Hvordan fastgør eurolining?

Foring er et miljøvenligt og alsidigt efterbehandling materiale, som ofte bruges til at afslutte forskellige værelser i landhuse, herunder saunaer og bade. Det er værd at bemærke, at Euro-beklædning kun adskiller sig fra konventionel beklædning, da den er fremstillet i henhold til den europæiske standard, hvilket gør den mere holdbar og fugtfast. Når du planlægger brugen af ​​dette færdiggørelsesmateriale, skal du først og fremmest finde ud af, hvordan du reparerer eurolining.

Euro foring - høj kvalitet, naturmateriale til udsmykning af huse udenfor og indeni.

Foring adskiller det attraktive udseende, der kan give et højdepunkt til det planlagte interiør, giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet, hvis det er monteret i et lille rum og er i stand til at skjule alle uregelmæssigheder i væggene og hjørnerne. På trods af at dette modstående materiale har mange fordele, men for at resultatet skal kunne glæde øjet i mange år, er det nødvendigt at være opmærksom på finesserne ved fastgørelse af eurolining.

Den forberedende fase af installationen af ​​eurolining

Til installation af vægpanelet skal der være kasse.

Det er muligt kun at fastgøre eurolining til loft eller vægge, hvis de er glatte, ellers er det nødvendigt at lave en batten. Den forberedende fase er ret kompliceret, men det er meget vigtigt at gøre alt rigtigt for at lette installationen af ​​det modstående materiale. Det er værd at bemærke straks, at det er meget lettere at montere eurolining til loftet på en præfabrikeret træramme. Før du påbegynder arbejdet, bør du forberede alle nødvendige værktøjer og materialer til både forberedelsesfasen og til fastgørelse af selve Euro-jernbanevognen.

 1. Lejeskinner - 20x45 mm.
 2. Alkoholniveau.
 3. Jigsaw.
 4. Dyvler.
 5. Skruer til træ.
 6. Skruetrækker.
 7. Lining.
 8. Klyaymery

Typer af monteringsforing

Før starten af ​​dannelsen af ​​batten, er det først værd at overveje, hvordan præcis eurolining vil blive installeret. Der er 4 retninger til fastgørelse af vægpanel: vandret, lodret, kombineret og diagonalt. Dette er et meget vigtigt punkt, da retningen af ​​dannelsen af ​​batten afhænger af den. Derudover er det værd at overveje, at når du fastgør dette materiale vinkelret på sollyset, der falder ned fra vinduet, vil linjerne på gulvet visuelt reducere rummet, og hvis du fastgør vægpladen langs rummet, vil du opleve virkningen af ​​den visuelle stigning.

Til kasser skal der tages træplader, som har gennemgået kunstig tørring. Først og fremmest er det nødvendigt at notere stederne for fastgørelse af træplader til væggene og køre i dowels. Ved hjælp af specielle skruer kan du også begynde at montere skinnerne på væggen. Fastgørelsen af ​​fastgørelsen skal konstant kontrolleres ved hjælp af et åndniveau. Afstanden fra den ene skinne til den anden skal ligge i området fra 40 til 80 cm. Det skal huskes, at ved horisontal montering af euro-skinnen er kassen fastgjort med strimler i retning fra gulv til loft. Ved lodret montering af eurolining monteres drejebænken vandret fra den ene ende af væggen til den anden. Den sidste kasse er dannet på loftet.

Montering af eurolining ved hjælp af klemmer

Montering af eurolining kan udføres ved hjælp af klemmer.

På trods af at mange håndværkere "opfandt" måder at fastgøre eurolining med skruer og lige søm, er sådanne metoder dog ikke de bedste løsninger på dette problem. Faktum er, at eurolining er lavet af massivt træ, så når du bruger skruer og negle til fastgørelsen, er risikoen for defekter og chipping på den for høj. Ved denne vedhæftningsmetode forbliver mærket i de fleste tilfælde, hvilket betydeligt ødelægger udseendet af hele belægningen. Den bedste løsning med hensyn til montering af eurolining både på væggene og i loftet er at bruge klemmer, specielle klemmer til at lure bordet.

For hver enkelt type eurolining er der forskellige typer klyaymerov, så det er bedst at købe dem straks, når du køber eurolining, for ikke at komme ind i et rod med pladens tykkelse.

Det er ret nemt at foretage montage af foring ved hjælp af kleimer, og samtidig er fastgørelser ikke synlige udefra.

Før du fastgør eurolining til loft og vægge, er det nødvendigt at fjerne fabriksemballagen helt fra pladerne og lade dem stå i 24-72 timer, så den er mættet med fugt fra luften og akklimatiseret i forhold til mikroklimaet i det rum, hvor installationen skal finde sted.

Afsluttende ordning clapboard loft og vægge.

Fastgørelse eurolining bedre at starte fra loftet. Der skal lægges særlig vægt på at fastgøre det første bræt ved hjælp af klemmer, der fastspænder den nedre del af sporet. For pålidelighed er det bedst at bruge mindst 4 klip. Kleimery fastgør brættet, fastgjort til kassen med skruer. Næste bord er indsat i den allerede fastlagte rille med siden med en særlig spids, mens klemmerne sættes på den nederste del af rillen på 2. plade. For at tårnet på 2. bord kan passe tæt ind i sporet af den første, kan du let hamre det ved hjælp af en træhammer. Hele loftet er beklædt på en lignende måde, hvorefter du kan gå videre til væggene.

Vægbeklædning med eurolining udføres med samme teknologi. I nogle tilfælde skal det sidste bord skæres for at lukke hjørnerne eller maksimalt passe det til loftet. Steder i forbindelse med loftet og væggene kan dækkes med dekorative sokkler.

Sådan repareres clapboard - 3 muligheder for arbejde

Når man overvejer, hvordan man monterer vægpanelet, anbefaler de fleste anmeldelser kun en mulighed. Vi analyserer så mange som 3 måder, du skal vælge den der bedst passer til dine forhold og sikrer maksimal pålidelighed. Efter at have læst denne anmeldelse, vil du forstå alle nuancer og nemt gøre arbejdet alene.

Hvis alt er gjort korrekt, så er fastgøreren ikke synlig

Monteringsmetoder

Vi vil analysere, hvordan man korrekt fastgør panelet på en træramme på forskellige måder. Hver af dem har sine fordele og ulemper, så læs omhyggeligt alle nedenstående oplysninger.

Mulighed 1 - brug færdige negle

Denne armatur til foring er traditionel og har været brugt i flere årtier, for arbejde har vi brug for specielle pinde med reduceret hætte. Længden skal være sådan, at 2/3 af neglene er inkluderet i baren, de mest anvendte produkter er fra 30 til 40 mm lange. Prisen på 100 gram er 40-50 rubler, så det er også den billigste måde at fastgøre.

Finishing negle - den mest budgetmæssige løsning

Vi vil forstå, hvordan vægpanelet er løst i dette tilfælde:

 • Den første monteringsmulighed er at montere den i en rille, det vil sige i en forsænkning på den ene side, i hvilket tilfælde neglen er hamret i en vinkel på 45 grader og lukket med følgende element. Nedenfor er et diagram over denne teknologi;
Her er bjerget i rillen

 • Det er muligt at fiksere elementerne gennem spidsen, nedenstående er vist, hvordan man korrekt fastgør vægpanelet med negle i dette tilfælde. Her er sømmen også lukket af følgende element, hvilket giver et perfekt udseende til finishen;
Denne metode er endnu enklere, men den er velegnet til materialer med en bred spids.

 • Ved at vælge den mulighed, du vil bruge, kan du begynde at arbejde. Inden vægpanelet fastgøres til væggen, er det nødvendigt at skære elementer af den krævede længde, således at huller på få mm forbliver for at kompensere for deformationer med temperaturfald
 • På den ene side er det første element i hjørnet fastgjort gennem toppen, men vinklen er stadig lukket med en sokkel eller et andet dekorativt element. Fra den anden side er et søm hamret i spidsen eller sporet. Dette gøres meget omhyggeligt for ikke at splitte materialet og ikke beskadige det. På denne måde kan du hurtigt og sikkert dekorere vægge og lofter.
Husk, at når de er fastgjort i rillen, er studsene vinklede

Tip! Negle med en tykkelse på mere end 1,4 mm bør ikke anvendes, da de deler materialet meget oftere.

Mulighed 2 - brug klyaymerov

Det er umuligt at adskille spørgsmålet om, hvordan man fastgør træbeklædning, og ikke mindst klyaymeriet, såkaldte specialbeslag, som sættes på spidsen af ​​elementerne og fastgøres med studs. For clapboard, brug option nummer 4, og til blokhus og efterligning af træ - nummer 5. Produkterne sælges i pakninger på 100 stk. Og koster ca. 50 rubler pr. Pak, der er inkluderet fedter.

Billedet viser tydeligt hvordan monteringen er lavet ved hjælp af klemmer.

Instruktioner til at lave dine egne hænder omfatter følgende trin:

 • For det første beregnes antallet af fastgørelseselementer, de er placeret på hver kant af rammen, du skal multiplicere antallet af kanter af strukturen ved antallet af paneler på vægpanelet;
 • Arrangementet af klemmer med et lodret arrangement af elementer betyder ikke noget, og hvis finishen er vandret, skal de være under;
Det er vigtigt at placere fastgørelserne korrekt.

 • Arbejdsprocessen er meget enkel: vægpanelet er sat på plads, det passer godt med det foregående element, hvorefter klemmerne sættes og fastgøres med små pinde. For at gøre det lettere at score, brug en spacer.

Tip! Hvis du vil give højere fastgørelsesstyrke, så kan du i stedet for pinde bruge selvlukkende skruer til fastgørelse af klemmer, den bedste mulighed er 3x20 mm.

Klyimery kan skrues og skrues

Mulighed 3 - brug af skruer

Hvis du tænker på, hvordan du monterer vægpanelet så sikkert som muligt, er det selvklæbende skruer bedst egnet. Deres brug er forbundet med nogle vanskeligheder, men fikseringens styrke vil være maksimal, og hvis det er nødvendigt, kan finishen demonteres uden at skade, hvilket også er vigtigt.

Til arbejde kommer armaturet med en lille tykkelse ud

Arbejdsstrømmen ser i dette tilfælde ud:

 • I vægpanelets rilleforbindelse bore en 3 mm tykk bore huller i en 45 graders vinkel;
 • Elementet er fastgjort til kassen, tæt forbundet, hvorefter en skrue skrues ind i den. Arbejdet skal udføres meget omhyggeligt: ​​Hætten skal begraves i materialet for ikke at forstyrre dockingen, men samtidig bør du ikke trykke for hårdt, så træet ikke knækker.
I dette tilfælde er nøjagtigheden vigtig.

Ofte stilles spørgsmålet om, hvad der skal løses i PVC-foringen, i dette tilfælde vil alle ovennævnte muligheder gøre. Derudover kan du bruge en enklere løsning - en konstruktion hæftemaskine, den passer perfekt til plastik.

Før du lægger PVC vægpanel op, skal du lægge en hæftemaskine og hæfteklammer op

konklusion

Vi har analyseret alle mulighederne for arbejdet, jo bedre er det at fastgøre vægpanelet, beslutter du, fordi forskellige måder er forskellige i forskellige situationer. For bedre at forstå emnet, se videoen, det viser nogle vigtige punkter klart, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne.

Montering og forlygte clapboard

Hvis det er nødvendigt, loftplade i et træhus, er det bedst at bruge clapboard. Dette materiale har ikke blot fremragende tekniske egenskaber, men kan også understrege dets unikke design. Du kan lave et loftbeklædning med dine egne hænder.

Valg af materiale

For at rette installationen af ​​loftet på vægpanelet er det nødvendigt at gøre sig bekendt med egenskaberne ved dets design. Rammen er fastgjort i loftet. Til dette formål kan en metalprofil eller træ anvendes. Montering af rammen er lavet ikke kun omkring omkredsen, men også inden for loftet af loftet.

Hvis du planlægger at lave loftet på vægpanelet, hvoraf et foto vil blive præsenteret nedenfor, med en træprofil, så skal du bruge stænger til at samle rammen. Deres størrelse skal være 4x4 centimeter. For at udsætte rammen på flyet så glat som muligt, er det nødvendigt at bruge trækile. Til dette formål kan plastikkile også anvendes. Korrekt fastgørelse af suspensioner til bunden af ​​loftet kan kun foretages ved hjælp af ankre, der skal købes på forhånd. For at montere stængerne i beslagene skal der anvendes skruer.

Hvis du vælger at bruge en metalprofil, skal du foretage et valg:

 • metalprofil, hvis produktionsmateriale er galvaniseret stål. Kanterne på denne profil skal nødvendigvis rulles, hvilket vil give et højt niveau af stivhed til rammen;
 • suspensioner for profilen;
 • ankre og skruer til metal;
 • forbindelseselementer.

Valget af foring er også et helt afgørende øjeblik. Som et råmateriale til fremstilling af dette efterbehandling materiale kan anvendes:

Lofter lavet af klapplader i et træhus, hvis billeder kan ses i denne artikel, vil se godt ud. Under udvælgelsen af ​​dette materiale er det nødvendigt at tage højde for rummets egenskaber.

Montering af loftet fra vægpanelet udføres ved hjælp af en perforator, en skruetrækker, målebånd, niveau, metal saks, en hammer og en sav til træ. Derfor er alle disse værktøjer nødt til at blive forberedt på forhånd.

Forberedende arbejde

For at væggen på loftet skal kunne ses, skal billedet i det indre ses her, monteres af højeste kvalitet, det er nødvendigt at udføre det forberedende arbejde korrekt. Klædningsplanken kan helt blokere loftet, men før det er nødvendigt at fjerne den gamle finish helt fra loftet. Ellers vil den drysses over tid, hvilket vil påvirke kvaliteten af ​​installationsarbejdet negativt.

Hvis der er revner eller andre problemområder i loftet, skal de fjernes uden fejl. Ofte anvendes i dette tilfælde plasteringsmetoden. For at dræbe den skadelige mikroflora og udelukke muligheden for at sprede sig til panelet i fremtiden, er det nødvendigt at udføre behandlingen af ​​loftsbeklædningen. Til dette formål er den mest almindeligt anvendte antifungal sammensætning.

Processen med isolering af et loftbelægning sker simpelthen ved hjælp af special mineraluld. I så fald kan isoleringen bruges i rum med høj luftfugtighed, så under indflydelse af fugt, det kan sænke. Derfor er det fastgjort, hvor der anvendes polypropylentråd. Garnet er fastgjort til træpladerne ved hjælp af en konstruktionsstifter.

På toppen af ​​isoleringen kan der laves dampspærre lag. Dens installation udføres med en grov side til isolationslaget. Loftet på vægpanelet i lejligheden, hvis billede kan ses på vores hjemmeside, vil have et attraktivt udseende i temmelig lang tid, hvis det forberedende arbejde er udført korrekt.

Det er nødvendigt at gå videre til installationen af ​​rammen først efter fuldstændig forberedelse af loftdækket.

Egenskaber af monteringsramme

Før opklæbning af loftklappladen, montering af en speciel ramme. I så fald er loftet monteret uden en batten, så vil alle uregelmæssigheder være synlige for det blotte øje.

Montering af metalrammen er:

 • måling af højden af ​​rummet i hvert hjørne og detektering af det laveste punkt i loftet. Det er nødvendigt at trække sig tilbage 5-10 centimeter. Denne indikator er loftniveauet
 • installation af udgangsmetallprofilen omkring væggenes omkreds. Profilen er fastgjort med dowels;
 • Monteringsprofilhængeren udføres til selve loftet. Næste er bøjning ned de faste suspensioner.
 • Fastgørelse af lathingens hovedprofiler til startprofilen og suspensionerne.
 • kontrollere niveauet af arrangementet af alle elementer af rammen og dens resterende fastgørelse.

Sådanne rammer anvendes i vid udstrækning i værelser med et højt fugtindhold, da de er modstandsdygtige over for dens virkninger og deformation.

Mere egnet til at dække loftet er en ramme af træ. I tilfælde af at dine planer ikke omfatter at sænke loftet, kan fastgørelsen af ​​stængerne foretages direkte til den.

I første omgang er det nødvendigt at fastgøre beslagene til loftet, som stænger vil blive plantet i fremtiden. For at stængerne skal holde så tæt som muligt, er det nødvendigt at bruge en byggepistol.

hovednavn

Den sidste fase af installationen af ​​et hæftet loft er installationen af ​​foring. Metoden til montering af dette loftdæksel er direkte afhængig af dets egenskaber. Til montering af tyndt træforing eller beklædning af plast skal du bruge klemmer. Disse er tynde hæfteklammer, der sættes på i en fordybning. Med deres hjælp er foringen lavet til kassen. Disse anordninger er ikke i stand til at beskadige overfladematerialet, hvilket har en gavnlig effekt på hudens udseende.

I så fald skal vægpanelet være tungt, så det skal monteres på en åben måde. Til dette formål anvendes negle, som har små hætter i diameter, men dette kan påvirke loftets udseende negativt. Negle kan også hamres ind i fodsporene, hvis der er en forskydning af profilen.

Monter loftet på vægpanelet, foto i interiøret nedenfor, du kan nemt gøre det selv. I første omgang skal du trimme vægpanelet til loftets størrelse. Det anbringes på et af hjørnerne af loftet. I dette tilfælde skal rammestyrene være vinkelret på vægpanelet. Placering af panelet udføres på en sådan måde, at dens spids vender til hjørnet.

Oprindeligt lavet tilpasning foring. Til dette formål anvendes byggeniveauet. Fastgørelse af panelet på rammen kan foretages på en af ​​de valgte metoder. Dernæst skal du tage den næste liner og indsætte den i sporet, som du allerede har rettet. Næste er indretningen af ​​vægpanelet og fastgør den på nøjagtig samme måde som den første strimmel blev monteret. Ved hjælp af denne ordning er det nødvendigt at dække hele loftet.

Det sidste stadium af klapplankens loftbeklædning er installationen af ​​loftsplinten. Dens fastgørelse er lavet på samme måde som fastgørelsen af ​​vægpanelet.

Du kan nemt montere loftet fra vægpanelet med dine egne hænder. Det er nødvendigt at udføre alt arbejdet i streng rækkefølge og så præcist som muligt. video

Måder at fastgøre loftbeklædning

Spektakulær og glat loftsbelægning er ikke altid let at opnå ved at male eller indsætte. Malingen kan gå ujævnt, tapetet skal ofte foldes bagved. I dette tilfælde skjuler ikke en af ​​de præsenterede overfladebehandlinger de uregelmæssigheder, der findes på loftet. For at undgå alvorlige reparationer, der indebærer rengøring af overfladen ned til loftfliserne, og ikke at fordømme dig selv for at blande cementmørtel, plastering, priming, kitt til at justere loftet, er det nok at montere vægpanelet i loftet. På denne måde får du en flad overflade, som ikke kræver yderligere efterbehandling.

Rammontering

Inden du installerer vægpanelet på loftet, skal du installere rammen. Med hjælp er det let at jævnere overflader af overflader. Ellers vil installationen af ​​dekorative plader blive en ubrugelig øvelse, fordi det er umuligt at fastholde klappladen korrekt på det ujævne rammeløse loft.

OBS: Før du monterer rammen, skal du bestemme, hvilken vej vægpanelets placering skal udføres på loftet. Husk at træblokke eller UD-profiler skal være vinkelret på linerne.

Først skal du bestemme det laveste punkt på loftfladen, hvorfra det måles 5-10 cm nede og lægge det første mærke. Det skal overføres til andre vægge ved hjælp af vand eller laser niveau. Når du har lavet markeringen, kan du fortsætte til installationen af ​​rammen.

Interessant: Sommetider i stedet for det niveau, de bruger et tyndt gummibånd, hvis overflade er dækket af et farvestof, for eksempel blåt.

Træbyggeri

Afstanden mellem stængerne i en træramme skal nå 40-60 cm for PVC-foring og fra 60 til 100 cm til montering af træbeklædning. På en afstand af 10 cm fra væggen fra modsatte sider fastgøres de første stænger langs den nederste kant, som du kan strække linjen. Takket være netop trukket linjer på væggen, korrekt justerede første lameller og fiskelinje, er efterfølgende stænger let installeret. De er fastgjort til loftet med ankre eller slagskruer. Hvis der på grund af store overflade uregelmæssigheder dannes huller mellem tømmer og loft, træskåle er placeret i dem.

Forsigtig: brug kun flade og faste planker fremstillet af tørt træ.

Efter installation af alle stængerne er det nødvendigt at styrke rammen. For at gøre dette skal jumpers installeres mellem hovedstrimlerne, som er monteret midt i loftet. Især en sådan forstærkning er nødvendig på de steder, hvor armaturerne er installeret, hvor der vil blive lagt en større belastning på rammen.

Husk: Før du installerer brædder og træpaneler, skal de behandles med brandhæmmende, antiseptisk middel, som beskytter strukturen mod skadedyr, gør den brandsikker og forhindrer rottning.

Interessant: Trærammen bruges oftest til opklædning af loftet med naturligt træ.

Metalramme

For at installere vægpanelet bygger mange metalrammer. For det første skal du omslutte en UD-profil omkring væggenes omkreds med fokus på den drevne linje. Til fastgørelse af profilen ved hjælp af dykker med slagskruer. Derefter er de ekstreme cd-profiler fastgjort, når de trækker sig tilbage fra væggene med 15 cm. De, såvel som træstænger, skal være placeret vinkelret på vægpanelets retning. Længden af ​​CD-profilen med en frekvens på 40-60 cm sæt U-formede fastgørelsesdele. Resten af ​​de strukturelle elementer er fastgjort i samme afstand som træstængerne langs et reb strækket fra en ekstrem profil til en anden. Jumpers bruges til at styrke rammen, monteres ved hjælp af specielle kryds, krabber.

OBS! Før du monterer vægpanelet i loftet, skal du lægge ledningerne til belysning, forlader ledningerne på ledningen eller sløjfen, som strækker sig ud gennem hullerne i lamellerne.

Metalrammen er ikke deformeret af fugt, så det er vigtigt at installere det på badeværelset.

Installationsmaterialer

Hvis du stoppede ved installation af et træloft, skal du bruge:

 1. Stænger 40x40 - at samle den grundlæggende struktur.
 2. Wedges - vil hjælpe med at udsætte rammen på flyet.
 3. Beslag eller suspensioner.
 4. Ankre til montering af suspensioner til loftet.
 5. Selvdrejende skruer til sammenføjning af stænger med beslag.

Materiale til montering af metalrammen:

 1. Profiler (UD og CD) - til dannelse af omkredsen og grundlaget for strukturen.
 2. "Krabber" og U-formet fastgørelse.
 3. Skruer og saks til metal.

Loftsbeklædning

Det er nødvendigt at tænke ikke kun om rammen, men også foring. Det kan være lavet af polyvinylchlorid, massivt træ, MDF. Du bør også tænke på farven på de paneler, som visuelt kan udvide eller indsnævre loftet, vælg foringsbelægningen (matte, blank). Også paneler med en fremtrædende søm og sømløse dem adskiller sig (sidstnævnte ser bedre ud, men koster mere). Profiler kan også deles med omfang. En anden "amerikansk" skiller sig ud, som efterligner overlapning, eurolining (den har en dyb rille og en glat forside), et blokhus - et skovt bord lavet i form af en afrundet tømmer mv.

De mest populære paneler er træ. De er installeret i stuen (normalt brugt foring af alder, aske eller eg), på altanen, verandaen (fyrretræ) og endda i badet (lindepaneler). Til køkkenet og badeværelset er PVC-paneler ideelle, fordi de ikke er bange for fugt og er lette at rengøre mod forurening. Men hvad skal ikke installeres på loftet i våde områder, så dette panel af MDF. Udover det faktum, at panelet fra MDF er bange for fugt, er det stadig meget tungt, så mange anser det for ikke at være det bedste materiale til at dække loftsflader.

Plating materialer

For polstring kan det være nødvendigt at:

 • foring (PVC, MDF, træ);
 • perforator, øvelser, skruetrækker, hacksav eller sav på træ, bulgarsk;
 • et målebånd, mærke blyant, niveau, konstruktion ledning eller fiskeri linje;
 • hammer, hæftemaskine, slag, etc.

Monteringsmetoder

Reglerne for fastgørelse af vægpanel til loft afhænger primært af typen af ​​paneler. Hvis lette beklædningsgenstande monteres bedst ved hjælp af kleimer, som efter indføring er fastspændt i kassen, er de tunge paneler fastgjort med negle, skruer. De hamres i ydersiden af ​​vægpanelet eller ind i sporet af brættet. Ofte klæber PVC-paneler på hæfteklammerne, træ - til skruerne (forborede huller til dem), MDF - til studsene med en stor hat.

OBS: For at undgå skader på panelerne, mens du spiker dem, skal du bruge en forlængelse (mindre hammer, doboin), som skal placeres på neglens hoved.

Upholstery nuancer

Det er ikke nok at vide, hvordan man monterer vægpanelet i loftet - du skal også indse hele fronten af ​​arbejdet, der skal gøres til plettering. Faktisk er der intet ekstremt svært ved installation af paneler. Først skal du skære strimlernes størrelse til hjørnet vinkelret på de stifter, som rammen består af. Spikepanelet skal stå over for hjørnet. Foring er justeret og fastgjort til rammen ved hjælp af en af ​​de ovennævnte metoder. Indsæt den næste spike ind i sporet af det fastgjorte panel og fiks det på samme måde. Det sidste panel skal skæres og fastgøres på en åben måde. Efter afslutningen af ​​beklædningen er enden af ​​den beskårne foring lukket med en loftsplint.

Du skal vide: Skær MDF og PVC paneler bedre med en kniv, der skærer langs hele panelets længde på begge sider og bryder strimlen langs recessen. Træplader skæres af elektrisk stiksav eller med en hacksav.

OBS: Før du begynder at plette, behandle loftets overflade med svampedrætssammensætning. Du kan også isolere loftet ved hjælp af varmeisolerende materiale (izolon, penofol).

Nogle ved ikke, hvordan man spiker vægpanelet for at kompensere for termisk ekspansion. For at gøre dette skal du lægge små huller (ca. 5 mm) på alle sider af loftoverfladen, når du lægger panelerne. Når du installerer den første PVC-strimmel, skal du også huske at forstærke den U-formede rille, hvor de yderste ender af alle panelerne vil blive skjult. Den kan præsenteres i form af en sammenfoldelig struktur bestående af flere L-formede dele, eller være en del af soklen.

Varianter af fastgørelseselementer eurolining

Foring sammenlignet med konventionelle paneler er fugttæt og har en længere spids. Derudover gennemgår den meget omhyggelig behandling og tjener meget længere end sin billige modstykke. På trods af den høje pris for materialet spørger de fleste ikke sig selv, hvordan de skal fikses til loftet. De skruer skruerne fra siden af ​​spidsen, kør beslagene ind i det eller fastgør panelet med tynde søm. Sandt nok anser mange, at sådanne fastgørelsesmetoder er ukorrekte, idet de foretrækker at anvende kun klyaymer under afslutningen af ​​loftet med eurolining. Disse klip anvendes til flush montering foder. Samtidig udelukker de muligheden for stikkende og andre træfejl.

Det første panel er fastgjort med skruer, hvis hætter er maskeret af dowels. På bundens hylde sættes en kleimer på, som er fastgjort med negle til kassen. Det næste bord er indsat med en spids ind i sporet af det faste panel. Strimlerne er forbundet med lette slag med en hammer på ribben gennem mellemlinjen. Der er klemmer til både eurolining og konventionelle paneler af spånplader, PVC, blokhus mv.

Hvis du ikke er professionel, så er det bedst at montere eurolining og andre typer paneler på kassen ved hjælp af universelle fastgørelsesklemmer. Så du vil være i stand til at undgå revner og chips, der opstår i tilfælde af hammering negle eller skruer skruer ind i brættet. Derudover fører klyaymery ikke til forvridning af panelerne, som nogle gange opstår på grund af eksponering for fugtighed eller høje temperaturer, fordi brættet begynder at bevæge sig. Ikke bange for fugt og mest klyaymeru, fordi det har anti-korrosionsegenskaber. Den skjulte fastgøring er helt skjult af klapbræt, uden at krænke integriteten af ​​panelets design og mønster. Kleimer er billigt, det er nemt ikke bare at montere, men også demontere. Ved at vælge denne monteringsmetode vil du spare dig for at skulle afhente ekstra komponenter. Normalt er alt hvad du behøver for montering af vægpanelet, komplet med fikseringer.

Fra hvad man skal lave rammen og hvad der passer til det, bestemmer alle for sig selv. Valget afhænger af lejerenes præferencer, hans evner og økonomiske forhold. Når man beslutter sig for bygningskonstruktionen, panelerne, tager hensyn til byggematerialernes egenskaber, rummets fugtighed, dets funktionelle formål og nøgternt vurderer omfanget af arbejdet. Glem ikke at købe den nødvendige opgørelse til installation. Hvis du tvivler på, at den valgte beklædning passer til dig, skal du sørge for at konsultere eksperter. Installation af paneler kan også overlades til fagfolk, hvilket vil lindre dig fra unødvendige problemer.

vægge

Vægge i et hus indtager meget mere plads end lofter og gulve. Derfor skal deres design tages så forsigtigt som muligt, idet de har tænkt på dette, både typen af ​​modstående materiale og analysere dets egenskaber. Derudover skal væggene nødvendigvis have et attraktivt udseende og være lette at rengøre. Artiklen vil diskutere valg og metoder til fastsættelse af eurolining.

Indhold:

Euro foring

Træ er et af de mest eftertragtede byggematerialer. Det er populært til plating som facade af huset, og til indendørs arbejde. Træ er trods alt et naturligt materiale, der er klar til at tjene i mere end et årti og har et ret attraktivt udseende.

 • Foring er en slags finishmateriale, der behandles på en særlig måde fra alle sider. For at lette trimmen er der spor og pigge ved dets kanter. Dimensionerne af foringen kan variere lidt, men det mest populære materiale med følgende parametre:
  1. tykkelse 1,2 cm;
  2. bredde 9,6 cm;
  3. længde 2-3 m
 • Foring er et forholdsvis praktisk materiale, som er let at installere. Det hjælper med at udjævne væggene, ved at skjule fejl, der er opstået ved ukorrekt befrugtning af vægge. Karakteristika afhænger af den type træ, hvorfra den er lavet. Efter alt er alle typer træ forskellige i deres struktur og egenskaber.
 • Materialet til fremstilling af denne type finishmaterialer er et træ af både hårdttræ og blødt træ. Nåletræer til deres pris er meget lavere end løvfældende. Så vil fodringen af ​​ceder koste mere end fyrretræ. Træ bør vælges afhængigt af dets anvendelse.
 • Også andre typer materialer anvendes i produktionen. Det mest økonomisk fordelagtige materiale er PVC-foring, men i dette tilfælde er finishmaterialet dårligere i kvalitet. Selvfølgelig vil naturligt træ altid se meget mere attraktivt ud end kunstig plastik.
 • Hvis der er behov for at afslutte rummet indefra, er det tilladt at anvende et efterbehandlingst materiale med lave egenskaber. I tilfælde af ekstern beklædning er der tværtimod brug for eurolining lavet af hårdttræ, som ikke er bange for det aggressive driftsmiljø, er modstandsdygtigt mod fugt og pludselige temperaturændringer. For at den kan vare længere, behandles den med en særlig løsning, der giver større styrke og holdbarhed.

Forskellige eurolining

Klasseforskelle

 • klasse "ekstra". Dette er den mest elite type vægpanel. Det adskiller sig ved, at det har absolut ingen defekter;
 • "A" klasse. Mindre defekter kan være til stede i denne type;
 • "B" klasse. Her er der tæver i større antal end i klassen ovenfor. Knutens diameter er også større;
 • "C" klasse. Den billigste og lav kvalitet type eurolining. Dens brug til dekorativt design er upassende.

Træforskel

 • Den mest eftertragtede type eurolining er en fyrretræbræt. Dette er ikke kun forbundet med høje positive indikatorer for materialet, men også med en ret lav pris for den. Pineforing har en forholdsvis høj styrke, og dens andel er forholdsvis lille. Det skaber ikke for meget belastning på kassen. Dette træ indeholder meget mindre fugt end hårdttræ. Desuden er mængden af ​​tid til tørring af emnerne meget mindre end for tørring af andre klipper. Denne kendsgerning fører til en optimeret produktionsproces og lavere omkostninger.
 • Da det netop er foring med fyr, der har et højt harpiksindhold, er det slidstærkt og gavnligt for menneskekroppen. Faktisk kan frigivelsen i luften af ​​æteriske olier helbrede selv forsømte kroniske lungesygdomme. Ja, og den behagelige lugt af fyr vil ikke skade nogen, samtidig med at man skaber et godt humør og en følelse af komfort. Harpiksen i sig selv er et fremragende konserveringsmiddel, som signifikant øger levetiden for træ.
 • Hertil kommer, at bordet af fyr ser ret attraktivt og originalt ud. Den har en ejendommelig gullig farve og er kendetegnet ved et smukt mønster af knuder og ringer af en træstamme.

De vigtigste fordele ved eurasian fyr:

 • attraktivt udseende og original tekstur af materialet;
 • lang levetid. Det er ikke nødvendigt at behandle dette bord med særlige imprægneringer og anvende en beskyttende belægning;
 • lav vægt;
 • et stort antal producenter på markedet;
 • relativt lav pris sammenlignet med andre typer træ;
 • ganske omfattende. Faktum er, at fyrplader præsenteres på markedet i enhver mulig udførelse. Du kan vælge størrelser for enhver smag. Men eurolining fra andre typer træer af den rigtige størrelse er vanskeligere at finde;
 • fyr - et træ, som er let at håndtere og installere. På grund af dette er det ret nemt at montere det. Dette kan gøres uafhængigt uden involvering af fagfolk.

Selvfølgelig adskiller naturligvis udover fyrretræet nyttige anvendelsesmuligheder for den menneskelige krop og styrke i forbindelse med tilstedeværelsen af ​​en stor koncentration af harpiks i materialet sig også fra granfodring. Men det udsender klæbrige dråber harpiks gennem hele livscyklusen. Dette bestyrelse kaldes også bestyrelsen, der græder. I den henseende er prisen på eurolining fra gran betydeligt lavere end på bordet fra fyrretræ.

Så vi går direkte til installationen af ​​eurolining. Generelt er det ikke anderledes end installationen af ​​konventionelle foringer. Den eneste forskel er materialets kvalitet og sporets størrelse.

Sådan fikses foringen

 • Forberedelse af vægge til beklædning. I starten er det nødvendigt at niveauere væggen. I dette tilfælde skal du bruge en kasse, som er installeret i en vinkel på 90 grader til vægpanelets retning. Drejning er ikke påkrævet, hvis væggene allerede er ret glatte.
 • Bestemmelse af retningen for eurolining. Der er flere typer af dens installation. Således øger den lodrette installation visuelt lofterne. Horisontal - øger visuelt rummet i rummet. Men liggende i en vinkel vil se stilfuld og original.
 • Valget af monteringsmetode. Der er flere muligheder for montering af eurolining. Dette er en fastgørelse til selve væggen eller til kassen, fastgørelse på specialbeslag med huller til installation. Sidstnævnte metode anvendes i tilfælde af brug af en smal foring. Herved fastgøres beslaget til væggen for at forbinde sporet med det næste element.
 • Hvis det er nødvendigt at gøre bøsningen usynlig, så er det nødvendigt at dreje skruen ind i eurolonbjælken selv. I dette tilfælde lukker det næste element skruens hoved ved dockning og ind i sporet i rillen.
 • Når selvdrejende skruer er fastgjort til eurolininget selv, anvendes der specielle trædukker. De giver dig mulighed for at gemme bjerget og give oboitovke et stykke look.

Forberedelse til installation af eurolining

 • Opbevar eurobor før installationen skal være en særlig måde. Det skal være i producentens emballage i et tørt og rent rum, der bør ikke være pludselige temperaturændringer, og direkte sollys er absolut umuligt.
 • For at materialet skal være vant til miljøet, anbefales det at fjerne det fra emballagen to dage før installationens start.
 • Ved hjælp af en tør eller let fugtig klud fjernes støv og snavs på materialet.
 • Det er meget vigtigt på dette stadium at behandle panelet med en særlig løsning af antiseptisk virkning. Det forhindrer forekomsten af ​​mug, svampe og beskytter mod forekomsten af ​​insekter. Herefter skal lamellerne tørre ud grundigt.
 • Det skal bemærkes, at installationsarbejdet på foringsrøret udelukkende udføres ved lufttemperaturer, der ikke er lavere end 5 ° C. Fugtigheden bør også ikke være højere end 60%.
 • Hvis der er et ønske om at dække materialet med specielle dekorative lakker eller maling, så er den nemmeste måde at gøre dette på, før installationen starter. Dette vil anvende et lag lak jævnt og tørre det uden smud. Når du dækker badets eller saunaens vægge, er det ikke tilladt at bruge lak. Faktisk vil det i opvarmningsprocessen udsende skadelig damp i luften.
 • Det næste trin er den korrekte beregning af mængden af ​​materiale, der kræves til plating. For at gøre dette skal der tages hensyn til både vægernes eller loftets område og tykkelsen af ​​brættet. Vi må ikke glemme, at arbejdsbredden på eurolining er reduceret med ti millimeter på grund af at længdespidsen passer ind i sporet af det næste element.

Crate til installation af eurolining

 • For at lining ikke tjener et enkelt årti og i udnyttelsesprocessen for at miste dets egenskaber, skal det kun fastgøres på en flad overflade. Derfor er dens vedhæftning til bare vægge ofte umulig. Hvis væggene er træ og helt glatte, så kan installationen i dette tilfælde startes uden overfladebehandling. Hvis væggen er lavet af mursten, beton eller metal, så skal du starte med arrangement af trækasser.
 • Det er en ramme af træplader, der har en tykkelse på to eller tre centimeter og fastgjort til overfladen. De kan løses ikke kun til væggene, men også til loftet og på gulvet. Hvis lamellerne er fastgjort til loftet, skal afstanden mellem dem være ca. 40 cm. Og hvis den er på væggen, så fra 50 til 70 cm. Retningen skal vælges på en sådan måde, at de ligger vinkelret på brædderne. For de bedste resultater skal du bruge et niveau. I dette tilfælde vil lamellerne installeres så smidigt som muligt. På materialet til kasser kan du heller ikke spare. Det er vigtigt, at lamellerne er lige og fri for væsentlige defekter. Deres rolle er ikke kun i perfekt udjævning af overfladen, men også i at skabe speciel ventilation mellem væggen og klapbrættet.

Metoder til fastgørelse eurolining

 • Montering af euroliningskruer. Foring på skruer fastgøres på siden hvor spidsen. Fæsternes længde vælges bedst i intervallet 1-1,5 cm. Efter drejning skal skruerne dækkes ved hjælp af dykker. Efter afslutning af huden er det nødvendigt at skære alle de udragende elementer og forsigtigt polere hele overfladen.
 • Efterbehandling ved eurolining ved hjælp af usynlig fastgørelse med parentes. Den første brætforing påføres til højre hjørne og skæres til den ønskede størrelse. Derefter fastgøres det ved hjælp af specielle parenteser, eller som de også kaldes cleats. De fastgør klædningen fast til kassen, samtidig med at det ikke forhindrer docking af efterfølgende stænger ved hjælp af torn-rille.
 • Usynlig montering med negle. Denne metode til fastgørelsesanordninger ligner de tilsvarende fastgørelsesbeslag. Men i dette tilfælde anvendes ikke hæfteklammer, men smalle søm, der er galvaniseret. Men hatten skal hamres dybt ind i materialet, ellers vil de bøje og forstyrre vedhæftningen af ​​det næste bræt.

Installation af foring gør det selv

 • Det første bord er indstillet så præcist som muligt i lodret stilling i højre hjørne. Du kan ikke gøre uden et niveau. Dette er vigtigt, fordi alle de andre bestyrelser, der er vedhæftet til starten, skal være helt glatte.
 • Endvidere er beklædningen fastgjort til en hvilken som helst af de tidligere beskrevne fremgangsmåder.
 • Det efterfølgende bord skal indsættes med en spids ind i slotten af ​​den første og hamres tæt langs brættet. Herefter skal du kontrollere loddets fladhed ved hjælp af et niveau eller plumb. Hvis der endda er de mindste unøjagtigheder, skal bestyrelsen installeres på en ny. Vinklen skal være strengt 90 grader.
 • Den sidste stang er skåret i størrelse og for at gøre hjørnet smukkere, det er dækket af beslag, især med et dekorativt træhjørne.
 • Montering af loftet ved eurolining udføres på samme måde.

Montering af Euro-lining video

Pas på eurolining

 • For at det modsatte bord ikke mister sin tiltrækningskraft og tjener så længe som muligt uden at ændre dets egenskaber, kræver det ordentlig og systematisk pleje, som er direkte relateret til forarbejdningsmetoderne og formålet med vægpanelet.
 • Hvis det rum, hvor eurolininget er placeret, er for vådt eller udsat for betydelige temperaturændringer, kan brædderne selv hurtigt ændre deres udseende, knække og deformere.
 • For beskyttelse kan alle former for naturlig imprægnering, olier og lakker. De kan påføres under liningens drift og derved opdatere udseendet.
 • Hvis beklædningen behandles med et antiseptisk indhold af borsalt, så kan det ikke kun beklædes saunaer og bade, men også husets ydre facade. I dette tilfælde vil det ikke være bange for regn, vind eller frost.
 • Brugen af ​​slibemidler er forbudt til at passe på klapbrættet. Det vil være nok at tørre træet med en fugtig klud fugtet med sæbevand. Hvis det er nødvendigt at fjerne pletten på brættet, kan du bruge et opløsningsmiddel lokalt. Efterfølgende at behandle rengøringsstedet med lak eller olie, afhængigt af hvilket materiale det tidligere blev behandlet.

Som du kan se, er eurolining et universelt naturmateriale, der ikke kræver særlig pleje, er relativt billigt og ret nemt at installere. Pålidelighed, praktisk og fantastisk udseende af eurolining gør det til en af ​​lederne blandt de modstående materialer.

Sådan fastgøres vægpanelet til loftet og video-trimmen

Glaseret balkon eller loggia, der har behov for indretning ikke mindre end værelset. Ofte anvendes foring som en loftsfinish. Der er mange variationer af sådanne produkter, og de fleste af dem bruges som beklædning på en balkon. Foring er populært for dets praktiske, holdbarhed, nem installation og et stort udvalg af former, farver og typer af materiale. Vores artikel vil forklare, hvordan man vælger et passende produkt, samt hvordan man monterer vægpanelet i loftet.

Valget af træforing til loftet til altanen

Hvis du beslutter dig for at skære loftet på altanen clapboard, så skal du undersøge sorterne af dette materiale for at vælge den rigtige løsning.

Der er sådanne typer af paneler til salg:

 • metalprodukter;
 • foring fra MDF;
 • plast paneler;
 • trævarer.

Hvis du dækker altanloftet, kan du vælge enhver type paneler. Alle er velegnede til en loggia eller balkon. Oftest er loftoverfladen i dette rum hæmmet med træklapbræt. Pinepaneler eller produkter fra andet nåletræ er egnede til dette formål.

Overvej klassen af ​​træ. Hvis du sænker loftet på balkonen med lavkvalitets clapboard, skal du desuden male overfladen, niveauet og malingen for at give belægningen et æstetisk udseende.

Det er vigtigt! Separat bør det siges om euroforingen. Disse er produkter af højeste klasse, der ligner en typisk klapbræt, men meget højere end dens egenskaber og er lettere og hurtigere at montere.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet til loftet

Der er flere måder at montere paneler på loftoverfladen. Valget af denne eller den pågældende metode afhænger af loftets fladhed på balkonen og på den anvendte type materiale.

Limmontering

Fastgørelse af vægpanelet til loftet på en klæbende måde er kun mulig, hvis der anvendes plastikplader, og overfladen er flad. Men denne fastgørelsesmetode anvendes ganske sjældent på grund af dens upålidelighed.

Fordelene ved denne monteringsmetode:

 • hurtig og nem installation
 • spare plads højde;
 • inden fastgørelsen af ​​vægpanelet til loftet er der ingen grund til at konstruere en ramme.

Til limning af paneler med flydende negle. Klæbemidlet spredes på overfladen af ​​materialet med en notet trowel og presses tæt på loftoverfladen.

Det er vigtigt! Når man bruger limfastgørelsen til en betonbase, er der ingen mulighed for yderligere at varme loftets overflade.

Montering af foring på rammen

Rammefastgørelsessystemet anvendes mere ofte. Samtidig udføres loftslibning under panelet på balkonen. Til fremstilling af rammen tages træstænger eller metalprofiler. Valget af rammemateriale afhænger ikke af den anvendte type paneler.

Til fremstilling af trækasser ved anvendelse af følgende materialer:

 • beslag eller bøjler til fastgørelse til loftoverfladen;
 • træstænger med en sektion på 40x40 mm fra tørt træ af nåletræer;
 • ankre til fastgørelse af suspensioner i loftet
 • Selvdrejende skruer til montering af stænger.

Metalrammen er fremstillet ved hjælp af følgende materialer:

 • anker og skruer;
 • profil suspensioner;
 • forbindelseselementer;
 • metal loftprofiler.

Teknologi liggende foring på loftet på balkonen

Efter at have overvejet de forskellige muligheder for færdiggørelse af lofter og vægge af loggia clapboard, vender vi os til undersøgelsen af ​​installationsteknologi. Da rammemetoden til fastgørelse af foring fra træ eller plast bruges mere ofte, vil vi overveje rækkefølgen af ​​installation af denne mulighed for efterbehandling.

Overfladebehandling, værktøj og materialer til arbejde

Inden du monterer trævægspanelet i loftet, skal du forberede loftoverfladen. Værker er i denne rækkefølge:

 1. Sørg for at demontere den gamle belægning. Det handler om andre paneler, gamle foring eller plastfliser. Rengøring af den gamle maling er ikke nødvendig.
 2. Hvis der er revner og huller i loftet, er de forseglet for at reducere varmetab i rummet og beskytte det fra træk. At forsegle revnerne ved hjælp af cementmørtel.
 3. Loftoverfladen skal beskyttes mod skader af svampe og andre mikroorganismer. For at gøre dette behandles det med antiseptiske formuleringer.
 4. Bundloftet kan isoleres med materialer som penofol eller izolon. Ellers lægges isoleringen imellem bjælkenes battefter efter installationen.

Til arbejde, lager op på følgende materialer og værktøjer:

 • Punch;
 • laser eller vand niveau
 • skruetrækker;
 • oplevede;
 • en hammer;
 • hacksav eller metal saks;
 • konstruktion hæftemaskine;
 • selvskærende skruer;
 • anker;
 • vægpaneler.

De nødvendige komponenter til fremstilling af den ramme, vi har nævnt ovenfor.

Rammontering

På dette stadium konstruerer vi en balkon loft kasse. Sekvensen af ​​indramningen er som følger:

 1. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau finder vi den nederste vinkel på loftoverfladen. Fra det udsætter vi den afstand, hvormed loftet falder. Denne værdi afhænger af højden af ​​vinduerne i rummet og typerne af vinduesprofiler. Det nye loft skal ikke falde under grænsen for den øverste vindues profil.
 2. Ved hjælp af niveauet overfører vi det opnåede mærke til de øvrige hjørner af rummet og slår af linjen på væggene. Langs denne linje løser vi vejprofiler eller -stænger til vægoverfladen. Til fastgørelse brug dowels.
 3. Ophængt i loftet til montering af loftsprofiler eller stænger. I nogle tilfælde, hvis den højde, hvorpå loftet falder, er lille, kan du undvære brugen af ​​suspensioner og fastgøre profilerne (stængerne) direkte på loftet.
 4. Vi monterer loftsprofiler eller -stænger på suspensionerne ved hjælp af skruer. Ved hjælp af niveauet kontrollerer vi den horisontale installation af rammen. Inden vægpanelet fastgøres til loftet, skal du hænge bøjlerne, så de ikke forstyrrer montering af panelerne.

Opvarmning muligheder

Inden vægpanelet monteres i loftet, lægges varmeisoleringsmaterialet mellem rammen for at øge rumkomforten og beskytte mod træk og kulde. Ud over isolering af bundloftfladen kan isoleringsmaterialet lægges i mellemrummet mellem kappeprofilerne.

Basaltplader, mineraluld, polystyrenskum eller skum anvendes som termisk isolering. Mellem stykkerne i batten er det mere bekvemt at lægge bløde plader end stift skum eller polystyrenskum. Ved anvendelse af mineraluld skæres materialet ud med en reserve, så det passer godt til rammeskinnerne og på en sikker måde beskytter den mod kulde.

Montering af beklædning på loftet

Lad os nu tale om, hvordan man korrekt fastsætter vægpanelet til loftet. Sekvensen for installation af panelerne er som følger:

 1. Det første element skæres til den ønskede længde og indstilles således, at dens spids er rettet mod væggen, hvorfra installationen begynder.
 2. Fastgør elementet til kassen på en passende måde (vi vil diskutere yderligere valg af fastgørelsesmetode).
 3. Herefter monteres det næste panel med en kam i sporet af det tidligere vedhæftede element og fastgøres også til kassen.
 4. Skær det sidste element til den ønskede bredde på siden af ​​rillen og monter den på loftet.
 5. Efter det skal du installere loftlisterne rundt om balkonens omkreds.

Metoder til fastgørelse af vægpanelet

Der er flere måder at fastgøre huden på kassen på:

 • Ved hjælp af special klyaymerov. Disse elementer gør det muligt at reparere panelet uden at beskadige dets krop uden revner og chips. Derudover bliver fastgørelseselementerne gemt. Kleimer er et metalelement med en tand til fastgørelse af lamellen (indsat i sporet af brættet) og huller i bunden til fastgørelse til kassen.
 • Tungelementer fastgjort til rammen med tynde søm. De køres ind i elementets spalte i en vinkel, så sømmen passerer gennem brættet og låses ind i spærestangen. Hætten på elementet er indlejret i panelets krop, så det ikke forstyrrer spidsen af ​​det efterfølgende produkt. Ulempen ved denne monteringsmetode er risikoen for revner og beskadigelse af huden.
 • Plastpaneler er meget lette, så de er fastgjort med en byggestifter. Konsolet drives ind i rillen på plads over rammestyrene.

Sådan monteres vægpanelet i loftet - videoinstruktion nedenfor:

Nu ved du, hvordan du skal færdiggøre loftet på altanen clapboard. Hvis installationsprocessen udføres med overholdelse af teknologi, så dækker loftet dig ikke et år. Loftet, der holdes af eurolining, behøver ikke særlig pleje, kan modstå temperaturændringer og høj luftfugtighed.