil afstanden være 40 cm.

Fastgørelsesafstand af direkte suspensioner på blonder

Det er tilladt at bruge dowels, når der oprettes en kasse på loftet. Dette design gør ikke dowel-nail tyngre på grund af den lave vægt af drywall-boksen.

Afstandsfastgørelsesophængninger til væggen

Video Sådan monteres suspensionen korrekt

Installationsfunktioner

Under installationen af ​​wall dowel-negle til væggene kan der opstå visse vanskeligheder. For at undgå dette bør du gøre sig bekendt med visse nuancer:

 1. Når du installerer i en mur, skal du bestemme placeringen af ​​dowel-neglen. Hvis fastgøreren falder på grænsen (i opløsning) mellem murstenen, er der stor sandsynlighed for, at den vil hoppe ud. Da opløsningen kan smuldre.
 2. Før du borer væggen, skal du sikkert vide, at ledningerne i de elektriske ledninger ikke passerer der. Ellers vil der forekomme en kortslutning.
 3. Hvis metalbeslag passerer gennem væggen, vil dette også påvirke hullet negativt.
 4. For korrekt at montere en dowel-negle, skal du lave huller med en diameter på samme måde som en dowel (6mm.).
 5. Bør væggen med lav hastighed, så materialet fra overfladen ikke kommer ud i ét stykke, således dannes et stort hul.
 6. Når du kører en dowel, vil den begrænsende manchet ikke tillade fikseren at falde i hullet. Derfor bør du forsigtigt hamre dyvelen.

Nyttige tips

Hvis hullet er stort og dowel ikke holder, kan du rette det på følgende måder:

 • nær stram skruen
 • Bør så vidt muligt en stor diameter med valget af den tilsvarende dowel;
 • Indsæt en plastikdåse og læg noget byggeskum ind der. I løbet af natten vil det øge, tryk plastikdelen og hærde. Først da kan et negle skrues ind og overskydende skum fjernes;
 • klem de flydende negle ind i hullet;
 • indsæt en dowel-søm i plastens del af hullet, påfør gips. Det tørrer natten over, efter at du har skruet et søm.

Det er bedre at bruge en jernankerkile på en loftkonstruktion til et ophængt loft, fordi i tilfælde af brand det ikke smelter, men har en metalstruktur. Og for pålidelig fastgørelse af direkte loftsophæng er dette den bedste måde at holde strukturen på.

Men hvis loftet er nivelleret med gipsvæg i det gamle panelhus, så kan du anvende plastikspidser. Det er bedre klemt og holder metalrammen.

Desuden skal du gøre dig bekendt med de typer dowels til at fastgøre direkte på arket GKL.

Egenskaber ved valg af profil og fastgørelsesorganer til gipsvæg

Profilen til fastgørelse af gipsplader er lavet af galvaniseret metalplade. For at give styrke til overfladen dannes stivningsribber ved stempling. Der er flere typer gipspladeprofil, der er forskellige i formål og størrelse.

Profiltyper

Ethvert arbejde med oprettelse af gipsplader strukturer begynder med samlingen af ​​rammen. Den indeholder forskellige profilkomponenter. Rack- eller transportelementer installeres i lodret plan. Start og guide komponenter monteres vandret.

 • Loft (rack) profil har forkortelsen for PP (CD). Den bruges både i samling af loftkonstruktioner og i vægbeklædning. Profiloverfladen har tre langsgående afstivningsribber, der også tjener til at lette skruen i selvlukkende skruer. Fastgør dele til understøtningsstrukturer ved hjælp af specielle suspensioner. Loftprofilen har standarddimensionerne: Bredde - 60 mm, højde - 27 mm og længde fra 2,6 til 4,0 m.

 • Vejledningsprofil PPN (UD) er monteret langs rummets omkreds. Det bruges til at rette og justere i det samme plan af loftprofilen. PPN-profilen har en bredde på 27 mm, en højde på 28 mm og en længde på 3 m.

 • En anden type af styringsprofilen er angivet ved mærkning af MON (UW). Den tjener til opførelse af skillevægge i rum af enhver bredde og har en bred vifte af størrelser: Bredde fra 42 til 150 mm, højde fra 37 til 40 mm, længde fra 2,0 til 4,0 m.

 • Rackprofil PS (CW) bruges til at installere vertikale stativer i gipsplader og når de vender mod vægge. Den er monteret med en MON-profil af passende bredde. Dimensionerne af PS-profilen er: bredde fra 42 til 150 mm, højde - fra 40 til 50 mm, længde fra 3 til 4 m.

  Buede profiler

  Arched PA profiler fortjener særskilt overvejelse. Særlige elementer er nødvendige for at skabe buede overflader og dørbuer lavet af gipsplader. Til dette formål fremstilles specielle buede profiler. De repræsenterer de bærende eller ledende rammeelementer, der tillader at danne strukturer med en buet form. Nogle producenter tilbyder præfabrikerede buede dele til hængende lofter. Der er to hovedtyper af bueprofil:

  • Metallprofilen har god styrke og bruges til at skabe loftrammer og buer.
  • Plastprofilen har mindre styrke end metalprodukter, men bøjer let. Det er vant til at hærde kanterne af buen og beskytte gipsvæggen mod chipping.


  Dimensioner på den buede profil: bredde - 62 mm, højde - 27 mm, længde fra 3 til 4 m, min. Indvendig bøjningsradius - 500 mm, min. Ydre bøjningsradius - 1000 mm.

  Yderligere rammeelementer

  Ved montering af rammen kræves ikke kun profilen. Detaljerne er nødvendige, så man kan fastgøre strukturelementerne mellem sig selv og lejefladerne. Sådanne detaljer tilhører kategorien af ​​yderligere elementer:

  • Forlængeren er designet til at øge PP profilernes længde.
  • En enkelt-niveau stik (krabbe) giver dig mulighed for at dokke mellem PP profilerne i lige vinkler, på samme niveau.
  • To-niveau-stik (sommerfugl) har PP-profiler på forskellige niveauer, hvilket sikrer strukturens stivhed.
  • Hjørnekontakten sikrer skabelsen af ​​pålidelige T-formede led i PP-profiler på samme niveau.
  • Longitudinale parentes bruges til at fusionere PP-profilerne indbyrdes for at øge deres længde.

  Fastgørelsesanordninger til gipsvægskonstruktioner

  Flere typer fastgørelsesanordninger bruges til at forbinde dele af gipsvægskonstruktioner:

  • Selvskærende skruer med en fin gevindskive (TN) og en længde på 25 mm fastgør gipsplader til overfladen af ​​metalrammen. Når du dækker i flere lag, bruges TN skruer, 35-40 mm lange. Til fastgørelse af gipsvæg på bunden af ​​træet ved hjælp af skruer på trælængden på 35-40 mm.
  • Til montering af direkte suspensioner, forlængelse og sammenføjning af forskellige typer profiler, skal der anvendes selvskærende skruer med en boring (LB) eller piercing selvdrejende skruer (LN) med en længde på 9,11 og 16 mm. Disse skruer har et højt hoved, der forhindrer den tætte pasform af pladerne på gipsvæggen.
  • Skruer med presseskiver giver dig mulighed for at bruge dem med ethvert materiale. De fås i to versioner - boring eller piercing form. Den mest anvendte størrelse af skruer fra 14 til 16 mm.
  • Til fastgørelse af styreprofilerne skal der anvendes selvlukkende skruer med plastdykler. De fastgør rammematerialerne sikkert til mursten eller betonflader.
  • Anker - en kile anvendes til montering af ankerophæng i loftsoverfladen. Anker - en kile af metal har lang levetid og er ikke modtagelig for korrosion.

  Hvordan vælger man en kvalitetsprofil og fastgørelsesdele

  Pålideligheden og sikkerheden ved konstruktionen af ​​gipsplader er forsynet med kvalitetselementer. Når du vælger en profil, skal du være opmærksom på dens stivhed og vægt. Profilen af ​​materiale med en tykkelse på mindre end 0,55 mm er ikke værd at købe. Substandard dele lavet af tyndt metalplade, let bøjes, snor og sager under deres egen vægt. Det er ikke sikkert at bruge disse komponenter til at samle rammen. Desuden er det umuligt at skrue skruer i tyndt metal, de vil ikke holde fast i det. Profiler er lavet af galvaniseret metal, og spor af rust på overfladen angiver en belægning af dårlig kvalitet.

  Vridd og dårligt rullet profil angiver også en lav kvalitet del. Elementernes dimensioner skal nøjagtigt overholde almindeligt anerkendte standarder. Manglende overholdelse af dette krav vil ikke tillade samling af en jævn ramme og medføre dens omlægning. Profiloverfladen skal have en hyppig dyb hak, som sikrer, at skruerne nemt kan skrues ind i den. Derudover bør du ikke erhverve profiler med en dårligt behandlet overflade - dette kan medføre farlige skader i arbejdstagernes hænder.

  Ved køb af fastgørelsesanordninger er det også nødvendigt at kontrollere kvaliteten af ​​dens fremstilling. I pakningen med skruer bør der ikke være skruer med metalrester uden gevind, samt med dårligt skårne slidser på hovedet. Et sådant ægteskab tillader ikke brugen af ​​skruer til deres tilsigtede formål.

  Plastplugger af dowels bør have en flad overflade uden sagging. Dårligt lavede plastdele er ikke i stand til at sikre styrken af ​​tilslutningerne.

  Omkostningerne ved varer til gipsvægssystemer

  Priserne på de enkelte komponenter i gipspladesystemerne afhænger af kvaliteten, materialet i deres fremstilling og producentens firma. Priserne for PP profil varierer fra 75 til 150 rubler. for et stykke. Omkostningerne til PN og PS profilen er i gennemsnit 35-40 rubler. for et stykke. Prisen på fastgørere afhænger af længden og typen. Den spænder fra 5 til 50 kopecks. til en skrue.

  Instruktioner til oprettelse af en indvendig bue af gipsplader. Markeringen af ​​døråbningen, oprettelsen af ​​en metalramme og gipsplader.

  Opret et to-niveau gipsvæg loft med dine egne hænder. Fastgøringsordning af loftets andet niveau. Monteringsramme fra profiler til flere niveauer.

  Hvilken profil at vælge for plastikvinduer: typer, egenskaber, producenter og love af det rigtige valg. Hvordan ikke at forveksle med valget.

  Profil til montering af tørvæg: hvordan man vælger, funktioner og funktioner

  Nyttige oplysninger om gipsplade

  Profil for gipsvæg - elementer, uden hvilke klædningen af ​​vægge eller opførelsen af ​​skillevægge er simpelthen umulig. De er hovedsageligt fremstillet af galvaniseret stål og er derfor ikke modtagelige for korrosion og er meget holdbare.

  Typer og størrelser af profiler til gipsplader

  I vores katalog finder du en gips profil for en af ​​følgende typer:

  • loftprofil - at skabe ophængte loftsstrukturer
  • arch profil - at skabe buede elementer fra gipsvæg (buer, kolonner);
  • profilguide - til montering af rack- og loftsprofiler;
  • Hjørneprofil - for at styrke hjørnerne efter gipsplader vægge;
  • beacon profil - til udjævning af overfladen af ​​vægge ved hjælp af gips;
  • rackmonteret profil - til beklædningsvægge med gipsplader.

  De mest almindelige guider, loft og rackprofiler. Uden dem kan installationen GKL ikke udføres. De er præsenteret i forskellige størrelser: Skinner til montering af stativer kan have en vægbredde på 50, 65 (66), 75 eller 100 mm og højden på hylderne - 37 eller 40 mm afhængigt af producenten.

  Rackprofilen til Knauf gipsvæg har en lignende vægbredde, med hyldernes højde - 50 mm. Profil for gipsplader Gyproc har en lavere højde på hylderne - 40 mm. Loftprofil er standard for alle producenter: dets størrelser er 60x27 mm. Guide profiler til loftet har dimensioner på 28x27 mm. Profilens længde er også standard for de fleste mærker (Knauf, Gyproc, Metalist): Det er 3 eller 4 meter, mindre end 3,5 m.

  Fastgøring af styrprofiler til væggene er lavet ved hjælp af klumper og skruer. Loftsprofiler er fastgjort på direkte suspensioner eller suspensioner med clips (til dette formål er der specielle bøjninger tilvejebragt ved konstruktionen af ​​væggene i printkortet). Profilerne skal bindes til hinanden ved hjælp af galvaniserede skruer med upressede skiver.

  Egenskaber ved valget af profiler til gips

  Profiler til gipsvæg skal vælges ud fra parametre som:

  • størrelse og tykkelse af gipsplader
  • højden af ​​væggene (når de vender mod dem) eller bredden af ​​rummet (når afslutningen af ​​loftet);
  • antal pletteringslag.

  Vægten af ​​beklædningen har direkte indflydelse på valget af størrelsen på stativprofilerne (i modsætning til PP-profilerne, da vægten af ​​loftsgipskortet er standard - ca. 22 kg / ark). Jo større masse, jo bredere skal væggen af ​​PS være. Til letvægts enkeltlagsbeklædning (med en GCR-vægt på op til 8,5 kg / m²) er en PS på 50x50 mm (50x40 mm) tilstrækkelig. Til installation af tungere materialer (gipsplader med høj densitet eller gipsplader med høj densitet) er det bedst at bruge gipspladsprofilen PS 65x50 eller 75x50 mm.

  Ved indretning af skillevægge og tolagsforing anbefales det at anvende PS-profiler med en vægbredde på 75 eller 100 mm. Til gengæld købes guideprofilerne i overensstemmelse med størrelserne på de valgte racks. Højden af ​​væggene eller bredden af ​​rummet når loftet afslutter, påvirker valget af længden af ​​PS- eller PP-profilerne. Hvis f.eks. Væghøjden er 2,8 m, skal du købe standardhyller på 3 m. Men hvis væghøjden er 3,6 m, køb 4 m profiler, da det er uønsket at opbygge dem under installationen.

  Husbygning

  Inden du installerer gipsvæg, skal du udarbejde en ramme, på hvilken den skal fastgøres. Til dette formål anvendes en speciel profil, der adskiller sig i størrelse, sektion og konfiguration. På funktionerne i installationen af ​​profilen for gipsvæg og dens formål vil diskutere senere.

  Indholdsfortegnelse:

  Profil for drywall: Karakteristisk og generel information

  Gipsvæg er et materiale, der er ret nemt at bruge. For at rette det på overfladen er det imidlertid nødvendigt at bygge en speciel konstruktion fra profilen. I processen med at udføre disse værker er der oftest vanskeligheder.

  Konstruktionen af ​​en metalprofilkonstruktion til fastgørelse af gips giver dette materiale mulighed for fuldt ud at udføre sine funktioner. Da den rammeløse gipsvægmontering er et plaster, der er trimmet i rummet. På et tidspunkt, hvor rammens strukturer varierer i form, størrelse, har buede åbninger mv.

  Fraværet af drejning gør det ikke muligt at niveauere væggene, afslutte loftet eller installere skillevægge.

  Der er to varianter af profiler, der anvendes i forbindelse med installation af gipsvægsstrukturer:

  Den første mulighed har mange fejl, blandt hvilke der især er lav driftstid sammenlignet med metal. Desuden er træprofilen mere modtagelig for fugt end metal.

  Stålprofiler er flere gange dyrere end træ, dette er deres største ulempe. På trods af dette har de mange fordele, blandt hvilke vi fremhæver:

  • høj modstand mod alle ydre påvirkninger;
  • tilgængeligheden af ​​overtagelsen
  • enkelhed og pålidelighed i brug
  • Driftstiden anvendes til fremstilling af galvaniseret stål med en tykkelse på 6 mm;
  • Denne profil er nem at genoprette;
  • En række muligheder for profiler, der er egnede til brug i visse situationer.

  De vigtigste typer metalprofil til gipsvæg

  I overensstemmelse med formålet med alle profiler til installation af gipsvæg inddelt i:

  Dimensionerne af profilen til gipsplader varierer i forhold til de designfunktioner, der bygges fra den.

  Den første mulighed er markeret med PS og PP. Den er designet til højbelastede steder. Det er på denne type profil, at gipsplader er fastgjort. To varianter af føringsprofilen adskiller sig langs kanterne i form af bogstavet P eller C.

  Til styringsprofil er der en mærkning MON. Det er en vandret stang, som er grundlaget for montering af lodrette stativ. Det er denne profil, som danner basis for stålrammen.

  Vi tilbyder dig at gøre dig bekendt med de vigtigste muligheder for profilen til gipsvæg fremstillet af metal:

  • PN - repræsenterer takprofilens vejledende profiler, da det er på dem, at gipsplade anvendes, som bruges i færdiggørelsen af ​​lofterne;
  • PP - en form for loftbaseprofil, der bruges til at fastgøre gipsvæg på loftet, er fastgjort omkring rummets omkreds ved montering af lofter
  • Mon-wall profiler udfører funktionen af ​​et lodret stativ i vægkonstruktioner.

  Tip: Ps profiler anvendes til dels, det vil sige, de er sat i segmenter for at spare materiale. Det påvirker ikke den endelige kvalitet af designet.

  Der er to flere valgmuligheder profiler, der bruges sjældent:

  • hjørne - hjælper til at danne gipspladerens hjørner, de installeres direkte på det allerede installerede gipsplader og beskytter det mod virkningerne af forskellige mekaniske stimuli. Under loftets opstilling fastgøres hjørneprofilerne langs omkredsen under arrangementet af væggene de er monteret på gulv og loft
  • buet - der bruges til at bygge buer, derudover med deres hjælp danner de radiale og forskellige asymmetriske former af vægge eller skillevægge til fastgørelse af en sådan profil af ret simple selvdrejende skruer.

  Bemærk, at den maksimale bøjningsradius for den buede profil er 50 cm, med større belastning er der risiko for strukturfejl.

  Egenskaber ved montering af metalprofil

  Til fastgørelse af materialet anvendes specielle suspensioner, hvorved intervallet mellem væg og profil justeres. Således, før konstruktionen af ​​strukturen behøver ikke at forudjustere væggene.

  Hvis lofthøjden er mere end to meter, så skal du installere profilerne, og du skal bruge 5 bøjler på loftet eller på væggen. Med deres hjælp er fladhedsjusteringen af ​​hele strukturen lavet.

  Bemærk at grundlaget for metalrammens struktur er en guide-type profil. Den er fastgjort med dykker og skruer. Den gennemsnitlige afstand mellem hullerne er 200 mm. Således er strukturen sikkert fastgjort til væggen.

  Nogle typer af profiler har allerede forborede huller, for nybegyndere er det bedre at vælge sådanne materialer.

  For at lette installationen af ​​profilen under gipsvæggen foreslår vi at læse nyttige råd til at gennemføre denne proces:

  1. To gipsark kan nemt passe på profilens brede væg, men bemærk at hver af dem skal placeres jævnt.

  Tip: Beregn installationen af ​​vertikale stativer, så intervallet mellem dem er seks centimeter mindre, halvdelen af ​​værdien af ​​gipsvæggen i bredden.

  2. Skruer installeres i nærheden af ​​væggen for at sikre en mere sikker pasform.

  3. Ham kun i skruerne i en ret vinkel, ellers skru skruen af ​​og geninstaller den.

  4. Alle skruerne på skruerne er indlejret 0,5 mm i profilen.

  5. Vertikale stativer har et særligt sted til installation af kommunikationsingeniørretning. Selv om ledningerne og rørene i de fleste tilfælde løber direkte under gipsvæggen.

  6. Når du afslutter et privat hus, skal du passe på tilstedeværelsen af ​​yderligere termisk og lydisolering.

  7. Ved køb af profiler og vejledninger til hypocardboard skal de krævede mængder materialer øges med 10% for at kompensere for forskellige sektioner og tekniske problemer.

  Funktioner ved installation af profiler til gipsvæg omkring omkredsen af ​​rummet

  Til at begynde med er det nødvendigt at markere det plan, som rammen skal installeres på. Udfør derefter værktøjerne i formularen:

  Negle bruges til at fastgøre plumb line til væggen, det skal fastgøres til loftet, men hænge ned til gulvet. Den anden rørledning er fastgjort på samme måde. Bemærk, at plumb linjer ikke bør røre ved noget, da den lodrette planhed vil blive brudt.

  På væggen er fiskelinjen trukket på tre steder: ovenfra, under og i midten. Det højeste punkt på væggen fungerer som installationssted for metalrammen. Afgang fra hendes sted, kontroller nøjagtigheden af ​​sammenbruddet. Parallelt med den forstrækne fiskelinje strækker man en del af den langs sidevæggen. Forbind de sektioner af skoven, der er placeret på de to vægge med en linjal, og lav mærker på placeringen af ​​flyet.

  Gentag denne proces med alle andre vægge og loftet. Brug reglen og kridtet til at tegne strukturens omkreds.

  Monteringsprofil til gipsvæg guide type

  For at den videre opbygning af profilerne skal være jævn og korrekt, er det først og fremmest nødvendigt at rette profilprofilen, hvilket er grundlaget for rammen, som antager det meste af hele belastningen.

  For at rette vejledningsprofilen skal der være tilstedeværelse af:

  • Punch;
  • elektrisk boremaskine;
  • en hammer;
  • fastgørelsesanordninger;
  • saks til metal;
  • tang.

  Monter styringsprofilen på væggen i henhold til den tidligere producerede mærkning. For at gøre det lettere at arbejde, er det bedre at starte hele processen fra bunden. Afgå fra toppen af ​​profilen 0,3 m, og bor et hul, der skal være flere millimeter større end længden af ​​dowel-neglene. Lav yderligere to huller i midten og bunden og installer dowel-neglene.

  Kontroller ensartetheden af ​​hele strukturen efter den angivne markering, om nødvendigt korrigér profilen og hammeren i negle. Derefter måles afstanden, der forbliver indtil væggen og tilføjer tyve millimeter til den, da installationen af ​​guiderne overlappes.

  Ved hjælp af saks til skæring af metalprodukter skæres profilens sidesektioner og bøjes den udad, afskærer den centrale del og justeres ved hjælp af tænger. Installer den næste del af profilen, mens du sidder i stødafsnittet, kør en ekstra dowel-negle.

  Marker profilen og reparer den med dowel-neglene. På samme måde er alle efterfølgende guideprofiler langs omkredsen af ​​vægge og loft installeret. For yderligere styrkelse af hele strukturen anvendes dowels, installeret i trin på tredive centimeter. Før dette anbefales det, at du igen kontrollerer konstruktionen for ensartethed og overholdelse af markeringen.

  Gør-det-selv-gipsprofilinstallation: vertikale sektioner

  Profiler til lodret brug skal monteres i overensstemmelse med størrelsen og typen af ​​installation af gipsplader. En afstand svarende til bredden af ​​et plade af gipsplader måles fra begyndelsen af ​​væggen, et mærke er lavet. Det er her den vertikale profil vil blive placeret, hvilket vil være sammenkædet af to ark. Mærkaten angiver det tværgående center af metalprofilen.

  Marker alle lodrette sektioner af monteringsprofilen på samme måde. Plaster gipsplader er opdelt i to dele i overensstemmelse med bredden, hver af dem bør ikke være mere end halvtreds centimeter. Lav mærker på gulvfladen, de markerer den midterste del af de vertikale profiler.

  Kast en lodret linje fra loftet til gulvet, og marker de steder, hvor den lodrette profil er fastgjort til loftet. Brug det første mærke, overfør dimensioner til loftoverfladen. For at kontrollere, om arbejdet er korrekt, skal du kaste en lodret linje fra loftet til gulvet; hvis etiketterne er de samme, kræver markeringen ikke korrektion.

  For at rette de vertikale profiler på loftet kræves der:

  • elektrisk skruetrækker;
  • metal skruer;
  • fiskeri linje
  • tænger;
  • reglerne
  • en blyant
  • suspension i mængden af ​​tre stykker;
  • en hammer;
  • fastgørelsesanordninger;
  • elektrisk boremaskine.

  På midten af ​​væggen måles afstanden mellem loftet og gulvet. Overfør alle målinger til profilens overflade, og træk samtidigt en centimeter. For at undgå fejl med en blyant skal du markere størrelsen på hele emnet. Skær profilens sidesektioner, bøj ​​kanterne udad, skær gennem den centrale del. Brug tænger til at justere klippet. Således vil guiden forbinde med den vertikale profil.

  Når du har monteret emnet på væggen, skal du markere det omkring omkredsen. Endvidere er væggen opdelt i tre områder, som gør mærker og fjerner emnet.

  Placér hængeren i overensstemmelse med de fremførte mærker, bor huller i hængeren ved hjælp af perforeret og fastgør den på mærkerne med dowel-negle. Ved hjælp af vvs er gipsvæg meget bekvemt at fastgøre, i tillæg med deres hjælp er den sat i den ønskede retning.

  Installer den anden bøjle og returner emnet. Fastgør den vertikale profil til styrets overflade ved hjælp af skruer til metal. Først fastsætter dens øverste del og derefter dens nederste del. Bemærk at profilhøjden er mindre end den samlede højde med en centimeter, så det skal sikres, at der er et tillæg på 0,5 cm over og under.

  På overfladen af ​​de vertikale guider fastgøres skruerne, som fiskelinjen er fastgjort på. Bøjernes sidedele skal bøjes, og en lodret profil sættes langs fiskelinjen. Denne proces kræver mere end en person.

  Bemærk, at profilen under alle omstændigheder ikke skal skubbe linjen eller bevæge sig væk fra den. Det er muligt at kontrollere strukturens ensartethed ved hjælp af reglen.

  Tip: Hvis du opdager selv mindre fejl, bør du ty til at rette op på dem på dette stadium af arbejdet. Efter installation af vertikale profiler kan fejl ikke løses.

  Montering af vandrette fragmenter af metalprofil

  Horisontale dele er jumpers, der øger strukturens styrkeegenskaber. Disse komponenter er fastgjort direkte på strukturen, ikke på væggen. For at redde materiale, som er ved at montere profilens vandrette dele, skal princippet om fastgørelse af gips anvendes, dvs. jumpers skal installeres i områderne under gipsvæggen.

  Bemærk at i færd med at installere gips skal bruge princippet om skakordre, det vil sige først passe hele arket og derefter halvdelen af ​​det. Dette vil medvirke til at forhindre udseendet af lange sømme og styrke styrken af ​​strukturen.

  For at udføre denne proces vil der være behov for:

  • skruetrækker;
  • Selvdrejende skruer med saks til metal;
  • tænger;
  • krabber;
  • markør.

  På et sted, hvor tværprofilen skærer med den vertikale struktur, er der installeret en særlig del, der kaldes en krabbe. Hvis et ensartet kryds ikke dannes, skal du udføre følgende handlinger:

  • måle afstanden mellem de midterste sektioner af de to vertikaler;
  • skære emnet og sætte på plads
  • Marker sektionerne af installationsprofilen ved hjælp af markøren.
  • ved hjælp af saks til metal skåret det ønskede afsnit af profilen;
  • tænger hjælper med at justere snitene og bøje sideafsnittene i en ret vinkel;
  • installer profilen og fastgør den med skruer;
  • Kontroller fladheden af ​​den resulterende konstruktion.

  Typer af fastgørelsesorganer til gips profil: dowel-butterfly, Driva, molly, direkte suspensioner, krabber, ankre

  Overvej hvilke fastgørelsessystemer der kan bruges til profil og gipsvæg, afhængigt af arbejdstypen.

  At arbejde med gipsplader kræver ikke særlige færdigheder, samt erfaring inden for konstruktion. Du bør dog vide, at for at skabe stærke og holdbare gipsstrukturer, skal du bruge det rigtige fastgørelsessystem.

  De vigtigste typer af profiler til gipsvæg

  Når du bruger en metalprofil (vi skrev om profiltyperne i denne artikel) kan du hurtigt og effektivt lave en ramme, som gipsvæg skal vedhæftes.

  • Rack profil. Det er en strimmel af galvaniseret stål. Har en sektion i form af en kanal. For at give ekstra styrke og stivhed har profilen langsgående riller. Profilen bruges til vægbeklædning, opdelingskonstruktion og som lodrette indlæg.
  • Vejledningsprofil. Lavet af galvaniseret strimmel. Den har form af et bogstav P. Anvendes som vejledning.
  • Loftsprofil. Anvendes til montering af enkelt- og flertallede lofter. Lavet af galvaniseret stål.
  • Hjørne profil. Den bruges til montering af ydre og indre hjørner for at give dem styrke og undgå deformation.

  Fælles typer af fastgørelseselementer til tilslutning af profiler GCR

  De mest anvendte fastgørelsesanordninger til montering af konstruktioner lavet af gipsplader

  Fastgørelseselementer til tilslutning af profiler til hinanden

  • Tilslutning af fastgørelseselementer til cd-profil. Bruges til at rette profiler på forskellige niveauer. Den har vinkelrette retninger. Derudover kræver montage af denne type montage særlige skruer. Omkostningerne er omkring 7 rubler.

  Udvidelse ellers kaldes det stik i længderetningen

  • Udvidelse til cd-profil. Bruges til at udvide profilelementerne. Fastgøreren har også navnet på den langsgående konnektor. Til montering af monteringsskruerne bruges til at give strukturen ekstra styrke og stivhed. Det anbefales at bruge både til montering af hævede lofter og til andre typer af strukturer (for eksempel rørledninger). Omtrentlig pris - 5-8 rubler.

  Enkeltstående stik til cd-profil. Også denne type fastgørelsesmidler kaldes krabber.

  • Enkeltstående stik til cd-profil. Også denne type fastgørelsesmidler kaldes krabber. De bruges til reparation af store områder, når profilens længde ikke er nok. De giver dig mulighed for stift at forbinde elementerne i rammen på samme niveau. Fastgørelsesanordninger er anbragt vinkelret. For at installere denne type mount kræver der ikke skruer. De bruges kun i tilfælde af betydelig belastning. Ellers er designet sikret ved at snappe profiler. Omkostningerne er fra 7 rubler.

  Hjørnetilslutning til CD-profil. Anvendes i installationen af ​​enkeltniveau lofter.

  • Hjørnetilslutning til CD-profil. Anvendes i installationen af ​​enkeltniveau lofter. Kan bruges i stedet for krabbefastgøring. Vedligeholder en belastning på op til 20 kg pr. Kvadratmeter. Omkostningerne ved et stik - fra 5 rubler.
  • Selvdrejende skruer til profilen (lb). Det bruges til at forbinde profilelementerne til hinanden. Enden af ​​fejlen er en boremaskine, så du behøver ikke at forberede hullerne, det er nok at skrue skruerne med en skruetrækker.
   Størrelsen skal være ca. 25 cm. Prisen pr. Pakke på 1.500 stk. Er ca. 300 rubler. Vedligeholder en belastning på mere end 20 kg.
  til indhold ↑

  Fastgørelseselementer til montering af profilen på overfladen

  Skruer og dowels

   • Til fastgørelse af rammen fra profilen til væggen anvendes dowels. De mest anvendte dowels lavet af polymere materialer såsom nylon eller polypropylen. Men metal dowels bruges også.
  • Selvdrejende skruer kan bruges både til at forbinde rammens elementer og til at fastgøre gipsvæggen på den. De kan variere i form, størrelse og trådhøjde.

  De vigtigste fastgørelsesdele er beslag, ophæng og stænger. Suspensioner er fastgjort til overfladen med dykker og skruer.

  Direkte suspension til CD-profil. Også kaldet U-formet eller krokodille.

  • Direkte suspension til CD-profil. Også kaldet U-formet eller krokodille. Den bruges ved installation af hævede lofter. Denne type fastgørelsesanordninger er monteret på loftets overflade. Fastgørelseselementer kan klare tunge belastninger på op til 40 kg. For at give strukturen stivhed og pålidelighed skal profilen fastgøres ved hjælp af suspensioner med et maksimalt trin på 50 cm. Prisen for en suspension er fra 2 rubler.
  • Ankerophæng. Denne fastgørelse kaldes også en bøjle. Bruges til at forbinde cd-profilen med loftets overflade. Det bruges, hvis den direkte suspension ikke er lang nok. Den maksimale belastning, som sådanne fastgørelsesdele kan klare, er 25 kg. Omkostningerne afhænger af de materialer og den belastning, som monteringen kan modstå. Omtrentlig pris - 8 rubler. Med en lille belastning kan du bruge plastikpropper og skruer.

  Suspension med forår. Den bruges til montering af profiler til loftet. Hjælper med at justere højden på gipspladens loft.

  • Suspension med forår. Den bruges til montering af profiler til loftet. Hjælper med at justere højden på gipspladens loft. Til installationen blev der monteret monteringsstang. Omkostningerne er fra 4 rubler.
  • Bundplade. Det bruges til at beskytte bundkanten af ​​isoleringen og tjener også som støtte til konstruktion og beskyttelse mod mekanisk skade. Før du installerer det, skal du omhyggeligt måle overfladen. Omkostningerne afhænger af størrelse og materiale og varierer fra 80 rubler til 2 meter.
  • Dyvel-negle. Denne type fastgørelsesanordninger bruges til at forbinde rammeelementerne med hovedoverfladen.

  Fastgørelsesanordninger til montering af emner på gipsvæg

  • Tn tappeskruer De er de mest populære og kan være af to typer: til arbejde på træ og metal. Krydsformede skruer bruges til træramme. Prisen er fra 0,2 rubler.
  • Dowel-sommerfugl til gips. Det bruges til at fastsætte ikke-tunge genstande på en gipspladeoverflade. Lavet af polypropylen. Når du monterer det, skal du forudborre hullet og fastgøre dybden sikkert i den ved hjælp af vingerne for at forhindre det i at spinde. Vinger af en sådan fastgørelse fastgør det sikkert i gips, hvilket forhindrer det i at spinde og gør det muligt at tåle op til 20 kg. Prisen for en mount starter fra 0,3 rubler.
   til indhold ↑

  Video: Handlingsprincippet for dowel butterfly til gips

  Video: Handlingsprincippet for Drive Dowel til gips

  Video: Molly dowel-princippet

  Hvordan vælger du den rigtige mount?

  Hvis du vil montere rammen på en træoverflade, skal du bruge skruer og skruer, som er 2,5 længere end gipspladens bredde. Du kan også bruge negle, men i dette tilfælde, hvis sandsynligheden for skader på gipsvæggen. Det anbefales at bruge metalprofiler, skruer og dowels til fastgørelse af gipsvæg på en beton, mursten eller andet solidt fundament.

  Fælles typer af fastgørelseselementer til tilslutning af profiler GCR

  Tips til valg af kvalitetsfastgørere

  Ved køb af fikseringssystemer er det meget vigtigt at kontrollere, om fiksene er lige, om den galvaniserede belægning ikke er beskadiget, og om de svarer til de angivne mål. Ikke alle typer af sådanne fastgørere opfylder standarderne. Overvej de vigtigste typer ægteskab, som først bør være opmærksom.

  1. Utilstrækkelig metal tykkelse
  2. Tilstedeværelsen af ​​rust.
  3. Forkert rulning.
  4. Manglende overholdelse af den angivne størrelse.
  5. For sjældent eller svagt snit.
  6. Ikke nok skarp spids.
  7. Tilstedeværelsen af ​​burrs.
  8. Tilstedeværelsen af ​​knuder på plastrøret til dowel.

  Det anbefales kun at købe sådanne fastgørelsesanordninger i specialforretninger, der kan give dig alle nødvendige oplysninger og ægthedscertifikater for varerne. Ved at spare på fastgørere risikerer du ikke kun at reducere styrken og holdbarheden af ​​den færdige struktur, men også blive skadet under arbejdet.

  Lektion 03. Sådan repareres profilen til gipsvæggen til væggen (ramme)

  I dag lærer vi at lave en gips profil på en væg. Med andre ord, i denne artikel vil vi helt opbygge en metalramme, som vi senere vil montere store plader gipsvæg på.

  Sådan repareres profilen til gipsvæg på væggen. krokodiller

  Spørgsmålet om, hvordan man løser profilen til gipsvæggen på væggen, begynder med fastgørelsen af ​​U-formede suspensioner, i almindelig perlance - krokodiller. I den foregående lektion markerede vi på væggen de steder, hvor krokodillerne selv ville blive fastgjort med disse:

  Hvis væggen er gammelt træ eller er lavet af gips, skal ophængene til væggen fastgøres med en skruetrækker og skruer på træet. Hvis væggen er beton eller mursten, så skal du vedlægge bøjlerne på væggen, skal du have en punch og nagler 60x40 eller 60x50.

  Så tag ophænget og placere det mod væggen, så den centrale lodrette markeringslinie løber nøjagtigt i midten af ​​suspensionen (som om den opdeles i to dele), og den vandrette går gennem hullerne i suspensionen, hvorigennem vi monterer ophænget på væggen:

  Markér med en byggepennestreng (felt-tip pen, markør) to mærker for fremtidige huller. Herefter borer vi disse huller med en boremaskine med en diameter på 6 mm:

  Efter hullerne er boret, tager vi ophænget, dykkerne, sætter ophænget på væggen og indsætter dykkerne i de borede huller. Hammer dowels med en hammer. Og så hæver vi neglene ind i dowelsne selv. Den første suspension er fast:

  Yderligere fastsætter de samme suspensioner de andre suspensioner:

  Vi fortsætter med at studere emnet: Sådan fixes profilen til gipsvæggen på væggen.

  Når alle suspensioner er løst, er det nødvendigt at kontrollere deres pålidelighed. For at gøre dette skal du bøje suspensionen fra en lige position til en U-formet og svinge lidt op og ned.

  Hvis suspensionen svinger, skal du rette den. For at gøre dette kan du hamre en anden dowel i det ekstra hul i gimbalen ved at bore et hul i væggen med en perforator. Du kan også gå på tricket: tag en skrue og omhyggeligt pakke den i dybden med en skruetrækker:

  Hvis det er nødvendigt, kan du stramme en anden skrue tæt på. Skruen virker på kileprincippet og brister et hul. Som følge heraf ophører suspensionen med at hænge ud.

  Tegning af omkredsen under ledeprofilerne

  Derefter kan du gå videre til fremstilling af rammen. Den første ting du skal slå af omkredsen under guideprofilen. Dette vil kræve en lodret linje, en blyant, et målebånd, en huggetråd (et snitkabel - jeg har beskrevet det i detaljer i den sidste artikel). Først kontrollerer vi væggen til lodret. Fastgør toppen af ​​lodret til et vilkårligt punkt på væggen:

  Den nederste del må ikke røre gulvet, der skal være et lille hul på en halv centimeter.

  Så på to punkter (tættere på loftet og tættere på gulvet) anvender vi målebåndet på væggen for at bestemme, hvor blokering er. Vi måler en målebånd og måler 5 cm fra væggen (lige ved loftet) og markere et punkt i loftet. Vi har brug for 5 cm, da der stadig er isolering mellem væggen og væggen. Uden isolering ville det være nok 3-3,5 cm:

  Derefter tager vi en rørledning og anbringer den med den ene ende (tråd) til dette markerede punkt i loftet, sænk vægten ned og derved overføre dette punkt til gulvet. Det vil sige, vi stopper vægten under, så den ikke svinger og markerer præcis det samme punkt på gulvet lige under vægkanten:

  Flytter til den anden ende af denne væg. Og i samme rækkefølge udfører vi de samme handlinger: Marker 5 cm fra væggen i loftet, sænk røret til gulvet, stop synderen, så den ikke svinger og forsigtigt lægge en prik under spidsen af ​​sinken.

  Og så slår vi ved hjælp af hakketråden efter vores mærker (hakketråden spiller rollen som en lang linjal, hvor vi trækker en lang, ret linje på mærkerne):

  En lige linje skal danne sig på loftet fra den ene kant af væggen til den anden.

  Det er nødvendigt at forsøge at afstryge tråden i enden af ​​den ene og den anden kant, da det efterfølgende vil være nødvendigt at overføre mærkerne til sidevæggene. Efter at have slået loftet, gå til gulvet og slå også af (på gulvet får vi også en lige linje). Vi overfører mærkerne til siderne ved hjælp af en blyant eller en spidspen. Når mærkerne er overført til siderne strækker vi tråden og vi slår af:

  Omkredsen under ledeprofilerne er markeret. Nu bliver det mere eller mindre klart, hvordan man løser profilen til gipsvæg på væggen.

  Installation af guideprofiler til gipsvæg

  Vi begynder at fastgøre guideprofilerne fra gulvet, da linjen vi slår fra er meget let at trampe. Vi tager guideprofilen (UD eller PPN) 28x27 mm, måler og skærer den ønskede afstand.

  Hvis gulvbelægningen er beton, vil der være brug for en punch og dowels til at rette profilen.

  Hvis gulvene er træ, er profilen fastgjort med skruer ved hjælp af en skruetrækker.

  Vi sætter profiler i spidsen med vores brudte linje på gulvet indad, så kanten af ​​profilen og linjen falder sammen. Vi trykker profilen til gulvet med en hånd, sæt skruen og vrid. Derefter justerer vi profilen, hvis den er flyttet, så linjen er flush med kanten af ​​profilen, leder vi skruen og vridningen.

  Vi fastgør skruerne med et trin på 40-50 cm (henholdsvis til betonggulvet skal du fortsætte et godt antal huller: Husk ikke støjende husarbejde!) Dette er princippet om at fastsætte alle guideprofiler. Fuldt fastgør profilen på gulvet, gå til loftet:

  Profiler på gulv og loft er faste. Gå til siderne. Vi sætter sideprofilen først i profilen på loftet, og så på gulvet - det er nemmere. Dernæst borer vi huller:

  og fastgør profilen til væggen.

  Vi gør det samme med den anden side:

  Montering af stativprofiler til gipsvæg

  Så er guideprofilerne omkring omkredsen rettet. Nu lærer vi hvordan vi løser profilen til gipsvæggen på væggen. For at gøre dette tager vi rackprofiler 60x27 mm (CW eller PS).

  Men før du gør dette, skal du afskære hver sådan profil i størrelse. For at gøre dette måler man med målebånd afstanden fra føringsprofilen på loftet til føringsprofilen på gulvet og trække en centimeter fra resultatet.

  Dette er for at sikre, at rackprofiler nemt indsættes. Det er mere bekvemt at indsætte det først ovenfra og derefter starte diagonalt nedad:

  Efter at den første rackprofil er installeret på plads, tager vi straks fat i det med suspensioner (krokodiller), det vil sige bøje dem og oversætte til U-formet position.

  Vi fortsætter til næste rackprofil, vi gør det på samme måde: vi sætter først sin top, så begynder vi diagonalt på bunden og grab det med U-formede bøjler.

  Når rackprofilerne er installeret, strækker vi nylongarnet og sætter dem langs flyet. For at gøre dette tager vi installationsprogrammet (skrue med en pressevasker, 4,2x13 mm uden en boremaskine), sæt den i profilen og drej den i profilen ikke til enden:

  Vi tager kapron tråd vi starter på skruen, så den holder:

  Og dokruchivaem skrue ved lave hastigheder:

  Stræk bolden med tråd. Stram behovet for 10-15 cm over suspensioner (krokodiller). Vi strækker tråden, går til den anden sidevæg og drejer også skruen lidt, så strækker vi tråden:

  Og drej skruen.
  Gå til den øverste række af suspensioner og gør det samme:

  Så to strækninger strækkes. Du kan begynde at udstille rackprofiler.

  En vigtig nuance!
  Du skal indstille profiler fra sidst og derefter alt i orden. Derfor er det vigtigt, at resten af ​​profilerne ikke rører eller trækker tråden. For at gøre dette tager vi to skruer, tryk på profilen og indsæt dem i sidehullerne i den U-formede ophængning for at fastsætte profilen, så profilen ikke når tråden:

  Følgende profiler:

  Nu forstår du: spørgsmålet om, hvordan du løser profilen til gipsvæggen på væggen, kan du svare på, at det er en ganske lang og pæn procedure, der kræver opmærksomhed og tålmodighed. Men vi vil fortsætte.

  Nu er alle profilerne, der går forud for den første profil, fastgjort til væggen. Vi begynder at udstille den første profil. Profilen må under ingen omstændigheder bøje tråden:

  Men også han skulle ikke være for druknet i forhold til hende:

  Det er optimalt, hvis afstanden mellem tråden og profilen er ca. 1 mm og endnu mindre:

  Vi begynder at fastgøre - vi bruger selvdrejende skruer med en pressevask. Vi sætter en skrue på en skruetrækkerbit. Med den ene hånd holder vi profilen, med den anden drejer vi skruen fra siden af ​​profilen gennem hullet i suspensionen:

  Det er bedre at ordne prøve midt i profilen.

  Vi gør det samme på den anden side af profilen:

  Tråd ikke rører profilen optimalt:

  På samme måde løser vi alle efterfølgende profiler.

  Efter installation er trådene fjernet. Og de fremspringende ender af de U-formede suspensioner er bøjet indad, men dette er under forudsætning af, at væggen ikke vil blive opvarmet. Hvis isolationen ligger mellem profilerne, er det for tidligt at bøje suspensionerne - de vil stadig være nyttige.

  Her er en ret detaljeret video om, at der er profiler til gipsvægge:

  I dag lærte vi, hvordan vi fikset profilen til gipsvæggen på væggen - vi har en fuld ramme.
  Gå ikke langt, for snart venter vi på fortsættelsen af ​​dette fascinerende emne.