Bar til tøj med fastgørelse til væggen

Møbelkomponenter giver dig mulighed for selvstændigt at udstyre dit skab, omklædningsrum eller spisekammer. Til opbevaring af ting på bøjler passer en hængende stang til en vægstang.

Der er flere muligheder - ovale og runde. Og i henhold til dem, for stærk fastgørelse er det nødvendigt at købe en vægtholder af en vis størrelse.

Den nemmeste mulighed er at købe en 3 m hovedstand, klippe den i stykker og ved hjælp af flanger med en diameter på 25 mm, fastgør den til en garderobe eller påklædningsvægge.

I dette afsnit på vores hjemmeside kan du hente og købe et rundt 3 meter rør.

På dette sted kan du købe en holder til en rund barbell.

Anden mulighed

Ud over rundrøret har vi en oval bar på 30 * 15 * 3000 mm. Dette rør kan købes i vores butik på denne side.

Og en særlig holder til dette rør kan købes på denne side.

Tredje mulighed

For dem. Hvem kan lide mere naturligt træ, vi kan tilbyde træbøgstænger

Der er to størrelser 846 mm og 1100 mm

Du kan købe en sådan bar på denne side.

Der er flere farver til træstangen: hvid, brun og beige.

Du kan købe en passende holder til en bøgstang på denne side på vores hjemmeside.

I tilfælde af at du skal installere en lang kromstang. For eksempel til butiksvinduet. Det er nødvendigt at lave rekvisitter, så bøjlen ikke bøjes under tøjets vægt.

Til dette kan vi foreslå at bruge elementer i joker-systemet. Med en sådan fastgørelse og et tilsvarende stop vil røret kunne klare mere alvorlige belastninger.

Det er muligt at købe tre-skulderbeslag, eller en lukket kobling findes i joker-systemet på dette sted.

Stangmontering til væggen

kode: TA02ALBR

Produktet sælges af piske. Længden af ​​pisken 3m

kode: TA02ALGR

Produktet sælges af piske. Længden af ​​pisken 3m

Art.: TA02SOFT

Dette produkt sælges i meter.

kode: RT03ZBR

kode: RT03ZNL

Art.: HA02 NI

kode: RT16 ZNL

Art.: RT01S ZNL

Art.: HA10 NI

Art.: HA09 NI

Art.: 654.CR

kode: JOK.015B.CR 01

Art.: JOK.015B.CR 03

kode: JOK-H007 01

kode: JOK-H007 03

kode: KL7030BR

Vi accepterer ordrer fra juridiske enheder (LE), individuelle iværksættere og enkeltpersoner (FL). Priserne på webstedet gælder for LE og IP.
Advarsel! Priserne for personer adskiller sig fra dem, der er angivet på hjemmesiden. I Moskva kan FL bestille din bestilling hos ul. Kantemirovskaya, 65 og st. Automotive, 5B. Download prisliste for FL i Moskva.
Tilgængelighed af varer, priser og arbejdsvilkår med enkeltpersoner i regionerne bør kontrolleres hos vores partnere.

Kabinetstang - hvordan man udnytter en bekvem og pålidelig bøjle

Hvis du skal reparere det gamle kabinet eller lave en ny fra bunden, så vil du helt sikkert støde på valg og installation af stangen. Ved første øjekast er dette en simpel opgave, men i virkeligheden indeholder den mange nuancer. Derfor foreslår jeg at blive fortrolig med dem, som giver dig mulighed for selvstændigt at udstyre en bekvem og pålidelig bøjle i skabet.

Rod - et nødvendigt element i enhver garderobe

Formål og funktioner

For at garderoben skal være nem at bruge, og der ikke er nogen krølle i den, er den forsynet med en frakkehænger. Hovedelementet er en bar (crossbone), hvor trempels (bøjler) eller tøj selv sædvanligvis hænges. Tværstangen er et rør, der oftest er knyttet til murevægge.

Ofte i samme afdeling af kabinettet, er flere stænger installeret på forskellige niveauer. Dette sparer plads og reducerer antallet af hylder. Sidstnævnte i dette tilfælde vil kun blive optaget af sko og alle slags små ting.

Vægte mindsker antallet af hylder til et minimum

Hovedkravet for enhver bar - er lejekapaciteten. Det skal modstå vægten af ​​alle tøj, der vil hænge på den. Hængeren skal desuden være placeret, så kabinettet bruges rationelt.

Typer af stænger

Typer af konstruktion

Afhængig af typen af ​​konstruktion og formål er bommene til skabe inddelt i følgende typer:

Typer af kabinetter

Næste, se nærmere på alle deres arter:

Microlifts er designet til smalle frysere, dvs. hvis dybde ikke overstiger 40-50 cm. De installeres ikke langs kabinettet som normalt, men på tværs. Dette komplicerer selvfølgelig adgangen til tøj hængende fra murenes bagvæg. For at forenkle det kan du blot trække linjen fremad.

Strømaftageren udfører de samme opgaver som mikroliftet - det giver nem adgang til tøj. I konventionelle skabskabe er en sådan enhed sjælden.

Det må siges, at mønstre og metoder til fastgørelse af en sådan stang er forskellige, men altid er tværstængerne placeret på tværs af kabinettet. Dette giver nem adgang til bukser.

Ofte er det forsynet med en teleskopmekanisme, som giver dig mulighed for at installere en bøjle over kabinettet og trække den frem som en microlift. Faktisk er dette den sædvanlige mikrolift, som adskiller sig fra den ovenfor beskrevne, kun med det formål.

Til salg er der trempelya for bånd. De er hængt på en normal barbell for overtøj, og har mange små beslag, hvor det er bekvemt at hænge bånd.

Afhængig af formen af ​​tværsnittet af tværstangen er opdelt i to typer:

 • Runde. Som regel har de en længde på højst 60 cm. Det giver ikke mening at bruge længere tværsnit med en cirkelformet sektion, da de begynder at sænke under tøjets vægt;
 • Med et ovalt tværsnit. Den ovale sektion giver dig mulighed for at øge stivhed og bæreevne af tværstangen. På grund af dette kan den have en længde på mere end 60 cm og samtidig ikke bøjes. Fastgørelsen af ​​tværstængerne udføres af specielle stangholdere, der er fastgjort med selvstikskruer. Nogle modeller er designet til montering på den ene side til væggen og på den anden side - til den øverste hylde. I dette tilfælde er tværstangen selv L-formet.

Belysningen styres sædvanligvis af knapper på selve korset.

Montager til bomme og projektorer

Universal loftmontering til projektor, tilt +/- 25 °, drej +/- 6 °, drej 360 °, op til 23 kg, sort.

universelle fastgørelsesanordninger til multimedieprojektorer, der er velegnede til SMS-bomme

Silver mount universal til en projektor med en vægt på op til 11,3 kg. Uafhængige justeringer hæld 40 ° vandret 6 ° roter 360 °

Kobling til stænger, hvid

Fastgørelse til en bar til loftet, op til 36 kg, hvid

Fastgørelse til en bar til loftet, kerne.

Loftareal til multimedieprojektor runde 152 mm til CMS stænger, med indbygget kanal til udgang af kabler fra stangen parallelt med loftet. Belast op til 226 kg. Farven er hvid.

Hvid projektor mount universel op til 22 kg

Legeplads runde sort loft sort farve

Montager til bomme og projektorer

Fastgørelser til stænger og projektorer er moderne konstruktive og alsidige produkter, der er monteret på loftet eller væggen og udstyret med specielle tilslutningsmekanismer. Strukturelle egenskaber ved bjerget bestemmer normalt placeringen af ​​selve enheden i bygningen eller udenfor.

Loftmonteringer til stænger og projektorer er i de fleste tilfælde monteret på forhånd - på scenen af ​​indretning eller reparation af værelset og væggen under reparation eller ved færdiggørelsen. Alle sådanne produkter er udstyret med tyverisikring og kan frit monteres på WM vægbeslag, CMS stænger eller gevindstænger. Der er forskellige valgfrie adaptere til komplekse opgaver.

Montage til stænger og projektorer er lavet med den nyeste tekniske udvikling og innovative løsninger. De er lavet sammen med forskellige størrelser af teleskopstænger.

De ubestridelige fordele ved sådanne produkter kan med rette kaldes:

 • Nøjagtig installation af projektoren (tilstedeværelsen af ​​specielle bøsninger og monteringsbolte giver dig mulighed for sikkert at fastgøre projektorens position, samt at fjerne tilbageslag i forbindelserne);
 • elektriske ledninger er placeret i specielle kanaler;
 • der er specielle DVI og VGA stik i midten af ​​baren;
 • kan fastgøres til ujævne overflader (loft eller væg);
 • ingen grund til at kigge efter tyngdepunktet;
 • strukturel pålidelighed;
 • dens høje funktionalitet;
 • holdbarhed;
 • Tilstedeværelsen af ​​drejemekanismer, der sikrer den optimale synsvinkel og er velegnede til installation af de fleste projektorer;
 • nem installation.
Tekniske egenskaber ved montering til stænger og projektorer:
 • lavet af kvalitetsstål;
 • Vinklen på vertikal hældning er 180? С, vandret - 45? С og vandret rotation - 360? ;
 • holdbare bolte anvendes;
 • max belastning er for væg op til 15 kg, til loftet op til 100 kg;
 • projektor dimensioner varierer fra 0 til 50 centimeter diagonalt mellem monteringshuller;
 • en bred vifte af farver og teksturer;
 • størrelse;
 • produktvægt
 • tilgængelighed af et specielt websted.

Fastgørelsesanordninger til brusekabiner

Standard Swing Brusekabiner

Loop med T-301 chamfer
væg af glas;
tovejs montage til væggen;
selvlukkende funktion fra 25 ° drejning i begge retninger;
dørbredde: op til 1000 mm;
dørvægt: op til 45 kg for to hængsler;
til glas 8, 10 mm
udførelse:
SC-matt krom
PC - krom poleret
TR-guld belægning
Omkostninger: 2200 rubler / stykke

Bar til badeværelset - pålidelig beskyttelse og dekorative elementer af interiøret (22 billeder)

Badeværelset har et højt fugtindhold, og installationen af ​​en stang med et forhæng forhindrer gulv, vægge og spejle i at sprøjte. En række badekonfigurationer kræver gentagelse af de samme linjer fra tagskægget, så forskellige modeller af beskyttende konstruktioner tilbydes på byggemarkedet.

Stangmonteringsmetoder

Afhængigt af typen af ​​indretning er cornicesne opdelt i to typer: loft og væg. Loftmodeller er sjældne, da det er meget svært at montere stangen på populære ophængte strukturer. Det vil også være svært at installere produktet på et loftsloft. Egnede indstillinger til lofter - beton, plast og lath, og generelt er det tvivlsomt, om du skal montere kronen så højt, at du kan beskytte rummet mod vandstød, det er nok til at rette stangen på et niveau lige over den gennemsnitlige menneskelige højde.

Vægstænger er de mest almindelige. Fordele: Et stort udvalg af materialer og nuancer, enkel installation, lav pris, evnen til at vælge en model til et bad med ikke-standard konfiguration.

Typer af vægmonterede stænger

Ifølge form og metode til installation kan produkter opdeles i flere grupper.

 • Lige bar, fastgjort med stopflanger. Dette er den mest almindelige og billigste løsning til at udstyre gardinet til badeværelset. Baren kan laves selvstændigt: Bare et stykke forkromet rør (længden er lig med afstanden mellem væggene hvor badekarret står). Til dette formål er køkkenbolten ret egnet, som kan købes i møbelbutikken. Et par flanger monteret på væggen og tjener som støtte til stangen. En betydelig ulempe - kromfinishen fra den hyppige bevægelse af gardinringene vil hurtigt klatre, men dette problem løses ved blot at erstatte røret. Den retlinede bar lukker helt det klassiske bad installeret mod væggen.
 • Hjørnebjælken bruges til hjørnebade. Denne type produkter omfatter halvcirkelformet, U-formet og L-formet stang til badeværelset. Vanskeligheden ligger i valget af rør, idet man gentager tankens kant. Baths med asymmetri kræver særlig bestilling af stængerne, og ikke-standardversioner (en buet stang skal nødvendigvis kopiere tankens ydre frie kontur). Det er kun muligt at montere enheder kun på vægge, og det anbefales også at reparere til loftet (på et eller to steder). Fastgørelsen af ​​tagene til forskellige planer udføres for at give strukturen stivhed og pålidelighed. Denne metode bruges til at designe ovale / runde badekar installeret i midten af ​​rummet.
 • En fleksibel stang kan betragtes som universel, da den passer til arrangementet af et bad. Til fremstilling af røret anvender en speciel aluminiumsprofil, som let tager en anden form, selv asymmetrisk. Desuden er der ikke behov for specielle værktøjer til dannelse af bøjninger.
 • Teleskopstangen til badeværelset er arrangeret i henhold til princippet "rør i rør" og kan være 1,3 m til 2 m lang. For at installere produktet anvendes spacermetoden - stangen af ​​den ønskede længde fastgøres ved hjælp af en gevindflange mellem væggene.
 • Den teleskopiske ekspanderbar har et design, hvori rørene er forbundet med en stærk forår. Når den er monteret, strækkes stangen til en længde, der er lidt større end afstanden mellem væggene (ca. 1-1,5 cm). Før fastgøring af stangen komprimeres fjederen, og efter installation af røret til det rigtige sted frigives det. Designet er fastgjort til det ønskede niveau. En sådan model kan kaldes den mest almindelige på grund af nem installation, en række farver og størrelser. Vigtigt plus med et design - det er ikke nødvendigt at bore vægge.

Stangmaterialer

På grund af særlige driftsforhold (høj luftfugtighed, hyppig glidning af gardinringe) er ikke alt materiale egnet til fremstilling af bruserarmaturer.

Plastprodukter er bemærkelsesværdige for fugtmodstand, lav vægt, nem montering, forskellige størrelser (vægte er tilgængelige med parametre 75-120 / 125-220 / 140-250 cm) og farver til en overkommelig pris. På en sådan søjle glider gardinringe stille. Ulemper: kort levetid, sandsynligheden for deformation over tid (især hvis gardinet er for tungt). Hvide stænger bliver efterhånden gule. Materiale af højere kvalitet - metal, der har den ønskede stivhed, for ikke at synke. Minus: prisen er meget højere end plastik modparter.

Rustfrit stål er meget lang. Metalstænger kan have en poleret eller mat overflade. Fordele - modstandsdygtighed mod korrosion, let bevægelse af gardinet. Stivheden af ​​designet eliminerer muligheden for saggardiner. Syge sted en sådan stang kan betragtes som en høj pris. Også ved bevægelse af metalringe høres en ubehagelig støj, som ikke alle kan lide.

Aluminium stænger er lette, holdbare, modstandsdygtige over for høj luftfugtighed. Materialet minus er evnen til at bøje under alvorlige belastninger.

Bronsstænger kan ikke kaldes almindelige. Som regel ser sådanne modeller harmonisk ud i indretningen af ​​badeværelser af barokke og moderne stilarter. Sådanne udsøgte elementer bør suppleres med passende gardiner / gardiner.

Sådan installeres skivebjælken med flanger?

Til en sådan installation anvendes metal stang til gardiner i badeværelset. Fordelene ved fastgørelse er pålidelighed, evnen til at modstå betydelige belastninger. Ulemper: Det er nødvendigt at udføre forberedende arbejde, bore væggene.

Til arbejde skal du have en stang, flanger, reflektorer, skruer, dykker, blyant, målebånd, skruetrækker, boremaskine / puncher, konstruktion.

 1. På væggene markerer blyanten de steder, hvor flangerne skal installeres. Desuden er afstanden fra baren til kanten af ​​badet lig med gardinens længde, reduceret med 15-25 cm. Reservehøjden er nødvendig, så gardinet falder ind i badet, og vandstænk falder ikke på gulvet.
 2. Flanger anvendes på mærkerne og markerede borepunkter.
 3. Dowels indsættes i de borede huller. Flangen er fastgjort på væggen ved hjælp af selvdrejende skruer, og en gardinstang er anbragt i badeværelset med monterede reflektorer.
 4. Den anden flange er allerede monteret på væggen med stangen. Hele konstruktionen er fastgjort med en klemskrue.
 5. Reflektorer flyttes fra hinanden til stangens ender og presses mod væggene.

Forud for installationsarbejdet skal det præciseres, hvilket materiale væggene er lavet af. Ved fastgørelsen af ​​en stang til lejevægge anvendes stanseren. Hvis overfladen er dekoreret med porcelæn stentøj, er det tilrådeligt at bruge en diamantboremaskine.

Monteringsstænger med teleskopmekanisme

Modellen indeholder to rør med forskellige diametre og en ejektorfjeder. Enderne er udstyret med anti-skid sæler. Fordele ved designet: Der udføres ikke noget specielt forberedende arbejde, barens længde er let justeret og bare for at afhente barens skygge med rummets farveområde. En alvorlig ulempe - med en tung belastning eller en stærk jerk kan stangen falde.

Nøjagtigt etablere konstruktionen vil hjælpe byggeri niveau og en blyant.

 1. På væggen markerede stangets installationssted. Det skal huskes om gardinens længde, som skal sænkes ned i badet.
 2. Bommen udvider en længde, der udgør afstanden mellem væggene, plus 0,5-1 cm.
 3. Hvis sættet indeholder endelte ringe, sættes de på røret, inden du hænger i gardinet.
 4. Stangen er fastgjort til det ønskede niveau, og den vandrette position reguleres af bygningens niveau.

Denne installationsmulighed er optimal til badeværelser, hvor væggene er flisebelagt, porcelænstentøj eller malet.

Bruserstangen i badeværelset og gardinet er ikke kun beskyttende, men er også et designelement, så designets stil er altid taget i betragtning for at skabe et raffineret interiør. I tilfælde af eventuelle problemer med installationen er det tilrådeligt at henvende sig til fagfolk, der tager hensyn til rummets nuancer og ejernes ønsker.

Gardinstav på badeværelset

Slutningen af ​​projektet vedrørende renovering af badeværelset er kronet af placeringen af ​​alle nødvendige tilbehør til dette - spejle, hylder, møbelskabe og hylder og gardiner til badeværelset. Og hvis hovedelementerne i en stor og grundlæggende forskel i, hvad og hvordan man installerer der, er der problemer med badetæppet - hvilket fastgørelsessystem der skal vælges, hvilken installationsmulighed er bedre, hvilke funktioner og specificitet af stangfastgørelsen gælder for værelset.

Løsning af disse problemer er ret realistisk og uden yderligere anstrengelser og konsultationer, fordi der blandt de tilgængelige muligheder og tilbehørstyper til installation af gardiner ikke kun er kendte modeller, men også muligheder, som kan tilfredsstille de mest krævende behov.

Indholdsfortegnelse

Hovedformålet og designfunktionerne

For at installere gardinestangen i badet bør du først og fremmest vide, at dette design er designet til at holde lysgardinet og beskytte badeværelset fra stænkvand. Dette er dets primære og eneste formål, fordi for eksempel at holde vægten af ​​våde tøj, når du vasker eller bruger baren, da et håndlister ikke er beregnet, vil det simpelthen ikke opretholde en sådan masse. Derfor beregnes det design og materiale, som stangen fremstilles af, kun for denne funktion.

Moderne design af stænger, der anvendes i dekoration, er opdelt i flere typer og klasser, samtidig med at der opretholdes høj funktionalitet. Den vigtigste metode til fastgørelse af gardinstængerne i badeværelset i dag er fastgørelse til væggen, dette er den vigtigste type installation. Samtidig er der andre typer fastgørelsesanordninger, f.eks. Loft eller kombineret fastgørelse på flere punkter, men det er nogle undtagelser fra reglerne, der anvendes til individuelle eksklusive tilfælde.

Materialer anvendt til fremstilling

For en sådan relativt enkel og ikke kræver fremragende styrkeegenskaber, kan elementet konstrueres af materialer, der er traditionelle til dekoration:

 • plast;
 • metal;
 • Metalcoated;
 • Anodiseret metalcoating.

Hvert af de fremlagte materialer i designet har sine positive og negative sider, hvilket påvirker valg og brug af stangen i badeværelset. Metoden til fastgørelse af strukturen afhænger også af materialet, fordi det for nogle materialer er simpelthen umuligt at anvende en afstandsstykke i form af en indre montering.

Anvendelsen af ​​plast som materiale til en stang af et gardin i et badeværelse gør det muligt at slippe af med sådanne ubehagelige øjeblikke som rust, metalkorrosion, mørkningen af ​​overfladen og skrælning af maling og lakbelægning. Sådanne stænger er holdbare og bekvemme for ikke-standardiserede løsninger, for eksempel ved konstruktion af buede stænger til gardiner.

Anvendelsen af ​​ligeformede plaststænger med fikseringselementer lavet af plast, uden metalstrukturer, reducerer omkostningerne ved installation og drift betydeligt, fordi fraværet af metal garanterer manglende korrosion i forbindelseselementerne. Den negative side af plast er dens relative skrøbelighed, især i modeller fremstillet af ukendte producenter, behovet for periodisk tilspænding af tilslutninger og kontrol af fastgørelsesknapper.

Metalstænger til gardinen i badeværelset anvendes i dag oftest, idet det stive design af fastgørelseselementerne og selve metaller muliggør brugen af ​​et sådant element oftere. Metallinjen giver dig mulighed for at give flere muligheder for fastgørelsespunkter og fixeringspunkter. Metalstænger er holdbare og kræver ikke særlig pleje, de fleste har en polymercoating i form af et lag plast eller maling og lak i form af et lag alkyd emalje. Samtidig er metal i et bestemt rum som et badeværelse med høj luftfugtighed uden arbejdsventilation underlagt korrosion, som skal tages i betragtning ved valg af model.

Metal med en polymerbelægningsstang til et gardin ind i badeværelset passer perfekt ind i ethvert interiør, fordi et stort udvalg af farver og farver af plast er meget let at løse problemet med overholdelse af alle komponenter i designet. Plastbelægning af metalstænger beskytter metalet på en forsvarlig måde mod fugt og giver strukturen ekstra stivhed. Plast letter pleje og forlænger brugen af ​​en sådan stang.

Gardin stænger lavet af lette legeringer, såsom aluminium, kan have en dekorativ belægning af metalliseret sprøjtning. Metalkonstruktioner i form af en profil anvendes oftest i udformningen af ​​komplekse profiler - buet, vinklet, rund og oval. Fordelen ved denne version af modellerne er enkelhed og elegance, som kan understrege individualiteten af ​​rumdesignprojektet.

Gardinstavformer

Hovedkriteriet for valget af stangprofilens form er formen på badeværelset skålen. Det lige badeværelse i standardstørrelse monteret på væggen er oftest suppleret med en lige teleskopisk eller endelt stang fastgjort til enderne i modsatte vægge.

Stangets halvcirkelformede form svarer til den vinkelmæssige placering af badeværelset, både lige og halvcirkelformet eller oval profil installeret nær væggen. Halvcirkelformet eller med en bestemt bue af buen, kan designet være af cirkulær, rektangulær profilafsnit. Den rørformede del af en lille gardinstang har en fastgørelsessamling med en boltforbindelse eller ankerforbindelse til væggen. For stænger længere end 2,0 meter anbefales det at have et ekstra støttepunkt med en fastgørelsesenhed.

Til bade med en vinkelplacering er der tilvejebragt en hjørnebjælke til både endelte og sammensatte strukturer. Små bade- eller brusebakker har to fastgørelsespunkter på væggene, men for imponerende mængder anbefales det at vælge indstillingen med den ekstra installation af et stativ eller en loftsstang.

Eksklusive runde, ovale eller rektangulære stænger, der er installeret over badeværelserne, har en central placering i rummet, har et stærkt loft eller gulvmontering. Sådanne søjler er kun fremstillet af metal eller let legering, og muligheden for fastsættelse afhænger af forfatterens designbeslutning.

Faste typer af strukturer, fra en monolitisk sektion af profilen, er nemme at lette installation og brug, for komposit er opmærksomhed og nøjagtighed ved montering påkrævet. Samtidig kan monolitiske stænger af letlegerede profiler påtage sig forskellige former på grund af deres rette bøjning. Det anbefales ikke at udføre en sådan operation alene uden tilstrækkelig erfaring og udstyr, da korrekt formgivning i to planer, uden ekstern hjælp og erfaring, ikke altid fungerer smukt. Det er nemmest at opnå den nødvendige bue med en metal- eller aluminiumsprofil med rund eller oval tværsnit.

Gardinstangsophæng

Installationen af ​​den valgte stangvariant har en række funktioner, både i den teknologiske plan for arbejdet og i udformningen af ​​fastgørelsespunkterne selv.

Den enkleste ud fra installationssynspunktet og let med hensyn til brugen af ​​improviserede værktøjer er den teleskopiske bar. Dette er den mest almindelige type stænger med låseplader i midten. Montering udføres ved at montere plastikpropper i stangens ender og fastgør stangen selv ved samtidig påføring af maksimal indsats på siderne af modstående vægge. Ved installation af en sådan struktur er det nødvendigt at være opmærksom på, hvordan gardinet vil blive suspenderet. Hvis der til dette formål anvendes et stykke ringe, skal de sættes på baren før installation.

Plastfittings, stik, der anvendes i stangen til et gardin af denne type, kan installeres på forhånd ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel eller skrue. Brugen af ​​metalfastgørelser vil kræve mærkning og brug af et slag til at lave et hul i væggen.

Individuelle stænger kan installeres ved hjælp af spacermetoden og ved hjælp af et skrueelement. Inde i stangen forudinstalleret samling med en skruetråd. De bevægelige skruer installeres i plastikpakninger på væggene og med en skruenøgle skrues de af, indtil de giver stangen den nødvendige stivhed. Senere er skruerne dækket med dekorative overlays. Et særligt træk ved en sådan afstandsinstallationsmetode er behovet for at overvåge spændingen, således at overdreven spænding ikke fører til deformation af stangprofilen, især fra plast.

En stang monteret med ankerbolte ud over fastgørelsespunkter på væggene kan have yderligere monteringspunkter til understøtningsstænger. Til vægmontering, og dette er for det meste lige stænger og bue monteret på specielle fastgørelsespunkter på væggene. Placeringen af ​​vægbeklædningen er præ-mærket på væggen, hvorefter der laves et hul til forankringsbolten eller plastikhinden. Selve søjlen i sidste etape er monteret i fastgøreren og fastspændt med skruer.

Ankerbolt

Yderligere støttepunkter i bue-, vinkel- eller bremsemodellerne er normalt fastgjort til loftet, selvom deres installation ikke er udelukket fra støtten placeret på gulvet. Et sådant yderligere element er artikuleret med en barbell ved hjælp af et yderligere klip, der dækker stangen tæt. For badeværelser med gipsplankloftkonstruktion er det vigtigt at beregne installationspositionerne af metalprofiler korrekt inden installationen af ​​loftunderstøtningselementet og for at sikre ledningerne, så ledere ikke kan komme i kontakt med stængernes metaldele.

For konstruktioner, der skal installeres over et fritstående badeværelse, kan loftsversionen af ​​fastgørelsen implementeres enten som en stivfast model eller suspenderet på fleksible elementer, f.eks. På dekorative kæder eller stænger.

Sådan installeres en gardinstang til gardiner

Til kvalitetsinstallationen af ​​den valgte model af gardinestangen i badeværelset anbefales det først at omhyggeligt studere instruktionerne og tage et par minutter til at gøre det. Herefter bestemmer du rækkefølgen og rækkefølgen af ​​arbejdet for at afhente de nødvendige værktøjer og begynde at markere vedhæftningspunkterne.

Installationshøjden afhænger af længden af ​​gardinmodellerne. Standardplaceringen anses for at være den højde, hvor gardinens bund går 15-20 cm under niveauet af toppen af ​​badeværelset. Alle vægmonteringspunkter skal justeres vandret og i samme vandrette plan.

Det anbefales at placere stangen lodret over kanten af ​​karret. Men dette er en klassisk sag, i hvert tilfælde højden, og positionen i forhold til badeværelset er valgt individuelt afhængigt af kundens ønsker.

Ved forankring af installationsmetoden anbefales det at bruge en perforator og en elektrisk boremaskine til at lave huller i væggen, mens det er vigtigt at vide, at perforatoren bruges til at arbejde med beton eller murvæg, men der kræves en elektrisk borer udstyret med en diamantboremaskine til keramisk flise til åbning i en flise.

Det anbefales, at badeskålen lukkes på arbejdstidspunktet med en film eller klud, så det er muligt at beskytte emaljen imellem chipping og forhindre støv i at komme ind i drænhinden. Det anbefales at fylde hullet, inden du fylder en plastik eller en ankerbolt med en lille mængde hygiejnisk silikone. Silikone er også nødvendig, når du monterer monteringen på væggen, fylder rummet mellem metalstrukturen og væggen. En sådan pakning tillader ikke, at fugt trænger dybt ind i væggen og bliver et gunstigt sted for svamp og skimmelsvamp.

Tilspænding af bolte udføres uden større anstrengelse, for at undgå at beskadige delen, supplerer mange producenter metalstænger med plast eller legeringselementer.

I sidste etape sættes der ringe på baren, og selve søjlen er fastgjort med skruer på fastgørelsespunkterne.

Installering af gardinestangen til badeværelset i en halvcirkelformet form med en ekstra loftmontering udføres først i vægkonstruktioner, så når der monteres stangen med en tråd og en vægt, bestemmes stedet, som loftelementet skal fastgøres. Den samlede struktur er fastgjort i vægknobene, og efter montering fastgøres den lodrette bjælke i denne knude.

video

Du kan også se flere videoer på installationen af ​​gardinestænger på badeværelset:

Montager til bomme og projektorer

Universal loftmontering til projektor, tilt +/- 25 °, drej +/- 6 °, drej 360 °, op til 23 kg, sort.

universelle fastgørelsesanordninger til multimedieprojektorer, der er velegnede til SMS-bomme

Silver mount universal til en projektor med en vægt på op til 11,3 kg. Uafhængige justeringer hæld 40 ° vandret 6 ° roter 360 °

Kobling til stænger, hvid

Fastgørelse til en bar til loftet, op til 36 kg, hvid

Fastgørelse til en bar til loftet, kerne.

Loftareal til multimedieprojektor runde 152 mm til CMS stænger, med indbygget kanal til udgang af kabler fra stangen parallelt med loftet. Belast op til 226 kg. Farven er hvid.

Hvid projektor mount universel op til 22 kg

Legeplads runde sort loft sort farve

Montager til bomme og projektorer

Fastgørelser til stænger og projektorer er moderne konstruktive og alsidige produkter, der er monteret på loftet eller væggen og udstyret med specielle tilslutningsmekanismer. Strukturelle egenskaber ved bjerget bestemmer normalt placeringen af ​​selve enheden i bygningen eller udenfor.

Loftmonteringer til stænger og projektorer er i de fleste tilfælde monteret på forhånd - på scenen af ​​indretning eller reparation af værelset og væggen under reparation eller ved færdiggørelsen. Alle sådanne produkter er udstyret med tyverisikring og kan frit monteres på WM vægbeslag, CMS stænger eller gevindstænger. Der er forskellige valgfrie adaptere til komplekse opgaver.

Montage til stænger og projektorer er lavet med den nyeste tekniske udvikling og innovative løsninger. De er lavet sammen med forskellige størrelser af teleskopstænger.

De ubestridelige fordele ved sådanne produkter kan med rette kaldes:

 • Nøjagtig installation af projektoren (tilstedeværelsen af ​​specielle bøsninger og monteringsbolte giver dig mulighed for sikkert at fastgøre projektorens position, samt at fjerne tilbageslag i forbindelserne);
 • elektriske ledninger er placeret i specielle kanaler;
 • der er specielle DVI og VGA stik i midten af ​​baren;
 • kan fastgøres til ujævne overflader (loft eller væg);
 • ingen grund til at kigge efter tyngdepunktet;
 • strukturel pålidelighed;
 • dens høje funktionalitet;
 • holdbarhed;
 • Tilstedeværelsen af ​​drejemekanismer, der sikrer den optimale synsvinkel og er velegnede til installation af de fleste projektorer;
 • nem installation.
Tekniske egenskaber ved montering til stænger og projektorer:
 • lavet af kvalitetsstål;
 • Vinklen på vertikal hældning er 180? С, vandret - 45? С og vandret rotation - 360? ;
 • holdbare bolte anvendes;
 • max belastning er for væg op til 15 kg, til loftet op til 100 kg;
 • projektor dimensioner varierer fra 0 til 50 centimeter diagonalt mellem monteringshuller;
 • en bred vifte af farver og teksturer;
 • størrelse;
 • produktvægt
 • tilgængelighed af et specielt websted.

Sådan fikses tagene til væggen: de grundlæggende regler

Så snart den generelle reparation i boligen er afsluttet, står ejerne over for problemet: hvordan man løser cornice til væggen.

Generelt udfører en sådan detalje flere funktioner - som en indretning og praktisk, samtidig med at det er et uundværligt element i hvert rum.

Installation af tagskinner

At være involveret i denne virksomhed for første gang, anbefaler vi at starte med en rund version.

Single row cornice monteret på væggen

Opgraderede mekanismer er lavet af følgende byggematerialer:

Også skelne sådanne sorter:

 • Enkelt række er påkrævet for portiere eller tyll i en kopi.
 • Dvukhryadny - til tyll i en kopi.
 • Tre træk er nødvendige til gardiner, tyl og lambrequins.

Det er svært at installere flere rækker cornices, men de giver dig mulighed for at lave fantastiske design af gardiner.

Hvordan fikses tagene til væggen? Et vigtigt aspekt er holdbarhed og lang drift. Alle ved, at med kompositionernes større kompleksitet vil vægten stige, hvilket vil gøre delen stærkere. For at undgå brud på mekanismen såvel som sikkerhed anbefaler vi at opgive brugen af ​​massive strukturer.

Når du vælger tunge gardiner, er det nødvendigt at tilføje harpiks (epoxy) til hullet, der er lavet til skruer. For et kvalitetsbeslag har du brug for følgende værktøjer:

 • Blyanter og puncher.
 • Skruer og målebånd samt niveau.
 • Stige og dowel.
 • Vær ikke overflødig for en skruetrækker.

Først skal du kontrollere, om konstruktionen ikke forstyrrer åbningen af ​​vinduet. For at gardiner ikke rører vindueskarmet, bør du købe beslag, som er længere end kanten. Opvarmningsrørets placering spiller også en vigtig rolle, nemlig dens diameter.

Marker de områder, hvor beslagene skal monteres, med en målebånd og en skruetrækker. De skal være i samme afstand. Når du installerer mekanismen for hele længden af ​​væggen, gælder denne regel ikke.

Detaljer for strukturer af træ og plast bør fastgøres med en enkelt skrue og dowel, og sammensætningen af ​​stål er fastgjort med tre stykker af hver hardware. Monter dowel på det forberedte sted på forhånd. Den første beslag er fastgjort med skruer.

Inden fiksering af det næste element er det nødvendigt at dobbelte kontrol af afstandenes korrektitet. Ringene sættes på baren, og så er de monteret på en sådan måde, at der er en ringlet i enderne.

Herefter skal du kontrollere styrken af ​​forbindelsesstangen til hardwaren. I enderne af stangen skal lægges på blekere, som fuldender udseendet og fikser ringene.

Funktioner af installation, typer

Hvordan fikses tagene til væggen af ​​gipsplader? Installationen af ​​denne metode adskiller sig fra det generelle eneste ene element. For at sikre, at cornice er pålidelig, er det nødvendigt at købe dowels, der er designet til gipsplader overflader. De hedder sommerfugl eller dowel-molly. Styrken af ​​installationen bidrager til fladning af flyet. Men selv denne monteret tåler ikke mere end fem kg til loftmontering og otte kg til vægmontering.

Fastgør en to-rækken cornice

Hvordan fikser tagene til væggen af ​​skumblokke? Her er det mere behageligt at gøre gennem træet, så du kan spare. Fastgørelsen holder fast, når konstruktionen fastgøres helt, men uden at skruen skrues.

Jernkonstruktion er monteret både på loftet og på væggen. Sammensætningen er ret fleksibel, så du kan montere den selv i usædvanlige åbninger. For eksempel er det bay. Sættet af en sådan mekanisme består af:

 • Skruer og begrænsere (lad ikke ringene glide af).
 • Kroge og ruller.
 • Diverse.

Nye muligheder har en enhed til overlappende skydere, som gør det muligt at lukke gardinerne overlappende. Denne sammensætning er ikke stor, så den passer harmonisk ind i ethvert interiør. Husk dog, at de passer til lysgardiner.

Monteret på toppen, sjældent til vægprofildesignet. Markedet tilvejebragte mekanismer i forskellige farver, hvilket gør det usynligt. Hvis gardinerne er lange, er det tilrådeligt at vælge en enhed sammen med et mekanisk drev. I visse kompositioner kan du se Teflon, som er placeret på de indre dele, dette medvirker til hurtig glidning af ringene.

Metal væg cornice

Monteret sådanne tagskinner samt jernbane ækvivalent. Ringe eller stickies er fastgjort til bunden for at fastgøre gardinerne. Magneter er en opgraderet monteringsmetode, men den er velegnet til et vægtløst materiale. Velcro hængsler vil også hjælpe med at montere gardiner ubemærket.

Med en sådan sort på markedet, skal du vælge et design, der matcher gardinens tæthed, såvel som designet af rummet.

Gardinstang VIVA Fastgørelse til væggen - på video:

Bemærket en fejl? Vælg det og tryk på Ctrl + Enter for at fortælle os.

Bar til gardiner i badeværelset: Funktionerne til valg og installation

Badekarridder er et praktisk og stilfuldt tilbehør, der giver dig mulighed for at opdele rummet i flere funktionelle områder, samt pålideligt beskytte gulvet mod vandstænk. Tidligere blev en streng brugt til at hænge gardinet, men denne udgave af fastgørelsen, som ikke kan kaldes pålidelig og æstetisk, er nu blevet fuldstændig erstattet af en gardinstang.

Valget af materialefremstilling

Gardinstangen er mere pålidelig og holdbar end strengholderen, som er lavet af forskellige materialer:

 • Plaststang. De er de nemmeste og mest overkommelige. Gardinens bevægelse på plastikstangen er næsten lydløs, men dette tilbehør har betydelige ulemper: det materiale, der hurtigt giver i at bære, er kortvarigt og ændrer farve over tid.
 • Metal barer. Tilhører en højere priskategori. Krydsene, der er lavet af rustfrit kromstål og aluminium, kendetegnes ved højere styrke, modstandsdygtighed mod korrosion, fugtighed, ekstreme temperaturer og også et mere præsentabelt udseende.
 • De kombinerede stænger lavet af metal med emaljeret eller plastikbelægning. Dette er den bedste løsning, der kombinerer pålideligheden af ​​et metalprodukt og praktisk anvendelighed af plastik.
 • Trækstangen. På trods af at træstænger er imprægneret med en fugtbestandig sammensætning, er dette møbel eksklusivt og bruges i design, hvor skønhed har tendens til at sejre over funktionaliteten.

Uanset produktets materiale skal gardinstangen til gardiner have regelmæssig vedligeholdelse. Hvis du jævnligt tørrer designet fra fugt og overvåger udseendet af korrosion, tjener dette indvendige emne dig i lang tid og med værdighed.

Formvalg

For at udføre sine funktioner godt bør gardinstangen ideelt set følge badeværelseslinjerne. Formen af ​​cornices er opdelt i standard lige og vinkel strukturer og særlige ikke-standard, lavet til ordre.

Standard - lige

Standard lige bar er fast længde eller teleskopisk. Det er ukompliceret, universal i fastgørelse og derfor et populært design, hvilende i begge ender imod væggene uden hjørner og bøjninger.

Vinkel eller bue tværstang

Hjørne eller bue tværstang - dette er den optimale ændring for brusekabiner eller paller placeret nær væggen. Den bue tværstang har en vis afrundingsradius og ligner en halvcirkel i form.

Hjørnestangen kan bestå af en eller flere hjørner.

De mest almindelige er:

 • L-formet model med en rigtig vinkel;
 • mere kompleks U-formet bar, der anvendes i tilfælde hvor badet støder op til en væg.

Særlig ikke-standard

Særlig ikke standard stang er som regel lavet til ordre under badets individuelle form og kan have en række linjer: bølget, buet, asymmetrisk, i form af et trapezium eller hexahedron og består også af flere dele og niveauer.

Fantasien fra designere og arkitekter har ingen grænser og giver dig mulighed for at bruge atypiske materialer som træ eller glas til at skabe sådanne stænger.

Det er nødvendigt at vælge armaturet til gardinet på baggrund af stil og design af tilbehør og VVS samt den overordnede stil på badeværelset.

Designklassificering

Blandt de mange indvendige emner til at sørge for komfort i badeværelset kan du finde mange modeller af holdere til gardiner, som er forskellige fra hinanden i materiale, form, stil og farveskema.

Overvej, hvilken tværstang der passer optimalt til dit interiørs design og funktionalitet:

 • Til klassisk er der monteret en lige eller buet bar med en lille bøjning, der er fastgjort til vægbadene.
 • Hjørne og krøllede bade samt bakker draperet ved hjælp af vinklede hjørner G og U-formede.
 • I rummelige værelser, hvor badeområdet ofte arrangeres i midten, er badet lukket med en lukket (rund, rektangulær, buet) stang.

Når du vælger en gardinstang til gardinet, er det også nødvendigt at regne med den tilladte belastning: så plaststangen vil være harmonisk med et let vinylgardin og metalet - med et massivt stofgardin.

Ringe til gardiner i badeværelset

Ringe til gardiner i badeværelset er valgt afhængigt af tværstangens materiale. Metalringe er stærkere end plastikringe, men når de kører på taggen, kan de gå tætte, hvilket fører til for tidlig slitage på bjerget og høj lydstyrke. Ringe af plast bevæger sig roligere, men de er meget hurtigere end metal mister deres udseende. Det mest praktiske materiale til fremstilling af ringe til stangspecialisterne er metal med en polymercoating. Det kombinerer pålideligheden af ​​metalholdere og lydløse plastik.

Hvad bedre at rette gardinstangen

Holderen til et gardin kan fastgøres uafhængigt, men inden installationen er det værd at omhyggeligt bestemme fastgørelsesstedet. Følgende installationsindstillinger er tilgængelige:

 • Vægmontering.
 • Installation til loftet.

Til hjørne stænger i bøjningsområdet anbefales det at fastgøre en fastgørelse til loftoverfladen, da støtten af ​​den buede stang til de to modstående vægge ikke vil være tilstrækkelig. Desuden er det ikke muligt at montere fastgørelseselementerne på loftoverfladen, hvis der er installeret strakte lofter i badeværelset.

For at maksimere beskyttelsen af ​​badeværelsesoverfladen fra stænk og fugt, er det vigtigt at hænge barbell'en, så gardinerne dækker ca. 15 cm. Læg ikke baren tæt på loftoverfladen - det er nødvendigt at trække sig tilbage fra det mindst 10-15 cm.

Teleskopbominstallation

Den teleskopiske bar er en slags cornice bestående af to rør af større og mindre diameter indsat i hinanden, anbefales til brug for letvægts gardiner lavet af polyethylen og vinyl. Fordelen ved teleskopstangen er, at den ikke har dimensioner, da størrelsen varierer på grund af det samlede design.

Teleskopstangen er let monteret og demonteret, og det er også umuligt at ødelægge væggen.

Installation af en teleskopstang kræver ikke borevægge og består kun af tre trin:

 • Valg af den nødvendige højde er tilstrækkelig til, at gardinet kan "falde" bag badfladen med 15 cm;
 • Udvælgelse af den ønskede længde;
 • Fastgørelse og fastgørelse af tagene.

For at fastgøre teleskopstangen er det nok at skubbe stangen fra hinanden en længde, der er 1-2 cm længere end afstanden mellem væggene, og ved hjælp af en trinladder indsættes en cornice mellem vægfladerne. På grund af arbejdet i den indre forår vil stangen fungere som en stiver. Denne type vedhæftning kan næppe betegnes som pålidelig, da der med en stærk fysisk effekt kan tværstangen let bevæge sig eller falde og ikke anbefales til montering i badeværelser, der anvendes af børn.

Montering med fastgørelsesanordninger

Montering af en gardinstang med væg- eller loftmontering er meget vanskeligere. For at gøre dette skal du have værktøjer som en boremaskine, en hammerboremaskine eller en konkret boremaskine, en fliseboremaskine, en Phillips skruetrækker og en blyant.

Sekvensen af ​​fastgørelsesstang til væggen er som følger:

 • Fastgør gardinestangen til kanten af ​​badet og markér kontaktpunkterne med vægfladerne;
 • Brug et niveau, løft disse punkter 150-160 cm op i betragtning af gardinens længde. Hvis monteringsområdet på tværstangen falder sammen med flisens søm, skal du flytte det til en vis afstand til siden for at undgå fuldstændig skade på flisen.
 • Få de ender, der følger med holderen, og juster dem med væggen, marker de punkter, hvor det er nødvendigt at bore huller.
 • Lav huller med den ønskede diameter med en dybde på ca. 40 mm, og brug en hammer. Kør forsigtigt dowels ind i dem for at efterlade en ledig del af dem ca. 1 mm lang. Ved montering af tværstangen i gipspladens vægge anvendes der specielle dowels, der almindeligvis kaldes "sommerfugle".
 • Juster fastgørelserne med væggen og fastgør dem med skruer;
 • Skru fast klemskruen, sæt de dekorative hætter på plads og indsæt tværstangen i endeelementerne.

Hvis du skal installere stangen til flisen af ​​glas eller porcelæn, skal du bruge en diamantboremaskine.